Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Salland Computers

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (8 reviews)

Salland Computers

BG Score
6 10 8 1
6

Algemene informatie

Adres:
Salland Computers
Praamstraat 3
8102 HM Raalte
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
0900-7255263 
KVK:
05067085
Betalen met:
iDEAL, creditcard, vooruit betalen.
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.99
Hardware (pakketpost):
€ 7.99

Laatste 8 ervaringen met Salland Computers

Haal zelf al mijn computer hardware hier, en af en toe games als deze goedkoop zijn.
Ik haal het wel altijd af (ouders wonen in Raalte) maar deze winkel heeft wel een goede service.
Als iets niet werkt kan je het (meestal) zonder problemen terugbrengen.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Heb hier op 28 juni een könig wii ac adapter besteld met een levertijd van 10 tot 20 werkdagen.

Kreeg netjes een orderbevestiging in mijn mail hiervan.

Op 5 juli kreeg ik een mailtje dat de verwachte leverdatum was aangepast naar 28 juli.
Weer netjes in een mailtje. Je kunt je ook registreren op de site en dan kan je het op de site ook nog eens netjes nalezen.

Op 23 juli kreeg ik een mail dat mijn kabel was verzonden en hierin stond het selectvracht trackingnummer ook in vermeld. Netjes met een link enzo wat allemaal goed werkte.

Vandaag 27 juli kreeg ik het pakketje aangeboden aan de deur netjes verpakt in een grotere doos met papiersnippers erin zodat het niet kon beschadigen. Vind ik niet erg die papiersnippers want dat werkt ook wel goed doe zelf ook altijd krantenpapier bij dingen met verzenden.

De levertijd bij mij bedroeg dus 21 werkdagen. Iets langer dan op de site stond vermeld maar kreeg dat ook netjes in een mailtje. In het mailtje stond 28 juli verwacht en dus 1 dag eerder nog gekregen.

Allemaal erg netjes dus.

Vind het alleen jammer dat ideal betaling nog een euro extra erbij komt.
En gekozen voor selectvracht omdat die iets goedkoper waren. TNT was iets duurder. Iets van een euro of 1.50.

Communicatie een 10 - Netjes op de hoogte van alles via mail en via de site
Verzending een 10 - Gewoon goed ingepakt en netjes afgeleverd en op tijd volgens afspraak.
Algemeen een 9 - Dit omdat ze misschien nog eens kunnen kijken naar ideal betalingen dat dit gratis word aangezien ideal toch wel een grote toekomst heeft zoals het er nu uitziet


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb een tijdje geleden twee producten besteld voor mijn PC. De communicatie was erg goed, en de verzending was ook degelijk goed ( niet zo snel als bij de meeste webshops maargoed ).

De ene game die ik kreeg was in perfecte staat. De tweede game was echter niet in goede staat. Het toonde echter zelfs gebruikssporen. De hoes was bekrast ondanks dat er plastic omheen zat en de CD was ook heel erg bekrast. Hij werkte wel maar ik wou vanzelf een vervangend exemplaar.

Ik heb daarna contact gezocht met Salland zelf, en die zei dat het niet mogelijk was te retouneren en een vervangend exemplaar te krijgen. Dit omdat hun software "ALTIJD IN GOEDE STAAT" geleverd werden. Dit vond ik heel erg slordig en klantonvriendelijk.


Algemeen:30%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik vind deze webshop goed. Ik bestelde hier 1 spel met n levertijd 10 tot 20 dagen, ik heb hem al na 6 dagen binnen.. Ook kreeg ik n mail bij bestelling en wanneer die verzonden werd. Zeer tevreden dus.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
SALLAND AUTOMATISERING NIET DOEN!

Ik heb via Tweakers & Hardware info gezocht naar een goede prijs voor de gezochte Crucial SSD drives, kwam vervolgens uit op Salland Automatisering met de beste prijs.

