Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Bekendmaking winnaars + nog 50% korting op Zelda in Concert

Bekendmaking winnaars: Terwijl ik nu allerlei Zelda liedjes in mijn hoofd heb zitten waaronder de Song of Storms en Gerudo Valley, is het tijd geworden om al neuriënd de Budgetgamers bekend te gaan maken die morgen zich op mogen maken voor een geweldig tof concert! De winnaars van de prijsvraag, de Budgetgamers die met een +1 naar het concert morgenavond in de Heineken Music Hall mogen, zijn geworden:

Bekendmaking winnaars
Twisted-D
R1R5
DarynnVan harte gefeliciteerd Budgetgamers! Veel plezier bij het concert! Heb je niet gewonnen? Maar wil je er wel bij zijn? Maak dan gebruik van 50% korting en wees er morgen gewoon bij! Dit is echt een exclusieve kans om met 40 euro korting per persoon er bij te kunnen zijn! Zie ook de speciale Budgetgamingkortingslink naar Ticketmaster. Doe er je voordeel mee! Op = op!

--------------

We kennen allemaal wel de iconische muziek van The Legend of Zelda, maar de muzikale kwaliteiten van je televisie zijn vaak een heel ander verhaal dan het orkestgeweld wat aanstaande donderdag 29 september los zal gaan tijdens The Legend of Zelda in Concert.

The Legend of Zelda: Symphony of the Godesses is een concert in de Heineken Music Hall dat is gebaseerd op de tracks van The Legend of Zelda. De symphonie wordt uitgevoerd door een symphonisch orkest en zangkoor van maar liefst 90 man. The Legend of Zelda in Concert is een terugkerend evenement met elk jaar enkele andere games uit de franchise die centraal staan. Dit jaar reis je samen met link door de verhaallijnen van Ocarina of Time, Twilight Princess en Majora's Mask. Het concert vindt plaats aanstaande donderdag om 20:00 in de Heineken Music Hall te Amsterdam.Nu 50% korting op kaartjes voor Zelda: Symphony aanstaande donderdag in Amsterdam!
Nu is zo’n concert natuurlijk supergaaf voor iedere Zeldafan, maar een kaartje van € 80 euro kan misschien net iets te hoog gegrepen zijn voor de Budgetgamer die ook nog de nodige games wil scoren in deze drukke releaseperiode.

Daarom hebben we goed nieuws, want vanuit de organisatie, mogen we alle kaartjes met 50% korting aanbieden! Dat is een stuk meer budget. Met de 2 euro administratiekosten, kom je dan uit op een prijs van € 42 euro per kaartje. Het is misschien wat kort dag, maar voor iedere Zelda fan die nog twijfelde, is het op deze manier een wel erg mooie entreeprijs. Let wel op=opperdepop.

Bestellen kan via deze speciale Budgetgaming Ticketmaster link.Maak 3 keer kans op 2 tickets voor Zelda: Symphony in concert t.w.v. €84,-!
En alsof dat niet genoeg is, gaan we ook nog drie Budgetgamers blij maken met twee tickets om het evenement geheel gratis bij te wonen! Hoe vet is dat! Het is zoals gezegd wel kort dag en je moet als je mee doet 100% zeker weten dat je aanstaande donderdag om 20:00 niets te doen hebt. Als dat allemaal goed zit, kun jij via ons kansmaken om gratis naar dit geweldige concert te mogen. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:


Wat is (één van) jouw favoriete track of tune uit de Zelda serie? Licht kort je antwoord toe.


Eén van mijn favoriete tunes is bijvoorbeeld Epona’s Song, of wat te denken van Zora’s track in Ocarina of Time, als je daar niet kalm van werd, weet ik het ook niet meer. Kortom, deel hieronder in een reactie jouw ervaringen met de muziek van Zelda en je maakt direct kans op 2 vrijkaartjes voor een concert wat normaal € 80 euro p.p. kost!

Zie voor een impressie, het concert uit 2013 dat o.a. The Wind Waker als thema had:

Tot slot
Omdat we weinig tijd hebben, gaan we er á la de welbekende goodievrijdag een snelle prijsvraag van maken. Je hebt dan ook slechts 24 uur om te reageren! Dat betekent dat we morgen om 15:30 de digitale lijnen gaan sluiten en de winnaars bekend gaan maken. Wil je er echt bij zijn, dan is het aan te raden gewoon de 50% Budget korting te pakken. In ieder geval heel veel succes iedereen en natuurlijk alvast veel plezier als je gaat! Wie weet leuk voor alle Budgetgamers die daar heen gaan om elkaar even te zien, maar dat laat ik aan jullie over.

Laatste reacties

avatar van Savescreen
Savescreen ( 593   1) 27-09-2016 15:32
Ah tof ik wist helemaal niet dat er eentje was! : O Was vorig jaar geweest maar daar gingen de kaartjes best wel rap.

Anyway, Mijn favo track is The Great Sea van de Windwaker.
Doet mij altijd denken dat ik met het mooie weer vooral binnen zat om die game te spelen. Het schreeuwt ook 'ADVENTURE' : D
avatar van Davidov
Davidov ( 11175   2) 27-09-2016 15:33
De favoriete Zelda muziek voor mij komt uit The Ocarina of Time en Majora's Mask.
Uit Ocarina of Time: de muziek in de Forest Temple: wow, zo mysterieus. En de Spirit Temple. Mijn favoriete Ocarina liedjes zijn de Song of Storms, Serenade of Water en de Requiem of Spirit.
Bij Majora's Mask vind ik de muziek uit de intro, de muziek wanneer de maan dreigt neer te storten (Last End) en de Oath to Order het mooist.
Mooiste Ocarina liedjes uit die game vind ik de Song of Healing en natuurlijk de Oath to Order!

Edit: ik moet er één kiezen? Doe dan maar de Oath to Order uit MM, rillingen!
avatar van MYTH_90
MYTH_90 ( 1056 ) 27-09-2016 15:33
Toffe actie, zou wel vaker dit soort game concerten in Nederland willen zien

Geen echte fan van de Zelda serie dus deze prijsvraag laat ik liever een echte fan winnen.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 27-09-2016 15:36
Rol: Community event manager
Saria's song blijft een favoriete van me.
Het is zo'n vrolijk deuntje en past ongelofelijk goed bij het gebied waar je deze leert. Je ziet gewoon bij het horen van de eerste noten al eekhoorntjes over takken rennen en het zonlicht door de boombladeren schijnen.

