Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Verslag Mmm-meet bij Niels

Zaterdag 17 Maart 2018

Het was een gure en koude dag. Maar wel een dag die gevuld zou worden met burgers, spelletjes en een aantal mensen die elkaar vaag via deze mooie website kennen en willen bewijzen dat niet alle gamers schuwe niet sociale nekbaarden zijn.

In het ghetto van Eindhoven zouden we elkaar treffen. Voor een aantal bezoekers betekende dat een reis van een goede twee uur. Zo diep ging het verlangen elkaar af te kunnen troeven bij wat spelletjes en het verorberen van zelfgemaakte burgers. Voor anderen betekende het een ritje van 10 minuten met de fiets, maar ook bij hun ontbrak de wil er niet om door het gure weer te komen.
Er was maar n lui persoon die alleen zijn bed uit moest rollen om aanwezig te zijn.


De meet begon om 13:00, King Bowser was zo nerveus dat hij te laat zou komen dat hij er veel te vroeg was, terwijl Niels de slaap nog uit zn ogen wrijft en in zn onderbroek de deur open doet staat King Bowser al te springen om naar binnen te gaan.

Hij mag plaats nemen in de woonkamer waar de beamer al aan staat en de Wii U staat te ronken voor een dagje Smash. King Bowser verspilt geen seconde en gaat snel nog een paar potjes warm draaien voordat de Smashkampioen zal arriveren! Niels springt in een broek en duikt vervolgens de keuken in om alvast een beetje voorbereidingen te treffen voor de overheerlijke burgers.

De bel gaat, King Bowser kijkt gespannen naar de deur, zou daar de onbetwiste kampioen al zijn? Zou het? Het wachten tot de aanbellende persoon binnen komt voelt als een eeuwigheid, maar dat kwam meer omdat King Bowser vergeten was dat er eerst nog met de lift naar boven gegaan moest worden voordat de daadwerkelijke voordeur bereikt was. Een vlaag van kou trekt de kamer in als de voordeur open gaat en daar de man met de baard staat.

De enige echte Smashkampioen, Dagmar, is gearriveerd. Dagmar is bij binnenkomst een beetje teleurgesteld dat de stofzuiger niet klaar stond voor hem om nog even snel te woonkamer te stofzuigen.

Maar dan vallen zijn ogen op het grote Smash beeld op de muur, hij gooit zijn jas in de hoek en duikt op een controller. De eerste match van de dag is een feit. King Bowser tegen Wario. Dikzak tegen Dikzak. De smash karakters dan he, zowel Dagmar als King Bowser zijn geen dikzakken.

Geconcentreerd staren ze beide naar het grote scherm waar de actie zich ontvouwt, leven na leven ziet King Bowser bij zijn King Bowser weg geslagen worden terwijl Wario chompt, scheten laat en met zn motor rond scheurt. Het gevecht is bijna net zo snel ten einde als het begonnen is. King Bowser snapt waarom Dagmar de Smash Kampioen is.

Ondertussen stroomt Niels zn huis voller met andere leden, KobraKay, Kowichi, Zanpsyko, Lars330 en Gunzelino. Bijna allemaal duiken ze achter de Smash om zich met zn allen op Dagmar te focussen en alsnog keihard te verliezen. Zelfs als Dagmar zn controller laat liggen om even wat te drinken krijgen ze het niet voor elkaar om zon voorsprong op te bouwen dat ze het kunnen winnen.

Na elke gewonnen potje buldert Dagmar zn maniakale lach door het appartement. Totdat Niels vraagt of hij daar mee op kan houden want zelfs zijn moordkat wordt er bang van. Kowichi en Zanpsyko hebben zich bij Niels in de keuken gevestigd waar hij nog steeds druk bezig is met de voorbereidingen voor de overheerlijke burgers.Schoenieman en Care komen rond 15:30 eens aangewandeld. Fashionably late noemen ze dat.

Na het kennis maken, probeert Schoenieman voor het eerst in zijn leven eens een GameCube controller uit om als een bezetene te gaan button bashen in een spel waar hij de ballen van snapt.
Care schuift met Zanpysko het eten van tafel om ruimte te maken voor een paar potjes Magic the Gathering. Schoenieman bereikt een hoogtepunt in zn net gestarte smash carriere als hij geen laatste wordt. Af en toe werpt iemand een blik op de potjes Magic die gaande zijn en gaan vervolgens weer snel zitten omdat ze geen idee hebben wat die ongelooflijk sexy nerd mannen aan het doen zijn.
In de tussentijd arriveren MarvelousMax, MrBooze en Swift ook. Net op tijd voor het eten.

