Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Mario kart 8 & Wii U koopgids: Alles wat je moet weten

Geplaatst op 25-05-2014 12:55

We hebben al eerder iets vergelijkbaars gedaan met GTA V, maar het leek ons goed om de koopgids nog maar eens te herhalen voor de release van Mario Kart 8! Hier in staat alles vermeld wat je moet weten om zowel Mario Kart 8 te kopen (als je die nog niet gepreorderd hebt), als voor de Budgetgamers die nog op zoek zijn naar een Wii U om Mario Kart te kunnen spelen. Want nog heel eventjes geduld nog en dan is het voor de Nintendo fanaten onder ons weer tijd om ons onder te dompelen in de magie van Mario Kart.

Mario Kart 8 is de eerste Mario Kart in HD, dat het verder met de kwaliteit wel goed zit blijkt wel uit de over het algemeen positieve recensies. Het enige jammere is wel dat de Battle Mode een ondergeschoven kindje is en weer veels te weinig aandacht heeft gekregen, maar dat mag de pret niet drukken. De 32 racetracks moeten voorlopig genoeg plezier bieden en wie weet komen er nog Battle Arena’s later als DLC. Alhoewel over dit laatste niks over bevestigd is door Nintendo, maar een hoop van de Mario Kart fans

Houdt er overigens rekening mee dat het donderdag Hemelvaart is, de kans is dus groot dat je je game pas vrijdag thuis ontvangt.

Gratis game bij aanschaf Mario Kart
Mario Kart 8 is voor Nintendo niet zo maar een titel, de Wii U verkoopt slecht en Nintendo lijkt er dan ook alles aan gelegen om Mario Kart 8 goed in de markt te zetten. Dit blijkt ook uit de pre-order actie die Nintendo recent heeft gelanceerd. Wanneer je namelijk Mario Kart 8 of de Mario Kart Wii U Pack pre-ordert, ontvang je een code om een extra topgame via de E-store te kunnen downloaden. Je kunt kiezen uit onderstaande games, zeker niet de minste titels een mooie extra motivatie om Mario kart 8 op te pikken. Let wel dat deze actie slechts tot 31 juli geldt.


Zie ook Nintendo’s actiepagina voor meer informatie.


Welke deals zijn er te vinden rondom Mario Kart 8?
Ten eerste is het goed om te weten dat er twee versies van Mario Kart uit komen. De laagste prijzen vindt je uiteraard in de prijslijsten voor zowel Mario Kart 8 de normale versie en de Mario Kart 8: Limited Edition. Bij die laatste krijg je nog een blauw schildje wat je naar iemand zijn hoofd kan gooien als die tijdens een race voor staat. Al is het waarschijnlijk beter om hem netjes op zijn standaard in de kast te laten staan.
De laagste prijs voor de standaard editie is op dit moment 49,-, waar de Limited edition voor twee tientjes meer te krijgen is. Heb je echter niet zoveel geld, wil je nog wat extra’s of ben je op zoek naar nog een hele Wii U, dan zijn er de onderstaande deals waar je zoal gebruik van zou kunnen maken.

Mario Kart 8 voor € 29,- tegen inlevering van een Wii U game bij Game Mania.
Als Budgetgamer zijnde heb je niet altijd even veel geld op zak, maar vaak heb je toch aardig wat games in de kast staan. Bij Game Mania loopt er nog tot 2 juni een actie waarbij je tegen inlevering van een Wii U game, Mario Kart 8 voor 29,- kunt oppikken. Zit er een addertje onder het gras? Ja, een kleintje, je game moet namelijk minimaal een used verkoopwaarde voor Game Mania hebben van 30 euro. Je kunt proberen om ook titels in te wisselen die een waarde hebben van 29,98 maar resultaten zijn wisselend per filiaal of ze deze accepteren. Al klinkt dit als een hoog bedrag, vallen er toch aardig wat titels onder. De meeste Wii U bezitters zullen wel minstens één onderstaande titels in hun bezit hebben.