En als het nummer langer duurt, denk ik direct aan de dansende vogelverschrikkers in Majora's mask waarbij hetzelfde deuntje klonk. En daarna aan Windwakers forest haven waar de eerste 11 noten klinken...
avatar van AngeloG
AngeloG ( 2355 ) 27-09-2016 15:58
Saria's song. Heerlijk nummer. Werd er altijd vrolijk van wanneer ik deze afspeelde op Ocarina of time. Verder lijkt mij dit gigantisch tof om mee te maken.. helaas is de prijs wat aan de hoge kant! Laten we hopen dat ik wat geluk heb
avatar van Robin190
Robin190 ( 23 ) 27-09-2016 16:00
De Song of Healing is mijn favoriet. De track geeft de perfecte emoties aan die in de game zitten. Deels een trieste melodie, wetende dat de maan elk moment kan instorten terwijl iedereen in Termina nog steeds bezig met hun dagelijkse leven, maar ergens in het nummer voel en hoor je hoop, de hoop die jij als speler kan zijn.
avatar van ChillTick
ChillTick ( 233 ) 27-09-2016 16:03
Kan dan niet .
avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 392   1) 27-09-2016 16:09
Mijn favoriete muziekstuk uit de Legend of Zelda games is the Song of Storms (origineel uit Ocarina of Time). De melodie is heel erg vrolijk en tovert altijd een glimlach op mijn gezicht.

Wat het voor mij zo memorabel maakt is dat die malle Guru-Guru uit de windmolen in Kakariko Village met zijn bijzondere instrument (draai-orgel/accordion combinatie?) jou dit liedje leert, met alle gevolgen van dien!
avatar van Chriis
Chriis ( 68 ) 27-09-2016 16:13
Met Epona's Song heb ik mijn kinderen talloze keren in slaap geneuried.
avatar van Darynn
Darynn ( 397 ) 27-09-2016 16:19
Song of Storms of Song of Time <3
Beide doen me aan ocarina of time denken wat mijn eerst Zelda game was.
avatar van Master Mieg
Master Mieg ( 350 ) 27-09-2016 16:22
Gerudo Valley! Een lekkere snelle song die perfect bij de woestijn setting past! Ik kan deze blijven luisteren zonder dat hij gaat vervelen.

In super smash bros wii U zat trouwens nog een vette remix! niet geheel toevallig was dat (mede door de vette muziek) ook me favoriete stage!
avatar van Alexoon
Alexoon ( 856 ) 27-09-2016 16:29
Epona's song en song of storms zijn mijn absolute faves! Ik ga hier hoe dan ook naar toe ook al verlies ik
avatar van Cheatah
Cheatah ( 105 ) 27-09-2016 16:30
Saria's song: early game een mini puzzel met dit nummer als basis: lekker! Paste ook goed bij het bos en lekker vrolijk (zoals Darunia wel liet merken) Gerudo valley krijgt een ereplek: late game toch nog een leuke verrassing.
avatar van Dinegs
Dinegs ( 554 ) 27-09-2016 16:30
Stone Tower, Majora's Mask.
Maar ik heb al een ticket

Edit: Voor de volledigheid, ik ding dus niet mee naar de prijs.
avatar van Snakesonic
Snakesonic ( 807 ) 27-09-2016 16:36
Dat moet wel The Legendary Hero zijn van The Wind Waker. De verwijzing naar Ocarina of Time doet het voor mij.

Oja en mijn kat heet Zelda.
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5431   6) 27-09-2016 16:38
Mijn favoriete track is:
Fairy fountain theme (Zelda 3)

Luister al jaren naar een prachtige Zelda Piano Medley op Youtube
avatar van Varivy-Xis
Varivy-Xis ( 302 ) 27-09-2016 16:42
Waarschijnlijk zegt het weinig mensen wat maar ik vond Ballad of the Wind Fish best goed uit Zelda: Link's Awakening. Zo simpel maar zo complex, de hele game draaide eigenlijk om dat nummer. (spoiler vrij) Dat is een van mijn meest bijgebleven momenten uit alle jaren te gamen/The legend of Zelda games.
avatar van Armengar
Armengar ( 72 ) 27-09-2016 16:49
Quote:
Waarschijnlijk zegt het weinig mensen wat maar ik vond Ballad of the Wind Fish best goed uit Zelda: Link's Awakening. Zo simpel maar zo complex, de hele game draaide eigenlijk om dat nummer. (spoiler vrij) Dat is een van mijn meest bijgebleven momenten uit alle jaren te gamen/The legend of Zelda games.

hehe hier ook hoor, ik lees je post en het spookt weer door m'n hoofd
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1324 ) 27-09-2016 16:54
Mijn favoriete track is Saria's Song uit de ocarina of time. Ik heb vroeg zolang gedwaald in the lost woods, dat ik zelf op heden dag nog uit het niets de track begin te fluiten. Dit wil wat zeggen
avatar van Egg Citizen
Egg Citizen ( 474   1) 27-09-2016 16:59
Jammer, ik kan niet donderdag :s... maar misschien dat ik op eigen houtje heir een keer naartoe ga
avatar van Yue
Yue ( 2298 ) 27-09-2016 17:02
Ik vind 'Illia's theme' van Twilight Princess heel erg leuk
Het lijkt een beetje op een lullaby, heel rustgevend, en daar word ik best gelukkig van.
avatar van SH4D3H
SH4D3H ( 70 ) 27-09-2016 17:08
Quote:
Waarschijnlijk zegt het weinig mensen wat maar ik vond Ballad of the Wind Fish best goed uit Zelda: Link's Awakening.

Mee eens! Was ook de eerste tune waar ik aan moest denken!
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2089 ) 27-09-2016 17:10
Ik ben donderdag toevallig al in Amsterdam voor mijn studie, dus dit zou echt super tof zijn! Ik ben echt enorme fan van soundtracks en klassieke muziek en het is altijd al een droom van mij geweest om een echt concert bij willen wonen.

Mijn favoriete track is "Hyrule field theme" van Twilight princess. Het is gewoon zo geweldig om op Epona rond te rijden met deze track in de achtergrond, je voelt je echt een held. Ik luister hier vaak naar als ik toetsen moet nakijken of stukken schrijven want het motiveert me om m'n werk af te krijgen
Het is lastig om echt een track te kiezen uit de Zelda serie aangezien er zo veel zijn die uitblinken, maar aangezien Twilight princess een speciaal plaatsje in mijn hart heeft en ik me nog goed kan herinneren toen ik voor het eerst Hyrule field opreed en deze track begon te spelen, kies ik toch voor deze
Mijn favoriete versie hiervan is wel deze: de orchestra versie (vanaf 3:11) van de 25 anniversary orchestra
avatar van G@kkie3D
G@kkie3D ( 8 ) 27-09-2016 17:25
Misschien niet een heel traditionele keuze, maar mijn favoriete Zelda track is de versie van Hyrule Field die speelt tijdens de credits van Ocarina of Time 3D en langzaam overgaat in het originele LOZ thema.
Link

De 3D versie was de eerste versie van Ocarina of Time die ik speelde ( ) , en ik weet nog goed dat ik kippenvel kreeg toen ik aan het einde van dat fantastische spel toch nog een keer het welbekende LOZ thema, dat helemaal niet voorkwam in de game, te horen kreeg.
avatar van Stef
Stef ( 3269   1) 27-09-2016 17:55
Een hele leuke prijsvraag, ik zou het graag willen zien/horen!

