Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Win een Fifa 14 Collector's Edition! (x2)

Geplaatst op 26-09-2013 19:31
Al weer een prijsvraag? Ja zeker! Als dank voor de goede jarenlange samenwerking mogen we van all4games maar liefst twee Fifa 14 collectors editions vergeven ter waarde van € 89,99 euro per stuk! Dit is niet zo maar een editie, want dit is het ultieme Fifa 14 pakket met daarin de steelcase, een limited edition Adidas bal en natuurlijk de game zelf. Ook zit er een code bij die je toegang biedt tot 24 pakjes voor Ultimate Team (Deze krijg je verspreid over de komende 24 weken, elke week eentje) en enkele andere items. Hoe kun je hier kans op maken? Simpel, geef antwoord op de volgende prijsvraag en vertel ons jouw verhaal.


Maak kans op één van de twee exemplaren

Prijsvraag
Zoals gezegd staat all4games al weer een tijdje op Budgetgaming, maar hoe lang ben jij zelf eigenlijk al onder ons als Budgetgamer? En hoe heb je Budgetgaming ooit gevonden? Kortom geef in een reactie antwoord op de volgende vraag:

Hoe heb jij ooit voor het eerst kennis gemaakt met Budgetgaming en hoe lang struin je al op Budgetgaming rond? Geef hier onder een korte toelichting.

Heb je ons ooit zelf gevonden, was je alleen maar op zoek naar een mooie prijsvraag om mee te doen, heeft iemand je een keer getipt? Kortom, vertel kort je verhaal.
Let op: Vermeld onderaan je reactie voor welke console je de collectors edition zou willen winnen.

Tot slot
Geef je antwoord hier onder in de vorm van een reactie, de prijsvraag loopt tot volgende week woensdag 2 oktober 23:59. Daar na verloten we onder de reacties de twee collector editions

We bedanken all4games voor het beschikbaar stellen van de Fifa 14 collector's editions.

Geplaatst op 26-09-2013 19:31

Laatste reacties

avatar van Montrosethe
Montrosethe ( 273 ) 26-09-2013 19:39
Een jaar geleden ofzo, ik googlede naar een aantal games voor een goede prijs, en vond uiteindelijk budgetgaming. Sindsdien ben ik altijd terug gekomen sinds de site altijd up to date was.
avatar van Abdul
Abdul ( 48 ) 26-09-2013 19:40
Heb een paar jaar terug bij google ingetikt: prijsvergelijking PES2012. Toen kwam de site van budgetgaming als 1 van de resultaten. Heb een tijdje terug een account aangemaakt om bij de webwinkels waar ik de spellen bestel een shopsurvey in te vullen.
PS3
avatar van Shiriga
Shiriga ( 1197 ) 26-09-2013 19:40
Een paar jaar geleden zocht ik gewoon op Google waar je het goedkoopst een spel kon krijgen. Totdat ik een keer op Budgetgaming klikte, sindsdien ben ik hier altijd wezen kijken voor de mooiste prijzen. Toen ik de nieuwe layout zag, begon ik ook af en toe te kijken in het forum. En later maakte ik ook een account aan. ps3 versie
avatar van Lars330
Lars330 ( 2738 ) 26-09-2013 19:44
4 jaar terug toen ik me realiseerde dat games kopen via internet veel goedkoper is, heb ik wat rondgegoogled voor mooi prijzen en kwam uiteindelijk bij Budgetgaming terecht. Ik heb toen meteen een account aangemaakt en werd ook actief op het forum.

Xbox 360
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 26-09-2013 19:44
Sinds 2007 een dagelijkse bezoeker.
Geen idee op welke game ik heb gezocht, waarschijnlijk Gears of War want die heb ik online in die tijd echt veel gespeeld in de avonduurtjes.

Uiteraard gezocht op de goedkoopste prijs via Google een waarschijnlijk daardoor op BG belandt.

(Geen voorkeur voor platform)
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 26-09-2013 19:44
In 2008 lid geworden van veel games sites waaronder dus Budgetgaming.
Want ja, als je een ps3 koopt wil je toch wat prijsinfo weten.

PS3 versie
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 26-09-2013 19:45
Enkele jaren geleden was ik op een games evenement aanwezig. Was iets als firstlook oid, weet de naam niet meer. In ieder geval, daar kreeg ik een blaadje in mijn handen geduwd met de website van Budgetgaming en toen heb ik me na het evenement geregistreerd. Ben pas sinds kort echt actief geworden op het forum. Daarvoor bezocht ik de website toch minstens wekelijks.
Ik schat dat ik ongeveer al zo'n 5-6 jaar op Budgetgaming zit.

PS3 versie!
avatar van Assaultpr0
Assaultpr0 ( 915 ) 26-09-2013 19:48
Eigenlijk bezoek ik deze site al jaren voor de beste koopjes. Ik koop veel games, dus koop ik ze het liefst voor weinig. Eigenlijk jaren een lurker... Tot dit jaar! Mooie site met een erg leuke community, dus ik heb zeker geen spijt van het aanmaken van dit account!

x360.
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 26-09-2013 19:48
Ook via google een jaar geleden of zo hier uitgekomen. Gemerkt dat de prijzen altijd heel mooi up-to-date gehouden worden, dus erg handig om hier altijd even te vergelijken voor een aankoop.

PS3
avatar van SGT xan
SGT xan ( 3352   4) 26-09-2013 19:48
Iets meer dan 5 jaar geleden begon ik met het kopen van spellen via internet, omdat ik er toen achter kwam dat de prijzen op interenet veel goedkoper waren dan in de fysieke winkel. Waarschijnlijk was ik toen naar de goedkoopste prijs van een spel aan het zoeken met google en kwam ik toen bij budgetgaming terecht.
Nadat ik mijn eerste spel met behulp van de prijsvergelijker had gekocht, bleef ik terugkomen naar budgetgaming om weer de goedkoopste prijs te vinden voor een ander spel.
Vervolgens heb ik mij aangemeld bij budgetgaming en bezoek ik meermaals per dag budgetgaming om geen enkele deal te missen!
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 26-09-2013 19:52
Sinds begin 2011 ben ik bekend met het geweldige fenomeen Budgetgaming. Uiteindelijk ben ik hier terecht gekomen via het vergelijken van games op internet. Het is op ten duur onmogelijk om Budgetgaming te missen wanneer je aan het googelen bent geslagen.

Waar ik eerst altijd Tweakers gebruikte, kwam ik na wat googelen hier uit. Sindsdien ben ik hier ook constant blijven kijken omdat de site werkelijk subliem is en een groot deel webshops in het bestand heeft die andere prijsvergelijkers niet hebben. Daarvoor is het natuurlijk ook Budgetgaming.

Na ongeveer een jaar aan prijzen vergelijken voelde ik me toch geroepen om een account aan te maken. Toen ik zo actief gebruik maakte van de site voelde ik me toch een beetje schuldig dat ik niets terug deed. En het is natuurlijk leuk om deel uit te maken van een forum en andere mensen te helpen. Dus wanneer ik nu goede deals in de winkel tegen kom, direct telefoon erbij en op Budgetgaming posten.

Ondertussen struin ik dus iets meer dan 2,5 jaar rond op Budgetgaming, waarvan ik 1,5 een account heb en is het ondertussen een routine geworden om meerdere malen per dag de site te checken.

Platform: PS3.
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 26-09-2013 19:53
Vorig jaar augustus ben ik lid geworden. Daarvoor af en toe wel eens gespiekt om te kijken wat nou eigenlijk de beste prijzen waren.
Uiteindelijk toch besloten om lid te worden, omdat ik wel weer op zoek was naar een gezellig forum. *slijm slijm*
Nee maar eigenlijk wilde ik gewoon weer eens lid worden van een community en zodoende werd ik lid.
Ondanks dat er soms wat minder leuke dingen gebeuren in sommige topics blijft het over het algemeen wel gezellig hierzo. Ik ben in ieder geval een stuk wijzer geworden over een paar dingen en ben toch eigenlijk altijd wel op de hoogte van een nieuwe aanbieding. Of het nou een voor mij interessante aanbieding is of niet


Ohja, als ik 1 van de gelukkigen ben dan voor de PS3
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 26-09-2013 19:53
Ik denk niet dat ik kans maak omdat ik GTA 5 paar dagen terug heb gewonnen, maar niet geschoten is altijd mis haha.

Uhm, volgens mijn profiel dus in november 2012 lid geworden vanwege dezelfde redenen als elke reactie eigenlijk. Ik weet niet meer welke game ik precies zocht, maar ik kwam uiteindelijk hier terecht (dacht eerst dat het 'gewoon' een online gameshop was). Uiteindelijk dus veel handiger gebleken met lijstjes waar je in één keer kunt zien waar een spel het goedkoopst is, of de reacties doorspitten om iets meer actuele prijzen te zien. Vooral actief eigenlijk op Trading Board want dat is eigenlijk het doel van elk lid, games voor een goeie prijs zien te fixen.

Heb zowel 360 als PS3, maar lichte voorkeur gaat naar PS3.
avatar van Xbox2go
Xbox2go ( 1767 ) 26-09-2013 19:53
Ik ben ermee in aanraking gekomen dankzij iemand van Kieskeurig.nl die mij de url BudgetGaming.nl doorgaf om daar eens te gaan kijken aangezien KiesKeurig niets deed met games want dat was allemaal niet interessant (wtf!). Uiteindelijk zelfs nog in de pricewatch gestaan enkele jaren geleden en tot op de dag van vandaag maak ik er nog vrolijk gebruik van

Xbox 360.
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 26-09-2013 19:54
Ik ben op 02-12-2010 lid geworden van Budgetgaming omdat ik het enorm handig vond dat er één website was met daarbij alle nieuwtjes over het kopen van games op een budget manier! De wekelijkse aanbiedingen en elk product kunnen terugvinden vond ik toen zo enorm handig dat ik besloot om lid te worden.

In het begin was ik hier niet zo actief, maar sinds een tijdje post ik hier vaak berichten en moet ik ook elke dag kijken wat er allemaal gezegd is in de verschillende topics! Ik begin onderhand een budgetgamingverslaving op te bouwen hahaha

Daarbij vind ik het een enorm gezellig forum, waar je met de verschillende leden superleuke gesprekken kan voeren!

PS3 versie
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 26-09-2013 19:57
ongeveer 2 jaar terug begon ik games in de winkel te duur te vinden voor de volle prijs en werd ik 18 waardoor ik toestemming kreeg om dingen online te mogen bestellen ( bezorgde ouders ). Dus ging even via google zoeken en kwam al meteen uit op budgetgaming. Vervolgens keek ik even rond en vond ik de nieuwtjes en de prijsvergelijkingen leuk werken hier. Vervolgens keek ik een beetje wat mensen in de comments plaatsen en kwam tot de conclusie dat het een leuk gezelschap is waar niet volop gevloekt word of gedisliked door vervelende kinderen. En sindsdien ben ik hier blijven hangen en kom ik dagelijks op deze site. Ik zou zeggen ga komende jaren zo door!

Xbox 360
avatar van Robjuh93
Robjuh93 ( 895 ) 26-09-2013 19:58
Iets meer dan 2 jaar, ik vroeg aan klasgenoot of ie wist waar ik een bepaalde game (weet niet meer welke) het goedkoopst kon krijgen.

Hij pakte meteen even zijn mobiel en ging kijken op budgetgaming, hij vertelde me een beetje hoe het allemaal werkte, en ik was meteen enthousiast. Paar dagen later zelf even een account aangemaakt en kom sindsdien dagelijks minstens een keer of 5 per dag kijken of er nog goede deals zijn.

PS3
avatar van Yoshua
Yoshua ( 43 ) 26-09-2013 20:05
Poeh...hoe lang precies ik hier al kom...eh...1,5 tot 2 jaar denk ik. Ik kom regelmatig even kijken en als ik een game koop kom ik hier zeker om in het overzicht te kijken waar de game het goedkoopst is. Ik ben ooit op deze site gekomen door een google zoekactie naar goedkope ps3 games. Op de homepage volg ik het kopje budgetnieuws om te zien of er nog leuke aanbiedingen/acties of prijsvragen zijn.

PS3
avatar van X360
X360 ( 1172 ) 26-09-2013 20:06
Ik denk dat ik Budgetgaming nu al een jaar of vier ken. Destijds was het zoeken naar de goedkoopste game altijd door zelf te vergelijken via diverse webshops, totdat een kameraad me op deze site wees. Sinds 2010 ben ik hier member en kijk ik toch om de paar uur op de site. Specifiek kijk ik altijd naar de prijsreacties om de goedkope deals te zien. Budgetgaming is ook deel van mijn ''ochtendritueel'' , wanneer ik in de ochtend mijn PC/laptop aan doe kijk ik altijd op deze site (naast Facebook en Youtube).

Xbox 360 versie
avatar van Jmac
Jmac ( 292 ) 26-09-2013 20:07
In de zomer van 2011 heb ik Budgetgaming ontdekt. Ik was met een klasgenoot aan het praten over een game die me erg had teleurgesteld. Het feit dat ik er 59 Euro voor had uitgegeven hielp natuurlijk niet. Hij vroeg me waar ik mijn games normaal gesproken kocht en vertelde me daarna over Budgetgaming.

PS3
avatar van Marinu$
Marinu$ ( 1560 ) 26-09-2013 20:09
Omdat m'n vrouw en ik vaak games sturen naar een opvangtehuis voor jongeren in Zuid Afrika waar we nauw bij zijn betrokken, kwam ik enkele jaren terug op Budgetgaming terecht. In dit tehuis hebben we toen we daar nog woonachtig waren een gameroom gebouwd om de kinderen van de straat te houden. Die gameroom is inmiddels het paradepaardje van de opvang en ondanks dat we welbeschouwd de ene verslaving voor een andere vervangen, is gamen een stuk minder schadelijk.
Dankzij Budgetgaming heb ik al veel jongeren laten meegenieten van de beste deals en ben ik zelfs in contact gekomen met een handelaar die veel game-overschot direct doneert.
Door wat fysieke ongemakken typ ik erg moeilijk en ben ik pas dit jaar actief gaan posten. Maar omdat de community zo gezellig is blijf ik hier maar terug komen. Verder ben ik vrij onhandig met het aanmaken van threads en plaats ik vaak compleet irrelevante dingen op plaatsen waar dit niet mag. Altijd kom ik er met een kleine aanmaning vanaf en ik heb niet het idee dat mijn onkunde me echt kwalijk wordt genomen, daar kunnen veel fora nog wat van leren!
Mocht ik FIFA (ps3 of 360, om het even) winnen houd ik hem overigens voor mezelf, ik ben wel goed... Maar niet gek!
avatar van Borismanchester
Borismanchester ( 269 ) 26-09-2013 20:11
ongeveer een half jaar geleden zocht ik black ops 2 een beetje goedkoop. Toen kwam ik plotseling op Budgetgaming. Ik had het toen nog een aantal weken als vergelijking site alleen gebruikt maar toen las ik ook een beetje door de forums en zag ik allemaal leuke forums enzo. Toen heb ik gelijk een account aangemaakt en natuurlijk budgetgaming als startpagina ingesteld en kijk bijna elk uur of er nog leuke dingen/forums zijn. Ik sta versteld hoe vriendelijk de mensen hierzo zijn qua games voor elkaar kopen/verzenden, elkaar adviseren en natuurlijk nog heel veel andere dingen. Ik hoop hier nog vele jaren rond te hangen (En natuurlijk fifa 14 te winnen)

Groet Boris
Xbox6360
avatar van Kiggen
Kiggen ( 19 ) 26-09-2013 20:12
Ik ben al volger sinds 2009 en lid sinds 2010.
Had viavia gehoord dat spellen in Engeland goedkoper waren.
Met een zoektocht op Google voor ervaringen kwam ik terecht hier bij Budgetgaming. En sindsdien heb ik deze site veel vaker bezocht. Nu de next-gen consoles er weer aankomen zal ik deze site weer iedere dag bezoeken, hier komen immers zowat alle dagen leuke nieuwe aanbiedingen. En natuurlijk het Forum, voor nieuwe nieuwtjes en andere ervaringen.
Kortom een topsite voor de echte prijsbewuste gamer!

PS3
avatar van Krichat
Krichat ( 3795 ) 26-09-2013 20:14
Ik ben lid sinds 09-05-2011, alweer een tijdje terug.
Op de datum dat ik lid werd had ik direct een Trading Board account gemaakt, dus ik ben eigenlijk lid geworden om was games te verkopen :p
Op het begin kon ik niet echt goed opschieten met de mensen hier, vooral Skullkid.. Heb nog hele lachwekkende/beschamende berichten staan van mij naar Skull..
Laten we het zo zeggen, ik snapte het nog niet zo goed.

PS3 versie zou tof zijn!

avatar van Muffinn
Muffinn ( 153 ) 26-09-2013 20:16
Mijn account is al weer bijna drie jaar geleden aangemaakt, maar daarvoor bezocht ik Budgetgaming.nl ook al. Hoe ik voor de eerste keer op Budgetgaming.nl ben gekomen, zou ik echt net meer weten. Echter vermoed ik dat ik over Budgetgaming heb gelezen in één of ander gameforum. Sinds de eerste ontmoeting kom ik vaak op budgetgaming om goed geprijsde games te ontdekken, wat gelukkig vaak is gelukt.

Ik zou hem graag voor de PS3 willen.
avatar van _kohr
_kohr ( 275 ) 26-09-2013 20:17
Sinds 2009 ben ik geregistreerd bij BG. Daarvoor maakte ik al gebruik van BG voor het vergelijken van prijzen. Volgens mij ben ik destijds in aanraking gekomen met BG door een goede vriend van mij, maar 100% zeker zou ik dit niet kunnen vertellen. Ik kan wel vertellen dat ik destijds heb geregistreerd, omdat het forum mij destijds erg aansprak. Het leuke eraan was dat er net als mij fanatieke gamers waren en dat ik die passie hier kon delen en inmiddels bezoek ik sowieso nog minimaal twee keer per week de website.

