Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

We bestaan vandaag precies 10 jaar!! Cadeautjestijd

Geplaatst op 29-12-2014 11:29
Het is dan eindelijk zo ver! Het is vandaag precies tien jaar geleden dat Budgetgaming.nl de lucht is in gegaan!! Een heel decennium zijn we al druk bezig met zijn allen om geld te besparen op onze hobby! Als je wilt weten hoe Budgetgaming ooit ontstaan is, dan raad ik je aan het World of Budgetgaming jaar 1 verhaal eens te lezen, dan zie je hoe ooit is begonnen. Ook Budgy het spaarvarkentje, onze mascotte is alweer vijf jaar bij ons! Wat dat aangaat vliegt de tijd! Je mag hier onder gewoon reageren of mee doen met de prijsvraag, het mag allemaal!



Ik wil bij deze de Budgetgamingcrew nog even speciaal bedanken voor al hun inzet het afgelopen jaar, ze hebben echt geweldig werk verricht! Daarnaast willen we ook jullie als community bedanken voor alle support deze afgelopen jaren en natuurlijk ook voor al jullie prijsreacties, wij zelf hebben er stiekem ook zo nu en dan wat aan gehad. Dit zeggen we niet zomaar, want velen van jullie zijn echt al heel wat jaartjes inmiddels onder ons. Naast dat we tien jaar bestaan hebben we nog een kleine mijlpaal te vieren, dankzij al jullie steun, zijn we langzamerhand namelijk ook èèn van de grootste gamingwebsites binnen Nederland geworden. Dat hebben we aan jullie te danken. We hebben natuurlijk nog een mooie weg te gaan, maar uit de bezoekerscijfers blijkt dat we nog elk jaar groeien en elk jaar veel nieuwe Budgetgamers onder ons mogen verwelkomen! Laten we van 2015 dan ook opnieuw een top jaar samen maken en hopelijk kunnen we dan ook weer samen veel geld besparen. Wie weet dat de nieuwe wenslijst daarbij kan gaan helpen!

Prijsvraag: In samenwerking met Bart Smit delen we cadeaus uit ter ere van het 10-jarig bestaan!
Een tienjarig feestje moet je goed vieren. Wie jarig is deelt dan ook uit en dat gaan we zeker doen! Mede met grote dank aan Bart Smit, want zij hebben een flinke kerstzak op onze stoep achtergelaten voor jullie vol met cadeaus om te vergeven. En niet zomaar cadeaus, het gaat hier veelal om collector en special editions!



We zouden ze stiekem graag zelf wel willen hebben! We hebben voor iedere console wat wils zodat iedereen mee kan doen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Destiny Ghost Edition voor de Xbox One, die grote editie met een ghost replica er in die overal al lang en breed uitverkocht is. (Let wel de onderkant van de doos is een beetje beschadigd geraakt tijdens het verzenden, de ghost is in perfecte staat.) We hebben de Far Cry 4 Kyrat Edition voor PC met een enorme figurine. Voor de PS4 hebben we de Collectors Edition van Destiny, voor de Wii U wacht Smash Bros op een nieuwe eigenaar, voor de Xbox 360 geven we de collectors edition van Assassins Creed: Rogue weg. Tot slot alsof dat nog niet genoeg is, gaan we ook nog de Deluxe Edition van Dragon Age 3 voor de PlayStation 3 vergeven. Al deze speciale edities maak je kans op in de onderstaande prijsvraag.


Maar wat moet je hier voor doen om hier kans op te maken?
Normaal vragen we altijd je te vermelden om de game die je wilt winnen, te vermelden onderaan in je reactie, dit keer doen we het anders! Met de introductie van de Wenslijst gisteren, vragen we je nu om het cadeau wat jij graag zou willen winnen op je wenslijst te zetten met een symbolische wensprijs van 10 euro (10 jarig bestaan). Je mag er meerdere opzetten, maar uiteindelijk vergeven we steeds 1 cadeau per Budgetgamer. Maar dat is nog niet alles, geef antwoord op de volgende vraag:

Als we een tienjarig jubileum feest zouden geven in een geheel winters thema waar alle Budgetgamers uitgenodigd zijn om gezellig langs te komen, wat zou jij meenemen als je aan iedereen die er is een klein cadeautje zou moeten geven? Ter idee het thema is winters, er is een kleine ijsbaan in het midden, er is een ijsbar, de bovenstaande cadeaus staan op de cadeautafel klaar voor de winnaars die aan het einde van de feestavond worden uitgedeeld. Vermeld de prijs die je zou willen winnen op je wishlist in je profiel met een symbolische prijs van 10,- (10jarigbestaan).


Optioneel wil ik je vragen om tevens te vermelden hoe lang je al onder ons bent en hoe je ons hebt leren kennen, altijd leuk om te lezen! Zie voor meer informatie over de wishlist ook hier. Verder ben je Budgetgamer dus auto’s en dergelijke kunnen niet vergeven worden.

Samen knallend het jaar uit
Wegens de grootte van de prijzen en we knallend het jaar uit willen gaan, loopt deze prijsvraag wat langer en wel namelijk tot en met 5 januari. Daarna maken we bekend wie er aan het einde van het feest met de cadeaus naar huis mag! We willen Bart Smit ontzettend bedanken voor alle beschikbaargestelde prijzen, mede dankzij hun input kunnen we er een extra mooi feestje van maken. Voor de rest wensen we jullie alvast fijne dagen en willen we jullie ontzettend bedanken voor alle steun support tijdens de gehele feestmaand. De Budgetgamingveiling (veel items gaan vandaag verzonden worden!), de prijsvraag voor Kazugames en alle andere avonturen die we weer beleefd hebben. We sluiten 31 december het feest af met vuurwerk door heel Nederland, dat lijkt ons wel zo gepast. Op naar 2015 en daar voorbij! Tijd om de digitale kurken te laten knallen!


Je mag hier onder ook gewone reacties plaatsen, de inzendingen filteren we er vanzelf uit.

Geplaatst op 29-12-2014 11:29
Aantal keer bekeken: 37778

Laatste reacties

avatar van Riinyosa81
Riinyosa81 ( 145 ) 29-12-2014 11:33
Gefeliciteerd Budgetgaming Crew!
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 29-12-2014 11:37
Toffe actie! Congrats BG!

Al lid sinds 2007!
Wat ik iedereen als cadeau zou geven? Kerstballen met diverse prints van Assassin's Creed. Waarom? Daarom.
avatar van Destroymichelle
Destroymichelle ( 5418 ) 29-12-2014 11:39
Allereerst: GEFELICITEERD Crew!

Ik zou als klein cadeautje een lekker zelfgemaakt hapje meenemen, zoals miniworstenbroodjes met zelfgemaakte chocolade melk (en slagroom uiteraard) Of lekkere warme choco cake met een pikachu (uiteraard) afbeelding erop
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 29-12-2014 11:42
10 jaar alweer, jeejtje, wat super. Gefelicifiteerd!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 29-12-2014 11:45
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik weet nog goed dat ik jaren geleden op een of ander game evenement een folder van BG in m'n handen kreeg. Dat was rond 2007 dacht ik? Pas weken later toen ik m'n goodiebag van het event toen ging opruimen besloot ik de website eens te bezoeken en had toen maar meteen een account gemaakt. Vervolgens een lange tijd inactief geweest tot begin dit jaar ongeveer.
Ik was op zoek naar een leuke community die ook de prijzen van games in de gaten hield, nou dat is er maar één. En dat is BG.

En wat ik mee zou nemen naar zo'n feest? Afhankelijk van de opkomst en mijn budget is het leuk om iedereen te voorzien van een game. Iedereen heeft natuurlijk een of meerdere platforms waar hij/zij graag op gamed dus het is wat dat betreft wel handig om te weten wat de voorkeur is van iedereen te weten. Vervolgens zou op ik basis daarvan wat games regelen. Niet al te duur natuurlijk, moet wel leuk blijven. Maar bijvoorbeeld xbox live/PS/eShop/Steam codes/keys.
avatar van Malistix
Malistix ( 1422   3) 29-12-2014 11:46
Happy Bday

Het is koud ook buiten gister was er zelfs een beetje sneeuw. Samen met de budgetgamers van Nederland en omstreken is het fijn dat wij in een winterse sfeer samen kunnen komen.

Ik heb gemerkt dat budgetgaming een site is waar een ieder elkaar helpt. De website zelf verzameld geld in voor goede doelen, mensen helpen elkaar in posts op het forum.

Heel het idee is elkaar helpen door prijzen door te geven, iets waar ik zelf ook aan probeer mee te doen. Ik zou dan ook voor elke budgetgamer een kaartje hebben, simpel, met bedankt, maar wacht, niet een normaal kaartje, maar 1 waar er een klein beetje geld naar de budgetgamers in het buiteland gaan, die het iets minder goed hebben. Zo helpen we wederom een ander tijdens het samenkomen.

gefeliciteerd en happy Bday Budgetgaming!
avatar van Nrg50
Nrg50 ( 1055 ) 29-12-2014 11:47
Gefeliciteerd, al 10 jaar de beste! Op naar de volgende 10
avatar van Riinyosa81
Riinyosa81 ( 145 ) 29-12-2014 11:47
Als klein cadeautje denk ik aan een warme hap / warm drankje en het liefste dan uit de omgeving waar ik zelf vandaan kom. Nu heb ik als Tilburger in hart en nieren keuze uit een Royke (worstenbroodje met katenspek) maar ik zou voor deze gelegenheid uiteindelijk toch kiezen voor een mini flesje Schrobbelèr (Tilburgse likeur van 21,5%) waar je het zeker warm van krijgt!

Zelf volg ik Budgetgaming.nl nu ongeveer 3,5 jaar en heb dankzij jullie al heel erg veel geld kunnen besparen. Ik zou nl nooit een aankoop doen voordat ik de actuele prijzen op deze website heb bekeken. Ook dank aan goede vriend Mark die mij indertijd op deze website attendeerde.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 29-12-2014 11:50
Uiteraard als eerste iedereen gefeliciteerd met dit geweldige tweede lustrum, en dat er nog maar velen mogen volgen!

Als klein kadootje zou ik voor iedereen een sneeuwpop meenemen. Sterker, ik heb er alvast één klaar staan:



En voor wie denkt dat dat niet gaat passen, zoveel sneeuwpoppetjes, die vergist zich, hij is handzaam :-)




Deze handzame poppetjes passen helemaal in de trend van amiibo's, Disney Infinity en Skylander poppetjes, en zijn extreem zeldzaam! Zo zeldzaam zelfs, dat ze vrijwel nooit in een trofeeen-kast te zien zijn!

Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe lang ik jullie al ken, het is al wel even. Vroeger checkte ik altijd Tweakers als ik de laagste prijs van games zocht, maar die zijn beter in hardware dan in games. Toen ben ik een keer via een google-search op de site hier gestuit, en sindsdien is dit mijn eerste halte als ik een nieuwe game wil gaan kopen.
Het mooiste is toch wel de combinatie van prijzen door BG zelf bijeen verzameld, aangevuld met de prijsalerts van gebruikers in de comments. Samen komen we altijd tot de beste deals!

Mijn voorkeursprijs: Destiny! :-)
avatar van Totoro
Totoro ( 168 ) 29-12-2014 11:52
Geleliciteerd met het 10 jarige bestaan!

Voor klein cadeautje denk ik aan oliebollen, wie lust die niet?
Mijn wishlist is gevuld.
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 29-12-2014 11:54
Gefeliciteerd met 10 jarig bestaan BG! Je ziet het niet zo vaak gebeuren in de game wereld, weinig zelfstandige websites blijven zo lang bestaan, jullie doen iets zeker goed, heel goed!!

Jullie jubileum feest zal heel erg groot worden denk ik, gezien dat we allemaal budgetgamers zijn zal ik niet zeggen Xbox/PSn codes voor iedereen maar groen & blauw handschoenen voor elke mede-console gamer zou wel kunnen denk ik. Voor de Nintendo en PC gamers, denk van zwart handschoenen, betekent verder niks maar past bij alles

Ik ben trouwens lid sinds 08/2012. Volgens mij heb ik toen een RT van iemand gezien van een van jullie berichten op Twitter. Zo ben ik op de site beland en sindsdien heb ik heel veel geode deals gespot dankzij jullie en medegamers, bijvoorbeeld de hele The Walking with Dinosaurs Move set tijdens een Bart Smit Game Run en net de Walking dead S 1-2

Ik wens jullie een top jaar in 2015! En veel game plezier!

avatar van WatchMeGaming
WatchMeGaming ( 51 ) 29-12-2014 11:56
Heel erg gefeliciteerd met de eerste 10 jaar alweer!
Ik ken de site pas een jaar, toen ik op het internet zocht waar ik Killzone: Shadow Fall het goedkoopst kon krijgen. Later heb ik nog een account aangemaakt.
Als cadeautje zou ik Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen meenemen, dan kunnen we dat gezellig met z'n alle spelen.
avatar van PrimeAvatar
PrimeAvatar ( 30 ) 29-12-2014 12:04
Gefeliciteerd met jullie jubileum! Ik ben erg blij met de nieuwe functies van de website, met name de wenslijst!

Verschillende lege gameshoesjes/doosjes van allerlei consoles en generaties gevuld met chocolade munten zou mijn cadeau idee zijn. Past bij de website, de feestmaand en het thema. Ik ben pas lid sinds februari 2014 maar ik gebruik de website al sinds december 2009, toen een vriend het mij aanraadde.

Hartelijk dank voor al die jaren dat jullie je ingezet hebben voor deze website en alle budgetgamers! Ook dank aan alle budgetgamers die anderen geholpen hebben met prijsalerts e.d.

Veel succes de komende jaren, en alvast een feestelijke uiteinde gewenst!
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 29-12-2014 12:07
Gefeliciteerd! 10 jaar alweer. Nog maar even en de website mag over de digitale snelweg gaan autorijden en alcoholische data drinken.

Ik ben lid hier sinds 08/08/08, maar daarvoor bezocht ik de site ook al een tijdje. Ik heb de site leren kennen doordat de website ooit genoemd werd in de Power Unlimited. De Power Unlimited lees ik ondertussen al jaren niet meer, maar Budgetgaming blijf ik nog steeds dagelijks bezoeken en zal dat ook nog vele jaren blijven doen.

Als cadeautje zou ik mijn heerlijke zelfgemaakte brownies meenemen. Of nouja, meenemen... Ik zou een oven, andere keukenapparatuur en de ingrediënten meenemen om ze daar lekker vers klaar te maken. Dan heeft 's avonds iedereen als toetje een lekkere verse warme brownie met een bolletje ijs en slagroom. Als iemand anders voor warme chocolademelk zorgt (Ik heb natuurlijk wel een budget he, kan niet voor alles zorgen. ) is dat een perfecte combinatie als afsluiting van het jubileum.
avatar van Thetick
Thetick ( 133 ) 29-12-2014 12:09
Gedeliciteerd!

Ik kwam bij jullie site door een tip van een vriend. Samen waren wij arme sloebers, die al ons geld uitgaven aan games en uitgaan. Hiervoor gingen wij bijna dagelijks sites af om te kijken of er nog aanbiedingen waren. Na lange tijd alleen maar bezoeker te zijn heb ik me aangemeld, omdat ik dagelijks wel even kom kijken. Ik probeer te helpen door prijzen door te geven, maar merk dat ik vaak al te laat ben. Wat op zich natuurlijk weer goed is.

Op het grote budgetgamer feest zou ik zelfgemaakte cupcakes meenemen voor iedereen. Allemaal verschillende smaken.
avatar van Gryphonrider
Gryphonrider ( 2789   2) 29-12-2014 12:09
Gefelicitaart met het jubileum!

In 2007 heb ik Budgetgaming ontdekt, was één van de eerste resultaten via Google toen ik een game zocht. Vanaf 2010 enkele jaren deel uitgemaakt van de crew. Inmiddels weer reguliere 'member'.

Als cadeautje zou ik voor alle aanwezigen gratis verzending of een kortingscode regelen voor een game-gerelateerde aankoop
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 29-12-2014 12:10
Ik lurkte al zo'n 6 of 7 jaar? Ik gebruikte toen enkel nog de prijslijsten om de goedkoopste webstore te vinden.
Ik ben nog maar een (ruim) half jaar lid, bijna 3/4 jaar!

Gaaf prijzenpakket! Ik doe maar voor één game mee, en die om te kunnen ruilen voor een andere game die ik graag wil (budgetgaming stijl)


Ik zou brownies meenemen!

Niet zomaar brownies, maar brownies met brokjes witte chocolade erin die ik ter plekke (met gastoestelletje) nog zou overspoelen met warme gesmolten chocolade. Perfect comfortfood in de normaliter meest deprimerende donkere dagen. Natuurlijk allemaal in de vorm van Budgy!

Natuurlijk moet het verder game-ey gemaakt worden en zou ik er kleine pikmin poppetjes van marsepein naast zetten die langzaam in de chocola mogen verdrinken.
avatar van Immortaly007
Immortaly007 ( 26 ) 29-12-2014 12:13
Gefeliciteerd! Mooie leeftijd voor een website.

Met het huidige weer buiten zou ik denk ik genoeg sneeuwballen meenemen voor een mooi gevecht in de feestruimte. We zijn tenslotte wel gamers, dus een beetje competitiviteit is natuurlijk altijd welkom
avatar van Bartburg
Bartburg ( 47 ) 29-12-2014 12:14
Gefeliciteerd met 10 jaar al weer ik check hier regelmatig (ook zonder in te loggen) om prijs te vergelijken en aanbiedingen niet mis te lopen echt een unieke site op dit vlak ga zo door!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 29-12-2014 12:16
Wat ik zou meenemen? Hangt er een beetje vanaf eigenlijk. Mocht ik tegen die tijd de jackpot gewonnen hebben (uitgaande dat er meer dan 100 man komen) dan zou ik voor iedereen een dikke game meenemen. Maar aangezien ik niet rijk ben, word het waarschijnlijk niet meer dan een gezellig humeur mee kunnen nemen. Hoewel, ik ben gek op bakken, dus zou wel een lekkere appeltaart kunnen bakken of eventueel 2 of 3.

Hoe ik Budgetgaming heb leren kennen? Ik googlede regelmatig op zoektermen als ''goedkope Wii games'' of ''Goedkope DS games'' of een bepaalde game die ik graag wilde hebben ''Super Mario goedkoopste deal'' en dan kom je natuurlijk al gauw op Budgetgaming terecht. Dom eigenlijk dat ik toentertijd niet direct had gezegd ''ik blijf hier'' Maar op een gegeven moment had ik toch zoiets van ''jeetje, wat een verrekte handige site dit!'' toen is BG in mijn favorieten beland. Eigenlijk ken ik BG al zeker een jaar of 6, maar pas in 2012 heb ik mijzelf aangemeld omdat ik toch zoiets had van ''dan kan ik sneller zien waar het het goedkoopst is'' want anders zou ik namelijk zo de lokale winkel in lopen en daar de game kopen voor soms rustig 20 tientjes meer. Bekijk het maar, ik word een Budgetgamer. Toen was het gebeurd. En begon ik ook te posten in het forum. Niet alleen omdat ik graag wilde mee praten, maar ook omdat ik ontdekt had dat de sfeer op BG gewoon erg aangenaam was. Ondanks sommige discussies of dat ik het niet altijd eens ben met iedereen of anderen wel eens niet met mij, helemaal prima. Meningen verschillen en die kunnen hier op een normale manier gegeven worden. In tegenstelling tot sommige forums waar ik kom, daar schelden ze elkaar regelmatig de huid vol. Ook kun je je mening geven en daar word dan op gereageerd door anderen op een normale manier en dat geeft dan weer een ander beeld, wat ik ook wel eens fijn vind.

Hoop alleen dat het feest niet helemaal in verweggistan zal zijn.
Natuurlijk ook nog van harte met het tiende jaar Budgetgaming! Dat is een mooie mijlpaal.

