Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Prijsvraag: Win een RAGE 2 lanceerfeestje...Waar jij wilt!

Bethesda en Budgetgaming slaan de handen in één voor de meest unieke prijsvraag ooit, een launchparty van Rage 2 in je eigen echte huiskamer! Of natuurlijk op een andere locatie van je keuze! Je maakt kans op een exclusieve RAGE 2 launch party met maar liefst negen vrienden....bij je thuis of op een locatie van jouw keuze! Holy...wow! En het beste is, dat dit het enige RAGE 2 feestje in heel Nederland! Het is als een thuisconcert, maar dan in de vorm van een game evenement waarbij je de game op 13 mei eerder kunt spelen dan de rest van Nederland!Alle Rage 2 edities in een notendop
Dit feestje geven we natuurlijk niet voor niets weg. Dit doen we ter viering van de lancering van RAGE 2, welke vanaf 14 mei zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. RAGE 2 in de winkels zal liggen. Er zijn drie verschillende edities die we kort even met je door nemen.

Ten eerste is er de standaard editie:
RAGE 2 PS4
RAGE 2 Xbox One
RAGE 2 PC

Bij de standaard editie zitten enkele preorder goodies, waaronder een armor, monster truck, pistool en een extra missie genaamd Cult of the Dead God.


Dan hebben we de Deluxe Edition waar alles bij zit van de standaard editie plus enkele online goodies waaronder een extra XP boost. en een Super Weapon. Zo te zien zit er geen season pass bij.

RAGE 2 Deluxe Edition PS4
RAGE 2 Deluxe Edition Xbox One
RAGE 2 Deluxe Edition PC


En tot slot de Collector edition inclusief mount voor aan de muur in de gameroom.

RAGE 2 Collectors Edition PS4
RAGE 2 Collectors Edition Xbox One
RAGE 2 Collectors Edition PC

>

Kijk je al een tijdje uit naar RAGE 2? Dan kun je het laatste nieuws, naar de release toe, ook volgen op social media via de volgende kanalen:
Bethesda op Instagram
Bethesda op Twitter
Bethesda op facebook

Prijsvraag: Win het exclusieve RAGE 2 launchparty bij jou thuis! (of een locatie van jouw keuze)
Normaal worden launchparties gehouden voor de pers. Bethesda gooit dit principe helemaal om, speciaal voor jullie als community. Jij maakt, alleen hier op Budgetgaming, exclusief kans op een RAGE 2 launchparty waarbij je tot wel negen vrienden (en/ of mede Budgetgamers) bij je thuis of mag uitnodigen! Bethesda regelt verder alles! Je hoeft alleen maar je vrienden (of Budgetgamers) te selecteren die van de partij mogen zijn!

Wat er allemaal op de RAGE 2 Launch avond gaat gebeuren
Bethesda komt jouw kant op met maar liefst vier consoles met daarop RAGE 2. Tijdens de avond kun je samen met je vrienden, van 17:00 tot 21:00 helemaal los gaan met RAGE 2 en dat alles een dag voor de release, eerder dan bijna wie dan ook in Nederland!

Een launchparty is natuurlijk niet compleet zonder een goed gevulde maag en de nodige muziek. Daarom zal er tevens een punk band in je huiskamer komen optreden en zal Bethesda voor een lopend buffet zorgen zodat je samen met je vrienden jullie maagje, helemaal rond kunt eten!Alsof dat nog niet genoeg is, laat Bethesda voor de winnaar van die avond, een RAGE 2 Collector’s Edition achter, zodat je als één van de allereerste in Nederland met de game aan de slag kan blijven gaan...Hoe vet is dat! Hoe je die kunt winnen hebben ze nog niet verklapt, maar dat een cosplayer in RAGE 2 stijl de avond gaat begeleiden, konden we alvast van onder de sluier der verassingen vernemen.

