Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Amazon.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (397 reviews)

Amazon.nl

BG Score
6.3 10 397 1
6.3

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
+44 207 084 7911 
KVK:
Betalen met:
Creditcard
Opmerkingen:
Bij het afrekenen wordt de prijs omgerekend met de Nederlandse BTW. Dit is in onze prijs al verwerkt.

Verzendkosten

Game:
€ 2.49
Hardware (pakketpost):
€ 2.49

Laatste 397 ervaringen met Amazon.nl

Ik heb besteld: Final Fantasy VII Rebirth - Deluxe
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Prima, bij bestelling stond er 1-2 maanden levertijd, en opeens was ie vandaag binnen. Redelijk goed verpakt, geen beschadigingen.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: FC 24 (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: gisteravond besteld, vandaag in huis. Helaas nergens op Amazon vermeld dat de volledige game nog gedownload diende te worden. Aangezien mijn 9 jarige de game direct had uitgepakt en in de Switch heeft gestoken wordt een retour kansloos. Erg jammer.


Algemeen:60%Verzending:90%Communicatie:20%
Ik heb besteld: The Legend of Nayuta Boundless Trails (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: positief verrast vandaag. Game zou donderdag geleverd worden, maar komt net al binnen. Helaas niet meer stevig verpakt, maar strak dicht gewikkeld.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Metal Gear Solid collection PS5
Aantal dagen tot bezorging: n.v.t.
Mijn ervaring: 2 weken geleden besteld via Amazon.co.uk omdat deze overal in NL uitverkocht was. Momenteel is de game zo'n 14 euro goedkoper en daarom contact opgenomen met Amazon met de vraag of ze het verschil wilden terugbetalen als korting op een volgende bestelling o.i.d., helaas wilden ze daar niet aan. Nu vind ik het niet erg om het terug te sturen maar omslachtig is het wel. Nu stuur ik het terug, ik krijg het volledige aankoopbedrag + retourkosten terug en ik heb de game nu voor de aangepaste prijs gekocht. Al met al zijn de kosten van het retourneren al 7,50 en zijn 4 medewerkers in totaal 45 minuten bezig geweest om me te "helpen". Principieel stuur ik de game nu retour. Lekker voor het milieu ook...


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Detective Pikachu (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 21
Mijn ervaring: Besteld 1 dag na release. Vervolgens een week gewacht en toen twee maal een mail gekregen dat het een week langer gaat duren. En dat voor een game die op voorraad is?


Algemeen:60%Verzending:50%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Spider-Man 2
Aantal dagen tot bezorging: augustus pre-order ongeveer een maand te laat met bezorgen.
Mijn ervaring: na weken wachten eindelijk bezorgd. De laatste keer dat we iets bij Amazon hebben gekocht.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: 8bitdo Pro 2
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Ik had de 8bitdo Pro 2 besteld omdat ik deze graag voor op mijn Retropie wilde gebruiken, levering was binnen 2 dagen via DHL, alles wat netjes en goed gegaan. Prijs was zeer scherp en ik werd netjes op de hoogte houden, deze bestelling kwam alleen uit een ander Europese land, en dit is iets dat ik erg omslachtig vind aangegeven op de website. Nu vind ik dat bij deze controller niet erg, maar bij een game Doosje wel, maar goed het product werkt prima, over het algemeen zeer tevreden.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Spiderman 2 (pre-order)
Aantal dagen tot bezorging: Op 30/10 ipv 20/10 (AUG besteld)
Mijn ervaring: Zoals enkele andere hier op de website. Eerste en meteen laatste pre-orders bij Amazon. Jammer dat tegenwoordig communicaties, bij onlineshops erg slecht zijn (vooral als het gaat om slechte ervaringen, kan een klantendienst/service allesbehalve op een "service" lijken. Slechte evolutie!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Super Mario Bros. Wonder
Aantal dagen tot bezorging: Ontvangen op dag van release
Mijn ervaring: Voor de verandering weer eens een prima ervaring met Amazon. Bezorging door DHL.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Super Mario Bros Wonder
Aantal dagen tot bezorging: Op dag van release
Mijn ervaring: Prima, op dag van release ontvangen. Bezorgd door DHL.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Signalis voor de PS4
Aantal dagen tot bezorging: vrijdag besteld om 03:30 en vandaag aangekomen. Perfect in orde!
Mijn ervaring: zeer tevreden en aan iedereen aan te raden👍🏻


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: EA FC24 (release dag was 29 september).
Aantal dagen tot bezorging: 7 dagen.
Mijn ervaring: Besteld op 28 september, pas op 5 oktober bezorgd. Ik moet even erbij zeggen dat ik wist dat de verwachtte bezorgtijd 5 oktober zou zijn. Dat stond vooraf al aangegeven bij mijn bestelling, maar ik verwachtte eigenlijk dat Amazon het eerder ging verzenden of dat het eerder aan zou komen. Is me vaker overkomen.

Helaas was dat niet het geval. Op zaterdag 30 september wilde ik mijn bestelling annuleren. Online zelf annuleren kon al niet meer (5 dagen voor verzending). Geen probleem ik neem contact op met klantenservice. Helaas was dat niet mogelijk i.v.m. weekend. Maandag rond lunchtijd ('s ochtends was de chat ook nog gesloten) alsnog de chat te pakken weten te krijgen. Bleek dat de bestelling niet meer te annuleren viel. Op 2 oktober. Drie dagen voor verzending. Dikke onvoldoende.


Algemeen:30%Verzending:30%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Hogwarts Legacy
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Na wat mindere ervaringen met Amazon, zoals doosjes in het Frans of Duits, de winkel toch nog maar eens een kans gegeven, zeker gezien de €10 prijs verschil op de Xbox Series X versie van Hogwarts. Netjes een Nederlands / Europese doosje gekregen zoals je die ook bij andere Nederlandse winkel gekregen, bezorgen ging ook prima en geen beschadigingen deze keer. Moet zeggen ze hebben zich goed verbeterd, hopelijk volgende keer weer.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 3x lego set ( 3 losse bestellingen )
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: deze review is o.b.v. 3 afzonderlijke Lego bestellingen die ik afgelopen week heb gedaan. Bij 2 bestellingen zaten de Lego dozen in een papieren zak. Bij 2 bezorgpogingen was ik niet thuis en was de bestelling tegen de voordeur (aan de openbare weg) gezet. Eerder was dit ook al 2x gedaan en had ik een klacht ingediend ivm het pakket niet juist over gedragen. Bij de laatste bestelling was de Lego doos gigantisch gekreukt doordat het verpakt zat in een papieren zak ipv een verzenddoos. Na goed overleg met Amazon mocht ik product houden met extra korting. Al met al ben ik blij met het laatste contact, totaal niet blij met bezorging en hoe wordt om gegaan met klachten


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Armored Core VI
Aantal dagen tot bezorging: 35 dagen wachten
Mijn ervaring: vertraging van 35 dagen, van te voren ook helemaal niks gehoord.Letterlijk op de dag van release krijg ik een update dat ze vertraging hebben. Normaal gesproken geen problemen met amazon gehad, maar dit is wel erg slecht gecommuniceerd.


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Youtooz, The Boys (Starlight, Homelander en Butcher)
Aantal dagen tot bezorging: Niet, de boel is gecanceld door AMZN!
Mijn ervaring: Waardeloos pre-order een eeuwigheid geleden gedaan... jaar verder en dan geen voorraad hebben!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Pikmin 4
Aantal dagen tot bezorging: ???
Mijn ervaring: Ik heb de game weken van tevoren al besteld, omdat het toen het goedkoopst was bij Amazon.
Op de dag van release was het wachten, wachten en nog eens wachten. 's Avonds was het nog steeds niet verzonden, terwijl ze beloven dat het voor 20:00 wordt. Pas toen ik na 20:00 op de site keek, stond er dat het verzenden niet gelukt was. Ze wisten ook niet wanneer het wel ging lukken. (En elders stond er nog steeds dat ze het die dag zouden bezorgen!)
Slechte bezorging, slechte communicatie. Alleen de prijs is een plus. Maar inmiddels hadden andere webshops dezelfde prijs, dus ik heb hem bij Amazon geannuleerd en besteld bij een andere winkel.


Algemeen:70%Verzending:40%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Pikmin 4
Aantal dagen tot bezorging: ???
Mijn ervaring: Pre-order. Release date 21-7, inmiddels is het 23-7 en heeft het spel een vermoedelijke leverdatum van 25-7. Eerder stond deze gepland tussen 28-7 en 31-7.

Tsja, bij een pre-order is dit wel heel erg slecht te noemen. Daarentegen wil ik het wellicht door de vingers zien wanneer er een leuke compensatie geboden wordt door een bedrijf. Klantenservice kon mij daar tot het moment dat het spel daadwerkelijk geleverd is niet in verder helpen.

Ik zit een beetje in dubio, want ik vind juist dat Amazon de laatste maanden echt zijn service heeft opgeschroefd. Dat een pre-order echter niet geleverd kan worden op releasedatum is echter niet in orde, zeker voor dit bedrijf.


Algemeen:80%Verzending:10%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Pikmin 4
Aantal dagen tot bezorging: Geen idee nog
Mijn ervaring: Pikmin 4 besteld op 10 juni en de zaterdag na release nog altijd niet verzonden. Volgens de klantenservice is er geen voorraad en is het nog niet bekend wanneer er weer voorraad is. Zeer matig dus.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - The Complete Official Guide: Collector's Edition
Aantal dagen tot bezorging: door Amazon geannuleerd
Mijn ervaring: heb de guide al vanaf dag 1 dat die beschikbaar was als pre-order besteld. En krijg vandaag mailtje;

Wegens een gebrek aan beschikbaarheid kunnen we het volgende item uit je bestelling niet verkrijgen. We hebben het item geannuleerd en verontschuldigen ons voor het ongemak. Als het geannuleerde item in rekening is gebracht, betalen we je binnen 1-2 werkdagen terug. Als je dit item nog steeds wilt kopen, is het mogelijk verkrijgbaar bij andere verkopers. Ga naar de productpagina voor onderstaand item.

Zonet bin bol besteld en als goed is dinsdag binnen.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Zelda Tears of the Kingdom Guide Hardcover
Aantal dagen tot bezorging: Niet, geannuleerd door Amazon
Mijn ervaring: Wat een onzin. De guide in juni besteld voor €31. Kreeg vandaag een melding dat het boek is geannuleerd i.v.m. gebrek aan voorraad. Heb even gekeken op Amazon en het boek was gewoon op voorraad alleen voor €41. Gelijk maar even contact met de klantenservice die in gebrekkig Nederlands mij vertelde dat dat een ander boek was (?) en dat ik alleen m’n geld terug kon krijgen. Service weer 0.0 hoor. Nou ze stikken er maar in!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Zelda Tears of the Kingdom Guide Hardcover
Aantal dagen tot bezorging: 30+
Mijn ervaring: Dit is er weer een voor in de krant hoor! De oorspronkelijke officiële Zelda Tear of the Kingdom hardcover gids kwam veel te vroeg binnen en bleek een raar boekje te zijn met alleen "To be Announced" (TBA) als inhoud. Na lang zeuren mocht ik hem terugsturen en besloot ik een nieuwe poging te wagen. Maar let op, dit wist je waarschijnlijk niet.

Ik bestelde opnieuw de Tears of the Kingdom hardcover gids bij Amazon, ruim een paar maanden van tevoren. Op de dag van de release kreeg ik een bericht dat de verzending vertraagd was. Na een week besloot ik contact op te nemen, want ik was ruim op tijd en vroeg me af waarom anderen hun gids wel hadden ontvangen en ik niet. De klantenservice gaf weinig informatie prijs. Nog een week later kreeg ik eindelijk bericht dat hij verzonden was, al was het een beetje vreemd dat het vanuit het Verenigd Koninkrijk werd verstuurd. Na een week ontving ik een half gescheurde, vernielde kartonnen envelop. Het zal toch niet?! Maar jawel, de gids was compleet vernield. Ik nam eerst contact op via de chat, maar zij konden niets doen omdat de verzenddatum inmiddels was verstreken. Dat was vreemd, want ik hield de gids letterlijk in mijn handen. Ze adviseerden me contact op te nemen met de verkoper. Dit was verwarrend, want ik was er zeker van dat ik hem via Amazon had besteld (verzonden en verkocht door Amazon). Tijdens het telefoongesprek ontstond er een hele discussie. Wat bleek, als Amazon iets niet op voorraad heeft, kunnen ze het doorgeven aan een externe verkoper, zonder toestemming van de koper! Vervolgens kun je fluiten naar welke vorm van service dan ook. Uiteindelijk lukte het me telefonisch om hem terug te sturen, maar een vervanging kon ik wel vergeten. Bovendien was de medewerker aan de telefoon erg kortaf en zuchtte alsof wij degenen waren die lastig waren. Ik begreep er in het begin niets van. De gids was gewoon op voorraad, maar omdat Amazon hem had doorgeschoven naar een externe verkoper, kon ik geen vervanging krijgen! Het is weer een bizar verhaal.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - The Complete Official Guide: Collector's Edition voor iets goedkopere prijs
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Net zoals mijn vorige review is deze mooie boek ook verzonden in een papieren envelop dat ook nog eens kapot was. Gelukkig daarin tegen is de boek ongeschonden heel.


Algemeen:100%Verzending:50%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Celeste voor de Nintendo Switch voor een leuke deal voor x aantal maanden terug.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Deze Celeste Nintendo Switch game zat in een papieren envelop. Gelukkig is deze heel aangekomen. Maar dit is echt waardeloos hoe het verzonden wordt. Wel zijn ze snel met versturen en word je in op de hoogte gehouden.


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 2 x Evercade games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Gisteren besteld en vandaag geleverd. Vanaf bestelling tot levering word je op de hoogte gesteld. Alleen gigantische minpunt is dat de 2 games in een kartonnen envelop werd verstuurd waardoor de kans groot is dat de hoes van de games kapot kan gaan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo Switch Pro Controller TLOZ TOTK 2x.
Aantal dagen tot bezorging: Acht.
Mijn ervaring: Verzonden in een enveloppe, waardoor de hele verpakkingen van de Nintendo Switch Pro Controller's TLOZ TOTK beschadigd waren.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:80%
Ik heb besteld: 72 Seasons
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: nadat een andere webwinkel opzichtig faalde deze bij Amazon besteld waar deze ook nog eens goedkoper was.
Volgende dag netjes door DHL bezorgd


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dead or Alive Dimensions 3ds
Aantal dagen tot bezorging: 19 (normaal ergens in mei dus veel eerder aangekomen) 😊
Mijn ervaring: Ik had besteld :


en heb deze ontvangen :


gelukkig wel Engeltalige hoes zoals in de beschrijving maar andere box art. Nu vind ik dit geen ramp want de box art maakt voor mij niet uit in dit geval. Maar anderen zijn nu wel gewaarschuwd.

De game is in nieuwstaat en een maand vroeger dan eerst aangegeven dus krijgen zij daar zeker 10 op 10 voor. Een foute foto voor de advertentie vind ik toch wel serious genoeg om maar een 5 op 10 te geven voor communicatie.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Mario Strikers Battle League Football
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Besteld, de volgende dag aangekomen in een kartonnen enveloppe (correct verzegeld). Bij het openen zie ik dat de plastic envelop een klein sneetje heeft en na het openen van de doos zie ik dat de cartridge ontbreekt. Ik chat met support, zij sturen een ander exemplaar. Het was precies hetzelfde: zegel met een kleine snee, cartridge ontbreekt. Ik sprak opnieuw met support en ze betaalden mijn geld terug. Misschien heb ik pech of is dit een normaal ding bij Amazon (dit werd verzonden en geleverd door hen, niet een derde partij). Ook heb ik eerder switch games besteld zonder problemen bij hun.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:90%
Ik heb besteld: detroit become human
Aantal dagen tot bezorging: 0
Mijn ervaring: 's ochtends besteld en dezelfde dag in de avond in huis. Game kwam verpakt in een kartonnen envelop. Niet mijn meest favoriete optie, maar zonder schade in huis. De belachelijke snelle verzending maakt echter alles goed en dus een dikke 10.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Chuck boxset s1-5
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: 24 december besteld en binnen 3 werkdagen besteld dus prima. De dvd dozen hadden wel een beschadiging welke vrij apart was. Na contact opgenomen te hebben met klantenservice gaven ze me een aantal opties waaronder retourneren, vervangen of tegoed geven van 20%. Ben voor het laatste gegaan aangezien de beschadigingen aan de dozen zat en heb die zelf kunnen lijmen en wou niet het hele vervang proces door dus goede oplossing.


Algemeen:70%Verzending:90%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Destroy All Humans 2 reprobed PS5
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Erg goedkoop, bezorging was volgende dag, maar ondanks dat het een brievenbuspakketje was, dat door mijn brievenbus past, lag het voor de deur toen ik s avonds laat thuis kwam (gelukkig is er een dakje erboven, want het heeft geregend)


Algemeen:100%Verzending:20%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Logitech MK540
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: toetsenbord en muis besteld voor het thuiswerken met korting want black friday.
Zou vrijdag geleverd worden maar kwam donderdag al, prima verpakt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Lego Avatar
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Na onze eerdere klacht dat hun eigen bezorger het pakketje voor de buitendeur heeft achter gelaten terwijl we niet thuis waren, heeft de bezorger dit weer gedaan. In de app hadden we een andere bezorgingoptie aan gevinkt


Algemeen:70%Verzending:20%Communicatie:70%
Ik heb besteld: God of War: Ragnarok
Aantal dagen tot bezorging: Bezorgd op dag van release
Mijn ervaring: Uitstekend. Met kortingscode deze game wat goedkoper kunnen bestellen. Werd netjes op releasedag geleverd. Niets te klagen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Gotham Knights (PlayStation 5) (€ 45,-)
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Zondag besteld en op dinsdag avond 18.00 uur bezorgd. Mijn inziens nog te lang maar ik heb dan ook het geduld van een kleuter.
Wederom weer erg veel mails van Amateurzon en die vervelende DHL.
Game zat goed verpakt in een doosje maar disc zat los in de case.
Gelukkig geen beschadigingen o.i.d.


