Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Bol.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (701 reviews)

Bol.com

BG Score
7.2 10 701 1
7.2

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
bol.com b.v.
Postbus 8080
3503 RB Utrecht
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0900-2025438 (€ 0,15 pm) 
KVK:
30151222
Betalen met:
Acceptgiro, creditcard, iDEAL, vooruitbetalen en Onder rembours
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.49
Hardware (pakketpost):
€ 2.49

Laatste 25 ervaringen met Bol.com

Toon alle ervaringen
Ik heb besteld: Fate/Samurai: Remnant Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Vanmorgen besteld. Via mail bevestiging en in het account staat het ook. Tevens in de middag mail dat het verzonden is en vandaag geleverd wordt. Heb het ontzettend snel ontvangen in een kartonnen enveloppe. Gelukkig heel ontvangen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Capcom - Super Pocket gaming handheld
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Ik wilde me eventueel eens geven aan de Evercade, en de Capcom Super Pocket Gaming handheld leek me een leuke deal, aangezien deze Evercade games afspeelt en een beetje een klassieke Gameboy look had. Helaas kreeg ik al na een paar minuten spelen krampen aan mijn handen, mede omdat hij te klein was. Contact opgenomen met bol.com en kon hem zonder problemen terug sturen. Zowel het versturen als het terug sturen is prima gegaan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 15+ Nintendo platform games (Switch/3DS)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: allemaal netjes binnen, hele hoge kortingen maar helaas wel een reseal en 1 Italiaanse sticker dus geen 100% voor mij.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Oxide Room 104 voor de Playstation 5
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Tijdens het zoeken naar een product kwam ik per stom toeval Oxide Room 104 voor de Playstation 5 tegen, een game waar ik nog nooit van had gehoord. Na wat onderzoek leek me dit wel een leuke game om straks in de vakantie in de late uurtjes te spelen, en voor €15,00 kon ik hem niet laten liggen. Zaterdag besteld en vandaag bezorgd, doosje was van karton, maar wel een perfect formaat, de disk zat niet los en folie zat er nog perfect omheen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Monkey Ball Banana Mania - Launch Edition - Xbox One & Xbox Series X
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Super Monkey Ball Banana Mania was in de aanbieding, deze bestel en de dag erna bezorgd gekregen. Doosje was van karton, maar wel een perfect formaat, zo zie ik het een stuk liever.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Story of Seasons: A Wonderful Life Limited Edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Mijn dochter had een paar dagen ervoor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town voor de Switch besteld, en ze was helemaal verkocht van dat spel. Ze zag in de winkel dat er nog een deel was, en toevallig was de Limited Edition bij bol.com in de sale. Deze wilde ze heel graag en daarom die voor haar besteld, spel was stevig ingepakt en in een goede staat ontvangen, dochter is er erg blij mee.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Ik had Uncharted: Legacy of Thieves Collection nog niet, en deze was nu in de aanbieding bij bol.com. Deze op Vrijdag besteld, echter was bij PostNL vertraging waardoor hij pas op dinsdag geleverd werd. Spel zat tot mijn verbazing netjes in een bubbel envelop, dus dat is al helemaal perfect.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Mijn dochter had met haar zakgeld het spel Story of Seasons: Pioneers of Olive Town bij bol.com besteld, het was op een zaterdag en op dinsdag netjes geleverd, kortonen doosje was deze keer perfect formaat, heel stuk beter dan die grote dozen die ze eerst hadden, prima.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Like A Dragon: Infinite Wealth (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Via een mooie sale aanbieding Like A Dragon: Infinite Wealth gekocht, deze stond al langer op mijn verlanglijstje. Doos was wel weer super groot, en bied niet veel stevigheid, ik snap dat ze karton willen gebruiken en minder plastic, maar kom op, zo groot hoeven die dozen nu ook weer niet.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Evergate voor de PS5
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Spel in goede staat ontvangen, merkte meteen dat deze via een tussenverkoper kwam, want hij zat netjes in een Bubbel envelop ingepakt, hoe dan ook, alles netjes geregeld.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Persona 3 Reload (PS4) en Persona 5 Tactical (Nintendo Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Snel, over het algemeen prima. Ik hou er alleen niet zo van dat ze games in kartonnen enveloppen sturen zonder andere bescherming. Gelukkig zijn de games dit keer wel gewoon goed aangekomen


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: RoboCop: Rogue City - PS5
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Helemaal prima!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fantastic Beasts 1-3 (4K)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Na openen bleken er krassen op 2 schijven te zitten. Vervangen van het product kan niet, retourneren ook niet want het is niet meer geseald. Klantenservice kan gewoon niks betekenen.

