Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Wisseling van de wacht: Afscheid en nieuwe Budgetgamingcrewleden...

26-11-2008 16:31
Budgetgaming blijft in beweging en zo ook alle leden die deel uitmaken van de crew. Dagelijks zijn ze wel even bezig met Budgetgaming, maar daarnaast is er ook altijd nog een studie en werk die soms even wat meer tijd van je verlangen dan je stiekem zelf zou willen. Daarom is er dan ook een wisseling van de wacht bij Budgetgaming. Zo hebben we in de afgelopen weken langzamerhand afscheid moeten nemen van Felixer, GamelayD, Speedfreak en Soepkoe Budgetgaming verlaten. Speedfreak en Soepkoe komen uiteindelijk weer terug, Felixer is druk bezig met zijn studie en GamelayD is op avontuur bij Gameparty. We wensen jullie allemaal onwijs veel succes in je verdere toekomst en bedankt voor al je inzet bij Budgetgaming!

Heel erg jammer om deze mensen te zien gaan, maar tegelijkertijd is studie natuurlijk wel wat belangrijker dan Budgetgaming, neemt niet weg dat we blijven zorgen dat je lekker geld kan besparen en daar zagen een paar collega budgetgamers ook wel wat in. Vandaar tijd om de versterking bekend te maken!

The new guys on the Block
Op alle fronten zijn we bezig met verbetering en zo is er bij elk onderdeel van Budgetgaming haast wel iemand bijgekomen.

Ten eerste Dirt Diver, niet zo bekend op het forum maar wel onder de Budgetgamingmensen, Dirt Diver houdt zich bezig met het design van onder andere de banners en mogelijk met het nieuwe overzichtelijkere Budgetgamingdesign! Hij stelt zich even voor:

Dirt Diver
Hallo ieder, ik ben Niels (18 jaar) en ik hou mij bezig met het een en ander aan design van Budgetgaming. Ik ben momenteel student en studeer Business Studies aan de Universiteit van Tilburg. Hoewel ik vroeger veel op de Nintendo consoles speelde, speel ik hedendaags voornamelijk op de Xbox 360 en op z'n tijd op de Wii. Shooters, Actie-RPG's, Platform en Footies zijn mijn favoriete genres. Ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van Budgetgaming en om uit te groeien de prijsvergelijkings-tool van elke gamer! Tot ziens!

Daarnaast hebben we Simsfan88, hij gaat op het updatefront los:

Simsfan 88
Gallooo!
Mijn naam is Nicky, 20 jaar jong en woon in de buurt van Eindhoven.
Daar volg ik de opleiding ICT op niveau 3, waar ik in een dikke 2 maanden klaar mee kan zijn. Hoewel ik Simsfan88 heet speel ik nog amper The Sims.
Ik heb deze naam gehouden omdat veel mensen me hiermee kennen, maar ik ga voortaan door het online leven als AngelEye. Ik ben in het bezit van een PC, Xbox, Xbox 360 en Nintendo DS, waar ik dan ook een groot gedeelte van mijn vrije tijd aan besteed.



Verder hebben we op review gebied Wouter die Felix gaat vervangen. Enthousiast als hij was benaderde hij ons precies op het goede moment, welkom Wouter!

Wouter
Hallo, ik ben Wouter Versluijs, 17 jaar oud, woon in Onnen, in de buurt van Haren (Groningen) en ben bekend onder de naam Wouter, wel zo makkelijk. Ik zit op dit moment in de 6e klas van het Praedinius Gymnasium in Groningen en ben van plan hierna Technische Bedrijfskunde te gaan doen. Gamen is mijn grootste hobby en ik bezit dan ook een PS3, PSP, DS en PS2 met vele games. Hiernaast doe ik aan Basketbal. Mijn favoriete game is Oblivion, maar ook Fallout 3 bevalt me heel goed. Ik heb al voor diverse sites reviews geschreven. Ik heb besloten te 'solliciteren' bij Budgetgaming omdat deze site mij al heel veel geld heeft bespaard en het me een leuke site leek om voor te schrijven.


Dan kunnen we nog melden dat een oude rot terug is, Erik! Deze jongen was er bij het ontstaan van Budgetgaming bij en is weer terug en heeft er zin in om Budgetgaming weer te komen versterken en verder op te bouwen.


En last but not least onze kersverse forumwaakhond Skull_kid, die zich ook al op het forum voorgesteld heeft. Welkom!:

Skull_Kid
Die nieuwe forum-moderator, Skull_kid, wie is dat nou eigenlijk? Nou, dat ben ik! De naam waarmee ik door mijn door de geheime dienst geregelde leven ga (teveel fans, je kent het wel) is Robbert (joepie! Nog 1!) en ik ben 20 jaar.

Gamen doe ik al zo lang als ik het me kan herinneren. Zo ben ik opgegroeid met de Nintendo 8-bit (of NES) en waren wij een van de eersten uit het dorp met een cd-rom speler in de computer (heuj 1996!). Onze eerste spelcd-rom heette trouwens ook “Spelcd-rom 1” en bevatte onder andere de klassieker Wolfenstein!