Algemeen:60%Verzending:40%Communicatie:60%
Vanuit het niets is mijn verzonden Mega Drive Mini 2 weer retour gegaan tijdens transport omdat volgens hun zogenaamd de “verpakking was beschadigd” zal ik dat niet gewoon even zelf beoordelen? Nu is mij dus de Mini 2 door de neus geboord. Tevens bel je met de Nederlandse klanten service en kwamen ze alleen met steenkolen Engels sprekende Duitser op de proppen. Erg slecht weer.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: GTAV Xbox Series X versie
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring:
Ik was een van de weinigen die GTAV nog steeds niet gespeeld en/of gekocht had, en nu met een mooi prijsje (19,99) was het wel eens tijd vond ik. 17 oktober besteld, 18e in huis. Netjes gesealed, en de correcte versie. Geen problemen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: HiSense HS214 sound bar
Aantal dagen tot bezorging: 14? Ze zeiden een dikke maand, dus prima
Mijn ervaring: Het product bevalt goed, zeker voor de prijs. De verzending was veel sneller dan verwacht.
Wel een klacht: Ze gaven aan dat ze het product in z'n eigen doos zouden verzenden, met alleen een verzendlabel erop. Ik kreeg de optie om het te verzenden in een doos van Amazon, gratis en voor niets. Die optie heb ik gekozen, maar toch is het gewoon in z'n eigen doos verzonden. Jammer!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Rosemary And Thyme: The Complete Series 1-3
Aantal dagen tot bezorging: vrijdag besteld maandag in huis
Mijn ervaring: 2 dagen eerder als verwacht, in de bekende kartonnen enveloppe, iets wat wel anders mag als je een boxset koopt. Maar gelukkig goed aangekomen.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: horizon forbidden west ps4
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: het spel kwam een week eerder dan verwacht,alleen mag de Amazon bezorgservice wel wat duidelijker aangeven wanneer ze iets bezorgen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Teenage Mutant Ninja Turtles Cowabunga Collection
Aantal dagen tot bezorging: 2 dagen (werd op release geleverd)
Mijn ervaring: Ik bestel al weer heel wat jaartjes bij Amazon en Amazon.nl wordt steeds beter. Volgende bestelling is ook alweer onderweg.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Turtles Cowabunga collection switch
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen vanaf de release
Mijn ervaring: het is bij Amazon altijd even geduld hebben, maar het komt meestal wel aan. Erg blij met de game.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Xenoblade Chronicles 3 & Live A Live
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring:
Op de dag van release van Xenoblade Chronicles 3 kwam er een mooie aanbieding bij Amazon met bezorging op dezelfde dag. Ik heb het erop gegokt, Live A Live er ook bij gedaan en de bestelling werd inderdaad netjes die avond bezorgd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: SanDisk MicroSDXC-Kaart Voor Nintendo Switch 256 GB (V30, U3, C10, A1, Leessnelheden Tot 100 MB/s, Van Meerdere Games)
Aantal dagen tot bezorging: Nooit bezorgd
Mijn ervaring: W a a r d e l o o s !

Originele Nintendo SD card 256GB voor de Nintendo Switch. Die wilde ik wel voor € 31,99 tijdens de Amazon Prime Days in juli. Maar net als mijn voorgaande bestellingen gingen het weer hopeloos mis bij Amateurzon. De bestelling kon zogenaamd niet afgeleverd worden omdat mijn adres gegevens onjuist waren. Direct restitutie aangevraagd en ook gekregen. Medewerker aan de telefoon was wel begripvol en vriendelijk deze keer.

Paar dagen later liep ik in de MediaMarkt en zag daar dezelfde SD card liggen voor € 89,-
Ik vertelde het Amazon verhaal aan een medewerker en kreeg prompt de SD card mee voor € 32,-


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Razer Wolverine V2 controller
Aantal dagen tot bezorging: niet
Mijn ervaring: Bestelling niet ontvangen. Zou 2 keer vertraagd zijn, maar alsnog niet gelevered. Heb contact opgenomen en geld wordt teruggestort.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Fischer Fietshelm
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Slecht.

Ik heb een fietshelm besteld, deze fietshelm zelf is niet in een doos verpakt. Amazon.nl stuurt de fietshelm zonder bescherming in een papieren zak! Dat beschermt hem helemaal niet, en weet je niet hoeveel hij heen en weer gegooid/gestoten is in het transport. Een fietshelm moet je vervangen na een val of harde stoot.... dus retour gestuurd.


Algemeen:30%Verzending:10%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Wolfskin rugtas
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring:

Onlangs had ik een rugtas besteld via Amazon. Ik kreeg de verkeerde tas opgestuurd. Aan de tas zat wel een label waarop de juiste tas type stond vermeld en die ik wilde hebben. Ik had contact met Amazon hierover en ze zouden de goede tas op gaan sturen. Ik kreeg een mail of ik de tas retour wilde sturen, zodat ze het betaalde bedrag konden terug storten. Echter wilde ik het bedrag niet terug, want ik wilde dat ze de juiste tas zouden opsturen.

In de mail bevestiging van mijn bestelling stond een foto van de verkeerde tas, maar als je op de bijbehorende klikt, dan werd de goede tas weer gegeven.

Om te voorkomen dat Amazon weer de verkeerde tas zou opsturen, had ik een duidelijke mail, met screenshots, gestuurd zodat Amazon de fout inzag en ervoor kon zorgen dat ze de juiste tas gingen opsturen.

Echter stuurden ze weer de verkeerde tas. Achteraf heb ik beide tassen retour gestuurd. De tas heb ik uiteindelijk gekocht via een duurdere winkel, zodat ik gegarandeerd de juiste tas zou krijgen.

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn bestellingen bij Amazon, omdat er niet vaak iets fout gaat. Echter had ik bij de laatste bestelling verschillende vriendelijke werknemers van Amazon gesproken en het viel me op dat luisteren en acties uitzetten niet echt hun sterkste kant is

Update; ivm vergeten te melden,
Qua bezorging door de eigen Amazon dienst bij geen gehoor : hun bezorger had het pakketje (papieren verpakking) buiten neer gelegd en 1 meter vanaf de openbare weg.


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Life is Strange 2
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen
Mijn ervaring: De aantal mails die je krijgt met de stand van zaken is allemaal prima, maar over de website zelf ben ik echt niet te spreken. Nu de 2de keer dat ik een game binnen krijg met een Franse cover. Bij aanspreken krijg je een antwoord van, je kon het zien aan de foto en aan de reviews. Daar ga je ook echt op letten op je telefoon. Bij advies geven van waarom niet erbij zetten gaat om import, krijg je het antwoord gewoon beter opletten. Kon hem gelukkig wel terug sturen, maar voor die paar euro ga ik daar niet te moeite voor om weer naar een DHL punt te rijden, dit word voortaan alleen nog Amazon als er geen andere optie is.


Algemeen:40%Verzending:90%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Arms (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Had de game vrijdag besteld en deze zou (volgens Amazon) dinsdag geleverd worden, maar had 'm zaterdag al. De game versie is zoals aangegeven stond op de site, dus alles prima.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Kirby de vergeten wereld
Aantal dagen tot bezorging: 9
Mijn ervaring: Spel was niet op voorraad maar met goede korting kunnen bestellen. Na verzending heeft DHL het afgeleverd bij de buren zeiden ze terwijl het een brievenbuspakketje was en ook nog eens een paar straten verder. Contact opgenomen met amazon, ze hebben contact met DHL gehad en het pakket is terug gehaald en correct geleverd. Amazon heeft het prima opgelost, alleen DHL heeft de bal laten vallen.


Algemeen:60%Verzending:40%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Far Cry 6 - Gold Edition
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: SLECHT!

Game besteld op vrijdag 29 april met Prime. Volgens de website was de bezorging op zondag 1 mei.
Van Amazon bevestiging gekregen dat de verwachte bezorg datum zaterdag 30 april zou zijn,
Zaterdagmiddag mail van DHL dat bezorging op maandag 2 mei zou plaats vinden.

Telefonisch contact gehad met medewerker die zich vrij horkerig gedroeg. Als ik de game eerder zou willen had ik hem maar eerder moeten bestellen volgens hem. Verder weinig begrip. Dit strookt totaal in tegen mijn eerdere positieve ervaringen met Amazon en hun klanten service.

Game is uiteindelijk bezorgd op maandag avond.


Algemeen:20%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld:  Lightning to 3,5 minijack kabel zwart
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top! Zoals gewoonlijk bij Amazon.
Kabel kunnen bestellen op 25/04 met de kortingscode waar door deze uiteindelijk € 20,05 kostte.
Kabel kost normaal € 40,- wat natuurlijk absurd veel is. Dus dit was een mooie deal zo.

Binnen 24 uur bezorgd door DHL. Naar mijn mening wel iets teveel status update mailtjes van Amazon en DHL. Maar dat is de norm tegenwoordig.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Logitech M330
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: netjes verpakt en geleverd zoals aangeven


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dead Cells GOTY edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Super snelle bezorging, dag erop spel al binnen met DHL. Gewoon betrouwbaar en fijn dat het altijd snel binnen is. Hier kan de mediamarkt wat van leren.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Zelda Skyward sword
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: zaterdagochtend besteld en lag tot mijn verbazing zondagmiddag al in mijn brievenbus. Spel was perfect verpakt. Alles was goed dus.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mafia Trilogy voor de PS4
Aantal dagen tot bezorging: Niet aangekomen
Mijn ervaring: Dacht een mooie deal te hebben voor €15,30, maar na betaald te hebben op 19-01 kreeg ik 20-01 de bevestiging dat deze verzonden is. Daarna 0 beweging en kreeg vandaag het advies contact op te nemen. Kreeg binnen 5 minuten reactie dat het product niet meer op voorraad is en ik mijn geld terug krijg. Erg jammer dit allemaal.


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:80%
Ik heb besteld: 2x Pokemon Sword voor de Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen
Mijn ervaring: Tot mijn grote verbazing waren de 'plastic seals' van beide spellen flink gescheurd/ los, omdat de doosjes transparant zijn kon ik via de onderkant zien dat beide doosjes leeg waren!
Waarschijnlijk heb ik 2 geretourneerde items ontvangen die niet goed gecontroleerd waren! Erg slecht dat deze opnieuw als NIEUW verkocht zijn. Ik schrok natuurlijk want ik dacht dat ik kon fluiten naar mijn centen. Gelukkig net fijn contact gehad met iemand van de klantenservice die beloofd heeft dat ik twee nieuwe exemplaren toegestuurd krijg.

Edit: bevestiging ontvangen dat ik 2 nieuwe spellen toegestuurd krijg.


Algemeen:40%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Spel voor PS4 en boek
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Donderdag einde middag besteld (Black Friday) en zou maandag worden bezorgd. Het arriveerde echter zaterdag al!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Xbox Series X Console (1 TB)
Aantal dagen tot bezorging: 15 dagen
Mijn ervaring: 15 september een nieuwe Xbox console besteld. Bij bestelling stond direct dat deze tussen 26 september en 1 oktober bezorgd zou worden, dus ik wist dat ik wat langer moest wachten. Uiteindelijk is de bezorgdatum dan ook 1 oktober geworden. Achteraf blijkt dat het mede zo lang duurde omdat de Xbox uit Frankrijk moest komen. Het was ergens wel prettig geweest als dit vermeld zou zijn.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Hyper X Headset
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Headsets zijn goed, ik heb al jaren dezelfde. Probleem is dat Amazon nooit de optie geeft om vooraf aan te geven op welke dag/tijd je een bezorging wilt. Daardoor heb ik altijd mijn pakket een dag later, omdat ik het meestal op m'n werk laat bezorgen. Dat moet dus tussen 10 uur 's ochtends en 7 uur 's avonds, maar het is altijd standaard tussen 5 en 9 's avonds. Het verzetten kan dan niet voor dezelfde dag, enkel voor de dag erna. En dan krijg ik alsnog een melding dat er een afleverpoging is gedaan, terwijl ik de datum en tijd al verzet had...


Algemeen:80%Verzending:30%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Titanwolf - Oversized Gaming Mouse Pad
Aantal dagen tot bezorging: 4 dagen
Mijn ervaring: Toen ik de doos ontving dacht ik al, dit is wel erg zwaar, groot en zegt in groot made in China, toen ik de doos opende zat er een bagage drager in voor een fiets. Natuurlijk had ik dat niet besteld. Vaak contact gehad met Amazon (maar nooit de NL) en ik moet zeggen wat een waardeloze klantenservice voor de nederlandse markt en niet eens een survey naar de tijd. (waarschijnlijk expres). De medewerker vond het maar mijn probleem en moest maar een printer kopen om het retour te kunnen doen. Koop al jaren lang bij Amazon (UK) en de klantenservice was altijd erg goed maar de NL is gewoon bagger. Gelukkig werd me het bedrag snel terug gestort maar laat die muismat wil zitten.


Algemeen:10%Verzending:50%Communicatie:10%
Ik heb besteld: F1 2021
Aantal dagen tot bezorging: niet bezorgd (pre-order 2 maanden van tevoren geplaatst).
Mijn ervaring: antwoord van Amazon is dat er tekort is vergelijkbaar met de PS5 en dat ik hem kan annuleren. Daarmee vervallen wel weer de gift cards die ik gekregen heb omdat de vorige games niet geleverd konden worden. Word zo doodmoe van deze grote webshops die gewoon onzin verkopen. ಠ﹏ಠ

Update: de game is nog niet binnen en de klantenservice wil niet meewerken. Als ik de game annuleer verlies ik mijn 20 euro aan kortings/waardebonnen en die gaan ze niet vervangen. Wat heeft dit bedrijf een andere houding aangenomen dan een jaar geleden zeg! Hoe moet je hier nou mee omgaan?!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Monster Hunter Rise Collector's Edition & Xenoblade Chronicles 2
Aantal dagen tot bezorging: 19/4
Mijn ervaring:
Ik heb de Monster Hunter Rise Collector's Edition besteld, waarvan er sporadisch een paar voor een belachelijk lage prijs beschikbaar kwamen. Er werd geen levertijd gegeven, en ik verwachte zeker een paar weken te moeten wachten. Uiteindelijk kreeg ik een beoogde levertijd door, en uiteindelijk is hij nog een week eerder bezorgd. Goed verpakt, geen schade (ook niet in de CE zelf, wat sommige andere BG'ers wel hadden).
Daarnaast heb ik (iets later) ook Xenoblade Chronicles 2 besteld. Inmiddels out of print, en vrijwel nergens meer verkrijgbaar. Ook die kwam ineens weer beschikbaar, en werd weken eerder geleverd dan aangegeven.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mad Rat Dead
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring:
Besteld via Amazon.de. Mooi prijsje, maar stiekem was het 2e hands en niet nieuw. Er zat een niet-officiële folie omheen, maar waar ze echt door de mand vielen was dat de Nintendo programme punten al geclaimd waren!
Om eerlijk te zijn, alles zag er in goede staat uit, en nogmaals de prijs was ook veel lager dan elders, maar vermeld het dan ook dat het 2e hands is. Game zelf werkt prima, en is in het Engels. (hoesje Duits).


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:60%
Ik heb besteld: 2TB harde schijf
Aantal dagen tot bezorging: niet ik kreeg 2gb geheugen
Mijn ervaring: ik had een 2TB externe harde schijf besteld voor wat backups. Na een paar dagen kreeg ik een geheugen module. Dus ik bellen, zegt die: "jij hebt het verkeerde besteld." Dus ik zeg nee, dat kan niet. Ik open mijn account, staat duidelijk 2TB harde schijf. Als ik op de schijf klik kom ik bij geheugen uit. Hebben ze de advertentie achteraf aangepast in mijn orderbevestiging staat duidelijk harde schijf van 2TB. Toen ik dat uitlegde aan de klantenservice kreeg ik te horen dat ze niet hierover in discussie gingen een ik zelf die dit heb gemaakt! Wat een belachelijke service!!! Ik heb uiteindelijk de'haak' erop gegooid.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Sushi Striker (Switch
Aantal dagen tot bezorging: Niet!
Mijn ervaring:
Kreeg bericht dat om 20.17 bezorgpoging is gedaan, aanvullend info nodig en pakket gaat direct retour, maar heb geen bezorger langs zien lopen rond die tijd.
Al de 2e keer in korte tijd dat ze bij Amazon/DHL de avondbezorging niet bezorgen en meteen terug sturen.
Denk een luie bezorger die geen zin heeft om 's avonds nog pakketjes te bezorgen of geen werkgebersverklaring heeft gekregen voor de avondklok 😡

Edit: Krijgt als reactie van Amazon, dat ze het vervelend vindt en mij zo goed mogelijk zal helpen.. hierbij wordt het bedtag teruggestort.

Dat zal ik zonder mail ook sowieso terug hebben gehad, aangezien het retour is gegaan (Dus hierbij communicatiecijfer ook omlaag, wel extra punt voor snelle reactie)


Algemeen:30%Verzending:10%Communicatie:20%
Ik heb besteld: Divinity: Original Sin 2 (Definitive Edition) (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: TIjdens de bestelling werd aangegeven dat de bezorging 11 dagen zou duren. Uiteindelijk heb ik het spel 3 dagen eerder binnengekregen. De prijs was erg gunstig en ik was al bij aanvang geinformeerd over de langere bezorgtijd. Wat mij beteft dus een perfecte ervaring.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cyberpunk 2077
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: werd aangegeven op donderdag besteld zaterdag geleverd, levering werd pas woensdag...


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:60%
Ik heb besteld: destroy all humans crypto 137 edition op Amazon.de
Aantal dagen tot bezorging: 19
Mijn ervaring: het product stond als op voorraad maar er stond geen verwachte leverdatum zoals bij andere producten. Blijkbaar was hij niet op voorraad bij Amazon zelf maar bij derden. Dit staat niet duidelijk aangegeven.
De collectors edition was wel goedkoop (van 400 voor 155) en het wachten waard.
Hij kwam uit de UK en ik heb geen invoerkosten hoeven betalen. Bestelling was wel voor de brexit die ik weet niet of dat uitmaakt. Toen ik dit zag op de track en trace heb ik wel navraag gedaan, als ik kosten kreeg vroegen ze mij het te betalen en de documenten naar hun op te sturen. Die kosten zou ik dan terug krijgen.
Bestelling kwam met UPS en was aangemeld als 15kg+ pakket. Dat was hij zeker niet. Maar groot was hij wel.

Er zat nog een item in mijn bestelling. Tijdens het bestellen heb ik aangegeven dat ik ze in 1 zending wou ontvangen. Na een paar dagen was die toch apart verzonden met als reden hem sneller te krijgen. Ik had liever die keuze zelf gehad, zelfs nu het langer duurt dan verwacht had ik ze liever samen gehad.

