Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Winkelinformatie & ervaringen - Nedgame.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (440 reviews)

Nedgame.nl

BG Score
8.8 10 440 1
8.8

Algemene informatie

Adres:
Oude Ebbingestraat 68
9712 HM Groningen
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
050-3112632 
KVK:
02058239
Betalen met:
iDEAL, creditcard, rembours, vooruit betalen, Nationale Entertainmentcard, Paypal en Bancontact / Mister Cash (Belgie)
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.99
Hardware (pakketpost):
€ 2.99

Laatste 440 ervaringen met Nedgame.nl

Prima shop, verzending in bubbelenvelop of een net doosje. Leuke acties en ze hebben ook 2de hands games die (altijd wel) compleet zijn, mits het erbij staat. Verzending is ook nog best goedkoop, behalve rembours (maar dat is altijd duur).
Ze reageren altijd redelijk snel (1 á 2 dagen) op mailtjes.

Zeker een aanrader dus!


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Games komen altijd netjes in seal aan. De verzend tijd zou korter kunnen, maar is even goed nog wel redelijk. Prijzen van de games zijn netjes.

Wat ik wel een minpunt van nedgame vind is dat ze op de website er niet bij zetten als een game de Amerikaanse versie betreft.

Ik ben ook 2 keer naar de winkel in Apeldoorn zelf geweest en je werd daar erg netjes geholpen. Mensen die tenminste echt verstand van hun product hadden en je vriendelijk te woord stonden.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:80%
Geweldige winkel!
Het aanbod is groot, en Nedgame is een van de weinigen die gamegoodies verkoopt, zoals sleutelhangertjes en poppetjes.
De verzendkosten zijn te doen, maar bij bankoverschrijving is het wel ergerend dat de bestelling pas een week later aankomt.
Als iets niet voorradig is krijg je een telefoontje of je misschien iets anders uit zou willen zoeken.
Erg goeie service, goeie comminucatie, alleen de verzeding is soms wat sloom.

Ook kom ik regelmatig bij de winkel in Groningen, die ook een prima aanbod, leuke inrichting en redelijke prijzen heeft.


Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:80%
Hele goede winkel!
Net personeel, verstand van zaken goede presentatie. Verzenden duurt soms wat lang, maar de spullen zijn altijd goed verpakt!


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:80%
Goede winkel, groot assortiment en als je iets zoekt dat redelijk zeldzaam is hebben zij het meestal wel of ze kunnen er wel aan komen.
Verzending bij vooruitbetalen zou van mij wel iets korter mogen dan de 5-7 werkdagen die er nu voor staan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Hele goede winkel! Veel games. Ook 2e hands en import. Enige jammere is dat ze bij de ds en gba niet vermelden als het een import spel is.
IDEAL verzending binnen 2 dagen binnen!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Meerdere malen wat beteld, maar de laatste 2x een zeer slechte ervaring. Bij tweedehands games kreeg ik spellen die niet compleet waren (geen boekje of doosje) en het bedrijf was onbereikbaar. En daarbij hadden ze de laatste keer mijn betelling naar een verkeerd adres gestuurd em wijgerde ze dit probleem op te lossen. Toen ik met juridische stappen begon te drijgen kreeg ik pas het spel binnen.

Misschien tijd voor een nieuw/ beter beleid bij nedgame?


Algemeen:20%Verzending:10%Communicatie:30%
Prima winkel duidelijke site, snel verzonden en goed verpakte artikelen.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
De winkel in groningen ken ik niet maar de winkel in apeldoorn is super, netjes geordent en heel klantvriendelijk. Dat vind ik van de site ook

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
1x iets besteld wat later kwam dan aangegeven (wat vervelend is met een verjaardag) en wat ook nog eens een USA versie bleek te zijn (GBA spel) die ik dus net zo goed zelf goedkoper uit het buitenland had kunnen halen. Hierover overigens geen enkele mededeling vooraf.

Algemeen:60%Verzending:50%Communicatie:50%
Tweedehands games zijn niet altijd in hele goede staat als je ze online besteld.
De levering is altijd vrij snel, maar niet super snel.
Verder is dit niet mijn favoriete online winkel, maar ik heb er ook nooit echte problemen mee gehad. Over het algemeen vind ik de online winkel wel vrij goed, op een paar kleine minpunten na dus.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:60%
Over het algemeen was ik altijd erg tevreden over Nedgame, vooral als ik een bezoek aan de winkels had gebracht, maar ik heb twee maal iets besteld, waar ik het een en ander op aan te merken heb.

1) Verpakkingswijze. Ik had diverse games betseld voor verschillende consoles besteld. Dan verwacht je een pakket met netjes de game door plastic etc gescheiden. In een pakket wat niet door de brievenbus kan. Dimplus leverde ook ooit zo'n pakket en daar was ik zeer content over. Maar Nedgame had alles maar in een veel te krappe doos gestopt zonder bubbeltjesplastic. Er was niets beschadigd, maar er had maar iets misgegaan in de post en kaduuk zou het PS1 spel zijn....

2) Anime DVD's had ik besteld, aangezien ze in de aanbieding waren. Achteraf kwam ik erachter waarom dit zo was. Na enige communicatie bleek dat het winkelexemplaren waren. Maar ik had zelfs discs waar stof/beschadigingen op zaten. En 1 DVD was zonder ondertiteling.

En alles niet aangegeven op de site.

Over het algemeen ben ik tevreden, maar verpakkingmethode/informatie op de site moeten ze beter afstemmen.


Algemeen:70%Verzending:40%Communicatie:70%
Nedgame en pre-orders gaan niet samen.

Voor de zoveelste keer krijg ik een pre-order een week of meer te laat.IK betaal hun wel 2 maanden van te voren om een spel op de releasedatum te ontvangen( zoals ze zelf beloven op hun website!!!) maar toch blijken ze toch weer minimaal een week na de release in mijn brievenbus te vallen.

9 aug 2 pre-orders gedaan nl Donkey kong jungle climber DS en Zelda DS.Vorige week 3 keer gebeld met medewerkers die je niet kunnen vertellen waarom ddk niet op tijd in de bus valt en vandaag dan eindelijk ddk ontvangen( week na release!) terwijl het de tevens release datum van Zelda is.Waarom dus niet allebei in die enveloppe gestopt???????????????????
Er staat duidelijk op de website als je op tijd betaalt ( en 2 maanden van te voren lijkt me RUIM om tijd) dat je dan het spel op de releasedatum thuis ontvangt.Nedgame kan deze belofte echter niet waar maken en dit niet alleen ten gevolge van de verhuizing want alle vorige keren waren ze ook te laat.Ik was een frequente Nedgame klant maar na ook nog eens een ander spel duidelijk 2e hands te hebben ontvangen ( ze hadden er een plakkertje met nieuw opgeplakt) terwijl ze de nieuwprijs rekenen moet er wel een hele goede aanbieding zijn wil ik de aankoop nog eens wagen.Er kan altijd iets fout gaan bij een verzending maar Nedgame geeft niet thuis als je belt waar je spel blijft en medewerkers schuiven het op elkaar af.Niet leveren om wat voor reden dan ook noodzaakt een mail naar je klanten met uitstel levering en reden.De verhuizing was bij hun ruim van te voren bekent dus hadden ze er zelf beter op moeten anticiperen.Klanten mogen hier niet de dupe van worden.

Nedgame krijgt van mij een dikke onvoldoende...hun succes in het verleden is zeker geen garantie voor de toekomst want van topzaak in een jaar naar flutzaak met slechte service en geen follow up zal ongetwijfeld negatieve resultaten opleveren.Jammer Nedgame!

Update

Wil wel vermelden dat ik de medewerkers van Nedgame Amersfoort altijd wel top vind.
Helaas na ettelijke telefoontjes en mailtjes eindelijk antwoord op mijn vraag waarom ik Zelda ds niet heb ontvangen.Ze beweren dat ze alleen de US versie hebben en ik dus die kan krijgen of mijn geld terug.Raar want in hun filiaal Amersfoort ligt gewoon de PAL.Ze zijn dus duidelijk gewoon mijn pre-order vergeten te leveren.Iedereen heeft Zelda al 5 dagen in zijn ds kunnen schuiven maar ik, ondanks dat ik 2 maanden geleden heb betaald nog niks!
Nedgame Amersfoort krijgt van mij een dikke 8...de mevrouw die de vragen van de orders aan de telefoon afhandelt in Groningen een dikke 1.Jammer die tegenstellingen.

ktugach edit: ik heb je 2 reacties even in 1 gestopt.


Algemeen:50%Verzending:30%Communicatie:40%
Nette On-line shop, prijzen zijn niet echt concurend, maar het aanbod is wel zeer groot, ben nog nooit in 1 van de echte winkels geweest btw.

ik heb op 25-10 een Lan-adapter besteld en betaald met I-deal, tijdens de actie dat er geen verzendkosten waren, waardoor dit keer nedgame als 1 van de goedkoopste uit de bus kwam.
27-10 heb ik de adapter ingepakt in een bubbelenveloppe in de brievenbus gevonden, binnen 2 dagen dus, netjes !

communicatie kan ik niks over zeggen, heb ze niet nodig gehad tijdens het bestelproces.
je krijgt echter ook totaal geen status mailtjes ( betaling ontvangen, product verzonden o.i.d. ) dus dat houd ik op een 7.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:70%
Fijne on-line shop.
Gevarieerd groot aanbod.
Ook tweede hands met doosje en boekje.
Ook regelmatige leuke acties.
Al meerdere malen besteld en altijd snelle levering en netjes verpakt.
Ook bij omruilen van een spel(nog in plastic verpakking), werd niet moeilijk gedaan.
En ook nette afhandeling.

Dus een dikke voldoende!!!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
In oktober hebben we via de site van Nedgame 4 xbox 360 games gekocht. Twee nieuwe en twee tweedehandse. Toen we de bestelling binnen kregen waren er een aantal zaken niet in orde. 1 van de nieuwe games was niet nieuw en 1 van de tweedehandse games zat compleet onder de krassen. Hierover hebben we dezelfde avond telefonisch contact gehad met Nedgame. We konden de games aangetekend terugsturen en dan kregen we ons geld terug plus de kosten van het aangetekend verzenden.

Tot op dit moment zitten we nog steeds te wachten op ons geld. We hebben al diverse malen contact gehad via de telefoon en de mail en worden dan afgescheept met verhalen. Op de vele mails die we hebben verzonden krijgen we sporadisch een antwoord.

Tot nu toe heb ik de volgende mails terug gekregen.

26 oktober:
Hallo,

U kunt het spel terugsturen naar de vestiging in Groningen.
Maakt u een kopie van de bon en frankeert u het pakket.
Ongefrankeerde post wardt geweigerd.
De kosten hiervoor kunt u retour krijgen als u de bon voor de gemaakte
kosten bij het pakket in doet.

Met vriendelijke groet,
NEDgame

2 november:
Beste Diana,

We gaan er voor je mee aan de slag.
Heb je daarnaast nog wel de bijbehorende ordernummers voor ons?
Dat maakt het geheel wat makkelijker en duidelijker.

Met vriendelijke groet,

Robin Drouven
Nedgame

7 november:
Hallo,

Aller eerst onze excusses voor het niet beantwoorden van uw vorige mail.

Uw terugstorting ligt al een tijdje bij de administratie. Bij de
administratie hebben ze een achterstand op het moment.
Na enig aandringen worden de terugstortingen ipv volgende naar deze week
verplaatst.
Alle terugstortingen worden aan het eind van deze week verwerkt.

Nogmaals onze excusses voor de algehele gang van zaken.

Met vriendelijke groet,
NEDgame

16 november:
Hallo,

De persoon, we zullen geen namen noemen, die de postorders deed is vorige
week ontslagen.
Deze persoon behandelde ook uw bestelling en terugstorting.
Hij verzekerde ons ervan dat alles geregeld was en goed ging.
Het bleek niet zo te zijn. U bent één van onze klanten die hieronder geleden
heeft.
Onze excusses hiervoor.

Omdat ik zelf helaas niet wist waarom het ging, heb ik zelf vorige week nog
een email gestuurd naar u.
In deze mail vertelde ik u, dat uw terugstorting al bij de administratie
lag. Dit omdat ik toen nog in onze ex-collega geloofde.
Helaas was het nog niet doorgegeven. Dit hebben we alsnog met spoed gedaan.

Nogmaals onze excusses voor de gang van zaken,

Met vriendelijke groet,
Jakob Meijer,
NEDgame

Ondertussen is het nu meer dan een maand verder en zitten wij nog steeds op ons geld te wachten. Wij kopen dus nooit meer iets bij dit bedrijf.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Prima winkel alleen ik zal er niet snel iets bestellen dit komt door dat het verzenden me toen de tijd niet echt snel ging.Drie weken wachten
Vind het ook jammer dat ze zo weinig winkels hebben, aangezien ik graag in een winkel rondsnuffel.

edit:
Ik heb er wel vaker iets besteld maar het duurde mij altijd nog al lang voordat ik het kreeg.
Ik weet niet of andere mensen dit ook hebben gehad maar daarom zal ik er niet snel meer iets bestellen.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:100%
Ik had 3 games besteld op maandag avond en had ze woensdag binnen, goede webwinkel. Ik had alleen geen bevestegings email gehad, ik vroeg daarnaar en kreeg er geen antwoord op, dat vond ik wel een beetje vaag...

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:60%
Goede winkel. Iets besteld en 3 dagen later lag de game al op de deurmat. Top!

Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Oblivion (xbox36) 2e hands besteld. Zat keurig gesealed en al in een envelop (dacht eerst dat ie nieuw was, maar duidelijk niet toen ik hem uit de seal haalde..)

Prijzen zijn goed (standaardprijzen, echt veel aanbiedingen hebben ze niet), communicatie niet nodig geweest..


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:70%
Eens Sims 2 besteld. Was niet supersnel binnen (was er toen we bestelden ook niet en dat wisten we ook) maar wel in erg goede staat.

Goede webwinkel, maar de echte winkel is beter.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Heb dit maal helaas een slechte ervaring met de webshop. Na herhaaldelijk gevraagd te hebben of ik GTA4 op de release zou ontvangen werd mij altijd JA verteld.

Edit: Idd de game via de pakketpost ontvangen wat de eerste keer niet is gebeurt trouwens. Ik had mijn oordeel te snel geveild, excusses.

linkinparknl edit: De dag zelf is nog niet om, Nedgame verzend altijd via pakketpost en meestal komen die wat later op de dag. Wacht dus nog even af..


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Op donderdag (Hemelvaart) een tweedehands exemplaar van New Super Mario Bros besteld voor de Nintendo DS en betaald met ideal. Zaterdagmorgen al ontvangen, keurig verpakt in een bubble-envelop. De game ziet er nog uit als nieuw en is helemaal compleet.

Enige wat valt op te merken is dat het een USA versie is. Dat stond er niet bij vermeld op de website. Voor mij geen probleem, heb begrepen dat het enige verschil met de europese versie is dat er geen taalkeuze is?


Algemeen:70%Verzending:90%Communicatie:70%
Heb hier zelf wel vaak besteld waarbij het meestal goed ging. Bij een pre-order kwam de game op een vrijdag uit. Het spel kwam een dag later, maar toen was ik niet thuis en moest ik het hele weekend erop wachten Ook was er een keer een pakketje naar bijna hetzelfde nummer verstuurd, er was één cijfer verschil en die persoon was ook klant. Gelukkig ging die bellen naar nedgame en gaf die het spel later gelukkig aan mij. Verder ging alles goed en ook positief is dat ze geen extra verzendkosten rekenen voor pakketjes en geen verzendkosten voor pre-orders. Ook zijn de
tweedehands games in goede staat.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:70%
Eledees voor de Wii gekocht, ondanks dat die als "nieuw" aangeduid stond op de site was ie dat toch duidelijk niet echt. Geen seal, geen VIP kaart en stofjes op de disc. Misschien bedoelen zij met 'nieuw' weinig gebruikt of zo...
Het spel werkt wel, en de handleiding zit er ook bij, dus ik laat het hier maar bij, maar ik denk dat ik voortaan alleen nog maar tweedehands spellen koop bij Nedgame. Als hun "nieuwe" spellen ook al gebruikt zijn ga ik er niet extra voor betalen natuurlijk.

De verzending was wel snel en de verzendkosten redelijk redelijk.


Algemeen:60%Verzending:80%Communicatie:80%
Vorig weekend heb ik Beatmania bij Nedgame besteld en kort daarvoor nog een vraag over dit spel gesteld. Het antwoord op mijn vraag kwam dinsdag met de mededeling dat het spel op de post was gegaan en de volgende dag (woensdag) aan zou komen. Helaas kon ik zowel woensdag als donderdag niet overdag thuis zijn, maar ik kon vandaag het pakket bij de post ophalen. Prima verzending in een stevige doos, waarin de doos van het spel niet kon schuiven.

Kortom: Ik ben zeer tevreden


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:80%
bij is er een nedgame in de buurt goede winkel ik haal er vaak games en de meeste games zijn wel goedkoop ze hebben een ruim assortiment aan games en zelfs retro games en andere spullen je kan er ook 2e hands games verkopen en kopen verder heb ik nooit iets besteld dus van de verzending weet ik niet veel.

Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:70%
Heb bij deze site een keer wat nieuws besteld maar kreeg een buitenlands 2de hands spel toegestuur. Maar na gelukkig 100 keer bellen en mailen heb ik dan 6 maand eidelijk mijn spel gehad.

toppie nedgame

NOT


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Laatst nog Dirt gehaald bij Nedgame in Almere. Goede service, eerlijk advies en goede prijzen. Wat mij betreft een top leverancier en een aanwinst voor de 'fysieke' gameswinkel waar je eventueel ook de mogelijkheid hebt om games in te ruilen. Je moet je alleen wel afvragen of je er genoeg voor terug krijgt...

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Een supergameboy besteld die volgens de site nieuw zou zijn. Na ontvangen was het gewoon een supergameboy in een plastic zakje. Niks geen doosje of boekjes of wat je verwacht van een nieuw product.
Dit hadden ze wel even mogen vermelden op de site, want dat was de reden dat ik hem kocht.
Verder niks op aan te merken. Snelle verzending en ze halen producten meteen van de site af als je het laatste exemplaar hebt van bijvoorbeeld een retrogame. Jammer dat je gemiddeld genomen 3 dagen moet wachten op een antwoord.


Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:40%
tot nu toe heel tevrede met deze shop
alles werd optijd en goed verzonden. communicatie loopt ook prima, jullie kunnen toevoegen dat er een nieuwe nedgame winkel in nijmegen komt (half november) leuk want dan zitten er weer 2 gamezaken in nijmegen


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Tweede hands spel besteld, bleek niet op voorraad. Kon hem omzetten naar een nieuw exemplaar of annuleren. Heb hem geannuleerd maar heb 3 weken op mijn geld moeten wachten. Reden: verhuizingen en transactie verwerking dat langer duurde dan normaal.

Algemeen:50%Verzending:60%Communicatie:50%
Ik had toen 3 spellen bij nedgame besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. De spellen waren tweedehands en zag er nog goed uit. En de spellen waren ook goed verpakt. En mijn email m.b.t. product informatie werd ook goed beantwoord! Ik zal zeker in de toekomst meer spellen bestellen bij nedgame. Bedankt voor de top snel verzending!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wat een waardeloze zaak! Ik heb in maart een preoder van Fallout 3 C.E. gedaan en 2 weken geleden een mail gestuurd om het pakketje naar mijn nieuwe werk-adres te versturen. Ik heb toen een bevestiging gekregen dat het adres was aangepast.

Helaas blijkt nu dat het pakketje niet naar het nieuwe adres is verstuurd, maar naar mijn thuis adres. Dit heeft als resultaat dat ik maandag (5 dagen na de release van woensdag) pas het spel kan gaan spelen. Ik moet er dan ook nog een ochtend vrij voor nemen om het pakketje op te kunnen halen bij het postkantoor. Daarnaast had ik het aankomende weekend vrij gehouden om me er eens goed voor te gaan zitten.

Een telefoontje naar Nedgame was ook niet erg bevredigend, de man die ik aan de lijn had zuchte en steunde veel onder het gewicht van zijn blunder, maar had geen oplossing voor me.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:50%
Op 3 november s'avonds een bestelling geplaatst en met iDeal betaald. 5 november tussen de middag al met de post ontvangen! Supersnel dus. Ik heb ook één tweedehands psp-spel besteld, maar dat zag er absoluut nieuw uit, ook het boekje! Email ter bevestiging van bestelling ontvangen, echter geen email van het versturen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
2100 ms punten besteld volgende dag binnen met nog 500 extra ms points netjes dus! kreeg alleen geen mailtje wanneer het doosje verzonden was.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb hier net 2 spellen gekocht voor de Wii. Ik had ze binnen 2 dagen binnen. Er werd alleen helaas geen mailtje verstuurd wanneer hij verzonden werd ofzoiets. Alleen een bestelling bevestiging en verder niks.

Ik kreeg wel de film van Mario Bros. erbij wat een leuke verassing was.

Alles zat trouwens netjes in de seal en was netjes verpakt.

Heel goeie snelle winkel. Heb niks te klagen. Ga zeker meer bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik had MySims Kingdom besteld voor de Wii. Zoals vermeld op de site, kreeg ik het spel keurig op de dag van de release binnen.

Alles zat netjes in seal en geen enkel probleem mee gehad. Mailtje gekregen toen het geld ontvangen was en mailtje gekregen dat de order verwerkt is. Top!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Retro game ghostbusters gekocht, gratis verzending.
Gisteren rond 8uur savonds besteld, vanmiddag al binnen. Zeer snel, helaas geen bericht wanneer je bestelling verzonden is.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:60%
Op 30 december s'avonds het psp-spel "Ultimate Board Game Collection" besteld en ondanks de feestdagen vandaag in huis. Ben er wederom heel tevreden over! Alleen geen email over de verzending, maar dat staat ook vermeld op de website.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Heb hier Killzone 2 besteld en direct de volgende werkdag ontvangen.

+ Fijne website
+ Snelle levering
+ Goed verpakt


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Call of duty 4 Game of the year xbox 360 besteld voor 44,99

en alles perfect gegaan, binnen 1 dag in huis, goede verpakking en gewoon mooie website


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een tijdje terug had ik 3 games gekocht.
Halo 3 legendary edition, Call of Cthullu en Oblvion game of the year edition.

Halo 3 was prima maar de andere twee spellen hadden beschadigingen aan de doosjes.
Ook waren het niet de Nederlands maar de UK(Engeland) versies(wat raar is want het is toch een nederlandse winkel?!?!)

Daarnaast had Call of Cthullu geen factory seal meer.

