Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

World of Budgetgaming 2003-2010 Deel 6

Vandaag hebben we twee grote onderwerpen die we met jullie door gaan nemen! Dat zijn Budgetgaming en de nieuwe lay-out met bergen nieuwe functies waar we alvast een paar van uit de doeken gaan doen. Het tweede project waar we jullie meer over gaan vertellen is Budgetveiling.nl. Aangezien we hier nog in de opbouwfase zitten, zullen we jullie vandaag meerdere malen jullie mening vragen. Jij mag dus actief mee doen vandaag. Elk onderwerp heeft een kopje, de kopjes waar ‘!!’ naast staat, zijn kopjes waar we jouw mening bij vragen.

Budgetveiling
We beginnen vandaag met ons nieuwe project genaamd Budgetveiling.nl! Zoals jullie gister al hebben kunnen lezen hebben we hier in oktober al een lanceringsshow voor gehouden om dit gehele nieuwe concept te introduceren! Voor de mensen die niet weten wat Budgetveiling precies inhoudt zal ik kort uitleggen wat het idee is wat we hier gaan doen.

Het idee rondom Budgetveiling.nl
Budgetveiling.nl wordt een website waarop elke dag een nieuwe veiling zal draaien. Hier bij kun jij als Budgetveiling member bieden op de verschillende producten die zo nu en dan langs gaan komen! Het is een beetje zoals de website Ibood waar dagelijks items verkocht worden, alleen hier veilen wij items, zodat iedereen er zijn eigen prijs voor kan geven.

Het doel van de Budgetveiling is dat jij toegang krijgt tot unieke items, waar je normaal niet zo snel aan kunt komen. Om een voorbeeld te geven, wat dat dan wel niet zou zijn kan ik terug verwijzen naar een paar items van de First Look shows. Daar veilden we bijvoorbeeld kleinere dingen zoals een Stalen kluisje van NBA2k10 die nooit in Nederland uit is gekomen, tot grotere zaken zoals een 2,5 bij 3 meter groot posterspandoek van Assassins Creed 2 of Modern Warfare 2. Ook hadden we een speciale kaart met de handtekening van Hideo Kojima er op, Konami had er toentertijd hier nog maar één van in Nederland! Zo nu en dan zal Right to Play ook weer terugkeren op de website in de vorm van de Righttoplaydagen, hierbij werken wij weer samen met uitgevers om jullie van nog meer unieke goodies te kunnen voor zien. Ik denk dat er nog heel wat langs gaat komen wat ik jammer vindt dat ik dat moet gaan veilen omdat ik het eerlijk gezegd zelf wel zou willen hebben! Ook zullen er overigens zo nu en dan themadagen zijn waarbij je games al een week voor release kunt gaan scoren. Er gaat dus veel gebeuren en we hebben er zin in om met dit nieuwe feestje los te gaan!

Jouw eigen veiling- !!
Het concept is dus duidelijk, later gaan we dit mogelijk nog uitbreiden met Member veilingen waar bij we jou een platform bieden van mensen die op zoek zijn naar unieke items. Dit zal echter wel pas in een veel later stadium plaatsvinden. Vandaag is echter een klankbord, dus ik hoor graag van jullie hoe jullie hier tegen aan kijken!De vertraging van Budgetveiling.nl
Nu natuurlijk een onderwerp waar we niet om heen kunnen, waarom kunnen we nu nog steeds niet los, terwijl het in oktober al had moeten staan? In de periode dat we zijn begonnen werd ons gegarandeerd dat het af zou kunnen zijn halverwege oktober. Het is een algemeen feit dat 60% van de ICT projecten vertraging oploopt en ook ons nieuwe idee liep hier helaas tegen aan. Wij waren er helemaal klaar voor in oktober, maar de bouwer van dit alles was eigenlijk al te laat begonnen. Het grote probleem is dat wij hier aan weinig konden doen, ik voel me echt machteloos soms bij dat soort situaties! Je wil zo graag, maar het gaat dan net niet zo snel als je zou willen.

Het project hebben wij in februari overgeheveld naar een andere partij om zo de snelheid te bevorderen. Halverwege maart heb ik hem gevraagd of eind april haalbaar was gezien de toffe promotie in Power Unlimited, want die hadden inmiddels het ook opgepikt dat we weer wat nieuws gingen doen.

