Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Red Dead Redemption 2: Alle nachtopeningen, versies en deals

We hebben maar liefst acht jaar op moeten wachten, maar het is bijna zover. Op vrijdag 26 oktober kunnen we allemaal onze cowboyhoed weerter hande nemen en met een strohalm in de mond over straat, het is de dag dat Red Dead Redemption 2 in de winkelschappen ligt! Houdt je maar alvast goed vast, want het wordt weer een wilde rit.

Om jouw in ieder geval alvast het zadel in te hijsen, hebben we een buyer’s guide voor je in elkaar gezet. Deze is voor iedereen die nog een exemplaar moet bestellen (welke edities zijn er allemaal? Wat zit er bij elke editie? Waar zijn ze het goedkoopst?), maar ook om je te laten zien wat er zoal verkrijgbaar gaat zijn rondom de game qua goodies en items. Daarnaast hebben we voor de Budgetgamers die zweren bij een mooi fysiek exemplaar, een overzicht voor je van alle nachtopeningen die gaan plaatsvinden in de nacht van 25 op 26 oktober. En wist je bijvoorbeeld dat er tóch een Xbox One bundel verkrijgbaar zal gaan zijn? Kortom, wil je Red Dead Redemption 2 nog bestellen of wil je alles hebben rondom de game? Lees dan gauw verder.Wat is het verschil tussen de Standard, Special en Ultimate Edition en de Collector’s Box?
Red Dead Redemption komt uit in drie verschillende uitvoeringen. Je hebt de Red Dead Redemption 2 Standard, Special en Ultimate Edition. De Special Edition geeft extra’s voor het verhaal, terwijl de Ultimate Edition je ook de nodige extra’s biedt voor de multiplayer van Red Dead Redemption 2. Daarnaast is er ook nog de Red Dead Redemption 2: Collector’s Box. Bij deze laatste zit echter geen exemplaar van de game, we leggen hieronder uit waarom dat het geval is. Tevens vind je hieronder een uitleg van wat je nu precies bij elke editie krijgt.

Red Dead Redemption 2: Standard Edition is voor de speler die geen extra's hoeft
Ten eerste is daar natuurlijk de standaard uitvoering, deze bevat simpelweg de standaard game waar je direct mee aan de slag kunt en is het meest budget van alle uitvoeringen. Sowieso krijg je als extra’tje bij je preorder een Outlaw Survival Kit met enkele items die bij elke preorder zal zitten.

Red Dead Redemption 2 PS4 Standard Edition prijzen
Red Dead Redemption 2 Xbox One Standard Edition prijzen
Red Dead Redemption 2: Special Edition is voor de fanatieke singleplayer speler
De special edition van Red Dead Redemption 2 is voor de Budgetgamers graag beschikking willen over alle offline content. Er zitten geen online bonussen bij. Zo bevat de Special edition een exclusieve wereldmap die je aan de muur kunt hangen om tijdens het avontuur alle belangrijke punten af te strepen en schatlocaties aan te kruizen. Zo heb je straks je eigen verhaal aan de muur hangen.
Daarnaast zitten er zes Downloadable conten pakjes bij, het gaat hier om extra missies waaronder een bankroof en een bendeschuilplaats van de Del Lobos die je moet ontdoen van de nodige bandieten. Het zorgt in ieder geval voor de nodige extra goudstaven en loot die je goed zult kunnen gebruiken. Verder krijg je ook een racepaard, samen met een exclusief Nuevo Paraiso zadel. Wat het zadel speciaal maakt is nog niet bekend, maar het schijnt handgemaakt te zijn van een chocoladekleurig leer met een zilveren medaillon erop.