Uitermate teleurgesteld, de service van Bol gaat hard achteruit.


Algemeen:10%Verzending:60%Communicatie:10%
Ik heb besteld: officiële Nintendo Switch oplader
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Zeer slecht: oplader wordt geleverd zonder het officiële doosje o.i.d., enkel een losse oplader in een vies plastic zakje in een verzenddoos. Contact opgenomen met de klantenservice en ze zouden een vervangend product sturen. Deze kwam de volgende dag en dit was precies hetzelfde verhaal.
In de communicatie zeggen ze steeds "we begrijpen het", maar oplossen kunnen ze duidelijk niet.


Algemeen:10%Verzending:80%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Elgato Stream Deck MK.2
Aantal dagen tot bezorging: 1 Dag
Mijn ervaring: Het pakketje (als je het zo al kunt noemen) was niet meer dan de verpakking van de Stream Deck met een sticker van DHL erop, zo overhandigd aan me door de bezorger.
Toen ik er mijn beklag over deed bij de chatassistente werd het weggewuifd als 'ze hadden vast geen dozen meer of deden het voor het milieu' zonder enige verontschuldiging of begrip dat ik het niet fijn vond dat een €150,- apparaat zomaar zonder bescherming werd verstuurd.


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Super Mario Wonder.
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Normaal zijn ze wel snel met de bezorging maar dit keer waren ze mijn pakketje volledig kwijt, moest het retour; hadden ze de retour niet ontvangen, nieuwe sturen, enfin een rommeltje daar bij Bol. Ga je naar de klantenservice: geduld meneer, geduld.. "we kunnen nu niet zien waar het pakje is maar morgen is hij er.." - niet dus. Amazon maar weer de volgende keer. Die bezorgen stipt op de afgesproken datum.


Algemeen:60%Verzending:40%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Switch Console beschermhoes
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Bol doet wat het belooft. Volgende dag bezorgd (bij een PostNL pakketpunt). Netjes verpakt in een stevige doos die prima om de beschermhoes paste. Goed op de hoogte gehouden over de levering.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Spirit of the North - Enhanced Edition PlayStation 5
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: De game werd door een tussen verkoper verstuurd, in dit geval door SuperPromos. In het algemeen ben ik zeer tevreden met deze verkoper, ik werd netjes op de hoogte gehouden, alleen het karton wat ze gebruiken was veel te groot en heel slap, de disk zat bij ontvangst daardoor los in het doosje, het doosje zelf
was niet beschadigd en de disk had gelukkig geen krassen. Een wat steviger en kleinere verpakking is wel zo handig, en ja dat kan, gezien ik het al eerder gezien heb bij andere winkels.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Mario Bros. Wonder
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: In het algemeen ben ik altijd tevreden met bol.com, en ook deze keer zeker tevreden, alleen het karton wat ze gebruiken gaat nog steeds nergens over, veel en veel te groot. Ik snap dat bubbel enveloppen niet meer gebruikt worden omdat ze minder plastic willen, maar de kartonnen doosjes voor 1 Switch game kan en moet echt kleiner en wat steviger, en ja dat kan, gezien ik het al eerder gezien heb bij andere winkels.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: assassins creed Mirage PS5
Aantal dagen tot bezorging: moet nog binnen komen.
Mijn ervaring: net een mail ontvangen van Bol.com dat mijn pre order een dagje later komt dan verwacht, helaas vertraagd. Daar bestel ik toch geen day one pre order voor (22 september al besteld)

Slechte service van Bol.com (is overigens niet de eerste keer)

——————

Toch nog meer nieuws .. ik heb nòg een mail ontvangen van bol.com dat de game 7 oktober pas wordt gebracht. Heb je vrij genomen om te met je nieuwe spel te gamen, is de game niet op tijd binnen 🙂.

Ze geven Postnl de schuld, compenseren niets en gaan door met bol.com zijn.. slechte smaak van in de mond gekregen..