Games die je bijvoorbeeld kunt inleveren zijn:

Call of Duty: Ghosts
Disney Infinity
Donkey Country Tropical Freeze
Game & Wario*
Monster Hunter 3*
New Super Mario Bros U *
Pikmin 3 *
Resident Evil Revelations
Sing Party
Skylanders Giants
Sonic Lost World*
Super Mario 3D World
The Wonderfull 101*
Transformers Prime
Warriors Orochi 3
Wii Fit U
Wii Party U
Zelda Windwaker*

Games met verkoopwaarde van € 29,98 (twijfelgevalletjes dus)
Lego marvel
New Super Luigi U
Ninja Gaiden 3
Nintendo Land
Scribblenauts Unlimited

*Tip: De games met een * zitten ook in de ‘Gratis game bij Mario Kart 8 actie’. Stel nu dat je geen games eigenlijk wilt missen, maar je vindt het niet erg om een game digitaal in je bezit te hebben in plaats van fysiek. Dan kan je bijvoorbeeld ook een game inwisselen die je vervolgens weer gratis kunt downloaden middels deze actie. Zo kan je weliswaar met je eigen collectie geld besparen. Zie Gamemania.nl voor meer informatie.


Voor wie nog op zoek is naar een Wii U
Wanneer je nog op zoek bent naar een Wii U, dan is er de Mario Kart 8 Wii U bundel die al te krijgen is voor 288,-. Zie hier voor een overzicht van alle Wii U bundels. Een andere optie is marktplaats waar Wii U console al vanaf 225,- met een paar games op de kop is te tikken.

Alleen zondag: Wii U LE met zowel Zelda Wind Waker als Mario Kart voor € 275,-! -> Helaas uitverkocht
Vandaag (zondag) is er een actie bij Bart Smit waarbij er onder andere 10% korting wordt gegeven op consoles. Een andere mogelijkheid zit hem dus in het aanschaffen van de Wii U console met Zelda The Wind Waker voor € 226,09,- inclusief verzenden en hier bij Mario Kart 8 los te kopen voor 49,-. Je komt dan uit op € 275,09 en hebt dan zowel Mario Kart 8 als Zelda The Wind Waker, plus een limited edition Wii U gamepad in Zeldastijl. Daarnaast mag je middels de Mario Kart 8 actie ook nog een gratis game uitzoeken.


Alleen vandaag (zondag) voor € 226,09 bij Bart Smit. Prijs wordt verrekend in het mandje.


Mario Kart kopen met extraatjes: Keychains
Ben je een fan van Mario Kart 8 en wil je gewoon alles hebben wat met Mario Kart 8 te maken heeft, dan heeft Bol.com een speciale actie. Je krijgt bij aanschaf namelijk één van de vier sleutelhangers die ze op de site hebben staan. Hierbij moet wel gezegd worden dat de sleutelhanger niet (meer?) expliciet vermeld wordt, maar alleen nog bij de packshots wordt vermeld. Kans bestaat dus dat deze actie al afgelopen is. Zo had Nedgame ook deze actie lopen en zijn de sleutelhangers daar niet meer te vinden. Game Mania meldt verder dat deze bij hun al uitverkocht is. We zijn het nog even aan het navragen. Tevens verkoopt Nedgame ook nog een Mario Kart 8 poster.



Tot slot
Dit artikel stond eigenlijk gepland voor morgen, maar vanwege de Bart Smit actie die alleen vandaag geldt, leek het ons een goed idee om dit artikel nu alvast te plaatsen. We hopen dat we je met dit overzicht een klein beetje hebben kunnen helpen voor als je nog op zoek bent naar een mooie deal rondom Mario Kart 8. Zie je zelf nog deals, of heb je zelf nog een tip, vermeld deze dan in de comments en zo helpen we elkaar de beste deals te vinden voor Mario kart 8. Zien we jou volgende week terug op het racecircuit?

Geplaatst op 25-05-2014 12:55
Aantal keer bekeken: 9606

Laatste reacties

avatar van Wouwter
Wouwter ( 1994 ) 25-05-2014 13:06
Quote:
Wanneer je namelijk Mario Kart 8 of de Mario Kart Wii U Pack pre-ordert, ontvang je een code om een extra topgame via de E-store te kunnen downloaden.

