Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Winkelinformatie & ervaringen - Game.co.uk

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (136 reviews)

Game.co.uk

BG Score
8.1 10 136 1
8.1

Algemene informatie

Adres:
GAME.co.uk
Freepost SCE4702
PO Box 6594
Basingstoke
RG21 6ZP
Land:
Buitenland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
+44 871 200 1221 
KVK:
Betalen met:
Creditcard, Paypal
Opmerkingen:
Bezorging naar Europa duurt meestal 3 werkdagen tot 2 weken.

Verzendkosten

Game:
€ 3.40
Hardware (pakketpost):
€ 3.4

Laatste 136 ervaringen met Game.co.uk

Met Game.net heb ik goede ervaringen gehad.

Over het algemeen zijn hun prijzen niet erg spectaculair, maar soms hebben ze erg spectaculaire sales, en de laatste tijd zie je ook steeds vaker gewone topgames sneller afgeprijsd worden dan in Nederlandse winkels (Assassin's Creed werd na een maand al 35 euro, bijvoorbeeld).
Verder is het ook prettig dat ze per bestelling verzendkosten vragen en niet per spel, dit maakt ze na 2 spellen al goedkoper dan bijv. Zuiderpark-computers.

Maar goed, mijn ervaring dus. Enkele maanden terug heb ik bij een sale een grote dosis spellen besteld (zo'n 20 stuks). Het duurde even voordat ze allemaal verzameld waren, want sommige moesten uit de winkels terug naar het hoofdkantoor gestuurd worden, omdat ze in het magazijn niet zoveel exemplaren op voorraad hadden. Dit is eigenlijk beter dan ik had verwacht, want veel winkels zouden waarschijnlijk gewoon hebben gezegd dat het "out of stock" was geweest.

De communicatie was ook heel goed, je werd van alles netjes op de hoogte gehouden in een automatisch gegenereerd mailtje. De verzendtijd was redelijk kort, en het is mogelijk om te vragen waar het pakje zich bevindt, mocht je twijfels hebben of het aankomt.

De enige wat mindere ervaring die ik heb gehad, is dat er 2 jaar na de release nog steeds stond dat Brothers in Arms de steelcase editie was, maar dat was hij dus niet meer.

Afgezien daarvan gewoon een nette winkel.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Goede ervaringen, op 20/08/2008 Buzz Quiz TV besteld voor de PS3 met buzzers voor 53 euro (incl. verzendkosten) en gisteren 02-09-2008 aangekomen netjes in een doos met air-mail. Het verzenden van pakketjes duurt dus blijkbaar toch iets langer maar was netjes ingepakt en een mooie prijs. Tevens werd ik ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling! Hier ga ik vaker bestellen in de toekomst!

Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Uitstekende ervaring. 2 games tegelijk besteld.
Ik heb al bij verschillende webshops besteld en tot nu toe vind ik deze een topper.
De site was bij betaling even niet zo duidelijk wat ik moest in vullen bij "friendly name", je voor en achternaam bv. Maar verder overzichtelijk.
Verzending snel, maandag besteld en donderdag op de deurmat Royalmail. 2 games in 1 bubbelwrap-envelop. Verzendkosten zijn wel wat hoger i.v.m. anderen aanbieders.
Communicatie: uitstekend, zeer duidelijk wat de handelingen zijn en waar het pakketje zich bevind. Trace service.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
De eerste bestelling was uitstekend verlopen (No more Heroes (Wii)+Tingle (DS)).
Bij het pre-orderen van Bangai O Spirits is iets misgegaan, waardoor ik het spel op 9-9-8 nog niet hebt ontvangen, terwijl de release op 29-8-8 was.

Ik heb te horen gekregen dat ik pas een vervangen exemplaar krijg opgestuurd als ik 28 dagen na verzending nog niets heb ontvangen. Ik houd jullie op de hoogte.

EDIT: Het spel is een dag later gearriveerd. Verpakking was licht beschadigd. Hoewel ik hem waarschijnlijk kan terugsturen, heb ik dit exemplaar gehouden. Wel doorgegeven, maar er word geen vervangend hoesje opgestuurd.

Samenvattend kan ik zeggen dat het een heel redelijk on-line winkel is met goede prijzen, normale service en goede communicatie.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:70%
Goede winkel. Heb twee DS-games met de BOGOF actie gekocht en dan nog wat Strategy guides voor een zacht prijsje. Groot voordeel zijn de vaste verzendkosten van slechts 2,95 pond, terwijl je bij amazon bij zoveel artikelen toch al gauw de 10 pond overschrijdt.

Wel nog een kritiek puntje van verzending: alle strategy guides/games zaten in één gigantische bubbelenvelop, die verkreukt en gehavend was. De DS doosjes hoorde ik van de ene naar de andere kant rollen, maar ze kwamen er ongeschonden uit.


Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:90%
Goede webshop, bestelling na 3 dagen binnen !
Enkele vragen die ik had werden volgende ochtend keurig beantwoord.
Dus verzending en communcatie prima in orde !


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige maand bij Game.co.uk 1 spel besteld, de volgende dag kreeg ik bevestiging van de verzending en een paar dagen later was het spel binnen. Niks aan op te merken dus.

Het opgeven van 'friendly name' zat ik ook even mee, maar dat is dus niks meer dan een beschrijving van de betaalmethode. Het maakt niet echt uit wat je daar invult, simpelweg "My Creditcard" ofzo is voldoende.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Geen goede ervaring met deze online-shop.
Bij de bestelling liep het al mis wat betreft Maestro. In België heeft iedereen standaard Maestro wanneer je een gewone bankkaart hebt, maar deze worden niet ondersteund.
Tenslotte liep het pas helemaal mis met de levering.
Ik bestelde 2x COD WAW op donderdag-avond.
Vrijdag werd de verzending van beide pakketten verwerkt en verstuurd.
En maandag kreeg ik de levering per post.
Maar wat bleek ? Het was slechts één van de twee zendingen.
Na een weekje geduld, nog steeds geen tweede zending. Een bezoekje aan het postkantoor leverde ook niets op.
Tenslotte dan maar het contact-formulier ingevuld, maar behalve de autoresponder, heb ik niets meer ontvangen.
Dan maar weer een email gestuurd, maar ook daarop geen antwoord...
In plaats van een goedkope webwinkel, wordt dit een dure aankoop !
CDWOW zal voortaan mijn leverancier worden...


Algemeen:30%Verzending:50%Communicatie:10%
Super goede ervaring, vrijdag 21-11 besteld, vrijdag 28-11 beide PS3 games binnen, netjes verpakt in een stevige bubbel envelop, exact 5 werkdagen dus. Nette website je wordt prima op de hoogte gehouden, en goeie acties. Let op de Deal Of The Week, Fifa09 was er +/- 37 euro incl. verzending!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Rock Band 2 en twee tweedehandsspellen besteld, na anderhalve week aangekomen (was nog sneller gegaan als de postdienst binnen Nederland er geen zooitje van het gemaakt).

Er waren wel wat kleine nadelen te bedenken, zoals dat ik Rock Band 2 pas 3 dagen na de release kon bestellen (en 5 dagen nadat hij in-stock was) en dat de customer service me niet kon vertellen waarom, maar daar staat tegenover dat mijn probleem specifiek voor mij als zeldzame buitenlandse klant was (binnen UK is er free shipping dus dan is een pre-order geen probleem) dus dat is ook niet zo heeel vreemd.

Overigens had ik ook nog geluk met de zeer beperkte levering, aangezien alle Rock Band 2 artikelen nu weer van de site gehaald zijn.

Edit: Oh en wat ik nog vergeten was te melden is dat beide tweedehandse spellen naast de disc en het doosje ook het boekje en de veiligheidswaarschuwingen hadden, dat is toch anders dan bijvoorbeeld Gamestop.com waar de kans groot is dat je alleen het spel krijgt.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Op 10 november heb ik hier de collector's edition van Gears of War 2 besteld, mede door jullie positieve waarderingen en de aantrekkelijke prijs.

Na 4 weken had ik echter nog steeds geen spel in de bus. Aangezien dit de periode is die je moet wachten alvorens een nieuw exemplaar aan te kunnen vragen, wat ik overigens al vrij lang vind, ben ik vervolgens contact proberen te gaan nemen. Dit viel alleszins niet mee. Het contact formulier op de website valt niet te versturen, aangezien de Nederlands postcode als ongeldig wordt verklaard, waardoor je geen bericht kunt versturen.

Vervolgens heb ik via een omweg een mailadres gevonden. Na enkele berichten via de mail en met een Brits opgegeven postcode, uiteraard met de verklaring daarvan, heb ik nog steeds helemaal niets van ze vernomen.