Edit: Om een voorproefje te krijgen van wat ik maak, zie foto's.

Voordat ie de oven in ging;


Toen ie er net uit kwam;


avatar van Martijn3107
Martijn3107 ( 109 ) 29-12-2014 12:23
Van harte gefeliciteerd budgetgaming met jullie 10e verjaardag. Ik ken jullie bijna 3 jaar. Ik heb jullie ontdekt toen ik en een vriend van mij op zoek waren naar het goedkoopste exemplaar van dead Island, toen bracht google me bij budgetgaming. Sindsdien gebruik ik deze website altijd als ik een nieuwe aankoop wil doen. Bijna een jaar geleden ( op 1 dag na) toch maar een account aangemaakt wat nu echt super handig is met de wishlist, dank daarvoor!!

Dit heb ik als cadeau in gedachten. Ik zou een fles jagermeister en shotglaasjes meenemen en aan iedereen wat geven. Voor de gene die onder de 18 zijn of het niet lusten wees gerust, die krijgen zelfgemaakte appeltaartjes.
avatar van Pietdepad
Pietdepad ( 1995 ) 29-12-2014 12:33
ook namens mij van harte gefeliciteerd!!

Eerlijk gezegd kan ik mij niet heel goed herinneren wanneer ik hier voor het eerst kwam. Weet wel dat het eerst voornmamelijk om de games ging, en dat ik pas na een aantal jaar ook een ( klein ) beetje actief geworden ben op het forum.

Het eerste waar ik aan dacht toen ik de woorden, kou en schaatsbaan las was natuurlijk lekker zelf gemaakte erwten soep in op lekker op te warmen, en voor de mensen die dit net zoals ik niet lusten lekker zelf gemaakte brood pizza's uit de frituur.
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 29-12-2014 12:33
Budgetgaming gefeliciteerd en bedankt voor alle euro's die ik bespaard heb!

Op het feestje zou ik meenemen warme chocolademelk met slagroom en voor de gene die het mogen een fles Malibu voor in de warme chocolademelk en als extra en heel toepasselijk touchscreen handschoenen voor iedereen
avatar van Gamer88
Gamer88 ( 1723   9) 29-12-2014 12:36
Congrats met de tien jaar! Wat vliegt de tijd toch snel!
avatar van Curly1991
Curly1991 ( 2222 ) 29-12-2014 12:49
Ik ben lid sinds 16-10-2013, dus nu iets meer dan een jaar. Ik was toen volgens mij aan het googlen naar info over de 3DS XL Zelda editie en kwam zo op het forum uit. Toen een account aangemaakt om wat te vragen te stellen en daarna niet veel meer ermee gedaan. Vervolgens weer gaan posten voor de Four in February Challenge waar ik aan mee heb gedaan en daarna maar gebleven xD

Aangezien iedereen hier eten gaat meenemen neem ik wel wat anders mee. Sowieso een kaartje met daaraan een gelukspoppetje, dat kunnen we denk ik allemaal wel gebruiken tijdens het gamen Daarbij misschien nog een mini kerstpakketje (met op de doos natuurlijk Budgy) met allerlei leuke kleine verrassingen erin, wat natuurlijk een verrassing blijft

avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 29-12-2014 12:50
Als ik kleins mee moet nemen voor iedereen zou ik voor iedereen zou dat een paar zakken chips en wat te drinken zijn. Plus een paar goedkope verassing spellen. Heb super smash bros op mijn lijst gezet voor 10. Ben nu al bijna 2 jaar lid van BG maar hoe ik bijjullie ben gekomen weet ik niet meer
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 29-12-2014 12:55
ik ben nog niet lang op deze site, nog geen jaar om precies te zijn, ken het

wat ik mee zou nemen, veel chocola: chocolade cake, chocolade bonbons, chocolade melk, chocolade moes en natuurlijk chocolade koekjes, het zal in de kou niet smelten, dat is zeker
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 29-12-2014 12:57
Als ik kon nam ik voor iedereen die playstation wintertrui mee die jullie ooit als prijs weggaven, zodat we toch al geen koud lijden Maar aangezien ik die toen niet gewonnen had, kan ik hem helaas niet laten namaken

Nu zou ik voor iedereen een krasbiljet meenemen (die zijn er al vanaf 1 euro), waar hopelijk dan een paar gelukkige tussenzitten die wat geld winnen om games te kopen. Bij een gewone bijeenkomst zou het gewonnen geld snel op zijn, maar bij een budgetgaming bijeenkomst kan je voor datzelfde geld veel meer kopen dankzij jullie tips

Ik kijk al ongeveer 2 jaar mee op jullie site, maar ik heb pas sinds enkele maanden een account aangemaakt (waar ik nog helemaal geen spijt van heb). Ik verwacht hier nog heel lang rond te hangen, dus jullie zijn van mij nog niet af. Ik heb jullie site gewoon via google gevonden

Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan en doe zo verder!
avatar van Asharon
Asharon ( 936 ) 29-12-2014 12:58
Allereerst gefeliciteerd Budgetgaming

De website gebruik ik al jaren, maar heb pas recent een account aangemaakt. Ik heb voor het eerst een kantoorbaan, dus heb nu genoeg tijd om me in discussies en andere topics te mengen (grapje? ).

Er vanuit gaande dat het feest eind 2014 zal zijn, wil ik voor iedereen een kraslot meenemen en kijken wie zijn/haar geluk nog niet heeft verbruikt!
avatar van SB4Y
SB4Y ( 103 ) 29-12-2014 13:03
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Als klein cadeautje zou ik voor iedereen een glas lekkere warme chocolademelk meenemen.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 29-12-2014 13:03
Bij deze gefeliciteerd BG!!

Als cadeautje zou ik wat lekkere bonbons meenemen want daar houden wel meer mensen van denk ik met eventuele chocomelk en slagroom jammie

In 2012 ben ik jullie voor het eerst tegengekomen toen ik even wilde kijken welke game waar het goedkoopste was. Ik kocht toen alles nog full price of 2e hands bij gamemania. Op een gegeven moment werd mijn budget erg laag en begon ik te surfen op het internet of er geen winkel bestond waar de games goedkoper waren. En ja hoor toen kwam ik jullie weer tegen en besloot in januari 2013 een account aan te maken.

Niet alleen merkte ik dat ik hier kon zien welke prijzen bepaalde games hadden maar kwam er ook achter dat je hier met problemen of vragen kwijt kon wat niets met games te maken had. Bij andere forums krijg ik weleens vervelende opmerkingen naar mijn hoofd omdat ik bepaalde dingen bijv. niet begreep en werd er meteen gezegd dat je dom was omdat je iets niet snapte. Ik merkte dat de community hier erg open en warm was waardoor ik me meteen thuis voelde hier en dat voelde echt heerlijk

Bedankt voor de mooie tijden en ga zo door!
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 29-12-2014 13:13
Gefeliciteerd.

ik ben sinds 12-04-2013 lid van van budgetgaming, maar maakte er al langer gebruik van. Volgens mij ben ik hier een keer tercht gekomen door prijzen te vergelijken in Google.

Als kado zou ik ten eerste warme chocolademelk meenemen, met al dat ijs is iets warms toch wel prettig. Daarnaast zou ik een smash bros of mario kart tournooi op willen zetten (op ice-stages uiteraard) omdat we hier toch alemaal gamers zijn.
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 29-12-2014 13:19
Gefeliciteerd!

Als cadeautje zou ik gaan voor een (echt) spaarvarken met een kerstman-muts. Als verwijzing naar jullie logo en als knipoog naar de "dure" feestdagen (waarvoor je moet sparen).
avatar van TheGuy
TheGuy ( 551 ) 29-12-2014 13:20
Proficiat met jullie jubilieum!

Ik ben zelf al een hele tijd lid, maar voordat ik een account had gebruikte ik de site ook al. Op de plek waar ik toen werkte gebruikte ik Budgetgaming om de prijzen te vergelijken met concurrenten zodat we zelf het goedkoopste waren.. toch leuk dat jullie voor particulier én winkels handig zijn )

Verder een klein kadotje.. ik zou samen met budgetgaming en een sponsor werken aan een muismat voor de pc gamers! Een mooie zwarte met het vertrouwde leuke varkentje middenin! Voor de console-gamers zou ik kleine hoesjes / malletjes met het budgetgaming varkentje maken die je over de pookjes/ left/right stick kan doen.
Zo heeft iedereen een praktisch kado én een leuk budgetgaming aandenken!

Nog vele jaren!
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 29-12-2014 13:22
Voor iedereen een Donald Duck.
Daar heb ik wel genoeg van om iedereen die komt er één te geven.
Anders zou ik het niet weten

Hoe ik BG heb leren kennen? Echt geen idee meer. Dat is allemaal al zo lang geleden. Waarschijnlijk gewoon via Google zoals iedereen
avatar van DonnyNarko
DonnyNarko ( 334 ) 29-12-2014 13:25
Beste budgetgaming,

Van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag. Ik kan me nog herinneren dat je nog een klein websiteje was en ik via google bjj je terecht kwam(wanneer precies weet ik niet maar ik bezocht de site al lang voor ik member werd in 2009). Helemaal in het prille begin nog, je had nog niet zoveel functionaliteiten zoals nu hebt, maar je kon duidelijk de ziel van budgetgaming terug zien en dus bleef ik terugkomen. En jeetje wat ben je gegroeid en volwassen geworden deze afgelopen 10 jaar (laatste toevoeging is de wishlist, heel nice). Gefeliciteerd! en dit gaat natuurlijk ook op voor iedereen die deze groei mogelijk gemaakt heeft.

Wat zou ik meenemen naar een budget winter extravaganza?
Requirements lijken mij aantallen en de common denominator voor iedereen op dit forum; budget.
Ik denk bij winter aan de nieuwjaarsduik en de elfstedentocht, de jongere budgetgamers zullen denken wtf is de 11 stedentocht? Het is een outdoor schaats evenement langs, jullie raden het misschien al 11 steden (stadjes/dorpen) in Friesland. Al schaats ik zelf niet en ga ik niet bij barre temperaturen de zee in). Maar denk aan schaatsen (ijsbaan aanwezig begreep ik) en je denkt al snel aan snert (erwtensoep) en rookworst (denk in dat geval wel ff aan je mede budgetgamer die misschien halal eet). Dus gezien dit winters thema, de schaatsbaan en de bovenstaande beargumentatie dacht ik tosti's te maken. Snel simpel goedkoop en wie houdt er nou niet van tosti's?

Budgetgaming, veel succes de komende jaren, dat ze net zo, al dan niet glorieuzer mogen zijn dan de voorgaande!

Iedereen bij budgetgaming en alle leden fijne dagen en de beste wensen voor 2015 toegewenst!
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 29-12-2014 13:26
Gefeliciteerd! Ik heb sinds april 2008 een account op deze site, dus dat is onderhand best een tijd. Zal daarvoor vast al wel eerder regelmatig hebben gekeken erop, maar uiteindelijk geregistreerd om ook te kunnen reageren.

Ik zou oliebollen meenemen natuurlijk!
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 29-12-2014 13:27
Gefeliciteerd BG!

Als we een feest hebben met winters thema zou ik naast een fles Jaegermeister, van die "hot bags" meenemen (ik ken de echte naam niet, zo kreeg ik ze uit China). Die kun je in je hand houden en als je het metalen plaatje wat er in zit breekt, wordt het zakje warm door een chemische reactie. Ook heerlijk voor in de onderbroek als het écht te koud wordt
avatar van Painkiller
Painkiller ( 11 ) 29-12-2014 13:28
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik ben hier terecht gekomen via Google. Ik zocht altijd naar goede deals en zodoende kwam ik op een mooie dag op deze website terecht!

Als cadeautje zou ik gaan voor een bobblehead met het budgetgaming logo, Budgy! Het draait natuurlijk om goedkope games en budgetgaming draagt daar aan bij. Wat is er dan mooier om het budgetgaming-varkentje budgy op je bureau te hebben staan? Zo kun je nog eens terugdenken aan al die mooie deals die je hebt gesloten én de leuke avond op de ijsbaan! Waar prachtige prijzen werden weggegeven. Waaronder Destiny voor de XBOX One!
avatar van MissableLink
MissableLink ( 532   2) 29-12-2014 13:30
Gefeliciteerd! Leuk om te zien dat jullie het inmiddels zo ver hebben geschopt.

Als cadeautje zou ik pindakaaskoekjes meenemen. Zelfgebakken uiteraard, en dan zo vers mogelijk. Dn blijft de binnenkant nog warm en zacht. Heerlijk.

Ik heb julie leren kennen via insidegamer, daar had ik een eigen budgetgaming clubje opgericht. Dat faalde toen ik achter jullie website kwam. Hoe lang ik hier al ben? Geen flauw idee, in ieder geval toen het oude uiterlijk er nog was.
avatar van Tranceguy
Tranceguy ( 508 ) 29-12-2014 13:31
Fantastisch BudgetGaming! En gefeliciteerd, dat er nog maar vele jaren aan toegevoegd mpogen worden!

Ik heb een account aangemaakt op 16-1-2013 maar ergens in 2012 heb ik deze site al ontdekt, denk misschien begin 2012 al. Ik was op zoek naar een site om goedkope blurays/games aan te schaffen en ik vond deze site. Ik zag dat ik niet alleen de laagste prijs van games/blu rays kon bekijken maar dat er veel meer te beleven was dus op een gegeven moment heb ik maar een account aangemaakt.

Ik zou als klein cadeautje voor iedereen een BG-mok (bestaat dat al? ) gevuld met lekker warme chocolademelk meebrengen.
avatar van Rillanon
Rillanon ( 221 ) 29-12-2014 13:52
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan! Hopelijk volgen er nog vele mooie jaren!

Mijn account heb ik in 2013 aangemaakt. Op dat moment las ik al een tijdje mee op de site. Ik post niet erg veel, maar lees iedere dag het nieuws en het forum. Wat ik leuk vind is dat er zo'n leuke community op deze site is, dat zie je niet vaak op prijsvergelijkingssites.

Als cadeautje voor iedereen zou ik zelfgemaakte budgie ijsjes meenemen

Super leuke actie ook weer met prachtige prijzen! *crossing fingers*
avatar van TRV
TRV ( 2002 ) 29-12-2014 13:53
Ik kwam BudgetGaming bijna 3 jaar geleden voor het eerst tegen, toen iemand op het forum van Gamed.nl de site aanraadde. Super handig, want voor die tijd kocht ik games vaak nog voor de volle 60 euro bij de plaatselijke Free Record Shop of Gamestore E-Plaza. Het zal geen toeval zijn dat beide ketens zijn gesloten sinds ik BG heb ontdekt...

Een maandje nadat ik hier voor het eerst kwam ontdekte ik het gezellige forum, waarna ik direct een account aanmaakte. Sindsdien is BG ook het enige forum waar ik nog actief ben. Ik vind het mooi om te zien dat BudgetGaming niet stil is blijven staan, maar met de tijd meegaat met onder andere de nieuwe site, de app, een heleboel leuke acties, een veiling, en meest recent: de wishlist. Fantastisch!

Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan, en ga vooral zo door!
avatar van ChaosKiller
ChaosKiller ( 104 ) 29-12-2014 13:59
Ik ben al jaren een BudgetGamer. Geen idee hoe lang. Ik kwam hier toen ik koopjes zocht en heeft mij zeker wat geld bespaard (zeker als ik langs de FRS ging).

Een klein cadeau kan vanalles zijn, een spel, wat lekkers, het maakt eigenlijk niet veel uit.

Het spel wat ik wel zou willen is Far Cry 4, zeker die editie ziet er tof uit.
avatar van Marato24
Marato24 ( 1011   1) 29-12-2014 14:01
Gefeliciteerd Budgetgaming met het 10 jarige jubileum. Een mooie prestatie!
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 29-12-2014 14:03
Quote:
Gefeliciteerd BG!

Als we een feest hebben met winters thema zou ik naast een fles Jaegermeister, van die "hot bags" meenemen (ik ken de echte naam niet, zo kreeg ik ze uit China). Die kun je in je hand houden en als je het metalen plaatje wat er in zit breekt, wordt het zakje warm door een chemische reactie. Ook heerlijk voor in de onderbroek als het écht te koud wordt

Hete zak voor in je broek?

Nee, dank je Ginne... ik heb er al een
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 29-12-2014 14:05
Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!

Ikzelf ben sinds half 2013 lid. Keek al langer mee voor de prijzen van games, maar heb me destijds geregistreerd om ook iets in het tradingboard te kunnen kopen.

Naar het winters feestje zou ik als klein cadeautje voor iedereen een usb-stick in de vorm van "onze" Budgy meenemen, waarop een app staat met de gehele database van prijsgegevens.
Op die manier kan iedere feestganger de usb-stick gebruiken waar hij/zij is en meteen de juiste prijs van een game of stukje hardware vinden. (niet iedereen heeft een smartphone)

Heb zelf Destiny voor de PS4 in mijn wishlist gezet.

Ik hoop zeker nog minimaal 8,5 jaar van deze site te kunnen genieten zodat ik mijn eigen 10 jarig jubileum kan vieren!
avatar van Yunasia
Yunasia ( 743 ) 29-12-2014 14:13
GEFELICITEERD!

Ik heb mijn account aangemaakt in maart 2014. Niet zo lang geleden dus. Ik gebruikte de site al wel voordat ik een account had aangemaakt. Het is gemakkelijk om alle prijzen te vergelijken. Toch moet ik ook altijd even stiekem gluren naar het forum Ik ben nooit zo'n actieve prater/poster maar uiteindelijk toch maar een account aangemaakt om mee te kunnen praten. Ik ben niet altijd even actief met posten, maar ik lees wel dagelijks wat er allemaal op het forum gezegt wordt. In mijn dagelijkse leven zijn er niet veel mensen die veel van games weten en het is leuk om met mensen te praten die er wel wat vanaf weten. Maar natuurlijk heeft deze site mij ook veel geld bespaard.

Als ik wat mee neem voor een winter thema feest moet het toch echt warme chocolademelk zijn Ik vind het altijd heerlijk om ergens aan te komen, na een wandeling in de kou en dat er dan een grote kop warme chocolademelk klaar staat. Het hoort bij de winter.
avatar van Angel89
Angel89 ( 437   4) 29-12-2014 14:15
Een cadeaubon zodat iedereen zijn favoriete game kan kopen
avatar van Avatar486486
Avatar486486 ( 7 ) 29-12-2014 14:17
Gefeliciteerd BG!
Ik ken jullie ongeveer 2 jaartjes.
Ik had jullie gevonden op google, en sindsdien gebruik ik de site elke keer als ik een nieuwe game koop.
Heb heel wat euro's bespaart door jullie, bedankt daarvoor.

Als cadeau zou ik een custom hoesje voor de ps3/4 controller of xbox controller met de budgetgaming logo erop.

avatar van MrLuca11
MrLuca11 ( 80 ) 29-12-2014 14:20
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!
Als cadeautje zou ik iedereen een klein figurine uitdelen van de op dat moment populairste game. Nu zou ik dus allemaal kleine Assassin's of kleine Ajay Ghales (Far Cry 4) uitdelen.
Als winterse toepassing hebben al deze poppetjes een beker glühwein vast haha!
avatar van Henkskills
Henkskills ( 901   5) 29-12-2014 14:23



Als ik voor iedereen wat zou meenemen zal het arretjescake zijn, dat lust iedereen natuurlijk .
Ik ben hier sinds maart 2014, dat is de tijd dat ik opzoek ging naar een 3ds XL, dan zoek je natuurlijk zo goedkoop mogelijk en kom je hier uit .