Volgens mij staat de actie los van preorderen toch? Je moet het spel alleen registreren bij Club Nintendo voor een bepaalde datum.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 25-05-2014 13:08
Rol: Administrator
Klopt, je moet hem voor 31 juli registreren. Kan me echter voorstellen dat die code slechts tijdelijk er bij geleverd wordt. Zal het even navragen bij Nintendo.
avatar van Bobbyc
Bobbyc ( 457   1) 25-05-2014 13:17
Quote:
Klopt, je moet hem voor 31 juli registreren. Kan me echter voorstellen dat die code slechts tijdelijk er bij geleverd wordt. Zal het even navragen bij Nintendo.
Volgens mij is die code gewoon de Club Nintendo Punten code die je altijd erbij krijgt. Zo werkte het ook bij voorgaande Nintendo actie's. Die registeren voor het einde van de actie en je krijgt de code om de game te downloaden via de Club Nintendo website en via email.
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 39025   3) 25-05-2014 13:26
Rol: Forum Moderator
Dit zal inderdaad zo zijn als bij alle vorige acties: De website registreert het feit dat jij Mario Kart 8 hebt geregistreerd en geeft je de mogelijkheid om een extra game uit te kiezen. Je moet 'm gewoon voor 31 juli registreren. Kan 'm ook na 31 juli registreren, maar dan mis je de game. Is dus ook niet alleen als je 'm pre-ordert.

Je zal je gratis game 48 uur na het kiezen ontvangen, volgens hun website.
avatar van Cherishe
Cherishe ( 2981 ) 25-05-2014 13:33
Volgens mij (correct me if i'm wrong) is de special edition alleen nog online te koop bij Intertoys. Verder overal uitverkocht.
avatar van Migil
Migil ( 346   2) 25-05-2014 13:40
Dat is wel een vrij goede aanbieding voor de Zelda WW bundel... Mario Kart 8 erbij kopen en je hebt 3 leuke spellen. Verder moet je de bundel of MK8 registreren op club nintendo, de code krijg je via de mail. Je zou eventueel de code (of dus het spel) kunnen verkopen om goedkoper uit te zijn. (Zolang de koper maar weet dat hij dan zelf niet kan mee doen aan de actie)
avatar van Arcadia
Arcadia ( 1056 ) 25-05-2014 13:51
Games die 29,98 used verkoopwaarde hebben kun je ook inruilen. Heb Ninja Gaiden 3 ingeruild en Nintendoland accepteerden ze ook. Kun je aanpassen aan de post.
avatar van WiiUPremiumPack
WiiUPremiumPack ( 543   4) 25-05-2014 14:05
Quote:
Games die 29,98 used verkoopwaarde hebben kun je ook inruilen. Heb Ninja Gaiden 3 ingeruild en Nintendoland accepteerden ze ook. Kun je aanpassen aan de post.
Sommige GM filialen doen hier lastiger over dan andere, daarom staat dat er.
avatar van Beakz
Beakz ( 390 ) 25-05-2014 14:15
Oeh nice. Ik heb ooit Nintendoland aangechaft voor 5 euro bij Dixons en die gaanwe dan maar eens inruilen. Ik heb dan nog wel geen Wii U, maar dat komt vast nog wel een keer.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 25-05-2014 14:41
Alles wat je moet weten:

Koop de Wii U nu niet. Wacht op een prijsverlaging.
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 25-05-2014 14:46
moet je nu wel of niet mk8 persee pre order voor de extra game?
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 25-05-2014 14:54
Volgens mij niet toch?

Quote:
Dit artikel stond eigenlijk gepland voor morgen, maar vanwege de Bart Smit actie die alleen vandaag geldt, leek het ons een goed idee om dit artikel nu alvast te plaatsen

Waarom? Je kan Mario Kart niet eens pre-orderen met de Bart Smit code.
avatar van Xor
Xor ( 34890   1494) 25-05-2014 15:02
Quote:
moet je nu wel of niet mk8 persee pre order voor de extra game?
Niet.

Je moet de game voor 31 juli hebben en de Club Nintendo code registreren VOOR 31 juli. En dan kan je een game uitkiezen .
avatar van Wessie7
Wessie7 ( 624 ) 25-05-2014 15:05
Quote:
Alles wat je moet weten:

Koop de Wii U nu niet. Wacht op een prijsverlaging.
Waarom niet?
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 25-05-2014 15:07
ok, dan heb ik nog wel n maandje de tijd voor MK8

Quote:
Alles wat je moet weten:

Koop de Wii U nu niet. Wacht op een prijsverlaging.

goedkoper dan 200e zal die dit jaar echt niet worden.
die 225e met game is al n goede deal.
die is nu uitverkocht btw.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 25-05-2014 16:09
Rol: Administrator
Quote:
[..]
Waarom? Je kan Mario Kart niet eens pre-orderen met de Bart Smit code.

