Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: De najaarsstorm is in alle hevigheid los gebars...

16-11-2011 21:50
Hadden we een aantal weken nog een slechts een handvol recensies. Deze keer barst het overzicht bijna uit zijn voegen. Met aansprekende titels als Batman: Arkham City, Pro Evolution Soccer 2012, Sonic Generations, Forza Motorsport 4, Spider-Man: Edge of Time en Uncharted: Drake's Deception is de najaarsstorm begonnen!
Nuclear Dawn
Laat een nieuwe wind waaien in een vastgeroest genre.


Spider-Man: Edge of Time
Met Spiderman The Edge of Time heeft Activision het over een heel andere boeg gegooid. Geen vrijheden meer voor onze snedige puber: in dit deel gaat hij veel meer het lineaire pad op en focust hij zich op de actie. Lees snel verder hoe dit heeft uitgepakt.

Disney Universe
Is Disney Universe een betoverende visualisatie van the Magic Kingdom of een kindergame die teveel leunt op de Disney/Pixar franchise?

Pro Evolution Soccer 2012
De strijd tussen de voetbalgiganten is weer losgebarsten. Kan PES 2012 dit jaar een gooi naar de titel doen? Lees hier de review…

Tropico 4
Een goed maar weinig vernieuwend deel in de Tropico-serie.

Sonic Generations
Sonic Generations is ontwikkeld om de 20e verjaardag van Sonic te vieren. Is het een traktatie of een flop?

Forza Motorsport 4
Voor fans van realistische racegames zijn er eigenlijk maar twee titels die er toe doen: Forza en Gran Turismo. Waar die laatste game vele jaren op zich liet wachten, en desondanks toch een beetje teleurstelde, is het nog maar twee jaar geleden dat de laatste Forza zijn opwachting maakte. Is dit vierde deel vernieuwend genoeg voor de mensen die deel drie nog gespeeld hebben, of kun je deze game beter bij de pitcrew laten staan?

Batman: Arkham City
Batman neemt het niet alleen op tegen alle gestoorde criminelen uit Gotham, maar ook tegen hooggespannen verwachtingen. De eerste Batman Arkham game wist het comicbook genre nieuw leven in te blazen. Wordt het genre nu de schaduw ingesleurd door Batman of weet ’s wereld beste detective zich ook uit deze hachelijke situatie te redden? Lees het in de review van Jeroen.

Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi
Dragonball Z is al jaren van de Nederlandse buis verdwenen, in het land van de rijzende zon is de serie echter nog redelijk hot. Elk jaar komt er nog een Dragonball Z game uit die steeds weer opnieuw de oude saga´s oprakelt. Na een jaar van stilte in de serie, komt Namco Bandai nu met Dragonball Z Ultimate Tenkaichi.

Uncharted: Drake's Deception
Drake’s Deception is alweer het derde deel in de Uncharted reeks. Hebben we hier opnieuw te maken met een meesterwerk?

De redactie heeft de afgelopen weken overuren gemaakt om alles weer op tijd voor jullie klaar te stomen. Op dit moment zijn er ook weer diverse titels voor een recensie in handen van onze redacteurs. Dus houd de website in de gaten voor de recensies van o.m. Call of Duty: Modern Warfare 3, Skylanders, Assassin's Creed: Revelations en Goldeneye!

Hoe ervaren jullie het drukke najaar?

Geplaatst op 16-11-2011 21:50

Laatste reacties

avatar van Doobieters
Doobieters ( 29582   289) 16-11-2011 22:47
Ik pak even m'n momentje om Budgetgaming.nl te bedanken voor alle inzet voor iedereen die met gamen bezig is. Het scheelt echt een hoop op de najaars titels met de prijzen. Klasse jongens, zo doorgaan, de site wordt alleen maar groter en groter!
avatar van ThaHobbit
ThaHobbit ( 161 ) 17-11-2011 00:32
Rol: BG Redacteur
Kijk daar doen we het nou voor En we kunnen ook niet zonder de Budgetgaming-leden hoor!
avatar van Jopie
Jopie ( 7 ) 17-11-2011 08:59
Ik ben niet zo lang 'lid' maar heb de site wel lang gevolgd. Ik ben het zeer met Bieters eens!
avatar van Crazytaxi
Crazytaxi ( 481 ) 17-11-2011 09:37
Ik vind dat er teveel games binnen kort zijn uitgekomen. Mijn interesses liggen ook vrij breed kwa games dus dat helpt ook al niet.

Til een aantal games naar januari of februari. Voordeel is nu wel dat toptitels nu eerder dalen in prijs door toch maar gekocht te worden.
avatar van Hunterking
Hunterking ( 3016 ) 17-11-2011 11:56
ja echt superveel games... en wachten kan je ook niet echt, want als je wacht dan zit als weer tegen toppers als Mass Effect 3 aan... Het gaat snel en we worden verwend als gamer. Trouwens ook voor ieder wat wils trouwens. Ook wel fijn na de jaren van shooterdominantie.