Heb in hun webshop de Crucial M4 128GB SSD besteld en gelijk betaald, keurig orderbevestiging ontvangen en de levering kon een aantal dagen duren (5-10 werkdagen). Nu krijg ik in de loop van de dag een simpel berichtje:

Tot onze grote spijt kunnen wij de bestelde SSD niet leveren?? Ik kan een vergelijkbaar item opzoeken en de bestelling wijzigen. Dit terwijl deze SSD gewoon leverbaar is bij Crucial (gangbaar artikel).

Op de website staat nu: niet meer leverbaar.......(Uitverkocht)
Als ik de reviews bekijk schijnt dit veelvuldig voor te komen bij Salland Automatisering.

Op andere pricewatch websites kwam Salland automatisering ook als goedkoopste uit de bus met nog een ander bedrijf, de getoonde prijs is gewoon aannemelijk dus niet extreem. Salland Automatisering laat dus wel degelijk steken vallen.

Nu tracht men zich van levering te onthouden en verschuilen zich achter het feit dat het een fout was, verkeerde prijs in de database van de leverancier, etc.

Het blijkt inmiddels ook dat Salland Automatisering zich al langer en bovendien vaker van dit soort praktijken blijkt te bedienen, zoek maar eens op ervaringen van dit bedrijf...wordt je niet vrolijk van.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:20%
Van het weekend een bestelling gedaan voor diverse SSD's, zowel voor zakelijk als prive. Echter blijken de SSD's opeens totaal uitverkocht te zijn vandaag.

Salland wil niet haar afspraken honoreren en komt ook niet met een alternatief, laat staan een oplossing.

Een negatieve posting vinden ze eveneens niet erg, blijkt al wel uit de email correspondentie.

In het verleden diverse keren bij Salland een bestelling gedaan, meestal naar tevredenheid geleverd, al begint de laatste tijd de service achteruit te gaan. Dit vertaald zich dan ook naar de negatievere ervaringen hier en daar op Tweakers.net. Ook uit de Shopsurvey blijkt dit.

Helaas blijft Salland stellig in haar overtuiging gelijk te hebben, terwijl dit toch absoluut niet het geval is.

Dit zal dan ook mijn laatste bestelling (zowel prive als zakelijk) zijn bij Salland. De volgende keer toch maar weer bij Informatique bestellen. Daar komen ze tenminste hun afspraken wel na.

Salland u scoort een vette dikke onvoldoende voor jullie "service"....!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Beetje jammer, Ik heb gisteren de LE edition van forza horizon besteld en meteen betaald, krijg ik vandaag te horen dat deze niet leverbaar is. Beetje slordig dus. Kijken of mn geld nog snel genoeg terugkomt.

Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:30%
Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van mijn eerdere bericht d.d. 26 juni jl. aan u kan ik u mededelen dat ik de activiteit van Salland Automatisering B.V. heb overgedragen aan een derde partij.

Deze derde partij is een investeerder.

Deze derde partij zal trachten de lopende bestellingen af te wikkelen. Tevens heeft deze partij een compensatieregeling opgesteld, met als uitgangspunt om de klanten met een openstaande order zoveel als mogelijk te compenseren. Ook zal deze regeling gelden voor de lopende reparaties/opdrachten.

Ik teken hierbij uitdrukkelijk aan dat normaal gesproken in een faillissement de regel is dat u op geen enkele wijze gecompenseerd wordt. Dit geldt temeer voor klanten die al vooruitbetaald hebben. Dus de huidige aan u aan te bieden regeling is een uitzondering op die regel.

Aanstaande woensdag 10 juli voor 17.00 uur zal de derde partij u verder informeren over de compensatieregeling die voor u geldt. Ook wordt u dan geïnformeerd omtrent de contactgegevens van de overnemende partij.

Ik verzoek u vriendelijk dit bericht af te wachten en niet tussentijds aan mij berichten te sturen, omdat ik u niet beter dan op deze wijze kan informeren.

Met vriendelijke groet,

Mr Lodewijk J.A. de Vries

Curator

Salland Automatisering B.V.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%