Dit is de slechtste ervaring die ik ooit gehad heb met een online gameshop, en ik bestel al een heel aantal jaren online, zelfs Wehkamp.nl is een topwinkel vergeleken met deze service.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb op zondag 14 dec Call of duty besteld op deze site. Werd verzonden op dinsdag 16 dec en ontvangen bij mij op 18 dec. Supersnel dus in deze drukke kerstperiode!

Kortom: goedkope prijs, zeer snelle verzending en geen schade of dergelijke aan de verpakking of de inhoud.

Communicatie geef ik een 8 alhoewel er geen (nood tot) communicatie was.

De prijzen op game.co.uk zijn zeer scherp en nu met de lage pond is het zeker het moment om hiervan gebruik te maken!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:80%
Op 22-12-2008 2x Sonic Unleashed besteld en 24-12-2008 lagen 2 bubbelenveloppen van game.co.uk al op de mat! Razend snelle levering...als het altijd zo gaat ga ik er meer bestellen. Ik bestel meestal bij play.com maar het verzenden aldaar gaat veeel trager...ik zal game.co.uk in de gaten houden...vooral op de aanbiedingen (ik blijf tenslotte een Nederlander!).

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:90%
18/12 heb ik een bestelling gedaan van een 5-tal spellen, en daarvan is er voor de kerst 1 binnengekomen en vandaag weer 1. Ze druppelen dus redelijk snel binnen, en dat die andere drie nog niet binnen zijn heeft meer met de eigenaardige opbouw van de postdienst (zowel Royal Mail als TNT) te maken dan met GAME, lijkt me.

Ik heb nog altijd geen grote problemen gehad met deze winkel (de belangrijkste fout staat bovenaan deze lijst met shopsurveys genoemd). Spellen worden afzonderlijk verzonden terwijl je maar 1 keer per order verzendkosten hoeft te betalen, je krijgt voor elk spel afzonderlijk een tracking number voor de afhandeling binnen de winkel zelf, en de spellen zijn netjes verpakt in bubbeltjesenveloppes.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Bestelling gedaan op 23/dec.
Twee artikelen werden verzonden op 27/dec en deze zijn inmiddels ontvangen op 31/dec.
Games komen afzonderlijk binnen in bubbeltjesenvelop.
Het wachten is nu op het laatste artikel, dat op 29/dec werd verzonden.

Verzendkosten zijn 2.95 pond per bestelling, en de verzending is snel.

Het is voor mij de eerste, maar waarschijnlijk niet de laatste bestelling bij deze webshop, zeker als ze met leuke aanbiedingen blijven komen.Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Dualshock besteld. Snel binnen. Veel sneller dan play.com, waar ik meestal alles bestel. Soms echt stuntaanbiedingen, maar anderen dan ook weer totaal niet. Vooral met de pondkoers is het voordelig voor ons. Dualshock in goed stevig bubbeltjeskarton gekregen. Rond 17/12 besteld en voor kerst binnen. Games doen ze vaak ook goed. Enige minpuntje zijn de bezorgkosten, maar daar word ik ook niet arm van :)

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Voor Yidoger en mezelf een aantal games besteld op 24/12/08, deze kwamen op 1 na allemaal op 7/01/09 aan.
Verder niets mis mee, ze waren allemaal netjes gesealed, alleen jammer dat die ene wat langer op zich moet laten wachten terwijl hij wel op hetzelfde moment verzonden is, al kan Game daar niets aan doen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
03/01/2009 Een viertal spellen besteld, 1 nieuw, 3 pre-owned. Zouden allemaal geschikt zijn voor "immediate dispatch".
06/01/2009 2 van de 4 spellen verstuurd vandaag.
07/01/2009 1 spel verstuurd
08/01/2009 laatste spel verstuurd
12/01/2009 De 2 spellen van 06/01 ontvangen

Spellen zijn goed verpakt en ook het tweedehands spel is in prima staat. Netjes met doosje en boekje. Er zitten helaas wel sporen van stickers op het doosje en op het boekje en doosje zit een sticker '2e hands'. Is er met een beetje moeite wel vanaf te krijgen lijkt me.

Ik heb er alle vertrouwen in dat de andere 2 spellen ook nog wel aankomen, enige minpunt dat ik eigenlijk heb is dat als spellen beschikbaar zijn voor 'Immediate dispatch' en ik gewoon met credit card betaal dat ik dan niet verwacht 3 werkdagen hoef te wachten tot de spellen verstuurd worden.

EDIT: 3e spel inmiddels ontvangen, maar wacht nog op het 4e. 28 dagen die nodig zijn voor je het pakketje als 'niet aangekomen' mag opgeven komen aardig in de buurt

EDIT2: 4e spel was na 28 dagen nog steeds niet ontvangen. Replacement aangevraagd en die was binnen een week in huis. Al met al best teleurstellend, het duurde erg lang voor de spellen werden verstuurd en nog langer voor ik ze in huis had. Mogelijk lag het eraan dat 3 van de 4 spellen 2e hands waren, maar dan nog snap ik het niet...


Algemeen:70%Verzending:50%Communicatie:80%
Mijn allereerste bestelling gedaan bij Game

08/01/2009 Bestelling geplaats (Eye of Judgment PS3 voor slechts 32,95 pond!)
09/01/2009 Alles gecontroleerd en verzonden
13/01/2009 Ontvangen

Dus slechts 4 dagen met 2 dagen weekend ertuusen!
Alles netjes verpakt en in topconditie aangekomen.
Communicatie ook zeer netjes, had enkele vragen en die werden altijd de volgende dag gelijk beantwoord. Ook automatische mailtjes die de huidige status van je order weergeven.

Perfect!

Ga hier zeker vaker bestellen :)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Prima webshop. Heb hier op 06-01 Far Cry 2 besteld, was 08-01 verzonden en kwam vandaag, 14-01, binnen. 6 dagen , inclusief weekenddagen, dus dat was best netjes.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb bij deze winkel op 24 december Far Cry 2 besteld voor de Playstation 3. Vandaag op 15 januaria is ie dan eindelijk aangekomen.
Op 30 december werden mijn creditcardgegevens pas bevestigd, dat vind ik een beetje te langzaam. Waarom het verzenden nog langer duurde dan bij een gemiddelde play.com-bestelling weet ik niet, maar het is wel jammer.
Ik heb ook nog een mailtje gestuurd en hierop heb ik geen antwoord gekregen na 2 dagen.
De winkel is over het algemeen niet de goedkoopste, maar als ze weer eens een paar aanbiedingen hebben en de pond staat nog laag dan zal ik er vast nog wel eens bestellen.


Algemeen:90%Verzending:40%Communicatie:60%
6 Jan. is mijn bestelling ( GRID ps3) verstuurd en vandaag ontvangen.
Je wordt op de hoogte gehouden via mail over wanneer het verzonden is.

Netjes verpakt,over de verzending ook wel te spreken maar het kan sneller uiteraard.Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
24/12 Bestelling van 6 spellen, alles binnen binnen 8 werkdagen muv Mirrors Edge 360, die tot op heden nog niet binnen is. Reactie op mijn mail was ook niet positief.

05/01 Bestelling van 5 spellen, tot op vandaag nog geen spellen ontvangen.


Algemeen:80%Verzending:20%Communicatie:50%
Wow! Zonet een superervaring gehad met Game.co.uk.

Zal even het verloop schetsen: Woensdag (21/01) om 12:53 m'n bestelling van Mirror's Edge en Shaun White Snowboarding afgewerkt, en betaald met Visa.
Vervolgens kreeg ik in de loop van die dag de volgende updates via de tracking op hun site:

21/01/2009 Your order has been dispatched.
21/01/2009 Your order is currently being picked and packed.
21/01/2009 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
21/01/2009 Your order is held for credit checking.
21/01/2009 Your order is waiting for authorisation and release for packing.

En deze morgen wandel ik dus nietsvermoedend naar de brievenbus, en wat vind ik daar? De enveloppe met de games! Nog nooit een shop gevonden met de combinatie van superlage prijzen en snelle verzending (<1 week), maar bij game.co.uk kan het blijkbaar wel. Hopelijk blijft de Pond nog een tijdje op dit niveau!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
30/12/'08 Drie spellen besteld (fifa 09, uncharted, prince of persia); +-65 pond.
03/01/'09 Twee verzonden
04/01/'09 Laatste verzonden
19/01/'09 Bestelling volledig binnen

Ondertussen 1 keer een mail gestuurd, omdat het wat betreft andere ervaringen (en Game's verwachting van 3-5 werkdagen) wat lang duurde, binnen een dag antwoord (helaas kunnen wij de verzending niet tracken, wacht in totaal 28 dagen en wij verzenden opnieuw of geven u uw geld terug). Ik wist van tevoren dat ik zoiets als antwoord zou krijgen, maar wilde iig zeker zijn dat ikzelf volledig erachteraan was gegaan.
Tegen mijn verwachting in toch nog mijn order ontvangen. Ik denk dat Royal Mail het meest slordig is geweest, zeker kan ik daar natuurlijk niet van zijn.

