Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Maak kennis met de nieuwe BGcrew deel 2!

Geplaatst op 17-07-2014 11:02
Na een tussenpauze vanwege een korte vakantie is het tijd om de draad weer op te pakken. Daarbij is het de hoogste tijd om jullie allemaal kennis te laten maken met de andere aanwinsten die we deze maand tot het Budgetgamingteam hebben mogen verwelkomen. Na in deel 1 kennis te hebben gemaakt met de uitbreiding van het toevoegteam en onze nieuwe forummoderator –GJ- , is het nu tijd om jullie te introduceren aan de nieuwe powerhouses van de redactie en het geheel nieuwe social media team. Daarnaast komt Lars ons versterken als nieuwe BGnieuwsreporter, hij zal van veel van het Budgetnieuws gaan voorzien. Tijd om iedereen zich voor te laten stellen.

Nieuwe BGNieuwsreporter: Lneleman aka Lars
Mijn naam is Lars en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een Geneeskunde student die graag over games leest en natuurlijk speelt. Ik was vroeg begonnen met gamen, maar heb er echt een passie van gemaakt toen ik wat ouder was. Mijn voorkeur gaat uit naar Playstation maar ik speel ook regelmatig Nintendo en Xbox games. Vooral de Mario en Gears of War games spreken me aan. Dus ik ben geen fanboy! Laatst ben ik ook begonnen aan wat PC gamen. Ik moet zeggen dat je op de PC de tofste co-op games vind. Een andere passie/hobby van mij is gezondheid en fitness, dus als je vragen hebt, kom maar op!

Welkom Lars, hopelijk kunnen we nu vaker en sneller nieuws voor bij zien vliegen.


Het nieuwe Social Media team
Op dit moment doen we voornamelijk het een en ander via de Budgetgaming Twitter.
Twitter is een ideaal platform om snel de allerbeste (op=op) deals te communiceren aan jullie als Budgetgamers.
Toch is er meer te doen met social media, zo vroegen we jullie enkele maanden terug wat jullie van waarde zouden vinden om via facebook mee te krijgen. Aangezien we als Budgetgaming op zich zelf al een community zijn, is een site als facebook misschien minder belangrijk. Toch willen we gaan proberen om ook op social media een belangrijker platform te worden. Maak je geen zorgen, we gaan deze platformen niet gebruiken om loze informatie met jullie te delen, we willen wel dat het iets voor jullie toevoegt. Op Rankingz vergelijken ze bijvoorbeeld de posities van alle gameportals op social media, we stonden eerste tiende, maar zakten recent naar plek 11.
We geloven er in dat we zeker in de top 5 moeten kunnen komen als we meer op dit gebied focussen. Daar zullen we ook jullie hulp voor nodig hebben.

Diegene die zich aangemeld hebben om deze uitdaging aan te gaan zijn Budgetgamers Tinfoil (Amber) en Duntee (Duncan). Daarnaast zal Rickk1986 vanuit zijn nieuwe redactiepositie een steentje bijdragen. Maar ook jullie hulp kunnen we zoals gezegd goed gebruiken. Volg je ons dan ook nog niet op facebook of Twitter, dan kan je ons helpen door dat nu alvast te doen. Bevalt het niet, dan kan je ons altijd weer ontvolgen.

Maak alvast kennis met Tinfoil en Duntee:

Tinfoil aka Amber
Hi mede-Budgetgamers!

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Amber, ik ben 20 jaar en studeer Communication and Multimedia Design. Mocht je mij treffen in mijn vrije tijd, dan ben ik waarschijnlijk een video aan het editen, aan het gamen, aan het ontwerpen of probeer ik uit alle macht spoilers te vermijden voor de series die ik op dat moment aan het kijken ben. Ik heb er heel veel zin in om aan de slag te gaan met de Budgetgaming social media!


DunTee, Duncan
Hallo, mijn naam is Duncan en ik ben 16 jaar. Volgend schooljaar zal ik beginnen aan de studie Mediatechnologie aan de Hogeschool Rotterdam.
Gamen is altijd al een hobby van me geweest en dit doe ik voornamelijk op mijn Playstation 3 en pc. Ik bezit een PS1, PS2, PS3, PS Vita, DS, Gameboy, laptop en een pc. Momenteel ben ik bezig met CS:GO op mijn pc, wat ik heel fanatiek "competitive" doe. (Ik houd niet van verliezen :-) ) Overigens besteed ik de rest van mijn tijd aan Youtube en Twitch. Niet als streamer, maar als viewer. Hopelijk wel als streamer over een aantal maanden/jaar. Voor Budgetgaming zal ik me bezighouden met de Social Media!

