Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Play-asia.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (84 reviews)

Play-asia.com

BG Score
9.2 10 84 1
9.2

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Play-Asia.com
P.O. Box 1351
Tsuen Wan Post Office
Tsuen Wan, NT
Hong Kong
Land:
Buitenland
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
Betalen met:
Credit Card, PayPal, Moneybookers
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.25
Hardware (pakketpost):
€ 2.25

Laatste 84 ervaringen met Play-asia.com

Ik heb besteld: 3 Japanse Switch games
Aantal dagen tot bezorging: 10
Mijn ervaring: netjes verpakt zoals altijd, top.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 3 Nintendo Switch games voor $100 (nu waarde van €147,01)
Aantal dagen tot bezorging: 11 dagen
Mijn ervaring: Ik heb op 5-2 3 Nintendo Switch games voor $100 besteld. Je krijgt gelijk een bevestiging bestelling en wanneer het ongeveer wordt verzonden. Er werd aangegeven dat uiterlijk 5-3 wordt verzonden. Maar halverwege maart nog steeds niets verzonden. Kwam er achter dat 1 game niet meer in voorraad was. Play-Asia heeft daar niet over gecommuniceerd. Op 4-4 een mail verstuurd waar mijn bestelling blijft en tevens gelijk kenbaar gemaakt als er voor 8 april niet verzonden dat ik de bestelling annuleer. Ik krijg dezelfde dag een mail terug dat de order binnen 3 dagen wordt verzonden. Geen excuus dat hun niet gecommuniceerd hebben mbt dat een game niet in voorraad is. Persoonlijk vind ik dat niet netjes. Maar inderdaad binnen 4 dagen is het verzonden en heb ik het netjes in een stevige kartonnen doosje ontvangen in 11 dagen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:20%
Ik heb besteld: Omen of Sorrow [Limited Edition] Nintendo switch
Aantal dagen tot bezorging: 15 dagen
Mijn ervaring: Ik heb op 17 maart besteld. Op 18 maart is het verzonden vanuit play-asia en ontvangen op 29 maart in een stevige kartonnen doos. Je wordt netjes op de hoogte gesteld vanaf bestelling tot aan levering. Dus met deze bestelling ben ik tevreden.Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Abyss of the Sacrifice (Switch) & Idol Manager (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 13 dagen
Mijn ervaring: Op zich positief.

Woensdag 20-09 besteld. En de dag erna werd het verstuurd. Bijna 2 weken verder en de games zijn goed binnengekomen.

Had wel van de week nog wel een mail gestuurd met de vraag van waarom de tracking code niet door PostNL werd herkend. Want uit eigen ervaring kreeg je altijd van Play-Asia een tracking code dat meestal gelijk in de PostNL app werd herkend. Ik kreeg een link van een ander bezorgdienst, maar uiteindelijk kreeg ik gisteren een update in de PostNL app van de tracking code. Dus pakketten van Play-Asia worden nog altijd met PostNL bezorgd. Mochten mensen een tracking code ontvangen waar men van alles heeft geprobeerd, maar geen resultaat, probeer dan de tracking code op boxc.com/track.

Voor de rest waren beide Switch games in een kleine kartonnen doos ingepakt. Helaas geen extra bescherming zoals inpakpapier. Maar de kartonnen doos was wel stevig. Zover ik naar de games kijk, zijn ze in perfecte staat. Dus geen deukjes, sneetjes, scheurtjes etc. op de cover.

Als Play-Asia opnieuw aanbiedingen van Switch games heeft waar ik eventueel nog interesse zou hebben, dan is de kans aanwezig dat ik weer een bestelling zal plaatsen .


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: 3 x Nintendo Switch games.
Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection (Multi-Language). Final Fantasy X / X-2 HD Remaster (Multi-Language) [English Cover]
Ghost Trick: Phantom Detective (Multi-Language)

Aantal dagen tot bezorging: 23 dagen

Mijn ervaring: Op 8 augustus deze 3 games besteld. Op 16 augustus eindelijk door play-Asia verzonden. Persoonlijk had play-Asia eerder kunnen verzenden. Wordt netjes vanaf bestelling tot aan bezorging op de hoogte gehouden. Alles was netjes beschermd en verpakt. En vond ik prettig om van te voren btw te betalen zodat je niet na de hand nog een rekening krijgt om te betalen.


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Drakengard 3
Aantal dagen tot bezorging: 15 dagen
Mijn ervaring: Ervaring was positief.

Op 17 augustus heb ik Drakengard 3 op Play-Asia besteld. De game was ook toevallig als Weekly Special in de aanbieding. Op 23 augustus was de game verzonden en kreeg ik hier ook een mail erover met de T&T code inbegrepen. De T&T code kon ik op de Engelstalige PostNL site gebruiken waar je ook terug kon zien of de game bij de douane ligt etc. 2 weken verder en op 7 september heb ik de game ontvangen. Zat ook goed verpakt en kon makkelijk in de brievenbus worden gegooid. Ook heb ik geen inklaringskosten e.d. moeten betalen gezien ik al vooraf de BTW op mijn bestelling had betaald.

Kort gezegd: Game kreeg ik 2 weken na verzending binnen. Alles kon gevolgd worden met de T&T code. En ik hoefde geen inklaringskosten te betalen. Kortom. De ervaring met Play-Asia was bij mij al positief en is nu nog altijd positief .


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Umihara Kawase Fresh!
Aantal dagen tot bezorging: 7
Mijn ervaring: Erg tevreden!!!!