Vroeg om een verklaring maar kreeg standaard brief terug dat ik ze moest terug sturen.

Aangezien de dvd's in prima staat waren en ik niet nog meer kosten wou maken, heb ik dat niet gedaan.

Hou er dus rekening mee dat deze winkel niet alleen nieuwe games verkopen die van de Nederlands distribiteur komen!


Algemeen:40%Verzending:80%Communicatie:70%
Hele aardig werd ik behandeld, zowel in winkel in arnhem als online.
Alles altijd in perfecte status ontvangen, heel erg tevreden met deze winkel


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Zeer nette winkel. Zowel bij de echte als bij de webwinkel. Ze hebben altijd exclusieve aanboden waaronder ook importgames die nooit in Europa verschijnen, jammer dat het alleen niet bij het product staat of het een import versie betreft. Verzending is altijd uitstekend en de pre-orders verschijnen op exact de juiste dag. Communicatie is goed, krijg netjes mail terug, maar helaas geen mail over status van de bestelling. Heb zelf geen ervaring met tweedehands games vandaar dat ik geen volledige 10 kan geven. Ook is de site enigzins wat onoverzichtelijk en zijn games niet ingedeeld op genre maar alleen op alfabet.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Far Cry 2 besteld en binnen 2 dagen binnen gekregen. Online shoppen gaat lekker makkelijk via iDEAL en de siteoverzicht is erg goed. Tweedhands prijzen zijn niet heel bijzonder, maar het is altijd fijn dat ze er zijn! Winkels zijn ook goed met veel games en personeel die weet wat ze verkopen.
Over communicatie heb ik niet zoveel te zeggen aangezien ik geen eventuele vragen had, maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden dus tja, dan maar een tien!

Uitstekende winkel en site, dus.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Hele slechte ervaring gehad met de winkel in Arnhem. Op maandag aan het eind van de middag Fable 2 gekocht. s'avonds wil ik hem spelen valt gelijk op dat de disc beschadigd is. Op dinsdag gelijk na openingstijd naar de winkel en mijn verhaal gedaan. De schuld werd gelegd bij mijn xbox 360 waar de game uberhaupt nog niet eens in is geweest en die verder nog nooit een kras heeft achtergelaten op een andere disc. Heel raar...

Ik voel me behoorlijk genaaid door nedgame die mij een reeds defecte disc verkocht heeft en van service nog nooit gehoord heeft door vast te houden aan de schuld van de klant. In mijn optiek een behoorlijk gemiste kans. Op mijn klandizie hoeven ze niet meer te rekenen.


Algemeen:30%Verzending:60%Communicatie:30%
Prima ervaring gisteren een game besteld en vandaag in huis supersnel dus,game was netjes geseald.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:70%
heb hier een spel gekocht dat overal uitverkocht was, een beetje onduidelijk over de verzendtijd (er stonden 3 verschillende dingen op de site) uiteindelijk was hij er de volgende dag nog (en had toch echt na 5 uur besteld).


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
23-6-09 retro game besteld via ideal en 27-6-09 ontvangen. Had sneller gekunt maar was wel netjes.
game zat gewoon in bubbeltjes verpakking.
Je krijgt geen mail wanneer het verstuurd is dat kunnen ze beter doen. Maar voor de rest tevreden.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Op zich niet echt denderende ervaring met deze winkel. Had er COD4 voor de PS3 besteld en kreeg COD3 binnen. Ook werd er pas na 8 dagen verzonden terwijl ik direct betaald had. Game zat overigens wel netjes verpakt

Algemeen:70%Verzending:60%Communicatie:60%
3 spellen hier besteld. Alle spellen waren gesealed maar ze waren niet nieuw.

- Syphon Filter Dark Mirror is als nieuw dus goed.
- Sonic Rush Adventure is de Amerikaanse versie, niet goed dus.
- Star Ocean First Departure was 2dehands. Deze game zat vol met krassen en het hoesje is kapot. Hij kan niet meer dicht.

Star Ocean koste me 30 euro dus dat vind ik niet echt netjes dat hij 2de hands is. De UMD was wel krasloos en het boekje ook netjes maar het hoesje heb ik zelden zo beschadigd gezien.

Ik heb een mail gestuurd naar Nedgame voor een nieuw PSP hoesje. Ik houd jullie op de hoogte.

Ik heb een mailtje terug gehad. Ik krijg een nieuw hoesje.

Ik heb het hoesje net ontvangen en het is een nieuw onbeschadigd hoesje. Ik heb de hoesjes omgeruild en nu is hij als nieuw.

Ik werd mij ook gegarandeerd dat Sonic Rush Adventure een origineel is. Dit geloof ik ook wel.

Toch nog goed afgelopen.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Super nette service.

Heb zondagavond een game besteld via de website. Door mijn eigen fout heb ik per ongeluk 2 keer betaald via de creditcard. Maandagochtend wilde ik eigenlijk gaan bellen maar ik had al een mail ontvangen dat ze een dubbele betaling hadden ontvangen en dat het teveel betaalde bedrag al geregeld is via de creditcardmaatschappij.

Dinsdagochtend kwam mijn game al netjes in een bubbeltjesenvelop en gesealed binnen.

Helemaal goed dus.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Paar keer wat besteld hier ,
De meeste keren is het goed gegaan.
maar ook een keer fout en dat was nou net een pre-order , voor de rest zijn de spellen altijd netjes verpakt in bubbeltjes plastic enzo.

Ik ben er wel tevreden over.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Heb hier ongeveer 7 a 10 keer besteld.
Altijd de dag na bestelling aangekomen in mijn bus. Altijd netjes verpakt in bubbeltjes plastic.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Prima winkel, heb via de website een xbox 360 elite besteld vanwege de scherpe prijs. Verzending was prima, verpakking was ook goed.
Enige nadeel is dat ze geen updates geven over de status van de bestelling.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:70%
Geweldige winkel,
Xbox 360 hier gekocht,
Communicatie was redelijk en verzending was perfect,
Alles kwam in goede status aan en was redelijk goedkoop


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Duidelijke site, veel aanbod.
Vorige week een game besteld, 2 dagen later in huis.
Prima verpakt.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Ben blij dat er hier in Almere zo'n echte game zaak zit. Naast games ook game-goodies,accesoires,old-school games en collector's items. Leuke 2e hands aanbiedingen rechtreeks uit de bak zodat je zelf kunt controleren of het er nog uitziet.
Vriendelijk personeel dat naar mijn idee wel verstand heeft van de games. Meer als de gemiddelde FRS medewerker in ieder geval.

Ook bestel ik games van hun site gewoon via de balie van de winkel en dat werkt fantastisch!
Je wordt netjes gebeld als de bestelling binnen is. Je betaalt (uiteraard) geen verzendkosten als je het in de winkel ophaalt en je kunt meteen nog even bekijken voordat je tot afrekenen over gaat.

In het verleden ook wel via de webwinkel geshopt en dat is mij toen uitstekeknd bevallen. Sinds de winkel-opening (1,5 jaar geleden) echter geen gebruik meer van gemaakt. For the record; 1 keer meegemaakt dat ik een PS versie kreeg van een spel terwijl ik de PC versie via de site had besteld; kon ik terugsturen en kreeg nog diezelfde dag al de goede versie op de deurmat. Prima service!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Zondag MSpoints besteld, vandaag netjes in bubble envelop ontvangen. En door ideal betaling geen verzendkosten gehad. Erg netjes

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier voor een zeer goede prijs een draadloze xbox 360 controller besteld. Ik had enige problemen met de website, die bij mij niet goed onder firefox op opera werkte. Met internet explorer werkt wel alles prima.
Ik heb zondag besteld, en het pakje kwam op donderdag aan, dus dat is binnen de aangegeven levertijd.
Helaas kreeg ik geen bevestiging van versturing, wat ik altijd wel erg prettig vind.
De controller zelf werd in een te kleine kartonnen doosje verstuurd en zonder iets van bescherming eromheen zoals bubblewrap of papier iets, waardoor het plastic van de verpakking gescheurd was. Gelukkig was er geen schade aan de controller zelf. Maar dit vind ik toch ondermaats, en daarom ook een 4 voor verzending.


Algemeen:70%Verzending:40%Communicatie:70%
Donderdag A boy and his blob besteld, vrijdag lag er al een pakje in de bus. SUPER!!!!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:70%
Ze hebben best wel groot assortiment. Ze hebben naast nieuwe games, ook 2e hands games en strategy guides. Qua game merchandise hebben ze ook wel aardig wat Ze versturen snel en netjes. Meestal heb je je game wel binnen 2 werkdagen in huis! Strategy guides worden altijd in van kartonnen enveloppen verstuurd wat ze ook bij bol.com doen XD Oohjah! Ze hebben ook import spellen! Heel belangrijk!

Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Pokémon HeartGold (UK Versie)

Besteld: 29-03-2010
Bevestiging: 29-03-2010
Ontvangen: 31-03-2010

Zeer snelle verzending en goed verpakt, zal hier zeker nog vaker bestellen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gister 2 games besteld en met ideal betaald. Vandaag al keurig verpakt in de brievenbus, geseald en al! Ga hier zeker de volgende keer weer bestellen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 30-3 het spel Ultimate Alliance 2 besteld op de website. Leuke actie voor 16 euro (excl de 2,50 verzending). Meteen betaald via ideal. Was op voorraad maar dag erna niets binnen. Geen probleem kan altijd iets langer duren. Op 1 april niets, proberen te bellen, niet opgenomen. Twee emails gestuurd, nog geen antwoord. Op internet mijn bestelling niet te volgen......

Voor mij blijven de buitenlandse shops toch echt veel beter qua service en bereikbaarheid (play, zavvi/hut, hmv, axel). Jammer, had er meer van verwacht.....nog steeds geen spel (wat op zich niet zo heel erg is) maar ook geen tegenreactie....erg kwalijk....


Algemeen:50%Verzending:60%Communicatie:20%
Woensdagavond De Blob besteld voor de Wii. Daarvan een bevestiging per mail gehad. Maar je krijgt geen mail als de bestelling verzonden is. Niet erg, maar vind het altijd wel handig. Maar het spel is net binnen gekomen, dus op vrijdagmiddag. Dus de levering was heel snel. De prijs was laag en de site werkt prima volgens mij. Enkel de communicatie via de mail kunnen ze dus verbeteren.

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:80%
Heb donderdag 1 april (nee geen grapje) fairytale fights en resistance 2 bestelt.

Na mijn bestelling dacht ik van zal maar eens vragen of die wel zeker non platinum is zoals ook op de afbeelding.

Rechtsboven wat je het eerst opvalt is het email adres.
Contact valt pas later op maar het email adres veel sneller.
Ik dus mailen naar nedgame met de vraag of ze wisten of het non platinum was die van resistance of niet. En of ze eventueel mij anders een non platinum konden toesturen als ze er nog hadden.

Vrijdags nog geen reactie smiddags. Toen dacht ik ga eens ff de status controleren heb er niets meer van gehoord. Ik zoeken op hun site. Inloggen dat kon wel maar daar kwam ik niet ver mee.
Nergens kun je de status van je bestellingen controleren.
Ben van vrijdag tot maandagavond weg geweest dus geen mogelijkheid tot internet. Dinsdag gelijk weer gekeken maar nee nog geen mail. Ik dus weer zoeken op die site naar een ander contact gebeuren. Kwam ik toch bij het contactformulier.

Hier netjes weer gesteld mijn vraag.
Hierop wel snel antwoord dat mijn mail waarschijnlijk in de spambox was beland. Dat hadden ze wel vaker gaven ze aan.
Lijkt me wel handig als ze merken dat er wat meer in de spambox komt dat ze het fixen dat probleem want dat is geen service. Of je kijkt gewoon je spambox wat vaker na nog.

Kreeg te horen dat mijn bestelling vrijdag al was verzonden dat kan omdat het op voorraad was maar ze hadden dus mijn mail niet ontvangen en konden dus ook niets meer nakijken of wijzigen.

Vandaag het pakketje op de deurmat en wat zie ik daar een platinum versie helaas. Als je alleen platinum hebt kun je dit er beter bij vermelden vind ik dan.
Zit er zelf nog niet zoveel mee maar had liever een non platinum gehad.

Communicatie een 4 kan namelijk veel beter. Vind dat status opvragen via de website ook onder communicatie valt en het belanden van je mail in de spambox is ook niet leuk. Haal dan je mail adres gewoon weg van de site en doe alles via het formulier. En ook geen verzendbevestiging.

Verzending een 7. Netjes ingepakt met factuur alleen vind ik het toch dat het ff heeft geduurd. Zal wel dan niet liggen aan hun maar aan TNT maar dat weet je maar nooit. Ik heb namelijk ook een pakketje op zaterdag nog ontvangen via de post.

Algemeen 5.5 (kan helaas niet dus een 6 net voldoende)


Algemeen:60%Verzending:70%Communicatie:40%
Zondagavond Alone in the Dark Limited Edition voor de 360 besteld. Donderdag werd de game voor het eerst aangeboden, wat overeenkomt met de gestelde levertijd van 1-3 dagen. Het was netjes verpakt in een te grote doos, die opgevuld was met luchtzakjes en papier.
De game werd als nieuw aangeboden, echter was de seal gebroken. Beetje jammer, maar ik vind dit niet heel storend aangezien alles in prima staat was (geen krasjes op de cd's ofzo). Gezien de prijs van deze aanbieding en hoe oud de game is, misschien ook wel begrijpelijk.
Verder mistte ik een verzendbevestiging, dit vind ik toch altijd wel fijn.
Ten tweede vind ik de website van Nedgame bijzonder slecht, aangezien het voor mij alleen werkt met internet explorer. Navigatie met Opera en Firefox is onmogelijk.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:70%
Call of Juarez 2 besteld en na 4/5 dagen ontvangen. Ik had een bestelling van een dag eerder via play.com eerder binnen! Nu boeit levertijd mij zelf niet zo, maar ik vermeld het er hier bij voor mensen die dat wel interesseert. Site is niet top, geen verzendbevestiging, maar who cares? Goedkope game in goede staat ontvangen.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Zelf bestel ik geregeld bij Nedgame zeker met de weekaanbiedingen van de laatste weken moet ik zeggen dat er altijd wel wat leuks bij zit.

Communicatie is niet altijd perfect, maar kwa assortiment en kwaliteit naar mijn mening toch de fijnste shop.

Sidenote: Toen ik mailde over een foutje in de website werd mij vermeld dat er een compleet nieuwe website aan zit te komen, dus ben benieuwd


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:80%
De nieuwste Harvest Moon besteld voor de Psp. Met ideal betaald en spel lag 2 dagen later keurig verpakt op de deurmat. Prima dus!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik bestel bijna wekelijks bij NedGame, en heb tot nu toe elke keer 'ene dag betalen, volgende dag in huis' gehad!
Echt een top winkel, het personeel is vriendelijk, sociaal en spontaan. en ze hebben ook nog eens daadwerkelijk kennis over games ;-)

Keep up the good work piepels!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goeie toko dit, heb er nu 2 keer besteld maar snel en netjes en een vraag snel beantwoord!!!

Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Heb een hele poos geleden rdr gepre-ordered en de bevestiging van de order gehad. Online met een nationale entertainment kaart betaald. Helaas is er nergens na te gaan wat de status van je order is. Nu is de game helaas ook niet op dag van release geleverd. Jammer.

Edit: moet een kleine nuance aanbrengen. Factuur is namelijk wel op de 20e gemaakt. Dus wellicht wel tijdig verstuurd. Blijft het stuk communicatie natuurlijk nog achter.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:50%
Zolang alles goed gaat is er niks aan de hand maar als er iets is dan is de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken.

In mijn geval heeft NedGame een administratief fout gemaakt en daardoor hebben ze een bestelling niet geleverd. Ik heb per mail om de status gevraagd maar er werd niet op gereageerd. Omdat een antwoord uitbleef heb ik telefonische contact opgenomen.

Tot mijn stomme verbazing kreeg ik het verwijt dat het volledige bedrag niet was overgemaakt. Ik heb zijn huid volgescholden en hem geconfronteerd met hun eigen bevestiging mail waarin alles vermeld stond.
Hij beloofde dit verder uitzoeken en later op de dag ben ik teruggebeld. Ze hebben toegegeven dat de fout bij hun lag en als goedmakertje zijn de verzendkosten niet in rekening gebracht.

Omdat ik deze bestelling voor mijn kleine neefje heb gedaan ben ik akkoord gegaan met hun voorstel. Maar dit is tevens de laatste bestelling die ik heb geplaatst.

Ondanks dat ik al jaren een vaste klant ben wordt je gewoon als stront behandeld als er iets aan de hand is...


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Onlangs bestelling geplaatst, en netjes binnen 3 dagen alles geleverd gekregen. (Je krijgt inderdaad geen mail als men de spullen verzend, maar dat had ik hier op de shop survey al gelezen).

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Heb nu een paar keer een bestelling gedaan, altijd mooi op tijd en netjes verpakt binnen gekregen
Had blur ge preorderd hier, en op de release datum netjes binnen gekregen!
Goeie service, maar inderdaad jammer dat er geen verzendbevestiging wordt verstuurd... daarom geen 10 voor communicatie.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Mass Effect 2 besteld donderdagmiddag, vandaag in huis. Heel goed verpakt en goede communicatie
Een tip voor hun, doe de levertijd van 16:00 naar 18:00, zo kunnen mensen die ook tot 17:00 werken thuis even snel voor 6 uur een bestelling plaatsen en morgen in huis hebben


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag 20 Juni Bayonetta PS3 besteld
Maandag 21 Juni verzendbevestiging
Dinsdag 22 Juni gesealed in mijn brievenbus.
Top!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Zondag 20 juni -> Mass Effect 2 hier besteld.
Maandag 21 juni -> mail gehad dat ie verzonden is.
Dinsdag 22 juni -> Veel plezier gehad met mn eigen Mass Effect 2 nieuw in plastic/seal

Goede site, goede communicatie, uistekende verzending. Ik was altijd al dik tevreden, maar jullie geven me ook nooit de reden om dat niet te zijn. Toppie! Ga zo door.

Dank u wel Nedgame


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
- Maandag 21 juni s'ochtends Dante's Inferno, Bayonetta en L4D2 besteld voor de X360.
- Dinsdag 22 juni mail gehad dat de bestelling verzonden was.
- Vandaag (woensdag 23 juni) bestelling ontvangen.

Enige nadeel was de ik Bayonetta, die ik nieuw besteld had, 2e hands ontvangen heb. Geen seal aanwezig en er zat nog plaksel waar die moest zitten. Ook enige gebruikssporen op de disc (geen krassen gelukkig).

Verzending was verder in orde.


Algemeen:60%Verzending:100%Communicatie:70%
Bij deze shop heb ik mijn LE van Red Dead Redemption gekocht. Voor een pre order betaalde je ook geen verzendkosten. Dat is wel nice. Nu had ik hem voor een prijsje van 57 euro inc. Door de leveringsproblemen van de PS3 versie iets later binnengekregen. Maar kunnen hun ook weinig aandoen. Ik ben tevreden!

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Inmiddels 3e bestelling gedaan in korte tijd. Website is ENORM verbeterd. Bij een eerdere review had ik daar commentaar op, maar dit is echt 'n sprong voorwaarts. Bayonetta voor 16 euro besteld (superdeal) en in 2 dagen tijd ontvangen, dus niets dan lof so far. Wel is het een gebruikte versie die opnieuw gesealed is en ook nog een UK-versie met een smerige hoes, maar gelukkig -het belangrijkste- een krasloze dvd. Al met al positieve ervaring toch weer.

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:70%
Slechte ervaring met Nedgame. Alan Wake 2e hands gekocht op hun website. Nu heb ik het spel binnengekregen maar er zat geen handleiding bij en ook geen token. Spel dus incompleet, dit wordt niet gemeld op hun website dat er bepaalde dingen ontbreken. Ik heb contact met ze gehad en ze doen moeilijk om mij het boekje op sturen. Ik kan het wel krijgen maar dan kan het alleen als ik het ophaal in 1 van hun winkels!! Leuk bedacht maar er is toch een reden dat ik het gekocht heb via hun webshop. Daar koop ik dus niet meer mijn spellen.

[EDIT]
Heb een email terug gekregen van Nedgame, en zo te horen ging het om een misverstand. Ze willen nu wel de handleiding naar me toesturen. Ik snap dat de token er niet bij zit, maar een handleiding hoort erbij te zitten. Als die er niet bij zit dan moet gewoon worden aangegeven op de website. Maar het is nu geregeld. Ik heb de score aangepast omdat het bij mij om een 2e hands spel gaat, zo te lezen gaat het met nieuwe spellen gewoon wel goed en zijn gewoon gesealed. Belangrijkste is dat Nedgame hiervan geleerd heeft.

Algemeen: 8 (oplossing is er gekomen)
Verzending: 8 (snelle levering)
Communicatie: 6 (ze reageren snel, maar de oplossingen zijn niet altijd logisch. Als je een product koopt via de Webshop dan moet niet een oplossing zijn via hun normale winkels.

[EDIT 2]
Boekje vandaag gekregen en ook een token wat ik niet verwacht had. Dus een goeie afwerking van mijn probleem.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
gister gran turismo psp voor 16 euro besteld en net binnen gekregen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier Uncharted 2 en Bayonetta besteld voor de PS3.
Duidelijkheid via de mail (bevestiging+ orderverzending), prima verpakt en erg scherp geprijsd. Kortom perfect!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Naar aanleiding van een twitteractie heb ik een (mijn eerste) bestelling gedaan bij Nedgame. Netjes per email een orderbevestiging en verzendbevestiging ontvangen. Pakket gister binnen in goede staat ontvangen.

Kortom een tevreden klant die zeker terug komt!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Op 24 juni was ik op de site aan het kijken of er nog mooie aanbiedingen waren en toen kwam ik Dark Cloud tegen. Ik ben al een hele tijd naar dit spel op zoek geweest en daarom heb ik hem gelijk besteld.

Kort nadat ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik per e-mail een orderbevestiging. De dag daarna volgde de verzendbevestiging en uiteindelijk heb ik mijn bestelling op 26 juni ontvangen.

Het spel is tweedehands, maar is verder in zeer goede staat. Dus al met al ben ik erg tevreden aangezien het een stuk sneller ging dan mijn vorige bestelling (Tales of Symphonia).


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Nieuwe website, nieuwe beloftes, maar een grote teleurstelling. Bayonetta besteld voor 16 euro tijdens hun nieuwe-website actie. Krijg ik de US versie thuis! Dit werd nergens vermeld.
Voor mij onacceptabel. Game gaat retour.
Op mijn mail betreffende het retour zenden werd binnen 2 uur gereageerd, vandaar een hoger cijfer voor communicatie.


