Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Nippon-Yasan.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (31 reviews)

Nippon-Yasan.com

BG Score
9.0 10 31 1
9.0

Algemene informatie

Adres:
Kiyosumi 1-3-3
791-8055 Matsuyama
Japan
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
Betalen met:
creditcard, paypal
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.77
Hardware (pakketpost):

Laatste 31 ervaringen met Nippon-Yasan.com

Op 4 juli heb ik `s morgens een zwarte Wii U Pro Controller besteld voor €26,70 inclusief verzendkosten en nog geen kwartier na de betaling werd de controller al verzonden. Als verzendoptie had ik de goedkoopste (€4,21 in dit geval) gekozen, waardoor het niet mogelijk was om het pakketje te traceren. Ook stond er aangegeven dat de levering 2 tot 3 weken zou duren.
Vanmorgen (12 juli) heb ik de controller al ontvangen, wat dus boven verwachting snel is. Op het pakketje stond een waarde van $10 aangegeven, waardoor er geen importkosten bij zijn gekomen.
Wat ik verder nog opvallend vond, is dat de adresgegevens met de hand geschreven waren en dat de inhoud van het pakketje erg goed beschermd was met bubbeltjes plastic en Japanse reclame folders.

Kortom een uitstekende eerste ervaring die voor herhaling vatbaar is 9/10


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
18 juli jl. heb ik hier mijn eerste bestelling geplaatst: een witte WiiU pro controller voor €27,81 inclusief. Heb voor de zekerheid gekozen voor verzending met verzekering en tracking-nummer. Na twee weken kwam 'ie binnen; de adresgegevens en details van de bestelling waren er met de hand op geschreven.
Tevens stond erop dat de waarde van de inhoud minder dan €10 (of $) bedroeg, waar ik ook om gevraagd had bij het plaatsen van de bestelling. Superbe eerste bestelling dus


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tijdje terug twee ps4 controllers besteld. Gekozen voor de goedkoopste verzending. Beiden kwamen keurig binnen anderhalve week a twee weken aan. Daarnaast geen douane kosten, want ze zetten een ander bedrag op de verpakking. Al met al een top service!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Twee witte Wii U Pro controllers besteld op een zondag (19 okt). Maandag verscheept en zaterdag kwam de post ze al brengen (was toen niet thuis en dinsdag pas opgehaald, maar levering was dus erg snel).

Geen extra kosten, snelle levering en goed verpakt. Ga daar binnenkort mijn New 3DS covers bestellen ^^


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb bij hun twee weken geleden een Playstation Vita memory card 64gb gekocht en toch mooi dat het dinsdag eigenlijk aankwam maar doordat ik niet thuis was kon ik het gisteren bij de postkantoor halen omdat ervoor getekend moesten worden. Geen extra kosten ivm het verzonden was als een gift. Toch best wel een goede service.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 3 november heb ik hier twee Wii U Pro controllers besteld en heb gekozen voor de "Airmail Registered" verzending. (13 euro verzendkosten) De volgende dag werd mijn bestelling verzonden en vanochtend (8 november) heb ik het pakketje ontvangen. Wat een geweldige webshop! Binnen 5 dagen is je bestelling vanuit Japan bezorgd. Alles was uitstekend verpakt: beter dan alle Nederlandse webshops waar ik ooit iets besteld had. Op het pakket stond er dat het om een "gift" ging. Fantastisch! Een echte aanrader, zonder enige twijfel!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb er een zwarte Wii U Pro controller besteld en heb deze afgerekend via paypal. Ik heb zojuist het pakketje binnen gekregen. Het pakketje is goed verpakt en er stond op vermeld dat het om een gift ging wat mij douane kosten bespaarde. Verder is alles rondom deze bestelling naar wens. De controller werkt, de webshop is overzichtelijk en alles wat ik moet weten over shipping geven ze aan via mail of de website.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Wat een topshop is dit, een Wii U pro controller besteld voor de helft van het geld wat je in NL kwijt zou zijn.. Daarnaast had ik gevraagd of ze het bedrag van een lagere waarde wilde voorzien ivm invoerkosten en ze hebben netjes 10 euro aan de buitenkant gezet! Daarnaast was de controller in uitstekende staat en goed verpakt. Oja en je kunt gewoon met IDEAL betalen, wat wil je nog meer.