Daarnaast zal Bethesda ook een filmpje maken ter samenvatting van de avond, zodat je altijd een mooie herinnering hebt van de avond. Ik zou je buren maar alvast waarschuwen, want dit wordt een ultiem feestje! Sterker nog, dit is het enige launchfeestje in heel Nederland rondom RAGE 2...en het kan zomaar bij jou thuis zijn! (of op een locatie van jouw keuze)

In het kort wat de winnaar krijgt bij die exclusieve feest:
• Een RAGE 2 launchparty op maandag 13 mei bij je thuis of op een andere locatie van je keuze
• Nodig tot 9 vrienden (of mede Budgetgamers) uit om het feestje compleet te maken. Wie moet er zijn best gaan doen om op jouw feestje te komen?
• Speel de game een dag eerder dan wie dan ook in de wereld.
• Een Live optreden van een punk band.
• 4 PS4’s om RAGE 2 vroegtijdig te kunnen spelen (PS4’s incl. game gaan wel weer mee terug, jammer he).
• Collector’s edition van RAGE 2 voor de winnaar en goodiebags voor de rest.
• RAGE 2 Goodiebags voor jou en je vrienden
• Een RAGE 2 Cosplayer zal het evenement begeleiden.
• Inclusief schoonmaak achteraf om alles netjes weer achter te laten.Een andere locatie is ook geen probleeM
We begrijpen overigens wel dat je huiskamer misschien wat beperkt van grootte is, weet je dus een andere locatie die je tijdelijk mag lenen (kroegje van vrienden, een klein zaaltje of ergens anders) en wil je het liever daar houden? Dan is het geen enkel probleem om die kant op te trekken. Jij mag bepalen waar je deze unieke launchparty los zou willen laten gaan. Maar hoe maak je kans op een launch party bij jou thuis?

Prijsvraag: Win de vetste prijs die we ooit hebben weg gegeven: De RAGE 2 launchparty
Wat moet je doen om kans te maken op dit feestpakket? Plaats hieronder een reactie met antwoord op de volgende vraag:

In RAGE 2 is het het wapenarsenaal dat je tot een superheld maakt. Stel dat je nog één wapen mag voorstellen voor in de game, wat voor type zou dat zijn? Let wel dat er één ‘budget’aspect aan het wapen moet zitten, waardoor die net niet lekker uit de verf komt. Ten slotte ben je nog een ‘Budget’held, totdat je de game zelf kunt spelen met de échte gadgets.

Vermeld onderin je bericht ook in welke stad of welk dorp je woont om te zien welke steden en dorpen kans maken op een launchparty op 13 mei!

Qua antwoorden: Denk bijvoorbeeld aan een spaarpot schieter die een heel gebied met muntjes belaagd, maar vervolgens ben je een half uur bezig met herladen, omdat je natuurlijk alle muntjes zelf eerst weer in de spaarpot moet stoppen.

Of een eenhoorn truck, die iedereen doorklieft met de eenhoorn op de voorkant, maar door de regenboog die uit de uitlaat komt vervolgens weer iedereen revived. Het mag dus zowel een wapen zijn als een truck, of misschien een krachtige move zoals een variatie op de slam. De meest originele antwoorden maken kans op de prijs.Voordat je meedoet, . Daarnaast moet je ivm de de leeftijdslimiet van de game minimaal 18 jaar zijn om dit keer mee te doen. Heb je meegedaan, dan is het afwachten tot volgende week 7 mei wanneer we de winnaar bekend gaan maken! Je kunt dan ook nog meedoen tot en met 6 mei 23:59.

Tot slot – Alleen hier op budgetgaming!
Wow, natuurlijk is het spannend als ze straks bij je op de deur bonken en te kijken of alles past, maar het komt sowieso goed. De winnaar kan straks zeggen dat die als enige in Nederland een launch party van RAGE 2 in zijn huiskamer heeft gehad. Dat hebben wij zelfs nog nooit meegemaakt, kortom iets heel unieks. Helemaal omdat je dit alléén kunt winnen op Budgetgaming! Bethesda viert het feestje met jullie omdat ze ons één van de leukste en gezelligste gamingcommunities van Nederland vinden, dat is natuurlijk nooit verkeerd.

We bedanken Bethesda Nederland voor het beschikbaar stellen van deze prijsvraag en wensen ze veel succes met de laatste voorbereidingen. Tot slot wensen we jullie uiteraard heel veel succes met de prijsvraag. Eens kijken wie straks al zijn vrienden uit kan gaan nodigen voor een heel mooi feestje!