Op naar de volgende 10 jaar ?!?!!!
avatar van X360
X360 ( 1172 ) 29-12-2014 14:26
Gefeliciteerd Budgetgaming, nog vele jaren gewenst!
Volgens mijn profiel ben ik sinds eind 2010 lid van Budgetgaming. Zelf ben ik niet een actieve forumposter, laat staan dat ik veel post (900 in 4 jaar is bijna een halve post per dag), maar een actieve prijslijst checker ben ik wel en met de nieuwe functie waardoor je een wishlist bij kan houden is dat helemaal top!

Als kleinigheidje voor andere Budgetgamers zou ik marshmallows meenemen. Warme chocolademelk staat als het goed is al klaar (hopelijk heeft de ijsbar dat). De bedoeling van de marshmallows is vervolgens het dippen van de marshmallows in de chocolademelk, wat echt overheerlijk is.
avatar van Nrg50
Nrg50 ( 1055 ) 29-12-2014 14:36
Als kadootje zou ik een paar mooie, zelf gebreide BudgetGaming handschoenen geven. Zo loop je er ook in de winter hip bij, en zien andere budgetgamers dat je een van hen bent bij het graaien naar de beste deals (waarschijnlijk moet ik al een jaar van tevoren gaan breien, maar dat heb ik er graag voor over!)

Ik ben Lid sinds 20-07-2011, gevonden via Google op jacht naar de beste deals.
avatar van Gr1542
Gr1542 ( 177 ) 29-12-2014 14:49
Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum. Helaas heb ik zelf nog niet zo lang van jullie diensten gebruik gemaakt. Ik kwam jullie toevallig begin dit jaar volgens mij tegen. Ik heb gelijk een account aangemaakt en inmiddels wat mooie slagen kunnen slaan.
Als cadeau zou ik uiteraard handschoenen zonder vingers meenemen met jullie logo erop. We willen allemaal door blijven spelen en met koude handen gaat dat nu eenmaal moeilijker.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25495   20) 29-12-2014 14:52
Hartelijk Gefeliciteerd, Budgetgaming, met het 10 jarig bestaan!

Als kadootje zou ik voor iedereen wat lekkers meebrengen, en dat zou dan marsepijn, maar uiteraard Bugetgaming-waardig op deze manier:


En voor wie lievers wat hartigs heeft breng ik ook nog wel wat frikandellen speciaal mee; daar werden laatst al wat Budgetgamers enthousiast over in het eet topic

Zelf al lid vanaf 2010; toen toevallig gevonden en al heel snel lid geworden. Heeft genoeg besparingen opgeleverd en handige informatie!

Die functies game collectie en wishlist zijn wel handig; nu nog een setting bij je account of deze (met name de collectie) 'privat' zijn b.v. waardoor je alleen zelf de lijst kunt bekijken.
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 29-12-2014 14:53
Gefeliciteerd!

Ik zou als kadootje voor jullie een Budgy- kerstbal meenemen! Of eigenlijk meerdere kleine balletjes.

lid sinds november 2008, de site net daarvoor ontdekt, door een zoek actie via Google
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 1274   15) 29-12-2014 14:55
Dames en heren van Budgetgaming, van harte met deze mijlpaal! Als jonge gamer wilde ik altijd erg zuinig zijn op mijn zuurverdiende centen van mijn bijbaan, zodoende kwam ik budgetgaming op het spoor. Na lang op de website rondgezworven te hebben om de prijsreacties, ben ik in 2009 zelf actief geworden op het forum en mijzelf geregistreerd. Sindsdien is Budgetgaming dagelijkse kost voor mij, alhoewel ik meer geniet van het lezen van de geweldige reacties van sommige leden hier, dan dat ik zelf actief bijdraag. Desalniettemin log ik elke dag vaak in om even de laatste prijsreacties te bekijken, dan wel even te spieken wat mensen weer overkomen is in de juich / thee / klaagcorner. Al met al is budgetgaming erg belangrijk voor mij en ik ben blij dat jullie na 10 jaar zo groot zijn geworden.

Voor het feestje neem ik - lekker cliché - mijn xbox one met wat games mee. Laat mensen maar lekker mijn game van het jaar (Dragon Age!) proberen en ze overhalen deze game ook via budgetgaming te kopen!

Op de volgende 10 jaar! Proost!
avatar van Soclever
Soclever ( 50 ) 29-12-2014 15:03
De eerste keer dat ik op deze website kwam, was een aantal jaar geleden. Ik geloof dat het in 2010 was, iemand van Gamekings noemde deze website tijdens een video. Ik hoorde budget en ben gelijk wezen kijken. Sindsdien kom ik hier altijd voordat ik een spel koop.

Als cadeautje zou ik een Budgetgaming sleutelhanger geven met Budgy erop.
avatar van KrayzieChrome
KrayzieChrome ( 1 ) 29-12-2014 15:12
Super gefeliciteerd beste Game website van NL!

Als cadeautje zou ik een PS4 cadeau doen met Budgy erop.
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 29-12-2014 15:17
In de winter hoor je natuurlijk Oliebollen mee te nemen!
avatar van Laydc
Laydc ( 115 ) 29-12-2014 15:31
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Omdat het voor mij onmogelijk is om voor alle budgetgamers iets mee te nemen, creëer ik tussen de ijsbaan, ijsbar en cadeaus een sfeervolle zithoek met dekentjes, kaarsen en een hoop warmte en gezelligheid van alle budgetgamers. Bij deze zithoek zet ik een ruilkast neer. Iedereen mag een game uit de ruilkast halen, zolang er maar een andere game voor in de plaats komt. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om eens een andere game uit te proberen! En dat helemaal voor niets! Plezier voor iedereen.

Ik ben sinds 2009 lid van budgetgaming. Hoe ik hier terecht ben gekomen? Uiteraard zocht ik de voordeligste prijs maar daarnaast was er ook een erg leuk forum te vinden!
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 29-12-2014 15:40
Allereerst gefeliciteerd!

Daarnaast zou ik voor iedereen heerlijke warme chocolade meenemen om achter de ijsbar in te kunnen schenken en uit te kunnen delen aan elke budgetgamer die er behoefte aan heeft

Hoe ik op deze malse website gekomen ben?

Sinds ongeveer 2012 ben ik op deze site terecht gekomen na een treffende google search naar 'goedkope games'. Sindsdien heb ik nergens anders meer hoeven zoeken

Wat ik wil winnen?

Assassin's Creed Rogue, the collector's edition!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6313   33) 29-12-2014 16:09
Proficiat ten eerste!

Ik zal genoeg lekkere warme chocomel voor iedereen meenemen!
Is aardig koud en met een heerlijke bakkie warme choco krijgt iedereen het wel warm.

Ik ben sinds 9-2012 lid maar was al jaren eerder op het forum aan het neuzen.
Via google ben ik hier terecht gekomen, zocht toevallig 'budget games' en kwam snel hier terecht

Wil ook Budgetgaming, Bartsmit en andere sponsoren bedanken voor de afgelopen 10 jaar, want zonder jullie was het niet geslaagd!
Wil ook m'n vrienden die ik hier heb ontmoet bedanken (you know who you are), want ook zonder jullie zou het niet geslaagd zijn (voor mij dan).

Ik zou zeggen, op de volgende 10 jaar!

Bedankt!!!

**PROOST**


avatar van Nippy
Nippy ( 21 ) 29-12-2014 16:16
10 Jaar alweer goed bezig.
Zonder deze site zou het zoeken van de goedkoopste games een stuk moeilijker zijn.
Keep up the good work.
avatar van Gradon
Gradon ( 2610 ) 29-12-2014 16:17
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou, vooropgesteld dat ik er het geld voor zou hebben, voor iedereen en kleine bestuurbare quadcopter kopen. Ik heb er zelf laatst een binnen gekregen en het is heel leuk om even een pauze te houden van het gamen en met zo'n ding door het huis te vliegen. Met koud winterweer wil je toch niet naar buiten.
avatar van Tumbler
Tumbler ( 2049 ) 29-12-2014 16:20
Voor iedereen een maand lang Xbox Live, zodat ze gratis SSX kunnen downloaden. Dat is natuurlijk de ultieme ijsgame, ookal ontbreekt het aan een lokale coop modus.
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 29-12-2014 16:25
Gefeliciteerd met jullie jubileum BG

Wat ik zou meenemen, dat is easy dat worden cupcakes in winters thema! Met sneeuwpopjes of een kerstboom erop! Heerlijk om te combineren met de warme choco die ik voorbij zag komen van andere members
avatar van Reddragon85
Reddragon85 ( 54   1) 29-12-2014 16:25
Gefeliciteerd
avatar van Yoonaii
Yoonaii ( 169 ) 29-12-2014 16:32
Overmorgen ben ik officieel precies 14 maanden 'onder ons'. Hoewel mijn feitelijke aanwezigheid een aantal maandjes langer is, duurde het even eer ik vond dat ik me maar eens moest registreren. Hoe ik hier precies verzeild ben geraakt weet ik niet honderd procent zeker, maar ik vermoed dat ik naar de laagste prijs van een game op zoek was. Ik heb me uiteindelijk geregistreerd omdat ik me in wat discussies wilde mengen.

Op een 10 jarig Jubileum feest, wat een donders goed idee is, komen natuurlijk alle (al dan niet lurkende) actieve leden en dat zou dan ook een heel grote groep mensen betekenen. Een budgetgamer die tevens student is, kan nu eenmaal niet voor iedereen in zo'n grote groep een cadeau kopen, dus heb ik iets anders in gedachte.
Een tijdje terug hadden jullie een prachtige geluidsset te vergeven, waarbij de vraag was hoe belangrijk muziek tijdens gamen is. Ik ben iemand die hele dagen op allerlei manieren met muziek bezig kan zijn (de grote passie die misschien nog wel op het gamen voor gaat) en dus vond ik het echt heel tof om te lezen dat er hier heel veel mensen rondhangen die er net zo over dachten als ik: Muziek is ontzettend belangrijk voor de sfeer van een game en muziek van een game kan ook buiten die game een prachtige op zichzelf staande ervaring opleveren. Ik heb dan ook heel veel van de comments op de prijsvraag gelezen en het was echt hartverwarmend om te zien dat ik niet de enige nutjob ben die zo op muziek kickt.

Nu kun je iemand een dag lang plaatjes laten draaien, maar omdat muziek zo persoonlijk is, leek het me geen slim idee om iemand te laten DJ'en. Dat kan vast niet iedereen waarderen en dan is die persoon de hele dag daarmee bezig. Wat ik dus wel zou willen regelen is een grote muziek installatie met een flinke database met iconische gamemuziek. Dan kan iedereen gezellig doen waar hij of zij zin in heeft en heb je op de achtergrond herkenbaar geluid dat ons allen samenbrengt. Ik weet zeker dat de stemming dan vanaf meet af aan goed is en dan kan iedereen in optima forma van de Jubileum dag genieten.

Fijne jaarwisseling iedereen, pas goed op je vingertjes want het gamed zo lastig zonder!
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 29-12-2014 16:46
Gefeliciteerd crew
voor de prijsvraag: ik zou kleine beeldjes of stickers enzo uitdelen van Budgy weggeven.
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 29-12-2014 16:52
Hurray, 10 jaar alweer. :-)
Heerlijk om hier elke dag verschillende topics te lezen en de beste deals allemaal op een rijtje te hebben staan.

Dus bedankt crew, maar ook de leden voor de vermakelijke tijd die ik tot dusver heb gehad.

De vraag
Als we een tienjarig jubileum feest zouden geven in een geheel winters thema waar alle Budgetgamers uitgenodigd zijn om gezellig langs te komen, wat zou jij meenemen als je aan iedereen die er is een klein cadeautje zou moeten geven? Ter idee het thema is winters, er is een kleine ijsbaan in het midden, er is een ijsbar, de bovenstaande cadeaus staan op de cadeautafel klaar voor de winnaars die aan het einde van de feestavond worden uitgedeeld. Vermeld de prijs die je zou willen winnen op je wishlist in je profiel met een symbolische prijs van 10,- (10jarigbestaan).

Het antwoord
Ik zou denk ik, met winter als thema, meenemen een mix van lekkere chocolaatjes en zo'n pak van Nesquik waarmee je heerlijke chocolademelk kunt maken.

Zodat men heerlijk na een koude winterdag thuis binnen kunnen zitten met een kop warme chocomelk en een lekker chocolaatje terwijl ze naar buiten kijken tijdens sneeuwval. 8-)

EDIT:
Over het optionele gedeelte...
Ik zit hier nu ruim 2 jaar. Volgens mij ben ik hier gekomen via een website die een beoordeling wilde. Een van de betere beslissingen (voor mijn portemonnee) om een game te kopen daar en vervolgens deze website te bezoeken ^_^
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 29-12-2014 16:56
als cadeau zou ik voor iedereen nostalgische oudere spellen meenemen van oudere consoles. super Nintendo,PSone,mega drive,Saturn etc.... de meeste zijn heel goedkoop te vinden en het geeft een hoop reden voor discussie en entertainment waarde en zelfs ruilen.
toen ik ooit begon met aanmelden op de site was ik al een paar maanden aan het speuren met vergelijk sites toen aangemeld omdat je ook kans kon maken op een prijs die ik wel wilde hebben en omdat het wel tijd werd.
toen niks gewonnen maar wie weet nu wel
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 29-12-2014 16:58
Gefeliciteerd Budgetgaming.!

Ik ben lid van BG sinds 21-07-2007 dus dat is al weer een hele poos.
Hoe ik hier terecht ben gekomen weet ik niet precies maar het zal ongetwijfeld met mijn zoektocht naar goedkope games/consoles geweest zijn, en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Wat betreft het kadootje voor iedereen dat is een glühwein glaasje die we kunnen gebruiken om die enorme ketel met glühwein die bij het ijsbaantje staat "soldaat" te maken.

PROOST en op naar het volgende jubileum..!

EDIT: en om er een collectors item van te maken graveren we Budgy in het glaasje
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 29-12-2014 16:58
Ik zou graag mijn wishlist willen bewerken maar dat lukt me niet omdat ik geen icoontjes kan vinden om dat te doen. Als iemand me dit even zou kunnen uitleggen...

Als cadeau voor iedereen zou ik een koek en zopie tent plaatsen met halve warmen. Wat is er nou lekkerder dan een halve warme in de vrieskou. Voor de liefhebbers zou er ook erwtensoep aanwezig zijn. Misschien ook nog wel een balletje mayo, voor de bourgondiërs

Ik ben halverwege 2009 lid geworden en dat kwam doordat er op een ander forum een topic bestond met aanbiedingen. Hier werd BG genoemd en aangezien ik een film/game tweener ben leek het me interessant genoeg om deze site te gaan volgen. Momenteel ben ik weer in de gamefase dus ben ik hier weer meer te vinden dan normaal.

BG, van harte met jullie 10 jarig jubileum!

Edit: ik kreeg van de crew al een pb met uitleg. Beankt hiervoor! Deze ouwe zak krijgt niet alles meer mee, sorry. Samuel, jij ook bedankt!

Ik heb als prijzen voor Destiny en Far Cry gekozen. Van de andere prijzen heb ik de dragers niet

Destiny voor mij, Far Cry voor mijn zoon als pc gamer
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 29-12-2014 17:03
Quote:
Ik zou graag mijn wishlist willen bewerken maar dat lukt me niet omdat ik geen icoontjes kan vinden om dat te doen. Als iemand me dit even zou kunnen uitleggen...

Als cadeau voor iedereen zou ik een koek en zopie tent plaatsen met halve warmen. Wat is er nou lekkerder dan een halve warme in de vrieskou. Voor de liefhebbers zou er ook erwtensoep aanwezig zijn. Misschien ook nog wel een balletje mayo, voor de bourgondiërs

Ik ben halverwege 2009 lid geworden en dat kwam doordat er op een ander forum een topic bestond met aanbiedingen. Hier werd BG genoemd en aangezien ik een film/game tweener ben leek het me interessant genoeg om deze site te gaan volgen. Momenteel ben ik weer in de gamefase dus ben ik hier weer meer te vinden dan normaal.

BG, van harte met jullie 10 jarig jubileum!

Dan, de man - je vind hier een extreem uitgebreide uitleg.
Htbaa vond hem zelfs te uitgebreid en hij heeft alle in-game tekst van bayonetta gelezen!

Tl;DR versie: je moet ingelogd zijn en op de gamepagina zitten (dus niet in een overzicht met gametitels, maar op de pagina met de prijsoverzichten) - dan zie je die icoontjes linksboven.
avatar van Blizzy
Blizzy ( 109 ) 29-12-2014 17:10
Een zekere mooie actie van bart Smit om het 10 jaar bestaan te vieren.

Zo wat zou ik mee nemen zelf niks ik laat het mooi bezorgen door
domino pizza's dat is gewoon lekker en kan iedereen zo zijn eigensmaak een beetje maken(zal alleen wel een dure dag worden dan).

Ik heb nu dan wel een account sinds 2013 maar zo ver ik terug kan kijken ken ik budgetgaming eigenlijk al sinds 2010 of 2011, toen ik een keer opzoek was naar halo reach legendary Edition heel goedkoop op deze manier ben ik hier gekomen. Alleen me zelf toen kennende raakte ik de naam van de site kwijt en toen ik een paar spellen van een vriend zou overkopen dacht ik laat ik eerst maar is weer de ene site opzoeken waar ik toen ook op zat om zo prijzen te kunnen vergelijken voor ik ze ga kopen. En sinds toen ben ik altijd wel gehecht geraakt aan deze site om mijn spellen goedkoop te krijgen.
avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 29-12-2014 17:13
ik neem van die koekjes mee die lijken of coockie van shrek.
avatar van Luckymikey
Luckymikey ( 16 ) 29-12-2014 17:45
Gefeliciteerd BG!

Voordat ik mijn ps4 heb gekocht (2 maanden terug), ben ik op deze site terecht gekomen. Sindsdien regelmatig op deze site te vinden.

Als ik aan een feest in de winter denk, kom ik al snel uit bij après-ski thema. Daarom zal ik voor iedereen Flugels meenemen.

Op naar de volgende 10 jaar
avatar van Xiaoie
Xiaoie ( 326 ) 29-12-2014 17:52
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Wat betreft het kleine presentje; voor een feest van budgetgaming is natuurlijk maar 1 cadeau geschikt, en dat is uiteraard een miniatuur-versie van Budgy zelf (in dit geval met winterse kleding, dus met afneembare muts en wantjes )

Alleen dat is al reden genoeg om te gaan, toch?
avatar van Robbinvz
Robbinvz ( 109 ) 29-12-2014 17:59
Gefeliciteerd Budgetgaming crew en gebruikers,

Als ik aan de kerstperiode denk, denk ik altijd aan Rollades. Ik ben Al 5 jaar slager bij een lokale supermarkt en in deze periode is het enige wat we maken rollades. Dus ik zou een heerlijke plak boeren rollade voor iedereen (Rollade gevuld met spek en uitjes + extra kruiden ).

Zelf heb ik budgetgaming overigens, via google gevonden, ik zocht een gaming vergelijkingssite en daar was budgetgaming, heel lang achter de schermen mee gekeken om het zo te zeggen(2 jaar ongeveer), maar nu laat ik me zo nu en dan verleiden tot een reactie op de theecorner en heb ik al meerdere deals via budgetgaming kunnen scoren.

