Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

10-jarig jubileum cadeautje: Wens & collectielijst!

Geplaatst op 28-12-2014 15:11
Een hele goedemiddag Budgetgamers! We hopen dat jullie hebben genoten van de kerstdagen en deze met familie en/ of met het nodige gameplezier hebben doorgebracht! Het heeft een decennium geduurd, maar morgen is het dan eindelijk zo ver, we bestaan dan tien jaar! Het liefst zouden we jullie om dit te vieren allemaal een cadeautje geven en hoe dit beter te realiseren dan een veel gevraagde functie eindelijk te introduceren! Namelijk de wenslijst en de collectie! Wat vroeger dan gepland, want morgen zijn we pas jarig, maar dan heb je de koude zondag alvast om er mee te spelen.



Vandaag introduceren we de Budgetwenslijst en Gaming en filmcollectie!
Op de wenslijst kun je vermelden welk bedrag je maximaal over hebt voor elke game die je op je wenslijst hebt staan. Wij houden dan voor jou in de gaten of en wanneer de prijs onder jouw wensbedrag komt. Wanneer de prijs van de game in de prijslijst onder het bedrag komt wat je hebt ingevuld, sturen we je een mailtje, zodat je het direct weet wanneer jouw favoriete games voor een mooi bedrag te krijgen zijn. Zo hoef je nooit meer een mooie deal te missen! Daarnaast kun je nu ook jouw eigen collectie op Budgetgaming bijhouden, Hiermee kun je op één plek zowel je collectie als je wenslijst organiseren. Iedere Budgetgamer kan dan zien welke games jij nog graag wilt hebben en welke jij al hebt. Zowel de wenslijst als je collectielijst zijn te vinden op jouw profielpagina. Maar hoe werkt het nu allemaal precies?





Aan de slag met de wenslijst en collectie
Vanaf vandaag staan er in elk gameprofiel twee nieuwe icoontjes; een wenslijst en een verzamelkoffer, je hebt een Budgetgamingaccount nodig om gebruik te kunnen maken van deze functies.. Heb je een game al in bezit, dan kun je door op de gamekoffer te klikken en de game wordt toegevoegd aan je collectie. Wil je een game graag op je wenslijst zetten, klik dan op de wenslijst en er verschijnt een invulscherm.





Hier vul je het bedrag in dat je max uit zou willen geven aan elke titel. We houden deze dan voor je in de gaten en zodra de prijs onder jouw limiet komt, sturen we je een mailtje.

Vind je collectie en wenslijst terug op je profielpagina
Vervolgens kun je alle games die je in je collectie en wenslijst hebt geplaatst terugvinden op je profielpagina. Deze kun je vinden door rechtsboven op je profielpagina of door op Wishlist/ Collectie te klikken. Als je vervolgens een stukje naar beneden scrolt zie je alle games die je op je wenslijst en collectie hebt gezet Dit is bijvoorbeeld een selectie van mijn lijst.




Ook zijn er al Budgetgamers aan de slag gegaan, vooraf aan dit bericht. Je kunt alles op volgorde sorteren van laagste prijs tot consoles en gamenaam. De reden dat we de laagste prijs hebben toegevoegd is zodat je, stel dat je een game wilt verkopen, direct kunt zien wat momenteel de laagste prijs is voor die titel.




Verder staan er bij de wenslijst drie icoontjes aan de rechterkant. Het prullenbakje is om een game uit je wenslijst of collectie te halen, het pijltje zorgt er voor dat een game uit je wenslijst gelijk doorschuift naar je collectie. Handig voor als je een game op de kop hebt getikt en tot slot, het potlood icoontje laat je de prijs wijzigen die je maximaal voor een titel hebt ingesteld.

Wenslijst handig om vele redenen
De wenslijst kun je op meerdere manieren gebruiken, ten eerste is het natuurlijk handg om voor je zelf overzichtelijk te krijgen welke games je nu graag allemaal nog zou willen halen. Zowel van het afgelopen jaar als komend jaar. Daarnaast kun je in je profiel heel gemakkelijk bijhouden wat de laagste prijzen momenteel zijn van alle games die jij nog graag zou willen scoren. Stel dat je een keer zin hebt om een game te kopen, dan kun je in één oogopslag zien welke game het dichtste komt bij het bedrag dat jij voor een game over hebt. Bijvoorbeeld je max bedrag is € 25,- en een titel is nu voor € 26,- te krijgen. Komt de prijs onder de € 25,-, dan krijg je een mailtje met de melding dat je nu je favoriete game voor jouw prijs kan scoren. Ook is de wenslijst bruikbaar op het trading board, want iedere Budgetgamer kan direct zien welke games jij nog zoekt. Stel dat je bepaalde games verkoopt, dan kan men in je wenslijst zien welke games je nog graag zou willen hebben.