Regelmatig met klantenservice contact gehad, was heel duidelijk, Nederlands, en als ze niet direct kon antwoorden beloofde ze een uiterlijke datum om er op terug te komen. Ze geeft dan ook aan wat ze heeft gedaan en waarop ze wacht. Contact bleef ook zoveel mogelijk bij dezelfde persoon, wat erg prettig is.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Het was snel verstuurd en en heb het netjes verpakt ontvangen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Devil May Cry 5 PS4, Warioware Gold 3DS en een cadeau.
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Bezorging duurde wat lang, maar dat was te verwachten door de drukte. Maar het wachten was het waard door de zeer goede prijs mede door een 10 euro kortingscode.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: wow. Amazon wordt steeds beter. Bijna een week eerder bezorgd dan gepland. Begint mijn favoriete game shop te worden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Sphinx and the cursed mummy
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: bezorging duurt lang, maar prijs is wel goed.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:100%
Ik heb besteld: ghost of tsushima en sekiro shadows die twice
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: bezorging van games eerder dan aangegeven tijdens bestelling, goed verpakt en een zeer scherpe prijs ten aanzien van de andere webshops. Prima!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: resident evil 2 ps4
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: sneller dan verwacht het zou pas 6 januari geleverd worden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Funko Pop
Aantal dagen tot bezorging: in 6 dagen bezorgd (vervanging niet op voorraad dus laat langer op zich wachten).
Mijn ervaring: Normaalgesproken ben ik over het algemeen ruim tevreden over de service van Amazon, maar soms lijkt het alsof ik extra moeite moet doen om iets simpels voor elkaar te krijgen. In dit geval had de Funko pop een beschadigde doos en zaten er gebreken aan de pop. Dat wil je natuurlijk niet bij een display product.


Algemeen:50%Verzending:50%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Mafia: Definitive Edition (PS4) - NL versie
Aantal dagen tot bezorging: 12
Mijn ervaring: Duidelijke communicatie over de bezorgtijd vooraf.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Immortals: Fenyx Rising
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Amazon heeft mij eigenlijk nog nooit teleurgesteld, ongeacht welk land en ik heb ze ondertussen allemaal gehad. Deze keer ook weer de game verzonden in een grote, kartonnen verpakking. Geen bescherming, maar altijd in perfecte staat. Van elke stap word je ook op de hoogte gehouden. Top.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dreams
Aantal dagen tot bezorging: 4 dagen aangegeven, in 3 bezorgd (altijd minimaal een dag minder dan aangegeven)
Mijn ervaring: dikke prima, mooie prijzen soms.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Exploding kittens, Bioshock (NS), Borderlands (NS) en HDMI naar VGA converter
Aantal dagen tot bezorging: 1 tot 3 dagen
Mijn ervaring: Stunten soms met goede prijzen, ik had een order van vier producten geplaatst en aangegeven dat ze niet allemaal gespreid verstuurde hoefde te worden. Mij maakt het niet uit als ze in een keer tegelijk worden verstuurd in een pakket. Echter stuurde Amazon ze allemaal los op waardoor ik dus drie dagen 4 pakketen kreeg. Voor sommige heel fijn als ze niet kunnen wachten, voor mij was dat niet nodig en beetje slecht voor het milieu. Zonde want ze versturen wel snel, maar wel top service. Weinig te klagen op het milieu-aspect dan.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Persona 5 Royal
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: prima, goed verpakt


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Desperados 3 PS4
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Spel op black friday besteld voor een mooie prijs, binnen een paar dagen was die binnen, beetje trager dan diverse concurrenten die het de dag erna kunnen leveren maar voor het prijsverschil op dat moment klaag ik niet.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Lite Brite
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Kerstdag besteld met lever datum begin januari. Was gisteren verzonden en vandaag aangekomen. 100% tevreden. ☺


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Battlefield V (PS4) en Dobble
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Ontzettend rommelig. Ik had aangegeven Dobble en Battlefield als één verzonden te laten worden, maar toen ik mijn track and trace code kreeg zag ik dat dat niet zou gebeuren. Battlefield zou hierdoor binnen 2 dagen binnen komen, Dobble een dag later. De volgende dag zei de track & trace code dat beide bestellingen toch tegelijkertijd binnen 3 dagen aan zouden komen, dus ik dacht dat ze misschien alsnog samengevoegd zouden worden. Niet dus. Battlefield kwam met de brievenbuspost mee, diezelfde avond werd Dobble in een los pakketje met de bezorgservice meegeleverd. Zonde van de moeite van de postbezorgers (en het milieu), en gedurende het hele proces wist ik niet of ik thuis moest zijn voor mijn pakketjes of niet. De communicatie en verzending had echt wel beter gekund.


Algemeen:60%Verzending:50%Communicatie:40%
Ik heb besteld: 3 voor 2 (NEED FOR SPEED HOT PURSUIT REMASTERED (Xbox One), Empire of Sin Day One Edition (Xbox One) en Dragon Quest XI S: Streiter des Schicksals - Definitive Edition (PS4) )
Aantal dagen tot bezorging: Varieert (binnen uiterlijke datum)
Mijn ervaring: Super, binnen de uiterlijke datum en voor een mooie prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Pokémon Let's Go Evoli
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Goedkoopste prijs en snelle bezorging, deze kwam zonder schade door de brievenbus


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Bioshock Collection
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: goede prijs, snelle levering


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: MSI RX 5700 Gaming X
Aantal dagen tot bezorging: Nog te ontvangen
Mijn ervaring: Ik wacht al ruim een maand op mijn bestelling en ben bang dat hij geannuleerd gaat worden door Amazon. Jammer vind ik dat Amazon je geen alternatief biedt. Ook krijg je vaak standaard antwoorden en heb ik altijd het gevoel dat er personeel zit wat er niets van snapt of niet leest. Over het algemeen is mijn ervaring wel goed.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:40%
Ik heb besteld: Grokking Algoritms
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Zeer goed, vrijdag besteld, zaterdagavond bezorgd (voor kerst). Eerder dan gepland, want bezorging zou plaatsvinden op maandag (Prime abo)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Sandisk Ultra 200 GB microSDXC
Aantal dagen tot bezorging: 8 (Niet veel, aangezien met Kerstdagen erbij)
Mijn ervaring: Hele goede prijs, goede communicatie en snelle levering.
Ook hele goede ervaring met andere bestellingen op Amazon.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: BioShock: The Collection (Nintendo Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Laagste prijs, goed verpakt, snelle levering en pakket volgen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Samsung 970 EVO NVMe 1TB
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Perfect, beste prijs, goed verpakt, en snel ontvangen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: WD hardeschijf
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Uitstekend, mails ontvangen van de status en verzending ook track/trace van DHL.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Animal Crossing Switch
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Goede prijs en snelle bezorging


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Minecraft voor de switch
Aantal dagen tot bezorging: 6 (maar niet gek in december)
Mijn ervaring: Beetje gedoe met minecraft op de switch omdat er 2 edities zijn. Ik probeerde online te spelen maar connecten duurde uren lang. Nintendo kan dat wel beter toelichten op de site.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb besteld: surge 2 limited edition
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: prima en snel geleverd verpakking ook in prima staat


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Pokémon Pearl (Nintendo DS)
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Dit was verkocht door een derde partij op Amazon, gezien je nooit weet of je een legale kopie krijgt was dit de beste keuze, mocht het een nep kopie zijn was het makkelijk om geld terug te krijgen. Gelukkig was dit een legale kopie dus geen probleem.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Jump Force Deluxe (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Besteld op Amazon.it als Warehouse deal, dus niet verwacht dat het zo snel zou worden geleverd.
Zat een heel Warehouse-sticker opgeplakt (eerste keer Warehouse deal gekocht), dus was even peuteren om het af te halen.
Voor de rest goed.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Mafia trilogy xbox
Aantal dagen tot bezorging: 10
Mijn ervaring: lang wachten maar een topgame voor een super prijs gescoord!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Harvest Moon Mad Dash
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Amazon is meestal fijn en behoorlijk snel, bezorging via DHL vindt automatisch in de avond plaats bij ons wat ook erg plezierig is.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Witcher 3 GOTY en Red Dead Redemption 2
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Mijn bestelling werd vrijwel direct verzonden en de volgende dag aan huis geleverd. Topshop!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PlayStation 5
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: is in dit geval gebaseerd op Amazon UK. Perfecte ervaring van begin tot eind! Bestelling op 3 december geplaatst en goed op de hoogte gehouden van de status. Initiële leverdatum was 19 december maar mijn bestelling werd op 9 december verstuurd en op de 11e bij mij afgeleverd in een goed verpakte doos.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 3DS game
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring:
Donderdagavond spel voor de 3DS besteld. Kwam vrijdag aan. Bleek het spel a): niet gesealed te zijn (tweede-hands dus) en b): er zat geen cartridge bij, dus ik had alleen de hoes.

Retour aangevraagd en beide problemen vermeld, en zaterdag al een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Gesealed en *met* de cartridge.

Ik had het defecte product nog niet eens retour gestuurd en ze hadden al een nieuw, vervangend exemplaar opgestuurd. Dat vind ik wel heel top! All with all een goede ervaring dus.

Enige minpuntje blijft dat je niet kan zien welke verzie van de game je besteld. Kreeg de Franse hoes, wat me niet zo veel uitmaakt, maar het zou fijn zijn als dit duidelijk ergens vermeld stond.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Star Wars Squadrons PS4
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Voor de verandering zeer snel geleverd (besteld op zondag)
Zeer tevreden!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: kindom hearts 3
Aantal dagen tot bezorging: binnen 20 uur
Mijn ervaring: goede prijs, snel geleverd dus top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Star Wars Jedi Fallen Order (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: In dit geval Amazon UK, tijdens Black Friday. En daarom is een tien ook meteen het minimale cijfer dat ik kan geven. Afzender Amazon UK in Dunfermline, Schotland... maar wel vrijdagmiddag besteld, zondagochtend al geleverd!! Duimpje!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS5
Aantal dagen tot bezorging: Op release ontvangen
Mijn ervaring: Uitstekend, track/trace met DHL, netjes mails gehad


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 32 GB 3200 MHZ Crucial RAM
Aantal dagen tot bezorging: nooit
Mijn ervaring: net na 12 uur besteld tijdens de prime deals voor een zeer mooie prijs, toen is er een verzendcode aangemaakt maar is er niks verstuurt.
Na twee keer zeer vriendelijk contact te hebben met amazon vertelde ze me allebei dat ze mij in ieder geval een vervanging gingen regelen (het item was toen op voorraad).
Vervolgens vandaag een mail dat het niet kan en dat ze mijn geld terugstorten omdat het ze het product niet meer hebben.
Geven aan dat ik maar bij een externe verkoper moet kopen waar het letterlijk twee keer zo duur is.
Totaal niet wat er is beloofd en voelt alsof ze het product gewoon niet voor die kortingsprijs willen uitgeven.

*Als het goed is eindelijk opgelost


Algemeen:50%Verzending:20%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Samsung T5 SSD - 1 Terabyte
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Dinsdagavond besteld, donderdags al in huis! Netjes verpakt, sowieso de laagste prijs en dus snel geleverd. Waarvan ik ook nog eens meermaals op de hoogte gehouden werd, mail over verzending, levermoment (wat precies klopte, dus nu óók netjes van DHL) en bevestiging van aankomst. Super netjes!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Last of Us Part II (PS4), pre-order
Aantal dagen tot bezorging: niet ontvangen
Mijn ervaring: in juni een pre-order geplaatst, maar kon niet geleverd worden bij release. Toen het spel veel later weer ‘op voorraad’ stond kreeg ik alsnog niets toegestuurd. Contact opgenomen, maar ze konden het niet voor elkaar krijgen in hun eigen systeem. Kreeg advies mijn preorder zelf te annuleren en het (nu veel duurdere) spel opnieuw te bestellen. Dit niet gedaan omdat ik uit diverse comments las dat het spel wat ik dan zou bestellen niet de limited edition extra’s erbij zou hebben (art book, etc) waar het mij om ging. Dus mijn order laten staan, welke in Aug door Amazon alsnog werd geannuleerd. Geen alternatief, coupons oid werden aangeboden.
Vele jaren tevreden gebruiker van Amazon.de, maar eerste ervaringen met Amazon.nl dus erg teleurstellend.


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:20%
Ik heb besteld: Super Monkey Ball Banan Blitz HD (Switch, USK)
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Zag toevallig voor een goed prijsje, meteen besteld en toen was de prijs weer naar normaal gegaan, dus afwachten of ie wel werd verzonden.
Bij tracking werd die niet aangegeven als verzonden na 1 dag, maar 2e dag bericht dat ie wordt geleverd. En werd die avond ook geleverd


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Spider-Man Far From Home 3D (Franse versie)
Aantal dagen tot bezorging: 1 week
Mijn ervaring:
Waar mijn bestelling bij Zavvi na 3 maanden is gecancellled, heb ik deze versie kunnen vinden voor veel goedkoper.
Deze Franse versie heeft NL subs (bij die van Zavvi misschien niet).
Verwachtte bezorging was 3 weken, maar kreeg snel bericht dat het 1 week werd


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Paper Mario: The Origami King
Aantal dagen tot bezorging: 8 dagen na releasedate
Mijn ervaring: Pre order begin juni besteld. Aangekomen op zaterdag 25 juli (release was 17-7). Prijs was wel netjes (49,75).


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Last of Us 2 Limited edition
Aantal dagen tot bezorging: 28 dagen na beloofde bezorgdatum
Mijn ervaring: Rampzalig. Limited edition met artbook en extra's besteld voor 58 euro. Zou vier dagen na release komen. Kort voor verzending werd verteld dat er niet verzonden werd en geen beeld was van wanneer voorraad aangevuld werd. 10 euro coupon gekregen. Na een dag of 10 was de voorraad aangevuld, maar nog steeds geen verzending. Contact opgenomen via Twitter en mail, reactie: we gaan escaleren, met spoed verzenden zodra het kan en nog 5 euro kortingscoupon erbij. Uiteindelijk heb ik besloten zelf maar de bestelling te doen, omdat ik gewoon die game wilde hebben na bijna een maand wachten. Voorgesteld het prijsverschil a 12 euro dan nog te vergoeden en ook mijn coupons ingezet. Teruggebeld: prijsverschil wordt niet vergoed, de limited edition is een steelbook edition dus artbook en extra's zitten er NIET bij, en als ik wil annuleren (omdat ze dus niet gaan leveren wat ik heb besteld) dan zijn mijn coupons á 15 euro WEG. En ik had moeten weten dat de prijs onrealistisch was (15 euro extra voor een artbook en steelbook?) en ik had de coupons al helemaal niet moeten hebben normaal gesproken.


Algemeen:20%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Seagate 2TB HDD, TLOU2 edition
Aantal dagen tot bezorging: 3,5 week
Mijn ervaring: Had het besteld, omdat het toen redelijk onder adviesprijs zat, maar was niet op voorraad.. omdat de controller van TLOU2 pre-order was uitgesteld bij Amazon, terwijl die wel te koop was na release (tot 2 keer toe en nog steeds niet ontvangen), verwachtte ik ook niet dat deze Seagate wel zou aankomen, tot verbazong dat ik afgelopen weekend bericht kreeg dat het wordt verzonden.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Sony SEL135F18GM
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Goed! Prijs was (dit keer) een stuk lager dan bij alle andere Nederlandse zaken en ik had het de volgende dag al in huis.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Last of Us II steelbook
Aantal dagen tot bezorging: 19 dagen na release (gepland 4 dagen na release)
Mijn ervaring: TLOU2 steelbook besteld voor 57.74. De maandag voor releasedatum (een vrijdag) besteld, ging de maandag of dinsdag erna aankomen. Die dinsdag na release bericht gekregen dat het item niet beschikbaar was, en dat een verzenddatum nog te bevestigen was. Op de site wel pas enkele dagen na mijn bestelling out of stock gegaan.

Twee weken na dit bericht gemerkt dat het terug te bestellen was en contact opgenomen. Konden me niet vertellen waarom er nog geen update was voor mijn bestelling, maar gaven me wel de mogelijkheid om het opnieuw te bestellen voor 55 ipv de huidige prijs van 70. 1 dag later aangekomen, maar de vermelde extra's (artbook en wat digitale zooi) bleken er niet bij te zitten, waarschijnlijk omdat de beschrijving vertaald was van de special edition, ipv deze limited edition.

Uiteindelijk dus wel gewoon TLOU2 ontvangen voor de laagst beschikbare prijs volgens BG, maar het kan duidelijk nog heel wat beter.


Algemeen:30%Verzending:80%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Amiibo serie 2 kaarten
Aantal dagen tot bezorging: 5 dagen
Mijn ervaring: Het had sneller gekund dan 5 dagen. Voor de rest netjes verpakt.


Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:80%
Ik heb besteld: WD MyPassport - 4TB
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Positief. Gekocht op amazon NL als extra opslag voor mij PS4 Pro. Binnen 2 dagen op de deur mat. (land van herkomst volgens tracking info: Frankrijk)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xenoblade Chronicles
Aantal dagen tot bezorging: 16
Mijn ervaring: Niet al te beste ervaringen gehad met de NL versie van Amazon, maar dit maal is het heelhuids aangekomen. Het seal was op meerdere plekken gescheurd, maar de doos zelf was in goede staat.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:50%
Ik heb besteld: The Last of Us 2 LE steelbook PS4

Aantal dagen tot bezorging: 15 dagen na releasedatum en nog steeds niet geleverd

Mijn ervaring: Gewoon belabberd. Ruime week voor de releasedatum deze steelbook besteld, op release (19-6) niets verstuurd, na een mailtje werd de leverdatum veranderd naar 22-6. Toen deze verstreken was nog een keer gemailed en kreeg ik te horen dat ze niet wisten wanneer (en OF) ze het spel nog konden leveren. Elke keer ook zelf contact moeten zoeken. Nu inmiddels 2 weken nadat het spel uitkwam nog steeds niets gezien en ik verwacht ook niet dat deze nog gaat komen. Verder van amazon enkel 'onze excuses voor het ongemak' niets van een oplossing of alternatief....

Heb altijd goede ervaringen met US, VK en DE amazons maar blijkbaar staat klantenservice bij de nederlandse tak op een lager niveau.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 5 dagen
Mijn ervaring: Uitstekend! Op maandag 29 juni besteld en op zaterdag 4 juli ontvangen via PostNL. Enige nadeel is het lelijke USK logo op het doosje. Maar dat is inherent aan zulke bundels van Nintendo.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Overwatch Game of the Year
Aantal dagen tot bezorging: 43 dagen
Mijn ervaring: Slecht, ik had er 2 gekocht voor mij en mijn vriend. Beide waren gebruikt en opnieuw gesealed. De codes voor de game of the year editie zaten er niet in. Kortom, deze gaan terug.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Hier een aantal games gekocht voor ver onder de adviesprijs. Zal zeker niet klagen over de prijzen.