Mijn favoriete track is toch wel de Wind Waker main theme.
Link

Een heerlijk rustig begin en een rustige opbouw van het liedje, naar de main theme van Zelda.
Met onconventionele muziekinstrumenten die je nooit eerder had gehoord in een Zelda track, namelijk doedelzakken (als ik het goed heb).
Als ik het the Wind Waker opstart wil ik altijd graag eerst het liedje afluisteren..

Waar ik ook heerlijk naar kan luisteren is de soundtrack van de 25e verjaardag van Zelda die een paar jaar geleden uitkwam. 2e link
Allemaal mooie stukken muziek waar je heerlijk bij kan wegdromen.

Als bonus dan nog een derde liedje die ik persoonlijk erg leuk vind,
3e link.
Een soundtrack van Smash Bros, de remix van Spirit Tracks.
Toen Smash nog niet uit was en we alleen een magere 30 seconden konden horen van het liedje heb ik het ontzettend vaak opnieuw geluisterd. Hopen dat het complete liedje net zo mooi was als de 30 seconden. En ik was absoluut niet teleurgesteld toen het spel uit kwam!
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 27-09-2016 18:00
Quote:
Wat is (één van) jouw favoriete track of tune uit de Zelda serie? Licht kort je antwoord toe.

Dat vraag je toch niet? In Zelda zitten er zat stukken die ik kan benoemen. Maar als ik er eentje moet uitkiezen zal het de intro muziek zijn van Twilight Princess. Je weet wel; Het deel dat nooit zo populair zal zijn als Ocarina of Time omdat iedereen dat perfect vindt en er niet genoeg waggle in zit om het zo veel te haten als Skyward Sword.

Dus ik breng jou, de lezer, even terug in de tijd. 2006 om precies te zijn. Toen de Wii uitkwam samen met Twilight Princess. Alles stond geïnstalleerd en klaar om flink een nacht door te halen voor een nieuw Zelda avontuur. Maar eerst natuurlijk even genieten van de intro. Deze dus. Het is lekker donker. Muziek speelt door mijn piepkleine tv speakertjes en ik kon niet wachten om als een bezetten met mijn controller te zwaaien tegen boosaardige bosjes die rupees hadden. Maar terwijl ik al zat te fantaseren wat ik allemaal kon doen in Hyrule begon de introductie dit te spelen; Het stuk van Zelda's Lullaby. Ik krijg er nog kippenvel van als ik het hoor. Het gaat van rustig op Epona en over het water varen naar hype in 15 seconden waar je Ganon ziet, een gevecht tegen een Darknut, Link die een Goron tegenhoudt en het lava insmijt, een balrog achtig monster, een veld gevecht tegen Moblins, introductie van Zant, Zelda en Midna en Link die de Master Sword uit de grond trekt. Het is misschien niet mijn favoriete Zelda, maar potjandosies, die intro had mij tegen het plafond om het te gaan spelen.
avatar van Cheesychu90
Cheesychu90 ( 76 ) 27-09-2016 18:13
Mijn favoriete song uit de Zelda games is uit de 4e en tevens laatste dungeon in Majora's Mask: Stone tower Temple!
avatar van Thien
Thien ( 81 ) 27-09-2016 18:15
Kakariko village. Simpelweg omdat dit de tune is die ik mij kan herinneren van m'n eerste zelda game van zo lang geleden.
avatar van Alex
Alex ( 7159   13) 27-09-2016 18:17
Het main theme van Zelda Skyward Sword is toch iets wat kippenvel blijft geven. Wat een fantastische compositie! <3 Vooral als je je bedenkt wat er gebeurd als je het achterstevoren speelt: [spoiler]click[/spoiler]

Mijn telefoon staat letterlijk vol met Zelda OST's, het was een keuze waar ik toch even over moest nadenken maar deze (dubieuze) tune is mij altijd bijgebleven...

Ik moet zeggen dat de OST's van Twilight Princess en Skyward Sword mij het meeste aanspreken. Ik krijg ook echt enorme kippenvel van die nieuwe Zelda BotW tune. perfect! <3

Oh en de muziek die hier speelt: click! Ik ben erg benieuwd naar de muziek uit Breath of the Wild.

Shit en toen besefte ik me...dat deze tune ook bestaat! Ik heb mijn keuze gemaakt.(Wat een verwarrende post he?) Mijn stem gaat naar de End Credits van Ocarina of Time 3D! De tune geeft perfect weer hoe je avontuur verloopt, van een spannend begin tot op het punt dat Hyrule valt en BAM de held staat op uit zijn slaap en verslaat Ganon... Ik maak het misschien wat mooier dan het is, maaaaaaaaaaaaaaaar ik speel Ocarina of Time 3D graag uit deze tune af te spelen op vol geluid!
avatar van The Gamer
The Gamer ( 37 ) 27-09-2016 18:22
Mijn favoriete track is "farewell Hyrule King" uit de windwaker. Het laat perfect het gevoel zien dat king Daphnes moet hebben als hij de keus maakt tussen een nieuwe wereld met hoop voor de toekomst of het land waar hij vandaan komt. Bovendien klonk het lied ook erg bekend, en realiseerde ik me later pas dat het ook het "Dungeon theme" uit de originele Zelda is
avatar van Luna
Luna ( 2047 ) 27-09-2016 18:26
Als grote Zelda fan moet ik natuurlijk wel hieraan mee doen. Mijn donderdagavond is vrij dus het hiermee opvullen zou geweldig zijn.

Zelda heeft zoveel geweldige muziek, maar als ik moet kiezen zijn mijn favoriete tracks Epona's song en Saria's song, beide van Ocarina of Time.
Deze twee tracks hebben zoveel indruk op mij gemaakt dat ik op de havo deze tracks heb leren spelen op een keyboard voor een muziektoets. Het was lastig maar heel leuk om te doen.
avatar van Raylan
Raylan ( 76 ) 27-09-2016 18:41
Gerudo Valley!
avatar van Cobaltos
Cobaltos ( 34 ) 27-09-2016 18:44
Het Is lastig kiezen tussen de vele goede nummers in Zelda games, zelfs de allereerste op de NES had al een iconische soundtrack. Als ik echter maar één nummer moet kiezen zou ik voor de Song of Healing gaan uit Majoras Mask. Een krachtige melodie die op verschillende donkere momenten in het spel gebruikt wordt waar ik na jaren nog steeds kippenvel van krijg.
avatar van Emmyyyy
Emmyyyy ( 5 ) 27-09-2016 18:44
Nocturne of Shadow, die vond ik vroeger super creepy
avatar van Princess1
Princess1 ( 1 ) 27-09-2016 18:50
Epona's song natuurlijk. Zo mooi als je eindelijk niet meer hoeft te lopen of eigenlijk rollen maar dat je met epona op avontuur kunt gaan. Zoveel vrijheid en tijd opeens
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2738   3) 27-09-2016 19:06
Rol: Toevoeg Moderator
Succes iedereen!!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 2996 ) 27-09-2016 19:10
Wat een gave actie, heb even zitten denken wat nou echt mijn favoriete nummer was en dan ga ik toch voor gerudo valley heerlijk nummer wat ook goed past bij de sfeer van de omgeving!

