Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Adv: SWITCH UPDATE Mediamarkt Black Friday Buyer's Gameguide

Geplaatst op 19-11-2018 09:16
Update 23-11: Nintendo Switch Deal toegevoegd

Dit is hét moment om de overstap te maken naar een current-gen console. Want als je deze Black Friday-deals ziet, wil je alleen nog maar gamen. Wees er snel bij, want op is echt op!

Vanaf vandaag 23 november: Nintendo Switch Deal
Actie duurt van 23 tot en met 26 november 2018;
Deze console is verkrijgbaar van € 319,- voor € 289,-

Pak deze Black Friday deal!.

De Nintendo Switch biedt veel meer dan een console-ervaring. Deze bijzonder veelzijdige spelcomputer is dankzij het 6,2-inch grote scherm namelijk ook als handheld te gebruiken. En omdat de Nintendo Switch standaard geleverd wordt met twee Joy-con-controllers, is een multiplayer-game zo geregeld. Dus natuurlijk doet de Nintendo Switch mee met Black Friday en haal je deze console-handheld-hybride (zeg dat maar eens drie keer achterelkaar!)

Op de Nintendo Switch speel je natuurlijk de beste Nintendo-games! Daarom hebben we ook deals van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey én Mario Kart 8 Deluxe. Of houd je meer van sportgames? Dan hebben we ook nog FIFA 19, NBA 2K19 en Mario Tennis Aces extra voordelig.

Met de Nintendo Switch hoef je dus nooit te stoppen met spelen. Want als je ineens het huis uit moet, dan haal je de Nintendo Switch gewoon uit het dockingstation en speel je buiten verder. Er zit zelfs een handige standaard aan de achterkant van de Nintendo Switch zodat je hem neer kunt zetten. Dat maakt de Nintendo Switch de meest veelzijdige console ooit. En aangezien dit de enige plek is om games als Zelda, Mario en Pokémon te spelen, is de Nintendo Switch voor bijna elke gameliefhebber onmisbaar. Grijp daarom nu je kans met deze Black Friday-deal!



Black Friday Xbox One Console deals bij MediaMarkt
Xbox One S deals
Actie loopt van 20 tot en met 26 november 2018; te pre-orderen vanaf 19 november:
De Xbox One S is verkrijgbaar van 299,- voor 179,- !
Pak deze Black Friday deal!


Xbox One S Bundel Black Friday deals
Actie loopt van 20 tot en met 26 november 2018; te pre-orderen vanaf 19 november:
De volgende Bundels zijn verkrijgbaar:
Xbox One S + Battlefield 5
Xbox One S + Forza Horizon 3 + Hotwheels,
Xbox One S + PUBG
Xbox One S + Assassins Creed: Origins
De Xbox One S bundels zijn verkrijgbaar van 299,- voor 194,- !
Pak deze Black Friday deal!

Xbox One S Controllers vanaf € 39,99
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De witte en zwarte controllers zijn nu afgeprijsd van € 56,99 voor € 39,99!

Xbox One X Bundels
Het is aan jou om de Wasteland weer op te bouwen in Fallout 76 in de bundel met de exclusieve, witte Xbox One X die ook meedoet met Black Friday. Of ga voor de Battlefield V-bundel die ook een exclusieve kleur heeft! Heb je liever een zwart model, dan zijn de bundels met Shadow of the Tomb Raider of Forza Horizon 4 wat voor jou. Bij dat laatste model wordt daarnaast ook nog Forza 7 geleverd, zodat je je als racefan in ieder geval nooit meer hoeft te vervelen.

Je hebt de keuze uit twee verschillende modellen van de Xbox One. Om te beginnen de voordeligste: de Xbox One S. Dit model is normaal gesproken al dé manier om voor weinig geld de tofste games te spelen, maar met Black Friday doen we daar nog een schep bovenop.



Ook de Xbox One X heeft standaard 1TB aan opslagruimte en speelt natuurlijk alle games af die ook met de Xbox One S zijn te spelen. Maar wist je dat games als Assassin’s Creed: Odyssey, Forza Horizon 4 en Shadow of the Tomb Raider veel beter tot hun recht komen op de Xbox One X? Die games halen het uiterste uit deze krachtige console en toveren plaatjes op het scherm waar je mond van open valt. En met Black Friday is de Xbox One X voordeliger dan ooit! Check daarnaast ook nog even de deals op Xbox One-controllers die tijdens Black Friday ruim 25% goedkoper zijn.

