Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Verjaardagsprijsvraag: We bestaan vandaag 9 jaar!

Geplaatst op 29-12-2013 00:02
Terwijl de rust zo tussen kerst en Oud en Nieuw even is wedergekeerd, is het tijd om nog één klein feestje samen met jullie als Budgetgamers te vieren. We bestaan namelijk vandaag al weer 9 jaar! Het was op 29 december 2004 dat Budgetgaming.nl voor het eerst het licht zag. Zie hier onder voor een idee hoe de aller eerste Budgetgaming er toen uit zag. Er is dit jaar weer heel wat op gamesgebied gebeurd zoals je ook voor een deel in de column van Jan Meijroos kunt lezen.

Ook qua gamedeals hebben we een paar mooie acties voor bij mogen zien komen. Wat te denken bijvoorbeeld van de Dixons uitverkopen in maart, waarbij veel games voor spotprijzen weggingen, of de 3=2 acties bij Saturn die zich online vertaalden in fikse kortingen, de Games Runs van Bart Smit, of de vele deals die Yourgamezone bijna wekelijks iedere Budgetgamer voorschotelde. Al met al hebben we weer heel wat mooie gamedeals dit jaar mogen langs zien komen! Maar wat is nu precies jouw gamedeal van het jaar? Daar komen we straks op terug in de prijsvraag.

Al is negen jaar nog geen jubileum, neemt dat niet weg dat het een goede reden is om nog één klein digitaal feestje te houden voor we het nieuwe jaar in gaan. Daarom houden we dan ook nog eenmaal een prijsvraag waarin we samen de balans gaan opmaken!



9 jarig bestaan prijsvraag: maak 3 x kans op een game naar keuze
Prijzen zijn niet altijd voor iedereen, tenzij het om de volgende prijsvraag gaat. Want wat voor een prijs is beter om te winnen, dan een prijs die je zelf kunt uitzoeken! Daarnaast is en blijft dat natuurlijk de ultieme vorm van Budgetgamen! Daarom vergeven we vandaag dan ook 3 maal een game naar keuze! Je mag zelf uit zoeken welke game je graag zou willen scoren. Maar wat moet je hier nu precies voor doen? Heel simpel. Geef daarvoor in een reactie hier onder antwoord op de volgende vraag:


Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013? (Geef een korte toelichting waarom.)

Let op! Vermeld tevens welke game je graag zou willen winnen en waarom je juist die graag nog aan je collectie zou willen toevoegen.

Verder enkele dingen waar je op moet letten:
- De game die je wilt hebben moet al uit gekomen zijn.
- Collector Editions zijn uitgesloten van deze prijsvraag, tenzij er geen andere versie is.

De prijsvraag loopt tot 30 december 12:00, we maken op 30 december na 12:00 de winnaars bekend. De games naar keuze zullen worden verloot onder de prijsvraagreacties.

Ook jullie bedankt!
We willen jullie namens het gehele Budgetgamingteam tot slot ontzettend bedanken voor al jullie bezoeken het afgelopen jaar, jullie shop surveys, de gezelligheid op het forum en alle andere dingen die jullie doen. Jullie maken mede de site, want dankzij al jullie meldingen van nieuwsbrichten en prijsreacties heeft iedereen (ook wij) heel wat geld weten te besparen op deze dure hobby die gamen heet. We kijken er naar uit jullie ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen, dat het een mooi gamejaar mag gaan worden. Het wordt tevens het jaar waarin we alweer naar de 10 jaar gaan en dat moeten we gaan vieren.

Voor nu wensen we iedereen alvast de beste wensen voor 2014 en natuurlijk veel succes met de prijsvraag!

Geplaatst op 29-12-2013 00:02

Laatste reacties

avatar van Cypher XCII
Cypher XCII ( 1773   10) 29-12-2013 00:12
Gefeleciteerd jongens! Jullie hebben me echt heel wat centjes bespaard Hoop dat jullie er ook nog lang zullen zijn!

Voor mij was de beste game deal toch wel GTA V.
Dé game van het jaar voor maar 29,- bij inlevering van 2 games bij de Gamemania! Mooier kon het gewoon niet!

De game die ik graag zou willen winnen is: Batman Arkham Origins [x360].
Batman Arkham Origins kwam helaas in een periode uit waar ik net geen geld voor had. Nextgen stond voor de deur, dus moest ik 'm helaas laten liggen. Ik zou 'm alsnog heel graag willen spelen.
avatar van Regird
Regird ( 459   1) 29-12-2013 00:12
Mijn Beste gamedeal was het kopen van de Wii U. toen de tijd was de prijs van de wii u 350 euro maar toen ik hier op BG keek zag ik hem toevallig rond mijn verjaardag voor 237 bij de BCC. Beste kado dat ik gekocht had voor mij De game die ik graag wil winnen is Dragon's Crown voor de ps3 omdat ik echt van 2d games en deze sprites zien er goed uit. Ook doet deze game me denken aan de goede oude arcade tijd waarbij ik en mijn broer en vrienden met zijn 4en een maar muntjes bleven gooien in de machine.
avatar van R1R5
R1R5 ( 287 ) 29-12-2013 00:16
Ik vond de WiiU Premium met New Super Mario Bros. U + New Super Luigi Bros voor €251,10 en gratis verzendkosten bij de Bart Smit de beste deal van 2013, omdat dat mij heeft overgehaald toch een WiiU aan te schaffen. Daar heb ik nog steeds totaal geen spijt van.
avatar van DonSniffer
DonSniffer ( 611 ) 29-12-2013 00:21
De beste 'game'deal van dit jaar moet toch wel de PS Vita voor 99€ zijn. Doordat dit gemeld werd op BG was ik mooi op tijd voor dit koopje. Hier werd ook de tip gegeven een gulle gift code te gebruiken waardoor de prijs nog lager werd dan normaal!

Als ik zou willen zou ik graag Dragons Crown voor de PS Vita willen winnen. Dit is een van de games die ik nog heel graag zou willen op m'n nieuwe handheld!
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2894   3) 29-12-2013 00:21
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd BG!

beste game deal was het krijgen van de COD:Ghosts prestige edition gratis omdat ik 1 van de 250 eerste personen was op Firstlook2013.

De game die ik graag zou willen winnen is: Bravery Default [3ds]. Deze RPG staat nog op het verlanglijstje en is helaas niet aangekomen bij de Kerstman.
avatar van Spacetraveler
Spacetraveler ( 79   3) 29-12-2013 00:22
proficiat met jullie 9 jaar bestaan!
Beste deal van 't afgelopen jaar vond ik Ni No Kuni voor maar 8 euro bij PSN.
Fantastische game, en heb me er erg mee vermaakt.
avatar van ToothedBomb
ToothedBomb ( 1554 ) 29-12-2013 00:23
Voor mij was de beste deal een gloednieuwe Playstation 4 voor 360 euro bij bol.com, dankzij een kortingscode die hier op het forum gemeld werd.
Zelfs next-gen gamen kan dus goedkoop zijn!

Mocht ik winnen, dan zou ik graag Killzone Trilogy ontvangen voor de PS3.
Deze topspellen missen nog in mijn verzameling, en om ze alledrie in eén doosje te hebben bespaart weer wat ruimte in de kast.
avatar van Cab0211
Cab0211 ( 423 ) 29-12-2013 00:25
Gefeliciteerd Budgetgaming!
Mijn beste deal was de Tomb Raider CE voor 40 euro bij Bartsmit wachtte namelijk al een behoorlijke tijd hierop.
De game die ik graag zou willen winnen is BioShock Infinite voor de PS3 om de simpele reden dat ik zoveel goeds over deze game heb gehoord en me het ook een waanzinnig goede game lijkt, maar toch heb ik hem nog steeds niet in mijn collectie.
avatar van Oniryo
Oniryo ( 192   3) 29-12-2013 00:26
Gefeliciteerd, wat gaat de tijd snel!

de Max Payne 3 Special Edition(met figurine) vond ik zelf de mooiste deal van dit jaar, heel cheap voor maar 30 euro voor wat je er voor krijgt.

De game die ik graag zou willen winnen:

Super Mario 3D World, een game die ik nog steeds moet kopen voor mijn Wii U maar nog niet gedaan heb. Deze wil ik nog in mijn collectie hebben omdat de 3D Mario titels me altijd wisten te boeien en altijd 1 van de top games zijn geweest naar mijn mening(Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy etc). Dit is eigenlijk een must-have die ik enorm graag in mijn collectie wil.
avatar van Shiriga
Shiriga ( 1197 ) 29-12-2013 00:27
Gefeliciteerd guys! Ik hoop dat BG nog een hele lange poos mag blijven bestaan

Mijn beste game deal was de Max Payne 3 special edition bij Bartsmit voor €30. Zo'n vet beeldje en zo'n ongelooflijk vette game voor die prijs! Het beeldje staat hier nog volop te 'shinen' .

Overigens zou ik graag AC: Black Flag voor de PS4 willen hebben. Genoot erg van AC3, en heb dus geen idee waarom ik deze nog niet heb in m'n collectie. Dus dit is een mooie kans om hem toch nog nu te spelen!

edit: @Oniryo: Ik zie dat we dezelfde mening delen
avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 446   8) 29-12-2013 00:27
Mijn beste game deal was Spirit Camera The Cursed Memoir voor de 3DS die ik voor 5 euro uit een grabbelbak viste. Ik had niet echt hoge verwachtingen van het spel, maar eenmaal opgestart speelde ik het spel in 1 keer uit, omdat het een unieke en vermakelijke ervaring bood. Uiteindelijk dus zowel qua prijs en inhoud een mooie aanschaf!

Ik zou graag het spel "Wonderful 101" voor de Wii U willen winnen, omdat ik er heel veel positieve dingen over heb gelezen op het BG forum.
avatar van Juhrat
Juhrat ( 318 ) 29-12-2013 00:28
Mijn beste deals heb ik toch wel gemaakt bij Bart Smit game-hunt waar ik dankzij jullie van op de hoogte ben gebracht. Verscheidene games opgepikt incl. Battlefield.

Gefeliciteerd met deze 9 jaren waarop er hopelijk nog vele zullen volgen.

A-C black Flag staat bovenaan mijn verlanglijstje om daadwerkelijk het optimale uit mijn PS4 te halen
avatar van Pannenkoek
Pannenkoek ( 87 ) 29-12-2013 00:29
Gefeliciteerd Budgetgaming!
Mijn beste gamedeal was Splinter Cell Blacklist voor maar 14 euro op Black Friday. Het was eigenlijk een (budget) impulsaankoop, maar ik heb er heel veel plezier van gehad.
De game die ik graag zou willen winnen is Assassin's Creed IV: Black Flag voor de Xbox 360. Deze kwam uit in een periode waarin ik weinig geld had, maar moet eigenlijk nog wel aan mijn collectie worden toegevoegd.
avatar van Maltorius
Maltorius ( 2600   3) 29-12-2013 00:30
Als eerst, harterlijk gefeliciteerd mensen! Wat een verbetering vergeleken dag 1 is het toch.

Voor mij was de beste gamedeal toch Mario 3d World voor de Wiiu. Deze heb ik gekocht met de saturn actie van 33% korting. Natuurlijk ben ik daar achter gekomen via budgetgaming. Deze site hou ik vanaf dag 1 al in de gaten!

Maar helaas heb ik nog NOOIT iets gewonnen via budgetgaming haha. Maar niet alleen bij budgetgaming, ik heb gewoon altijd pech. Maar dat doet er niet toe. Laat ik gewoon hopen dat ik nu zou winnen.

Ik zou namelijk wel Assassins creed black flag voor de ps4 willen winnen. Dit lijkt me echt zo'n top game, alleen de 1e 2 maandjes heb ik even geen geld door de aanschaf van mijn ps4 en mijn studie. Natuurlijk wil ik deze game bij mijn collectie, omdat ik alle andere delen heb uitgespeeld. Dan mag dit deel natuurlijk niet missen!

Maar laat ik nu eens hopen om iets te winnen! Dan zal ik echt blij blij zijn!
avatar van Melisza
Melisza ( 750 ) 29-12-2013 00:30
Allereerst gefeliciteerd met het 9-jarig bestaan van BudgetGaming! Dat BG nog vele jaren mag bestaan!

Mijn beste gamedeal van het afgelopen jaar was Assassins Creed Black Flag (nieuw) voor de Ps3 voor €12,50 bij GameMania dankzij hun folderactie: 2 spellen inleveren en de game kopen voor €19,99. Gelukkig had ik nog wat flutgames liggen die ik via Dixons had gekocht bij hun sale voor een paar euro en een GameMania waardebon. Mooi meegenomen dus!

Mocht ik winnen? Dan zou ik Gran Turismo 6 graag bij mijn gamecollectie willen toevoegen. Deze PS exclusive mag uiteraard niet ontbreken in mijn collectie en aangezien ik vanwege kerst nu wat krap bij kas zit, zou het wel heel mooi uitkomen! Groetjes!
avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 29-12-2013 00:32
Voor mij waren de beste deals in afgelopen maand, toen ik net terug uit Japan was. Bij terugkomst had ik gelijk op release de PlayStation 4 gekocht, met alleen maar de standaardgame Killzone. Gelukkig zag ik op BudgetGaming over de actie bij Saturn, en heb ik hier gelijk Fifa 14 en CoD Ghosts aangeschaft voor maar 42,66 per stuk!
Als ik hem niet al had, had ik gekozen voor de PlayStation Vita die maar 99,00 was bij de Dixons, alleen deze had ik al gelukkig wel velen andere BG' ers blij mee geworden.

Als game wil ik erg graag Assassins Creed IV Black Flag voor op de PlayStation 4 hebben. Ik heb zelf deel 1 helemaal stuk gespeeld op de PlayStation 3 en was redelijk teleurgesteld in de nieuwe versies. Maar ik hoor nu allemaal positieve verhalen over het nieuwe deeltje 4, dus wil deze game graag een kans geven.

PS. van harte gefeliciteerd, op naar het 10-jarig jubileum.
avatar van Roidbuster
Roidbuster ( 992 ) 29-12-2013 00:35
Gefeliciteerd BG en hopelijk nog vele jaren de beste deals voor onze budgetten!

Mijn beste game deal van het jaar moet toch wel de Tales of Xillia Milla Maxwell CE zijn die ik voor een kleine 50 euro op de kop heb kunnen tikken. Het beeldje is supergaaf, en de game ook, een van de weinige die me op de PS3 heeft kunnen vermaken.

Bravely Default: Flying Fairy mist bij nog, had hem op het kerstlijstje staan maar de kerstman had andere plannen! Wellicht kan BG mijn backup kerstman zijn
avatar van Pyrrolidone
Pyrrolidone ( 551 ) 29-12-2013 00:35
*O* Gefeliciteerd
avatar van UniQ Gamer NL
UniQ Gamer NL ( 253 ) 29-12-2013 00:41
Begin dit jaar heb ik voor het eerst een PlayStation Plus-abonnement gekocht voor € 37,49, wat echt een uitstekende deal was. Hierdoor kon ik elke maand genieten van vijf topgames die vrij recentelijk waren verschenen (de meeste games waren nog niet eens een jaar oud). Hierdoor heb ik ook games gespeeld die ik anders niet op zou pakken. Deze games verrasten me enorm, zoals Velocity Ultra voor de PlayStation Vita en RESOGUN voor de PlayStation 4. Door PlayStation Plus heb ik het afgelopen jaar geen enkele game voor mijn PlayStation-consoles aangeschaft. Hopelijk verschijnt er binnenkort weer zo’n deal, want dan koop ik het gelijk!

Desalniettemin zijn er games die ik nog erg graag wil spelen en die waarschijnlijk niet zo snel te downloaden zullen zijn met PlayStation Plus. Eén daarvan is Battlefield 4 voor de PlayStation 4. Deel 3 heb ik met veel plezier gespeeld op mijn console, maar de multiplayergames voelden wel erg leeg aan. Twaalf tegen twaalf is gewoon een beetje weinig voor de grote maps. Aangezien de PlayStation 4-versie van Battlefield 4 nu net zoals de pc-versie 64 man ondersteunt, ben ik reuze benieuwd of de potjes nu wel als echte oorlogen aanvoelen. Daarom zou ik deze game graag willen winnen om aan mijn gamecollectie toe te voegen.
avatar van Karbonaat12
Karbonaat12 ( 191 ) 29-12-2013 00:41
Gefeliciteerd met jullie 9 jarig bestaan! Op naar het 10e!

De beste deal die ik dit jaar heb gekregen is ongetwijfeld die van Hotline Miami: tijdens de Steam Sale enorm in de aanbieding en door m'n trading cards te verkopen heb ik hem voor 0,00 euro binnengehaald. Gaaf spel overigens!

De game die ik zou willen winnen is Persona 4 Golden voor de Vita. Happy new year to all the budgetgamers btw!

avatar van Kalax03
Kalax03 ( 1182 ) 29-12-2013 00:41
Gefeliciteerd budgetgamer! Op naar de 10 jaar!

Mijn beste deal so far moet toch wel GoW: Ascension zijn voor maar 13 eurobij de Saturn!

Ik zo graag Gran Turismo 6 willen! Deze spel staat al lang op mijn verlanglijstje maar ik vind 60 euro nog iets te duur op dit moment, ik hoop dat jullie mij blij kunnen maken en deze spel aan mij zouden kunnen geven!
avatar van Gueldi
Gueldi ( 94 ) 29-12-2013 00:45
Gta 5 voor 40 euro kunnen halen dankzij iemand zei dat er korting was bij een winkel.

Zou graag Battlefield 4 willen hebben

en Gratz tuurlijk
avatar van AnpuAnubis
AnpuAnubis ( 309 ) 29-12-2013 00:53
De beste deal was eigenlijk een tip van een mede-budgetgamer.
Die zag dat er een foutje in een aanbieding was geslopen.
Ik dacht dat het bij zavi.nl was.
Je kon daar bij aankoop van twee games oa GTAV en FIFA 14 halen voor iets meer dan 18 euro.
Helaas had ik de eerste net een paar dagen geleden gehaald en de tweede niet gezien, ook had ik geen zin om games te kopen en daarna door te verkopen met eventuele winst.
Ik heb dus met mijn stomme kop de beste deal voorbij laten gaan, heb nog steeds spijt dat ik niet beter heb opgelet. Helaas Pindakaas!
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 1274   15) 29-12-2013 00:55
Allereerst van harte heren! Toch een prestatie op zich om na 9 jaar, zonder een (tot zover bij mij bekend) financierende partij zo'n succesvolle website te kunnen (en mogen!) runnen. Ik neem er zo een biertje voor jullie op!

Ik ben niet zo'n frequente poster op t forum maar bekijk de laatste deals nog meerdere malen per dag. Sinds jaar en dag staan jullie bovenaan mijn bookmarks van google chrome! Nogmaals proficiat heren!

De gamedeal die mij het meest aansprak, maar waar ik helaas te lang over twijfelde, was de Vita 3G die een week geleden voor 100 euro bij de dixons te halen was. Helaas net naast t net gegrepen, maar wellicht dat deze binnenkort nog een keer ergens goedkoop langskomt. Dan hoor ik het hier vast wel, mocht het zover zijn.

Ik ben sinds kort trotse eigenaar van een PS4 en zou heel graag Call of Duty Ghosts voor deze krachtpatser in huis willen halen. De games zijn erg prijzig voor de PS4 en kan dus helaas niet alle toppers in huis halen. Wellicht op deze manier?

Heren, nogmaals proficiat voor deze geweldige mijlpaal, en ga zo door. Als de huidige dagelijkse activiteit op deze website het succes niet laat zien, dan weet ik t ook niet meer...!
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 29-12-2013 00:59
Gefeliciteerd ook namens mij!

De beste deal(s) zijn eigenlijk alle Playstation 4 game deals! 3=2 actie's bij saturn. Injustice voor maar 40 euro bij Bart Smit, Assassins Creed voor maar 40 euro bij ING met rentepunten en Lego Marvel Super Heroes met diverse kortingen voor zo'n 40 euro! Door jullie site heb ik via diverse acties 9 PS4 games op de kop kunnen tikken voor bij elkaar 360 euro. Dat is dus maar 40 euro per game! Heerlijk om zoveel geld te kunnen besparen door eventjes op budgetgaming rond te neuzen!

De game die ik graag zou willen hebben is NBA 2K14 voor de PS4, waarom? Dat is de enige PS4 game die nu nog ontbreekt in mijn selectie welke ik wel zou willen hebben!
avatar van Montrosethe
Montrosethe ( 273 ) 29-12-2013 01:09
Gefeliciteerd!
van dit jaar schrok ik het meest van: Ni No Kuni in de januari sale voor maar €9.89. Een geweldige JRPG die niemand voor de prijs mag laten liggen. Zo zonde dat ik hem een paar weken van te voren al gehaald had.

Aan mijn collectie moet nog steeds The Last Of Us worden toegevoegd, zulke goede reviews gelezen, maar ik heb hem nog steeds nergens voor een budgetkoopje zien liggen.
avatar van Stidjen
Stidjen ( 182   1) 29-12-2013 01:13
Gefeliciteerd Budgetgaming! Vooral zo doorgaan zou ik zeggen!

Mijn gamedeal van het jaar was toch wel GTA V voor € 40 bij Neckermann nota bene. Al vrij snel na de release. Ik was er erg blij mee. Zonder jullie had ik dat nóóit geweten en had ik hem misschien nog niet eens gehaald in de tussentijd.
avatar van Vanlok
Vanlok ( 88 ) 29-12-2013 01:17
Gefeliciteerd! en op naar de decennium

Mijn beste deal was met afstand GTA V, in de eu store maar liefst €69,99, maar heb een US account aangemaakt en voor maar 60$ (€45) gepreorderd! (+ een 10 dollar voucher !)

Hoef trouwens geen spel, mijn blu-ray lens is namelijk kapot en ik kan alleen maar spellen kopen via de PSN, maar Playstation + en de sales zorgen ervoor dat ik altijd genoeg te spelen heb,

Offtopic:
Is er ook een scherper plaatje aanwezig van die afbeelding uit 2004, lijkt me erg leuk om te zien welke spellen er toen in de aanbieding waren?
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 29-12-2013 01:21
Gefeliciteerd BG met het 9 jarige bestaan! Ik hang hier nu al een jaar of 3 rond en heb al vele mooie deals eraan over gehouden!

Mijn beste deal was de gta v collectors edition voor €70 bij de Dixons. (Verkocht voor €200 )

Ik zou graag The Last of Us aan de collectie willen toevoegen.
Heb met veel plezier de uncharted trilogy uitgespeeld en als een van de beste ps3 exclusives kan ik hem eigenlijk niet missen.