Voor de rest krijg je nog wat items, waaronder een talisman voor aan je laars, een nieuwe Nuevo Paraiso Gunslinger outfit, enkele gameplay boosts, geldbonussen en kortingen op diverse upgrades die je kunt aanschaffen tijdens het spelen. Het pakketje wordt afgerond met drie extra wapens, een volcanic Pistool, een Shotgun en een Lancaster Vermin geweer. Je bent zo klaar om het Wilde Westen te trotseren. Alle aanvullingen zijn voor het offline verhaal. De prijs van deze editie ligt rond de € 84,99.


Inhoud in het kort:
- Bankroof en Bendeschuilplaatsmissie in de verhaalmodus
- Racepaard + zadel
- Talisman en Medallion voor Gameplay Bonussen
- Gameplay Boosts, Cash Bonussen & kortingen in de winkels
- The Nuevo Paraiso Gunslinger Outfit
- Gratis toegang tot enkele wapens (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun & Lancaster Varmint Rifle
Adviesprijs: € 84,99

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition is voor de fanatieke online speler
De Ultimate edition bevat alles wat er in de Special edition zit, plus nog extra bonus content om online alvast iedereen een stapje voor te zijn. Deze editie is dan ook voornamelijk voor die gene die van plan zijn (veel) online te spelen.
Voor de online modus krijg je twee extra outfits; de Blackrose Bounty Hunter outfit, die o.a. een gouden zakhorloge bevat, en de Copperhead Enforcer Outfit. Verder krijg je ook een Zwart Chestnut racepaard om zo alvast de concurrentie te snel af te zijn. Het paard komt uitgerust met het High Plains Cutting zadel, wat uit zwart leer bestaat met hier en daar wat gouden accenten. Mogelijk zijn deze gouden elementen in de outfit en het zadel om aan te tonen dat je de Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition hebt aangeschaft.

Tot slot krijg je wat extra wapens, een extra thema voor je online kamp (wat suggereert dat je een eigen kamp hebt die je kunt tweaken) en XP boosts tot level 25 om zo snel dit niveau te bereiken. Het prijskaartje ligt € 15 boven de Special Edition, de Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition heb je in huis voor € 92,99


Inhoud in het kort:
- Alles wat er bij Special Edition zit
- Steelbook
Verder diverse online bonussen:
- 2 bonus outfits (Blackrose Bounty Hunter Outfit en de Copperhead Enforcer Outfit)
- Racepaard plus zadel
- Gratis survivor thema voor in je kamp
- Extra wapens (Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun & Lancaster Varmint Rifle)
- Rank Bonussen tot level 25
Adviesprijs: € 99,99

Red Dead Redemption 2: Collector’s Box uit de doeken
Tot slot is daar dan de exclusieve Red Dead Redemption 2 Collector’s Box die slechts bij een paar winkels te koop is. Tevens zal de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box te krijgen gaan tijdens de nachtopeningen van MediaMarkt.

Het is een leuk collector’s item maar let op! De game zelf zit er niet bij! Dat is wel belangrijk om te weten. Op de vraag deze er niet bij zir, meldt Rockstar, dat ze iedereen die een digitaal exemplaar van Red Dead Redemption 2 wil kopen, ook de kans willen bieden om de Collector’s Box te kunnen scoren. Als de game er fysiek bij zou zitten, zou je hem niet meer digitaal kunnnen scoren. Maar goed, wat zit er allemaal in de doos? Waar bij de andere uitvoeringen het voornamelijk om extra online content gaat, puilt de Collector Box uit met exclusieve fysieke Red Dead Redemption 2 goodies. Grote kans dat er zelfs weer hints in zullen zitten naar iets geheims in de game?

Ten eerste komt de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box in een mooi rood metalen kistje inclusief slot en sleutel. Het doosje is geïnspireerd op een lockbox van de Van der Linde bende en is gegraveerd met het Cornwall Freight & Commodities plakket.
In het kistje zit van alles, Er zit een verzamelbare munt in met aan de ene kant een landschap en aan de andere kant een Amerikaanse buffel erop. Verder zit er een dubbelzijdige puzzel in van 100 stukjes. Een bandana die je voor je gezicht kunt doen om in stijl de game te spelen, een echte schatkaart die je in het begin op weg gaat helpen. Er staan namelijk locaties op van verborgen schatten in de game!