Echter, weer is het nog niet klaar. Wel is er al meer af dan de vorige keer, dus we blijven hoopvol. Gezien we echter weer iets relatief unieks doen schijnen er nog kinkjes te zitten in het biedproces die momenteel opgelost worden. Uiteraard ligt het niet allemaal aan de externe partijen, ook wij hadden beter moeten inzien dat dit soort zaken die van scratch opgebouwd moeten worden, altijd meer tijd innemen dan we zouden willen. Eigenlijk moet je dan ook iets bekend maken als het echt af is, maar ja dan had het misschien nog veel langer geduurd, want met hoe meer we naar iets uitkijken, hoe meer we doorzetten om het feest zo snel mogelijk te gaan laten beginnen! Het zorgt er in ieder geval wel voor dat we nog steeds elk jaar weer wat bij leren, in dit geval over de duur van dit soort projecten.

Ik ga er overigens van uit dat het niet lang meer kan gaan duren. Een precieze datum durf ik echter niet te geven, maar ik denk dat ik het ruim neem als ik zeg dat het binnen 2 maanden online moet gaan komen. Al moet ik erbij zeggen dat het onder voorbehoud is. De bouw ligt helaas niet in onze handen!De nieuwe lay-out van Budgetgaming.nl
Eindelijk! Het is dan zover! De nieuwe lay-out is aan de beurt! Vandaag kunnen we je nog niets laten zien van de lay-out zelf, maar we zullen jullie morgen wel het nieuwe logo gaan tonen. Bij de nieuwe lay-out hebben we vooral gekeken naar de sterke en mindere punten van het Budgetgaming wat jullie allemaal kennen. We zullen straks een paar onderdelen van de site één voor één langsgaan. Bij de nieuwe lay-out hebben we voornamelijk gekeken naar hoe we de gebruiksvriendelijkheid van ons Budgetgaming wat meer kunnen verhogen en hoe we alles net wat overzichtelijker konden maken. Daarnaast staat functionaliteit hoog in het vaandel, zodat jij straks nog een stuk gemakkelijker de games kan gaan bijhouden die jij graag wilt scoren!

Het nieuwe kleurenpalet
Het nieuwe Budgetgaming.nl zal een stuk lichter van kleur zijn, zo oogt het allemaal wat rustiger dan het nu is. De meesten van jullie zijn inmiddels wel gewend aan het Budgetgaming wat je hier ziet. Maar kijk eens naar de zijkanten van dit artikel, overal zie je tekst of tekstlinkjes staan. Dit zal in de nieuwe lay-out een stuk minder druk zijn, zonder dat er veel informatie verloren gaat. De site zal lichter worden, maar de Budgetgamingstijl zal er zeker in terug te vinden zijn.

Jouw eigen profiel
Grote veranderingen gaan er plaatsvinden in jouw profiel. Dit gaat jouw Budgetgamingschakist worden met alle informatie die jij nodig hebt! Om het overzichtelijk te houden belichten we de verschillende functies één voor één.Wishlist
De veel gevraagde functie gaat er dan eindelijk komen! Op heel veel sites heb je een zogenaamde wishlist, hier op kun je games zetten die je graag wilt hebben. Wij willen hier een stapje verder in gaan om jullie te kunnen helpen in de strijd tegen de dure prijzen.
Jij kunt namelijk bij Budgetgaming ook melden welke games je graag wilt hebben, maar hier bij kan je tevens vermelden hoeveel jij maximaal voor die game over hebt. In je profiel kun je dan altijd bijhouden hoe jouw games er voorstaan. Je scout als het ware je games totdat ze in prijs verlagen! Als veel Budgetgamers hier gebruik van maken kunnen wij zelfs een gemiddelde prijs hier uithalen. Bij wijze van spreke zouden we dit kunnen tonen aan de uitgevers om zo jullie wensen aan hun toonbaar te maken! Dan kunnen ze echt niet meer om ons heen.

Nu is ook een veel gevraagde optie dat je een mailtje ontvangt, zodra een titel in prijs wordt verlaagd of onder het bedrag komt wat jij er voor wilt geven. Dit blijkt echter lastig te bouwen functie te zijn. We gaan 100% zeker proberen om dit mogelijk te maken, maar of dit meteen bij de lancering al mogelijk zal zijn, kan ik je niet garanderen.

Het wordt overigens super gemakkelijk om een game toe te voegen aan je wenslijst, want in elk gameprofiel zal hier een knop voor staan. Met een klik van je muis vul je jouw eigen wenslijst in.

