Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Verslag Budgetgamingmeeting

Het is alweer even geleden (schrijf ik nu een dag na de gebeurtenis, met de zelfkennis dat ik dit stukje langzaam zal schrijven – over een periode van dagen, als het geen weken worden), maar op 2 juli was het dan zover: de Budgetgaming-meeting van 2016!Dit jaar had ik het idee gepost om naar een pretpark te gaan, waar gelukkig enthousiast op gereageerd werd door een groep enge mensen, die gelukkig in het echt wel mee bleken te vallen (uitzonderingen nagelaten, natuurlijk).

Het vertrek viel vooral mij zwaar, omdat ik he-le-maal uit het zuiden moest komen. Verrek, waarom was er niet gewoon voor de Efteling gekozen? Dat ligt tenminste lekker centraal (voor mensen uit Brabant, dan). Ik was dan ook, samen met meereizende Budgetgamers Swift en Dagmar, de laatste die bij het park arriveerde.Tijdens de reis hebben we ons goed vermaakt. Kijk, als stotteraar kun je een spel spelen – ik praat gewoon aan één stuk door en je krijgt punten als je raadt wat ik wil zeggen op een hangmoment. Als ik tot een lettergreepherhaling kom krijg je 50 punten, tot twee 40, tot drie 20, tot vier 10, tot vijf 5 en bij 6, 7 en 8 respectievelijk 4, 3 of 2 punten. Meestal kom ik er tegen die tijd zelf wel uit, maar bij meer moet je het met één punt doen.

Soms komt dat spel een beetje ongelegen, zoals wanneer je een b-b-bitter lemon wilt bestellen en er compleet andere dingen worden geroepen! De serveerster in het restaurant had het er maar zwaar mee.

Ongeduldig stond er een groepje mensen in een cirkeltje, met een aantal erbuiten.(**) De mensen die buiten de cirkel op een bankje zaten keken mij zo boos aan dat ik aanvankelijk dacht dat ze kwaad waren, omdat ik verantwoordelijk was voor die groep die hun zon wist te blokkeren! Blijkbaar kan Budgetgamer Phaeli echter niks aan die blik doen en gelukkig went dit snel. Tot mijn verbazing was Ashazy géén vrouw, ondanks dat je zijn username niet op een mannelijke manier kunt uitspreken. Hij had echter wel een vriendin meegenomen (die dus -nog- geen Budgetgamingnaam heeft), om ons niet teveel teleur te stellen.

Dankzij Yørn had ik ook nog een gaaf souvenir om uit te delen – de enige echte, limited-to-100 (tot ik ze laat bijmaken voor de volgende bijeenkomst) BUDGY-PIN.Onder de zwoele blik van Kobrakay gingen wij daarna gezamenlijk, nog een tikkie onwennig (Eek! Nieuwe mensen), de eerste achtbaan in; Xpress: Platform 13. Terwijl ik mijn absurde neigingen op één plaats te springen en Dagmar als hobbelpaard te gebruiken onderdrukte tijdens het wachten, hoorde we een kletsverhaal aan over een platform van een metrostation waar een ongeluk was gebeurd. Gelukkig was de achtbaan wel erg leuk – en vrijwel iedereen was na die wilde rit meteen losgekomen en begon te kletsen; iemand deelde koekjes uit, de rokers gaven direct aan hun verslaving toe, en er was een korte pauze terwijl we elkaar een beetje beter leerden kennen.We vlogen hierna naar de nieuwste rit van Walibi, de Zero-Gravity, om een beetje meer uit te kunnen waaien. Erg vette rit. Mijn ondergoed is niet meer schoon geworden, maar gelukkig viel dat de rest van de groep niet op.

We besloten dat we het zo goed met elkaar konden vinden dat we wel samen op een bootje durfden te zitten, dus we gingen richting de Crazy River. Phaeli en Leafeonz wisten echter direct de rest van de groep te ontvluchten – en ik meen me te herinneren (ja kom op hé, ten tijde van schrijven is het alweer tien dagen geleden!) Kobrakay en Kinyo2z ook – om in de Tomahawk te gaan.