Laatste reacties

avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (806 reacties) op 28-04-2019 22:53
( PM )
Oef. Heel speciaal, iets te voor mij. Iemand anders mag het feestje houden.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (686 reacties) op 28-04-2019 23:03
( PM )
Jammer dat de console PS4 is en niet Xbox of PS4 naar keuze voor de winnaar. Verder wel een hele gave prijs en bijzondere ervaring lijkt mij. Kan sowieso niet de 13de i.v.m. werk en drukke periode de komende weken dus ik doe zelf niet mee. Ben wel benieuwd naar het filmpje na afloop.
avatar van Jann3k3
Door Jann3k3 (341 reacties) op 28-04-2019 23:05
( PM )
Speciale prijs! Maar ik zou er verdrietig van worden als ik dit zou moeten ondergaan hahaha dus iemand anders mag het van me winnen. Heel veel succes iedereen!
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7926 reacties) op 28-04-2019 23:07
( PM )
Rage 2 CE linkjes linken allen naar de Xbox One versie.

PS: Ik doe niet mee, daar gaan m'n buren niet gelukkig van worden.
avatar van Andromeda
Door Andromeda (97 reacties) op 29-04-2019 01:36
( PM )
Wat een vette prijs is dit zeg. Ik doe graag mee want dat wordt super tof met mijn vrienden. Zo'n grote prijs heb ik idd nog nooit eerder gezien. Ik zou graag een Tomahawk willen toevoegen. Vette wapens en een boemerang zitten als in het spel, maar een ouderwetse bijl met daaraan (roze) veertjes zou mooi zijn.

Ik kom uit oosterhout (nb)
avatar van Dudeson
Door Dudeson (137 reacties) op 29-04-2019 03:23
( PM )
Haha ben alvast heel benieuwd naar het samenvattingsfilmje. Helaas zit meedoen er ook niet in voor mij. Veel plezier in ieder geval voor de lucky punk die dit wint!
avatar van Patrickpatrick
Door Patrickpatrick (192 reacties) op 29-04-2019 07:37
( PM )
Ik ga meedoen, klinkt supervet! Als budgetwapen ga ik voor een boomerang met messen eraan, welke door iedereen heen snijdt maar ook door je eigen hand als je m weer terug probeert te vangen, doe maar niet in het spel dus!
Ik kom overigens uit Den Bosch!
avatar van Donselaar
Door Donselaar (403 reacties) op 29-04-2019 08:05
( PM )
ik doe ook graag mee.
Als wapen wordt het de sawblade launcher. maar als echte budget gamer heb je natuurlijk maar 1 sawblade gekocht. dus die moet je weer zien terug te vinden tussen alle doorgezaagde ledematen.
ik kom uit soest.
avatar van Deathsentence
Door Deathsentence (705 reacties) op 29-04-2019 08:52
( PM )
wauw super gaaf, maar net als anderen is dit iets too much voor mij xD had graag meegedaan voor de CE

veel succes aan degene die meedoen!
avatar van Ivo001
Door Ivo001 (5287 reacties) op 29-04-2019 10:20
( PM )
Heel gaaf, maar ben dan op vakantie, en gaat nooit passen in mijn appartementje

Spel staat al maanden in de pre-order, ik heb zolang om een sequel van dit spel gevraagd
avatar van Malistix
Door Malistix (1156 reacties) op 29-04-2019 10:29
( PM )
Ik zou een wapen introduceren met een one shot one kill mechanic, alleen is het een budget versie en werkt deze insta kill alleen op even dagen van de maand, op oneven maanden schiet het wapen de verkeerde kant op en kun je je save loaden.

Ik kom op Zeist en mocht ik winnen zal heel mijn werk van gamende collega's uitgenodigd zijn voor deze vette win
avatar van Logical
Door Logical (479 reacties) op 29-04-2019 11:24
( PM )
Haha vet hoor, hier word ik wel blij van, veel plezier aan de winnaar!
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3801 reacties) op 29-04-2019 11:51
( PM )
Negen man in je huis, plus band en personeel van Bethesda. Klinkt als een regelrechte hel op aarde eerlijk gezegd..
Veel "plezier" winnaar..
avatar van Cragontheone
Door Cragontheone (213 reacties) op 29-04-2019 12:09
( PM )
Top! Leuke uitdaging! Vooral om dit te doen in Tilburg!

Een budget wapen is toch lastig. Jullie hebben het al heel tof over een spaarpot schieter en een eenhoorn truck. alleen dat is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg.