Xbox 360.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 26-09-2013 20:17
Ik ben tot mijn grote verbazing lid sinds 12 mei 2005, gek genoeg een dag voor mijn moeder's verjaardag. Ik heb na 8 jaar geen flauw idee meer hoe ik jullie gevonden heb. Ik weet wel dat ik op zoek was naar een gezellig forum. Dat heb ik gevonden. Niet alleen in de medeforummers, maar ook in de challenges die ik iedere maand georganiseerd heb. Mensen zijn hier gewoon enthousiast over hun hobby, en dat zoek ik vooral in een site waar ik moet blijven plakken. De prijslijsten zijn bijzaak. Het forum is het mij om te doen.

Een leuk collegiaal forum, prijslijsten die netjes up to date blijven, en een enthousiaste ploeg die zorgt dat het forum leeft. Wat wil je nog meer? Oh wacht. FIFA 14 op de PS3!
avatar van PsGamer
PsGamer ( 9 ) 26-09-2013 20:18
Ik zocht een keer naar de goedkoopste prijs voor een game (ik geloof fifa 12), en sinsdien kijk ik op deze site als ik een keer een game wil kopen, of om te speuren voor goede deals. Én natuurlijk voor de prijsvragen (zoals deze). Playstation 3.
avatar van Jazumi2000
Jazumi2000 ( 169 ) 26-09-2013 20:24
Sinds dit voorjaar pas. Jaren terug speelde ik Dune 2 en Diablo op de pc, maar daarna nooit meer gegamed... Toen al mijn collega's er steeds over hadden en mij buiten sloten, wist ik dat ik iets moest doen om dit te veranderen.

Daarom had ik begin dit jaar zowel de Xbox 360, PS3 als de PSVita gekocht en van nul games naar stuk of 50 a 60. Ik kwam Budgetgaming op het spoor toen ik, wel grappig, op zoek was naar een goedkoop exemplaar van FIFA13 Met een PS3 FIFA14 exemplaar is de cirkel rond...
avatar van Krisvdr
Krisvdr ( 74 ) 26-09-2013 20:30
Ik heb nu ongeveer anderhalf jaar een account hier op BG, maar daarvoor was ik ook zeker al een jaar bekend met jullie en actief bezoeker. Ik kijk bijna dagelijks of er nog interessante aanbiedingen zijn. Voorheen zocht ik altijd via Google naar de beste prijs, daar werd ik vaak naar BG geleid, zodoende ben ik met BG in aanraking gekomen.
PS3 graag.
avatar van Crell
Crell ( 14 ) 26-09-2013 20:33
Al jaren gebruik ik internet om reviews te vinden voordat ik zaken aankoop, maar ook om te kijken waar ik mijn aankopen prijstechnisch het handigst kan doen. Gedurende deze zoektocht ben ik terecht gekomen op budgetgaming. Het heeft even geduurd voordat ik me ook aangemeld heb als lid, maar uiteindelijk in 2010 dan toch gedaan. Prijsvragen hebben me daarbij wel een beetje over de streep getrokken

Xbox 360
avatar van Hanske
Hanske ( 9 ) 26-09-2013 20:34
Ik ben nu al bijna twee jaar lid van budget gaming. Ik ben ooit op de site terecht gekomen toen ik op zoek was naar goedkope games (hoe kan het ook anders ).
Ik lees vooral graag het budgetnieuws om leuke aanbiedingen te vinden of gewoon wat leuke nieuwtjes te lezen.

Als ik win zou ik graag een exemplaar voor de xbox winnen.
avatar van TheCrisisss
TheCrisisss ( 7 ) 26-09-2013 20:40
Ik ben lid geworden in 2011 toen ik mijn xbox heb gekocht. Ik had van de site gehoord via mijn broer en door jullie site heb ik een hoop euro's bespaard! Ik koop meestal games voor de pc omdat die vaak een stuk goedkoper zijn (echte budgetgamer) maar maak nog steeds regelmatig gebruik van de site voor goede overzichten van koopjes voor mijn xbox en pc!

Fifa is natuurlijk echt een game voor de console en ik zou dan graag de xbox 360 versie winnen!!
avatar van Appelsap6881
Appelsap6881 ( 8 ) 26-09-2013 20:40
Ik maak nu al bijna 1 jaar gebruik van deze site. Heb de site gevonden toen ik black ops 2 goedkoop wilde krijgen.
PS3.
avatar van Jerome2812
Jerome2812 ( 1395 ) 26-09-2013 20:43
Nu bijna een half jaar lid en ik ben er heel blij mee Ik kwam natuurlijk op deze site terecht omdat ik een hoop geld wilde besparen met het kopen van games. Dat is goed gelukt Ondertussen 321 berichtjes gepost, veel geld bespaard, leuke dingen via het trading board gekocht en ontzettend veel handige dingen te weten gekomen via het forum.
avatar van Emretezel
Emretezel ( 464 ) 26-09-2013 20:51
Ik heb budgetgaming gevonden omdat ik op internet op Google zocht naareen goedkope exemplaar van de uncharted reeks voor de PS3. De site was toen nog niet zo overzichtelijk als nu.
Om het kort te houden zoals gevraagd, ik ben meer actiever geworden door de fantastische games die afgelopen jaren uit zijn gekomen. Ik struin sinds dien zo'n drietal jaren rond. Ik had vroeger nog geen account aangemaakt, dat kwam pas nadat ik ook wou deelnemen in het forum. De concurrentie en vermeerdering van webshops is ook een reden om hier te blijven. Budgetgaming heeft bewezen dat goedkopere games bestaan dat is duidelijk te zien in mijn portemonnee.

PS3
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 26-09-2013 20:54
Ik zocht vaak op google naar goedkope games, vaak met zoekwoorden als ''goedkope *consolenaam* games'' en dan kom je eigenlijk BG wel tegen her en der. Af en toe eens gekeken, maar kwam steeds weer terug om te checken na een paar keer goed opgelicht te zijn door de winkels. Oké, opgelicht dan niet, maar je voelt je best wel lullig en stiekem ook best wel dom als je een game voor €49,99 gekocht hebt bij Bart Smit terwijl je even later toevallig op BG dezelfde game ziet staan voor €24,95.

Sinds dien staat BG in mijn favorieten, en heb ik me vorig jaar september maar aangemeld omdat ik merkte dat de mensen die op deze site zitten een stuk vriendelijker zijn als menig andere forums. En zo kon ik ook prijzen melden en mensen daarmee helpen (ik help graag anderen). Natuurlijk zijn de prijsvragen ook heel leuk meegenomen, wie niet waagt die niet wint natuurlijk.

Verders heb ik veel geleerd hier, ben wijzer geworden in bepaalde game-gerelateerde zaken en ook minder game gerelateerd (auto's, paypal enzo) Dus al met al vind ik BG een hele fijne site met leuke mensen waar je soms ook een leuke discussie mee kunt voeren.

Als ik in de winkel sta als Mediamarkt ofzo dan heb ik BG vaak ook bij de hand op de telefoon, ik vergelijk alles zodat ik nooit meer teveel betaal BG is voor mij niet meer weg te denken.

Mocht ik zoveel geluk hebben, graag voor PS3.
avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1339   10) 26-09-2013 20:56
Iets van drie jaar geleden tegen Budgetgaming aangelopen.
Zocht reviews van de gaming webshops in nederland.
Na een paar maanden toch lid geworden omdat ik aanbiedingen vond die nog niet werden genoemd op BG.
1 nadeel, grote backlog gekregen, omdat ik de koopjes niet kon laten liggen

voorkeur PS3, maar 360 heb ik ook
avatar van Zombieater
Zombieater ( 123 ) 26-09-2013 20:58
Ik denk dat ik nu een jaartje of vijf hier rondstruin op zoek naar de goedkoopste games (dank daarvoor!).
Ik heb deze site heel simpel gevonden, via google. Ik ben namelijk nooit heel rijk geweest en het leek mij dus wel handig om te besparen op games. En vaak kom je dan op zo'n sites waar je later nooit meer komt, maar budgetgaming is zo goed blijven hangen, dat ik het nu al 5 jaar (zou ook iets meer of minder kunnen zijn hoor ;p) gebruik. Eigenlijk alleen maar voor prijsvergelijk (sorry, ik lees nooit reviews en zelfs de columns sla ik vaak over), maar dat is echt precies wat ik ervan wil.

Ik zou deze graag voor de PS3 ontvangen, mocht ik winnen
avatar van Alokkers
Alokkers ( 568   10) 26-09-2013 20:59
Ik heb enkele jaren geleden budgetgaming bij toeval gevonden via Google. Sinds dien kijk ik bijna elke dag of er weer leuke aanbiedingen zijn, die te aanlokkelijk zijn om te laten liggen.
Als ik leuke aanbiedingen zie dan post ik die natuurlijk op budgetgaming :-)

Mocht ik winnen dan zou ik graag de ps3 versie willen ontvangen.

Allgamer en budgetgaming nu al bedankt voor de super actie!
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 26-09-2013 21:02
Het zit in mijn bloed om altijd de beste koop te zoeken en via mijn buurman kwam ik op Budgetgaming terecht. Al 4 ~ 5 jaar is dit met tweakers-pricewatch (wat ik meer voor PC componenten gebruik) mijn vaste thuisbasis voor de laagste prijzen.

- PS3 -
avatar van Danny24
Danny24 ( 97 ) 26-09-2013 21:05
Een paar jaar geleden las in in een gametopic op xboxworld over de site budgetgaming. Ben daarna eens hier goed gaan rondkijken en sindsdien kijk ik bij elke goede game die uitkomt op deze site voor een prijs vergelijking. Heb me hier toen ook aangemeld, en meld soms ook wel eens een aanbieding. Een hele goede site waar je de prijzen van diverse games makkelijk kan terug vinden incl meldingen van mede gebruikers hier. Heb hiermee al veel geld bespaard.
Reviews van webshops zijn erg handig voor een bestelling te willen plaatsen bij een site waar je nog nooit wat besteld hebt.

Voorkeur Xbox 360.
avatar van Ikke02009
Ikke02009 ( 577 ) 26-09-2013 21:14
Zoals de nick name doet vermoeden ben ik sinds 2009 lid. Ik had toen nog een koopverslaving qua games . Als het maar goedkoop was dan kocht ik het ook. Erg dom natuurlijk de helft bleef in de kast en kwam er nooit uit. Via google ben ik hier terecht gekomen. Eerst las ik veel forums en berichten maar sinds een tijdje toch meer actief bezig met zoeken van aanbiedingen en het posten hiervan. Dit is ook eigenlijk de enige site waar ik nog actief aan mee doe. Eerlijk is eerlijk budgetgaming heeft me flink wat geld bespaart maar ook flink wat gekost. Nu ben ik wel kieskeuriger met het kopen van spellen maar toch bezoek ik de site elke dag om te kijken of er nog leuke aanbiedingen te vinden zijn. Blijf dan ook gewoon lekker doorgaan hiermee en ik hoop jullie ook.

Graag voor de xbox 360 mocht ik kans maken op de prijs

avatar van Coen
Coen ( 1479   14) 26-09-2013 21:14
Ik ben ondertussen alweer meer dan 5 jaar lid van Budgetgaming en (bijna) elke game kijk ik wel op de website. Niet alleen voor de prijsvragen, maar nog meer om prijsreacties op games. Vaak zitten hier interesse prijzen tussen die je niet kunt laten liggen. Helaas zijn de winkels met de mooie prijzen wel vaak ver weg, maar daar komt de Meeneem corner erg handig van pas! Ik heb nog vele jaren hier rond te kunnen spoken!

Xbox 360!
avatar van Thawar
Thawar ( 345 ) 26-09-2013 21:24
Dat is alweer meer dan 3 jaar geleden, toen ik op internet goedkoop Red Dead Redemption wilde bestellen. Ik kwam uiteindelijk op de site Gazoom terecht en heb het daar besteld. Ik zou binnen 10 dagen bezorgd worden, maar het was daarna nog steeds niet binnen. Toen ik op internet ging zoeken naar de betrouwbaarheid van Gazoom, kwam ik op deze site terecht en zag dat Gazoom helemaal niet betrouwbaar was. Ik heb in het topic geklaagd en Gazoom zelf nog telkens gemaild. Ik heb het na 3 weken eindelijk gekregen. Daarbij had ik nog aardig geluk mee, want er waren velen die helemaal niks kregen. Daarnaast was Gazoom kort daarna (de site dan) verdwenen. Het enige nadeel was dat ik de chineese versie had - het was wel gewoon engels - maar ik kon geen DLC downloaden. Maar ik was al blij dat ik de game had. Vanaf toen ben ik bij budgetgaming gebleven en kijk tot de dag van vandaag telkens op de site voor de goedkoopste games en betrouwbaarste sites.
avatar van Kogty
Kogty ( 290 ) 26-09-2013 21:26
Ik kijk op deze site vanaf eind 2011, omdat het najaar drukte was met goede games en ik niet zoveel geld in de pocket had. Ik ben hier toevallig beland omdat ik op Google zocht waar ik het goedkoopst een bepaalde game kon halen. Sindsdien koop ik nooi meer een game in de winkel, maar bestel ik via Budgetgaming.

(PS3)
avatar van SVDW91
SVDW91 ( 99 ) 26-09-2013 21:27
2 en een half jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat games online kopen een pak goedkoper is. In mijn zoektocht naar een games prijsvergelijkingssite in de Benelux, ben ik hier via Google terecht gekomen. Sinds 2 jaar heb ik een profiel aangemaakt, zodat ik prijsreacties kan plaatsen en kan meedoen aan de topwedstrijden die worden georganiseerd. Meerdere malen per week kom ik eens een kijkje nemen.

Als ik zou winnen, dan graag de PS3 versie, wat tegelijk mijn eerste FIFA game zou zijn
avatar van Blizzy
Blizzy ( 109 ) 26-09-2013 21:27
Ik heb budgetgaming gevonden de eerste keer door me zelf toen ik voor gears of war 3 de goedkoopste prijs aan het zoeken was en kwam hier terecht, later was ik de site vergeten want ik kocht niet veel games maar op een moment zou ik wat spelen over kopen van een vriend maar we wouden de goedkoopste prijs weten en toen kwam ik hier weer(per ongeluk) terecht.
En Sinds dien kijk ik altijd op deze site als ik de goedkoopste games wil hebben.

Als ik een console mag kiezen wordt het voor mij de xbox 360
avatar van BlueFireGaming
BlueFireGaming ( 451 ) 26-09-2013 21:29
Ik kwam ergens begin 2012 Budgetgaming tegen via een forum (of Google, weet niet helemaal zeker, maar ik denk een forum). Keek er vaak op, en heb uiteindelijk begin dit jaar mijn account aangemaakt.
Jullie hebben me tot nu toe al heel veel geld bespaart, betaal nooit meer 40 euro voor een game.
avatar van Fryslangamer
Fryslangamer ( 64 ) 26-09-2013 21:46
Ergens rond het begin van dit jaar kwam ik op deze site terecht via google. Ik google naar goedkope xbox 360 games.
Ik ben hier al ongeveer een jaar actief en hou de prijzen in de gaten van mijn favoriete games. Ook bekijk ik graag het forum.

Budgetgaming heeft mij erg veel bespaard, want ik koopte eerst bij duurdere webshops zoals bol.com en mediamarkt. Nu koop ik ook bij de game speciaalzaken, zoals yourgamezone.nl en all4games.nl .

Als ik zou winnen, zou ik graag de XBOX 360 versie winnen. Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in Fifa, maar had het geld er nooit voor over. Daarom zou het geweldig zijn als ik zou winnen.
avatar van Zirkonium
Zirkonium ( 487 ) 26-09-2013 21:47
Ik struin al jaren budgetgaming af. In het begin eerst wat prijzen checken, toen een account om mee te praten en het tradingboard te betreden. Rond 2006 ontdekte ik de website, jaren later een account, toen iets minder actief maar nu lees ik weer volop mee op het forum! Ik heb geen idee meer hoe ik BG heb gevonden, zal google wel zijn geweest. Ik weet nog lang geleden dat er een nieuwe lay-out zou komen, deze kwam echter pas jaren later ;P

Xbox360
avatar van Poltergeist81
Poltergeist81 ( 389 ) 26-09-2013 21:53
Ben hier ooi terecht gekomen via gaming only volgens mij.
Hang al weer wat jaartjes rond maar ben niet zo heel actief.
Voor deze kans maak ik natuurlijk een uitzondering.

XBOX 360
avatar van Pvermeer
Pvermeer ( 112 ) 26-09-2013 21:59
Precies weet ik niet meer maar zeker al een aantal jaar geleden. Mijn oudste berichtje stamt uit 2009.
Ik heb een PC, Xbox 360 en Wii U en hou van games in een doosje en dan liefst de originele hoesjes dus geen classics en zo ( verzamelen ) en wilde ze zo goedkoop mogelijk vinden. Dus via googlen ooit hier op de site gekomen en eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat ik niet ff kijk of er geen koopjes te vinden zijn. Vind het vooral tof als er weer ergens een actie is en iedereen erop duikt. Ik denk dan aan Dixons actie's en ik kan me nog een actie herinneren waarbij je via LivingSocial bol.com bonnen kon kopen en als je iemand aanmeldde die dan ook de bon kocht kreeg je ook nog extra bonnen. Ik heb er zelf geen gebruik van kunnen maken ( was te laat ) maar heb me vermaakt met het lezen van alle berichten. Ik geloof dat er mensen waren die meerdere Ipads voor niets hadden.

Ik ga voor de 360 versie :-)
avatar van Pinokkia
Pinokkia ( 2420   7) 26-09-2013 22:05
Heb ooit eens gegoogled voor goedkoop playstation 3 games om te importeren, omdat toendertijd de games €70 kosten in Nederland. Met toeval kwam ik deze site tegen via tweakers.net. Sindsdien zit ik hier alleen maar om games goedkoop mogelijk en betrouwbaar te importeren. Met als gevolg: ik blij, omdat goedkoop en betrouwbaar. Alleen de kids moeten iets langer wachten op hun games.