Algemeen:10%Verzending:60%Communicatie:60%
Final Fantasy X en Kingdom hearts (ps2)besteld. Supersnel geleverd, origineel gesealed.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
DDR2 met dansmat besteld, het werd snel en netjes afgeleverd.

Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Spellen besteld en gelijk betaald met ideal. Levertijd van de spellen varieerde van 1 dag tot 5 dagen. Alle spelen bleven echter in bestelling staan tot het laatste spel leverbaar was. Toen wel snel uitgeleverd. Het is voor mij wel een pluspunt dat je nu op de site kan zien dat de spellen in de bestelling zijn, dan weet je ook of je al thuis moet blijven voor een pakje. Algemeen is de shop gewoon goed, verzending kan beter wat betreft de communicatie en de levertijden. Ik kon nergens terugvinden dat de bestelling in 1 keer geleverd zou worden, en dan wacht je toch onnodig op iets wat je nog niet krijgt!

Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb een Playstation 3 spel besteld "GTA 4: Episode from Liberty City" en de volgende dag daarna gekregen. Zeer netjes ingepakt, heel aardig personeel. Ben ook heel tevreden over Nedgame! =D

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Wisselende ervaringen heb ik met Nedgame. Weliswaar is de bestelling snel echter niet altijd datgene wat op de site staat. 2 keer kreeg ik de UK versie van een spel en van een aanbieding "Uncharted 2" was de hoes beschadigd.

Nu maakt het mij niet uit dat ik een UK versie krijg daar ik toch geen NL wens te spelen. Maar ik kan me indenken dat er mensen zijn die daar grote moeite mee hebben.

Daarbij vind ik dat je het duidelijk moet vermelden als je een UK/US versie uitlevert.


Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:80%
Geen goede winkel.ik had het spel Whacked! voor de xbox besteld ( voor me broertje) en ik krijg hem dus thuis, en blijkt het de NTSC editie te zijn... kan ik hem dus niet spelen op mijn PAL xbox 360. nergens staat ook aangegeven dat het om de NTSC versie zou gaan, dus daar ben ik mooi klaar mee. ik had verwacht van een nederlandse webshop, dat het toch echt wel een PAL versie zou zijn. en daarnaast reageren ze ook niet op mijn email erover.

Algemeen:20%Verzending:70%Communicatie:20%
Ook ik heb een Originele Xbox spel (Aggressive Inline) besteld bij Nedgame. I.t.t de persoon voor mij heb ik wél een PAL spel ontvangen.

In mijn geval was het spel nog nieuw. Ik zie op de website van Nedgame dat het spel van Tico (Whacked!) alleen 2e hands beschikbaar is, dus misschien is daar iets mis gegaan?


6/9 Spel besteld.
7/9 Spel verstuurd.
8/9 Spel ontvangen en hij doet het geweldig op mijn X360.


De minpunten zijn enkel vanwege de prijs. Ik had het ervoor over omdat ik zeer mooie herinneringen koester aan dit spel, maar desalniettemin vind ik het een beetje prijzig voor een 8 jaar oud spel.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
17-07 Super Street Fighter 4 en Vietcong Purple Haze besteld.
17-07 Verzonden.
18-07 Binnen.

17-07 Street Fighter Alpha 3 Max besteld.
18-07 Verzonden.
19-07 Binnen.

Alle spellen waren netjes gesealed en in bubbel envelop.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Kwam toevallig op Nedgame.nl terecht en zag dat ze een vrij breed assortiment aan games verkopen.
Na een tijdje rond te hebben gekeken kwam ik een game tegen waar ik al een hele tijd naar op zoek was.
Ik ging hem dus maar gauw bestellen! Ik had de keus uit nieuw of tweedehands.
Met 2dehands games weet je het maar nooit dus ik koos voor nieuw.
Ik maak 31.50eur over en wacht netjes tot de postbode langs is geweest.

Een week wachten is wel een beetje lang voor een game die gewoon op voorraad is.
Maar dat terzijde. De game was aangekomen, netjes verpakt in een bubbelenvelop.

Maar eenmaal uitgepakt werd mijn blijdschap toch even flink verstoort door een tweedehands game wat tevoorschijn kwam! De game was niet geseald, boekje was verfrommeld, het doosje en de umd zaten vol vlekken en krassen.
Erg triest om op deze manier tweedehandse artikelen te verkopen terwijl je ze voor nieuw aanbiedt op je webshop aan je klanten!
1 ding is zeker, deze klant zijn ze kwijt! Ik laat me geen tweede keer afzetten!

Dus als je een overweging maakt om in de toekomst een game bij deze shop te bestellen, denk dan eerst nog even een paar keer goed na!


Algemeen:10%Verzending:30%Communicatie:60%
Ik kocht en verkocht mijn games altijd bij Nedgame, echt super, erg vriendelijk personeel en een leuke winkel (Groningen)!

Ik heb trouwens nog een bon van de Nedgame van €151,-, maar zelf probeer ik wat te bezuinigen op mijn game-uitgaven dus wil ik hem graag verkopen. Ik verkoop hem voor €140,- (of mail je bod) dus je kunt zo even €11,- besparen op je eerstvolgende game-aankopen zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen! Heb je interesse mail me dan even op todrunktodrink@gmail.com .


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst voor Enchanted Arms PS3 (nieuw). Dit was de eerste keer dat ik bij deze winkel iets besteld heb en de ervaring was vrij slecht.
Ik vond het in eerste instantie al wat lang duren eer het spel arriveerde. Op dezelfde dag had ik bij een andere winkel 2 games besteld die net als bij de Nedgame als voorradig vermeld stonden en deze waren een aantal dagen eerder al hier aangekomen. Uiteraard was ik blij toen mijn bestelling uiteindelijk kwam, vandaag om precies te zijn, maar toen ik zag dat het doosje kapot was (werkelijk een gehele hoek was verbrijzeld en dus eraf gegaan) en de game ook nog eens duidelijk tweedehands bleek te zijn in plaats van nieuw (niet gesealed, vingervlek op de disc, duidelijke gebruikssporen in de vorm van krasjes op het doosje, boekje dat niet meer nieuw aanvoelt), waar ik wel voor had betaald, heb ik besloten om bij Nedgame nooit meer iets te kopen!
Persoonlijk vind ik dit geen doen, zo ga je niet met je klanten om. Ik voel mij eigenlijk gewoon bedrogen, maar als ik lees hoe anderen behandeld zijn zie ik af van contact opnemen met de winkel om de game omgeruild te krijgen voor een nieuwe. Ik heb het spel getest en deze lijkt het wel te doen en met een nieuw doosje erom ben ik dan nog enigzins tevreden, maar ik raad mensen echt aan hier niks te kopen. Zeer spijtig allemaal.

Update: 5 januari 2011
Nedgame heeft contact met mij opgenomen om te proberen er samen uit te komen.

Update: 13 januari 2011
Nedgame en ik zijn uiteindelijk gelukkig tot een oplossing kunnen komen.


Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:80%
Bovenstaande verhalen zijn dus gewoon normaal lijkt het...

Ik kocht van de week DiRT , nieuw. Maar kreeg een game zonder plastic cellofaan, nagel-afdruk in de kaft van het boekje en DLC/Registreer code niet aanwezig.

Ik stuurde een mail, en men beweerde dat het wel degelijk een nieuw spel zou zijn, maar dat het het laatste exemplaar zou zijn. Ik vraag mij dan af waarom men bij het laatste exemplaar het cellofaan heeft verwijderd?

De reactie kwam wel heel snel per mail:
Kon het wel terugsturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen.

Dit is nu de tweede keer dat ik iets bestel bij Nedgame en dat het niet goed voelt. De eerste keer kreeg ik verkeerde versie van Uncharted 2 in een kapot hoesje waardoor er een flinke kreuk in het boekje zat. Maar ja, wellicht de post... "kan gebeuren" denk je dan. (zie dit topic: Geplaatst op 02-09-2010 11:0

Update: 18 Januari
* Contact gehad met Nedgame, gaan samen kijken hoe e.e.a op te lossen.
Algemeen:60%Verzending:50%Communicatie:80%
Ik heb geen slechte ervaring gehad met Nedgame. Ze zijn niet goedkoop of duur, het is meestal de adviesprijs met een paar euro eraf. Ze zijn ook altijd behulpzaam als er iets niet goed gaat. Mijn familie is al klant bij Nedgame sinds de eerste Serious sam voor de PC uitkwam. (sinds 2002 volgens mij). Dit is gewoon een goede winkel .

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
tijd geleden god of war: ghost of sparta gepreorderd en ik had hem de dag voor de release al binnen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 weken geleden ps3 + little big planet 2 gepreorderd. er stond eerst in de beschrijving dat er 2 controller bij zaten. toen meldde ik dat bij de prijsreacties en toen was het meteen van de site gehaald en toen stond er alleen nog maar 1 controller bij. dus heel wat over en weer gemaild van dat ik wel recht had op een 2e controller en ik kreeg steeds weer het zelfde verhaal dat het gewoon was overgenomen van de leverancier. uiteindelijk zag ik dat het pakket bij de mediamarkt zoetermeer voor 311 was. dus dat was een betere deal aangezien ik er dan toch 1 controller bij zou krijgen. toen ik hem wilde anuleren kreeg ik een mailtje terug waarin stond dat ik de afgelopen tijd meerdere bestellingen had geplaatst en dat ik toch een 2e controller erbij kon krijgen dus ik ben daar toch maar op in gegaan en ik heb de playstation op de dag van de release van lbp 2 binnen gekregen samen met een 2e controller.

ik vind het toch een beetje jammer dat het zo moest gaan, en dat ik niet meteen in mijn recht werd gesteld.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Ik heb hier regelmatig PSP games besteld. Maar 1 van de rond de 5 was niet goed, kleine beschadiging aan t hoesje die ook door de post kon komen. Heb het maar voor lief genomen. Wel altijd nette service enzo. Ook de winkel in Apeldoorn is goed. Wel vind ik ze vrij duur.

Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:90%
dag erna ontvangen ps3 pes 2011!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
nog een game bestelt ! weer supersnelle levering!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Laatst weer 's twee Xbox 360 games besteld bij Nedgame. De ene werd netjes en snel verstuurd, was helemaal in orde. De tweede liet iets langer op zich wachten en was helaas ook niet meer sealed, maar wel in nieuwstaat en de bijbehorende DLC code werkte ook nog, dus goed genoeg. Ik heb in het verleden wel 's wisselende ervaringen gehad met Nedgame maar deze keer ging het prima.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Had de Batman Collector's Edition besteld, meteen via ideal betaald. Diezelfde avond een mail dat hij verpakt/verzonden was.

Vanmorgen dus aangekomen en in perfecte staat. Verpakking op zich goed al zat hij aan twee kanten strak in de verpakking. Niets beschadigd gelukkig en misschien zeur ik daar teveel over maar ben ook verzamelaar.

Verders gewoon top, dank jullie wel.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Heb van de week tactics ogre besteld en werd de dag erna geleverd. Netjes in seal en een mooie prijs van 22 eurotjes. Ook agarest CE voor maar 22. Ook netjes binnen 1 dag binnen en geseald

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
The Sly Trilogy (€ 26) en Tactics Ogre SE (€ 22) afgelopen maandag besteld. Gisteren binnen gekregen. Tactics Ogre zat in seal, The Sly Collection niet, maar dat geeft niet.
Top winkel met goede aanbiedingen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik had ergens rond 9 uur besteld in de ochtend(
4/28/2011)

Rond 1 uur in de middag kreeg ik een bericht van Nedgame dat het verzonden is op 28 april 2011

Ik kreeg het gelijk de voldenge dag netjes binnen alles wel goed verpakt, Link's Crossbow Training was alles gewoon goed, maar bij de Dead Rising 2 Outbreak Edition zat er een scheur bij het stukje plakband van de opening klepje, het was al een keer geopend terwijl er toch echt bij stond dat hij ''nieuw '' is, ik maak me voor de rest niet zo druk over.


Het is een enorme goede webwinkel ze leveren het enorm snel naar je op en ze hebben best wel veel op voorraad.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:100%
Final Fantasy 13 besteld, eerder al via mail goede info gehad (spel was de originele uitgave met extra kartonnen sleeve).

Vrijdagmiddag voor Koninginnendag besteld, vandaag al binnen.

Helemaal top weer


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag 3 spellen besteld en betaalt. Deze werden maandag verzonden en waren dinsdag binnen. De 2 gebruikte spellen waren in goede staat en werken perfect. Zeer tevreden voor de mooie prijs.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Metal Gear Solid: The Twin Snakes besteld voor de Gamecube. Natuurlijk 2de hands en niks mis mee. De levertijd was zo'n 8 á 15 dagen, uiteindelijk duurde het maar 3 dagen voordat hij verzonden werd. Toen de game binnen was, zag ik direct dat het een Player's Choice editie was. Toen ik het hoesje zelf opende zag ik ook dat de cover van het boekje ontbrak.

Deze dingen stonden niet op de site aangegeven en zijn dan ook behoorlijk jammer..


Algemeen:60%Verzending:100%Communicatie:60%
Assasins creed brotherhood hier maar besteld,
gewoon binnen 24 uur in huis!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Assasins creed brotherhood hier maar besteld,
gewoon binnen 24 uur in huis!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Red Dead Redemption en God of War 3 hier besteld (tweedehands).

Ik heb van tevoren op het forum gevraagd hoe de kwaliteit van tweedehands games is.
Nedgame reageerde heel snel en vertelde me dat dit wel goed zal zitten.

Na deze geruststelling op zondag dus meteen besteld,
maandag een mailtje dat de games verzonden waren en dinsdag in huis.

De games waren goed verpakt, beide in 1 bubbeltjes envelop.
De postbode moest wel aanbellen want het paste niet door de brievenbus. Gelukkig was er iemand thuis.

De hoesjes hebben wat lichte gebruikers sporen maar niks ongewoons voor tweedehands games.
De games zelf zijn geheel krasloos en gewoon in nieuwstaat. Heel erg fijn dus.
Boekjes e.d. zitten er ook gewoon bij.

Zelfs het bonnetje van de originele eigenaar zat er nog tussen.
Dus ook bedankt meneer/mevrouw uit Joure die RDR ooit bij de Intertoys heeft aangeschaft. Uw game is in goede handen.

Ik ben in ieder geval zeer te spreken over Nedgame. Ik zal hier in de toekomst dan ook ongetwijfeld vaker bestellen.Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Afgelopen zaterdag avond Oblivion GOTY 2e hands besteld. Maandag mailtje ontvangen dat ie is verzonden en vandaag kreeg ik hem in prima staat binnen. Lekkere snelle service dus!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Sports Champions (Move) bestelt, 2de hands voor 27 euro (incl. verzending). leveringstijd zou min. 5 dagen zijn.

25-05-2011 verzonden
27-05-2011 binnen

Snel binnen in bubbel enveloppe en spel was zo goed als nieuw. geen sms gehad van verzending (had ik wel aanvraag). korte communicatie via email, dat het spel klaar lag voor verzending. dit was mijn 1st bestelling bij dit bedrijf en ik ben tot zover zeer tevreden.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:70%
Assassin's creed brotherhood codex editie besteld. Er stond een levertijd van 8-15 dagen, heb hem na 8 dagen binnen dus top! Het spel was goed verpakt in een doos en goed afgeplakt met tape, zodat hij niet kon beschadigen. Ben heel tevreden met mijn eerste aankoop bij nedgame

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Gister een headset besteld via de webshop voor xbox live en de dag erna binnen! Snel en goed geleverd.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Nog nooit problemen gehad met Nedgame, ze hadden me niet zo lang geleden nog een spel kunnen bezorgen (nieuw in plastic) uit 2002 (zie mijn vorige shopreview), was helemaal blij.

Nu echter niet zo. FIFA 11 besteld, in voorraad stond er. Heeft twee dagen geduurd voordat het überhaupt werd verzonden. Misschien hadden ze het druk, dat kan, maar hier geven we cijfers op basis van onze ervaringen.

Daarnaast een of ander vage classics versie ontvangen, waar totaal geen melding van werd gegeven. Ja, moet je maar bellen zeggen ze dan. Weet ik veel dat er nu al een classics versie bestaat van dat spel. Zeer matig.


Algemeen:70%Verzending:50%Communicatie:30%
Silent Hill homecoming besteld voor de 360. Mooie prijs en netjes de volgende dag in huis. Toppie

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier de Special Edition van Bioshock 2 besteld voor het kleine bedrag van € 20,50 inclusief verzendkosten. Een topprijs voor een zeer uitgebreide Special Edition. Hier mijn bevindingen.

07-06-2011 Besteld in de avond en betaald met iDeal
08-06-2011 Verzonden
09-06-2011 Ontvangen

Algemeen:
Een overzichtelijke en duidelijke website met zo nu en dan goede aanbiedingen. Dit keer bleven de verzendkosten zelfs beperkt tot € 1,95 voor pakketpost. Top!

Verzending:
Verzonden in een ruime doos met luchtkussens ter opvulling. Helaas werkte TNT Post niet mee en die heeft de doos ergens tussen gegooid waardoor die er vreselijk toegetakeld uit zag. Ook was hij open geweest want er zat een sticker op van TNT Post dat ze hem weer dicht hadden gemaakt. Ik vreesde voor de inhoud maar gelukkig geen enkele schade op het product zelf te vinden. Een opluchting.
Ook was ik goed te spreken over de factuur die erbij zat, dat vind ik altijd wel prettig.

Communicatie:
Een e-mail bij bestellen en een e-mail bij verzenden. Precies wat je van een winkel verwacht. Factuur ook nog eens bij het product, gewoon geweldig.

Cijfers:
Algemeen 100%
Verzending 100%
Communicatie 100%

Zeker een winkel waar ik terug kom. Goede service voor geweldige prijzen. TNT Post werkte een beetje tegen maar dat is buiten de macht van de webwinkel. Een aanrader.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tweede bestelling. Inmiddels is het probleem opgelost met een deel van de bestelling opgelost. Retour is ontvangen en geld is teruggeboekt.

De andere spel was in super staat en verder ben ik wel tevreden met deze bestelling.


Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:70%
Assassins creed II binnen 1 dagje gekregen,
Top


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede Winkel alles op tijd binnen. Maar het is al een paar keer gebeurt dat de cd-rom los in het doosje zat en dus makkelijk kan beschadigen ook is een keer het hoesje beschadigt maar verder is het allemaal dik in orde.

Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:100%
Zaterdagavond de Love is Over Deluxe Edition besteld van Catherine voor de Playstation 3. Maandag verzonden en 2 dagen later ontvangen. TNT was traag. Ik heb via mail gevraagd om de Track and Trace code van het pakket. Binnen een uur kreeg ik de code zodat ik de zending kon volgen. Voor de rest word je goed op de hoogte gehouden via de mail. Voor de verzending hebben ze een stevige doos gebruikt. Dus alles was prima, geen klachten.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
04-08 rond 16:00 UFC Personal Trainer besteld
04-08 rond 16:30 mail dat ie verzonden is
05-08 in huis!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Special Edition van Xenoblade Chronicles bij Nedgame gepre-ordered. 2 dagen voor release was die verstuurd en 1 dag voor release al bezorgd. Was zelf nog niet terug van vakantie en heb het dus bij het postkantoor afgehaald. Heb het hele pakket inclusief 3 posters van A1 formaat in perfecte staat ontvangen en dat zonder verzendkosten te betalen omdat het een preorder was.

Een mooie site, alles is makkelijk te vinden. Goede communicatie en prima verzending.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Sinds tijden weer eens wat besteld bij Nedgame. Mijn laatste bestelling was nog met de oude website. Nieuwe website is stukken beter en ook de communicatie is nu veel beter. Prima verzending!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Maandag een aantal games als pre order gekocht, waaronder Dead Island. Kreeg dinsdag een email dat hij verzonden is en vandaag is hij binnen. Prima afhandeling.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
21/9 19.30 scene it besteld
22/9 verzendbevestiging
23/9 ontvangen

Helemaal top


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
22-9 halo reach limited edition besteld
23-9 verzonden
24-9 ontvangen, goed verpakt in een kartonnen doos, zonder verzendkosten voor maar 26 euro


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
20/10 18:00 Portal 2 besteld.
21/10 Verzonden
22/10 Ontvangen

Niets mis mee, prima winkel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
20-10 Portal 2 en Ratchet & Clank besteld
20-10 Verzonden
29-10 Ontvangen

Er was iets misgegaan met de levering want in principe was voor beide games leverdatum binnen 1 werkdag. Wat er precies mis gegaan is mij niet verteld maar het is opgelost door nogmaals een zending te sturen. Communicatie was goed en er mij bij een tweede levering zelfs gratis track & trace aangeboden.

Verder niks mis mee met de levering zelf maar ik hoop dat dit een uitzonderlijk gevalletje is geweest. 8 dagen wachten op games vind ik te lang voor een nederlandse winkel.


Algemeen:70%Verzending:50%Communicatie:90%
Ik had in eerste instantie mijn twijvels bij het bestellen bij Nedgame.nl vanwege de negatieve berichtjes.
Ik maakte me vooral zorgen over de berichtgevingen van mensen die zeiden dat ze nieuwe game hadden besteld maar 2ehands game hadden gekregen.
Maar goed, ik heb poging gewaagd en dit was mijn ervaring.

Ik heb vorig jaar (22-12-2010) 2 games gekocht bij Nedgame.nl


*MK vs DC Universe
*Ratchet & Clank Quest for Booty

Bij allebei stond er op de website dat ze 1 dag levertijd hadden.
Na het bestellen zag ik de volgende dag dat de levertijd veranderd was naar 8-15 dagen.
Daar werd ik niet zo blij van aangezien ik de games voor kerst moest hebben voor mijn zoontje.

Ik heb toen een email gestuurd en geklaagd hierover.
Hier werd redelijk snel op gereageerd.
ontschuldiging ontvangen, en ik heb toen gevraagd of ze mijn order konden splitsen(dus MK vs DC Universe eerst konden sturen, zodat ie niet bleef hangen door die andere game in de order).
Ik wilde dat me zoontje dan tenminste 1 spel dan zou ontvangen met kerst.
Dat hebben ze toen gedaan.
MK vs DC Universe kwam redelijk op tijd aan.
Ratchet & Clank Quest for Booty kreeg ik later.
Beiden games waren onbeschadigd en in nieuwstaat geleverd.

Dus mijn conclusie is dat het email verkeer wel goed is.
Maar op het vlak van verzending is er zeker plaats voor verbetering.
Wel heb ik de producten gekregen waar ik om gevraagd had en allebei in nieuwstaat.