Tot slot is het een hele bruikbare functie voor enkele games die zeer beperkt leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Limited Editions die niet meer te krijgen zijn en die je toch heel graag wilt hebben. Als je deze bijvoorbeeld op een heel hoog bedrag zet, dan krijg je direct een mailtje wanneer deze editie alsnog een keer leverbaar wordt.

De voordelen van de wenslijst in het kort:
- Biedt een overzicht van alle games die je nog graag wilt hebben.
- Stuurt je een mailtje wanneer een game of film onder het bedrag komt, waar jij hem voor wilt scoren
- Kunt in je wenslijst heel gemakkelijk zien wat momenteel de laagste prijs is voor jou gewenste games en Blu-Rays.
- Handig voor het trading board, wanneer je games wilt ruilen, kan iedereen in je profiel zien welke games je allemaal nog naar op zoek bent.
- Als je de prijs heel hoog zet bij uitverkochte games, dan krijg je direct een mailtje wanneer deze weer beschikbaar komt.

Collectielijst biedt overzicht
In combinatie met de wenslijst werk natuurlijk de collectie heel handig mee. Je hebt zo je gehele schatkist aan games op één plek en middels je wenslijst voeg je met een simpele klik de games die je hebt gekocht verder toe aan je collectie. Het zorgt er voor dat je een overzichtelijke plek hebt met al je games. Maar dat niet alleen, stel dat je zo nu en dan je games verkoopt, dan heb je een overzicht voor alle games van de huidige laagste prijzen, zo weet je direct wat je zou kunnen vragen voor een titel uit jouw collectie. Daarnaast kunnen andere Budgetgamers direct zien welke games je allemaal hebt. Misschien dat we zelfs nog iets toe kunnen voegen als ‘totale waarde collectie’.

We blijven sleutelen! Koppeling aan de Budgetgaming apps
Uiteraard is alles pas vandaag gelanceerd, dus er zal de komende weken zeker nog hier en daar wat aan gesleuteld worden! Heb je dan ook nog feedback of zie je iets wat niet helemaal lekker werkt, laat het weten in de reacties! Verder gaan we ook kijken of we in de toekomst de wenslijst aan de Budgetgaming Android en iPhone app kunnen koppelen, zodat je straks niet alleen in de app je wenslijst op kunt snorren, maar simpelweg een game kunt scannen in de winkel, vervolgens kun je een bedrag invullen wat je max voor de game over hebt en hop hij staat in je wenslijst! Hetzelfde geldt voor je collectie, dat wordt een kwestie van de barcodes scannen en hoppa je kan ze er allemaal inzetten! Wanneer deze mogelijkheid beschikbaar komt, zal nog even duren, maar het staat wel in de planning.




Morgen gaan we nog meer cadeau’s uitdelen!
We hopen dat jullie veel aan deze nieuwe functie zullen hebben! Zie het als een cadeautje van ons aan jullie voor het tien jarig jubileum. Dit als kleine blijk van waardering voor al jullie bezoeken aan Budgetgaming! Probeer het eens en uit en voor je het weet heb je een schatkist vol met je games en een wenslijst die je direct kunt raadplegen. Tevens heb je direct alle prijzen op een rij van alle games die je nog ooit zou willen kopen! Je kunt ook de collectie van andere Budgetgamers zien door naar hun profiel te gaan. De functie introduceren we dus een dagje eerder, morgen kunnen we dan vol de tijd gebruiken om cadeaus uit te gaan delen! We hopen je dan ook morgen terug te zien op onze verjaardag en als je nog feedback hebt voor de Wenslijst en collectie, laat het dan hier onder weten. Hoe ziet jouw collectie er uit?