Mocht budgaming dit saaie verhaal uitkiezen. Dan willen de fanatieke kids graag voor de ps3 uitvoering.
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 26-09-2013 22:08
ik kom nu zon anderhalf jaar op deze site dankzij een maatje die aangaf dat ik maar eens op budgetgaming moest kijken voor goede prijsjes. Sinds een paar maanden toch maar een account aangemaakt om mee te praten op het forum en goede prijzen te delen met mede gamers. ik kom dagelijks wel een paar keer op de site om even te kijken of er nog leuke prijs meldingen zijn en voor forum posts . Verder wil ik toch wel even melden dat ik veel koopjes heb kunnen scoren dankzij deze site en mede gamers, hulde daarvoor!

als ik zou winnen graag de PS3 versie hou altijd wel van een potje fifa dus fifa 14 zou welkom zijn
avatar van Budgetgangster
Budgetgangster ( 32 ) 26-09-2013 22:14
Ik zocht een paar jaar geleden een site waar ik goedkoop games kon halen voor de Xbox 360, en kwam uiteindelijk hier terecht. Zodra ik een game zag die ik leuk vond ging ik hier kijken om hem het voordeligst te halen.
Daarna heb ik een lange tijd op de PC gegamed en was het niet meer nodig om op deze site te komen omdat Steam met kortingen smijt.
Na weer overgestapt te zijn naar mijn Xbox 360 bezocht ik deze site weer en zag dat de site vernieuwd was. Heb toen een account aangemaakt en kijk een paar keer per week of er mooie aanbiedingen zijn.
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 26-09-2013 22:26
Was op zoek naar een playstation game op google,en ik kwam jullie tegen met de goedkoopste prijs op internet.Dit is al paar jaar geleden,ben er erg blij mee.Het scheelt mij toch weer paar euro's bij een nieuwe game.

PS3 versie
avatar van Tonydavid14
Tonydavid14 ( 93 ) 26-09-2013 22:26
via googel was ik op zoek naar goedkope games. ik kwam hier terecht en ben nooit meer weggaan. dit blijft een topsite. ps3 versie
avatar van Franckster
Franckster ( 290 ) 26-09-2013 22:29
Ik weet het nog als de dag van gisteren *checkt zijn e-mail historie* Het was 29 januari 2009 en ik was op zoek naar het goedkoopste spel bij belangrijker nog een betrouwbare web winkel. Toen ben ik via google gaan zoeken en kwam uiteindelijk uit bij budgetgaming (dmv zoeken op ervaring web winkel of iets in die geest)
Sindsdien ben ik eigenlijk altijd via budgetgaming.nl gaan zoeken als ik een game wilde bestellen. Het had er voornamelijk ook mee te maken dat je kon zien dmv ervaring van anderen hoe betrouwbaar de web winkel was/is wat ik erg belangrijk vind (nog meer dan een lage prijs) sindsdien heb ik BG dan ook bij al mijn vrienden en collega's aanbevolen. In 2012 vond ik het toch wel eens tijd worden om lid te worden opdat ik ook mijn ervaring met webshops kon delen met anderen. Waarom ik dat niet veel eerder gedaan heb geen idee aangezien ik ook gebruik maakte van de ervaringen van anderen over de web winkels waar ik wilde kopen. Maar goed dat is het verleden...

Verder kijk ik zo ongeveer net zo vaak per dag op BG als ik op FB kijk het lijkt wel een soort van automatisme of routine...

Mocht ik winnen dan graag de Xbox360 versie (alhoewel de PS3 versie ook goed is hoor ;-)
avatar van Fredericcc
Fredericcc ( 524 ) 26-09-2013 22:32
Anderhalf jaar geleden ben ik hier beland en sindsdien ben ik hier een aantal keren per dag te vinden Doorheen mijn vele gamejaren had ik namelijk een hele stapel uitgebouwd van games die ik niet meer wou spelen/nooit wou spelen, maar waar ik bij de lokale gameboer quasi niets meer voor kreeg. Via een Belgische gamesite waar er ook games op werden verhandeld zag ik dat iemand ze ook te koop aanbood via het Trading Board op deze site, iets waar ik dan ook meteen mee ben begonnen. Datzelfde topic is nog altijd hetzelfde en voor sommigen ben ik ondertussen de vaste gameboer . Ik werd hier meteen goed ontvangen (een keertje nam een mod het zelfs voor mij op toen iemand mij iets verweet) en ben hier zeer graag en geef daarom ook heel wat games weg als ik ze niet aan de man krijg. Gelukkig doen jullie dat ook, waardoor ik graag voor een PS3-versie wil meedoen!
avatar van Stidjen
Stidjen ( 182   1) 26-09-2013 22:54
Ik denk dat ik een jaar of vier geleden via Gamekings of Google bij jullie uit kwam, en inmiddels al heel veel pegels bespaard heb. Als ik een game wil kopen kijk ik eerst hier voordat ik bestel.

Mocht ik winnen zou ik graag de XBox-versie ontvangen.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 26-09-2013 23:02
Ik zocht ooit een goedkope prijs van een game, kwam gewoon via google hier terecht Heb toen ongeveer een maand later (01-10-2011) een account gemaakt, en nog een maandje of 2 later werd ik hier actief op het forum. Dit is de site die ik na youtube, twitter en hotmail het langste bezoek, en heb hier na youtube het meeste tijd doorgebracht

Als ik win zou ik hem graag voor x360 willen (maar PS3 kan ook)
avatar van Jordib1991
Jordib1991 ( 42 ) 26-09-2013 23:09
Ik denk dat het ongeveer een jaar of anderhalf jaar terug is geweest. Ik zocht een site waarop ik gameprijzen kon vergelijken. Veel sites zijn onoverzichtelijk en vreselijk om echt te vergelijken. Door Google kwam ik op deze site en sindsdien een actieve bezoeker, nergens is het prijzen vergelijken zo makkelijk. Ook zijn de reacties van mede-budgetgamers erg handig, aangezien hierdoor de acties bij winkels ook bekend worden Mijn kameraden zijn tevens dankzij mij niet meer van de site af te slaan Vorig jaar zelfs FIFA 13 via budgetgaming gezocht en natuurlijk gevonden, dus het zou helemaal super zijn als ik een ps3 versie van de nieuwe topper zou mogen ontvangen
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 26-09-2013 23:37
Ik ben sinds 29-09-2010 lid, en inmiddels alweer de 3000 reacties gepasseerd.

Weet echt niet meer hoe ik op deze site ben gekomen, maar bezoek sindsdien eigenlijk wel 5-10x per dag :o

Ik zou hem wel voor de ps3 willen.
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 26-09-2013 23:37
Ik ben een budgetgamer geworden nadat ik er simpelweg achter kwam dat ik eigenlijk wel een vrij dure hobbie had. Ik kocht mijn games in fysieke winkels, waar de prijzen van nieuwere games lang hetzelfde bleven. Dus ging ik wat googlen op internet. Ik kwam bij een aantal webshops terecht, op kieskeurig.nl en uiteindelijk dus op budgetgaming. Ik heb diezelfde dag nog een account gemaakt en de site verkend. Vond zo'n overzicht met alle (web)shops ontzettend handig, en was ook heel blij dat ik deze site gevonden had. Sinds mijn ontdekking van budgetgaming in januari gebruik ik de prijslijsten voor elke game aankoop die ik doe. En natuurlijk is het forum ook een leuke community.
Vorig jaar heb ik FIFA 13 gekocht voor 50 euro, dit jaar was ik van plan nog even te wachten met het kopen van de nieuwe FIFA. Hoewel het wel een beetje begon te kriebelen toen een collega mij vandaag vertelde over zijn FUT-team. FIFA 14 winnen zou natuurlijk fantastisch zijn, en al helemaal de Collector's Edition! Nog nooit eerder een collector's edition gehad, zou heel leuk zijn als ik deze win. Wil graag mee 'spelen' voor de PS3 versie.
avatar van Daniel
Daniel ( 2371   19) 26-09-2013 23:37
Leuk om te lezen hoe iedereen hier is beland. Budgetgaming.nl heb ik via google gevonden toen ik naar een nieuwe titel zocht - volgens mij Xcom destijds -, toen na een half jaar toch maar een account aangemaakt, dit was in Mei van dit jaar, daarvoor stond de site dus al tussen de favorieten om zo nu en dan naar interessante titels te speuren. Dit uiteraard om voor een zacht prijsje top-titels binnen te slepen. Sinds Mei dus lid en dagelijkse bezoeker van de site. De site sprak mij aan, omdat er ook een actief exchange topic is. Al redelijk wat vrienden en kennissen aangeraden om voor een aankoop even deze site te bezoeken. Zou geweldig zijn om gekozen te worden, maar mocht dit niet gebeuren blijf ik een trouwe bezoeker (360).
avatar van OneDay
OneDay ( 3634   34) 26-09-2013 23:43
Laten we zeggen omgeveer een half jaar geleden. Ik kwam op BudgetGaming doordat ik naar een bepaald spel zocht en via het forum erop wees dat het spel bij een bepaalde winkel goedkoper was, de bron hiervoor was dus ook BudgetGaming. Zondoende ben ik achter meerdere spellen achteraan gegeaan op de site omdat het zo makkelijk werkte.

Ik ben lid geworden sind 2 maanden geleden uit me hoofd(?). Ik keek op BG en zag opeens de WiiU goedkoop bij een bepaalde winkel volgens BG. Omdat ik zo blij was een account gemaakt en de BG leden en natuurlijk ook de redactie enorm bedankt, aangezien ik hierdoor de WiiU erg goedkoop heb kunnen scoren. Sindsdien lid maar niet heel erg actief. Sinds de laatste week weer erg actief op het forum vanwege de welbekende Pulse headset hihi. Ik vind het zo leuk, deze website, dat ik alweer merk dat ik voorlopig nog heeeeeel lang actief blijft.

Super website! Een dikke pluim naar iedereens zijn inzet en gezelligheid ook.

Mocht ik niet winnen, hoop ik in ieder geval dat ik jullie heb vermaakt met mijn (life) story over BudgetGaming. Mocht ik wel winnen zou ik graag de PlayStation 3 versie willen. Nogmaals bedankt iedereen!

"PlayStation 3 versie"
avatar van Sjors1500
Sjors1500 ( 134 ) 26-09-2013 23:53
24-05-2010 ben ik echt lid geworden van deze site maar zat onbewust al vaker op deze site zonder het echt te weten.

Dat ik op deze site kwam en bleef plakken was gewoon omdat ik graag games speel en ze hier links hebben naar de goedkoopste plekken om het spel te krijgen daarvoor ben ik ook lid geworden en kijk ik elke dag op deze site wel eens.

PS3 versie
avatar van Pinautomaat
Pinautomaat ( 431 ) 27-09-2013 00:12
Sinds februari ben ik echt lid van het forum, maar daarvoor kwam ik al vaker op game prijzen te vergelijken en de goedkoopste plek te zoeken om te kopen.

Voordat ik deze site had ontdekt ging ik vaak winkels af in mijn buurt, Bart Smit, Intertoys, Media Markt, Free Record Shop, Toys R Us, Docter Games (tegenwoordig Nedgame), Game Mania, E-Plaza (hier kon je je nog eens verbazen over de verschillen in prijzen in vergelijking met Bart Smit ook al hadden ze dezelfde moederbedrijf), allemaal die ik maar wist om de goedkoopste versie te zoeken van het spel dat ik zocht. Soms kwam je ook aanbiedingen tegen van spellen die je altijd wou hebben maar nooit bovenaan je verlanglijstje stonden waar je dan achteraf blij mee was.

Deze site heeft het een heel stuk makkelijker gemaakt en ik kwam op deze site door gewoon een spel titel in te typen in google (welke weet ik al niet meer..) met daarachter, vergelijk prijs en hoppa, deze site kwam tevoorschijn. Sindsdien heb ik het altijd gebruikt en heeft het mij heel wat geld gespaard.
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 919 ) 27-09-2013 00:22
Ik denk dat ik hier ongeveer ruim een half jaar al aanwezig ben.
Ik ben hier gekomen via het gamingonly forum. Ik was daar aan het rond kijken en toen zag ik deze site staan. Ik opende deze site toen en begon een beetje rond te kijken en ik vond en vind het een zeer leuke en goede site.
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 27-09-2013 00:44
Ben hier sinds 2 Februari dit jaar aanwezig ( Als actief member op het forum ). Hiervoor kwam ik al steeds vaker mooie game prijzen op zoeken en dat dankzij een maat van me. Vervolgens stopte er een aantal game fora waar ik op zat mee en me hier aangemeld, moet zeggen het is toch een van de leukste game fora op het world wide web!

Ps3 Versie.
avatar van Jvt777
Jvt777 ( 531 ) 27-09-2013 00:55
Ik heb budgetgaming gevonden via een vriend, hij stuurde me voor ps3 accesoires naar budgetgaming, maar toen ben ik niet gelijk lid geworden, wel heb ik sinds die dag voor games altijd hier gekeken.

Als ik win, dan de ps3 versie graag
avatar van Puf-puF
Puf-puF ( 73 ) 27-09-2013 01:24
SInds ruim een 1.5 jaar bezoeker van deze website, gevonden via internet toen ik op zoek was naar een goedkoop spel (god of war Collection). Pas sinds een paar weken een account aangemaakt om mij ook in de ruil sectie te bewegen en dat is mij goed bevallen. Ik ben sindsdien van plan geweest meer aanwezig te zijn in deze community.

PS 3 versie
avatar van Typhoon20
Typhoon20 ( 580 ) 27-09-2013 01:49
Al sinds 2009. Als hardcore gamer was ik al lid van een aantal gaming forums en daar werd steeds over budgetgaming gepraat toen wist ik natuurlijk niet wat het was maar mijn nieuwsgierigheid was groot dus zocht ik het op. Ik was altijd al eigenlijk op zoek naar de ''tweakers'' voor gaming en deze site is dat en meer. Dat in de zin van een uitgebreide lijst van spellen en winkels en meer in de zin van discussies, reacties etc. met een meerwaarde. Ik gebruik budgetgaming al een lange tijd niet alleen maar als zoektocht naar een spel maar is ook leuk om het elke dag te bezoeken reacties te lezen en/of reacties plaatsen.

De XBOX360 versie.
Ik geloof niet dat ik win (nooit echt geluk gehad met dit soort acties) maar toch maar een kansje wagen.
avatar van Cherishe
Cherishe ( 2981 ) 27-09-2013 01:56
Ik ben lid sinds 15 december 2006 dus bijna 7!!!! jaar Ik heb mensen zien komen en gaan en Budgetgaming zien groeien tot de topsite die het nu is en ben daar als vaste bezoeker hartstikke trots op.

Ik kwam hier de eerste keer via een "GOOGLE FOR GAMES" omdat er een inbreker had besloten onze zolder leeg te halen via ons dakraam.Daar stond mijn volledige spelcomputer verzameling en gelukkig waren de consoles niet meegenomen (lagen uit zicht onder een zware tent en wat slaapzakken).Een behoorlijke hoeveelheid games en de echte PONG had hij wel gespot en ik was dus wederom op zoek naar mijn favorieten en toppers.Sindsdien heb ik het BG virus....en ben ik erg trots op mijn hernieuwde gameverzameling.Zonder hulp van Budgetgaming was mijn verzameling nooit zo groot geworden.

Ik hoop dat ik de PS3 versie ga winnen.Mijn neefje ( jaja ik heb ze goed "opgevoed" tot (budget)gamers) heeft via deze site FIFA14 gekocht met wat financiele hulp van tante.Hij heeft beloofd hem mij af en toe uit te lenen maar als ik de Collectors edition win ( past prima tussen mijn andere pareltjes) kan ik tenminste oefenen en word ik niet ingemaakt door een 13-jarige
avatar van Toonybee
Toonybee ( 158 ) 27-09-2013 06:40
Ik kom hier al bijna 4 jaar! Gevonden samen met een vriend toen we op zoek waren naar goedkope alternatieven naast bol.com en wehkamp.nl Geweldig vond ik het dat je tot wel 20euro kon besparen op dezelfde games.

Heb hier verschillende games, maar ook een turlte beach, xbox consoles en andere hardware gevonden en besteld. Diverse sites zien komen en gaan in die tijd (xboxhome, mediaoffer = terug), het is een harde wereld! Prijsvechten lijkt zwaar.

Heb ook aan verschillende prijsvragen meegedaan, en reviews gelezen, Eigenlijk houd ik niet van prijsvragen, kan slecht tegen mijn verlies! Maar de prijzen zijn te tof!

Als echte fifa fanaat, maar budgetloos is deze budgetgaming prijsvraag een welkome actie! Heeeeel graag zou ik de xbox360 versie winnen! Ook wens ik anderen succes, ben optimist maar ook realist: er kunnen er maar 2 winnen!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 27-09-2013 07:08
Zes jaren geleden lid geworden van BG, tegelijkertijd met Insidegamer. Ik deed alleen Trading Board op beide sites, maar sinds paar maanden deel ik zeer actief mijn boeiende commentaar overal op BG. IG is te gaar geworden sinds die domme update aantal jaren geleden. Welke pannekoek dat bedacht heeft, sjongejonge.

PS3 versie voor mij graag, fellas
avatar van Davidov
Davidov ( 13562   2) 27-09-2013 07:24
Ik bezoek deze geweldig handige site ongeveer sinds januari jl. .
Ontdekt door te googelen op 'budget games' geloof ik. Ik begon de site steeds meer te bezoeken en ontdekte het uitgebreide forum.
ik zag zelfs dat er een laatste blu-ray aankoop topic was, geweldig als je een verzamelaar bent
Oh, en de mogelijkheid om prijsreacties te posten is natuurlijk ook geweldig.handig.
Voor mij is het dus zeer de moeite waard geweest om een account aan te maken

PS3 versie graag
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 27-09-2013 07:45
Rol: Toevoeg Moderator
Ik maakte het eerst kennis met Budgetgaming toen ik op Google zocht naar: Goedkope games vinden/vergelijken.