Aangezien dit jaar oa ocarina centraal staat sluit die ook nog eens perfect aan!
avatar van Settlers6
Settlers6 ( 15 ) 27-09-2016 19:46
De Windwaker theme song. Luisteren naar dat lied geeft je het gevoel van ultieme vrijheid: je kan doen wat je wilt en je kan varen waar je maar naar toe wilt. Daarnaast behelst de melodie perfect de thematiek en 'feel' van het spel.
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 27-09-2016 20:30
Gewoon de Zelda theme natuurlijk, lekker groots met strijkers en voor elke Zelda fan nostalgisch en magisch heer-lijk!

Hyrule Castle Theme uit Link to the Past vind ik ook machtig goed.

Lost Woods vind ik ook wel een aangenaam geluid, maar dan echt alleen ingame.
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 27-09-2016 20:41
Een hoop mensen wisten niet van dit concert of er is gewoon weinig animo. Duidelijk is in ieder geval dat ze nog wat kaartjes over hebben...

Veel plezier toegewenst aan een ieder die er naartoe gaat. Te veel gedoe zo kort dag vanuit het hoge noorden....
avatar van Geonicus
Geonicus ( 272   1) 27-09-2016 20:52
Een van mijn favoriete tracks uit de serie is toch wel "Ballad of the Wind Fish" uit Link's Awakening.

Wat voor muziek er uit een Game Boy kon komen blijft me tot op de dag van vandaag verbazen. Vanaf het moment dat Marin het simpele, maar toch zo aandoenlijke, deuntje zong was ik verkocht. Dan de finale met alle instrumenten... echt een van de meest pakkende themes uit de Zelda serie.

Donderdagavond beschikbaar!
avatar van DarklordTensho
DarklordTensho ( 175 ) 27-09-2016 20:56
Mijn favoriete is toch de Malo-Mart uit Twilight Princess. Wanneer die winkel wordt hernieuwd en de sfeer in een keer super vrolijk wordt en iedereen staat te dansen.
avatar van Damian
Damian ( 80 ) 27-09-2016 20:58
Mijn favoriete track is Dark World. Opzwepend stuk dat meteen duidelijk maakt dat je te maken hebt met een uitdagendere, vijanderige omgeving dan het mooie Hyrule.
avatar van Muttley
Muttley ( 620 ) 27-09-2016 21:09
The Legend of Zelda heeft te veel goeie muziek om een beste uit te kiezen! Maar ik wil wel delen welke track me het meest is bijgebleven. En dat is "The Final Hours" van Majora's Mask. De eerste keer toen ik Majora's Mask speelde en de grote klok van Clocktown op de laatste nacht hoorde slaan, gevolgd door de muziek die dan speelt... Heel duister en gaf je echt het gevoel alsof de laatste uren van Clocktown waren in gegaan. Ik was best jong en dat had best een impact op me, ik wilde dolgraag de maan tegenhouden maar helaas.... Dan maar weer "The Song of Time" spelen en het nog eens proberen, net zo lang tot het wel lukt om Clocktown te redden!
avatar van Xsana
Xsana ( 189 ) 27-09-2016 21:17
wow zeg, dat filmpje dr bij geeft me gewoon dat ultieme nostalgie gevoel. Ik wist niet eens dat hier een concert van was :$

Ik ben zelf een grote fan van de level music en heb de Ocean Theme ook als mijn ringtone staan. Uiteraard is dit ook mijn favoriete track. Zo lekker relaxed en easy going. Ik vond het zelfs leuk om ff rond te cruisen.

Eigenlijk is het te lastig een echte nummer 1 te kiezen. Ik hou van garuda's valley theme, Dragonroost island, Windmaker Title screen en uiteraard ook de old skool main theme
avatar van Fruitstep_
Fruitstep_ ( 95 ) 27-09-2016 21:38
Ik weet nog de eerste keer dat ik de Song of Storms hoorde, ik was destijds nog jong en had nog geen van de Legend of Zelda spellen gespeeld, maar deze melodie klonk mij destijds al als muziek in mijn oren.

Later (na enkele spellen uit de franchise te hebben gespeeld) kwam ik het nummer weer tegen, ik herkende het meteen en vond het de melodie nog prachtiger als dat ik mij kon herinneren.

Tot op de dag van vandaag is dit lied voor mij een van de moostie muziek uit gaming historie.
avatar van TomV94
TomV94 ( 1 ) 27-09-2016 21:43
Voor mij is Gerudo Valley de absolute nummer 1. Een perfect nummer om mee door de desert te cruisen. Wat het voor mij mijn favoriete nummer maakt is dat het iets weg lijkt te hebben van een song met een vleugje mariachi.
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 295 ) 27-09-2016 21:45
Wat tof ! Heb een triforce op me rug staan en vroeger ocarina kapot gespeeld. Song of storms is mijn favoriet... blijft zo lekker in je hoofd hangen ! 😄
avatar van RoyVG
RoyVG ( 156 ) 27-09-2016 21:48
Ooooooh, ik kan gewoon niet kiezen.... Dark World (ALttP), Song of Healing (MM), Gerudo Vally (OoT), ze zijn allemaal gewoon goed.

Als ik moet kiezen dan ga ik toch voor Gerudo Valley. Het was het eerste liedje waarvoor ik naar het gebied toe zou gaan en mijn controller neerlegde, alleen maar om ernaar te luisteren. Het was zo anders dan de meeste andere liedjes in de game en ik fluit het nog steeds dagelijks.
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 872 ) 27-09-2016 21:52
Dragon Roost Island! Heerlijke tune
avatar van Koei
Koei ( 92 ) 27-09-2016 21:52
Mijn favoriete tune uit Zelda is natuurlijk het geluidje als je een schatkist opent! Weinig toffere geluidjes dan dat!