De bezorging was meer hit-or-miss. Je pakketje komt meestal uit een ander land, dus de levertijd verschilt nogal, alhoewel Amazon hier duidelijk over is. Op de dag zelf kreeg ik een DHL tracking email met de aangegeven bezorgtijd. Het tijdstip veranderd soms wel, dus als je een pakketje verwacht is het zeker handig om er voor te zorgen dat er altijd iemand thuis is.

Enige minpuntje is dat je niet precies weet welke versie van de game je krijgt. Amazon is hier niet erg duidelijk over, dus altijd afwachten of je de NL/UK versie krijgt, of een buitenlandse. (Maakt overigens niks uit voor de game zelf. Alleen het hoesje is anders).


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Rayman Legends (Switch) en Hidden Agenda (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 5 (maandag besteld, bezorgd op zaterdag)
Mijn ervaring: Dit was mijn eerste bestelling bij Amazon NL, door de goede prijzen ging ik overstag. In eerste instantie zou mijn bestelling vrijdagmiddag geleverd worden. Ik kreeg een mail van DHL dat dit vrijdagavond zou worden, maar Amazon had toen al gemaild dat het nog 1-2 werkdagen extra kon duren. Later die avond werkte DHL zijn track and trace informatie ook bij tot zaterdagmiddag, maar later die zaterdag updatete ze het tot eind zaterdagmiddag/begin van de avond. Zaterdag 5 uur kreeg ik het pakketje door de brievenbus. De doos was beschadigd en open, de opening zat niet meer vast dus ik kon eigenlijk meteen mijn games eruit halen (ik was al blij dat er niets verloren of gestolen was onderweg). De bezorging laat dus de wensen over, hoewel Amazon daar goed over communiceerde. Het voordeel was nu dat ik niet thuis hoefde te zijn voor het pakketje, als dit niet het geval was geweest was het een stuk vervelender dat de bezorgtijden continu veranderden (al kan dit natuurlijk ook door de huidige situatie gekomen zijn). Al met al heb ik dus een gemixte ervaring, ik ben blij dat de games in goede staat zijn en dat ik ze voor een goede prijs heb kunnen bestellen, maar de beschadigde en open doos + de wisselende bezorgtijden maken dat Amazon niet mijn eerste keuze voor bestellingen zal worden.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Hollow Knight
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: prima! Goed verpakt en redelijk snel in huis ondanks pinksteren. Prijs was top.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: amiibos Robin en Lucina
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: gemengd. Duurde erg lang voor het verzonden werd, maar kreeg er iig bericht van na een tijdje dat vertraagd is. Maar de tracking liet te wensen over,, kreeg op de dag zelf bericht dat bezorgd werd. Bij aankomst was het echt in een doos geduwd dus 1 doosje had het karton helemaal verbogen.. Prijs wel erg goed, waardoor ik ze toch een 8 geef.


Algemeen:80%Verzending:40%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Xenoblade Chronicles 2 Torna (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 7 dagen
Mijn ervaring: Levering perfect binnen de aangegeven levertijd, kwam zelfs nog een dag eerder dan gepland! Goedkoopste prijs die ik ooit gezien heb, spel is ook onbeschadigd binnengekomen, alles perfect!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Final Fantasy XII: The Zodiac Age (switch)
Aantal dagen tot bezorging: 8.
Mijn ervaring: Eerste ervaring met Amazon. Bestellen ging makkelijk, later kwam ik erachter dat er ook veel extern verkocht wordt via Amazon, hier ben ik geen voorstander van. Bestelling bij Nederland, betaald aan Duitsland en verzonden uit Frankrijk. Omslachtig. Duurde vrij lang voordat mijn bestelling onderweg ging. Waarschijnlijk door de vreemde logistieke weg. Pakketje via DHL, maar zonder kloppen in de bus gegooid (hoorde de klap) door de bezorger. Klinkt voor mij als een eens maar nooit meer shop.


Algemeen:40%Verzending:20%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Stardew Valley
Aantal dagen tot bezorging: 2 werkdagen
Mijn ervaring: Perfecte communicatie geseald spel

Ik heb besteld: Pokemon Shield
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Geseald en onbeschadigd aangekomen


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Animal Crossing
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Duitse versie ontvangen, was nergens vermeld.
Retour verzonden.

k heb besteld: Ring Fit Adventure
Aantal dagen tot bezorging: 15
Mijn ervaring: Doos had grote snee van een Stanleymes erin.
Dus weer retour.


Algemeen:20%Verzending:50%Communicatie:80%
Ik heb besteld: heel wat, van lego tot games
Aantal dagen tot bezorging: meestal 1 dag tot 3 dagen
Mijn ervaring: super. Service is uitstekend en het scheelt heel wat in de prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution! (Nintendo Switch).
Aantal dagen tot bezorging: Vier.
Mijn ervaring: Zeer goed.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Atelier: Scion of Arland (switch)
Aantal dagen tot bezorging: Niet geleverd
Mijn ervaring: Ik heb zo'n schijthekel aan DHL. op een of andere manier presteren die het om 9 van de 10 keer de bezorging te verpesten. Nu wederom kwijt geraakt. Amazon reageert snel en geeft het geld terug, maar ik kan hem nu niet meer voor dezelfde prijs krijgen. Het wordt tijd voor een keuze in bezorger...


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Dragon Quest 11
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: 2 dagen eerder aangekomen dan aangegeven. Pakketje in goeie staat. Werd goed met mails op de hoogte gehouden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mario Kart 8 (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn pakketje was dmv mails, zeer mooie prijs (41,09) en kwam uiteindelijk eerder aan dan oorspronkelijk aangegeven (15 april ipv 17 april). Was de UK versie, enige waar ze wel echt problemen mee hebben is dat het nooit echt goed te zien is welke versie je nou binnen gaat krijgen. Heb eerder oa Franse, Duitse en Spaanse games binnen gekregen.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Luigi Mansion 3 (Switch
Aantal dagen tot bezorging: Niet
Mijn ervaring: 4 april besteld, dinsdag zou het bezorgd zijn, maar nooit ontvangen.
Wel geld terug, maar had liever het spel gehad, want is nu weer paar euro duurder.


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Yoshi's Crafted World (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 12
Mijn ervaring: Wat lange bezorgtijd dat niet goed aangegeven stond, verder wel voor een zeer mooie prijs (40,80) gekregen met engelse cover.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: een aantal games tegelijkertijd
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Goede ervaring, wel erg opletten op de site of je direct van Amazon koopt en welke taalversie je van een game koopt. Dat mag wat mij betreft wel verbeterd of in ieder geval wat duidelijker gemaakt worden. Verzending duurde 4 dagen, heb daar persoonlijk geen problemen mee, maar kan me voorstellen dat het voor anderen wel een drempel kan zijn.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Ik heb besteld: cable guy batman
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: prima, net als de duitse variant gewoon netjes geleverd zoals vooraf aangegeven. prijzen blijven top en de gratis verzenden van 29 euro is nu 20 geworden, dus extra mooi.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fossil Fighters Frontiers
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Deze game voor een zeer mooie prijs besteld op amazon.nl op de dag dat de site live ging. Game werd de volgende avond geleverd.

Verpakking game was wel in het Frans. Dit staat helaas niet duidelijk aangegeven op de site. Game kan gewoon in het Engels gespeeld worden, maar had toch fijn geweest om te weten.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
Amazon.nl
Rage 2 op 11 maart besteld, vandaag (13 maart) ontvangen
Nier Automata op 12 maart besteld, ook vandaag (13 maart) geleverd.

Nier Automata zou volgens Amazon op dezelfde dag nog geleverd worden. Maar het werd toch de volgende dag. Echter had het geen haast. Dus voor mij geen probleem.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Sniper Elite 4, Rage 2 en Story of Seasons
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: slecht: Story of Seasons is de Franse versie, stond nergens vermeld op de site. Dus nu heb ik er werk van met een retour. Daarnaast begrijp ik niet waarom de levering 2 dagen moet duren. Was mijn eerste bestelling op Amazon.nl en smaakt niet naar meer.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Kate Duchess Of Cambridge Funko Pop
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Zoals altijd snel en goed verpakt. Al heb ik wel het Prime lidmaatschap bij de Duitse Amazon.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mario Maker 2 Limited edt.
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring:

Hele site in het frans op Amazon.fr, stappen doorlopen om te kopen, werd niet om CC gegevens gevraagd..
Wel bezorgd, maar lrijgt later mail dat betaling niet is verwerkt.
Heb bedrag overgeboekt, maar mijn acckunt is gedeactiveerd voor heel Amazon, omdat ik niet zou hebben betaald.
Veel mails gestuurd maar geen reactie, waarschijnlijk omdat de Fransen geen Engels kunnen.


Algemeen:10%Verzending:90%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Joycons + batterygrip switch
Aantal dagen tot bezorging: 5 dagen
Mijn ervaring: Dikke prima!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS4 Pro Fortnite Neo Versa Bundle
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Top, had hem veel later pas verwacht maar binnen 3 dagen al in huis. Ook voor een mooie prijs kunnen bestellen. Helaas zat er verder geen opvulling in de doos waardoor de kans op schade aanwezig was, ondanks dit is de ps4 goed aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: just dance 2020
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: amazon is op zich prima, en had een leuke black Friday deal (welk uiteindelijk elders goedkoper was). Ervaring is langere levertijden, maar in prima staat ontvangen


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dragon Quest Builders 2
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Alles was prima, had het spel zelfs nog op tijd voor sinterklaas binnen gekregen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fire Emblem Three Houses
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Goede prijs, snel bezorgd, vriendelijke klantenservice en goed verpakt. Ik kan Amazon.de echt aanraden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: amiibo Squirtle, Ivysaur en Snake
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Het pakket kwam zelfs eerder aan dan wat doorgegeven was.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Galaxy buds
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Verzending duurt lang(terwijl ik prime heb), goed op de hoogte gehouden over de verzending. Goed binnengekregen en gaan onder de boom. Als prime lid zelfs 2 euro korting bovenop de geldende korting gekregen.


Algemeen:70%Verzending:30%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Catherine Full Body
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring:
Buiten dat de beschrijving niet helemaal juist was op hun website andermaal niets op aan te merken


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Mario Kart 8 Deluxe
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Prima prijs, wel iets langere verzending (inclusief weekend zelfs 7 dagen in dit geval).


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Ring Fit Adventure (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: 4 dagen (inclusief weekend) al bezorgd naar mijn p/u point. 3 dagen later pas opgehaald, vind het altijd handig om de wat grotere dingen daar te laten bezorgen.
Doos waarin is bezorgd is niet te groot kleine ruimte over dat met papier is opgevuld, dus goed aangekomen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox One 1TB All-Digital
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Altijd erg tevreden met de service en de prijs bij Amazon. Doos waarin de xbox verpakt zat was wel vrij dun, waardoor de doos van de Xbox een beetje kapot was. Maar voor 99 euro hoor je mij niet klagen.


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Xbox One S met 2 controllers
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Snelle bezorging en een goede prijs. Geen enkel minpunt te noemen


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Catherine Fullbody premium edition
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring:
Het was vreemd dat er geen standaard gratis verzending was, maar wel als je naar een ophaalpunt liet versturen. Dus dat maar gedaan. Het duurde nog even voordat ik het kon ophalen.

De verzenddoos was ruim voor de inhoud en ze houden de loze ruimte nauwelijks opgevuld. Daarvoor kon de CE nog redelijk wat schuiven in de doos. Een klein deukje zat aan de bovenkant van de CE...


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Galaxy Watch Active 2
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: via Amazon's Warehouse een Smart Watch besteld. Duurde wat langer voor deze binnen was, maar had hem voor een scherp prijsje!


Algemeen:80%Verzending:50%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Kingdom Hearts 3 (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Besteld bij Amazon.co.uk, niets op aan te merken!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Amazon.de
Ik heb besteld: Joy-con set (Oranje/Paars) voor de Switch
Aantal dagen tot bezorging: 3 werkdagen
Mijn ervaring: Goed. Mooie aanbieiding voor 60 euro. Goed verpakt, al was het uitstekende deel van het doosje aan de bovenkant wat omgevouwen. Snel geleverd vanuit Duitsland (vrijdag besteld-woensdag in huis). Heb ook updates over bezorgdag en bezorgmoment ontvangen.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:100%
Amazon.FR
Ik heb besteld: Christopher nolan box + DC Extended Universe
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, alsmede netjes geleverd binnen het vooraf ingeschatte interval!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Forza Horizon 4, Skryim, Kingdom Hears 3
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Goede ervaring gehad met Amazon. Verzenden duurde wat langer dan normaal. Games kwamen aan in een kartonnen envelop. Wel probeerde ik FH4 nog apart te annuleren, want deze was op BF in de ochtend nog goedkoper, helaas ging dat niet meer, terwijl de game pas die avond verzonden werd,


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Xbox One S 1TB All Digital Edition
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: De console voor een mooie prijs besteld. Het was goed verpakt en ik heb het na een week ontvangen. Top ervaring!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Team Sonic Racing (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Het spel voor een leuk prijsje besteld bij Amazon.de. Het spel was netjes verpakt maar bezorging (Prime klant) duurde langer dan normaal. Ondanks dat, toch dik tevreden.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Mario party + joycon bundel
Aantal dagen tot bezorging: 4 Dagen
Mijn ervaring: Besteld bij Amazon.fr. Ondanks de black friday drukte toch 2 dagen sneller geleverd dan vooraf aangegeven. Zal hier wel vaker gaan bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: borderlands 3, luigi mansions 3, luchtfilter voor auto
Aantal dagen tot bezorging: 5 a 6
Mijn ervaring: na het openen van de seal van borderlands vallen er opeens brokjes van het blauwe hoesje op de grond. Vermoedelijk transport schade. Ook op de verpakking van het luchtfilter was het zegel al gebroken. Dit was mijn eerste bestelling bij amazon maar ben ondanks de lage prijs zeker nog niet overtuigd


Algemeen:50%Verzending:40%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Catherine Fullbody premium edition
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Prima levering, dinsdag besteld, zaterdag in huis. Ook nog eens voor een hele mooie prijs! Het spel was ook in goede staat aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: set switch joycon
Aantal dagen tot bezorging: 5 dagen
Mijn ervaring: joycon gekocht tijdens BF, scherpe prijs en afgeleverd binnen aflevertermijn.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 2x BLS2K16G4D32AESB (16 GB RAM geheugen)
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Het geheugen in combinatie met een coupon voor een schappelijk prijs bij de onze oosterburen (amazon.de) kunnen bestellen. De verzending viel me helaas toch wat tegen. Het ''pakket'' bleek namelijk niets anders te zijn dan een kartonnen envelopje zonder enige bescherming en zo in mijn brievenbus gestopt. Aangezien de inhoud meer dan €200 euro is vind ik dat niet zo prettig. Op het eerste oog lijkt het geheugen ook in orde, mocht dat niet zo zijn dan update ik deze review weer..


Algemeen:100%Verzending:40%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo Switch console Mario Kart Bundle en Luigi's mansion 3.
Aantal dagen tot bezorging: 12 dagen (het is nog niet binnen, maar vandaag bevestigd dat het 11-12 geleverd gaat worden bij mijn afhaalpunt. Datum welke op voorhand werd gemeld was levering tussen 3 en 7 december, het is voor onder de kerstboom dus 11-12 vind ik prima en was te verwachten in die black friday drukte, maar de innitiele datum is dus niet nageleefd.
Mijn ervaring: Goede en fijne webshop. Het is pas mijn eerste bestelling hier, dus de ervaring zal grotendeels getekend worden wanneer ik het uiteindelijk ontvang en de goederen kan beoordelen.Tot die tijd ben ik gematigd positief en ga ik hier waarschijnlijk wel vaker bestellen.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Externe HDD
Aantal dagen tot bezorging: 5 dagen
Mijn ervaring: Duurde wat langer voordat Amazon.de het zelf verzonden had. Verder prima in orde.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: LEFT ALIVE Day One Edition voor de PS4
Aantal dagen tot bezorging: Het heeft een week geduurd, maar dat stond ook aangegeven op de website op het moment van bestellen.
Mijn ervaring: Zoals voorgaande bestellingen helemaal top.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Mario Odyssey (Collectors Edition) Guide
Aantal dagen tot bezorging: Het heeft bijna 2 weken geduurt vandaar ook de 8 omtrent de verzending. Vergeleken met andere games en guides duurde dit het langst van allemaal bij Amazon.de.
Mijn ervaring: Een plek waar je met je gerust hart iets kan bestellen momenteel.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Catherine Full Body: Heart's Desire Premium Edition PS4
Aantal dagen tot bezorging: Het heeft er 3 dagen overgedaan wat ik wel goed vind vooral met deze drukke dagen.
Mijn ervaring: Geen probleem met Amazon.de. Vooral met de drukke dagen is het begrijpelijk als iets er langer overdoet dan normaal en met de gratis verzending naar een ophaallocatie is het helemaal top geregeld.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Assassin's Creed Odyssey: Official Collector's Edition Guide
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen dit was de snelste levering vergeleken met andere Amazon.de bestellingen die ik heb geplaats voor en tijdens Black Friday.
Mijn ervaring: Normaliter bestel ik via de Amerikaanse Amazon of UK, maar dit was ook wel goed te doen. De Guide is prima aangekomen en helemaal in het Engels wat ook aangegeven stond.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Team Sonic Racing
Aantal dagen tot bezorging: 0
Mijn ervaring: 26 nov besteld, 29 nov zou door DHL bezorgd zijn, maar heb niks ontvangen.
Contact opgenomen met Amazon.de via mail en kreeg snel reactie dat ze het geld terug storten (omdat ze geen vervangend exemplaar hebben).
Jammer van de bezorging, maar dat heeft met DHL te maken, goede service van Amazon.