Collectie -!!
Heb je een spel gekocht, dan kun je deze vervolgens verplaatsen naar je collectielijst, hier krijg je dan langzamer hand een overzicht van alle games die je in je bezit hebt. Je collectie en wenslijst zullen ook gekoppeld zijn aan de voorkant van je profiel, zodat duidelijker is welke consoles/games je hebt en als het lukt gaan we ook laten zien hoeveel je al bespaard hebt door budgetgaming.nl. De prijs wordt dan vergelen met de adviesprijs en zo krijgen we een mooi overzicht hoeveel jullie budgetgamers al bespaard hebben!

Tevens zal de collectie (onder voorbehoud) nog een tweede functie krijgen, je kunt namelijk aangeven of je games te koop wilt zetten en voor welke prijs. Ook dit is niet nieuw, wat wel nieuw is, is dat jouw naam met jouw game vervolgens in de prijslijsten terecht komt onder het kopje tweedehands games. Je kunt zo gemakkelijk andere Budgetgamers bereiken met wat jij beschikbaar hebt! En ook als jij een game zoekt weet je meteen of er Budgetgamers zijn die het spel graag kwijt willen.Friendslist - !!
Bij Budgetgaming zul je straks ook je vrienden kunnen toevoegen aan je profiel. Nu zie je dit heel vaak gebeuren bij websites, maar vaak voegt dit totaal niets toe. Wat echter uniek is bij Budgetgaming, is dat je straks van je vrienden kunt gaan zien welke games zij het laatst hebben gekocht. Je krijgt zo als het ware een overzicht van wat je vrienden momenteel doen en of zij misschien ook een game hebben gescoord die jij binnenkort wilde halen, of een spel in de verkoop hebben wat jij wel wilt overnemen. Er zijn nog veel meer van dit soort budgetfuncties toe te voegen. Nu zijn wij heel benieuwd hoe jullie tegen een friendslist aankijken, gaarne dan ook jullie mening en wie weet heb je zelf nog suggesties die je graag zou zien.

Voorkant profiel
Normaal begin je met de voorkant, wij eindigen hier mee. Dit komt omdat alles van de bovengenoemde functie op de voorkant van jouw profiel samenkomt. Zo kun je zien welke games je het laatst hebt toegevoegd, je kunt zien hoeveel bespaard hebt, etc. Eén belangrijke functie hebben wij nog niet met je gedeeld en dat is dat jij kunt vermelden in welke stad je woont en in welke provincie jij woont. Ook dit is niet bijzonder, wat wel bijzonder is, is dat wij jou straks wellicht op de hoogte kunnen houden van plaatselijke aanbiedingen. Een voorbeeld, jij bent iemand die in Zuid Holland woont (Gameprofiel) en op zoek bent naar een Xbox 360 voor maximaal 140 euro, dit laatste heb jij aangegeven in je wenslijst. Maandag wordt duidelijk dat er tussen 17:00 en 18:00 die dag een super aanbieding is, een Xbox 360 voor 99 euro! Door jouw gegevens kunnen we je die zelfde dag nog mailen dat die aanbieding bij Mediamarkt misschien wel eens interessant kan zijn. Ook dit alles wel nog onder voorbehoud, maar de eerste stappen naar deze mogelijkheid toe zullen in je nieuwe profiel zitten. Ik hoop dan ook dat je nu een beetje snapt waarom die écht jouw schatkist gaat worden aan informatie!Prijslijsten
Tweedehands games zijn uiteindelijk het toppunt van Budgetgamer. In de nieuwe lijsten zal er dan ook een nieuwe feature komen, namelijk de tweedehands games! De tweedehands lijsten van diverse winkels zal je dus straks ook op Budgetgaming gaan vinden. Maar dat is nog niet alles. We vertelden je net dat je in je profiel kon aangeven dat je kon melden welke games je weg wilde doen uit je collectie. Straks kun jij waarschijnlijk dus ook onderdeel gaan uitmaken van de Budgetgamingprijslijsten! Het grote voordeel hier van is dat Budgetgaming heel overzichtelijk wordt, want je kunt meteen bij een game zien of iemand deze te koop heeft.