Over het algemeen een goede shop, verzending iets minder wat betreft tijd (wellicht niet hun schuld), qua verpakking wel goed; communicatie prima (netjes op de hoogte gehouden van de status van de order) met uitzondering van de verplicht in te vullen (britse) postcode als je de customer service wilt bereiken (waarbij ik Game's eigen postcode maar gebruikt heb).

Waarschijnlijk bestel ik hier nog wel vaker, ben sowieso een koopjesjager, dus ze zullen wel wederom met nette aanbiedingen moeten komen.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:80%
Ik heb toenet EndWar ontvangen voor de PS3, zat gewoon mooi verpakt in het plastic en verstuurd met een gewatteerde envelop. Super verpakt dus, ik heb er 12 dagen op moeten wachten, maar het was de prijs dubbel en dwars waard (€25) en volgens mij €3 verzendkosten.

@ Atreyu

Schrijf dan een survey over de winkel zodra je de games binnen hebt.

Ik had ook nog de tin collector's edition gekocht van Viking: Battle for Asgard, maar nadat ik betaald had, bleek dat hij 'out of stock' was. Netjes een E-mail van ontvangen dat ik een refund zou krijgen. Ik had betaald met mijn credit card.

Nu begrijp ik ook waarom deze zaak 2 awards heeft!

Al met al een super winkel voor goedkope games!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
19-01 Het spel Eye of Judgment 's avonds bestelt.
20-01 Berichtje dat het verzonden is.
27-01 Spel ontvangen

Deze keer ging het allemaal een stuk sneller dan de vorige keer. Een week zendtijd vind ik oké en aangezien het spel me 36 euro heeft gekost mag ik al helemaal niet klagen. Voor dat geld heb je de Playstation Eye misschien nog niet eens in Nederland.
De prijzen zijn niet altijd zo spectaculair, maar nu de pond nog steeds laag staat is deze winkel zeker aan te raden.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
4 januari besteld: 2x dualshock controller + 1x patapon (psp)

Op 6 januari is alles verstuurd

9 januari: 1 x dualshock binnen
10 januari: 1 x dualshock binnen
26 januari: 1 x patapon binnen

Blijkbaar gaat pakketpost dus veel sneller dan gewone post, maar alles is in ieder geval binnen.Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:90%
20-01-2009 1x ''Prince of Persia'' en 1 x ''John Woo Presents Strangehold'' besteld voor de XBOX360. Beide games als nieuw besteld maar toen ik de bestelling thuis kreeg (28-01-09) was ''John Woo Present Strangehold'' niet nieuw in verpakking! Het verstuurde spel was een ''pre owned'' oftewel een 2e hands game! Aan de zijkant van deze game zat wel een zegel waarop staat dat je de game ongeopend binnen een bepaalde periode mag terug sturen / ruilen. Hier baal ik stevig van en heb game.co.uk hierover een mail gestuurd. Ik kon de game terugsturen en ruilen maar aangezien het een goedkope game was en de game er redelijk goed uit zag heb ik hem gehouden maar ze moeten het niet nog eens flikken! Daarom geef ik game.co.uk dit keer een zeer lage waardering!

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
3 games besteld bij games.co.uk voor £25 totaal exc. verzendkosten, waarvan 2 pre-owned.

Bestelling 10-02 geplaatst, 11-02 mail gekregen dat de bestelling was verzonden en 13-02 alles binnen.

Snelle verzending dus en alles ziet er goed uit. 1 pre-owned disc met licht krasje maar hij speelt nog wel gewoon af en hij was £5 dus daar ga ik niet moeilijk over doen. Maar ik denk nu wel twee keer na voordat ik weer pre-owned koop.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik blijf me verbazen over de snelheid van verzending bij Game.co.uk. Zondag besteld, maandag om 10u verzonden en woensdagmiddag binnen.
Heb ook Resident Evil 5 gepre-orderd en heb gevraagd of het zeker was dat ik hem op 13/3/2009. Ik had me verwacht aan een negatief antwoord, maar ze beweerden dat ik hem daartegen toch zou moeten hebben, want ik op zich wel mooi vind.

Verder had ik op zondag een mail gestuurd en had ik maandag om 9 uur 's ochtends al een antwoord terug. Puik!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
street fighter 4 hier pre-orderd, dag na launch had ik hem in huis

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb op 16-01-2009 Mirrors Edge en de Metal Gear Solid 4 walkthrough besteld bij Game.co.uk.
Op 19-01 krijg ik een e-mail dat mijn order verzonden is. Ik wacht 4 weken op deze order maar ontvang helemaal niks. Op 16-02 stuur ik een e-mail om te vragen waar mijn order nu blijft, mijn geld is door Game.co allang ontvangen. Ik krijg antwoord dat mijn order terug was gestuurd naar het "warehouse" ? en of ik een nieuwe verzending wil of dat ik mijn geld terug wil?

Heel slecht !
Geen communicatie, pas als ik er zelf achteraan ga, wel mijn geld houden.
Gelijk mijn laatste order bij game.co.uk.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Call of Duty 4: Modern Warfare - Game of the Year Edition besteld donderdag besteld en zaterdag binnen. 3e keer dat ik hier heb besteld en het ging supersnel. Royal mail > TNT.
Het pakketje werd verzonden in een kartonnetje en nota.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier voor mijn ps3 Eye of judgement bestelt 17-02-09, 18-02-09 is het verstuurd twee weken later nog niks pakketje was kwijt,( engelse of nedrlandse post)
ze deden niet moeilijk kon kiezen geld terug of nieuwe( heb nieuwe gekozen word opgestuurd)communicatie ging goed alleen soms lang w8 op mailtje maar da kan wel kloppen niet langer als 24 laat wel weten of dat hij dit keer binnen komt GRTZ ure maker.

Psn : WhiteAlphaWolf xboxlive: Ds Wolfboy


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Vrijdag 27-feb StreetFighter IV besteld voor de PS3, goede prijs en zowaar op voorraad. De order is dezelfde dag nog verwerkt en heb het spel vandaag (03-mrt) keurig in de bus gekregen.
Van mij kant dus niets minder dan lof voor deze winkel.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Patapon (PSP) besteld op 26 feb.
2 maart binnen gekregen. Het doosje zag er uit als een 2e hands, wat krasjes enzo. Dat is wel vreemd want ik heb als nieuw besteld. Verder wel vlot binnen gekregen voor een zachte prijs.


Algemeen:50%Verzending:80%Communicatie:80%
Afgelopen zondag 1 maart Streetfighter IV besteld voor PS3, op woensdag 4 maart ontvangen. Omgerekend naar euro's is de prijs lager dan op budgetgaming.nl wordt aangegeven, met verzendkosten is het 36 euro. Snelle levering en goedkoop. Zeker de moeite waard.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede winkel! De verzendkosten zijn erg redelijk, alle spellen worden zo snel mogelijk apart verzonden zonder extra kosten en met een beetje geluk is alles binnen een week binnen.

Ik heb hier twee DS-games besteld voor bodemprijzen, en ze kwamen goed verpakt in de seal aan.

De prijzen zijn meestal niet al te spectaculair, maar wel behoorlijk wat goedkoper dan in Nederland. Bovendien hebben ze af en toe goede aanbiedingen.

Het enige probleem is dat je hier alleen met creditcard kunt betalen, dus de volle punten krijgen ze in ieder geval niet.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
heb 3 dagen geleden midnigh club la gekocht, en vandaag zat ie al in de bus.

zat in een degelijke bubbelenvelop en spel zelf zit ook nog in orginele hoesje.

zeer te spreken over deze winkel en ga er zeker vaker wat kopen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb hier al heel veel bestellingen gedaan waaronder: prince of persia, rock band 2, mirror's edge, 10x tomb raider: underworld en 5x sonic unleashed en heb ze allemaal in seal binnengekregen en altijd binnen 1 week geleverd.
Geweldige winkel met geweldige prijzen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op donderdag 12 maart 2 games besteld. De eerste game lag zaterdag(!) 14 maart al op thuis op de mat. De 2e game is op woensdag 18 maart gearriveerd. Beide games waren goed verpakt in een stevige bubbelenvelop, beide games waren ook gesealed. Order Tracking werkt prima en alles wordt snel geupdate. Alles dus netjes geleverd binnen 5 werkdagen. Opnieuw een prima ervaring dus!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 games besteld. Nette orderbevestiging/factuur via e-mail. Na een week de games in huis. Verzend status te volgen via de website. verzending in bubbel enveloppe, wat niet zo stevig is. Wel handig dat je maar een keer verzendkosten betaald.

Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:90%
Weer een topervaring met game en ik geef hier drie tienen voor.

Woensdag 25-03 Alone in the Dark, Condemned 2 en COD:4 besteld voor 50 Pond totaal. Zo'n beetje de gemiddelde prijs van 1 game hier in NL.
Donderdag 26-03 Bestelling verzonden!
Maandag 30-03 Bestelling netjes aangekomen.

Hier kan menig webwinkel nog van leren *kuch* cd-wow, ik krijg nog 4 cd's die 20-03 zijn verzonden *kuch*.

De website is functioneel, alleen niet altijd up to date. Maar omdat de spellen nieuw en gesealed zijn, de verzending razendsnel en je goed op de hoogte wordt gehouden is deze winkel die 10 dik waard en ook niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn messcherp.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Super shop. Game op donderdag besteld en die zelfde dag was ie al verzonden. Vandaag binnen. Mooi in 3 dagen!

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Op vakantie geweest naar New Castle. Daar een shop bezocht van GAME zelf. Wat games gekocht, hele aardige mensen, goede prijzen en een winkel die er echt uitziet als een gamewinkel. Toppie

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik ben over het algemeen heel tevreden over deze winkel/site. Ik heb er drie goed geprijsde games vandaan gehaald:

COD4 GOTY edition: toendertijd 26 euro
UT3: was toen 18 euro
Mirror's Edge: Bij aankoop 21 euro

Al deze games zijn verzonden en aangekomen binnen een week tijd na de bestelling, zeer netjes.

Wel een puntje om aan te kaarten (dit kan overigens ook bij andere webshops voorkomen) Bij UT3 en COD4 had ik dat de disc los in het hoesje zat. Die is zeer wss bij het verzenden losgeraakt. (aangezien de Sony sealing er nog omheen zat) De discs waren gewoon compleet onbeschadigd, maar het is toch wel even schrikken wanneer je het hoesje openmaakt.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Had hier 2x singit voor de wii besteld inlusief microfoon (welke dus met de pakketpost mee moest)Voor slechts 10 pond! En toch werd er maar 3 pond verzendkosten in rekening gebracht, erg netjes.
Kreeg 1 mei een mailtje dat het verzonden was en vanmorgen 5 werkdagen later, dus 7 mei kreeg ik het pakketje overhandigd, de doos was netjes opgevuld met luchtkussen dus helemaal prima.
Ga hier zeker vaker bestellen. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Een klein minpuntje: het duurde 3 dagen voordat mijn creditcard was goedgekeurd. Maargoed bij iedere volgende bestelling heb je daar geen last meer van.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
30/4 bestelling geplaatst van 4 games
01/05 alles verzonden
07/05 alles binnen

Een klein weekje, maar prima aangekomen vanuit Engeland. Ik ben dus tevreden, zeker met hun prijzen!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Iets minder tevreden deze keer.

08-05 Sonic Unleashed (PS3) besteld
12-05 Game verzonden
19-05 Game ontvangen

De game zat dit keer niet in een stevige bubbelenvelop maar in een soort van kartonnen omhulsel wat het doosje van het spel geen goed heeft gedaan. Aan de onderkant van het doosje zijn er beschadigingen en is het doosje stuk gegaan. Ik heb contact opgenomen met game.co.uk via het contactformulier op hun website met de vraag voor een nieuw doosje, ik had direct de volgende dag al een reactie. Als oplossing boden ze mij aan de game terug te sturen met bijgeleverde retour sticker. Na ontvangst wordt dan bekeken of ik een nieuwe game opgestuurd krijg of het geld terug gestort. Op zich een prima oplossing alleen had ik liever gehad dat ze mij gewoon een leeg PS3 doosje hadden toegestuurd, maar ik begrijp ook wel dat ze zoiets willen controleren. Waarschijnlijk zal het dan niet bij deze ene aanvraag blijven voor een leeg ps3 game doosje.

De game disc zelf was onbeschadigd. Het doosje klikt nog wel netjes dicht, de onderkant is alleen beschadigd/gescheurd. Paar stukjes plakband er overheen en het is prima zo. Voor de prijs (11,98 GBP) is het natuurlijk nog steeds een koopje.Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:90%
2x chibi robo besteld, preowned, de 28ste waren ze verstuurd en vandaag binnen gekomen! Erg netjes als je rekening houdt met de 2 feestadgen die ertussen zaten.
Netjes op hoogte gehouden en goed verpakt in een bubbeltjes enveloppe, de spellen zien er beide als nieuw uit, zelfs de vippunten zitten er nog ongekrast bij (jammer dat deze niet meer te gebruiken zijn)

Nu weer 2 pre-owned games gekocht, zien er werkelijk als nieuw uit, 7 juli verzonden vandaag (10 juli) netjes ontvangen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Super webshop, alles vrij snel binnen en netjes verpak. De site is tevens veilig en gemakkelijk te gebruiken. Een keer heb ik Devil May Cry 4 2dehands binnen gekregen terwijl die nieuw besteld was, contact opgenomen en teruggestuurd en netjes een nieuwe gekregen! Dit is mijn persoonlijke favoriet.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Deze gameShop is zeer goed heb nu al meerdere malen iets bestelt altijd snel geleverd en in een goede staat de eerste bestelling duurt het langste, bij eye of judgement een pakket dat ze ook nog verzenden was hij net voor de max 20 dagen binnen de rest van de 7 games alle maal binnen 2 dagen van de bestelling binnen.

Goede shop Goede communicatie,

let wel op wat je aan klikt net als met die preownd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zo, net alweer een top-ervaring met Game.co.uk.

Donderdagavond 2 games (SFIV & Fuel voor X360) besteld, nog een kortingscode voor £4 gebruikt, en vrijdag was alles al verwerkt.

Deze ochtend (Maandag dus) kon ik de games al uit m'n brievenbus plukken.
Alweer de perfecte en snelle service die ik van Game.co.uk en Royal Mail gewend ben.

Nog even het verloop zoals je dat kan volgen op hun website:

Order date: 25/06/2009
Order time: 18:50
Order status log
26/06/2009 Your order has been dispatched.
26/06/2009 Your order is currently being picked and packed.
26/06/2009 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
26/06/2009 Your order is held for credit checking.
25/06/2009 Your order is waiting for authorisation and release for packing.


Game blijft in mijn ogen de beste Engelse webshop, zolang je een beetje oplet welke games er gunstig geprijsd zijn, en je meeerdere games bestelt om de verzendkosten te delen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
25/06/2009 Street Fighter IV besteld voor onder de 30 euro
26/06/2009 verzonden
30/06/2007 binnen :)

Aangezien maandag de enige werkdag was na de verzending (als je die vrijdag meetelt zijn het er twee) is het dus een hele snelle verzending.

De prijs was ook mooi. Ik zocht de game voor onder de 30 euro, nou, daar is 'ie dan!

Niet meer communicatie gehad dan nodig was. Order bevestigd + game verzonden. Dat wilde ik weten.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
30-06 een spel besteld.
30-06 spel werd verzonden.
03-07 spel binnen.

gewoon een top online gameshop.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
Had uncharted 2 SE besteld
was op 13 e verzonden en gister binnengekregen ( gister was 17 e)
dus hele snelle levering ondanks stakingen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Uncharted 2: Among Thieves SE pre-ordered. 13-10-2009 dispatched en (zaterdag) 17-10-2009 ontvangen. Goedkoop, goede service, snelle reply op e-mail, topshop dus!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb hier Fallout 3 GOTY ge-pre-ordered (36 EUR incl verzending).

- werd 2 dagen voor release verzonden
- na 5 werkdagen ontvangen
- zat in officieel ps3-seal en was prima verpakt

Goeie ervaring dus met deze winkel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Van Forza 3 LE ontvangen. Eerste ervaring was meteen positief. Snelle verzending. Verschillende mails gekregen om de status van m'n bestelling door te geven.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Uncharted 2 SE gereserveerd, 13e verzonden en op de 23e een lege envelop gekregen.. inhoud is vermoedlijk onderweg gestolen. Ik heb toen gelijk game een e-mail gestuurd hier over en kreeg een mail terug waar mij werd gevraagd of ik mijn defecte spel wou terugsturen... dus toch maar even gebeld en een dag later was er een nieuwe onderweg :), en vandaag ontvangen.