Xbox One X Bundel Black Friday deals
Actie duurt van 23 tot en met 26 november 2018; te pre-orderen vanaf 19 november:
Het gaat om de volgende bundels:
Xbox One X White + Fallout 76,
Xbox One X + Battlefield 5

De Xbox One X is verkrijgbaar van € 499,- voor € 394,-!

Beste gamedeals tijdens Black Friday bij Mediamarkt
Of je nu tijdens Black Friday een nieuwe console oppikt of er thuis al eentje hebt staan, je moet er wel iets op te gamen bij hebben. Op willekeurige volgorde zijn dit de 5 beste gamedeals tijdens Black Friday!

Red Dead Redemption 2
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 59,99 voor € 55,00!


Dit is misschien wel de belangrijkste gamerelease van de afgelopen 5 jaar: Red Dead Redemption 2. Deze gigantische game speelt zich af in het wilde westen en laat je Amerika ontdekken in een grootse, open wereld vol gevaar, avontuur en sfeer. En als je klaar bent met de single-playercampagne, ga je gewoon online verder. Want de Red Dead Online open bèta is voor iedereen die de game heeft toegankelijk. Beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One.

FIFA 19
Actie duurt van 23 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 69,99 voor € 39,99


De koning van de voetbalgames is terug. Daag je vrienden uit tot een potje FIFA 19 en bewijs voor eens en altijd wie de beste voetballer is. Of ga online en daag de hele wereld uit om de absolute nummer 1 te worden. Word kampioen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch én pc.

Call of Duty: Black Ops 4
Actie duurt van 23 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 59,99 voor € 45,00!
Waar FIFA de koning van de voetbalgames is, is Call of Duty die natuurlijk van de online shooters. Iets wat met Black Ops IIII wéér wordt bewezen. Natuurlijk belooft ook dit deel weer de hectische, maar tactische multiplayer-matches en natuurlijk heeft ook Black Ops IIII weer de vertrouwde zombie-modus. Maar er is ook heel veel nieuws, met als belangrijkste toevoeging Blackout; de Call of Duty-variant van Battle Royale. En ja! Dat is net zo heftig als dat het klinkt! Beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One én pc.



Pokémon Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee!
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 59,99 voor € 55,00!
Niemand kan om het succes van Pokémon Go heen. Dat maakt het des te toffer dan Nintendo de vertrouwde gameplay van deze mobile-game heeft weten te vertalen naar een volledig Pokémon-avontuur op de Nintendo Switch. Je gaat in Kanto, dé Pokémon-wereld uit de allereerste Pokémon-game, op jacht naar de 151 originele monsters om zo de ultieme Pokémon-meester te worden. Ash Ketchum is er niets bij! De twee versies van deze game zijn met elkaar te verbinden zodat jij Pokémon kunt ruilen met een vriend(in). Of je nu al 20 jaar Pokémon speelt of net wil beginnen, Pokémon Let’s Go Pikachu! en Pokémon Let’s Go Eevee! op de Nintendo Switch biedt alles voor de Pokéfan.



F1 2018 Headline Edition
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van 69,99 voor 34,99!
De PC editie is verkrijgbaar van € 49,99 voor € 29,99!
Pak deze Black Friday deal!

Waar Max Verstappen de concurrentie op het circuit ver achter zich laat, doe jij dit thuis gewoon dunnetjes over. In F1 2018 Headline Edition kruip je zowel on- als offline achter het stuur van de snelste F1-bolides om zo een podiumplek te bemachtigen. Wanneer je niet op het circuit bent, geef je interviews waardoor je zowel voor als tijdens en na de race niet onder de druk mag bezwijken. Race je een weg naar de top op de PlayStation 4, Xbox One én pc.



De beste gaming-geardeals tijdens Black Friday bij Mediamarkt
Online gaming wordt pas echt tof als je met je vrienden tactieken bespreekt en samen de overwinning behaalt. Daarom hebben we tijdens Black Friday de beste deals op gaming-headsets. En natuurlijk hebben we deals op nog veel meer gaming-gear.