Vorige week dinsdag Umihara Kawase Fresh! besteld gezien hij als Weekly Deal in de aanbieding was. Had hem destijds bij Amazon.com misgelopen, dus een mooi moment om hem nog aan te schaffen voor een mooie(goedkope) prijs. Dinsdag besteld. De dag erna(woensdag) verzonden. En vandaag(precies 1 week verder) lag er een bubbelenvelop van Play-Asia.com in de brievenbus met de game erin. Tot nu toe moest ik altijd 2 á 3 weken wachten totdat ik m'n Play-Asia bestelling binnen had. Maar dit keer kreeg ik het gewoon na 1 week binnen.

En ook erg belangrijk: Ik betaalde GEEN!!!!!! inklaringskosten e.d. Dus voor de mensen die twijfelen met inklaringskosten e.d., dan zeg ik het volgende: Product kost onder de €22 excl.verzendkosten? Je betaalt geen BTW en inklaringskosten. Als je opeens een factuur van PostNL ontvangt dat je moet betalen, gewoon online een formulier printen en invullen plus een kopie erbij van het factuur van jouw Play-Asia bestelling waar ook duidelijk staat dat de prijs in USD is afgerekend. En Umihara Kawase Fresh! was tijdens de aanbieding ook onder de €22.

Kort gezegd: Game snel verzonden en ontvangen. En geen inklaringskosten e.d. moeten betalen. Kortom. Ervaring is 10/10.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Vorige week dinsdag in de nacht een game uit de Weekly Deals gekocht. Woensdag was de game verzonden en ik heb de game vandaag al binnen gekregen. Eerste keer dat ik zoiets meemaak. Normaal ontvang ik altijd de games van Play-Asia na 2 of 3 weken. Maar na 1 week is wel nieuw voor mij. Hopelijk is dit een standaard iets geworden(van 2 á 3 weken naar 1 week levertijd).

Ik ben erg tevreden over Play-Asia. En over de game gesproken: De game was geseald en ook goed ingepakt in bubbel wrap. Tevens hoefde ik geen inklaringskosten e.d te betalen(game was ook onder de €22).


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Detroit: Become Human Special Edition
Aantal dagen tot bezorging: 12 werkdagen na release
Mijn ervaring: is goed, met enige kanttekeningen. Eerste keer dat ik iets bestelde bij Play-Asia, omdat ik na Heavy Rain en Beyond Two Souls ook graag de speciale editie van Detroit wilde hebben (en deze alleen daar te bestellen was).
Besteld op 15 mei, release op 25 mei. Maar het bleef stil tot ik uiteindelijk een weekje later maar eens een mailtje stuurde. Snel bericht terug, wat vertraging in het artikel, info volgt zsm.
Weer een weekje later, niets gehoord, toch maar weer eens mailen. Kreeg ik een meer uitgebreide uitleg, netjes en snel. Gevolgd door een algemene mail aan (ik denk) al hun klanten in Europa, dat het distributiecentrum verhuisd is en het daardoor allemaal vertraging opliep. Toen is het spel op 7 juni op de post gedaan en was het de 12e, dus slechts 3 werkdagen later, binnen! Dat is dan weer errug netjes. Ook goed verpakt en een superstrakke Track & Trace (van UPS in mijn geval; al gaan ze schijnbaar over op PostNL voor al hun buitenlandse leveringen, daar werd naar gerefereerd in de algemene mail).
Dus... als ze nu ergens rond de release uit zichzelf de vertraging hadden gecommuniceerd? Louter 9's, maar nu toch een klein dipje in de score haha.


Algemeen:80%Verzending:90%Communicatie:70%
Ik heb besteld: The Nonary Games (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: 22 dagen (24 januari besteld, 30 januari verzonden)
Mijn ervaring: Goed, ik houd er standaard rekening mee dat het niet snel verzonden wordt, dus wederom goede ervaring. Netjes in bubbelenvelop verzonden en op de hoogte gehouden over de status.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Zero Time Dilemma (PS4)
Aantal dagen tot bezorging: Op 04-01 besteld, ontvangen op 22-01 (Servicepunt)
Mijn ervaring: Met dank aan Xor via PB voor de nodige informatie. Prima verzonden. Idd, zoals hierboven beschreven staat: goed, stevig verpakt.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 08-01 Zero Time Dilemma besteld. 10-01 is het verstuurd.
Schijnbaar vanaf 24-01 af te halen bij de postservicepunt maar ik vond pas 26-01 een kaartje in de bus. Dit is zo'n pakketje dat PostNL "gewoon" niet komt brengen

Wat betreft de doorvoersnelheid is het wat je mag verwachten van een zaak uit Azië. Wat voor mij een pluspunt is de wijze van verpakking: In een stevig doosje. Vrijwel alle webshops sturen dergelijke spellen in een envelop of kartonnetje.

NB: Belangrijkste motivatie voor deze review is om de streak aan YGZ reviews te doorbreken. Ik krijg hier geen kortingscode voor....


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
26 september twee PlayStation Vita titels besteld, Tachyon Project & Söldner-X 2: Final Prototype. Maandag 2 oktober zijn beide verstuurd, vrijdag 6 oktober alles netjes ontvangen. Top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Game met levertijd van 2 dagen pas 4 weken erna verstuurd.
Communicatie staat vaak in een of ander PM bakje in je account op de site waarvan je geen e-mailmelding krijgt.

Één van de games van mijn order konden ze niet leveren. Ik doe navraag of ze deze op termijn nog verwachten, ander mannetje beantwoord ja, ik zeg wacht dan maar met verzenden van de bestelling, komt er een ander later met 'het spel kan niet geleverd worden' in een aparte email, ik zeg dat dit verwarrende communicatie is zo, die zegt weer 'don't worry, we are trying to find a supplier'.