Onderweg naar de waterrit zagen we echter een supervette rit: de Walibi Express*. Onder luid geroep van #HardGaan! vlogen we door het park heen. Daarna heb ik iedereen alsnog in de Crazy River gekregen.Hm, wat daarna kwam weet ik eigenlijk niet eens meer de volgorde van (veertien dagen, nu – en ik word oud).

Na Merlin’s Magic Castle (*1) en de Excalibur, waar Dagmar op hilarische wijze werd weggestuurd omdat hij het sluiten van de beugel tegenhield, gingen we een hapje eten.Hierna ben ik mijn jasinhoud kwijtgeraakt in de Robin Hood, zijn we uitgewaaid in de Sombreros, even in de Goliath geweest, hebben we de Pavillion de Thé (*2) en El Condor aangedaan, nogmaals iedereen nat gekregen in de El Rio Grande, zijn we erna opgedroogd in de Speed of Sound, en hebben tenslotte ontspannen Budgies in een draaimolen bekeken.Hierdoor compleet ontspannen zijn we nog UREN in de Spinning Vibe geweest, aangezien we moesten wachten tot het slot van het hekje van 50 cm hoogte gerepareerd was – in verband met de veiligheid. Dit is een soort ronddraaiende droogmolen met ook weer ronddraaiende bakjes. Erg leuk omdat we zo ieder moment weer tegen een andere Budgetgamer opkeken, terwijl we door de lucht vlogen. Dankzij de korte wachtrij ging een gedeelte van het groepje zelfs nog een keer.

Tot slot nog de engste achtbaan van het park vlak voor sluitingstijd veroverd, samen met Phaeli, Kinyo2z en Leafeonz: de Drako.

Euforisch van al die mooie ritten met alle prachtige mensen in de groep, wisten wij ons redelijk synchroon te verplaatsen naar de auto’s, waarbij we ieder met een andere omweg hetzelfde restaurant wisten te bereiken om sushi te gaan eten.Er vonden zich daar bijna even veel supergezellige gesprekken plaats (tussen de voedselgevechten tussen Swift, Leafeons en Phaeli door) als dat er awkward foto’s werden gemaakt. Ik ben trouwens, gezien mijn verloren jasinhoud, zonder te betalen weggegaan. Dankzij Dagmar nog op een zeer ontspannen manier ook.

* Stoomtrein voor Efteling-fans (een stapvoets rijdende sprinter voor mensen die nooit naar de Efteling zijn geweest);
*1 Een soort Villa Volta voor de Efteling-only mensen (een kamer waarin je stil lijkt te staan en toch misselijk wordt voor mensen die nooit naar de Efteling zijn geweest);
*2 Monsieur Cannibale voor de Efteling-only peeps (heel snel ronddraaiende kuipjes voor de mensen die nooit naar de Efteling zijn geweest);
** Artikel is bewerkt om een overvloed aan winegumreferenties te voorkomen. Er stond aanvankelijk ná elke regel de zin ‘en toen vroeg Dagmar of we nog wat winegums wilden hebben’. Mocht u, de lezer, een waarheidsgetrouwe rapportage willen, gelieve deze regel zelf in te voegen aan het einde van elk geschreven zinsdeel.Ten slotte
Al met al was het een erg leuke dag. Niet alleen heb ik me goed vermaakt in het pretpark en lekker gegeten, maar heb ik ook een groep superleuke mensen ontmoet.

Als organisator van de meet kan ik ook zeggen dat het voor herhaling vatbaar is in 2017. Heb je ideeën over de activiteit, de beste datum of een goede centrale locatie? Laat het weten in de reacties!