Logitech G231 Prodigy
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze headset is verkrijgbaar van € 49,99 voor € 39,99!
Logitech zegt het goed: games bestaan uit meer dan beelden, geluid maakt het plaatje compleet. Niet voor niets hebben ze zo hun best gedaan op de Logitech G231 Prodigy-headset en niet voor niets hebben wij een mooie deal op deze koptelefoon.


Deze koptelefoon is helemaal ontworpen voor de fanatieke gamer: grote drivers voor krachtig stereo-geluid, zachte oorkussens om comfortabel te gamen, en een ultralicht ontwerp om te vergeten dat je een koptelefoon draagt. De omnidirectionele microfoon kan zo worden gebruikt dat jouw teamgenoten alleen jouw stem horen, zonder last te hebben van omgevingsgeluid. En omdat de Logitech G231 Prodigy gebruik maakt van een 3,5mm-aansluiting werkt het zowel op de PlayStation 4 als Xbox One* en pc.
*Voor oudere Xbox One-controllers is mogelijk een adapter vereist om deze headset te kunnen gebruiken.

Trust GXT-160
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze muis is verkrijgbaar van € 34,99 voor € 29,99!


Ken je die momenten in online shooters dat je wil herladen maar dan net de verkeerde toetsaanslag doet? Dat soort momenten zijn helemaal verleden tijd wanneer je een muis gebruikt met programmeerbare knoppen, want wanneer je elke juiste knop onder je duim hebt zitten, wordt de weg naar overwinning ineens een stuk makkelijker.
De Trust GXT-160 beschikt over 7 programmeerbare knoppen die dat probleem dus oplossen, maar er is natuurlijk meer. Met een instelbare resolutie van 250 tot 4000 DPI heb je voor elke situatie een goede snelheid in handen, en ook MMO-, MOBA- en RTS-spelers kunnen naar hartenlust gamen met de Trust GXT-160. Pas alleen de kleur van de RGB-verlichting aan om de muis helemaal een eigen identiteit te geven en speel!

Turtle Beach Stealth 600
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze headset is verkrijgbaar van 95,95 voor 84,99!

Gamers weten hoe hectisch het er aan toe kan gaan tijdens online matches. Het is dan ook van belang dat je de vijand niet alleen op tijd hoort, maar ook waar hij/zij vandaan komt. De Turtle Beach Stealth 600 vervult dankzij Virtual Surround Sound deze behoefte.



Deze volledig draadloze headset werkt tot 15 uur op een enkele laadbeurt zodat jij urenlang blijft gamen. En daar zijn de zachte oorkussens ook voor ontworpen, want dankzij het ProSpecs-systeem van Turtle Beach zit deze hoofdtelefoon zelfs comfortabel als je een bril draagt. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de betrouwbare microfoon en het fantastische geluid die uit de 50mm-drivers wordt gepompt. De Turtle Beach Stealth 600 is beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Logitech G29 en G920
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze set is verkrijgbaar van 269,- voor 209,-!
Pak deze Black Friday deal!

Echte racefans weten dat je het met alleen een controller of toetsenbord niet gaat redden. Voor de echte race-ervaring heb je een betrouwbaar stuurwiel nodig. En er zijn maar weinig stuurwielen zo betrouwbaar als de G29 en G920 van Logitech G, en tijdens Black Friday haal je deze stuurwielen extra voordelig in huis.
De Logitech G29 is gemaakt voor de PlayStation 4 en de Logitech G920 is gemaakt voor de Xbox One; beiden zijn compatibel met de pc. Dus het maakt niet uit of je het liefst GT Sport of Forza Horizon 4 speelt; voor beide systemen heeft Logitech G een topstuur. Met hun stuurwielrotatie van 900°, force feedback, roestvrijstalen schakelflippers en pedalen, én leren bekleding voelt het racen zo realistisch dat je het onmogelijk nog over een spelletje kunt hebben.

Trust GXT-322
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze headset is verkrijgbaar van € 29,99 voor € 27,00!