Ik zeg 'ok, laat staan zo', hun vragen wat te doen als ze hem niet kunnen vinden. Ander spel sturen? Ik zeg 'Nee, als je dat tweede spel niet kunt vinden zijn jullie inc. verzendkosten te duur, cancel dan de hele order'.

Even later het bericht dat het eerste spel verstuurd wordt. Halve week later de tweede gecancelled met een 'if found we will keep you updated'.

In iedere mail boden ze me trouwens een japanse 'the best' versie aan waarvan ik meermaals zei dat ik een engelse wou omdat ik het spel graag wou kunnen begrijpen.

Dus, nu heb ik één spel overpriced gekregen en die andere nog niet.


Algemeen:50%Verzending:90%Communicatie:20%
Rune Factory 1, 2 en 3 (USA versies) besteld vootr de DS. Ongeveer na een week ontvangen, goed verpakt en geen doanekosten.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 19 oktober 2 spellen besteld, betaald met iDeal (via Skrill). Op 20 oktober bericht gekregen dat het verzonden was, met T&T van singpost.com. Toch is volgens Singpost het pakket pas op 24 oktober ontvangen. 2 november is het aangekomen in Nederland, op 3 november kon ik bij PostNL de Nederlandse T&T opvragen en op 6 november is het uiteindelijk afgeleverd bij me.
Het pakket is keurig verpakt, de spellen zijn zoals beloofd nieuw in seal.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
3 weken geleden de Metal Gear Solid Legacy Collection besteld en vandaag binnen gekregen. Ik ben weer erg tevreden, dat de verzending zo lang duurt weet je natuurlijk van te voren, dus ik heb helemaal niets aan te merken.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik had op 13 september een game besteld dat ook in de aanbieding was. Heb hier gewoon Economy gekozen waar deze ook standaard T&T* had. Kreeg na het betalen met Paypal een bevestigingsmail dat de bestelling was aangemaakt. De volgende dag kreeg ik een mail waarin stond dat de game was verzonden. ~1,5 week later(vandaag 26 sept) en ik heb de game ontvangen. De game zat ook in m'n brievenbus ;p.

Altijd goede ervaring met Play-Asia gehad. En met deze bestelling blijf ik nog altijd positief over Play-Asia. Het blijft een goede importsite .


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Op 1 december heb ik een New 3DS XL besteld. Helaas was deze niet op voorraad. Levertijd zou 12 december zijn bij play-asia en dan pas verzenden naar Nederland. Wat schets mijn verbazing. Op 4 december is mijn bestelde New 3DS XL verzonden via Fed-Ex en op 9 december ontvangen. Je word netjes via mail op de hoogte gehouden. Wil je importkosten besparen. Kan je een mail naar hun sturen om op het pakketje een lagere waarde te vermelden. Persoonlijk heb ik dat niet gedaan, omdat je niet volledig verzekerd bent tegen de waarde van je bestelde produkt tegen diefstal, vermissing of beschadiging. Maar naar de waarde dat op het pakketje/bon wordt vermeld. In mijn geval heb ik €20 meer moeten betalen dan iemand die de halve prijs heeft vermeld.

Nou ik ben dik tevreden over mijn 1e bestelling bij Play-asia.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tijdens de Summer Sales begin augustus even elke dag een klein beetje gekocht, om de invoerkosten slim te omzeilen met elk pakketje onder de 22 euro. In totaal zesmaal besteld in die dagen.

Drie pakketjes arriveerden na ongeveer 2 weken direct. Het vierde pakketje, dat tussen de vorige drie pakketjes besteld was, kreeg ik een dag of twee erna.

Bij de vijfde duurde het even en moest Fat Princess veranderd worden door een Essentials-editie, waarbij de customer service direct contact met me opnam. Vriendelijk en behulpzaam. Die arriveerde ook twee weken erna.

De zesde en laatste zou iets langer duren door een tekort in de stock. Op 29 augustus keurig de melding gekregen dat de games eindelijk beschikbaar zijn en opgestuurd worden. Twee weken later zo goed als gearriveerd, en is mijn Play-asia.com-avontuurtje compleet !


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
07-08-2014: 2 games(tijdens de Summer Sale) besteld.
08-08-2014: De games waren verzonden.
22-08-2014: Heb ze vandaag binnen gekregen/ontvangen.

Naar aanleiding van berichten over de "Free shipping" en meer dan 2-3 maanden wachten totdat de games werden bezorgd(zie de Play-Asia topic), heb ik maar voor "Registered Air Box" gekozen(want ik wou niet 2-3 maanden wachten voor m'n games :/). Hiermee kreeg ik ook een T&T code waar je jammer genoeg niet online kan zien waar jouw pakket zich bevindt. Maar als je na 2 weken nog niks hebt ontvangen, even PostNL bellen en ze zien gelijk waar jouw pakket zich bevindt(d.m.v. T&T code die Play-Asia had gemaild).

Communicatie vond ik goed. Je krijgt gewoon mails wanneer je een bestelling(-en) hebt (aan)gemaakt en wanneer jouw bestelling(-en) zijn verzonden .

Ook was het mogelijk om het waarde van m'n pakket te laten verlagen(voor douane/inklaringskosten). Via een contactformulier gevraagd en ze hebben dat voor mij aangepast(kreeg daar ook een reactie voor terug. Had dit niet verwacht van ze. Maar zo te zien is het wel mogelijk om het waarde van jouw pakket te laten verlagen )

Over het pakket: Er zat een deuk op het pakket. Maar eenmaal open en ik zag dat de games waren ingepakt in dat bubbel dingens die ook in bubbelenveloppen zitten. Dus mijn games waren niet beschadigd(en ook nog geseald ;P).

