Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Coolshop

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (87 reviews)

Coolshop

BG Score
8.6 10 87 1
8.6

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Entertainment Trading ApS
Bøgildsmindevej 3
DK-9400 Nørresundby
Denemarken
Land:
Buitenland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
+45 899 399 10 
KVK:
Betalen met:
Ideal, creditcard
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 4.95
Hardware (pakketpost):
€ 4.95

Laatste 25 ervaringen met Coolshop

Toon alle ervaringen
Ik heb besteld: Logitech G435
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Bestel hier NIET.

Je besteld namelijk niet bij een bedrijf in Nederland, maar Denemarken. Dit word natuurlijk niet gecommuniceerd behalve wanneer het te laat is. Ook als je dingen terug moet sturen, zijn de kosten vaker nog hoger dan het product.

Artikel geweigerd aan de deur, en we wachten nu al dik 2 weken op ons geld terug, en dit kan zelfs tot 5/6 weken duren!? Mag dit wel? Wij gaan dit even na laten kijken.

Update: Er word ook niet meer gereageerd op mails, zeer slecht bedrijf en verschuilen zich onder "Je besteld bij een buitenlands bedrijf, dus had je kunnen weten"

Nooit meer Coolshop.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Pokémon Dual Pack
Aantal dagen tot bezorging: paar dagen (sneller dan verwacht)
Mijn ervaring: Prima en sneller dan verwacht. De goedkoopste prijs maar tegen een langere levertijd. Maar dat gaat tegenwoordig niet meer op want dit was op releasedate netjes binnen. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Preorder duopack Pokemon Scarlett & Violet
Aantal dagen tot bezorging: Helaas niet bij mijn huisadres geleverd
Mijn ervaring: Ik heb op 8 juni Pokemon duopack Pokemon Scarlett & Violet voor een schappelijke prijs besteld. Je wordt door coolshop netjes op de hoogte gehouden mbt vanaf bestelling tot verzending. Op 15-11 is mijn duopack verzonden vanuit coolshop. Volgens PostNL app zou deze op 18-11 geleverd zijn. Ik heb via chat en mail op 22-11 aangegeven dat ik het niet heb ontvangen. Ik werd netjes via chat en mail te woord gestaan. Nadat ik alles ingevuld heb over pakket niet geleverd. Kreeg ik met de 3 dagen een mail van coolshop dat ik mijn geld retour krijg, omdat het duopack Pokemon Scarlett & Violet niet leverbaar is bij hun.

Aftersales is bij hun netjes geregeld.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Digimon Survive (NS)
Aantal dagen tot bezorging: Dag voor de release
Mijn ervaring: De game werd ruim voor release verzonden waardoor ik hem zelfs al voor de release in huis had. Zat gewoon goed verpakt in een bubbelenvelop. Niks op aan te merken!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Disco Elysium - The Final Cut (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Positief.

Heb op 11 mei de game kunnen bestellen d.m.v. een pricematch met Media Markt. Game werd de volgende dag verzonden. 6 dagen later en de game was binnen. Het zat ook in een bubbelenvelop. Dat het lang heeft geduurd, komt natuurlijk omdat het 1. vanuit Denemarken verzonden moest worden en 2. nog een weekend tussen zat. Uiteindelijk ben ik er nog tevreden mee, want de game was nog in goede staat ontvangen .

Dus mocht je het niet erg vinden met de wat langere levertijd, dan is Coolshop zeker een aanrader. Althans. Voor nu iets minder, want je moet tegenwoordig verzendkosten betalen op bestellingen onder de €30 . Gelukkig waren de verzendkosten nog gratis toen ik Disco Elysium bestelde.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: watch dogs legion
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: prima aangekomen en goed geïnformeerd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Sifu - Vengeance Edition
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Ik kreeg een T&T die nog aangeeft dat pakketje ontvangen is, dus daar heb ik niks aan aangezien spel na 7 dagen netjes in de brievenbus zat.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 13 Sentinels: Aegis Rim (NSW)
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Op zondag besteld, maandag verzendbevestiging ontvangen, en donderdag netjes het spel ontvangen. Alles prima en binnen de aangegeven tijd binnen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Sifu - Vengeance Edition
Aantal dagen tot bezorging: 4-5
Mijn ervaring: Pre-order al enkele maanden geleden gedaan. Voor release netjes een email ontvangen dat ze met de bestelling aan de slag gingen en daarna verzendings email. Spel in keurige staat gekregen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Horizon forbidden west regalla edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: De regalla edition van Horizon forbidden west besteld afgelopen September, kwam netjes op de release datum in huis.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Resident Evil 4 HD - PlayStation 4
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Fraaie website met erg lage prijzen, nette orderbevestiging terug. En volledig gratis verzenden vanuit Denemarken... Nadeel van de gratis verzending is wel dat je order van de radar verdwijnt zodra de Deense koerier hem overdraagt aan het buitenland. Daarna is het wachten tot je niet-getraceerde envelop op de mat ploft. Ging volledig goed en kwam in perfecte staat aan bij mij. Mijn bezorgtijd bedroeg 8 dagen, betaling met iDeal is een plus.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Elden Ring Launch Edition PS5
Aantal dagen tot bezorging: Pre-order, voor release verzonden en precies op releasedag bezorgd
Mijn ervaring: Alles ging prima, voor bezorging wordt niet met T&T gebruik gemaakt, maar bezorging duurt meestal een paar dagen dus komt goed. Coolshop heeft voor nieuwe releases meestal de scherpste prijs (prijs garantie) van alle NL webshops dus aanrader!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Elden Ring Launch edition PS5
Aantal dagen tot bezorging: Pre-order, 22e bestelling verwerkt Geleverd op launch 25e
Mijn ervaring:
Wat ondoordacht hier besteld, eigenlijk vandaag spijt omdat ik opeens zag dat die uit Denemarken moest komen.. erbij neergelegd de game niet op release te spelen, blijkt die keurig vandaag geleverd!