(Och, maar zeventien dagen over het artikel gedaan... dat valt mee)

Geplaatst door Samael_blackwing op 21-07-2016
Aantal keer bekeken: 7781

Laatste reacties

avatar van MaryAnn
MaryAnn ( 1108 ) 21-07-2016 21:35
Goed verslag hoor Sammy!
avatar van Luna
Luna ( 2047 ) 21-07-2016 21:39
Zeker voor herhaling vatbaar, het was een super gezellige dag!
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2310   2) 21-07-2016 21:39
Leuk stukje Samuel!
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 21-07-2016 21:39
#hardgaan
avatar van Kinyo2z
Kinyo2z ( 826   2) 21-07-2016 21:50
Mooi verslag sammy.
Daarnaast zie je op een foto dat ik lach, en dat zegt wat over de dag.
Mijn gezicht schijnt namelijk altijd hetzelfde te zijn.
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1277 ) 21-07-2016 21:58
Mooie verslag van gemaakt
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 21-07-2016 22:04
Wel jammer dat ik op de groepsfoto een toeval kreeg en dat iedereen stond te lachen en niemand mij kwam helpen.

Voor de rest was het een leuke dag...Mar. Ja ik ga het weer over mezelf hebben en mijn winegums. Want ik zag dat iedereen er van zat te smullen en vriendelijk zei dat het smaakte. Ook al had ik er stiekem een paar stukjes glas in gedaan. Dus denk er aan kinders; Neem nooit snoep van vreemde aan. En ik ben behoorlijk vreemd.

Mooi verslag Samael. Ik streel nog elke avond die mooi Budget pin die ik wist te bemachtigen op die dag en voor het slapen gaan ruik ik aan alle haarlokjes die ik van nietsvermoedende leden wist te knippen. Zeker op die van jou ben ik apetrots.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 21-07-2016 22:28
Rol: Community event manager
Van links naar rechts de groepsfoto even af:

Kobrakay, Dagmar, TRV, Kinyo2z, nog-niet-aangemaakt-BG-account, Ashazy, Samael_blackwing, Swift, Catyrion, Lisahalman, Twisted-D, Zhetje, MaryAnn, Phaeli, Empty_Memories en Leafeonz
avatar van Klaudkil
Klaudkil ( 246 ) 21-07-2016 22:29
Leuk verslag 😎
avatar van MarkD
MarkD ( 2488 ) 21-07-2016 22:33
Quote:
Wel jammer dat ik op de groepsfoto een toeval kreeg en dat iedereen stond te lachen en niemand mij kwam helpen.

Voor de rest was het een leuke dag...Mar. Ja ik ga het weer over mezelf hebben en mijn winegums. Want ik zag dat iedereen er van zat te smullen en vriendelijk zei dat het smaakte. Ook al had ik er stiekem een paar stukjes glas in gedaan. Dus denk er aan kinders; Neem nooit snoep van vreemde aan. En ik ben behoorlijk vreemd.

Mooi verslag Samael. Ik streel nog elke avond die mooi Budget pin die ik wist te bemachtigen op die dag en voor het slapen gaan ruik ik aan alle haarlokjes die ik van nietsvermoedende leden wist te knippen. Zeker op die van jou ben ik apetrots.


Ja nu wil ik dus een high res versie van de groepsfoto!
avatar van Userverwijderd41
Userverwijderd41 ( 672 ) 21-07-2016 22:34
Leuk!
avatar van Catyrion
Catyrion ( 183 ) 21-07-2016 23:11
Yes m'n autospiegel op de tweede foto!
avatar van Marlous2604
Marlous2604 ( 2158 ) 21-07-2016 23:35
Zo te zien was het een geslaagde dag! Leuk verslag Samuel
avatar van Killer Instinct
Killer Instinct ( 639 ) 21-07-2016 23:41
Wat grappig om een paar gezichten te zien van onze budgetgamers. Leuk artikel
avatar van Lisa
Lisa ( 1883 ) 21-07-2016 23:49
Het was een geslaagde dag, we zijn zeker vriendschappen rijker geworden! De helft van dit clubje kon zelfs redelijk last minute op mijn verjaardagsfeestje komen, super leuk natuurlijk! Rustig maar, daarvan zal ik geen foto's plaatsen, te veel worsten enzo. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van Kay's zwoele blik, anderen ook last van?
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 972 ) 22-07-2016 01:02
Wat een leuke mensen allemaal! Leuk om iedereen te zien en het was ook erg leuk op de verjaardag van Lisa (BG voetbalteam!). Snel weer een meeting plannen, al zien we elkaar gelukkig toch al vaker 😄
avatar van Leafeonz
Leafeonz ( 70 ) 22-07-2016 02:05
Leuk ^^ maar ik mis nog steeds een stukje over de 7up
avatar van Shadow warriors
Shadow warriors ( 9685 ) 22-07-2016 02:22
Quote: 'Als organisator van de meet kan ik ook zeggen dat het voor herhaling vatbaar is in 2017. Heb je ideeën over de activiteit, de beste datum of een goede centrale locatie? Laat het weten in de reacties!'