Dit was m'n 2de bestelling van Play-Asia. Had vorig jaar ook wat besteld op Play-Asia en daar was ook alles prima afgelopen(geen klachten, problemen gehad etc. Ongeveer hetzelfde situatie als nu ). Misschien dat ik weer eens bij Play-Asia zal bestellen(als ze games/figures onder €22 in de aanbieding hebben ;P).


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
24 januari Final Fantasy XIII-2 (US) gekocht, vandaag 4 februari aangekomen. Netjes verpakt en onder de 22 euro gebleven, dus ook geen douanekosten etc hoeven te betalen. Heel erg tevreden over het bestelproces en de, toch wel snelle , levering.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
24 oktober een 64 GB Vita geheugenkaart besteld en 15 november ontvangen. Helaas onderschept door de douane dus kwam er nog eens 30 euro bij. Dacht dat dit niet zou gebeuren door de neutrale envelop die ik had gekozen maar nee dus.

Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:30%
GRID 2 (Xbox 360) (in aanbieding)

19 oktober betaald via Paypal
1 november door Playasia verstuurd
20 november aangekomen

Is dus vrij lang onderweg geweest... hier ben ik niet meer zo tevreden over...


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:90%
Resident Evil Revelations (Xbox 360):
Besteld op 2-7-2013
Verzonden op 8-7-2013
Ontvangen op 22-7-2013

Eerste keer dat ik hier wat heb besteld en direct een prima ervaring.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Drie keer besteld bij deze winkel. Eerste keer liep prima, tweede keer had ik na een MAAND nog niks ontvangen waardoor ik na nóg een maand wachten en oneindig heen en weer gemail met de klantenservice (die wel prima is trouwens) eindelijk m'n geld (in tegoedbonnen van PA...) terugkreeg. Dat was een halfjaartje geleden.

Ondertussen zit ik weer in hetzelfde proces, Castlevania voor de 3DS besteld op 15-6. 20-6 is 'ie verstuurd, en ondertussen een kleine maand later heb ik nog niks binnen. Ik heb weinig zin in nog zo'n maand heen en weer gemail, maar het gaat wel om 35 euro dus ik heb weinig keus. Ik zal deze keer wat standvastiger zijn en gewoon m'n geld (in echte euro's) terugeisen en duidelijk maken dat dit de laatste keer is dat ze dit kunnen flikken en mij ook niet meer als klant hoeven verwachten. Twee keer iemands pakje kwijtraken, hoe krijg je het voor elkaar...


Algemeen:40%Verzending:10%Communicatie:80%
Had Phoenix Wright: Ace Attorney gekocht. 5 juni verstuurd, vandaag aangekomen. Netjes in bubbeltjesenvelop verpakt, zag er helemaal toppie uit. Zat zelfs een waardebon voor 5 dollar bij met m'n volgende order, aangename verrassing.

Zal zeker vaker hier bestellen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Yakuza: Kenzan hier besteld een tijdje terug, gisteren lag het spel op de deurmat.

Spel was goed verpakt in een stevige bubbeltjes envelop en op het pakketje stond ook netjes de halve prijs van het artikel waardoor ik geen risico liep op invoerkosten, dit had ik ik ook gevraagd in een ticket.

Customer support is snel, had binnen een dag antwoordt op m'n vraag en de verzending bedroeg een kleine twee weken.

In de envelop zat ook nog een kortingscode van 5 dollar voor de volgende bestelling.

28-5-2013 verstuurd en 8-6-2013 ontvangen.

Scherpe prijzen een een groot assortiment, goede webwinkel wat mij betreft.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
In het verleden vaker wat besteld en kwam snel aan. Nu heb ik een maand geleden ongeveer een spel besteld. 29 april verstuurd en vandaag aangekomen. 3,5 week dus onderweg wat ik erg lang vind. Ook las ik overal negatieve ervaringen met play asia, dus ben blij dat het spel er is, maar zal in de toekomst niet zo gauw iets bestellen.
Gelukkig geen douanekosten etc.


Algemeen:80%Verzending:50%Communicatie:80%
God of war saga
7 dec 2012 besteld en verstuurd voor 27 euro met de goedkoopste pakket verzending (betaald met PayPal) en op 10 januari ontvangen.
Mocht aan de deur nog 17,96 euro betalen voor btw en inklaringskosten!

Ik bestel hier voortaan alleen voor dingen onder de 22 euro,


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:80%
God of War Saga

Besteld:06-11-2012
Verzonden:12-11-2012
Ontvangen:17-12-2012


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Verzending ging sneller dan bij zavvi, terwijl dit helemaal uit china komt dus daar ben ik best tevreden over. Moest helaas wel nog €19 betalen aan de deur. Maar dat is nou eenmaal zo als je games besteld buiten europa, hier kunnen zij niets aan doen. En voor de mensen die klagen niets binnen gekregen te hebben: KIES VOOR TRACK & TRACE!!!! Dan kan je pakketje niet kwijtraken in de post.

Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Payment on: 18. Oct, 2012
Shipping date: 22. Oct, 2012

Mijn ervaring is hetzelfde als Doobieters boven mij.

Had ICO/Shadow of the Colossus besteld maar niets gezien of gehoord. Ik snap best dat het lang kan duren, maar 2 maanden? Dan klopt er iets niet.19-03-2013: Na precies VIJF(!!!) maanden sinds mijn besteldatum, heb ik eindelijk een nieuw exemplaar van ICO&SotC ontvangen.