Hier ga ik zeker vaker wat kopen!! Heel erg tevreden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ook ik heb mijn twee controllers vanavond ontvangen. Ook gewoon €10 als waarde op het pakketje, goed verpakt met bubbeltjesplastic en Japanse kranten waarmee ik mijn Japans kan oefenen... een super eerste ervaring hier ook ! Dankzij een uiterst vriendelijke schappelijke prijs een perfecte score.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:60%
14 november jl. een witte Smash Bros. Gamecube controller in de pre-order gezet en dit keer gekozen voor de goedkoopste verzendmethode (SAL, zonder verzekering en tracking) en betaald met ideal. Daarna op 5 december nog een zwarte GC controller erbij besteld (ordernummer 185339). Gisteren (22-12-2014) kwam de zwarte binnen, en vandaag heb ik de witte mogen ontvangen. Bij beide pakketjes zat de controller in bubbelwrap met daaromheen kranten/Japanse reclamefolders. Super goed verpakt dus!

Vannacht heb ik trouwens nog even contact opgenomen via de chat-helpdesk op de site om te informeren naar de status van mijn witte controller die ik eerder besteld had, maar dus nog niet ontvangen had. Ik kreeg te horen dat dit kwam door de drukte i.v.m. Kerst en ik het deze week waarschijnlijk zou ontvangen. Wat het geval dus ook was.
Wederom een geweldige ervaring met deze webshop.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Witte NGC controller aangeschaft voor SSB op de Wii-U.

Controller na zo'n 2 weken wachten vanaf de verzenddatum ontvangen. Er is ook een lager bedrag op het pakketje gezet, namelijk €10 euro. Verder was de controller ontzettend goed verpakt, top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
12-12 Yoshi Wii mote besteld
15-12 verzonden
24-12 binnen

Goed op de hoogte gehouden per e-mail, prima verpakt met bubbeltjesfolie en papier.

Ook een erg aantrekkelijke prijs. Bijna overal betaal je €50+. Bij Nippon-Yasa net onder de €30 (met goedkoopste verzendmethode).

Ik ben tevreden


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gamecube controllers besteld
08-12 verzonden, 24-12 binnen met de goedkoopste verzendmethode.
Het verzenden zelf duurde iets langer dan gedacht, maar dat kwam doordat deze winkel alles authentiek en met de hand verpakt en declareert. Top prestatie voor een kleine winkel!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Had hier 1 GC controller besteld omdat ze hier een stuk goedkoper zijn en omdat ik deze GC controller variant niet in NL kan krijgen. 8 december verzonden en kwam 27 december binnen. Er stond op de verpakking dat wat in het pakket zat 10 euro koste ivm duane kosten. Ga hier zeker nog een keertje iets bestellen!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
In januari twee bestellingen gedaan en gekozen voor de goedkoopste verzendoptie.

Vanaf het moment van verzenden duurde het precies 2 weken tot ik het binnen kreeg.

Goed verpakt en een lage waarde op het pakje.

10/10 would order again


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Pikachu-faceplates gepre-orderd voor mijn New 3DS.
Zat een weekend tussen, dus werd op maandag verzonden. De donderdag erna lag het pakketje hier al in de bus!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Pikachu faceplate besteld. Maandag besteld zaterdag in huis. Ook hoefde ik geen extra kosten te maken. Face plate was goed beschermd in bubbeltjes plastic.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vita Memory Card 64GB besteld op 5 maart, gekozen voor de enagoedkoopste verzendmethode, ontvangen op 12 maart. Ik bestel vaker bij Nippon-Yasan, en dit is een voorbeeld van een goede bestelling.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 6-3 besteld
Maandag 9-3 verzonden
Vrijdag 13-3 ontvangen

