Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Diablo IV (PS5)
90 100 1

Review Diablo IV (PS5)

Diablo III is een spel waar ik fijne herinneringen aan heb. Toen het uitkwam in 2012 was het een van mijn meest gespeelde gameof omdat ik nog thuis woonde en net mijn eindexamen had gemaakt. Dus ik kon meer dan voldoende tijd besteden aan deze dungeon crawler. Vervolgens heb ik hem een paar jaar later nogmaals gespeeld met drie vrienden in co-op op de PlayStation 4, wat vele avonden plezier op heeft geleverd. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en is het tijd voor het nieuwste deel in de serie, Diablo IV, waar ik net zoveel plezier aan hoop te beleven. Er zijn hoge verwachtingen en hopelijk kan Blizzard deze waarmaken.


Bij het opstarten van Diablo IV moet je gelijk de moeilijke keuze maken met wat voor klasse je wilt gaan spelen, waarbij de keuze bestaat uit de Barbarian, Sorcerer, Rogue, Necromancer of Druid. Drie bekende klassen vanuit diablo III (de Barbarian en Necromancer) en drie nog wat oudere terugkerende klassen (de Sorcerer, Rogue en Druid). Na lang twijfelen viel mijn keuze op de Necromancer, voornamelijk omdat dit de enige klasse was waar ik Diablo III niet mee heb doorlopen. Hierna kun je helemaal losgaan met hoe jij jouw personage eruit wil laten zien, wat nieuw is voor een Diablo-game, maar zeker niet nieuw in de wereld van RPG’s.   

Na het bedenken van een naam was mijn Necromancer klaar om de wereld van Sanctuary in te stappen en het verhaal van Diablo IV te beginnen. Het wordt in dit vierde deel vrij snel duidelijk waar het verhaal om draait. In het eerste uur wordt de slechterik Lilith namelijk al geïntroduceerd en start je met je zoektocht naar haar. Eigenlijk ben je constant de voetstappen van Lilith aan het volgen. Hier wordt wel meer achtergrond aan gegeven door de introductie van verschillende personages, waardoor ik mij prima heb vermaakt met het verhaal. Blizzard staat daarnaast natuurlijk bekend om de hoge kwaliteit van de tussenfilmpjes en ook in Diablo IV is dat weer goed voor elkaar. Maar de aandacht voor de hoge kwaliteit is niet alleen bij de tussenfilmpjes gebleven. De rest van het spel heeft namelijk dezelfde behandeling gehad, waardoor het er allemaal uitziet om door een ringetje te halen en het tegelijkertijd als een zonnetje loopt. Dit geldt ook voor het online gedeelte van het spel. Als je Diablo IV speelt zie je andere mensen zich door Sanctuary bewegen. Je kunt met hen een team vormen om de kerkers te verkennen, of dit kun je doen met je vrienden. Beide opties werken prima.


Sanctuary is een grote open wereld die is opgedeeld in verschillende provincies. Iedere provincie is erg groot en bevat heel veel geheimen voor jou om te ontdekken. Het verkennen kun je te voet doen of met je trouwe viervoeter. Deze komt wel pas later in het hoofdverhaal beschikbaar, maar je kunt hem goed gebruiken om jezelf sneller te verplaatsen. Gelukkig kun je jezelf ook snel teleporteren naar een stadje om je loot te verkopen. Naast het hoofdverhaal zijn er heel veel zijmissies beschikbaar. Ze zijn niet allemaal even origineel (veel zeggen: ga daarheen en dood zoveel monsters/verzamel zoveel van dit voorwerp), maar de korte verhaaltjes geven vaak meer informatie over de wereld, gebeurtenissen of inwoners. Daardoor maakt het ze toch interessant genoeg, onafhankelijk van de items die je krijgt bij het voltooien. Bovenop de zijmissies zijn de zogenaamde events weer aanwezig. Dit zijn willekeurige gebeurtenissen waar je je bij aan kunt sluiten en die bij het voltooien nieuwe voorwerpen en zogenaamde Murmuring Obols opleveren. Dit is naast het bekende goud een ander betaalmiddel in Diablo IV. Met de Murmuring Obols kun je bij een speciale verkoper nieuwe items scoren, maar het is wel een kleine gok die je neemt. Je weet namelijk niet hoe goed het item is dat je krijgt, het kan je dat ene mooie item opleveren maar ook net zo goed troep zijn. Daarnaast kun je hier de zogenaamde Whispering Keys kopen, welke gebruikt worden voor speciale schatkisten die ook de kans bieden op betere loot. Ze werken een beetje gelijk aan de Blood Shards uit Diablo III, voor spelers die daarmee bekend zijn.