100% meegevallen dus. Prima service en scherpe prijs.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Doom The collection classics en Castlevania anniversary collection
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: snelle levering vanuit Denemarken in bubble-envelop, scherpe prijs


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Kena PS5
Aantal dagen tot bezorging: 4 (werkdagen)
Mijn ervaring: Top. eerste keer Coolshop maar helemaal goed, scherpe prijs ook.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Etrian Odyssey Untold: The Millenium Girl /3DS
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Game was besteld en in 4 dagen binnen. Kreeg een melding dat de game was verstuurd en lag 4 dagen later in mijn brievenbus.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Samus Returns
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Coolshop was de enige die Samus Returns voor de normale prijs beschikbaar had. Dus ik 'moest' hier bestellen. Had al begrepen dat ze vanuit Denemarken versturen en dat dit langer duurt. Met een weekje wachten vond ik het wel prima eigenlijk. Prima shop, maar niet als je haast hebt.
De track & trace werkt overigens voor geen meter.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb besteld: ministry of broadcast badge edition
Aantal dagen tot bezorging: 13
Mijn ervaring: Slecht!

Heb het spel eindelijk ontvangen na maar liefst 13 dagen. Ze versturen alles vanuit denemarken. maar kennelijk met de goedkoopste manier want zelfs postnl kan binnen 3 dagen iets daar krijgen.

Er zit zogenaamd track and trace op, maar de track and trace code laat geen vooruitgang zien, en vervolgens zie je op de envelop untracked staan, altijd fijn dat ze klanten voorliegen. dit was trouwens een magere noppenfolie envelop voor een spel wat de dikte heeft van 2 playstation hoesjes. het is een wonder dat het heel is aangekomen.

Contact met de klantenservice is ook bar slecht. de chat moet je engels praten als je iemand als je al iemand te pakken krijgt, en die zegt doodleuk stuur maar een mail. mailen werkt vanaf google wel, maar een aantal andere providers genereren een bounce mail. dus ze zijn heel slecht bereikbaar. doorlooptijd van antwoorden zijn ook bar slecht want ik wacht al een paar dagen op antwoord en heb die nog steeds niet.

Al met al, die 10 euro goedkoper is niet de moeite waard geweest, en als je wel wat koopt betaal dan met paypal of creditcard zodat je het kan terug claimen als het nodig is, met ideal kan je fluiten naar je centen als het misgaat. en die kans is groot.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Power Rangers: Battle For The Grid Super Edition
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Een paar maanden geleden een bestelling gedaan voor 3 games: Mario Golf, Maneater en Power Rangers voor de Switch. Voor betaaloptie Klarna gekozen. 1ste 2 games kwamen prima aan en zonder problemen via Klarna betaald.

Tot mijn verbazing kreeg ik maandag een mail van Coolshop dat er een betalingsprobleem is en dat ik een betaalmethode moest kiezen. Nu hadden ze de andere 2 games nog op die rekening staan.

Meteen contact gezocht via de mail en de volgende dag kreeg ik een 2de mail hierover. Donderdag volgde een derde mail waarin Coolshop frustratie uitsprak omdat ik niks gedaan had met betrekking hiertoe en dat als ik niet binnen 24 uur betaalde er gedreigd werd met een "laattijdig betalingsproces". Alsof ik een of andere wanbetaler ben! En dat alles binnen EEN week!

Al met al een heleboel ellende welke niet eens mijn schuld is.


Algemeen:10%Verzending:40%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Ghostrunner (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: scherp geprijsd, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestel status. Kwam goed aan. Geen problemen ondervonden.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Blue Fire Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 2 dagen
Mijn ervaring: Snel verzonden. Bezorgd door PostNL. Voor releasedatum binnen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Monster Hunter: Generations Ultimate (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Dit keer een (iets) trage shipment. Waar ik denk dat de vorige keer er een voorraad in NLD aanwezig was, met deze game waarschijnlijk niet. Game (EU versie) lijkt moeilijk te vinden voor een schappelijke prijs. Blij dat ik coolshop met een pricematch heb kunnen overtuigen.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Paper Mario
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Goed. Prijs goed, netjes verpakt. Duurde wat langer, maar komt niet uit NL. Wel echt heel veel mails... Communicatie goed dus, maar kon misschien ook wat compacter.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Paper Mario, The Origami King
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top prijs, snelle verzending. Kon zelfs punten inwisselen voor extra korting. Zeer goede ervaring.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nier Replicant 3,141592653
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Top. Uit Denemarken en dan op dag van release op de mat vallen, terwijl ik op ergens volgende week gerekend had en ook nog eens voor de laagste prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%