Overigens staat battlefield 4 ook op de verlanglijst, na goede ervaring met de beta.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 29-12-2013 01:26
Rol: Administrator
Quote:


Offtopic:
Is er ook een scherper plaatje aanwezig van die afbeelding uit 2004, lijkt me erg leuk om te zien welke spellen er toen in de aanbieding waren?
klik :-) Plaatje is alleen wel net voor de wisseling naar een nieuw design (2007). In het archief zijn nog wel de oudste nieuwsberichten terug te vinden.
avatar van Daemauroa
Daemauroa ( 276 ) 29-12-2013 01:28
mijn beste deal was atelier ayesha voor 8.20 bij zavvi. wegens een fout in het systeem was atelier meruru met artbook die toen 60 euro koste al toegevoegd aan de 2 voor 31 actie, maar ze hadden de prijs niet verandert nog naar 22 euro ofzo. daarom was de prijsverhouding van de 2 voor 31 ook 8.20 tot 22.80.
helaas konden ze hem niet leveren meer, en daarom kreeg ik mijn geld terug.
dus 8.20 voor atelier ayesha. die zul je nooit goedkoper vinden sealed.

Mij kan je blij maken met pokemon Y voor de 3DS. Ja, er zijn mensen die de game nog niet hebben gespeeld.
avatar van Heymil
Heymil ( 38 ) 29-12-2013 01:33
Mijn beste deal moet toch zeker was metro last light voor zon 30 euro bij wowhd, wat een topgame voor toenertijd een topprijs. Net als velen hierboven zou ik ook erg blij zijn met ac black flag ps4!
Ga zo door budgetgaming, jullie hebben me al vele euros bespaard.
avatar van Defl
Defl ( 958   4) 29-12-2013 01:34
Beste deal peggle + uitbreiding dlc samen voor 1, 80 op xbox live. Verder veel psn deals meegepakt dit jaar. Retail is vaak regulier scherper geprijsd maar de beste deals scoor ik in de online stores van deze wereld.
Beste games gespeeld: last of us, gone home, gta v, brothers, tomb raider, bioshock inf.
avatar van MarkDG
MarkDG ( 1526   5) 29-12-2013 01:39
Gefeliciteerd! Ik ben hing hier al een paar jaar rond, maar heb pas sinds een paar maanden aan profiel aangemaakt hier. Echt een topsite met een super leuke community! Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb... Helaas lijdt mijn portemonnee er wel onder...

Mijn beste deal van 2013 was mijn Wii U Basic voor €199 bij BCC een paar maanden terug. Ik had zonder BG nooit van deze deal afgeweten!

De game die ik graag zou willen hebben is Dragons Crown voor de PS Vita. Dat lijkt me een enorm leuk spel die ik zelf helaas nog niet kan kopen.
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 29-12-2013 01:44
Gefeliciteerd met de 9 jaar, hopelijk plakken we er hier nog flink wat jaren bij.

Ik weet zo snel echt niet wat de beste deal is die ik dit jaar gehad heb, helemaal als ik naar steam en humble bundle kijk, maar de deal waar ik zelf erg blij mee was Tales of Xillia voor 35 euro op de dag van release.

Jullie kunnen mij erg blij maken The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de 3DS. A Link to the Past was mijn allereerste Zelda game en ik ben sindsdien een erg grote fan de serie. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg van de game die mij tot deze geweldige reeks geleid, maar heb deze helaas nog niet aan mijn collectie kunnen toevoegen.
avatar van Notorious_roy
Notorious_roy ( 997   13) 29-12-2013 01:45
Ondanks het opsparen van Wehkampcodes, wekelijkse Mega Mondays en een Xbox One voor 349,- heb ik de beste deal dit jaar eens niet van Budgetgaming. De beste deal van 2013 tot nu toe komt voor mij van Nintendo en hun Wii U Premium-actie waarbij je voor elke uitgegeven euro 8 spaarpunten krijgt voor gratis eShop-tegoed. Ik heb inmiddels Rayman Legends gratis gescoord op die manier.

Op de valreep zou Budgetgaming er alsnog met beste deal van het jaar vandoor kunnen gaan als ik Pikmin 3 voor Wii U zou winnen.
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 29-12-2013 01:46
Beste BG, gefeliciteerd met het net-niet jubileum! Hopelijk kunnen we met zijn allen nog heel wat jaren doorgaan zo.

Mijn deal van het jaar was toch wel FIFA 14 voor de PS4 voor 40 euro tijdens de 3 halen=2 betalen actie bij Saturn. De game kostte toen overal nog €60,- of meer, mooie deal dus!

Ik zou graag Lego Marvel Super Heroes voor de PS4 willen hebben, waarom deze? Ik heb de demo gespeeld op Wii U en PS4 en ik heb zoveel deals gescoord via BG dit jaar dat zelfs de kerstman geen centen meer had om deze voor me te halen. Ik zou deze dus graag nog toe willen voegen, ik heb nog nooit een Lego game gehad maar deze heeft toch wel een bepaalde allure

Ga zo door heren! Bedankt.
avatar van Vanlok
Vanlok ( 88 ) 29-12-2013 01:47
Quote:
klik :-) Plaatje is alleen wel net voor de wisseling naar een nieuw design (2007). In het archief zijn nog wel de oudste nieuwsberichten terug te vinden.

hehehe, op zich niet eens zo'n hele grote verandering, alleen halo 2 ipv halo 4 en COD ipv COD Ghosts. ( En een stuk minder leden)

http://www.budgetgaming.nl/nieuws/153/makro-01111-lukas-klamer-aanbiedingen.html
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 29-12-2013 01:49
Mijn beste deal was de Killzone Vita bundel + Vita Megapack + Travelkit samen voor 199 euro bij MM paar maanden geleden. Toevallig kwam ik deze aanbieding tegen toen ik gewoon aan t neuzen was in de MM. Ging naar huis want ik had mijn Killzone Vitabundel preorder nog staan bij bol.com. Na het posten van deze aanbieding kwam ik tot besef (ook mede door comments van BG members) dat deze combo wel erg mooi was en ging meteen weer naar MM om hem te halen. Bijna deze mooie deal gemist, omdat ik ff niet oplette. Vita en Risk zijn sindsdien onafscheidelijk

Ben dol op mijn Vita, dus een Vita game zou wel leuk zijn; Sorcery Saga ofzo Make it happen, BG, make it happen
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 483   1) 29-12-2013 01:49
De beste deal vond ik Ni No Kuni voor ongeveer €30 op PSN, terwijl het spel geloof ik net een maand (misschien 2) uit was. Voor zo'n goede en nieuwe RPG vond ik dat een topdeal!

De game die ik graag zou willen winnen is Mario & Luigi: Dream Team Bros. voor de 3DS. Ik heb van alle andere Mario & Luigi games genoten en ik vind het jammer dat ik dit spel nog niet heb kunnen aanschaffen, omdat ik de laatste tijd niet zoveel meer kan uitgeven aan games. En tja... Nintendo games gaan meestal niet zo snel omlaag in prijs.
avatar van Msnk
Msnk ( 1000 ) 29-12-2013 02:50
Hartstikke gefeliciteerd jongens! En nog vele jaren BG is voor mij, naast het forum van Steam zelf, de enige gamesite waar ik ben blijven hangen; dat wil wel wat zeggen over de kwaliteit dus mijn complimenten aan iedereen; zowel staff als members.
__________________________________________________________________________________

Mijn beste deal van 2013:
Geen enkele twijfel over mogelijk: The Humble WB Games Bundle. Alle onderstaande spellen voor maar €3,45(!!!). Als ik me ooit in mijn leven een dief heb gevoeld
- Batman: Arkham Asylum GOTY
- Batman: Arkham City GOTY
- F.E.A.R.
- F.E.A.R. 2: Project Origin
- F.E.A.R. 3
- Guardians of Middle-earth
- Mortal Kombat Kollection
- Scribblenauts Unlimited
- The Lord of the Rings: War in the North

Omdat...
9 (top)games voor €3,45... Voor dat geld koop je één broodje in de schoolkantine van mijn hogeschool, lol.


Wat ik nog graag zou willen hebben:
Tales of Xillia voor de Playstation 3! In Amerika, Europa en Australië kwam het spel in august van dit jaar uit.

Waarom wil ik Tales of Xillia zo graag hebben?
Omdat ik een verzamelaar ben van de Tales-serie; mijn favoriete gameserie. Dit deel had ik echter nog niet gekocht omdat ik het afgelopen jaar erg krap bij kas heb gezeten nadat ik samen met mijn vriendin ben gaan samenwonen. Mede hierom heb ik het overgrote deel van mijn gamecollectie helaas moeten verkopen

Echter is gamen een passie van mij, dus probeer ik zo zuinig mogelijk games te kopen: Een select aantal consolegames, o.a. de Tales-serie, en voor de rest voornamelijk Humble Bundles en Steam-sales. Scheelt aanzienlijk.

Daarnaast ben ik voltijdstudent en eist mijn studie veel tijd (en geld -.-) van me.
__________________________________________________________________________________

Bedankt voor al jullie werk en ga alsjeblieft zo door!. En iedereen succes met de prijsvraag, may the luckiest win!
avatar van Dafish
Dafish ( 395 ) 29-12-2013 03:00
Gefeliciteerd jongens!!

Mijn mooiste deal dit jaar was de geweldige puzzle actie van Yourgamezone die iedereen flink aan het werk heeft gezet in ruil voor een kortings-code voor hun webshop. Ik heb met deze geweldige actie al mijn launchgames voor de PS4 besteld.

De game die ik heel graag zou willen winnen is Assassins creed black flag voor PS4. Ik heb bij de lauch met de bovengenoemde code 5 games gekocht en had helaas geen geld en tijd meer voor deze prachtige game. Nu ik weer iets meer vrije tijd heb zou ik hier graag van willen gaan genieten,

Nogmaals gefeliciteerd en op naar de volgende 9 jaar er bij.
avatar van Lemmingwings
Lemmingwings ( 299 ) 29-12-2013 03:05
Ik ben in 2013 minder op budgetgaming geweest dan in de andere jaren. Ironisch genoeg is dit voor mij de beste game-deal van 2013 geweest. Hoe goedkoop een aanbieding ook is, aanbieding na aanbieding blijft opstapelen. De enige manier voor mij om hiervan te ontsnappen was om minder vaak op de site te komen. De ironie.
avatar van Kachun1991
Kachun1991 ( 53 ) 29-12-2013 03:21
Bij de release van Pokemon X & Y heb ik beide mee kunnen nemen voor een spotprijsje van 22,50 per stuk!

Spel wat ik graag zou willen is de Special Edition van Beyond Two Souls! Al een tijdje aan het wachten op een prijsdaling! Zeer vermaakt met Heavy Rain ook van dezelfde makers!
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 29-12-2013 03:46
Gefeliciteerd
avatar van INFIRNUS
INFIRNUS ( 327 ) 29-12-2013 04:05
Gefeliciteerd BG
Best deal voor mij van 2013, was de 3 games halen voor 55 euro bij de MM.
Toen tomb raider CE, bf3 Premium edition en GoW judgement.

Als ik win zou ik graag AC4 black flag voor de xbox360 willen, omdat ik net een grote aankoop heb gedaan en er nu simpelweg geen geld voor heb
avatar van Cynch
Cynch ( 267 ) 29-12-2013 04:19
Gefeliciteerd budgetgaming! Jullie zijn mijn startpagina dus van mij mogen jullie nog lang zo doorgaan .

De beste gamedeal voor mij was de Saturn actie van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor maar €30,-. Dat is toch echt een koopje voor een nieuwe Zelda game!

Ik zou graag The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor de Wii U willen winnen want ik vind het origineel op de GameCube de beste Zelda game ooit. Met nostalgie denk ik terug aan de vele keren dat ik deze game vroeger heb uitgespeeld. Iets wat ik graag wil herhalen in HD op mijn Wii U. Van Zelda games krijg ik immers nooit genoeg .
avatar van Bonomel
Bonomel ( 103 ) 29-12-2013 06:45
Gefeliciteerd BudgetGaming!

Mijn deal deze jaar is toch wel de wii u toen ik de lineup zag voor 2014 wilde ik er wel één in huis hebben, had dus een wii u besteld maar een week later kwam de bartsmit actie ze hadden al korting voor de wii u luigi mario bundel en via de nieuwsbrief nog eens korting erbij op waardoor de bundel rond de 250 koste waardoor ik mijn order had geannuleerd en besteld bij bartsmit en sindsdien hou ik elke dag budgetgaming in de gaten voor eventueel aanbiedingen dat de members hier neer zetten.

Na wat denken heb ik niet echt een specifieke game wat ik nog wil hebben. Heb door de reviews wat op budgetgaming staat alle games waar ik geinteresseerd ben al wel gehaald dus indien het mogelijk is en als ik een van de gelukkige mocht zijn dan kies ik voor de wii party u.

En de reden daarvoor is doordat er een extra controller meekomt, ik dan met nog meer mensen samen kan spelen in plaats van dat ze af en toe moeten wachten op hun beurt en het ook kan worden gecombineerd met overige leuke games die uit zijn en uit komen waarin multiplayer mogelijk is.

En op naar 10 jaar.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 29-12-2013 07:55
Mijn persoonlijke beste deal van dit jaar was Dishonored tijdens de eerste Bart Smit Gamesrun. Ik had de PS3 versie voor 18 euro en dat was geen cent teveel. Ik heb de game pas uit mijn PS3 gehaald toen hij klaar was. Echt een hele toffe geweldige game!

Gefeliciteerd met jullie negenjarig bestaan! Tijdens deze negen jaar hebben jullie bewezen een consistente factor te zijn in mijn ochtend en vaak ook avondrondje op internet! En dan kan ik hopelijk ook nog een aantal jaar blijven doen.

Welke game wil ik hebben... Super Mario: 3D World voor de Wii U lijkt me wel een toffe game om toe te voegen aan de collectie!
avatar van Hoiberg42
Hoiberg42 ( 60 ) 29-12-2013 07:58
Mijn beste deal was Pokemon X voor €25 bij de 3=2 saturn deals, waar ik dankzij budgetgaming van te weten was gekomen. Ik wou eigenlijk nog wachten met het kopen van dit spel (ik was bezig met a Link between worlds) maar voor deze prijs kon ik 'm niet laten liggen. Maar nu ben ik blij dat ik 'm vroeger heb gekocht!

Ik zou X-Plane 10 global edition willen winnen, want ik ben nog steeds bezig met X-Plane 9 en die is nogal outdated qua graphics. Het is eigenlijk geen spel maar een simulator, maar het staat in de budgetgaming database, dus ik hoop dat het telt .
avatar van Atalea
Atalea ( 271 ) 29-12-2013 08:36
Gefeliciteerd! Ik heb al heel wat geld kunnen besparen dankzij jullie en ik kijk dagelijks op de site!
Mijn beste aankoop van dit jaar was een witte 3ds xl inclusief mario kart 7 voor slechts 160 euro. Dat was echt een prachtige deal! Het spel wat ik nog erg graag aan mijn collectie zou willen toevoegen is Batman Origins voor de PS3. Heel erg bedankt ook namens mijn portemonnee, ga vooral zo door!
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 29-12-2013 08:52
Gefeliciteerd BudgetGaming!
Mijn beste aankoop van het jaar Splinter Cell: Blacklilst (PS3). Via een prijsreactie goedkoop kunnen aanschaffen en ik heb er nog steeds erg veel plezier van

Game die ik graag zou willen: The Last of Us (PS3)
Ik wil de game erg graag spelen en ik zit al een tijdje te loeren op een echte budgetprijs maar ik heb hem nog niet kunnen vinden.
avatar van Toonybee
Toonybee ( 158 ) 29-12-2013 08:58
De beste actie vind ik zeker gullegift van dixons! Grote kortingen, onbeperkt bruikbare codes, mogelijkheid nieuwe aan te vragen, te besteden aan alles wat me lief was. Hierdoor de mogelijkheid gehad een ps4 te pre-orderen, twee games hiervoor en een extra controller.

Omdat mijn spaargeld nu compleet vergeven is, en ik nog altijd niet kan spelen (wachtende op de console) zou ik heel graag Assasins Creed Black Flag winnen voor de ps4!

Verder wil ik jullie feliciteren met jullie verjaardag. Ik loop al enkele jaren mee, heb reviews gelezen als ik twijfelde welke game te kopen (fifa/pes, cod/bf), de goedkoopste maar ook beste webshops gezocht en GEVONDEN, discussies gevoerd op het forum, maar bovenal geld bespaard! Dank daarvoor aan de initiatiefnemers!
avatar van Jeroenfm
Jeroenfm ( 777 ) 29-12-2013 09:20
Gefeliciteerd BG! Beste actie tot nu toe was het melden van de Wehkamp cadeaubonnen bij de Albert Heijn. Hierdoor kon ik de PS4 voor minder dan 330 euro betalen (incl de eerder verzamelde kortingsbonnen die op BG waren gemeld).

Ik zou graag Assassins Creed Black Flag voor de PS4 willen. Aangezien Saturn mij na 3 weken nog steeds niet had geleverd, heb ik die geannuleerd als protest. Maar natuurlijk wil hem nog steeds graag spelen.
avatar van Inno-Vation
Inno-Vation ( 1 ) 29-12-2013 09:24
Gefeliciteerd!
De Saturn actie was voor mij het hoogtepunt. Mede door de onoverzichtelijke site van Saturn, was het een uitdaging om de juiste games te pakken te krijgen. Dankzij de links in de reacties kon ik de juiste games in mijn boodschappenmandje zetten. Het waren spannende dagen, waarbij ik elk uur op de site keek welke game nu weer een korting kreeg.

Naast de laagste prijs voor een game, is de juiste afhandeling van de webshops ook belangrijk en heeft de shopsurvey mij perfect bij geholpen.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD zou ik heel graag aan mijn collectie willen toevoegen. Het origineel op de Gamecube heb ik met veel plezier gespeeld, maar nu wil ik mij weer onderdompelen in de magische wereld in HD op de Wii U!
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 29-12-2013 09:27
Gefeliciteerd BG! Kom hier al jaren met plezier (ook mijn portemonnee is altijd al erg blij met jullie geweest).

Mijn beste gamedeal van 2013?
Ik heb verrassend genoeg dit jaar maar één game gekocht (alleen dat al was erg prettig voor mijn bankrekening). De game was destijds ook nog een goede deal; ik had een pre-order voor GTA V (XBOX360) voor €54,99 waarbij ik ook nog een cadeaubon van €10,00 kreeg. Dat was op dat moment echt de beste aanbieding voor GTA V (XBOX360).

Welke game zou ik graag willen hebben?
Ik zou heel graag Rocksmith 2014 Edition (XBOX360) willen hebben, omdat ik het gitaar spelen er een tijdje bij heb laten liggen, maar het graag weer zou willen oppakken en dit bij de leukste manier lijkt om dat te doen.
avatar van Phaross
Phaross ( 2731   44) 29-12-2013 09:38
Gefeliciteerd
avatar van Soulviva
Soulviva ( 3 ) 29-12-2013 09:42
Gefeliciteerd Budgetgaming! *^_^*

Mijn beste gamedeal in 2013 was echt het Dixons Uitverkoop! Het was namelijk niet dat alleen de games spotgoedkoop waren, maar ook alle andere producten zoals laptops, gameconsoles, computer gerelateerde spullen voor een zeer scherpe prijs wordt weggeven.

Het spel wat ik nog graag wilt hebben is Gran Turismo 6 voor de Playstation 3. Ik heb tot op het moment alle series gespeeld al vanaf Playstation 1. Ik vind het echt fantastisch om deze ook te kunnen spelen en tot in het bezit te hebben.

En ik wens jullie nogmaals van harte gefeliciteerd =D
avatar van MilanSven
MilanSven ( 1650   3) 29-12-2013 09:44
Gefeliciteerd! Laten we hopen dat er in het 10e jaar weer net zulke mooie acties voorbij komen.

Mijn mooiste deal van dit jaar was toch wel het jaarabonnement op PS Plus voor € 37,50 bij de Intertoys. Al een paar mooie games van kunnen spelen, die ik anders misschien nooit zou kopen.
De game die ik wel graag zou willen is AC4 Black Flag voor de PS3. Ik ben na Brotherhood een beetje afgehaakt. Ik heb Revelations nog wel gespeeld, maar die vond ik weinig vernieuwend. Van AC3 sprak me het verhaal niet zo aan, maar hoor en lees over Black Flag goede verhalen en daardoor zou ik die wel weer graag willen spelen.
avatar van Cyrus
Cyrus ( 301 ) 29-12-2013 09:44
Gefeliciflapsteerd met jullie 9 jarig bestaan!
Mijn beste deal was afgelopen kerst tijdens mijn bezoek aan Zweden waar ik een gloednieuwe Xbox 360 4GB voor 799 zweedse kronen (€85) kocht bij de Christmas Sale van ElGiganten.
Zo aan het eind van zijn generatie heb ik nog een enorme backlog aan 360 games dus een nieuwe X360 komt goed van pas!

De game die ik erg graag wil spelen is Beyond: Two Souls omdat Quantic Dream een ontwikkelaar is die hoog staande game ervaringen creëert.
Zowel Fahrenheit als Heavy Rain hebben mij van begin tot eind weten te fascineren en ik verwacht een intrigerende ervaring in Beyond: Two Souls!
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 29-12-2013 09:47
Proficiat Budgetgaming en uiteraard de Budgetgamers :-)

De mooiste deal van 2013 was, dat Nintendo gratis Super Mario 3D Land als download weggaf als mensen hun 3ds + een spel zouden registreren.
Omdat ik wist dat mijn zus die toch nooit had gedaan heb ik voor haar een gratis spel kunnen regelen die ook nog eens super leuk is.

Zelf hoop ik nog eens op een goedkope Skyrim Legendary (voor PC) dus indien ik als winnaar uit de bus kom, zou ik deze wel willen winnen.
avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 29-12-2013 09:53
Gefeliciteerd!
Mijn beste gamedeals waren toch wel de max payne ce voor 20 euro, injustice ce voor 35 euro en de wii u voor 189 euro. Jammer alleen dat de wii u na 3 weken weer verkocht moest worden... maar ach zo gaan die dingen.

Mocht ik winnen, dan zou ik graag mario 3d land voor de 3ds willen. Ik ben er door pokemon en project x zone nog niet aan toe gekomen om deze in huis te halen
avatar van Stef
Stef ( 3349   3) 29-12-2013 09:54
Gefeliciteerd! Ik kwam al een tijd lang kijken naar een goedkope games, maar ik heb me dit jaar pas geregistreerd. Deze site is een zeer goede uitkomst voor mij en waarschijnlijk ook voor andere mensen met een ziekte en geen vaste inkomen!.

Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013
Dat is een moeilijke vraag, met een ontzettend klein budget moet je heel creatief zijn om nog een leuke game te kopen. Vaak koop ik games 2 tot 4 jaar na de release datum (het moment dat veel mensen het niet meer spelen).
Vorige week had ik een goede deal kunnen sluiten in de Gamemania. Daar was AC4 in de aanbieding, als je 2 games inleverde kreeg je hem voor 20 euro. Dat was nog wel te doen, dus ik heb een grote stapel games meegenomen om het in te ruilen.