Verder krijg je er een pin set bij in een mooi tasje, speelkaarten voor je aankomende pokeravonden en een Wheeler, Rawson & Co catalogus van 150 pagina’s die je ook terugvindt in de winkels van Red Dead Redemption 2. Tot slot zitten er 12 cigarettenkaarten bij. Blijkbaar is het zo dat je in de game cigarettenkaarten kunt verzamelen, deze 12 kaarten bestaan uit fysieke uitvoeringen, dat duidt er op dat er dus heel wat kaarten ingame te verzamelen zullen gaan zijn. De adviesprijs van dit hebbedingetje is € 99,99. Koop je de game er los bij (want die wil je vast ook), dan zit je met de standaard game op ongeveer € 155. Daarmee lijkt deze Collector Box er eentje voor de echte fans, het was mooi geweest als er bijvoorbeeld een figurine of iets bij had gezeten.


Inhoud in het kort:
- Red Dead Redemption 2: Collector’s Box
- Collectable Challenge Munt
- Dubbelzijdige puzzel Sided Puzzle:
- Six Shooter Bandana
- Schatkaart met te vinden schatten
- Pin set met tasje
- Speelkaarten
- Wheeler, Rawson and Co. Catalogus (150 pagina’s)
- 12 ingame verzamelbare sigaretten kaarten
Adviesprijs: € 99,99 (Bevat geen game)

Red Dead Redemption 2: Pre-orderbonussen voor iedereen die de game deze week scoort
Welke editie je ook bestelt, je krijgt bij elke editie ook nog enkele pre-orderbonussen. Zo krijg je een oorlogspaard en de Outlaw Survival kit met enkele items.


Verder zijn er nog enkele pre-orderbonussen voor als je de game digitaal koopt. Als je de game namelijk via Xbox Live of de PSN Store bestelt krijg je een kleine cashbonus die je de mogelijkheid bieden wat eten en een wapen te kopen( klinkt dus als niet veel) en een schatkaart met de eerste schatten. De schatkaart kreeg je echter alleen als je de game voor 31 juli bestelt.

Als je hem digitaal bestelt krijg je verder ook bij GTA een ingame cashbonus, afhankelijk van welke editie je koopt:
Red Dead Redemption 2: Standard Edition Digital Pre-Order: Get GTA$500,000
Red Dead Redemption 2: Special Edition Digital Pre-Order: Get GTA$1,000,000
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition Digital Pre-Order: Get GTA$2,000,000
De prijs voor de standaard game ligt daar wel hoger met een prijskaartje van € 69,99.

Waar is Red Dead Redemption 2 het goedkoopst?
Om te beginnen hebben we natuurlijk voor je een overzicht van alle uitvoeringen, de prijzen die er bij staan zijn de prijzen die op het moment van schrijven de laagste prijs waren. Voor het gemak zetten we ze allemaal even op een rij. Klik op de editie van je keuze om naar het prijsprofiel te gaan.

De prijs van de Standard edition ligt op het moment van schrijven rond de € 55
Red Dead Redemption 2 PS4 Standard Edition
Red Dead Redemption 2 Xbox One Standard Edition

De prijs van de Special Edition ligt rond de €76
Red Dead Redemption 2 PS4 Special Edition
Red Dead Redemption 2 Xbox One Special Edition

De prijs van de Ultimate Edition ligt rond de €93
Red Dead Redemption 2 PS4 Ultimate Edition
Red Dead Redemption 2 Xbox One Ultimate Edition

