Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijswinnaars Alone in the Dark contest

Geplaatst op 15-07-2008 02:31
Tijd om bekend te maken wie er onze Alone in the Dark prijsvraag hebben gewonnen! Het is al laat, maar tegelijkertijd past dat eigenlijk best goed bij het spel wat we hier driemaal gaan vergeven. :-)

De inzendingen die het net niet gered hebben
We hebben veel antwoorden mogen ontvangen, veel bijzondere en ook erg originele inzendingen! We willen jullie dan ook bedanken voor alle inzendingen, het was een plezier om te beoordelen, om jullie mee te laten genieten, een paar voorbeelden op een rij:

Zo zijn we er achter gekomen dat een voetbal eigenlijk wel degelijk een moordwapen kan zijn, maar tegelijkertijd ook handig is om op te zitten!
Ook een auto kwam een paar keer voor, dan zou je denken om zombies mee over te rijden, maar nee om mee thuis te komen en de 360 aan kan zetten, uh..ja. Maar ja een auto is nou niet écht een voorwerp en je zal van ons stiekem in het park moeten blijven die nacht, of je het wilt of niet.
Ook schone onderbroeken en zelfs toiletpapier passeerden ons tijdens het doorkijken van de inzendingen. Originaliteit was er volop. Maar ook een tent, en zelfs een halve pleister schenen niet te mogen ontbreken op de camping trip. Zelfs iemand kwam met een kampeervergunning die die meenam, alleen...je kan dan geen tent meer meenemen, maar ja het is wel netjes natuurlijk! Plus de andere inzenders met wél een tent kunnen dan legaal kamperen. Misschien mag dan die gene met een kampeervergunning ook een plekje in de tent.

Wat mij overigens opviel was dat, afgezien van een vette vlammenwerper, er niemand koos om een shotgun, mitrailleur of raketlanceerder mee te nemen om zombies te bestrijden, maar tegelijkertijd waren er wel twee die graag hun schoonmoeder meenamen!
Weliswaar om de bad guys af te schrikken, maar je zou toch zeggen, neem dan gewoon een Uzi mee. Maar de inzenders helemaal gelijk, dat is natuurlijk niet origineel! Alhoewel je dan wel de enige was geweest met dit antwoord... ook de trouwe viervoeter hielp veel mensen in het donker.
Daarnaast waren de zaklamp en de nachtkijker ook aanwezig.

Nou goed! Er waren meerdere juryleden voor deze prijsvraag, in totaal 6 leden waaronder ConAir, V-Devil, Brat, Icecoolsniper, GameLayD en ik.



De prijs: Drie maal de game Alone in the Dark voor de Xbox 360 plus een gratis overnachting in een park near you!


Wat moest je doen om te winnen?


Stel je voor eens voor. Je gaat een avond in het park kamperen en je mag maar één voorwerp meenemen. Wat kies jij dan en waarom kies je hiervoor? Dit voorwerp hoeft niet met Alone in the Dark te maken te hebben. Het mag natuurlijk wel. Denk echter goed over je antwoord na, want alleen de grappigste, mooiste en/of meest bijzondere antwoorden maken kans op de prijzen.


Iedereen die mocht stemmen heeft punten toegewezen aan vijf games. Die gene die in de top 3 geëindigd zijn, mogen zich winnaar noemen van Alone in the Dark voor de Xbox 360.

De meeste punten kreeg de inzending van:

Robin Vernooij – met het Mr. T `kostuum`


Toen ik de vraag las wat ik zou meenemen als ik een avond ga kamperen in een duister park heb ik niet lang hoeven na te denken. Sterker nog ik wist het antwoord meteen. Ik zou namelijk mijn *Mr T. kostuum* meenemen (bestaande uit drie kilo matgoud, een legerbroek en gouden bodywarmer). Sterker nog, ik zou van te voren mezelf iets donkerder schminken (omdat ik een lichtere huidskleur heb in vergelijking met Mr T.), mijn baard een weekje laten staan en dan de helft van mijn haren wegscheren zodat ik een stoere hanenkam krijg (of mohawk, zoals Mr T zou zeggen).
Nu vragen jullie je waarschijnlijk af of ik in de jaren 80 ben blijven
hangen (wanneer de A-team een groot succes was) of dat ik misschien
psychisch labiel ben. Nee ik zou mijn Mr T. kostuum meenemen omdat Mr. T. de stoerste man ter wereld is. Nu hoor ik jullie denken: "en Chuck Norris of Sylvester Stallone dan?", dan raad ik jullie aan om een dertig seconden naar de volgende link te kijken: link!
Ik krijg er koude rillingen van en ik kan me niet voorstellen dat het gespuis dat ik s'avonds in een duister park zou tegenkomen (zombies, aliens, junkies) er niet bang van worden. Sterker nog, iedereen en alles is bang voor Mr. T. dus ook voor mijn Mr. T. kostuum.