Mijn vriendin wilde al heel erg lang Rayman Legends hebben en die zag ik ook staan, dus ik had besloten om die voor haar te kopen en AC4 maar te laten staan. De medewerkster van de Gamemania zag me twijfelen en heeft me geholpen.
Ik kon 2 games inleveren voor AC4, met nog 4 andere games en die kreeg ik mee voor €6, ik kreeg een bon bij AC4 van €5 korting op je volgende aankoop. Die bon gebruikte ze vervolgens bij Rayman Legends en ik had een stapel oude psp games mee die ik ook kon inleveren, uiteindelijk moest ik €5 betalen voor Rayman Legends.

Dus ik heb 10 oude games ingeleverd en kreeg AC4 voor €6 en Rayman Legends voor €5. Ik had zelfs nog geld over voor een fatsoenlijke kerstmaaltijd!

Welke game wil ik graag hebben?

Dit is een hele moeilijke keuze, want nu zou ik een nieuw spel kunnen kiezen (mocht ik winnen) die pas is uitgekomen.
Of ik blijf nederig en kies een wat ouder spel wat ik gewend ben.

Dan kies ik eens voor een nieuw spel en dan zou ik graag Arkham Origins willen hebben voor de xbox 360!
Of Super Mario 3D Land voor de 3DS

Bedankt dat jullie dit mogelijk kunnen maken en mag BG nog vele jaren onze portemonnees zwaar kunnen houden!
avatar van Davidov
Davidov ( 13583   2) 29-12-2013 09:55
Lol, nou reageert dr natuurlijk helemaal geen hond meer op mijn 'aankopen dankzij BG dit jaar topic'' XD
OT: beste deal waren drie PS3 games voor 5€ per stuk die een mede-budgetgamer voor me heeft meegenomen uit een Mediamarkt vestiging ver weg.
Ik zou graag het spel Borderlands 2 GOTY edition willen winnen, omdat ik ook Borderlands 1 GOTY heb en werkelijk 'álle DLC er in zit. Wel zo makkelijk op deze manier
avatar van Azkirby
Azkirby ( 361 ) 29-12-2013 10:06
Gefeliciteerd BG!
Mijn game deal van het jaar was recentelijk, namelijk de wii u premium voor 199,- bij Dixons. Onwijs goedkoop!
Als ik win dan wil ik graag het spel Super Mario 3D World krijgen, mooi voor mijn nieuwe verzameling Wii U spellen en vooral heel vet voor de multiplayer!
avatar van S4g4tnl
S4g4tnl ( 8 ) 29-12-2013 10:11
Gefeliciteerd BG! Ik kijk eigenlijk veel te weinig op jullie site, meestal de zondag avond om even de zavvi mega monday door te nemen.
Ook kijk ik vaak even snel met de barcode scanner als ik in een winkel sta om de prijs te vergelijken.

De beste gamedeal van het jaar het ik een paar dagen geleden gemaakt met de steam sales, ik zag super hexagon voorbij komen. Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord, maar heb toch maar een youtube filmpje bekeken. Dat trok mijn aandacht en het bleek dat je voor 0.50 euro (50 cent) een 2 pack kon kopen! Zelfs arcade games kosten vroeger al een gulden per keer, dus hierom moest ik het gelijk kopen. Het bleek een schot in de roos. easy to learn hard to master, en zowel ikzelf als mijn vrouw door mij te zien spelen (en falen) hebben er al veel lol van gehad .

Mocht ik winnen...dan zou ik graag zelda a link betwen worlds voor 3ds krijgen. De snes zelda is een van mijn favo games ooit, ik twijfelde al om een 3ds hiervoor te halen, die ds regel ik dan zelf wel

avatar van Assaultpr0
Assaultpr0 ( 915 ) 29-12-2013 10:14
Gefeliciteerd mannen! Ik lurk hier al jaren en heb hier dit jaar een account gemaakt, maar mij krijg je hier niet meer weg! Leuke community EN goedkope games? Yes please!

De beste gamedeal was voor mij toch wel de CE van Tomb Raider voor 39 euro bij zavvi.nl. Daar kwam ik ook achter via BG en ik heb er nog geen seconde spijt van. De figure en het tinnen blik staan nog steeds te schitteren in mijn gamehok.

De game die ik heel graag zou winnen is toch wel Assasins creed 4: black flag voor de playstation 4. Ik ben nooit een groot AC fan geweest. De enige game die me erg aansprak was deeltje 2. Deel 3 vond ik helemaal niks, afgezien van de marine combat... Laat dat nou prominent aanwezig zijn in AC4! Daarnaast vind ik piraten erg tof en kan ik me niet herinneren ooit een goeie piratengame gespeeld te hebben. Eens moet de eerste keer zijn!
avatar van Revlite
Revlite ( 141 ) 29-12-2013 10:15
Gefeliciteerd Budgetgaming !! Ik ben vandaag ook weer eens een jaartje ouder *High Five* party time !
avatar van Beloved
Beloved ( 2905 ) 29-12-2013 10:18
Beste deal van het jaar moet toch wel de Saturn actie zijn waarbij alles op de webshop 33% korting kreeg. 33%! Dat zijn kortingen die je maar zelden meemaakt op de nieuwste games.

De leveringsperikelen neem ik dan op de koop toe, andere stuntsites als zavvi, play-asia, wowhd, etc doen er ook soms weken over om te leveren. Wel jammer dat de webshop én het assortiment van Saturn nogal wat te wensen overlaat...

Maar goed mede dankzij Budgetgaming dus in totaal 3 games voor spotprijzen gekocht!


Graag zou ik mee willen doen voor P4G (uiteraard voor de Vita), ik heb expres niet de digitale versie gekocht bij de PSN kerstdeals, omdat ik liever de fysieke versie zou hebben!
avatar van Sx79
Sx79 ( 179 ) 29-12-2013 10:19
Gefeliciteerd budgetgaming!!!!

De beste deal die ik het afgelopen gamejaar heb gesloten is de aanschaf van Battlefield 4 voor de PS3. Ik heb BF tijdens de 'prijzenregen' van Saturn gekocht voor €34,00. Daarvoor laat ik hem natuurlijk niet liggen. Overigens was dit bijna mis gegaan, doordat zij de bestelde special edition niet konde leveren, waardoor mijn geld geretourneerd werd. Gelukkig kon ik nog net op tijd de gewone editie bestellen, (dit kon niet via de klantenservice om de bestelling om te schakelen) dit ging nog maar net goed.

De game die op dit moment in mijn gamecollectie ontbreekt is Diablo III voor de PS3. Ik speel graag actie rpg's, shooters en stealth games en voor die rpg's ontbreekt alleen Diablo nog. Het is ook een alweer een jaar terug dat ik een RPG heb gespeeld (Borderlands 2 : ) ). Die game zou ik zo graag willen hebben alleen de prijs is zo star ; (.

avatar van Remmel
Remmel ( 254 ) 29-12-2013 10:20
Congratulations BG!

Er zijn inderdaad zo veel mooie deals voorbij gekomen en dank zij deze site zijn er heeeeeeeeeeeeeel wat eurotjes bespaard waarvoor dank!
Mooiste deal voor mij was toch wel de Ps vita aanbieding van de Dixons

Ik zou graag kans willen maken op wonderbook walking with dinosaurs voor de ps3,lijkt mij een erg interresant gebeuren.
avatar van Gaming.24.7
Gaming.24.7 ( 221 ) 29-12-2013 10:21
Gefeliciteerd budgetgaming! Wat mij betreft zonder twijfel de leukste gaming website van Nederland met de leukste community! Sinds 2005 bezoek ik budgetgaming vrijwel dagelijks, dus die afbeelding van de eerste site komt me nog bekend voor.

Mijn beste deal dit jaar was Fire Emblem voor de Wii voor 10 euro in de budgetbak van de Saturn.

Mocht ik winnen dan zou ik graag The Wonderfull 101 voor de Wii U willen. Heb m al vaak in mijn handen gehad, bijna gekocht, en toch weer terug gelegd. Dat mag nu wel eens een keer over zijn ;-)
avatar van Echidgna
Echidgna ( 1244   2) 29-12-2013 10:29
Gefeliciteerd!

Mijn beste deal dit jaar was Knack voor de PS4 bij de Saturn. Voor 42 euro en wat rotcenten heb ik deze leuke game gekocht. Nog steeds verreweg de beste prijs!

Mocht ik winnen, dan kies ik voor Killzone: Shadow Fall voor de PS4. Deze topper voor de PS4 mis ik nog, en eigenlijk moet ik die nog in huis hebben. Hollands glorie!
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25567   20) 29-12-2013 10:33
Gelfeliciteerd met de 9 jaar; op naar het jubileum van 10 jaar !

Goede deals vai Budgetgaming dit jaar waren via de Saturn aktie; die had ik anders zelf niet gevonden. Maar de beste deal dit jaar was voor mij de Assassin's Creed Anthology Edition (alle AC games met alle DLC) voor 42,69 euro bij Zavvi. Die was erg snel uitverkocht, maar ik was precies op tijd.

Als ik win zou ik graag Assassin's Creed IV: Black Flag voor de PS4 ontvangen als aanvulling op de AC reeks.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 29-12-2013 10:33
Van harte met deze prestatie zeg! Ik ben niet vanaf het begin lid, maar vind het stiekem toch wel vet dat jullie het zo goed doen. Tenminste, vet voor jullie natuurlijk, maar ook zeker voor mijzelf. Want zonder BG had ik sommige games echt gekocht voor een debiele prijs die je soms vorbij ziet komen.

Goed, poging tot de prijsvraag Gelukkig bestaat er geen foutief antwoord, dus bij deze. De beste game-deal voor mij was denk ik wel Super Mario 3D World. Niet alleen vond ik de prijs meevallen tegenover sommige andere winkels, maar heb ik hem ook bij Mediamarkt gekocht omdat ik daar een hoesje bij kreeg met pels. Laat ik nu net gek zijn op katten, dus dat treft ook goed. Niet dat ik de hele dag nu dat pelsje zit te aaien, maar het is wel iets unieks. Het is gaaf.

De game die ik heel graag zou willen is Need for speed Rivals voor de PS3. Aangezien de gewone versie en de special versie dezelfde prijs zijn, zou ik het liefst de special willen. Dan heb je toch wat extra dingen hehe. Vind NFS altijd goede games hebben (op enkele na dan) en deze ontbreekt nog aan mijn collectie

Tot slot, iedereen heel veel succes met deze hele vette (en makkelijke) prijsvraag. Super dat jullie dit doen natuurlijk!
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12340   5) 29-12-2013 10:40
Gefeliciteerd! Ben zelf lid sinds 2006, maar volgde de site al langer. Kom hier tegenwoordig dagelijks!

Mijn beste game deal dit jaar was toch wel mijn Wii U Premium bundel met pro controller en Zombi U. Deze toen voor ongeveer €290 kunnen kopen terwijl deze overal zo rond de €350-€360 was. Absoluut de beste koop voor me van dit jaar. Op een gedeelde tweede plek mijn PS Vita voor slechts €130, en een 3DS XL voor €150 bij de Bart Smit. Maar de Wii U staat absoluut nummer 1.

Daarom zou mijn game naar keuze ook Super Mario 3D World voor de Wii U zijn.
avatar van Kimmetjuh
Kimmetjuh ( 115 ) 29-12-2013 10:52
Allereest van harte gefeliciteerd met jullie 9 jarig bestaan.
Jullie zijn een dagelijks gebeuren in mijn leven geworden.
De beste actie die voorbij is gekomen is de 3=2 actie van Mediamarkt voor alle nintendo games. Maar dit resulteerde zich in 25 % korting op alle games dus heb ik pokemon x en y voor een leuk prijsje kunnen kopen! Helaas waren toen mijn centjes op, dus kunnen jullie mij misschien blij maken met Harvest Moon voor de 3ds?
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 29-12-2013 10:53
Gefeliciteerd!

Altijd gebruik ik BG om te checken of de game niet ergens goedkoper te krijgen is En niet alleen dat, ook de shopsurveys zijn superhandig!

De allerbeste game deal(s) van dit jaar vind ik toch wel de Humble bundle deals, met voor mij persoonlijk als topper de Origin deal: Dead Space, Dead Space 3, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2 Ultimate Edition, Mirror's Edge, Medal of Honor, Battlefield 3 enThe Sims 3. Twee titels later toegevoegd: the original Populous and Command and Conquer: Red Alert 3.

Je kiest zelf hoeveel je wilt geven, hoe je de beloning verdeelt of dat je het hele bedrag aan het goede doel geeft! Prachtig! Dankzij deze deal kwam ik er ook achter dat Dead Space een hele toffe game is en helemaal supertof dat je hem coop kan spelen. Anders had ik hem nooit gespeeld.

De game die ik zou willen winnen is Borderlands 2 GOTY voor de PC, omdat ik deze nog niet heb en hij heel veel waar bied voor zijn geld!
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 29-12-2013 11:13
Mijn beste deals waren toch wel:

Assassins Creed IV: Black Flag - Buccaneer Edition bij Saturn € 66,66
Splinter Cell: Blacklist 5th Freedom Edition bij Zavvi €29.27

De Assassins Creed was voor de kerst en diegene was er superblij mee.
Splinter Cell voor mijzelf en deze speel ik nu regelmatig met mijn broer online, erg tof.

Mocht ik een game uitzoeken dan wordt het een Wii u game ( New Super Mario Bros U),onlangs een Wii u gekocht voor onze dochter en die is gek op de Mario gerelateerde games.


...En uiteraard dikke felicitaties aan Budgetgaming.!


avatar van Chrono crosser
Chrono crosser ( 1828   1) 29-12-2013 11:17
Gefeliciteerd Budgetgaming! Leuk die oude layout van de site te zien. Het is nu een hele verbetering, al geeft de oude look me wel een nostalgischer gevoel :-)

Mijn beste gamedeal was bij Dixons. Waar ze opeens veel games afprijsden naar €2,50. Daar had ik Street Fighter voor de 3DS en wat PS3 games. In totaal iets van 6 games, die me normaal rond de €100,- hadden gekost, kostten me nu €15,-.

De enige game die ik zou willen winnen is "Last of Us" voor de PS3.
avatar van Blauwehaan
Blauwehaan ( 536 ) 29-12-2013 11:18
Mijn beste gamedeal was toch wel bij de eerste 3=2 actie van Saturn. Daar wist ik (nog voor release dacht ik) Killzone Shadow Fall te krijgen voor maar 42 euro. Ik was al van plan om hem te kopen, maar ik vond de prijzen op het internet toen veel te duur. Zonder budgetgaming had ik deze actie nooit kunnen vinden!

Zelf mis ik nog fifa 14 op de ps4, ik zou namelijk graag nog een leuke voetbal cöop game willen voor de ps4. Dan kom je al snel bij Fifa terecht

En natuurlijk nog gefeliciteerd met jullie 10-jarig jubileum!

Edit: Ik dacht even dat het al 2014 was, ik bedoel natuurlijk 9 jaar.
avatar van Ikbenblauw
Ikbenblauw ( 10 ) 29-12-2013 11:26
Beste deal was voor mij killzone shadow fall voor maar 42 bij de saturn. Was heel handig ook, want ik had net niet de benodigde 60 euro voor een game toen ik de ps4 aanschafte. Dus dat was voor mij super. Ik zou graag knack voor de ps4 winnen
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 29-12-2013 11:28
Er waren zoveel goede gamedeals te sluiten dit jaar, dat wordt een superlange lijst De magazijn-uitverkopen van Dixons, al viel de laatste keer een beetje tegen... De 3=2 actie van Saturn, daar heb ik flink wat games gekocht!

Maar de beste deal van dit jaar vind ik persoonlijk Super Mario 3D World voor €33 bij Saturn Ik ben normaal alleen van de SP-games maar mario games zijn altijd geweldig om met de familie te spelen! Wij hebben er al enorm veel lol aan en voor dat geld,, beste deal van het jaar! Helemaal omdat die voor mij onder de kerstboom lag!

Tja welke game er nog ontbreekt in mijn collectie en ik zou graag willen hebben zijn er zoveel... maar 1tje waar ik echt naar uit kijk is Bravely Default: Flying Fairy
avatar van Geertvdheide
Geertvdheide ( 34 ) 29-12-2013 11:31
Gefeliciteerd Budgetgaming! Keep up the good work

Mijn beste deal van dit jaar was: Playstation Plus! Deze geniale dienst heeft me vele uren plezier opgeleverd voor heel weinig geld, vooral door de games Uncharted 3 (singleplayer), GRID 2 en het ondergewaardeerde Dragon's Dogma: Dark Arisen. Op de tweede plek zou ik de Steam Sales van dit jaar willen noemen; prachtige prijzen!

Ik zou graag het spel Rayman Legends voor de PS3 winnen. Ik heb namelijk het voorgaande deel met jullie hulp goedkoop gevonden in de PSN January Sale, en het vervolg schijnt nog beter te zijn!
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 29-12-2013 11:36
Voor mij waren dat de Humble Bundles, die ik via deze site tegen kwam. Ik heb nog niet zo lang een game pc en dan zijn deze bundels geweldig om te kopen, aangezien je veel (goede) spellen voor weinig krijgt.

Ik zou graag Audiosurf 2 willen hebben, omdat ik me nu heel goed vermaak met deel 1, maar dan kan ik gelijk doorgaan met 2 zodat ik me daar op kan verbeteren aangezien die wel wat beter omgaat met je muziek enal (op de manier van blokjes neerleggen enal).
avatar van Mircod96
Mircod96 ( 1197 ) 29-12-2013 11:38
Gefeliciteerd budgetgaming

mijn beste game deal van 2013:
de dixons magazijn uitverkoop en de bcc actie op de Nintendo 3ds.
Heeft me zoveel geld bespaard? en tegelijker tijd echt veel waar voor je geld gekregen.

Ik zou graag beyond two souls of gran turismo 6 willen winnen
avatar van Coen
Coen ( 1479   14) 29-12-2013 11:58
Proficiat! Op naar de 10+ jaar!

Ik was al een tijdje op zoek naar ICO + Shadow of the Collosus. Overal waar ik keek kostte deze nog 40 euro en zelfs op het Trading Board en op Marktplaats vroeg men er nog minstens 25 euro voor. Ik bleef zoeken en zoeken en vorige week vond ik 'm eindelijk! Ik ging naar de Bart Smit om te kijken naar Assassin's Creed IV Black Flag en ik kwam met ICO + SotC terug! Daar kost deze namelijk maar 16,99 en als je er 2 van 16,99 koopt, kosten ze samen nog maar 20 euro! Een top deal als je het mij vraagt! (Uiteraard heb ik het ook hier gepost in de reacties!)

Omdat ik dus niet met de nieuwe Assassin's Creed IV thuis kwam, zou ik deze graag willen winnen en eindelijk toevoegen aan mijn collectie!
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 29-12-2013 12:03
Gefeliciteerd Budgetgaming, volgend jaar dik jubileum

mijn beste deal van 2013 is denk ik Gears of War Judgement voor een tientje bij FRS (GoW 1 zat er ook bij als DLC). wel nice aangezien hij bij andere winkels nog voor 30 euro stond.

ik zou graag The Last of Us willen winnen, heb deze geweldige game nog niet, schandalig eigenlijk
avatar van Migil
Migil ( 346   2) 29-12-2013 12:03
Van harte BG!

De beste deal van het jaar was zonder twijfel de Wii U bij de BCC voor € 237 in april. Ik had net een groot deel van mijn game collectie verkocht en was er nog niet over uit of ik nog een 'next gen' wilde kopen of welke. Toch maar toegehapt en de beste game beslissing van het jaar gemaakt.

Gedurende de rest van het jaar heb ik veel van de eerder uitgekomen games (en nieuwe trouwens ook) vrij goedkoop kunnen krijgen behalve Lego City. Deze lijkt mij dan ook perfect om te winnen met deze actie!
avatar van Desertfish
Desertfish ( 136 ) 29-12-2013 12:10
Congrats and keep up the good work, Budgetgaming.nl!

Mijn beste gamedeal van het jaar is Aliens: Colonial Marines bij de GameMania voor 9,98. Het spel heeft slechte reviews in de pers gekregen en voor de (voorspelbare) single-player is dat wel terecht, maar multiplayer is het spel enorm leuk! Als de aliens bestuurd worden door mensen voel je je hart echt achter in je keel kloppen zodra de motion tracker begint te bliepen. Heb er nu al met veel plezier tientallen uren MP op zitten and counting, veel nieuwe vrienden gemaakt via Steam ook door dit spel. De DLC's voor dit spel waren ook niet te versmaden tijdens de Steam Sale.

Nu ik genoeg aliens naar de andere wereld heb geholpen, zou ik graag GTA V op de PS3 winnen om me uit te kunnen leven.
avatar van Elconquistador
Elconquistador ( 2422 ) 29-12-2013 12:14
Gefeliciteerd!!
Beste game deal voor mij was Super Mario 3D Land. Ik kreeg 'm gratis na aankoop van een 3DS XL, die ik in eigenlijk puur voor Pokemon gekocht had.

Voor de prijs: Bravely Default (3DS)
avatar van Atarashii
Atarashii ( 37 ) 29-12-2013 12:22
Gefeliciteerd!
Mijn beste deal was nintendo 3ds xl + new mario bros 2 voor €150 bij amazon

Game die ik nog aan mn collectie wil toevoegen is Zelda a link between worlds. Klasieke zelda die toch een beetje afstapt van de ' standaard ' zelda ervaring. Ben heel benieuwd.
avatar van Mjbrouwer
Mjbrouwer ( 116 ) 29-12-2013 12:23
Gefeliciteerd budgetgaming hopelijk nog lang zo doorgaan

Jullie hebben mij al zoveel geld bespaard dat ik helemaal niet kan herinneren
wat de beste deal is,voor iedereen was er altijd wel een goede deal

Ik heb nog zoveel games te spelen dat ik geen nieuwe game hoef te winnen,iedereen veel suc6 met het winnnen van de prijzen

Veel geluk en een gezond 2014
avatar van Icecoolsniper
Icecoolsniper ( 175 ) 29-12-2013 12:27
Op naar de 10 jaar!
avatar van Xsillian
Xsillian ( 830 ) 29-12-2013 12:32
Gefeliciteerd BG!!

Mijn beste gamedeal is toch wel Dragon's crown.... Een vriend van mij had hem "per ongeluk" twee keer in de pre-order staan (en dus ook al betaald), mocht ik hem (op de dag van release) overnemen voor 25 euro! (Nieuw in de seal!)

Overigens echt een heerlijke game!

Ik zou heel graag fifa 2014 nog willen hebben voor de ps3, zodat ik nog even lekker op de ps3 online kan spelen tegen mijn vriend en zodra mijn ps4 geleverd wordt, meteen door kan (voor 10 euro) tegen hem op de ps4.....

avatar van Psychopill
Psychopill ( 140   1) 29-12-2013 12:33
Gefeliciteerd! Wist niet dat jullie er al zo lang waren!

