Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Preview Max Payne 3

Max Payne 3 is een grote release dit jaar waar reikhalzend naar uit wordt gekeken door veel gamers. Rockstar Games hoopt aan de hoge verwachtingen te kunnen voldoen met deze nieuwe game in de serie, die zich afspeelt in São Paulo.


Bullet Time
Op de Gamekings Showcase kregen we een gameplay demo te zien waarin Max zich in eerste instantie een weg moet banen door een schimmige seksclub. Even later moet hij ook de buitenlucht in om met diverse vijanden af te rekenen. In Max Payne 3 is de hoofdrolspeler ingehuurd om de familie van een rijke zakenman te beschermen. Uiteraard gaat alles mis en is Max alleen in een stad waar hij niemand kent en waar hij er alles aan zal moeten doen om te overleven.

We zagen zeer gedetailleerde omgevingen, bars en sloppenwijken. Het zag er gruwelijk uit. Dankzij de ‘Bullet Time’ en ‘Shootdodge’ gameplay kan je de bad guys op zeer grafische wijze het zwijgen opleggen. De kills die je op deze manier maakt zijn vrij luguber en ogen erg realistisch. Dit is geen game voor pacifisten of mensen met een zwakke maag.

Op sommige momenten in de game wordt de Bullet Time functie automatisch getriggerd. Zo zagen we in de demo bijvoorbeeld een stuk waarbij Max aan een lier omhoog wordt getrokken terwijl hij in slowmotion alle bad guys moet uitschakelen die hij tegenkomt op de weg naar boven. Erg vet en zeer spectaculair.Lekker doorspelen
Goed om te vermelden is dat de game geen laadtijden zal hebben van het begin van de campagne tot het einde van de campagne. Wel zijn er sfeervolle tussenfilmpjes waarin het verhaal van Max Payne 3 uit de doeken gedaan wordt. Deze game zou zo maar eens één van de toppers van dit jaar kunnen zijn. De aanwezige game liefhebbers waren in ieder geval onder de indruk.

Max Payne 3 verschijnt op 18 mei in Europa voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Geplaatst door Midge op 16-05-2012
Aantal keer bekeken: 5220

Laatste reacties


Er is nog niet gereageerd.