Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Maak kans op Yoostar 2 + Downloadable content.

Geplaatst op 14-04-2011 15:03
Yoostar 2 zet jou in de spotlights. Waar je in You’re in the Movies minigames moest doen die samen werden gevoegd tot een filmtrailer, is het in Yoostar 2 de bedoeling dat je zelf de scènes inspreekt en naspeelt. Yoostar 2 is ook wel te vertalen naar ‘You star too’. In samenwerking met Namco Bandai vergeven we éénmaal de Xbox 360 versie van YooStar 2 inclusief een voucher voor extra downloadable content.

Heb je de game al in huis? Dan maak je kans op één van de downloadable content codes die we gaan vergeven. Deze extra content bestaat uit 15 extra scénes uit films als 300, Batman, Forrest Gump, Kickass en Superman. Wat moet je hier voor doen?



Prijsvraag: Win Yoostar 2 + DLC
Het is heel simpel:
Deel met iedereen één van jouw meest memorabele scenes uit een film. Beschrijf deze vervolgens scene in minimaal 3 regels.

Doe dit alsvolgt:
Film:
Uitleg scene:

Vergeet ook niet te vermelden of je alleen voor de dlc gaat wanneer je de game zelf al hebt. Als je voor zowel game als de dlc gaat hoef je er niets bij te zetten.

'Een voorbeeld:
Film: Jerry Macguire
Scene: De scene waarin Jerry terug komt bij zijn geliefde, gespeeld door Helen Hunt. Hij wil haar terug. Hij rent binnen en houdt een heel verhaal. Vervolgens zegt ze nadat hij zijn woordje had gedaan 'you had me at hello'. Een beetje zweverig, maar mooi moment als einde van de film.

Dit kan veeeeel beter, laat je dus maar eens horen. De reden dat we het overigens een keertje via de reacties onder het nieuwsbericht doen is omdat je misschien dankzij andermans ideeën ook op een mooie scene komt die je misschien al een hele tijd niet meer hebt gezien. Zo helpen we elkaar en komen we tot een mooie collectie aan scenes. Onder de inzendingen verloten we de game en downloadable content.

Waar je op moet letten:
- Alleen Budgetgamers met minimaal 10 posts mogen meedoen
- Je uitleg van de scene moet minimaal drie zinnen bevatten.
- Heb je de game al en ga je voor de dlc, zet dan onderaan je post -> Ik heb de game in huis.

Andere belangrijke zaken
• Maximaal 1 inzending
• Medewerkers van budgetgaming.nl (crewleden) en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname
• Deze prijsvraag loopt tot en met disndag 17 april 2011 23:59
• De winnaars worden op de frontpage bekend gemaakt en krijgen via e-mail bericht
• Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Je kunt meedoen tot zondag 17 april 23:59, maandag maken we de winnaar bekend.

Bij deze wil ik vragen alleen te reageren met een inzending. Dit om het overzicht te bewaren. Je kunt uiteraard daar onder in je reactie wel nog commentaar of andere dingen melden. Vergeet ook niet dat als je de game al hebt, dat er onder te vermelden zodat je meedoet voor de dlc codes.

Let the scenes begin!

Geplaatst op 14-04-2011 15:03

Laatste reacties

avatar van Soul Hunter447
Soul Hunter447 ( 42 ) 14-04-2011 15:51
Film:Saving Private Ryan
uitleg Scene: zodra ze bijna bij het strand zijn gaan ze kotsen van de zenuwen. en als dan zo ver is(de klep ga naar beneden) worden ze bijna allemaal al doodgeschoten voordat ze ook nog maar iets konden doen!
avatar van Kees96
Kees96 ( 11 ) 14-04-2011 16:56
Film: Snatch
Uitleg Scene: 2 mannen gaan een illegale bokswedstrijd houden. De ene is een prof-bokser genaamd Gorgeous George en de ander is een zigeuner genaamd Mickey (Brad Pitt). George denkt Mickey even te verslaan, maar dat blijkt toch anders te gaan....
zie linkje.
http://www.youtube.com/watch?v=nG_Nwp0wZc0
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 860   1) 14-04-2011 17:54
Film: Die Hard with a Vengence
Uileg scene : Bruce Willis staat met een 2 kantig boord op zijn rug en buik. Hij staat in het midden van Harlem, waar het wemeld van de "donkere"mensen en waar heel veel moorden worden gepleegd. Op het boord staat: I hate Niggers. Hij moet dit doen om een grote Bom niet af te laten gaan, omdat Simon het zegt. (Simon says.) Wat een wereld film!
avatar van Koei
Koei ( 109 ) 14-04-2011 22:38
Film: Dombo
Nadat Dombo gedegradeerd is tot clown drinkt hij samen met Timmie uit een bak met champagne waarna hij dronken wordt en overal roze en andere kleuren olifanten ziet met vreemde vormen die in elkaar overgaan en dansen op muziek.
http://www.youtube.com/watch?v=nkm_y99774M

Ik ga alleen voor de DLC
avatar van JeremyD85
JeremyD85 ( 187 ) 15-04-2011 09:36
Film: The Matrix
Scene: Morpheus neemt Neo voor het eerst mee terug de Matrix in nadat hem is verteld dat het 1 groot rookgordijn is. Neo vraagt Morpheus, nadat hij Neo heeft verteld dat zaken zoals zwaartekracht slechts "regels" zijn, de vraag: "Are you saying that I can dodge bullets?" Waarop Morpheus zegt: "No Neo, i'm saying that by the time you're ready...you won't have to" - Machtige uitspraak, die je het gevoel geeft dat er nog een hoop gaafs gaat gebeuren!
http://www.youtube.com/watch?v=D_dqwkIuUm8
avatar van Notorious_roy
Notorious_roy ( 1001   16) 16-04-2011 20:02
Film: Jurassic Park
Scene: De T-Rex is uitgebroken en op zoek naar een lekkere snack. Uit angst voor de T-Rex stap je de auto uit en ren je naar het dichtstbijzijnde (toilet)gebouw om je te verstoppen. Niets kan de T-Rex er echter van weerhouden om jou al gillend op te peuzelen terwijl je op het toilet zit.

Ik ga alleen voor de DLC