Ik kwam vrijwel direct op Budgetgaming uit, heb het lang gebruikt zonder lid te worden en besloot in januari 2012 maar eens lid te worden zodat ik deel kon nemen aan het praten in de topics.

Ik heb een Xbox 360 en een PS3, mijn voorkeur gaat wel uit naar Xbox 360.
avatar van Skoezie
Skoezie ( 4 ) 27-09-2013 07:49
Was een dikke 2 jaar geleden, zoals zo velen via Google, op zoek naar waar ik het goedkoopst een spel kon aanschaffen. Kijk sindsdien voor aanschaf van een spel of console altijd eerst hier! XBox360 versie aub
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 27-09-2013 07:54
Ik ben nu al bijna een jaar lid van BG en het bevalt nog steeds prima! Ik ben hier terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een goede prijs voor een bepaalde game (ik weet eerlijk gezegd niet meer welke). Ik las een aantal onderwerpen waarover hier gesproken werd en de prijslijsten zagen er goed uit! Sinds ik lid ben van BG is mijn 'koopverslaving' erg aangewakkert en heb ik in een klein jaartje tijd behoorlijk veel games gekocht en veel daarvan voor een zeer goede aanbieding dankzij de medeBGers.

Ik zou graag de PS3 versie winnen
avatar van Teravexis
Teravexis ( 360 ) 27-09-2013 08:11
Ik was hier al toen jullie het oude design nog hadden. Weet niet meer hoelang dat was, zo'n 3 jaar denk ik? In die tijd heb ik zeker veel van Budgetgaming gebruikt gemaakt, en dan doe ik nu nog steeds en zal ik ook de komende zeker nog doen.

In die 3 jaar ben ik alleen niet lid geweest van Budgetgaming. Waarom? Omdat ik nooit echt nodig vond, maar dat was wat dom gedacht.

Nou was ik eerst eens aan het zoeken hoe ik precies games voor de goedkoopste prijzen kon vinden. Ik werd aangeraden om websites als beslist.nl of vergelijk.nl te gebruiken, maar deze gaven mij niet genoeg informatie. Toen ik wat verder zocht op Google, kwam ik bij Budgetgaming uit: Precies wat ik wilde! Na al die tijd te hannesen kon ik nu gemakkelijk de goedkoopste prijzen voor games vinden in een handomdraai. Geweldig toch?

Moge de website en community nog groter worden en langer doorgaan, want dat hebben jullie wel verdiend.

De Xbox 360 versie ziet er wel goed uit hoor
avatar van Jules
Jules ( 7 ) 27-09-2013 08:35
Ik bezoek Budgetgaming al ongeveer 1,5 jaar regelmatig, en ben sinds begin dit jaar ook lid geworden. Ik kwam bij budgetgaming uit omdat ik bezig was een lijst te maken met games die ik in de toekomst nog zou willen kopen, en op budgetgaming kreeg ik gewoon met een paar klikken alle info die ik nodig had. Inmiddels is er al veel van de lijst afgestreept maar er zijn ook genoeg nieuwe titels bij gekomen dus ik ben hier voorlopig nog niet weg!

PS3 versie
avatar van Remazoid
Remazoid ( 57 ) 27-09-2013 08:51
Sinds een paar jaar kom ik geregeld op Budgetgaming voornamelijk als pure lezer. Sinds een paar dagen ben ik ook lid geworden om een prijsreactie te geven . Ik ben ooit begonnen met hier naartoe komen toen er een stukje stond in de Power Unlimited over een handige prijsvergelijkingssite, ik denk dat dat ergens in 2009 was. Momenteel houd ik enkele titels in de gaten die als ze nog een beetje in prijs zakken zeker zullen worden toegevoegd aan mijn collectie!

Xbox 360
avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 27-09-2013 09:06
IK ben hier gekomen door een vriend, die zij dat dit een tegekke site is en dat is het ook. Ik kijk elke dag even voor wat nieuwtjes (allen had ik de laatset 2 dagen geen internet...) en als ik games wil kopen kijk ik altijd hier voor de prijs.
Ik zit hier al zon 2 jaartjes op, maar een account heb ik nog nie zo super lang, ik maakte mijn account juist om mijn dank te tonen dat deze site er is.

De PS3 versie als het kan.
avatar van IWitness NL
IWitness NL ( 495 ) 27-09-2013 09:07
Na een gedwongen ontslag bij GameMania geen zin meer om de GM te sponsoren... zodoende opzoek naar alternatieve online! En via google terecht gekomen op Budgetgaming.nl. Ideaal voor actueel prijsvergelijk en reacties van mede gamers! Ik post wellicht nog niet zoveel, maar kom dagelijks langs om te lezen! Gezien mijn situatie zou ik graag kans maken op deze geweldige game voor de 360 of de PS3!
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 27-09-2013 09:09
Al een paar jaar kom ik vrijwel dagelijks op budgetgaming. Geen idee hoe ik de site gevonden, heb, volgens gewoon via Google. Gewoon door het zoeken op een bepaalde populaire game.
Ik vind community leuk en natuurlijk de prijs reacties volgen. Ik vind het altijd wel kicken om een limited of special edition voor een prikkie te scoren, en bijna altijd komt dat via een tip van BG.

PS3!
avatar van Knagieknagger
Knagieknagger ( 184 ) 27-09-2013 09:35
Nou ja ik ben hier nog helemaal niet zo lang: iets meer dan 2 maand.
Maar ik heb deze website ontdekt door Ajwd2205, die gaf mij de tip om hier eens naar te kijken voor aanbiedingen en laagste prijzen.
Maar in 2 maand heb ik wel een groot deel van mijn spaar rekening leeg geplunderd met games kopen dus misschien niet zo'n goed idee geweest om hier naar toe te gaan en ook te blijven .

Als ik win zou ik graag de PS3 versie willen.
avatar van Aerthos
Aerthos ( 87 ) 27-09-2013 10:05
Voor mij was het in de winkel waar ik werk. Een klant kwam naar me toe en zei dat de prijzen op het internet veel goedkoper waren. Waarop ik zei dat je dan vaak meerdere website moet afstruinen voor een mooie prijs.
De klant lichte me vervolgens in over budgetgaming, daarna heb ik hier een account aangemaakt en kom ik hier altijd als eerste als er een nieuwe game uitkomt
avatar van MC_Ricka
MC_Ricka ( 139 ) 27-09-2013 10:28
Ik had een paar jaar geleden na een lange break in het gamen, weer een xbox360 gekocht. Ik merkte al snel dat ik veel spellen aan het verzamelen was en volgens mij door te googlen naar de beste prijs, heb ik deze site ontdekt.
Ik ben niet erg actief in fora dat is niet aan mij besteed, maar ik check dagelijks wel budgetgaming. Leuke informatieve shit, keep it up guys!
avatar van Roydelaat
Roydelaat ( 26 ) 27-09-2013 10:52
Een jaar geleden ongeveer denk ik, op aanraden van mjin broer. Kijk er nu regelmatig op, vooral voordat ik overga tot aanschaf van een game.

Mocht ik winnen, dan graag een Xbox 360 edtitie!
avatar van Emrulez
Emrulez ( 65 ) 27-09-2013 10:56
Ik was toevallig op zoek naar de laagste prijs voor Fifa en kwam via google hier uit. Sindsdien vaker gebruik gemaakt van budgetgaming. PS3
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 27-09-2013 11:06
Half mei een Googleopdracht gegeven om een spel goedkoop te vinden.
Kwam op die manier bij Budgetgaming uit.

Zag wat leuke trades staan en heb mij toen ingeschreven.
Heb nu al meerdere aankopen en verkopen gedaan via deze site.

Prijsvergelijk is echt top!

PS3 versie.
avatar van DonSniffer
DonSniffer ( 611 ) 27-09-2013 11:10
Ben al zo lang lid dat ik niet meer eens weet hoe ik op deze website terecht ben gekomen. Waarschijnlijk via een of ander forum of een zoektocht naar de goedkoopste games Kom nu wel dagelijks meerdere keren terug om te kijken of er nog leuke koopjes zijn gespot
PS3 versie
avatar van MarkDG
MarkDG ( 1526   5) 27-09-2013 11:23
Ik ben deze zomer lid geworden van Budgetgaming nadat een vriend deze site op Facebook deelde Sinds die tijd check ik de site een paar keer per dag! Vind 't een erg fijne site!
PS3
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 27-09-2013 11:24
Hoe heb jij ooit voor het eerst kennis gemaakt met Budgetgaming en hoe lang struin je al op Budgetgaming rond? Geef hier onder een korte toelichting.

Ik struin al ruim een jaartje rond op de site, vooral om prijzen te vergelijken. Ongeveer een halfjaartje geleden kwam ik in aanraking met de geweldige community hier en besloot om een account aan te maken. Ik ben op deze site gekomen door ook regelmatig prijzen te googelen, om toch wel de beste deals te krijgen .

Xbox 360 Versie.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 27-09-2013 11:26
Ik heb echt geen idee meer, maar waarschijnlijk was ik op zoek naar een leuk prijsje voor een van de vele games die ik koop. Sommige webstores verwijzen expliciet naar budgetgaming, met de vraag om je aankoop hier van een review te voorzien. En natuurlijk doe ik dat dan graag :-)
'vroeger' keek ik altijd op Tweakers, maar tegenwoordig altijd via deze site. Veel prettiger zoeken, en betere prijsjes!
PS3 editie! (ps4 mag natuurlijk ook ;-) )
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 27-09-2013 11:28
meer dan 7 jaar geleden toen ik zelf nog games verhandelde.
de simpele board layout en de reacties waren altijd leuk om even langs te lopen als een soort nieuws board.
nieuwe lay out en meer mensen later is budgetgaming wel uitgegroeid tot een mooie site
PS3 versie
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 27-09-2013 11:40
Ik ben nog maar vrij kort lid van BudgetGaming, ik kwam er al regelmatig om dingen te lezen maar nooit echt de behoefte gehad om op dingen te reageren. Hoe ik het precies ontdekt heb weet ik niet, ben altijd al into games geweest dus waarschijnlijk dat ik ooit via google op deze site terecht ben gekomen.
Uiteindelijk was het de MonsterHunter Gift A Friend actie die door een foutje van nintendo oneindig vaak gebruikt kon worden de reden om me over te halen en mezelf te registreren.
Sindsdien reageer ik af en toe op dingen. Ik kom in ieder geval nog steeds met plezier iedere dag op BudgetGaming en kijk altijd of er nog nieuwe prijsreacties zijn voor games die ik zoek. Verder lees ik veel Threads maar zoals gezegd reageer ik dus maar amper.

Mocht ik winnen, dan graag een xbox360 editie!
avatar van Giulio
Giulio ( 2 ) 27-09-2013 11:48
Ik was bezopen dus ik weet het allemaal niet meer.

PS3
avatar van Oniryo
Oniryo ( 192   3) 27-09-2013 11:58
Ik heb me niet gelijk geregistreerd maar ik volg Budgetgaming zo'n beetje van het begin sinds het gelinkt werdt via de website 'GameQube" wat nu N1ntendo.nl heet.

Xbox 360
avatar van Ashazy
Ashazy ( 1398   1) 27-09-2013 12:05
Ik vond budgetgaming puur door op Google te zoeken naar budget games.. dit is zo'n 2 jaar geleden.. ik had later pas een account gemaakt zover ik mij herinner.
Ik heb in deze 2 jaar echt honderden euro's bespaard aan games dankzij deze site. dus daar ben ik zeer blij mee.
de site is overzichtelijk. Heeft een prettige communitie en is professioneel in onderhoud. Vandaar dat ik dagelijks meerdere malen deze site bezoek.

ik wil m graag voor de ps3
avatar van Rch1406
Rch1406 ( 7 ) 27-09-2013 12:19
Ongeveer een jaar geleden ben ik voor de eerste keer op Budgetgaming terecht gekomen. Dat was via Google, aangezien ik veel zoek naar goede deals op retrogames en consoles (snes etc.). Misschien een idee om daar wat mee te doen op BG? Bijvoorbeeld een prijsindicatie oid, of een mogelijkheid om je retro-collectie te showen/ruilen?

Daarnaast ben ik ook een fanatieke Xbox 360 gamer. Toen ik BG voor de eerste bezocht schrok ik dan ook van de (te) hoge prijzen die ik voor sommige van m'n eerder aangeschafte games had betaald. Sindsdien is de website + app een onmisbare aanvulling op m'n favoriete hobby geworden.

Vooral sinds het redesign is het een helder en up-to-date overzicht geworden alles wat met gaming te maken heeft. Nice work dus.

[Xbox 360]
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 27-09-2013 12:30
ik kwam hier via ps3 headliner en was eerst nog geen lid kijk een tijdje mee en later heb ik mij eens aangemeld

ps3
avatar van Delange021080
Delange021080 ( 189 ) 27-09-2013 12:40
Heb me vorig jaar ingeschreven op deze site,heb deze gevonden via google toen ik de beste prijs voor een game zocht. Ik plaats niet veel berichten, maar ik betrap me erop dat ik toch regelmatig op Bg zit om prijzen te vergelijken. Zo heb ik al enkele mooie koopjes gedaan ! Bg is ideaal voor de mensen met kids en die geen volle pot kunnen betalen voor een game, doe zo verder !

had me graag aangemeld voor de Ps3 versie van FIFA 14
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 27-09-2013 12:54
Ik wilde graag mijn spellen ruilen en vond het Traiding Board op deze site ideaal om dit te doen. Mijn topic loopt inmiddels al bijna 3 jaar.

Ik zou graag de PS3 versie ontvangen
avatar van BUwe80
BUwe80 ( 583   3) 27-09-2013 13:00
Bij handelen op een andere site kwam ik via een advertentie van iemand die op meerdere sites games aanbood bij Budgetgaming. Dat is inmiddels bijna 2,5 jaar geleden.

Xbox360 is mijn platform.
avatar van Agaathbep
Agaathbep ( 2 ) 27-09-2013 13:32
Ik struin al ruim anderhalf jaar rond op uw site en kwam ermee in aanraking door getipt te zijn door een kennis.Eind 2011 was ik namelijk op zoek naar verschillende games om aan kennissen en binnen ons eigen gezin cadeau te geven in de decembermaand (dus voor Sinterklaas en kerst).Sindsdien blijf ik dankzij deze/uw site prima bij op gamegebied.
Eerlijk gezegd heb ik mij nog maar een paar weken geleden geregistreerd.
Dit was om mee te doen aan een prijsvraag.
Nu/dit is voor mij ook de eerste keer dat ik een reactie plaats.
Ik zou namelijk heel graag de FIFA 14 Collector's Edition voor de Xbox 360 winnen voor ons gezin.
avatar van Userverwijderd81
Userverwijderd81 ( 0 ) 27-09-2013 13:41
Vergelijkingssites waren mijn niet onbekend, echter miste ik wel eentje waarbij alle games per platform in een keer overzichtelijk bij elkaar werd gehouden. Na een tip van iemand op een gamesforum kwam ik bijna 8 jaar geleden op budgetgaming terecht.

Vond het gelijk overzichtelijk ingesteld en kon juist door af en toe te kijken een deal scoren voor vrij goedkoop. Dit beviel me uitstekend, waardoor dit nu mijn eerste stop is geworden om prijzen te vergelijken van games.

Xbox 360 is mijn platform.
avatar van Darkkoet
Darkkoet ( 199 ) 27-09-2013 14:07
Een jaar of 2 á 3 geleden was ik opzoek naar de prijzen van een game die ik zocht. Toevallig kwam ik toen terecht op Budgetgaming waarbij ze hiervan een mooi overzicht hadden. Tegenwoordig bezocht ik de website een aantal keren per week.

Platform: PS3.
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1060   2) 27-09-2013 14:19
Een jaar geleden dacht ik. Zit zelf vaak op InsideGamer en daar komt BudgetGaming vaak voorbij. Zo ben ik eigenlijk in aanraking gekomen met deze site.

Platform: X360
avatar van Koei
Koei ( 109 ) 27-09-2013 14:35
Ik heb geen idee, al heel wat jaren voordat ik me uberhaupt hier geregistreerd heb. Op het forum waar ik toen rondhing had iemand zelf een automatische prijsvergelijking van GameCube-games gemaakt. Op een gegeven moment werd die niet meer bijgewerkt en linkte iemand daar naar budgetgaming. Zal aan het eind van de GameCube-tijd ergens geweest zijn denk ik.
avatar van Joi
Joi ( 487 ) 27-09-2013 14:38
Zo'n 2-3 jaar geleden. Ik was op zoek naar een lage prijs voor een game en kwam op Budgetgaming.nl te recht. Ik vond het een handige site omdat per spel een lijstje met de goedkoopste prijzen van webshops stond. Van daaruit ben ik blijven hangen en zit zo nu en dan eens op de site.

De CE wil ik graag als PS3-versie winnen.
avatar van Brainseeker
Brainseeker ( 40 ) 27-09-2013 14:46
Nog maar lid sinds 12-04-2013 maar daarvoor ook vaak gebruik gemaakt van budgetgaming. Gevonden wanneer ik zocht voor guitar hero III. Vanaf toen nooit meer zomaar een spel gekocht voordat ik hier even heb gekeken.

PS3
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 27-09-2013 14:56
Ik ben twee jaar lid, en ik ben volgens mij getipt naar deze site. Heb me direct geregistreerd en gebruik vanaf toen direct de site bijna dagelijks. Het begon met alleen het controleren van de prijsreacties, en het vergelijken van prijzen. Pas sinds kort ben ik actief op het forum.

