Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 DLC (Xbox360)
75 100 1

Review Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 DLC (Xbox360)

Met de release van de nieuwe Call of Duty Modern Warfare 3 Collection 3 zijn de ogen weer even gericht op de populairste shooter van vandaag de dag.  Voor veel spelers zijn de collection packs toch altijd weer een interessante toevoeging op de flitsende shooter van Infinity Ward. Dit pack staat echter in teken van Spec Ops en Face Off modi en de introductie van een geheel nieuwe modus, namelijk Chaos mode.


 

Spec Ops

Voor de Spec Ops modus zijn vier nieuwe missies toegevoegd, namelijk Special Delivery, Vertigo, Light’em Up en Arctic Recon.
De missie Special Delivery speelt zich af op een bouwterein,waar je een neergestorte bondgenoot moet redden. In deze missie baan je je een weg door een groot aantal vijanden waaronder juggernauts. Daarbij wordt je bijgestaan door een Osprey die vanuit de lucht je van afweergeschut zal voorzien.
Vertigo speelt zich af op het dak van een gebouw in Dubai, waar je het opneemt tegen een aantal vijandige helikopters. Vervolgens spring je met een parachute van het dak om het op de grond weer op te nemen tegen een andere lading vijanden.
Light’em Up speelt zich af in een oud kasteel waar je een VIP moet bevrijden. Eerst baan je je een weg naar binnen om vervolgens, al schietend, weer met de VIP naar buiten te lopen. Klinkt makkelijk maar is nog best lastig.
Delivery is naar mijn mening de leukste map van het pack. In die map moet je wederom een VIP redden die op een bouwplaats wordt bewaakt. Samen met Air support en Care packages  vecht je tegen hordes vijanden waaronder wederom de gevreesde Juggernauts.

Face Off

In de kleinschalige modus genaamd Face-Off zijn ook een aantal nieuwe mappen toegevoegd, namelijk U-Turn, Vortex en Intersection.
In U-Turn neem je het tegen elkaar op een snelweg met her en der autowrakken. Achter elk wrak kan een vijand schuilen en dat maakt het een erg paranoïde snelle map.
Mijn voorkeur gaat uit naar Vortex wat een meer sneaky map is. Vortex is een boerderij omgeving met meer beschutting waardoor het tempo iets lager ligt. Persoonlijk vind ik een lager tempo wat leuker omdat er dan wat meer ruimte is voor tactiek.
Intersection is weer het andere uiterste. Die map speelt zich af in een stad en is een echt lange afstands map. Grote afstanden tussen jou en je vijand zorgen dat je vooral met snipers of assault rifles schiet. Dit was niet helemaal mijn ding maar wel leuk voor de liefhebbers natuurlijk.
 

 

Chaos mode

Tot slot de Chaos mode. Dit is een modus die ik een aantal potjes met veel plezier heb gespeeld. Je kan deze modus vinden in het menu van de Spec Ops modus. De Chaos mode is het best te vergelijken met een horde modus. Samen met een maatje neem je het op tegen grote aantallen vijanden. Je hebt een aantal minuten de tijd om een zo lang mogelijke kill streak te maken. Als je binnen twee minuten dood gaat, respawn je en mag je in de resterende tijd proberen om alsnog een lange streak te maken. Ga je na die twee minuten dood dan is het spel over en moet je opnieuw beginnen. In deze modus heb je geen moment rust. Je rent de hele tijd naar nieuwe wapens en munitie terwijl de constante stroom aan vijanden je bestoken met een regen van kogels en explosieven. Om het nog uitdagender te maken variëren de vijanden van normale soldaten tot Juggernauts tot honden. Chaos mode speelt zich af in vier verschillende mappen, wat niet echt veel is gezien de gemiddelde tijd dat je bezig bent met een potje.
 

 

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over dit mappack. Enerzijds vind ik de Spec Ops missies vrij kort en bieden ze weinig replay value. Daarentegen zitten de Face-off maps goed in elkaar en bieden voor ieder wat wils. Maar zoals de naam al doet vermoeden, moet dit pack het vooral hebben van de Chaos mode. Hier heb ik me wel een aantal uurtjes mee vermaakt en het past erg goed bij een game als Call of Duty. Maar als BG lid moet ik toch even de prijs van dit pack noemen. Want 15 euro is een bedrag waar je tegenwoordig al heel aardige full priced games voor kan kopen. Gezien de gemiddelde Call of Duty gamer de Spec Ops modus links laat liggen, is het maar de vraag of dit wel de juiste koers is die Inifity Ward is ingeslagen met de Collection packs. Voor mij persoonlijk zou de prijs niet tegen de hoeveelheid content opwegen, maar dat doet niets af aan het feit dat ik me aardig heb vermaakt met deze derde collectie van Modern Warfare 3.


Deze review is geschreven door Daan
 

 

Oordeel Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 DLC (Xbox360)

  • Graphics 80
  • Gameplay 80
  • Originality 70
  • Sound 80
  • Replay 70
  • Eindcijfer 75

Aantal keer bekeken: 5789 

Laagste prijzen voor Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 DLC (Xbox360)

Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal

Meer prijzen 

Laatste reacties


Er is nog niet gereageerd.