Geplaatst op 28-12-2014 15:11
Aantal keer bekeken: 13475

Laatste reacties

avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 28-12-2014 15:17
Leuke toevoeging!
avatar van PepijnJ
PepijnJ ( 7 ) 28-12-2014 15:17
Nice! Een zeer handige functie!
avatar van Abducta
Abducta ( 76 ) 28-12-2014 15:20
Mijn gezicht toen ik gisteren deze functie zag:
avatar van Curly1991
Curly1991 ( 2222 ) 28-12-2014 15:24
Vooral de wishlist vind ik een handige functie. Heb meteen een berg spellen erin gezet. Ook al een beginnetje gemaakt aan m'n collectie maar daar ben ik nog wel even mee bezig
avatar van TwilightGamer
TwilightGamer ( 50 ) 28-12-2014 15:26
Niet als kritiek bedoeld, maar als mogelijk idee:

Vroeger was het in de 'gamefinder' ook mogelijk het overzicht per winkel te zien. Bijvoorbeeld alle games van bol, prijs laag-hoog. Omdat alle platforms in één lijst op BG staan, geeft dat een beter overzicht.

Op die manier zocht ik vaak een goedkoop artikel bij mijn bestelling, om zo boven de 20 euro te komen en verzendkosten te besparen.
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 28-12-2014 15:27
Heb mijn wishlist en collectie ingevuld!
avatar van Daenerion
Daenerion ( 19 ) 28-12-2014 15:28
Dat lijkt me toch verdomde handig.
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 28-12-2014 15:29
Dit is goed nieuws!
avatar van Ghostsoldier
Ghostsoldier ( 1294 ) 28-12-2014 15:32
Handige functie. Maakt het leven van een gamer weer een stukje gemakkelijker
avatar van Jellevdburg
Jellevdburg ( 4643   1) 28-12-2014 15:37
Fantastische functie en nog gefeliciteerd!
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2418   1) 28-12-2014 15:40
Heel mooi en alsnog gefeliciteerd!
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 28-12-2014 15:40
Ik heb mn ps4, wiiu, xbox360, ps3, 3ds en vita er nu in staan... Nu verder met ps2
avatar van Malistix
Malistix ( 1423   3) 28-12-2014 15:41
nou ik heb mijn vita collectie alvast ingevoerd en een paar spelletjes op de wenslijst gezet, nu nog een duim omhoog voor comments van andere en ik heb geen verzoekjes meer
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 28-12-2014 15:43
Awwww, zo gehoopt dat die link naar Fant's profiel ging
avatar van Daniel
Daniel ( 2372   19) 28-12-2014 15:47
Worden prijsreacties eigenlijk ook meegenomen, of alleen de aangesloten webwinkels.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 7278   2) 28-12-2014 15:48
Rol: Forum Moderator
Super gedaan!

@hierboven. Op het moment alleen de lijst. De 'geschreven' reacties worden immers niet automatisch gelezen.
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 28-12-2014 15:48
Betekent dit trouwens dat er ook US only / import games en retro titels aand de gameslijsten gaan worden toegevoegd? Er zijn ook genoeg retro stores die exclusief used retro verhandelen voor redelijk vaste prijzen - waardoor ze ook aan de (used) prijslijst kan worden toegevoegd.
avatar van Blizzy
Blizzy ( 109 ) 28-12-2014 15:56
zeker zeer handige toevoeging gaat zeker wel gebruikt gebruikt worden
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 28-12-2014 16:01
Mooie toevoeging! Zal zo eens mijn collectie/wishlist gaan aanvullen, net voor mijn verjaardag, komt dat eens goed uit!
avatar van Maanwel
Maanwel ( 555 ) 28-12-2014 16:10
Alvast gefeliciteerd!
Ideale functie! Ik zag het al voorbijkomen en zal er zeker gebruik van gaan maken. Tof!
avatar van Ghostly
Ghostly ( 522 ) 28-12-2014 16:12
Super mannen!
avatar van Defl
Defl ( 958   4) 28-12-2014 16:17
Gefeliciteerd met 10 jaar Budgetgaming! Jullie zijn voor mij onmisbaar geworden in de afgelopen jaren als fanatiek gamer die niet klauwen met geld wil uitgeven (als het niet hoeft).

Vraag me wel af of de nieuwe functies voor mij handig zijn. Mijn collectie digitaal bijhouden doet mij niks en de wenslijst vind ik te beperkt omdat ik ook digitale games erin wil voor een compleet overzicht. Wat ik over heb voor een game is ook heel verschillend. Het hangt vooral af van hoe mijn backlog erbij hangt. Ik zou bijvoorbeeld best €60 voor Dragon Age inquisition over hebben, alleen laat mijn huidige backlog mij toe te wachten tot een aanbieding of iets dergelijk.
avatar van Roosje
Roosje ( 7984   28) 28-12-2014 16:18
Ben er blij mee! ^_^ Heel easy om te gebruiken!
avatar van Freshti
Freshti ( 161 ) 28-12-2014 16:21
Hele toffe toevoeging! Wou van de week toevallig een 3D bluray kopen, maar werd ineens €6 euro duurder de dag erna. Nu hoef ik niet meer elke dag te kijken of 'ie alweer de oude prijs heeft.
avatar van Koofman
Koofman ( 506   4) 28-12-2014 16:32
Super leuke toevoeging! Op naar nog 10 jaar budgetgaming en dat de retail mag blijven bestaan!!!
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 28-12-2014 16:32
Ik was vanochtend alvast begonnen met een deel van mijn collectie. Valt niet mee. xD

