Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Augmentations, explosieven en animé schoolmeis...

21-09-2011 19:32
In de zomermaanden hebben we het reviewoverzicht even overgeslagen, maar inmiddels volgen de artikelen elkaar in hoog tempo op. In dit overzicht is er natuurlijk aandacht voor bekende namen als Deus Ex: Human Revolution en Dead Island, maar Arcana Heart 3, El Shaddai en Star Ruler verdienen net zo goed de aandacht. Lees dus snel even verder!

Arcana Heart 3
Arcana Heart 3 is een spectaculaire 2D-fighter met een geheel vrouwelijke cast. Interesse? Lees de review!

Bodycount
Bodycount is de spirituele opvolger van Black, maar is ook deze FPS zo revolutionair en vermakelijk?

Pinball FX-2: Ms. Splosion Man
Zen Studios en Twisted Pixel hebben de handen ineengeslagen om een Ms. Splosion Man flipperkast mogelijk te maken. Wat deze clash oplevert, lees je in de review.

El Shaddai: Ascension of the Metatron
Soms passeren er spellen op de redactie waar weinig over bekend is en waar je lekker voor moet gaan zitten om het te doorgronden. El Shaddai is er zo één.

Star Ruler
Hyperspace, Midi-chlorians en Klingons; je ziet aan het gemak waarmee ik deze termen uit mijn mouw schud dat het genre science fiction mij niet vreemd is. Naïef als ik ben dacht ik dat Star Ruler spelletje wel even te doorgronden. Nou mooi niet dus!

Dead Island
Dead Island is eindelijk beschikbaar. Na een prijswinnende trailer was er genoeg hype voor de game. Weet het spel al die commotie waar te maken? Lees het in de review!

The Kore Gang
Na 10 jaar sporadische ontwikkeling is The Kore Gang eindelijk uitgebracht in Europa. Kan deze action-platformer zich moeiteloos meten met Super Mario Galaxy of is 10 jaar ontwikkeling toch niet genoeg geweest?

Deus Ex: Human Revolution
Met alle regen die we de afgelopen dagen te verduren gekregen hebben, biedt Deus Ex: Human Revolution ons een goed excuus om eens lekker de gordijnen dicht te trekken en de spelcomputer aan te zetten. Na vier jaar in ontwikkeling te zijn geweest, is het dan eindelijk zo ver: we kunnen aan de slag met een nieuwe Deus Ex!

Hebben jullie de spellen al in huis gehaald? Of bewaar je je geld voor dit najaar?

Geplaatst op 21-09-2011 19:32

Laatste reacties

avatar van DeeKIDestiny
DeeKIDestiny ( 594   1) 21-09-2011 20:07
'Lees verder' doet het niet. Maakt op zich niet zo veel uit want met 'Reacties' kom je op dezelfde pagina. Maar ik dacht toch even het vermelden waard
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21190   497) 21-09-2011 20:31
Rol: Administrator
Bedankt, komt door het automatisch afbreken na x aantal tekens, dan gaan linkjes wel eens de soep in. Heb het aangepast.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 22-09-2011 06:51
Leuke games leesvoer! ;-D
avatar van Hunterking
Hunterking ( 3016 ) 22-09-2011 09:48
Dead island nog kopen. Lijkt me toch wel gaaf.