Algemeen:70%Verzending:60%Communicatie:80%
vrijdag bestelt game, maandag thuis ontvangen. Top!

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Assassin's Creed II hier besteld. Weer voor tweedehands gekozen omdat dit mij de vorige keer ook uitstekend bevallen is.

Volgende werkdag binnen. Ook deze keer in uitstekende staat, spel is krasloos. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
ik heb hier 3 keer besteld waarvan een keer 1 2hands spel en toen ik hem in de ps3 stopde werkde spel niet en liep vast en de rest bij de niewe games die ik bestelde nooit geen probleemen gehad dus vanaf nu bestel ik aleen niew games maarja ik dagt een keer probeeren

Algemeen:80%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier een paar maanden geleden een PS3slim 160Gb besteld.

Ik had een vraag over de levertijd. Ik moest de console snel binnen krijgen ivm het verkopen van mijn kleinere 80gb versie. Hij gaqf aan als ik hem vandaag zou bestellen ik hem morgen al in huis zou hebben. De medewerker zou mijn bestelling al klaar zetten voor transport mits ik wel voor 17 uur zou bestellen. Na het belletje gelijk over gegaan met bestellen.

Ik was de volgende dag niet thuis en mijn vrouw ook niet. Op een ander adres laten bezorgen (schoonouders) en de bestelling kwam ook de volgende dag bij hun binnen.

Console was stevig ingepakt, en was zonder enige beschadiging!

helemaal top!

Als ze weer een leuke aanbieding hebben voor een game console dan ga ik zeker bij hen weer bestellen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
28-12 2 gebruikte games besteld
28-12 16.00 verzonden
29-12 de games in 1 envelop ontvangen

De games waren in perfect staat. Echt heel strak hoor. Op het hoesje 1 krasje maar die is nagenoeg niet zichtbaar. Op mails word na 2 uur al gereageerd. Gewoon top.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gemixte gevoelens bij mijn bestelling bij deze (web)winkel.
12-12 game besteld (nieuw)
15-12 ontvangen
Prima, maar toen ik het doodsje openmaakte...geen gamedisc en geen boekje! Dat was mijn eerste hint dat dit dus geen nieuwe game was, maar een 2de hands game.
Gemailt, geen antwoordt gekregen. Na 3 dagen weer gemailt, toen de volgende dag mailtje terug.
Foutje, wordt nagestuurd, en ik zou een volle spaarkaart (50% korting op een used game) krijgen ter compensatie.

2 dagen later, krijg ik het binnen; spel zat in het boekje (waardoor de disc dus altijd een stukje ontblood is), in een plastic zakje....in een gewone slappe papieren envelop! Ik snap nog steeds niet hoe een ervaren gameshop een speldisc in een gewone slappe papieren envelop kan versturen, met als enige bescherming een plastic zakje!
Uiteraard krassen erop. Spel getest en werkte wel, maar toch. Echter waren ze de kortingskaart vergeten.
Ik heb toen weer gemailt, ook meteen geinformeerd wat ik eigenlijk aan een kaart heb aangezien er geen winkel in de buurt is.
Op mijn klacht dat het een 2de hands game is werd gezegt dat het wel een nieuwe was...mocht het terugsturen als ik wou.
Aangezien het een kerstkado was voor mijn dochter en ik de game elders niet kon vinden, toch maar de game gehouden...maar de game was volgens mij zeker weten niet nieuw! Niet gesealed, en er zaten gebruikers sporen op. Dat is dus voor mijn gevoel niet nieuw.

Ik kreeg 2 dagen later antwoord terug:
Had die medewerker nooit mogen beloven, aangezien de kaart alleen in een winkel ingeleverd kan worden. Ik zou nu de helft van mijn aankoop bedrag terug krijgen. dat is 2 januari ook gebeurt.

Conclusie; aan de ene kant ben ik uiteindelijk wel tevreden, maar de weg ernaartoe was erg lastig....

EDIT: krijg ik hier een zeer, zeer onbeschofte PM van Nedgame, waarin oa wordt medegedeeld dat ik mijn games maar voortaan elders moet gaan halen want ze leveren niet meer aan mij....Waardering maar even bijgeschroeft van 6-5-4 naar onderstaande.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb hier drie tweedehands games besteld tijdens de PS3 actie's in de avond. Het werd de dag erop verstuurd en de dag erop kreeg ik de drie games netjes in een bubbelenvelop thuis. De games zagen er een beetje bruin verkleurd uit, maar niks wat je niet verwacht van tweedehandsgame. De dics zien er uitstekend uit maar wat ik wel jammer vind is dat er een groot gat in de zijkamt van het hoesje zat. Dit is niet gebeurt bij de transport want het kapotte stukje zat niet in de envelop.

Jammer want dat hadden ze voor paar cent kunnen verbeteren.


Algemeen:70%Verzending:80%Communicatie:80%
Revelations de collectors editie besteld voor de 360 . Vandaag binnengekomen . Het is gewoon perfect gegaan. @Nedgame, als jullie vaker collectors edities zo mooi prijsje geven koop ik wel vaker .

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
vrijdag laat AC: Revelations CE besteld voor de XBOX360 maandag verzonden, dinsdag ontvangen. Het spel was nog gesealed en de doos was voldoende opgevuld.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Net als Dahjorz afgelopen vrijdag laat gebruik gemaakt van de twitter actie AC: Revelations CE voor de prijs van €33. Status goed online te volgen en game was netjes verpakt met de pakketpost verstuurd. Keurig netjes de CE zat zelfs nog in de originele seal. Gewoon top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Laatst nog een 2e hands game gehad ipv een nieuwe, waarvoor ik dus wel betaald had... Waardeloze shop met bizar slechte service.

De 10% is nog teveel.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Eergister AC Revelations CE besteld.

Vandaag netjes ontvangen.

Niets op aan te merken dus.. toppie


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Blijkbaar zijn de ervaringen van zeer goed tot zeer slecht. Dat is op jammer. Bij mij geval is het zeer goed en gewoon hoe het hoort. Ik kreeg ACR CE netjes van de pakketpost aangeboden, een tracktrace code zou wel gewenst zijn.. Dus alleen maar lof, maar probeer bepaalde slordigheden dr0kz te vermijdden of iig zo goed mogelijk op te lossen. Voor de reat een top ahop met veel varatie aan games en andere game merchandise.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Had me na de vorige ervaring voorgenomen hier niet meer te bestellen, maar 33 euro voor de AC Revelations CE is té mooi om te laten schieten.

Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben dit keer. Netjes een orderbevestiging en een mail van verzending. Box was goed verpakt, spel is in topconditie gearriveerd. Uitstekend, Nedgame!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren Kirby's Canvas Curse besteld voor 16u, zojuist bezorgd. Duidelijke communicatie, kreeg een mailtje dat het verzonden is. En een goeie prijs.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb gisteren Dragon Age Origins: Ultimate Edition besteld. Dit was rond 14:45 en ik betaalde met iDeal.

En vandaag lag hij al in de brievenbus. Netjes in een bubbeltjes envelop. Game zelf was ook nog in plastic seal, wat altijd mooi is.

Verder krijg je een status update als de game is verzonden. Niks op aan te merken.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 13 jan 12 AC Revelations CE besteld. Dinsdag netjes ontvangen.

Aftersales: Mijn box bleek fabrieksaf stuk te zijn bij de opening. Nedgame heeft snel gereageerd op mijn mailtjes en gezorgd voor een passende oplossing.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ook ik heb laast AC Revelations CE besteld en ben erg tevreden over de afhandeling. 's Avonds besteld en de dag daarna kon ik hem al ophalen bij de vestiging van mijn keuze.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ook ik heb AC Revelations CE besteld en ben erg tevreden.
Volgende dag verzonden.
Dag later pakket gemist.
Even ingelogd op postnl en aangegeven dat ik hem na 16:00 wilde ophalen bij het postkantoor en voila.
Keurig netjes in seal.
Prijs was geweldig, verzendkosten slechts 2,50.
Dik tevreden dus.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Is alweer een tijd geleden dat ik mijn laatste review schreef over de dienstverlening bij Nedgame. Dat was nog met de oude website, en inmiddels heb ik alweer met volle tevredenheid meerdere keren besteld. De "nieuwe" website is overzichtelijk en duidelijk en communicatie is erg goed.

Tot nog toe alles foutloos gegaan en op tijd geleverd. Props voor Nedgame!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
heb bij deze winkel final fantasy XIII-2 besteld. netjes 1 dag voor de release binnen. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling en kon het netjes ophalen in de winkel. helemaal tevreden dus.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
final fantasy XIII-2 besteld en donderdag 2 februari al binnen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Algemeen

Nedgame is een zeer goede winkel. Van het moment dat ik op de website kwam, was ik er al zeer over te spreken. De website is zeer overzichtelijk en de navigatie is duidelijk. Ik heb al meerdere producten nu besteld bij de winkel, en tot nu toe erg tevreden. De prijzen zijn redelijk tot erg goed. Sommige populaire titels blijven hangen op een bepaalde standaard prijs (rond de 55 euro), maar toch komen deze ook wel eens in de aanbieding. Eens in de zoveel tijd krijg ik een nieuwsbrief van de winkel binnen, met nieuwe sales en nieuwe leveringen van games. Zo word ik goed up to date gehouden met de nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

De aanbiedingen worden ook goed aangetoond in een sidescroll bar op de website zelf. Hier kan je door de verschillende aanbiedingen heen scrollen. Erg handig systeem, alleen het werkt totaal niet op een laptop waarbij je moet scrollen met je touchpad. Misschien kunnen ze hier nog iets op vinden. Dat je ook een balk hebt ergens waarmee je door de aanbiedingen kan scrollen, ipv alleen maar de scroll functie op je muis of touchpad te kunnen gebruiken.

Waar ik erg tevreden over ben is dat er een goed aantal onbekendere (met name Japanse) titels bij hun in stock is (import titels uit de USA). Als ik een Japanse RPG zoek of iets anders wat in vele andere winkels niet leverbaar is (soms ook collector's editions) kan je deze vaak al wel vinden op de website. En natuurlijk is het ook aangenaam om te zien dat zij zich niet alleen bezig houden met de games van dit moment, maar ook met retro games en merchandise. Ook bieden ze de mogelijkheid tot het kopen van gebruikte games. Dit vind ik zelf nogal risicovol om dit via internet te doen, aangezien ik zelf heel zorgvuldig met mijn games om ga. Bovendien zijn bij sommige games het prijsverschil tussen de gebruikte en de nieuwe zo klein (24 euro nieuw, 20 euro gebruikt) dat ik eigenlijk altijd voor de nieuwe ga.

Het enige verbeterpunt wat ik nog wel zie op de website, en wat ik wel redelijk belangrijk vind voor met name nieuwe klanten, is het vinden van informatie over verzending, betaling, etcetera. Het enige waar ik dit hier kon vinden is door helemaal naar beneden te scrollen op de website, en daar staat dan heel klein aangegeven 'Algemene voorwaarden'. Dit was erg onduidelijk, en kan een hinder zijn voor andere klanten die meer willen weten over de winkel.

Ook ben ik in de winkel geweest van Utrecht, en ook dat was goed. Ze hebben een goede stock aan games, alleen mag er wel eens een muziekje of iets afgespeeld worden om de sfeer een beetje hoog te houden. Het personeel daar was beleefd en bereid mij te helpen. Bovendien viel mij hun 'game-corner' op. Waarschijnlijk is dit voor klanten om hun games uit te testen, maar het zag er wel leuk uit. Er stonden banken waar je op kon zitten en een goede grote TV om op uit te testen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de winkel, en ik kijk zeker eens in de zoveel tijd weer op hun website om te kijken of er weer wat nieuws te vinden is.

Verzending

De verzending verloopt vaak erg goed. Er wordt zich altijd gehouden aan de aangegeven verzendtijd (tenminste bij mijn bestellingen wel) en de producten worden in de seal (indien ik ze nieuw koop) schadeloos geleverd.

De verzendkosten liggen wel ietsjes hoog, namelijk 2,50 per verzending als je gebruik maakt van iDeal (wat ik altijd doe). Deze verzendkosten komen dan te vervallen als je meer dan 75 euro uitgeeft, maar dit doe ik niet vaak.

Producten die voor 16:00 besteld worden, worden diezelfde dag nog verzonden. Dit is opzich een redelijke tijd, alleen kan lastig zijn voor mensen die tot laat moeten studeren of van werk afkomen. Als die iets willen bestellen, moeten zij dus ipv normaal de 1 dag levertijd, rekenen op 2 dagen levertijd. Soms zijn er games die ik graag wil, en 't graag de volgende dag al in huis zou willen hebben. Maar ik moet dus 9 van de 10 keer er 2 dagen op wachten. Dus het zou beter zijn als ze deze tijd ook tot na werktijd van andere mensen kunnen verlengen.

Over communicatie valt weinig te zeggen, aangezien ik geen contact op heb hoeven nemen met Nedgame. Dit komt omdat ik geen problemen heb gehad met de winkel. Dus ik heb het maar een waardering gegeven, en deze hoog gehouden omdat ik in het algemeen gewoon erg tevreden ben over de winkel.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik had hier vier tweedehands games besteld voor ongeveer tien euro inclusief verzendkosten. Ik had dus eigenlijk verwacht dat de games vol met krassen zitten en dat de boekjes ontbreken. Maar wat blijkt, alles is nog in zeer goede staat inclusief boekjes! Er zit zelfs drie maanden garantie bij!

Ook zijn de games zeer snel verzonden. Ik had ze laat op de avond besteld, dus kon ik ze uiteraard niet de volgende dag verwachten. Wel heb ik de games de dag erop ontvangen. Is dus geheel prima verlopen.

De communicatie verloopt ook prima. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een orderbevestiging, en zodra het is verzonden een verzendbevestiging.

Ik ben dus zeer positief over Nedgame en zal er zeker vaker gaan bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bestelling geplaatst op zondag 12e met bevestiging; Maandag 13e verzendbevestiging. Dinsdag 14e ontvangen in een bubblewrap envelop. Netjes.

Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Spelleke besteld en is gegaan zoals het hoort te gaan. Helemaal goed dus.
Communicatie weet ik eigenlijk niet want ik heb niet hoeven te communiceren met ze. De "nvt" score zit er dan weer net niet bij he?


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Had hier Tales of Graces F ( USA import ) gepreorderd en ik verwachte de game pas 16-17 maart. Tot me verbazing lag de game 13 maart al op de deurmat En 13 maart is de release date in Amerika

Uitstekende winkel. QUICK AND CLEAN


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige week Kid Icarus 3DS pre-order geplaatst.
Hierbij werden 24 extra AR kaarten beloofd en waren de verzendkosten gratis.Vandaag al ontvangen,keurig verpakt
en gisteren al een mail gekregen.Wel jammer dat er geen track en trace code in de mail werd vermeld.
Game was perfect verpakt in stevig kartonnen doos en alles is dus ( incl standaard voor 3ds die bij game zit) zonder deukjes ed aangekomen.Heel tevreden over deze bestelling.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Goeie winkel bestelling was ok alleen aan de telefoon waren ze echt onverstaanbaar en erg kortaf maar gaven wel goede info.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:70%
AC Revelations CE voor de 360 besteld, netjes 2 dagen later binnen gekomen. Geen track en trace wat voor een pakketje toch wel fijn zou zijn.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Weer 2 bestellingen gedaan deze maand, beide snel binnen en beide perfect aangekomen. Niks op aan te merken.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een bestelling gedaan van 8 DS spellen, 2 voor mijzelf en 6 voor mijn dochter (verjaardagsgeld). Hier zaten ook een paar tweedehands spellen bij maar alle spellen waren in goede staat. Top dus, pakketje binnen 2 dagen binnen en netjes verpakt.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren 19-4 rond 3 uur Resonance of Fate besteld voor de ps3. 5 minuten later een mail gekregen dat het klaar was voor verzending. Vandaag 20-4 netjes in een bubbelenvelop ontvangen. Zal hier zeker nog eens bestellen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Woensdagavond de LE van de FFXIII-2 soundtrack besteld, donderdagochtend een verzendbevestiging ontvangen, vrijdag afgeleverd door de post. Niks te klagen dus.

(Enige punt wat bij zulk spul wel een klein nadeeltje is is dat er nergens een EAN of ander nummer bij staat. Misschien een tip om bij deze speciale artikelen zo'n nummer erbij te zetten)
Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
The Witcher 2 pre-order geplaatst. Netjes een e-mail gekregen dat ik betaald had en dat de bestelling bevestigd was. 1 dag voor de release kreeg ik een mailtje dat ze hem verzonden hadden, en een aantal dagen later had ik hem binnen. Hij moest naar België verscheept worden, maar dat verliep goed. Eerste ervaring met het bestellen naar België (voorheen altijd Nederland), maar ook dat is hier goed bevallen. Uitstekende webshop, maar over het algemeen ook een van de duurdere.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Woensdagavond vraag gesteld.
Donderdagochtend al antwoord en direct ''gebruikt'' product besteld. Snel daarna mailtje dat het klaar lag voor verzending.
Vrijdag als nieuw uitziend blu-ray'tje ontvangen.

Verzenden was wel net iets duurder dan ik normaal ergens anders betaal.

Super!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Beetje jammer als je een spel besteld en de Platinum editie krijgt zonder dat dat erbij staat. Valt me tegen!


Algemeen:20%Verzending:90%Communicatie:70%
14 Mei: Darksiders & Metro 2033 Double pack besteld
15 Mei binnen!

Gekocht voor een extreem laag prijsje namelijk 14 euro! Snelle service, gewoon toppie!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
lolipopchainsaw voor de PS3 besteld, netjes binnengekregen en ook de download code binnen gehad via e-mail.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
24-06 Ratchet & Clank Trilogy besteld
24-06 Bevestiging van betaling
25-06 Gereed voor verzending
27-06 In huis

Snel, duidelijke emails, geen poespas, gewoon simpele en goede service. Was ook een pre-order dus geen verzendkosten. Game zat alleen niet in seal... verder geen krassen op het schijfje, maar toch ongebruikelijk.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
spellen besteld op vrijdag
zaterdag metalgear op de vita binnen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Eergister Red Dead besteld, gister in huis! Snelle verzending dus, al was het spelhoesje wel gebroken.. terwijl de game toch echt in bubbeltjesverpaking zat. welja, disc deed het nog gewoon, dat was 't probleem niet. Alsnog mailtje gestuurd over die kapotte spelhoes, gelijk antwoord terug en morgen 'n gratis nieuw hoesje in m'n brievenbus!

btw in de winkels ook topservice!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren LA Noire besteld voor 14 euro, vandaag al binnen. Netjes een mail gehad van verzending. Top dus weer.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
1e keer Nedgame maar een prima ervaring.

Zaterdagavonds wat merchandise bestelt. Maandags verzendbevestiging gehad. Toen kwam ik erachter dat naar het verkeerde adres ging(mijn schuld).
Snel een mailtje gestuurd met het goede adres, een uur naderhand reactie dat ze het adres nog gewijzigd hadden. Top dus.

Dinsdags was het pakketje binnen.
De verpakking kan echter wel wat beter, erg slordig verpakt maar gelukkig niks beschadigd.

Al met al een prima ervaring en voor herhaling vatbaar.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
Eerste keer dat ik hier iets heb besteld, maar een goede ervaring.

12-9: Max Payne PS3 besteld
13-9: game bezorgd, netjes verpakt in een bubbelenvelop

Website is prima en overzichtelijk, verzending is op tijd (inclusief verzendbevestiging via de mail) en goed verpakt. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dinsdagavond Homefront voor de playstation besteld voor de mooie prijs van €8,00 inclusief verzending. Afgelopen donderdag perfect ontvangen

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
op een vrijdag skyrim besteld
Er stond bij postorder 1 dag.
Dat was nog waar ook kreeg hem de volgende dag al binnen.
Het zat heel netjes verpakt.
Ik ben zeer tevreden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Binnen 24 uur geleverd, helaas was doosje beschadigd. Via e-mail contact gehad en krijg nieuwe toegestuurd, dat is pas service!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:100%
360 spel besteld en pre order voor pc spel. 360 spel was na een dag binnen (paar weken terug al). Pre Order was vorige week verstuurd maar kwam niet binnen. Contactformulier ingevuld en binnen 3 uur antwoord. Even wachten nog, na een paar dagen vanuit nedgame een mail of het spel binnen was. Helaas niet maar werd die dag nog een nieuwe verzonden. Deze kwam netjes de volgende dag aan.

Heb de verzending op 10 gehouden omdat het een fout van TNT is. Daarnaast ging de communicatie heel netjes en vriendelijk. Top dus.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vandaag een aankoop in de winkel gedaan!

Erg behulpzaam en fijn personeel.

Nu kan ik toch mooi weer met een cheerleader al kettingzaag hakkend door zombies rennen!

ShoopdeWhoop!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Eergisteren laat in de avond een kabel besteld bij nedgame, gisteren netjes een mailtje gekregen dat de bestelling verzonden was en vandaag binnen gekregen.

De verzending was met factuur verpakt in een kartonnen doos zonder verdere bescherming. Opzich niet heel erg want de fabrikant had de kabel al in een stevige verpakking zitten, geen schade dus.

Een 9 voor de verzending omdat je geen Track&Trace code krijgt.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Mijn Microsoft Xbox 360 Rechargeable Battery Pack was de volgende dag al binnen. Netjes!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
heb hier in het verleden regelmatig games gekocht(nieuw en tweedehands) en altijd goede ervaring. Laatste game was Tekken Tag Tournament 2 en die had ik na 1 dag in huis, prima dus.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren voor de 3e keer een gebruikt product besteld.
Na een kwartier een mailtje dat het klaar was voor verzending.
Vandaag wederom een vrijwel nieuw uitziend product ontvangen.
+ Gratis verzonden


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag 18 november Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon voor de Wii besteld.

Tot op heden niets ontvangen. Ik krijg een standaard verhaal over zeven werkdagen wachten en een onderzoek bij PostNL. Die dagen zijn inmiddels verstreken en er wordt momenteel niet op mijn mail gereageerd. Bijzonder slecht en dit ben ik niet van ze gewend.

Afhankelijk van de actie die Nedgame onderneemt pas ik deze review aan. In het verleden altijd goed geholpen en te woord gestaan.

