Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Gamescom 2012: Deadpool

Activision komt in 2013 aanzetten met de allereerste game rondom Deadpool. Deadpool is een fictieve antiheld afkomstig uit de Marvel Comic stripboeken. Daarin is hij een high-tech huursoldaat die bekend staat om zijn bijdehante opmerkingen en zwarte humor.

In Deadpool staat gekkigheid centraal, zo hoort Deadpool stemmen in zijn hoofd, en deze zijn in het spel een belangrijk element. Volgens de ontwikkelaar is het de bedoeling dat jij, als speler, ook een van deze stemmen bent. Hoe dit precies in zijn werk gaat werd nog niet helemaal duidelijk, want je bestuurt gewoon nog steeds Deadpool zelf, maar als je bijvoorbeeld loopt te kloten, zal Deadpool dit ook tegen je zeggen. Ook als je bijvoorbeeld te lang over een handeling doet, zal je al snel een bijdehante opmerking naar je toe geslingerd krijgen. De kans bestaat dat dit op den duur irritant gaat worden vanwege het gevaar op herhaling, maar nu overheerste bij mij vooral nog een glimlach op mijn gezicht.
Grafisch lijkt het universum rechtstreeks uit de comics gekopieerd te zijn, de fans zullen dus hun hart op kunnen gaan halen.Wel moet gezegd worden dat de gameplay momenteel nog wat inspiratieloos aanvoelt, het standaard button-bash werk maakte dan ook nog geen indruk. Deadpool heeft diverse wapens tot zijn beschikking, want naast zijn vertrouwde katana’s vind je gedurende het verhaal nieuwe wapens, zoals messen en grote hamers. Ook kun je wapengekletter afwisselen met het gebruik van je pistool. Deadpool zal het echter vooral moeten gaan hebben van zijn humor, al moet er bij gezegd worden dat het hier nog om een pre-alpha versie ging en er dus nog veel aan moet gebeuren.
Centraal staat in ieder geval plezier, gekkigheid en geweld. Een combinatie die prima samen zou moeten kunnen gaan in een vermakelijke actietitel als Deadpool.

Verwachting:

Geplaatst door Yorn op 16-08-2012
Aantal keer bekeken: 4029

Laatste reacties

avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6025 ) 16-08-2012 23:43
Deadpool is mijn lievelings superheld maar ik vind superheld games nooit zo super dus hoop dat hij op steam komt zodat ik het met een sale op kan pikken