Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Intertoys

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (147 reviews)

Intertoys

BG Score
6 10 147 1
6

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Intertoys Hoofdkantoor
Handelsweg 15
Postbus 29
2740 AA Waddinxveen
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0180-333526 
KVK:
29027869
Betalen met:
Acceptgiro, iDEAL, Creditcard
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.99
Hardware (pakketpost):
€ 2.99

Laatste 25 ervaringen met Intertoys

Toon alle ervaringen
Ik heb besteld: Resident Evil 4 Remake PS5
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Verzending was okay, maar het spel was niet meer in originele Playstation seal(plastic), maar in een Intertoys Reseal tasje... beetje jammer


Algemeen:60%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Stranger of Paradise
Aantal dagen tot bezorging: 1 (opgehaald)
Mijn ervaring: Exemplaar zonder PlayStation seal, maar met een vuile, plakkerige hoes in een reseal tas ontvangen. Hierover nagevraagd, de game is "vanwege diefstal" uit de verpakking gehaald. Tweedehands of een showmodel dus.


Algemeen:50%Verzending:60%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Cadence of Hyrule
Aantal dagen tot bezorging: 1 (opgehaald in winkel)
Mijn ervaring: Spel opgehaald in de winkel, was dus niet thuisbezorgd dus kan daar geen oordeel over vellen. In de avond besteld, hierop de volgende dag kort na openingstijd gebeld door de winkel met de vraag wanneer ik het spel op kon halen. Lag op de afgesproken tijd klaar, ging lekker vlot! Wel was het spel al geopend maar in een sealbag van Intertoys zelf geplaatst. Had het eigenlijk anders verwacht, maar het blijft een beetje de normale gang van zaken bij Intertoys.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Demon Souls PS5
Aantal dagen tot bezorging: 5 (Zaterdag 27/3 besteld, woensdagavond 31/3 in huis)
Mijn ervaring: Werd bezorgd door een andere koerier (Fietskoeriers.nl i.p.v. PostNL) wat ook nergens op de site vermeld staat. Track en trace nummer was ook leeg in de verzendbevestigingsmail (die ik maandag ontving), dus kon het niet tracken. Op de envelop stond heel groot 18:00-22:00 en de datum 31/3, dus ik neem aan dat het dan in de bus is gegooid, heb het de ochtend daarop pas gezien. Game verder wel netjes ontvangen, maar onvoldoende communicatie over de koerier en het missende Track en Trace nummer in de mail.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Assassins Creed Valhalla
Aantal dagen tot bezorging: nvt
Mijn ervaring: Compleet waardeloos. Op 21 december 2020 bestelling geplaatst met cadeaubon. Was op voorraad bij een winkel binnen bezorgingsafstand en zou 1 a 2 dagen later bezorgd worden. Twee dagen later bericht dat de bestelling vertraagd was en 12-15 dagen zou gaan duren. Gelet op deze enorme vertraging verzocht om te annuleren. Excuses via de mail gekregen en bestelling werd geannuleerd. Ik zou een nieuwe cadeaukaart via de mail krijgen (waarom niet saldo terug op oorspronkelijke kaart?). Heb tot en met vandaag moeten wachten (13 januari 2021) totdat ik een nieuwe cadeaubon via de mail kreeg. Nee, niet voor herhaling vatbaar


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: een spel voor de switch.
Aantal dagen tot bezorging: een dag.
Mijn ervaring: harstikke goed. ook al was de winkel dicht kwam er toch iemand om het te bezorgen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cadance of Hyrule
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Zaterdag besteld, maandag mail gehad dat mijn product aangeboden zou worden voor aflevering. Dat verwarde me een beetje omdat ik het product die dag niet binnen had gehad. Woensdag voor de zekerheid met de klantenservice gebeld, die gaven aan nog 2 dagen te wachten. Uiteindelijk woensdag middag toch ontvangen. Netjes verpakt in een Intertoys zakje