Mijn beste deal dit jaar was The Witcher 2 enhanced edition voor 3,76 euro bij gog.com. Wat een spel!

Als prijs zou ik graag GTA V spelen op PS3!

nog een jaar opzoek naar scherpe prijsjes en dan het jubileum vieren!
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 29-12-2013 12:34
Mijn beste deal van het jaar was het spel Rage (PS3) voor €2...
Spel is enorm ondergewaardeerd vind ik en heb me er geweldig mee vermaakt!

Zou graag het spel Batman: Arkham Origins voor de PS3 willen winnen.

Gefeliciteerd Budgetgaming met de (alweer) 9 jaar!
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 29-12-2013 12:38
Gefeliciteerd, het is nu mijn 1 jarige jubileum op deze site als officiëel lid

Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013?
Voor mij was dat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Een JRPG en een verschrikkelijk goede ook. Ik geloof dat ik hem hier gekocht heb voor rond de 20 euro. Een prima deal, want het spel is verschrikkelijk goed. Een goed, diep verhaal, waar ook echt wel de benodigde uitdaging in zit. Zeker een aanrader voor JRPG liefhebbers. Ik zou graag Tales of Xillia willen hebben, schijnt ook een geweldige JRPG te zijn.
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 29-12-2013 12:40
Ook ik wil Budgetgaming toch nog even feliciteren. Ik voorzie nog een lange en rijke toekomst voor de website. Ook uiteraard een bedankje naar de leden, zoals in het bericht vermeld staat heb ook ik mooie koopjes kunnen scoren dankzij prijsreacties. Dat maakt het werk aan de website extra leuk.
avatar van Gamer88
Gamer88 ( 1723   9) 29-12-2013 12:42
Gefeliciteerd met de 9 jaren! Dat deze site maar heel oud mag worden

Beste deal van '13 is toch wel Ni no Kuni: Wrath of the White Witch via PSN jan. deals.
Na zoveel goeie verhalen over deze game hier op Budgetgaming, toch maar gekocht en geen seconde spijt van. Topper!

Game die ik graag zou winnen: The Last of Us
Waarom: nu dat de dagen kouder worden is dit wel een game om in het donker, met dekentje/kachel en hoofdtelefoon, van te genieten
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 29-12-2013 12:43
Van harte gefeliciteerd!
Jullie hebben me heel wat geld bespaard en staan als start up pagina altijd klaar als ik internet opstart.

De game die ik zou willen winnen, AC4 Black Flag voor PS4

Mijn beste deal:
Ik zag dat PSN Plus een deal had via jullie site.
Tevens zag ik dat er een deal wat voor 20euro tegoed bij Wehkamp (effectief 15 euro).
Ik heb toen voor 60 euro aan PSN tegoed gekocht waardoor ik de aanbieding van Plus kon kopen zodat ie NOG goedkoper werd!
Deal op deal dus en allemaal dankzij deze geweldige site!
avatar van Frankie
Frankie ( 5361 ) 29-12-2013 12:50
Top Budgetgaming, bedankt voor alle info en dan bedoel ik ook de medegebruikers van de site. We maken het inderdaad samen.

Geen deal die er echt uitschoot eerlijk gezegd, niet veel gekocht in 2013, maar Playstation Plus abonnement met gratis extra maanden erbij was gewoon nuttige info. Of door het forum op het idee gekomen om toch maar voor de PS4 Killzone bundel upgrade contact op te nemen en dan het nog krijgen ook!

Tales of Xillia (PS3) lijkt me een mooie toevoeging aan de JRPG collectie.
avatar van Nino.g
Nino.g ( 100 ) 29-12-2013 12:51
Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Mijn beste gamedeal dit jaar was toch wel Ni No Kuni tijdens de PSN-sale. 10 euro is echt niks voor een recent spel als Ni No Kuni.

Ik zou graag Batman Arkham Origins voor de Ps3 willen winnen. De Arkham serie is geweldig, alleen kwamen er de laatste tijd zo veel games uit dat ik gewoon geen geld meer overhad.
avatar van X360
X360 ( 1172 ) 29-12-2013 12:51
Gefeliciteerd BG! Volgend jaar alweer het 10 jarig jubileum

Voor mij waren de beste gamedeals die van Wehkamp *kuch kuch* waarbij ik uiteindelijk maar zo'n ~€30 voor GTA: V, Call of Duty: Ghosts en FIFA 14 heb betaald. Dit natuurlijk per stuk

Als ik één van de gelukkigen zou zijn, zou ik graag NBA 2K14 (X360) willen hebben.
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 29-12-2013 12:56
Gefeliciteerd.

Dankzij de site heb ik een heleboel kunnen besparen. Wat ik ook mede dankzij de site heb is een PS4. Als ik niet hier gelezen had dat ik hem meteen bij Game Mania kon bestellen op 23 februari 2013, zat ik niet bij de eerste release. Omdat ik ook heel vroeg besteld had, heb ik dus ook het Killzone pakket ontvangen en dat scheelde weer zo een €30 - €35, als ik het spel los naar een losse PS4 kocht.

Na 1 maand ben ik 4 uitgespeelde games verder op de PS 4. Waarvan ook 1 met fikse korting dankzij deze site nl Battlefield 4 (PS4)oor € 42,50.

Mocht ik winne dan gaat mij wens ook uit naar de game FIFA 14 op de PS 4. En als die niet leverbaar is KNACK op de PS 4.

Ga zo door want dankzij jullie heb ik een behoorlijke game collectie tegen budgetprijzen.
avatar van Ziberius
Ziberius ( 2188 ) 29-12-2013 13:00
Voor mij is het de Kerstdeal van Sony voor The Walking Dead voor de PSVita met DLC voor maar 10 euro. Ik heb nog nooit zo snel een spel uitgespeeld.

Ik zou graag NBA2K14 voor de PS4 willen!
avatar van JoeZuCK
JoeZuCK ( 399 ) 29-12-2013 13:04
Proficiat BG!

December 2013; eindelijk was het dan zo ver. Ik kon na 7 jaar sparen eindelijk mijn nieuwe geassembleerde pc in ontvangst nemen. Wat een monster. De tranen sprongen in mijn ogen.. Eindelijk kon ik weer genieten van een stille pc, die de nieuwste spellen met gemak kan draaien en waarbij het virtueel geheugen niet na 6 potjes Starcraft 2 vol zat. Voor het eerst kon ik SC: HotS spelen nadat ik dit spel in maart dit jaar via Mycom had gekocht.

Ik kan nog niet geloven dat ik dit spel voor de helft minder kon kopen, dan waarvoor hij bijvoorbeeld bij de meeste winkels in de schappen lag. Het spel was net uit. Nog altijd denk ik dat er een fout is gemaakt in de prijsstelling (hoewel dat niet zo is waarschijnlijk). Nu in december is de prijs even hoog als waarvoor ik het spel in maart kocht (~20 euro met werkende kortingscode verkregen hier op BG). Dit was voor mij de beste gamesdeal van 2013.

Van het bestaan van BG was ik al langer op de hoogte (ik meen van het bestaan van BG vernomen te hebben door een artikel in de PU of item in Gamekings (Boris?). Is BG ook niet opgezet door medewerkers van PU/Gamekings? Staat me zoiets van bij. Maar met een PC uit het jaar 0 (ik overdrijf; het was 2006) had ik er niet zoveel aan. Ik heb me al die jaren moeten verlekkeren aan Twitch, IGN, GameSpot, Flipboard (ja alle nieuwsitems game gerelateerd dus ook Gamekings (geweldige RSS feed jongens), en zelfs op PS3, WiiU en Xbox360 gebied, terwijl ik die consoles niet eens bezat). Wat een mooie spellen kwamen er toch uit, terwijl ik het geld er niet voor had. Als een kleine jongen die de Intertoys en Bart Smit folders zo net voor Sinterklaas aan gort doorleest en verlanglijstjes maakt, zo was ik bezig online.

Nu ik weer beschikking heb over een krachtige PC kan ik ook de spellen spelen waar ik me jarenlang aan verlekkert heb. Ik heb me na al die tijd ook geregistreerd hier op BG, omdat ik het gevoel heb weer mee te kunnen doen in al dat games geweld. Een van deze nieuwe spellen is Assassins Creed IV: Black Flag voor de PC, wat al een tijdje op mijn grote jongens verlanglijstje staat.

Mocht ik tot een van de gelukkige winnaars behoren, dan zou ik erg blij zijn met Assassins Creed IV: Black Flag voor de PC.

Laat met de nieuwe generatie consoles en de hernieuwde opkomst van het PC platform 2014 een geweldig jaar worden voor ons gamers.

Game on!

avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 29-12-2013 13:09
Rol: Toevoeg Moderator
Hartelijk gefeliciteerd, en mogen nog vele jaren volgen!
De beste deal vond ik de Wii U deals, die waren ECHT sterk afgeprijsd.

Mocht ik toevallig winnen, zou ik graag GTA 5 voor de PS3 willen.

Op naar de 10 jaar BG!
avatar van Beertje_86
Beertje_86 ( 19 ) 29-12-2013 13:12
Mijn beste gamedeal was de playstation 3+ beyond two souls en the last us voor 377 euro bij de wehkamp.
Beyond two souls en the last of us voor mij en de playstation 3 voor mijn moeder (niet dat ze gamed, maar ze wilde graag een blu ray speler met toegang tot netflix)

De game die ik graag zou willen is gran turismo 6 voor mijn vriend zodat hij ophoud steeds mijn playstation 4 bezet te houden.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 29-12-2013 13:13
9 jaar alweer, nice. Ik weet nog dat budgetgaming net begon, en dat ik toen met een prijsvraag een Duke Nukem spel van 5 euro van jullie had gewonnen. Er deden voor dat spel toen maar 8 mensen mee, en kijk hoe groot de site nu is.

Ik zelf weet niet wat mijn beste gamedeal was, want ik koop tegenwoordig een stuk minder games. Ik kan me nog wel herinneren dat ik dit jaar Beyond Good & Evil en 2 andere spellen voor 7, 50 heb gescoord bij de FRS.

Als ik win zou ik graag Disney Infinity willen voowde Xbox 360.
avatar van TmoomT
TmoomT ( 590 ) 29-12-2013 13:16
Gefeliciteerd guys!

Mijn beste deal dit jaar was vrij recent. In de aanbieding bij Saturn kon ik Super Mario 3D World bestellen voor 32 euro. Als echte budgetgamer weet ik dat Nintendo nooit vrijwillig haar games in de aanbieding zet en het jaren kan duren voor een Mario game rond de 30 euro te koop is. Met deze actie kon ik de game al een maand na de release voor een budgetprijs in huis halen. Helemaal geweldig!

Dit jaar is The Last of Us uitgekomen en ondanks dat ik alleen maar goede dingen heb gehoord ben ik er nooit aan toegekomen om de game in huis te halen. Mocht ik winnen dan zou ik ontzettend blij worden als ik die game alsnog zou kunnen spelen.
avatar van Jiang153
Jiang153 ( 490 ) 29-12-2013 13:26
De beste deal vond ik dat ik Tales of Xillia voor €35 euro had kunnen oppikken toen hij net uit was, verheugde me al maanden erop dankzij de trailer, maar JRPGs dalen helaas nooit zo snel in prijs. Ik was al helemaal bereid om de volle prijs te betalen, maar toen werd ik getipt door een budgetgamer dat het nog goedkoper kon, en dus heb ik het maar gelijk besteld!

De game die ik graag zou willen winnen is Kingdom Hearts 1.5: HD remake . In de vroegere jaren was Kingdom Hearts 1/2 en Final Fantasy X/X2 toch wel mijn absolute toppers op de PS2, en toen ik hoorde dat ze ook weer op de PS3 uitkwamen moest ik ze gewoon hebben.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2417   1) 29-12-2013 13:27
Van harte gefeliciteerd met het 9-jarig bestaan van BudgetGaming! Dat BG zeker nog veeeeeeeeeele jaren mag bestaan!

Mijn beste gamedeal van het afgelopen jaar was Smart As voor de Vita bij Coolblue voor slechts € 4,95 incl. verzending! Via BG werd ik verwezen naar hun site, moest je je gegevens achterlaten en kreeg je meteen een code voor € 5 korting op artikel naar keuze. Aangezien ik altijd al op zoek was naar een memory trainer voor de Vita sprak deze deal mij helemaal aan, echt geen geld voor een zeer leuke en vermakelijke game on-the-go.

Als ik zou winnen dan zou ik voor Lego Marvel Heroes op de PSVita gaan. Met zijn grote broer op de PS4 vermaak ik me nu prima, zou leuk zijn deze dijk van een game ook op de Vita te spelen aangezien deze toch wel anders is dan op de consoles. Ik zou helemaal happy zijn deze te winnen!
avatar van Rubentje
Rubentje ( 152 ) 29-12-2013 13:31
gefeliciteerd! Dankzij budgetgaming heb ik heel wat geld kunnen besparen en ook anderen kunnen helpen. Twee jaar geleden een superaanbieding bij Saturn Amsterdam, diverse games voor een tientje (max payne, ghost recon en nog wat…) Goede aanvulling voor mijn eigen collectie en die van anderen die een verzoek deden om wat voor hen te scoren!

Ik zal blij worden van Luigi's mansion!
avatar van BTB8
BTB8 ( 196 ) 29-12-2013 13:31
Congrats BG

Voor mij was de beste deal denk ik de Skyrim Collector's edition bij de gamemania. Geweldige game met een awesome draak en prachtig boekwerk erbij. Was het helemaal waard om met die doos te slepen.
avatar van Elf-1
Elf-1 ( 30 ) 29-12-2013 13:36
Congratz voor het 9-jarig bestaan en dat er nog vele jubilea mogen volgen!

Mijn beste deal was Battlefield 4 voor de Playstation 4 in de webshop van Saturn bij de 3=2 actie. Dit leverde de prijs van, uit mijn hoofd, 44,67 euro op in de webshop. Een hele nette prijs voor een game die toen net 1 maand oud was. Helaas was ik zelf te laat om aan deze actie deel te nemen, toen ik wilde bestellen was hij al uitverkocht en hadden ze hem bij Saturn al uit de webshop gehaald.

Nu ik eind januari mijn Playstation 4 binnen krijg, althans dat hoop ik, en ik de leider van een Nederlandse Battlefield 4 clan ben, moet ik zelf alleen nog de game hebben. Vandaar dat ik dan ook, mocht ik tot de gelukkige behoren, graag Battlefield 4 voor de PS4 zou willen hebben.
avatar van Jawsy
Jawsy ( 374   6) 29-12-2013 13:41
Beste deal toevallig gisteren gescoord bij Bart Smit. Wou Resident Evil 6 kopen voor 14 euro, maar werd bij de kassa geattendeerd op een actie van 3 voor 20.
Dus toen Resident Evil 6, Metal Gear Rising en Saints Row 3 The Full Package voor 20 euro mee kunnen nemen.

Hoop binnenkort mijn PS4 te mogen ontvangen en zou daarvoor wel graag Call of Duty Ghosts willen hebben.
avatar van Beunhaaz
Beunhaaz ( 5443   12) 29-12-2013 13:41
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming! Dankzij budgetgaming heb ik erg veel goede deals gehad in 2013!

De deal voor 2013 was voor mij :Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist 5th Freedom Edition Xbox360. Deze heb ik voor 35 euro gekocht bij gamesshoppen terwijl die elders nog 89 euro was! Dat scheelde mij dus mooi 54 euro!

De beste hardware deal dit jaar was overduidelijk mijn PS Vita bij de Dixons voor 99 euro na een tip op het forum!

Mocht ik winnen dan zou ik graag Assassins Creed IV: Black Flag voor de PS4 willen hebben.

Ik wil meteen de BG-community bedanken voor het delen van al deze koopjes. Met name de members op het forum die andere members helpen met het meenemen tegen kostprijs of het delen van top deals.
avatar van Meester Splinter
Meester Splinter ( 52 ) 29-12-2013 13:42
Gefeliciteerd!!!

Mijn beste gamedeal was Zelda Ocarina of Time 3D voor maar 2 euro bij de Dixons magazijnuitverkoop. Zonder budgetgaming was ik daar nooit naar toe geweest.

Graag zou ik Bravely Default voor de Nintendo 3DS winnen. Eindelijk weer een leuke j-rpg voor de 3ds.
avatar van Sonicfreak
Sonicfreak ( 152 ) 29-12-2013 13:46
Gefeliciteerd Budgetgaming! Op naar de volgende 9 jaar!

Mijn beste gamedeal was mijn Wii U Basic voor 150 euro bij Carrefour in België. Die deal las ik natuurlijk op Budgetgaming en dat heeft mij een heel veel geld bespaard, bedankt daarvoor!

Graag zou ik Killzone Shadow Fall voor de PS4 willen winnen.
avatar van Sjoeter
Sjoeter ( 126 ) 29-12-2013 13:48
CONGRATS!
avatar van SGT xan
SGT xan ( 3352   4) 29-12-2013 13:51
Proficiat Budgetgaming met jullie 9 jarig bestaan! Door al die mooie deals die hier door de jaren heen gemeld zijn, heeft deze site me uiteindelijk meer geld gekost dan bespaard

De mooiste deal was voor mij de PS Vita bij Dixons voor €99. Eigenlijk heb ik nu al tijd te kort om alle spellen die heb te spelen, dus een Vita is een beetje overkill, maar voor die prijs kon ik hem niet laten liggen

Mocht ik winnen, dan zou ik als autoliefhebber graag Gran Turismo 6 willen winnen. GT5 heeft me een beetje teleurgesteld, maar ik hoor dat 6 toch leuker is om te spelen.
avatar van JD94
JD94 ( 1431 ) 29-12-2013 13:57
Gefeliciteerd BG!
Mijn beste aankoop was GTA V voor €20 bij inruil van 3 games. Deze 3 games had ik zelf voor ongeveer €5 per stuk gekocht, dus eigenlijk had ik GTA V voor slechts €35 gepreorderd!
Ben ik 1 van de gelukkige winnaars dan zou ik graag FIFA 14 voor de PS3 willen hebben.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1820 ) 29-12-2013 14:02
gefeliciteerd met jullie 9e verjaardag!

Voor mij was de beste deal pokékom x bij saturn voor €25. Mijn eerste pokémon game en nog nooit zo verslaafd geweest aan een game Ik was ook blij dat ie eindelijk niet binnen 20 seconden was uitverkocht voor dat geld.

Ik zou heel graag ni no kuni winnen. Ik weet dat hij goedkoop in de store is, maar dit is echt zo een game die ik graag in een hoesje in mijn kast wil hebben.
avatar van BegoNe
BegoNe ( 115 ) 29-12-2013 14:03
Gefeliciteerd budgetgaming, op naar het jubileum volgend jaar!

Mijn mooiste deal afgelopen jaar was de 3=2 actie bij mediamarkt waar ik pikmin 3 en pokemon Y voor 30e p.s. online heb weten te kopen. Aangezien Nintendo games vaak lang duur blijven, een goede deal in mijn ogen.

Mocht ik lucky zijn, dan zou ik graag de Ico en Shadow of the Collossus HD collection voor de ps3 aan mijn collectie toevoegen. Ik heb de originele versies op de ps2 helaas gemist en de HD collectie zakt ook niet echt naar budgetgamer-prijs (behalve als je geluk hebt in een budgetbak), dus met deze pareltjes zou ik erg blij zijn.
avatar van Niewsie
Niewsie ( 598 ) 29-12-2013 14:09
Van harte gefeliciteerd, Budgetgaming! Ik ben nog niet heel erg lang lid, maar het heeft al een flink aantal eurootjes gescheeld!

Mijn beste deal van dit jaar was de aanschaf van een Nintendo 3DS XL, voor de mooie prijs van €155,00. Zonder Budgetgaming had ik deze deal niet gezien, dus hiervoor mijn grote dank!

Stel dat ik win, dan gaat mijn voorkeur uit naar Assassin's Creed: Black Flag voor de PS4. Lang geleden deel 1 gespeeld, maar daarna de serie uit het oog verloren. Door de goede recensies van deze game ben ik er toch wel weer erg nieuwsgierig geworden!

Nogmaals van harte, en hopelijk kunnen wij nog lang van deze site genieten en bovenal; profiteren.
avatar van Roxxgames.nl
Roxxgames.nl ( 14 ) 29-12-2013 14:09
Gefeliciteerd met jullie 9e verjaardag !
Wij moeten nog beginnen
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 919 ) 29-12-2013 14:10
Gefeliciteerd budgetgaming !!

Mijn beste game deal was bij de 3=2 actie van de saturn. Ik had toen net 2 dagen mijn playstation 4 en ik heb toen knack, fifa 14 en assassind's creed 4 black flag voor 120 euro gekocht.

De game die ik graag zou willen winnen is grand theft auto 5 ik heb die niet kunnen kopen, omdat ik toen aan het sparen was voor mijn playstation 4 en games voor de playstation 4.
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 29-12-2013 14:28
Gefeliciteerd met alweer een jaartje er bij!

De site, en de community heeft me dit jaar weer (iets te) goed op de hoogte gehouden met de laatste aanbiedingen waardoor mijn portemonnee op het einde van het jaar toch weer wat lichter voelt dan dat ik eigenlijk in gedachten had, maar dat is niet meteen een slecht iets . Van alle aankopen die ik dit jaar heb gedaan gaming-wijs is 80% door budgetgaming, met toch wel als knaller de 3=2 actie. Door het continu verversen met updates in de collumn heeft mijn jacht me dan toch eindelijk Assassin's Creed 4 samen met Pokemon Y en Fifa 14 toch weer heel wat centjes bespaard.

De game die mij dit jaar helaas ontschoten is, maar toch graag zou willen spelen is GTA V voor de 360, dus deze geef ik hierbij op als nominatie voor het spel dat ik graag zou willen winnen

Op nog vele jaren!
avatar van Sainter
Sainter ( 146 ) 29-12-2013 14:48
Gefeliciteerd met het 9 jarig bestaan!

Ik ken budgetgaming nu net 1 jaar en een maand precies en dit heeft me heel wat centen bespaard! Altijd erg handig om te zien waar iets het goedkoopste is.
Mijn beste aanschaf was toch wel de collectors edition van tomb raider. Dit heeft me in het begin toch echt wel iets van €30.- bespaard op de aankoop!

De game die ik toch echt heb laten liggen voor de current-gen is battlefield 4 en daarom zou ik die voor de xbox 360 willen winnen !

op naar de 10 jaar!
avatar van T.Verhoeven
T.Verhoeven ( 990 ) 29-12-2013 14:49
Mijn beste gamedeal van 2013 was toch zeker wel de PSVita voor €99. Wat een geweldige aanbieding was dat, zeker omdat hij bij de magazijnopruimingen duurder was :p Ik heb hem zelf niet meer kunnen scoren in Den Bosch, maar andere budgetgamers hebben er toch veel profijt van gehad, props voor jullie!