Quote:
Betekent dit trouwens dat er ook US only / import games en retro titels aand de gameslijsten gaan worden toegevoegd? Er zijn ook genoeg retro stores die exclusief used retro verhandelen voor redelijk vaste prijzen - waardoor ze ook aan de (used) prijslijst kan worden toegevoegd.
Het grootste probleem met import titels of retro games is de beschikbaarheid van de informatie. Vooral EAN's zijn altijd lastig vindbaar en bij retro en import games is dat nagenoeg onmogelijk om nog toe te voegen. Aangezien we de EAN nodig hebben om de koppeling met webshops te maken is die wel essentieel.
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 28-12-2014 16:34
Zal wel een zeurende zak zijn, maar werd naar mijn mening ook wel eens tijd
avatar van GJ
GJ ( 6141   7) 28-12-2014 16:35
Rol: Forum Moderator
Quote:
Worden prijsreacties eigenlijk ook meegenomen, of alleen de aangesloten webwinkels.
Hier zijn we mee bezig .
avatar van DieEneSjoerd
DieEneSjoerd ( 156 ) 28-12-2014 16:40
Mijne is - apart van de digitale aankopen - volledig ingevuld! Awesome! Gefeliciteerd Budgetgaming!
avatar van Evil_zelda
Evil_zelda ( 828   16) 28-12-2014 16:57
Het duurde even, maar alles is toegevoegd. Op de PSN games na.
avatar van Dicapo
Dicapo ( 3489   14) 28-12-2014 17:13
klinkt handig, binnenkort eens checken
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 28-12-2014 17:20
Wishlist is handig, collectie is naar mijn mening overbodig. Als we nou zouden filteren bij het zoeken en de laatste prijsreacties, dat je eigen collectie niet tevoorschijn komt, dan zou ik het nog eens overwegen om volledig in te vullen. Nu is het iets wat op andere sites (vaak beter) te doen is.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 628   22) 28-12-2014 17:24
Oh, Yørn! De dreadful opties voor FUT die de romance voor ons uit het spel hebben gehaald introduceer je nu zelf!

Er zit ook een stukje uitdaging en romantiek in om continue de prijzen te checken zonder attenties via mails! Don't know if I like this feature. Zeker omdat de mensen zonder baan zo alle deals nog eerder kunnen upsucken dan de mensen die wel werken.

En wat gebeurt er met alle data van onze wishlists en prijzen? Zijn deze ook inzichtelijk voor derden en/ of winkels? Dat laatste sowieso. Maar verkopen jullie deze data ook? Kunnen wij deze als gebruiker ook afschermen voor anderen of aanvinken dat deze niet inzichtelijk is voor derden? Van mij hoeft niet iedereen te zien welk artikel ik voor welke prijs wil hebben. Zeker verkopers niet. That ruins the supply/ demand game.

Maar we gaan het zien. Wel leuk dat jullie zulke slagen maken met de site! Let's hope it adds for the community. Gefeliciteerd met de nieuwe features en alvast beste wensen voor het nieuwe jaar!

Snel weer eens gamen als je in Den Haag bent! X
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 28-12-2014 17:34
Quote:
Oh, Yørn! De dreadful opties voor FUT die de romance voor ons uit het spel hebben gehaald introduceer je nu zelf!

Er zit ook een stukje uitdaging en romantiek in om continue de prijzen te checken zonder attenties via mails! Don't know if I like this feature. Zeker omdat de mensen zonder baan zo alle deals nog eerder kunnen upsucken dan de mensen die wel werken.

En wat gebeurt er met alle data van onze wishlists en prijzen? Zijn deze ook inzichtelijk voor derden en/ of winkels? Dat laatste sowieso. Maar verkopen jullie deze data ook? Kunnen wij deze als gebruiker ook afschermen voor anderen of aanvinken dat deze niet inzichtelijk is voor derden? Van mij hoeft niet iedereen te zien welk artikel ik voor welke prijs wil hebben. Zeker verkopers niet. That ruins the supply/ demand game.