PS3
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1811 ) 27-09-2013 15:55
Ik ben iets meer dan een jaar lid. Ik heb de site denk ik gevonden via google. Maar helaas heb ik geen geweldig geheugen dus ik weet het niet meer zeker. Sindsdien kijk ik altijd op deze site voordat ik een game koop, heb er al lekker veel geld mee kunnen besparen

PS3 of XBOX 360
Ik heb ze allebei, maar liefst voor de PS3
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2237 ) 27-09-2013 16:09
Ik kom hier al wat jaartjes en zo heb ik altijd de beste deals kunnen vinden voor m'n games. Op die manier bespaar ik zoveel in een jaar dat dat toch weer 1 á 2 games extra is. Onlangs heb ik toch besloten om een account aan te maken om mee te kunnen helpen met prijsacties, reacties op acties en natuurlijk gezellig mee te praten.

Als ik win dan graag de PS3 versie
avatar van Dabasman
Dabasman ( 479 ) 27-09-2013 16:11
Ik ben al sinds 2007 lid van het forum welke ik iedere dag bezoek. Ik was in die tijd, denk ik, op zoek naar de goedkoopste webwinkel voor een game. Zodoende kwam ik op Budgetgaming terecht en ben ik nooit meer weggegaan.

mocht ik winnen dan graag de PS3 versie.
avatar van Psvpas
Psvpas ( 114   1) 27-09-2013 16:19
Ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst van een vriend gehoord bij een Free Record Shop actie voor de spellen van 10 euro. Sindsdien verslaafd aan bugetgaming Via budgetgaming altijd de beste deals kunnen vinden en deze community helpt mijn bankrekening zo min mogelijk te verkleinen.

Hoop de PS3 versie te winnen!
avatar van Optiflex
Optiflex ( 174 ) 27-09-2013 16:28
Ongeveer 2 jaar maar toen geen account aangemaakt wel geprofiteerd ervan. Toen maar een account gemaakt en beviel me wel. Tot heden bevalt het me nog steeds leuke collums en actieve community.
avatar van Videlleke
Videlleke ( 368 ) 27-09-2013 16:54
Poeh das moeilijk , ik ben de website ''per ongeluk'' tegengekomen eigenlijk. eerst een beetje aftasten natuurlijk en als ''gast'' stiekem mee gelezen , en sinds 2010 eindelijk lid geworden. Budget gaming heeft mij al diverse malen aan hele toffe en goede aanbiedingen geholpen!
niet meer weg te denken bij mij en kom er nog dagelijks ff rondneuzen ;-)

Xbox 360 versie
avatar van Blauwehaan
Blauwehaan ( 536 ) 27-09-2013 17:12
Dit account is nog niet zo oud, maar ik zit al ongeveer een jaar regelmatig op budgetgaming. ik heb budgetgaming.nl gevonden omdat ik assassins creed 2 goedkoop binnen wilde halen, en na wat googlen voor prijsvergelijkings sites kwam ik uit op budgetgaming. ik gebruik het nog steeds erg vaak en het is een erg handige site.

PS3 versie zou mooi zijn.
avatar van Swinferno
Swinferno ( 16 ) 27-09-2013 17:12
Ik heb budgetgaming ooit gevonden toen ik op zoek was naar de goedkoopste versie van een game, zal zo'n 6 jaar geleden zijn geweest. Of het WoW of Civliziation was weet ik niet meer zeker. Zag in mijn profiel dat ik nu zo'n 3 jaar een account heb, al post ik zelf niet zo heel veel. Wel erg blij met de site, heeft me al veel geld bespaard. Ook de shop-waarderingen komen erg van pas.
avatar van Boownage
Boownage ( 161 ) 27-09-2013 17:43
Ik heb Budgetgaming ongeveer een jaar geleden ontdekt toen ik een game zocht die niet zoveel kostte en toen kwam ik al heel snel hier terecht

Sindsdien kijk ik altijd op budgetgaming voor leuke acties en goedkoope prijzen.

PS3 Versie zou heel erg mooi zijn.
avatar van Ddegroot
Ddegroot ( 98 ) 27-09-2013 17:45
Echt geen idee meer hoe lang op budgetgaming kom kijken. Ik zou ook niet meer weten hoe ik op de site gekomen ben haha. Wat ik wel weet is dat ik dagelijks op de site te vinden ben en de site ook aan andere gamers aanraad. Keep up the good work en doe mij maar de ps3 versie.
avatar van Lays1985
Lays1985 ( 16 ) 27-09-2013 17:47
Via mijn neef heb ik ongeveer 5 jaar geleden kennis gemaakt met Budgetgaming. Hij wees me op de site en hij zei dat hij hier heel regelmatig keek en games bestelde.

Sindsdien heb ik vrienden, collega's, etc. ook steeds geïnformeerd over Budgetgaming.

Winkels als FRS ten spijt, maar die hebben de internetoorlog niet kunnen winnen.

Sindsdien ben ik ook niet meer blij geweest met cadeaubonnen van de FRS bijv.

Als ik zou winnen, zou ik graag de PS3 versie willen.
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 27-09-2013 17:51
Ik ben hier in 2009 terechtgekomen toen ik informatie zocht via google over het importeren van games en nooit meer weggegaan.

PS3.
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 27-09-2013 17:52
Pfoe, heb even moeten spieken en ben tot mijn verbazing al bijna 3,5 jaar lid van budgetgaming. Moet ook eerlijk bekennen dat ik heel erg goed moest nadenken om er achter te komen dat ik volgens mij via een maat voor het eerst hier naartoe werd gestuurd om een game te kopen. Sindsdien eigenlijk direct om en zodra mensen vragen hebben aan mij over prijzen van games stuur ik ze gelijk door naar deze website.

Weet van vele dat ze door het aanraden van deze website enkele tientallen euro's bespaard hebben, maar of ik geld heb bespaard of juist meer ben gaan uitgeven doordat je alles een pak goedkoper kan vinden dan voorheen weet ik niet

Versie maakt mij niets uit, heb beide consoles
avatar van JayV
JayV ( 92 ) 27-09-2013 17:56
Nu alweer 3 jaartjes terug, kwam ik hier terecht om voor leuke prijs games voor mijn PS3 te zoeken. Kan me helaas niet herinneren welke game het was (al denk in Uncharted). Sindsdien kom ik hier regelmatig om is te kijken waar ik welke game kan halen voor beste prijs. Erg goed initiatief deze site!!! Leven is al duur zat.
Verder is het altijd leuk om is een kijkje te nemen in de prijsvragen sectie. Deze probeer ik zodoende regelmatig bij te werken als ik iets op internet tegen kom.

Ik speel graag mee voor de PS3 versie (niet eens voor mezelf, maar denk dat mijn neefje volledig uit zijn dak zal gaan )
avatar van Lom0r
Lom0r ( 1213 ) 27-09-2013 18:18
Ik ben lid sinds 21-09-2009, kwam hier terecht toen ik via google op zoek was naar de goedkoopste games die destijds bijna uit zouden komen. Door de geweldige vergelijking functie ben ik er vaker terug gekomen en uiteindelijk heb ik me dus ingeschreven op de 21ste van september. Omdat ik daarvoor altijd gezellig op verschillende fora zoals het saiyan forum had gezeten ben ik lid geworden van dit gezellige forum.

Indien ik win graag de ps3 versie
avatar van Vegetom
Vegetom ( 64 ) 27-09-2013 18:27
Lid sinds begin 2010 maar lees al veel langer mee om de beste koopjes te vinden wat nog altijd heel aardig lukt hier. Ik denk dat ik hier ooit via een linkje op xboxworld terecht ben gekomen, maar zeker weten doe ik het niet meer.

Xbox 360 (Y)
avatar van Boosterz
Boosterz ( 156 ) 27-09-2013 18:28
Ik ben via het forum van een andere Game-nieuws site terrecht gekomen op BG. Ik struin al zo'n 3/4 jaar de site af maar heb nu pas sinds een jaartje een account.

In het begin gebruikte ik voornamelijk de prijsvergelijker, maar de site lonkte wel naar meer waardoor ik ook het nieuws en de columns van Jan begon te lezen. Ook het exchange en hulp forum gebruik ik tegenwoordig zo nu en dan!
avatar van Razerbe
Razerbe ( 407 ) 27-09-2013 18:29
mij kan je hier al vinden van maart 2012 :p
een vriend van me vermelde deze website, het handigste aan deze website volgens mij is de prijsvelijker die ik vaak gebruik :p
voorkleur gaat uit naar de ps3 versie indien ik win.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 27-09-2013 18:44
Ik kijk keek al een jaar af en toe op deze site om prijzen van games te vergelijken. sinds kort heb ik ook een forum account.

ps3 versie.
avatar van Hippopotamus
Hippopotamus ( 1 ) 27-09-2013 18:50
Ik maakte voor het eerst kennis met BudgetGaming toen ik zocht naar de goedkoopste aanbiedingen. Daar was het dan! Budgetgaming. Heel overzichtelijk met vrijwel dagelijks updates wat betreft nieuws in deze wereld en weer de goedkoopste oplossingen. Sindsdien kijk ik dagelijks op BudgetGaming om alle nieuws weer te bekijken. Verreweg de beste prijsvergelijkingssite. En mocht ik de FIFA game winnen, dan zou ik het voor de Xbox 360 willen hebben. Bedankt voor het lezen!
avatar van MitchDylan
MitchDylan ( 297 ) 27-09-2013 18:58
Heb eerlijk gezegd geen idee hoelang ik momenteel lid ben. Ik weet wel dat ik gigantisch veel tijd in deze site heb zitten. Ben geen dief van mijn eigen portemonnee, dus begon daarom op budgetgaming te kijken. Op dagelijkse basis was ik te vinden op de site en kwam toen ook in aanraking met de reviews en het forum. Het gevolg hiervan was het aanmaken van een account. Vandaag de dag kijk ik elke dag wel even op budgetgaming. Niet zo'n hele actieve member, maar wel een hele tevreden!
avatar van Linius Pallitax
Linius Pallitax ( 280 ) 27-09-2013 18:59
Volgens mijn profiel zit ik hier alweer sinds augustus 2011. En ik heb me ongetwijfeld geregistreerd om zo nu en dan eens te kunnen reageren op het forum of om een prijsreactie te plaatsen. Ik ben hier terecht gekomen via Insidegamer gok ik zo. Veel NL gamers gebruiken deze site tenslotte om de goedkoopste games te vinden.

Ik zou hem graag voor de Xbox 360 willen.
avatar van Playgirl
Playgirl ( 3 ) 27-09-2013 20:53
Eerlijk duurt het langst toch ? Ik ken jullie nu krap 14 dagen en dat kwam omdat ik op zoek was naar een passend cadeau.Passend bij zowel de persoon als mijn portemonnee.En daarvoor kom je dan toch al snel bij jullie uit.Ik weet zeker dat deze kennismaking uitmondt in een lange monogame(what's in a name) relatie.
avatar van Lennardodin
Lennardodin ( 10 ) 27-09-2013 21:03
Ik zit hier nog niet zo lang, maar ik vind Budgetgaming een zeer goede site en ik gebruik hem vaak. Ik hoop dat jullie nog lang blijven bestaan, zodat ik nog lang van jullie gebruik kan maken. Ik denk dat ik via InsideGamer ofzo hier ben terecht gekomen, waar ik opzich zeer blij mee ben.

PS3 versie.
avatar van PuHa
PuHa ( 241 ) 27-09-2013 21:09
Ik ben inmiddels 4 jaar lid van budgetgaming. Ik ben hier terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar de laagste prijzen voor spellen. Ik bezoek de site meerdere keren per week, vaak zelfs dagelijks.

Ik doe mee voor de PS3 versie.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25492   20) 27-09-2013 21:10
Lid sinds 04-10-2010 staat er bij m'n account info (ik moest op m'n eigen nickname clicken om het te zien), en iets daarvoor heb de Budgetgaming website gevonden omdat ik op zoek was naar prijzen van games.

Ik maak niet zomaar op elke site een account aan, maar hier wel vanwege de goede site, handige tips van andere leden, als Nederlander altijd op zoek naar koopjes en geen scheldpartijen e.d. bij de verschillende discussies hier.

En mocht ik winnen, dan voorkeur voor PS3 versie (hoewel een XBox360 versie ook welkom is hoor )
avatar van Dennie
Dennie ( 23 ) 27-09-2013 21:43
Ongeveer een jaar geleden kwam een vriend ermee. We wilden graag een spel hebben en hier bleek je een mooi prijzeoverzicht te hebben. Stond er van versteld voor hoeveel goedkoper ik mijn games kon krijgen.
Een paar maanden geleden maakte ik kennis met het tradingboard, waar ik nu ook wel eens zo mee en dan rond zit te kijken.

Xbox 360
avatar van Weepymathishard
Weepymathishard ( 1 ) 27-09-2013 22:07
Een jaar of 4 geleden heb ik na veel sparen een xbox 360 kunnen kopen. Ik vond games altijd al geweldig maar had nooit het geld om echt goede games te spelen. Na al mijn spaargeld in een xbox te hebben gestoken wou ik graag zo goedkoop mogelijk games kunnen kopen. Op de website gamekings.tv, die ik al lange tijd volgde, heb ik toen van deze website gehoord. Sinds dien maak ik vaak gebruik van deze hele toffe site!

Xbox 360
avatar van GameCollector013
GameCollector013 ( 258 ) 27-09-2013 23:14
Ik denk zo'n 2-2,5 jaar geleden. Ik wilde eens kijken waar ik zo goedkoop mogelijk games kon kopen en heb dan ook serieus 'goedkope games ps3' op google opgezocht. Na 2 pagina's afstruinen met websites die toch niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeden vond ik deze site. Ik wilde net weer afsluiten omdat dit niet leek op een goedkope webshop, en dat was het ook niet. Het was veel beter, hier kon ik alle games vinden en erachter komen waar spellen het goedkoopst waren. Het was een droom die uitkwam, ik denk dat ik door deze site al aardig wat geld heb bespaard, waarvoor dan ook heel veel dank.

Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat ik win, zou ik graag de PS3 versie willen hebben
avatar van Gerben_S
Gerben_S ( 213 ) 27-09-2013 23:41
Bij mij zou het ongeveer 3-4 jaar geleden zijn? Er had iemand een brief naar de Power Unlimited gestuurd om jullie aan te raden. Vanaf toen minimaal 3x per week kijken naar de laatste deals. Zou wel eens willen uitrekenen hoeveel het me in totaal heeft uitgespaard!! Sowieso veel gamewebsites ermee ontdekt (denk aan humble bundle, zavvi en amazon) daarnaast ook nog is een aantal games verkocht op het forum! Moet toch al gauw 200~300 euro zijn?

Oh heb een playstation 3, dus dan die Al weet ik natuurlijk al waar die het goedkoopst is
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 1214 ) 28-09-2013 00:14
Net een jaar geleden. Ik ben terecht gekomen op budgetgaming, aangezien ik op zoek was naar koopjes op het internet en ik kwam tot de conclusie dat dit de beste site daarvoor is. Sindsdien heb ik er het hele jaar door veel gebruik van gemaakt en dat heeft me heel veel geld gescheeld .

Nog bedankt daarvoor! PS3 heeft nog altijd mijn voorkeur :p
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 28-09-2013 01:00
Hier terechtgekomen na een tip van m'n neefje, struim hier nu al zo'n 4 jaar rond voor de goedkoopste prijsjes.
xbox 360
avatar van Gamer42
Gamer42 ( 5 ) 28-09-2013 03:21
Ik kwam er op door een tip van een vriend, omdat ik voor goedkoop spelletjes wou halen. Ik hou al ongeveer een jaar kijkje op budgetgaming voor interessante aanbiedingen. Wekelijks kijk ik of er wat interessants voor mij ligt. Was nooit een besteller via internet, maar het bleek toch voordeliger dan via winkel. Aanbiedingen op budgetgaming vind ik meestal up-to-date. Ik was er dus op om te kijken waar FIFA 14 het goedkoopste was en toen zag ik deze prijsvraag. Dus de moeite genomen om een account te maken.

Graag voor de PS3
avatar van Vinay_rwsh
Vinay_rwsh ( 13 ) 28-09-2013 08:32
ik kwam er op door een Tip van een vriend van mij, omdat ik wou up to dat wou blijven waar ze een game wel hadden en waar niet! bespaard me ook lekker veel tijd!

PS3 versie!!!
avatar van Putse50
Putse50 ( 1 ) 28-09-2013 09:08
zonet heb me pas geregistreerd
PS3 versie!!!
avatar van Rubentje
Rubentje ( 152 ) 28-09-2013 09:41
Ik typ net in, zo'n twee jaar geleden. Toch even gekeken op mijn account...sinds september 2011! Precies twee jaar geleden dus. Op zoek naar goedkope game en een verkoopsite van tweedehands. Getipt door een vriend. Fifa 14 voor de ps4....uh ps3 lijkt me fantastisch!
avatar van PSV-Eindhoven
PSV-Eindhoven ( 37 ) 28-09-2013 10:42
Account aangemaakt zo'n 2 jaar geleden, maar al zeker 5 jaar of langer bekend. Toendertijd dacht ik zoiets van: Google is een zoekmachine, zou er dan niet zoiets zijn voor games met betrekking tot prijsvergelijk? Bij die gedachte stuitte ik op Budgetgaming. Ik kom er dagelijks voor de beste prijzen. Dit alles heeft me in 5 jaar tijd behoorlijk wat bespaard. Ik heb dan ook in mijn vriendenkring Budgetgaming aangeprezen als de beste prijsvergelijkingssite van Nederland. Voor de rest ook best wel een gezellige gemoedelijke en mooi vormgegeven website om es de forums door te nemen. Dus Budgetgaming, ga zo door! Als ik deze FIFA 14 win zou ik het graag voor de XBOX360 willen.
avatar van Saibotv
Saibotv ( 2 ) 28-09-2013 11:01
Sinds een week ben ik lid, ik was opzoek naar game info voor de ps3
toen kwam ik hier op uit

PS3
avatar van ErikjeO
ErikjeO ( 6 ) 28-09-2013 11:31
Bijna 2 jaar geleden toen ik op zoek was naar een goedkopere Colin Mcrea Dirt 3 toen in de winkels nog tussen de 40 en 60 euro... Toch maar eens gaan rondstruinen en kwam vrijwel direct op budgetgaming terrecht..
Ik was ik toen vrij sceptisch over het bestellen, betalen en dan pas leveren, (bang dat het nooit zou komen)
Uiteindelijk winkel uitgekozen met een hoge beoordeling, besteld voor nog geen 3 tientjes. Sindsdien geen enkele game meer in de winkel gekocht, heeft mee al verscheidende euro's gescheeld... Raad vrienden van mij tegenwoordig ook allemaal aan eerst hier ff te kijk voor ze naar de winkel rennen.. Voor mij een echte uitkomst geweest!!