Algemeen:80%Verzending:10%Communicatie:100%
Ik heb besteld: geheugenkaarten en wat andere dingen
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: vind het steeds minder bij amazon.de. levertijden heel lang, is al weken zo ondanks dat ik prime heb. Ook als er iets niet goed is moet ik het maar terug sturen en dat hun een nieuw item sturen zat er niet bij. Amazon uk daarentegen is en sneller en beter in oplossen van problemen


Algemeen:60%Verzending:30%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Ringfit Adventure
Aantal dagen tot bezorging: 5, incl. weekend
Mijn ervaring: Precies volgens planning bezorgd! Ongelofelijk in deze periode na Black Friday. Amazon (DE in dit geval) is altijd top maar ik heb wel een Prime-abonnement wat zorgt voor iets minder kosten, snellere verzendopties en gratis verzending. Indien je geen Prime hebt kan het wat duurder en/of langzamer zijn.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Withings Horlogeband (Amazon Warehouse Deal)
Aantal dagen tot bezorging: 2 werkdagen
Mijn ervaring: Zoals altijd weer prima service van Amazon. Een keer geen game, maar een horlogebandje kunnen bestellen, welke tijdens Black Friday 20% extra korting had als warehousedeal. Omschreven staat was "Like New", en zo was het product en verpakking ook. Niet van nieuw te onderscheiden. Amazon blijft erg goed wat betreft mogelijkheden van het volgen van de zending.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Catherine Full Body: Heart's Desire Premium Edition (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 2 werkdagen
Mijn ervaring: (duitse amazon) Fijn prijsje voor deze premium editie van Catherine. Het pakketje zelf kwam een dag eerder aan dan de datum die was aangegeven bij het kopen van het spel, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Alleen de kartonnen hoesjes waren in het duits, de rest gewoon in het engels. Tevreden.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Super Mario Bros U. Deluxe voor Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Super!
Zoals altijd bij Amazon.de snelle bezorging voor goede prijzen. Game op vrijdag besteld en op maandag netjes in de bus gehad. Niks over te klagen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:70%
Amazon.DE
Ik heb besteld: The Art of Darksiders II
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Slecht. Het boek zou 's avonds worden bezorgd door DHL maar hij lag 's ochtends al gepropt in mijn brievenbus. Op zich niet erg, ware het niet dat de doos kapot was en de seal van het boek ook. Met als gevolg dat het boek ergens tijdens het shipping-proces nat is geworden en een flinke deuk heeft opgelopen..

Boeken bestellen bij Amazon is Russische roulette, mijn boeken hebben een 50/50 kans om kapot aan te komen. Ik krijg nu uiteindelijk wel een vervangend exemplaar, waar ik blij mee ben, maar doe dit gewoon eens goed. Het is zonde zo.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Amazon.DE
Ik heb besteld: Sony WH-1000XM3
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Super. 5/5 10/10

Ik had de Sony WH-1000XM3 al een tijdje op het oog. Ik zou eigenlijk wachten tot black friday omdat hij dan wel €250 zou zijn. Maar tot mijn verbazing was gisteren de prijs al €253 (en door Amazon zelf verkocht). Dus rond 9 uur 's ochtends gisteren gekocht. Met UPS de volgende dag al geleverd dankzij Amazon Prime. Goede ervaring. Voor hardware zeker aanbevolen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Turtle Beach Ear Force Recon 70P Gaming Headset voor PS4 Xbox One Nintendo Switch PC en alle apparaten die een 3.5mm aansluiting hebben.
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Weer een goede transactie bij de duitse Amazon. Komt met een 3.5mm jack bedraad, dus ook geschikt voor mobiele telefoon en ook nog eens multiplatform, gebruik hem nu op de discman, straks ff testen op de PS4 en later ga ik hem gebruiken op de Xbox.

PostNL was weer 1 dag later maar dat is al geen nieuws meer.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Kingdom Come Deliverance Royal Collector's Edition (PC)
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: Slecht. Uiteindelijk de game in een belabberde staat ontvangen. Het pakket zag eruit alsof er iets zwaars bovenop gekomen is. De doos zelf was ook opengescheurd helaas. De collector's editie zelf heeft datzelfde zware gewicht ook mogen dragen, niet zo gek als er nauwelijks verpakkingsmateriaal aanwezig is. Tevens lijkt het erop alsof er iets kapot is gegaan. De doos rammelt namelijk ontzettend.

De Franse Amazon heeft nu uiteindelijk mij een gratis retour formuliertje opgestuurd en that's it. Als het goed is krijg ik binnen 48 uur mijn geld terug op mijn verzoek.


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:60%
NieR: Automata Game of the YoRHa Edition

01-06 Besteld
02-06 Verzonden
04-06 Ontvangen

Snelle levering zoals ik gewend ben van Amazon. Erg tevreden dus.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Originele telefoonoplader van Samsung (Amazon.de)
Aantal dagen tot bezorging: 9
Mijn ervaring: Tevreden al duurde de bezorging langer dan ik gewend ben. Was van een externe verkoper, misschien is dat het. Wel de goedkoopste die ik gevonden had.


Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Nostalgia Nerd's Retro Tech (amazon.de)
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Scherpe prijs, bezorging sneller dan gepland, maar het product wel ontvangen met lichte beschadigingen aan de hoeken van de kaft doordat het los in een te grote doos was verpakt. Je zou denken dat een dergelijke webshop wel beter zou moeten weten.. maar leuk boek verder!


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Crucial MX500 1TB SSD
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Super, Amazon.de zelf zei dat de SSD donderdag of vrijdag aan zou komen, maar hij kwam vandaag al aan (gisteren, dinsdag pas besteld). En ook een hele nette prijs voor een 1TB SSD


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heel lang geleden

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Thrustmaster Universal Racing Wheel voor PS1, PS2, Gamecube en Xbox classic. (Amazon.de)
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Voor mijn verzameling klassieke consoles. Het stuur werd verstuurd in een stevige kartonnen omdoos met daar de doos van het stuur in verpakt met bubbelplastic. Echter blijkt dat het stuur op de website (Amazon.de) met pedalen wordt getoond en dat die niet in de doos zit. Of de foto op de pagina is niet correct of het stuur is de goede dat geen pedalen heeft. Ik denk dat de foto met pedalen het hier hetzelfde stuur is als de 5 in 1. En dat de 3 in 1 geen pedalen heeft.
Is nog ff afwachten wat de externe verkoper met mijn mail gaat doen. Ik heb verzocht om een compensatie. Verkoper moet nog reageren. Misschien kan ik het stuur ruilen met de correcte stuur met pedalen en als dat niet zo is dan laat ik het erbij. Het is een goed stuur en ook nog multi platform.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: PS4 Pro
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Pre-order gedaan, en op donderdag verzonden. Maandag unit binnen, keurig verpakt in een extra doos. Ga toch een paar minpunten geven omdatt je als Prime-lid toch niet het pakket binnen een werkdag ontvangen heb.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Dark Souls Remastered
Aantal dagen tot bezorging: op release
Mijn ervaring: Laatst met korting besteld en op releasedag ontvangen. Echt super. Normaal duurde het iets langer vaak maar deze was supersnel. Werd met ups geleverd


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: TP-Link RE450 Wi-Fi Range Extender
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Weer goed bij de duitse Amazon.. Maandag besteld woensdag in huis. Binnen vanuit Duitsland in 2 dagen. Echt top zending.
Enig minpuntje is de bezorging van DHL. Die het pakket op de trap legt zonder aan te bellen. Nu heb ik de aankoop van de trap af gepakt voordat een ander die op de trap is het gepakt heeft. Ook geen kaartje in de brievenbus dus dat is slordig van DHL Daar 10 punten voor de verzending van Amazon en 1 punt voor de bezorging van DHL. Na telefonisch contact zijn mij door DHL de excuses aangeboden.

Aftersales van Amazon.de is ook goed. Ik heb de Wifi Extender na 3 weken teruggestuurd omdat ik niet geheel tevreden was met de werking van de Extender. Geld terug en terugverzending ook vergoed.


Algemeen:100%Verzending:50%Communicatie:100%
Ik heb besteld: L.A. Noire (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Zaterdag besteld, dinsdag in huis (gratis verzending). Prima!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox One S 1TB + Controller
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Prima ervaring met Amazon, Controller doosje had wat oppervlakkige schade maar voor de rest kwam alles snel en in goede staat binnen. Voor de prijs een prima aankoop.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Titanfall 2 (PS4)

Aantal dagen tot bezorging: Op 21 december besteld, vanwege kerst zou hij pas op 28 dec geleverd worden. Uiteindelijk heb ik hem pas vandaag ontvangen.

Mijn ervaring: Levering duurde ondanks de feestdagen nog best lang (Amazon is vaak een stuk sneller). Daarnaast werkte de track en trace zoals wel vaker niet (PostNL scant de barcode blijkbaar niet).

Al bij al toch dik tevreden.


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox One S
Aantal dagen tot bezorging: 2 (netjes op tijd
Mijn ervaring: Erg teleurgesteld door Amazon, voor het eerst. Pakket is wel netjes aangekomen, maar er is gewoon een sticker op de doos geplakt, geen aparte verpakking er omheen. Hierdoor heeft de doos ook lichte beschadigingen opgelopen.
Ga even contact met ze opnemen om hier een klacht over in te dienen, dit lijken wel Wehkamp praktijken verdorie.


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fire Emblem Warriors - Limited Edition
Aantal dagen tot bezorging: zondag17-12 besteld, dinsdag 19-12 ontvangen met Prime bezorging binnen 1 dag
Mijn ervaring: Weer snel in huis, goed verpakt in bubbelplastic in een doosje met goed formaat.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Fire Emblem Warriors - Limited Edition

17-12 Besteld
18-12 Verzonden
19-12 Ontvangen

Super snel ontvangen, en ERG goed verpakt.

Helemaal tevreden!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Onlangs Yakuza Kiwami Steelcase editie besteld voor de PlayStation 4. Op 8 december besteld, 13 december ontvangen. Prima levertijd, echter zat er geen disc in de steelcase. Bovendien zat de steelcase en sleeve niet in (originele) plastic folie.

Per mail de klantenservice aangeschreven en dit voorgelegd. Zonder enige vorm van communicatie werd mijn order vervolgens op retourneren geplaatst.

In het verleden prima ervaringen met Amazon, maar dit is wel even een tegenvaller.


Algemeen:40%Verzending:70%Communicatie:40%
Doom VFR besteld voor een hele goede prijs en hij kwam zoals gewend van Amazon.co.uk snel aan na de release, alleen was helaas het doosje gebroken aan de onderkant. Dat zal bij de post gebeurd zijn, want zo verzenden zij ze nooit. Toch even de klantenservice gemaild met de vraag of het misschien mogelijk was om een vervangend doosje te krijgen. Krijg ik binnen een uur een superaardig mailtje terug met daarin het bericht dat ze mij de game opnieuw toesturen zonder dat ik mijn al ontvangen game hoef te retourneren.

Naaaah ik ben dat gewoon niet meer gewend joh! Na het gezeur en moeilijke gedoe en chagrijnige medewerkers die ik al niet ben tegengekomen van verschillende andere winkels en bezorgdiensten laat Amazon toch weer zien hoe het ook kan. Echt helemaal top. Ik kocht er al vaak mijn games en gadgets en nu hebben ze met mij helemaal een vaste klant.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 7 oktober Nier Automata (PS4) voor een spotprijsje besteld, levertijd zou 2 weken zijn, maar desondanks heb ik m vandaag al binnen. Wederom een superervaring.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Playing With Super Power: Nintendo Super NES Classics (Collectors Edition)

06-10-17 - Besteld
07-10-17 - Verzonden
10-10-17 - Ontvangen

Zoals altijd erg snel in huis.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Sinds de laatste review een flinke lading aan van alles en nogwat bij de verschillende Amazon webwinkels gekocht. Alles netjes binnen een paar dagen geleverd. Top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mini SNES Classic
Aantal dagen tot bezorging: Vrijdag was de release, maandag ontvangen via UPS
Mijn ervaring: Teleurgesteld. Normaal gesproken kan je wel van Amazon (UK) op aan, maar deze keer hebben ze alleen papier gebruikt ter bescherming van de Mini SNES doos, en UPS is niet helemaal voorzichtig omgesprongen met het pakket. Een vriendin van me heeft precies hetzelfde met haar bestelling. Een van de hoeken is gewoon vrij serieus beschadigd, echt heel jammer.


Algemeen:70%Verzending:40%Communicatie:90%
Op .co.uk:
4/8 (20:00) blurays besteld
5/8 verstuurd
8/8 ontvangen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer een aankoop gedaan bij de Duitse Amazon. Dit keer een SSD harde schijf met een inbouwframe erbij via externe winkels, dus de SSD schijf komt uit Italie en frame uit Duitsland. Daarom werd ook de verzending een beetje opgehouden, desalnietemin is de vertraagde verzending aanvaardbaar .

7/7 besteld
11/7 verstuurd
14en15/7 ontvangen. Apart verstuurd.

Ontvangst duurde iets langer dan normaal door de vertraagde verzending van de externe winkels en vanwege vertraging bij Postnl. Amazon dacht dat het pakket zoek was geraakt in de post en stuurde gelijk al een andere harde schijf. Dus de service die Amazon geeft is top!! En ook nog een keer wederom de goedkoopste website.
Is een aanrader en ik bestel vast nog wel een keer bij Amazon. TOP!!!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Toetsenbord besteld, goedkoopste in europa.(Engelse Amazon dit keer)

7/7 besteld
9/7 verzonden
11/7 ontvangen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Twee bestellingen gedaan. Allebei de bestellingen snel verzonden, komt uit duitsland na 3 dagen bezorgd. (bij de duitse Amazon gekocht) Goedkoopste webwinkel voor dit product. (Logitech speakers en NZXT fancontroller)

Algemeen is goed.

Verzending in stevige doos zodat de verpakking geen schade oploopt dus ook goed.

Communicatie: Je wordt met mails ingelicht over de status van de verzending van het product dus ook goed.

Besteld 26/6
Bezorgd 29/6
Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
FE: Echoes limited edition gepreordered bij Amazon.de, iets na de release bezorgd, maar daar staat tegenover dat ie niet geannuleerd is en perfect is aangekomen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Root Letter (Vita) tijdens een lightning deal besteld, werd weer supersnel geleverd

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Twee keer Final Fantasy Type 0 FR4ME Limited Edition besteld voor mezelf en een mede BGer op 6 april, en wederom enorm snel verzonden en binnengekregen vandaag.Verzonden in een standaard kartonnen envelop, geen bubbelplastic maar desondanks geen beschadigingen (ook nooit gehad met deze enveloppen)

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Exist Archive voor een prikkie gekocht op Amazon.com op 3 april, en tot mijn verbazing ligt ie vandaag al in de bus. Suuuper

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wederom een goede ervaring met Amazon. Dit keer Ghost Recon Wildlands gekocht voor een aantrekkelijke prijs voor de Xbox One bij de duitse Amazon.. 19 maart jl. besteld en vandaag 22 maart in de bus. Toppie

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Laatst nioh hier besteld. Verzenden duurde langer. Was op voorraad maar werd pas 2 dagen erna verstuurd. Maar verder alles goed.

Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
2 games besteld. The Division en Rainbow Six Siege. RSS zou inclusief Rainbow Six Vegas en Rainbow Six Vegas 2 zijn! Maar toen ik het pakje uitpakte bleek het de standaard Rainbow Six Siege te zijn, terwijl ik toch duidelijk het spel met de 2 extra games besteld had. Terugsturen is geen optie aangezien ik niet voor extra kosten wil komen te staan. Ik heb het dus maar zo gelaten. Amazon heeft mij direct teruggebelt en wilde al met een oplossing komen ik zei laat maar het is al goed ik ben tevreden. Ik was toch nog een tientje goedkoper uit dan dat ik het bij een nederlandse webwinkel zou hebben besteld.

7/2 besteld.
11/2 verzonden.
14/2 ontvangen.

Algemeen geef ik een 9
Verzending binnen 1 week geef ik een 9
Communicatie geef ik een 9 omdat Amazon binnen 1 dag terugbelt en met een oplossing wil komen.

Over het algemeen is de service van Amazon(co.uk) gewoon goed en de prijzen zijn lager dan die in Nederland. Zal hier nog wel een keertje bestellen.Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Gekocht Steep voor Xbox One voor omgerekend 34,66 echt koopje. Meestal moet je bij amazon een prime account hebben om de koopjes er uit te kunnen vissen maar nu was zo'n lidmaatschap niet nodig!
Zou vrijdag in de bus liggen maar was er al op donderdag . Top 3x10


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bestelling via Amazon.com verliep probleemloos. Geen douane kosten. Wel duurde ontvangst wat langer. Maar ben wel tevreden.

Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Normaal ben ik zeer te spreken over amazon maar de duitse variant is de laatste tijd gewoon slecht. Vandaag een box binnen gekregen waarvan de verpakking half open lag. De vorige keer was een doos met skylanders zo verstuurd zodat iedereen kon zien wat ik besteld had en dooa vol met stickers. De keer ervoor ook een item zonder originele verpakking. Kreeg toen welgeteld 30 cent korting. Beetje raar dit allemaal.

Algemeen:60%Verzending:40%Communicatie:60%
Normaal altijd tevreden met amazon maar nu gewoon waardeloos. Had een starterspack skylanders besteld. Kreeg vandaag zo de doos opgestuurd zonder enige bescherming en volgeplakt met stickers. Onacceptabel. Was amazon.de trouwens

Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:80%
Resident Evil Origins Collection - PS4 (Amazon UK)

19-07-16 - Besteld
20-07-16 - Verzonden
23-07-16 - Geleverd

Erg snelle levering (zoals ik van Amazon gewend ben). Vond het alleen verwarrend dat ik bij de verzendbevestiging ook een Nederlandse track & trace kreeg. Deze t&t heeft echter nooit gewerkt. Bij mijn vorige bestelling bij Amazon UK werkte de NL t&t wel.

Op de track & trace via de Amazon website stond er 3 dagen lang maar 1 melding "Parcel has been handed over to the carrier and is in transit - Ridgmont, Bedfordshire, UK
"
Had zelf dus mijn vermoedens dat mijn pakje zoek was geraakt. Vandaag lag hij gelukkig toch gewoon in de brievenbus.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:70%
Hier met die prime aanbiedingen 3 spellen in duitsland besteld en 1 in Engeland. De duitse games kwamen er 2 na 2 dagen binnen en 1 na 1 dag (pakketpost). Die vanuit Engeland was ook binnen 3 dagen hier. Spotgoedkoop die dag, dus super tevreden.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb een paar weken terug Resident Evil 5 (PS4) gepre-orderd bij Amazon.com.

Hij is op 11 juli verzonden (releasedatum was 12 juli). En volgens Amazon zou ik hem op 22 juli ontvangen.

Maar vandaag ging de bel en tot mijn grote verbazing werd het spel geleverd door BPost (de Belgische PostNL ).

Had zelf gedacht dat het spel door de brievenbus gegooid zou worden (spellen van Amazon.de en co.uk gaan wel gewoon door de brievenbus). Maar het is blijkbaar aangetekend verstuurd.