Maandenlang heen en weer e-mailen ging eraan vooraf. Waar ze meestal ook niet op reageren. Ze wilden eerst bewijs. Vervolgens na lange tijd wachten wilden ze me store credit geven... WTF? Dacht 't dus niet. Heb een nieuw exemplaar ge-eist en nu dus eindelijk binnen. De 1 laat ik staan. Nooit meer hier.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
ICO/Shadow of the Colossus besteld in oktober bij Play-asia.. Nog steeds niets ontvangen. Inmiddels al veel gemaild over en weer en ze geven aan dat ze een onderzoek gaan instellen wat 4 weken gaat duren. Yeah right. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat het ooit nog gaat aankomen.. En of ze uit coulance een nieuw exemplaar gaan opsturen? Nehh dat denk ik niet.. Tot dan een dikke 1.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
2 games voor een goede prijs kunnen scoren (25 euro)

Aan de deur moest ik douane kosten betalen.
5.88 + 12.50(!) inklaringskosten

De games werden dus opeens een stuk duurder dan verwacht.


Algemeen:60%Verzending:10%Communicatie:60%
17-09 Uncharted 3 besteld voor de mooie prijs van €19,50 inclusief verzending. Wel de goedkoopste manier van verzending.
24-09 verzonden
12-10 ontvangen

Het moment van verzenden duurde erg lang. Zou binnen 1-5 dagen verzonden worden, maar dit haalde ze niet. Ook niet in werkdagen. Maar het artikel is wel in de gestelde verzendtermijn goed aangekomen.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:100%
Ergens in 2011 Final Fantasy XIII-2 besteld.

Na precies één week, inclusief datum van verzending, is ie gisteren (7-2-2012) aangekomen met de goedkopste methode van verzending wat sneller ging dan gewend.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een uiterst positieve eerste ervaring gehad met deze webshop.

Op 29-01-12 Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth besteld, vandaag (7-2-2012) netjes in een bubbeltjes enveloppe bij de post. Ook kreeg ik een kortingscoupon die te gebruiken is vanaf 60 Dollar.
Ik heb bij deze bestelling gekozen voor de goedkoopste verzendingsmethode, waarvan ik verwacht had dat de verzending wat langer zou duren, maar zoals eerder vermeld dus zeer rap in huis!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb vaker besteld hier, goede ervaringen, maar deze is toch minder.

Een 2 weken geleden een game besteld, betaald met paypal. Ineens krijg ik bericht van Paypal dat mijn account geblokkeerd is.
Play-asia heeft direct mijn bestelling geannuleerd, wat ik niet wist en pas achteraf achterkwam. Via een heel gedoe met Paypal en 2 weken later heb ik eindelijk mijn geld terug.

Via Play asia wilde ik de game gewoon hebben. Dat kon, echter moet ik nu de volle prijs gaan betalen, terwijl ik hem met korting besteld had.

Vind dat niet kunnen. Het was niet mijn fout dat mijn bestelling zomaar geannuleerd werd? En dat ze me niet op de hoogte hebben gehouden. Ik baal hier enorm van.

Advies, betaal niet met paypal, met creditcard geen probleem denk ik.


Algemeen:30%Verzending:60%Communicatie:40%
ik kan alleen maar tevreden zijn.

Lego Star wars III clone wars besteld voor de xbox. Snel verstuurbevestiging gekregen en voor intercontinentale post zeer snel ontvangen. (net meer dan een week).

Verzendkosten zijn altijd laag en netjes verpakt.

het spel is regiovrij en krijg hem in ntsc versie. ik gelijk gemaild of dat wel ging werken op een pal-console. Ze zeiden dat hij regiovrij was en het gewoon kon. ze hadden gelijk de productpagina aangepast om dit duidelijker te vermelden. Communicatie binnen een paar uur verlopen dus top!

spel werkt inderdaad gewoon op mijn console, dus heldere en juiste informatie


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Duke Nukem Forever PS3

26 juli besteld
27 Juli verzonden
5 augustus ontvangen

Dit is de eerste keer dat ik hier heb besteld.
Extra's ontvangen:
+ coupon met kortingscode van $5 bij besteding van $50 van +- 6 weken geldig.
+ Duke Nukem sticker met play-asia reclame sticker.
- geen factuur
alles verzonden in bubblewrap envelope


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Duke Nukem Forever

27 juli besteld
28 Juli verzonden
3 augustus ontvangen

Dit is de eerste keer dat ik hier heb besteld.
Ik ging er vanuit dat het 1,5 tot 2 weeken zou duren, maar na minder dan een week al geariveerd.
Ik zal hier met plezier vaker bestellen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
19 mei verstuurd, vandaag precies week later binnen. Was homefront voor de ps3 in de weekaanbieding. Perfect verstuurd in bubbel envelop. Goedkoopste verzendmethode

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
2 weken geleden fallout nv besteld, gisteren aangekomen. goede site, weekdeal is een aanrader

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
goeie site,veel leuke week aanbiedingen.
pas geleden hier crysis 2 besteld voor de 360 en virtua fighter 5.
crysis inmiddels vrij vlot binnen, verpakking was deels chinees en engels maar dat deert niet.
de handleiding is wel gewoon engelstalig en gewoon werken op mijn pal box.
kortom hier winkel ik voortaan standaard.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Goede importshop 3tal games hier besteld. Prijzen liggen wel hoog voor games. Maar de weekelijkse aanbiedingen zijn soms de moeite. Opletten met importkosten!!

Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:80%
3 januari Chinese versie van Final Fantasy XIII besteld aangezien de Chinese versie Japanse stemmen bevatten en gewoon de rest in Engels. Was wel iets duurder dan wat je nu gewoon in overal in Europa kan kopen, maargoed. Ben hartstikke tevreden met de Japanse stemmen.

Genoeg over dat, het volgend dag mail ontvangen dat het verzonden is enzo. Was best wel gespannen voor het feit dat er een kans was dat ik extra kosten moest betalen, wat gelukkig niet het geval was.