Maar we gaan het zien. Wel leuk dat jullie zulke slagen maken met de site! Let's hope it adds for the community. Gefeliciteerd met de nieuwe features en alvast beste wensen voor het nieuwe jaar!

Snel weer eens gamen als je in Den Haag bent! X
De data is inzichtelijk zoals het voor een normale game inzichtelijk is, naar een lid zijn profiel gaan en kijken wat die persoon heeft ingevuld. Dit moet per lid dus ik denk niet dat winkels daar echt gebruik van gaan maken. En indien ze dat wel doen dan heb jij de game voor de prijs dat jij dat wil toch?

Er is geen mogelijkheid dat hele lijsten en/of samenvattingen naar winkels gestuurd/verkocht gaan worden.
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 28-12-2014 17:37
Quote:
[..]

De data is inzichtelijk zoals het voor een normale game inzichtelijk is, naar een lid zijn profiel gaan en kijken wat die persoon heeft ingevuld. Dit moet per lid dus ik denk niet dat winkels daar echt gebruik van gaan maken. En indien ze dat wel doen dan heb jij de game voor de prijs dat jij dat wil toch?

Er is geen mogelijkheid dat hele lijsten en/of samenvattingen naar winkels gestuurd/verkocht gaan worden.

Ik denk dat hij meer bedoelt dat het inzien van de wishlist prijzen ook negatief kan uitpakken.

Stel, een winkel wilt een game verlagen naar €20. De winkel kijk eerst nog even op budgetgaming, en ziet dat de meeste mensen hem in de wishlist hebben voor €25-30. Dan kan de winkel er voor kiezen om hem toch maar voor €25 te plaatsen, €5 duurder dan normaal.

Maar zolang hier geen 'master list' van te krijgen is zal dat niet gebeuren.
avatar van Virani23
Virani23 ( 28 ) 28-12-2014 17:37
'Hey dat is een bekende lijst'
*logt uit*
'Ha, staat er nog steeds '

Verder hele mooie functie!

Een vergelijkbaar idee is de site www.brickwatch.nl, waarbij het ook mogelijk is meldingen te krijgen van (grote) prijswijzigingen bij een product. Wellicht een mooie toevoeging voor bij het volgende jubileum.
avatar van Doggyguard
Doggyguard ( 74 ) 28-12-2014 17:39
Dit is wel superhandig. Top!
avatar van Tailsknux
Tailsknux ( 1851 ) 28-12-2014 17:41
Overigens wel een foutje nog in de wishlist (en waarschijnlijk ook collectie):
Als ik wil sorteren op laagste prijs, komt Disney Infinity 2.0 Collectors Edition bovenaan van €129.00. Dat noem ik toch niet de goedkoopste

Check maar ff mijn wishlist als je wilt zien wat ik bedoel.
avatar van SpeedingOlive2
SpeedingOlive2 ( 46 ) 28-12-2014 18:01
Leuke en handige feature! Nu is het echt aantrekkelijk om een account aan te maken. De optie om je collectie in te voeren is ietwat overbodig maar toch ook leuk. Ik heb mijn collectie(tje) ook ingevuld.
avatar van X360
X360 ( 1172 ) 28-12-2014 18:02
Handig! Zometeen maar even een wishlist samenstellen
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 28-12-2014 18:07
Quote:
[..]


Ik denk dat hij meer bedoelt dat het inzien van de wishlist prijzen ook negatief kan uitpakken.

Stel, een winkel wilt een game verlagen naar €20. De winkel kijk eerst nog even op budgetgaming, en ziet dat de meeste mensen hem in de wishlist hebben voor €25-30. Dan kan de winkel er voor kiezen om hem toch maar voor €25 te plaatsen, €5 duurder dan normaal.