De game die ik wil winnen is: Rocksmith 2014.
Waarom? Ik zit al een tijdje te azen op deze game, maar hij komt maar niet in de aanbieding! En zeg zou zelf, wat is er nou meer Budgetgaming, dan een gratis game? Niets toch
avatar van TwoCents
TwoCents ( 226 ) 29-12-2013 14:50
Van harte gefeliciteerd! Negen al weer, nog negen meer voordat je alcohol mag consumeren.

Beste game(console)deal van 2013 voor mij?
Dat moet de Xbox One voor 349,- euro bij neckermann.nl zijn. Wat een deal, ik kan niet wachten op de levering ervan. Iets dat mede mogelijk is gemaakt dankzij de Consumentenbond.

De voorganger, de Xbox360, heb ik al jaren en vermaak me er nog goed mee. Maar aangezien het nog even zal duren voordat de opvolger in m'n woonkamer staat (sept 2014?), heb ik vorige week besloten een PS3 te bestellen.
Van die console zijn er nog zoveel exclusieve games die ik wil spelen, en krijg je zoveel 'gratis' games bij PS+, dat de aanschaf te rechtvaardigen was.

Welke game zoek ik nog? Bij PS+ zit al gratis Uncharted 3, maar de twee voorgangers in die serie, Uncharted Drake's Fortune en Uncharted Among Thieves zou ik vooraf nog wel willen spelen.
avatar van Weltschmerz
Weltschmerz ( 425 ) 29-12-2013 15:03
Gefeliciteerd BG!! Nog vele jaartjes! : )

Mijn beste gamedeal was de aanschaf van een nieuwe PC. Het was al meer dan 15 (!!!) jaar geleden dat ik een nieuwe PC aan had geschaft, en met het zelf bouwen van mijn Monolith (zoals ik hem noem) ben ik weer teruggestapt in het PC-gamen. De ontdekking van Steam, alle websites zoals Humble, GGG, GoG, GMG en meer hebben gamen voor mij op een nog groter continent gezet.
Daarbij heb ik dit jaar ook nog eens een PS3 kunnen bemachtigen (de slim versie gelukkig nog) en ben ik goedkoop de PS exclusives op de kop aan het tikken die ik nooit heb kunnen spelen. Maar ja, welk spel ontbreekt er dus nog? HET spel als je de media en miljoenen mensen mag geloven; The Last of Us. Omdat ik wegens een verbouwing en verhuizing mijn PS3 stof heb moeten laten happen is de aanschaf van een €40,-+ spel nog niet rendabel geweest. Dus The Last of Us zou echt een uitbreiding in mijn gamecollectie zijn, en volgens mij een must in die van elke gamer.
avatar van Luke
Luke ( 1414 ) 29-12-2013 15:04
Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013?

Mijn beste gamedeal was toch wel een aantal sims 3 uitbreidingen voor mijn vriendin voor €2,50 per stuk bij de used products. Nieuw 20 a 30 euro, dat is toch geen geld!

Als ik een game zou mogen uitzoeken is het Rocksmith 2014 voor de PS3. Hij schijnt nog beter te zijn dan het eerste deel! Sowieso is de tracklist al beter.
avatar van Ghostsoldier
Ghostsoldier ( 1294 ) 29-12-2013 15:10
Budgetgaming, gefeliciteerd met jullie negenjarige verjaardag.

Mijn beste gamesdeal was Remember Me bij Billgames voor de PS3. Ging het spel kopen met een maat van me voor 52 euro. (26 euro p.p). Maar bij de levering had Billgames 2x Remember Me geleverd, dus hadden wij 2x Remember Me vlak na de release datum voor maar 26 euro. Vervolgens mijn exemplaar verkocht voor een goede prijs.

De game die ik zou willen winnen is The Last of us. Ondanks alle goede reacties van vrienden en sites nog niet gespeeld. Zou het dolgraag willen. Ben een groot fan van Naughty Dog. Uncharted 2 speel ik met alle plezier nog steeds. (laatst nog een keer uitgespeeld)
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 29-12-2013 15:12
voor mij was het de saturn actie zo kon ik mario kopen en Zelda 3ds
aleen leverde saturn veel telaat uit maar was wachten wel waard leuke prijzen

als ik een game zou mogen kiezen Gran Turismo 6 ps3 omdat ik elke deel heb gespeelt lijk me wel leuk




avatar van Lom0r
Lom0r ( 1213 ) 29-12-2013 15:19
Mijn beste deal was begin van het jaar via de mycom veiling. Een gloed nieuwe limited collectors edition van final fantasy iii-2 voor maar €15. Ik vond ff xiii zelf niet zo geweldig maar een collectors edition voor zo weinig kon ik niet laten liggen en maar goed ook want ik heb me er meer dan 70 uur mee vermaakt.

Ik zou graag voor de ps4 assassins creed 4 willen winnen. Had na deel 2 de reeks laten liggen omdat het erg veel herhaling werd maar na gisteren bij een vriend deel 4 te hebben gezien wil ik er weer mee aan de slag.
avatar van TheGamekiller
TheGamekiller ( 101 ) 29-12-2013 15:26
Gefeliciteerd Budgetgaming!

De beste deal voor mij was Skyrim Collector's Edition voor € 29,98 bij Game Mania! Het beeldje van Alduin in combinatie met de overige inhoud van de gigantische doos was zo overweldigend dat ik het gewoon niet kon geloven dat ik zo'n aankoop voor zo'n bedrag heb kunnen doen.

Ik zou graag GTA V willen winnen voor de PS3, omdat dit spel echt hét spel is van het afgelopen jaar, maar helaas heb ik het spel nog niet aan kunnen schaffen in verband met andere financiële prioriteiten.

avatar van Arcadia
Arcadia ( 1056 ) 29-12-2013 15:31
Gefeliciteerd BG :-)

De beste gamedeal was de PS Vita actie bij Dixons, waar ik de 3g versie kreeg voor 99 euro. Dankzij een snelle melding kon ik de mijne net op tijd bestellen, waar ik eerder naast de Wii U Premium versie van 200 euro greep.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 29-12-2013 15:51
Mijn beste gamedeal dit jaar was de Humble Origin Bundle, zo veel goede spellen voor maar $4 en ook de games onder de average heb ik veel plezier van gehad!

De game die ik nog zou willen is Assassins Creed IV Black Flag voor de PC. De Assassins Creed games heb ik allemaal gespeeld, maar door een corrupte save file in AC3 heb ik die nooit uitgespeeld, misschien kunnen jullie me weer 'reuniten' met de serie?

Nog vele jaren BG!
avatar van Twplcsdi3oe
Twplcsdi3oe ( 233 ) 29-12-2013 15:54
Das toevallig, ik besta vandaag 28 jaar

Voor mij was de beste deal toch wel de Castlevania: Lords Of Shadow Limited Edition die ik bij de Mediamarkt kocht voor maar €10,-

Het loont altijd om zo af en toe ook nog is bij winkels langs te gaan, deze games stonden waarschijnlijk al maanden verborgen in het magazijn en zijn voor een willekeurige (erg lage) prijs neergezet. €10,- voor deze game is echt een goede prijs en dan al helemaal voor de Limited Edition!


Een game welke ik nog op mijn verlanglijst heb staan is de Jak & Daxter voor de Playstation Vita, dus mocht ik uitgekozen worden, graag

avatar van PhoenixNL
PhoenixNL ( 109 ) 29-12-2013 15:57
Gefeliciteerd! Wat vliegt de tijd voorbij zeg.

Mijn beste gamedeal dit jaar was Bioshock Infinite: Songbird Edition voor 35 euro. Splinternieuw gewonnen op de MyCom veiling in mei ongeveer. Aangezien die toentertijd voor zo'n 100 euro over de toonbank ging was ik er wel erg blij mee!

Ik zou graag Battlefield 4 voor de PS4 willen winnen. Met 64 man online en 60 fps, klinkt geweldig. Battlefield 3 was al goed voor een paar honderd uur vermaak.
avatar van Nintendogamer
Nintendogamer ( 237   2) 29-12-2013 16:00
Ten eerste, van harte gefeliciteerd met het 9 jarig bestaan van de website!

Mijn beste gamedeal dit jaar is de aankoop van Super Mario All Stars 25th Anniversary Edition (Wii) voor €25,- van een andere budgetgamer die ik dezelfde avond nog opgehaald hebt. Zonder deze site had ik deze game (bijna) niet voor deze prijs kunnen scoren.

Ik zou graag Battlefield Premium willen hebben voor BF4 PC om het meeste uit Battlefield 4 te halen.

Keep up the good work!
avatar van Mon 369
Mon 369 ( 243 ) 29-12-2013 16:10
Wat worden ze snel groot heh?
Naar aanleiding van bezoeken aan deze site is veel geld door mij uitgegeven en ook relatief veel bespaard.
Er waren veel mooie deals en kiezen is moeilijk.
Eén van de mooiere, de Wii u aanbieding bij Dixons liep ik helaas net mis. Twee reserveringen, één exemplaar, jammer dus.
Wel heb ik een PS Vita met 8gb memory card plus downloads gescoord en daar ben ik nog steeds heel blij mee.
Op de tweede plaats meldde iemand Kirby's Adventure voor de Wii voor een inmiddels schappelijke dertig euro. Dat had ik niet meer verwacht.
Nog een Wii titel staat voor mij op drie: Xenoblade Chronicles voor €20,-.

Als ik tot de gelukkige winnaars behoor zou ik graag het ultieme strategiespel met karakters zonder voeten, Fire Emblem -Awakening- proberen.

avatar van Doobieters
Doobieters ( 29543   288) 29-12-2013 16:11
Proficiat met de website. Ben al jaren lang trouwe bezoeker van budgetgaming en dat zal nog wel even zo blijven

Mijn beste game deal is de PS Vita voor 99 euro bij Dixons We moesten er hier snel bij zijn want hij was binnen no time weg! Ben er erg blij mee.

Graag zou ik dan ook Killzone Mercenary willen omdat ik zo een begin kan maken voor het uitbreiden van mijn VITA collectie.

Succes in de toekomst!
avatar van Rudey
Rudey ( 2310 ) 29-12-2013 16:14
De beste deal voor mij dit jaar was Sleeping Dogs. Door een fout op Steam heb ik die voor €4,50 op kunnen pikken. Wat een geweldige game is dat zeg. De sfeer van Hong Kong, melee combat, en personages hebben mij ontzettend verrast. Ook de soundtrack was meer dan dik in orde. Had niet verwacht dat die game zo goed zou zijn.

De game die ik graag zou willen winnen is The Last Of Us (PS3).

Gezien de uitstekende recensies en geluiden van medegamers ben ik ontzettend benieuwd naar de game. Ook spreekt de setting, verhaalvertelling en schaarste mee in mijn interesse. Ik ben benieuwd of de ware survivalexpert in mij naar boven zal komen!

En BG, dat er nog vele jaren mogen komen. Maar dat zal ook wel met deze geweldige community!
avatar van Racestra
Racestra ( 446 ) 29-12-2013 16:23
Voor mij was de beste deal een nieuwe PS3 bij de Dixons voor 150 euro. Moest er wel voor naar Amersfoort maar dat was het t ook wel waard.

Ik zou graag Bioshock Infinite willen winnen voor de PS3. Heb er genoten van de voorgaande delen. Ik keek erg uit naar Infinite maar het is er nog niet van gekomen om m te kopen.
avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1339   10) 29-12-2013 16:32
voor mij was de beste actie/melding de PSvita bij de Dixons voor 99euro.
twijfelde al tijden om de Vita te nemen.
en ook nog eens om PSplus te nemen.(ook nog eens in de actie afgelopen weken)
nu heb ik beide

de game die ik graag zou willen winnen is.
Batman: Arkham Trilogy Collection
veel over gehoord, geen 1 deel nog gespeeld
avatar van Ossie
Ossie ( 124 ) 29-12-2013 16:33
Gefeliciteerd met je negende verjaardag BG. mogen er nog vele jaren volgen.

Ik heb onlangs de Elder Scrolls Anthology voor omgerekend zo'n 22 euro op de kop getikt (Amazon boxing day deals). Andere noemenswaardige aankopen zijn: Tomb Raider survival edition (fysieke PC editie) voor zo'n 13 euro en Dark Souls: prepare to die edition (PC; inclusief de extra fysieke content) voor 17,50.

AC: black flag (PC) is een game die ik op dit moment op het oog heb en graag aan de collectie zou willen toevoegen. Door keuzes voor andere games in het verleden heb ik eigenlijk nog nooit een AC game gespeeld en deze editie met piraten en schepen lijkt mij een goed moment om in de boot te stappen (pardon the pun). Het zou mooi zijn als BG daar aan zou kunnen helpen.
avatar van RiZzy
RiZzy ( 187 ) 29-12-2013 16:45
Gefeliciteerd van deze stillere toch zeer frequente gebruiker van jullie site!

Mijn beste gamedeal van dit jaar is Super Mario 3D World voor 32,67 EUR bij de 3 halen twee betalen actie van Saturn onlangs.

De game die ik graag zou ontvangen is de Wii U titel: Scribblenauts Unlimited. Ik heb me kostelijk vermaakt met de beide DS titels destijds en ben benieuwd of deze titel me wederom kan bekoren. Hij is een beetje in de vergetelheid geraakt doordat de release continu werd uitgesteld maar hij is weer terug op mijn radar!
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 29-12-2013 16:56
Mijn beste aankoop van dit jaar is zonder twijfel Skyrim collectors edition bij de gamemania voor maar 30€. Ik had het spel al kapot gespeeld maar ik moest de collectors edition voor die prijs in mijn bezit hebben.

Ik haalde mijn bestelling op bij de Gamemania op Utrecht centraal na schooltijd. Tot mijn verbazing was het een gigantische doos. ik zei tegen de verkoper achter de kassa ''oei daar heb je zeker geen tasje voor (o_O) '' , jammer genoeg niet maar gelukkig had de doos nog een handvat. Dus daar loop ik, tussen al die drukte op Utrecht centraal met een bigg ass doos in mijn hand. Al met al, het was de moeite waard voor die prijs, de inhoud is van topkwaliteit, een prachtige artbook! een fantastische beeldje van Alduin met veel detail! heb het gevoel dat het beeldje elk moment tot leven kan komen

Bedankt BG, zonder jullie had ik deze fantastische aankoop nooit gedaan Ik wens jullie nog een fijne verjaardag en een gelukkig nieuwjaar.

Mocht ik winnen dan zou ik GTA V (PS3) wel willen hebben
avatar van Ruben1985
Ruben1985 ( 764   7) 29-12-2013 16:59
Allereerst gefeliciteerd met het 9-jarig bestaan!

Jullie hebben mij al heel wat euro's bespaard met als beste gamedeal was het toch wel Ni No Kuni: Wrath of the white witch (wizard edition), overal was die al uitverkocht, en hier kon ik hem nog net op tijd bemachtigen via een PM.
Vriendin en ik zijn erg blij met het spel en de extra's.

De game(content) die ik graag zou willen winnen is: AC4 Black Flag Season Pass, ik ben al een aardige tijd bezig met Black Flag, en zou graag de beleving wat langer laten duren.
Hopelijk zouden jullie mij daarbij kunnen helpen.
avatar van Alexos1991
Alexos1991 ( 19 ) 29-12-2013 17:10
Gefeliciteerd Budgetgaming! Kom regelmatig op de site om prijzen te checken en dit heeft mij geholpen nog meer vette games te spelen afgelopen jaar.

De beste gamedeal van het afgelopen jaar was voor mij persoonlijk Ni No Kuni: Wrath of the White Witch voor 40 euro, omdat ik me vele uren enorm heb vermaakt met deze prachtige game.

De game die ik graag zou willen winnen is The Last of Us voor de PS3.
avatar van ELuctric
ELuctric ( 220 ) 29-12-2013 17:17
De beste deal afgelopen jaar was tijdens de 3=2 actie van Saturn. Wii Party U + zwarte wiimote plus voor 28 euro. Het ging me vooral om de remote en deze zijn normaal toch wel 40 euro. Het spel is geinig, niet meer dan dat maar de combi was een top deal!

Ik zou graag wel de legendary edition van Skyrim willen winnen (hoewel de gewone editie natuurlijk ook erg fijn zou zijn)
avatar van Muffinn
Muffinn ( 153 ) 29-12-2013 17:22
Gefeliciteerd!!

Mijn beste gamedeal was Call of Duty: Ghost voor de PlayStation 4 tijdens de 3=2 actie van Saturn. COD voor €42,- kort na de release is een zeldzaamheid.

Als ik zou winnen dan zou ik graag NBA 2k14 (PS4) winnen. Ik ben niet de grootste basketballiefhebber, maar wel iemand die van sport houdt en deze game wordt beschouwd als één van de beste sportgames.
avatar van Nielsje
Nielsje ( 284 ) 29-12-2013 17:36
Gefeliciteerd. Ik scoor al jaren goede deals via jullie, ga zo door.

Beste gamedeal moet toch wel Super Mario 3d World voor ruim dertig euro via de Saturn in november zijn. Toen deze ook nog binnen een week geleverd werd was het feest compleet.

De Wind Waker remake staat nog wel op mijn verlanglijstje, ik ben erg benieuwd of de lovende verhalen over deze Wii U versie terecht zijn.
avatar van Nabiela
Nabiela ( 88   1) 29-12-2013 17:37
congrats
mijn beste deal is natuulijk de PS4 die ik met 20% korting heb gekocht( 320 euro) op sony.nl. Ik kreeg hem netjes geleverd op releasedag voor die fantastische prijs en dat was in een woord geweldig. Alles dankzij deze fantastische site. ik heb via budgetgames zoveel geld bespaard en dat alleen is meer waard dan welke prijs ook.

MAAR zou ik mogen winnen dan zou ik heel en heel graag BF4 voor de PS4 willen
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 29-12-2013 17:39
Gefeliciteerd BG, als ik deze site niet had gehad was mijn collectie een stuk kleiner geweest

De beste deal vind ik moeilijk kiezen. Zbz is dat een deal met een BG'er, want ben door andere leden hier op het forum aan zeer mooie games gekomen voor zeer mooie prijzen. Waarschijnlijk is de deal met Fredericcc mbo Lego Marvel Super Hero een van de beste geweest. Doe hier waarschijnlijk de andere deals een beetje mee tekort, maar moet toch een keuze maken. Kies voor Lego omdat ik die game vlak na release al in ontvangst heb mogen nemen.

De game die nog aan mijn collectie toegevoegd mag worden is Gran Turismo 6. Heb erg genoten van GT 3 en 4 ( 5 helaas wat minder ) maar kijk er maar uit om hem te spelen. En mijn collectie compleet is maken

Ga zo door BG en de natuurlijk de leden zelf. Op naar de 10 jaar en de volgende 10 jaar.
avatar van Lyn
Lyn ( 82 ) 29-12-2013 17:43
Gefeliciteerd! Hopelijk gaan jullie nog vele jaren door. En kunnen wij budgetgamers nog vele euro's besparen op mooie gamedeals.

Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013? Dat was GTA V voor 38 euro bij de Wehkamp. GTA V was toen in de aanbieding en ze hadden een 7,50 euro (of 10 euro) kortingscode. Beter kon niet! Voor een nieuwe game vond ik het een hele nette prijs. Eerste pre order ooit En zeker geen spijt van!

Welke game ik graag aan mijn gamecollectie zou willen toevoegen? Assassin's Creed Black Flag(PS3), Ik heb alle delen van Assassin's Creed in mijn bezit en heb ze allemaal gespeeld behalve deze. Ik ben erg benieuwd naar dit deel. Maar ik wacht nog op een mooi prijsje maar winnen is natuurlijk nog beter haha
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 29-12-2013 17:54
gefeliciteerd mannen en vrouwen bij budgetgaming!
9 jaar alweer en er komen er zeker nog een paar bij!
Zelf kijk ik bijna dagelijks op jullie site voor tips in prijzen of exclusieve
aanbiedingen waar alleen de snelle kijker op kan rekenen, zo ook in mijn onderstaande voorbeeld:

Afgelopen jaar las ik van Beloved dat er een actie was met tegoed voor de Playstation. 60 Euro aan tegoed kopen en er maar 38.95 voor betalen.
En dat is natuurlijk cheap! Ik was die dag dus snel naar de Wehkamp site gegaan om eens even snel 3 kaarten te bestellen en de volgende dag besefte ik me dat het toch wel zo een goede deal was, alles met 33% kortingf in the Playstation store (SEN) dat ik nog eens deze uitstekende deal had aangeschaft.

Dus vele malen dank aan:1 budgetgaming (voor het platform watzij geven)
2 Beloved (voor het delen van deze info)
3 Wehkamp (voor het leveren van de kaarten)

Al met al was ik in ieder geval even gelukkig, nu is het tegoed weer op!
Op naar de volgende knaller, maar dan waarschijnlijk in 2014!

Allemaal alvast de beste wensen en een fantastisch en knallend gamevol 2014. Groeten Maurice
avatar van Emar
Emar ( 18 ) 29-12-2013 17:56
Gefeliciteerd!
Mijn beste gamedeal: Assassins Creed IV Black Flag Buccaneer Edition(PS4) voor maar 77euro incl. bij Nedgame. Ze circuleren nu al voor 170 euro rond over internet. Dus daar ben ik best blij mee.
Als ik zou winnen, zou ik graag Knack voor de ps4 willen winnen
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 29-12-2013 17:57
Gefeliciteerd met het 9-jarig bestaan BudgetGaming.

Voor mij was de beste game deal toen ik Walking with Dinosarus set gekocht had tijdens de laatste Bart Smit Games Run. Geweldig spel met kindjes te spelen en voor 32 Euro had je de hele set incl alle move dingitjes en nog Sports Champions 2 gratis.

Als ik mag winnen dan zou ik graag Call of duty Ghosts willen winnen, die heb ik nog niet gespeeld. Voor de Xbox 360 zal het heel leuk zijn, anders de Ps3 versie is ook welkom
avatar van Pinokkia
Pinokkia ( 2423   7) 29-12-2013 18:05
Beste gamedeals is de ps vita die gekocht is bij de Dixons voor €99. Nu hebben mijn neefjes eindelijk er 1. Ze hebben er bijna 2 jaar op moeten wachten op de pricedrop.

Ik zou graag Dragon's Crown voor de ps vita willen winnen voor mijn neefjes. Kan ik dan daarna de game uitproberen
avatar van Rominick
Rominick ( 2522 ) 29-12-2013 18:14
De beste gamedeal van mij was de ps4.
Ik heb hem toch kunnen krijgen na de eerste week van de release.