Waar ik het nog niet over heb gehad zijn de vele (optionele) kerkers die Sanctuary rijk is en die gevuld zijn met de nodige bloeddorstige monsters, zoals je gewend bent van Diablo-games. Deze kerkers worden iedere keer dat je ze bezoekt opnieuw gegenereerd, zodat de gangen anders zijn en er andere vijanden kunnen rondlopen. Hierdoor blijft het interessant om een kerker opnieuw te doen. De variatie in omgevingen draagt hier aan bij. De ene keer loop je door grotten met voornamelijk rotsen, een andere keer zijn ze met bloed besmeurd of voorzien van wat meer groen. Doordat er zoveel te doen is in het spel blijf je vaak hangen. Nog even een zijmissie doen, weer wat nieuws ontdekt in de wereld, oh hier is een kerker, laat ik die eens gaan doen. Weer nieuwe kleding/wapens die net ietsje beter zijn dan die ik droeg, de rest snel verkopen. Zonder het door te hebben vliegt de tijd voorbij, wat het grootste compliment is wat ik Diablo IV kan geven


Zoals eerder genoemd bevat Diablo IV vijf verschillende klassen om mee te spelen. Iedere klasse heeft zijn eigen skilltree met vaardigheden die je kunt kopen met de punten die je krijgt bij het stijgen in level. De keuze per klasse is erg divers, waardoor het best nog even een puzzel was hoe ik met mijn Necromancer wou gaan spelen. De conclusie is dan ook dat je binnen dezelfde klasse veel verschillende opties hebt door de skills die je gebruikt aan te passen aan jouw speelstijl. Bovendien speelt iedere klasse onderling ook echt heel anders, dus mocht je genoeg hebben van de één dan is het geen straf om opnieuw te starten met een ander. Het wisselen van klasse kan daarmee voor een verfrissende afwisseling van speelstijl zorgen, juist omdat je bijvoorbeeld bent vastgeroest in een klasse en wel heel erg vaak dezelfde vaardigheden aan het gebruiken bent. Het blijft tenslotte wel Diablo, waarbij je toewerkt naar het steeds gebruiken van bepaalde vaardigheden die de meeste schade aanrichten. Om uiteindelijk de kans te vergroten om betere voorwerpen te krijgen. Want daar draait het natuurlijk allemaal om, die speciale loot na een lang gevecht. Daar vind je (hopelijk) net dat ene zwaard, of die mooie helm met eigenschappen die precies passen jouw personage.

Diablo IV voegt nog een extra laag aan het aanpassen van je kleding en wapens toe door middel van de zogenaamde Aspects. Een Aspect is een extra bonus die vaak een klein voordeel geeft aan een van je vaardigheden. Hierdoor worden jouw favoriete vaardigheden weer net iets sterker. Je krijgt deze door het voltooien van de kerkers in Sanctuary. Dit is niet compleet willekeurig, je kunt precies zien welke Aspect je krijgt als je een kerker voltooid. Hierdoor kun je ervoor kiezen om alleen de kerkers te doen die jij relevant vindt voor een bepaalde Aspect. Naast het bezig zijn om je personage zo sterk mogelijk te maken, kun je deze keer ook uitgebreid bepalen hoe je uitrusting eruitziet. Je kunt veel van de helmen, wapens, handschoenen etc. namelijk salvagen en krijgt daarmee de beschikking over het uiterlijk van het voorwerp, terwijl de statistieken van het wapen dat je juist nodig hebt voor je karakter behouden blijven. Dit is trouwens niet nieuw, want veel spellen doen dit tegenwoordig. Mocht je hier echt helemaal hard op gaan dan kun je met echt geld ook deze cosmetische aanpassingen kopen. Deze optie is er, maar levert je geen echt voordeel op – al zullen tegenstanders van microtransacties het nog steeds niet leuk vinden. Blizzard heeft dus toch wel wat geleerd gezien de problemen rondom Diablo III op dit gebied.