Al bij al ben ik wel tevreden. Werd goed op de hoogte gehouden via de track & trace op de Amazon website..en hij is sneller aangekomen dan verwacht.

Im Happy


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Via Amazon.de en Amazon.co.uk flink wat Disney Infinity 2.0 figures en spellen besteld, alles netjes binnen een aantal werkdagen binnen. Van Amazon.de zelfs een aantal orders de volgende werkdag ontvangen.

Daarnaast tegenwoordig erg netjes verpakt!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ondertussen al zo vaak wat besteld bij Amazon dat ik toch maar eens een reviewtje doe.

.co.uk .de .it .fr .com het maakt niet uit: Levering zijn altijd snel (als het voorraad systeem aangeeft dat het op voorraad is). De verzendverpakking is altijd deugdelijk.
Mocht er wat aan de hand zijn? Klantenservice reageert meestal binnen het half uur en zijn altijd oplossing gericht.
Artikel kwijt geraakt in verzending? Direct een nieuwe verstuurd.
Skylander beschadigd? Houd maar we sturen wel een nieuwe op.

Ik geloof best dat Amazon een klote bedrijf is om voor te werken, maar als klant heb je niks te klagen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer wat bestellingen geplaatst en in prima staat, vrij snel aangekomen. Zowel de duitse als engelse site. Enige jammere is de verzendkosten vanuit Engeland die nogal prijzig zijn bij een klein item

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Heb afgelopen donderdag Fallout 4 + Artbook + de Soundtrack besteld bij Amazon UK.

Vrijdag kreeg ik een verzendbevestiging. Vandaag binnen gekregen.

Snelle verzending, goed verpakt. En je krijgt ook meteen een PostNL track en trace code bij de verzendbevestiging. Toppie !


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Amazon is altijd top, of het nu .co.uk, .de of .fr is. Zendingen zijn altijd erg snel binnen en zijn altijd top verpakt.

Aanrader!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
En weer een aantal bestellingen via Amazon.de, Amazon.co.uk en Amazon.com in top staat aangekomen!

Amazon.co.uk komt tegenwoordig zelfs binnen twee werkdagen binnen, net zoals Amazon.de.

Amazon.com duurde iets langer, maar met zeven werkdagen nog steeds erg netjes.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer een zwik (6) games op amazon.co.uk besteld. Verzendkosten zijn hier vrij hoog (meen 4 pond) maar de games waren dusdanig cheap dat ik alsnog fors goedkoper uitben dan in de rest van de EU. Na 2 dagen was alles binnen; netjes verpakt door den brievenbus! Yay voor amazon!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer een paar top ervaringen rijker:

Amazon.co.uk
- Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS4] besteld op de 17e, op de 19e ontvangen.

Amazon.com
- The Walking Dead Season 2 [PSV] & Conception II: Children of the Seven Stars [PSV] besteld op de 8e, 9e verzonden en 17e ontvangen.

Alles weer in uitmuntende staat ontvangen, happy!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wat een fantastische webshop. Ik heb Dark Souls II voor de PS4 besteld op 17 december waarbij de verwachte bezorgdatum 23 december zou zijn (ik had niet anders verwacht). Maar vandaag al binnen. Super snel! Goede communicatie en verzending. Hier kom ik terug.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Hier ook Dark Souls besteld. Game vandaag ook binnen. Jammer dat ze geen gratis verzenden meer doen. Maar ondanks dat soms goedkope games.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Afgelopen dinsdag Dark Souls II voor de PS4 voor £14,00 besteld.
Vandaag binnen gekomen in perfecte staat.
Jammer dat de pond niet zo gunstig staat ten opzichte van de euro anders zou ik hier veel vaker bestellen. Fijne winkel met af en toe goede deals.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dinsdag 3 november werd Corpse Party: Blood Drive (Everafter Edition) verzonden door Amazon.de, gister (5 november) is het spel in uitmuntende staat aangekomen. Ditmaal een vlekkeloze levering van DHL!

Het product was, door een ietwat late pre-order van mijn kant, niet voldoende voorradig rond de releasedatum. Twee weken later binnen, wel netjes een e-mail betreffende de vertraging ontvangen.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
van de week wederom een game via amazon.co.uk besteld. Dit maal via een andere verkoper maar verder wederom snel en in goede staat geleverd. Jammer dat ze geen gratis verzending meer hebben anders bestelde ik wel vaker

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
De afgelopen maanden meerdere bestellingen gedaan bij Amazon.de, Amazon.co.uk en Amazon.com. Leveringen via brievenbuspost (PostNL) zijn allemaal perfect aangekomen. Helaas was één van de pakketten, de meest recente, via pakketpost (DHL) beschadigd geleverd.

Daarvoor leverde Amazon pakketten via PostNL, waar het wel altijd in top staat werd bezorgd. Hopelijk in de toekomst weer!


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
23 februari een Wii U Gamepad High-Capacity Battery (2550mAh) besteld bij Amazon.fr. Vandaag, 27 februari, het pakketje in goede orde ontvangen met een T&T erbij.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Maandag een order voor 3 Studio Ghibli steelbooks geplaatst bij Amazon.co.uk, woensdag al in huis. Zoals altijd een enorm snelle verzending! Bovendien werden de steelbooks verzonden in zeer stevig karton omdat het collectors items betreft. Dit is iets waar een hoop andere bedrijven nog een hoop van kunnen leren.

Helaas werd een dag na de verzending 2 van de 3 steelbooks in prijs verlaagd met 1,50 pond per stuk. Ik heb toen contact opgenomen met de chat service van Amazon en gevraagd of ik het prijsverschil terug kon krijgen. Dit was binnen 5 minuten geregeld!
Dit is precies de reden dat ik bij Amazon bestel, dit soort service kan je nergens anders verwachten.

Zonder enige twijfel een dikke 10. Het blijft jammer dat ze geen gratis verzending meer aanbieden naar Nederland...


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Cooking Mama 4 gekocht via Amazon.co.uk, helemaal compleet voor een goed prijsje. Duurde wel even voordat ik die binnen heb, maar zolang die goed aankomt vind ik het best !

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Top! Child of Light besteld op 19 maart, 30 april verstuurd en nu al binnen (2 mei)!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik had hier een bestelling geplaatst voor Dark Souls 2 de C.E. voor een zeer leuke prijs. Na ontvangstbevestiging had ik de pakket al op de tweede (!) dag binnen. Super snel, zeer netjes gevuld met opvulmateriaal, en ook direct een T&T ontvangen om te kijken wanneer ik de pakket kon verwachten.

Helemaal niks op aan te merken, gewoon top van Amazon.co.uk, super!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tijdje geleden Xbox One media remote control besteld samen met een pre-order van continuum, zou pas 7 april worden verstuurd maar vandaag al de remote ontvangen , super service zonder extra kosten

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 Bluray's besteld op maandag (10/3), dinsdag bevestiging van verzending en op woensdag (12/3) al in huis, dit was onder de gratis verzendmethode.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Afgelopen vrijdagmiddag 7 februari GTA V besteld voor 24 euro. Vandaag woensdag 12 februari om 11.00 uur zat het spel in de brievenbus. Snelle afhandeling, duidelijke communicatie! TOP!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
3 3DS games aangeschaft via Amazon. Verwachtte levertijd was maandag 16 december maar ik kreeg ze vandaag, zaterdag 14 december al binnen, netjes verpakt en wel.
Bestelling geplaatst op zondag 8 december.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Assassin's Creed IV: Black Flag (PS4) - verstuurd 21/11/bezorgd 25/11
Battlefield 4 (PS4) - verstuurd 28/11/bezorgd 02/12
Killzone Shadow Fall (PS4) - verstuurd 28/11/bezorgd 02/12

Heb nu al 3 PS4-spellen, maar helaas nog geen PS4 :-(


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb al vaak bij Amazon gekocht en als mensen klagen over de langere tijd tussen verzenden een aankomst, dan mag je dat Amazon niet aanrekenen vind ik.

De reden dat bestellingen voorheen altijd binnen 2 dagen in je bus lagen was dat er gewoon vanuit Amsterdam werd verzonden, waar een distributiecentrum van ze ligt. De laatste tijd duurt het vaker wat langer voordat games aankomen, soms tot een week en dan zie je dus ook op de envelop staan dat hij uit de UK is gekomen en niet uit Amsterdam. Dat is niet de schuld van Amazon, want die verzendt gewoon daadwerkelijk op de dag dat je de verzendbevestiging krijgt. De schuld ligt bij de post tussen het buitenland en Nederland, vervolgens eventueel nog de douane en dan nog eens PostNL.

Er wordt netjes gecommuniceerd wanneer de verwachte leverdatum is en die klopt meestal heel goed. Soms staat er dat ze verwachten dat de game dinsdag wordt bezorgd en dan blijkt het al de zaterdag ervoor te zijn. Erg prettig en ook de helpdesk reageert snel en geeft je een vriendelijk en goed antwoord.

Als laatste zijn er de prijzen, die echt tientjes lager liggen dan hier in Nederland en daarom koop ik er ook zo graag. Ik heb er recent nog Beyond: Two Souls Limited Edition besteld voor slechts 33 pond, terwijl er hier in Nederland maar liefst 69,99 euro of meer voor wordt gevraagd.

Kortom: dikke aanrader als je een creditcard hebt of een prepaid creditcard wilt gebruiken.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vandaag ook GTAV ontvangen. Was verzonden op 16 september.
Uiteindelijk nog vroeger dan ik had verwacht.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ten eerste wat een goede webshop!
Ik heb hier gta v gepreorderd en hij is vandaag aangekomen (1 dag na release). Het is wel jammer dat het 1 dag na release aankomt maar ik vermoed dat dit aan postnl licht want het was 14 september (3 dagen voor release!) al verzonden. 2 vrienden van mij hadden hem nog 1 dag vóór release gekregen dus ben hier ook erl tevreden over en accepteer dat hij 1 dag te laat is omdat hij helemaal uit engelandnkomt voor een mooie prijs.
Zelf kan ik iederden deze webshop aanbevelen en de levering is bijna net zo snel als van nl webshops. Toppie!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Vorige week een spel besteld en wat accesoires voor de ps3 met de gratis verzendoptie.
Omdat het 3 dingen waren zou het pakketpost worden. Normaal krijg ik een track en trace code dan, maar deze keer niet helaas.
De verwachte aankomstdatum was vrijdag, maar heb het pas vandaag ontvangen. Ben dit niet gewend bij Amazon. Het is ruim een week onderweg en geen tracktrace code, terwijl het in het verleden binnnen 2-3 dagen hier was. Echt jammer, maar verder wel nog gewoon goed.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Splinter cell blacklist ultimate edition besteld, donderdag verstuurd, gisteren in huis. Doet het dus weer perfect

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tales of Xillia gepreorderd. Er was eerst een probleem met Super Saver Delivery. Ik kon die optie namelijk niet aanduiden hoewel het bij de productinformatie stond dat die optie mogelijk was. Even gechat met medewerkers van Amazon en ze hebben die verzendkosten manueel verwijderd, top gewoon!

Spel was ook heel snel binnen, weer eens een heel positieve ervaring bij Amazon!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Top ervaring weer bij Amazon.co.uk. Ik kreeg zelfs nog een gratis First Class Delivery omdat ze me ergens niet mee van dienst konden wezen. Duidelijk mijn nummer 1 shop. Had mijn game ook erg snel binnen. 1 dag na de release. (Het werd 1 dag voor de release verzonden). Daar kan ik heel tevreden over zijn. You rock Amazon!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bij amazon The Big Bang theory besteld, 25 juli verzonden, vandaag pas binnnen , amazon is laatste tijd langzaam , vroeger was het woensdag besteld , vrijdag in huis .. . Voor de rest is alles top.

Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Is er hier iemand die iets duurs heeft gekocht bij amazon uk?
Ik ben namelijk van plan om daar mijn macbook te kopen.
Ik weet alleen niet of daar extra kosten aan gaan zitten vanwege het feit dat het uit het buitenland moet komen. Met extra kosten bedoel ik: invoerrechten douane kosten etc.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Groet


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Perfect =D Voor de PS Vita Assassin's creed besteld voor 22 euro incl verzenden. Een paar schoenen voor 55 euro. Binnen enkele dagen in huis! Gewoon super =D

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Uncharted: Golden Abyss
besteld: 02/05
verstuurd: 13/05
ontvangen: 15/05

Kreeg ook nog een code doorgestuurd om FIFA Football voor PSVita te downloaden, maar deze werkte niet. Maar verder perfect zoals altijd.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Vandaag Bioshock Infinite (X360) ontvangen.
Was maandag 25/03 verstuurd, dus 2 dagen onderweg.
Heb ook nog een mailtje gekregen dat ze nog eens 2,99 pond terugstorten.
Komt totaal dus op 40,95 euro. Prachtig.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Diverse goeie ervaringen.

Tomb raider pre order een tijd geleden besteld en gisteren ontvangen. Dus snel.

Verder een probleem met een gekochte controller. Kreeg ik kostenloos geruild tegen een nieuwe. Super bedrijf gewoon


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Rocksmith (PC) besteld en 2 dagen later ontvangen. Top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tomb Raider (PS3) vandaag 06/03 ontvangen.
Was pas 's avonds 04/03 verstuurd.
Kreeg ook nog de melding dat ik nog £1.11 teruggestort krijg, dus totaalbedrag komt dan op 37 euro.
Schitterend!!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Het lijkt wel of ze steeds sneller worden. Vrijdagavond twee dingen besteld, waarvan er 1 zaterdag is verzonden en gisteren (dinsdag) aankwam en de andere maandag is verzonden en zojuist (woensdagochtend) aankwam. Wat is dit toch een prachtige winkel
Van een bestelling kreeg ik zelfs sms'jes over de status ("morgen wordt deze bezorgd", "je was helaas niet thuis" etc)!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Mijn favoriete shop.

Hier 2 tv-series besteld met NL ondertiteling (veel goedkoper dan de shops hier) woensdag besteld , vanmorgen om 07:55 stond de pakketbezorger al aan te bellen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
05-jan-13 bestelling geplaatst.
05-jan-13 bestelling verzonden.
08-jan-13 bestelling bij de buren opgehaald.

Zeer netjes. Vooral omdat er ook nog een weekend tussen zat. Mijn favorite buitenlandse shop. De snelheid waarmee je een product binnenkrijgt kan Zavvi nog wat van leren.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag 30-12 een headset besteld die bij Amazon het goedkoopst was.
Die avond was hij gelijk verzonden vanuit het industriegebied hier iets verderop (Westpoort in Amsterdam) en ik kreeg er gelijk een Track&Trace bij.

Eerst was de eerstvolgende leverdag maandag 31-12. Die avond nog niks dus keek ik bij Track&Trace, was hij verplaatst naar woensdagavond. Woensdagavond weer niks, kijken, nu ineens donderdagavond! Donderdagavond nog niks, dus ik kijken, een vertragingsbericht, maar hij zou wel nog die avond komen. Uiteindelijk kwam de bezorger tussen 21:00 en 21:30.

Amazon heeft er alles aan gedaan om mijn pakket z.s.m. bij mij te krijgen maar PostNL heeft het wel flink verprutst met levering. De jaarwisseling zat er tussen maar dat weet je ook bij het aannemen van het pakket van Amazon naar de vervoerder. De vervoerder dient dat in te calculeren en mij niet drie avonden voor niks thuis te laten zitten.

Amazon heeft het top en snel gedaan, PostNL niet.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
27-dec-12 besteld.
28-dec-12 verzonden.
02-jan-13 ontvangen.

Ondanks dat er een jaarwisseling tussen zat toch snel mogen ontvangen. Zelfs de post werkte mee. Dit begint echt 1 van mijn favorite shops te worden. Er zit binnenkort nog een bestelling aan te komen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bij Amazon.co.uk Uncharted 3 GOTY en Sonic All-Stars Racing Transformed LE besteld voor €35,60

ma 31-12-12 besteld
di 01-01-13 verstuurd
vr 04-01-13 ontvangen

Zeer tevreden, pakketje een jaar later ontvangen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
19 dec verstuurd vandaag binnen,supersnel en dat in de kerstperiode.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
15-dec-12 besteld.
16-dec-12 verzonden.
19-dec-12 ontvangen.

Zeer snel & ook nog voor een leuke prijs. Daarna ging de prijs ook weer 5 pond omhoog dus tref het dubbel. Ben helemaal tevreden met de goede service en de snelheid waarop ik het binnengekregen heb.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Prima ervaring met Amazon.de
Heb daar de PS Vita incl spel (little big planet) en korting van 15 euro op een ander spel gekregen voor 150 euro incl verzenden. Binnen 2 dagen hier.
Bij Amazon.co.uk Resident evil 6 voor 18 euro besteld en een originele ps3controller en DVD voor 64 euro incl verzenden. Ook binnen 3 dagen hier. perfect gewoon


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Far Cry 3: Insane Edition (X360) vandaag ontvangen.
Was donderdag verstuurd.
Perfectomundo!!!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb hier inmiddels twee maal een Eastpak tas besteld en voor de gratis verzending gekozen. De verwachte levertijd is meestal anderhalve week, maar twee maal binnen drie dagen binnen. De gekozen verpakking is ook top.

De site vind ik wat onoverzichtelijk met veel schreeuwerige teksten/afbeeldingen, maar het werkt verder prima. Betalen is simpel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Als de prijs goed is, zal ik zeker vaker over de grens shoppen!


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:90%
Heb ook Hitman Absolution Professional Edition besteld voor de X360.
Weliswaar op 19/11, maar op de site stond erbij dat de sniper challenges er nog bijgeleverd gingen worden.
Vandaag is deze melding van de site gehaald.
Ik heb (nog) geen code ontvangen.
De game is 20/11 verstuurd geweest en ik heb deze vandaag ontvangen.
Ik heb al een mail gestuurd naar de klantendienst en hoop dat ze de code alsnog doormailen.
Ik had ook nog een refund gekregen van 4.24 euro, dus totaalbedrag was 58.32 euro.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Vorige maand de Hitman Absolution Deluxe Professional Edition besteld voor de PS3 voor ong. 76 euro. Kreeg snel al de code voor de Sniper Challenge binnen.
Game werd 19 november verzonden (gratis verzenden), kon de status bijhouden en vandaag (21 november) al binnen. Netjes verpakt in een stevige doos, plus een code voor DLC in m'n mailbox. Perfect!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Call of Duty: Black Ops II Hardened Edition (X360)
verzonden: 12/11
ontvangen: 14/11

Zoals altijd: Perfect!!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op het laatste moment (05/11) toch nog Halo 4 besteld.
Werd 06/11 verstuurd en heb deze vandaag op 08/11 ontvangen. De promotiecode voor de preorderbonus werd gisteren al doorgemaild.
Prijs was net geen 45 euro.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Assassin's Creed III: Join or Die Edition
verstuurd op 30/10
ontvangen op 05/11

Het probleem lag bij de post en niet bij Amazon anders had ik hem op 02/11 al.