De bestelling zou misschien wel sneller bij mij zijn geweest als ik niet was vergeten de postcode in te vullen in mijn adres, maar overal doen ze niet moeilijk.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Geen goede ervaring mee.
25-10 Sonic Unleashed (XBOX360) besteld
30-10 Zwaar beschadigde case ontvangen, hoes was beschadigd, er zaten gaten in de case en als klap op de vuurpijl kon ik door een van de gaten heen kijken en er zat een beschadigd boekje in en GEEN DISC
31-10 Teruggestuurd (info zat bijin de envelop, dit is wel goed)en verzoek tot een nieuw exemplaar gedaan.
12-11 Nog niets gehoord, dus maar gebeld. 18 minuten in de wacht gezeten (10 pence per minuut en een buitenlandse lijn...) bleek dat hij niet op voorraad meer was dus het geld was teruggeboekt zonder dit te laten weten.

De communicatie de heenweg is erg goed maar met het terugsturen dus ronduit slecht. Wel netjes verzonden binnen de afgesproken termijn.


Algemeen:50%Verzending:80%Communicatie:50%
Borderlands besteld:

Maandag 23 Nov. besteld
Dinsdag 24 Nov. verzonden
Vrijdag 4 Dec. binnen!

Communicatie was goed genoeg. Zoals gewoonlijk te horen gekregen wat nodig was.

Verzending: de game is in goede staat aangekomen. Daar is niets mis mee. Maar ik moet zeggen dat de verzending qua tijdsduur niet helemaal ideaal was. Ik ben al een tijdje gewend dat de games er toch sneller zijn. En bij game.co.uk betaal je desnoods 3 pond verzending. Maar dat kan ook in de verpakking zijn gestopt. Al weet ik niet hoe de game verpakt was, mijn vriend had de game al uit de verpakking gehaald (nee, niet uit het seal).

Toch wel tevreden


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Zondag zag ik dat fifa 2010 in de aanbieding was voor maar 28.50euro kon je hem daar krijgen. Deze heb ik dus besteld. Voor mij was het de eerste keer via buitenland en deze site. Het liep allemaal erg goed vond ik. Kreeg gelijk een mail met mijn bestelling en hierin een code waarmee ik op de site kon kijken hoever die was.
Nog dezelfde avond kreeg ik een mail dat mijn pakketje was verzonden.
In de faq staat levertijd met royal mail 5-7 dagen. Ik heb hem vandaag binnen gekregen dus zit idd in die levertijd.
Netjes allemaal.

Ben er erg tevreden over.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Mijn eerste bestelling hier verliep erg goed. Operation Flashpoint Dragon Rising voor de Xbox 360 besteld voor een lage prijs en die werd binnen een week netjes geleverd in een stevige verpakking.

Ik vind het ook fijn dat je kunt bestellen zonder een account aan te maken en dus zonder dat je gegevens worden opgeslagen.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Vorige week (17 december) had ik Need for Speed Shift Special Edition besteld en vandaag (24 december) binnen gekregen. Snelle verzending ondanks de kerstdrukte en alle sneeuw die er de laatste dagen gevallen is.

Dit is de eerste keer dat ik een game in Engeland koop en het is zeker voor herhaling vatbaar!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Nog nooit eerder besteld bij deze winkel, maar ik ben tevreden. Voor 30 pond Left 4 Dead 2 besteld op 20 december, op een zondag dus.
Erg mooi dat je in ieder geval het begin stuk van de verzending op de site kon volgen. 21 december was mijn game verzonden.
Nu had ik toch al niet verwacht hem met kerst te hebben en dat had ik ook niet, maar dat was niet erg.
Vandaag, 29 december, zat er een kartonnen verpakking in mijn brievenbus, waar de game netjes in ingepakt zat.

Zal hier zeker weer bestellen als ik een mooie aanbieding zie.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb laatst Left 4 Dead 2 gekocht op Game.co.uk. Het spel was een stuk goedkoper door de kerstmis-sale. Betalen ging snel en veilig, ik kreeg binnen een dag de mail dat het spel verzonden was.

Het spel kwam in een kartonnen verpakking. Het was niet beschadigd, het doosje of het schijfje. De verpakking was minimaal en had zo beschadigd kunnen zijn, gelukkig was dit bij mij niet het geval. Wat bubbeltjesplastic zo fijn geweest zijn. Ik had het op een donderdag, een week voor kerstmis besteld, en ondanks de kerstdrukte kwam het pakje op woensdag aan. Dat waren dus 6 dagen vanaf het bestellen tot het aankomen. Vind ik erg netjes.

De communicatie was erg snel, maar echt contact met de klantenservice was niet nodig ivm snelle verzending.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Gears of War 2:
01/01/10 besteld
04/01/10 verzonden
14/01/10 ontvangen

Prima :)


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
ps3 spel
17/01/10 besteld
18/01/10 verzonden
21/01/10 ontvangen

was alleen niet goed verpakt waardoor die een beetje beschadigd is, maar na 3 dagen binnen is zowat een record


Algemeen:100%Verzending:60%Communicatie:100%
Jammer dat ze geen paypal accepteren maar sinds ik een creditcard heb is dat ook geen probleem meer. Redelijk goedkope prijzen, snelle afhandeling en goed verpakt verzonden.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Gears of War 2: Game of the Year hier besteld. Met dank aan Ktugach :)

Had aan het eind van de week een pakketje verwacht. Maar tot mn verbazing viel ie vandaag al op de deurmat. Zat mooi in plastic en was geseald. De doos waar de game in zat was een beetje beschadigd, maar de game niet :)

Voor mij een geslaagde deal dus :)


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Twee preowned games aangeschaft via Game.co.uk
Erg goedkoop!
Snel in huis (5 werkdagen)
Kwaliteit van de games waren als nieuw
enige minpunt: doosje van een van de games was gescheurd, geen idee of dat in de post was gebeurd of dat het zo verstuurd is.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Batman arkham asylum binnen, goed verpakt en helemaal top binnen gekomen!

02-02-10 verzonden
04-02-10 binnen

Krijgt een dikke 10 van me


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
I LOVE GAME.CO.UK!

Besteld: Fairytale Fights + The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

De ene is pas over 3 dagen beschikbaar de andere nu, ze worden appart verstuurd maar: nou komt het mooie! er word maar 1X verzendkosten gerekend.

de 1 binnen 5 werkdagen in huis, de ander nog onderweg.

ps. dit is weer een nieuwe order niet die hierboven staat :$ koop gewoon veel


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zeer goede ervaring met deze shop.

eerst even geinformeerd of GAME altijd vanuit UK verstuurt, dit werd binnen 2 dagen per email bevestigd met "We always deliver from our uk based warehouse".

Zodoende 3 games besteld waarvan 2 pre-orders op 20-02-10.

COD Modern Warfare 2 direct verstuurd en op 27-02 ontvangen.

Pre-order Total War Napoleon Imperial op 23-02 verstuurd en ook op 27-02 binnen. I.v.m. pre-order ontving je een exclusieve bonus code.

De andere pre-order Command & Conquer 4: Tiberium Twilight zou eerst 5 maart verstuurd worden, maar deze is verschoven naar 19 maart. Je wordt via mail perfect op de hoogte gehouden. Tevens is de prijs 3 pond gezakt, GAME past netjes de lagere prijs aan. Zelf met bericht indien de prijs weer omhoog gaat, je toch de verlaagde prijs betaald.

Dus alles heel erg positief :). Prijzen zijn niet de allergoedkooptste, mede door de 3,4 euro verzendkosten. Maar het feit dat je niet wordt geconfronteerd met een naheffing van 20 euro compenseert dat ruimschoots.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Een game besteld op dinsdag, woensdag verzonden en maandag binnengehad. Dus binnen 4 werkdagen gekregen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Battlefield Bad Company 2 Limited Edition (X360) besteld.
Vandaag ontvangen.
Dik in orde.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een 2e bestelling geplaatst op 27-2.
Op 1-3 verzonden en 5-3 ontvangen.

Snel en goed verpakt :)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Battlefield Bad Company 2 LE 4x gepreordered. Op 02/03-2010 stond er dat deze verstuurd waren, maar tot op heden niets ontvangen. Mail gestuurd maar nog geen reactie terug.

Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:80%
Ook Battlefield BC2 ge preordered, maar nog steeds niet binnen.
Verzonden en betaald op 3 mrt.
Mail gestuurd, maar antwoord maakte me niet tevreden:
Ik mag pas weer een reply sturen, 28 werkdagen na despatched date!
Schande! Had op zn minst verwacht dat ze me konden vertellen of het spel echt verstuurd was.

Ik update wanneer er meer nieuws is.

Update:
Nog steeds geen spel of reply binnen. Rating aangepast...