De prijs van de collector’s box ligt rond de € 99
Red Dead Redemption 2 Collector’s BoxInruilactie: Ruil 2 games in en krijg Red Dead Redemption 2 voor € 25
Je kunt de game nog tot en met donderdag nog bestellen, dan heb je hem vrijdag op de releasedag in huis. Heb je momenteel verder echt een beperkt budget? Dan is het tot slot goed om te weten dat GameMania een inruil actie heeft waarbij je 2 PS4 of Xbox One games kunt inleveren om de game vervolgens voor € 25 mee naar huis te kunnen nemen. Wil je checken of de games die jij nog hebt liggen hier voor in aanmerking komen? Dan kun je hier de volledige lijst vinden met games die ingeruild mogen worden.Welke Red Dead Redemption Console bundels zijn er beschikbaar?
Red Dead Redemption 2 gratis bij diverse Xbox One S en Xbox One X bundels
Goed nieuws voor die gene die naar een Xbox One bundel zoeken, want vandaag is er last minute alsnog een Xbox One bundel verschenen. Het gaat om een Xbox One S 1TB met twee controllers en de game. Zie voor meer informatie ook hier. Daarnaast krijg je bij élke reeds uitgekomen Xbox One bundel tijdelijk Red Dead Redemption 2 geheel gratis. Dus ook bij de Forza Horizon 4, PUBG en Fortnite bundels bijvoorbeeld.

Xbox One S (1 TB) + 2 controllers + Red Dead Redemption 2 € 245,-

Vanaf 26 tot 28 oktober krijg je Red Dead Redemption 2 ook gratis bij de volgende bundels:
Xbox One S (1 TB) + Fortnite (2000 V-Bucks) + Red Dead Redemption 2 € 289,-
Xbox One S (1 TB) + Forza Horizon 4 + Red Dead Redemption 2 € 299,99
Xbox One X + Shadow of the Tomb Raider + Red Dead Redemption 2 € 499,99
Xbox One X + Forza Horizon 4 / Forza 7 + Red Dead Redemption 2 € 444PlayStation 4 (1TB) Console + Red DeadRedemption 2 Bundel
Voor de PlayStation 4 is er ditmaal één bundel beschikbaar. Het gaat hier om een PlayStation Pro (1 TB) met de game. Was je al op zoek naar een PlayStation Pro, of ben je uberhaupt nog op zoek naar een PlayStation 4, dan is dit natuurlijk een mooie combinatie.

PlayStation 4 Pro (1 TB) + Red Dead Redemption 2 € 438,-Nachtopeningen: Welke winkels gaan er in de nacht van 25-10 op 26-10 open en welke goodies krijg je?
Kan je niet wachten om straks aan de slag te gaan met Red Dead Redemption 2? Dan is er goed nieuws, er gaan namelijk diverse MediaMarkten al op 26 oktober 0:01 open zodat je meteen aan de slag kunt met de game. Er staat verder niets vermeld op de MediaMarkt site zelf, maar hebben bevestiging gevraagd rondom deze locaties en deze gaan sowieso open gedurende de nacht.

Verder krijgt iedereen die een Red Dead Redemption 2 gedurende de nachtopening scoort als goodie een gratis A1 poster van Red Dead Redemption 2. Een mooie manier om de gameroom te pimpen met mogelijk de game van het jaar. De prijs van de standaard editie zal liggen op € 55.

Hier een overzicht van de winkels die ‘s nachts opengaan:

MediaMarkt Winkels met nachtopeningen in de nacht van 25 op 26 oktober:
- MediaMarkt Den Bosch
- MediaMarkt Leeuwarden
- MediaMarkt Arnhem
- MediaMarkt Drachten
- MediaMarkt Ede
- Mediamarkt Hengelo

Ben je verder nog op zoek naar de RDR 2 Collector’s Box? Dan is het goed om te weten dat die op die avond verkrijgbaar zal zijn bij de vestigingen die meedoen! Twijfel je nog over deze Box of wil je die juist zo snel mogelijk in bezit hebben, dan kun je deze dus gedurende die nacht eens van dichtbij bekijken en wie weet wel toevoegen aan de collectie.