Nogmaals gefeliciteerd en op naar de 20 jaar.
avatar van Lam-Bal
Lam-Bal ( 2548 ) 29-12-2014 18:01
Gefeliciteerd guys! 10 jaar al en dat te bedenken dat ik nu, nog maar, iets langer dan 4,5 jaar lid ben (hoe ik hier ben gekomen weet ik echt niet meer). Als iemand met een soort van vast budget, was Budgetgaming echt een uitkomst voor mij. Ik heb dus niet echt geld bespaard, maar heb juist méér games kunnen spelen met hetzelfde budget

Als cadeautje zou ik, ik heb niet de reacties doorgenomen en ik ben bang dat bijvoorbeeld ene Fant het ook al mee zal nemen naar het feestje maar je kan er nooit genoeg exemplaren van hebben, Bad Rats. Deze topper is op Steam voor een whooping 19 eurocent te koop, dus is te betalen én zowel budget als 'gaming'. (edit: plus mocht ik een van de gelukkige winnaars zijn heb ik ook nog stiekem Bad Rats bij het geweldige Budetgaming publiek gepromoot )

'Mijn cadeautje' heeft als voorkeur de Destiny Ghost Edition voor de Xbox One. Ik vermaak mij kostelijk met Destiny en een fysiek exemplaar van de mooiste en meest uitgebreide editie zou dan ook niet misstaan. Maar gezien dit waarschijnlijk het meest gewilde cadeau is moet ik wel eerlijk zijn dat ik ook voor de andere games meedoe (en als ik Super Smash win beloof ik plechtig een Wii U te kopen)
avatar van EPMD
EPMD ( 7063   6) 29-12-2014 18:04
Gefeliciteerd BG

Ik ben al jaren actief (hoe lang weet ik niet precies)……even spieken op mijn profiel; 5 jaar al zie ik

Ik weet niet precies hoe ik op budgetgaming terecht ben gekomen. Waarschijnlijk was ik op zoek naar de laagste prijs van een betreffende game en kwam ik via google op deze site terecht.

Sindsdien ben ik altijd wel actief gebleven.

Wat betreft het tienjarig jubileum feest:
Naast de Oliebollen en de Roomsoesjes:

Zou ik iedereen een FitForFree pas meegeven. Want die winterkilo’s moeten er straks natuurlijk weer af.

Kunnen we lekker fit het nieuwe game seizoen in gaan. Want in 2015 komen er een hoop topgames uit.
avatar van Flamed28
Flamed28 ( 221 ) 29-12-2014 18:05
Gefeliciteerd crew.

Ben hier nog niet zo lang lid. Maar bezoek de website al een jaar of 5-6 denk ik.
Ben op een gegeven moment lid geworden om te reageren op een bepaald aanbod op het forum volgens mij.
Nog vele jaren
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 29-12-2014 18:23
Gefeliciteerd!
Ik zou kleine hapjes meenemen. Mijn vrouw is lekker aan het experimenteren.
bv worstenbroodjes en bladerdeeg hapjes.
http://www.laurasbakery.nl/mini-worstenbroodjes/
http://www.laurasbakery.nl/panini-bladerdeeghapjes/

Ik weet eigenlijk niet meer hoe lang geleden ik budgetgamer werd. Het was wel op het moment dat ik van PC gamer naar de xbox overging door vrienden op werk. Spellen warden in eens duurder en ik ging zoeken naar de koopjes. Eerst vooral bij Game mania in de 2de hands schappen en later op internet. Kwam al snel langs budgetgamer en ben nooit meer weggegaan
avatar van SpeedingOlive2
SpeedingOlive2 ( 46 ) 29-12-2014 18:28
Hartstikke gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou na het inruilen van een stapel games bij de Game Mania vragen om een hele sloot aan waardebonnetjes met hetzelfde bedrag, want hier kan iedereen wel iets leuks mee kopen! Tenzij je natuurlijk nooit bij de Game Mania komt, tsja het is goed bedoeld zeggen we dan maar! Ook wil ik bij iedere waardebon een mooie verpakking maken.

Ik kijk sinds begin vorig jaar regelmatig op deze site, niet alleen om naar koopjes te zoeken maar ook om mee te lezen in het forum. Ik heb sinds eind deze zomer? een account en daar ben ik blij mee, ik plaats soms hier en daar een reactie maar dat doe ik maar heel sporadisch. Ik vind de nieuwe mogelijkheden zoals de wishlist ook erg fijn!

Fijn 2015 iedereen!
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 29-12-2014 18:31
Allereerst gefeliciteerd met de 10! Op naar de 15!

Geen idee meer hoe ik op deze site kwam, waarschijnlijk was ik de prijzen van bol.com zat !

Wat ik mee zou nemen: Een zelfgemaakt (lees zelf bedacht, maar iemand anders laten maken) 'visitekaartje' achtig iets. Hierop staat dan "10 jaar Budgetgaming ~ I was there!" Dit zou dan vergezeld worden met tompouzen met Budgy als afbeelding en dan eronder 10 jaar BG. Iets wat je bij je kan houden en iets wat lekker is.
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 29-12-2014 19:04
gefeliciteerd <3~~ :3 ik geniet al ongeveer 5 jaar mee op deze site ^_^ en tot nu toe nog steeds de meeste handige site van alles... niet het nieuwste game gelul zoals elke andere game sites. maar stuff waar je echt iets aan hebt! aanbiedingen etc! daar gaan we voor als budget gamers. natuurlijk doe ik mee met de "prijsvraag" 8D en ik zou voor iedereen cupcakes bakken met superhippe frozen (Disney) decoratie er op :3 !!
en nu maar een wenslijstje invullen...
avatar van Linguist
Linguist ( 5808 ) 29-12-2014 19:04
Proficiat met de al 10e verjaardag van Budgetgaming ! Wat gaat de tijd snel, zal iedereen wel denken. Ikzelf ook natuurlijk. Waar was iedereen toen Budgetgaming precies tien jaar terug net pas van de grond kwam ?

Rond 2009 kwam ik als net beginnend student via een studiegenoot in aanraking met Budgetgaming. Sindsdien kwam ik er sporadisch op, op zoek naar de beste prijs voor een bepaalde game. Al langere tijd bleef ik de site in de gaten houden, wat vervolgens een bladwijzer won bij mijn dagelijkse sites om te bezoeken. Op 16 januari begin dit jaar was ik op zoek naar een bepaalde game, die iemand hier toevallig nét aan het verkopen was. Nadat ik eindelijk na al die jaren lurken een member ben geworden, begon ik vervolgens te posten en mijn plekkie in deze gezellige community te vinden. Na zo'n lange tijd forumloos te zijn geweest, heb ik eindelijk weer eens een board gevonden waar we over werkelijk vanalles kwijt kunnen. Inmiddels al geschopt tot actieveling(uist) én één van de eindredacteuren. Ik heb in elk geval totaal geen spijt van alles, ben heel BG tevens heel erg dankbaar voor alle voordelen, en hoop dat de gezelligheid nog minstens tien jaar blijft !

Het is echt aan te raden om een meeting onder Budgetgamers te organiseren, ik raad het ten zeerste aan. De afgelopen meet bij Samael_blackwing was werkelijk een doorslaand succes Als er weer een mooie bijeenkomst zou zijn en ik moest een presentje meenemen, zou ik iedereen sowieso een uniek gesigneerde foto geven van mijn allereerste avatar:



In het geval dat het écht winters moet, doe ik daarbovenop nog ijsjes bij die ik voorlopig alleen in Neerland's meest zuidelijke provincie gespot heb: TIEN dozen Magnum Bailey's ! (zat in aantal om uit te delen én zodat niemand dronken van ijs wordt...)
avatar van Pinokkia
Pinokkia ( 2421   7) 29-12-2014 19:15
Proficiat met de 10e verjaardag van Budgetgaming als eerste.


wat zou jij meenemen als je aan iedereen die er is een klein cadeautje zou moeten geven?

Ik zou iedereen een fles drank ( alcohol ) geven om zo warm te blijven

Heb in de jaren heen hier veel geimporteerd aan games en consoles. Dat heeft me een hoop geld bespaard. Daarvoor mijn dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.
avatar van JLBao
JLBao ( 172 ) 29-12-2014 19:22
Wat zou jij meenemen als je aan iedereen die er is een klein cadeautje zou moeten geven?
Ik zou een kleine spaarvarken aan iedereen geven om het geld wat ze bespaard hebben via budgetgaming in te doen!

Budgetgaming.nl had ik gevonden toen ik een spel had opgezocht waar ik hem kon halen. Toen ik hem voor hier nog goedkoper zag was ik verbaasd. Sindsdien kom ik hier om een spel te checken die ik wil kopen of het ergens anders nóg goedkoper is!
avatar van Desertfish
Desertfish ( 136 ) 29-12-2014 19:26
Gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum! Ik ben pas iets meer dan een jaar actief op BG: heb vorig jaar na 20 jaar weer een console gekocht (PS3, de laatste daarvoor was de Master Sytem II van Sega ) en heb dankzij BG "geen cent teveel" uitgegeven aan games.

Ik zou iedereen op het jubileum feest een plastic lightsaber met batterijen geven: licht uit en watch the awesomeness happen!
avatar van Suzukifreak
Suzukifreak ( 121 ) 29-12-2014 19:35
Gefeliciteerd. 10 jaar erg netjes hoor. Ga zo door
avatar van Somini
Somini ( 146 ) 29-12-2014 19:40
Gefeliciteerd jongens. Erg blij met budgetgaming en hoop dat je nog erg oud mag worden :-)
avatar van Dafish
Dafish ( 395 ) 29-12-2014 19:43
Gefeliciteerd!!! Ik ben al een jaar of 8 te vinden hier en ben hier gekomen na vele clicks op toen nog eerdere google pagina's met koopjessites.Maar pas sinds een paar jaar met een profiel om geen aanbieding meer mis te lopen
Jullie hebben mij echt klauwen met geld bespaard.
Daarom lijkt mij het juist heel mooi en symbolisch om als gift iedereen persoonlijk 1 euro te geven in de klauwen te geven!!! Op naar de volgende 10 jaar!
avatar van Marty
Marty ( 57 ) 29-12-2014 19:59
Gefeliciflapstraat !! Ik ben nu zo'n anderhalf jaar lid. Ik weet nog dat ik deze site tegen kwam en gelijk dacht hehe eindelijk ! haha Ik ben zo blij een prijs vergelijk site te vinden die te vertrouwen is en ook nog nieuwtjes en reviews er bij doet. Wat zijn we toch verwend met jullie.

En als cadeautje neem ik een vracht vol lekker warme glühwein met meer dan genoeg voor iedereen en waarom niet een oliebol erbij want er is iets te vieren!
avatar van JJNL77
JJNL77 ( 45 ) 29-12-2014 20:04
10 Jaar, is een beste leeftijd! Proficiat!
Ik zelf bekijk deze site nu ongeveer 2 jaar, maar ben nog lang niet zo lang lid. Ook bezocht ik hem vroeger bijna nooit, nu om de 2 dagen ongeveer.
Zelf zou ik voor iedereen iets warms mee nemen, waarschijnlijk een lekkere snack (bitterballen frikandellen enz.) Ik ben ook blij met de Wish lijst, moet hem alleen nog even up to date maken. Iedereen succes!
avatar van Wasabi!
Wasabi! ( 1476 ) 29-12-2014 20:07
Congrats, ik lees graag jullie page, 1,5 jaar lid, af en toe reageren, gamen maakt het leven ook leuker. Zeker voor al die zuinige Hollandse gamers hier veel bespaard. Voor jullie zou ik een Tuttuki Bako van Bandai (gadget)meenemen, houdt de gezelligheid en fun zeker vast, spraakmaker

http://www.asovision.com/tuttuki/
avatar van Db87
Db87 ( 73 ) 29-12-2014 20:13
Gefeliciteerd, 10 jaar alweer !
avatar van Gamy
Gamy ( 4957   17) 29-12-2014 20:21
Gefeliciteerd BG!!!
avatar van Sgamer
Sgamer ( 125   1) 29-12-2014 20:25
Gefeliciteerd en nog vele jaren!

Ik zou glowsticks meebrengen

avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 29-12-2014 20:33
Congrats BG! Moge jullie nog vele jaren doorgaan en onze portemonnee goed gezind blijven

Ik heb BG leren kennen toen ik, hoe kan het ook anders, naar de laagste prijs zocht van een bepaalde game. Ik heb geen idee meer welke game dat precies was, maar goed. Nu vele jaren later gebruik ik BG nog steeds elke dag!

Voor het feestje zou ik voor iedereen.. hmm effe denken, geen voedsel in ieder geval omdat we nu met deze feestdagen al aardig vol zitten allemaal denk ik zo. Dus ik zou iets meenemen wat met BG te maken heeft en waar elke gamer blij van wordt. Wat mij dan te binnen schiet is een mini Budgy, zodat we met z'n allen kunnen beginnen met sparen voor de aanschaf van de vele mooi games die in het jaar 2015 gaan uitkomen. Uiteraard voor de scherpste prijs dankzij BG!
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 181 ) 29-12-2014 20:44
Gefeliciteerd! Ik ben hier nog niet zo heel lang, want ben pas kort geleden begonnen met games. Ik vind dit een topsite en heb al heel wat aanbiedingen kunnen vinden voor mijn in juli gekochte PS3. Nu in die zin verslaafd geworden dat ik over wil naar de PS4 of XB1! Ik heb dus zowel destiny voor de PS4 als XB1 op mijn verlanglijstje gezet, dan laat ik jullie kiezen welke console het wordt

Voor de prijsvraag: ik zou zuurstokjes uitdelen! Edit: of bij nader inzien, geen zuurstokjes. Eerder een hele grote pan met Glühwein, wordt iedereen warm en losjes van.
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 29-12-2014 20:48
Yaay, gefeliciteerd Budgetgaming! Al een aantal jaar bespaar ik al flink wat centjes door deze website.

Als ik tijdens een feestje om dit te vieren een presentje voor iedereen zou meenemen, dan zou dit een 3D-geprint model van het favoriete videogame-karakter van alle communityleden zijn. Hoe tof is dat? We gaan er hierbij wel even vanuit dat ik even die hoofdprijs van de oudejaarstrekking pak.
avatar van NielsCJ
NielsCJ ( 17 ) 29-12-2014 21:03
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Tijdens het idyllische winter feest zou ik iedereen trakteren op een lekker glaasje glühwein en dan samen proosten op het 10 jarig bestaan van Budgetgaming .

Een fijne jaarwisseling iedereen!!!
avatar van Reptile
Reptile ( 2451   6) 29-12-2014 21:09
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik ken Budgetgaming inmiddels al +/- 9 jaar en ik zag dat ik bijna 9 jaar lid ben. Volgens mij heb ik Budgetgaming ontdekt via een link, die iemand had gepost op de officiële Playstation forum. Waar ik toen 9 a 10 geleden beetje actief was.

Budgetgaming staat al 8/9 jaar als startpagina van mijn web browser op mijn pc en sinds 3 jaar geleden ook op mijn smartphone. Ik ben dat verlopig ook niet van plan om te veranderen. Blijft en zal mijn favoriete site blijven. Ga zo door jongens (en meisjes?)

Edit: Ik bedenk me nu dat de afgelopen 10 jaar ook best veel is veranderd. Ik weet nog goed in de eerste jaren hoe blij ik was als ik paar euro minder een game kon bestellen dan de winkelprijs. Bijvoorbeeld Zuiderpark of Gamevision. Nu moet het minstens €10 zijn.
Ook veel winkels/webshops gesneuveld of minder populair in de afgelopen jaren.

Tja de tijd gaat hard.

Edit2: Oh ja, de prijsvraag.

10 jaar geleden op de middelbare school tijdens kookles heb ik aardig veel samen met klasgenoten zelf pizza gemaakt. Sinds een jaar doe ik dat af en toe ook wel eens thuis en vind ze verrukkelijk

Ik zou voor de tienjarig jubileum feest 10 (misschien wel meer) pizza gemaakt hebben met verschillende ingrediënten en uitdelen. Misschien wel 1 ultieme, aangepast en versieren als de Budgetgaming varken logo. Krijg je meteen warm van ook
avatar van Miesie
Miesie ( 2352   2) 29-12-2014 21:30
Gefeliciteerd! Ik zit hier al een tijdje en heb al behoorijk wat leuke deals weten mee te graaien door jullie!

Ik kwam via een ander forum met jullie in aanraking. En ben tot op de dag van vandaag gebleven,

Als cadeautje voor elke budgetgamer zou ik een kleine knijp Budgy te geven. Zo'n soort honden speeltje. Alleen piept deze niet, maar knort hij!
avatar van Poltergeist81
Poltergeist81 ( 389 ) 29-12-2014 21:40
Van harte me jullie 10 jarig bestaan.
Ik hang hier nu een jaar of vijf rond en heb al menig koopje gescoord.
Op het geweldige winterfestijn neem ik voor iedereen een hoop goede zin en respect mee, zodat we de komende tien jaar nog gezellig en met respect voor elkaar kunnen doorgaan.

Fijne jaarwisseling allemaal.

avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 29-12-2014 22:04
Gefeliciteerd Budgetgaming, ben blij al een aantal jaartjes deel te hebben mogen uitgemaakt van deze community. Ik ben na ruim 3 en een half jaar lid van deze website. en heb al tientallen, misschien wel honderden euro's onderhand al bespaart dankzij de snelle prijsreacties en goedkoopste webshops. WhySoSerious? ben ik ook erg dankbaar, hij reageerde bij de prijsreacties regelmatig over OP=OP of tijdelijke acties waar ik dan snel gebruik van kon maken.

Ik kwam bij budgetgaming.nl terecht nadat ik al op meerdere game fora was ingeschreven, maar er nergens een actieve Trading Board was of überhaupt een community. Waar bij de meeste fora 3 reacties komen in de Trading Boards, zie je bij budgetgaming soms wel tientallen reacties per dag, en dan heb ik het nog niet over de andere topics. Ook sprak de behulpzame community, de leuke topics en vooral de actieve website mij aan, met regelmatig columns en andere leuke acties. Hoewel ik niet extreem vaak reageer, lees ik wel regelmatig de gesprekken in topics mee en check ik de site meestal wel 10x per dag.

En pfoeh, als ik een cadeau most bedenken, zou ik een spaarvarken die op het logo van budgetgaming lijkt, Budgy, geven. Als je dan iedere euro die je bespaart in dat spaarvarken stopt, zal je aan het einde van het jaar versteld staan hoeveel geld je wel niet hebt bespaart dankzij deze website!
avatar van Dreamare
Dreamare ( 86 ) 29-12-2014 22:16
Gefeliciteerd Budgetgaming. Ik weet niet zeker meer hoe ik bij jullie uitkwam maar volgens mij was het oud vertrouwd Google werk. Bedankt voor alle koopjes. Zonder jullie was ik al lang platzak geweest.
avatar van Dee0342
Dee0342 ( 332 ) 29-12-2014 22:21
Ik zou zelfgemaakte chocolademelk meebrengen, lekker goedkoop en heerlijk op een koude dag.

Ik kwam hier zelf terecht toen ik er achter kwam dat er goedkopere alternatieve waren op de winkels voor mijn games.
avatar van Magnifix71
Magnifix71 ( 112 ) 29-12-2014 22:22
Happy holidays BG en natuurlijk gefelicitaart!

Struin intussen bijna 3 jaar hier de topics af en scoor af en toe een budget game. Geen grote deals.

Mijn cadeausuggestie zou zijn een USB-stick met daarop een kopie van de film "Babe".
avatar van Darkskedar
Darkskedar ( 409   1) 29-12-2014 22:31
Ik zorg voor een meter sneeuw in Nederland. Eindelijk een echte winter om nooit te vergeten! Lekker gezellig game weer.

Hoe ik hier precies terecht kwam weet ik niet meer, ergens in 2007 waarna ik in 2008 lid ben geworden. En sindsdien kan ik niet zonder!
avatar van ErwinNL
ErwinNL ( 9 ) 29-12-2014 22:41
Gefeliciteerd mensen! Mooie mijlpaal!