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
tog nog maar even invullen dan :
27-02-2010 Bad Company 2LE PC besteld
03-03-2010 Verstuurd
08-03-2010 (maandag) ontvangen ;)
lag in een kartonnen doosje
met bubbel papier in de brievenbus

paar dagen later dan release
maar zoeits kan gebeuren


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Ook ik d8 Bad Company 2 LE te preorderen, maar helaas loopt et allemaal iets anders dan gehoopt

12-02-2010 Bad Company 2LE PC besteld (3x)
02-03-2010 Verstuurd
17-03-2010 As of 2day nog steeds niets ontvangen
>>22-03-2010 Games (eindelijk) ontvangen.

Ik heb zelf al wel een mailtje gestuurd, maar nog geen reactie gehad, misschien dat ze daar niet zo snel bij zijn.

Dit is trouwens de eerste x dat ik wat bestel bij game.co.uk en het zou jammer zijn als het ook meteen de laaste x zou zijn

<<vervolg (edit op 17-03-2010>>
Nadat ik nog enkele meerdere mailtjes gestuurd heb, waar ik nog geen enkele reactie op ontvangen heb, vraag ik me af of ze uberhaupt nog wel gaan reageren.
Gezien de reacties die hier stonden leek dit me wel een goeie webshop. Blijkbaar geld dit alleen als je bestelling volgens plan verloopt.
Maar als er dan iets mis gaat berg je dan maar, van hun kan laten ze niets horen!!!
Dit is ook de reden dat ik mijn cijfer nu verlaagt heb naar het laagste wat mogelijk is!
So beware!

<<vervolg (edit op 22-03-2010>>
Pakket is ontvangen, 20 dagen!! na verzenden, eindeluk!!
Reden is waarschijnlijk dat ze de adresgegevens hebben lopen mixen :S.
Het feit blijft wel dat ze na de verschillende e-mailtjes best wel hadden kunnen reageren. Daarom blijft mijn lage cijfer staan.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
30 maart besteld mx vs atv reflex besteld.
zelfde dag nog email voor dispatch ontvangen.
vandaag ontvangen, opzich best snel met het paasweekend er tussen maar toch 2 werkdagen later dan aangegeven op de internetsite.
Er vanuit gaand dat je 3 pond 40 betaald voor verzending baal ik er wel van dat het zo lang geduurd heeft.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:70%
Mirror's Edge
27/04: besteld
28/04: verstuurd
30/04: ontvangen

voor 5,94 pond (ongeveer 7 euro)

Heel vlugge verzending en stevige verpakking.
Verzendingskosten waren bijna evenveel als het spel zelf.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Super Street Fighter IV PS3 pre-ordered, woensdag verzonden en vandaag (zaterdag) binnen. Echt enorm snel, want hij is gewoon op dezelfde dag als Nederlandse pre-orders binnen ivm Koniginnedag!

Kanttekening is dat een huisgenoot van mij, waarbij ie op dezelfde dag verzonden was, het spel nog niet binnen heeft wat op zijn minst raar te noemen is. Maar dat neem ik verder niet mee in mijn punt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 7 mei 3 games besteld. Vandaag "18 mei" zijn ze binnengekomen. Het versturen duurde iets langer dan ze gemeld hadden. Maar ben netjes op de hoogte gehouden.

Games zijn aangekomen in een bubbeltjes envelop die al licht gescheurd was, waardoor FF XIII CE helaas ietwat gedeukt is.

Versturen kan beter, maar rest is top.

Helaas mijn bestelling van 28-04-2010 nog niet binnen. Vrees dat deze bij de post is verdwenen. Pas na 28 dagen kan ik klagen. Laat jullie weten hoe het opgelost gaat worden


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:90%
Band Hero besteld op 7-6
verzonden op 7-6
ontvangen 10-6


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Alan Wake: Special Edition besteld voor 20 Pond.

20 juli verzonden, vandaag 23 juli binnen.

Snel geleverd en voor een goede prijs. Top.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb 2 spellen daar gekocht, 1 used en een nieuwe game. De used game zag er goed uit, klein krasje, maar was 5 pounds, dus ga er niet over zeuren, de nieuwe game echter zat geen playstation seal overheen, alleen een stikker van hunzelf, dat vind ik minder. Games waren binnen 1 week hier en zaten in bubbel envelop. Zal hier zeker geen dure games kopen aangezien ik niet weet of ze geseald zijn, maar voor de goedkope zal ik hier wel kopen.

Algemeen:60%Verzending:70%Communicatie:100%
Geen goede ervaringen. Had een half jaar - jaar terug (wel wat lang geleden, maar goed) Company of Heroes Gold Edition gekocht. Hij was 'out-of-stock' op dat moment, dus het wachten zou langer gaan duren. Geen probleem op zich.

Na een weekje keek ik opnieuw, en stond dat ze weer in stock waren. Ik zou dus mijn verzending binnen een week hebben verwacht. Maar tevergeefs. Ik had ze gemailed, kreeg een keurige mail terug met dat hij binnenkort zal komen, inclusief hun excuses omdat het te lang duurde.

Weer een week/2 week later waren ze weer in stock! 2 weken daarna had ik het nog niet, en gaf ik het maar op. On the bright side, je bestelling is in ieder geval snel en zonder problemen te annuleren...

Beetje raar namelijk. Ik ken behoorlijk wat mensen die wel te spreken zijn over Game.Co.Uk. Oftewel, het zal geen probleem zijn om een game te kopen die wel in stock zal zijn...


Algemeen:30%Verzending:50%Communicatie:70%
Mijn eerste slechte ervaring met een webshop komt op naam van GAME. Ik bestelde Super Street Fighter 4 aldaar. Na ontvangst bleek de game geopend ( seal verbroken ) , de hoes ingescheurd en was de dis beschadigd. Het leek wel een gebruikte game! Zeker gezien er een paar vingerafdrukken. Ik heb daarop meteen gemaild en de reacties kwamen langzaam op gang. Het kwam er uit eindelijk op neer dat het inderdaad om een street release ging ( ze hebben ook winkels ) en dat de disc met het in het hoesje doen wel beschadigd zou zijn. Ik kon de game wel opsturen, maar hij was niet meer leverbaar. Daarop gaf ik antwoord dit niet te willen doen. Een gedeeltelijke tegemoetkoming werd tevens afgewezen. Dus ik heb 2 keuzes, opsturen van de game waarbij ik zelf de kosten die te dragen en vervolgens weken of de game moet wachten óf opsturen en na beoordeling een refund. Enige vorm van discussie bleek ook onmogelijk.
Ik heb hier verleden veel gekocht, maar dit was mijn allerlaatste aankoop ooit daar. Echt knudde.


Algemeen:20%Verzending:30%Communicatie:10%
Vrijdag 5 preowned spellen voor de Xbox 360 besteld, een aantal geweldige titels, allemaal voor minder dan 5 pond het stuk. Maandag zijn de games verzonden geweest, donderdag had ik ze binnen. Ze zaten in een envelop met van dat bubblewrap, en door de verzending is er niets beschadigd geweest.Ik had zelf nog nooit preowned games besteld, dus ik wist niet wat de staat ervan ging zijn. Maar ik ben zéér tevreden. De doosjes van alle spellen zijn in een goede staat. Maar van één enkel spel is er een 'hap' uit het doosje van een luttele 2 millimeter. Ook zitten alle boekjes er nog bij en zelfs extra dingen zoals posters e.d. zitten er nog bij. De staat van de disks zijn ook goed. Ze werken volledig. Ze zijn preowned dus je ziet natuurlijk dat ze al gebruikt zijn geweest, maar er zitten geen diepe krassen in. Eigenlijk kan je hetgeen je erop kan zien niet eens krassen noemen. Ik ben heel tevreden over mijn goedkope spellen.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Ik had Dead Rising 2 bij hun gedownload, waarna ik uren heb moeten om het spel te kunnen updaten anders kon ik niet saven.
Hun respons was dat ik hun download service maar moest emailen. Alsof zij verantwoordelijk zijn voor het product wat game.co.uk verkoopt.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:10%
Hot Pursuit besteld voor de xbox360. Bestelling werd van hun kant gecancelled. Reden voor cancellen werd niet opgegeven. Ik heb daarop met hen gemaild en zij zeiden dat het cancellen per ongeluk was gebeurd. Ik moest de game maar gewoon opnieuw bestellen.
Echter....de game bleek nu 14 pond duurder! Daarop wederom gemaild het speet hen vreselijk, maar ze konden niets meer voor me doen. Geen korting, geen coupon code....niets.
Game is de FRS van Engeland voor me. Ik bestel hier niets meer...en dat had ik me eigenlijk al eerder voorgenomen. Blijkbaar toch iets van een ezel in me...wat ik stoot me weer aan dezelfde steen.