Maar donderdag is voetbalavond, dus ik doe niet mee aan de prijsvraag. Hopelijk een volgende keer eerder zo'n actie, voor 40 euro zou ik er wel heen willen, maar dan moet ik wel voor die prijs kunnen boeken voordat de voetbalschema's bekend zijn :&apos Leuke actie iig!
avatar van Vengeance404
Vengeance404 ( 67 ) 27-09-2016 22:01
De Windmill hut uit Ocarina of Time (Song of Storms), omdat hij zo lekker in je hoofd blijft hangen Alhoewel ik Dragon Roost Island uit Wind Waker ook vet vind. Moeilijk kiezen, al die deuntjes waren en zijn nog steeds eigenlijk geniaal.
avatar van Hercule
Hercule ( 4466 ) 27-09-2016 22:13
Kokiri Forest is mijn favoriete nummer. Het nummer doet me aan een vroegere veel simpelere tijd denken toen het leven nog volledig om Zelda kon draaien.
avatar van Azkirby
Azkirby ( 343 ) 27-09-2016 22:46
De Hyrule Warriors main theme. Het memorabele gevoel van elk Zelda game komt naar boven en het is prachtig gecomponeerd.
avatar van Mariodroepie
Mariodroepie ( 230 ) 27-09-2016 22:51
Kijk, als enorme zelda fan doet dit mijn hard deugt hier kans op te maken!

Mijn favoriete moment moet toch echt the Dark World theme zijn bij Link to the past, na lang en hard strijden door kerkers, de princess op een haar na te hebben gemist, en voor het eerste de spannende bounceback bossfight te hebben gehad. Start je, in een nieuwe veel groter aanvoelendere wereld. Mijn wereld stond op zijn kop, nog een wereld!

En dan komt die prachtige theme opspelen, perfect speelt die in op een nieuw avontuur in deze duistere wereld.

Krijg nog steeds kippenvel als ik eraan denk, heerlijke game.
avatar van Lorei
Lorei ( 118 ) 27-09-2016 23:04
Dit is best moeilijk, Zelda is vol met goede OST. Maar ik kies de Dark world/ Lorule theme, het geeft werkelijk kippenvel als je het voor het eerst hoort wanneer je in de Dark world/ Lorule komt. Ook geeft het een werkelijk avontuurlijk gevoel, iets wat natuurlijk moet aangezien het Zelda is .
avatar van Koen
Koen ( 2998   1) 28-09-2016 00:06
Ah, zoveel goede muziek in Zelda... maar de theme van Outset Island (The Wind Waker) is denk ik wel degene die, wanneer ik hem aan zet, meteen allerlei nostalgische emoties losmaakt.
avatar van Keenvier
Keenvier ( 10 ) 28-09-2016 00:11
De Overworld Adventure muziek van Spirit Tracks sprak mij altijd erg aan. Juist doordat het spel zelf wat tegen viel, maar de muziek zo goed, leuk en upbeat was, keek ik er eigenlijk meer naar uit om nog een stukje te rijden dan om de volgende tempel in te gaan. Het is een beetje vergelijkbaar met Dragon Roost Island, Gerudo Valley of de vernieuwde versie van de dark world uit albw. Je krijgt bij het horen dan meteen zin om wat te doen, maar wilt eigenlijk de zone niet verlaten omdat de muziek dan stopt...
avatar van R1R5
R1R5 ( 274 ) 28-09-2016 00:31
Mijn favoriete nummer is zeker Saria's Song. Heerlijk aanstekelijke melodie waarvan ik mezelf nog steeds regelmatig betrap het te fluiten. Ook het enige nummer dat ik op de Ocarina app kan spelen .

Maar over het algemeen is zo'n beetje alle muziek uit de Zelda games ronduit geweldig, waardoor dit soort prachtige concerten te organiseren zijn.
avatar van Tyto_alba
Tyto_alba ( 488 ) 28-09-2016 00:32
Gerudo Valley
Het onbetwiste hoogtepunt van de symphony. Wanneer de violen inzetten voel je de hartstocht en de vrijheid van de Gerudo's.
avatar van Bramke
Bramke ( 266 ) 28-09-2016 01:41
Mij lijkt het leuk om te gaan. 'Moet' wel m'n vriendin meenemen, dus blijft voor mij veel geld.

Mijn favoriete liedje was toch wel bij Wind Waker in de boot. Elke keer als het ochtend werd. Zelda The Wind Waker was mijn eerste Zelda en ik vond hem geweldig. Heb dus veel in mijn bootje gevaren om alles te ontdekken. Heb de minimalistische, doch fantastische muziekje vaak gehoord en vaak van genoten.
avatar van Mathorne
Mathorne ( 232 ) 28-09-2016 02:13
Als Zelda fan vanaf het eerste deel op de NES zijn er zeer veel composities uit de serie die mij erg bekoren! Ik ben sowieso een grote fan van videogame muziek...

De meest leuke en aanstekelijke die me als eerste binnenschiet wanneer ik aan de serie denk is toch wel:
The Lost Wood / Saria's Song van The Legend of Zelda Ocarina of Time.

Goede herinneringen aan toen ik het voor het eerst uitspeelde en dat het liedje bij de credits voorbij kwam, terwijl alle NPC's een vette party hadden!
avatar van KDBgames
KDBgames ( 566 ) 28-09-2016 08:09
Zelda's Lullaby en Ballad of the Goddess. Ipc de zelfde songs maar ik kan er niet genoeg van krijgen! Twilight Prinsess' theme is ook geweldig.

Ik weet niet of deze telt maar Linkle's theme in Hyrule Warriors Legends vind ik echt geweldig!
avatar van ELuctric
ELuctric ( 195 ) 28-09-2016 08:10
Shit zeg, net gisteravond kaartjes besteld en nu zie ik deze actie
avatar van ThaDanus
ThaDanus ( 2193 ) 28-09-2016 08:25
Voor mij blijft ook nog steeds het vetste nummer Gerudo Valley uit Ocarina of Time, ik had er toen al aardig wat tijd inzitten, dan kom je die vallei binnen, en dayum, zo'n goede sfeer.
Overigens hevig aan het twijfelen of ik kaartjes zal kopen, 42 euro is nog steeds niet niets...maar Zelda..hng
avatar van Yue
Yue ( 2298 ) 28-09-2016 08:34
Quote:
Shit zeg, net gisteravond kaartjes besteld en nu zie ik deze actie

Dat is huilen zeg
avatar van Johandy
Johandy ( 2434   2) 28-09-2016 08:51
Voor mij ook Gerudo Valley. Het is catchy, sfeervol en heeft een beetje een Mexicaanse vibe.
avatar van BowlofBlood
BowlofBlood ( 203 ) 28-09-2016 09:03
Epona's Song natuurlijk. Zo gevoelig en mooi. En ook de manier waarop je dat liedje leert in Ocarina of Time is mooi gedaan. En als je dan in een benarde situatie zit en je speelt dat liedje en je ziet Epona als een reddende engel over de horizon komen geeft dat een veilig gevoel. Het liedje is catchy en blijft hangen lang nadat je een Zelda game hebt gespeeld. Gewoon in 1 woord perfect.
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 28-09-2016 09:12
Quote:
Shit zeg, net gisteravond kaartjes besteld en nu zie ik deze actie

Jij gaat er met zekerheid heen. Ik heb net in mijn huiskamer een box kooi opgezet en een aantal vrienden moeten knokken om met mij mee te gaan.