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Demon Souls
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Ondanks het feit dat de game eerst binnen 1-2 dagen geleverd zou worden, is dit uiteraard niet altijd mogelijk rond de jaarwisseling met alle feestdagen. En aangezien het waarschijnlijk om een prijs fout ging, is het des te sportiever dat de game alsnog verstuurd werd. Alhoewel vrij snel na de bestelling gecommuniceerd werd dat de bestelling 12-15 dagen kon duren, duurde het uiteindelijk slechts 8, wat een fijne verassing was. Wel was het fijn geweest als Intertoys hier van te voren open over was geweest. Al met al een goeie ervaring!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Demon’s Souls
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Jammer dat ik zelf erachteraan moest om te zorgen dat ik het op nog net voor de jaarwisseling binnen hebt gekregen.
Intertoys gaf zelf aan 2021. Maar had zoiets van voor die spot goedkope prijs van €39,98 mag ik niet klagen. Product was netjes verpakt. En ze sturen updates (wel na mijn inspanning om te bellen)


Algemeen:70%Verzending:50%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Demon's Souls remake PS5
Aantal dagen tot bezorging: 7 dagen
Mijn ervaring: nette prijs en sneller binnen als aangegeven (7 IPV 12-15 dagen)


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Cadence of Hyrule, Fallout 76, Bloodborne
Aantal dagen tot bezorging: 1 uur!
Mijn ervaring: Bestelling werd ongelooflijk snel geleverd en alle spellen zaten afzonderlijk ingepakt met kadopapier voor Kerst. Leuke extra service in deze tijd!


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: game and watch
Aantal dagen tot bezorging: op de dag van release in huis
Mijn ervaring: super netjes verpakt. Kan niet beter.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cadence of Hyrule (Switch), Two Point Hospital (PS4) en Darksiders 3 (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 0
Mijn ervaring: Bij mijn lokale Intertoys waren wat recente games beschikbaar voor zeer nette prijzen, dus kon kiezen voor lokale thuisbezorging door het filiaal zelf, Heb 's ochtends vroeg besteld op de dag voor Kerst en werd in de loop van de dag netjes in mijn brievenbus bezorgd, inclusief inpakpapier. Top service!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fallout 76
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Prima


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Immortals: Fenyx Rising en Demon’s Souls (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 0 (2 uur)
Mijn ervaring:
Gebruik gemaakt van bezorging door plaatselijke winkel. Binnen twee uur bezorgd, en dat op de dag voor kerst! Beide games zelfs leuk ingepakt! Super!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cadence of Hyrule (Zelda)
Aantal dagen tot bezorging: binnen 1,5 uur!
Mijn ervaring: Niet verwacht zo snel, 10.00 uur besteld, om 11.15 persoonlijk afgeleverd


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Demon’s Souls (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 2 uur
Filiaal: Leeuwarden
Mijn ervaring: Hilarisch dat thuisbezorgen in deze periode wanneer je dichtbij een Intertoys woont. Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en twee uur later al in thuis. De medewerkers konden eerst mijn adres niet vinden, echter werd ik netjes via de telefoon benaderd om toch nog mijn voordeur te kunnen vinden! De medewerkers waren erg aardig. Mooie oplossing nu de winkels gesloten zijn! Toppie.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cadence of Hyrule switch maneater ps5 patoons party ps4 two hospital ps4
Aantal dagen tot bezorging: zelfde dag
Mijn ervaring: super snel en het nintendo spel zat nog nieuw in seal de rest in seal bags