De Efteling in de winterperiode, dan hebben ze steeds een Winter Efteling. Dat ziet er wat anders uit plus wat andere activiteiten.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2308   1) 22-07-2016 08:55
Leuk verslag en foto's! Jammer dat het op mijn verjaardag was, volgende keer ben ik erbij!
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-07-2016 09:00
Rol: Community event manager
Quote:
Leuk verslag en foto's! Jammer dat het op mijn verjaardag was, volgende keer ben ik erbij!


Bedankt! Ik kan nu al niet wachten tot de volgende keer dat ik weer nieuwe budgetgamers ontmoet!

Het was ook erg tof dat Lisa ons direct uitnodigde voor haar verjaardag. Jammer dat ik niet kon i.v.m. werk, maar het is wel superleuk dat je nieuwe vriendschappen ziet ontstaan na zo'n uitje.

Naar een budgetgamingmeet gaan op je verjaardag is ook zéér aan te raden. Ik bedoel maar, de laatste keer dat ik budgies op mijn verjaardag had kon ik ineens een groot deel van mijn wishlist wegstrepen
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 22-07-2016 09:14
Quote:
De helft van dit clubje kon zelfs redelijk last minute op mijn verjaardagsfeestje komen, super leuk natuurlijk!


Ik heb ook niet bepaald een drukke sociale agenda. Vermits werk het toelaat kan ik binnen een half uur bij je op de stoep staan ;)

Quote:
[..]Naar een budgetgamingmeet gaan op je verjaardag is ook zéér aan te raden. Ik bedoel maar, de laatste keer dat ik budgies op mijn verjaardag had kon ik ineens een groot deel van mijn wishlist wegstrepen


Volgens mij had Lisa inderdaad wel een behoorlijke buit verkregen. Wel was er een stoel gesneuveld door een wildebras...
avatar van Care
Care ( 36666 ) 22-07-2016 09:27
Zijn er nog budgierelaties ontstaan?
avatar van FreakyDreams
FreakyDreams ( 116 ) 22-07-2016 09:30
Quote:
Zijn er nog budgierelaties ontstaan?


Moet de incubatietijd dan niet langer zijn?
avatar van Care
Care ( 36666 ) 22-07-2016 09:38
Quote:
[..]


Moet de incubatietijd dan niet langer zijn?

Ik zei relaties geen kinderen
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 22-07-2016 09:44
Quote:
Zijn er nog budgierelaties ontstaan?


In ieder geval een driehoeksrelatie.

Verder speelt er wellicht nog wel wat. Wie weet wat de (nabije) toekomst brengt.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 10:03
Eigenlijk wil ik inderdaad ook wel een HD groepsfoto zien, met ''vlnr:'' erbij gevolgd door de namen van de BG'ers Ben serieus enorm benieuwd wie nou wie is.

Leest lekker weg dit verhaaltje Samaelletje. Hoe meer ik lees, hoe meer ik ervan baal dat ik er niet was :-( *zelfmedelijden en zo* Goed werk geleverd, de foto's zien er erg gezellig uit. Duidelijk dat iedereen genoten heeft.