Wel goed het artikel lezen he, het gaat om de Wind Waker bundel. Die is wel met de korting te krijgen en daarmee (met MK8 er los bijgekocht) goedkoper dan de Mario Kart bundel :-)
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 25-05-2014 16:11
zelda bundel was zo goedkoop dat je zelfs met mk8 , beter uit was
avatar van Nitramuse
Nitramuse ( 731 ) 25-05-2014 16:41
Met die gratis games, blijft voor mij eigenlijk alleen Sonic over.. is die een beetje tof?
Waarom nou geen tropical freeze =(
avatar van Phazeta
Phazeta ( 244 ) 25-05-2014 16:44
Quote:
die 225e met game is al n goede deal.
die is nu uitverkocht btw.
Waar zie je dat? Hier zie ik dat hij gewoon op voorraad is.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 25-05-2014 16:48
Zie je pas zodra je hem in je winkelmandje probeert te leggen!
avatar van Dja
Dja ( 308 ) 25-05-2014 16:56
Voor iedereen die heeft gewacht op een prijsverlaging rond deze tijd nog lager dan die er al waren, was dat niet echt een slimme keuze. Alle prijzen zijn nu weer boven de 250 nu alle voorraad van afgeprijsde consoles wegzijn. Mario kart 8 gaat vet worden
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 950   7) 25-05-2014 17:16
Rol: Reviewer
Darksiders II heeft ook een waarde van 29,98 bij de GM
avatar van Rubans
Rubans ( 509   2) 25-05-2014 17:23
49 euro? Waar dan?
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 25-05-2014 18:18
Quote:
49 euro? Waar dan?
weet niet of ik nu op een trol reageer maargoed. Bij 7 winkels onder de 50 euro gewoon zoeken onder mario kart 8?... of kijk tussen de prijsreacties daar bn je tog voor op deze site :p
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1464 ) 25-05-2014 19:56
Heb hem gister bij Yourgamezone besteld voor 49 euro inc verzending.
avatar van XanaduNL
XanaduNL ( 1910 ) 26-05-2014 10:41
Tip voor de gratis games. Deze varieren erg in grootte. Sinds de WiiU maar 32GB heeft, is het wellicht handig om hier rekening mee te houden.
Bv, Wonderful 101 is 10 GB en Windwaker is 1,8 GB.
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 26-05-2014 11:02
de games blijven toch altijd van jou, en kun je toch altijd opnieuw downloaden ?
avatar van XanaduNL
XanaduNL ( 1910 ) 26-05-2014 11:10
Quote:
de games blijven toch altijd van jou, en kun je toch altijd opnieuw downloaden ?
Ja.
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 26-05-2014 11:42
mooi, net als psn en steam dan.
avatar van Tediz2013
Tediz2013 ( 558   1) 26-05-2014 18:13
Ik heb bij Gamemania Delft nagevraagt. Nintendo Land wordt goed gekeurt als een 30 euro game gezien ze die verkopen voor 29,95 used.

Ik lever dus mijn Nintendo Land in.
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 27-05-2014 08:28
zou dixons die nog hebben voor 5 e ?
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 27-05-2014 10:16
Quote:
zou dixons die nog hebben voor 5 e ?

Die zijn inmiddels wel weg helaas, ik heb wel een sealed copy via MP op de kop getikt voor een tientje. Wellicht zijn er meerdere voor die prijs. 40,- voor 2 games is niet verkeerd (laat staan Mario Kart 8 op launch).
avatar van Phaross
Phaross ( 2731   44) 28-05-2014 14:31
Vandaag naar GameMania gereden.
avatar van SilverFaustX
SilverFaustX ( 3257 ) 28-05-2014 17:27
die hoort die gewoon in te nemen, maar ik vertrouw inruil niet bij gm
ik wil het wel proberen , ergens cheap scoren en dan daar heen brengen maar als t niet lukt ben je duurder uit..
avatar van Gebruikersnaam
Gebruikersnaam ( 377 ) 30-05-2014 17:59
Mijn Nintendoland werd helaas ook niet ingenomen in GM Eindhoven Woensel. Verschil van 2 cent... Dan maar eens gaan kijken voor andere aanbiedingen.