Wat ik als klein cadeautje voor iedereen zou meenemen? Een sneeuwbalbolmaker... hoe winters wil je het hebben

Ik ben nog maar een aantal weken onder jullie... keek al langer rond, maar omdat ik nu echt een PS4 wilde aanschaffen en dankzij de PS wintertrui overgehaald om een account aan te maken. Inmiddels heb ik mijn PS3 verkocht, een PS4 gekocht (Driveclub bundel met 2 controllers en camera) en kijk ik regelmatig of er nog een leuke game in de aanbieding is. Wishlist is zeker een goede toevoeging!



avatar van Gueldi
Gueldi ( 94 ) 29-12-2014 22:47
Gratz! Destiny zou wel leuk zijn ben niet zolang lid maar kijk wel al sinds 2011 minstens 5 keer per dag
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 29-12-2014 22:47
10 jaar budgetgaming.nl , gefeliciteerd allemaal!
Mijn eerste ervaring was al een jaar of 6 geleden. Zo goedkoop mogelijk een ps3 game scoren.
1 en 1 is 2 en ik kwam al snel op deze site terecht. Ik leerde toen ook,de site zavvi.com kennen en maakte al snel een Paypal account aan. Wat genoot ik ervan om dagelijks even te kijken naar de laatste nieuwtjes en daarbij de mooie aanbiedingen. Nog steeds kijk ik bijna dagelijks om de laatste leuke dealtjes te scoren, en bedankt hiervoor. Ook mijn vrouw wilt jullie graag bedanken, (op de achtergrond hoor je : schat........ Heb je nou weer wat gekocht..... )

Mijn cadeau suggestie is als volgt, iedereen krijgt van mij een vette oliebol met een flinke lading poedersuiker, gewoon omdat het lekker is. Daarnaast zal ik alle personen een hand geven, mij voorstellen en deze personen de beste wensen geven. Daarna gaan we met zijn allen lekker gamen en kijken naar de nieuwste trailers, ook hebben we deze al gezien en gaan we er over praten/discussiëren. Het is misschien niet veel, maar als we dit allemaal doen "met een lach" wordt het een fantastisch gamejaar, want we zijn dan al goed begonnen! Gamers onder elkaar, ik wens iedereen het beste voor het volgende jaar!
avatar van The Goon
The Goon ( 551   2) 29-12-2014 23:01
Ik ben hier geheel per abuis via google gekomen. Ik heb dit jaar pas een Ps3 gekocht en was op zoek naar goede tips.

Cadeautjes geven doe ik altijd als volgt: nooit geld maar vaak de meest onzinnige dingen die 'waardeloos' zijn. Oftewel de ontvanger hoeft niet te weten hoeveel het kost. Gek genoeg worden de cadeautjes daardoor heel erg waardevol. Het kunnen zowel legopoppetjes als scheetkussens zijn. Zolang het maar bij de ontvanger past. Ik zorg dus voor sneeuwwitte spaarvarkens van rubber.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 29-12-2014 23:21
Gefeliciteerd Budgetgaming met het 10 jarig bestaan!!

Ik kwam hier altijd de laagste prijzen checken, meer niet eigenlijk. Toen maar eens een account aangemaakt en sindsdien niet meer weg te slaan van BG.

Voor een feeste zou ik lekker knakworstjes in bladerdeeg meenemen. Die zijn onwijs lekker en de meeste mensen lusten dat wel denk je wat heeft dit te maken met een winterthema? Nou mijn moeder maakte het altijd als wij kerstdiner hadden op school

Op mijn wishlist zou komen denk ik Destiy!

avatar van Alphonse
Alphonse ( 327 ) 29-12-2014 23:25
Gefeliciteerd! 10 jaar geleden kreeg ik mijn eerste gameboy en had ik nog geen last van 'budgetprobleempjes' maar nu gebruik ik deze site al een jaar of 2 (eerst zonder member te zijn) en ik kan niet meer zonder.

Ik zou op zoek gaan naar sleutelhangers met een winters thema, misschien van een pinguïn of sneeuwpop, omdat iedereen er wat aan heeft (of ze hem ook gebruiken en mooi vinden is iets anders), en omdat ik zelf altijd mijn sleutels kwijt ben.
avatar van Verdugo
Verdugo ( 207 ) 30-12-2014 00:53
Van harte budgetgaming!
In 2006 lid geworden, omdat ik toen nog zakgeld kreeg en dit niet genoeg was om de nieuwste titels te kopen
avatar van Eshura
Eshura ( 658 ) 30-12-2014 01:17
Hallo en gefeliciteerd Budgetgaming en leden!

Cadeau's voor zo'n grote groep is echt lastig. Eerst dacht ik aan oorwarmers. Die zie ik soms voor zeer goedkoop liggen. Men is tegenwoordig toch gewend aan de warmte van hun headset om de oren. Het probleem echter is dat men met deze oorwarmers elkaar niet meer zo goed kan oren en headsets zouden een beetje duur worden.

Ik wil niet dat mensen met lege handen naar huis gaan, dus zou ik alle GameMania's afgaan en alle spellen van 1 euro kopen. Dan kan iedereen aan het eind van het grote feest een spel uitzoeken. (verwacht veel Fifa's)

Ik ben op budgetgaming gekomen door mijn tweelingbroer. Hij had deze site gevonden en waren waren zeer enthousiast. Eerst durfde we nog niet games via internet te bestellen, aangezien wij niet zeker wisten of dit allemaal wel zo betrouwbaar was. De tijd ging voorbij en we hadden een spel besteld genaamd Sonic Generations voor de xbox 360. Deze was nooit voor een goede prijs te krijgen en op Budgetgaming stond deze opeens voor 15,- op Zavvi. Dus nog bedankt daarvoor. Wij zijn nooit uitgespeeld met onze Xbox One, Playstation 4 en Xbox 360, dus wij kijken nu eigenlijk wel bijna elke dag op de site.
avatar van Ginryuu
Ginryuu ( 13281 ) 30-12-2014 03:43
Gefeliciteerd BG

Als cadeau zou ik een hapje meenemen, bijv. warme appelflappen, die doen het altijd wel goed

Ik kwam met BG in aanraking door FOK. Ik had daar in het verleden wat spullen verkocht, zat dus geregeld in het V&A gedeelte. En er werd een keer gelinkt naar deze site.

Inmiddels dus al meer dan 4 jaar member hier, hoewel ik in het begin niet zo heel actief was. Checkte alleen de laagste prijzen. Naarmate de tijd verstreek, ontdekte ik de leuke community
avatar van Xiomata
Xiomata ( 523 ) 30-12-2014 04:53
Gefeliciteerd BudgetGaming met de 10de verjaardag alweer
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 30-12-2014 06:17
Proficiat BG en nog vele mooie games jaren erbij jarige job! ;-D
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 30-12-2014 08:59
Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Zelf ben ik sinds 2006 actief gebruiker van deze site. Dat heeft me heel wat bespaard en tegelijkertijd een enorme backlog bezorgd. Daarnaast heb ik vele jaren actief bijgedragen aan de website als lid van de crew. Ik ben blij te vernemen dat het nog steeds erg goed met de website gaat. Veel succes in de toekomst!
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 30-12-2014 10:48
gefeliciflapstaart BG.

Lid sinds 2012, budgetgaming heb ik leren kennen via headliners dacht ik.

Ik zou tp turkse pizza's maken flink gekruid en pittig.!! Weinig mensen die dit niet lusten
avatar van Underwearkiller
Underwearkiller ( 135 ) 30-12-2014 11:29
Proficiaat met het 10 jarig bestaan!!
Ten eerste, ik wil jullie hartelijk bedanken voor de fantastische pricewatch waardoor ik vele koopjes heb kunnen pakken!! Heeft me ontzettend veel geld bespaard

Ik ken deze site al sinds (ongeveer) 2010, maar ben pas een paar jaar echt actief op deze site. De community hier is geweldig, iedereen helpt elkaar door berichtjes te plaatsen waar en wanneer je de goedkoopste en beste games kunt halen, fantastisch!! aplaus aan alle budgetgamers

Ik heb deze site leren kennen door de beste gamesite (en blad!!) namelijk... De Power Unlimited!! Op de forum las ik namelijk dat deze site een geweldige pricewatch had, dus vandaar..

En als kadootje zou ik aan alle budgetgamers als klein geschenkje een geweldige exclusive budgetbgaming oorwarmers geven! Ik bedoel, wij als gamers houden ons zelf graag warm in deze tijden

avatar van ELuctric
ELuctric ( 220 ) 30-12-2014 11:42
Pfff wat zou ik meenemen... Glühwein natuurlijk, dit mag niet ontbreken op een gezellige winterse dag

Ben lid geworden nadat ik op de gamplay (dacht 2007) een souvenir van budgetgaming kreeg (kubusje met balletjes), later een nieuw account aangemaakt omdat m'n accountnaam niet gewijzigd kon worden.
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 30-12-2014 12:01
Al weer 10 jaar. Het lijkt best snel te gaan. Het beste is nog dat Budgetgaming groter lijkt te zijn dan ooit tevoren. Nou, in ieder geval voor mij. Het is zekers mijn favoriete site om een prijscheck voor spellen te doen. Oh wat zo goedkoop en geld uitsparen om weer een andere spel te halen!

Geen idee hoe lang ik hier al kom. Al een aantal jaren op z'n minst. Er wordt nu en dan wat sites uitgewisseldet m'n broer en op gegeven moment ben ik hier terecht gekomen als een lurker. Vandaar dat ik nog niet zo lang geregistreerd ben. Het enige wat ik toen nog deed was echter de handige informatie gebruiken om een aantal games te kopen en speciale acties van winkels en de online stores.

Wat ik zou meenemen...goede vraag. Het liefst neem ik wat eten ofzo mee, maar als cadeau gaat dat niet zo goed af. We zijn hier allemaal gamers, dus waarom niet een lekker grote en leuke gamersfuel mok met de budgetgaming logo erop en een leuk plaatje van een game misschien. Kun je lekker je drinken inschenken terwijl je aan het gamen bent met je favoriete mok!
Persoonlijk zou ik het meteen willen gebruiken voor wat warme chocolademelk met extra veel slagroom.
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12327   5) 30-12-2014 13:38
Winters thema? Dan zou ik ijsblokjes meenemen :-). Wel eerst nog even zoeken naar een leuk vormpje, game gerelateerd.

10 Jaar is een hele prestatie, proficiat! Ik heb zelf sinds 2007 een account maar kom hier al langer. Al kan ik me het begin niet zo goed herinneren eerlijk gezegd :-).
avatar van Leukste
Leukste ( 8 ) 30-12-2014 13:41
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming met jullie 10-jarige bestaan!

Ik keek al een behoorlijke tijd rond in de prijslijsten en heb niet al te lang geleden een account gemaakt.
avatar van Infamous
Infamous ( 496 ) 30-12-2014 14:24
Grats! Zelf lid vanaf 2010 en vele euro's door de jaren bespaard, maar ook uitgegeven

Ik zou voor iedereen een oude dvd of ps2 game meenemen aangezien ik er daar zat van heb.
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 30-12-2014 14:52
Yeah 10 jaar, congratz BG! Sinds een aantal jaar lurk ik hier al voor de prijzen, sinds dit jaar ook in het forum maar eens actief geworden. Vele euro's bespaard en vette tips gekregen van bg'ers.
Ik zou met deze kou voor iedereen een flesje Captain Morgan mee willen nemen, geheel in de stijl van AC:Black Flag uiteraard
avatar van Kanarie93
Kanarie93 ( 29 ) 30-12-2014 15:01
Van harte gefeliciteerd BG!

Prijsvraag:
Ik zou voor iedereen een toverlamp meenemen! Zodat iedereen 3 wensen kan doen voor het komend jaar die uitkomen! Mijn wens zou in ieder geval al zijn dat de NS treinen nooit meer vertraging zouden hebben zodat we van de mensen die daar over zeiken ook weer af zijn! 2015 gaat mooi worden en dat hoop ik voor iedereen!

PS: Iedereen gelukkig nieuwjaar alvast!
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 30-12-2014 15:02
Gefeliciteerd BG en hopelijk nog vele goedkope jaren!
Ik houd budgetgaming al vanaf eind 2010 in de gaten (gevonden via een google search) maar heb ik 2011 pas besloten een account aan te maken en iets terug te doen voor de community die mij hielp aan goedkope games door zelf ook mee te doen.

Ik zou een Budgy spaarpot meenemen die je niet kan openen zonder Budgy stuk te slaan, dit schuldgevoel zal moeten leiden tot een vollere spaarpot
avatar van Jessewillems
Jessewillems ( 6 ) 30-12-2014 15:32
10 jaar al, zozo!
10 jaar de beste in het vergelijken van prijzen van games! TOP! Ik heb met trots sinds halverwege dit jaar (ofzo) een account hier
Over de prijsvraag, ik zou voor iedereen een dvd van One Direction meenemen. Mocht je het dan zo rond deze tijd moeilijk krijgen, kun je nog altijd de DVD kijken en denken, het kan altijd erger!
Als dat niet kan het budgetgamingspaarvarkentje, daarin stop je al het geld wat je bespaart dankzij deze site. Eind van t jaar haal je t geld eruit en ga je er van naar de Malediven met je vriendin (of je PS4... )
Ik heb overigens Destiny voor PS4 toegevoegd op mn wishlist voor 10 geld, hopen dat ik win....
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2893   3) 30-12-2014 18:39
Rol: Toevoeg Moderator
Nogmaals gefeliciteerd BG!

Ik ben op BG gekomen door toen in 2013 bij google "goedkope games" in te vullen.

Als cadeau zou ik voor iedere BG-er 1 lot meenemen van de lotto met als begincijfer 10.
avatar van Typhoon20
Typhoon20 ( 580 ) 30-12-2014 19:17
Je staat er niet bij stil, 10 jaar. Gefeliciteerd Budgetgaming ! Hopende op een langdurig bestaan. Ik geloof dat ik in 2009 lid was geworden via een andere gaming forum en nu 5 jaar verder kan ik me het internet zonder BG niet voorstellen. Niet alleen voor de laatste prijzen maar ook al het andere van gaming tot non-gaming gesprekken. 10 jarig bijeenkomst lijkt me wel erg leuk al spreekt me winter niet erg aan haha. Maar goed geen idee hoeveel mensen aanwezig zouden kunnen zijn maar ik dacht eraan om t-shirts mee te nemen en dan zelf laten bedrukken met de BG logo klein en dan iets groter bijv. een game logo. En als er meerdere mensen zijn misschien een leuke sleutelhanger met een game character. Lijkt me wel leuk en passend zo.
avatar van De Vuilnisman
De Vuilnisman ( 6 ) 30-12-2014 19:24
Gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum!
Ik heb m'n wishlist aangevuld. Een erg handige functie overigens!

Voor het fantastische feestje geef ik iedereen een lekker 18cl fluitglaasje brut Moët & Chandon. Een droge, maar frisse brut met een stevige body en een elegante en soepele aftrok.

Mijn eerste bezoek aan Budgetgaming was zo'n 6 jaar geleden. Heel af en toe bezocht ik zo de site wanneer ik geld had voor een nieuwe game. Een jaar later in ~2009 had ik geld genoeg om vaker een spel aan te schaffen en bezocht ik Budgetgaming steeds vaker. Nu bezoek ik de website bijna dagelijks. Ik heb veel ervaring opgedaan met tientallen webshops en kan aardige conclusie trekken over welke winkels die €2-3 meer verdienen voor de service.

Fijne jaarwisseling mensen!
avatar van IronStrider
IronStrider ( 281   8) 30-12-2014 19:37
Iets kleins? Ik zou sterretjes meenemen. Mooi voor in het donker en lekker veilig. Gamen met minder dan 2 handen lijkt me toch wat moeilijk voor (budget)gamers!

Vroeger zocht ik altijd op gamefora naar de beste deals. GameQube, InsideGamer, Gamer, dat soort sites. Op een van die sites leerde ik over het Budgetgaming initiatief en al snel werd ik een fequente bezoeker.

GEFELICITEERD! Kan niet geloven dat er al 10 jaar verstreken zijn...
avatar van Gaurav
Gaurav ( 26 ) 30-12-2014 19:48
Gefeliciteerd!

Ik zou kleine blokjes aanmaakhout meenemen als cadeau. Het is namelijk koud op zo'n winterfeest, en de gamers die niet gewonnen hebben kunnen niet warm worden van de gedachte elk moment hun nieuwe aanwinst te kunnen spelen.
avatar van HC_N.ick
HC_N.ick ( 105 ) 30-12-2014 20:57
Budgetgaming is voor mij al jaren (weet nog dat ik naar goedkope GameCube spellen zocht) de vertrouwde site voor het checken van de beste deals op het gebied van gaming. Proficiat dan ook met jullie 10 jarig bestaan!

Vind het ook enorm handig dat er een wishlist optie is toegevoegd!

Als presentje voor alle budgetgamers zou ik sponsoren zoeken voor mokken welke dan bedrukt kunnen worden met het budgetgaming logo, hier kan dan lekker warme chocolademelk in geserveerd worden. Op dezelfde wijze zou ik proberen mutsen/handschoenen proberen te scoren en deze ook voorzien van een mooi budgetgaming logo. Zo kan iedereen genieten van de gezelligheid zonder onderkoeld te raken.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 30-12-2014 21:03
Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan!!!!
avatar van Ajwd
Ajwd ( 3532   1) 30-12-2014 21:27
Ik zou een goed humeur meenemen. Hier wordt elk feestje beter van

Van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan.

Ben hier een aantal jaar geleden terecht gekomen door een tip van een vriend. Sindsdien blijven hangen en al een groot aantal deals gesloten
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2385 ) 30-12-2014 21:51
Ik zou denk ik een paar flessen Sourz meenemen met zure matten (dat zijn die snoepjes) en het spel 30 seconds, gegarandeerd een leuke avond!! En ik moet erbij vermelden dat ik niet goed tegen me verlies kan Denk dat het zo wel een top feestje wordt, natuurlijk alleen voor alle mensen die 18 zijn of ouder.


Wanneer ik op mijn profiel kijk blijkt dat mijn account is aangemaakt op 26 maart 2009, dan ben ik toch al best lang aanwezig hier Ik weet niet meer hoe ik hier terecht ben gekomen of waarom, maar als ik kijk naar het moment van aanmelden zal het wel te maken hebben gehad met een verjaardagscadeau voor mijn vriend (28 maart is ie jarig namelijk ).

Sinds dat moment ben ik nooit heel actief aanwezig geweest, maar laat soms wel eens wat achter en probeer ook mensen te helpen mocht ik daar meer van weten. Ik moet zeggen dat ik al die jaren heel veel profijt van budgetgaming heb gehad. Aan de ene kant ben je direct op de hoogte van goede aanbiedingen en acties, maar aan de andere kant ben je ook veel sneller geneigd om iets te kopen 'omdat het toch wel een mooi prijsje heeft'. Van dat laatste ben ik gelukkig af gestapt en zie ik alleen nog maar pure voordelen

Hopelijk kunnen we er met zijn alleen nog een tiental jaren achter plakken met mooie deals en lage prijzen voor iedereen
avatar van FlipmanNL
FlipmanNL ( 31 ) 30-12-2014 22:01
Van harte jongens!

Kan mij niet eens meer herinneren hoelang ik al op jullie site kijk. Dat zegt waarschijnlijk al genoeg. Daarnaast nog regelmatig dat ik collega's en vrienden uitlach die denken ergens een goedkope game gescoord te hebben. Vervolgens na controle op Budgetgaming blijkt dit natuurlijk niet het geval te zijn.

Ik zou waarschijnlijk mijn twee pups meenemen naar het feest en dan mag iedereen de honden even aaien. Gezien de cuteness die die beesten hebben zullen ze heel erg populair zijn op dat feest

En natuurlijk mijn vriendin. Zo'n mooie verschijning is natuurlijk ook een traktatie.