Nu is het alleen nog wachten op de Daggiewaggie versie van het verhaal. Het lugubere, spannende verhaal waar ingewanden door de lucht vliegen en zo. Kom op Daggiewaggie... Je kunt het.
avatar van RT86
RT86 ( 148 ) 22-07-2016 10:11
Ziet er ook uit dat het een gezellige dag was. Het verslag was erg vermakelijk om te lezen Samael!
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-07-2016 10:12
Rol: Community event manager
Quote:
Eigenlijk wil ik inderdaad ook wel een HD groepsfoto zien, met ''vlnr:'' erbij gevolgd door de namen van de BG'ers Ben serieus enorm benieuwd wie nou wie is.
Gepost door The incredible Mr.Koopa


Quote:
Van links naar rechts de groepsfoto even af:
Kobrakay, Dagmar, TRV, Kinyo2z, nog-niet-aangemaakt-BG-account, Ashazy, Samael_blackwing, Swift, Catyrion, Lisahalman, Twisted-D, Zhetje, MaryAnn, Phaeli, Empty_Memories en Leafeonz Gepost door: Sam the man op 21-07-2016 22:28


Helaas kon Ashazy, op wiens telefoon de foto door een voorbijganger was gemaakt, het origineel niet meer vinden toen hij deze op PC uitlas.
Dus we moeten het met de door Whatsapp automatisch verkleinde versie die hij dezelfde dag nog doorstuurde doen...
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 10:42
Quote:
Helaas kon Ashazy, op wiens telefoon de foto door een voorbijganger was gemaakt, het origineel niet meer vinden toen hij deze op PC uitlas.
Dus we moeten het met de door Whatsapp automatisch verkleinde versie die hij dezelfde dag nog doorstuurde doen...

Oh het stond er ook gewoon al Het was vroeg en ik ben ook al een dagje ouder ja Thnx Leuk om een beetje een 480p beeld te hebben bij de BG'ers die je op het forum voorbij ziet komen. Jammer dat er geen HD versie is. Moet ik dan volgende keer toch maar mee met mijn super vette Sony DSC HX7V? (is absoluut geen monster camera hoor, gewoon een knappe compact camera haha) Of eventueel de waterdichte Fujifilm XP200? Hmm, we gaan niet zwemmen natuurlijk haha, dan is die weer heel handig.

Overigens wel grappig, valt mij nu net op. Jullie hebben allemaal zo goed als dezelfde kleur broeken aan Was dat afgesproken? Haha.
avatar van Davidov
Davidov ( 11167   2) 22-07-2016 10:44
Quote:
[..]

Ik zei relaties geen kinderen

Whahaha.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 24260   98) 22-07-2016 15:25
Leuk verhaal en een leuke dag zo te zien! Ziet er gezellig uit.
avatar van Brainalyser
Brainalyser ( 48 ) 22-07-2016 15:31
Dit zouden meer communities moeten doen, zelf ben ik hier niet zo heel actief maar bij andere gaming sites wel en daar zou ik een dergelijk uitje ook wel zien zitten. Zeker gasten als Dagmar zijn episch
avatar van Doobieters
Doobieters ( 24260   98) 22-07-2016 15:43
Kijk uit wat je zegt he Gaat hij nog meer naast z'n schoenen lopen
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 15:44
Quote:
Dit zouden meer communities moeten doen, zelf ben ik hier niet zo heel actief maar bij andere gaming sites wel en daar zou ik een dergelijk uitje ook wel zien zitten. Zeker gasten als Dagmar zijn episch

Ik zou zeggen, stel het eens voor op de andere site?! Zo is het hier ook begonnen. In 2037 is het een dik evenement van meer dan 500.000 man.

Trouwens, ik denk dat Daggiewaggie en ik het heel goed zouden kunnen vinden als twee game nerds die goed zijn in misdragen (de rest ook trouwens hoor, ik hou van iedereen )

Edit. Ik hou de topic trouwens in de gaten, wie weet ga ik de volgende wel mee als ik overtuigd ben
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-07-2016 15:50
Rol: Community event manager
Quote:
Kijk uit wat je zegt he Gaat hij nog meer naast z'n schoenen lopen


Of nog erger... naast zijn broek!
avatar van MaryAnn
MaryAnn ( 1108 ) 22-07-2016 17:41
Quote:
[..]

Ik zou zeggen, stel het eens voor op de andere site?! Zo is het hier ook begonnen. In 2037 is het een dik evenement van meer dan 500.000 man.