Maar zolang hier geen 'master list' van te krijgen is zal dat niet gebeuren.
Hiervoor zullen ze naar die leden hun profielpagina gaan om het te bekijken. Voor een winkel is dat veel te veel moeite en een erg inefficiënte manier van data vergaren. Zoals jij al aangeeft, zonder "master list" of een samenvatting is dat niet iets waar je voor hoeft te vrezen.
avatar van Demin
Demin ( 80 ) 28-12-2014 18:22
Heel handige toevoeging, en gefeliciteerd met het jubileum morgen! Ik ga mijn lijst eens invullen met een aantal ontbrekende must haves en een zee aan games 'die ik eigenlijk niet per se hoef maar als ze toevallig eens voor een prikkie te koop zijn...'
avatar van Rickk1986
Rickk1986 ( 963 ) 28-12-2014 18:34
Awesomeness!
avatar van Davidov
Davidov ( 13584   2) 28-12-2014 18:38
Nice hoor! Dat gaat lang duren voor ik mijn hele collectie af heb XD
avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 790 ) 28-12-2014 18:47
Dat is ech heeeeeeeeeeel chil thanks voor de toevoeging van deze feature
avatar van Gremlin
Gremlin ( 219 ) 28-12-2014 18:49
Yes super! Toen ik voor het eerst een account op de site aanmaakte, zocht ik direct naar de wish list functie. 4 jaar later, en hij is er dan eindelijk haha!
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 28-12-2014 18:50
Dat is relaxed inderdaad. Kun je ook de aanschafdatum bijhouden?
avatar van EagleAngel
EagleAngel ( 579 ) 28-12-2014 18:50
Nice
avatar van Pinokkia
Pinokkia ( 2423   7) 28-12-2014 18:55
Leuk is het. Alleen staan er 2 consoles er niet tussen. Dus kan het niet toevoegen aan mijn collectie.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 28-12-2014 19:02
Dit is zeker een functie van toegevoegde waarde! Meestal ga ik zo nu en dan wat games 1 voor 1 af om te kijken of ze mee te nemen zijn voor een goede prijs en hiermee is dat een stuk fijner bedankt en alvast gefeliciteerd
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 28-12-2014 19:26
Ik vind het een leuke aanvulling. Erg handig inderdaad! Mooi gedaan en ook zeer duidelijk. Alleen klein puntje, misschien heeft het een reden, maar ik heb zojuist de PS4 toegevoegd aan mijn wishlist en toen stond er dat de ''game'' toegevoegd is aan mijn wishlist. ''het artikel'' lijkt me wat beter passen of eventueel de console. Maar wat ik al typte, wie weet heeft het een reden en dan heb ik niets gezegd Nogmaals, super.
avatar van Megane377
Megane377 ( 6314   33) 28-12-2014 20:38
Leuke toevoeging en nogmaals alvast proficiat!
avatar van Drafek
Drafek ( 427 ) 28-12-2014 21:00
Ten eerste congratulations met jullie jubileum . En ik moet zeggen dat dit een hele mooie en handige aanvulling is, ik was al van plan op een lijsje te maken voor mezelf voor welk bedrag ik een game zou halen maarja met dit systeem is het natuurlijk veel handiger . Dankjewel hiervoor .
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 28-12-2014 22:21
Ik vind de wishlist een handige toevoeging, alleen jammer dat prijsreacties geen melding geven. Ik snap het wel, maar is nog wel jammer ;-) Het nut van de collectie zie ik nog niet, maar ik lees dat anderen er wel blij mee zijn. Dan is dat ook een goede toevoeging.
avatar van Kelly89
Kelly89 ( 1442 ) 28-12-2014 23:03
Geweldige toevoeging!
avatar van Tohu71
Tohu71 ( 352 ) 28-12-2014 23:10
ik heb er al gelijk gebruik van gemaakt! handige lijstjes! neem gerust een kijkje
avatar van Spellevent
Spellevent ( 477 ) 28-12-2014 23:58
Moddervet die wishlist! Goed over nagedacht en past goed in de budgetgaming community. Specialiseren met functionaliteit die je op andere algemenere sites als tweakers en hardwareinfo niet hebt, ik denk ook dat dat de way-to-go is. Een beetje als de isthereanydeal voor consolegames. Nu zouden er wat meer buitenlandse sites in de priceindex mogen natuurlijk, dat wordt dan ook weer waardevoller. Ik ga hem een dezer dagen vullen, ben benieuwd! Collectie gaat me wat ver en ik zie mijn eigen voordelen er nog niet van (wel voor de mensen die op het tradeforum willen ruilen natuurlijk). Maar wie weet. Bg wordt steeds volwassener.
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2895   3) 29-12-2014 00:02
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd BG!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 29-12-2014 00:05
Gefeliciteerd BG
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 29-12-2014 00:07
Gefeliciteerd BG met het 10 jarig bestaan! !
avatar van Antoine_nl
Antoine_nl ( 560 ) 29-12-2014 00:10
Nice. Begin met de Vita/3DS/WiiU/Ps4/One. De rest zie ik tzt wel.
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 29-12-2014 00:10
BG, van harte met het 10-jarig bestaan! Al 10 jaar een begrip.
Op naar de volgende 10 jaar van kosten maken onder het mom van besparen!
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 29-12-2014 01:32
Erg vet gedaan, supertoevoeging, maar komt deze mogelijkheid ook nog in de prijslijst overzichten zodat je niet iedere game apart hoeft open te klikken en daar weer nog een keer moet klikken en dan weer back moet klikken, maar dus meteen alles in een keer kan afvinken, scheelt me zo weer een dag werk
avatar van GJ
GJ ( 6141   7) 29-12-2014 01:44
Rol: Forum Moderator
Quote:
Erg vet gedaan, supertoevoeging, maar komt deze mogelijkheid ook nog in de prijslijst overzichten zodat je niet iedere game apart hoeft open te klikken en daar weer nog een keer moet klikken en dan weer back moet klikken, maar dus meteen alles in een keer kan afvinken, scheelt me zo weer een dag werk
Een dag werk? Ik had mijn lijst binnen een kwartiertje compleet in m'n profiel staan. Al zou je lijst vier keer zo groot zijn als de mijne, dan ben je nog geen dag bezig, haha.