Ik moet nog maar zien of ik kans maak.
avatar van CrazyMinded
CrazyMinded ( 11 ) 28-09-2016 09:24
Mijn favoriete nummer van Legend of Zelda is toch wel Song of storms. Het is een lekker deuntje, je kunt er lekker op mee deinen plus je kunt het laten regenen en waaien hoe cool is dat.
avatar van DrKoek
DrKoek ( 120 ) 28-09-2016 09:27
Ik vind de vrolijke melodie uit Ocarina of Time super. Het gaat om Kokiri forest. Echt super om deze op je Ocarina te spelen. Ze noemen het ook wel Sari's song! Daar kan ik dus meteen vrolijk van worden!!!
avatar van DreamDevil
DreamDevil ( 325 ) 28-09-2016 10:20
Dragon Roost Island. Voor het eerst gehoord op de Cube en wat was het toen al prachtig. Nog steeds regelmatig luister ik ernaar om dat moment weer te herleven.
avatar van DashX
DashX ( 145 ) 28-09-2016 10:40
Moeilijk één uit te kiezen. Zoveel tunes zijn zo vet om te luisteren. Maar als ik toch één moet uitkiezen: Overworld Theme uit The Legend of Zelda. Zo herkenbare tune van Zelda. Elke keer als ik het hoor, lijkt het alsof ik op één grote avontuur gaat.

Daarnaast vind ik instrumental concerten altijd wel vet en dan ook nog ééns van de beste spellen ooit.
avatar van Anne_6698
Anne_6698 ( 1 ) 28-09-2016 10:43
Aryll's Theme uit de wind waker. Was de eerste zelda game die ik als 10 jarig meisje heb gespeeld met mijn moeder samen. Hierdoor ben ik echt 'into' the zelda series geraakt. Brengt mooie herinneringen terug. ^.^
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1228 ) 28-09-2016 10:58
Ik laat deze prijsvraag wel even voorbij schieten voor jullie die hard Zelda fans, toffe prijs dus ik gun jullie dit van harte

ik euh, ik win wel gewoon die vorige prijsvraag van de gears of war 4 xbox.. daaruh.. ben ik dan wel tevreden mee
avatar van FransHunter
FransHunter ( 298 ) 28-09-2016 11:56
Dragon roost island, dat moet haast wel. Wat een geweldig vrolijk nummer!
Ik heb samen met wat vrienden destijds windwaker voltooid en oh wat hadden wij plezier! Bij dit nummer gingen die voetjes van de vloer en de controllertjes neer.
avatar van LoveCat
LoveCat ( 219 ) 28-09-2016 12:03
Bloed, zweet en tranen
avatar van Barry55
Barry55 ( 319 ) 28-09-2016 12:10
De titel is een beetje misleidend.
3x2 tickets + 50% korting.
Is het nou 3x2 tickets en(+) 50% voor de budgetgamers die een kaartje gaan aanschaffen of, 50% korting op de tickets die je kan winnen

Maargoed ik laat de prijsvraag ook voorbijgaan alhoewel ik er heel graag bij had willen zijn, maar aangezien de volgende dag gewoon gewerkt moet worden en de reis vanuit Helmond naar Amsterdam ook een kleine 1,5 uur duurt .

Ik vind eigenlijk alle nummers van zelda mooi ieder nummer brengt toch aparte gevoelens met zich mee. Maar zoals de meeste is mijn favoriet ook zelda's lullaby.
Deze kon ik overigens vlekkeloos naspelen met een ocarina app. ( noem even de naam niet, weet niet of dat mag )
avatar van ELuctric
ELuctric ( 195 ) 28-09-2016 12:21
Quote:
[..]

Jij gaat er met zekerheid heen. Ik heb net in mijn huiskamer een box kooi opgezet en een aantal vrienden moeten knokken om met mij mee te gaan.

Ik moet nog maar zien of ik kans maak.


Ja dat is waar... even balen maar morgen lekker genieten.
Succes met je kooigevecht
avatar van Henkdepotvis
Henkdepotvis ( 1052 ) 28-09-2016 12:29
Mijn favoriete nummer is wel appart maar ik ben er gek op!
Song of healing - Majora's mask
Ik vindt het een duistere toon hebben wat niet veel zelda games hebben. En heb het ook als achtergrond muziek van me 3ds
avatar van Flapperbol
Flapperbol ( 3781 ) 28-09-2016 13:42
Rol: Toevoeg Moderator
Ik heb in ieder 2 kaarten gekocht met de korting. Iedereen succes met winnen! ;-)
avatar van KRBM
KRBM ( 15 ) 28-09-2016 13:58
Ocarina of Time - Title Theme

Het is een bekende klacht in kritischere cirkels dat de 3D Zelda's volwassener mogen worden. Ook Twilight Princess kon deze stemmen destijds niet tevreden stellen. Het Title Theme van Ocarina of Time maakt duidelijk waar veel mensen aan voorbij gaan: dat de immense volwassenheid van de Zelda-spellen er niet dik bovenop ligt, maar zeker te vinden is voor wie een subtielere blik durft te gooien.

Het Title Theme is allereerst onverwachts: in plaats van de verwachte fanfare, met trotse trompetten die het nieuwste heldendicht van de serie aankondigen, speelt er zachtjes een piano, noot voor noot, waarop voorzichtig een fluit de melodie speelt. Wat opvalt is niet een wilde, blinde en zelfverzekerde glorie, maar het gebrek daaraan. Dit terwijl Link eenzaam een verlaten vlakte afstruint. De speler is, in zekere zin, geïsoleerd, en het pad dat hij terecht volgt is eenzaam. De speler wordt direct geconfronteerd met een waarheid die volwassener is dan de seksscenes in de hot coffee mod van GTA – dat het juiste pad niet noodzakelijk het vrolijkste, het gezelligste of het populairste pad is. Dat het juiste pad daarom gemotiveerd moet worden door een vertrouwen in je eigen waardes, hoe afwijkend ook.