Trouwens, ik denk dat Daggiewaggie en ik het heel goed zouden kunnen vinden als twee game nerds die goed zijn in misdragen (de rest ook trouwens hoor, ik hou van iedereen )

Edit. Ik hou de topic trouwens in de gaten, wie weet ga ik de volgende wel mee als ik overtuigd ben


Ben je nog niet overtuigd dan?
Dan weet ik het ook niet meer..
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 17:57
Quote:
[..]


Ben je nog niet overtuigd dan?
Dan weet ik het ook niet meer..

Beetje wel hoor.
avatar van Phaeli
Phaeli ( 1794 ) 22-07-2016 18:00
Ik voel me het buitenbeentje met mijn lichte broek
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2308   1) 22-07-2016 18:05
Quote:
[..]
Bedankt! Ik kan nu al niet wachten tot de volgende keer dat ik weer nieuwe budgetgamers ontmoet!


Lijkt mij ook zeker leuk om andere budgetgamers te ontmoeten maar ben ik als 36-jarige dan niet te oud?
avatar van Mr.booze
Mr.booze ( 309 ) 22-07-2016 18:29
Leuk verslag Samael..een gezellig dagje uit zo te lezen!
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-07-2016 18:32
Rol: Community event manager
Quote:
[..]


Lijkt mij ook zeker leuk om andere budgetgamers te ontmoeten maar ben ik als 36-jarige dan niet te oud?


Viel met deze groep reuze mee, bij de eerste meet (smash bros dag) waren ze een stuk jonger.

Ik ben zelf 33 en ik was dit keer geloof ik niet eens de oudste.
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 22-07-2016 19:15
Quote:
Ik ben zelf 33 en ik was dit keer geloof ik niet eens de oudste.

Klopt. De meeste hadden hun rollator voor de foto even aan de kant gezet.
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 22-07-2016 19:20
Quote:
Ik voel me het buitenbeentje met mijn lichte broek


Maar het stond je goed...

Dat soort kleur broeken heb ik ook wel. Schijnbaar die dag niet voor gekozen.

Quote:
[..]
Lijkt mij ook zeker leuk om andere budgetgamers te ontmoeten maar ben ik als 36-jarige dan niet te oud?


Ik ben 29. Volgens mij valt het wel een beetje mee... al wordt ik door sommigen wel opa genoemd.....
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 20:01
Quote:
Ik voel me het buitenbeentje met mijn lichte broek

Of juist de bad-ass die laat zien van ''lekker puhh, ik ga er lekker tegenin''

Wel een stelletje ouwe zakken jullie hoor, de een 29, de ander 33, weer een ander die mee wil 36. Jeetje! Maar goed, leeftijd maakt niks uit toch, als het maar een toffe dag was en gaat worden de volgende keer!
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 22-07-2016 20:22
Quote:
Wel een stelletje ouwe zakken jullie hoor, de een 29, de ander 33, weer een ander die mee wil 36. Jeetje! Maar goed, leeftijd maakt niks uit toch.

Het begint wel een beetje vervelend te worden als we om de 15 minuten moeten stoppen omdat iemand van de groep zijn katheterzak moet legen. Ik was daar niet één van trouwens. Ik ben dialysepatiënt.
avatar van MarkD
MarkD ( 2488 ) 22-07-2016 20:43
Quote:
[..]

Het begint wel een beetje vervelend te worden als we om de 15 minuten moeten stoppen omdat iemand van de groep zijn katheterzak moet legen. Ik was daar niet één van trouwens. Ik ben dialysepatiënt.


Oei, das serieus klote. Sterkte daarmee. Hopelijk zicht op een nier?
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 13154   10) 22-07-2016 20:52
Leuk verslag waar de deelnemers zo te lezen veel plezier aan hebben gehad.

Maar als ik de reakties hierboven lees dan wordt het de volgende keer dus een BG meeting in een zaaltje met geraniums voor de ramen en dan maar aan de BINGO
En misschien voor de meest active BG leden nog een rollator-race
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6724   4) 22-07-2016 21:14
Dat zie ik wel zitten, dan kan ik nog een paar mooie wheelies doen en donuts draaien op mijn scootmobiel.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 21:23
Quote:
Leuk verslag waar de deelnemers zo te lezen veel plezier aan hebben gehad.