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PlayStation game in oktober, nu Cadence of Hyrule
Aantal dagen tot bezorging: niet bezorgd
Mijn ervaring: Opgepast! In mijn geval is de bestelling aangenomen en even laten zonder pardon weer geannuleerd. Mijn laatste online order van oktober is precies dezelfde ervaring en het geld pas december terugbetaald. De klantenservice is bizar ongemotiveerd en heeft echt helemaal geen boodschap aan je klacht. Het is alsof je tegen een muur praat. Geen excuus, niks. 'Jammwr voor je joh, ja nu hebben wij jou geld en wanneer je het terugkrijgt is niet mijn probleem.' Wat een horrorzaak is dit geworden, bah! Na meerdere slechte ervaringen op elk gebied lijkt mij dat een 1 op zijn plaats is!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Nintendo Switch Animal Crossing editie
Aantal dagen tot bezorging: 365

Mijn ervaring: Bestelling gedaan van bijna 400 euro, alleen een betaalbevestiging ontvangen. Na vele verhalen van mensen die ook geen bestelbevestiging hebben gehad en vervolgens hun order kregen geannuleerd, contact gezocht met Intertoys. Die gaven aan dat het goed komt en de bestelling gewoon doorgaat. Kort erna een geautomatiseerd mailtje ontvangen van 2 regels waarin staat dat de order niet geleverd gaat worden. Na gemixte signalen opnieuw contact gezocht met Intertoys: keihard genegeerd, zowel via social media als telefonisch dat ik maar gewoon moet afwachten. Een week later nog GEEEN ENKELE reactie en mijn 400 euro staat nog op de rekening van Intertoys rente te trekken.

Kortom: bestel hier niet als je je geld maar 1x kan uitgeven, want ze behandelen klanten zeer onbeschoft en zoals het hen uitkomt. Ik hoop deze maand mijn geld nog terug te krijgen, waarschijnlijk gaat deze info en werkwijze, samen met een behoorlijk aantal andere gedupeerden, naar een paar instanties waar ik al goed contact mee heb, die als enige als waakhond optreden tegen dit anti-consumenten gedrag. Buyer beware (vooral met grote bedragen)!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Animal Crossing Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 0
Mijn ervaring: Maandag gepreordered, geen bevestigingsmail gehad. Ze hadden een storing maar de order was prima. Daarna was de order ineens zoek en na twee dagen wachten een mail 'je order is gevonden en word verstuurd' om vervolgens een uur later een annulering te krijgen omdat de Switch niet meer leverbaar is. Geld terug krijgen duurt 10 werkdagen, als ik dat ooit nog terug zie.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Darksiders 3
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Alles was vlot beetje te vlot. Gekozen voor ophalen in de winkel en kreeg helaas een geopende winkelversie mee. Na aan te hebben gegeven dat ik het spel wou retouren kreeg ik te horen dat het via de webshop moest terwijl het om een geopende winkelversie ging.
Nergens op de webshop wordt aangegeven dat het om een winkelversie kan gaan nog dat het geopend kan zijn. Track en Trace heb ik helaas ook nooit mogen ontvangen.
Het zijn principe kwesties. Na de halve ondergang toch niks van je fouten leren als winkel is geen goede voorbode.


Algemeen:20%Verzending:30%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Shadow of the Tomb Raider PS4
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Zaterdag avond besteld, en ondanks de drukte van Black Friday en sinterklaas netjes maandag in de brievenbus ontvangen! Alleen tijdens het bestellen veel foutmeldingen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nacon Pro Controller 2 PS4
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Vlotte bestelling na een paar uur al een verzend bevestiging in de mail.
De volgende dag binnen. Klein detail de verzend box was in matige staat. Gedeukt en de tape kwam los was makkelijk open te maken. Maar mijn product was in orde.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: PC Wolfenstein 2 The New Colossus en PC Call of Duty Advanced Warfare
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Het plaatsen van de bestelling ging erg voorspoedig, evenals het afhalen van het pakketje bij de plaatselijke Intertoys.
Echter wat mij stoort is dat de doosjes van beide games zichtbaar in de winkel hebben gestaan, bovendien ontbrak de verzegeling ook. Ik zou ze dus niet eens meer retour kunnen sturen mocht ik willen. Ook ontbrak de geadverteerde DLC.


Algemeen:50%Verzending:100%Communicatie:50%