De geur van vers gebakken burgers en iets getoaste broodjes komt de woonkamer in als Niels met een grote plank vol voedsel binnen komt lopen. De eerste burgers worden uitgedeeld en gaan luid smakkend de mond in. Nee hoor lieve mensen, iedereen was volwassen genoeg om normaal te kunnen eten.

Nadat alle overheerlijke broodjes verslonden waren en Care even zijn niet bestaande Smashskills toonde kwam het bordspel Codenames tevoorschijn. MrBooze, MarvelousMax, Care, Schoenieman en Niels gingen zich hier aan wagen terwijl Wario maar bleef winnen op het grote scherm. Na een tweetal intrigerende potjes besloot Niels zich maar eens te bemoeien met het Smash gedeelte.
Het derde potje Codenames was zeer snel over door het teamwork van de ultra intelligente MarvelousMax en Care. MrBooze deed zijn nickname eer aan met zn Korsakov.

Om de avond af te sluiten werden alle controllers, 3dsen, gamepads, maxipads en slagerstouw uit de kast getrokken om onder te duiken in potjes van 8 players Smash. Chaos, chaos is het enige woord dat deze mode kan omschrijven. Het is maar goed dat er geen vrouwen en kinderen bij waren want dat zou niet geschikt zijn om ze aan deze waanzin bloot te stellen.

Terwijl de avond ten einde loopt en Care 7kg chocopindas naar binnen werkt die Dagmar had meegenomen loopt het huis langzaam leeg. Dagmar blijft als laatste over om Niels nog even te helpen met opruimen en hoopt dat hij alsnog even mag stofzuigen.Nadat Niels Dagmar ook eindelijk naar huis heeft geschopt omdat het daglicht bijna weer doorbreekt is de zeer geslaagde meet dan daadwerkelijk afgesloten. Tijd om de moordkat weer los te laten en het bed op te zoeken.

Geplaatst door Care op 21-03-2018
Aantal keer bekeken: 4500

Laatste reacties

avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 21-03-2018 18:14
Rol: Community event manager
Tof verslag, Care!
avatar van Davidov
Davidov ( 11163   2) 21-03-2018 18:18
Als ik geweten had dat Linguist wel zou komen als ik was gekomen....was ik ook gekomen
Leuk verslag hoor.
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 21-03-2018 18:24
tl;dr
avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12779 ) 21-03-2018 18:29
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
tl;dr

Maar wil je niet weten hoe het was dan?
avatar van Davidov
Davidov ( 11163   2) 21-03-2018 18:32
Geen idee of dat sarcastisch is of niet.
Als hij er zelf was hoeft hij niet per se te lezen. Denk ik.


Henri-Alexander edit: Het eerste natuurlijk. De stofzuiger zuigt niet van zichzelf he.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14295 ) 21-03-2018 18:36
Leuk geschreven inderdaad Ker! Was absoluut een toffe meet. Ik hoop dat ik er weer een keer deel van kan uitmaken. Leuk om iedereen te ontmoeten en af te ranselen (ok dat af en toe afgeranseld worden door Daggie even daar gelaten) Overigens mis ik wel het stukje waarin ik ook 3 keer gewonnen heb, en dat ik per ongeluk op de verkeerde knop drukte zodat er een AI Bowser mee deed in plaats van ikzelf, en dat die ook nog dik gewonnen had Maar bij deze.
avatar van Kowichi
Kowichi ( 2303 ) 21-03-2018 18:37
Haha leuk verslag en tof dat er toch nog sneaky foto's zijn gemaakt
avatar van Doobieters
Doobieters ( 24236   97) 21-03-2018 18:41
Zou leuk zijn als de usernames bij de foto's worden gezet, zodat we een beeld hebben achter de avatars.

Ik heb me erg vermaakt (ik was cosplay als Linguist)
avatar van Riquelme
Riquelme ( 2271 ) 21-03-2018 18:43
Cool guys.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14295 ) 21-03-2018 18:43
Had je er maar moeten wezen Doobje. Dan had je het geweten. We verklappen niets.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 24236   97) 21-03-2018 18:56
Quote:
Had je er maar moeten wezen Doobje. Dan had je het geweten. We verklappen niets.

I know. Had zaterdagmiddag pas door dat het die dag was Zit in een soort rollercoaster (net een huis gekocht)..
avatar van Davidov
Davidov ( 11163   2) 21-03-2018 19:02
Valt me nu overigens pas op dat Dagmar op elke foto (op dit forum) hetzelfde overhemd aan heeft...
avatar van Care
Care ( 36439 ) 21-03-2018 19:06
Leuk geschreven! heb een paar keer moeten lachen om wat er stond. Complimenten aan de schrijver.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14295 ) 21-03-2018 19:07
Quote:
[..]