Conclusie
Als ik kritisch naar Diablo IV kijk dan zijn er weinig echt grote vernieuwingen, maar dat is voor de kwaliteit van het totaalproduct geen probleem. Want alles wat je van een nieuw Diablo-spel mag verwachten is aanwezig in dit vierde deel. De open wereld, vele zijmissies, talloze kerkers en de vele mogelijkheden om aan je personage te sleutelen zorgen ervoor dat Diablo IV gewoon heel erg goed uit de verf komt. De support van Blizzard zal van belang zijn om te bepalen hoe lang Diablo interessant blijft, maar in de wandelgangen wordt al gesproken over 2 DLC’s en dan is er natuurlijk nog de toevoeging van seizoenen – waarbij het verhaal ook uitgebreid zou moeten worden – en daarmee gepaard een Battle Pass (daarnaast moeten ook de welbekende set-items nog verschijnen), dus er lijkt nog meer dan voldoende in de pijpleiding te zitten. Tellen we daarbij de ervaringen uit het verleden bij, dan lijkt de toekomst positief en kunnen we nog lang plezier beleven aan Diablo IV.   

Pascal Jongsma (Catyrion)

Apotheker die natuurlijk games interessant vindt, maar daarnaast ook niet vies is van een bordspel of film.

Aantal keer bekeken: 8568 

Laagste 3 prijzen voor Diablo IV (PS5)

37.95 3
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
AllYourGames.nl 9.1
€  37.95€ 0.00   € 37.95
Nedgame.nl 9.8
€  38.00€ 3.49   € 41.49
Game Shock Oss 10
€  39.99€ 3.00   € 42.99

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Malistix
Malistix ( 1428   3) 17-06-2023 15:16
Heb hem op pc, lvl 67 ondertussen geweldige campaign, leuke end game echt een must have
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5442   20) 17-06-2023 15:23
Ik vind het jammer dat je (op console) ook voor de SP verplicht online moet zijn, en volgens mij ook een Acti-Blizzard account aan moet maken. Voor mij dus een reden de game niet te halen. Lijkt me voor de SP en offline co-op best een prima game, maar geen zin in dat soort onzin.
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 909 ) 17-06-2023 16:10
Quote:
Ik vind het jammer dat je (op console) ook voor de SP verplicht online moet zijn, en volgens mij ook een Acti-Blizzard account aan moet maken. Voor mij dus een reden de game niet te halen. Lijkt me voor de SP en offline co-op best een prima game, maar geen zin in dat soort onzin.
Gepost door: Yi-Long op 17-06-2023 15:23

Maar wel een psplus abo met account aanmaken om uberhaupt online te kunnen spelen
avatar van Didi2020
Didi2020 ( 245   1) 17-06-2023 16:16
Die laat ik varen wegens MTX, zij het cosmetisch, maar iedereen wil een cool personage. En daar niet de prijs van een Indie game moeten voor betalen. Al zeker niet sinds dit een full priced game is. Waarom dat soort dingen niet in de progressie steken en die coole dingen verdienen tijdens het spelen zelf?
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 17-06-2023 16:27
Quote:
Die laat ik varen wegens MTX, zij het cosmetisch, maar iedereen wil een cool personage. En daar niet de prijs van een Indie game moeten voor betalen. Al zeker niet sinds dit een full priced game is. Waarom dat soort dingen niet in de progressie steken en die coole dingen verdienen tijdens het spelen zelf?
Gepost door: Didi2020 op 17-06-2023 16:16

Je verdient die dingen ook gewoon tijdens het spelen zelf. Alleen als je er vanaf level 1 al bij wil lopen als een clown betaal je 20 euro voor een skin.

Bovendien is dit nu eenmaal hoe je een live-service game gaande houdt. Je kunt als studio niet tien jaar lang zo’n game supporten (zoals ze bij D3 hebben gedaan) als alle spelers alleen eenmalig 65 euro betalen, of zelfs nog minder in een sale. Laat dat skins kopen gewoon lekker aan de whales over, who cares?