Tijdens Black Friday hebben we de vetste deals voor gamers met elk budget. Daarom willen we je ook nog trots de Trust GXT-322 presenteren: een comfortabele headset met kwalitatief hoogwaardig geluid, voor een zacht prijsje.
Dankzij de 50mm-drivers heeft de GXT-322 een diepe bas waardoor de explosies tijdens het gamen een extra ‘OOoomph’ hebben. De microfoon zorgt ervoor dat jouw teammaten je goed verstaan en met de ingebouwde volumeregeling regel jij zowel het geluidsniveau van de microfoon als de headset zelf. De Trust GXT-322 heeft een 3,5mm-aansluiting en werkt daardoor op zowel de PlayStation 4- als de Xbox One*-controller. Daarnaast wordt er een kabel meegeleverd om deze headset op de pc te gebruiken. Lekker veelzijdig dus!

*Voor oudere Xbox One-controllers is mogelijk een adapter vereist om deze headset te kunnen gebruiken.


Poeh, dat zijn nogal wat deals deze Black Friday! En dat is nog niet alles. Neem dus gerust een kijkje op MediaMarkt.nl en zie wat voor vets er allemaal voor jou tussen zit.
Vrijdag volgt er nog een laatste set aan aanbiedingen, die zullen aan dit bericht toegevoegd worden, welke dit zijn, zie je op Black Friday!

Dit artikel is aangeleverde door een externe partij


Geplaatst op 19-11-2018 09:16
Aantal keer bekeken: 23345

Laatste reacties

avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 19-11-2018 09:38
Dat zijn inderdaad mooie deals!
Maar ik wacht toch nog even op een echte switch deal (dus geen 294,-)..
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 09:41
Quote:
Dat zijn inderdaad mooie deals!
Maar ik wacht toch nog even op een echte switch deal (dus geen 294,-)..

Als dat geen deal is weet ik niet wat je eigenlijk verwacht in een periode dat er 2 systemseller games uitkomen (smash en pokemon) en ze dus niet direct mee hoeven in het kortingsgeweld. Kans dat er heel veel betere deals komen met switch is klein. Hooguit een bundel met Odyssey of Zelda. Maar hoop uiteraard dat er nog wat leuks aankomt qua kortingen.

Verder wel nette deals voor Mediamarkt, twijfel over dat stuurtje....
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 19-11-2018 09:47
Ik vind dit extreem mooie aanbiedingen. Ik, als vaste gebruiker hier op Budgetgaming.nl, zal dan ook zeker een keer de winkel van Mediamarkt bezoeken en gebruik maken van hun prachtige kortingen.

Deze post is aangeleverd door een externe partij
avatar van Chardir
Chardir ( 25 ) 19-11-2018 09:48
Mediamarkt-link onderaan het artikel werkt niet.
avatar van IWitness NL
IWitness NL ( 495 ) 19-11-2018 09:52
Quote:
Logitech G29 en G920
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
Deze set is verkrijgbaar van 269,- voor 209,-!
Pak deze Black Friday deal!

Deze prijzen zijn nog niet aangepast op de site.

Ik twijfel, omdat ik ook slechte reviews heb gelezen over dit stuur en je toch beter af bent met een Thrustmaster. Ik ga kijken of ik ergens een black friday deal kan vinden voor de Thrustmaster TX.
avatar van Gunghir
Gunghir ( 6138   18) 19-11-2018 09:55
Mediamarkt is zo een fijne winkel.
Ik winkel er altijd graag en met plezier.
Ga zo door!
avatar van Notmegalodon
Notmegalodon ( 367   2) 19-11-2018 09:57
Wow, die Xbox One S is wel héél goedkoop.
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 19-11-2018 10:01
Quote:
Mediamarkt is zo een fijne winkel.
Ik winkel er altijd graag en met plezier.
Ga zo door!

nvm trolololol
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 19-11-2018 10:03
Quote:
[..]


Als dat geen deal is weet ik niet wat je eigenlijk verwacht in een periode dat er 2 systemseller games uitkomen (smash en pokemon) en ze dus niet direct mee hoeven in het kortingsgeweld. Kans dat er heel veel betere deals komen met switch is klein. Hooguit een bundel met Odyssey of Zelda. Maar hoop uiteraard dat er nog wat leuks aankomt qua kortingen.