Ga zo door jongens met deze site, dankzij jullie kan ik wat sneller een nieuwe keuken kopen met het geld wat ik allemaal wel niet bespaar!
avatar van Elguapo83
Elguapo83 ( 8 ) 30-12-2014 22:19
Proficiat!
Budgetgaming is voor mij pas sinds kort een rots in de branding in de wereld van gameshops. Voor het feestje zou ik Glowsticks breeklichtjes meenemen zodat we iedereen na afloop terug kunnen vinden en zij hun spullen om vervolgens veilig naar huis te kunnen gaan. Fijne jaarwisseling!
avatar van Azzwanker
Azzwanker ( 123 ) 30-12-2014 22:38
Congrats.

Wat kan je voor zoveel mensen meenemen? Ik neem iets waar iedereen wat aan heeft; gezelligheid. Dat is toch alles wat je nodig hebt om een feest te laten slagen? Als iedereen dat meeneemt dan kunnen wij pas genieten. Ow ja....paar paaldanseressen inhuren en meenemen werkt ook altijd goed Of niet jongens? Iedereen krijgt dan een klein (of grote) verrassing in zijn broek

Ik ben hier niet zo lang ik denk 2 maanden nu. Ik ben via google hier terechtgekomen omdat ik opzoek was naar een game. Ik wilde nooit lid worden, zag de toegevoegde waarde er niet van in maar inmiddels ben ik een keer op het forum goed geholpen dat ik de meerwaarde er wel van inzie.

Ik wil Collectors Edition van Destiny winnen.


avatar van Heliosfive
Heliosfive ( 373   2) 30-12-2014 23:24
Mijn felicitaties aan de BG Crew en aan alle gebruikers. Dit is een fantastische prestatie en als een dagelijkse bezoeker ben ik er bijzonder trots op dat jullie zo hoog gestegen zijn in de nationale rangen. Ik raadt al mijn vrienden en kennissen standaard deze website aan als ze games willen aanschaffen vanwege de weelderigheid aan informatie.

Mijn antwoord op de prijsvraag is als volgt; ik zou een herinnering meenemen voor iedereen. Budgetgaming.nl bevat namelijk een grote diversiteit aan gebruikers: mannen, vrouwen, hardcore gamers, casual gamers, Nintendo fans, Sony fans, Microsoft fans, mensen die onderweg gamen, mensen die met vrienden gamen, singleplayer fanatiekelingen, multiplayer fanaten en nog veel meer. Om een gepast geschenk te bedenken voor elk unieke lid kun je niet een simpele accessoire (het moet immers cheap zijn, we zijn niet voor niets budgetgaming) voor een bepaald platform of een type gamer meenemen. Ook kleding of wearables zijn weer afhankelijk van verschillende maten en vormen en dat loopt weer hoog op in de kosten. Daarom zou ik een custom logo ontwerpen van bijvoorbeeld Budgy op een schaatsbaan waar een grote 10 in het ijs gekrast staat met een gepaste titel er onder als bijvoorbeeld "Budgetgaming.nl 10th anniversary" en deze bij een drukkerij laten omtoveren tot een sleutelhanger. Iedereen heeft wel een sleutel in zijn zak en elke keer als je dan op je fiets stapt, met de auto gaat of de voordeur op slot doet zie je dan de herinnering aan die ene dag waar we het allemaal samen gevierd hebben. Je kunt hem aan je muur plakken, je bureau er mee versieren of 'm aan je schooltas hangen. Iedereen kan er in ieder geval een doel voor verzinnen en wie weet zie je er wel iemand mee lopen, jaren later en ontstaat er een leuke situatie. Misschien is het een melodramatisch idee maar ik vindt dat het de saamhorigheid goed doet en voor iedereen het juiste geschenk is. En, als klap op de vuurpijl is zoiets bij grote afname ook nog zacht voor de portemonnee! En daar zijn we hier voor, om geld te besparen en een community te zijn! Sleutelhangers voor iedereen!

Hoe lang ik deze website al frequent weet ik niet, het zal minstens een jaar of 3 zijn, misschien al langer. In ieder geval zo lang geleden dat ik in alle eerlijkheid niet meer kan vertellen hoe ik het ontdekt heb. Pas sinds dit jaar ben ik wat actiever geworden op het forum daar mijn andere favoriete forum niet meer zo gezellig was. Ik kijk bij elke game-gerelateerde aankoop altijd eerst op deze website en betrap mezelf er ook meerdere malen per dag op het tabje 'laatste 100 forum reacties' te klikken en diverse topics te browsen en hier en daar wat commentaar te geven. Ik vind het forum een prettige omgeving en de community erg vriendelijk en daar blijf ik dan in 2015 ook zeker weer voor terug komen. Op naar de 1000 reacties.

P.S: Bedankt Bart Smit, voor het beschikbaar stellen van de kerstzak.
Fijne jaarwisseling iedereen!
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 31-12-2014 00:23
Het valt me op dat niemand eigenlijk drank meeneemt.
Dat neem ik dan wel weer mee

Misschien ook een aantal consoles aansluiten op een grote beamer en dan tijdens het schaatsen een potje Smash Bros Wii U met 8 man . Stel je voor, SCHAATSEN en SMASH BROS...

Te..
Awesome!

Ik wil Budgetgaming feliciteren met het 10-jarig bestaan! Iedereen een fijn uiteinde!
avatar van Cristo
Cristo ( 37 ) 31-12-2014 00:26
Van harte gefeliciteerd, erg leuk jongens!
avatar van Stereopandax
Stereopandax ( 1 ) 31-12-2014 11:23
GEFELICITEERD!!
avatar van Batwheelman
Batwheelman ( 258 ) 31-12-2014 14:10
Felicitaties met jullie 10 jaar ! Dankzij jullie heb ik alvast veeeeel geld gespaard
avatar van PartyAnimal
PartyAnimal ( 56 ) 31-12-2014 15:53
Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!
avatar van Ylerion
Ylerion ( 19 ) 31-12-2014 16:37
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou voor dit jubileum natuurlijk drank meenemen, want geen feest zonder een toast! En voor de minderjarige budgetgamers onder ons zal er gewoon frisdrank en kinderchampagne zijn.

Geen idee hoelang ik hier al ben, ik geloof minder dan een jaar. Ik was een tijd geleden prijzen aan het vergelijken voor een game en toen kwam ik hier terecht. Hier vond ik toen het trading board en sindsdien blijf ik terugkomen en heb ik al een aantal goeie deals gesloten met andere budgetgamers.
avatar van Tohu71
Tohu71 ( 352 ) 31-12-2014 16:58
Gefeliciteerd budgetgaming met het tien jarig jubileum!

Volgens de website ben ik al echt member sinds 19 augustus 2014. Dus voor ongeveer drie bijna vier maanden. Ik zat er soms op voordat ik lid was vanwege een zoektocht naar de goedkoopste prijs voor de tales of symphonia chronicles collectors edition. Maar had het hierdoor niet gevonden xD maar ik keek verder voor andere games en bleek erg geholpen te hebben. Ik werd echt lid vanwege de forum omdat het me wel leuk leek o. Te praten enzo.

Antwoord op de vraag:
Als ik iets zou meenemen voor iedereen. Zou ik denk ik toch zelf holle chocolade bollen maken. In de vorm van een pokeball (of gewoon een rode budget gaming balletje met het logo erop :p) . Met daarin een paar stickertjes of sleutelhangers (waarschijnlijk zal dat moeilijk gaan xD ) met verschillende game characters erop. Natuurlijk zit er in elke bal verschillende stickers.

Doormiddel van de stickers gaan mensen zich afvragen wie welke sticker heeft. En nou het stiekeme effect, dit zoud an zorgen voor een leuk gesprek met elkaar over de game zelf (of over een andere). Ik hoop dat dit een leuk idee is ^^.

Ik zag al paar goeie ideeen staan echt leuk! Ga zo door.
avatar van BasOwner
BasOwner ( 155   1) 31-12-2014 19:06
Gefeliciteerd!

Voor het eerst ben ik jullie tegengekomen op geloof ik de voorloper van firstlook, gameplay heette die beurs toen... Als het goed is was dat in 2007, Na een tijdje een account aangemaakt. En zo nu en dan als ik iets opzoek zit ik te zoeken op budgetgaming. Door jullie ben ik gaan zoeken naar de goedkoopste aanbieder en heb ik kopen via marktplaats zoveel mogelijk afgezworen

Als ik denk aan een ijsbar, denk ik vervolgens aan de winter en in de winter eten ik zelf altijd vaak stamppot. dus dat zal mijn traktatie zijn
avatar van Richard_Harrow
Richard_Harrow ( 1 ) 01-01-2015 02:46
Gefeliciteerd en nog velen jaren te gaan!

Ik zou iedereen bij het tienjarig jubileum feest 'a drink on the house' geven bij de ijsbar om het te vieren!
avatar van Ram-G-maN
Ram-G-maN ( 172   6) 01-01-2015 02:52
Gefeliciteerd Budgetgaming.nl!
Ik was al sinds 2012 een ongeregistreerde bezoeker. Nu ben ik een jaar trotse lid bij jullie. Alleen maar baat bij gehad. Ik zal mijn medebudgetgamers trakteren op wat exotisch; heerlijke samosa's volgens m'n familierecept.
avatar van Shayer96
Shayer96 ( 12 ) 01-01-2015 13:59
Gefeliciteerd !

Ik zou voor iedereen een surinaams gerecht meenemen of hapjes.
Dat is heerlijk bij de kou om toch nog warm te blijven. In mijn wishlist zit Destiny Limited edition omdat ik pasgeleden een ps4 heb dit zou echt perfect zijn aangezien de prijs! (lees hieronder meer)

Ik heb budgetgaming.nl leren kennen toen ik eigenlijk meer een gamer werd maar niet zoveel geld uit wou geven. Dat is dus al jaren geleden ik pas geleden pas een account aangemaakt voor een ps4 kerstdeal die ik nu ook heb! ik ben goed het jaar in gegaan ook dankzij budgetgaming. Heel erg bedankt ! en een gelukkig gezond 2015 !
avatar van Dexter010
Dexter010 ( 4184 ) 01-01-2015 14:01
Gefeliciteerd BG
avatar van MaxvS
MaxvS ( 80 ) 01-01-2015 16:02
Van Harte BG!

Ik draai ondertussen mee vanaf 24-06-2013. Al veel mooie deals kunnen vinden dankzij jullie topsite! De wish- en collectie lijsten vind ik ook een super handige toevoeging aan de site, heb mijne dan ook direct ingevuld!

Wat een prijsvraag, zoveel toffe dingen om te winnen! Heb ook zeker wat op mijn wishlist gezet. Bij een groot winters feest zou ik voor iedereen een sleetje meenemen zodat we met zijn allen los kunnen gaan op het ijs en heuvels in de buurt.
avatar van Jazzer
Jazzer ( 957 ) 01-01-2015 16:22
Gefelicitaart BG!!

Voor het winterfeest zou ik een app maken die iedereen dan bij binnenkomst op z'n mobieltje installeert. De app luistert naar de muziek en stuurt aan de hand van het ritme het lampje in het mobieltje aan, zodat we er een waar kleuren-schouwspel van kunnen maken waar Robbie Williams nog jarenlang jaloers op zal zijn. Naarmate de avond vordert is er natuurlijk de prijsuitreiking, dus gaan we allemaal middenop de ijsbaan staan en houden het mobieltje in de lucht. De app schakelt dan één voor één de lampjes uit, totdat alleen nog de mobieltjes van de winnaars in de lucht preiken met een klein brandend lampje. Zodra die zich bij de prijstafel hebben gemeld schakelen alle lampjes weer in zodat we er samen weer één groot feest van kunnen maken!

Best wishes to all!
avatar van Jazzer
Jazzer ( 957 ) 01-01-2015 16:22
Lid sinds 2010, omdat ik toen veel gamesites in de gaten hield en zodoende via google op budgetgaming terecht kwam. Een soortgelijke website was er niet, dus waar ik mettertijd andere sites uit het oog verloor bleef budgetgaming op de radar staan.
avatar van Niels_w
Niels_w ( 148 ) 01-01-2015 21:32
Congratz guys. Ga zo door!

Als cadeau zou ik kleine budgys meenemen of budgy kerstballen. Ook zou ik een soort loterij doen voor geld te besteden via budgetgaming.

Nu al zo'n 3 jaar elke ochtend budgetgaming.nl bezoeken.
Mijn account heb ik nog niet zolang.
avatar van Lorddraco
Lorddraco ( 113 ) 02-01-2015 01:01
Gefeliciteerd met het tienjarig bestaan. Kwam er net achter dat ik volgens mijn profiel in maart 2005 lid van Budgetgaming was geworden, bijna vanaf het begin

Als cadeau zou ik speciale Budgetgaming kerstbekers uitdelen. Het fraai versierde type dat ze altijd Duitse kerstmarkten hebben met glühwein er in.
avatar van Secretmaster
Secretmaster ( 715 ) 02-01-2015 02:45
Ten eerste van hartelijk gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van Budgetgaming.
Ikzelf ben lid geworden op 2 Maart 2012, heb daarvoor wel hier als gast rond zitten snuffelen, maar uiteindelijk toch maar een account aangemaakt en daarvan absoluut geen spijt gehad.

Op de vraag wat ik zou meenemen als cadeau voor iedereen, dan zou dat mijn expertise zijn op gamegebied. 😜 Ook zou ik voornamelijk mijn goede humeur meenemen, want gezellig gaat het absoluut worden met allemaal budgetgamers bij elkaar.
avatar van Kewitsu
Kewitsu ( 26 ) 02-01-2015 09:54
Gefelicitaart BG!! Ben pas lid en heb daarvoor jaren als gast de site dagelijks bezocht.

Wat ik meeneem als cadeau, voor ieder een spaarvarkentje wat sprekend op Budgy lijkt, zodat iedereen thuis (ook de non-gamers) weet wat BG is.
En btw, Happy New Year to all Budgetgamers!
avatar van EelBGlie
EelBGlie ( 105 ) 02-01-2015 10:33
Beetje laat, maar enorm gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!!!!
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 02-01-2015 12:48
Gefeliciteerd BG! Ik wil je graag bedanken voor het maken van deze toffe website. Ik hoop dat jullie nog lang door zullen gaan!

Als ik een cadeau zou geven aan iedereen, dan zou dat een kerstlampje zijn in de vorm van een Dragonball, Spindash van Sonic of de Apple of Eden (AC).

Ik hoop dat iedereen een leuke jaarwisseling heeft gehad!

Mijn account is niet oud, juist erg jong. Maar ik gebruik BG al sinds 2012 om voordelig mijn Games te kopen. Erg bedankt!
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 02-01-2015 12:48
Sorry voor de dubbel post, mijn internet deed erg sloom.
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 02-01-2015 13:24
Gefeliciteerd BG! Ik was ergens in 2011-2012 opzoek naar een game en toen vertelde een vriend over deze website.Na 1,5 jaar lurken op de forums heb ik in de zomer van 2013 toch maar een account aangemaakt. Heb al heel wat mooie deals kunnen vinden dankzij deze site .

Wat ik zou meenemen voor iedereen is kerstkoekjes in de vorm en kleur van Budgy .
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 02-01-2015 14:53
Nog gefeliciteerd Budgetgaming en Budgetgamers natuurlijk ook (!)

Ik zwerf zelf al rond op de site kort na het ontstaan van budgetgaming.nl. Ik werd erop gewezen door een neefje van me, en kwam de site via Google meerdere keren tegen toen ik als arme tiener opzoek was naar een mogelijkheid om games voortaan goedkoper te scoren. Voorheen ging ik altijd ouderwets naar een gamewinkel in de buurt, waar je dus vaak full-price betaalde voor de helft van de aangeboden games. Door die hoge kosten werd het moeilijk voor mij om aan mijn lust voor games te voldoen.
Uiteindelijk was de oplossing dus budgetgaming voor mij en dat is het tot de dag van vandaag nog steeds.

Na enkele jaren als anonieme budgetgamer te slag zijn gegaan, heb ik nu zo'n 5 jaar geleden een account aangemaakt om toch af en toe iets van me te laten horen, alhoewel ik nog steeds niet echt een 'commenter' ben.

Hetgeen dat ik zou meenemen om uit te delen aan de mede budgetgamers zal snoep zijn (don't blame me, ik blijf natuurlijk een budgetgamer en dus ook een budgetsharer). Maar om toch in de trend te blijven van het 10-jarig Budgetgaming jubileum zal ik het volgende meenemen: Katja biggetjes. Heb nog nooit iemand meegemaakt die deze lekkernij niet lust, dus dat zal wel goed komen. Als ik nu eens wist hoe ik een foto kon toevoegen, had ik die er bijgeplaatst, maar dat weet ik als a-technische Budgetgamer dus niet...

Als laatst wil ik jullie (Budgetgaming en haar gebruikers) bedanken voor de vele bespaarde euro's door de jaren heen, en wil ik iedereen nog vele budgetjaren wensen!
avatar van Decentsauce
Decentsauce ( 380 ) 02-01-2015 15:39
Gefeliciteerd met 10 jaar lang een van mijn favoriete sites zijn! Weet niet hoe lang ik deze site al ken maar als het op games kopen aan komt check ik altijd hier als eerste. Blijf zo doorgaan!
avatar van Mausie
Mausie ( 74 ) 02-01-2015 19:41
Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan, op naar de 20 jaar =)
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 02-01-2015 20:02
Ik ben al meer dan 4 jaar lid van BG, sinds 2010.
Heerlijk site is dit!

Voor een dergelijk feestje zou ik badges laten maken met daarop deze afbeelding


avatar van Sjordi
Sjordi ( 627   22) 03-01-2015 00:01
Ik zou voor iedereen een feestneus meenemen die er uit ziet als de neus van Budgy. Dit zorgt voor instant feestvreugde en veel lol in de Budgetgaming Party Winter Themed photobooth. En smullen bij de selfies natuurlijk!

Gefeliciteerd iedereen met deze mijlpaal! Op naar de volgende 10 jaar!

Ik ben lid sinds 2010 zie ik op mijn profiel, maar keek ver daar voor ook altijd al op Budgetgaming om prijzen te vergelijken. Ik heb het leren kennen via een maatje uit Utrecht - niet wetende dat mijn oude buurjongen de oprichter is. Jaren later zouden wij elkaar weer ontmoeten op een Nintendo event en is het cirkeltje weer rond.
avatar van LucasV9991
LucasV9991 ( 679   16) 03-01-2015 12:06
Bij de nieuwe collectie-functie zit nog een kleine bug. Het sorteren op laagste prijs werkt namelijk niet helemaal perfect. Bij prijzen onder de 10 euro stelt de site het eerste getal (bijvoorbeeld de 7 van 7,99) gelijk aan het eerste getal van een prijs boven de 10 euro (bijvoorbeeld de 7 van 78,00). Hierdoor komt de game die 7,99 kost, onder de game van 78,00 euro te staan.
Verder een zeer toffe functie!
avatar van Userverwijderd71
Userverwijderd71 ( 11 ) 03-01-2015 18:58
Gefeliciteerd en keep up the good work!
avatar van Rooieduvel
Rooieduvel ( 159   2) 03-01-2015 21:43
Gefeliciteerd!

ik zou iedereen een Rubber hamer geven, zodat we real life smash bros kunnen spelen op de ijsbaan!
avatar van Moesh
Moesh ( 30 ) 03-01-2015 21:48
Gefeliciteerd!

Ik heb deze website jaren geleden gevonden via google, toen ik op zoek was naar de laagste prijs voor een bepaalde game en sindsdien koop ik games alleen nog maar via deze website. Ik raad ook al mijn vrienden aan om deze site te gebruiken om de laagste prijzen te vinden.

Na een hele lange poos alleen maar de prijsvergelijker gebruikt te hebben, begon ik ook artikelen te lezen die hier gepost werden. Na een tijdje toch maar een account aangemaakt.

Bij het BudgetGaming winter thema feest zou ik iedereen "Budgy koelkast magneetjes" of "Budgy ijsklont vormpjes" geven.
avatar van Maltorius
Maltorius ( 2599   3) 03-01-2015 21:59
Gefeliciteerd budgetgaming! Ik ben al vanaf het begin lid. En wat wordt deze site toch met de dag beter! Succes de komende jaren.
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5398   20) 03-01-2015 22:05
Gefeliciteerd.