Budgetgaming World domination!
De afgelopen weken hoorden we al een Budgetgamer zeggen, waarom gaan jullie niet Duitsland veroveren? Ik heb hier al eens eerder actief naar gekeken, maar de taal blijkt toch een flinke barrière! Het is echter wel een goed idee en later willen we dan ook samen met jullie Engeland gaan veroveren! De Engelse prijzen hebben we al voor een aantal winkels, dus wat dat aangaat is de stap niet groot om te maken. Daarnaast zorgt dat meteen voor een platform waar op we de Engelse prijzen database nog veel verder kunnen gaan uitbreiden. Zo kan dan eindelijk amazon.co.uk er op en zo zijn er nog wel meer winkels die we nu nog niet op de site hebben staan en stoten we Nederlandse Budgetgamers die in Nederland komen eindelijk niet verder tegen het hoofd.

Bekendmaking van het nieuwe logo
En dan is het nu eindelijk tijd voor iets belangrijks! Nu zouden we jullie namelijk kennis gaan laten maken met het nieuwe logo, maar (nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen) ons logo is momenteel even zoek! Hij is droevig even weg gelopen. Misschien dat we hem van te voren hadden moeten zeggen dat hij het nieuwe logo zou zijn…..Anyway! Morgenavond maken we officieel het nieuwe Budgetgaminglogo bekend en lanceren we de finale prijsvraag, waar we de feestweek mee af gaan sluiten! We hebben het varkentje beloofd dat we morgen een heeeeele mooie prijsvraag gaan doen bij de bekendmaking van het nieuwe logo, dus dat gaat morgen helemaal goedkomen. Dat neemt niet weg dat we ook vandaag nog een paar mooie prijzen weg gaan geven! Zie de prijsvraagpagina voor dag 3!

Geplaatst door Budgetgaming.nl op 02-05-2010
Aantal keer bekeken: 13800

Laatste reacties

avatar van Pollo
Pollo ( 35 ) 02-05-2010 21:54
Cool, de wishlist en collectie zullen denk ik een goede toevoeging zijn! Ben al lang op zoek naar zoiets.
avatar van Flapperbol
Flapperbol ( 3781 ) 02-05-2010 22:08
Rol: Toevoeg Moderator
Echt leuke toevoegingen gaan er aankomen zie ik al!
Zijn volgens mij ook behoorlijk zinvol, in tegenstelling tot enkele functies die je op andere sites vaak tegenkomt.

Ben erg benieuwd naar het nieuwe BG!
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 02-05-2010 22:11
Rol: Update Moderator
Heb alles gelezen de afgelopen week. Ik moet zeggen: AWESOME!!!

Over tweedehands games: Heel mooi. Ik heb nogal wat dubbele games waar ik van af moet en Marktplaats vind ik zo'n gedoe altijd.

Nog ff 2 woorden: WORLD DOMINATION

Btw over die games collectielijst. Is het mogelijk om een bestaand lijstje (excelbestandje bijv.) te importeren straks naar je profiel?

Ok, nog 1 laatste puntje voor het toevoegen van games. Kan er ook een optie komen bij de game info dat je kan aanvinken dat de game ook beschikbaar is voor andere consoles (Xbox 360, PS3, PS2, Wii, NDS enzo)? Zodat dan zichtbaar wordt in het profiel en mensen dan op die consolenaam kunnen drukken en dan naar die game voor desbetreffende console kunnen gaan? (Zoals bij tothegame.com bijv.)
avatar van Aapinator
Aapinator ( 1562 ) 02-05-2010 22:12
Wauw, Budgetgaming gaat naar een compleet nieuw niveau zo te zien. Vooral handig lijkt me dat je gewoon een mail krijgt bij informatie, en grappig dat bijgehouden wordt hoeveel je bespaard hebt!

Edit: WTF morgen nóg een prijsvraag?
avatar van Elconquistador
Elconquistador ( 2422 ) 02-05-2010 22:12
Leuke ideetjes! Kan zelf echt niet wachten op die wishlist functie. Ik heb nu zelf een lijstje op mijn desktop staan met 20+ games erin die ik wel wil hebben en die check ik dan ook regelmatig, dus dit is een zeer welkome functie!

Krijgen we het budgetvarkentje in de toekomst nog te zien?
avatar van Valthyr
Valthyr ( 6163 ) 02-05-2010 23:06
Jouw eigen veiling- !!
Hmm, moeilijk. Hier kan ik dus bijvoorbeeld als meber ijn kIllzone 2 steelcase editie veilen? Om zo iemand blij te maken en een mooi bod te krijgen? Zoiets klinkt goed, al hoop ik dat hierdoor geen oplichtingen worden aangetrokken. Ik hoop inderdaad dat hier goed over ne wordt gedacht. Ik vind het dus niet erg dit dan ook pas in een later stadium terug te zien.