Verder gaan er ook enkele GameMania winkels open in de nacht van 25 op 26 oktober. Ook hier hebben we info binnen gekregen en staat het niet op de website zelf.

GameMania Winkels met nachtopeningen in de nacht van 25 op 26 oktober:
GameMania Katwijk
GameMania Leeuwarden
GameMania Leiden
GameMania Utrecht

Als je voorbesteld bij GameMania krijg je mogelijk een gratis sleutelhanger, de kans bestaat dat je die op die avond ook krijgt al is hier geen bevestiging van. Het ziet er verder naar uit dat voornamelijk Leeuwarden de luxe krijgt van maar liefst twee winkels die gedurende de nacht van 25 op 26 oktober de deuren zullen openen. Verder zijn er enkele andere winkels nog die open gaan:

Games 4 Us in Ede
Play-it in Emmen
Game Shop Twente in Enschede
Play-it in Hoogeveen
Game Shock in Oss
Play-it Stadskanaal
Haniel Gameshop in Zutphen
Wat kan ik nog meer kopen rondom Red Dead Redemption 2?
Red Dead Redemption 2 Standard & Collector Strategy guides
Wil je geen goudstaaf missen of houd je gewoon van het snuffelen door deze bijzondere boeken, dan is het verder goed om te weten dat er ook twee Strategy guides rond de release zullen verschijnen. Het gaat hierbij om de standaard uitvoering en de Collectors Edition Strategy Guide. Deze laatste is gedrukt op hooge kwaliteits papier en bevat een extra karakter art gallery hoofdstuk van 30 pagina’s. Helaas zitten er geen extra goodies bij. Wil je niets missen, dan kan één van deze strategy guides je in ieder geval op weg helpen. Momenteel is die verkrijgbaar bij verschillende winkels, zie voor de beste prijs de links hieronder.
Red Dead Redemption 2 Standard Strategy Guide € 20,99
Red Dead Redemption 2 Collector Edition Strategy Guide € 29,98Red Dead Redemption 2 Rockstar shirt
Wil je straks in stijl de game spelen, dan is het verder goed om te weten dat er ook een Red Dead Redemption 2 shirt vanaf volgende week in de winkels ligt. Hierop is de letter R van Rockstar afgebeeld in stijltje van Red Dead Redemption 2. Het shirt komt in de maten M tot XXL en kost € 24,98. Zie voor nog meer shirts ook het Rockstar Warehouse.

Red Dead Redemption 2 Rockstar T-shirt € 24,98Red Dead Redemption 2 sleutelhanger & pins
Minder spannend, maar wie weet leuk als hebbedingetjes zijn de pins en sleutelhangers die je kunt krijgen rondom de game. Zo zijn er twee verschillende sleutelhangers en is er een pinset. De sleutelhanger krijg je overigens gratis als je de game preorder bij GameMania. Zie voor meer informatie rondom deze hebbedingetjes ook hieronder:

Red Dead Redemption Pins & SleutelhangersHeb je nog niet genoeg en wil je tot de limited edition strohalm aan toe in je collectie hebben? Dan kun je nog meer goodies vinden in de Rockstar Store. Het zijn wel voornamelijk shirts, opvallend is dat zelfs als je zou willen er helaas nergens een figurine of wat dan ook te krijgen zal zijn rondom de game.

Nog heel eventjes geduld nog en dan is het weer zover!
Wij kijken alvast enorm uit naar Red Dead Redemption 2! Kijken jullie ook uit naar de game of juist helemaal niet? Welke versie ga je halen? Laat het weten in de comments. In ieder geval zullen we als we nog meer mooie of aparte deals tegenkomen deze natuurlijk updaten. Ook als we meer nachtopeningen tegenkomen voegen we deze toe, maar we hopen dat we je zo al een heel stuk op weg hebben kunnen helpen!