Ik ben altijd al op zoek geweest naar de beste prijzen, betaal eigenlijk nooit te veel, en loop rustig weer een restaurant uit wanneer ik zie dat ze 50 cent voor mayo, of 3 euro voor een klein glaasje cola durven te vragen.

Ik wacht vrijwel ALTIJD tot een product in de sale gaat, of het nou om schoenen, donuts, of videogames gaat.

Voor mijn gevoel zit ik dus ook al wel vanaf het begin op deze site. Ik heb geen preciese datum, maar het kan haast niet anders dat ik hier al 10 jaar kom, want ik zal hier destijds ongetwijfeld heengestuurd zijn via andere fora...

Gewoon de beste price-watch site qua videogames in Nederland. Dank daarvoor. Toch al vaak erg mooie aanbiedingen kunnen oppikken vanwege de tip hier (Destijds Dixons dat overal dicht ging en games in de aanbieding deed, E-Plaza hetzelfde, FRS ook, etc etc Ook bij die goedkope XBox tegoedkaarten flink kunnen profiteren

Wat ik zou doen voor de gasten bij een BG-jubileum feest?

Ik was in 2013 in Hong Kong voor een jaar. Daarvoor dronk ik vrijwel nooit koffie. Vond ik niet lekker, te bitter, etc etc. Maar in HK at ik iedere dag buiten, dus ook ontbijt, en dan nam ik daar wel eens koffie bij. Ik leerde het drinken.

In mijn laatste 2 maanden kwam ik er echter achter dat de McDonald's daar een heerlijk warm drankje heeft, namelijk Mochaccino. Simpel gezegd een combi van koffie en chocolademelk. Erg romig ook, dus een lekkere 'volle' smaak.

Toen ik terug in Nederland kwam, heb ik wat ge-experimenteerd, en inmiddels heb ik redelijk hetzelfde resultaat als in Hong Kong te pakken.

Ik zou dus voor alle gasten mijn zelfgemaakte Mochaccino's serveren. Past natuurlijk prima met het winterse thema.
avatar van BoneMill
BoneMill ( 140 ) 03-01-2015 22:14
Van harte gefeliciteerd met jullie 10e verjaardag. Budgetgamer keek ik al zon 6 a 7 jaar geleden op. Ik had via via te horen gekregen van een site die altijd de winkels weergaf met betrekking tot waar ik mijn spelletjes het goedkoopst kon kopen. Uiteindelijk heb ik pas op kerstavond mijn account voor het eerst gemaakt aangemaakt om zo meer in de game community te komen. Dit mede door dat ik een Wii U van mijn vriendin had gekregen en hier meer vrienden daarvoor op zou doen.

als er een winters feestje zal zijn
zou ik als klein cadeautje een tegoedbon aan 10 euro mee nemen. Zo houd ik met ieder rekening en kunnen ze na een dag ijsfeest zelf een spelletje kopen wat ze willen hebben.

Jammer dat de amiibo 15 euro +/- zijn, anders was dat mijn beste geschenk geweest. Ondanks de fanboy haat zouden mensen altijd een Nintendo figuurtje nog kunnen waarderen..
avatar van Witteijsbeer
Witteijsbeer ( 744 ) 03-01-2015 22:38
Zag in mijn profiel dat ik hier al sinds 2009 rondhang. Eerlijk gezegd geen idee meer hoe ik op deze site terecht ben gekomen, haha.

Om in het thema van gamen te blijven zou ik bij het feest een aantal arcade kasten neerzetten en iedereen een zak speelmuntjes geven. Denk dat dat wel in de smaak zal vallen bij de meeste. Op vakantie in japan ben ik redelijk wat arcade hallen tegengekomen, blijft toch wel erg tof om te zien.
avatar van T.Pennings
T.Pennings ( 4000 ) 03-01-2015 23:24
Toffe actie, ook van BS!
Ik zou voor iedereen bossche bollen meenemen. Want je hebt pas geleefd als je een bossche bol hebt gegeten.

Lid sinds April vorig jaar. Kende BG al ietsjes langer.
Jullie gevonden door te googelen voor goeie prijzen voor games.
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 03-01-2015 23:46
Lid sinds 2007, volgens mij lid geworden om mijn oude gamespul hier te verpatsen. Rijk ben ik er nooit van geworden.

Ik neem mee voor iedereen een doosje krenten, want ja, padum tssss.

Doe mij maar Super Smash Bros Wii U. Die Amiibo's moet ik niet, maar SSB speel ik al sinds de N64, SSB draait om controllers aan gort te raggen, je medespelers af en toe een dijstomp/elleboog te geven en vloekend dezelfde mensen diverse 17e eeuwse ziektes te wensen. De Wii U geef ik mezelf cadeau deze dagen, evenals een setje bloeddruk pillen. SSB komt er sowieso, maar ik win em liever als het even kan.
avatar van Jpdr
Jpdr ( 96   1) 04-01-2015 00:02
Ik ben een voorstander om iedereen een leuke sleutelhanger of iets uit te delen. Het hoeft niet groot te zijn maar iets kleins wat ze toch mee kunnen nemen naar huis. en aan mensen kunnen laten zien

Ik ken jullie nu ongeveer 3 a 4 jaar denk ik? En heb jullie gevonden via google! En uiteindelijk veel vrienden budgetgaming.nl laten zien als ze weer eens teveel hadden betaald voor een game!

Hierbij natuurlijk nog gefeliciteerd! Ga zo door!
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 04-01-2015 02:55
Aangezien het een winterthema op een ijsbaan is, lijkt het me geen slecht idee om iedereen een paar handschoenen en een kopje warme chocolademelk te geven.

Ik ben/was ook eventjes lid op Tweakers waar ik vooral die Pricewatch vaak gebruikte om games voor een goeie prijs te zoeken, totdat iemand de naam Budgetgaming liet vallen en ik hier ben wezen kijken. Ik was vooral op zoek naar iets specifiek op 't gebied van gaming, Tweakers is een beetje globaal op het gebied van elektronica en techniek, dus na een paar maanden anoniem gebruik van de site te hebben gemaakt, heb ik me op 21 november 2012 geregistreerd. Iets meer dan twee jaar geleden dus.
avatar van Poa1903
Poa1903 ( 478 ) 04-01-2015 10:02
Om in de winterse sfeer te blijven zou ik voor iedereen een glaasje gluhwein meenemen! Lekker warm worden van een borrel en dan maar hopen dat iedereen op de schaatsen blijft staan.

Tevens ken ik budgetgaming.nl nu zo'n 1,5 jaar. Ik gebruikte de site in het begin puur voor het opzoeken voor goedgoedkope game, maar het forum heeft mij toch naar zich toe getrokken en ben momenteel elke dag aanwezig om alles te checken. Ondanks dat reageer ik nog niet heel veel, maar zoveel heb ik niet altijd te vertellen haha.
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 163 ) 04-01-2015 10:27
Wat zou jij meenemen als je aan iedereen die er is een klein cadeautje zou moeten geven?

Een vrij lastige vraag aangezien je niet goed weet wat de smaak van iedere budgetgamer is. Ik heb daarom een idee wat niemand kan afslaan en dat zijn deze heerlijke frozen ijsjes. Ik durf te wedden dat niemand deze gaat afwijzen en dat we met zijn allen deze ijsjes eten rond een groot kampvuur. De eerste die een lekkend ijsje weet te bezorgen krijgt minder kans op de games.



avatar van Drafek
Drafek ( 427 ) 04-01-2015 10:40
Als ik iets moest meenemen dan zou ik natuurlijk warme chocomel meenemen .
Ik zou graag Far cry 4 voor de PC willen winnen .
avatar van Ashazy
Ashazy ( 1398   1) 04-01-2015 11:10
Hoe lang ik al op budgetgaming ben? Denk ongeveer al 5 jaar maar lang zonder account bezocht. Min account heb ik nu zo'n 20 maand.

Wat ik mee zou nemen? Vrij simpel warme mutsjes voor hun koude hoofdjes. Is dat handig zo'n grote bult mutsen mee te nemen? Nee, maar het word vast gewaardeerd!

Graag zou ik destiny voor de ps4 willen.
avatar van Banaan778
Banaan778 ( 41 ) 04-01-2015 12:31
Ik zou een Wii(U) met een paar partygames (zoals Wii party, Wii sports, Mario & Sonic op de olympische spelen deel iets, Super Smash Bros Brawl) meenemen om lekker met zn alle te kunnen gamen. De meeste mensen zullen dit wel leuk vinden, dus gameplezier is dan mijn cadeau.
(Als dit niet genoeg is, neem ik ook nog wel iets te eten mee.)

Ik denk dat ik Budgetgaming al 4 jaar ken, ooit via google gevonden. Ik vond de site wel handig, dus kwam ik steeds terug.
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 04-01-2015 12:34
Ik zou voor iedereen een klein cadeautje kopen. Ze hebben bijvoorbeeld leuke kleine game poppetjes (WoW bijv) bij de AC-tìon.

Ik ben bij BG gekomen, omdat ik op zoek was naar de beste prijs voor een game (weet niet meer welke) ergens begin 2013. Sindsdien kijk ik elke dag op BG en heb ik enorm veel gekocht .

Edit: ik herinner mij ook dat ik toen gelijk mee kon doen met de Four in February challenge
avatar van Davedtm
Davedtm ( 56 ) 04-01-2015 12:40
Gefeliciflapstaart!!!!

Om zoiets te vieren moet er uiteraard op gedronken worden!!
Ik neem twee flessen cheap cheap rum uit duitsland mee om te eindigen als half zatte piraat zoals Edward Conway zal doen!!
avatar van NjoY
NjoY ( 1363 ) 04-01-2015 13:00
Gefeliciteerd !!

Ben al lid sinds december 2005, hoe ik hier terecht kwam?
Volgens mij via informatie die in een topic op insidegamer.nl werd geplaatst.
Maar dat is wel erg lang geleden en dat soort dingen onthou ik nooit.
avatar van Epitome
Epitome ( 821   1) 04-01-2015 13:09
Van harte proficiat Budgetgaming, tien jaar alweer!

Ik ken Budgetgaming zeven jaar. Ik weet het niet precies meer, maar volgens mij kwam ik via het forum "Gathering of Tweakers" op deze website. Daar houden de bezoekers ook van gaming en het zijn Nederlanders, die willen ook hun games voor weinig bemachtigen!

Nu gebruik ik Budgetgaming dagelijks, om prijzen te checken, maar ook om prijswijzigingen door te geven. Community is belangrijk want dan kan iedereen meeprofiteren van lage prijzen voor games. Ik heb de community zien groeien, in het begin kende iedereen elkaar. Maar nu is het behoorlijk groot geworden en er komen nog veel mensen bij. Vooral als er acties zoals deze in samenwerking met Bart Smit worden georganiseerd.

Als cadeau zou ik voor iedereen een 3D model van Budgy meenemen waarin een lampje zit dat oplicht wanneer je mobiele telefoon gaat. Als gamer zet je je het volume van je telefoon uit als je midden in je favoriete game zit, maar je wilt wel bereikbaar blijven. Op deze manier zie je als Budgy licht geeft dat je telefoon overgaat. Een simpel, handig, budgetcadeautje dat iedereen wel kan gebruiken!


Nogmaals gefeliciteerd en op naar de volgende tien jaar!
avatar van RohanKishibe
RohanKishibe ( 14 ) 04-01-2015 13:19
Gefeliciteerd!

Ik zou kaasblokjes en stukjes worst meenemen, maar dan in de vorm van de kubus uit Mario
avatar van Basket
Basket ( 1115 ) 04-01-2015 13:36
Als ik een kadootje moest geven, wat gezien het thema van sneeuw/ijs er wel bij moet passen, zou dat het volgende zijn.

Ijs .. Frozen .. mijn naam is Olaf .. dus makkelijk :



Olaf frozen sleutelhangers

Die vallen altijd wel in de smaak en zijn nog handig ook.
avatar van Tyto_alba
Tyto_alba ( 527 ) 04-01-2015 13:47
als cadeautje neem ik wel voor iedereen bitterballen mee.
ik kom een jaar of 2 op deze site.
avatar van Ganon875
Ganon875 ( 14 ) 04-01-2015 13:53
Gefeliciteerd met het jubileum!

Als cadeau zou ik een sneeuwbalmaker cadeau geven. Dit voorwerp kan ook tijdens het feest eventueel voor spektakel zorgen, en als er ooit een keer sneeuw ligt in Nederland kan iedereen zonder koude handen een sneeuwbal gooien.
avatar van Sainter
Sainter ( 146 ) 04-01-2015 13:54
Van harte!
Ik zou als voor iedereen een sleutelhanger meenemen in de vorm van het logo van BG 10 jarig bestaan.
Ooit ben ik budgetgaming tegengekomen toen ik een spel goedkoop wou zoeken nogal logisch, maar ben daarna altijd blijven hangen.
avatar van Lfshiu
Lfshiu ( 205 ) 04-01-2015 13:59
Eind 2012 op zoek naar goedkope games en sindsdien ben ik lid van budgetgaming en vind het geweldig dat er zo'n community bestaat.

Wat ik zal meenemen tijdens het 10 jarige feest, nou een spelcomputer natuurlijk! Ik zou mijn N64 meenemen als cadeau en ondertussen kunnen we gelijk er op gamen

En nog gefeliciteerd budgetgaming!!!
avatar van QuickBulletHD
QuickBulletHD ( 344 ) 04-01-2015 15:10
Toch nog even snel meedoen :-)

Zit al zo'n 2,5 jaar op budgetgaming, maar ben pas bijna een jaar lid. Eerst alleen bezoeken om games te vergelijken. Maar nu kijk ik dagelijks op BG om niets te hoeven missen van prijsacties, en natuurlijk de laatste nieuwtjes.

Als ik iets zou moeten meegeven zou het een sleutelhangertje zijn met het BG-varkentje erop. Niet heel origineel maar sommige zullen dan dagelijks terugkijken op wat voor toffe dag het was ;-)
avatar van Passkes
Passkes ( 4 ) 04-01-2015 15:28
Inmiddels een jaar ingeschreven bij budgetgaming.nl en check vaak de aanbiedingen, vergelijkingen en laatste nieuwtjes

Als ik iets voor iedereen mee zou nemen als klein cadeautje, dan zou ik een dobbelsteen meenemen voor iedereen. Deze kunnen ze dan gebruiken bij het kiezen welke game ze eerst kopen

Het is soms erg lastig als je veel aanbod hebt in nieuwe mooie games.
Een dobbelsteen helpt je dan soms behoorlijk uit de brand door een keuze voor je te maken welke game je eerst moet kopen.
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 04-01-2015 15:38
Ik ben lid sinds 2009 en daarvoor keek ik al ruime tijd op budgetgaming.
Ik kan dan ook niet geloven dat Budgy al zolang bestaat. Lijkt voor mij dat het veel korter is, maarja de tijd vliegt dan ook wel heel rap.

Ik heb budgetgaming leren kennen in een moeilijke tijd, vanwege ziekte kon ik niet veel de deur uit en zat ik voornamelijk achter mijn ps3. Ik heb dan ook veel games via budgetgaming gekocht, ik vond het zonde om 60 euro voor een game uit te geven als dat met een beetje geduld ook voor 40 euro kon. Na veel zoeken online ben ik op budgetgaming gestuit en daarna ben ik blijven hangen omdat het overzicht altijd compleet was door leden die reacties onderaan toevoegen.

Ik hou niet zo van het koude weer dus als ik naar buiten ga dan zorg ik dat iets lekker warms in mijn maag heb. Als ik iets zou meenemen om weg te geven dan zou ik zelf lekkere huisgemaakte saucijzenbroodjes maken. Mijn specialiteit wat mijn moeder me al op jonge leeftijd geleerd heeft en wat ik eigen gemaakt heb met een lekkere pittige bite. Deze broodjes zou je niet willen missen! Als nagerecht een heerlijke appeltaart (ook zelfgemaakt uiteraard) met slagroom.
avatar van Zirkonium
Zirkonium ( 487 ) 04-01-2015 16:09
Ik zou chocolademunten meenemen en die vervolgens in blokjes verstoppen. Om ze eruit te laten schieten is het de bedoeling dat je er vol met je hoofd tegenaan springt!

Ik bezoek de webaite al sinds 2006 en heb een account sinds 2008. Ik ben niet altijd actief geweest op het forum of de site, maar als een game zocht was dit altijd de eerste plek waar ik begon met zoeken!
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 04-01-2015 16:49
Congrats Budgetgaming, zie net dat ik ook al 5 jaar lid ben bij deze fantastische website. Daarvoor keek ik ook al geregeld op deze site. Ben een tijdje niet actief geweest, had te maken met werk en de druk hierop.
avatar van Jigsaw
Jigsaw ( 2440 ) 04-01-2015 17:43
Gefeliciteerd,ik ben alweer 8 jaar lid van jullie en kwam per toeval op jullie site terecht.
Ik zou voor iedereen beschuit met muisjes mee willen nemen om te vieren dat we al 10 jaar van jullie genieten,op naar de volgende 10 jaar.
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 04-01-2015 19:17
Gefeliciteerd,ben lid sinds mei 2010.Toen pas een account aangemaakt.
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 04-01-2015 19:31
Gefeliciteerd!

Ik ben pas net iets meer dan een jaar van de partij. Volgens mij via Google op zoek naar de beste prijs toen ik hier een mooi overzichtje zag.

Op een wintersfeestje zou ik iets kouds meenemen.
Bv. Waterijs in de vorm van supermario.


avatar van Mellie
Mellie ( 1026 ) 04-01-2015 19:40
Ik zou mijn zelfgemaakte cupcakes meenemen!




Wat is een feestje zonder iets lekkers? En natuurlijk helemaal in stijl! Cup cakes voor echte gamers!
avatar van Chrono crosser
Chrono crosser ( 1827   1) 04-01-2015 19:48
Gefeliciteerd BG!!

Ik zou voor iedereen een echte Budgy spaarvarken meenemen en in elk spaarvarken doe ik €0,10. Een symbolisch, klein beginbedrag, waar je in 2015 al je games mee gaat kopen. Waar je natuurlijk op BG de laagste prijs van opgezocht hebt!
avatar van Superdarkknight
Superdarkknight ( 64 ) 04-01-2015 21:41
Van Harte Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van deze fantastische website Budgetgaming.nl Crew !!!

Als ik de bankrekening van Bill Gates had zou ik iedereen een Xbox One, Playstation 4 en Wii U meegeven om de complete next-gen console ervaring te geven met alle briljante exclusives van deze drie geweldige consoles

Maar met mijn huidige budget zou ik lekkere warme chocolademelk met optionele slagroom voor iedereen meenemen
avatar van Jordanmaster
Jordanmaster ( 1441 ) 04-01-2015 21:57
Laat, maar alsnog gefeliciteerd!

Wat ik weg zou geven zijn pantoffels in de vorm van een varken. Lekker warm voor in de winter en in geheel BG stijl. Ook zou dit er nogal hilarisch uitzien als iedereen die dingen draagt

Ben iets meer dan 3 jaar lid en dit blijft toch mijn go-to forum. Nergens is het zo gezellig als hier. Ook al post ik vrij weinig, het lezen alleen is al een plezier. Ik denk dat ik de goedkoopste prijs voor een game zocht en zo hier terecht ben gekomen. Ik weet wel dat ik werd afgeschrikt door die grijze waas wat de oude website was haha Toen ik me meer ging focussen op de inhoud, begon ik ook meer te posten. En daarom ben ik er nog!
avatar van Joltevd
Joltevd ( 67 ) 04-01-2015 22:14
Van harte gefeliciteerd!