Collectie -!!
Gezien het feit dat ik vooral op Budgetgaming.nl actief ben, nice! Dan kan ik hier lekker pochen met mijn kekke gamescollectie! Nee, maar het is idnerdaad wel grappig om te zien wat je nu allemaal bezit; digitaal en fysiek. En om dit dus te vergelijken met anderen (hé, is ' die game' leuk, etc.)

Friendslist - !!
Als budgetgaming.nl groter wordt is dit natuurlijk wel handig. Alleen voel ik wat verdeeldheid opkomen hierdoor. Het kan daardoor ook afschrikken als er iets is als friendlisting.
Verder hoop ik niet dat dit verbonden wordt aan één of ander gaar puntensysteem. Aangezien dit op GameZ.nl totaal niet werkt. Daar worden alle neiuwe members meteen toegevoegd door een select groepje mensen wat puntjes 'hoert'. Erg irritant en, naar mijn mening, een slecht welkom binnen een community.
Maar, uiteindelijk, lijkt dit me toch best een tof idee. Vooral omdat ik (en anderen) verspreid over meerdere platformen game, is een friendlist via budgetgaming.nl erg fijn. Zo heb je dus al je bdgetgame vrienden bij elkaar in één lijst, met de games die zij bezitten. Dat helpt natuurlijk ook om multiplayer matches met verscheidene budgtgamers te organiseren.
Oh, hierbij hoop ik dus ook dat je je PSN-ID, Gamertag, Steam ID, Wii-friendcode, etc. kan opnemen in je profiel. Dit vat meteen een specifiek deel van de forumtopics samen.

Al met al erg leuke nieuwe functies, ik kijk erg uit naar hoe de uiteindelijk uitwerking zal worden.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2972 ) 02-05-2010 23:56
Ik hoop dat het budgetvarkentje het nieuwe logo wordt van budgetgaming. :o
avatar van Burlok
Burlok ( 108 ) 03-05-2010 00:56
Ziet er heel erg interessant uit heren!
Ga zo door!
avatar van Stormhond
Stormhond ( 1048 ) 03-05-2010 04:28
Collectie is een super iniatief! Wishlist --> LAME! Maar hoe jullie het gaan aanpakken: Geniaal! Je zou dan in het profiel een tabelletje kunnen maken met gamenaam, laagste prijs en maximum te betalen prijs, dat zou mooi zijn Dan zou je bij wijze van spreken iedere week even kunnen kijken of er al goede prijzen zijn En dan evnt. de min. prijzen die onder het maximum zitten rood kleuren

Friendslist is leuk, maar voegt niet veel zinvols toe volgensmij... de evnt. verkoopsprijzen zijn echter wel weer mooi Misschien zouden jullie ook nog iets kunnen toevoegen bij de categorie tweede hands games, dat je kunt zoeken op woonplaats (en dan evnt. max aantal km erom heen, dit laatste niet persé, moeilijk te realiseren)

Voorkant profiel kan wel mooi zijn, maar dan moeten jullie wel weer veel energie in steken om alle plaatselijke aanbiedingen goed op te sommen. Wat ik net nog eventjes heb bedacht, is misschien in de prijslijsten dan idd plaatselijke aanbiedingen (jouw stad of jouw provincie) aan te geven (aan de hand van wat er in je profiel staat.)

Quote:
De afgelopen weken hoorden we al een Budgetgamer zeggen, waarom gaan jullie niet Duitsland veroveren?
Uhmm.. ik?
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 03-05-2010 07:42
er komen mooie update's aan. dat 2e hands project komt zeker door site's als spelinruil.nl

Quote:
Ik hoop dat het budgetvarkentje het nieuwe logo wordt van budgetgaming. :o


denk van wel, alleen dan 10 keer zo wreed als deze
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 32866 ) 03-05-2010 08:11
Rol: Forum Moderator
Hoezo 10 keer zo wreed? Met Kratos-pakje aan ofzo?