Meld het ook vooral als je nog mooie deals of andere aankoopacties hebt gezien. Zo krijgen we een nog completer beeld van wat er allemaal beschikbaar is. Voor die gene die Red Dead Redemption 2 straks gaan halen, alvast heel veel speelplezier! Wie weet zien we je terug op het strijdveld.

Laatste reacties

avatar van AngeloG
AngeloG ( 2448 ) 22-10-2018 13:06
Handig overzicht!

De game heb ik in de pre-order maar ik voel de hype helaas nog niet
avatar van Swift
Swift ( 9562   6) 22-10-2018 13:09
Zo een overzicht is best handig als een game meer dan 3 versies krijgt... Misschien altijd maar doen?
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36631   64) 22-10-2018 13:10
Ik moet wel iets uit dit overzicht kopen. Begreep namelijk als ik dit weekend geen RDR2 speel mijzelf gren gamer meer mag noemen. Zal flink wat afstanden te voet moeten afleggen aangezien ik ook fobie heb voor paarden en daarom het spel zoveel mogelijk probeerde te ontwijken.
avatar van Nickachu
Nickachu ( 1033 ) 22-10-2018 13:14
Mooi overzicht! Ondanks dat ik enorm uitkijk naar deze game, heb ik gewoon de standaard editie preordered. Ik vind de Special Edition veel te duur gezien de extra's die je krijgt. De DLC's zijn mijn inziens eerder een soort Pre-order bonus.
avatar van Earase
Earase ( 371 ) 22-10-2018 13:18
Zeer handig overzicht voor de mensen die nog twijfelen tussen de verschillende versies, top gedaan.

Nog een kleine aanvulling op de Ultimate edition: Die komt namelijk in steelbook-hoes. Voor sommige mensen niet onbelangrijk, dat was voor mij de reden om deze versie te kiezen.
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8019 ) 22-10-2018 13:22
Is die DLC bankheist missie van de special edition straks ook los te koop?
avatar van ZWGamemaster
ZWGamemaster ( 2403 ) 22-10-2018 13:25
Erg jammer dat er geen nachtopening is in regio Amsterdam
avatar van DnDoel
DnDoel ( 25 ) 22-10-2018 13:31
En er is een nachtopening bij Game Shop Twente.
En er is een nachtopening bij Game Shock Oss.
En er is een nachtopening bij Games 4 Us Ede.
En er is een nachtopening bij Haniel Gameshop Zutphen.
avatar van Smocho
Smocho ( 3075 ) 22-10-2018 13:36
De ultimate edition heeft ook nog een steelbook er bij, de special edition niet. Dit staat niet vermeld in het overzicht hier boven, tenzij ik natuurlijk weer eens scheel zit te kijken
avatar van SR8
SR8 ( 3749   2) 22-10-2018 13:38
Quote:
De prijs tijdens van de standaard editie zal liggen op € 55.

Say what
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 33793   1) 22-10-2018 13:42
Rol: Forum Moderator
Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie.
avatar van MrFit
MrFit ( 675 ) 22-10-2018 14:03
Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt?

Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop?
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 33793   1) 22-10-2018 14:08
Rol: Forum Moderator
Quote:
Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt?

Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop?

Afgezien van die twee kleine sidequests (kan me niet voorstellen dat het grote quests zijn, omdat je dan teveel mensen uitsluit) lijkt het puur om cosmetische dingen te gaan. Daar ga ik niet zoveel geld aan uitgeven hoor.
avatar van PBJ85
PBJ85 ( 317   1) 22-10-2018 14:20
zo juist bij Wehkamp voor 55 euro besteld...
avatar van Swift
Swift ( 9562   6) 22-10-2018 14:26
Quote:
[..]


Afgezien van die twee kleine sidequests (kan me niet voorstellen dat het grote quests zijn, omdat je dan teveel mensen uitsluit) lijkt het puur om cosmetische dingen te gaan. Daar ga ik niet zoveel geld aan uitgeven hoor.
Net als irl skull? Want je weet... Al draagt een (diersoort) een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
avatar van Evil_zelda
Evil_zelda ( 667   10) 22-10-2018 14:45
Gelukkig had ik in het verleden de game voor €44 besteld bij ygz
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 33793   1) 22-10-2018 14:58
Rol: Forum Moderator
Quote:
[..]