Ik maak al 5 jaar dankbaar gebruik en pas sinds heel kort durf ik ook te reageren
avatar van Dmskho
Dmskho ( 134 ) 04-01-2015 22:27
Gefeliciflapstaart!

Mij lijkt perfecte cadeutje een limited edition budgetgaming sleutelhanger. Zo zijn de echte budgetgamers overal te herkennen d.m.v. de sleutelhanger.

Ik heb budgetgaming maanden geleden gevonden via google, nadat ik naar de goedkoopste prijs van een game zocht.
avatar van Lord
Lord ( 180 ) 04-01-2015 23:19
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd Budgetgaming crew!

Een ideaal cadeautje voor een gelegenheid zoals die lijkt me een spaarvarkentje, zoals het logo, met een voucher van bijvoorbeeld Bart Smit van 5€ erin. Op dit varkentje staat de site van budgetgaming vermeld en een pakkende slogan die mensen hier naartoe zal trekken. Zo leg je op een simpele manier de essentie van de website uit en doe je toch wat memorabels voor de consument. Succes!

Ik dwaal hier alweer rond sinds 2008. Ik werd door een van jullie pr-mensen aangesproken op de Gameplay toendertijd om een account aan te maken. Sindsdien is dit vaste prik als ik een game wil uitzoeken om mijn collectie uit te breiden.

Op dat er nog vele jaren bij mogen komen; Proost!
avatar van Melisza
Melisza ( 750 ) 04-01-2015 23:24
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming. op naar de volgende decennia!

Als aandenken zou ik een tiental rubberen sleutelhangers van Budgy in een kerstthema laten maken, om deze weg te geven op het winterfeest!

Daarnaast maak ik al 6 jaar met veel plezier en gemak gebruik van Budgetgaming. Via het tradingboard van Gamingonly kwam ik op het Budgetgaming tradingboard terecht en deze gebruik ik sindsdien nog steeds!
avatar van Cheatah
Cheatah ( 105 ) 04-01-2015 23:50
Gefeliciteerd Budgetgaming! (en ook aan mijzelf een felicitatie, want ik ben deze 29 december 30 geworden :-) Wel grappig toeval!)

Als host (crew van Budgetgaming) zou ik aan elke bezoeker een budgetgaming mok geven; een exclusive die het surfen naar aanbiedingen nog leuker maakt! Je kan deze vol met chocomelk aanbieden en dan mag je de mok na het winterse feest mee naar huis nemen.
Als bezoeker: free hugs en (door mijn vriendin) zelfgebreide mariomutsjes!

Ik ben hier lid sinds 15 maart 2013. Ik denk dat ik toendertijd deze site had ontdekt via www.n1ntendo.nl; toen kwam ik daar dagelijks even kijken, maar inmiddels hier :-)
avatar van Mantra
Mantra ( 231 ) 05-01-2015 00:00
Congrats BG, ik hoop dat jullie blijven groeien.

Wat willen budget gamers? Games natuurlijk Misschien een Budget Winter Retro Emulator Bundle op een USB stickie met een mooie collectie games uit het verleden: Epyx Winter Games voor de C64, Fire & Ice voor de Amiga, Winter Olympiad '88 voor de Atari ST. Er zijn vast nog meer games maar deze komen zo even in me op.

Ik ben zelf nog maar een aantal maanden lid toen ik zocht naar een ruilactie, en maar blijven plakken.
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 05-01-2015 00:35
10 jaar doen jullie goed! Op naar de volgende 10 jaar

Ik zou als cadeautje appeltaart voor iedereen meenemen!

Ik kom hier al jaaaren maar ik heb pas sinds een jaar een acount aangemaakt
avatar van Davidvb
Davidvb ( 3 ) 05-01-2015 01:54
Ik zou mijn beroemde Chocola & Espresso Rum taart (bodem van bastogne koeken) meenemen voor iedereen! Hij hoeft de oven niet in en is werkelijk absurd lekker! En dankzij de rum houdt hij iedereen ook lekker warm!

- Ik kom hier ook al jaren na een tip van een maatje. Is de 1e en vaak de enige site die ik bezoek als ik info over een nieuw te kopen game wil hebben.

P.S. Die wishlist met gewenste prijs is ook top trouwens!
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 05-01-2015 06:24

Quote:
[..]Ik ben al meer dan 4 jaar lid van BG, sinds 2010.
Heerlijk site is dit!

Voor een dergelijk feestje zou ik badges laten maken met daarop deze afbeelding
(picture) Gepost door: Ivo001 op 02-01-2015 20:02

Volgens mij bedoel je dit plaatje --->


avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 05-01-2015 08:30
Gefeliciteerd BG met het jubileum! Ter ere van het winterfeest zou ik voor een ieder een kraslot meenemen. Een kraslot heft helemaal niets met het winterse thema te maken maar het lijkt mij mooi om een aantal mensen een mooi bedrag te zien winnen zodat ze gamend het nieuwe jaar in kunnen!

Ik gebruik zelf BG al een hele tijd, lang voordat ik een account heb aangemaakt. Ik heb jaren gebruik gemaakt van de site om de beste prijzen voor games te vinden, zonder verder te kijken dan mijn neus lang is. Toen ik door kreeg dat er een heel actieve community achter zat heb ik een account aangemaakt en de rest is geschiedenis. Ik heb sinds 7 maanden stukken minder tijd om op BG rond te hangen ivm de geboorte van mijn dochtertje, maar ik lees nog veel mee en probeer zo af en toe nog wat te posten

Op de volgende 10 jaar!!
avatar van JBjeroen
JBjeroen ( 1186 ) 05-01-2015 10:41
Gefeliciteerd Budgetgaming!
Wat ben ik blij met deze site, het is ondertussen toch een site geworden waar ik geen afscheid meer van wil nemen dus nog vele jaren!

Ik zou voor iedereen een bg-kleur sjaal of muts meenemen, met Budgy als zijnde merkje. Zo kun je iedere bg-er herkennen in de winter. Ook staat dit voor de community die altijd een warm hard met elkaar voor heeft. Hierdoor worden nieuwkomer altijd met open armen ontvangen. Iets waar veel andere communitys nog wat van kunnen leren!
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 05-01-2015 11:07
Van harte gefeliciteerd! Geweldig dat deze functies eindelijk ingebouwd zijn in de site. Een super upgrade en een mooie kado voor het 10-jarig bestaan. Ik denk dat we hier nog veel plezier van gaan beleven.

Aan bovenstaande reacties te zien zal er al meer dan voldoende lekkers zijn op een budgetmeeting dus ik ga eens iets heel anders meenemen. Iedere bezoeker krijgt van mij een stapel sjablonen om een eigen Super Mario Diorama te maken! Mijn vriendin heeft dit deze kerst als surprise voor mij gemaakt en het eindresultaat is best tof. Zelf een beetje nepsneeuw er op en het voldoen ook nog eens aan het winterthema (en van de zomer haal je dat er weer af natuurlijk, zo heb je er het hele jaar iets aan)

Hier een voorbeeld van het internet van het eindresultaat:



Volgens mijn profiel hang ik hier sinds 2007 rond maar volgens mij is het wel langer. Ben nooit heel actief geweest maar wel altijd blijven meekijken en meelezen. Budgetgaming heeft me veel geld bespaard maar ook veel geld gekost (impulsief ingaan op een koopje). Ook al staat gamen nu op een iets lager pitje, ik zal hier altijd op de site terug blijven komen.
avatar van Chronootje
Chronootje ( 189 ) 05-01-2015 11:08
Gefeliciteerd!
Ik zou als cadeau voor iedereen een Bossche Bol meenemen, want als brabander kan dat natuurlijk niet anders

Ik lurk al een jaar of 4-5 op BG maar heb sinds ongeveer 1,5 jaar nu ook een eigen account waarop ik soms een reactie plaats en mee doe met dit soort prijsvragen Ik heb jullie leren kennen via een vriend van me die een tijdje voor mij al lurkte op de site.
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 05-01-2015 11:20
Gefeliciteerd BG!
Ik zou voor iedereen appelflappen meenemen. Ik heb de laatste maanden een aantal keer appelflappen gemaakt en zelfgemaakte appelflappen zijn toch wel het lekkerst!

Sinds eind 2008 kwam ik op de site (in 2009 geregistreerd) toen ik voor het eerst een console kocht, een xbox 360. Toen ik in september 2009 een ps3 kocht, verkocht ik de 360 weer met 12 spellen, waarvan ik de helft niet had gespeeld. Dus BG was niet altijd voor de beurs, maar gelukkig kan ik me tegenwoordig goed inhouden, wat betreft onnodige aankopen.
Op naar het volgende jubileum!
avatar van Jeffreypep
Jeffreypep ( 686 ) 05-01-2015 12:43
Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan budgetgaming!

Sinds 2010 kom ik hier bijna elke dag wel even kijken voor de laatste prijsreacties en het forum te bekijken.
Ik ben toen op de site gekomen, omdat ik de laagste prijs zocht voor een playstation 3.
Uiteindelijk heb ik hier bijna al mijn 200+ games via budgetgaming voor gekocht.
Nu ga ik vrolijk verder met de playstation 4 collectie

Ik zou voor het budgetgaming feest iedereen een compleet winter pakket geven. (muts, sjaal en handschoenen)
Alles natuurlijk met het budgetgaming logo erop

Zo is iedereen te herkennen op straat en hebben we het ook niet meer koud als we toch de deur uit moeten om onze games op te halen

Ik hoop dat de site nog lang zal bestaan!
Mijn steun hebben jullie voor altijd.

Op naar de 20 jaar en nog een gelukkig nieuw jaar voor heel budgetgaming
avatar van Pyromaniac
Pyromaniac ( 6 ) 05-01-2015 13:02
Allereerst gefeliciteerd met jullie 10jarig bestaan!

Als presentje dacht ik aan een lekkere versnapering.

avatar van Darkkoet
Darkkoet ( 199 ) 05-01-2015 13:30
Gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum.

Budgetgaming heb ik een aantal jaren geleden leren kennen toen ik opzoek was naar de goedkoopste prijs van een game.

Als cadeautje zal ik een pakjes speelkaarten geven. Hierdoor heeft iedereen een klein cadeautje wat die makkelijk mee naar huis kan meenemen. Natuurlijk kun je ook gelijk ter plaatsen een potje kaarten. Als de budgetgamers niet thuis achter de consoles of pc zitten, gaan ze in real-life gamen.
avatar van AJW
AJW ( 39 ) 05-01-2015 14:31
Gefeliciteerd jongens!

Ik ken Budgetgaming al een hele tijd. Ooit gehoord van een vriend van mij, omdat wij, net als zovelen hier, ook op zoek waren naar de beste prijzen voor games. Ik heb toch al een redelijk aantal games op webshops veel goedkoper kunnen krijgen, dankzij Budgetgaming natuurlijk!

Om de feestvreugde te verhogen en tegelijkertijd iedereen op te warmen, zou ik zorgen voor een goede voorraad Weduwe Joustra Beerenburg. Gaan mensen ook nog harder van schaatsen, of juist niet natuurlijk
avatar van Ekfad
Ekfad ( 843   4) 05-01-2015 19:29
Niets beter dan wat filliers om de koude te breken. Dus voor iedereen een kleine borrel! ( #filliers, filliers, de glaasjes van plezier!)

In ieder geval erg blij dat ik via PU bij jullie ben terechtgekomen.
avatar van DonAtello
DonAtello ( 914 ) 05-01-2015 19:49
Een stuk of 4 jaar geleden ben ik op budgetgaming.nl gekomen via de inmiddels dode site Ngamer. Was erg handig, is het nog steeds c:

Het antwoord op de vraag is heel simpel dus ik houd het kort. Iedereen krijgt precies één kussen. En dan beginnen we het grootste kussengevecht van Nederland.

Dankuwel.
avatar van Adorina
Adorina ( 8 ) 05-01-2015 20:12
10 jaar! Wow Gefeliciteerd! Ik hoop dat ik nog vele jaren met jullie mag meemaken.
Ik wil de crew en alle budgetgamers bedanken. Zonder jullie was budgetgaming niet mogelijk geweest. Ondanks dat ik pas 3 maanden lid ben gebruik ik budgetgaming al een aantal jaar. Ik heb veel euro's kunnen besparen dankzij de prijsreacties en daar ben ik iedereen ontzettend dankbaar voor.
Als er een feest word gegeven? Niks als. Wat mij betreft komt dat feest er sowieso. Mijn budgytaart mag dan ook niet ontbreken. Ik zie het al helemaal voor me.
Er draait gezellige muziek, er zitten mensen te schaatsen op de ijsbaan en te lachen aan de ijsbar. Overal lopen er budgetgamers/crew rond. Iedereen eet taart en verwisselt ID's. Ze lachen, sommigen vragen zich af waarom dit feest niet eerder is gegeven. En ik? Ik zit te staren naar super smash bross & Destiny, terwijl ik me afvraag wie die spellen vanavond nog mee krijgt.
avatar van _Casper_
_Casper_ ( 499 ) 05-01-2015 20:36
Grtz budgetgamin!! ben al vele jaren trouw lid en heb dankzij jullie al vele euro's bespaard! en naast t besparen kom ik hier ook graag voor de gezelligheid!
Graag zou ik Collectors Edition van Destiny winnen

Wat ik mee zou nemen, ik zou daar vers voor iedereen pannenkoekjes gaan bakken in de vorm van n kerstboom!!! ... Lekker met poedersuiker of stroop.. dat word genieten!
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29539   288) 05-01-2015 21:00
Leuk om te zien dat de site, waar ik in het dagelijkse leven zoveel mee bezig ben, te zien groeien tot wat het nu is geworden. Het is een site met een hechte groep budgetgamers die er samen voor zorgen dat iedereen kan profiteren van goedkope videogames. Het unieke hierbij is, dat de groep steeds hechter wordt en dat er ook steeds meer vertrouwen is onderling, een goed voorbeeld is de meeneemcorner. Het verbaast mij elke dag weer hoeveel mensen op goed vertrouwen games of wat dan ook meenemen voor anderen. Zo iets zie je gewoon nergens!

Daarnaast weet ik ook dat de mensen achter de schermen ontzettend hard werken met beperkte middelen, en hierbij wil ik ze dan ook bedanken voor hun tomeloze inzet en doorzettingsvermogen van dit project. Jullie mogen concluderen dat het een groot succes is en het wordt alleen maar beter!

Naar het feest zou ik een persoonlijk briefje voor iedereen die aanwezig is meenemen, ik ken inmiddels bijna iedereen dus het lijkt mij leuk om over iedereen persoonlijk een leuk stukje te schrijven zodat we om elkaars berichten kunnen lachen en kunnen terugblikken op de geweldige eerste 10 jaar Budgetgaming.

Mijn aanwezigheid op deze website is vanaf 08-08-2009 en ik ben inmiddels 9000+ posts verder zonder te spammen
avatar van DeX97
DeX97 ( 952 ) 05-01-2015 21:39
Allereerst gefeliciteerd met jullie tien jarige bestaan.

Een sleutelhanger van Budgy het spaarvarkentje lijkt mij wel een goed idee als cadeau. Deze sleutelhanger is dan gewoon een metalen plaatje van Budgy, met ijspegels aan zijn neus, zodat het winterse thema er in ieder geval in terugkomt . Het is maar iets simpels, maar wel iets simpels dat je steeds weer herinnert aan het geweldige Bugetgaming jubileumfeest!

Ik heb een Budgetgaming-account sinds 11-04-2013. Ik gebruik de site echter al veel langer. Ik kwam hier terecht toen ik op Google zocht naar een prijsvergelijker voor games. Sinds ik deze site gevonden heb, heb ik nooit meer een andere gebruikt .
avatar van Alexoon
Alexoon ( 863 ) 05-01-2015 22:20
Gefeliciteerd budgetgaming!! Super dat jullie al zo lang deze mooie diensten uitvoeren. Natuurlijk wil ik zelf ook meedoen met de prijsvragen, dus mijn antwoord is:
Een mooie chocomel mok gevuld met heerlijke chocomelk (warm natuurlijk). Waarom? Nou ja iedereen heeft toch behoefte aan een lekkere chocomel in de winter, is lekker verwarmend!!

Oh en ik ben ongeveer een jaar geleden deze site tegengekomen door te googlen , ik was op zoek naar een plek waar je goedkoop games kan komen en volgens mij ben ik gewoon het zo tegengekomen.
avatar van StrawHat_
StrawHat_ ( 165 ) 05-01-2015 22:56
Als cadeautje zou ik zelfgemaakte mini croissantjes met daarin pittige knakworstjes geven. De laatste tijd ben ik daar toch wel heel erg verslaafd aan geraakt, en iedereen verdient het om die goddelijke smaak in zijn of haar mond te krijgen.

Ik gebruik deze site al jaren voor het zoeken naar de goedkoopste prijs van games, maar ik heb nu pas een account aangemaakt. Hartelijk gefeliciteerd met het tien jarig bestaan!
avatar van Bluestar
Bluestar ( 17 ) 05-01-2015 23:42
Gefeliciteeeeerrrrddd!!!

Een succes van 10 maar, dat is een grote trophy/achievement. Ik hoop dat jullie nog vele jaren zullen zien.

Ik wil graag mee doen en ga zo mijn wish list invullen. Voor de feest heb ik voor iedereen snoepjes I de form van BG. Rood en groot.

Ik wens trouwens iedereen een gelukkig nieuw maar.
avatar van Tantor
Tantor ( 639 ) 05-01-2015 23:43
Ik zou iets heel speciaals klaarmaken voor een heel speciale gelegenheid zoals dit. Wat ik zou uitdelen zijn dadels gevuld met roomkaas, gewikkeld in spek. Dat in de oven doen, en vervolgens dopen in de honing, en je hebt een heuse smaakexplosie op je tong. Het zoete van de dadel en de honing, gecombineerd met de knapperige spek en die ietwat gesmolten roomkaas maken het een echte belevenis. Zelf hou ik erg van het maken van zulke uitdagende recepten

(Ik weet, niet het eerste waar je aan denkt bij een winters hapje, maar geloof me: je wordt helemaal warm van binnen!)

Volgens mij heb ik mij ergens in 2009 of 2010 geregistreerd. Ik ben er dus niet vanaf het begin af aan bij geweest, maar heb ik wel vele momenten met gedeelt, zoals de nieuwe layout van de website, de hypes van de nieuwe consoles, en de toevoeging van de blu-ray categorie om zo maar wat te noemen. Het is heel mooi om te zien hoe deze site en deze community zijn uitgegroeid tot wat het nu is geworden, en daar deel van uit te mogen maken.
avatar van Kaluche
Kaluche ( 794 ) 05-01-2015 23:53
Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!!!

En om wat kleins weg te geven zou ik aan iederreen custard cakejes geven...
avatar van Sp0rtl1fe
Sp0rtl1fe ( 44 ) 06-01-2015 15:57
Gefeliciteerd BG! En de beste wensen voor iedereen. Dat het weer een mooi cheap gamejaar mag worden!

Naar een winterfeest zou ik zeker broodjes Unox met mosterd meenemen.
avatar van Remedy
Remedy ( 1287   2) 07-01-2015 15:57
Gefeliciteerd! Ik kom al jaren op deze site (laatste jaar stuk minder) en ik vind het nog steeds een top initiatief.

Wat ik zou meenemen is duidelijk: barbeque met sateetjes.
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 07-01-2015 20:45
Gefeliciteerd budget gaming!

Voor een winterfeest neem ik een Apres ski bar mee.

Lid sinds 2010. Ooit via berichtje op Tweakers.net hier terecht gekomen.
(en nooit meer weggegaan )
Kom her nog regelmatig voor opzoeken van prijzen en post af en toe wat in prijsvragen forum.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 09-01-2015 20:57
Rol: Administrator
Uitslag komt eind dit weekend, uiterlijk begin volgende week.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 09-01-2015 21:15
#vindikleuk