Daarnaast is het Title Theme melancholisch. Het is opgebouwd uit ingewikkelde aanpassingen van de zachtjes verscheurende klein septiem-akkoorden, en valt daarmee in dezelfde traditie als het bekende werk Gymnopedies van Erik Satie. Geen dramatische mineur-akkoorden of – tenminste tot de tweede helft –geruststellende majeur-akkoorden. Het is een sfeer die reflectie vraagt, zoals wanneer je na het lachen met vrienden vraagt hoe het nou echt met ze gaat. Emotionele naaktheid. Het nodigt ons uit om te zoeken naar de emotionele diepte van het spel, tussen het vechten met skeletten door. Want het spel gaat niet over vechten met skeletten. Het spel gaat over opgroeien. Opeens ben je geen kind meer, maar een tiener, een jongvolwassene of een volwassene. Maar je jeugd is nooit uitgeleefd. Je kan altijd in een melancholische bui terug, en blijven spelen in die speeltuin, op dat schoolplein, en bij je vriendjes of vriendinnetjes thuis. Je jeugd is nooit uitgekamd. En elke keer dat we Ocarina of Time opstarten, worden we hieraan herinnerd. Daarom is dit een van mijn favoriete tracks uit de Zelda-serie.
avatar van Surkow
Surkow ( 114 ) 28-09-2016 14:14
Gerudo Valley is één van de beste zelda tunes. Het liedje is vernoemd naar het gebied in Ocarina of Time waar de Gerudo zich ophielden. Het moment wanneer je een ravijn oversteekt en het Gerudo gebied bereikt is vooral door de muziek een iconisch moment geworden.
avatar van Patriquez
Patriquez ( 7 ) 28-09-2016 14:43
Mijn favoriet is Epona's song.

Zelda muziek is gewoon ontzettend geweldig, zit zoveel gevoel in.

Ik ben altijd liefhebber van Zelda spellen geweest.

En nu ik kinderen heb, kan ik samen met hun van de Zelda games genieten.

Mijn oudste zoon is al helemaal een Zelda gek, die spaart alles van Zelda.

Ik denk dat hij ontzettend blij zou worden om naar dat concert te mogen gaan.

Leuk om te zien dat meerdere generaties samen van Zelda kunnen genieten!
avatar van Carlove
Carlove ( 259   1) 28-09-2016 14:56
Grappenmakers, deze korting kreeg je al zonder jullie
avatar van Arabyus
Arabyus ( 6604 ) 28-09-2016 15:03
Rol: Forum Moderator
Song of Time is toch wel mijn favoriete song. Maar vind Song of Healing ook erg goed. Vooral omdat het zo'n diepe betekenis heeft. Het is bijna alsof je er zelf door genezen wordt haha.

Eens kijken als ik nog kan gaan. Lijkt me wel echt leuk.
avatar van Liquid86
Liquid86 ( 16 ) 28-09-2016 15:04
Mijn favoriete song is Bolero of Fire uit Ocarina of Time. De hele setting dat Sheik tevoorschijn komt op die brug en die mooie quote over vriendschap terwijl het deuntje op de achtergrond al speelt is mij altijd bijgebleven!

It is something that grows over time, a true friendship. A feeling in the heart that becomes even stronger over time. The passion of friendship will soon blossom into a righteous power and through it, you know which way to go. This song is dedicated to the power of the heart. Listen to the Bolero of Fire.
avatar van Jinoonij
Jinoonij ( 191 ) 28-09-2016 15:18
Moeilijk maar in ieder geval een tune uit Ocarina of Time, mijn eerste Zelda game die ik volledig gespeeld heb. en ik luister nog steeds regelmatig naar de tunes. Uiteindelijk zou ik toch voor Kokiri Village / Forest tune kiezen, een van de eerste tunes die je hoort en de eerste tune die je hoort als je van de ladder springt en je avontuur begint. en natuurlijk lekker vrolijk.
avatar van Canyarion
Canyarion ( 386 ) 28-09-2016 15:35
(Ai ai ai, door de drukte op m'n werk ben ik net een paar minuten te laat!)

Mijn favoriete Zelda tune is The Dark World uit A Link to the Past.
Het is zo'n lekkere combinatie van dramatische, avontuurlijke en heroïsche klanken. Ook al is het de melodie die je het meest hoort in de game, het gaat nooit vervelen.
En de versie die ze op het concert draaien is zo geniaal... als ik er thuis naar luister krijg ik er elke keer weer kippenvel van.
avatar van Stef
Stef ( 3269   1) 28-09-2016 16:29
Gefeliciteerd winnaars, heel veel plezier morgen!
Ik had graag er naar toe gegaan.
avatar van AngeloG
AngeloG ( 2355 ) 28-09-2016 16:32
Gefeliciteerd winnaars! Alleen Twisted D geeft aan niet mee te kunnen deelnemen en heeft toch gewonnen haha. Helaas volgende keer beter!
avatar van Luna
Luna ( 2047 ) 28-09-2016 16:33
Gefeliciteerd winnaars! Helaas voor mij
avatar van Yue
Yue ( 2298 ) 28-09-2016 16:33
What the fuck Budgetgaming? De post van Twisted-D:
'Een hoop mensen wisten niet van dit concert of er is gewoon weinig animo. Duidelijk is in ieder geval dat ze nog wat kaartjes over hebben...

Veel plezier toegewenst aan een ieder die er naartoe gaat. Te veel gedoe zo kort dag vanuit het hoge noorden....'

Hij wilde niet eens :&apos
avatar van Xor
Xor ( 22491   291) 28-09-2016 16:36
Gefeliciteerd winnaars.

Hopelijk doet BG in de toekomst weer zo'n concert tickets giveaway. Ik hoop vooral iets met Final Symphony, Kingdom Hearts Orchestra of ORCHESTRAL MEMORIES .

Edit:
Quote:
What the fuck Budgetgaming? De post van Twisted-D:
'Een hoop mensen wisten niet van dit concert of er is gewoon weinig animo. Duidelijk is in ieder geval dat ze nog wat kaartjes over hebben...

Veel plezier toegewenst aan een ieder die er naartoe gaat. Te veel gedoe zo kort dag vanuit het hoge noorden....'

Hij wilde niet eens :&apos

Ik zie het al voor me. Een giveaway van een ticket voor een concert die men van een ander giveaway heeft gewonnen. En dat ook in de Trading Board. Klinkt als een geweldig idee.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2089 ) 28-09-2016 16:36
Erm...Twisted-D zei dat hij niet kon dus....


Zou een beetje zonde zijn als er geen gebruik van wordt gemaakt
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 28-09-2016 16:37
Quote:
What the fuck Budgetgaming?

Hij wilde niet eens :&apos

Om heel eerlijk te zijn had ik ook geen zin om te gaan naar dat concert. Bah!