En als ik zou kunnen winnen zou ik de call of duty ghost prestige edition voor de ps4 willen hebben.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29543   288) 29-12-2013 18:19
Quote:

En als ik zou kunnen winnen zou ik de call of duty ghost prestige edition voor de ps4 willen hebben.
Jij hebt jezelf bij deze buitenspel gezet
Quote:
- Collector Editions zijn uitgesloten van deze prijsvraag, tenzij er geen andere versie is.
avatar van Sjors1500
Sjors1500 ( 134 ) 29-12-2013 18:24
Mijn beste gamedeal van het jaar was een beetje rekenen.
bij saturn was de dinsdagsuperdeal dat je 50euro waardebonnen voor 40 euro kon krijgen en zodoende ik voor 80 euro, 100 euro aan waardebonnen had. Hierbij was er die week de actie 3 halen 2 betalen. Hierbij heb ik voor 80euro dus fifa14, assassins creed black flag en need for speed rivals kunnen krijgen. Waarbij ik laatst genoemde weer verkocht heb voor 60 euro en ik dus voor fifa 14 en assassins creed black flag dus samen maar 20 euro heb betaald. en ze dus ipv 100 euro mij maar 20 euro kostte.

De game die ik graag zou willen hebben is voor de PS3 NBA 2K14
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 29-12-2013 18:24
Van harte en nog vele jaren budgetgaming!

Wat was voor jou de beste gamedeal van 2013? (Geef een korte toelichting waarom.)

Super Mario 3D World bij Saturn voor 32,67.
De must-have voor de Wii U, de reden waarom je een Nintendo console zou moeten aanschaffen. Een game die je vrolijk maakt met geweldig level design en een heerlijke soundtrack, ik kan deze game niet genoeg aanraden .

De game die nog mist in mijn collectie is Bravely Default: Flying Fairy (3DS) Volgens reviews Final Fantasy zou als het 'zou moeten zijn', dus hier zou ik graag een eigen mening over vormen door de game te spelen!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 29-12-2013 18:35
Gefeliciteerd natuurlijk!

--

De beste gamedeal voor mij dit jaar was toch wel de Skyrim Collector's edition voor de 360 voor €30 euro. Deze was hier ook gemeld op het forum en moest je ophalen bij de GameMania. Een betere deal heb ik dit jaar niet gevonden.
Of misschien de Bioshock Infinite collector's edition voor €33,18.

De game die ik graag zou willen als ik win is denk ik net als vele: Bravely Default: Flying Fairy voor de 3DS uiteraard.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1464 ) 29-12-2013 18:39
Gefeliciteerd budgetgaming!!

Mijn beste deal van 2013 was:

Need for speed rivals bij saturn voor 33 euro.
Ik ben een grote need for speed fan, en toen ik zag dat de game maar 33 euro was heb ik hem gelijk besteld.

Het leuke van alles was nog dat het een pre order was.
De game was nog niet uit (kwam 2 dagen uit na dat ik mijn bestelling had geplaatst)

Dus kort samen gevat, 33 euro voor een pre order game
avatar van Fredericcc
Fredericcc ( 524 ) 29-12-2013 18:43
Gefeliciteerd BG! Ik ben misschien niet zo'n 'oud' lid - ik kom hier maar nog twee jaar - maar ik voel mij hier wel heel welkom. Iedereen is hier erg vriendelijk, op een gegeven moment nam een mod het zelfs voor mij op, waardoor ik jullie dan ook alle succes toewens! Op naar de volgende 9!

Mijn beste deal is ongetwijfeld de PS Vita die ik dankzij persoonlijke held Ajwd2205 heb weten scoren! Hij is 'm speciaal voor mij in Dixons gaan halen voor de ronkende prijs van €99 en naar mij opgestuurd. Hier in België heb je die winkelketen namelijk niet, waardoor het enorm fijn was om 'm zo goedkoop te kunnen kopen, nogmaals bedankt Arjan als je dit leest!

De game die ik graag wil is... Tearaway! Omdat ik mijn Vita nog maar net heb (letterlijk sinds gisteren) wil ik mijn collectie Vita-games snel uitbreiden, en waarom dan niet meteen met de beste (?) titel die er momenteel te vinden is voor de console?
avatar van Franckster
Franckster ( 290 ) 29-12-2013 18:48
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Mijn beste gamedeal van 2013 is met stipt de Steamsales. Daar heb ik zoveel geld mee weten te besparen. Kon ik eindelijk alle games kopen die al een hele tijd op mijn verlanglijst stonden maar waarvoor ik te cheap ass was om ze daadwerkelijk aan te schaffen.

Ik zou graag nog Grand Theft Auto V voor de Xbox360 aan mijn collectie willen toevoegen, dit omdat ik deze nog steeds heel graag wil hebben maar hem nog niet voor een Franckstervriendelijke budgetprijs heb kunnen spotten.

Succes aan iedereen die meedoet. En alvast een fijne jaarwisseling voor iedereen die dit leest!
avatar van TheMART
TheMART ( 3974 ) 29-12-2013 18:49
Beste gamedeal via Budgetgaming, simpel:

The Last of Us voor PS3 voor 21 a 22 Euro via Play-Asia! De NTSC/USA versie, geen censuur zoals de EU versie ook nog eens. Superdeal, tijdelijke aanbieding, via een reactie van een BG user bij de pricewatch voor de game. Inclusief verzenden, 3 december besteld en 16 december aangekomen.

Superdeal want hier in de winkels betaal je nog rustig 50 a 60 Euro voor deze game. En wat voor een game! Zonder Budgetgaming was ik deze deal zeker misgelopen.

Als ik win zou ik graag Rocksmith 2014 voor de PS3 krijgen, met USB datakabel als dat kan, zo niet de game los ook top... Scoor ik zelf Rocksmith 2013 met datakabel wel via een goede deal op Budgetgaming :-)
avatar van Hupegel
Hupegel ( 837 ) 29-12-2013 18:51
Hallo allemaal, allereerst van harte gefeliciteerd BG!

Mijn beste deal is eigenlijk wel jullie aandacht voor de Dixons / Dynabyte aanbiedingen rond de tijd van de reorganisatie van die ketens. Ik herstelde toen van een operatie en moest in dat kader naar buiten en ook mijn hand trainen. En dus werd de dagelijkse wandeling naar een Dynabyte filiaal in de buurt een routine om zo bij te houden welke dozen met games er uit andere filialen waren binnengekomen. In het kader 3 games voor 5 euro heb ik een heleboel titels voor PC en PS3 opgehaald. En zo een heleboel oefenmateriaal gekregen. Zo kreeg een hele vervelende tijd toch nog een vrolijk einde.

De game die ik graag wil is: The Last of Us voor PS3.
Het is namelijk een game die ik zelf niet snel zal kopen omdat de PS3 nu eenmaal op de weg naar de uitgang is en ik het daarom zonde vind om nog erin te investeren. Stom natuurlijk, want het is een briljante game...

BG: nog vele jaren!
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 29-12-2013 19:01
Allereerst Gefeliciteerd met jullie 9 jarig bestaan!

Mijn beste deal via budgetgaming was Professor Layton and the lost Future voor de nintendo ds voor maar 12,50 euro bij de free record shop, helaas wel engels maar goed hij was lekker goedkoop.

De game die ik graag wil winnen is New Art Academy voor de 3ds, omdat ik niet kan tekenen en hem ben misgelopen bij de saturn uitverkoop.
avatar van Wasabi!
Wasabi! ( 1476 ) 29-12-2013 19:07
Van harte gefeliciteerd! Ik lees eigenlijk geen gamebladen meer, budgetgaming.nl is ideaal, vroeger moest je een maand wachten om weer up2date te zijn, en om aan verkoopprijzen, cheats, etc. te komen nog maar te zwijgen, kon vroeger de Sega hotline bellen.... was al een kapitaal aan bladen per maand kwijt, nu hou ik geld over voor games.

En nog vele game jaren natuurlijk, merk zelf ook dat ik ouder word, reactiesnelheid gaat al naar beneden.... mijn zoontje van 5 is vaak al sneller dan ik ^___^
Beste deal was bij amazon.co.uk, een 3DS XL+SMB2 voor 120 pond.
Mijn zoontje vraagt nu de hele week al naar Paper Mario Sticker Stars voor de 3DS, zegt ie bestel je toch in Engeland, veel goedkoper. Jaja, jong geleerd, oud gedaan. Gamen heeft ie niet van een vreemde Happy gaming time, ook in 2014!
avatar van Ronie88
Ronie88 ( 15 ) 29-12-2013 19:10
Gefeliciteerd budgetgaming! Mijn beste deal was playstation plus, 15 maanden voor de prijs van 12. Zonder playstation plus had ik games als guacamelee (aanrader) bijvoorbeeld nooit aangeschaft. De game die ik zou willen winnen is The Last Of Us. Waarom? Omdat ik hem natuurlijk al lang had moeten hebben.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 29-12-2013 19:10
Hierbij mijn felicitatie aan de site en beheerders! Ben erg blij dat ik hier elke dag terecht kan en dat ik deel kan uitmaken van jullie publiek.

Mijn beste deal dit jaar was toch wel Battlefield 4 die ik voor €30,- op Saturn heb besteld voor de ps3 waar ik vervolgens voor €10,- kon upgrade naar de ps4 versie waardoor ik toch nog een leuke game voor wat minder geld op me ps4 kan afspelen.

De game die ik graag zou willen winnen is Knack voor de ps4, verder wens ik iedereen op BG een gezond 2014!
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 29-12-2013 19:16
Van harte! Vele euro's bespaard dankzij de website en een stuk overzichtelijker dan andere vergelijkingsites, die vaak waardeloos zijn op gebied van media. Dus chapeau!

Mijn beste deal is niet zozeer een goede prijsdeal, maar dankzij budgetgaming een website gevonden (Yourgamingzone) die een Grand Theft Auto V gegarandeerd leverde (overigens voor een prima prijs) zonder een pre-order te plaatsen. 16 September rond een uur of 16:00 besteld, de volgende morgen voor 11:00 de game in huis. Dat terwijl de game de dag voor de release al zo goed als overal uitverkocht was.

De game die ik graag zou willen winnen is Gran Turismo 6. Een aantal weken geleden was ik net te laat bij Saturn voor de fantastische deal van 32 euro. Ik ben groot fan van de franchise, heb alle delen in huis (inclusief de Prologue, Concept en PSP versies), behalve deel 6 uiteraard. Wilde deze (voor het eerst) overslaan (ivm DriveClub), maar het begint toch te kriebelen.

Succes met het 10e jaar.
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 29-12-2013 19:25
Congrats, tijd vliegt!

Voor mij was het Heart of The Swarm begin van het jaar. Middels bepaalde kortingscodes kon je 'm met volgens mij 5 euro goedkoper halen bij MyCom.

Game voor mij? Skyrim Legendary Edtion voor de PC. Wil 'm al een tijdje halen, maar stel het steeds uit, omdat ik vind dat "andere games eerst maar eens uitgespeeld moeten worden"
avatar van Joi
Joi ( 487 ) 29-12-2013 19:27
Van harte! Al 9 jaar de beste website voor scherpe gameprijzen en meer. Hopelijk blijven jullie nog lang bestaan!

Mijn beste gamedeal was GTA V voor €29 bij Gamemania tegen inlevering van 2 games. Veel uren mee vermaakt (vermaak me er zo nu en dan nog steeds mee) en een lekker prijsje.

De game die ik graag in ontvangst zou willen nemen is Gran Turismo 6 (Ps3 ). Ik ben een fan van (luxueuze) snelle auto's en heb me dan ook erg vermaakt met deel 5. In deel 6 wil ik me verder vermaken met al die (nieuwe) auto's.

Alvast bedankt voor de prijs en een fijn 2014 toegewenst!
avatar van Jordi_weyermars
Jordi_weyermars ( 30 ) 29-12-2013 19:37
Voor mij was dit jaar dark souls voor 5 euro op de xbox marketplace het beste dat ik hier heb gezien. Ik heb hem al uitgespeeld maar ben nu voor de tweede keer bezig en heb nog nooit zo veel lol en tijd in een game van 5 euro gestopt. Ik zou graag the legend of zelda a link between worlds hebben. Deze game lijkt me fantastisch maar 45 euro er voor uitgeven ging de afgelopen tijd helaas niet...
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 29-12-2013 19:40
Beste gamedeal van 2013?
Zonder twijfel Dishonored GOTY voor 18 euro destijds bij de Gamesrun van Bart Smit. Iedereen die van deze actie wist maar 'm toch niet gehaald heeft: zit in de hoek en begin te schamen! Veruit mijn GOTY van 2012 en een van mijn all-time favo's, zoveel speelstijlen mogelijk. Ongezien, ongehoord zonder iemand vermoorden (zelfs de targets) tot je doel komen? Check. Of liever een spoor van bloed achterlaten? Your choice, bro. DLC's The Knife of Dunwall en The Brigmore Witches moet ik nog proberen, maar ik weet nu al dat ik me weer erg ga vermaken.

Welke game wil ik winnen?
Ik heb sinds een weekje een tweedehandse Wii U voor een acceptabele prijs weten te scoren, zat alleen Nintendoland bij en dat is niet echt mijn ding. TLoZ: Wind Waker HD of Super Mario 3D World zou top zijn. Ik heb trouwens ook een 3DS, dus TLoZ: ALBW zou ook fantastisch zijn! Waarom? Nou, ik ben een groot Nintendo fan sinds N64 (was nog te jong voor SNES destijds) en dat is eigenlijk synoniem voor liefhebber van Mario platforming, en een nog grotere Zelda liefhebber. Ben opgegroeid met die twee series. Het is maar dat ik door aanschaf van die Wii U momenteel krap bij kas zit, anders kocht ik ze zelf dus dit zou een welkome verjaardagsverrassing (14-1) zijn.
avatar van Thatsthequestion
Thatsthequestion ( 1 ) 29-12-2013 19:48
Hop hop hop
Budgetgaming naar de top
Van harte met het negenjarig bestaan
Daar komt nog lang geen einde aan

Bart Smit had de beste deal dit jaar
Een Xbox 360 (250gb) + Kinect +games voor 200 euro, echt waar
Dat pakket werd dan ook als een malle verkocht
En ook ik kwam voor die actie door de bocht

Het allerliefste win ik Killzone:Shadow Fall voor de PlayStation 4
Een game van Nederlandse bodem staat immers garant voor plezier
Al zeg ik geen nee tegen een andere beschikbare game
Immers is het gratis en dat is nooit lame
Al is het wel tijd voor een nieuwe generatie aan spellen

Budgetgaming ga zo door: laat 2014 tellen!
avatar van Tonydavid14
Tonydavid14 ( 93 ) 29-12-2013 19:57
gefeliciteerd met het bereiken van de 9 jarige leeftijd en hopelijk mogen er nog vele bijkomen bij deze top site.

Beste gamedeal
de beste game deal was ongetwijfeld ps vita voor 99 euro bij de Dixons. maar de beste gamedeal qua games was voor mij motorstorm 3 voor de ps3 voor slechts 5 euro bij de Dixons

Game
Ik zou graag FIFA 14 voor de ps3 willen winnen. Dit lijkt mij een erg toffe game. Het is namelijk altijd leuk om met vrienden een potje FIFA te spelen.
avatar van Wout
Wout ( 56 ) 29-12-2013 20:24
Mijn beste gamedeal dit jaar... Even denken hoor, want ik heb zoveel goedkoop kunnen scoren dankzij jullie
Als ik dan toch moet kiezen zou ik toch voor GTA V voor 47 euro op de releasedag gaan, simpelweg omdat ik dat ook de beste game van het jaar vond.

Mocht ik winnen dan zou ik wel graag Beyond Two Souls voor de PS3 willen hebben!
avatar van IJzenrub
IJzenrub ( 12 ) 29-12-2013 20:28
Gefeliciteerd met het 9-jarig bestaan!

Beste aanbieding van dit jaar vind ik bij Wehkamp de 7,50 korting naar keuze. In combinatie met een andere aanbieding GTA V voor 36 euro kunnen kopen. Maar Max Payne voor 5 euro via Xbox Live was ook erg goed.

Mijn game naar keuze zal Assassins Creed Black Flag zijn. Ik heb alle vorige edities met veel plezier gespeeld en ik verbaas mij eigenlijk dat ik dit deel nog niet heb.
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   2) 29-12-2013 20:47
Van harte BG!

Niet heel veel aankopen gedaan dit jaar door omstandigheden. Beste deal voor mij was begin dit jaar een 3DS XL voor iets meer dan 150 euro van de Italiaanse Amazon. Krijg nog regelmatig reclame mailtjes in het Italiaans als herinnering .

En mocht ik winnen, dan sluit ik me bij een aantal andere aan. Bravely Default: Flying Fairy (3DS) please!
Waarom? Omdat ik juist de 3DS gekocht hebt voor de (J)RPGs. Deze is net uit en nog niet voor een budget prijs te vinden, maar ik ben er zeker van dat ik me er zeer mee ga vermaken.
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 29-12-2013 20:52
Gefeliciteerd met het 9 jarige jubileum van Budgetgaming. Deze site is echt fantastish en handig om games voor de beste prijs te vinden. Het is daarom lastig om er van af te blijven wanneer ik op zoek ben om weer iets in huis te halen.

De beste aanbieding dit jaar voor mij was de nieuwe Tomb Raider die voor 30 euro op PSN was terwijl het spel nog geen eens een maand uit was. Zo'n koopje kun je toch niet laten liggen?

Het spel dat ik dit jaar nog zou willen is Dragon's Crown. Ik ben behoorlijk fan van Vanillaware's 2D sidescrolling games geworden sinds Odin's Sphere (nogal lastig, maar de volgende was fantastish). Dragon's Crown is een unieke spel waarbij ik weer zo'n modern retro gevoel bij krijg.
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2827   1) 29-12-2013 20:55
Gefeliciflapstaart en dank jullie wel Budgetgaming voor de prachtige 9 game-budget-hunt jaren. Mijn dank gaat uit naar iedere (voormalig) crew member, van administrator tot moderators en natuurlijk ook elke BG gebruiker die elke dag wel iets leuks weet te melden! Mogen er nog vele jaren volgen!

Mijn beste gamedeal: GTA V de C.E. die ik voor €105 mee heb kunnen krijgen bij de Dixons. Niet zo zeer een 'budget aankoop, alhoewel misschien toch wel. Omdat ze vrijwel direct overal uitverkocht waren en nu gaan ze voor een belachelijke bedrag voor maar liefst 300 tot 500+ euro's weg.

Game voor mijn collectie: Ik heb nog steeds geen Tomb Raider (reboot van de franchise) gespeeld. Ik zou het zeer graag op mijn main console willen spelen, de Xbox 360.

avatar van IronStrider
IronStrider ( 281   8) 29-12-2013 21:00
Elke keer als ik een game zoek beland ik op deze site, top werk! En dat al 9 jaren!

Mijn beste deal komt nog van deze week. Op PSN heb ik Muramasa (PSV) voor nog geen 12 euro gescoord. Ik had die game een tijdje in de gaten maar nooit gekocht en al snel uit het oog verloren. Echt een prachtige game, de handgetekende art, het vlotte vechtsysteem, de sfeer van oud Japan, alles zit erin. En dat voor maar 11 euro en een beetje!

Nu Pokemon X/Y vol met gehackte en gekloonde monsters zitten heb ik er niet meer zoveel lol in (bedankt nog, Pokebank...) Een game als Bravely Default is leuk als vervanger voor mijn 3DS!
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 29-12-2013 21:04
Mooie leeftijd weer, op naar het grote feest van de 10!

Ik heb niet zozeer een beste gamedeal, maar vind dit wel het jaar van het Meeneemcorner Tegen Kostprijs. Vind het nog steeds een prachtig initiatief en volgens mij is het meer dan ooit van de grond aan het komen. Het is in mijn ogen de perfecte aanvulling op het idee achter budgetgaming. Zo heeft iedereen toch een kans op koopjes elders in het land.

Gezien mijn gigantische backlog heb ik dit jaar weinig nieuwe releases gekocht. Er is echter een game die toch heel hoog op mijn verlanglijstje staat, namelijk Diablo 3 voor de PS3. Mijn goede voornemen geen spellen te kopen dit jaar is bijna voorbij dus het komende jaar zal hij wel komen maar als ik hem op de valreep nog kan winnen is dat natuurlijk helemaal mooi!
avatar van Alokkers
Alokkers ( 568   10) 29-12-2013 21:04
Namens mij en mijn portomonee enorm veel bedankt voor de jaren van super aanbiedingen!

Mijn beste budgetgaming deal was battlefield 4 op de ps4 en natuurlijk de bijna Xbox one Neckermann deal (349,- ipv 499,- ;-)

Ik wens jullie nog jaren van succes en aanbiedingen :-)

P.s. Mocht ik winnen dan zou ik graag Knack op de ps4 krijgen, zodat mijn neefje ook iets te gamen heeft als hij komt logeren.
avatar van Argonius
Argonius ( 173 ) 29-12-2013 21:17
Gefeliciteerd met jullie verjaardag Budgetgaming!

Mijn beste gamedeal was de Games Run van Bart Smit. De hele dag wachten op de steeds vernieuwde aanbieding zorgde voor veel spanning. Tijdens de Games Run heb ik een paar titels voor goede prijzen kunnen kopen, en dat natuurlijk met de hulp van jullie!

Een game, of eigenlijk games, die ik nog altijd zou willen hebben is Metal Gear Solid:The Legacy Collection. Ik heb MGS 4 al sinds de release en meerdere keren uitgespeeld. Ik heb de andere delen echter nooit gespeeld en dit lijkt me een perfecte verzameling om veel onbeantwoorde vragen beantwoord te krijgen.

Alvast een prettig nieuw jaar gewenst met daarin nog veel meer mooie deals!
avatar van Ghostly
Ghostly ( 522 ) 29-12-2013 21:31
Gefeliciteerd Budgetgaming! Ik ben begin dit jaar pas aan komen waaien maar echt een toffe site die veel info geeft!

Beste gamedeal: Max Payne 3 CE voor €20.-
Dit was echt een super deal in mijn ogen en heb hem toen ook meteen besteld.

Game die ik graag zou willen: Ratchet & Clank Trilogy. Heb ze allemaal gehad op de ps2 en zou het tof vinden om ze nog eens te kunnen spelen maar dan op de ps3.


Bij deze wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen.

Laten we hopen op nog vele jaren Budgetgaming!
avatar van Pugsley
Pugsley ( 44 ) 29-12-2013 21:44
Ten eerste: Van harte Budgetgaming! Moet zeggen dat deze site me al behoorlijk wat mooie deals heeft opgeleverd. De mooiste moet toch wel dit jaar zijn geweest: Darksiders 2 voor PS3 voor 2,99 euro bij Dixons. Toen voelde ik me bij het afrekenen wel even budgetgamer pur sang! Absurde prijs voor een degelijke leuke game. Daar werd ik wel blij van, ja.

Waar ik misschien nog wel blijer van word is als jullie mij Residentie Evil: Revelations voor de PS3 cadeau doen. Volgens mij is deze titel maar beperkt geleverd en is een prijsverlaging niet echt waarschijnlijk. Ik snak in deze donkere dagen naar een goede survival horror game die doet wat Resident Evil in essentie altijd deed: cheap scares, leuke puzzels, en de nadruk leggen op survival in een briljante donkere setting.