Als we het over echt leuke wapens gaan hebben dan denk ik toch dat we het moeten gaan hebben over de sterrencreditcardtruck. Dit is een truck met daar boven op een gatling gun die creditcards schiet die geslepen zijn. tevens is het zo dat de truck een stof van vallende sterren achter zich laat waardoor alle vijanden kunnen blijven wensen die natuurlijk uitkomen want hey het zijn wel vallende sterren. Pas ook op dat je de gatling gun niet teveel gebruikt want dan blokkeert die en zijn al je creditcards ook direct geblokkeerd waar door je eerst naar de bank moet gaan bellen om de truck en de creditcards te laten deblokkeren.

edit: wie ik zou uitnodigen vind ik nog erg lastig om te bepalen op dit moment. Sowieso mijn partner.

edit 2: Spelling, zover dat nu dan klopt...
avatar van Mantra
Door Mantra (200 reacties) op 29-04-2019 13:03
( PM )
Sneek is the place to be!
Ik zat te denken aan een soort Sonic Shock Wave Wapen. Een soort enorme schokgolf welke door je wapen wordt voortgebracht. Echter er is geen munitie voor want we zitten aan een budget... wat moet je doen?

Er zit een Megafoon op het wapen gemonteerd waarin je heel hard "BOOOoooOOOooemm!' moet roepen, deze schreeuw wordt opgeslagen in het wapen. Om hem dan af te schieten moet je eerst de energie voor uitstoot door deze Megafoon opwekken door, als een soort dynamo, eerst een aantal keer aan een zwengel te draaien om je "uitroep" tot een dodelijk aantal decibellen te versterken en dan vervolgens de trigger over te halen

Je kan semi-auto (secondary atack) shortrange knallen voortbrengen door "RataAtATatATAtataTa" te roepen en slechts 1 maal te draaien.
avatar van Jeroendewaal
Door Jeroendewaal (1509 reacties) op 29-04-2019 13:12
( PM )
Kom maar naar het gezellige Roosendaal!

Ik zou kiezen voor de Budgylator©
Een device waarmee je je vijanden in stukken kan hakken.

Door middel van een soort VATS systeem kan je bepaalde ledematen targetten.
Wanneer je een arm eraf hakt door die te selecteren, krijg je vervolgens bij een in-game store korting op arm-armor.

Forget that pussy Terminator and get the Budgylator©!
Use the Budgylator©. Best way to get great discounts!
avatar van ThaBEN
Door ThaBEN (1771 reacties) op 29-04-2019 14:52
( PM )
Ik presenteer de "Budgetgaming Retro Game CD Wisselaar"
(Géén budget voor een beter naam )

Ammunitie bestaat uit een crap load aan schijfjes van budgetgames, welke in de wisselaar tot absurd hoge snelheden worden gedraaid, waarna je ze als een soort ninja sterren op de vijanden kunt afvuren. Dit gebeurd met zulke hoge snelheden dat ze dwars door de vijand heen gaan.
avatar van ATM7
Door ATM7 (1734 reacties) op 29-04-2019 15:21
( PM )
Ik zou een soort monkey ontwikkelen net als bij black ops 1 waar alle zombies op af gingen. Alleen mijn twist is dat het geen monkey is, maar een super aanbieding die een zwerm van budgetgamers en scalpers veroorzaakt. Net zoiets als in amerika gebeurdt tijdens black friday. De schade die aangebracht wordt is absurd hoog. Je gebruikt het wapen door bijvoorbeeld op pepper de locatie/coordinaten van de plek waar je de aanval wilt uitvoeren te posten. De budgetgamers en scalpers laten niets meer heel van de locatie waar de aanbieding is gedropt.

Een goeie naam voor het wapen heb ik nog niet echt dacht misschien aan 'sale you later'

Locatie: @peldoorn
Met wie: fam and friends
avatar van Shades29A
Door Shades29A (42 reacties) op 29-04-2019 15:32
( PM )
Jammer dat dit enkel voor Nederland is
avatar van Cragontheone
Door Cragontheone (213 reacties) op 29-04-2019 15:35
( PM )
Quote:
Jammer dat dit enkel voor Nederland is


Gewoon zorgen voor een nederlandse locatie waar je terecht kan net over de grens!
avatar van Sephi
Door Sephi (214 reacties) op 29-04-2019 16:32
( PM )
Aangezien het ook voertuigen mogen zijn, denk ik aan een Mad Max-stijl gepantserde truck, compleet met roestige spiezen aan het chassis gelast, harpoenlanceerders om je vijanden vast te grijpen, zo’n dikke veeploeg aan de voorkant (zoals je bij oude treinen ziet) en natuurlijk een dikke V10 met turbo/nitro boost. Rammen met die hap!
De dikke hard rock / metal die uit de speakers beukt hoort er natuurlijk ook bij.