Aanwinsten bij de redactie
Ook op redactioneel gebied konden we versterking goed gebruiken, zo misten we genoeg kracht op PC gebied, gelukkig hebben we een enorm aantal inzendingen van jullie binnengekregen, waardoor het erg moeilijk kiezen werd. Uiteindelijk hebben we Martijn en Kevin gekozen om ons voor o.a. de PC games te versterken. Maar ook op PS4 en PS3 gebied begon de redactie langzaamaan te krimpen. Om op dit gebied een steentje bij te dragen hebben we onder andere Rick en Daniel tot het team verwelkomd. Ook zij stellen zich bij deze even aan je voor:

Rareman aka Kevin
Mijn naam is Kevin, 27 jaar oud en ik woon in de buurt van Den Haag. Ik werk in de digitale marketing en ben in mijn vrije tijd veel bezig met mijn sport volleybal, het beheren van enkele websites en natuurlijk met het spelen van de nodige games. Na allerlei consoles en handhelds versleten te hebben bestaat mijn collectie nu uit een Xbox 360, Wii U, PS Vita en recent is daar een nieuwe PC aan toegevoegd. Op die platformen speel ik met name racegames, shooters en RTS-games, maar ik heb een brede interesse en sta dus overal voor open. Op Budgetgaming zal ik me vooral bezighouden met het testen van de PC-games. Mocht je meer (onzinnige zaken) over me willen weten dan kan je op mijn Twitter-account kijken: @gemekker.

Xerxes aka Daniel
Hey, mijn naam is Daniël, op dit moment rechtenstudent aan de Hogeschool Amsterdam. Naast het wetboek veel bezig met schrijven en games. Als je dit combineert dan krijg je gamerecensies en andere game gerelateerde artikelen en specials. Iets dat ik altijd met veel plezier doe.
Op dit moment ben ik vooral actief op de Playstation 4 & Playstation Vita. Daarnaast ben ik groot liefhebber van films en series. Vooral Marvel-films en series als; Suits, Arrow en The Walking Dead draaien daarom vaak tot s’ avonds laat.
Ik gok dat het rond 2010 was dat ik voor het eerst op Budgetgaming.nl kwam. De site stond toen tussen mijn favorieten en was vanaf dat moment een site die dagelijks wordt bezocht. In 2013 toch maar een account aangemaakt, vanwege de gezellige en actieve community. Daarnaast dankzij Budgetgaming vele euro’s bespaard, daarom hoop ik nu iets terug te kunnen doen.
Vragen zijn altijd welkom!


Baklap aka Martijn
Ik ben Martijn, 23 jaar en student Interactieve Media in Amsterdam. Ooit begonnen met gamen op een PC met Windows 3.1 toen ik een jaar of 4 was. Jarenlang vooral PC gamer gebleven maar ook games als Goldeneye en Mario Kart kapotgespeeld bij vrienden. Op mijn twaalfde voor het eerst zelf een console gekocht (een Gamecube) en sindsdien ook een GBA (x3),PSP, 3DS XL, PS2, Xbox 360 (x2), Wii U, PS4 en een PC verzameld. Favoriete games zijn o.a. F-Zero GX, Golden Sun, Mass Effect, Beyond Good & Evil, Wind Waker en Skyrim. Heb nog meer hobbies zoals motorrijden, het in leven houden van een knuffelige python en het kopen van gitaren. Maar mijn grootste passies zijn altijd al films & games geweest.

Last but not least is Rick! Hij heeft een heel verhaal voor je klaar liggen:

Rickk1986 aka Rick
Alle ogen zijn op mij gericht. Ik hou er niet zo van om vanuit het niks voor een groep te praten maar ik moet er nu echt aan toegeven.
‘Hallo, ik ben Rick en ik heb een probleem,’ breng ik stamelend uit.
De groep heet me welkom en er wordt gezegd dat ik weer mag gaan zitten. Daar zit ik dan met mijn 28 jaar. De komende minuten moet ik me verder voorstellen. Ik vertel dat mijn probleem uit meer dan één probleem bestaat. Het knelpunt is dat ik veel te veel dingen leuk vind. Zo kan ik de tijd volledig vergeten wanneer ik met muziek bezig ben, de akkoorden van mijn gitaar brengen binnen één seconde een melodielijn in mijn hoofd. Het lezen van een goed boek maakt dat ik zelf verhalen wil schrijven en het urenlang kijken naar filmpjes op YouTube doet mij leiden naar mijn videocamera en iMovie. En dan is er op dit moment ook nog het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië waar Robben, Messi en de monsterscore van Duitsland op het gastland mijn hoofd laten duizelen.