Maar als ik de reakties hierboven lees dan wordt het de volgende keer dus een BG meeting in een zaaltje met geraniums voor de ramen en dan maar aan de BINGO
En misschien voor de meest active BG leden nog een rollator-race

Count me in Het gaat in ieder geval niet over de kop.

Quote:
[..]

Het begint wel een beetje vervelend te worden als we om de 15 minuten moeten stoppen omdat iemand van de groep zijn katheterzak moet legen. Ik was daar niet één van trouwens. Ik ben dialysepatiënt.

Geef maar toe, je vond het wel spannend om te zien Daggiewaggie.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-07-2016 22:04
Rol: Community event manager
Er heeft iemand 53000 keer op de F5 knop gedrukt... Best bekeken BG artikel ooit?
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 22-07-2016 22:17
Ze komen allemaal kijken hoe Daggiewaggie eruit ziet Samaelletje. Hij wil nooit in de show yourself topic posten, dus komen ze nu allemaal hier.
avatar van Ktugach
Ktugach ( 13655   147) 22-07-2016 23:25
Rol: Administrator
Quote:
Er heeft iemand 53000 keer op de F5 knop gedrukt... Best bekeken BG artikel ooit?


Dat is wel een beetje apart ja...

Edit: leuke grap hoor jongens, 815.000 views inmiddels. Weet niet wie lollig zit te doen met scripts, maar de performance test van onze website is bij deze geslaagd.
avatar van Swift
Swift ( 9121   5) 23-07-2016 13:38
Er staat wel een foto op met 6 vrouwelijke gamers... Het zou dus zowaar kunnen dat het aantal views klopt.
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 972 ) 23-07-2016 14:33
Quote:
Er staat wel een foto op met 6 vrouwelijke gamers... Het zou dus zowaar kunnen dat het aantal views klopt.


En ik maar denken dat dat mijn effect was...
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 23-07-2016 14:43
Quote:
[..]


Dat is wel een beetje apart ja...

Edit: leuke grap hoor jongens, 815.000 views inmiddels. Weet niet wie lollig zit te doen met scripts, maar de performance test van onze website is bij deze geslaagd.

Kun je dat niet zien dan in de database of ergens? *Bowser is het niet, die is gerust braaf*
avatar van Care
Care ( 36666 ) 23-07-2016 14:45
Quote:
[..]


En ik maar denken dat dat mijn effect was...

Jij bent ook wel Mad sexy. Bijna net zo Mad sexy als yours truly
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 23-07-2016 14:51
Rol: Community event manager
Ik geloof dat ze best IP adres kunnen zien, dus als het one lonely F5er was...

Ik zou het best leuk hebben gevonden te weten hoeveel mensen het echt hadden gelezen. Als dit de helft van de pageviews meetschierig had gemaakt, had ik eindelijk het megabudgetevent van mijn dromen kunnen gaan organiseren
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5429   5) 23-07-2016 20:29
Leuk verslag! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar die studies doen zo moeilijk met allemaal deadlines omtrent dat weekend.
Volgende keer maar in de Efteling dan.
avatar van AapDLuffy
AapDLuffy ( 24 ) 23-07-2016 23:46
😂😂😂
avatar van BudgetGamerNL
BudgetGamerNL ( 54 ) 24-07-2016 13:56
Hmmm ik check het budgetnieuws bijna dagelijks
maar dat er een Budgetgaming Communitymeeting heeft plaatsgevonden
was geheel langs mij heengegaan
Het lijkt mij (eva die niet zijn gegaan) wel leuk denk ik
zo'n meeting.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 24-07-2016 16:26
Rol: Community event manager
Hey Budgetgamer, de meeting was helemaal afgesproken op het forum - deze keer en die keer 1,5 jaar geleden.

De volgende zal echter in de nieuwsberichten geplaatst worden!
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1679 ) 24-07-2016 17:41
Leuk verslag!
Ik zou het zelf niet goed aankunnen vanwege mijn beperkingen helaas. :-)
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 24-07-2016 18:17
Rol: Community event manager
Zou tof zijn als ik voor volgens jaar iets kan verzinnen waar door mensen met een gezondheidsbeperking ook kunnen komen, idd
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1679 ) 24-07-2016 18:18
Het gaat bij mij om prikkelverwerking.
Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en last van psychoses. ;-)
avatar van BudgetGamerNL
BudgetGamerNL ( 54 ) 24-07-2016 19:00
Quote:
Hey Budgetgamer, de meeting was helemaal afgesproken op het forum - deze keer en die keer 1,5 jaar geleden.