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Mortal Kombat 1 Premium.
Aantal dagen tot bezorging: Niet geleverd op releasedatum, ik wacht nog steeds...
Mijn ervaring: Waardeloos, om 19:00 begint de early access en ik ben er niet bij

Bol.com vraagt extra geld voor select en beloofd een snelle levering op de volgende dag maar maken dit bij mij zelden waar.

Voor sommige producten is het zelfs geen probleem, maar voor een pre-order met early access kan je dit gewoon echt niet maken.

Zorg dat je de Select belofte waarmaakt en stuur niet pas vlak voor middernacht een verzendbevestiging die een paar uur later door PostNL met een dag wordt verlengd.


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Gran Turismo 7

Aantal dagen tot bezorging: nooit geleverd....

Mijn ervaring: Van mijn verjaardag had ik nog geld liggen. Besloten om dit te besteden aan Gran Turismo 7. Was bij meerdere webshops te verkrijgen voor €50,-. We hebben SELECT bij Bol.com, dus daar maar bestellen, want dezelfde dag gratis geleverd, daarnaast nog €2,50 gekregen van Bol.com als verjaardagscadeau, dus kwam uiteindelijk op €47,50 uit.

Op de hoogte gehouden met mailtjes en het spel zou tussen 19:30 en 20:30 arriveren. 19:10 hoorde ik al het busje arriveren voor het pakketje, maar er werd niet aangebeld. Toch maar even kijken en staat er een pakketje tegen de deur aan. Het pakketje deed mij wat groot aan, normaal worden die dingen gestuurd in enveloppen.

Afijn, snel opmaken en wat zit erin???? PANTOFFELS!!!! HOE DAN?!?!?!
Ik de chat in, krijg je een robot die je vertelt dat je hem maar retour aan moet melden en je product opnieuw moet bestellen. Dan krijg je binnen 5 dagen je geld terug. Gelukkig had ik SELECT en kon het product gratis worden opgehaald, anders moest ik zelf ook nog regelen dat het product terugkomt...
Mijn ervaring is dat je achteraf je waardebon niet kunt betalen, dus de volgende dag maar in de chat om GT 7 opnieuw te bestellen. Wat schetst mijn verbazing; uitverkocht en natuurlijk in andere webwinkels duurder.
In de chat probleem voorgelegd, enige wat ik terugkreeg, ja stuur maar retour is fout gegaan bij logistiek...

Ik had op zijn minst een excuses willen ontvangen en als ze helemaal netjes waren geweest, dan had men 2 zaken gecompenseerd. Het feit dat ik moeite moet doen om hun fout te corrigeren en het feit dat ik nu duurder uit ben bij een andere webshop, omdat men bij Bol.com niet eens het goede product af te sturen. Had ik hem gisteren maar bij een ander bedrijf besteld.

Gelijk SELECT opgezegd, want waar betaal ik voor als men toch niet het juiste product kan afsturen? Voor mij voorlopig dus geen bestellingen meer bij die veredelde Marktplaats.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Rune Factory 3 Special Limited Edition - Switch
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op 28 juni deze game in de pre-order besteld tegen een lagere prijs. Op 4 september netjes een mail dat mijn bestelling is verzonden. Vandaag kreeg ik deze game in een bruine papieren envelop thuisbezorgd. Dit is echt niet normaal dat zo iets nog steeds verkeerd gaat. Gelukkig is het maar bij een klein deukje gebleven. Heb uiteraard wel een klacht telefonisch doorgegeven aan de klantenservice dat dit niet normaal is dat het zo verstuurd werd.


Algemeen:100%Verzending:30%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Forspoken
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: In het algemeen ben ik altijd tevreden met bol.com, en ook deze keer zeker tevreden, alleen het karton wat ze gebroken gaat nergens over, veel en veel te groot. Ik snap dat bubble enveloppen niet meer gebruikt worden omdat ze minder plastic willen, maar de kartonnen doosjes voor 1 game kan en moet echt kleiner en wat steviger, en ja dat kan, gezien ik ze bij Coolblue wel kan.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox series X Diablo IV bundel
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Xbox was al in de aanbieding voor 516,80 Euro, in tijd dat ik het thuisbezorgd kreeg was het ook nog eens goedkoper geworden, verschil kreeg ik netjes teruggestort als shop tegoed.

Aandachtspunt blijft dat Bol zijn producten zonder bescherming (pakpapier) los in om-dozen blijft doen, nagenoeg altijd een beschadigde originele doos.


Algemeen:100%Verzending:50%Communicatie:100%