Dus perfecte score.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
BF3 net gekocht voor $7.50, lekker goedkoop en meteen de Origin-code op mn bestel pagina Toch jammer dat ze geen Paypal accepteren, daar blijven minpunten voor komenXD

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
Een hele tijd geleden (+/- 5 weken) 3 spellen voor 49 euro besteld. Saints row, Lego harry potter 5-7 en Sniper Ghost warrior (allen ps3). Echt een super prijs.

Op 2 spellen zat een levertijd van een paar dagen, 2 spellen kreeg ik vrij snel, echter de laatste heeft uiteindelijk ruim 4 weken geduurd eer ik hem in huis had. Kwam ook niet met een Playstation seal eromheen. Dus deze keer niet 100% tevreden.

Was overigens amazon duitsland


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:90%
Max Payne 3
19/04: besteld
17/05: verzonden
21/05: ontvangen.

Mooi verpakt, snel ontvangen. Totaalprijs was 41 euro.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Mass Effect 3 (xbox 360) woensdag 28 maart besteld, zaterdag 31 maart in huis

Snel thuis en goed verpakt, erg tevreden weer.

Ze hadden de prijs verlaagd nadat ik het had besteld dus toen moest ik dat zelf melden om het goedkoper te krijgen. Beetje jammer dat het niet automatisch gaat, communicatie was wel goed.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
za 18e voor t eerst een game en een boek (al wat vaker gedaan) besteld met aangegeven levertijd van een maand voor beide producten
za 25e verzendingsmail + track and trace code (was zelfs SuperSaverDelivery)
di 28e samen in 1 pakket ontvangen
Tevreden!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Zondag Disney Universe PS3 en Phineas en Ferb besteld. Disney was slechts 10 euro, phineas 15. Incl verzenden 25 euro, dus een koopje. Vandaag al aangekomen. Dus supersnel. Zeer tevreden hier

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Amazon is geweldig, heb er al een aantal keren besteld (vooral DVD's) en telkens weer blij verrast met de snelle (gratis!) verzending. Zo ook ditmaal: ik heb een DVD-box en PS3-game besteld op 18 januari. 19 januari was hij verzonden en vandaag, 21 januari netjes aangekomen. En dat terwijl de box meer dan 2x zo goedkoop was dan bij bol.com, frs etc!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Supersnelle verzending en levering, zeer tevreden

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondagmorgen toch nog games besteld:
Portal 2 (PS3)
F1 2011 (X360)
Resistance: Fall of Man (PS3)

Alles samen voor 59 euro en vandaag mooi aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wederom een super snelle levering, goed verpakt en binnen 3 dagen in huis!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zeer goede ervaring. Op een schaal van 1-10 een 11.

18.12 Monitor besteld, zou binnen 1-2 dagen verstuurd worden

Op 20.12 kreeg ik een mail dat er een probleem van met de leverancier en het niet meer voor kerst zou komen.

Gistereren, 22.12, kreeg ik een mailtje dat het hun toch nog gelukt was. Ik kreeg geloof ik een gratis upgrade m.b.t. levering en het kwam dus al de volgende dag aan.

Zeer tevreden! Mooie prijs, goede communicatie en super service m.b.t. levering de volgende dag gratis.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
dit is echt de beste webshop! nooit meer voor mij nederlanse webshops!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Skyrim besteld voor ongeveer 27 euro, topprijs natuurlijk! Gekozen voor free shipping. Alles is verder goed en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.
Wat ik zelf erg jammer vind, is dat 't zo lang duurt voordat ze 't eindelijk verzenden, er gaat zo vier dagen overheen. Jammer, want als het eenmaal verzonden is, is 't altijd in 2 dagen binnen...

Alles prima, ook de vorige bestellingen, maar ze mogen 't van mij wel eerder verzenden, dan is 't helemaal perfect.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Een tijdje terug de complete collectie van Harry Potter op Blu-ray gereserveerd voor € 38,33.

02-12 verzonden
03-12 ontvangen

Zat in een stevige doos met opvulling en de collectie was fabric sealed. Helemaal top en € 60,- goedkoper dan Nederlandse winkels.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Turtle Beach besteld,met track & Trace

30/11 verzonden
2/12 in Huis

Op het pakketje stond dat het uit Zwolle kwam


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer enkel positieve ervaringen met Amazon. Lage prijzen en zelfs met de gratis verzending alles binnen vijf dagen in huis. Bovendien hebben ze een geweldige klantenservice.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
3 boeken besteld op zaterdag, geleverd op woensdag.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Laatste tijd weer een aantal bestellingen gedaan (DVDs/Blurays en Games) bij co.uk.

pre-order besteld: 14nov verzonden, 16nov afgeleverd
22nov besteld - 24nov afgeleverd
23nov besteld - 26nov afgeleverd
24nov besteld - 29nov afgeleverd
25nov besteld - 29nov afgeleverd

Al met al weer erg tevreden. Goede prijzen, onbeschadigde artikelen en snelle levertijden (meestal incl track&trace)!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wederom een perfecte afhandeling, zoals altijd levering in 2 dagen, donderdag verstuurd is zaterdag in huis.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Erg goede ervaring met Amazon.co.uk. Had Need for Speed: The Run besteld al in juli omdat ze een fout hadden gemaakt met de prijs (hij stond er toen voor 25 pond op (PS3))

Pre-oder: 21-06-2011
Verzonden: 17-11-2011
Ontvangen: 19-11-2011


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Na het falen van de Wehkamp hier maar mijn CE van Assassin's Creed: Revelations gehaald. Ben er zeer over te spreken.

16-11: Order geplaatst
17-11: Order verzonden
19-11: Order ontvangen

Toppie, gaan we zeker vaker terugkomen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier Need For Speed: The Run al een paar maanden geleden in de pre-order gezet bij de Engelse variant van de website.

18-11-2011 Verstuurd
19-11-2011 Ontvangen

Het pakketje kwam vanaf de Gyroscoopweg hier in Amsterdam. Zelf woon ik in Amsterdam en het komt echt van dichtbij. Ik ben in ieder geval blij dat ik het zo snel heb. Hier kom ik zeker vaker terug.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Assassin's Creed: Revelations CE (x360)
verstuurd: 14/11
ontvangen: 16/11

Zoals altijd perfect in orde.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
In september de Hardened edition van Cod: MW3 gepre-ordered.

Maandag 7 november is deze door Amazon.co.uk verstuurd en werd er aangegeven dat deze 9 november bij mij zou zijn. Helaas was dat niet zo, maar ik kreeg wel gisteren netjes een mailtje dat het pakketje een dag vertraging had. En ja hoor, vandaag mooi door de pakketpost bezorgd.

Heb er niks op aan te merken, super zoals altijd bij Amazon.co.uk


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
In sept een pre-order geplaats van cod mw3 voor 82 euro, 8 nov verstuurt en gisteren netjes ontvangen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Uncharted 3. Verstuurd op 1/11 en vandaag ook binnengekomen.
Super!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Battlefield 3 Limited Edition begin September bij Amazon UK besteld. Releasedatum was 28/10/2011. 29/10/2011 ontvangen. Super!

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Deus Ex maandag 17-10 besteld, woensdag 19-10 geleverd. Is in die 2 dagen 2 pond goedkoper geworden, dus heb Amazon gemaild of ze de goedkopere prijs wilden factureren. Binnen een uur een mail terug dat het niet de normale gang van zaken was maar dat het verschil deze keer gecorrigeerd zou worden.

Dikke prima dus!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb al vele tientallen bestellingen hier geplaatst en het is verreweg mijn favoriete winkel geworden.
Naast de ontzettend snelle verzending (het arriveren van pakket binnen 3 dagen na afschrijving van het geld van mijn creditcard is regelmatig voorgekomen) is ook de verpakking altijd goed en zijn spellen altijd echt nieuw.

Ik heb laatst ook voor het eerst de klantenservice echt mogen meemaken. Een headset die ik bij Amazon had gekocht van 4Gamers (cp-nc2, wel goede headset verder) was na een week al gescheurd waardoor 1 oor loshing.

Aangezien ik geen contactgegevens van 4gamers kon vinden besloot ik een mailtje te sturen naar Amazon of zij wisten met wie ik contact kon opnemen.
Niet alleen besloot Amazon toen om het retourproces over te nemen van me, maar ik kreeg ook een bon die ik kon uitprinten en op het pakket kon plakken waardoor ook nog eens de verzendkosten voor me betaald werden.
Verder kreeg ik per direct een vervangend exemplaar terug die binnen 3 dagen was aangekomen, en die ik nu nog steeds dagelijks gebruik.

Klasse! Normaal gesproken bestel ik altijd bij de goedkoopste webshop, maar voor Amazon heb ik graag wat extra's over vanwege hun snelle verzending, goede verpakking, goede producten en prima klantenservice.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vandaag Batman Arkham City Collector's Edition ontvangen van Amazon.
Alles dik in orde, prijs was goed en verzending was vlug. Wat wilt een mens nog meer.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik had een tijdje geleden de Star Wars Complete Saga bluray boxset gepreorderd.
13 september verstuurd (vanuit Amsterdam)
14 september (NL releasedatum) in huis!

Afgelopen maandag (3 oktober) The X-Files complete serie besteld.
Dinsdag verstuurd vanuit het VK (volgens mij naar hun warehouse in Amsterdam en daarna door naar mij).
Donderdag 6 oktober afgeleverd.

Beide pakketjes zonder schade en zeer snel thuisbezorgd. Erg tevreden!Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Playstation 3 Slim besteld voor in mijn slaapkamer.

18 Aug - Besteld
21 Aug - verzonden
23 Aug - Ontvangen

Was in voorraad, maar heeft te maken met free shipping. Dat is weer wat minder, maar zoals altijd hartstikke tevreden over de levertijd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
22-08 laat in de avond Brotherhood besteld
25-08 Binnengekregen

Kan niet beter


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Portal 2 gekocht (+/- 28 euro)

23 juli - Besteld
24 juli - Verzonden
26 Juli - Aangekomen.

Zoals gewoonlijk goed, snel en geen verzendkosten.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 Blu-rays gekocht.

26 juli - Besteld
27 juli - Verzonden
29 Juli (vandaag dus) - Aangekomen.

Erg snel voor een buitenlandse shop.

Maar zoals hierboven al werd aangegeven, worden de Blu-rays in een kartonnen verpakking (zonder extra bescherming) verzonden.

Dus als je hier echt vaak besteld, kan het misschien weleens voorkomen dat er een beschadigd hoesje in je brievenbus ligt.

Voor de rest is alles gewoon toppie. Ga hier zeker vaker bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Portal 2, 2100 Microsoft points en Misfits S1+2 op blu-ray besteld.

23 juli - Verzonden

26 juli - Alles netjes binnen, het zal alleen wel in één kartonnen verpakken zonder extra bescherming, maar er is gelukkig niks mee gebeurd.

Erg tevreden zoals altijd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb hier de Playstation Move besteld. Binnen een paar dagen binnen. Amazon duitsland. Dus zeer tevreden en goedkoop Zeker een aanrader.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zaterdag 16 juli Brink(360) en 2100 ms points besteld. Zojuist binnengekregen (post komt normaal om 14:00 en was er nu al om 11:45)

Verstuurd uit Luxemburg maar in een prima verpakking zoals altijd


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 1 juli een boek, batterij en oplader besteld.

Boek en oplader op maandag 4 juli verzonden, aangekomen op woensdag 6 juli.
Batterij verzonden op dinsdag 5 juli, aangekomen op 7 juli. Besteld op Amazon.co.uk, maar verzonden vanuit Duitsland.

Prima verpakt, geen beschadigingen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
27.5 2 boeken en 2 games besteld (~30 gbp) --> gratis verzending

29.5 verzonden (duurde iets lang, raar omdat alles op vooraad was, wellicht door de gratis verzending)

31.5 vandaag aangekomen, amazon schatte dat het morgen zou aankomen, maar één dag vroeger! super


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Heb hier nu al een aantal keer besteld en moet zeggen dat ik dit toch wel 1 van de betere online shops vind die ik ken. Ik bestel met regelmaat uit Engeland maar heb het nooit zo snel binnen als dat ik het bij Amazon bestel. Boven de 25 pond is gratis verzending en tot nu toe heb ik alles 2 tot 3 dagen na verzending binnen!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bestelling geplaatst en binnen 4 dagen in huis met gratis shipping. Helemaal goed!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Red Dead Redemption

20/5 rond 19:00 besteld
22/5 verstuurd
24/5 ontvangen

Super , dat is het enige wat ik kan zeggen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
LA Noire
17/05: besteld
19/05: verstuurd
23/05: ontvangen

Prima, kon het pakje tracken, dus kun je inschatten hoelang je nog moet wachten.
Prijs was ook goed.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
18 mei - 12 maanden Xbox live Gold besteld voor zo'n €34,- (29,73 in ponden)

19 mei - Verzonden

21 mei - Ontvangen

Echt super tevreden met Amazon.co.uk! Snelle verzending en ook nog eens een erg mooie prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Perfecte service. Je krijgt boven de 25 pond de mogelijkheid tot gratis verzenden en de bestelling is altijd binnen een aantal dag 3-4 in huis! De prijzen van amazon zijn ook perfect en vaak nog goedkoper dan bij zavvi etc.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Had Mortal Kombat voor de PS3 besteld, en binnen 2 dagen in de bus. Echt super service, dikke 10.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb hier laatst weer 3x Black Ops besteld. Weer super! Ik heb hier al 40+ games besteld en het komt ALTIJD binnen 4 werkdagen aan, dat is fijn! Weer een dikke 10!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Al veel spullen hier gekocht. En als je voor 25gbp of meer besteld is verzending gratis. De verzending verloopt supersnel in mijn ogen. Verpakking is ook steeds dik in orde. Een aanrader.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Need For Speed Hot Pursuit besteld samen met nog wat andere dingen om aan 25 pond te komen (voor gratis verzenden). Pakket dinsdag verzonden, donderdag al in huis. Gewoon zoals altijd perfect van Amazon!

*Lijkt wel hoe vaker je daar besteld hoe sneller het verzenden gaat, binnen 2 dagen gewoon al in huis!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer bij Amazon een console besteld (handheld eigelijk), de 3DS.
Amazon heeft vaak voor zeer goede prijzen console bundels, deze keer de 3DS dus besteld. Bestelling was zeer snel binnen, had op na het weekend gerekende maar was er al zaterdag.

Ook heeft amazon producten die later geleverd werden zonder extra kosten apart opgestuurd (dit kost normaal geld)

Weer een fijne ervaring dus.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Helemaal toppie! :3
Gratis verzending (geld alleen voor bepaalde producten) en binnen 3-4 dagen in huis.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
23 maart - 2100 MS points en een dvd besteld.
25 maart - Beide artikelen verzonden.
29 maart - Alles binnengekregen, netjes verpakt, niks op aan te merken.

Dit was de eerste keer dat ik bij Amazon iets heb besteld, maar dit zal zeker niet de laatste keer worden. Ik ben erg tevreden over deze webshop.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Mass Effect 2(PC) + AC:B (PC) besteld op vrijdagmiddag, dinsdagmiddag in huis. Super.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dit keer had ik besteld en het wa meteen verzonden. Toen ik het ontving kwam ik er achter dat het hoesje helemaal kapot was. Ik heb ze gemaild en ik mocht het spel ( die het wel deed, alleen hoesje kapot ) houden en ik kreeg gratis een nieuwe opgestuurd, super service. Ik kom terug op mijn vorige shop survey, ik ga er nog veel meer honderden euro's uitgeven! Ik geef daarom ook voor de goede service een 10. ze reargeerden heel snel, daar vooor dus ook een 10. En de verzendking ee 7 vanwege de beschadiging. Maar toch goed op gelost! Zeker een aanrader!!!

Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Zondag 6 maart Dragon Age: Origins Ultimate Edition en eerste seizoen van How I Met Your mother besteld, maandagavond mail dat de bestelling verzonden was en dinsdagvoormiddag al in de brievenbus.
Opnieuw perfect.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer een paar pakketjes besteld ( voor de handel ).
Ze zijn allemaal goed aangekomen.
Allemaal binnen 3-5 dagen!

Ik vind het nog steeds een super winkel!

Kga hier waarschijnlijk nog wel een paar 100 euro uitgeven.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
NFS Hot Pursuit en Dead Rising 2 besteld. 3 dagen later ontvangen.

Perfect.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
30-1 2 games besteld.
01-2 Verzonden.
03-2 heb ik allebij de spellen nieuw en geseald ontvangen!! TOP!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
31-1 maandag besteld (2x game)
1-2 mail order verstuurd
3-2 donderdag 1e game binnen
4-2 vrijdag 2e game binnen

verpakking zoals altijd genoeg, maar karig
geen verzendkosten (>25pond) is een pluspunt


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Fifa 11 voor 360 (+2 cd's voor free shipping)

30/01 (zondag) besteld
1/02 verzonden
3/02 ontvangen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dead Space 2 voor ps3 besteld

27 januari verstuurd
29 januari ontvangen

Super!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
24 januari besteld
25 januari verzonden
29 januari 1 pakket aangekomen in een bar slechte verpakking! Aan de zijkant van het doosje kon je een flap uitschuiven en dan had je de DVD's. Niets zat vastgeplakt ofzo. Zie filmpje om te zien wat ik bedoel.
Dit vind ik niet voldoende en daarom een 4 voor verzending.
31 januari pakket 2 binnen gekregen. Onbeschadigd! (was dat papieren doosje van Mario All Stars voor de Wii, was even bang dat die zou vouwen).
Toch wederom in een verpakking die aan de zijkanten niet dichtgeplakt zit, maar gewoon dichtgevouwen.
Score blijft hetzelfde.