Het verbaast me hoeveel mensen zich online druk maken over deze skins. In een isometrische game waar je er amper wat van ziet zelfs. Zijn gamers zulke modepopjes?
avatar van Abrikeaus
Abrikeaus ( 30 ) 17-06-2023 22:07
Level 91, dus ik kan dit wel zeggen: deze game is heel leuk tot level 70. Daarna zwakt het enorm af. Nul nieuwe gear, slechte itemization, repetitieve dungeons. Hopelijk heeft de eerste season hier een antwoord op.
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 485   1) 17-06-2023 22:21
Game lijkt me wel leuk, maar op PC is hij alleen verkrijgbaar via Battle.net en 70 euro vind ik wel aan de erg hoge kant om uit te geven voor een digitale game. Ik wacht wel een paar jaartjes zodat ik hem op Steam of Epic kan krijgen en voor een goede deal.
avatar van ThaDanus
ThaDanus ( 3575   3) 17-06-2023 23:00
Quote:
Game lijkt me wel leuk, maar op PC is hij alleen verkrijgbaar via Battle.net en 70 euro vind ik wel aan de erg hoge kant om uit te geven voor een digitale game. Ik wacht wel een paar jaartjes zodat ik hem op Steam of Epic kan krijgen en voor een goede deal.
Gepost door: Nonexistinghero op 17-06-2023 22:21
Dan kan je lang wachten, want er zijn welgeteld nul Blizzard games op Steam en Epic verkrijgbaar.
Alleen de originele Diablo is via GOG verkrijgbaar, maar dat is vooral omdat die te oud is voor Battle.net.

Er zal uiteindelijk wel een aanbieding komen via Battle.net, maar volgens mij heeft dat met Diablo 3 ook 2-3 jaar geduurd.
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 17-06-2023 23:45
Quote:
[..]

Dan kan je lang wachten, want er zijn welgeteld nul Blizzard games op Steam en Epic verkrijgbaar.
Alleen de originele Diablo is via GOG verkrijgbaar, maar dat is vooral omdat die te oud is voor Battle.net.

Er zal uiteindelijk wel een aanbieding komen via Battle.net, maar volgens mij heeft dat met Diablo 3 ook 2-3 jaar geduurd.
Gepost door: ThaDanus op 17-06-2023 23:00

Tenzij de overname door Microsoft doorgaat, dan kunnen Blizzardgames wel ineens vrij snel op Steam staan. Na de overname werd Bethesda’s eigen launcher vrij snel opgedoekt en kreeg iedereen die daar games had Steamkeys voor die games.
avatar van Didi2020
Didi2020 ( 245   1) 18-06-2023 00:59
Quote:
[..]


Je verdient die dingen ook gewoon tijdens het spelen zelf. Alleen als je er vanaf level 1 al bij wil lopen als een clown betaal je 20 euro voor een skin.

Bovendien is dit nu eenmaal hoe je een live-service game gaande houdt. Je kunt als studio niet tien jaar lang zo’n game supporten (zoals ze bij D3 hebben gedaan) als alle spelers alleen eenmalig 65 euro betalen, of zelfs nog minder in een sale. Laat dat skins kopen gewoon lekker aan de whales over, who cares?

Het verbaast me hoeveel mensen zich online druk maken over deze skins. In een isometrische game waar je er amper wat van ziet zelfs. Zijn gamers zulke modepopjes?
Gepost door: Quetzalcoatl op 17-06-2023 16:27

Ik dacht dat Fortnite FTP was? Die leven ervan. Maar voor mij, een full priced game, NO! Je wil gewoon een cool outfit wanneer je een clan vormt.
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 18-06-2023 02:20
Quote:
[..]


Ik dacht dat Fortnite FTP was? Die leven ervan. Maar voor mij, een full priced game, NO! Je wil gewoon een cool outfit wanneer je een clan vormt.
Gepost door: Didi2020 op 18-06-2023 00:59

Fortnite is f2p inderdaad, maar daar moet je ook wel echt door vijf splashscreens heen klikken voordat je überhaupt een potje kunt starten. Hier is de shop gewoon een tabje in het menu waar je nooit naar om hoeft te kijken.