Algemeen:30%Verzending:30%Communicatie:10%
Ik had op 18 januari 2011 red dead redemption besteld de bestelling ging goed
em dus na 4 dagen 22 januari ging ik naar beneden en wat zie ik red dead redemption in goeie verpakking en toen ik hem openmaakte zag alles er goed uit alleen wat ik jammer vond is dat de seal gedeeltelijk stuk was maar verder was alles goed


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Killzone 3: CE besteld op 21/02
verzonden op 22/02
ontvangen in goede staat op 02/03

Alles dik in ordeAlgemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Had hier Dead Spade 2 LIMITED EDITION voor de PS3 besteld (dus inclusief Dead Space Extraction). Kwam netjes binnen een week aan .... was alleen de NORMALE editie ipv. de limited.

Meteen gemaild. Volgens hen was het een "fout in het systeem", onzin natuurlijk. De limited edition was gewoon op (stond ook out of stock toen ik weer keek) en dan sturen ze maar wat anders in de hoop dat je het niet door hebt of niet klaagt.

Hun oplossing: aangetekend terugsturen naar de UK en dan geld terug. Ja daaaaag. Voor dat geld koop ik op PSN zelf wel Extraction.

Prutsers. Mijn laatste bestelling hier.


Algemeen:10%Verzending:60%Communicatie:30%
Ik heb hier een draadloze headset en gh:wor voor de xbox360 besteld.

Vrijdag 22 april besteld.
Zaterdag 23 april verzonden.

23/04/2011 Your order has been dispatched.
23/04/2011 Your order is currently being picked and packed.
23/04/2011 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
22/04/2011 Your order is held for credit checking.
22/04/2011 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.

Nu nog steeds niks binnen.(Ze zeiden dat de levertijd 3-5 dagen duurt...)


Edit: Hij was vandaag binnen!
Het was wel raar ingepakt, maar alles was goed en nieuw!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
18/04 verzonden.
05/05 binnen gekregen.

Precies toen ik me begon af te vragen als ik het nog wel zou krijgen. Leuke prijzen, alleen jammer dat ze niet zo snel als bijv zavvi zijn. Ook duurt het vrij lang voordat je antwoord krijg op je vragen


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:80%

13-5 Mortal Kombat Kollector's Edition besteld
16-5 verzonden
20-5 ontvangen


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Mortal Kombat: Kollector's Edition
15/05: besteld
17/05: verstuurd
23/05: ontvangen.

Eén maand moeten wachten op Mortal Kombat, maar Game slaagt er toch in om een pakje (dat wel tien keer groter is dan de gewone versie) binnen een week te versturen. Eat that, Zavvi!!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Sins of a Solar Empire Trinity Edition gekocht omdat hij daar bij Game.co.uk het goedkoopst was. (£ 14.94,-, er was uiteindelijk €17.03,- van de creditcard afgeschreven.)

30/05 besteld, 01/06 verzonden en vandaag 09/06 ontvangen.

01/06/2011 Your order has been dispatched.
31/05/2011 Your order is currently being picked and packed.
31/05/2011 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
30/05/2011 Your order is held for credit checking.
30/05/2011 Your order is waiting for authorisation and release for fulfilment.

Spel kwam binnen in een bubbelenbelop. Het spel zelf was niet beschadigt. Alleen zaten er een paar krasjes om de kartonnen sleeve die nog om het spel heen zat. Maar die zie je toch bijna niet.

Dit was de eerste keer dat ik iets in de UK had gekocht en ik vind dat het goed gegaan is. De levertijd was wel iets langer dan ik had verwacht, maar de goedkoopste prijs die ik in nederland heb kunnen vinden was 37.99 bij wehkamp (en daar hebben ze hem ook niet eens op voorraad, 1 week) Dus het scheelde ook nog eens ongeveer 21 euro.

Ik had ook nog een mailtje gestuurd op 01/06 waarom mijn pakketje nog niet verzonden was (dat moest eigenlijk de dag daarvoor zijn gebeurt) en hoewel hij diezelfde dag toch nog verzonden was, kreeg ik de volgende dag toch nog netjes een e-mail terug.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Gran Turismo 5 besteld. Na een week binnen, niets op aan te merken.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dungeon Siege 3 PS3 besteld (13 pond)

11-08 besteld
17-08 geleverd

erg tevreden, goed verpakt, snel verzonden, duidelijke status updates. Nog meer tevreden gezien de game nu ineens weer 30 pond kost :)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Epic Edition van Gears of War 3 besteld.
Werd gister op de releasedag door DHL afgeleverd.

Zat in de originele fabrieksverpakking dus prima verpakt.

Prima ervaring weer.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Rage Anarchy Edition besteld.
Vandaag ontvangen dus zeer goed. Verpakking was ook in orde.
Bij Game.co.uk kreeg je als extra ook nog een making-of dvd en 2 comics, maar er zat maar één comic in het dvd-doosje. Alles was nog gesealed.
Ik kon op de site nergens terecht om mijn pakje te traceren. Ik werd iedere keer doorgestuurd naar de pagina met mijn bestellingen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik geef game.co.uk een dikke 1. Geen enkele vorm van communicatie met deze site. Ik wacht al twee weken op de modern warfare 3 controller, ik krijg geen reactie terug op mijn emails. Ik ga een claim invoeren voor het afgeschreven bedrag en game.co.uk blokkeren om dan ook ooit een bedrag van mij af te schrijven. Wat een belachelijke site.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Gears of War 3: LE besteld voor £34,99. Een dag later was de prijs nog gezakt naar £27.99. Maar ja, je kan niet alles hebben.
Ik kreeg de zondagavond al bevestiging dat het pakje klaar was voor verzending.
Vandaag ontvangen. Is al vlugger geweest bij game.co.uk, maar uiteindelijk geen probleem.
Wel dezelfde opmerking als vorige keer. Ik vind nergens waar je je pakje kan volgen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Heb vaker hier besteld. games waren nooit geseald, maar deze keer wel. Op dezelfde dag 2 games verzonden echter kwam 1 game met pakketpost aan, de andere een 5 dagen later pas ongeveer. Hiervan was ik niet op de hoogte dat de game apart verzonden zou worden, maar wel acceptabel. Ik heb contact gehad met Game. Reactie duurde wat langer, dus vandaar een lager cijfer.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Vorige week Halo 4 Limited Edition voor 26 pond ( tijdelijke paas actie ) gekocht en na 5 werkdagen ontvangen. Netjes verpakt en in top staat aangekomen! Niks te klagen over game.co.uk :)

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb twee bestellingen geplaatst, eentje voor Tales of Graces F Limited Edition en eentje voor Vanquish Steelbook Edition.

Mijn Tales of Graces F kwam compleet ingedeukt aan wat natuurlijk heel vervelend is voor een vrij zeldzame Limited Edition.
Mijn Vanquish Steelbook Edition kwam helemaal niet de Steelbook Edition binnen maar de normale editie. Ik mocht hem wel terugsturen maar ik kreeg niet de verzendkosten terug voor het versturen naar Engeland en ook niet de verzendkosten voor het verzenden naar Nederland.

Of te wel, ik mocht zo'n 10 euro gaan betalen om een spel van 8 pond terug te sturen. Nee dank je.

De communicatie was wel eenvoudig (ik ben een groot fan van online chat) maar er was geen enkel begrip voor mijn situatie. Ik moest maar een mailtje sturen naar het standaard klachten e-mailadres en ik zou mijn gemaakte kosten niet terugkrijgen.


Algemeen:20%Verzending:20%Communicatie:60%
1 November Tritton Warhead (Top product voor Top prijs!) bestelt 12 november ontvangen duurde iets langer dan gepland maar al met al zeer tevreden. Had nogal negatieve reviews gezien op internet, maar bij mij ging het goed! Via de chat info opvragen ging prima, communicatie met de klant is goed. Als de mogelijkheid zich voordoet ga ik zeker meer bestellen bij deze winkel.

Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Verzending duurt hier veel te lang!! Zelda a link between two worlds collector's edition verstuurd bij game.co.uk op 18 november en vandaag 27 november nog steeds niet mogen ontvangen!!

Algemeen:60%Verzending:30%Communicatie:90%
Een used exemplaar van Super Mario Galaxy gekocht bij Game. Anderhalve week later het spel binnen in goede staat met zelfs een ongebruikte Nintendo-sterrencode.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bestelling die ik geplaatst heb bij GAME werd enkele dagen na plaatsing zonder opgaaf van reden geannuleerd. Ze hadden ondertussen wel geld van mijn creditcard afgehaald. Ik moest dus actief verhaal gaan halen en uiteindelijk blijkt mijn bestelling niet door te gaan, omdat het gewicht boven de 1 Kg uitkomt!! Deze informatie was niet vermeld op de productpagina van het spel zelf. Als afsluiter krijg ik ook niet het volledige bedrag op mijn creditcard teruggestort!! Ik ben klaar met dit stelletje amateurs.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Een 360 game aangeschaft via Game. Helaas was het spel bij aankomst incompleet en zaten er diepen krassen op de disc.
Hierop direct contact opgenomen met de chat support en goed geholpen en geïnformeerd over het retoursproces.

