Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Releaselijst Week 6: Grote berg nieuwe games.

Geplaatst op 07-02-2008 15:58
Zo komt er tijden haast niks uit en zo staat er opeens een hele berg aan nieuwe games voor de deur! Ik dacht, dit wordt even een paar games toevoegen en een paar uit pre-order schoppen, maar niets bleek minder waar. Wat een stapel aan nieuwe spellen liggen er deze week in de schappen! Uiteraard is de belangrijkste game die deze week op ons los wordt gelaten Devil May Cry 4, maar ook The Club en Turok mogen er zeker wezen! Alhoewel, bij de laatste raad ik je toch even aan om de demo te spelen. Het is toch even wennen, zelfs al wil je hem alleen maar kopen uit nostalgisch oogpunt. Genoeg gebrabbel, zie hieronder de lijst van alle games die deze week uitkomen of uitgekomen zijn.

Wil je de laagste prijs voor elke game weten, klik dan op het spel hieronder en je zit meteen in het profiel van het spel.


NDS
Arctic Tale
Mario & Sonic op de Olympische spelen
Reken Training (Professor Kageyama`s)

PC
Conflict: Denied Ops
The Club

PS2
Puzzle Quest

PS3
Conflict: Denied Ops
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4 Limited Edition
The Club
Turok

Wii
Arctic Tale
Nitrobike
Puzzle Quest
Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

Xbox 360
Conflict: Denied Ops
Devil May Cry 4
Devil May Cry 4 Limited Edition
The Club
Turok

Geplaatst op 07-02-2008 15:58

Laatste reacties

avatar van Speedfreak
Speedfreak ( 1212 ) 07-02-2008 20:50
devil may cry is denk ik dan toch de meest interessante..
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 07-02-2008 21:43
DMC4 is natuurlijk het beste Maar turok wil ik later voor een budgetprijsje ook wel hebben, en Conflict Denied Ops misschien ooit voor een tientje of iets dergelijks. De demo van Conflict was best middelmatig, die van Turok 'best leuk', en The Club is totaal niet mijn soort game(hou van shooters, maar niet van het haasten om je combo te behouden)