Verder wel nette deals voor Mediamarkt, twijfel over dat stuurtje....

Klopt! Maar een mens mag hopen nietwaar?
avatar van Butella
Butella ( 93 ) 19-11-2018 10:13
Mis de PS4 / PSVR aanbiedingen
avatar van DonPulliany
DonPulliany ( 150 ) 19-11-2018 10:19
Valt een beetje tegen voor mij.
avatar van The Whisper
The Whisper ( 583   2) 19-11-2018 10:44
Quote:
Ik vind dit extreem mooie aanbiedingen. Ik, als vaste gebruiker hier op Budgetgaming.nl, zal dan ook zeker een keer de winkel van Mediamarkt bezoeken en gebruik maken van hun prachtige kortingen.

Deze post is aangeleverd door een externe partij
Ach wees blij dat er nu 'Adv' voor de titel staat
avatar van Fred20
Fred20 ( 898   3) 19-11-2018 10:45
Wow wat een geweldige deal voor RDR2! Echt een Black Friday prijskaartje
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 19-11-2018 10:47
Goed dat jullie aangeven wanneer het om een advert gaat!
avatar van Ice-T
Ice-T ( 1684 ) 19-11-2018 10:57
Xbox is wel prettig geprijst. Maar heb eigenlijk al een gamepc en ps4 dus geen reden om een xbox te kopen aangezien nu play anywhere steeds meer komt.
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 19-11-2018 11:00
Quote:
Goed dat jullie aangeven wanneer het om een advert gaat!

Is wettelijk verplicht tegenwoordig geloof ik ;-)
avatar van Rapsniperr
Rapsniperr ( 41   2) 19-11-2018 11:04
Quote:
Ik vind dit extreem mooie aanbiedingen. Ik, als vaste gebruiker hier op Budgetgaming.nl, zal dan ook zeker een keer de winkel van Mediamarkt bezoeken en gebruik maken van hun prachtige kortingen.

Deze post is aangeleverd door een externe partij

Sorry hoor, maar waar is je waardigheid heen als je reclame posts gaat lopen posten op je account

Ontopic : Ik zie nog weinig games in de aanbieding.. nog ff wachten dus
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 11:07
Quote:
[..]


Sorry hoor, maar waar is je waardigheid heen als je reclame posts gaat lopen posten op je account

Ontopic : Ik zie nog weinig games in de aanbieding.. nog ff wachten dus
Niet zo serieus reageren op onze website clown joh
avatar van Kloes
Kloes ( 7506 ) 19-11-2018 11:27
Quote:
Valt een beetje tegen voor mij.

Je valt zelf tegen!

Ik zit er aan te denken om een nieuwe (grotere) tv te scoren en daar hoort wel een Xbox One X bij... twijfel, twijfel
avatar van M-iichel
M-iichel ( 349 ) 19-11-2018 11:40
zo jammer dat de xbox one kinect adapter niet meer te krijgen is anders had ik zo naar een S of X geupgrade
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 19-11-2018 13:04
Quote:
Dat zijn inderdaad mooie deals!
Maar ik wacht toch nog even op een echte switch deal (dus geen 294,-)..

Dan kan je echt nog lang wachten. Nintendo prijst haast nooit iets flink af, ook haar eigen games niet.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9371   14) 19-11-2018 13:20
Heeft er iemand ervaring met die Turtle Beach Stealth headset?
avatar van Drie-haringen
Drie-haringen ( 106 ) 19-11-2018 13:30
bij game-mania de on-x met fall out voor379 euro.
avatar van WauZ
WauZ ( 798 ) 19-11-2018 13:48
Quote:
Sorry hoor, maar waar is je waardigheid heen als je reclame posts gaat lopen posten op je account

Jij bent af...

Lekkere deals trouwens. Het is dat ik al voorzien ben in current gen consoles
avatar van Saskija
Saskija ( 82 ) 19-11-2018 13:49
Dit is dus een advertentie van Mediamarkt die voor het grootste deel door Microsoft is betaald om hun slecht verkopende Xbox-consoles een marketingzetje te geven.
avatar van Grawl
Grawl ( 169   5) 19-11-2018 14:02
Quote:
Heeft er iemand ervaring met die Turtle Beach Stealth headset?