Rest mij jullie nog veel succes te wensen voor de komende jaren. Dat er maar veel geld bespaard mag worden op deze toch wel dure hobby. En een fijne jaarwisseling uiteraard! Cheers!

avatar van SB4Y
SB4Y ( 103 ) 29-12-2013 21:55
Gefeliciteerd!

Beste deal van het jaar is denk ik toch The Last of Us Ellie edition voor 49,99. Geweldige game en zeker voor zo'n prijs.

GTA V zou ik graag aan mijn collectie willen toevoegen. Iedereen heeft het erover, maar helaas heb ik nog niet de kans gehad om hem te kopen.
avatar van Fawful
Fawful ( 617 ) 29-12-2013 21:58
Gefeliciteerd met dit bijna jubileum, dat plaatje van de oude site roept aardig wat herinneringen op .

Mooiste deal dit jaar was voor mij zombiu voor 8 euro bij de frs, deze was per ongeluk bij de used games neergezet waardoor ik ook the darkness twee er nog gratis bij kon nemen. (Dankzij de 1+1 gratis actie). Daarbij heb ik ook nog eens een entertainment kaartje van 5 euro gebruikt waardoor ik maar 3 euro hoefde af te rekenen, lekker budget .

Als ik win zou ik graag The legend of Zelda: A link between worlds (3DS) ontvangen. Ik heb verder bijna alle Zelda spellen uitgespeeld, maar deze ontbreekt nog in de collectie.
avatar van Sync99
Sync99 ( 290 ) 29-12-2013 21:58
Gefeliciteerd budgetgamingcrew en natuurlijk alle budgetgamers, welke samen het succes vormen van deze geweldige site.

Mijn beste gamedeal van dit jaar was de PS Vita WiFi + 3G voor 99 euro bij Dixons. Door de post hier op budgetgaming ben ik in staat geweest om net op tijd een exemplaar te reserveren bij mijn lokale filiaal. Naast de vele goede deals dit jaar was dit toch wel het pareltje van dit jaar. Het originele prijsstickertje van 289,99 zat zelfs nog op de doos. Als dat geen budget deal is dan weet ik het ook niet meer... Lang leve de budgetgaming community welke deze deal mogelijk heeft gemaakt!

Indien ik bij de gelukkige drie zit dan zou ik graag NFS Rivals voor de PS4 ontvangen. Zodat ik lekker met m'n maten een potje kan racen. Zo kan ik mijn 'need for speed' op het scherm botvieren ipv op de openbare weg. Op die manier bespaar ik geld wat ik weer kan besteden aan budget deals in plaats van het naar Leeuwarden over te moeten maken. Twee vliegen in één klap!

Bij deze wens ik de budgetgamingcrew en alle budgetgamers een geweldig gamejaar toe boordevol met budgetgame deals!
avatar van Apolie
Apolie ( 66 ) 29-12-2013 22:12
Gefeliciteerd Budgetgaming.

Mijn beste deal van dit jaar was dat je gratis Mafia II voor steam kon krijgen. Aangezien ik geen baan meer heb is elk spel gratis mooi meegenomen. Ik heb een mooie tijd gehad aan dat spel.

Als ik gezegend ben en een spel mag uitkiezen, wil ik Assassin's Creed: Blackflag voor de Xbox 360. Ik wil dit spel, omdat ik alle Assassin's Creed spellen heb gespeeld en daar veel plezier aan heb gehad. Ik kan dit nieuwste deel helaas niet (nu) kopen, aangezien ik in geldnood zit. Ik hoorde wel dat het een van de beste Assassin's Creed game is (maar dat betwijfel ik, AC II is nog altijd mijn favoriet).

Ik wens Budgetgaming nog vele jaren toe en een gelukkig nieuwjaar!
avatar van Itsmejimmy
Itsmejimmy ( 20 ) 29-12-2013 22:15
Gefeliciteerd!
Heb jullie site dit jaar ontdekt en kom sindsdien geregeld even langs. Hoop het nog lang te blijven doen, dus vooral doorgaan -TOP!

Mijn beste gamedeal van 2013? De Saturn 3=2 actie; geweldige games op de kop getikt voor de 3DS en de Wii met zeer welkome korting, de uitschieter voor mij was het Skylanders Swap Force StarterPack 3DS voor maar € 36.

Helaas was ik iets te enthousiast (of lang...) aan het shoppen bij Saturn - als het weer eens lukte om op de site te belanden...... - waardoor Paper Mario Sticker Stars voor 3DS uitverkocht bleek toen ik mijn winkelwagentje - waar 'ie inlag dus - ging afrekenen ;-(
Deze game zou ik dus graag willen winnen en aan de collectie toevoegen, want ook dit lijkt me 'n geweldig Mario game.
avatar van Robbert
Robbert ( 45 ) 29-12-2013 22:37
Als ware budgetgamer is de gratis deal een onverslaanbaar concept. Daarom is voor mij het gratis downloaden van Left For Dead 2 dé deal van het jaar.

Mocht ik één van de gelukkige winnaars zijn, zou ik graag GTA V voor de PS3 ontvangen, aangezien ik dit spel nog niet heb mogen spelen vanwege een Yellow Light of Death. Als ik daarentegen win, heb ik een goede reden om mijn PS3 nieuw leven in te blazen.

Tot slot alvast een gelukkig nieuwjaar heren
avatar van Zombilly5446
Zombilly5446 ( 82 ) 29-12-2013 22:41
gefeliciteerd budgetgaming crew!
avatar van Robbinvz
Robbinvz ( 109 ) 29-12-2013 22:43
Gefeliciteerd budgetgaming crew.

Mijn budget deal van het jaar was Battlefield4 , Twee week na de release gekocht voor 33,- bij saturn met de 3=2 aanbieding. Zo snel na de release al voor drie tientjes, was gewoon te goedkoop om te laten liggen.

Voor mij is AC IV blackflag de game die ik gemist heb in 2013. Vaak bijna gekocht bijvoorbeeld met de 2=3 aktie van saturn, Dit is toch de game die mist in mijn collectie en die zou ik graag willen toevoegen door middel van deze aktie!

Bedankt budgetgaming voor het besparen van vele euro's en tot 2014!
avatar van DutchDemons
DutchDemons ( 269 ) 29-12-2013 22:44
gefeliciteerd!

Mijn beste deal was Gears of War voor 10 euro bij de MM. dit is gewoon een scherpe deal en dat is toch waar ik voor op BG kom.

Ik ga voor GTA 5 op de xbox 360. Ben een GTA fan, maar wacht op een budgetprijs...gratis is natuurlijk de heilige graal.
avatar van Zarachide
Zarachide ( 216 ) 29-12-2013 22:56
Van harte gefeliciteerd!

Mijn beste gamedeal van dit jaar was de Skyrim Collector's Edition voor maar 35 Euro bij GameMania. Het beeldje is zo mooi en staat prachtig op de kast.

Als ik zou winnen, zou ik graag GTA V ontvangen voor de 360. GTA IV viel me tegen, waarschijnlijk vanwege de grote sprong van San Andreas naar dit 'realisme'. GTA V bleek veel beter te zijn uitgewerkt.
avatar van Destroymichelle
Destroymichelle ( 5418 ) 29-12-2013 23:05
Allereeste natuurlijk gefeliciteerd! And keep up the good work.

Mijn beste game deal was mijn Pikachu 3DS XL bij redcoon voor 189 euro. Was toen nergens meer te krijgen, dus heb als een klein kind staan stuiteren dat hij daar voor die prijs nog leverbaar was.
En als ik win zou ik graag het Wii Party U spel/pack willen hebben voor met mijn vrienden te spelen :-), want heb veel singeplayer spellen en het begint langzaam kouder te worden, dus lekkerbinnenzitten gamen zien we wel zitten en een extra controller is ook altijd fijn, want heb alleen de gamepad + 1 controller
avatar van Gslance
Gslance ( 133 ) 29-12-2013 23:24
Gefeliciteerd, jongens! Vele deals zijn voor mij hier begonnen, op deze site!

Voor mij was de beste deal toch wel Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PC Standard), waar hij elders tot wel 50 euro was, heb ik via BudgetGaming achterhaalt dat hij gewoon voor 20 euro te krijgen was!! Heel goeie deal dus!

Als ik zou winnen dan zou ik heel erg graag Wii Party U (wit of zwart pack maakt mij niet eens uit!). Sinds ik de Wii U gekocht heb (tevens ook via deze site, ook een lekkere deal gescoort!!) heb ik al mijn vrienden wederom met Nintendo verbonden en we zoeken naar een leuke party game om met z'n alle te spelen!! Zou dus een perfecte aanwinst zijn!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 29-12-2013 23:25
Budgetgaming gefeliciteerd! Hopelijk blijft de site nog vele jaren bestaan.

Mijn beste gamedeal van het jaar was Dead or Alive Dimensions voor de 3DS. Door een code van paypal waar ik dankzij het budgetgamingforum op werd gewezen heb ik daar maar 3 euro inclusief verzendkosten voor betaald.

Als ik win zou ik erg graag Kid Icarus Uprising voor de 3DS willen. Lijkt mij een geweldig spel, maar zoals veel 3DS Nintendo first party spellen is het nog steeds niet voor een budgetprijs beschikbaar. Ik wil graag dit spel omdat ik mn 3DS pas net heb en dus nog niet zoveel spellen ervoor heb en dit lijkt mij echt een geweldig spel.
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 29-12-2013 23:28
Gefeliciteerd uiteraard met het 9 jarige bestaan en laten we hopen dat dit nog vele jaren zo doorgaat.

De beste koop voor mij dit jaar is Skyrim CE Xbox360 geweest voor 29,99 bij de Gamemania in Assen.

Heb er super veel uren inzitten en wat ik heb gekregen voor die prijs is erg netjes.

- - -

Mocht ik het geluk hebben dat ik win, zou ik graag Battlefield voor de PS4 willen ^^
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 29-12-2013 23:31
Een ps3 voor 150 euro bij de Saturn.
Ja het is geen deal, maar wel lekker goedkoop om mijn kapotte te vervangen.

The last of us natuurlijk winnen!
Heb nog een backlog op de ps3, maar daar nog geen TLOU instaan.
Die bewaar ik tot het laatst, tenzij ik hem nu al win natuurlijk
avatar van Leonw
Leonw ( 43 ) 29-12-2013 23:33
Wow 9 jaar al!

Mijn beste deal ooit door BG was bij een game mania opening, waar je 3 games kon ruilen voor een Wii fit! Dus voor ongeveer 15 euro gescoord

Afgelopen jaar was mijn beste deal: donkey kong country returns voor 5 euro bij de Dixons.

Gran Turismo 6 (PS3) zou ik nog graag willen toevoegen aan mijn collectie!

In elk geval bedankt BG! en op naar de volgende gouden tips!!!
avatar van Kashika
Kashika ( 410 ) 29-12-2013 23:49
De deal van de Xbone voor 350 was de beste voor mij
avatar van KiLLerKnight
KiLLerKnight ( 177 ) 29-12-2013 23:54
Gefeliciteerd!

De beste deal van 2013 waren de 3=2 acties bij Saturn en MM. Zo vaak vind je zulke lage prijzen voor nieuw uitgekomen Nintendo games niet.

Zou graag Battlefield 4 voor de ps4 willen winnen, heb alleen deel 2 gespeeld die erg goed was. Ben nu erg benieuwd hoe goed het nieuwste deel is.
avatar van Ripley
Ripley ( 887 ) 29-12-2013 23:57
Gefeliciteerd Budgetgaming toppertjes!!!
Tijd vliegt voorbij, net ff gekeken en heb dus al 7 jaar "meegemaakt"
Alvast een heel Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

avatar van Brian_024
Brian_024 ( 129 ) 30-12-2013 00:00
Mijn beste deal van 2013 was bij de saturn acties waar ik COD ghosts en Fifa 14 voor een mooie prijs kon kopen en dit zijn onder andere een van mijn lievelingsspellen dus mooi meegenomen.

Ik zou graag Gran turismo 6 willen winnen.
omdat ik dit spel al van kleins af aan speel en het een super game vind.
avatar van Shad
Shad ( 322 ) 30-12-2013 00:15
Mijn beste deal van dit jaar was FIFA14 tijdens de 3=2 dagen bij Saturn. Hoewel dit een 3-2 aanbieding was, vond ik het erg tof van hun, dat de webprijzen ook omlaag gingen.

Graag zou ik The Last of Us voor de PS3 winnen, omdat dat spel toch bij alle top tiens van dit jaar uitsteekt, terwijl er nog biggies als GTA V, BF4 etc uit zijn.
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 30-12-2013 00:29
Mijn beste gamedeal van 2013 was Rocksmith gratis ophalen. Ik had ergens gelezen op deze site dat als je een GH plastic gitaar zou inleveren, gratis Rocksmith kon ophalen bij de GameMania (moest je wel de eerste zijn).

Daarom zou ik graag Rocksmith 2014 (X360) willen winnen. Deze game ga ik uiteindelijk ook nog halen, als ik hem zo zou kunnen krijgen (net zoals het eerste deel) zou heel mooi zijn.


Daarnaast, van harte gefeliciteerd met jullie 9e verjaardag. Hopelijk gaan jullie nog vele, vele jaren mee. Bedankt!
avatar van Sjordi
Sjordi ( 628   22) 30-12-2013 00:36
Gefeliciteerd met het jubileum! Dat er nog vele jaren mogen volgen!

De gamedeal waar ik het meest blij mee was de Wii Pro Controller voor €21,94 bij Mediamarkt. Door deze koop (3 stuks voor ong. €66) konden we laatst Mario 3D World perfect met zen 4en op de bank spelen! Mega gezellige avond gehad! Thanks daarvoor!

Als ik als winnaar uit de bus kom, zou ik graag nog Mario Galaxy 2 voor de Wii aan mijn collectie toevoegen. Iedereen alvast een goede jaarwisseling toegewenst en het best voor 2014!
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2237 ) 30-12-2013 01:07
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd. Ik zit hier nog niet lang met een account, maar ik kom al jaren op de site en het heeft me heel wat euro's bespaard.

Ik heb dit jaar niet veel games gekocht, maar Killzone voor de PS4 voor maar €42,- bij Saturn was echt de beste besparing en ik kreeg de game al de volgende dag netjes binnen. En dat zo snel na de release al.

Als ik win dan zou ik graag Tearaway voor de Vita willen hebben. Het schijnt echt een pareltje te zijn voor de Vita, maar momenteel zijn het toch wel dure tijden dus als ik de game mag winnen zou dat heel erg leuk zijn.

Verder op naar het 10-jarige jubileum!!
avatar van Blakkheim
Blakkheim ( 872 ) 30-12-2013 01:19
Oef, beste gamedeal? Dat zijn er meerdere

- Wii U Zelda Windwaker Premium Pack bij Bart Smit voor €250. Hij was al in de aanbieding voor €278, maar er ging nog 10% korting vanaf vanwege een actie. Had met mezelf afgesproken dat als er een speciale Zelda-bundel uit zou komen, ik die zou halen. Eventjes gewacht op een nette prijs, et voilà.
- PS Vita voor €99 bij Dixons. Was door BG op de hoogte van de aanbieding van €109, en er ging nog 10 euro Gulle Gift-korting vanaf. De volgende ochtend voor de zekerheid direct langs de winkel gegaan, en gelukkig was hij er nog! Voor deze prijs is de Vita echt een must-buy.
- Skyrim C.E. bij Gamemania voor €30. Geen prijs voor een toffe game, statue en erg mooi artbook!
- Bij de Saturn 3=2 actie na aanschaf van mij Wii U meteen even goed toegeslagen. In dezelfde week was er ook een actie waarmee je cadeaukaarten van €50 voor €40 kon kopen. Dit met elkaar gecombineerd, en op deze manier voor €85 Super Mario 3D World, Lego City Undercover en Lego Marvel Superheroes meegenomen

De game die bij mij nog in de collectie ontbreekt, is de Elder Scrolls Anthology. De delen die ik heb gespeeld, waren erg indrukwekkend. Dus de rest mag ook niet ontbreken
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 30-12-2013 01:20
Congratz BG! Al jaren zijn jullie bezig om mij en de andere forumgangers op de hoogte te stellen voor de mooiste en scherpse deals te brengen. In een wereld waar alles al zo duur is en wij gewoon maar bij proberen te benen.

De Bart Smit GamesRun was een briljante actie en ik heb daar mooi God of War Ascension gescoord voor 20 euries! Mischien niet de mooiste deal voor iedereen hier, maar voor mij was het wel geslaagd

De game die ik graag zo willen winnen is "Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations". Dit omdat ik net met de kerst een 3DS heb gekregen en ik graag de PW games wil spelen. T&T is de enige game die nog te koop staat bij Bol.com en die had ik dan ook graag er bij

Een goed uiteinde voor iedereen hier en keep up the good work!
avatar van Cruz
Cruz ( 3333 ) 30-12-2013 01:21
Ik gebruik budgetgaming pas een tijdje maar heb er al veel baat bij gehad, al hoewel ik wel merk dat ik meer games koop. Maar in ieder geval mijn felicitaties aan het BG team!

Mijn beste deal moet toch wel de Ni No Kuni Wizard's edition geweest zijn. Niet door de goedkope prijs waarvoor ik 'm gekocht heb maar door de magische ervaring die Level 5 Studio Ghibli in deze game hebben verwerkt dat mij tot het einde wist te boeien. Ook het feit dat deze collector's edition vrijwel de dag na release al erg gewild was door leveringsproblemen maak het natuurlijk alleen maar mooier als die doos wel bij jouw in de kast staat te pronken.

Als ik mocht winnen zou ik graag Bravely default willen hebben. Ik wil deze RPG erg graag hebben alleen door afgelopen en aankomende releases zal het moeilijk worden om ook deze topper in huis te halen.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 30-12-2013 01:30
WOW! 9 jaar alweer?! time goes by!

Proficiat!

Er waren dit jaar veel aanbiedingen, maar om er 1 uit te kiezen?...
Dan zal ik voor de Saturn actie gaan, daar heb ik verschillende spellen kunnen scoren maar jammer genoeg niet het spel die ik graag wilde nl Pikmin 3 voor de Wii U.

Mocht ik winnen, dan zou ik heeeel graag Pikmin 3 voor de Wii U.
Heb de vorige delen ook en met deeltje 3 zal mijn kleine Pikmin collectie af zijn en zullen alle Pikmins heel blij zijn met een familie uitbreiding!

Bedankt weer voor 9 jaar goede inzet!
Op naar de volgende 9!!

Megane377
avatar van MYTH_90
MYTH_90 ( 1066 ) 30-12-2013 01:32
Gefeliciteerd BG! Al een hele tijd bezocht ik dagelijks de site maar dit jaar toch maar een account aangemaakt.

Mijn beste deals dit jaar waren de collector editions van Max Payne 3 en Splinter Cell Blacklist voor 20 en 30 euro, twee goede games met vooral erg mooie beeldjes. De beste deal van dit jaar is misschien wel 15 maanden PS plus voor nog geen 40 euro. Zoveel gratis games en zoveel dikke kortingen, het is gewoon haast diefstal

Goede deals waarbij ik achter het net heb gemist: de vita voor 99 euro en de pulse headset ook voor 99 euro, kan er nog steeds ontzettend van balen

Mocht ik winnen (heul kleine kans) dan zou ik graag Dragon's Crown voor de ps3 willen. Lijkt me een ontzettend toffe game die helaas maar niet in prijs wil zakken.
avatar van Kaminari
Kaminari ( 351 ) 30-12-2013 01:46
Om mee te beginnen wil ik BG graag feliciteren met de 9de verjaardag alweer!

De beste gamedeal dit jaar voor mij was toen GameMania de ubervette special collectors edition van Skyrim aanbood voor maar 30 euro, die ene met dat zieke beeldje van Alduin, the World Eater erbij.

Het spel wat ik graag nog in mijn collectie wil hebben in het onwaarschijnlijke geval dat ik win is Bravely Default: Flying Fairy, een game voor de 3DS die nog niet zo lang uit is maar voor mij op dit moment niet betaalbaar is door de zware december etc.

De reden dat ik dit spel graag wil is omdat ik een groot fan ben van JRPG's, en dan vooral Final Fantasy. Dit spel doet me hier erg aan denken, en zou hierdoor dus ook nog vele uurtjes speelplezier opleveren aan grinding en alle shit waar ik van hou in JRPG's!
avatar van Jaggy007
Jaggy007 ( 34 ) 30-12-2013 02:17
Gefeliciteerd dames/heren van budgetgaming.nl. Dankzij jullie heel veel tijd en geld bespaard om leuke en goede games binnen te halen!

Mijn beste game deal van het jaar was toch wel Ghost Recon Future Soldier Signature Edition PS3 (29 euries betaald). Echt een hele toffe shooter waar ik van hou en natuurlijk aan mij eisen voldeed (futuristisch gameplay, bestaande wapens, mooie display en goede multiplayer mogelijkheden).

Mocht ik winnen dan zou ik graag Assassins Creed IV: Black Flag voor de PS3 willen hebben. Tot nu toe alles van AC voor de PS3 gehaald en daar mag AC4 natuurlijk niet aan ontbreken! Nogmaals gefeliciteerd allen!
avatar van D34F
D34F ( 11 ) 30-12-2013 02:33
Gefeliciteerd! Dat jullie alweer zo lang bestaan, dan gaat de tijd toch snel. Eén van mijn favoriete sites, dus ga zo door!

Mijn beste gamedeal is ZombiU, die slechts een tientje was in de Nintendo eShop. Voor dat geld kon ik hem echt niet laten liggen en om heel eerlijk te zijn, de game blijkt zó goed dat ik achteraf best bereid was geweest om de volle mep te betalen.

Mocht ik winnen, dan zou ik graag de 'Metal Gear Solid: Legacy Collection' willen. Ik voelde mij namelijk toch wel een beetje bedrogen toen nog geen maand na het aanschaffen van de 'Metal Gear Solid: HD Collection', deze nieuwe (ultieme!1!) collectie werd aangekondigd. Deze zou ik toch nog graag in mijn bezit willen hebben.
avatar van Dexter010
Dexter010 ( 4184 ) 30-12-2013 04:35
Gefeliciteerd beheerders en iedereen op en van BG.
Heb de laatste 2 jaar toch aardig wat geld bespaard hier en ook wel meer aanschaft qua games (moet nog best wel veel spelen).
Had ik jullie maar eerder ondekt, of toch niet? Wie weet.
Nah al goed, op naar de volgende 9 jaar!
avatar van TrafalgarLaw
TrafalgarLaw ( 1202 ) 30-12-2013 07:35
Rogue Legacy voor 4,75,- tijdens de steam deals voor op de PC is mijn topgame & topdeal van 2013. Ik heb het nog maar 2-3 maanden maar ik heb nu al 50+ uur erop zitten met nog flinke content update die ik nog moet aanpakken!