Mocht ik Fifa14 winnen graag voor de PS3
avatar van Meanie
Meanie ( 441 ) 28-09-2013 11:36
Sinds 18-03-2011 ben ik lid, maar daarvoor hield ik de site ook al ruim een jaar in de gaten. Was toen student en op zoek naar leuke en natuurlijk goedkope games en toen kwam ik via google op deze site. Nu ben ik geen student meer, maar waarom veel betalen voor weinig als je voor weinig veel kan krijgen?!

PS3 graag
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 28-09-2013 13:29
Inmiddels al bijna acht jaar lid, sinds 25 december 2005. Kwam in eerste instantie opzoek naar goedkope games, maar ben blijven hangen voor de fijne community. Heb vaak periode's dat ik even weg ga, maar ik kom altijd terug. Ben hier terecht gekomen door mijn broer, die waarschijnlijk nog veel langer lid is.

Edit: Helemaal over heen gelezen, maar ik zou graag de Xbox 360 versie willen!
avatar van Infamous
Infamous ( 496 ) 28-09-2013 13:48
Moest er even over nadenken maar een paar jaar geleden toen ik net mijn ps3 had wou ik warhawk met een headset kopen. De game kon ik alleen niet vinden bij de plaatselijke gameshops en daarom tikte ik op Google iets van 'warhawk ps3 kopen' in en toen vond ik via de zoekresultaten Budgetgaming. Ik kreeg een net overzicht met shops die de game verkochten met de beste prijzen. Sindsdien(08-10-2010) struin ik rond op de site en kom er bijna altijd wel terug als ik een game wil kopen of een mooi prijsje gespot heb.

PS3 versie zou mooi zijn.
avatar van Colonski
Colonski ( 58   4) 28-09-2013 13:57
HAHAHA goeie Ik ben hier nu almost 5 jaar lid (bijna mijn jubileum ) Langer al struinend. Hoe lang bestaan jullie eigenlijk al. Ik heb jullie ooit proberen te vinden omdat ik Cheapassgamers al langer had maar deze meer (lees alleen maar) buitenlands georienteerd was. En toen (had ik moeten verzinnen) waren jullie daar opeens, sindsdien kijkt ik hier geregeld voor nieuwe PS spullen.
avatar van Dutch_joker
Dutch_joker ( 465 ) 28-09-2013 14:39
Ik loop hier ook al bijna 5 jaar rond. Vroeger echt super veel gegamed en het liep flink uit de kosten. Wat doe je dan als Hollander? Je gaat het internet afstruinen naar cheap buys. zodoende kwam ik deze site tegen, wat een geweldig overzicht bied aan winkels, maar ook aan reviews. Ook lange tijd lid geweest van PU. maar naar een tijd snel op gezegd, omdat het nieuws bij jullie veel uitgebreider was en veel eerder. Ik kijk nu eigenlijk dagelijks op het forum. Niet alleen voor cheap games, maar ook voor nieuwtjes. Mooie is dat veel vrienden van mij ook game en vaak games samen kopen. Ik ben eigenlijk de voorzitter die de games dan regelt. Ze vinden dat ik het meest op de hoogte ben van de nieuwe games en goedkoopste prijs.. Ik zou het echt geweldig vinden als ik deze prijs kon krijgen. Wat is er nou leuker dan een goede pot voetbal en natuurlijk een lekkere pot bier erbij met vrienden. Mocht ik deze prijs dus winnen, dan maken jullie niet alleen mij gelukkig, maar ook me vrienden, de AH waar ik het bier en snacks haal en me ouders dat ze even rust van me hebben. (Alleen me vriendin zou dit minder leuk vinden.. Maar soms gaat game voor de dame..)
De console waar ik de game het liefst op willen hebben is de Playstation.
avatar van JBjeroen
JBjeroen ( 1186 ) 28-09-2013 15:33
Hoe heb jij ooit voor het eerst kennis gemaakt met Budgetgaming en hoe lang struin je al op Budgetgaming rond? Geef hier onder een korte toelichting.

Ik heb het eventjes opgezocht: Lid sinds 21-05-2013. Dus nu ruim 4 maanden lid! Ik ben op deze site gekomen omdat de zomervakantie rond die tijd was begonnen. Ik was van plan in de vakantie mijn PS3 weer op mijn kamer te zetten en lekker te gamen in de vakantie. Ik keek al wel op game sites om nieuwtjes te lezen maar had geen zin om voor elke game de hoofdprijs te betalen. Dus ik keek op marktplaats rond en zo kwam ik via wat op internet rond te neuzen uiteindelijk op budgetgamers. Eerst hield ik de site gewoon in de gate zonder lid te zijn. Maar de community sprak me erg aan omdat iedereen behulpzaam en aardig is voor elkaar. dus toen lid geworden en ik kijk nu elke dag meerdere keren op deze site en heb het erg naar mijn zin.

De PS3 versie zullen jullie me erg blij mee maken!
avatar van MCT
MCT ( 22 ) 28-09-2013 17:37
heb ik een Xbox in 2009 gekocht en toen heb ik gehoord van een vriend die bij mij school zit dat je goede spellen via een goedkoop prijs kan kopen via Budgetgaming, ik gebruik het dus al een paar jaar maar ik ben pas een weekje lid
avatar van Whitewater
Whitewater ( 561 ) 28-09-2013 18:40
ik heb het even terug moeten zoeken, maar eigenlik ben ik op firstlook 2011 voor het eerst in aanraking gekomen met de website van budgetgaming. Op deze firstlook werden game items geveild voor het goede doel. Ik heb toen new supermario bros Wii met handtekening van mario gekocht.

Sinds die tijd kijk niet alleen ik op budgetgaming waar de games het goedkoopst zijn, maar ook mijn family en vrienden kijken eerst hier waar de game gekocht moet worden.

september vorig jaar heb ik mij dan ook maar geregistreerd om wat activer mee te doen op de site.
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 28-09-2013 18:46
Ik heb er volgens mij eerst kennis mee gemaakt toen ik zocht waar een game het goedkoopst was, toen eens een beetje rondgekeken op de site. Keek hier eerst alleen op voor de prijzen, maar sinds eind vorig schooljaar(juni/juli ongeveer) had ik weer eens wat meer tijd en ben hier nu redelijk actief.
Xbox aub
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 28-09-2013 18:49
Gewoon met een sjtuk beton ijzer
avatar van Ryjuu
Ryjuu ( 23 ) 28-09-2013 19:18
Ik maakte voor het eerst kennis met Budgetgaming toen ik via een gameforum naar deze site werd doorverwezen om prijzen te checken. Zonder het echt door te hebben ben ik sindsdien al meer dan 5 jaar een stille lid van Budgetgaming. Een stille lid omdat ik niet echt actief post op de site, maar het betekent zeker niet dat ik de site nooit bezoek. Sterker nog BG is voor mij dagelijks routine geworden nadat het mij in het verleden heel wat koopjes heeft opgeleverd. En daar ben ik deze site dan ook zeer dankbaar voor.

Xbox 360
avatar van Micha
Micha ( 32 ) 28-09-2013 20:43
Ik moet eerlijk zeggen: Ik weet niet meer precies wanneer ik budgetgaming heb gevonden.
Ik weet alleen nog dat ik altijd mijn spellen voor 60 euro kocht en even later hierover in een discussie kwam met een goede vriend van mij. Toen vertelde hij mij dat je veel beter naar deze site kon gaan, waardoor je veel geld bespaard en dus veel meer kon gaan doen. En het heeft zeker geholpen en ben hem dan ook dankbaaar
Ik heb pas een paar weken geleden een account aangemaakt, want toen zag ik pas voor het eerst een prijsvraag waar een prijs bijzat die ik zou willen hebben, zoals nu
(Xbox 360)
avatar van Maltorius
Maltorius ( 2599   3) 28-09-2013 20:47
Toen budgetgaming begon was ik hier al te vinden. Het is een site die ik altijd opzoek, op mijn telefoon en pc. Het is ideale site waar veel op te vinden is. Informatie over games en vooral de prijzen geven altijd doorslag haha.

En natuurlijk wil ik de ps3 versie haha.
avatar van Judokid
Judokid ( 3 ) 28-09-2013 22:21
Bij toeval ben ik op deze site terecht gekomen, na wat snuffelen op de site kwam ik deze prijsvraag tegen, natuurlijk laat ik die niet aan mijn neus voorbij gaan. Wie niet waagt, wie niet wint! Wat bedgetgaming betreft ik denk er nog wel eens leuke deals uit te kunnen halen (ps3)
avatar van BreakawayWouter
BreakawayWouter ( 15 ) 28-09-2013 22:44
Budgetgaming heb ik ontdekt denk ik vorig jaar ergens om de een vriend van mij er telkens op kwam. En telkens met leuke aanbiedingen kwam en goedkoperen games vond die telkens. Toen ben ik ook maar is gaan kijken. en sins 1 jaar vind ik telkens mooie aanbiedingen hier en kijk ik altijd eerst hier. Ik raad dit ook aan aan al me vrienden als hun een game zoeken. Zo ben ik bij jullie terecht gekomen mvg Wouter! PS nog steeds super tevreden! Xbox360
avatar van Ghettosteyl
Ghettosteyl ( 703   1) 28-09-2013 23:45
Het heb Budgetgaming ontdekt via een (oude) aflevering van Gamekings. Hier werd naar jullie site gerefereerd naar aanleiding van een ingezonden brief van een kijker. Toen ik besloot een om op jullie site te kijken kwam ik er achter dat ik dus al jaren veel te veel heb betaald voor mijn games. Een beetje balen dus, maar nu weet ik wel zeker dat ik (mede door de geweldige community) altijd de beste prijs betaal voor een product. Ik denk dat ik momenteel 1,5 a 2jaar lid ben. (PS3)
avatar van Gamer88
Gamer88 ( 1723   9) 29-09-2013 00:18
519 dagen ren ik hier al rondjes. Site gevonden toen ik een mooi prijsje zocht voor een game.

PS3
avatar van Sjordi
Sjordi ( 627   22) 29-09-2013 02:30
Ik ben via een maatje ooit op Budgetgaming terecht gekomen en have been using it ever since. Sinds 2008. Zoiets denk ik dat het is geweest. Ik zie in mijn e-mail dat ik in ieder geval in feb 2009 de site aan een maatje heb aangeraden, dus moet daar voor zijn geweest.

Als ik een gelukkige winnaar wordt, dan zou ik vooral erg blij zijn met de Xbox 360 versie. Voorbaat dank en fingers crossed!
avatar van TheMART
TheMART ( 3974 ) 29-09-2013 02:50
Budgetgaming liep ik al een paar jaar geleden tegenaan, na een zoektocht over het internet die ging via CDWow (nu WowHD) en wat andere import toko's.

Als gamer sinds ergens in de jaren '80 is het gamen uitgegroeid van hobby tot bijna lifestyle. Ik heb van elke generatie consoles veel, heel veel staan in hardware en games dus ook al heb je een flink besteedbaar inkomen, dan nog wordt het op een gegeven moment de kunst zoveel mogelijk gamewaar voor je geld te krijgen! En de tijden dat we dom konden worden gehouden door de winkels, met veel te hoge prijzen zijn gelukkig voorbij. Eerder gebruikte ik nog vaak (zeker met hardware) Pricewatch van Tweakers, maar tegenwoordig is Budgetgaming mijn vaste thuisbasis.

En sinds enige weken ook geregistreerd member en aardig wat posts gemaakt op het forum. Een aardig thuis om de gameverslaving nog wat verder te voeden! En door dit forum relatief vaak te bezoeken liep ik tegen een zeer mooie recentelijke deal aan, de Sony Pulse headset voor m'n PS3, PSVita en toekomstige PS4 bij Wehkamp voor 99,99 Euro waar ik zojuist ook nog op het forum las dat met de code 'nieuw' er een waardebon van 10 Euro te verzilveren viel bij Wehkamp. Laat ik die Pulse headset nu met acceptgiro hebben gekocht, dus die 10 Euro gaat nog van de prijs af.

Zo zie je maar weer, door Budgetgaming.nl een Sony Pulse headset voor 89,99 Euro gescored. Nu is door Budgetgaming het helemaal een sport geworden om de beste gamedeals te fixen!


PS3
avatar van KiLLerKnight
KiLLerKnight ( 177 ) 29-09-2013 04:31
Al een paar jaar check ik budgetgaming dagelijks. Geen idee eigenlijk, hoe ik hier terecht ben gekomen, wel dat ik al langer soortgelijke Engelse sites bezoek. Dus toen ik ook een Nederlandse site ontdekte was natuurlijk ideaal. Kon ik ook de Nederlandse prijzen in de gaten houden. Koopjes vinden is soms leuker dan de games zelf hahaha.

Xbox 360
avatar van Fedde
Fedde ( 1 ) 29-09-2013 09:21
Vorig jaar zocht ik fifa 13 voor een lage prijs. ik kwam op deze site terecht, toen heb ik wat rondgekeken, en zag dat er veel informatie op deze site was. sinds toen check ik deze site regelmatig want er zijn veel koopjes en aanbiedingen. Ik wist nog niet dat er ook prijsvragen waren. dus ik had nog geen account maar toen ik deze vraag zag heb ik er meteen een gemaakt.

Xbox 360
avatar van Tok88nl
Tok88nl ( 82 ) 29-09-2013 10:49
Kom er net achter dat ik al weer ruim 4 jaar lid ben, de website budgetgaming zit in me routine.. weet ik dat er weer een vette game word gereleased ga ik altijd even naar budgetgaming. De aanbiedingen van de week mis ik ook nooit.

Wil graag de PS3 versie winnen
avatar van Galaxian2600
Galaxian2600 ( 1 ) 29-09-2013 11:01
Ik kocht een Power Unlimited agenda, en zat onder de saaie les een beetje te kijken bij de facts enzo, toen zeiden ze daar: kijk ook eens op budgetgaming.nl en toen kwam ik hier en heb uiteindelijk GTA V gevonden en het goedkoopst ge pre-ordered.

Xbox 360
avatar van Drummer4ever
Drummer4ever ( 3 ) 29-09-2013 11:29
Ik was jaren terug opzoek naar leuke en goedkope games. Ik vroeg aan een vriend of hij nog leuke en goedkope games wist en toen vertelde hij dat hij altijd deze site, budgetgaming.nl, checkte. Sindsdien, bezoek ik deze site regelmatig om te kijken wat voor games er uit zijn gekomen of goedkoop zijn. En om af te toe een prijsvraagje mee te pakken, zoals deze.

Ik zou graag de xbox 360 versie willen winnen.
avatar van Roidbuster
Roidbuster ( 992 ) 29-09-2013 11:33
Ik ben jaren terug ook verwezen naar budgetgaming na de opmerking dat ik veel te duur bezig was . Ik begon met het bezoek aan de site altijd op zoek naar de beste prijzen voor de nieuwste games maar opeens begonnen mij ook meer reacties op te vallen. Sale hier, sale daar. Ik kocht voorheen eigenlijk alleen games die ik ook echt wilde proberen en al had gezien (wel duur). Nu koop ik eigenlijk veel meer maar voor veel goedkopere prijzen dus het bespaart me zeker maar ik heb meer gekocht dan gedacht

X360
avatar van Luke
Luke ( 1414 ) 29-09-2013 13:07
Ik ben op budgetgaming gekomen via een vriend van me. Hij attendeerde mij op de aanwezige prijslijsten op budgetgaming en daar heb ik heel wat mooie koopjes door gevonden!

Volgens mijn account ben ik lid sinds Lid sinds 08-03-2012, maar ik kijk al vanaf begin 2011 op budgetgaming.

Jullie zijn wel deels verantwoordelijk voor mijn koopverslaving :p.

PS3^^

avatar van Rhox
Rhox ( 58   1) 29-09-2013 13:57
Ik ben blijkbaar al lid (geregistreerd) sinds 2009, maar ik was daarvoor al jaren een dagelijkse bezoeker om te kijken welke games grote kortingen hadden (prijsreacties). Nu kom ik hier nog dagelijks de laatste prijsreacties bekijken, vooral omdat verkeerd geprijsde games hier snel vermeld worden
Hoe ik hier geraakt ben? Ik vermoed gewoon via google ooit geraakt en blijven hangen (zag direct het potentieel in dat deze website en community te bieden heeft!)