Ik heb de Stealth 700 en ben er erg tevreden over.
avatar van This Game
This Game ( 186   1) 19-11-2018 14:17
Zijn de S wel de 1TB versie? De 500GB bundels van 194,- zijn online en in de meeste winkels uitverkocht
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 19-11-2018 14:47
Quote:
[..]


Dan kan je echt nog lang wachten. Nintendo prijst haast nooit iets flink af, ook haar eigen games niet.

Bedankt voor de info! Dan weet ik zeker dat het voor mij een goedkope BF gaat worden. Monster hunter pak ik mee en dan ben ik lekker voordelig klaar
avatar van Sezpey
Sezpey ( 171 ) 19-11-2018 15:02
Quote:
Red Dead Redemption 2
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 59,99 voor € 55,00!

He verdikkie. Net vrijdag gehaald voor €57,- bij Mediamarkt. Dat is dus weer een maandje water en brood.




Dit is toch geen korting, mensen.. Hopelijk komen ze op Black Friday zelf nog met iets echt leuks.
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 15:05
Quote:
[..]


He verdikkie. Net vrijdag gehaald voor €57,- bij Mediamarkt. Dat is dus weer een maandje water en brood.

(picture)

Dit is toch geen korting, mensen.. Hopelijk komen ze op Black Friday zelf nog met iets echt leuks.

Een gloednieuwe AAA game kan je ook niet van verwachten dat ie snel onder de 50 duikt. Beetje realistisch blijven mensen.
avatar van EelBGlie
EelBGlie ( 105 ) 19-11-2018 15:14
De Xbox One S is mooie deal, maar wel gelijk aan die van vorig jaar.
Ik hoop dat er nog een goede deal komt voor de Xbox One X. Ik hoef er geen game bij, dus die bundels zijn voor mij niet interessant.
avatar van Sezpey
Sezpey ( 171 ) 19-11-2018 15:15
Quote:
[..]Een gloednieuwe AAA game kan je ook niet van verwachten dat ie snel onder de 50 duikt. Beetje realistisch blijven mensen.

Dat hoeft ook niet.
Presenteer niet als een aanbieding en je hoort mij niet klagen.
avatar van Jameskond
Jameskond ( 105   1) 19-11-2018 15:35
Ja je kan 'nu instappen in de next gen consoles' of je wacht twee jaar en zit gelijk vooraan met de PS5. Waarschijnlijk ook backwards compatible.

Maar verdien vooral je zakcentje Budgetgaming
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 15:43
Quote:
[..]


Dat hoeft ook niet.
Presenteer niet als een aanbieding en je hoort mij niet klagen.

Hij is in prijs verlaagd dus mag men het als aanbieding presenteren van mij

Quote:
Ja je kan 'nu instappen in de next gen consoles' of je wacht twee jaar en zit gelijk vooraan met de PS5. Waarschijnlijk ook backwards compatible.

Je kan ook nog 30 jaar wachten en vooraan zitten bij de ninmegaxstation met backward compatible crossover streamconsole waarschijnlijk maar zolang er niks is aangekondigd en nog geen backwards compatibiliteit is gegarandeerd voor de komende generatie is het wel fijn dat mensen zo scherp een console met games kunnen kopen en nu wat nieuws kunnen spelen.
avatar van TheGreatWar2077
TheGreatWar2077 ( 41 ) 19-11-2018 15:53
Hmm die X is nu toch stiekem best wel verleidelijk. Nog steeds heel duur hoor, maar toch ruim 100 euro korting. Even goed nadenken nog.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 7277   2) 19-11-2018 16:23
Rol: Forum Moderator
Quote:
[..]


Een gloednieuwe AAA game kan je ook niet van verwachten dat ie snel onder de 50 duikt. Beetje realistisch blijven mensen.

Dat heeft echt niks met realistisch blijven te maken want dat komt best vaak voor hoor zoals bij de nieuwe AC.
avatar van Beunhaaz
Beunhaaz ( 5437   12) 19-11-2018 16:33
Quote:
Ik vind dit extreem mooie aanbiedingen. Ik, als vaste gebruiker hier op Budgetgaming.nl, zal dan ook zeker een keer de winkel van Mediamarkt bezoeken en gebruik maken van hun prachtige kortingen.