Ik zou heel graag Dragon's Crown voor de PS3 willen willen. Het lijkt me een heerlijke jrpg met een maatje naast me op de bank, komt niet vaak voor dat jrpg's co-op gespeeld kunnen worden. Natuurlijk lijkt het mij ook leuk in single-player. Zou top zijn om mijn resterende kerstvakantie aan een oldschool jrpg te besteden voordat ik aan de bak moet.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 30-12-2013 08:20
Gefeliciteerd Budgetgaming. Wel een raar jubileum jaar maar goed, Disneyland Parijs komt er al jaren mee weg om 15 jaar (en dan weer 17,5 jaar. Ikweethetookallemaalnietmeerhoor) te zijn. Jammer dat de Budgeteer community meer wakker wordt als er wat wordt weggegeven.

Naar mijn mening maakte Xbox een goede slag met de Kerst/December dagdeals van deze dagen (loopt nog mensen. Kijk hier maar). Er zat echt scherpgeprijsde Arcade games zoals Castlevania Symphony of the Night en Mirror of Fate, Scott Pilgrim, Ubisoft deals en nog enkele leuke On demand acties. Ook al laat het PSN het verbleken met wat Microsoft te bieden heeft zat ik toch elke ochtend de pagina met Dagdeals te verversen.

En de [url=nl.appbrain.com/app/budgetgaming-scanner/nl.shinigami.budgetgamingBudgetgaming App][/url] is natuurlijk een mooie aanwinst voor ieders telefoon. Mag deze ook eindelijk op m'n gloedje nieuwe telefoon zetten.

Mocht ik mijn game naar keuze mogen kiezen is Pokémon Y. Ik schaam me er voor uit te komen maar heb nog niet de kans gekregen om deze te kopen. Ik hoor er goed verhalen over maar was van Black/White helemaal afgeknapt. Dalende ervaringspunten naar mate van je level van je monster? Ik begrijp die keuze niet.

Trouwens nog een petje af richting Crazydance met zijn eigen actie die hij op het forum hield met de Knockout challenges. Ik had het zelf maar een paar maanden vol gehouden maar sinds de kleine kan ik het niet meer maken om uren achter kastjes te spenderen. Hopelijk is er volgend jaar een nieuw initiatief om dit weer te doen.

Ik hoop dat 2014 voor iedereen een vruchtbaar game jaar wordt en iedereen met plezier zijn nextgen game lijst kan aanvullen.
avatar van Kelly89
Kelly89 ( 1442 ) 30-12-2013 08:39
Gefeliciteerd!

Mijn beste deals dit jaar waren: GTAV (35euro) en the last of us (27euro) en killzone mercenary (28euro) dit alles bij de saturn actie!

Ennn dankzij deze site heb ik playstation plus genomen! Was ook de beste deal want ik heb zoveel gave games gekregen dankzij psnplus! Wel jammer dat ik erg laat ben ingestapt haha.

Verder heb ik dit jaar jullie site ontdekt en ik ben blijven hangen omdat het zo gezellig is hier! En goeie adviezen en de beste prijzen natuurlijk!

Om te zeggen welke game ik graag zou willen winnen, moeilijk! Ik kan er wel meer dan 1 opnoemen! Maar ik kies voor Assassins Creed IV Black Flag voor de PS3.
Dan heb ik ze allemaal! Ik ben nog bezig met deel 1 maar ik vind het geweldig, en hij is bijna uitgespeeld, en ik heb gelukkig alle andere delen ook gelijk gekocht
avatar van PBJ85
PBJ85 ( 394   1) 30-12-2013 09:29
Aller eerst gefeliciteerd met het 9 jarige bestaan!!
Dat er nog vele jaren mogen volgen zou m'n oma zeggen op elke verjaardag!

Maar mijn beste game deal..... Welke niet is de eerste gedachten!
De 15 euro voor hitman absolution?
De andere vele goedkope deals die ik via jullie site heb gevonden?
Zal ik zeggen dat ik alle game aankopen doe via jullie site.
Eerst ff prijsvergelijken en dan aanschaffen!!
Kortom alle games die ik dit jaar gekocht heb is een mega lekkere budgetgaming.nl deal!
Van hitman absolution tot assassins creed black flag tot Ratchet and clank q-force tot metal bear solid hd op de vita.

Mocht ik onverhoopt bij de gelukkige 3 horen die een game mag uitzoeken.
Zou ik graag sly cooper thieves in time voor de ps3 willen uit kiezen.
Een lekkere platformer op de ps3 en via de crossbuy ook voor de vita is een game die nog hoog op m'n lijstje staat. Laatst bij saturn.nl was hij net uitverkocht toen hij daar in de aanbieding was. Dus bij deze wil ik deze game selecteren als zelf uitgekozen prijs voor deze felicitatie-prijsvraag.

En nogmaals vele jaren!
avatar van Kaluche
Kaluche ( 794 ) 30-12-2013 10:15
Gefeliciteerd!!!

Mijn beste deal was de Collector's Edition van GTA V met kortingsbonnen voor € 99,- Die nu denk ik nergens meer verkrijgbaar is.

Ik zelf zou heel erg blij zijn met Metal Gear Solid Legacy Collection! Omdat ik gewoon heel erg blij zal zijn hiermee
avatar van Gaurav
Gaurav ( 26 ) 30-12-2013 10:26
Gefeliciteerd budgetgaming.nl!

Ik ben verdeeld over mijn beste deal, omdat ik er dit jaar meerdere heb gehad waar ik ontzettend veel plezier uit heb gehaald. Ik kan vooral niet kiezen tussen de volgende twee:

- De Dungeons & Dragons bundle van GOG.com, waarin de Icewind Dale serie, de Baldur's Gate serie, de Neverwinter Nights serie (incl. ALLE addons), Planescape Torment, en meer zat voor nog geen 20 dollar. Dat is voor 15 euro aan wel meer dan 1000 uur aan RPG-goddelijkheid voor mij, zeker aangezien ik de meeste titels nog nooit gespeeld had.

- Vlak voordat de Freerecordshop failliet ging kon je in de winkels zelf soms geweldige kortingen vinden. Zo vond ik in één winkel voor de PC: Dark Souls, LA Noire, Darksiders 2 en The Darkness 2 voor bij elkaar 25 euro. Man, wat liep ik enthousiast de winkel uit met volle handen.

De game die ik mis en graag zou winnen is Mass Effect Trilogy voor de PC. Ik heb alleen de eerste titel ooit gespeeld op een console van een vriend, en ik ben dan ook zeer benieuwd naar hoe het afloopt met Shepard. Uiteraard heb ik alle spoilers vermeden, wat heel moeilijk is geweest met alle afschuw over het einde van ME3 overal op het internet. Ik weet niet hoe lang ik het nog volhoud voordat de spoilers echt niet meer te ontwijken zijn, dus ik wil het nieuwe jaar gauw beginnen met het (uit)spelen van deze serie!

avatar van Gradon
Gradon ( 2611 ) 30-12-2013 10:39
Gefeliciteerd BG! Mijn beste deal was de Injustice CE voor 35 euro. Ik had besloten geen ce's en merch zooi meer te kopen, maar ik ben blij dat ik deze toch heb meegepakt, zowel om de game als om het statue.

Mocht ik winnen, dan zou ik graag Batman arkham origins voor de PS3 winnen.
Ik ben laatst dankzij ee humble bundle opnieuw aan arkham city begonnen en dat smaakt toch wel heel erg naar meer!
avatar van Deckers
Deckers ( 317   5) 30-12-2013 10:44
vooralereerst proficiat met jullie 9jarig bestaan op naar de volgende 9 jaar

Voor mij was de beste game deal GTA V.
Ook met de inlevering actie van 3 games voor maar 20,-
de ingelverde games koste mij maar 18€ nieuw :-) !

de game die ik zou willen is Assasinscreed IV op de WiiU
mocht ik natuurlijk mogen winnen van jullie of een eshop kaart als dat gaat tenminste
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 30-12-2013 10:47
9 jaar, heel erg mooi. Ga zo door!

Mijn beste gamedeal van dit jaar heb ik pas kortgeleden gekocht.
F1 2013 voor €19,99 via PSN.

F1 2010 had ik bij de release direct gekocht. Bij de nieuwere delen had ik geen zin om de volle pond te betalen, maar Codemasters laat de prijzen van de F1 serie pas laat dalen. Misschien ook niet zo gek, aangezien die F1 licentie echt bakken met geld kost.
Die prijs van €19,99 drie maanden na release was dan voor mij ook de perfecte deal.

De game die ik op dit moment nog mis, is Gran Turismo 6. Ik wil nog even wachten met de aankoop totdat de prijs een beetje daalt en de Saturn deal voor €32 had ik net gemist, maar deze mag sowieso niet in mijn collectie missen.
avatar van Confused
Confused ( 434 ) 30-12-2013 10:50
Mijn beste Budgetgaming gamedeal dit jaar was de leegverkoop bij Dixons.

Splinter Cell 3DS
Driver 3DS
Ghost Recon 3DS

Allen voor maar 2.98 per stuk. Zo goedkoop zal ik wel nooit meer games voor de 3DS scoren

Het spel dat ik zou kiezen als ik zou winnen is : A link between Worlds. De redden dat ik deze zou kiezen is omdat ik de keuze heb moeten maken tussen deze game en Wind Waker HD en ik toch een beetje spit heb van mijn keus.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 30-12-2013 10:57
Geen echt goede gamedeal gezien. Kan ook komen doordat ik vrijwel alle games die ik wilde al had en er niet echt op lette.

Ik zou Super Mario 3D World voor de Wii U wel willen winnen zodat ik deze cadeau kan doen aan een goede vriend.
avatar van Huifang
Huifang ( 74 ) 30-12-2013 10:58
Voor mij was de beste gamedeal dit jaar de PS3 Super slim 500gb + GTA V voor 199euro bij Amazon, dank aan degene die hierover had bericht.

Nu ik mijn PS3 heb, is het spel die ik nog graag zou willen hebben Tales of Graces F. Ik ben fan van de Tales serie en ben nu Tales of Xillia aan het spelen. Na deze is Tales of Graces F de volgende op mijn lijstje.
avatar van Robjuh93
Robjuh93 ( 895 ) 30-12-2013 11:15
Gefeliciteerd BG! Mijn beste deal was toch wel GTA V voor 44 euro bij de wehkamp. Met 3 kortingscodes van 7,50 euro ging er nog is 22,50 euro van af. Hierdoor kon ik de game op releasedag ontvangen voor net iets meer dan 2 tientjes.

Mocht ik deze prijsvraag winnen, zou ik graag Assassin's Creed IV Black Flag voor de PS4 willen winnen.
Met Assassin's Creed games kun je ervan uit gaan dat het genieten wordt om het te spelen. Heb tot nu toe alle delen voor de Xbox 360 gehad, maar wil deze toch op mijn (aankomende) nieuwe console spelen.
avatar van VasKain
VasKain ( 37 ) 30-12-2013 11:24
Mijn gamedeal voor dit jaar was de collector's edition van Tombraider. Erg mooie reboot van een serie die ik al vanaf de eerste deel grijs speel. Heeft wel een aantal zwakke punten, maar smaakt naar veel meer.

Ben behoorlijk fan van sandbox games en zou daarom, voor de xbox, graag Assassin's Creed IV: Black Flag willen winnen.
avatar van Kid Icarus
Kid Icarus ( 586 ) 30-12-2013 11:32
De beste gamedeal vond ik de Injustice CE voor de Xbox 360 voor 35 euro. Met een kortingsbon kwam ik op 32,50 euro. Daar zat een hele mooie statue bij van Wonder Woman en Batman. Enkel die statue is al ruimschoots het aanschafbedrag waard. Daarnaast zat de game in een hele mooie steelcase.

Mocht ik één van de gelukkige winnaars zijn, dan zou ik graag Tales of Xillia voor de PS3 willen hebben.
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2386 ) 30-12-2013 11:44
Ik heb meerdere goede gamedeals gehad via BG. Zo heb ik op het laatste moment een ps4 kunnen krijgen, mee gedaan aan verschillende prijsvragen en zelfs gewonnen via het prijsvragentopic en voor mijn vriend fifa14 voor de releasedatum gekregen. Dat vond hij wel een juich waard!

Mocht ik winnen, dan zou ik graag Skylanders Swap Force Starterpack willen hebben voor de ps4
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1060   2) 30-12-2013 11:45
Van harte! Jullie hebben mij vele centen bespaard. Hopelijk nog vele jaren erbij!

Mijn beste gamedeal dit jaar was toch wel de Collector's Edition van Skyrim voor de X360. Deze heb ik dankzij Budgetgaming voor maar 35 euro op de kop weten te tikken bij de GameMania. Kort daarachter volgt de Nintendo Wii-U. Deze heb ik ook voor 240 euro weten te bemachtigen bij de Dixons.

Mocht ik uiteindelijk de gelukkige zijn, dan zou ik graag Assassin's Creed IV: Black Flag willen voor de Wii-U of X360. Dit omdat ik een groot fan ben van de franchise en ik tot nu toe alle delen in mijn bezit heb. Deel 4 ontbreekt echter nog.
avatar van Martians
Martians ( 720   2) 30-12-2013 11:46
Mijn beste deal via Budgetgaming was Tearaway voor 20 euro in de Saturn-actie. Toen ik dat spel voor het eerst zag, dacht ik al: daar koop ik een Vita voor. En met deze actie al voor release een mooie prijs!

Mocht ik winnen dan wil ik graag LEGO Marvel Super Heroes, voor de Xbox 360.
Met de Lego-games heb ik samen met mijn neefjes altijd veel plezier, en nog belangrijker, weinig frustratie
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 30-12-2013 11:47
De beste deals waren van mij bij YGZ. Daardoor ben ik daar ook eigenlijk vaste klant geworden ook mede door de goede service!

Als ik de winnaar ben zie ik graag Zelda A Link Between Worlds voor de 3DS verschijnen.
avatar van Martijn3107
Martijn3107 ( 109 ) 30-12-2013 11:49
Ik pikte mijn beste gamedeal afgelopen vrijdag op bij de bartsmit tijdens de actie 3 games voor 20 euro. Hierbij heb ik Max Payne 3, Resident Evil 6 en Metal Gear Rising gekocht voor maar 20 euro. Alle 3 deze games wou ik nog kopen en nu zo goedkoop.

Ik zou graag Halo: Combat Evolved - Anniversary Edition willen winnen omdat ik eindelijk eens het onstaan van het halo universum/gamereeks zou willen spelen
avatar van Wolfear
Wolfear ( 79 ) 30-12-2013 11:50
Gefeliciteerd, Ik ben niet lang lid maar heb tot nu toe al erg genoten van mijn tijd hier.

De beste deal vindt ik toch nog steeds de 3=2 actie bij saturn, daar heb ik denk ik me toch wel veel spellen gehaald voor mijn 3ds, vooral de lage prijs van the legend of zelda was geweldig (jammer dat die en maand later pas daadwerkelijk binnen is gekomen maar dan nog. Voor die prijs, wat maakt het uit).

Stel dat ik een winnaar ben dan zou ik graag cave story 3d willen hebben voor de 3ds. In het geval dat dit niet mogelijk is (het spel is best lastig te vinden) zou ik graag zero escape: virtue's last reward willen hebben, ook voor de 3ds.

Bedankt voor al het nieuws en op nog vele jaren te gaan
avatar van Ichi
Ichi ( 76 ) 30-12-2013 11:51
Gefeliciteerd !
En nog net op tijd hoop ik!

De beste game deal voor mij waren de Collectors Editions van Skyrim en Assassins Creed 3 bij Gamemania. Ik heb deze twee voor ca. 40 euro p.s. op de kop kunnen tikken. Een intens grote draak en mooi beeldje van AC3 was zeker de moeite waard!.

Als ik win, zou ik gaan voor: Fire Emblem: Awakening. Waarbij ik z'n voorgangers heb geprobeerd lijkt deze me toegankelijker voor mezelf. Veel positieve reviews gezien en deze (samen met Zelda) zijn de beste (3DS) games van 2013.
Hij lijkt me nog steeds erg cool maar had er geen "budget" meer voor .
avatar van RustyNail
RustyNail ( 1115 ) 30-12-2013 11:56
Mijn beste game deal was paar weken terug bij Mediamarkt vestiging Amsterdam Arena, toen ik met puur toeval bij een prijscorrectie ronde kwam van de WII-U games. Ik heb toen Ninja Gaiden 3, Nintendoland, Mickey Mouse Epic 2 en NBA 2K13 voor 9,95 per stuk gekocht. Er waren er nog veel meer, maar die vielen niet in mijn game categorie. Aantal mensen geloofden niet dat ik bijvoorbeeld Nintendoland voor zo goedkoop kon scoren Sommige vroegen via PM om ook voor hen te halen. Dus kortom geluk met zo'n prijscorrectie gehad

Ik wacht op de deal van Super Mario 3D World tot deze onder de 35,- wordt. En anders zou ik deze heel graag willen winnen door last-minute mee te doen met deze actie!

En van harte gefeliciteerd met jullie bestaan, dankzij budgetgaming koop ik mijn games veel voordeliger en deel natuurlijk mijn prijzen die ik in winkels vind ook hier.
avatar van Hitman474
Hitman474 ( 54 ) 30-12-2013 11:57
Budgetgaming gefeliciteerd en op nog vele Jaren goedkoop gamen

De beste gamedeal dit jaar was voor mij Rayman Legend voor rond de 16 euro bij zavvi, ik moet deze nog binnenkrijgen en hopelijk is dat vandaag.

Als ik win zou ik graag Dead Island Riptide voor de PS3 winnen, ben er nog steeds niet aan toe gekomen deze aan te schaffen en heb veel gespeeld met deel 1.

Fijne jaarwisseling!
avatar van Blizzy
Blizzy ( 109 ) 30-12-2013 12:13
Gefeliciteerd Budgetgaming!!!

De beste deal dit jaar is moeilijk ik heb er met weinig mee gedaan er zat meestal wel niks goed tussen alle deals, maar gelukkig waren er nog saturn met 3 halen is 2 betalen(volgens mij kan ook een andere deal zijn waar ik over spreek) om mij blij te maken.
Bij saturn ergens in het begin toen dead Island riptide net uitkwam samen met mass effect trilogy box en dead island goty. Toen dead island 2 uitkwam was deze lekker 45 euro maar hun site vermelde hem voor 33 euro(ja je kan het al raden) ik heb de korting boven de korting gevraagd. Alle drie spellen (eigenlijk 5 games gezien de mass effect box) voor 45 euro mee genomen.

als ik zou winnen zal ik graag Batman Arkham Orginis voor de xbox 360 willen er zit niet echt een grote rede achter het is gewoon om te trilogy compleet te houden en tot nu toe heb ik me wel vermaakt met de andere twee delen dus nu nog dit deel spelen en ik ben blij

en voor alle budgetgamers hier fijne jaar wisseling!!!
avatar van Brandon
Brandon ( 2633 ) 30-12-2013 12:19
Van harte Budgetgaming ! Beste site die ik sinds jaren ontdekt hebt.

De beste deal is lastig te zeggen, koop al mijn game aankopen overal en nergens, maar kijk altijd eerst hier dus in al die jaren is dat wat lastig te zeggen wat de beste deal was . Voor mij was dat denk ik toch de Saturn 3 voor 2 actie een tijd terug. Net mijn eerste 3DS XL aangeschaft en kon via deze actie meteen top games voor zeer mooie prijsjes meenemen en direct een grote library aan games gekregen .

Als ik zou willen zou ik graag "Mario & Luigi: Dream Team" voor de 3DS willen, die net misgelopen en kijk er toch wel erg naar uit nog een Mario game te hebben . Super Mario 3D Land bijna uit en Mario Kart 7 is vergevorderd dus zou die arme Mario moeten missen anders .

Bijna een fijne jaarwisseling iig! (iets te laat met posten, hopelijk niet al te erg)
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 30-12-2013 12:28
De prijsvraag loopt tot 30 december 12:00, we maken op 30 december na 12:00 de winnaars bekend. De games naar keuze zullen worden verloot onder de prijsvraagreacties.

Ben benieuwd!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 30-12-2013 13:02
....... Spannend.....
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 30-12-2013 13:08
Spannend ...... yes yes
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 30-12-2013 13:18
Spannend...................
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5406   20) 30-12-2013 13:29
Beste game deal voor mij dit jaar was ongetwijfeld PSN+. Veel toffe gratis games, en heeft me er ook meteen van overtuigd om Xbox Live Gold eraf te gooien.

Game die ik graag zou willen winnen, is Trials Fusion, maar die is nog niet uit.
avatar van Brandon
Brandon ( 2633 ) 30-12-2013 13:49
Quote:
De prijsvraag loopt tot 30 december 12:00, we maken op 30 december na 12:00 de winnaars bekend. De games naar keuze zullen worden verloot onder de prijsvraagreacties.

Ben benieuwd!
Iets zegt me dat ze de 31e bedoelden? Zou anders wel erg snel zijn alle reacties te lezen .
avatar van Toonybee
Toonybee ( 158 ) 30-12-2013 13:49
Winnen, winnen, winnen :-) Spanning stijgt!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 30-12-2013 13:56
Quote:
[..]

Iets zegt me dat ze de 31e bedoelden? Zou anders wel erg snel zijn alle reacties te lezen .

Ze lezen de reacties niet, ze kiezen eentje gewoon random uit. Ze zeggen aan t begin van de topic dat ze zijn begonnen op 29 december 2004 dus dat deze prijsvraag eindigt op 30 december 2013, lijkt mij wel te kloppen.
avatar van RustyNail
RustyNail ( 1115 ) 30-12-2013 14:13
Feestmuts al opgezet
avatar van Manny Jackson
Manny Jackson ( 21 ) 30-12-2013 14:41
Ik zie dat het laat is, maar toch ga ik nog zeggen - gefeliciteerd Budgetgaming voor negen lang jaren van het bekendmaken van het beste gaming deals.

Tot nu, mijn beste deal dankzij jullie is nog steeds Saints Row 3 helemaal gratis te kriijgen met de Dixons uitverkoop. Ze waren al uitverkocht via de webwinkel voor 5 euro per stuk, gelukkig had ik gebeld, want ik had de laatste Saints Row 3 in een winkel gevonden. Daarna door een van de reacties hier had ik gelezen over een 5 euro kortingscode als je een review maakt op het website. Had ik gemaakt, volgende dag een code gekregen, naar Dixons gefiets, en Saints Row 3 gratis gekregen!

Alweer bedankt Budgetgaming! En als jullie tog een spel zou geven voor de feestdagen, zoou ik GTA V voor de Xbox 360 kiezen .
avatar van RustyNail
RustyNail ( 1115 ) 30-12-2013 14:42
Winnaars zijn al bekend!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 30-12-2013 15:14
Oh kijk s aan!
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 30-12-2013 15:20
Quote:
Winnaars zijn al bekend!

waar?
avatar van RustyNail
RustyNail ( 1115 ) 30-12-2013 15:25
Quote:
[..]


waar?

Hier