Console: PS3 (en binnenkort PS4 )
avatar van Cab0211
Cab0211 ( 423 ) 29-09-2013 14:08
Ik ben lid sinds begin 2011, maar daarvoor eigenlijk al behoorlijk vaak op de site geweest. Begin 2011 begon ik pas met shop surveys en dergelijke. Op het forum ben ik nog niet heel actief, maar daar ga ik verandering in proberen te brengen.
Ik ben hier terecht gekomen via google, ik zocht namelijk naar een game wat goedkoper, maarja hoe dacht ik al. Toen kwam ik dus op budgetgaming uit en ondertussen kom ik hier bijna dagelijks en raad ik behoorlijk wat van mijn vrienden de site ook aan

Console PS3
avatar van Linovb
Linovb ( 1 ) 29-09-2013 14:48
Helemaal nieuw hier, hoop dat ik hier mijn PS-3 kennis kan ophalen. Hopelijk doe ik mee in de Fifa-verloting!? Mjn zoontje van 6 wil echt voetbal zien maar alle games zijn volgens hem "nep". Wellicht kan FIFA14 daar verandering in brengen!
avatar van Kid Icarus
Kid Icarus ( 586 ) 29-09-2013 16:09
Ik kom al 10 jaar op xboxworld. In de beginperiode waren er nog maar 2 Nederlandse websites die games verkochten. Dat was allemaal nieuw, maar wel interessant in verband met de lage prijzen. Ik ging toch altijd naar de fysieke winkel om games te kopen. Sinds die tijd kwamen de websites als paddenstoelen opzetten. Dus via xboxworld kwam ik al snel terecht bij budgetgaming. Sindsdien natuurlijk nooit meer weg geweest, omdat dit de snelste manier is om geld te besparen. Zodoende kan je met hetzelfde geld meer games kopen. Nooit meer 60 euro voor een game betalen.

Ik heb zowel een PS3 als Xbox 360, dus mocht ik één van de gelukkige winnaars zijn, dan heb ik geen voorkeur voor een bepaalde console.
avatar van Ekfad
Ekfad ( 843   4) 29-09-2013 22:26
Als ik mij nog goed kan herinneren las ik de eerste maal over jullie in de PU. Ben dan even komen kijken en sindsdien steeds teruggekomen. Voornamelijk de shop survey trok ik wel, maar dankzij de vele tips en de schitterende koopjes die ik er aan over hield kom ik ondertussen regelmatig en graag langs. Ik log mij zelden in maar mijn dagelijkse bezoekje sla ik zelden over en de make over zorgde er voor dat het alleen maar aangenaam vertoeven is.

Graag de PS3 versie
avatar van Drumknakker
Drumknakker ( 12 ) 30-09-2013 02:09
Iets meer dan 4 jaar geleden strandde ik hier mede door google. Ik kocht vaak games uit Engeland via Shopto.net maar kwam er dankzij budgetgaming en de actieve community achter dat dit ook niet altijd de goedkoopste was. Sindsdien al 4 jaar games gekocht maar euro's bespaard via deze site.
avatar van Deathsentence
Deathsentence ( 728 ) 30-09-2013 10:56
ergens in 2011 kwam ik hier terecht dankzij google :p vanaf dat moment hier regelmatig teruggekomen omdat het gewoon een super handige site is. Uiteindelijk op 20-05-2012 een account aangemaakt en ben sinds dien actief hier op BG en heel wat euro's bespaard ^^

ps3/xbox i dont care heb ze beide ^^ mocht ik winnen hoef ik hem maar één keer te halen haha xD

succes mensen!
avatar van Usurper
Usurper ( 56 ) 30-09-2013 11:19
Ongeveer 3.5 jaar geleden was ik als een gek alle gamer sites aan het afstruinen naar informatie, nadat we een xbox gekocht hadden.
Nu volg ik er nog maar 3 en daarvan is budgetgaming er dus 1 van.
Veel toegevoegde waarde.
avatar van Magnifix71
Magnifix71 ( 112 ) 30-09-2013 13:45
Zo'n twee jaar geleden vroeg ik mij af of het niet simpeler kon dan zelf alle webwinkels af te klikken op zoek naar koopjes voor mijn X360.
Mijn zwager, die pc-gamer is, komt al langer op deze site en heeft mij getipt.
Heeft mij al heel wat muisklikjes gescheeld
avatar van Ilyasse023
Ilyasse023 ( 2 ) 30-09-2013 14:01
ik bazel al zo'n 5 maanden rond op budgetgaming ik kwam erop terwijl ik zocht waar ik GTA V het goedkoopste kon vinden ik had budgetgaming via google gevonden en heb veel vrienden getipt over deze site

Platform : ps3
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 30-09-2013 14:53
Al een paar jaar omdat ik toentertijd een member van BG leerde kennen en via die member een tijdlang reviews voor BG geschreven heb. Maar dat was echt in het begin van de site.

Xbox 360!
avatar van Sp0rtl1fe
Sp0rtl1fe ( 44 ) 30-09-2013 16:15
Ik kom alweer zo'n 3 jaar op BG. Ooit gevonden na een tip op een forum, weet niet meer welke. Sindsdien is BG mijn startpagina en heb ik al heel wat euro's bespaard op mijn game aankopen.

De ultieme besparing zou zijn als ik deze fifa voor de Xbox 360 zou winnen.
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 30-09-2013 18:39
Kijk al langer, pas een account aangemaakt. Ik koop niet zomaar koopjes, enkel zoek ik de games op die ik graag wil, en kies zo de goedkoopste icm meest betrouwbare/levertijd. FIFA speel ik niet, dus een prijs hoef ik niet te winnen.
avatar van Aleesha
Aleesha ( 1 ) 30-09-2013 19:35
Ik ben sinds vandaag lid geworden via een tip van een vriend. Toen zag ik ook deze leuke win actie en ik dacht meteen even mee doen en proberen
avatar van Nandypiep
Nandypiep ( 2 ) 30-09-2013 20:21
Ik gebruik budget gaming voor elke game die ik wil gaan kopen voor mijn xbox 360. Ik gebruik deze site ongeveer een jaar en ik ben zeer positief over de site.
Ik kijk wekelijks of er nog leuke xbox 360 games in de aanbieding zijn.
Ik heb deze site ontdekt via google door in te typen goedkope xbox game kopen.
Ps ik heb een xbox 360
Ik ben ook geïnteresseerd in de prijsvraag ik vind FIFA een mega gave game heb alleen effe het geld niet.

avatar van Racestra
Racestra ( 446 ) 30-09-2013 21:11
Ik struin hier alweer ruim 3,5 jaar rond. Sinds december 2009 een dagelijkse bezoeker aangezien ik toen mijn eerst PS3 kocht en natuurlijk op zoek was naar de goedkoopste sites om games te kopen. Ben waarschijnlijk via Google hier terecht gekomen. Door de jaren heen heeft Budgetgaming mijn honderden euros bespaard op lang niet alleen games en is het een van de weinig sites waar ik zeker een paar keer per dag wel op kijk.

PS3
avatar van Megane377
Megane377 ( 6313   33) 30-09-2013 21:30
heb me al iets meer dan 1 jaar geleden ingelogd, maar was voor die tijd wel vaak hier te vinden maar geen account aangemaakt, maar uiteindelijk wel aangemeld, ik kon het niet meer laten, moest kunnen reageren op berichten enz...
ik was toen op zoek naar goedkopere prijzen voor spellen en via google hier gestrand (zonder Rum)
sindsdien elke dag wel ff checken, tis wel verslavend
altijd de beste deals proberen te scoren, door de veeeele goede tips van mede BGers EN de vele goede acties die BG hier organiseert, TOP!

mocht ik gekozen worden dan zou ik graag de PS3 versie aub.

bedankt!
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 30-09-2013 21:48
Heb me in januari van dit jaar geregistreerd na al een tijdje op de site dingen beken en gelezen te hebben. Een vriend van mij wees mij eind vorig jaar op budgetgaming.nl.En uiteindelijk dus ook een account aangemaakt, verstandige keuze .

Moest de eerste paar maanden erg erin komen wat betreft het forum, ben namelijk nog nooit eerder op een forum actief geweest. Na beetje wat geprobeerd te hebben en goede tips van Skull_kid nu uiteindelijk de draai goed gevonden.

Waardeer erg de aardige mensen en reacties op de site en het forum. Ga hier de komende tijd ook weer met veel plezier mijn vrije momenten doorbrengen.

Mocht ik winnen dan maak de editie mij niet uit ( heb allebei de consoles ).

Ajwd
avatar van Isocan
Isocan ( 29 ) 01-10-2013 14:15
Kom dagelijks al sinds mei 2010. Ooit een keer gestrand via google voor leuke en goedkope games. Nu struin ik door Budgetgaming voor goedkope games voor de kids (zij zijn al duur genoeg ).

Mocht ik winnen zou ik hem willen ontvangen voor de PS3 (zoontje zou super blij zijn !!)

Bedankt en keep up the good work!

Isocan
avatar van X700XL
X700XL ( 791 ) 01-10-2013 18:12
Ik ben sinds 2010 lid, daarvoor gebruikte ik de site alleen puur voor prijzen checken maar langzamerhand ben ik ook het forum ingedoken en leuke tijden gehad, nu ben ik minder actief maar geniet nog steeds van deze website.

Ik win nooit wat, wie weet dit keer.
Xbox 360
avatar van Joranpoort
Joranpoort ( 2 ) 01-10-2013 20:35
Ik heb kennis gemaakt met budgetgaming nadat ik een prijsalert op jullie Twitteraccount heb gezien die iemand had geretweet. Dat was ongeveer een halfjaar geleden.

PS3
avatar van Rikimaru
Rikimaru ( 118 ) 01-10-2013 21:27
Alweer een paar jaartjes en als Holander behoor je ook gewoon Budgetgaming te kennen altijd de beste prijzen en das voor de gamer van deze tijd geen overbodige luxe

PS3 . En ga vooral zo door guys check de site altijd als ik weer eens een nieuwe game koop
avatar van Budje
Budje ( 48 ) 01-10-2013 21:30
Vanaf Jan 2011 en bezoek hem steeds weer is het niet voor de prijzen dan wel voor de leuke topics die vaak langs komen .Keep up the good work mensen.
Als het me lukt zou ik hem graag voor de PS3 winnen

MVG Budje
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5398   20) 01-10-2013 21:58
Pffffffffffffff.... dat is echt al heel wat jaren geleden. Echt geen idee, maar zal wel redelijk in het begin van de site zijn geweest, aangezien ik altijd op zoek ga naar de beste prijzen voor ik iets aanschaf, en dus regelmatig op fora en vergelijkingssites zit.

BG is dan dusdanig goed dat ik daar ook meteen ben blijven hangen, en in de loop der jaren ook alleen maar beter is geworden.

Waarschijnlijk ben ik hier oorspronkelijk terecht gekomen via een ander forum, zoals xbw.nl of gamer.nl.

Zou mooi zijn als ik hem voor de PS3 zou kunnen winnen (of PS4 ), aangezien ik XBox Live Gold eruit heb gekicked, en ingeruild voor het veel betere value-for-money PSN+.
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 01-10-2013 22:37
Lid sinds november 2010.
Via google ooit uitgekomen bij budget gaming terwijl ik op Zoek was naar een mooie prijs voor een game.
Sindsdien veelvuldig gebruik gemaakt voor opzoeken van prijzen.
Eens viel mijn oog op de prijsvragen forum. Na een aantal keren met prijsvragen meedoen en af en toe iets gewonnen te hebben kreeg ik de smaak te pakken. Doe vooral mee met film en game prijsvragen. En wat ik tegenkom post ik weer in het prijsvragen forum.

Doe graag mee voor Xbox 360 versie.

Succes iedereen,
avatar van Pacboyslim
Pacboyslim ( 547   3) 01-10-2013 22:38
Ik keek al langer rond op de site. Ik weet niet precies sinds wanneer en hoe ik er op ben gekomen. Kijken waar games het goedkoopst zijn is reuzehandig en heeft me al veel geld bespaard. Maar een gratis game winnen is niet te overtreffen. Een prijsvraag heeft me dan ook in 2011 over de drempel geholpen om een account aan te maken. Helaas heb ik toen niets gewonnen, maar we blijven proberen... Mocht ik winnen; graag de Xbox 360 versie.
avatar van Jordy12
Jordy12 ( 162 ) 02-10-2013 01:16
Sinds 8e maand van 2010, Zag iets leuks op het trading board en zonder account kun je niet reageren, dus heb ik er een aangemaakt, en nu kijk ik regelmatig op het trading board en waar games het goedkoopste zijn

Xbox 360 versie.
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2385 ) 02-10-2013 01:37
Oeehh, ik zag in mijn profiel dat dat alweer een tijdje terug was (maart 2009). Ik weet nog wel hoe dat ging. Voor die datum was ik al langer op budgetgaming.nl, maar had ik me nog niet geregistreerd. Ben daar normaal niet zo van en al helemaal niet om 'leuk' op het forum mee te praten enzo.

Ik besloot mij te registreren vanwege een aankoop die ik had gedaan bij een webwinkel die net nieuw was. Ik last allemaal berichtjes van argwanende bg-ers of die winkel wel te vertrouwen was. Ik had toevallig net een bestelling geplaatst bij die winkel en deze in goede orde ontvangen. Ik vond het daarom netjes om dit te vermelden in het desbetreffende topic.

Maar misschien zie je de bui al hangen, ik had nog geen eerdere posts geplaatst en werd daarom in het begin behandeld als 'een kennis van' die zogenaamd even een positieve review moest plaatsen om klanten te werven. Mezelf nog geprobeerd te verdedigen, maar dat ging vanzelf naarmate de tijd vorderde en ik meer berichten had geplaatst.

Nu kijk ik bijna dagelijks op budgetgaming.nl. Ik vind het leuk om sommige stukken te lezen zoals de theecorner en reviews. Daarnaast mis ik niet graag aanbiedingen zoals die laatste bij de Dixons Verder vind ik het tradingboard erg fijn. Je hebt hier meestal te maken met fatsoenlijke mensen die een fatsoenlijke prijs vragen/bieden. En de mogelijkheid om te kijken of die persoon eerdere ervaringen heeft en of die goed zijn bevallen.

Via budgetgaming heb ik ook nog eens de eerste stappen gezet bij het importeren vanuit het buitenland. In eerste instantie voornamelijk vanuit het oosten (Australie, Hong Kong), maar de laatste tijd vooral de UK.

Ik kan wel zeggen dat ik blij ben dat ik ooit op budgetgaming.nl terecht ben gekomen, het heeft mij echt de ogen geopend qua prijzen van games en de manier waarop de markt werkt.

(PS3 versie )
avatar van BigBoss
BigBoss ( 101 ) 02-10-2013 01:55
Kan me eerlijk gezegd niet meer herinneren hoe ik precies voor het eerst op budgetgaming terecht ben gekomen. Denk een link ofzo op een andere gamesite. Heb nu een account sinds 4 jaar, maar kwam volgens mij al een jaar of 2 op de site om de prijzen te checken voor ik die maakte. Dus al weer een hele lange tijd geleden

PS3 versie, mocht ik zoveel geluk hebben om te winnen
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 02-10-2013 02:00
Ah jah, ik herinner het mij als de dag van gisteren. De dag dat ik budgetgaming ontdekte. Na jaren van mijn prijzige verslaving(gamen) en top dollar betaald te hebben om deze verslaving te bekostigen bij mijn lokale dealers, iedereen kent ze wel.. die kleurrijke geldzuigers (intertoys, bart smit en consorten) met beloftes van de beste ish die je ooit gehad hebt, scherpere prijzen vind je nergens bla bla wa wa verhalen, ging ik een jaartje of 5-6 geleden the good old interweb op.. googlend en wel looking for a fix. Na wat propeganda van dezelfde dealers zag ik in mijn ooghoek 2 woorden die samen een euforisch gevoel ontwaakte in het diepst van mijn ziel; Budget Gaming. Een virtueel overzicht van alle dealers die er toe doen, de "fix" die ze verkopen en een overzicht waarin zowel de onderlinge prijs en kwaliteit beschreven staat. Mijn lokale dealers zie ik slechts incidenteel nog, vluchtig veelal met een gevoel van aversie, daar ik jaren lang de hoofdprijs gelapt heb voor mn fix en bij mn dealer langs moest, sturen mijn nieuwedealers hun goederen vaak naar mijn huis adres,tegen een lagere vergoeding. Dit betekent dat er meer geld en tijd overblijft om van mijn verslaving te genieten.

Ik doe bijna nooit mee met deze prijsvragen (geen mazzelaar i guess), zelfs als ik niet win heeft het schrijven van dit stuk een therapeutische meerwaarde gevormd door mij in te laten zien hoeveel budgetgaming mij al geholpen heeft door de jaren heen.
Voor de off-chance dat ik toch de gelukkige ben, houd ik me aanbevolen voor de Xbox360 versie van Fifa14 UT CE. Bij deze IIG bedankt Budgetgaming, voor deze afgelopen jaren en dat we er samen nog vele mogen meemaken. Nu moet ik er een eind aan breien, de afkickverschijnselen spelen op, het is tijd voor mn fix.
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 02-10-2013 02:00
*dubbele post* dingen die verslaafde doen voor een gratis fix :p
avatar van Kaluche
Kaluche ( 794 ) 02-10-2013 02:24
Ongeveer een jaar geleden. Ik zocht op internet goedkopere prijzen voor Games dan dat ze kosten in de winkels en hoppakee vond ik Budgetgaming.nl. Sindsdien 'surf' ik zonder surfplank vrijwel bijna elke dag op Budgetgaming.nl. Op 4 maart 2013 besloot ik om lid te worden.

PS3 versie
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 02-10-2013 02:48
Ik ben al lid sinds 11-01-2011. Ik zat eigenlijk eerst op insidegamer. Ik zag op een dag bij de verkoop topic dat iemand zijn games ook op BG te koop had staan. Uit nieuwschierigheid ging ik het even opzoeken. De website beviel me wel, alles was goed ingedeeld, van de prijzen topic tot de tradingboard. Tot de dag op heden bezoek ik meerdere keren per dag BG. Zonder BG zou ik veel games zijn misgelopen, so thank u BG

PS3 Versie
avatar van Dexter010
Dexter010 ( 4184 ) 02-10-2013 02:58
Ik was opzoek naar een goede prijs vergelijkingssite voor games en kwam zodoende op Budgetgaming terecht. Heeft me aardig wat euro's bespaard in de afgelopen 2 jaar dat ik hier nu op zit. Thank you all.