(Ik geef je wel een klein beetje gelijk, though, stiekem...)
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 29-12-2014 01:52
Quote:
[..]

Een dag werk? Ik had mijn lijst binnen een kwartiertje compleet in m'n profiel staan. Al zou je lijst vier keer zo groot zijn als de mijne, dan ben je nog geen dag bezig, haha.

(Ik geef je wel een klein beetje gelijk, though, stiekem...)

Ik heb meer dan 350 PS3 games, dus als ik die allemaal apart moet gaan aanklikken ben ik wel even bezig

Ga me voor deze optie maar beperken voor de PS4 games, dat zijn er momenteel pas 20 ofzo, haha, wel een grote wishlist, hmmm...
avatar van Xiomata
Xiomata ( 523 ) 29-12-2014 02:01
De wishlist, zeer handig en een erg gewenste toevoeging, meteen maar een paar titels toegevoegd
Super BG crew!
avatar van GJ
GJ ( 6141   7) 29-12-2014 02:08
Rol: Forum Moderator
Quote:
[..]
Ik heb meer dan 350 PS3 games, dus als ik die allemaal apart moet gaan aanklikken ben ik wel even bezig
Kijk, daar wordt het al anders van. Wat ik deed was een paar letters van de titel intypen, CMD+klik op de goede game (CTRL+klik op Windows), dan opent 'ie in een nieuwe tab, dan door naar de volgende game, zelfde trucje. En daarna per 10 games ofzo op 'Voeg toe aan collectie' klikken en dan CMD+W(/CTRL+W) indrukken om de tab te sluiten. Dat x10 en dan weer de volgende 10 games klaarzetten. Zo kun je er een hele rits doen in minder dan een minuut.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 29-12-2014 06:12
Zeer mooie functie.... ik weet alleen niet of ik er persoonlijk ook gebruik van gaat maken, maar ik wens iedereen die dit wel doet of gedaan heeft er veel plezier mee! ;-D
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 29-12-2014 07:00
Leuk cadeautje voor op mijn verjaardag gisteren
avatar van ELuctric
ELuctric ( 220 ) 29-12-2014 07:17
Erg mooie functie, zal eens waar op mn verlanglijst zetten
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 29-12-2014 08:19



Geintje natuurlijk. Leuken toevoeging. Is het mogelijk om games die je in je wishlist hebt staan een releasedatum, kleur of icon te geven als deze nog niet uit zijn? Ik heb Toad Treasure Tracker toegevoegd om even te testen. Kan je makkelijk zien welke games nog in het verschiet liggen.

Het 'verplicht' invullen voor je wensprijs voor een game die je gewoon in je lijst wilt hebben staan is wel een beetje omslachtig. Ik wou deze game toevoegen zonder een specifiek bedrag in gedachte maar dat liet de module niet toe. Ik moest telkens mijn profiel checken of deze was toegevoegd.