Leuk artikel om te lezen, want er was best veel wat ik ook nog niet wist Zoals dat van die 2ehands games, fantastisch initiatief!
avatar van Quince
Quince ( 1087 ) 03-05-2010 08:37
Quote:
Hoezo 10 keer zo wreed? Met Kratos-pakje aan ofzo?


wreed = voor mij ook cool
avatar van Pangafile
Pangafile ( 926 ) 03-05-2010 08:46
Quote:

Tevens zal de collectie (onder voorbehoud) nog een tweede functie krijgen, je kunt namelijk aangeven of je games te koop wilt zetten en voor welke prijs. Ook dit is niet nieuw, wat wel nieuw is, is dat jouw naam met jouw game vervolgens in de prijslijsten terecht komt onder het kopje tweedehands games. Je kunt zo gemakkelijk andere Budgetgamers bereiken met wat jij beschikbaar hebt! En ook als jij een game zoekt weet je meteen of er Budgetgamers zijn die het spel graag kwijt willen.Ge-wel-dig! Stukken beter als het Trading Board

Ik hoop ook op nieuwe smiley's trouwens zoals
avatar van Majkool
Majkool ( 732 ) 03-05-2010 09:09
Leuk om te zien, leuk toekomstbeeld! Zit vooral op de veiling te wachten...

Ga zo door iig!
avatar van WouterVS
WouterVS ( 1529 ) 03-05-2010 09:47
Friendlist: !!

Deze feature lijkt me wel vet. Vooral omdat je ook kan gaan zien welke games er het laatst zijn aangeschaft. Verder lijkt het me ook vooral tof om te kijken wat iedereen de laatste tijd zoal speelt.

Wat verder nog een leuke feature zal zijn is iets van een lijst met aan te raden games. Dus dat je aan kan geven dat het een goede game is, of dat het troep is. Misschien dat we hier ook het reviewcijfer-systeem aan kunnen koppelen. Zodat je een beter inzicht krijgt in de kwaliteit van de games. Want eerlijk gezegd zijn niet alle budgetgames van die toptitels. En omdat er juist af en toe van die toppers tussen zitten, verdienen ze extra aandacht.

Collectie: !!

Dit lijkt me ook altijd een toffe feature. Vooral omdat je kan zien wat voor gamer iemand is, want bij een racefanaat zul je games vinden als Forza Motorsport en Dirt. Dit zou ook handig kunnen zijn om online 'clans' op te richten, of misschien iets van toernooien. Doordat je weet wie welke games heeft, kan je daar op in spelen, door iets te organiseren bij het meest 'populaire' spel.

Dat het ook moet laten zien hoeveel je bespaard hebt, vind ik minder belangrijk. Ik ben eerlijk gezegd een beetje sceptisch, omdat ik denk dat dit niet helemaal lekker zal werken. Vooral omdat ik nooit weet waarmee je jouw budgetprijs moet vergelijken. Met de Consumenten Advies Prijs (CAP) of met de prijs die op dat moment het op één na goedkoopste is.

Pluspunt nog voor de innovatie trading board feature. Ik denk dat ik hier zeker gebruik zal van maken. Je kunt hier dan ook games plaatsen die je normaliter niet zo snel zou verkopen. Ik denk dat deze feature wel goede feedback van de BG'ers nodig heeft, om het een beetje goed te laten functioneren. Eerlijk gezegd denk ik dat dat wel snor zit.

Ik vind het wel tof dat er nu heel veel features bijkomen. Ik kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen.

Keep up the good work!
avatar van Diesel
Diesel ( 1305 ) 03-05-2010 10:34
Cool!!

Is het misschien ook nog mogelijk om embedded vidoes te posten? Dus een [youtube]link ding?
avatar van TmoomT
TmoomT ( 577 ) 03-05-2010 14:20
He vedorie, daar gaat mijn kans op de prijsvraag van gister
avatar van Hunterking
Hunterking ( 3016 ) 03-05-2010 17:10
Friendlist en Eigen collectie vind ik hele goede! Ik zeg DOEN! Net als Brans Frauwer.
avatar van Steef1983
Steef1983 ( 508 ) 04-05-2010 12:18
t varkentje is toch echt geweldig!!! lol
rondjes rennen... en steeds als ie huppelt hoor je het spring-geluidje van mario
avatar van Hoijeroen
Hoijeroen ( 56 ) 04-05-2010 15:44
Néé niet dat zielige varkentje, lijkt me geen reclame voor je site; een sippe feestvarken
avatar van Scipiscus
Scipiscus ( 316 ) 23-05-2010 21:55
Interessant concept, nu hopen dat het goed uitpakt! En dat varkentje: Dat is de man!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12779 ) 29-05-2010 22:54
Rol: Toevoeg Moderator
Leuke toekomstige functies!