Krijg ik nu die kaartjes?
avatar van Stef
Stef ( 3269   1) 28-09-2016 16:37
Giveaway van een giveaway
avatar van Alex
Alex ( 7159   13) 28-09-2016 16:43
Helaas ;-; Ik wilde erg graag gaan met nog een bg'er XD

Anyways, veel plezier allemaal en gefeliciteerd.
avatar van Hercule
Hercule ( 4466 ) 28-09-2016 16:49
Ja, beetje vreemd dat iemand wint die geen interesse heeft. Misschien is hst een suggestie dat in de toekomst alleen maar mensen mogen reageren die ook daadwerkelijk mee willen doen.
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 28-09-2016 16:55
Sorry mensen dat was ook helemaal niet de bedoeling van mij. Ik zorg er wel voor dat die kaartjes gebruikt gaan worden. Check MarktplaatsNee die gaan uiteraard voor nop naar een mede BG'er
avatar van Stef
Stef ( 3269   1) 28-09-2016 17:00
Quote:


Nee die gaan uiteraard voor nop naar een mede BG'er


Dat is heel vriendelijk van je!
avatar van Hercule
Hercule ( 4466 ) 28-09-2016 17:01
Quote:
Sorry mensen dat was ook helemaal niet de bedoeling van mij. Ik zorg er wel voor dat die kaartjes gebruikt gaan worden. Check MarktplaatsNee die gaan uiteraard voor nop naar een mede BG'er


Denk niet dat er iemand is die je het persoonlijk kwalijk neemt. Het is van Budgetgaming niet zo slim geweest, desnoods hadden ze nog een keer geloot.
Nu hebben ze onbewust een lastige situatie gecreëerd (al blijft vergissen menselijk natuurlijk)
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 28-09-2016 17:02
Rol: Community event manager
Quote:
Sorry mensen dat was ook helemaal niet de bedoeling van mij. Ik zorg er wel voor dat die kaartjes gebruikt gaan worden. Check MarktplaatsNee die gaan uiteraard voor nop naar een mede BG'er


Jaja, naar jouw keuze zeker weer.
Als ik dat had geweten dan had ik me niet opgedwongen bij je zus... en je moeder... en je nicht... en je oom. Wellicht had je mij er dan nog aardig genoeg voor gevonden.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2089 ) 28-09-2016 17:10
Inderdaad aardig
Ik vind het wel jammer, want dit geeft wel aan dat Budgetgaming de comments niet leest en gewoon een willekeurig iemand uitkiest...ik had m'n hart en ziel in m'n comment gestopt
avatar van Hercule
Hercule ( 4466 ) 28-09-2016 17:13
Quote:
Inderdaad aardig
Ik vind het wel jammer, want dit geeft wel aan dat Budgetgaming de comments niet leest en gewoon een willekeurig iemand uitkiest...ik had m'n hart en ziel in m'n comment gestopt


Aan de ene kant wel maar hoe kan je beoordelen hoeveel tijd iemand in zijn inzending heeft gestopt? Sommige typen in een kwartier een verhaal terwijl andere uren na denken over 1 zin.

Ik ben denk ik zo'n twee uur bezig gewest met die ene zin en nog was die niet erg bijzonder.
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 28-09-2016 17:16
Ik ben er zeker een hele avond mee bezig geweest.

Maar moet eerlijk zijn; Ik had nog een tabblad met XHamster open staan naast Budgetgaming.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 28-09-2016 17:20
Rol: Community event manager
Quote:
Inderdaad aardig
Ik vind het wel jammer, want dit geeft wel aan dat Budgetgaming de comments niet leest en gewoon een willekeurig iemand uitkiest...ik had m'n hart en ziel in m'n comment gestopt


Is ook wel eerlijk dat ze dat doen. Want ja, anders komt naast content ook persoonlijke voorkeur onbewust te pas en al zou ik het erg leuk vinden alle wedstrijden te winnen - het zou voor de rest wat minder tof zijn.
avatar van Crazymax
Crazymax ( 1814 ) 28-09-2016 17:59
Ik vind het originele NES thema het leukste, maar Gerudo Valley is ook wel leuk (al heb ik OoT nooit gespeeld!). Ja ik post pas achteraf want ik wil niet iets winnen wat veel leuker is voor een echte fan.

Ik hoop dat jullie dit ook voor Final Fantasy doen over een tijdje!

En gefeliciteerd winnaars natuurlijk!
avatar van Timtamtom
Timtamtom ( 436   1) 28-09-2016 18:00
Supergaaf en gefeliciteerd winnaars!
Ik heb zelf al kaartjes voor het concert in Antwerpen, de 12e
Kan echt niet wachten
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 7894 ) 28-09-2016 18:17
Gratz
avatar van Crazyboychris
Crazyboychris ( 173 ) 28-09-2016 18:22
Sariah's song ^^ (OOT)
avatar van Poa1903
Poa1903 ( 480 ) 28-09-2016 18:28
Gefeliciteerd!
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2089 ) 28-09-2016 18:44
Quote:
[..]


Is ook wel eerlijk dat ze dat doen. Want ja, anders komt naast content ook persoonlijke voorkeur onbewust te pas en al zou ik het erg leuk vinden alle wedstrijden te winnen - het zou voor de rest wat minder tof zijn.

Haha dat klopt ook wel inderdaad
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2641 ) 28-09-2016 19:02
Gefeliciteerd aan de winnaars!
avatar van R1R5
R1R5 ( 274 ) 28-09-2016 19:02
Thanks, super!

Ik ga morgen samen met een vriend enorm genieten .
avatar van Ktugach
Ktugach ( 13727   155) 28-09-2016 19:13
Rol: Administrator
Zo zie je maar dat we prijzen willekeurig weggeven zonder voorkeur ik zal Yorn even appen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4086   5) 28-09-2016 19:37
Rol: Administrator
Twisted stelt zijn tickets beschikbaar aan Minah en Empty_memories, dus een ticket naar twee Budgetgamers, een goede oplossing lijkt me zo. Blijkbaar iets te snel gekeken :-)
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 28-09-2016 19:55
Zo: is dat ook weer opgelost =)
avatar van Canyarion
Canyarion ( 386 ) 28-09-2016 20:02
Minah en Empty_memories, is dat een Budgetgamer date?
avatar van Luna
Luna ( 2047 ) 28-09-2016 20:09
Thaaaanks <3
@Canyarion: totes een vriendendate.
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 954 ) 28-09-2016 20:13
Gefeliciteerd!
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 295 ) 28-09-2016 20:25
veel plezier!!
avatar van MYTH_90
MYTH_90 ( 1056 ) 28-09-2016 20:38
Gefeliciteerd winnaars! Veel plezier ermee
avatar van Mariodroepie
Mariodroepie ( 230 ) 29-09-2016 09:42
Gefeliciteerd aan de winnaars! Veel plezier vanavond!
avatar van DeX97
DeX97 ( 767 ) 29-09-2016 17:20
Gefeliciteerd
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1773 ) 30-09-2016 15:42
Gefeliciteerd en veel plezier!
avatar van Ktugach
Ktugach ( 13727   155) 02-10-2016 19:01
Rol: Administrator
En hoe was het?
avatar van R1R5
R1R5 ( 274 ) 04-10-2016 20:18
Het was super! We hadden erg goede plaatsen (11e rij in het midden) en natuurlijk prachtige muziek . Enorm leuke prijs om te winnen!

Als merchandise waren er een poster en een t-shirt te koop, maar die vond ik niet leuk genoeg om te kopen. Achteraf bleek dat er ook bladmuziek voor piano was, maar die waren in de pauze blijkbaar al op helaas .