Update:

Ze hebben een excuses aangeboden. Door de sinterklaas drukte hebben ze niet tijdig geantwoord. Spel is alsnog nagestuurd en aangekomen. Zo ken ik Nedgame weer.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Tweedehands game gekocht. Zag er zo goed als nieuw uit! Goed verpakt verzonden, snelle levering + goede game. Dikke 10!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren de Mass Effect 3 Collectors Edition voor een hele mooie prijs besteld. Vanmorgen al ontvangen. Perfect verpakt en doos geseald. Beter kan niet!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
PS3 Super Slim 12 gb besteld. Netjes op te hoogte gehouden via de mail van de status van mijn bestelling. PS3 kwam de dag erna aan, goed verpakt en in goede conditie. Een track en trace code zou het helemaal perfect maken, maar ook zonder heb ik een hele goed ervaring met Nedgame gehad.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Kwam toch niet door nedgame dat het beeldje stuk was,maar door de bezorging dus herzie mijn review voor Nedgame en geef ze drie keer een 8 goeie zaak maar voor special editions ga ik liever ergens anders heen,want met far cry 3 een erg gekreukt boekje is wel een beetje vreemd,terwijl het midden in een doos zit....

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Donderdagmiddag14-2-2013 een statue besteld .
Binnen twee uur de track en trace code en de verzendbevestiging binnen op de mail.

Vrijdag 16-2--2013 binnen. Top dus.
Alleen vond ik het ook deze keer niet optimaal verpakt. Niet slecht maar het kan wat beter. vandaar het puntje aftrek bij verzending en het algemene beoordeling.

Het is voor mij overigens geen reden om hier niet meer bij te bestellen. Zeer tevreden klant.

-edit- verzendkosten waren voor mij trouwens maar 2 euro ipv de standaard 6,95euro


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Bestel altijd mijn pre-orders op Nedgame.

Games komen altijd netjes op de release dag binnen of dagen daarvoor, wat natuurlijk helemaal top is. Communicatie is altijd goed, heb hier ook m'n PS3 online gekocht en op m'n mailtje i.v.m. feestdagen werdt dezelfde dag nog gereageerd.

Sinds kort krijg je ook een Track & Trace code bij je bestelling.

Producten zijn verder wel wat aan de dure kant.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Donderdagavond 2 Dragonball Z spellen besteld.
Vrijdagmiddag rond 12 uur verzendbevestiging
Zaterdagmiddag 1 spel ontvangen.

1 Spel heeft een levertijd van 1-2 weken. Daar wacht ik graag op.

Betrouwbare site. Hier heb ik ook mijn PS3 Ultra Slim 500 GB aangeschaft.

Scherpe prijzen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
24-4 Ass.Creed Revelations Ltd besteld voor 18 euro. Volgende dag binnen. Top dus

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Assassins Creed III Washington Edition gekocht bij Nedgame , de enige shop die deze voor de PC had voor zover ik kon vinden. Nette prijs en snelle verzending.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Fire Emblem Awakening bij Nedgame besteld omdat dit bijna de enige (web)store was met de game op voorraad. Omdat ik op zaterdag met vakantie ging heb ik donderdag gevraagd of het spel inderdaad op voorraad was. Er is mij toen verteld dat de game dezelfde dag op de bus ging als ik voor 16.00 bestelde, dit heb ik dus gedaan.
Helaas pas vrijdagmiddag de verzendbevestiging gekregen en de game kwam dus net 1 dag te laat binnen.
Verder was alles helemaal prima geregeld!


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:90%
Nedgame, Tja.
Het is een GEWELDIGE winkel!

Ik heb hier vele games gekocht.
En ze werden geleverd zoals het erbij stond.

Ook heb ik ze een paar vragen gesteld.
Of ze ook posters verkochten. Helaas niet.
Maar ook of ze games inkochten van mij. Helaas geen PC games want dan kwam ik met een hele stapel.

Ik vind NedGame 1 nadeel hebben,
Ze hebben bijna alle filialen zitten in Midden nederland.
Almere, Utrecht etc.
Ik had het fijner gevonden dat er ook 1 in Deventer/Zwolle zat. Dan kon ik namelijk eerder naar hun toe komen. Inplaats van helemaal naar Apeldoorn te rijden.

Verder helemaal prima. Dus weinig geklaag.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Prima webwinkel! Toevallig voor het eerst een probleempje gehad met de bestelling afgelopen week. Een doos was beschadigd. Hierover heb ik gebeld en kreeg de volgende dag kosteloos een nieuw doosje toegestuurd. Enige minpuntje wat ik wel heb zijn de telefoonkosten als je hun belt, 15 cent per minuut. Je zit gemiddeld toch zeker 3-5 minuten met iemand aan de lijn. Verder zijn het zeer aardige personen die je aan de lijn krijgt met echt verstand van games.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede ervaring. Maandag hier spel besteld. Dinsdag in huis (aangetekend pakket). 1 klein nadeel dat er een klein krasje op de disk zat. Ik denk niet dat Nedgame er iets aan kan doen, want de doos was geseald. Ze willen het wel omruilen, maar dan moet ik alles weer terug sturen. Ben blij dat ik het spel eindelijk binnen heb.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
PS Vita Megapack besteld bij hun. Volgens mij heb ik voor 16.00 besteld, want het lag vandaag al bij de post!
Ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail. Toppertje!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Limited editie 3ds xl besteld en gekozen voor afhalen in leiden. Levertijd was 5-10 dagen, maar na 3 dagen lag hij klaar.
Gelijk een stuk of 15 oude games ingeruild en een oude ds. Eerlijke prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Hier een speciale editie besteld van een PS3 game. Was niet bepaald tevreden met de verzending. Had de game wel snel binnen, alleen was het nogal matig verpakt. Dus het kartonnen omhulsel was helemaal beschadigd. Dit had veel beter gekunt. Kon deze ook niet meer omruilen omdat het de laatste was. Had ze hierover ook nog gemaild. Kreeg alleen een berichtje dat ze het zouden doorgeven aan de post order afdeling. Geen eens een excuus ofzo. Dat is wel teleurstellend. Nee, Nedgame is niet mijn bedrijf. Het is omdat het niet anders kon anders had ik er om te beginnen al niet besteld.

Algemeen:70%Verzending:30%Communicatie:40%
Van de week Xenoblade Chronicles besteld stond 8-15 dagen leveringstijd voor. Maar tot mijn grote verassing had ik hem in 4 dagen al op de deurmat liggen!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
wwe 2k 14 binnen kon niet wachten
dankje nedgame heb er nu paar uur in het spel zitten


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Normaal ben ik niet zo van de reviews schrijven, maar de boys van de nedgame in gouda verdienen een goede review.

De eerste keer dat ik belde hebben ze me super geholpen met de PS4 preorder, gezien ik niet voor de aangegeven tijd langs kon komen om de deposit te betalen hebben ze een uitzondering gemaakt en kon ik deze later betalen. Toen vond ik het al tof van ze... maar nu.

Ik belde even om te vragen of ze de killzone bundel binnen kregen en of ik te upgraden was naar deze bundel. De meneer keek even in de PC en vertelde me dat hij deze al op de bundel gezet had van de week omdat ik nu alles los had besteld en het op deze manier flink wat zou schelen voor me. WAT EEN BAAS _O_

Echt geweldige service dit, ondanks dat gouda een stuk uit de richting voor me is, weet ik wel waar ik voortaan voor mn games heen ga!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren na een teleurstellend bericht van een andere gameshop mbt een preorder, heb ik Ys Memories of Celceta hier besteld. Meteen een berichtje daarna van dat ie verzonden is. Vandaag lag ie al op de mat. Echt een lifesaver, al jaren klant hier en stellen nooit teleur!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
3 used games besteld gisteren. Na de paypalbetaling werd ik teruggestuurd naar het betalingsgedeelte van de website i.p.v. een afgeronde bestelling wat vreemd was omdat ik wel de bevestigingsmail van paypal had. Klantenservice gebeld die in eerste instantie niet voor de oplossing konden zorgen omdat het betalingsgedeelte en de klantenservlice 2 losse takken zijn maar uiteindelijk kreeg ik alsnog van nedgame zelf een bevestigingsmail dus alles liep goed. Vandaag netjes verpakt de games ontvangen, het boekje bij 1 game ontbreekt dus daar heb ik nog een mail over gestuurd maar ik ga ervan uit dat dit nog netjes opgelost wordt. To be continued...

Update: mail retour gehad, blijkbaar staat er ergens in de voorwaarden dat boekjes kunnen ontbreken. Aangezien ik altijd alle voorwaarden doorlees zoals iedereen in deze wereld heb ik hier overheen gelezen......
Volgens de regels hebben ze helemaal gelijk maar klantvriendelijk is anders.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:60%
Gisteren een Premium Edition besteld vandaag al ontvangen in een bubbelenvelop . Netjes dat je ook een bericht krijgt wanneer ze het hebben verzonden super.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag 7 februari tweedehands "Ultimate Marvel vs Capcom 3" bestelt. Ik kreeg maandag bericht dat mijn pakketje was verzonden en dinsdag lag hij netjes op de deurmat.

Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb hier de Dark Souls 2 C.E. besteld, helaas kwam die in een te groot aan ZONDER enige opvulmateriaal. Waarom ze dat doen weet ik dus niet. Als gevolg was dus de C.E. beschadigd aangekomen waardoor ik het moest retourneren.

Het hele verhaal uitgelegd via e-mail, waarna ik een standaard antwoord op kreeg met een postadres zonder enige kostenvergoeding voor de verzendkosten.

Kort daarna het verhaal hier op Budgetgaming vermeld via het Nedgame topic. Waarbij ik daarna toch vrij direct benaderd werd door een Nedgame medewerker met alsnog een antwoordnummer voor een kosteloze verzending. Maar toch wil ik erbij vermelden dat het erg onduidelijk is om de retour adres via de website terug te vinden.

Het duurde gelukkig maar 2 dagen voordat ik het geld terug op mijn rekening had staan. Dat vindt ik dan weer wel top van Nedgame.


Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:70%
Aiden Pearce figurine besteld. Doos was alleen omhuld in een dun plastic zakje verder geen opvulmiddel of whatsoever.

Twee lichte deukjes in de doos, dus misschien is het handig om ook een optie toe te voegen voor degelijke verpakking.


Algemeen:60%Verzending:50%Communicatie:90%
Het is een hele goede website om games te kopen. Ik heb daar South Park Stick of Truth gehaald. Ze importeren ook games en consoles uit het buitenland. Bij nedgame kan je nu al zelfs de Xbox one halen. De verzending is ook goed. Als je iets voor 16:00 bestelt is het de volgende dag binnen. Alhoewel moet je wel verzendkosten betalen maar dat is maar 1,95

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Top service als we het vergelijken met andere webshops (zie review Bigu!).
Komt zijn afspraken na en als er staat dat iets op voorraad is, dan is deze ook echt op vooraad!. Heb 3x games besteld waarvan 1 een pre-order. Kreeg alles netjes op tijd geleverd.

Een dikke aanrader!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Pas geleden hier Ryse: Son of Rome + Xbox Juan Play & Charge kit besteld!

Ben al jaren een groot fan van Nedgame en ook dit keer hebben ze me niet teleurgesteld!

Perfect weer!

10/10


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag avond Assassin's Creed: Black Flag Skull Edition voor de PS4 besteld en vandaag netjes verpakt in huis. Netjes op de hoogte gebracht van de verzending per mail. Precies zoals het hoort!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
PS4 besteld, maar ergens anders sneller binnen. Annuleren was geen probleem en kreeg zeer snel antwoord

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vrijdag TLOU besteld om 15.50 en zaterdagmiddag al ontvangen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Voor een erg mooie prijs Injustice Gods Among Us (Collector's Edition) besteld voor de Xbox360 en een Link (FIGMA) figure. 's avonds om 10 uur besteld, de volgende dag verzonden. Zeer netjes verpakt en de dag erna binnen, goed op de hoogte gehouden via de email incl track&trace nummer.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik vind nedgame wel een goede winkel.
De communicatie is goed.
Als je een pre order wilt annuleren kan dat ook makkelijk

Ordernummer: 20045667


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Afgelopen week 2 films op blu ray besteld bij nedgame . Communicatie door emails en snel en goed en ook de site is overzichtelijk. Bestel hier niet zo heel vaak maar als ik bestel is mijn ervaring wel keer op keer goed. Dus zeker een winkel waar ik vaker ga bestellen.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Bestelling van een figurine.
Ik heb gekozen om het af te halen omdat het versturen van dit soort producten best risicovol is maar het is uiteraard altijd leuk om in deze winkels je even te verheerlijken aan alle games/merchandise dus dat is geen straf.

Ik kan over de verzending dus in dit geval niet echt oordelen.

Zijn niet altijd de goedkoopste maar in dit geval dus wel vandaar deze bestelling.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden mbt je bestelling en vragen over de bestelling worden spoedig beantwoordt.

Top dus.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%
Prima website. Vooral het feit dat tweedehands games worden aangeboden via de webwinkel is een pluspunt. Heb ooit Ocarina of Time 3DS gesteld, waarop een levertijd stond van een aantal dagen. Vervolgens gewoon de dag erna in de bus liggen!

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb een paar maanden geleden bij het filiaal in Arnhem de PS Vita game Danganronpa gekocht. Waar andere winkels hem niet meer op voorraad hadden, had Nedgame ervoor gezorgd dat er nog meerdere exemplaren op voorraad waren! En ook nog eens voor een goede prijs en met goede service.

Bonnummer: 7658039


Algemeen:90%Verzending:60%Communicatie:90%
Laatst de Tales of Xillia 2 CE gekocht, prima aangekomen!

Bon: #20067498


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Éen van de fijnste online game winkels ze hebben een erg breed assortiment en zijn altijd up to date, ik was dan ook super blij dat ze als één van de eerste de limeted editions van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha saphire ter beschikking hadden beide exemplaren direct besteld, geen verzend kosten of onnodig gedoe met achteraf betalen en ik kan nu al garanderen dat deze op release date keurig verpakt aangeleverd worden TOP!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede service, leuke pre-order acties. Verder hebben ze ook leuke merchandise artikelen. ik heb hier al vaker besteld en nooit problemen gehad!

Order: 20046830


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede service en snelle levertijden. Was op zoek naar leuke en net te dure spellen, zodoende bij Nedgame uitgekomen. Uitermate tevreden mee. Aan meerdere van mijn vrienden aangeraden, welke ook uiterst tevreden zijn met de snelle service.
Zeker een webwinkel om bij terug te komen!


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Tijdje terug de Limited Edition van Tales of Xillia besteld. Alles was perfect verlopen, spel op tijd binnen en netjes verpakt.
Ik heb nu Super Smash Bros. 3DS besteld en verwacht zoals hiervoor weer een goede service!

Ordernummer 20022789


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Een erg klantvriendelijke en nette winkel.
De verzending wordt goed ingepakt en ook snel verzonden.
Er werkt net personeel en ze zijn ook erg klantvriendelijk.
Heb een keer Skyrim Legendary Edition gekocht en deze kwam zonder sleeve, heb ze gemaild en alles werd in een kwestie van 2 dagen zeer netjes opgelost!
Ze hebben altijd goede prijzen en ik ga er ook altijd heen wanneer ik in Nijmegen ben.
Al met al een enorm toegankelijke en leuke winkel!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Altijd als er een game uit komt die ik per se wil hebben, ga ik meteen naar Nedgame.

Vaak hebben ze een limited edition daarvan en zo niet, dan hebben ze altijd nog de actie dat als je een game pre-ordered dat je niet voor de verzendkosten hoeft te betalen. Vaak zijn de games ook 5 euro goedkoper dan in de andere winkels, zodat de spellen nog steeds goedkoper zijn dan ergens anders, ook als je wel verzendkosten moet betalen. Het feit dat ze de spellen dan ook nog eens een dag eerder leveren als je ze hebt ge-preordered maakt het helemaal perfect.

Ook kan je makkelijk contact met ze opnemen als er iets niet helemaal goed is gegaan of als je vragen hebt over bepaalde games. Meestal beantwoorden ze je vraag binnen 3 werkdagen, wat ik zelf erg goed vind en waar ik al meerdere keren gebruik van heb gemaakt. Het is dus erg handig om een account aan te maken en die vaker te gebruiken op hun website.

Het nieuwste spel wat ik bij Nedgame heb bestelt is Hyrule Warriors en ik ben heel erg tevreden met dat spel.

Kortom: Ik raad Nedgame aan iedereen aan die in Nederland woont en z'n spellen goedkoop en snel binnen wil hebben, met soms wat extra's!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Deze week nog Fire Emblem: Awakening gekocht voor de 3DS bij Nedgame, voorheen ook andere games en (handheld) consoles aangeschaft waarvan 1 tweedehands, die tot op heden nog uitstekend werken! Ondertussen is Nedgame gewoon een standaard begrip voor mij geworden, het is fijn overzichtelijk, snel, en gewoon vertrouwd. Ordernr: 20076572

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Al ben ik het niet altijd eens met de prijzen die ze hanteren (met name voor retro en import games) - zijn ze altijd snel met verzenden en accuraat in de beschrijving over de staat van een tweedehands object.

De winkel zelf is erg overzichtelijk.

De laatste bestelling met used games heb ik ook weer in perfecte staat thuis bezorgd gekregen. Communicatie is niet nodig geweest.

Van vorige orders ben ik wel een goede afhandeling bij problemen met een bestelling gewend van deze winkel.

Ordernr. #20028263


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Toffe winkel, kwam er vroeger ook persoonlijk (Apeldoorn), maar online bestellen is het makkelijkst. Nooit problemen en altijd goede klantcontact!

Ook nu met de laatste order, prachtige AC edition!

Mijn ordernummer: #20073918


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Deze winkel steekt met kop en schouders boven andere gamewinkels uit!

Hun assortiment veel uitgebreider dan andere gamewinkels. Je kan er games vinden van meer dan 25 jaar geleden maar ook de collectors editions van de nieuwste games.

Ook hebben ze special editions van allerlei games die je normaal niet tegenkomt. Plus een brede selectie van merchandise. Dat hoef je natuurlijk niet allemaal te kopen maar het is leuk om een kijkje te nemen in de winkel om te zien wat voor bijzonders ze hebben.

Als je op zoek bent naar een limited edition dan heb je grote kans dat je hem nog kan krijgen bij Nedgame wanneer hij ergens anders uitverkocht is. En mocht je via internet bestellen dan heb je vaak je bestelling de volgende dag al in huis. Zelf bestelde ik de strategy guide van Tales of Xillia 2 en die bezorgden ze al voor de release van de game!

Het personeel is ook altijd vriendelijk, behulpzaam en ze hebben veel achtergrondkennis, dus je kan er altijd terecht met vragen.

Ordernummer 20068118


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Erg goede winkel, voor al e game benodigdheden.
Goede service en erg groot assortiment.
De webshop is ook overzichtelijk en goed up to date.

Zeker een aanrader voor alle gamers.

ordernummer: 7708923


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Onlangs twee nieuwe PS3 controllers en de game Child of Light besteld. De bestelling heb ik in het weekend geplaatst en ik kreeg maandag de verzendbevestiging van het eerste deel van de bestelling. De spullen waren stevig doch zeer compact verpakt. Later in de week volgde er een tweede levering op exact dezelfde wijze. Nu heb ik eindelijk vier controllers voor wanneer de vrienden langskomen.

Bestelling is goed verlopen en ik zal hier zeker vaker terugkeren (via de website of een van de vestigingen). Een veel betere ervaring dan die uit het verleden.

Factuurnummer: 7705650


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik stond verbaasd van de snelle levering van gebruikte games van Nedgame. Ik had zelf Alice Madness Returns op een vrijdagochtend besteld. Bij de leveringsinformatie stond erbij dat die een levering had van 8 tot 15 werkdagen, tot verbazing kwam deze al de dinsdag gelijk binnen.
De game was netjes verpakt in een bubbeltjes enveloppe en in zeer goede staat.
Echter heb ik dit spel via de webwinkel besteld, maar ik vind het ook erg leuk om naar jullie winkel te gaan. Zelf ga ik altijd naar Amersfoort, omdat ik daar dichtbij woon. En vind het gewoon leuk dat er nog echte gamewinkels bestaan, waar ze action figures in vitrines hebben en allerlei game accessoires.
Ordernummer: 20040915


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen. Vaak vind ik hier de games die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Naar mijn ervaring vriendelijk personeel dat graag de tijd voor je neemt in de filialen Arnhem en Nijmegen. Dit onderscheid Nedgame van vele andere (online)winkels. Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen. De verzending is vlot en games worden goed verpakt om schade te voorkomen! Kortom, goede service!

Ordernummer: 20054870


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Prima winkel.

Heb er eerder wel eens besteld, kwam altijd vrij snel binnen en netjes verpakt.

In de winkel vind ik deze winkel wel beter. Voor online gezien is Nedgame namelijk erg duur. In de winkel lopen mensen rond die voldoende van games weten.

Prima shop dus, maar zit er 1 in de buurt, ga er dan beter gewoon langs.

Ordernummer 12200623


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb laatst (20-09-2014) een Nintendo 2DS gekocht bij Nedgame in Utrecht. Ik zat heel erg te twijfelen tussen die en een Nintendo 3DS. De jongen in de winkel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd, want ik zou ontzettende last hebben gekregen van de 3D-functie. En als ik geen gebruik maak van de 3D-functie is een Nintendo 2DS natuurlijk een uitkomst (scheelt ook veel geld!). Zonder zijn hulp was het niet gelukt! Ik ben ontzettend blij met de aankoop en de fijne prijs-kwaliteitsverhouding bij Nedgame. In 1 woord: TOPPER!!
Bonnummer: 7708646


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik ben al jaren op zoek naar de limited edition Legendary Steins van World of Warcraft. Ik had niet verwacht ze ooit nog in een winkel tegen te komen. Maar ik was afgelopen mei door de shop pagina van Nedgame aan het bladeren (OMG wat hebben zij veel) en na een uur zie ik ineens dat zij de steins nog hebben, en dan ook nog goedkoper dan ze gemiddeld waren. Dus ik heb DIRECT zowel de horde als de alliance besteld. Ik was wel bang voor het vervoer, maar alles was heel netjes en stevig ingepakt en ik had ze heel snel binnen. Dus als je merchandise zoekt (of software) dan raad ik Nedgame zeker aan. (ordernummer 20049947).

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:80%
Nedgame is een gameshop waar ik altijd zeer tevreden over ben, en zij verdienen een goede review

Ik heb een tijd bij nedgame een playstation 4 + watch dogs besteld. Ik kon mijn bestelling snel ophalen en de service was erg goed. Er werd goed geholpen en de werknemers waren zeer vriendelijk. Mijn complimenten! ordernummer: 20051976

Nedgame is een winkel die zeker aan te raden is!