Deze post is aangeleverd door een externe partij

Dankzij deze Mediamarkt black friday guide ben ik al 45 kilo in 9 maanden afgevallen. Veel collega’s herkenden mij niet meer op het werk. Ik van budgetgaming kan al mijn lot genoten deze guide ook aanbevelen. Zij hebben zelfs een actie, als je binnen 10 minuten bestelt krijgt je de 2e guide gratis en een luxe opberghoes.

/S

Ik heb geen geld en tijd meer om nog meer backlog te kopen.
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 16:47
Quote:
[..]


Dat heeft echt niks met realistisch blijven te maken want dat komt best vaak voor hoor zoals bij de nieuwe AC.

Ja AC, maar dat is jaarlijkse shovelware . Rockstar games doen er traditioneel jaren over voordat ze enigszins afprijzen.
avatar van Jameskond
Jameskond ( 105   1) 19-11-2018 17:04
Quote:
Je kan ook nog 30 jaar wachten en vooraan zitten bij de ninmegaxstation met backward compatible crossover streamconsole waarschijnlijk maar zolang er niks is aangekondigd en nog geen backwards compatibiliteit is gegarandeerd voor de komende generatie is het wel fijn dat mensen zo scherp een console met games kunnen kopen en nu wat nieuws kunnen spelen.
Zou ook dom zijn als Sony al een PS5 gaat aankondigen, snijden ze nu in hun eigen verkoopcijfers.

Als ik eerlijk ben zat ik nog te denken aan een 4k console zoals de PS4 Pro of een Xbox One X, maar met al die geruchten ben nog wel even zoet met mijn PS4 slim.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 19-11-2018 17:09
Quote:
Dat heeft echt niks met realistisch blijven te maken want dat komt best vaak voor hoor zoals bij de nieuwe AC.
Ben het wel eens met met meneer Doa, titels van Ubisoft games behouden hun waarde door de maanden heen net zo sterk als ondergoed.
avatar van Blackdevil235
Blackdevil235 ( 712   3) 19-11-2018 18:59
Quote:
[..]


Als dat geen deal is weet ik niet wat je eigenlijk verwacht in een periode dat er 2 systemseller games uitkomen (smash en pokemon) en ze dus niet direct mee hoeven in het kortingsgeweld. Kans dat er heel veel betere deals komen met switch is klein. Hooguit een bundel met Odyssey of Zelda. Maar hoop uiteraard dat er nog wat leuks aankomt qua kortingen.

Verder wel nette deals voor Mediamarkt, twijfel over dat stuurtje....

smash op de wii u was leuk.. voor 3 dagen toen werd het saai. ga deze smash wel kopen maar meer om met mijn vriendin te spelen, wat die game nodig heeft is een level editor die beter is dan mario maker.
mario odyssey is echt een vet spel, ga nooit door tot 5 uur in de ochtend dus zeker 1 van de beste games die ik gespeeld heb.
pokemon ga ik wel kopen omdat het de 1ste is op een console, handhelds zie je mij niet op spelen en ja heb verder ook niks met pokemon op mijn leeftijd.

wil je een switch zou ik zeker niet gaan hopen op een prijs van 250 euro want dat is denk ik gewoon kansloos, gaat voorlopig nog niet gebeuren.
avatar van RubeL
RubeL ( 665   1) 19-11-2018 19:46
Quote:
zo jammer dat de xbox one kinect adapter niet meer te krijgen is anders had ik zo naar een S of X geupgrade

Amazon Duitsland heeft het nog (via wederverkoper), wel 50 Euro.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 7277   2) 19-11-2018 21:08
Rol: Forum Moderator
Quote:
[..]


Ja AC, maar dat is jaarlijkse shovelware . Rockstar games doen er traditioneel jaren over voordat ze enigszins afprijzen.

AC is wel een triple A titel. Rockstar daar in tegen is precies het andere uiteinde.
avatar van Blaxtard
Blaxtard ( 803 ) 19-11-2018 21:23
Ik zoek de deals nog in deze ad.
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 19-11-2018 21:30
Quote:
Ik zoek de deals nog in deze ad.