Algemeen:80%Verzending:40%Communicatie:80%
Mijn eerste review over Amazon :

26-01-2011 Verstuurd
28-01-2011 Ontvangen

Blijkbaar heeft Amazon ook een opslagplaats hier in Nederland want het pakketje werd verstuurd vanuit Amsterdam. Hier ga ik zeker meer bestellingen plaatsen .Super winkel


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
15-01-2011 2x metroid other m en 1x een LP besteld.
verwachte verzenddatum van de LP was op z'n vroegst 24 januari.
18-01-2011 een email met de melding dat het pakket eerder dan verwacht geleverd zou worden. 24 januari verwachtten ze.
19-01-2011 order dispatched
21-01-2011 pakketje ontvangen

Dat is dus veel eerder dan verwacht, en dat ook nog eens zonder verzendkosten. helemaal top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Helemaal perfect. Zondagavond laat besteld. Maandag verstuurd en woensdag in huis. 3 games besteld voor net 11,50 per stuk. Gratis verzenden, top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
misschien geen game bestelt,
maar een ipod-glas was toch binnen 3 werkdagen binnen. zeer mooi!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Weer een bestelling gedaan met 2 games en een aantal blu ray's (zeker met het gratis verzenden super goedkoop)

04.01.2011 besteld
04.01.2011 verzonden
06.01.2011 ontvangen

weer helemaal super dusAlgemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Topwinkel, lekker snel binnen (voor buitenlandse begrippen dan, duurde iets van 4 dagen), en geweldig goedkoop

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vele malen hier een bestelling gedaan en altijd perfecte service gehad. Tegenwoordig met de gratis verzending als de order boven de 25pond komt maakt het nog aantrekkelijker om iedere keer bij amazon terug te komen.

Mijn laatste 3 bestellingen waren er allemaal al binnen 3 dagen (zelfs in de drukke kerstperiode)nadat ik de order had geplaatst, geweldig dus!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Spel plus dvd besteld woensdag verstuurd vandaag binnen!! Super snel en gratis verzonden top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
The Sims 3 besteld, 16e verstuurd, vandaag ontvangen. Twee dagen, zeer netjes! Ook goed op de hoogte gehouden, nice!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Maandag Band hero PS3 en Resident Evil 5 besteld, die dag verstuurd en gisteren ontvangen na 3 dagen, super snel en gratis verzendkosten en goedkoop. (amazon.co.uk)

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
4 spellen besteld, waaronder
Dead Rising 2 (22 euro)
Red dead redemption (22 euro)
Fifa 2011 (22 euro)
Dragon Age Origines (14 euro)
Allemaal PS3. had ze maandag besteld, vandaag ontvangen in perfecte staat. Communicatie met Amazon ook top. Helemaal super dus! Bestel hier zeker vaker. (Amazon.co.uk)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
3 spellen besteld, binnen 3 dagen geleverd met gratis verzenden. Helemaal top.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
zaterdag 4 december Guitar Hero band bundle warriors of Rock. vandaag in perfecte staat ontvangen. En voor super prijs. Ik heb hem overigens bij amazon.de gekocht

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
boek besteld, ps3 game bestbesteld. Maandag besteld, vrijdag geleverd, meer dan 25 pond besteld = gratis naar NL verzonden. verzending heel goed

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Maandag besteld, vrijdag binnen. Met nog gratis verzending ook. Ga hier zekerrrrrrr veel vaker bestellen!

Je wordt ook gewoon per mail goed op de hoogte gehouden van de order updates. Ook nog TNT track en trace code Terwijl het gewoon door brievenbus ging.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
07/11 - Blu-Ray film besteld
08/11 - order verzonden
10/11 - order ontvangen

Zeer snel, maar geen gratis verzending, omdat film onder de 25 euro kostte.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een paar dingen besteld maar op de afreken pagina kwamen er een paar centen bij elk artikel bij.
(bv. Alan Wake is geprijsd 14,99 pond maar op de afreken pagina werd hij 15,18 pond.)
Ik vermoed dat het iets met btw te maken heeft.

Verzending is echt super!!
4-11 besteld, 9-11 pakket binnen!

Communicatie is ook fijn. Je kreeg emails van de orderbevestiging en van het tijdstip van verzending met trackingnummer!!


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Helemaal super. Eergisteren verstuurd, vandaag aangekomen al. Met amazon.co.uk. Ik heb een DVD box gekocht die daar 14 euro kostte en in NL betaal je 48 euro voor die box. Verder beatles rockband voor 13 euro en gratis verzending

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik had op Amazon.de de Tritton AX pro headset besteld, in Nederland 200 euro en op Amazon.de 146. het is ook gratis verzenden vanaf 20 euro dus helemaal nice!

op vrijdag besteld.
ik kreeg tussentijds netjes mailtjes met de status en de verwachtte datum dat ik ze zou krijgen was op woensdag maar ik had ze dinsdagmiddag al! Helemaal top! Dikke 10!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Hier de Harry Potter 7 Blu Ray Box afgelopen Vrijdagavond besteld en vandaag al ontvangen. Supersnel.

Goed verpakt.

Helaas geen perfecte score. De zijkant van de box was beschadigd. Alsof men met een mesje een doos met deze boxen te diep heeft losgesneden waardoor mijn box geraakt is. Het is niet zo heel erg beschadigd maar voor een hoesjesfreak als ik ben toch een teleurstelling.Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:100%
Vandaag fifa 11 ontvangen! 2 dagen geleden verzonden en vandaag al aangekomen(met de free verzending). En het is ook nog een Europese versie van het spel!
Hier ga ik dus echt wel vaker bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zoals hier boven ook al gezegd, geen verzendkosten als je voor 20e + besteld. Had vorige week zaterdag besteld en dinsdag of woensdag was het al in huis. Enig nadeel is dat je met creditcard MOET betalen.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Omdat de Halo Reach Legendary Edition bij de FRS niet leverbaar meer was heb ik besloten deze bij Amazon.com te bestellen. Op 20 september had ik hem besteld en drie dagen later had ik hem al binnen. Dat vind ik erg snel, helemaal vanuit Amerika. De Legendary Edition was in een stevige doos verpakt waar hij precies in pastte. Op de site van Amazon.com kon je heel goed volgen waar je bestelling was en wat ermee ging gebeuren, top. De prijs van de Legendary Edition was 149,99 dollar, maar uiteindelijk moest ik 165,60 euro betalen door de hoge verzend- en importkosten. Tsja, voor die prijs kan ik nog geen 2e hands van marktplaats kopen.

Amazon is echt een goede winkel, ik kreeg zelfs een 20 dollar tegoed voor mijn volgende gamebestelling (dat vind ik best veel).


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zeer goeie ervaring wel met amazon.de Snel antwoord op vragen. 19/6 (vrijdag) besteld, maandag al in huis ! Geen verzendingskosten bij Amazon.de voor Nederland en België

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Hier ook weer een super ervaring met amazon.

17/05 besteld
18/05 verzonden
20/05 ontvangen

Kwam in een grote doos waar de blu ray doosje los in zaten, maar geen beschadiginen oid.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Bestelling geplaatst op 16 mei, 17 mei opgestuurd en 19 mei al binnen. Echt perfect.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige week 2 dingen besteld en allebei binnen 7dagen alweer in huis en ook goed verpakt.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Alan Wake LE Gepreorderd op amazon.co.uk, 4 dagen a release ontvangen, tiptop in orde. jammer alleen dat ze geen Nederlandse amazon hebben, aangezien de de en uk versies allebei gratis verzenden naar binnenlandse adressen.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Assassin's Creed 2 gekocht voor 17,99 pond,
met verzendkosten 24,99 pond.

Heel snelle levering, maar mag ook wel voor die verzendkosten.
In een goed kartonnen doosje met schuine kanten voor extra te beveiligen (maar mag wel steviger karton zijn).


5 May 2010 Delivered
5 May 2010 Out for delivery
4 May 2010 Arrival Scan
3 May 2010 Order has been handed over to the carrier and is in transit
2 May 2010 Order registered


Zeer tevreden dus, al mag die verzendkost graag wat lager.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
8 april savonds hier de blu ray box van harry potter bestelt.
Was erg goed geprijsd vond ik en ff de cc van mijn ouders geleend ervoor.

Kreeg gelijk een bevestigingsmail van mijn bestelling.

Vrijdag 9 april verzonden. Kreeg ik netjes een mailtje over.

Vandaag 13 april binnen.
3 werkdagen heeft het maar geduurd wat dus erg snel is.

Alleen jammer dat de boxset in een kartonnetje zat en daardoor aan de bovenkant iets beschadigd is. Ik vind dit nog niet zo erg aangezien de doosjes zelf niet beschadigd waren maar ze konden het beter wat degelijker inpakken aangezien het toch pakketpost was.

Communicatie een 10 kreeg namelijk netjes een mailtje van de bestelling en verzending. Ook het bekijken op de site gaat erg makkelijk.
Verzending een 7 vanwege het minder inpakken nu was het nog niet zo erg maar met dit kartonnetje kon het wel stukken erger worden. Het karton was namelijk veel meer ingedeukt aan de bovenkant.
Algemeen een 8. Snelle levering goede prijs verzending iets minder


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Een DVD'tje en 3 games:

22 maart besteld
23 maart bericht van ontvangst bestelling
24 maart bericht van verzenden
25 maart ONTVANGEN!

Geen beschadigingen of dergelijke, in een stevige doos verzonden; helemaal tevreden!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
had hier 4 blu ray's besteld en 1 game gepreorderd (die moet nog gereleased worden)

31/01/10 besteld
01/02/10 verzonden
03/02/10 ontvangen

Een blu ray box die ik had ontvangen was duidelijk gebruikt, dus heb ik een mailtje gestuurd naar amazon, waarvan ik de volgende dag een mailtje terug kreeg dat er een nieuwe box naar mij onderweg was.

06/02/10 de nieuwe box ontvangen, nieuw dit keer

Erg netjes en erg snel afgehandeld, blijft een supershop en als je meerdere dingen tegelijk besteld vallen de verzenkosten ook zeker mee.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik blijf me verbazen over de snelheid waarmee Amazon zijn producte af weet te leveren vanuit de UK.
28-01-10 savonds 1 BluRay en 1 DVD besteld.
29-01-10 in de middag de mail dat het verstuurd was.
02-02-10 ontvangen.

De informatie op hun site over de BluRays en DVD's is af en toe niet toereikend zoals de audiosporen en ondertitels. Daarvoor kijk ik indien het een bluray is voor op http://www.blu-world.co.uk/en/Default.aspx


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
4 januari: bestelling verzonden van een dvd box, aantal blu rays en Dark Chronicle voor de ps2
6 januari: vandaag binnegekomen, Dark Chronicle zit nog in de originele ps seal (!)


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
1 januari blu ray box gekocht, vandaag binnen. Werd goed op de hoogte gehouden en de box was ook netjes verpakt.

Allemaal een dikke 10!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tijd geleden fifa 10 in de aanbieding besteld.
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden vd leverings status.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Helaas staat bij producten van sellers soms onduidelijke informatie of staat er informatie van het verkeerde product. En sellers reageren niet allemaal.

Een seller had dus niet gereageerd. De andere had de volgende dag een reactie gestuurd.

Hierop afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst. Een product via een seller. Het andere via amazon zelf. Deze werden op zaterdag (seller) en zondag (amazon) verstuurd.

Het product van amazon had ik gisteren al ontvangen. 3 dagen na verzending (via TNT ivm staking RoyalMail).

Het product van de seller ging wel via RoyalMail en ik had er dus al op gerekend dat dat echt wel even kon gaan duren. Maar wonderbaarlijk heb ik ook die net ontvangen (zaterdag verstuurd-donderdag in huis). Helemaal top dus.

De communicatie met amazon is perfect. Met de sellers heb ik na van een geen reactie te hebben gehad van de ander een vlotte reactie.

Ik ben er tevreden over in ieder geval :-).


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:90%
Pc-game, bluetooth headset en ps3 game gekocht, allemaal binnen 5 dagen binnen. Super! Ik ben van play overgestapt naar amazon.co.uk. Zit je ook niet met die import van de kanaaleilanden die net buiten de EU valt waar play.com dus ligt.
Soms site wat onduidelijk.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Altijd geweldige ervaring, nu iets van 5 of 6x besteld. Vergeleken met andere shops wel wat duurdere verzendkosten. 70p per item + 5 pond, maar de levertijd is bijna net zo snel als wanneer je in Nederland zou bestellen. Had woensdagavond besteld, donderdag geshipped, zaterdag bezorgd.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Geweldige ervaring.

Guitar Hero 5 bundle besteld - hier zou een gratis GH:World Tour bij zitten. Kwam drie werkdagen later binnen, maar zonder GH:WT. Mailtje naar de klantenservice, binnen 24 uur antwoord dat het gratis nagestuurd werd. Geen gezeur en duidelijke communicatie.

Enige minpunt dat ik kan aanwijzen is dat het geen next day delivery is. M'jah.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Al een paar keer besteld hier, toppunt was toch wel mijn PS3. Die was in NL nog overal €400, en daar maar 280 incl. 2 games (inFamous & Terminator) en nog wat extra's. Maandag besteld, woensdagochtend binnen! De console dan, want inFamous kwam een dag later (zonder extra kosten voor deelverzending). Altijd snel en behoorlijk goedkope actie- en standaardprijzen.

Wel op blijven letten dat er natuurlijk nog VAT (BTW) bijkomt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag avond 02-10 Fifa 10 besteld
Donderdag 07-10 binnen

Netjes een verzendbevestiging gehad en de game was goed verpakt in een bubbelenvelop. De game zelf was ook nog helemaal in de seal. Super! Zeer nette shop, ik kom zeker terug.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 2 oktober een controller, een game en 2 blurayboxen besteld voor de ps3. Dinsdag 6 oktober 's morgensvroeg alles binnen. Keurig verpakt in een klein doosje en in perfecte staat. Vanaf het begin van de bestelling op de hoogte gehouden tot aan de verzending via tnt pakketservice.

Snel, betrouwbaar en budget (als je meer dan 1 artikel bestelt tenminste).


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb al vele games besteld vanaf Amazon en ze kopen altijd netjes verpakt en snel (voor een buitenlandse order) aan. Op de site kan je de actuele status van je product bekijken, wat erg handig is.

Al met al een erg goede shop.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Zowel van Amazon zelf als via een aanbieder op hun Marketplace een cd besteld.

Volgende dag verstuurd en ik kreeg de cd die ik bij Amazon zelf had gekocht na 3 dagen al binnen, via de marketplace duurde het ietsjes langer, een week.

Goedkoper dan Amazon zelf is vaak nog wel te vinden maar goedkoper dan bij Amazon en Amazon's marketplace samen komt maar zelden voor. (dit maakt het vooral ideaal omdat er ook wel winkels aangesloten zijn bij amazon die daarnaast een eigen website hebben. (vergelijkbaar met ebay)

Voordat ik bij andere shops kijk, kijk ik eerst hier rond!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
ALs je iets snel wilt hebben vind ik Amazon echt een aanrader.

6 juli 2 games besteld en uurtje later een mailtje dat ze vezonden waren.
9 juli beide aangekomen met DHL

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
8-6 the darkness PS3 besteld
10-6 the Darkness geleverd

heeeel erg snel toch


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Iedereen vermeldt hier de hoge verzendkosten maar je moet wel weten dat je bestelling trackable is via DHL en je bestelling meestal binnen de 3, soms 4, nooit meer dan 5 werkdagen aankomt.

Ik heb al 20+ bestellingen gedaan bij Amazon zowel met Amazon zelf als met verkopers via Amazon en nog maar één probleem gehad; ik kreeg een Destroy All humans 1 ipv 2 opgestuurd. Er werd mij deel 2 opgestuurd en deel 1 mocht ik houden.

Topservice.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:80%
Al best wat spellen bij amazon besteld! Snelle leveringen(soms in 3 dagen!) en netjes verzonden. Alleen zijn de prijzen soms wel enorm hoog en dan komen er ook nog 6 pond verzendkosten ofzo bij... Raar is ook dat ik soms een spel niet kan bestellen, het wordt dan niet naar nederland gestuurd?!

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:60%
Prijzen zijn zeer goed (met de lage pond) Als je dvds of blu-rays wilt hebben kan je ze vaak beter hier halen dan de andere bekende Engelse sites. Helmaal als het gaat om packs of seizoenen.

Verzendkosten kan je in toom houden door meerdere dingen tegelijk te bestellen. Laatst 5 blu-rays gehaald, en 2 complete series. Kosten voor verzending was maar 4,80 euro.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Geen game, maar een headsetje besteld. (voor het sporten). Verzendkosten zijn inderdaad aan de hoge kant, maar dan nog was ik ruim 10 euro goedkoper uit dan in NL!

04-05 bestelling geplaatst
05-05 bestelling verzonden
08-05 bestelling binnen!

Headsetje was netjes verpakt met een stevig karton er omheen, de originele verpakking was geheel onbeschadigd, echt super netjes.

Je wordt heel netjes en duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je order via email en je kan het ook nog checken op de website.

Aanrader, maar hou rekening met de verzendskosten!


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Hier ook alleen maar lof over amazon.co.uk Heb er een keer schoenen besteld en een stel blu ray's. De schoenen waren hier in vier dagen en de blu ray's lagen al na drie dagen op mat. Zeker snel vanuit de UK.
Alles was netjes verpakt en fijn met tnt verzonden dus ook op zaterdag geleverd .
Maar het is wel voordeliger een aantal dingen tegelijk te bestellen, want de verzendkosten zijn hoog. Ik betaalde voor de blu ray's evenveel verzendkosten als voor de schoenen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb hier al vele games en Blu-ray films besteld en heb al het bestelde wat op voorraad was binnen een paar dagen en niet langer dan een week later ontvangen.

Deze ervaring gaat over twee exemplaren van Company of Heroes: Tales of Valor welke ik had gepreordered voor mezelf en men broertje en een dag na de releasedatum in huis had wat ik zeer netjes vind omdat het uit de UK komt al lijkt het soms wel dat ze hier in Nederland ook een depot hebben zo snel gaat het soms.

De prijzen van (PC) games en Blu-ray films liggen soms wel 10 tot 15 euro lager dan wat je hier bij ons in Nederland ervoor betaald dus het is zeker de moeite waard om er eens rond te neuzen.

Je krijgt regelmatig statusupdates via de mail en wordt dus goed op de hoogte gehouden over de vorderingen van jouw bestelling.

De verzendkosten zijn wel wat hoger dan elders maar door de lage prijzen van de games en de Blu-ray films maakt dat niet uit en je krijgt het bestelde wel snel en in perfecte staat binnen en gewoon met de TNT en niet een of ander vaag bedrijf.

Tip: reken, zolang die laag staat, wel in ponden af omdat dat goedkoper uitvalt dan in Euro's betalen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%