Het budget-gedeelte? Zoals we weten zuipt zo’n dik motorblok benzine als een ketter, dus ben je steeds korte stukjes aan het rijden (al ben je dan wel een dikke baas) en tussendoor continue op zoek naar benzine, het vloeibare goud in deze post-apocalyptische wereld.

Locatie: de Kwakel (ja, dat bestaat echt)
avatar van Ddegroot
Door Ddegroot (43 reacties) op 29-04-2019 18:19
( PM )

Ik zou gaan voor gewoon een simpele pen. Is voor iedereen met een laag budget toch te verkrijgen en kan dodelijk in de ogen van je vijand worden gestoken. Om daarna, met het bloed wat op de pen is achter gebleven, je lijstje met games of things to do verder af te kruisen!

Nou kom maar op met die launch party!!

:Hendrik Ido ambacht word the Place to be!!
avatar van Blacky
Door Blacky (32 reacties) op 29-04-2019 18:41
( PM )
Als ik een wapen mocht toevoegen, dan zou ik een zelf bedachte cat-o-nator toevoegen Eenmaal geraakt door de lasers? Dan verandert de vijand in een kat. Een lieve, spinnende, kroelende kat zodat alle gevaar eruit is. Let's fill the world with sweet, purring cats. Cate everywhere
avatar van Axeldc
Door Axeldc (417 reacties) op 29-04-2019 18:59
( PM )
Is het sowieso een plek in Nederland of mag het ook in België (Vlaanderen) zijn?
& In de tekst staat VRIJDAG 13 mei terwijl 13 mei een maandag is :)
avatar van Fantasyfreak
Door Fantasyfreak (2012 reacties) op 29-04-2019 20:08
( PM )
Quote:
Is het sowieso een plek in Nederland of mag het ook in België (Vlaanderen) zijn?
& In de tekst staat VRIJDAG 13 mei terwijl 13 mei een maandag is :)


Komt denk ik omdat het eigenlijk de 10e zou zijn maar ze hebben alleen de getallen aangepast. Zo klopt het 4 dagen eerder ook niet meer ;) Maar ik heb het doorgegeven.
avatar van Ghostly
Door Ghostly (496 reacties) op 29-04-2019 20:22
( PM )
Een maisknaller! waar de ballon steeds van het pvc pijpje schiet.
avatar van Crazymax
Door Crazymax (1629 reacties) op 29-04-2019 20:27
( PM )
Vet hoor, ik vind het een origineel idee! Veel succes iedereen die meedoet!
avatar van RichardJansma
Door RichardJansma (1 reacties) op 29-04-2019 21:41
( PM )
Een ketting met wat sloten en spijkers (eventueel een stoel met spijkers ) of ketting met spikes (roestig) dus een ketting zweep waarbij te veel gebruik de ketting steeds korter wordt doordat ze roestig zijn en te repareren of nieuwe aanpassingen er bij te zetten met extra ketting stukken en het gever dat door je onhandigheid jezelf ook bezeerd erg groot is als je hem niet goed en niet vaak genoeg gebruikt. Ook kun je de ketting in de brand steken nadat je teer er over hebt gesmeerd (ben je Ghost rider ) hahaha en als je het lang gebruikt kun je mensen ophangen en mensen naar je toe trekken etc


Een Uber wapen (gereedschap)


Het lijkt me zo leuk om te winnen en kan niet wachten en ben blij dat het Ps4 is :) en ik ben een groot Bethesda fan (win ik ook is wat)


Wormerveer (Zaanstad)
avatar van Beunhaaz
Door Beunhaaz (3564 reacties) op 29-04-2019 22:19
( PM )
Ik ragequit. Succes allemaal
avatar van Vitaquest
Door Vitaquest (830 reacties) op 29-04-2019 22:24
( PM )
ik heb hier helaas geen ruimte voor dus kan neit meedoen maar veel succes iedereen
avatar van Dandanna
Door Dandanna (210 reacties) op 30-04-2019 08:34
( PM )
Er zitten leuke inzendingen tussen. Ben benieuwd wat de komende dagen aan creativiteit hier gepost gaat worden. Iedereen in ieder geval veel succes!
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (28608 reacties) op 30-04-2019 08:51
( PM )
Quote:
Win het exclusieve RAGE 2 launchparty bij jou thuis! (of een locatie van jouw keuze)

Ik denk dat Niels het wel kan waarderen dat ik het bij hem thuis laat organiseren.