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:80%
Blijft toch mijn favoriete gamewinkel in Arnhem, Gamemania volgt. Altijd handig online reserveren en in de zaak afhalen, goede service en aardige medewerkers.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Bayonetta 2 First Print Edition gisteren binnengekregen. Niet erg optimaal verpakt, slechts wat enkel schuimpapier. Ook toen ik het een maandje terug bestelde, ging er iets mis en ontving ik niet gelijk een bestellingsbevestiging nadat ik met PayPal had betaald. Rechtgezet na een mailtje naar de klantenservice en een vlug antwoord. Dat zat in ieder geval goed !
Ook hogere prijs dan bij sommige retailers, wat natuurlijk wat minder is.
Verder alles opgelost en prima ontvangen.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:80%
Xbox One Console zonder Kinect (import) + Forza Motorsport 5 besteld en meteen betaald. Nadat ik op andere sites de Xbox One + Halo: The Master Chief Collection bundel t.w.v. €399 zag staan wilde ik de 1ste bestelling veranderen en als dat niet ging annuleren (hij was middels niet verzonden en is dus geen moeite). 30 min na mijn bestelling gemaild, omdat ik momenteel geen telefoonbereik heb. Is de originele bestelling toch enkele dagen na bestelling verzonden en kreeg ik pas na 4-5 dagen reactie terug.

Kon het wel retourneren, maar ik heb slechte ervaring met terugzenden, omdat ik dan steeds achter mijn geld moet aangaan en pas na enkele weken (als ik het krijg) het geld terug krijg.


Algemeen:50%Verzending:60%Communicatie:30%
Gisteren bij Nedgame de collectors edition guide van Zelda A Link Between Worlds opgehaald. Eenmaal thuis uit de seal gehaald, zit er een hele grote beschadiging aan de achterkant, het karton laat zelfs los.

Ik heb een mailtje gestuurd naar ze om te vragen hoe dit kan worden opgelost, krijg ik dit zojuist terug:

Beste Stephanie,

Helaas kan ik het exemplaar niet voor je omruilen, inderdaad.
Soms komen guides al beschadigd binnen op hoofdkantoor. Dit gebeurd dan tijdens het verzenden.
Ook kan het niet meer geruild worden, omdat de guide al uit de seal is gehaald.
We krijgen helaas wel eens vaker guides binnen die door het verzenden beschadigd zijn geraakt.

Excuses voor het ongemak.Edit: gisteren uitgebreid mailcontact gehad met zowel het filiaal als het hoofdkantoor en uiteindelijk tot een oplossing gekomen dat ik de helft van mijn aankoopbedrag (15 euro) contant terugkreeg. Dit daarna gelijk bij het filiaal opgehaald en excuses gekregen vanwege de gang van zaken. Ik zal er in ieder geval niet meer zo snel iets kopen, dat deed ik al niet vanwege eerdere problemen in het filiaal maar ik dacht wat kan er mis gaan met een boek, uiteindelijk genoeg om deze winkel voorlopig even te mijden.


Algemeen:40%Verzending:50%Communicatie:40%
Ergens in Januari een preorder geplaatst voor een New 3DS met Majora's Mask en Skull Kid figure. In de week van de release een ticket gemaakt om te vragen of een preorder ook daadwerkelijk betekend dat je alles op de release in huis hebt. Binnen 3 minuten had ik al bericht terug en werd duidelijk uitgelegd dat hun preorders aangeboden worden nadat de fabrikant de aantallen vastgesteld heeft, dus kunnen ze nooit meer preorders dan producten krijgen.

Ik kreeg 11 feb bericht dat mijn bestelling 's avonds verzonden zou worden. De volgende dag, een dag voor de release, had ik alles binnen.

Kudo's voor de zeer goede en snelle communicatie en verzending.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Hori NES controller case voor New 3DS XL en XL cradle besteld, alles helemaal zoals het hoort te gaan en perfect binnengekregen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier de collector's edition van Final Fantasy Type-0 HD besteld. Dag voor release datum al binnen gekregen. Helaas heb ik als vele anderen de Benelux versie ontvangen met de Franse manga.

Vandaag ineens de Engelstalige versie ontvangen in de bus van Nedgame. Top service!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ness en Pacman amiibo gister besteld en vandaag al geleverd, 3 dagen voor officiële release.

10 voor verzending en 10 voor communicatie, 7 voor een hogere prijs dan algemeen gangbaar. Dat is spijtig doch nog net acceptabel voor mij, maar daarom wel een 7 voor algemeen.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:100%
Amiibo besteld en volgende dag geleverd (in Belgie).
Bestelling ging dus vlot.
Maar (!) de amiibo werd los in een doos gedropt, zonder iets van bescherming.
Waardoor hij vrij heen en weer kon bewegen. Onprofessioneel.
Een wonder dat hij zonder beschadiging is toegekomen...
Daarom slechts een 6 voor levering: uiterst snel, maar een dikke onvoldoende voor de verpakking ...


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:100%
Na lang gecommuniceerd te hebben via het ticket systeem over een niet ontvangen pakket en een ongeldig adres, uiteindelijk geld terug gekregen.

Over het algemeen zeer tevreden met Nedgame maar vind heel jammer dat ze je adres niet checken alvorens je iets laat opsturen (dubbelcheck dus je adres, sommige browsers vullen dingen automatisch aan terwijl dat niet altijd de bedoeling is). Dit heeft bij mij toe geleid dat een pakketje niet goed is bezorgd.

Nedgame heeft gereageerd op al mijn tickets maar soms moest ik een nieuw ticket aanmaken omdat op het oude niet meer gereageerd werd. Ik heb de indruk gekregen dat intern tickets soms dicht gaan terwijl ze in werkelijk nog actief zijn, maar ik weet niet of dit daadwerkelijk zo is.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:80%
Een speciale editie besteld van een game, die is snel verzonden en snel bezorgd. Helaas had ik de bezorger op zaterdag misgelopen en kon ik mijn zending bij PostNL niet wijzigen naar afleveren op het postkantoor maar dinsdag had ik het pakket toch binnen gekregen.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Mijn 1e bestelling bij Nedgame.nl, een tweedehands Blu-ray. Gunstig geprijsd, vlot geleverd, goed verpakt, blu-ray in goede staat.

Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
's Avonds een vraag gesteld via de website, de volgende ochtend rond 8 uur meteen al een reactie. Naar aanleiding van de goede reactie meteen mijn bestelling geplaatst en de volgende dag was het (goed verpakt) in huis.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren had ik bij deze winkel een zilveren Mario en een Bowser Amiibo besteld en betaald via Paypal. Ik kreeg direct netjes een orderbevestiging in mijn mail. Er was naar mijn idee iets mis gegaan met de betaling, want na de betaling wilde ik via Paypal terug gaan naar Nedgame maar de pagina wilde niet laden. Dus na een tijdje maar weg geklikt ondanks dat het niet de bedoeling was en zelf weer terug gegaan naar Nedgame. Daar aangekomen kreeg ik een pop-up dat er iets mis gegaan was bij de betaling.
Dus ik begreep er niet zo veel meer van. Direct even contact gezocht via hun berichtsysteem (hulde voor dit systeem, werkt echt supersnel) en gevraagd of de betaling nu wél of niet door was gekomen. Binnen twee uur reactie gehad dat de betaling was doorgekomen en dat het in orde was, wat natuurlijk ook de bedoeling was.
Iets meer dan drie uur na mijn bestelling een mailtje gekregen dat de bestelling was verzonden, met track&trace code en de info dat deze vanaf ± 20.00 te volgen was.
Vanmiddag rond 15.00 kreeg ik mijn Amiibo's netjes verpakt binnen.

Ik ben helemaal tevreden over de gang van zaken, de snelle verzending en de manier hoe je op de hoogte wordt gehouden. Als ik iets nodig heb, dan kom ik hier zeker weten terug.
Bedankt Nedgame, voor deze goede ervaring.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Sony Wireless Stereo Headset besteld. Binnen een dag geleverd. Voldoende updates voor de orderstatus. Verpakt in een ruimere doos zonder opvulling, dus dat is een minpuntje.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
GTA IV voor PS3 besteld, 2e hands, die is bij hun een keurige 5 euro.excl verzenden. Ik krijg hem binnen,zonder boekje en map. Ik vraag of deze kunnen nasturen, maar als antword krijg ik dat, hun bij inruilen en verkopen, geen onderscheid maken in wel of geen boekje. Ik had een mailtje moeten sturen of er een boekje bijzat of nieuw moeten kopen. Heel matig, ze hebben zat GTA IV's liggen en proberen natuurlijk eerst die versies zonder boekje te slijten,zeker als er niet na gevraagd wordt. Slechte service!
Mail antwoord, was snel, dus dat is goed, maar het gebrek aan communicatie op hun site, dat er mogelijk geen boekje bij zit, trekt dit weer omlaag. verzending was snel


Algemeen:40%Verzending:100%Communicatie:50%
Heb via Nedgame een pre-order geplaatst voor Mario Tennis Ultra Smash. De game werd tijdig en netjes verzonden, maar bleek helaas niet aan mijn verwachting te voldoen. Daarop heb ik Nedgame gecontacteerd om te kijken of ik de game terug kon sturen of kon ruilen. Dat was helaas niet mogelijk, omdat ze enkel games terugnemen die nog in het plastic zitten.

Toegegeven, ze communiceren dit op hun website maar ik vind het naar vaste klanten toe niet top. Ik zal in de toekomst zeker nog bij Nedgame bestellen, maar enkel als ik 100% zeker weet dat ik de game niet terug wil sturen. Je hebt anders bij Nedgame helaas geen mogelijkheden tot ruilen etc.

Mijn eerste mindere ervaring met Nedgame, verder jarenlang tevreden geweest.


Algemeen:60%Verzending:100%Communicatie:70%
Sinds lange tijd weer een keer wat bij Nedgame besteld. Het was op Black Friday "Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate" en "Kid Icarus + Hardware Stand" voor de 3DS, keurig op tijd en perfect verpakt en gesealed ontvangen. Duidelijke communicatie via de mail, gewoon zoals het hoort en dat voor een topprijs

Ik ga hier weer meer bestellen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zondag The Order 1886 Collector's Edition besteld voor een leuke aanbieding prijs. Maandagochtend meteen bericht gekregen dat het spel was verstuurd en ook netjes op Dinsdag het spel ontvangen. Spel was netjes verpakt in een doosje. Top prijs, top verzendtijd en verpakking!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige week vrijdag de dualschock 4 anniversary edition besteld. Vrijdag bestelbevestiging ontvangen, maandag verzendbevestiging ontvangen en disdag in huis. Netjes binnen twee werkdagen ontvangen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Dit is alweer de zoveelste keer dat ik bij Nedgame pre-order en de zoveelste keer dat ik super tevreden ben met mijn aankoop. Had twee weken terug Xenoblade X besteld voor 55 euro, had wat geld over dus ik dacht ik neem even een CD van Video Game Live mee. Voor 22:00 besteld en Video Game Live de volgende dag netjes in huis. Prima ingepakt en onbeschadigt in huis. Eergisteren netjes rond 2 uur een mailtje gehad dat Xenblade verstuurd was en de volgende dag netjes in de brievenbus. Helemaal netjes verpakt in bubbeltjes plastic en alles.

Pre-order hier altijd mijn games en collectors editions, nooit problemen mee gehad. Geweldige zaak, ga zo door, ik ga hier zeker weer bestellen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Zoals altijd gister weer een email gekregen dat Xenoblade Chronicles X klaar lag en zojuist opgepikt. Altijd vriendelijke medewerkers en als je vragen hebt ze helpen je altijd prima!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Limited edition bundel perfect aangekomen..
Netteen snelle communicatie as je een vraag stelt via de mail..

T was mijn eerst bestellingen bij hun en zeker niet de laatste


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige maand Tearaway Unfolded: Special Edition besteld. Na een aantal jaar zonder bestellingen, door fouten omtrent het verpakken van CE's, heb ik maar weer eens een poging gewaagd.

Ditmaal werd het perfect geleverd, het was uitmuntend verpakt!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Eind van de middag een bestelling geplaatst voor een Hori Screen Protector voor mijn 3DS XL en heel kort erop een verzendbevestiging ontvangen. De volgende dag vroeg kreeg ik de bestelling netjes verpakt binnen. Kortom, zoals altijd geweldig! Zowel het assortiment als de bezorging zijn top.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Amiibi figuurtjes besteld, volgende dag binnen. Top !

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Onlangs een Final Fantasy type-0 collectors edition met extra's gekocht.
Een boek was in het frans wat engels had moeten zijn.
Dit is onmiddellijk door Nedgame nagezonden
Prima service dus


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
De nieuwste lading Animal Crossing amiibo besteld met een shortama, en de volgende dag al binnen. Super snel, en erg blij mee!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gister Rare Replay besteld, vandaag binnengekomen, helemaal goed dus :-)

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
1e paasdag FFX-X2 HD Remaster besteld. Dag na Pasen in huis. Goed ingepakt verzonden en goed op de hoogte gehouden.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Met Pasen Forza Horizon 2 besteld, 2 dagen later in huis. Top !

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Eergisteren Quantum Break besteld en de Hearts of Stone Expansion van The Witcher 3 (ivm Gwent kaarten). Deze er gelijk bij gedaan zodat er gratis verzending zou zijn door de pre-order van Quantum Break.

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Daaruit bleek echter wel dat ze de pakketjes apart gingen versturen: Quantum Break plus extra Steelbook als brievenbuspost en HoS in een doosje via pakketpost. Qua logistiek is dit natuurlijk niet zo handig. Mij maakt dit niet uit maar Nedgame had zich wat kosten kunnen besparen door het allemaal in één pakketje te doen. Stond ook op één ordernummer. Beide pakketjes waren echter wel goed verpakt. Brievenbuspost netjes in bubbeltjes envelop en pakketje was goed voorzien van opvulling.

Zeer tevreden; 9 voor de verzending omdat het wat slimmer had gekund vanuit Nedgame, maar hier had ik zelf geen last van haha.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Onder andere recent République: Contraband Edition [PS4] en een aantal Disney Infinity 2.0 figures besteld, alles netjes een werkdag later binnen en uitmuntend verpakt!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een bestelling snel ontvangen, alles was geseald en goed verpakt. Zeer tevreden.

Engelse versie van Final Fantasy Type-0 manga bij mijn collectors editie gekregen.Top.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 21/04 Killzone Visual Design Artbook besteld bij Nedgame.

En op 22/04 prima verpakt geleverd (België). Boek ontvangen in uitstekende conditie. Eerste, maar zeker niet de laatste bestelling bij deze winkel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ratchet & Clank gepreorderd bij Nedgame.

Kwam een dag eerder dan de releasedatum wat altijd prettig is.
Hoesje bleek bij aankomst stuk (door de post) ondanks de bubbeltjes envelop maar er werd netjes een vervangend doosje toegezonden.

Mijn enige minpunt is dat ik de bestelling eerst wilde annuleren omdat hij ergens anders goedkoper werd aangeboden (Budgetgamer hè) maar dat ze vervolgens het betaalde bedrag op je Nedgame account zetten en als je het retour wilt op je bank je dat dan weer via je account moet laten overboeken.
Deze omslachtigheid vond ik zodanig dat ik alsnog de game bij Nedgame besteld heb.

Voor de rest prima qua communicatie.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:100%
Zeer goede site!! Heb hier in Februari de Doom collectors edition ge pre-ordered. Vanmorgen (12 mei, 1 dag voor de release) netjes een mail in mijn postvak gekregen met bevestiging dat hij is verzonden en een track & trace code erbij. Geweldig!!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Had in April de tweede levering van de Limited Edition van Fire Emblem Fates besteld, er werd gezegd dat deze 10 juni zou binnenkomen. Heb hem vandaag 12 dagen te vroeg ontvangen, dus ik ben dik tevreden!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vanaf de eerste mogelijkheid, Witcher 3 DLC Blood and Wine voor de PS4 besteld. Komt op 31-5 uit, maar lag op 28-5 al klaar (had gekozen voor afhalen). Was na bestellen in prijs verhoogd, maar kreeg m mee voor het lagere bedrag.
Jammer dat ik m nog niet kan spelen, maar dat komt door PSN!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Top winkel had Fire Emblem Fates Limited Edition 2e levering besteld. Naar verwachting zou ik hem pas halverwege juni kunnen ophalen, maar kreeg 1 week na de 1e levering al bericht dat ik hem kon ophalen!
Site is duidelijk, je kan op diverse methoden betalen en ze communiceren goed! Kreeg een sms, e-mail en zelfs een telefoontje toen ik hem kon ophalen.

Zeker een aanrader


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Duidelijke website , scherpe prijzen. Goede en snelle afhandeling van de bestelling. 's avonds besteld en volgende dag in huis. Klein puntje voor eventuele verbetering : Het artikel lag gewoon los in de doos , en de omdoos was een stuk groter dan de verpakking van de console. Het gebruik van wat extra beschermend opvulmateriaal zou ( zeker bij deze wat duurdere artikelen) geen overbodige luxe zijn geweest.

Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Gebruik gemaakt van het inruilsysteem. Kreeg netjes een pakbon en verzendlabel, een dag nadat ik het pakketje had verzonden stond het beloofde saldo al op mijn account.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Met Nedgame heb ik een beetje een haat/liefdeverhouding...

Over het algemeen hebben ze een overzichtelijke website en een groot assortiment, en ook veel merch die je niet zomaar ergens anders vindt. Hun prijzen zijn eerder aan de hoge kant, maar met bestellingen van nieuwe spellen en merch heb ik nooit problemen gehad. Handig is dat je bestellingen ook kunt ophalen in één van hun stuk-of-tien echte winkels, ook daar heb ik grotendeels goede ervaring mee.

Sinds een tijdje heeft Nedgame een online inruilsysteem voor het inruilen van tweedehands spellen. Dat werkt op basis van de barcode op spellen, en is op zich prima zolang de barcode ook herkend wordt (in mijn ervaring: ongeveer 80% wel, maar 20% ook niet). Waarschijnlijk doordat Nedgame zeker voor tweedehands hoge prijzen vraagt, is het inruiltegoed dat je kunt krijgen op het oog vaak ook niet verkeerd. Er zitten alleen wel een paar addertjes onder het gras, en dat is waar de irritaties beginnen:

1. Je moet op eigen kosten de spellen naar hun hoofdkantoor sturen. Dit merk je pas op het ALLERLAATSTE moment, nadat je op 'akkoord' geklikt hebt op hun voorstelbedrag. Dan wordt je namelijk vriendelijk verzocht om de spellen naar hun adres op te sturen, en dat is GEEN antwoordnummer. Over frankering en de kosten daarvan geen woord, terwijl dat voor bijvoorbeeld een spel waar je 5 euro (aan tegoed) maar 3 euro aan postzegels voor moet plakken een behoorlijke kostenpost is!

2. Bovendien is het tegoed dat je krijgt ook echt dat: TEGOED dat je in de WEBwinkel kunt gebruiken. NIET in de gewone winkels, en (al zeggen ze dat er niet met zoveel woorden bij) zelfs niet bij bestellingen die je ophaalt in een gewone winkel! Dit betekent dus dat je altijd nog vast blijft zitten aan 1,95 verzendkosten.

3. Daarnaast is het feit dat je dus ECHT GELD moet uitgeven aan postzegels om tegoed voor je games te krijgen op zich al een irritatie!

TIP VOOR NEDGAME: Laat mensen kiezen of ze spellen in een winkel afgeven, of ze voor een paar euro minder tegoed naar een antwoordnummer sturen. Dus verder gratis.
Dat is een stuk eerlijker en klantvriendelijker! En natuurlijk moet het tegoed ook gebruikt kunnen worden in de winkel, of in ieder geval voor orders die je in de winkel ophaalt.

Maargoed, ondanks dat allemaal had ik toch een paar keer wat oude spellen ingestuurd en wat tegoed opgebouwd. Daarmee heb ik (op 2/8 ) een tweedehands spel gekocht. Dit is de order waar ik nu een review over schrijf.

Nu heb ik al genoeg slechte ervaring met vage webwinkels om te weten dat je niet zomaar tweedehands spellen moet kopen via internet, of in ieder geval eigenlijk niet zonder dat je foto's van het exemplaar dat je koopt hebt gezien. Er kan van alles mis mee zijn en het kan toch net niet zijn wat je denkt te kopen (andere edities, ontbrekende handleidingen, kapotte doosjes, versletener dan je hoopte, enz. enz.). Maar ik had dus Nedgame tegoed en vond een redelijk betaalbaar tweedehands spel dat ik nog wilde hebben. Bovendien zet Nedgame het er netjes bij als iets een importversie is of als er iets anders mis mee is, toch...?

Bij veel spellen wel, maar hier?

De volgende dag had ik het spel al in huis. Eind goed al goed, toch? Nee dus.

NEDGAME STUURDE MIJ NAMELIJK ZONDER SCHROOM OF SCHAAMTE EEN AUSTRALISCHE VERSIE.

Dit is nou zoiets waardoor ik écht heel pissig kan worden.

Direct daarna heb ik een net mailtje gestuurd naar de klantenservice (via het contactformulier) waarin ik beleefd vertelde dat dit niet het product was dat ik besteld had, want er stond nergens dat het een importversie was en dat ik hem terug wilde sturen. Ook schreef ik dat ik graag een normale versie bedoeld voor de Nederlandse markt zou willen ontvangen, of als dat niet mogelijk zou zijn, geld en tegoed terug (ik had een paar euro bijbetaald bovenop het tegoed).

Nog dezelfde dag reageerde iemand via een ticket-systeem op de website. Dat is heel snel, dus heel positief. Maar de rest is minder:

In plaats van mijn mailtje goed te lezen, vertelde de medewerker mij doodleuk dat Australië "vreemd genoeg" (zijn woorden) binnen de PAL-regio valt, en "dus" geen import is. Daarnaast wist hij niet of ze überhaupt een Nederlandse versie hadden. Einde mail. Blijkbaar had hij geen zin om dat uit te zoeken....

Daarom reageerde ik rustig terug, wees er nog even op dat er een ander plaatje op hun site stond, dat alles uit het buitenland "import" is, dat ik als verzamelaar gewoon de Nederlandse versie wil, en dat ik daarom het spel dus op hun kosten terug wil sturen. Daar kreeg ik dezelfde dag een reactie op terug: "Ik wist niet dat u wilde annuleren". Mijn eerste mail had hij dus niet goed gelezen... Hoe dan ook, annuleren was geen enkel probleem, ik kon het spel naar een antwoordnummer(!) opsturen, en dan zouden ze het geld terugstorten. Als ze dat antwoordnummer nou eens zouden gebruiken voor het INRUILSYSTEEM......................................