Mijn grootste verslaving heb ik nu nog niet eens besproken en ik voel de vele vragende ogen dwars door me heen kijken.
‘Ben je hier wel op de juiste plek? Deze groep is eigenlijk met name voor mensen met een verslaving aan gamen’ aldus de leider van de groep.
Games, juist ja… Dit gaat ver terug, jeugdherinneringen komen naar boven. Als zesjarig jochie kwam ik op zaterdagochtend vroeg mijn bed uit om Telekids te kijken. Mijn vader zat Secret of Mana te spelen en hij was nog precies op hetzelfde punt als toen ik de avond daarvoor naar bed ging. Ik keek een tweetal minuten naar zijn gestuntel en begreep niet zo goed wat het probleem was.’ Papa, moet je niet gewoon de vogeltjes volgen?’ Er zat elke keer bij één van de uitgangen een zwarte vogel. Binnen de kortste keren kon hij verder in zijn spel en ik kroop maar bij mijn moeder in bed. Mijn ouders hadden ook een TV op hun kamer…

In de jaren hierna hebben alle consoles zo’n beetje wel in huis gestaan. In de savegame van mijn Pokemon White cardridge zitten nog altijd alle 649 beestjes gevangen. De melodietjes van de ocarina van Link hoor ik ’s nachts in mijn dromen en af en toe klinken er opeens wat Duitse oorlogskreten in mijn linkeroor. Het zijn vreemde verschijningen waar ik last van heb, dat besef ik me al te goed, dat is dan ook precies de reden waarom ik me vrijwillig heb opgegeven voor de Budgetgaminggroep.

Ik hoop dat ik hier mijn ervaringen betreffende mijn grootste verslaving met jullie mag delen.


Tot Slot
Welkom allemaal! Tot slot wil ik iedereen bedanken die het initiatief heeft genomen om zich aan te melden. In totaal hebben we ongeveer 40 aanmeldingen gehad, helaas konden we niet iedereen er bij nemen. Ik ga er vanuit dat we met deze flinke uitbreiding jullie de komende tijd snel kunnen voorzien van alle broodnodige informatie rondom deals, aanbiedingen en tevens kunnen verblijden met de nodige budgetgerelateerde artikelen. Daarnaast gaan we aan de slag met facebook en Twitter om zo verder het Budgetgamingnetwerk uit te breiden. Tot slot is er ook nog nieuws over de Androidapp die we vernieuwd hebben om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, hier hoor je zeer binnenkort meer over. Dat het een mooi gamejaar voor ons allen mag gaan worden!

Geplaatst op 17-07-2014 11:02
Aantal keer bekeken: 6632

Laatste reacties

avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 17-07-2014 12:06
Welkom iedereen, en veel succes!
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 17-07-2014 12:18
Hallo BG crew deel 2!
avatar van Inc
Inc ( 272 ) 17-07-2014 12:58
Succes!
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 17-07-2014 13:22
Welkom iedereen! Ik hoop dat we met z`n allen Budgetgaming nog groter maken dan het al is!
avatar van Hennie286
Hennie286 ( 482   1) 17-07-2014 13:26
Geen technicus kunnen vinden tussen de budgetgamers, ik zie vooral media en marketing studies voorbij komen..
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 17-07-2014 13:35
Succes met jullie missie
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 17-07-2014 13:46
LinguistBot zegt:
Nogmaals welkom Lneleman !
Welkom Tinfoil !
Welkom DunTee !
Welkom Rareman !
Welkom Xerxes !
Welkom Baklap !
Welkom Rickk1986 !
avatar van Footprints84
Footprints84 ( 72 ) 17-07-2014 14:03
Welkom allemaal!! :-)
avatar van Patjoew
Patjoew ( 127 ) 17-07-2014 14:07
succes en welkom
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 17-07-2014 14:20
Quote:
Geen technicus kunnen vinden tussen de budgetgamers, ik zie vooral media en marketing studies voorbij komen..

De naam van mijn studie is 50% van wat jij wilt!
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 17-07-2014 14:22
Rol: Toevoeg Moderator
En het team is weer wat groter, gezellig!
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1464 ) 17-07-2014 16:01
Welkom en succes
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 17-07-2014 16:19
Sup?
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 950   7) 17-07-2014 16:51
Rol: Reviewer
Welkom en succes iedereen!