I know. Had zaterdagmiddag pas door dat het die dag was Zit in een soort rollercoaster (net een huis gekocht)..

Mooie mogelijkheid om even te ontglippen aan de drukte... Ik kwam helemaal 2+ uur rijden om jou te zien. Ben je er niet :/

Quote:
Valt me nu overigens nu pas op dat Dagmar op elke foto (op dit forum) hetzelfde overhemd aan heeft...

Hij heeft er 13 van die zei ie
avatar van Davidov
Davidov ( 11163   2) 21-03-2018 19:57
Trouwens, zaterdag was het de 17e en niet de 18e.
*screenshot gemaakt voor er gemiept wordt*
avatar van Care
Care ( 36439 ) 21-03-2018 20:06
Quote:
Trouwens, zaterdag was het de 17e en niet de 18e.
*screenshot gemaakt voor er gemiept wordt*

Ah crap je hebt gelijk. Toch een foutje erin. Jammer.
avatar van Swift
Swift ( 9121   5) 21-03-2018 20:10
Ik mis het stukje van dat we met zijn 7en dagmar eruit hadden gewerkt met smash en dat ie boos werd.
Gunzelino is trouwens ook een beetje een baas in smash.
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 21-03-2018 20:14
Rol: Community event manager
Quote:
[..]

Ah crap je hebt gelijk. Toch een foutje erin. Jammer.


Mijn schuld: ik had het immers nagekeken
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14295 ) 21-03-2018 20:16
Quote:
[..]

Ah crap je hebt gelijk. Toch een foutje erin. Jammer.

Het overkomt de besten Ker Niels zijn schuld, die had het nagekeken en had dit moeten zien.
Grapje hoor Niels
avatar van Care
Care ( 36439 ) 21-03-2018 20:19
Quote:
Ik mis het stukje van dat we met zijn 7en dagmar eruit hadden gewerkt met smash en dat ie boos werd.
Gunzelino is trouwens ook een beetje een baas in smash.

Het is alweer bijna een week geleden h. Kan niet alles onthouden. Maar gunzelino was ook best wel redelijk in smash ja. Ere wie ere toekomt.
avatar van Zanpsyko
Zanpsyko ( 2615 ) 21-03-2018 20:24
Quote:
Leuk geschreven! heb een paar keer moeten lachen om wat er stond. Complimenten aan de schrijver.


Wat een baas die schrijver! Mooie actie magic foto, alleen maar de alfa mannen zullen dat spel spelen.
avatar van Blaxtard
Blaxtard ( 495 ) 21-03-2018 21:01
Ziet er gezellig uit mannen!
avatar van Kloes
Kloes ( 4592 ) 21-03-2018 23:15
Nou nou dat was een prima sausage-fest zo te zien... prima teksten Care, een beetje opgepijpt, maar jij mag dat
avatar van YOLOYOLO
YOLOYOLO ( 1870 ) 21-03-2018 23:20
leuk verslag
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 520 ) 22-03-2018 06:53
Leuk geschreven!
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 22-03-2018 07:25
Quote:
Valt me nu overigens pas op dat Dagmar op elke foto (op dit forum) hetzelfde overhemd aan heeft...

Volgens mij niet want het varieert tussen een rood overhemd en eentje met lange mouwen.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4840 ) 22-03-2018 07:56
Het lang verwachte verslag is daar eindelijk, leuk om te lezen Care. Zo te lezen heeft iedereen het naar zijn zin gehad. Maar nog n grote vraag die maar in mijn achterhoofd blijft rond spoken en ik echt antwoord op moet hebben, anders kan ik vanavond niet rustig gaan slapen: Heeft Dagmar nou uiteindelijk die stofzuiger mogen gebruiken van Niels?
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1277 ) 22-03-2018 07:56
Zag er goed uit.
avatar van Care
Care ( 36439 ) 22-03-2018 08:06
Quote:
Het lang verwachte verslag is daar eindelijk, leuk om te lezen Care. Zo te lezen heeft iedereen het naar zijn zin gehad. Maar nog n grote vraag die maar in mijn achterhoofd blijft rond spoken en ik echt antwoord op moet hebben, anders kan ik vanavond niet rustig gaan slapen: Heeft Dagmar nou uiteindelijk die stofzuiger mogen gebruiken van Niels?

Dat is de cliffhanger h. In het volgende boek zal je daarop antwoord krijgen.
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 22-03-2018 08:17
Quote:
Dat is de cliffhanger h. In het volgende boek zal je daarop antwoord krijgen.

Zolang het maar niet eindigt met 'Het was allemaal een droom' of dat iedereen vanaf het begin al dood was.
avatar van Care
Care ( 36439 ) 22-03-2018 08:23
Quote:
[..]