Net als irl skull? Want je weet... Al draagt een (diersoort) een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

Net als irl. Ik koop irl ook alleen maar kleren in de uitverkoop. Mode is onzin.
avatar van MJB
MJB ( 3925   2) 22-10-2018 15:22
Quote:
Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie.

Is wat men zelf er voor uit wilt geven, in de hype zijn er sommigen die verblind raken door het feit dat ze iets krijgen alleen weten ze niet precies wat het is, Ik dacht dat met de ultimate versie een Season pass achtig iets aangeboden werd. Maar het is dus vooruitbetaald microtransacties en wat outfits als ik het zo goed samenvat.
avatar van Gunghir
Gunghir ( 5380   18) 22-10-2018 15:40
Ik hoop ook dat ik op gender neutrale paarden kan rijden.
Anders ga ik rellen op mijn tumblr.
avatar van Hulkster
Hulkster ( 9 ) 22-10-2018 16:12
Die red dead redemption 2 console bundle is echt totaal niet speciaal en niet het geld waard. Je betaald bijna de game helemaal zelf met die extra 40 euro boven op die normale zwarte ps4.

Ik wacht op de limited edition einde van het jaar!
avatar van DeGoeisteKaas
DeGoeisteKaas ( 1931   8) 22-10-2018 16:19
Jammer dat Rockstar ook al content achter een zogenaamde paywall plaatst en online een pay to get ahead methode hanteert. Ik heb nog genoeg liggen, dus wacht wel op een pricedrop.
avatar van Giovanni2903
Giovanni2903 ( 8089   2) 22-10-2018 16:26
je mist een 2'tje


De prijs van de Special Edition ligt rond de €76
Red Dead Redemption 2 PS4 Special Edition
Red Dead Redemption 2 Xbox One Special Edition <---
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 14407   11) 22-10-2018 19:09
Nu bij Bol kun je ook de Xbox One X met GRATIS Red Dead Redemption 2 erbij kopen bij de Forza Horizon 4 / Forza 7 set voor € 444,00.

Mooie deal, en de vorige combinatie van deze set voor dezelfde prijs met FIFA 19 zat ik niet op te wachten; deze nu wel dus meteen besteld
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2216 ) 22-10-2018 20:23
Quote:
Echt te absurd dat je voor een fysieke kaart en wat kleine DLC (die je hopelijk later aan kan schaffen voor een paar euro) €25-30 meer moet betalen dan de standaard editie.

Dit. Dat mensen daar nu nog intrappen :')
avatar van ModderFokker
ModderFokker ( 953 ) 22-10-2018 21:05
Ik wacht wel op black friday
avatar van Htbaa
Htbaa ( 10204 ) 22-10-2018 21:18
This article is sponsored by...

Afijn, ik zal wel een van de weinigen zijn die niets om deze game geeft. Heb in een grijs verleden deel 1 geprobeerd en vond er al niks meer aan nadat ik bij het eerste fort me baddies aankwam (er van uitgaande dat het deel 1 was en ik me niet vergis met een andere game :-))
avatar van Zé Pequeno
Zé Pequeno ( 602 ) 22-10-2018 21:41
Quote:
Ik wacht wel op black friday
Ik ken een jongen die black heet en daar wil je echt niet op wachten vrijdag.
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 472 ) 22-10-2018 21:55
Quote:
Is de extra content uit de special edition ook los te koop als je de normale versie koopt?

Zo niet dan wacht ik even de recensies af over de extra content, voordat ik beslis welke versie ik koop?