Heb het pakket na 7 werkdagen ofzo ontvangen, weet niet meer het precieze datum. Iniedergeval, het was netjes verpakt in bubbelenvelop, officiele PS3 seal en er zat een mooie sticker bij met een bedankje en een coupon van $5 bij besteding van $50. Het spel lag wel los in de doos, maar dat komt vast doordat die door het brievenbus is gevallen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
31 januari verstuurd, vandaag binnen. Perfect geregeld en goedkoop. Mijn eerste bestelling hier. Kreeg ook een waardebon van 5 US$ korting, maar dan moet je wel voor minimaal 50 US$ bestellen. Op zich fijn, maar ik ga geen risico lopen om straks extra kosten te moeten betalen voor de BTW enzo.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
2 bestellingen nu

beide via de goedkoopste ("gratis") verzending. Gratis, omdat bij iedere van de games een 5$ bonus korting coupon bij zat...

ééntje kwam na 8 dagen aan (dus perfect binnen de 5-10 dagen) en de andere na 21 dagen, dus ietsje lang, maar gelukkig was het schijnbaar alleen maar kerstdrukte vertraging en geen extra kosten

algemeen ben ik zeer tevreden en blij weer een alternatief te hebben tot yesasia, als dat dan blijkt noodzakelijk te zijn!


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Op 12 oktober heb ik bij deze winkel Medal of Honor & Kane and Lynch 2 besteld voor €55,-.

Op 13 oktober was deze verzonden, maar na een maand had ik nog steeds niets. Verschillende keren contact opgenomen met de klantenservice (héél vriendelijk en snel) en toen hebben zij mij goed geholpen.

Uiteindelijk het pakketje vorige week binnen gekregen.

+ Goede service
+ Leuke acties zo nu en dan

- Lange verzending


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:90%
Geen klachten over deze winkel.
Zaterdag besteld en betaald, in verband met weekend, is de betaling pas op Maandag bevestigd en ook gelijk verzonden, en op Woensdag kreeg ik via FedEx mijn Pocket Monsters Black binnen.

Hoe ik dit deed:
Moneybookers (PayPal is te onveilig), verzendkosten die van 1-3 werkdagen, voor 13,?? dollar, FedEx heeft het bezorgd, en niks geen Douane kosten.
Alleen moet je de traceer pagina niet echt geloven, want die was rond 14:00 al afgeleverd, en rond 17:00 stond er, dat ze nog in Ridderkerk zijn (ik ben in Terneuzen).
In de support aangegeven, dat ik mijn ordernummer ben vergeten te vermelden, en daar deden ze niet moeilijk over.

Zo zie je maar, dure verzendkosten lonen, maar ze moeten nog wel de pakketjes/enveloppen markeren als Gift, zoals Deal Extreme en Focalink dit doen.
Voor dat ene feitje, geen 10 bij Algemeen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Hier heb ik al een aantal bestellingen gedaan en geen klagen.

Binnen 8 dagen (goedkoopste optie) mijn laatste order ontvangen, wat aardig snel is gezien de afstand.Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
21-12-09 De weekly special besteld ''Wanted Weapons of fate'' voor de xbox 360 voor 13,49 euro inclusief verzendkosten.
31-12-09 Het spel ontvangen.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Prima ervaring met deze website.
Lekker goedkoop Chrono Trigger DS besteld en met Paypal betaald.

Goed op de hoogte gehouden over de order en verzending. Het duurde uiteindelijk een volle twee weken, wat wellicht wat lang is, maar dat had ik wel ingecalculeerd. Envelop was netjes ingepakt en spel was geseald.

Kreeg ook nog een kortingscoupon en een poster van Chrono Trigger. Prima dus.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:90%
Op 06-09 Left for dead besteld, 07-09 verzonden. Aankomst: 24-09. Pakketje heeft er dus 17 dagen over gedaan, wat ik verdraaide lang vind. Maar het was mijn eerste bestelling, dus ik weet niet wat normaal is bij deze shop. Alles was wel prima in bubbelenvelop en geseald. Verder dus niets mis mee.

Algemeen:80%Verzending:50%Communicatie:100%
kof xii besteld met 20% procent korting visa card actie 3 september 14 september ontvangen weer korting coupon van vijf dollar erbij top shop hoor.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Fijne shop na 10 dagen m'n bestelling binnen,ik ben tevreden.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
Vind het een geweldige shop, heb er al 5 x wat besteld en heb het alle 5 de keren netjes binnen gekregen. Echt een top shop.

Een keer had ik wel een belasting probleempje dat ik 2.5 maand moest wachten tot me pakketje erwas omdat het bij de douane lag, maar dat was niet hun fout. Daarna na bestellen vragen op invoice wijziging en geen problemen meer!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
9 Augustus besteld.
24 en 25 Augustus binnen

9 Augustus besteld. Was toen nog op voorraad. Na het weekend was het plotseling niet meer op voorraad. Uiteindelijk 11 augustus 1 game verstuurd en en 13 augustus de tweede. Vandaag binnen. Dit keer was de verzending duidelijk langer dan voorgaande keren. Vorige keren vaak binnen 7 dagen binnen en nu duurde het toch wel bijna het dubbele.

Communicatie is altijd netjes.


Algemeen:80%Verzending:60%Communicatie:80%
13 augustus blazblue besteld
25 augustus binnen
goedkoopste verzend optie gekozen nix aan de hand..ook nog 5 dollar korting op de volgende aankoop gekregen dmv een coupon. echt goed


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
27 juni Mamoru-kun Besteld
4 augustus Binnen

Goedkoopste verzendoptie gekozen. Geen extra BTW en netjes verpakt. Nette geautomatiseerde communicatie. Plus nog een coupon voor 5 of 50 dollars bij een volgende aankoop :-)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Besteld op 21 juni.
Nette communicatie over marking down.
23 juni verzonden
1 juli dus binnen.