Nog een Css punt; Op mijn desktop (FireFox) valt de class .popover net buiten het scherm. Als je de de left van -205px op 0px zet lijnt deze meteen uit onder de button. (Elementen centreren is een design 'crime' ((; )
avatar van Atalea
Atalea ( 271 ) 29-12-2014 08:28
Hele fijne toevoeging! Top!
avatar van TRV
TRV ( 2002 ) 29-12-2014 09:11
Leuke toevoeging, erg fijn!
avatar van Crazymax
Crazymax ( 4920   6) 29-12-2014 09:51
Leuke feature, goed gedaan!
avatar van Xelioth
Xelioth ( 193 ) 29-12-2014 10:08
Echt een handige toevoeging!
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 29-12-2014 10:25
Gefeliciteerd met jullie tweede lustrum, Budgetgaming !

Edit: helaas, functie werkt niet als je geen prijs opgeeft. Ik wil games gewoon toevoegen aan mijn wishlist zonder prijs, maar dat kan blijkbaar niet?
avatar van Stidjen
Stidjen ( 182   1) 29-12-2014 11:07
Quote:
Gefeliciteerd met jullie tweede lustrum, Budgetgaming !

Edit: helaas, functie werkt niet als je geen prijs opgeeft. Ik wil games gewoon toevoegen aan mijn wishlist zonder prijs, maar dat kan blijkbaar niet?

Inderdaad, zonder prijs toe kunnen voegen zou erg fijn zijn.
avatar van Totoro
Totoro ( 168 ) 29-12-2014 11:54
Handig zo'n functie. Kan iedereen zien wat voor spellen je hebt en welke spellen je nog zoekt
avatar van Sigpro
Sigpro ( 1529   2) 29-12-2014 13:29
Mooie toevoeging ga het zeker gebruiken
avatar van Sigpro
Sigpro ( 1529   2) 29-12-2014 13:30
Mooie toevoeging ga het zeker gebruiken
En natuurlijk gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 29-12-2014 13:37
Ik wilde games toevoegen maar lukt niet. Zie nergens de icoontjes. Help?
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 29-12-2014 13:38
Vette feature maar moet even een avond/vrije dag voor games collectie vrijmaken -_-
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 29-12-2014 14:40
Quote:
Handig zo'n functie. Kan iedereen zien wat voor spellen je hebt
Alleen nog een optie om je adresgegevens toe te kunnen voegen met je werktijden en waar je buiten je huissleutel verstopt en dan komen de louche forumleden even boodschapjes doen.
avatar van LucasV9991
LucasV9991 ( 681   16) 29-12-2014 15:46
Zeer toffe functie. Ik ga er ff mee aan de slag
avatar van EPMD
EPMD ( 7065   6) 29-12-2014 18:27
Handige functie

Ik wil nu een wishlist maken van spellen die ik in 2015 ga halen. Alleen zou het wel handig zijn geweest als je die "mijn prijs" bij sommige spellen kon uitschakelen.

Want sommige games koop je nou eenmaal direct op de release. Hoe duur ze ook zijn.

Ik ga bij een Order 1886 bijv geen prijs van €30 neerzetten. Omdat ik er toch de volle pond voor ga betalen.

Ook zou het leuk zijn als er een kopje bij komt te staan met "spellen die je al hebt gespeeld, maar niet meer in je bezit hebt" Maar goed, ik wil jullie programmeur geen overuren laten draaien. Hier ben ik al tevreden mee.
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 29-12-2014 18:29
Neato ! Was ook leuk om deze functie even uit te testen op de testserver, hopelijk hebben jullie nog wat gehad aan mijn feedback
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 30-12-2014 12:27
Wishlist, perfect. Lekker handig overzichtje van wat ik wil hebben.

Collectielijst, dat duurt wel even om in te vullen...misschien dat ik die wel nooit afmaak ; ;
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 30-12-2014 14:58
Erg fijne wishlist guys! Grote dank daarvoor, de enige functionaliteit die ik eigenlijk nog miste hier
Hij is ook erg nice uitgewerkt, simpel maar effectief.
avatar van Batwheelman
Batwheelman ( 258 ) 31-12-2014 14:12
Mooie funktie ... je schrikt ook zo van wat je allemaal hebt staan in de kast zo
avatar van Hoonboy
Hoonboy ( 17   1) 03-01-2015 23:53
Leuke actie weer! En ik ben gelijk op de hoogte van de wishlist.. Nooit geen aandacht aangegeven... Tot nu! Gelijk maar aanmaken... Na bijna jaartje lid wel eens tijd...
avatar van MLP_
MLP_ ( 96 ) 24-11-2016 10:24
Heel handig. Raar dat ik er nu pas achter kom
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 24-11-2016 10:50
Epische bump