De volgende zal echter in de nieuwsberichten geplaatst worden!


Forums lees ik zelden tot nooit
maar goed om te lezen dat het de volgende x in de nieuwsberichten geplaatst zal worden ;)
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   1) 24-07-2016 19:07
Volgens mij is het zijdelings wel eens genoemd in een nieuwsartikel.
Verder heb ik nog wel mijn best gedaan om de topic te blijven bumpen...
avatar van MarkD
MarkD ( 2488 ) 24-07-2016 20:56
Quote:
Het gaat bij mij om prikkelverwerking.
Autisme Spectrum Stoornis, ADHD en last van psychoses. ;-)


Vervelend Jeroen. Ik heb een zeer lichte vorm van problemen met prikkelverwerking. Ik kan na een drukke dag al snel weer mezelf zijn. Aanvaringen met medemensen kunnen me dagenlang uit balans brengen. Verjaardagen en andere sociale gebeurtenissen ga ik te lijf met pijnstillers en waar nodig een alcoholisch drankje. Real deal autisme lijkt me extreem ellendig. Veel sterkte in jouw dagelijks leven!

Dit en bijvoorbeeld Dagmar's nierproblemen laten wel zien dat gamers zich niet laten tegenhouden door mentale of fysieke beperkingen! Game on!
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 24-07-2016 21:01
Rol: Community event manager
Sinds introductie van ASS heb ik officieel niks meer, val buiten het spectrum nu. Maar ik kan me er wel wat bij voorstellen.

Ik kende echter een paar autisten die juist het sociale opzoeken - dit als artiesten (singer song-writers, podiumpoëten, verhalenvertellers e.d.) - mensen met een handleiding, maar ik kon het er altijd prima mee vinden.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14308 ) 24-07-2016 21:36
Ik heb ook ADHD. Heb alleen niet echt last meer van de H. Gelukkig kan ik me er prima een weg in vinden, alleen begin ik (als ik me echt op mijn gemak voel) flink door te lullen Kan absoluut gezellig zijn, maar soms ook vervelend (vind ik zelf ook) Hoewel het ook weer een compliment is, want dat betekent dat ik me op mijn gemak voel
Hoewel ik soms wel veel moeite heb met drukke plaatsen, die probeer ik zoveel mogelijk te mijden. Ik hoor teveel en ik voel teveel.

En lichamelijk kan ik niet te lang staan, niet te ver lopen, niet te lang (in een positie) zitten (zoals bijvoorbeeld autorijden) en moet ik met attracties heel goed inschatten (van tevoren) of ik erin pas of niet. En dan niet omdat ik 300 kilo ben (ben ik dus niet) maar omdat mijn knieën niet ver kunnen buigen, en als ik ze te lang te ver buig (dat kan bij een kleine buiging te ver al binnen 30 seconden zijn) dan krijg ik een enorme pijn die de komende dagen niet meer weg gaat. Loop ik 3 weken mank, ga ik door mijn knieën heen en verga ik van de pijn.
Ik moet alles dus van tevoren zeer goed inschatten. Mocht iemand hier een goede duidelijke uitleg van willen, dan zoek je maar even op ''de lepeltheorie'' (als je het interessant vind)

Dat zorgt dus voor de problemen dat ik bijna nergens in kan, dat mijn lichaam niet te ver kan reizen in mijn kleine auto en dat ik selectief moet zijn met staan/lopen/zitten (teveel rusten tijdens het lopen/staan zorgt er weer voor dat mijn lichaam zegt ''ik zit wel lekker, ik ga nog meer pijn doen'')

Verder wil mijn brein wel heel graag, ik kan het bijna altijd met iedereen vinden beperking of niet. Ben benieuwd wat de volgende uitstap wordt.