Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Preview Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw verschijnt op 15 juni 2012 voor de Xbox 360 en Playstation 3. De ontwikkelaar is Grasshopper Manufacture en de game wordt uitgegeven door Warner Bros.


Lollies & Kettingzagen
Op de Gamekings Showcase heb ik een demo gespeeld van deze game op de Xbox 360. In Lollipop Chainsaw speel je met Juliet Starling, een cheerleader die het opneemt tegen verschillende zombie rock lords om erachter te komen waarom er op haar high school een zombie-uitbraak heeft plaatsgevonden.

Het gaat hier om een third-person hack & slash game, waarbij Juliet de zombies te lijf gaat met cheerleader moves en een grote kettingzaag. De game speelt lekker soepel en de actie spat van het scherm af. De stijl van de game is apart, kleurrijk en humoristisch. Leuk detail was dat de ‘echte’ Juliet Starling ook in levende lijve aanwezig was op de beurs om zoveel mogelijk gamers kennis te laten maken met haar personage en de game.

In de demo op de Showcase kon je een level spelen waarbij je hordes zombies moest afmaken en je kon een boss fight proberen. Deze boss was erg komisch, een soort gothic punk zombie met grappige oneliners en dito aanvallen. Ook in dit gevecht zagen de moves van Juliet er stijlvol en kleurrijk uit, met soms een gruwelijke uithaal van haar kettingzaag ertussendoor.Smile & Slash
Hoewel ik me afvraag of deze gameplay niet snel repetitief wordt, vond ik wel dat de game zich qua stijl duidelijk onderscheidt van andere games in dit genre. Een game om in de gaten te houden als je houdt van hack & slash gameplay met een aparte stijl die zichzelf niet te serieus neemt.

Geplaatst door Midge op 16-05-2012
Aantal keer bekeken: 5121

Laatste reacties

avatar van Yørn
Yørn ( 4084   5) 18-05-2012 13:54
Rol: Administrator
Lollipop Chainsaw, ik ben echt benieuwd hoe ze hier op gekomen zijn. Ik hoop dat het niet te 'afgezaagd' gaat worden. We gaan het zien.
avatar van Always4psv
Always4psv ( 4230 ) 29-05-2012 23:48
Grappig spel. Ik vond alleen de camera niet echt lekker meewerken.