4 Amiibo besteld en later verzenden via de niet al te dure Small Air Packet registered methode welke 2-3 weken levertijd aangeeft. Maar dus al ontvangen op dag 5, echt supersnel. Ze zaten goed verpakt in één doos en kwamen er onbeschadigd uit. Ook was het pakketje gemarkeerd als gift met een waarde van €10,00 dus ik heb ook geen douanekosten betaald.
Mijn eerste bestelling hier maar zeker niet de laatste. Had niet beter kunnen gaan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 27 maart besteld
Maandag 30 maart verwerking
Woensdag 1 april verzonden
Donderdag 8 april ontvangen

Ik heb New nintendo 3DS cover plates NO.050 en New nintendo 3DS cover plates NO.041 besteld en laten verzenden via Economic Registered - Delivery within 2-3 weeks with tracking number + insurance. De cover plates zaten in een lucht/bubbeltjes envellop en is gelukkig heel aangekomen. Er stond een waarde van €10 op. Dus net zoals vorig jaar (ps vita 64GB memorycard toen besteld en via de duurdere EMS verstuurd en heeft 3 weken geduurd!) geen douanekosten gekregen.

Dus alles heeft 13 dagen geduurd. Waarvan ook paasweekend erbij zit.

Alleen jammer dat nippon-yasan met sommige artikelen scalp prijzen hanteert


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
30/03 bestelling geplaatst met goedkoopste verzendoptie zonder verzekering.
01/04 bericht van verzending.
09/04 pakketje binnen, geen douane kosten! (2 amiibo's)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
02/04 bestelling geplaatst met goedkoopste verzendoptie met verzekering.
07/04 bericht van verzending.
15/04 pakketje binnen, geen douane kosten! (2 amiibo's)

Op het pakketje stond duidelijk vermeld dat het om plastic figuren ging (zonder batterij) met een waarde van 2000 yen samen.

Verzending is zeer goed ingepakt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 Pokémon TCG items besteld, waarvan 1 vrij exclusief is uitgegeven in Japan. Levering van 2-3 weken met track and trace gekozen.
31/07 besteld
08/08 al in huis!
Met een lagere waarde op het pakket en heel netjes ingepakt. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Satsuki Kiryuin figma figure besteld toen hij net op de site stond.
Levertijd van 3-4 dagen inclusief track and trace gekozen.
10/08 besteld
21/08 binnen.

Duurde dus iets langer dan verwacht maar hoefde niks extra's te betalen


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Dit jaar meerdere bestellingen geplaats met Fedex als verzending. Altijd in huis in de beloofde 2-3 werkdagen. Soms kies ik voor de goedkopere verzendoptie van 2-3 weken, deze komen altijd al na een week binnen. Goede prijzen en snel antwoord op vragen.

@hierboven: Kiezen voor EMS is een risico qua tijdsduur. PostNL (die verantwoordelijk is voor in EMS in NL) neemt zich alle tijd en controleert het pakket en de gegevens meestal precies om proberen er toch wat geld mee te verdienen (administratiekosten). Hier kun Nippon-Yasan niet op aanspreken.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Twee weekjes terug een order geplaatst voor een Nendoroid. Gisteren bij de buren afgeleverd en vandaag opgehaald. De Nendoroid zat strak in de doos maar was wel helemaal ingewikkeld met bubbeltjes plastic en de rest zat opgevuld met papier. Zat eigenlijk zo netjes ingepakt dat ik het zonde vond om het uit te pakken.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Ace Attorney Trilogy (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 7 dagen
Mijn ervaring: Wederom perfect. Game zat in een bubbelenvelop met nog extra bubbelplastic er omheen. Waarde stond zoals ik gevraagd had ook netjes in euros op de envelop zodat er geen gezeik bij de douane zou komen, dus al met al perfecte ervaring.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Transformers MP Beast Wars Megatron
Aantal dagen tot bezorging: niet bezorgd
Mijn ervaring: Na dik twee weken is de status nog steeds hetzelfde, het pakket is nog niet eens onderweg. Ik zou binnen 48 een volgnummer krijgen, dat duurde al bijna 2 weken.