Ik ben zeer te spreken over de aftersales, ben goed geholpen en de retourskosten ter waarde van €13 euro namen zij ook volledig voor hun rekening en dit terwijl het spel zelf maar zo'n €6 euro was.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Voor de PS3 collectors edition one piece PW2 gehaald, was de beste prijs en had 'm op 6 september besteld en op 16 september werd die geleverd. Duurde wellicht wat langer dan gedacht maar daar had ik wel rekening mee gehouden aangezien het uit Engeland komt. Tevreden.

Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:80%
Forza Horizon 2 Day One Edition bestelt na ongeveer 14 dagen bezorgd. Prima spel met aantrekkelijke prijs. Al met al zeer tevreden over afhandeling van Game.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Project cars besteld op 25 april. 6 mei verzonden en nog steeds niets ontvangen.
Jammer dat overal het spel was uitverkocht destijds toen ik bestelde en een dag voor de release was het weer beschikbaar in nederland!!! faaaaal


Algemeen:70%Verzending:40%Communicatie:70%
Ik heb hier eerder naar alle tevredenheid wat besteld (top prijzen!), maar deze keer voel ik mij aan mijn lot overgelaten.

Ik had een spel voor de PS3 besteld, maar kreeg de Xbox 360 versie geleverd. Hun fout. Het retour sturen koste mij 13 euro wat meer dat de prijs voor het spel was. Ik heb meerder keren hierover een e-mail gestuurd en gechat met de customer support, maar krijg geen enkele reactie op de vraag hoe zij met de retourkosten omgaan. De e-mails worden niet beantwoord en de chat abrupt beëindigd.

Ik heb de Xbox 360 uiteindelijk maar via marktplaats verkocht en de PS3 versie elders gekocht. Dit leverde een verlies op van 2 euro. altijd nog beter dan 13 euro...


Algemeen:60%Verzending:40%Communicatie:20%
Zojuist m'n 1e en waarschijnlijk laatste ervaring gehad met Game.co.uk helaas, ik had op 31 maart een game besteld voor de PS4, zou dan 3 tot 6 dagen duren voordat het aankomt, prima.

Na 2 weken nog niks te hebben ontvangen toch maar eens de chat op hun site opengegooid en gevraagd what's up. Mevrouw kon mij vertellen dat het nog onderweg was en dat ik nog een weekje geduld moest hebben, als het daarna er nog niet was dan toch maar weer even contact zoeken.

Prima, dus anderhalf week later nog steeds niets ontvangen te hebben heb ik gisteren maar weer eens de chat opengegooid, dit keer een dude gesproken, vriendelijk, behulpzaam, en tot de conclusie gekomen dat het pakket verdwenen is in de verzending, of ik dus een refund of een replacement copy wilde hebben, aangezien ik de game nog steeds wil spelen; doe maar een replacement copy dan, zo gezegd zo gedaan.

Ik zou een mailtje krijgen zodra hij verzonden zou zijn.
Krijg ik vandaag geen verzendbevestiging, maar een refund bevestiging, en niet van mijn complete bedrag, nee, alleen de game, de verzendkosten had ik nog steeds betaald. Terwijl ik dus nooit iets ontvangen heb en ook geen nieuw exemplaar ga krijgen.
Zojuist dus nogmaals contact opgenomen met de chat, en nu ligt er een request dat ik de verzendkosten ook nog vergoed krijg, maar geen game dus.

Al met al erg vreemde regelingen en communicatie daar, de chatters zijn behulpzaam, er wordt alleen verder bar weinig mee gedaan.
Voor mij persoonlijk de laatste bestelling daar denk ik, dan maar een paar euro extra betalen en het morgen in huis hebben


Algemeen:40%Verzending:40%Communicatie:50%
Eerste bestelling bij Game.co.uk, Fire Emblem Fates: Special Edition. In eerste instantie had ik verwacht dat de order geannuleerd zou worden door verhalen dat pakketpost niet naar het buitenland zou worden verstuurd. Echter was niets minder waar, de game werd exact een week geleden verstuurd en ik heb hem vandaag mogen ontvangen. Er zaten genoeg luchtkussentjes in de doos om de editie in zeer goede staat aan te laten komen vanuit het Verenigd Koninkrijk. Ik ben zeer tevreden!

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Voor het eerst besteld bij game.co.uk ging perfect werd goed op de hoogte gehouden en vandaag binnen gekregen. Ging om fire emblem fates SE, zal er zeker nog een keer bestellen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
PS Vita game besteld op 2 november, volgens mij had ik m 10 november binnen. Netjes verpakt & goede communicatie over de status.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Watch Dogs 2 San Francisco Edition besteld een tijdje geleden. Deze werd wel verzonden en had deze binnen 8 dagen in huis. Artikel kwam in prima staat binnen, helemaal top voor die prijs.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Oh ik wist niet dat er een shopsurvey was. In december paar keer wat skylanders besteld. Kwam perfect aan iedere keer goed verpakt. Ongeveer een week moeten wachten. Helaas ern keer skylanders starters pack geanulleerd doordat het te zwaar zou zijn. Was wel een domper aangezien ik had nagevraagd of het verstuurd was en werd bevestigd. Na 2 dagen ineens was het geanulleerd en het pakket was onderweg. Overigens was het pakket van skylanders nog geen kilo zwaar. Dus wel minpunt.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:40%
Toch iets minder deze keer dan ik van ze gewend ben. Op 24 maart twee games (Root Letter en Nights of Azure) besteld, deze werden dezelfde dag nog verzonden. Drie dagen later kreeg ik echter een mailtje dat Root Letter out of stock was, en dat deze dus geannuleerd was.
Ik heb Nights of Azure pas twee weken na bestelling binnengekregen, terwijl dit in het verleden altijd met een week was. Daarbovenop komt nog dat de oorspronkelijke seal was verbroken, en vervangen met een game.co.uk seal. Hierbij is het doosje niet goed dichtgedaan, zodat het licht beschadigd aan is gekomen. En de disc zat ook los in het hoesje, erg slordig.

Op een mailtje wat ik gisteren heb gestuurd over waar mijn order bleef heb ik nog steeds geen antwoord.


Algemeen:70%Verzending:60%Communicatie:50%
zeer slecht koop je een game nieuw krijg je een game zonder Factory folie en hun eigen winkel seal er op dus game is gewoon 2e hands

Algemeen:10%Verzending:70%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Steins;gate 0 limited edition
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Een goede aanbieding voor een mooie prijs. prima verpakt en netjes een mailtje gekregen wanneer het verstuurd werd.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Drie games tijdens Black Friday
Aantal dagen tot bezorging: 5 werkdagen
Mijn ervaring: Zeer goedkope games en een levering die korter duurde dan verwacht. Top dus.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Wolfenstein 2 met steelbook
Aantal dagen tot bezorging: 5 werkdagen
Mijn ervaring: gekocht tijdens black friday met prominent op de foto met steelbook, maar helaas zonder steelbook op de deurmat gevallen ... wel goedkoop +/- 26 euro, netjes verpakt en rap binnen.


Algemeen:50%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Wolfenstein 2 met steelbook (XOne)
Aantal dagen tot bezorging: 7 werkdagen
Mijn ervaring: met steelbook, maar deze had een grote deuk, niet de eerste keer dat ik een steelbook gedeukt aankrijg van Game... maar wel een goede prijs


Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Wolfenstein 2
Aantal dagen tot bezorging: 10
Mijn ervaring: Game is netjes voor een scherpe prijs bezorgd. Er zou alleen een steelbook bij zitten en dat is NIET het geval.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:70%
Tijdens Black Friday Wolfenstein II: The New Colossus + Steelbook Case besteld bij Game. Gister alles netjes binnen de aangegeven leverperiode mogen ontvangen, top dus!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Redout, This is the police en Darksiders Warmastered Edition
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Een rare ervaring, Redout en This is the police was niks verkeerds aan. Darksiders was duidelijk een game die niet nieuw was. Na contact met klantenservice te horen gekregen dat ik een demo-model uit een winkel heb gekregen. Zal wel, uiteindelijk is dat ook niet nieuw. Uiteindelijk wel een compensatie gekregen, maar toch ontevreden en een reden om daar niet meer te bestellen omdat je wel vaker leest dat Game dit soort streken levert.


Algemeen:30%Verzending:70%Communicatie:30%