Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Vergelijk nu ook Pokemon TCG en Nerf prijzen op Budgetspelen

We blijven doorbouwen aan Budgetspelen, kon je al alle bordspellen en al het LEGO vergelijken, ditmaal hebben we goed nieuws voor Pokemon fans! Kon je eerder al Pokemon spellen vinden zoals Pokemon Kanto Monopoly en natuurlijk de Pokemon games op Budgetgaming. Maar die Pokemon kaarten bleven altijd aardig aan de prijs.

Vergelijk nu ook de beste prijzen voor alles van de Pokemon Trading Card Game
Naar diverse aanvragen kun je vanaf nu is het ook mogelijk om de prijzen van alle Pokemon TCG Ruilkaarten met elkaar te vergelijken!Dat betekent dat we voor alle Pokemon Trading Card Game fans nu ook een overzicht hebben van waar je alle booster packs, verzameldozen en andere pokemon TCG producten het gemakkelijkst kunt vinden.

Bekijk hier de Pokemon TCG prijslijsten!

Er mist vast nog wel iets, is het iets waar je graag de prijs van wilt weten? Meldt dit Pokemon TCG item hieronder en we gaan hem voor je toevoegen!

Verder nog een belangrijke vraag aan jullie, op dit moment hebben we alles geordend op bijvoorbeeld Booster packs, Collection Boxes (Verzameldozen), is dit handig voor jullie, of is het fijner als het bijvoorbeeld op volgorde van serie staat? Volgende vraag is, is Booster Pack en Collection Box duidelijk genoeg, of is Nederlandse versie fijner? (Verzameldoos, Pakje)

We horen graag jullie feedback!Hoe het met de Trading Card Game ooit allemaal begon, misschien heb je zelf ook nog wel Pokemonkaarten ergens liggen.


Bonus: Ook Nerf nu te vergelijken op Budgetspelen
Als bonus kun je vanaf vandaag tevens alles van Nerf vinden op Budgetspelen. Van de NERF N-Strike Modulus Blaster tot de NERF Zombie Strike Doominator . Er is zelfs een Sluipschutter Nerfgun. Nagenoeg alle geweren staan erin, zodat je in n keer kunt zien waar je ook dit speelgoed het goedkoopst kunt vinden.

Bekijk hier alles van Nerf!

Tot Slot
Op Budgetgaming knallen we vrolijk verder en zijn we druk aan het voorbereiden om je een overzicht te bieden van de Black Friday en Cyber Monday deals. Winkels beginnen vandaag al met diverse deals, maar er komen er vast nog meer bij op Black Friday zelf. Lees ook voor de meest recente findings van jullie het Black Friday 2017 topic. Eens kijken waar we zoal straks op kunnen gaan besparen, of gaat het juist resulteren in een lege portemonnee? De tijd zal het leren.

Laatste reacties

avatar van Alex
Door Alex (6503 reacties) op 20-11-2017 17:45
( PM )
Leuke toevoeging voor Budgetspelen! Ik spaarde ooit Pokmon kaarten, maar door de kosten ben ik gestopt.

nerf is ook erg leuk maar zo duuuuuuur
avatar van Davidov
Door Davidov (8906 reacties) op 20-11-2017 19:43
( PM )
Nice, nu Magie the Gathering nog svp!
avatar van Nickachu
Door Nickachu (660 reacties) op 21-11-2017 08:30
( PM )
Mooi! Koop wel eens wat Pokemon Boosters, nu hoef ik zelf niet meer uit te pluizen waar ze het goedkoopst zijn.
avatar van Rubans
Door Rubans (462 reacties) op 23-11-2017 11:08
( PM )
Dat duurde lang zeg..