Xbox 360 versie
avatar van Hamklaas
Hamklaas ( 212 ) 02-10-2013 03:20
Ik ben hier voor het eerst anderhalf jaar geleden ingelogd maar ik weet vrijwel zeker dat ik hier al een half jaar eerder was geweest. Ik was aan het rondstruinen voor een goedkope Xbox live gold abonnement als de arme student die ik toen der tijd was en vond via dit dus een site waar ik het echt bizar veel goedkoper kon krijgen.

Sindsdien bestel ik echt alles via internet en kijk ik elke dag wel effies of er nog leuke aanbiedingen zijn op jullie site. Het heeft me tot nu toe ontzettend veel geld bespaard.

Xbox 360 versie alstublieft
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 02-10-2013 08:26
Lid sinds 10-12-2008

Ben er al een tijdje, maar post niet zo heel veel. Kwam op deze site terecht nadat iemand op gamer.nl hierop wees. De site was toen nog in z'n beginfase, maar ik volgde het bijna dagelijks. Ik zag dat de prijsvergelijkingen steeds sneller en nauwkeuriger werden en sindsdien bezoek ik deze site minimaal 2x per dag, of vaker als ik echt wat wil hebben.

Goede site, duidelijke doelgroep en heel actueel. Ga zo door

PS3
avatar van Matdriks
Matdriks ( 55 ) 02-10-2013 10:04
Ik denk een jaar of 5 geleden. in ieder geval lang geleden.
Misschien minder lang dan ik denk.
Maar in ieder geval kwam ik het een keer op gamersnet.nl tegen en link.

PS3 voorkeur, echter xbox360 heb ik ook
avatar van Masterofwar
Masterofwar ( 908 ) 02-10-2013 10:23
Sinds 2008 meer dan dagelijks te vinden om Budgetgaming en het heeft me daarom heel veel geld gekost/bespaard, ben er nog niet uit welk van de twee. Maar één ding is zeker, het is hier heel gezellig en ik ben blij dat ik deze site heb leren kennen in 2008! Al heb ik geen idee meer hoe ik ons eerste contact is ontstaan, vast niet in de kroeg.
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 02-10-2013 11:34
Sinds een jaar of 4 deze site ontdekt omdat ik zocht naar prijsvergelijkers voor games. Ik heb de site ooit toevallig gevonden, gewoon via Google volgens mij. Ik heb altijd gebruik gemaakt van deze site omdat deze gespecialiseerd is in games, ik had echter nooit een account aangemaakt. Ik heb sinds kort een account aangemaakt en ik moet zeggen, ik ben nu best wel verslaafd aan de site Ik kom hier elke dag en ga verschillende topics af. Het is een leuke community en je kunt veel informatie en behulpzame mensen vinden. Daarnaast kun je uiteraard goede deals op de kop tikken, wat wil je nog meer als fanatieke gamer?

Ik zou graag de collector's edition voor de PS3 willen! Zou mooi uitkomen want ik heb zoveel games gekochtin de pre-order gezet dat FIFA er even niet meer bij kon terwijl ik eigenlijk elk jaar FIFA koop en veelvuldig speel.
avatar van BlackKawa06
BlackKawa06 ( 15 ) 02-10-2013 11:40
Ben sinds 2010 lid van BG. Had net een playstation 3 gekocht en ik vond de prijzen voor de spellen te duur. Zodoende via internet lopen googlen naar goedkope spellen en zo op BG terecht gekomen. Het leuke aan BG vind ik de forums. Naast prijsvergelijkingen kan je op deze forums elkaar helpen.

Als FIFA fan zou ik graag de PS3 versie willen hebben.
avatar van Sender
Sender ( 315 ) 02-10-2013 12:02
Ik heb me in 2008 aangemeld op BG. Voor die tijd lurkte ik en dat doe ik eigenlijk nog steeds voor het grootste gedeelte. Destijds waren games uit, met name de UK, nog erg veel goedkoper dan in Nederland. Aangezien ik een echte Hollander ben, mag het niet al te duur zijn. Hier werd precies uit de doeken gedaan op welke sites ik moest zijn en welke haken en ogen er aan vast zaten. Ik heb hierdoor menig game goedkoop buiten onze landsgrenzen kunnen kopen. Daarnaast heb ik her en der eens een kritische of positieve review achtergelaten, alsmede wat games geruild middels het trading board.

Xbox 360.

avatar van Jeroid
Jeroid ( 5 ) 02-10-2013 12:02
Het is nu al wel 2 jaar geleden dat ik Budgetgaming heb ontdekt. Eerst was het voor prijsvergelijking voor spellen. Maar nu gebruik ik het echt voor opzoeken van collector edities van verschillende games. Sinds dien heb ik nu een ruime collectie. Dankje Budgetgaming.

Xbox360 versie please
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 02-10-2013 13:05
Heb vroeger bij een gameshop gewerkt en was dus bekend met alle gamesites en hield alle prijzen bij. Ben sinds 2008/2009 ofzo frequente bezoeker van de site, hou vooral de shopsurveys bij en de Mega Monday van Zavvi vind ik de laatste tijd erg interessant om te lezen. Door jullie site heb ik vroeger vaak bij play.com en thehut gekocht. Erg leuk om wekelijks even door de budgetbakken te scrollen via jullie site en er eens een pareltje uit te vissen voor een prikkie.

MOcht het zover komen dan win ik graag de PS3 versie. Ook omdat mijn GTA savegame gesloopt is door GTA Online en er ff helemaal klaar mee ben
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 02-10-2013 13:09
Heel wat jaren geleden, toen ik nog de Power Unlimited las, stond er in de Powerspy een keer een tip over geld besparen op spellen kopen door op Budgetgaming te kijken. Dat heb ik toen eens geprobeerd en dat beviel me enorm. Een hele tijd later heb ik hier een account aangemaakt (2008 ) en dat is me goed bevallen, want de community op dit forum is ontzettend aardig.

Voorkeur voor Xbox 360.
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 02-10-2013 13:11
Sta sinds 4 jaar geregistreerd (moest hier even voor in mijn profiel terugkijken) maar hang volgens mij wel al een jaar of 2 langer rond. Geen idee hoe ik hier ooit op terecht ben gekomen, maar ik heb er wel altijd veel gebruik van gemaakt. Het meeste heb ik gekeken in de prijsreacties voor games die ergens als opruiming voor een prikkie op te pikken waren. Daarnaast heb ik ook vaak het trading-forum afgestruind naar games.

Dat zijn de twee zaken waardoor ik nog regelmatig op deze site terug kom
avatar van Lucky
Lucky ( 7 ) 02-10-2013 13:48
Poeh dat is al weer wat jaartjes terug. Ik denk zo'n 3 à 4. Vriend van me wees daar destijds op. Keek zelf altijd via Tweakers pricewatch maar hij vertelde me dat budgetgaming vaak completer was. Zodoende hier beland en sinds die tijd al mijn games altijd eerst hier gezocht voor ik wat koop.

Xbox360
avatar van Martino-x
Martino-x ( 129 ) 02-10-2013 14:33
Vroeger besteedde meer tijd aan het vinden van goedkopen games dan het daadwerkelijk spelen ervan. Tot ik op een dag BudgetGaming tegen kwam, ook wel de prins op het witte paard genoemd. Sinds dien is het vinden van goedkope games een fluitje van een cent en speel ik al mijn favoriete games meer dan ooit en bij deze games zou ik heel graag de Collectors edition voor de PS3 willen toevoegen.
avatar van T.Verhoeven
T.Verhoeven ( 990 ) 02-10-2013 15:32
In 2007 kwam ik hier om de laatste koopjes te checken en voor het trading board, dus ondertussen al zo'n 6 jaar actief hier. Volgens mij was dat toen via Google. Het doel van mijn bezoek is niet zo veranderd, maar de frequentie wel. Eerst keek ik eens per paar dagen, en nu toch wel een aantal keer per dag!

Het winnen van de Xbox 360 versie zou nice zijn ^^
avatar van Meester Splinter
Meester Splinter ( 52 ) 02-10-2013 15:52
Een aantal jaar kom ik alweer op deze site om games zo goedkoop mogelijk te kunnen kopen. Ik had van vrienden van deze site gehoord. Sinds 2 maanden ook member geworden, vanwege de leuke prijsvragen en het Trading Board.

PS3
avatar van Sjors125
Sjors125 ( 1 ) 02-10-2013 17:32
Lid sinds vandaag (vanwege de mooie prijsvraag), maar ik kom al een jaar of 2 à 3 op de website. Ik ben hier gekomen via een tip op het forum van Tweakers.net. Daar volgde ik het gamenieuws en via hen kwam ik hier. Ondertussen ook al een paar hele goede deals weten te vinden via budgetgaming.nl. (Bijv. Uncharted 3 en de Assassin's Creed-box met daarin alle delen van de serie.)

Wanneer ik het geluk heb deze mooie prijs te mogen winnen, dan heel graag de PS3-versie. Dankjewel!
avatar van Sp33d1devil1
Sp33d1devil1 ( 59 ) 02-10-2013 17:47
Ik heb me vandaag pas geregistreerd maar kom hier eigenlijk al jaren, zo'n jaar of 3. Ik was toen aan het kijken via Google waar ik Fifa 10 het goedkoopste kon kopen, en kwam toen natuurlijk hier uit.

Sindsdien kijk ik eigenlijk altijd bij elke game waar ik hem het goedkoopst kan kopen via Budgetgaming.nl.

Mocht ik winnen, dan wil ik graag de PS3 Versie.
avatar van Alexos1991
Alexos1991 ( 19 ) 02-10-2013 19:35
Een jaar of 4 geleden hoorde ik van een vriend dat games importeren een stuk goedkoper was dan in Nederlandse retailwinkels het spel kopen. Toen ik daar een guide voor googlede kwam ik op via via op budgetgaming terecht. Een tijdje later was ik ook lid geworden om andere budgetgamers op acties te wijzen en aan prijsvragen mee te doen. Als ik win zou ik graag de PS3 versie willen
avatar van Daemauroa
Daemauroa ( 276 ) 02-10-2013 19:38
pfft, ik kende de site al een hele tijd, maar heb sinds vorig jaar er pas gebruik van gemaakt. kwam hier door advies van een vriend, welk vertelde dat dit een van de beste vergelijkingssites is voor games. en groot gelijk had hij.
als ik de gelukkige winnaar ben, wordt ik erg gelukkig van de PS3 versie.
avatar van Ruudje86
Ruudje86 ( 1 ) 02-10-2013 21:21
Ik kom hier sinds 2007 schat ik, af en aan. Vroeger kocht ik meer games en ik checkte dan ook altijd waar ik games goedkoop kon halen. Op een gegeven moment kwam de oprichter van deze site een praatje houden tijdens een van mijn college's op de universiteit van Tilburg, en heb ik hier eens rond gesnuffeld.
Het handige vind ik dat je een overzicht hebt met wie voor welke prijs verkoopt, niet altijd is de goedkopste keus de beste (lees: heb je het spel even snel binnen).

Inmiddels koop ik een stuk minder games dan vroeger maar FIFA koop ik nog elk jaar getrouw. Ik was eigenlijk aan het wachten op de PS4 maar via deze weg ga ik al graag aan de slag met de PS3 versie natuurlijk
avatar van Mon 369
Mon 369 ( 243 ) 02-10-2013 22:36
Ergens rond 2007/2008 ben ik via zoekmachines terecht gekomen bij budgetgaming.nl.
Op dat moment had ik nog niet zo lang een ps2 als ik me goed herinner (opgegroeid met computerspellen maar laat met de ps2). Door budgetgaming heb ik nog veel in kunnen halen.
De koopjes waren de aanleiding om hier te komen en zijn altijd meegenomen, maar ik realiseer me dat het vooral de mensen en het solidariteitsprincipe achter de site waren die ervoor zorgden dat ik bleef terugkomen. Het is heel leuk om een koopje te vinden en te weten dat er een plek is waar iemand anders komt die dat zeker weten ook heel fijn vindt om te lezen. Zoveel post ik hier niet, maar ik vond iets dat ik wilde delen en ben daarom in 2008 lid geworden van deze site.
Er is hier een sterke gemeenschapszin met er gebeuren een hoop dingen op basis van vertrouwen. Dat is mooi om te zien en te lezen.
Budgetgaming is de laatste jaren ook steeds meer een soort van instituut geworden en ik heb gemerkt dat het webwinkels niet ontgaan is.
Wat Fifa betreft: elke versie zou goed zijn. Vanwege het gemis van xboxlive heb ik een lichte voorkeur voor de ps3 versie.

Edit: spel- en constructiefouten.
avatar van Fantafun
Fantafun ( 10 ) 02-10-2013 22:55
Heb de site leren kennen door een vriend van me die zei dat er heel veel aanbiedingen hierop te vinden was. Sinds deze zomer bekijk ik de site dus volop om up-to-date te zijn van alle wekelijkse aanbiedingen.
Indien ik win, dan zou ik graag de ps3 editie ontvangen.
avatar van Jeffreypep
Jeffreypep ( 686 ) 02-10-2013 22:59
Ik kom hier nu alweer 6 jaar.
Eerste keer dat ik hier kwam was toen ik net mijn ps3 had gehaald en goedkoop aan leuke games wou komen
Inmiddels al een grote collectie van games opgebouwd.
Vooral voor collectors editions heb ik een zwakte ;p
De laatste tijd lees en check ik zoveel mogelijk alle berichten, heb al veel mooie koopjes via budgetgaming kunnen scoren!
( denk aan social-bonnen van bol.com, leuke bart smit collectors en special editions, Dixons uitverkoop acties en nog veeeel meer)

Mijn voorkeur gaat uit naar de xbox versie
(al heb ik ook nog ps3)
avatar van Argonius
Argonius ( 173 ) 02-10-2013 23:07
Ik kom hier nu een aantal jaar. Ik check voornamelijk het frontpage nieuws om goede aanbiedingen te scoren! Dat is uiteindelijk waarom wij hier allemaal rondneuzen, en terecht! Waarom meer betalen als dat niet hoeft?
Maar achter de frontpage schuilt erg veel potentie. Op de fora is genoeg interessants te vinden. Wel of niet game gerelateerd, voor ieder wat wils. Hier was ik een aantal jaren geleden naar op zoek, en Google blijf een grote vriend, die mij dan ook op deze mooie plek bracht.
Mods en leden van Budgetgaming, keep up the good work!
Mocht ik winnen, dan zou ik graag de PS3 versie ontvangen.
avatar van JustB
JustB ( 170 ) 02-10-2013 23:42
3 jaar terug was ik nog een arme student en zocht ik goedkope games, na 1 google search was dit de eerste site waar ik terrecht kwam. Na 3 jaar , onderhand geen student meer, weet ik nog steeds de goedkoopste games via budgetgaming.nl te vinden, top guys!

Voorkeur: Xbox 360
avatar van JOUK€
JOUK€ ( 41 ) 02-10-2013 23:46
Al een paar jaartjes kom ik hier, ik post niet veel maar kijk wel dagelijks op de frontpage. Heb dankzij tips hier al menig mooie aanbiedingen in de wacht kunne slepen en dat zal ik ook nog wel jaren via deze site blijven doen! Maar mocht ik hier 1 zo'n gratis Collector's Edition kunnen krijgen kan mijn dag helemaal niet meer stuk en zou dat de beste ''aanbieding'' zijn die ik hier in al die jaren heb getroffen
Het liefst zou ik de 360 versie winnen.
avatar van Hel1
Hel1 ( 38 ) 02-10-2013 23:49
Mijn vriendin en ik zijn fanatieke gamers en willen natuurlijk zo min mogelijk betalen voor de nieuwste games Wij kopen de games ook altijd samen dus dat scheelt sowieso al de helft van de kosten! Om heel eerlijk te zijn ben ik hier een aantal jaartjes terug gekomen via een prijsvraag die ik helaas toen niet had gewonnen...Maar ben toch wekelijks blijven hangen hier, tot nu toe. Mijn vriendin en ik hebben een aantal mooie goedkope games op de kop weten te tikken, thanks Budgetgaming!

De kans is klein maar mocht ik winnen dan voor Playstation 3
avatar van Faithless²
Faithless² ( 3 ) 02-10-2013 23:53
Nog maar net, haha Ik was op zoek naar de prijzen van F1 2013 en tada... hier ben ik... en jaja, nog op de valreep ga ik meteen mijn kans(je) wagen om deze fantastische prijs te winnen, zou wel fijn zijn
En alvast mijn complimenten voor deze super leuke site hier trouwens, hier gaan jullie mij nog terug vinden!

Groetjes and I will keep my fingers crossed (al is dat wel moeilijk gamen zo)

Voorkeur gaat uit naar Xbox 360
avatar van Phantom20099
Phantom20099 ( 120 ) 03-10-2013 08:46
Ik ben een tijd geleden (echt geen idee hoe lang) op budgetgaming.nl gekomen via een gamessite, zal niet zeggen welke want ik mag vast geen reclame maken (uche uche pu.nl uche uche).

Vind deze site heel handig, scheelt heel erg in het van winkelsite naar winkelsite gaan op zoek naar waar een game het goedkoopst is.

Als ik hem win wil ik hem wel voor PS3.
avatar van TheMART
TheMART ( 3974 ) 03-10-2013 11:14
Quote:
Ik ben een tijd geleden (echt geen idee hoe lang) op budgetgaming.nl gekomen via een gamessite, zal niet zeggen welke want ik mag vast geen reclame maken (uche uche pu.nl uche uche).

Vind deze site heel handig, scheelt heel erg in het van winkelsite naar winkelsite gaan op zoek naar waar een game het goedkoopst is.

Als ik hem win wil ik hem wel voor PS3.

"Tot slot
Geef je antwoord hier onder in de vorm van een reactie, de prijsvraag loopt tot volgende week woensdag 2 oktober 23:59. Daar na verloten we onder de reacties de twee collector editions"