Ik zoek de toegevoegde waarde nog in deze post.
avatar van Albatros
Albatros ( 501 ) 19-11-2018 21:30
Mediamarkt is de beste winkel van de wereld! Ze hebben altijd geweldige aanbiedingen! Ik heb hier geen 50 euro voor gekregen! Echt niet!
avatar van JDM
JDM ( 588 ) 19-11-2018 22:50
Ni No Kuni 2 Kings Edition iemand ?
avatar van Iwaarden
Iwaarden ( 195   2) 19-11-2018 23:23
Quote:
[..]


Als dat geen deal is weet ik niet wat je eigenlijk verwacht in een periode dat er 2 systemseller games uitkomen (smash en pokemon) en ze dus niet direct mee hoeven in het kortingsgeweld. Kans dat er heel veel betere deals komen met switch is klein. Hooguit een bundel met Odyssey of Zelda. Maar hoop uiteraard dat er nog wat leuks aankomt qua kortingen.

Verder wel nette deals voor Mediamarkt, twijfel over dat stuurtje....

Op Amazon.co.uk is de Nintendo Switch nu £249 =€280, das een mooie prijs voor Black Friday deal, alleen nog verzendkosten naar NL en die UK stekker helaas, dus nog even afwachten wat er hier voorbij komt. €294 is geen aanbieding als die al voor €308 te krijgen was
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 20-11-2018 11:20
Quote:
Dit is dus een advertentie van Mediamarkt die voor het grootste deel door Microsoft is betaald om hun slecht verkopende Xbox-consoles een marketingzetje te geven.
u got that damn right bb
avatar van Wedlock
Wedlock ( 681 ) 20-11-2018 13:51
Trust GXT-160
Weet iemand of dit een goeie muis is?
avatar van Chimnino
Chimnino ( 107   1) 20-11-2018 13:58
Wat is dit voor n kut reklame!!
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 20-11-2018 14:00
Quote:
Wat is dit voor n kut reklame!!

Wat is dit voor n kut reactie!!
avatar van Wouwter
Wouwter ( 1994 ) 20-11-2018 16:11
Pokémon Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee!
Actie duurt van 19 tot en met 26 november 2018;
De game is verkrijgbaar van € 59,99 voor € 55,00!


Is gewoon 59,99 op de site
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 20-11-2018 16:43
Quote:
Trust GXT-160
Weet iemand of dit een goeie muis is?

Voor dat geld heb je vandaag bij Amazon een Logitech G402 te koop:
http://www.amazon.de/dp/B00L8VNQ88/

Of voor een tientje meer de Logitech G502:
http://www.amazon.de/dp/B019NFPE2G/
avatar van FOX-Inc
FOX-Inc ( 2020   3) 22-11-2018 16:22
Trust is eigenlijk sowieso rommel Heb ooit een trust toetsenbord gehad, sindsdien zowel tobo als muis Logitech!
avatar van Leleisaan
Leleisaan ( 2199 ) 22-11-2018 17:16
Quote:
Trust GXT-160
Weet iemand of dit een goeie muis is?
Trust vermijden waar mogelijk.

Trust me.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 23-11-2018 08:42
Rol: Administrator
Switch deal toegevoegd, nu te krijgen voor € 289,-
avatar van Ryan2000
Ryan2000 ( 218 ) 23-11-2018 08:44
Quote:
Switch deal toegevoegd, nu te krijgen voor € 289,-

Online al uitverkocht
avatar van Megalomaan
Megalomaan ( 2138   3) 23-11-2018 09:52
Launch prijs bij MM in maart 2017 was 299,-

Maargoed, die verkoopt toch wel
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 23-11-2018 13:35
Rol: Administrator
Quote:
[..]


Online al uitverkocht

En hij is weer (tijdelijk) leverbaar. :-)
avatar van Eli
Eli ( 1444   5) 23-11-2018 14:51
Die switch is 10€ goedkoper dan ik 'm op launch had bij bol.com.
avatar van Swift
Swift ( 12216   15) 23-11-2018 15:17
Quote:
[..]


AC is wel een triple A titel. Rockstar daar in tegen is precies het andere uiteinde.
Niemand die hem op zijn lazer geeft?