Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Deze week in de winkels: RICO: London & The Watchmaker

Start deze week met de explosieve coöp-shooter RICO: London voor de PS5 en Switch. Oudejaarsavond 1999 - Terwijl iedereen zich klaarmaakt om te feesten, draait de grootstedelijke politie overuren.

Rechercheur-inspecteur Redfern bevindt zich aan de voet van een hoogbouwtoren op het toneel van een opkomende wapenhandel. Zonder de toestemming van haar superieur of ondersteuning van de back-up, bereidt Redfern zich voor om het nieuwe millennium met een knal af te trappen.

Schiet je een weg naar de hoogbouwtoren vol met East End-gangsters, solo of met een partner. Schiet door deuren, ontwijk kogels, verander de wapens van de gevallenen in je persoonlijke arsenaal en doe wat nodig is om de top te bereiken!

Verder deze week komt Metro: Exodus - Complete Edition voor de PS5, Xbox Serie X en, Xbox One. Beleef het ultieme post-apocalyptische avontuur en ontdek een prachtige vijandige wereld in deze epische first person shooter, nu verbeterd voor PS5 en Xbox Series X.

De Metro Exodus – Complete Edition bevat de campagne voor één speler en beide spannende uitbreidingen The Two Colonels en Sam's Story, allemaal met verbluffende Ray Tracing op 60 FPS. Vlucht uit de verbrijzelde ruïnes van het dode Moskou en begin aan een epische, continentale reis door post apocalyptisch Rusland in het grootste metro-avontuur ooit.

Voor de PS4 en Switch komt het puzzelavonturenspel The Watchmaker. Spelers kruipen in de huid van Alexander die in zijn steampunkwereld gigantische klokmechanismen moet onderhouden.

Maar op een dag wordt Alexander gewekt door een mysterieuze stem die hem waarschuwt dat er iets mis is gegaan. Een onbekend wezen heeft zijn prachtige toren gesaboteerd. Nu de klok niet goed werkt is de tijd gek geworden waardoor Alexander abnormaal snel begint te verouderen, waardoor hij nog maar weinig tijd heeft om de schade te herstellen.

Geleid door de mysterieuze stem en gewapend met een magnetische handschoen en het vermogen om de tijd te beheersen, moet hij de gangen en arcades van de toren doorzoeken op zoek naar de saboteur!

Zit er deze week iets voor jou bij?

PS5
Metro: Exodus - Complete Edition
RICO: London
RICO: London - Badge Edition

PS5 DualSense Draadloze Controller (Cosmic Red)
PS5 DualSense Draadloze Controller (Midnight Black)

Xbox Series X
Curved Space (Xbox Download)
Metro: Exodus - Complete Edition

PS4
Chicken Police: Paint it Red!
Okinawa Rush
Okinawa Rush - Limited Edition
The Sisters: Party of the Year
The Watchmaker

Xbox One
Curved Space (Xbox Download)
Metro: Exodus - Complete Edition

Switch
30 in 1 Game Collection Vol. 2
Chicken Police: Paint it Red!
Okinawa Rush
Okinawa Rush - Limited Edition
RICO: London
RICO: London - Badge Edition
The Sisters: Party of the Year
The Watchmaker

Blu-Ray
Big Fish (4K Ultra HD)
Gattaca (4K Ultra HD)
In The Line Of Fire (4K ultra HD)
Last Action Hero (4K Ultra HD)

Laatste reacties

avatar van Albatros
Albatros ( 372 ) 14-06-2021 16:10
Is Metro Exodus voor Xbox SX met raytracing?
avatar van DKUp
DKUp ( 942   3) 14-06-2021 22:29
Quote:
Is Metro Exodus voor Xbox SX met raytracing?
Ja
avatar van Albatros
Albatros ( 372 ) 15-06-2021 13:57
Quote:
[..]

Ja
Kopen! Dank u.
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 6780   17) 15-06-2021 14:00
Niks deze week. Gelukkig backlog genoeg!