Prima dus. Ik heb de standaard verzending gekozen en dat kost dus nog geen 3 Euro. Dus zeer acceptabel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Fight night Round 4 (x360) besteld op 23 juni, 24 juni verzonden, vandaag binnen!
Zeer snelle levering


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Red Faction besteld mooie prijs binnen 9 dagen in huis was goed verpakt.

Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:80%
12 mei een beeldje besteld bij deze winkel.

Tot op heden nog steeds niets ontvangen... Lijkt me beetje absurd lang duren.. Heb gemaild en ze zijn op zoek naar het pakket, maar ze laten niets weten tussendoor (hoe het ervoor staat ofzo)

Je krijgt wel snel antwoord op je mails, maar ze hebben bijna geen inhoud.

Update komt als het pakketje ooit nog aankomt...

Update: Vrijdag is het pakketje aangeboden aan de deur. Helaas was er niemand thuis. Ze komen vandaag nogmaals langs.
22 euro aan extra kosten, maargoed, daar kan Play-Asia niet veel aan doen.
Ze hebben wel aangeboden om voortaan de prijs van het product op de bon te halveren. Nadeel daarvan is dat als het pakket kwijtraakt oid, ze het maar voor de helft kunnen terugschrijven.


Algemeen:80%Verzending:50%Communicatie:100%
Twee maanden moeten wachten op mijn pakketje. Na diverse mails uiteindelijk toch ontvangen, maar ik moest €25 extra aan de deur afrekenen voor douanekosten, terwijl de waarde van het pakketje maar €75 was. Geen leuk grapje dus.

Dat Play-Asia.com zijn spullen niet uitzendt als "gift" vind ik extreem nadelig.


Algemeen:30%Verzending:10%Communicatie:80%
Perfecte service, snelle levering & op tijd binnen. Helaas kwam mijn pakketje in aanmerking bij de douane waarbij de kosten ietsjes hoger uitkwamen. Maar ik heb mijn spel binnen, top!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
OP 25 maart had ik een spel besteld ter waarde van 93,30 dollar vandaag op 31 maart spel binnen gekregen
Goed verpakt, Geen extra kosten, had echter 2 weken pas verwacht dat ik de spel binnen zou krijgen

Ben zeer te vreden


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier een keertje de volledige Gyakuten Saiban (Ace Attorney) serie besteld.

Niets dan lof over deze site! Ik kon lekker in dollars betalen met PayPal, en uiteindelijk was ik zo'n 60 euro inclusief verzendkosten kwijt voor 4 topgames voor de DS! Uiteraard zat alles netjes in de seal en was er met de spellen niets mis. De verzending was erg goed. Het duurde ongeveer een week voordat het complete pakket binnen was. Ik heb niets extra hoeven betalen, en alles zat goed en stevig ingepakt waardoor het niet beschadigd werd. Het enige minpunt is dat de verzendkosten wat aan de hoge kant liggen, waardoor het bestellen van één game wel erg duur kan worden.

Qua communicatie heb ik niet veel ervaring.

Verder kreeg ik bij m'n bestelling een kortingsbon, en komen er nog regelmatig kortingscodes binnen via email.

Ik ben erg tevreden, en hoewel ik door de verzendkosten niet snel opnieuw zal bestellen krijgt Play-Asia van mij een 10!

Update: ik heb opnieuw een bestelling gedaan, deze keer met Rhythm Tengoku (GBA) en Rhythm Heaven (DS). De verpakking was erg goed en de producten in perfecte staat (doosjes, boekjes, spellen zelf en alle extra papieren voor Nintendo punten e.d.). Ook de communicatie was perfect. Ik heb een vraag gesteld over eventuele extra kosten van PayPal, en binnen 24 uur kreeg ik duidelijk antwoord (er waren geen kosten).

Het enige minpuntje is dat ik de bestelling gisteren pas binnenkreeg terwijl ik een preorder had geplaatst van Rhythm Heaven (release: 5 april). Als je je game snel wilt is het dus (nogal logisch) geen goed idee om bij Play-Asia te bestellen. Aan de andere kant heb ik 'm nog voor de Europese release met 5 euro korting.

Mijn 10 blijft onveranderd.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Koop hier al jaren regelmatig mijn games -- niks negatiefs over te zeggen.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
17-12-08 Midnight Club Los Angeles voor de xbox 360 besteld. 27-12-2008 lag ie op de mat in bubbelenvelop. In de envelop zat een coupon met kortingscode voor 5 usd welke tot 15 Feb. 2009 te gebruiken is bij een minimum besteding van 50 usd. Voor mijn 1e bestelling bij Play-asia.com ben ik tevreden. Omdat mijn bestelde game niet meer koste dan 22 euro hoef ik geen invoerrechten te betalen. Hou er rekening mee dat je boven de 22 euro (officieel) invoerrechten moet betalen.

Info invoerrechtenAlgemeen:80%Verzending:90%Communicatie:80%
Met een orderhistory van 3 pagina's een zeer tevreden klant. DS games voor 25 euro. Japans snoep en pluchies. Altijd in 7 dagen binnen. Hooguit een douane problemen gehad met paketten, maar als je 8 yoshi pluchies besteld verwacht je dat dan ook.

Voor mij scoren ze op Algemeen en Verzending (in eigen verpakkingsmateriaal) 100%. Dat ze de waarde op het pakket schrijven is jammer, maar het is spul wat je of niet in NL kan krijgen, of incl. invoerrechten een DS game welke nog steeds goedkoper is.