De jury: Originele en leuke inzending, waar goed over na is gedacht en die bij iedereen gevoelens van jeugdsentiment oproept. Het Mr. T-kostuum creëert een effect waar geen weerstand tegen te bieden valt. Strikt genomen is het geen voorwerp, maar originaliteit, creativiteit en argumentatie hebben de doorslag gegeven.

Eigenlijk zijn er twee nummers twee omdat er twee deelnemers waren die met een gelijk puntenaantal eindigden. Op basis van het aantal juryleden dat deze inzending in zijn top 5 genoemd heeft, is als tweede geëindigd:


Winnaar 2: Maurice Kessels – Het Zwitserse zakmes


Hmm, een avond in het park kamperen en ik mag maar 1 voorwerp meenemen. Om het antwoord op deze vraag te krijgen hoef je jezelf natuurlijk maar 1 vraag te stellen, namelijk:
Het antwoord op deze vraag kan natuurlijk iedereen dromen! Het alom bekende en almachtige Zwitserse zakmes van MacGyver!
Ik bedoel wat zou je in godsnaam nog meer nodig kunnen hebben dan een
zwitsers zakmes?
Laten we eens kijken naar een aantal voorbeelden van wat MacGyver allemaal heeft klaargespeeld met dit geschenk van god:
1)MacGyver ontmanteld een Nucleaire bom met behulp van een paperclip
en zijn zakmes
2)MacGyver gebruikt zijn zakmes om een self-destruct apparaat te
ontmantelen van een neergestorte satelliet en gebruikt vervolgens onderdelen van de satelliet om een deltavliegtuig te maken
3)MacGyver vermoord een huurmoordenaar door met zijn zakmes water uit
een radiator te halen en vervolgens elektrocuteert hij hem door het water te jump-starten via een accu van een auto.
Zo zie je maar weer. Of de hel nou los breekt in het park of niet, je zult altijd de oplossing bij de hand hebben.
Het liefste zou ik natuurlijk Chuck Norris hebben meegenomen maar ja; you can't control Chuck Norris, Chuck Norris Controls you!



De jury: Deze inzending heeft indruk gemaakt op de jury, aangezien het de inzending was die het meeste voorkwam in alle beoordelingen. Leuk detail, het was de eerste inzending die we kregen voor de prijsvraag. Haarfijn wordt uitgelegd waarom dit voorwerp zo ideaal is om mee te nemen als je gaat kamperen en er wordt een humoristische draai aan gegeven.

De derde winnaar van Alone in the Dark is:

Winnaar 3: Arthur Schenk - de zombie survival guide:


Als ik alleen in een park zou gaan kamperen, en ik mocht maar één ding meenemen, dan zou ik zeker dit boek meenemen, The Zombie Survival Guide. Dit is hét handboek! Ik neem dit boek sowieso altijd overal mee naartoe, want je weet maar nooit hè ;p


De jury: De inzending die het meeste aantal keren de hoogste waardering kreeg in de top 5 van de juryleden. Originele en functionele inzending, die goed van pas kan komen.

Winnaars gefeliciteerd! Met jullie zal contact opgenomen worden. Atari zal ervoor zorgen dat jullie spoedig kunnen genieten van jullie prijs.

Geplaatst op 15-07-2008 02:31

Laatste reacties

avatar van Arthurius
Arthurius ( 65 ) 15-07-2008 09:32
VET!!
bedankt mensen!
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 15-07-2008 10:24
Gefeliciteerd winnaars. Ik heb genoten van de diverse inzendingen.
avatar van Sting
Sting ( 2 ) 15-07-2008 13:36
Whoei eindelijk ook eens wat gewonnen

Ty mensen
avatar van Woutervanjel
Woutervanjel ( 4 ) 15-07-2008 13:42
Damn.. De domste antwoorden hebben gewonnen =S Een Mr T kostuum.. -.- Zombie survival guide.. Wtf...

Ik vond m'n Toiletpapier toch hipper

Gratz winnaars.
avatar van Rococo
Rococo ( 829 ) 15-07-2008 14:34
Het zijn allemaal leuke en originele inzendingen dus gefeliciteerd allemaal!
avatar van Sting
Sting ( 2 ) 15-07-2008 15:48
Oh en zie je nu wel dathet zakmes van macgyver alles kan! je kunt er zelfs prijsvragen mee winnen
avatar van Brat
Brat ( 497 ) 15-07-2008 19:20
Gefeliciteerd!

Veel leuke inzendingen.
avatar van Mde
Mde ( 10 ) 16-07-2008 03:14
he arthur...hehehhhe rlxed man!!!
avatar van Nowee
Nowee ( 186 ) 16-07-2008 20:25
Gratz mensen!
avatar van Icecoolsniper
Icecoolsniper ( 175 ) 17-07-2008 22:01
Het was echt leuk om de inzendingen te lezen en te beoordelen. Gefeliciteerd winnaars!