Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Zeeslagje, Snipers en een dijk van een RPG!

Geplaatst op 24-05-2012 22:07
Door de redelijk rustig verlopen maand april, hebben jullie weer even moeten wachten op een reviewoverzicht. Gelukkig druppelen de games nu weer geleidelijk de winkel in, zodat we jullie binnenkort weer kunnen voorzien van een verse lading recensies. In dit overzicht vind je onder meer recensies terug van Oil Rush, Prototype 2 en The Witcher: Assassins of Kings.




Battleship
Wanneer je als uitgever snel een game nodig hebt, knip en plak je vlug een shooter bij elkaar. Zo kan het ineens gebeuren dat Zeeslagje verwerkt wordt tot een game waarbij je niet eens de volledige controle hebt over de bootjes. Voltreffer of gezonken slagschip? Lees het in de review

Prototype 2
Soldaat James Heller maakt jacht op Alex Mercer, omdat deze zijn vrouw vermoord heeft. Al snel raakt Heller geïnfecteerd met dezelfde gaven als Mercer en dat maakt hem eigenlijk het tweede prototype. Is Prototype 2 een verbetering op het origineel, of kan deze versie terug naar de tekentafel? Lees het in de review!

Oil Rush
In de nabije toekomst staat de gehele wereld onder water en de resterende partijen strijden om de laatste restjes olie met enorme zeeslagen tot gevolg.

Sniper Elite V2
Aan het einde van de Tweede Oorlog strijden de Russen en de geallieerden om de verovering van Berlijn, terwijl de Duitsers langzaamaan steeds meer terrein verliezen. Jij wordt namens de Verenigde Staten middenin het slagveld gedropt met je sniper rifle om de Russen steeds een stapje voor te zijn. Zal jij hierin slagen?

The Witcher: Assassins of Kings
Na lang wachten laat Geralt, the Witcher, eindelijk zijn met littekens gehavende gezicht zien op de Xbox 360. In deze vergrote editie van het spel dat menig PC gamers hart sneller liet kloppen ga je op pad om het mysterie rondom de Kingslayer op te lossen. Dat het leven van een Witcher niet over rozen gaat is een understatement. Lees het in de review.

Heb je een van bovenstaande games gespeeld of wil je ze nog kopen? Wat vond jij ervan? Laat het weten onder de recensie!

Geplaatst op 24-05-2012 22:07

Laatste reacties

avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 24-05-2012 22:09
The Witcher 2: Assassins of Kings*

Die wil ik ook nog gaan kopen btw