Dan mail ik om meer informatie en alles wat ze sturen is een volgnummer. Als verzender zijn zij degenen die bij DPD om informatie horen te vragen maar dat zijn ze duidelijk niet van plan.

Bestel hier zeker niet weer.


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:30%
Ik heb besteld: pokemon kabelbijters suyasuya 3 en 4
Aantal dagen tot bezorging: niet bezorgd
Mijn ervaring: slecht. Zonder reden geannuleerd, geen reactie niks niet. Ticket geopend en reden? Combined order.. terwijl het 1 order met 2 items zijn en nergens iets gemeld staat.. daarna genegeerd door ze.. Heb wel vaker wat proberen te bestellen en de klantenservice is echt heeeel slecht....
ze hadden het gelijk bij bestellen wel kunnen melden ala dit de reden is.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Tl;dr: Ik heb een zeer slechte ervaring opgedaan met Nippon Yasan. Ik raad iedereen ten strengste af om hier te bestellen tenzij dit noodzakelijk blijkt te zijn.

Media februari toen ik In de hype train voor Persona 5 Scramble zat besloot ik de collectors edition voor de Nintendo Switch te bestellen bij NY. Ik heb deze middels Paypal betaald en had gekozen voor transilogic shipping, waarbij de btw ed. van te voren is afgedragen. Op de website stond vermeld dat pre-orders op de release zouden worden verzonden. (dus 20 februari) Meer dan een week na de release had ik nog niets vernomen over de verzending van mijn order. Ik besloot maar contact op te nemen. Schijnbaar lag de shipping method eruit, er kon dus niets verzonden worden middels die methode die ik had gekozen. Ik kon kiezen: wachten of een andere methode kiezen en kans hebben op extra importkosten. Ik was hier niet van gedient zeker gezien ze geen openheid konden geven over wanneer die speciale shipping zou worden hervat. Ik heb middels Paypal een geschil geopened om mijn order te annuleren gezien NY niet aan de eigen beloofde voorwaarden kon voldoen.

NY heeft tot het laatste moment gewacht met het bieden van een oplossing. Je raad het al, ze hebben zonder mijn toestemming een goedkopere methode gekozen en ik heb (gelukkig) geen importkosten hoeven betalen. Maar ik heb wel BTW te veel afgedragen aan hun zonder dit terug te hebben gekregen...

De klantenservice is ronduit slecht, de prijzen liggen hoog, de communicatie naar klant toe is slecht en ze nemen de klant niet serieus.Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: 18 mei
Aantal dagen tot bezorging: 31
Mijn ervaring:
Ok, hier gaat ie. Ik heb in het verleden (2015) iets besteld bij NY. Dat ging allemaal redelijk goed, moest lang wachten, maar dat krijg je met Airmail. Voor de rest 0 problemen. Dus bestelde ik afgelopen maand daar weer, vanwege het item E.S.P. Rade voor op de switch. De prijzen schoten omhoog voor dit item en ik wilde er graag twee hebben, ook voor een maat van mij en voor een goede prijs. Ik bestelde en met PayPal betaald. Alles ging goed. Toen kwam ik toevallig op een forum terecht waar ik zag dat mensen hele slechte ervaringen hadden met deze webshop. "Scammers!" etc. Ik baalde, want ik had al betaald. Contact gezocht met PayPal, die zeiden dat ik het nog even moest afwachten en anders stonden ze klaar voor mij. Ik dacht: 'Ik wacht een anderhalve week, als ik dan geen bericht heb gehad dat ie verzonden is, dan haal ik mijn centen weg.' Een week nadat ik hem bestelde kreeg ik een mail dat de order verzonden was! Tegen alle verwachtingen in. Of het nu door COVID kwam dat ze slecht konden leveren of dat er iets anders was? Geen idee. Ik las ergens dat het kwam dat ze achterliepen en dat ze nieuwe orders eerst deden? Hun leveranciers hadden leveringsproblemen en dat je voor games er prima terecht kon, maar niet voor beeldjes. Ik bestelde met UPS Super Saver en ik moest wél importkosten betalen. Jammer, maar dat zat er wel dik in, dat is niet de schuld van NY.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%