Een mooi wapen zou zijn de Buck Buster; Een shotgun (met pump-action, want dat is het beste natuurlijk) die geldzakken af vuurt en doelwitten laat opblazen en flarden van geld biljetten. Ondertussen hoor je enkel dit op de achtergrond spelen terwijl je iedereen weg blaast.
avatar van Jazzer
Door Jazzer (118 reacties) op 30-04-2019 19:37
( PM )
Een Taser-gun op zonne-energie met ingebouwde stappenteller. Het duurt een tijdje om op te laden en tijdens het tasen kan je even geen stappen tellen. Eigenlijk heb je er in de praktijk alleen iets aan tijdens een hittegolf en bovendien kan het ook nog gebruikt worden als ontsteking voor de BBQ (of ander licht ontvlambaar materiaal). Het wapen is overigens geheel CO2 neutraal, dus het kabinet zal niet moeilijk doen om dit wapen in de winkelschappen te krijgen.
avatar van Maxgrrrr
Door Maxgrrrr (76 reacties) op 03-05-2019 08:49
( PM )
Een puddingbuks met losse flodders
Moet alleen mijn kroegbaas te Bussum even vragen of hij zijn tent beschikbaar wilt stellen
avatar van Swift
Door Swift (7793 reacties) op 03-05-2019 10:57
( PM )
Een waterpistool, niet efficiënt maar wel goedkoop.
De naam van dit wapen?

Swift's squirt gun


Met bg'rs en vrienden.
Tilburg
avatar van Spaulding1976
Door Spaulding1976 (29 reacties) op 03-05-2019 14:34
( PM )
Wow, dit is wel een hele aparte prijsvraag!!
Maar even nadenken over de locatie :-)

And I present 2 U: The Baconator!
Geen brandstof slurpende tank.... ok wel een tank maar 1 die lekker varkensvlees grilt en het spekvet gebruikt als brandstof!
'Make it bacon' terwijl je je tegenstanders platrijdt :-)

Mocht ik winnen, dan zal de party ergens in Meppel zijn!!
avatar van Kensuke
Door Kensuke (43 reacties) op 03-05-2019 17:18
( PM )
Een pepperspray gun zou een uitzonderlijke budgetwapen zijn! Pepperspray is bijzonder effectief als je iemand even onschadelijk wil maken. Het enige nadeel is dat het relatief weinig bereik heeft, iets dat je we uiteraard gaan oplossen. Met een beetje DIY handigheid zou je pepperspray buizen kunnen combineren met een hogedrukreiniger om een hele pittige powertool te maken. In plaats van hardnekkige aanslag verwijderen spuit je met deze gun je tegenstanders omver met cayennepeper. Noem de gun 'Scoville Scorcher' of 'Dr. Pepper' om het scherp af te maken.

Het budgetaspect komt van het feit dat je zelf pepperspray simpel kunt mixen met producten uit de supermarkt. Veel meer dan chili pepers, olie, water en koffiefilters heb je niet nodig. Het nadeel van deze gun is dat je vijanden enkel een gasmasker nodig hebben om je voor lul te zetten. Het blijft een budgetwapen natuurlijk.

Locatie: Amsterdam
avatar van Flipster
Door Flipster (2 reacties) op 03-05-2019 20:09
( PM )
Idee voor een wapen, geheel in de punk trend:
The Six Pistols
“I've only been in love with a gun barrel and a mirror.”
The Six Pistols zijn twee tripple barreled revolvers, een per hand. De makers hadden het idee dat de snelheid van de salvo's worden bepaald door hoe hard jij meezingt met de punk, rock of welke muziek dan ook die je zelf aan de game kan toevoegen. Hoe harder je meeschreeuwt, des te sneller draaien je barrels en rooster je je vijanden. En als je het voor elkaar krijgt dit langer vol te houden, dan kan er random een aimbot worden ingeschakeld die zolang jij doorzingt actief blijft!
Vraag is echter wel of je buren dit zo op prijs stellen, en je mag hopen dat je huisbaas dezelfde muziek- of gamesmaak heeft. Dit had beter doordacht kunnen worden maar ja, designers zijn duur..