De NES werd van zijn kopstuk gedrukt toen wij van Snieklaas een N64 kregen, zonder de nodige “OOOH MY GOOOOOD, AN N-64!!!!!” trouwens, en we het echte 3D uitvonden. Damn, wat was Mario 64 geniaal! [Vroegah-moment]Een geweldige sprong van 2d sprites op de NES naar volwaardige 3d-figuren op de N64, dat waren nog eens tijden van vooruitgang! [/Vroegah-moment]

Daarna kwam de Gamecube in huis(wie kent hem nog (niet)?), zelf bij elkaar gespaard met mijn krantenwijkjes en gekocht zodra we thuis waren van Kroatië (welk bedrijf releaset nou z’n console in de vakantie?). Maar goed, de Gamecube werd toch beetje saai op een gegeven moment, dus een Xbox kwam mijn kamer verwarmen/vergezellen.

Momenteel ben ik nogal veel bezig met mijn studie, of dat moet ik eigenlijk, waardoor ik niet veel tijd overhoud voor mijn vroegere passie gamen. Dit doe ik nu op mijn Xbox 360 en nog altijd de Gamecube (de 3e onderhand, 1 maal spijt en 1 maal een Wii gehad). Verder heb ik een vriendin in Denemarken waar ik met de bus naartoe ga, dus daar heb ik mijn DS Lite voor. Komt dan aardig van pas moet ik zeggen, 13 uur in zo’n stomme tourbus. Ik studeer trouwens aan De Kempel in Helmond. Dit is een PABO en ben dus toekomstig leerkracht (welke klas, wat voor school allemaal nog onbekend).

Well, that’s me! Zijn er nog vragen? Deze kunnen gesteld worden in de comments en ik zie wel of ik ze beantwoord!


Bij deze officieel welkom bij de crew, dank voor jullie inzet, op naar de top en daar voorbij :-)

Geplaatst op 26-11-2008 16:31

Laatste reacties

avatar van Unknown Ninja
Unknown Ninja ( 867 ) 26-11-2008 17:13
Leuk dat er steeds mensen bij komen. Je merkt dat budgetgaming aan het groeien is. Veel succes en plezier!

Veel succes aan de mensen die het budgetgamingteam verlaten!
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 26-11-2008 17:41
Ik zal zeker een paar mensen, die weggegaan zijn, missen vanwege hun actieve bijdrage aan deze site. Veel succes met de studie, werk en/of andere site.

Tevens heet ik alle nieuwelingen van harte welkom!

Eerste keer trouwens, dat we geen actieve recruitingswerkzaamheden hebben hoeven doen.
avatar van J-roen
J-roen ( 1391 ) 26-11-2008 17:42
aan de mensen die ons verlaten : bedankt voor je inzet ! en aan de nieuwe mensen : welkom bij ons team.
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 39072   3) 26-11-2008 17:56
Rol: Forum Moderator
Er zit iets vreemds in het laatste gedeelte van de tekst. Als je er met je muis overheen gaat wordt deze geel (als een klikbare link), maar je kan niet klikken.
Verder MOET je dat filmpje op youtube kijken, beschamend gewoon dat ik daar serieus op mee zong
avatar van Thom!
Thom! ( 156 ) 26-11-2008 17:58
Leuk dat er nieuwe mensen zijn Lijkt mij ook wel wat
avatar van Suzukifreak
Suzukifreak ( 121 ) 26-11-2008 18:26
Veel succes mensen met jullie nieuwe job. Hopenlijk is het allemaal een beetje bij te houden
avatar van Henk Mouflon
Henk Mouflon ( 126 ) 26-11-2008 20:27
Veel succes iedereen
avatar van Coenitje
Coenitje ( 963 ) 26-11-2008 20:53
iedereen succes en de veel succes, ook de mensen die weggaan, het bikkerltopic zal nooit meer hetzelfde zijn zonder speedfreek, succes met studies of banen, maak er iets leuks van
avatar van V-devil
V-devil ( 829 ) 26-11-2008 21:28
Jeej, meer nieuwe mensen!!! Welkom iedereen en veel succes! Op naar world domination!
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 27-11-2008 00:15
Succes voor alle nieuwkomertjes. Ik heb al een paar bannertjes van Niels gezien, ik moet zeggen dat het er top uit ziet! Verder is Skull_Kid een echte aanwinst voor het forumgebeuren, dus ook dat gaat helemaal goedkomen. Nogmaals succes allemaal!!

Ik was natuurlijk al langer 'op avontuur' bij verschillende andere gamesites, maar aangezien het allemaal vrijwillig is en ik het de laatste tijd zowel met de game-gerelateerde werkzaamheden, als prive, steeds drukker krijg, moeten er uiteindelijk toch keuzes gemaakt worden Vandaar dat ik op BG gezellig als member actief blijf en op GameParty redactricetje speel ^_^
avatar van Cannibal
Cannibal ( 671 ) 27-11-2008 16:01
Veel succes met de taken nieuwe crewleden!
avatar van Rococo
Rococo ( 829 ) 01-12-2008 15:34
Een wisseling van de wacht is nooit verkeerd. Zo krijgen de nieuwelingen namelijk ook een kans om zich te bewijzen. Daarom wens ik ze natuurlijk veel succes met hun nieuwe posities in de crew. Verder wil ik de mensen die weggaan uiteraard ook bedanken voor hun inzet bij Budgetgaming en veel geluk nog in de verdere toekomst.