Geen enkel probleem dat ik het niet ben geworden guys, maar iets van een bevestigingsmailtje op z'n minst zou toch wel fijn zijn de volgende keer. Had nu niet eens een idee of m'n sollicitatie uberhaupt aan was gekomen, na twee keer versturen. Friendly reminder.
avatar van DunTee
DunTee ( 455 ) 17-07-2014 17:22
Quote:
Welkom en succes iedereen!

Geen enkel probleem dat ik het niet ben geworden guys, maar iets van een bevestigingsmailtje op z'n minst zou toch wel fijn zijn de volgende keer. Had nu niet eens een idee of m'n sollicitatie uberhaupt aan was gekomen, na twee keer versturen. Friendly reminder.

Heb je wel een bevestiging van ontvangst mailtje gekregen van Yorn na je je sollicitatie had gestuurd?
avatar van Reptile
Reptile ( 2451   6) 17-07-2014 17:38
Succes allemaal!

Al moet ik wel bekennen dat ik eigenlijk bijna niemand mij bekend voorkom in de lijst
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 17-07-2014 17:39
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Succes allemaal!

Al moet ik wel bekennen dat ik eigenlijk bijna niemand mij bekend voorkom in de lijst

Van dit lijstje kende ik alleen Xerxes.
Misschien ken ik er meer, maar ik herken mensen meestal aan hun avatar of aantal posts.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 17-07-2014 17:45
Rol: Administrator
Quote:
Welkom en succes iedereen!

Geen enkel probleem dat ik het niet ben geworden guys, maar iets van een bevestigingsmailtje op z'n minst zou toch wel fijn zijn de volgende keer. Had nu niet eens een idee of m'n sollicitatie uberhaupt aan was gekomen, na twee keer versturen. Friendly reminder.

Iedereen heeft een bevestiging gehad bij ontvangst, ik vroeg je bij het andere nieuwsbericht al om je inzending nog een keer te sturen omdat ik je inzending helaas niet ontvangen had en ook tweede keer lijkt het niet aangekomen te zijn(heb nog even gecheckt). Dat was ook de reden waarom je helaas geen bevestiging had gekregen :-(:-)
avatar van BenoitRen
BenoitRen ( 2547   2) 17-07-2014 18:16
Welkom allemaal! Wat een eer om met mij in het team te zijn. :-D
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2417   1) 17-07-2014 20:26
Congrats iedereen! Ik ga jullie noeste arbeid hier op BG met verve volgen...
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 950   7) 17-07-2014 20:56
Rol: Reviewer
Jammer dat ik de selectie door een (technische?) fout moest missen dan. Heb bij dat tweede mailtje het emailadres 5x gecontroleerd maar helaas dus.

Naja volgende keer beter dan.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 17-07-2014 21:01
Rol: Administrator
Quote:
Jammer dat ik de selectie door een (technische?) fout moest missen dan. Heb bij dat tweede mailtje het emailadres 5x gecontroleerd maar helaas dus.

Naja volgende keer beter dan.

Anders moet je nog een keer mailen, kijken of die binnenkomt. Voegt misschien weinig toe nu, maar in ieder geval kijken of die het nu doet :-)
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 17-07-2014 21:26
Good luck y'all
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 17-07-2014 21:38
Gefeliciteerd en heel veel succes allemaal!
avatar van Asuracry
Asuracry ( 1904 ) 17-07-2014 23:10
Succes! Kijk er naar uit!
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 4001 ) 18-07-2014 00:09
Succes!
avatar van Gert
Gert ( 178 ) 18-07-2014 00:17
Gefeliciteerd en welkom allemaal!
avatar van Davidov
Davidov ( 13576   2) 18-07-2014 03:51
Komt er ook nog een deel 3 met een nieuw update/blu-ray toevoeg-team?
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 18-07-2014 10:06
Rol: Administrator
Quote:
Komt er ook nog een deel 3 met een nieuw update/blu-ray toevoeg-team?

Die kun je in deel 1 terugvinden :-)
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 18-07-2014 14:02
Welkom allen
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 19-07-2014 13:30
Succes!
avatar van Xiomata
Xiomata ( 523 ) 21-07-2014 04:19
Congrats en succes allen!
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 21-07-2014 05:17
Veel succes en gaming plezier toegewenst! ;-D
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 21-07-2014 12:09
Thanx allemaal! We gaan hard aan de slag met z'n allen!