Groeten uit Rotterdam, en ik hoop dat deze geweldige franchise zijn tweede jeugd mag gaan beleven!
avatar van Muttley
Door Muttley (596 reacties) op 04-05-2019 00:01
( PM )
Hele toffe prijsvraag, ik doe graag een poging!

The ultimate weapon "free to use": Dit wapen is zo krachtig dat het alles op zijn pad vernietigd! En het is ook nog eens gratis! Je moet alleen wel elke keer voor gebruik een vervelende advertentie van een minuut bekijken dus de kans dat je dit ook echt zou kunnen gebruiken is wel heel erg klein!

Locatie: Boskoop
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (267 reacties) op 04-05-2019 07:29
( PM )
De rammeleroni gun, die rammelaars schiet die eigenlijk zouden moeten exploderen. Helaas is het een budget gun dus rammelen de rammelaars alleen maar. De budgethero skills voegt de perk coins but no coins toe, die ervoor zorgt dat gedoodde tegenstanders altijd geld droppen. Helaas is dit wel altijd speelgoed geld en moet je het hebben van items verkopen.

Locatie hoogeveen
Rage 1 was Machtig mooi!
avatar van Wasneeplus
Door Wasneeplus (51 reacties) op 04-05-2019 09:11
( PM )
De blote mannen knuist: zeer geavanceerd en afschrikwekkend, je balt je hand tot een vuist, strekt je wijsvinger en duim en roept luid PAUW of erger nog: PANG.
Omgeving Utrecht.
avatar van Gryphonrider
Door Gryphonrider (2531 reacties) op 04-05-2019 09:50
( PM )
De Neutronen Krimpstraal verkleint tijdelijk het schild en wapen van je vijand, waardoor deze ongevaarlijk wordt. Door een fout in het (budget-)design kan je vijand nu echter keihard (weg)rennen!

Locatie: Utreg
avatar van Vechtarend
Door Vechtarend (248 reacties) op 05-05-2019 08:19
( PM )
Ik zal een hele grote machine geweer met knal munitie erin. Waanzinnig om al je vijanden te zien splashen!
Omdat je ervoor een goede scope voor nodig hebt en aangezien je die niet hebt schiet je maar beetje in het wilde weg.

Toffe actie

Apeldoorn
avatar van The Goon
Door The Goon (464 reacties) op 05-05-2019 21:48
( PM )
Budgetwapen: vuilbekkende knakenprostituee. Daar is iedereen bang van.

Locatie: Zaltbommel.
avatar van MakoNL
Door MakoNL (54 reacties) op 06-05-2019 13:27
( PM )
Budgetwapen: de jankende huisvrouw, oersterk, maar kan jou of de tegenstander neer meppen met een deegrol. (Mocht ik winnen, graag een kooi mee voor bovenstaand wapen)

Locatie: Noordwijk
avatar van Vloetje
Door Vloetje (581 reacties) op 06-05-2019 16:31
( PM )
Ik heb Rage meerderde malen aan een prijsvraag meegedaan, maar zelden (of stiekem gewoon nooit) aan zo een bijzondere.
En poeh heej, ik moest er even over nadenken. Zo lang, dat ik bijna mijn cursus anger-management overboord gooide en schaamteloos met deze prijsvraag voor Rage quitte (…).

Maarrr, op de valreep schiet me toch een geweldige, voor iedereen (met een TV-aansluiting), haalbare budget-oplossing te binnen, om niet onbeslagen ten ijs te komen!
En dat is, jawel, de Peter ‘R’ Rifle.
Deze ‘R’-rifle is, de naam zegt het al, een luchtdrukgeweer. Lucht. Dat is voor iedereen sowieso al gratis. Budget of wat, of nie!? Het geweer heeft een flexibele, aanpasbare en verwisselbare loop, waarin alles wat je maar tegenkomt als munitie gebruikt kan worden. Hoe handig is dat! Geen dure kogels, granaten of raketten nodig, gewoon een steen pakken. Een stukkie zwerfplastic (meteen goed voor het milieu!), een duif, een brievenbus, een fiets of een deel daar van, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoppa; laden, beetje perslucht creëeren, richten en zie daar, destructie in de puurste zin van het woord.