Het zal de moeite niet waard zijn, maar ik geef het graag uit aan een spel als RDR2. Ik heb het vorige deel grijs gespeeld en ben dat ook van plan met dit deel. Ja het is te duur, ja de industrie is slecht bezig, maar Rockstar levert altijd kwaliteit. GTA V is volgens mij nog steeds het best of snelst verkochte spel ooit. Ik wacht al jaren op RDR2, het kan me niet schelen die 20 euro, want als ik ergens mijn geld wel uitgehaald hebt is het RDR1, ik weet zeker dat ik hier ook weer 100en uren mee bezig zal zijn.
vergelijk het met COD of BF die je na 20 uur ook weer aan de kant schuift. De campaign schijnt al 60 uur lang te zijn!
avatar van Vechtarend
Vechtarend ( 291 ) 22-10-2018 23:32
Mediamarkt apeldoorn heeft ook een nachtopening
avatar van ZombieRofl
ZombieRofl ( 47 ) 23-10-2018 08:00
Mooi overzicht! Vreemd dat Gamekings geen nachtopening organiseert zoals dat bij Mafia 3 het geval was.

Hoe kom je aan posters btw?
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 524 ) 23-10-2018 10:38
Bedankt voor het overzicht!
avatar van DonPulliany
DonPulliany ( 136 ) 23-10-2018 10:49
Krijg hem gewoon opgestuurd
avatar van Wessa93
Wessa93 ( 20 ) 23-10-2018 11:47
voor 52,95 bij Wehkamp tm 4 november.
Via Cashbacktotaal eventueel nog 3,25% cashback
avatar van UserVerwijderd16
UserVerwijderd16 ( 230 ) 23-10-2018 12:00
Dikke game, maar dat is mijn backlog ook. Volgend jaar pak ik hem wel met de GOTY/Complete/Definitive editie.
avatar van G_Dragon16
G_Dragon16 ( 122   1) 23-10-2018 14:29
Helaas niet in Emmen
avatar van D0bb1e
D0bb1e ( 19 ) 23-10-2018 16:09
Ook een nachtopening bij gameshop Play It in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal!
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 23-10-2018 18:17
Ik wil het uitspelen voooordat ik sterf.
avatar van Yørn
Yørn ( 4112   12) 25-10-2018 19:16
Rol: Administrator
Mediamarkt Hengelo ook nog toegevoegd bij de nachtopeningen. Gaat ook vanavond open.
avatar van ALH_1986
ALH_1986 ( 103 ) 25-10-2018 22:42
Quote:
Mediamarkt apeldoorn heeft ook een nachtopening
Bron?
avatar van Normandy
Normandy ( 11 ) 25-10-2018 23:46
Hier een nachtverkoop in krimpen aan den ijssel intertoys
avatar van ThaDanus
ThaDanus ( 2318   2) 26-10-2018 13:24
Quote:
Heb trouwens de special edition gekocht maar daar zit geen steelbook in. Het grote overzicht hier op BG gaf aan van wel... jammer weer
Gepost door: Jellsyboy op 26-10-2018 11:11
Heb ook de special edition, maar ook geen steelbook. Wel een kartonnen hoesje waar de kaart in zit.
avatar van Ktugach
Ktugach ( 14766   231) 26-10-2018 14:02
Rol: Administrator
Quote:
[..]

Heb ook de special edition, maar ook geen steelbook. Wel een kartonnen hoesje waar de kaart in zit.

Quote:
[..]

Het stond er wel bij, heb het alleen net verwijderd aan de hand van jullie comments.

Apologies! Steelbook stond initieel niet in het overzicht, maar dacht in de comments gelezen te hebben dat die bij de special en Ultimate edition erbij zou zitten. Nu zie ik dat het om de Ultimate Edition 'en special edition'.... niet' ging. Shoeps, verkeerd gelezen. My bad wat dat aangaat. Heb het wel meteen weg gehaald. Al is het natuurlijk beetje mosterd na de maaltijd.
Gepost door: Yørn op 26-10-2018 11:58