Ik ben er maar in meegegaan (laat die Nederlandse versie maar, ik was op dat moment al lang blij met geld en tegoed terug) en heb het spel op dezelfde dag, 3/8, op de bus gedaan.

Het duurde niet minder dan 5 dagen tot ik (op 8/8 ) een mail kreeg dat ze mijn retour verwerkt hadden. Dat is dus niet bepaald snel. In die mail stond dat ik ze binnen 5-7(!!) werkdagen het totaalbedrag van de bestelling naar mijn bankrekeningnummer zouden overmaken.

Vandaag, op 15/8, stond het dan eindelijk op mijn rekening. 12 dagen nadat ik het spel retour had gestuurd.

Om maar positief te eindigen: Hierdoor heb ik dus wel mijn tegoed uitgekeerd gekregen in echt geld. Het kostte me nogal wat gedoe, maar uiteindelijk is hun algemene desinteresse toch nog ergens goed voor geweest.

Daarom geef ik Nedgame toch een krappe voldoende voor deze order.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:50%
Deus Ex besteld, netjes op de hoogte gehouden per mail. En op de dag van de release binnen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb me verzameling Zelda microland compleet gemaakt. Perfecte prijs, kon het niet goedkoper vinden. Was perfect verpakt, volgende dag in huis, heb echt totaal niks om over te klagen . Aan iedereen aan te raden.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Goede prijs, goede staat van de tweedehands games, en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Had een tijdje terug wat games ingeruild en met dit tegoed plus bijbetaling de Gears of War 2TB Xbox One S gekocht.

Alles verliep soepel tijdens het bestellen, dus ook het inzetten van je tegoed.
Ik had nog even mijn bestelling omgezet van afhalen naar bezorgen en ook deze communicatie verliep prima.

Netjes verpakt en keurig op de releasedatum binnengekregen (dag eerder zelfs volgens mij).

Dik en dik tevreden!


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Never had any problem with them. Pre-orders are always delivered one day before release, on time.
Prima shop! And now lets play some gow4....


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Super service bij Nedgame, al jaren een tevreden klant.

Ik had deze maand een First 4 Figures statue besteld die tot 2x toe defect was (lampjes of een afgebroken stukje bij het openmaken).

Tot 2x toe een gloednieuwe en gesealde statue terug gekregen. Geen vragen, geen opmerkingen, niks.

Ben uiteraard bijzonder te spreken over deze servicegerichtheid.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Dishonored 2 ce en de mini nes vandaag (1 dag voor de release) binnen gekregen.
Top nedgame!!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Danganronpa en Disgaea 3 voor de Vita aangeschaft, heerlijk snel binnen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gister een muismat en World of Final Fantasy besteld. Snel bevestiging, snel verzonden, vandaag binnen. Enige minpuntje vind ik de extra kosten voor gebruik van Paypal en creditcard.

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Bioshock The Collection besteld, direct de volgende dag netjes in huis. Keurig verpakt.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Regelmatig koop ik hier mijn games en zo als altijd ben ik erg tevreden over hun service.
Als je vragen hebt nemen ze in de winkel (vesteging in Arnhem) ruim de tijd voor je en geven ze goed advies, ook geven ze aan wat hun persoonlijk van een game vinden als je er over twijfel en als zij de game minder vinden zullen ze dit eerlijk zeggen en onderbouwen ook altijd hun mening!
Mijn laatst aankoop was FF XV bij aanschaf van de game zou ik 3 Dlc codes krijgen echter kreeg ik maar 1 code bij de game geleverd (deze zat in het doosje zelf) en dus ontrbaken er 3 Dlc's.
Nadat ik een mail hier over gestuurd had kreeg ik netjes antwoord en heb vevolgens ook van hun zoals ze beloofd hadden netjes een Code opgestuurd gekregen (via mail) waarmee ik alsnog de ontrbrekende dlc's kon downloaden!
Zoals ik gewend ben van nedgame hebben ze vriendelijk persoon, bieden ze goede service, en houden ze zich aan hun woord!
Deze winkel kan ik iedereen aanbevelen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren een Assassins Creed statue gekocht. Vandaag netjes en goed verpakt ontvangen. Goed zoals altijd !

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb een paar oude tweede hands PS3 titels en een Xbox One game gekocht via Nedgame.nl, binnen 5 minuten (!) kreeg ik al een mailtje dat het verzonden was. Fan-tas-tisch!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb hier Devil Survivor Overlocked besteld op 3DS op zaterdag.
Er was een foutje in het adres geslopen, gemeld en nog voor verzending rechtgezet. Alles netjes verpakt en in prima staat ontvangen op dinsdag!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
KH2.8 besteld, de zaterdag voor release binnen. Standaard verzonden in bubbeltjesenvelop, maar helaas is de limited edition ietwat gekreukt (door de post), was misschien te voorkomen door het in een wat stevigere verpakking te versturen, maar goed.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Afgelopen week The Last Guardian Collector's Edition besteld; order rond kwart voor 11 's avonds geplaatst, direct verzonden en de volgende dag al in huis. Super, en dat tegen een zeer mooie prijs!

Wel wat opmerkingen betreffende de verzending zelf; de CE werd verstuurd in een ietwat grotere omdoos (niks heel overdreven), maar er was verder geen enkele opvulling aanwezig. Wel zat er een bruine, kartonnen "papiertje" omheen gewikkeld (vergelijkbaar met bol.com), maar de CE kon daarmee alsnog alle kanten op bewegen binnen de verzenddoos. Er is dan ook een heel klein scheurtje gekomen in een van de zij-flapjes van de CE; ik weet niet zeker of dit te verwijten valt aan de manier van verzending/inpakken, maar wat extra bescherming (luchtkussentjes) had sowieso geen kwaad gekund.


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Gister nog even snel Resident evil 7 gepre-orderd bij Nedgame en vandaag gewoon netjes op de deurmat. Het blijft een prima winkel!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gister een standbeeldje en The Elder Scrolls Online gold edition voor een mooie prijs gekocht. Vandaag weer mooi en netjes bezorgd. Top zoals altijd!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
9-2 FIFA gekocht als cadeautje en 10-2 ontvangen. Het hoesje was in goede staat, de cd was echter erg beschadigd.

Algemeen:20%Verzending:90%Communicatie:20%
Gisteren 1 maart DoA5 Last Round 2de hands besteld om 23:10 uur. Vrijwel direct daarna een mail gehad dat het spel verzonden was. Vandaag lag het spel netjes in bubbel envelop in de bus. Spel was krasvrij en ook de houder was netjes. Echt top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren Horizon Zero Dawn besteld, vandaag in de bus.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Horizon Zero Dawn Limited Edition hier besteld.

Snel verzonden, mooi in seal, goede envelop.

Helemaal tevreden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Gisteren Zero Escape: the Nonary Games besteld voor de Playstation 4. Het werd direct verzonden en vandaag een geseald exemplaar ontvangen. Prijs was ook netjes. Prima ervaring.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
De service is niet om over naar huis te schrijven. Ik had twee orders uitstaan maar gezien ze met 3 maanden waren uitgesteld besloot ik ze te annuleren. Ik kreeg ten eerste tegoed en moest zelf nog even op een knop drukken om geld terug te krijgen.(Wat een onlogische stap...) Dat ging goed, het zou twee werk weken duren voordat ik het held zou hebben. Het heeft bijna 4 weken geduurd! Ik heb onderhand 3 keer gebeld en mij werd telkens verteld dat er achterstand was en uiteindelijk toen iemand anders na 3 weken keek naar de zaak was het zo opgelost. Ik pre-order nooit meer wat hierzo dus!

Algemeen:10%Verzending:50%Communicatie:10%
Nadat Amazon mijn Deluxe Guide van Zelda BOTW gecanceld had, heb ik deze besteld bij Nedgame. Hoewel ik pas na 23:00 besteld heb, had ik een uur later bericht dat het verzonden was en werd de order de volgende ochtend al geleverd. Perfect!

Enige kanttekening vond ik de verpakking. Het is een heel groot, zwaar en duur boek dus er had van mij wel iets meer bescherming in de doos mogen zitten (was nu alleen wat papier aan de bovenkant). Gelukkig is het boek in goede staat aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:70%Communicatie:100%
Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition voor PS4 besteld. Zoals altijd in goede orde ontvangen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
5 PS Vita games besteld. Waren allemaal aanzienlijk goedkoper dan de andere webshops. Had ze om 21:30 besteld en had ze de volgende ochtend, stevig verpakt, in huis.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Onlangs Final Fantasy Chronicles besteld voor de PSX (tweedehands).
De jewel case waarin de game kwam was volledig verwoest, de splinters zaten zelfs op de leeszijde van de discs. Hierdoor zijn zelfs krassen ontstaan. (echter zaten deze er misschien al?). Nedgame bood aan, nadat ik om een oplossing vroeg om het artikel kosteloos terug te sturen.

Ik zie dit niet als een oplossing, een vervangende case of artikel was mooier geweest. Nu heb ik zelf extra kosten moeten maken voor vervanging.
Misschien een goed idee om, voordat er iets weg gestuurd wordt? Het artikel te checken op mankementen, en hier de klant van op de hoogte stellen. Dan kan er nog altijd vooraf iets besloten of afgesproken worden.Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:40%
Summer Lesson (PSVR) 's avonds besteld, netjes de volgende dag ontvangen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige week Halo: The Master Chief Collection (Limited Edition) voor Xbox One besteld om af te halen in de winkel. De volgende ochtend had ik al een email en sms dat ik 't af kon halen (moest binnen één week) en maandag zelfs nog een herinneringsmail en -sms.
Gisteren opgehaald voor een mooie prijs, helemaal top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Perfect, game vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Netjes op de hoogte gehouden per mail.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Afgelopen vrijdag Hori Tekken 7 arcadestick besteld , zaterdag binnen. Top verpakt! doos onbeschadigd etc! Super!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Meerdere games besteld via de webshop van Nedgame. Het grote deel van mijn bestelling werd gelijk verzonden op 1 gameboy game na. Deze bleek achteraf niet op voorraad te zijn (alleen tweedehands). Gevraagd of ze van de game een foto konden maken zodat ik de staat kon checken. Deze kreeg vrij snel in mijn mailbox en uiteindelijk ook besteld. Kortom zeer goede service en communicatie, top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Onderstaande amiibo`s gekocht volgende dag netjes verpakt binnen gekregen.
The Legend of Zelda - Link Rider (Breath of the Wild)
The Legend of Zelda - Bokoblin (Breath of the Wild)
The Legend of Zelda - Zelda (Breath of the Wild)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb de meest recente The Legend of Zelda Amiibo gekocht (Majoras Mask, Skyward Sword & Twilight Princess).

De doos kwam met een dikke deuk en half gescheurd binnen, de verpakkingen van de Amiibo waren daarom ook flink beschadigd. Dat ik de Amiibo voor 5 euro duurder bestel (totaal van €60,-) is natuurlijk mijn keuze, maar dan verwacht ik wel dat alles netjes geleverd wordt. In de doos zat geen opvulmateriaal waardoor de Amiibo onbeschermd in de doos zaten.

Uiteindelijk heb ik deze Amiibo voor kostprijs verkocht aan iemand die geen waarde hecht aan doosjes. Na uitleg van de situatie en vraag om coulance werd deze niet gegeven. Natuurlijk hoeft dit niet, maar het had wel netjes geweest. Er werd bij deze order dan ook weinig goodwill getoond.

Al met al heb ik erg veel moeten betalen voor een product dat niet netjes verzonden is, en daardoor beschadigd is geraakt.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:60%
Verkeerd geleverd product. Vervolgens kun je ze alleen bereiken via een 0900-nummer a 15 cent per minuut met een maximum van 7.50! Via e-mail antwoorden ze alleen met een no reply mail! Uiteindelijk naar de winkel die alles na moest besteld. Duurt nu al 2 weken. Ik ben niet tevreden en zou er niet snel nog een keer bestellen.

Algemeen:50%Verzending:10%Communicatie:10%
Nieuwe Dualshock 3 controller besteld, doosje wat ietwat beschadigd. Voor de rest helemaal top, snelle verzending, goede communicatie!

Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Valkyria Chronicles Remastered (Europa Edition)
Aantal dagen tot bezorging: Maandag besteld, Woensdag Thuis
Mijn ervaring:
Eerst gebeld of er bepaalde posters/boekjes mistte bij een tweede hands game. De medewerker was vriendelijk en gaf aan dat alles erbij zat. Direct besteld en binnen 2 dagen thuis. Perfect!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Just Cause 3 tweedehands
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Perfect.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dark Souls III The Fire Fades Edition
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring:
Dit was voor mij de 1ste keer dat ik iets heb besteld bij nedgame. Bestelling geplaatst op 13 december en de 15de ontvangen. Iets minder dan 48u voor een verzending naar België is fantastisch.
Game werd verzonden in een standaard bubble envelop, maar is onbeschadigd aangekomen. Enigste minpuntje is dat de verzendkosten best duur zijn vergeleken met andere winkels.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nioh PS4
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: zondag 17 december besteld. Op maandag kreeg ik een mail dat mijn order was verzonden. Ik kreeg het pas op woensdag binnen. Goed verpakt. De disc zat los in de game doos. Gelukkig geen schade. Maar voor dit soort verzendingen kan ik bij andere webshops zonder verzendkosten betalen, dus ik ben heel ontevreden met de verzending.


Algemeen:80%Verzending:40%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Resident Evil Revelations 2 (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Gisteren besteld, vandaag in huis. Niets op aan te merken, werd netjes op de hoogte gehouden via de mail. Spel werd geleverd in een stevige bubbelenvelop.

Enige minpunt was dat de disc los zat (denk dat Nedgame hier niet veel aan kan doen). Gelukkig geen krassen!


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Gisteravond rond 23:00 2 games besteld bij Nedgame. Vanmiddag ontvangen!

Klein minpuntje:
Nedgame heeft mij de track en trace niet gemaild. Kreeg een melding in mijn PostNL app. Als ik de app niet had, had ik nooit geweten dat mijn zending volgbaar was.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Batman Arkham Knight, Bulletstorm Full Clip Edition, RE Revelations 2
Aantal dagen tot bezorging: 2 dagen
Mijn ervaring: met Nedgame zelf goed an sich maar de verpakking en bezorging via PostNL lieten flink te wensen over. Geheel ondermaats. De wrap was gescheurd bij aankomst, er is duidelijk te zien dat er bij PostNL flink tekeer is gegaan met de bubbelenvelop. Erg jammer.


Algemeen:80%Verzending:10%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Picross 3D round 2 & Rhythm Paradise Megamix
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Perfect, pakket kwam ongeschonden aan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dragon Quest VII 3ds en Puzzle & Dragons Z + Super Mario Bros. Edition 3ds
Aantal dagen tot bezorging: maandag besteld dinsdag bezorgd
Mijn ervaring: goed! Snelle levering en mooie prijs


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Dragon Quest VII voor de 3DS
Aantal dagen tot bezorging: maandagavond besteld en dinsdag in huis
Mijn ervaring: Zoals altijd goed. En een leuke prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: axiom verge multiverse edition vita
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: De eerste was in een bubbel envelope verstuurd deze kwam geplet aan. Deze ging uiteraard retour. Vervolgens krijg ik een vervangend exemplaar die echt verschrikkelijk goed verpakt is. Echter is deze overduidelijk gewoon opgestuurt terwijl deze niet goed was.

Voor mij is dit een collectorsitem en het seal had gewoon een groot gat in het midden van het seal. Dat terwijl me gegarandeert was dat ze extra zouden opletten en me een GOEDE zouden opsturen.

een 1 voor algemeen
een 5 voor verzending omdat de 2de gewoon goed beschermd verstuurd was al was deze toen al beschadigd want dat gat kan niet met verzenden gebeurd zijn.

een 6 voor cuminicatie omdat ze snel en goed reageren maar er schijnbaar toch iets misgegaan is met het vervangende exemplaar.


Algemeen:10%Verzending:50%Communicatie:60%
Ik heb besteld: Dragon Quest VII (3DS)
Aantal dagen tot bezorging: 0,5 ()
Mijn ervaring: Extreem snel geleverd, maandag om 23:30 besteld en dinsdagmiddag in huis, terwijl de tracker aangaf dat het woensdag zou zijn. Helemaal prima!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Altijd prima bij deze shop. Soms betaal je wat meer, maar zeker voor een game die je op releasedag zéker weten binnen wil hebben (ze weten hoeveel ze van X binnenkrijgen), dan is dit je shop.

In dit geval gewoon een hele gunstige aanbieding voor een mooi pakketje.

Enige minpuntje, waar geen enkele shop iets aan kan doen, is het feit dat discs eigenlijk praktisch altijd los in het doosje rondketsen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: F1 2017 XBOX ONE
Aantal dagen tot bezorging: 1 werkdag
Mijn ervaring: prima ervaring, spijtig van de hoge verzendingskosten naar België, anders zou ik hier meer bestellingen plaatsen, de snelheid van bezorgen is daarentegen supersnel


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Far Cry 5 Gold Edition PS4.
Aantal dagen tot bezorging: Geen
Mijn ervaring: Game helaas niet ontvangen, is niet de schuld van de Nedgame, maar van de POSTNL. Ik heb netjes mijn geld terug gekregen en heb de standaard editie zelf in de winkel gehaald. Zeer goed te woord gestaan door de klanten service.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Witcher 2 Enhanced Ed. + Killer is dead + lege PS4 hoesjes
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Goede ervaring, wel bij Killer is dead het vermoeden dat de game niet helemaal nieuw was. De seal om de game leek me een zelfgemaakt ding. Desondanks ziet alles er piekfijn uit, dus zal ik niet snel klagen.
Nieuwe hoesjes voor PS4 waren goed en prima verzonden in een stevig doosje.

Edit: nu blijkt dus dat de manual niet aanwezig is bij de Killer is dead game. Minpunten! Product als nieuw verkopen terwijl dat niet zo is
Alsnog handleiding gekregen, dus score iets aangepast.


Algemeen:50%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Far Cry 4 PS4.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Perfect en snel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Detroit Become Human PS4
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op de dag van de release netjes geleverd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Ghost Recon Wildlands PS4.
Aantal dagen tot bezorging: 1 dag.
Mijn ervaring: Perfect zoals gewoonlijk.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: een controller en een psn card
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Heel slecht.
In Januari deze twee dingen besteld met Afterpay voor in totaal 100 euro. twee dagen later het pakketje gekregen en gelijk betaald.
Echter krijg ik deze maand (JA NU PAS?!!) bericht van Nedgame dat ik nog niet betaald heb? Ik een betaalbewijs naar hun gestuurd, maar zeggen dat dit niet voldoende is?! Schandalig slecht, nooit meer Nedgame voor mij.


Algemeen:10%Verzending:60%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Burnout Revenge xbox 360 (nieuw)
Aantal dagen tot bezorging: 3 (weekend zat er tussen)
Mijn ervaring: Keurig verpakt en nieuw zoals omschreven op de site


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: lords of the Fallen en cod infinite warfare voor de ps4
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: helemaal top,en ook slechts 1 keer verzendkosten


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Assassin's Creed the Ezio collection
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: vrijdag besteld en zaterdags lag deze netjes in de bus. super


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Assassin's Creed the Ezio Collection (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Volgende dag keurig geleverd, helemaal tevreden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Minon everyday hero (Wii)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: snel in perfecte staat ontvangen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: legpuzzels, Amiibo, Play & Charge kit
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: door een lichte hersenschudding mag ik al enkele weken niet gamen of veel tv kijken. Als tijdverdrijf doe ik nu wat legpuzzels en ik wilde graag wat puzzels met een game-thema. Nedgame heeft behoorlijk wat keuze in legpuzzels, o.a. van Nintendo franchises en Fallout. Ondanks een late bestelling om 23:45 werd het keurig de volgende dag bezorgd. Daarnaast was er een dagactie met gratis goodies en ze hebben echt leuke merchandise in mijn pakket gestopt. Als minpuntje voor de communicatie: geen mailtje met track & trace, uiteindelijk wel zichtbaar via mijn account.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: astro bot
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: zeer vlugge levering naar belgie, verzendkosten aan de hoge kant.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Astro Bot & Track Lab (PS VR)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top. Als altijd. De service (in mijn geval Nedgame Nijmegen) is geweldig en altijd weer een reden om (naast uiteraard her en der zoveel mogelijk aanbiedingen te scoren) toch altijd weer terug te keren naar Nedgame voor bijv. consoles/hardware en grotere speciale edities. Lekker in de winkel afhalen, babbeltje maken, beetje neuzen. Mooi man.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Battlefield 5 PS4.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op de dag van de release netjes ontvangen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
19 november game gereserveerd. Actieprijs geldig indien afhalen voor 25-11.

22 november langsgegaan, echter bleek dat de verkoper de game had verkocht aan iemand anders. Hiernaast werd medegedeeld dat de game later weer beschikbaar zou zijn, echter niet meer tegen de aanbiedingsprijs.

Misschien dat jullie eens uit moeten leggen aan jullie filiaalverkoper wat een reservering inhoudt?

Manager zou contact met mij opnemen, maar heeft dit vervolgens ook nagelaten.