Voor de extra en noodzakelijke ‘schwung’ kan je de officieel gelicenseerde beroemdheid (voor diegenen die het nog niet door hadden: Peter Air De Vries, verre familie van ene Michael Jordan, maar dat is iets voor een andere keer) in een willekeurig TV-optreden opzoeken. Ter beeldvorming; deze beste man is minstens iedere avond, vaak ook elk uur, op de beeldbuis te zien. Zap gewoon een rondje. Je hoeft nooit lang te wachten. Een programma opnemen kan ook; echter, je kan het niet twee keer gebruiken, houd daar rekening mee.
Je kan je Peter ‘R’ Rifle dan koppelen aan je TV (compatible met alle aanbieders van TV. Via kabel, internet, etc. – door middel van COAX, HMDI, USB). Je R-rifle wordt dan niet met zomaar lucht gevuld, maar met gebakken lucht! Hier heeft de naamgever aan het project namelijk meer dan genoeg van.
Let op! Het onderwerp van het gesprek en dus de grondslag van het programma zijn totaal niet relevant! Of het nu over misdaad, politiek, sport of wat anders gaat, zowat alle lucht die je op deze manier kan verwerven, is gebakken! En gebakken lucht, zoals we allemaal weten, is zoveel meer explosief dan gewone lucht.

Rage in al zijn facetten!

(Voetnoot 1: voor het maken van deze inzending zijn geen Peter R. de Vriezen onheus of anderszins bejegend)
(Voetnoot 2: het wapen wordt nog destructiever in combinatie met een Peter R. Fryer. Dit alleen op aanvraag, na aantoning van de daarvoor benodigde vergunningen)

Locatie: of bij me thuis, maar als het even kan in een plaatselijke pub
avatar van Jdc
Door Jdc (214 reacties) op 06-05-2019 20:15
( PM )
Er is maar een soort munitie dat zou kunnen werken tijdens deze ninetiesachtige apocalypse. Flippo's, de lootboxes uit de jaren 90. Er zijn verschillende soorten flippo's die allemaal een unieke functie hebben. We hebben de flying flippo's die je kan gebruiken om je flippo's te lanceren. We hebben Techno Flippo die je kan gebruiken om mod's te bouwen voor je wapens. Gouden Flippo's om te gebruiken als betaalmiddel. Mega flippo's voor die extra punch. Vergeet de Joker flippo's niet!

Iedere flippo liefhebber is welkom mocht het gebeuren.

Amsterdam
avatar van Berthetbeest
Door Berthetbeest (4 reacties) op 06-05-2019 21:33
( PM )
Mijn gun zou de Diabolical Goresprayer zijn. Een gun die werkt door middel van het afschieten van grofgemalen organische hagel, en gemengde lichaamssappen die de levens van de vijanden (letterlijk) zuur maakt. Het budgetgedeelte zit hem vooral in het feit dat je zelf opzoek moet gaan naar ledematen, hoofden en ingewanden want anders kun je niks afschieten. Omdat de Sprayer een ingebouwde handmatige gehaktmolen heeft kun je hem ook wel melee gebruiken, al is ie dan nutteloos tegen grote groepen. En hij is nogal lomp, dus je kunt niet als met een kettingzaag gaan rondmaaien. Maar als je flink wat ledematen, torso's en darmen hebt vermalen kun je kiezen of je vijanden wilt bestoken met botsplinters, verstandskiezen en nierstenen, of wilt verblinden en overweldigen met stralen bloed, maagzuur en andere vloeibare gorigheid. Een ander bijkomstig effect hiervan is dat vijanden hierdoor ook uitglijden en moeten kotsen van afschuw. De gun heeft dus zowel een primaire (shotgun achtig) als een secundaire vuurmodus (sproeier). Het resultaat doet de naam van het gevaarte eer aan want hiermee laat je het letterlijk dood en verderf regenen. Het wapen zelf ziet er ook diabolisch uit met het vizier van een pentagram en vanuit first persoon oogt het als een omgekeerd kruis ( in de kleur van opgedroogd bloed). Een bijkomstig voordeel van dit alles is dat het wapen volledig klimaatneutraal en duurzaam is doordat het als het ware lichaamsdelen recycled. Nadeeltjes zijn wel dat je zelf hard aan de bak moet om alles te vermalen en dat je zelf niet vies moet zijn van rondspattend bloed en een sporadische oogbal die kan ricocheren. Een slagersschort, sterke maag en een veiligheidsbril bij de Diabolical Goresprayer zijn daarom geen overbodige luxe. Maar slachten was nog nooit zo vermakelijk!

Groeten, Bert uit Budel (dorp onder Eindhoven, ligt tegen de Belgische (en Limburgse) grens)