Zolang het maar niet eindigt met 'Het was allemaal een droom' of dat iedereen vanaf het begin al dood was.

Dat is veel te clich. Daar doe ik niet aan.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4840 ) 22-03-2018 08:48
Aaaah slapeloze nachten, here I come!
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 22-03-2018 09:54
Ben nu aan het werk..lees het verslag nog wel
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-03-2018 09:54
Rol: Community event manager
Sorry bro. Deze info blijft tussen mij en Daggie.
avatar van Swift
Swift ( 9121   5) 22-03-2018 10:09
Ik heb Lars niet gezien trouwens?
avatar van Userverwijderd64
Userverwijderd64 ( 36633   64) 22-03-2018 10:12
Die was al vertrokken toen voordat jij kwam.
avatar van Schoenieman
Schoenieman ( 1006 ) 22-03-2018 10:19
Enige minpuntje is dat ik heus wel eens een Gamecube controller heb vsatgehouden, ik had zelfs een Gamecube samen met m'n broer, maar die indeling van de knopjes is niet blijven hangen. dus als iemand zegt A en B is slaan, moet ik even zoeken welke dat zijn
Pluspunt die er niet in staat is dat ik met mijn awesome buttonbash skillzz wel 1x Dagmar KO heb gemept, daar ben ik toch wel trots op aangezien hij de onbetwiste kampioen is
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-03-2018 10:39
Rol: Community event manager
Quote:
Die was al vertrokken toen voordat jij kwam.


Best sneu. Lars vroeg de hele tijd; waar is Swift? Alleen omdat hij de rest van de mensen (inc. mij) eigenlijk totaal niet mag.

Rond 6 uur is hij maar teleurgesteld weggegaan in de veronderstelling dat je niet meer kwam.
avatar van Swift
Swift ( 9121   5) 22-03-2018 10:43
Ik was er om iets over vijven...
Maar wel lame dat ie weg is gegaan, had je geen vegaburgers?
avatar van Niels
Niels ( 18257 ) 22-03-2018 10:52
Rol: Community event manager
Ik was zelf ook bijna weggegaan omdat jij er niet was. Werd pas vanaf toen een beetje gezellig. Het was dat ik hamburgers moest maken.

Oh, misschien ging hij dan 5 uur weg. Ik dacht dat je er pas iets over zessen was, tho'.

En ik had wel vegaburgers, al was de structuur niet stevig.
Binnenkort nodig ik 'm nog wel uit voor een do-over. Heb begrepen dat havermout erbij gooien al veel aan de structuur kan verbeteren omdat dit het vocht uit de paddestoelen opneemt.
avatar van Swift
Swift ( 9121   5) 22-03-2018 10:57
Maar nogmaals Niels, de burgers waren echt goed, en bedankt voor de gastvrijheid, was zeker gezellig. Totdat dagmar zijn shirt uitdeed en op zijn blote bast begon te slaan en I'm the King of the jungle brulde, die shit was wel intimiderend.
avatar van Care
Care ( 36439 ) 22-03-2018 11:04
Quote:
Maar nogmaals niels, de burgers waren echt goed, en nogmaals bedankt voor de gastvrijheid, was zeker gezellig. Totdat dagmar zijn shirt uitdeed en op zijn blote bast begon te slaan en I'm the King of the jungle brulde, die shit was wel intimiderend.

Ik moest het kindvriendelijk houden dus ik kon dat er niet in laten.
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 22-03-2018 19:14
Super geschreven..voelde aan alsof ik er bij was...je zou een schrijver kunnen zijn.
avatar van Care
Care ( 36439 ) 22-03-2018 21:21
Quote:
Super geschreven..voelde aan alsof ik er bij was...je zou een schrijver kunnen zijn.

Dank je. Je had er ook gewoon bij kunnen zijn. Dan had je er ook in kunnen staan.
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 22-03-2018 21:40
Quote:
Nou nou dat was een prima sausage-fest zo te zien... prima teksten Care, een beetje opgepijpt, maar jij mag dat


Haha wat reactie
avatar van Crazyottoman
Crazyottoman ( 123 ) 22-03-2018 21:41
Quote:
[..]

Dank je. Je had er ook gewoon bij kunnen zijn. Dan had je er ook in kunnen staan.


Dat ga ik zeker proberen!
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6540 ) 23-03-2018 16:27
Sjiek feestje hoor!
avatar van Schoenieman
Schoenieman ( 1006 ) 24-03-2018 23:25
Quote:
Sjiek feestje hoor!

Het was een heuse knalfuif m'n vrind
avatar van King Bowser
King Bowser ( 14295 ) 25-03-2018 12:28
Helemaal mee eens Vet gezellige knal party. Blij dat ik erbij was.