EDIT: bleek dat er iemand anders de winkel in was gelopen en de game had gekocht. Verkoper was vergeten de identiteit te controleren.
De manager heeft desondanks contact opgenomen en door de situatie de game verzonden als gift. Een mooi gebaar en een foutje door personeelslid kan natuurlijk altijd gebeuren.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Retro Spul
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring:

Zoals gewoonlijk steeds netjes verzorgd en goed verpakt. Een klein gemis werd snel rechtgezet door de klantenservice. Zoals het hoort. Alweer tevreden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: sandisk sdxc 128gb kaart
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: vrijdag besteld zaterdag in de brievenbus


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: LEGO Harry Potter 1-7 Collection (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Heeft wel 3 dagen geduurd, maar dit kwam vanzelfsprekend door de jaarwisseling. Werd ook duidelijk aangegeven in het bestelproces, dus dat is begrijpelijk en goed gecommuniceerd. Verder prima ervaring, netjes verpakt. Alles naar wens.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PlayStation Plus Card 1 jaar, Sonic Mania Plus, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Dragon Age Inquisition, Mighty No. 9, Nioh
Aantal dagen tot bezorging: 4 (vanwege de jaarwisseling)
Mijn ervaring: Door de jaarwisseling heeft het wat langer geduurd voordat het pakketje binnen was. Verder geen probleem!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Tales of Vesperia Definitive Premium edition Switch
Aantal dagen tot bezorging: nvt
Mijn ervaring:
Ik heb een dikke 3 maanden geleden Tales of Vesperia Definitive Premium edition gereserveerd voor de Nintendo Switch.
Ik heb hierbij toen gebruik gemaakt van de optie om de game af te halen in het filiaal in Almere. Gisteren 2 dagen voor release van de game krijg ik opeens een belletje dat mijn exemplaar niet uitgeleverd gaat worden omdat alle orders die thuisbezorgd worden voorrang krijgen ongeacht hoe lang geleden de game besteld is. Belachelijk aangezien de hele zin van een game ver van tevoren pre-orderen dan geen extra waarde heeft. Gezien ik nu 3 maand na mijn reservering pas de melding krijg dat de game niet geleverd gaat worden vis ik waarschijnlijk naast het net want de game is nergens meer verkrijgbaar. Na nog een mailtje gedaan te hebben naar Nedgame krijg ik als reactie dat het voor mij vervelend is maar VOORAL ook voor Nedgame zelf... Als je dus een game wilt hebben en van plan bent hem te pre-orderen doet dit dan niet bij Nedgame want dan ben je niet verzekerd van je exemplaar.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Tetris Effect + Utawarerumono: Mask of Truth (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Uitstekend. Utawarerumono kwam binnen met een kapot doosje en een grote kras op de disk, maar na contact met support kon ik de game gewoon inruilen tegen een nieuw exemplaar. Heerlijk vlotte communicatie.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Assasin's Creed Odyssey
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 3x NDS game, 1x X360 game en 1x Xbox game
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Goed, snel verzonden, alle vier de nieuwe games nog in seal, alleen de Xbox game is wel een tikkeltje in een niet zo heel goede staat. Maar backwards compatible dus download de game toch op de X1


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: games ingeleverd voor tegoed
Aantal dagen tot bezorging: volgende dag bericht
Mijn ervaring: je krijgt een offerte welke je kan accepteren of niet, allemaal duidelijk en overzichtelijk.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Ik heb besteld: 428 Shibuya Scramble
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: `s avonds het spel besteld en de dag erna al in huis. Ik kan niet anders zeggen dan top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: 10x verschillende nieuwe strategy guides. 1x tweedehands strategy guide.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Snel geleverd. Goed verpakt. De tweedehands guide was in redelijke staat.
Meeste nieuwe guides waren sealed, maar helaas niet alle.

Ook hadden sommige nieuwe guides wat lichte krassen door de seal heen.
Gelukkig geen diepe beschadigingen, maar wel iets om op te letten bij de opslag/etalage/verzending waar dit kan gebeuren.


Algemeen:70%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: 3x XOne games, 2x X360 games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima ervaring, alle games nieuw gekocht en goed binnengekomen, ook allemaal in seal. Contact met klantenservice was ook prima


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 10 PS4 spellen
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Goed, ook al moest ik een dag extra wachten. Voor mij had het echter weinig haast, dus was het niet erg. Alles is ook in prima staat aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 1 PS4 spel, 3 PS3 spellen
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima, dit keer had ik alles wel de volgende dag in huis


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 54 games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Ik heb zojuist mijn games binnengekregen die ik heb besteld en ben alles behalve blij. Gamecube disc zit een scheur in, de snes cartridgde spellen plakken en goor. Op een nintendo 64 spel is het label gescheurd. 6 gameboy spellen die europees zouden zijn zijn amerikaans. 1 gameboy advance spel doet het niet. Gevraagd om gedeeldelijke terugbetaling en wil de spellen wel houden maar zij willen dat ik alles terugstuur? Absoluut pissig en niet tevreden. Ruim 100 euro uitgegeven aan games bij jullie super slecht.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:20%
Ik heb besteld: Collection of Mana
Aantal dagen tot bezorging: -5
Mijn ervaring: Wat een helden bij Nedgame, Collection of Mana lag gewoon al 5 dagen voor de release op de mat! Officieel komt hij vandaag pas uit en ik heb het weekend al lekker kunnen spelen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo Switch (2019)
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Vorige week woensdag besteld en donderdags in huis! Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Legend of Zelda Link's Awakening (Limited Edition)
Aantal dagen tot bezorging: Op release
Mijn ervaring: Op release in huis en zeer goed verpakt, top dus weer!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Een hoop Nintendo games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima, goed verpakt, goed op de hoogte gebracht en alles in seal. Leuke prijzen. Fijn!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mega Drive Mini
Aantal dagen tot bezorging: Heb hem al ontvangen, week van te voren
Mijn ervaring: Top, heb mijn bestelling een week eerder dan de daadwerkelijke release


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Trine Ultimate Collection PS4
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen voor de release
Mijn ervaring: Absoluut geweldig. 3 dagen voor release geleverd. Dit is gewoon uitmuntend.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Digimon Cyber Sleuth: Complete Edition (Nintendo Switch Game)
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen voor de officiële release date kreeg ik een verzendingsbevestiging en kreeg ik een track & trace code. 2 Dagen hierna heb ik het spel ontvangen (1 dag voor de officiële release date).
Mijn ervaring: Goede ervaring gehad! Ik heb "Digimon Cyber Sleuth: Complete Edition" ongeveer twee weken voor de release date (18 oktober) besteld. 3 dagen voor deze release date kreeg ik een verzendingsbevestiging, waarna ik het spel op de 17e (de 2e dag na het ontvangen van de e-mail) een dag eerder heb mogen ontvangen. Verder geen problemen of klachten met betrekking tot mijn bestelling, dus ik ben helemaal tevreden met hoe het is gegaan! Wel vind ik het jammer dat ze niet op vragen op hun Twitter-account reageren.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Luigi's Mansion 3
Aantal dagen tot bezorging: Op releasedag ontvangen
Mijn ervaring: Prima ingepakt, track&trace, op releasedag in huis, wat wil je nog meer?


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: meerdere malen
Aantal dagen tot bezorging: haal het eigenlijk altijd op in de winkel
Mijn ervaring: de beste games-store van Nijmegen met de meeste kennis van zaken. Ik ben aardig ingelezen in gamesland, maar als ik in een bepaald genre op zoek ben naar meer weten ze bij Nedgame Nijmegen altijd wel iets aan te raden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Concrete Genie
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Top, maar helaas vertraging bij PostNL maar daar kon Nedgame niks aan doen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 4 PS4 games + 2 merchandise.
Aantal dagen tot bezorging: Bezorgd op de dag dat ik aangegeven had.
Mijn ervaring: Tijdens de Black Friday week mijn eerste aankoop gedaan van 4 PS4 games en 2 merchandise. Communicatie is goed, doos goed ingepakt en mail ontvangen met track & trace. Is bezorgd op de dag dat ik aangegeven had. Hele goede ervaring zal zeker nog een keer een aankoop doen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: mario odyssey boek, rollercoaster tycoon switch en 18 pakjes animal crossing amiibo kaarten
Aantal dagen tot bezorging: 5, kwam omdat ik zaterdag niet thuis was.
Mijn ervaring: alles prima ingepakt en de doos was niet te groot.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: The Witcher 3 wild hunt
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Snel geleverd zeer netjes verpakt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Metroid: Samus Returns Legacy Edition, Mario Party Star Rush en 6 PS3 games
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Goed. Levering duurde dit keer iets langer, waarschijnlijk door Black Friday drukte. Voor de rest was alles weer in orde.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS4 - Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top zoals altijd op dag besteld.
En volgende dag geleverd in mijn brievenbus.
Zoals altijd goedkoopste prijs.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Red Dead Redemption 2 + steelbook
Aantal dagen tot bezorging: 2 + 1
Mijn ervaring: duurde 2 dagen maar dat kwam omdat PostNL er langer voor nodig had. Toen bleek de steelbook er niet bij te zitten maar na een telefoontje kwam die de volgende dag alsnog binnen. Prima service


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: The Legend of Zelda Twilight Princess HD (Wii U), Lego Harry Potter jaren 5-7 (PS Vita), Yo-Kai Watch (3DS), Yoshi's New Island (3DS)
Aantal dagen tot bezorging: 2 (vertraging bij PostNL)
Mijn ervaring: Top, alles zat bij elkaar in een grote bubbeltjesenvelop waardoor het gewoon door de brievenbus paste.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Metroid Prime Federation Force
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Nedgame steeds beter. Erg tevreden met deze shop!


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo eshop tegoed
Aantal dagen tot bezorging: Meteen na bestellen
Mijn ervaring: Gebruiksvriendelijke website. De code kreeg ik meteen na het bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Resident Evil Origins, 4, 5 en 6
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op kerstavond keurig geleverd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: twee 3DS games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: In de avond een bestelling geplaatst, de volgende dag al geleverd.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Links Awakening LE
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Bezorging was snel. LE was ook goed ingepakt, maar helaas niet in seal. Ook bleek hij van binnen beschadigd te zijn bij de artboek. Contact opgenomen met de webshop en ze hebben het prima afgehandeld. Ik heb hem nu gereserveerd in de winkel en zodra hij binnen is, kan ik mijn beschadigde versie omruilen. Top gedaan dus.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Vier 3DS games
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Erg snel binnen en in goede staat. Alleen weet ik niet of een a4 bubble-enveloppe voldoet om 4 3DS-games in te versturen. Met de post komt zoiets al gauw gescheurd binnen.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: 1 (tweedehands) PS3 game + 9 PS4 games
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Top. De tweedehands PS3 game bleek (zoals ook bij een eerdere bestelling) nieuw te zijn, in seal! De rest was allemaal nieuw. Duurde wel iets langer door het corona gedoetje, maar voor de rest alles prima.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Sega Megadrive 8 button 2.4ghz controller blue
Aantal dagen tot bezorging: 2 (had ik zelf voor gekozen)
Mijn ervaring: uitstekend

Goed verpakt,uitstekende conditie.
Helemaal goed. Algemeen, een 9, geen 10, ik vind dat de website net wat fijner kan.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Mega Man Zero/ZL Legacy Collection Nintendo Switch
Aantal dagen tot bezorging: 60 dagen
Mijn ervaring: Top! Nedgame heeft goed geregeld. Ik heb einde februari besteld, maar gisteren ontvang ik het spel. Ik wachtte bijna 60 dagen. Hij zit nieuwe verpakking in de SEAL! Als je nu bestelt, ontvang je binnen 2-5 dagen


Algemeen:100%Verzending:20%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Pokémon Sword, Speedlink Glance Screen Protector Set en een Big Ben transport case voor de Switch Lite (blauw)
Aantal dagen tot bezorging: 2 dagen
Mijn ervaring: De website van Nedgame is inderdaad wat onhandig af en toe. Pokémon Sword leek soms alleen digitaal beschikbaar te zijn omdat dit in het zoekveld als enige optie naar voren kwam, maar door te Googlen naar 'Pokémon Sword Nedgame' kwam ik wel op de juiste link uit. De bezorging was snel en ik kreeg informatie om mijn bestelling te traceren, verder zat alles netjes verpakt. Al met al dus een goede ervaring.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Nintendo eShop Game Cards (dacht fysiek, maar dat was enkel de foto..)
Aantal dagen tot bezorging: -
Mijn ervaring:

Altijd erg fijne ervaringen gehad met Nedgame tot ik een keer tegen een probleem aan liep... Dat maakt dan ook het verschil tussen een goede en een slechte online shop. Verwacht bij hen iig geen begrip in het geval dat je per abuis iets over het hoofd ziet mbt een aankoop, dan wijzen ze zonder welke vorm van begrip ook naar de voorwaarden ipv naar een schappelijke oplossing te zoeken.


Algemeen:30%Verzending:60%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Ys memories of Celceta timeless adventure edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: gisteren 19:00 uur besteld en 13:00 uur in huis. Perfect verpakt en de game in perfecte staat. Ook de enige nederlandse webshop die deze editie verkocht. Van mij mogen ze nog meer special editions importen dan zal ik het zeker weer bij Nedgame bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Super Mario 3D All Stars
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top ervaring, game pre-ordered en op de dag van release lag de game in de brievenbus


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Trials of Mana & Strange Brigade
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Supersnelle levering en games kwamen in uitstekende conditie aan.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Watchdogs Legion.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Perfect.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch - Remastered & Middle-Earth Shadow of Mordor
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Ni No Kuni nieuw besteld maar lijkt tweedehands (gaten in het plastic/niet in originele seal/stof op de disc/plastic niet schoon te noemen).


Algemeen:30%Verzending:100%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Xbox series X + 2 x charge kit
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top en snel geleverd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox Series X/S Play & Charge Kit
Aantal dagen tot bezorging: 0
Mijn ervaring: Ik had gekozen voor afhalen. Het was een pre-order.
Ik moest opeens 5 euro extra betalen. Nadat ik mijn bestelbevestiging had getoond mocht ik het toch voor de prijs waarvoor ik had besteld meenemen.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:50%
Ik heb besteld: Call of Duty Black Ops Cold War PS4.
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Netjes met track&trace op de releasedatum ontvangen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo Game and watch Mario Edition
Aantal dagen tot bezorging: op release
Mijn ervaring: Zodra de game and watch bij nedgame op de website verscheen 03-09-2020 besteld voor €54,99 .Op de release perfect verpakt ontvangen per pakketpost via PostNL. Meest betrouwbare webshop! Top


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS5
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op 12 november 2019 een aanbetaling gedaan voor de PS5. Perfect afgehandeld door Nedgame, vandaag zoals beloofd op release ontvangen. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS5
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Op 1 januari een pre-order geplaatst en vandaag op de dag van release thuisbezorgd. Top service!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS5
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Tot nu nog nooit teleurgesteld in pre-orders bij Nedgame


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Spider-Man Miles Morales, Gran Turismo Sport en Fifa 17
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Alles in goede staat ontvangen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Ys Origin PS4
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Gisteren 15:00 de game besteld en vandaag al 11:00 uur in huis. Wat een topservice zelfs in een tijd waarin het superdruk is!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PSN 12 mnd & HZD complete edition
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: snel geleverd en in goede staat!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox Series X
Aantal dagen tot bezorging:
Mijn ervaring: De Series X besteld op 30 september was van levering 3. Afgelopen donderdag melding verzending, vrijdag ontvangen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Sony Pulse 3D Headset
Aantal dagen tot bezorging: -
Mijn ervaring: Was op 1 december weer even kortstondig terug op voorraad, wel €10,- boven adviesprijs maar vooruit hij is tenslotte zeer lastig te krijgen vooralsnog. Direct besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas volgende dag niks verzonden, ook geen enkel bericht vanuit Nedgame. Einde van de middag even gebeld en kreeg te horen dat alle bestellingen van die dag en dag ervoor nog niet zouden zijn opgehaald door de post. Nou dit kan natuurlijk vanwege de drukte. Maar omdat mijn vrouw op het moment dat ik bestelde ook even meekeek via haar ipad op de site van Nedgame en de Headset daar al op uitverkocht stond heb ik toch maar even gevraagd of betrokkene aan de telefoon even wilde kijken of mijn order in ieder geval goed was doorgekomen. Helaas moest ik het doen met de opmerking dat wanneer ik een bestelbevestiging had dat het dan wel goed zou zijn. Toen diezelfde avond de headset ook bij MediaMarkt op voorraad was, en ook nog eens voor de normale adviesprijs(je bent een budgetgamer of niet), heb ik daar maar besteld en bij Nedgame geannuleerd. In plaats van een normale terugbetaling werd het geld op mijn account gezet en via een omslachtige weg op de website kon ik dan weer mijn geld van mijn Nedgame account op mijn creditcard terug laten storten, uiteindelijk 9 december alles verwerkt en geld terug.
Conclusie, zeer slechte communicatie vanuit de webshop, klantvriendelijkheid bij de klantenservice ietwat ver te zoeken en vreemd gedoe wat betreft terugbetaling.


Algemeen:40%Verzending:60%Communicatie:40%
Ik heb besteld: Nintendo Switch Pro controller
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top. Woensdag besteld, donderdag in huis. Netjes verpakt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Pokemon TCG & verzamelalbum
Aantal dagen tot bezorging: 0,5 (do 21:30 besteld, vrijdag 13:20 binnen)
Mijn ervaring: Makkelijk besteld, snel verzonden en super snel binnen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Playstation 5
Aantal dagen tot bezorging: Pre-order
Mijn ervaring: De PS5 in september besteld, met daarbij de melding "Levering begin 2021". Op 16-12-2020 kreeg ik het goede nieuws dat de PS5 verzonden was. Super.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: PlayStation 5
Aantal dagen tot bezorging: Pre-Order
Mijn ervaring: Ik had de PS5 in april besteld. Ik zat helaas niet bij de eerste levering, maar kreeg wel netjes bericht dat ik in de 2de levering zat. Toen ik hoorde dat er nieuwe leveringen waren in NL, heb ik NedGame gebeld en toen vertelde ze mij dat mijn PS5 die week verstuurd zou worden. En zodoende mijn PS5 netjes binnen gekregen. Heel blij mee! Top service!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 12 maanden psplus code digitaal en horizon zero dawn complete edition playstation hits
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Snel verzonden. Digitale code direct online geleverd. Goed verpakt en lage prijs.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Inmidels al meermaals bij Nedgame besteld, voornamelijk Switch games en PS4 games. (Incl. Pre-orders en Collectors Editions)
Ze leveren altijd binnnen 1-2 werkdagen (een beetje afhankelijk van PostNL)
Met de klantenservice heb ik ook goede ervaringen het omzetten van een pre-order na een collector’s Editions was een kwestie van het verschil bij betalen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Inmidels al meermaals bij Nedgame besteld, voornamelijk Switch games en PS4 games. (Incl. Pre-orders en Collectors Editions)
Ze leveren altijd binnnen 1-2 werkdagen (een beetje afhankelijk van PostNL)
Met de klantenservice heb ik ook goede ervaringen het omzetten van een pre-order na een collector’s Editions was een kwestie van het verschil bij betalen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Cyberpunk Day Onze Xbox One
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring:
Game kwam te laat (niet op release) binnen. Dag een gemaild hoe lang dit kon duren en ik moest geduldig zijn...

Dag drie gebeld met de winkel in Utrecht. Hier werd door de medewerker met stemverheffing gesproken en werd de situatie goedgepraat, zonder dat er een oplossing aangedragen werd.

Dit was nu echt de laatste keer dat ik bij Nedgame besteld heb, in het verleden heb ik ook meerdere malen moeite gerust met de service van het bedrijf en het gebrek aan kennis van diverse medewerkers.


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Game & Watch
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Wat een fijn bedrijf. Altijd leveren ze op of net een dag voor de release van een game. Enorm vriendelijk personeel en staan je altijd vriendelijk te woord. Altijd op zoek naar een oplossing. Ik ga zeker weer kopen bij Nedgame.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox Series S
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring:

Op zondagavond besteld, maandag einde van de dag de verzendbevestiging en door postnl netjes op tijd geleverd. Vlot gegaan, no hick-ups.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Aloy + Atreus Stubbins, Mario+Rabbids Peach 3 inch figure en de Black Eyed Peas Experience (Wii)
Aantal dagen tot bezorging: 2? (heb het moment zelf aangepast)
Mijn ervaring: Bezorging was snel, alles was netjes verpakt. Precies daarom bestel ik graag bij Nedgame


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Borderlands the Handsome Collection + Knowledge is Power (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: jammer dat het niet met brievenbuspost meekon, maar alles zat goed in de doos verpakt


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik heb besteld: PlayStation 5 (levering begin 2020)
Aantal dagen tot bezorging: -26 dagen ongeveer (negatief 26)
Mijn ervaring: Op 'pre-order day', 17 september 2020 de PS5 'levering begin 2020' besteld. Vlak na Sinterklaas binnen gekregen, ik neem aan omdat nedgame zijn zaken gewoon goed voor elkaar heeft en verkoopt wat ze kunnen krijgen en niet meer dan dat. Mijn vragen over de pre-order werden netjes en snel beantwoord. Levering was verder helemaal in orde en werd duidelijk gecommuniceerd vanuit zowel Nedgame als PostNL. Zeer tevreden. Sinds mijn SNES Classic Mini bestelling veel vertrouwen in Nedgame gekregen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Ni No Kuni
Aantal dagen tot bezorging: 5
Mijn ervaring: goed verpakt, duurde wat langer tot bezorging, maar waarschijnlijk door kerst.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Kotodama en NBA Playground 2, ps4
Aantal dagen tot bezorging: 2, een dag langer ivm drukte voor kerst
Mijn ervaring: gewoon een topwinkel, kom er al jaren en ook online bestellen is snel en goed


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nintendo eShop tegoed €50
Aantal dagen tot bezorging: enkele minuten na bevestiging van betaling geactiveerde code in de mail en je account
Mijn ervaring: Probleemloze digitale levering van een tegoedcode. De code is direct in de eShop in te voeren om je tegoed direct op te waarderen. Per ongeluk de mail verwijderen of verdwenen in een spambox is geen probleem, de code staat dan ook nog altijd bij de bestelgegevens in je account van Nedgame.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Vier spellen voor de PS Vita, te weten:
1. Drive Girls
2. Lego Star Wars: The Force Awakens
3. Xblaze Code Embryo
4. LEGO Batman 2 DC Superheroes

Aantal dagen tot bezorging:
Direct na bestelling ontving ik een bevestiging. Iets later op de dag kreeg ik een tweede e-mail waarin stond dat de bestelling was overgedragen aan de post. Uiteindelijk duurde het een paar dagen voordat het werd geleverd in de brievenbus, omdat PostNL zo erg achter de feiten aan loopt.

Mijn ervaring:
Mijn ervaring is top. Nedgame is een winkel die altijd snel levert en ook veel aanbod heeft (zoals nog veel PS Vita spellen). In eerdere bestellingen heb ik ook contact gehad met de klantenservice en zij konden je altijd snel en adequaat helpen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Naruto to Boruto Shinobi Striker Uzumaki Edition & My Hero One's Justice 2 Collector's Edition
Aantal dagen tot bezorging: 2 (besteld op een zondag)
Mijn ervaring: Goed, het 1e spel had een leuke aanbieding en beide games met hun figures zijn goed aangekomen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Hori Split Pad Pro - Pac-Man Limited Edition en de volgende Nintendo Switch games: Digimon Story Cyber Sleuth Complete Edition, Lumo, Yoku's Island Express, Unravel 2, Trine 4 The Nightmare Prince, Tin & Kuna (USA), Hello Neighbor, NG (Spirit Hunter) (USA).
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top, want het waren leuke aanbiedingen en het werd snel geleverd, zoals altijd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: PS5 DualSense Oplaadstation
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima, gistermiddag besteld, vanmorgen al bezorgd. Enige nadeel zijn de verzendkosten, maar misschien zijn we gewoon verwend dat het vaak gratis is.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%