Alleen de communicatie is iets jammer. Ze reageren wel binnen 24 uur, maar het is vaak slecht engels en ze begrijpen jouw mail soms ook niet helemaal.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
2 November 2 spellen besteld.. Naruto rise of a ninja en Warhammer battle march (was in weekendaktie voor maar 11.41 euro)
Op 3 november vestuurd.
En vandaag op 14 november aangekomen.
Dat is dus 9 werkdagen.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:80%
Laatst ook een bestelling gedaan bij PA. Ik had voor EMS verzending gekozen en alles was binnen 4 dagen binnen en netjes in seal.

Ik was alleen vergeten te vragen of ze het bedrag wat op de verpakking staat te halveren, want nu moet ik helaas toch 35 euro invoerkosten betalen :-(

Edit Niann-Tsyr: Dat doen ze nooit. Een lagere waarde op het pakje zetten. Heb het in het verleden ook weleens gevraagd, maar kreeg nee te horen. Als je langzame post kiest, dan heb je minder kans op invoerkosten.

Edit Divinenanny: Even de reactie van DAY hieronder geplakt, in plaats van in een losse post, vanwege de ratings.

Reactie DAY: Bedankt voor de tip, ik dacht dat juist de snelle post niet door de douane zou worden onderschept. Heeft mij dus uiteindelijk ook nog 20 Euro gekost. Maar ben nietemin zeer blij met mijn games. Ben namelijk een grote shmup fan en had Espgaluda en Dodonpachi voor de ps2 besteld. Games die in Europa nooit zijn uitgekomen en ik al een tijdje wilde kopen.

Dit is trouwens een link waarover wordt gesproken dat PA het wel doet en het in het vervolg automatisch doet. Dus ik hoop dat ze het ook voor mij willen doen. In ieder geval na 1 december heb je er zowiezo minder last van, want dan wordt het invoerbedrag 150 Euro.

linkje


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
nieuwe games zijn er lekker goedkoop alleen wat oudere weer aardig duurder, communicatie is goed en, alleen ik vind de verzendtijd gewoon iets te lang, maar als je dat geen probleem vind moet je er zeker is kijken!

Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
ik heb op 12 augustus de bevestiging van verzending gekregen en vandaag gekregen 3 weken en 1 dag dus datt vind ik minder en de communicatie is gewoon super dus hieer de uitslag

Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:90%
Sta er versteld van, wat een super winkel! Alleen zo verdomd jammer dat ze geen PS3 producten exporteren. Had er voor (~33.63 EUR incl shipping)(!!) soul calibur IV besteld op 31 juli en vandaag binnen, perfect ingepakt (kun je zelf ook op je gemak uitkiezen hoe je het verpakt wilt hebben). Tevens wel jammer dat de waarde er wel volledig opstond dus had kans op een heffing, maar heb al meteen een oplossing gekregen hiervoor. Namelijk ze zetten voortaan de halve waarde erop!

Anyway super winkel zoals ik al zei alleen jammer van de PS3 non-export.


Algemeen:70%Verzending:100%Communicatie:100%
Gewoon een goede winkel, ze verzenden redelijk snel en je wordt perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ik heb wel drie (kleine!) nadelen gevonden van deze winkel, namelijk dat DS games niet in hun officiele seal zitten (zonde als je ze in seal wil houden als verzamelaar), dat ze de waarde van het pakje op het pakje zetten waardoor je last kan krijgen van douanekosten en dat ze verzendkosten nauwelijks combineren (zelfs als het tweede product zo dun is als papier krijg je niet 100% korting op de verzending, hooguit een paar procent van het tweede product).

Nogmaals, het zijn maar kleine nadelen, maar daardoor verdient deze winkel geen 10 voor algemeen en verzending.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:100%
Goede site ... alleen heeft mijn zending 30 dagen geduurd. volgende keer bestellen via track and trace nummers....


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Erg Goeie Site lekker goedkoop en snelle verzending.
Comminicatie ook goed vroeg of ze de prijs konden halveren op het pakket en werd niet moeilijk over gedaan zodoende geen douane kosten!! Zal zeker nog eens bestellen In een bubbel envelop verstuurd en binnen 7 dagen ontvangen


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
goeie site. goedkope prijzen zelfs als ze onderschept worden door douane zijn ze goedkoper dan in de winkels hier, alleen jammer dat dat soms gebeurt. verzendtijd ongeveer 1-2-3 weken. en bij elke bestelling een kortingsbon. 1 keer geemailt waar bioshock bleef kreeg een email in slecht engels terug dat het mijn schuld was ofzo :s kreeg hem paar dagen later thuis. pas alleen op voor welke region het spel is.

Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:60%
Grid besteld op 3 juni, gister binnen gehad. was de Pal versie. spel was onderschept door de douane, mocht nog 15 euro gaan betalen. maarja, daar kunnen hun ook niks aan doen.

Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
10 juni Naruto: Rise of a Ninja besteld, 17 juni binnen, snelle levering alles zag er netjes uit en werkt perfect. Kreeg ook snel antwoord op vragen (binnen 24 uur).

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Alleen maar goede ervaringen met deze winkel. Heb er vroeger diverse games en items bestelt en het is allemaal goed afgehandeld. Scherpe prijzen, alleen verzending duurt natuurlijk langer dan uit Nederland. Onder andere Mass Effect, Kingdom Hearts 2, Assassin's Creed beeldje en PSP spullen gekocht.
Tip: De Asia-versies van games zijn dikwijls regio-vrij en kunnen dus op een Europese console gespeeld worden.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%