Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

  Shibaku

  Aantal berichten: 32
  Soort member: Member
  Lid sinds 17-06-2010

  Geslacht: man

  Laatst online: 17-05-2023 13:11

  Website:

  Niet ingevuld

  Status: offline

  Informatie


  Signature


  Wishlist Shibaku

  Game Console Mijn prijs Laagste prijs Mail Actie

  Collectie Shibaku

  Game Console Laagste prijs Actie

  Shibaku

  Aantal berichten: 32
  Soort member: Member
  Lid sinds 17-06-2010
  Aantal positieve reviews: 0
  Aantal negatieve reviews: 2

  Laatste member reviews

  Door Ewokkie (681 reacties) op 18-10-2022 14:04
  ( PM )
  Op 25 september overgekocht (betaald). Hij zou de dag erop verstuurd worden en ik zou bericht krijgen zodra deze verstuurd was. Op de 30e zelf contact opgenomen met de verkoper en deze zei dat het maandag verstuurd was (volgens mijn postnl app was in ieder geval niets verwerkt in het sorteercentrum). Op 1 oktober werd gezegd dat hij na zou vragen waar hij het op de post had gedaan. Na opnieuw contact opgenomen te hebben op 4 oktober, zei hij dat het zonder resultaat was.

  Op 5 oktober is het bedrag dat ik het overgemaakt, terugbetaald.

  Of er een kern van waarheid in dat van "Xor" zit, weet ik niet. Het was in ieder geval een vreemd verhaal en het moest vaak van mijn kant komen. Echter ben ik in ieder geval blij dat het geld terug is.


  Beoordeling: Slecht
  Artikel: The Last of Us (Remake) - PS5
  Door Xor (34444 reacties) op 07-03-2022 08:46
  ( PM )
  Ondanks dat mijn geld is teruggestort, ben ik toch van mening dat ik een negatieve review moet plaatsen.

  Op dinsdag 1 maart had Shibaku een aantal games in z'n verkooptopic toegevoegd. Een daarvan was Pokemon Let's Go Pikachu. Deze bood hij aan voor €15 excl.verzendkosten. Ik had hem een pm gestuurd met de vraag of het de Nederlandse versie was. Bleek de NL versie te zijn, dus ik had interesse. Tikkie verzoek werd gelijk geregeld. En het bedrag had ik gelijk betaald. Hij gaf aan dat hij de game s'avonds nog in de brievenbus zou doen. Maar ik gaf aan dat hij geen haast heeft en dat hij de game ook de volgende dag bij een PostNL punt of bij een Jumbo kon afgeven als hij bijvoorbeeld boodschappen zou doen.

  2 dagen verder. En ik heb geen pm van hem ontvangen met of de game al verzonden is, inclusief de T&T code. Ik heb hem een pm gestuurd met de vraag of het nog gelukt is. Want misschien had hij het even druk met z'n werk en was hij het misschien vergeten. De dag erna zag ik opeens het bedrag op mijn bankrekening teruggestort. Ook was mijn gestuurde pm nog altijd niet gelezen en was hij die dinsdag voor het laatst online geweest.

  Mijn theorie: Hij heeft de game aan iemand anders of op Marktplaats verkocht omdat iemand anders een hogere bod had gedaan. Of hij heeft de game misschien aan Game Mania of aan CEX verkocht. Dat kan ook. Maar ondanks dat, vind ik het wel vreemd dat hij een deal met mij heeft gesloten waarna ik het bedrag aan hem heb overgemaakt. Gelukkig heb ik m'n geld nog teruggekregen. Maar of ik de volgende keer weer iets bij hem zou bestellen, dat weet ik eerlijk gezegd niet. Want in principe kan hij ongeacht er een deal is gesloten, nog altijd de game aan iemand anders verkopen terwijl een deal = deal is. Vooral omdat de ene het bedrag heeft overgemaakt.

  Dus mijn waarschuwing aan anderen die toevallig zijn verkooptopic zien en hij een game aanbiedt wat misschien mooi geprijsd is. Bespaar je moeite en kijk gewoon verder. Ik zou hem niet zo snel een oplichter noemen. Vooral omdat hij het bedrag nog terug heeft gestort. Maar ondanks dat je een deal met hem hebt gesloten, kan hij nog altijd van mening veranderen en de game aan iemand anders verkopen. En het ergste vind ik nog: Dat hij niet eens een pm stuurt waarin hij z'n excuses aanbiedt voor al het ongemak. Ook niet dat de game aan iemand anders is verkocht en dat het bedrag is teruggestort. Want ik ben niet zo'n moeilijk persoon. Alleen als er geen communicatie is of wat dan ook, dan komt alles gewoon onbetrouwbaar over.


  Beoordeling: Slecht
  Artikel: Pokemon Let's Go Pikachu (Switch)