Ik weet niet precies wat je bedoelt met een cool pakje voor je clan. Bedoel je dat iedereen dan dezelfde class kiest en exact hetzelfde pakje aantrekt? Dat is gameplay-technisch niet erg handig, want een combinatie van verschillende classes werkt beter. Sowieso zit de base game al stampvol met loot, inclusief honderden verschillende armor pieces. Dus iedereen kan er cool uitzien in je clan zonder ooit de shop in te gaan.
avatar van Didi2020
Didi2020 ( 245   1) 18-06-2023 08:22
Quote:
[..]


Fortnite is f2p inderdaad, maar daar moet je ook wel echt door vijf splashscreens heen klikken voordat je überhaupt een potje kunt starten. Hier is de shop gewoon een tabje in het menu waar je nooit naar om hoeft te kijken.

Ik weet niet precies wat je bedoelt met een cool pakje voor je clan. Bedoel je dat iedereen dan dezelfde class kiest en exact hetzelfde pakje aantrekt? Dat is gameplay-technisch niet erg handig, want een combinatie van verschillende classes werkt beter. Sowieso zit de base game al stampvol met loot, inclusief honderden verschillende armor pieces. Dus iedereen kan er cool uitzien in je clan zonder ooit de shop in te gaan.
Gepost door: Quetzalcoatl op 18-06-2023 02:20

Ik heb het vooral over de mounts, die zagen er cooler uit in de shop wat mij betreft. Maar dan zijn er ook de Battle Passes. Ik wil idd na een full priced game niets meer uitgeven, games zijn zo al duur genoeg
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 18-06-2023 08:29
Quote:
[..]


Ik heb het vooral over de mounts, die zagen er cooler uit in de shop wat mij betreft. Maar dan zijn er ook de Battle Passes. Ik wil idd na een full priced game niets meer uitgeven, games zijn zo al duur genoeg
Gepost door: Didi2020 op 18-06-2023 08:22

Tja mij maakt het natuurlijk weinig uit als je deze game skipt, maar je vergist je volgens mij wel in het belang van die cosmetics. Buiten de aankoopprijs hoef je echt geen geld uit te geven aan deze game. Zelf vind ik battle passes en cosmetics wel acceptabel in games die nog jaren van nieuwe content worden voorzien.

Het alternatief is dat we weer voor extra quests en map packs gaan betalen, zoals vroeger. Doe mij die dan maar gratis terwijl een stel gekkies 20 euro uitgeeft aan een kitscherig gouden pantser voor hun paard.
avatar van ThaDanus
ThaDanus ( 3575   3) 18-06-2023 09:21
Quote:
[..]
Tenzij de overname door Microsoft doorgaat, dan kunnen Blizzardgames wel ineens vrij snel op Steam staan. Na de overname werd Bethesda’s eigen launcher vrij snel opgedoekt en kreeg iedereen die daar games had Steamkeys voor die games.
Gepost door: Quetzalcoatl op 17-06-2023 23:45
Het lijkt me heel sterk dat dat gaat gebeuren, Battle.net launcher bestaat al iets langer dan Bethesda's launcher, en is veel groter. Plus dan zouden ze een deel van de verkopen moeten gaan afdragen aan Steam (30% uit m'n hoofd), denk niet dat ze dat gaan doen met hun populaire games.

Om nog maar even terug te komen op Diablo, erg leuke game, vermaak me heel goed, inmiddels chapter 4 uitgespeeld, maar weet niet hoe lang ik nog doorspeel als ik alles af heb. De MMO aspecten staan me eigenlijk nu al wat tegen (getimede hellrifts, world bosses op timers op specifieke dagen, meh).
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 18-06-2023 10:02
Quote:
[..]

Het lijkt me heel sterk dat dat gaat gebeuren, Battle.net launcher bestaat al iets langer dan Bethesda's launcher, en is veel groter. Plus dan zouden ze een deel van de verkopen moeten gaan afdragen aan Steam (30% uit m'n hoofd), denk niet dat ze dat gaan doen met hun populaire games.
Gepost door: ThaDanus op 18-06-2023 09:21

Ja nu je het zegt, het zou vast een enorme backlash opleveren als MS Battle.net opdoekt. Ik dacht alleen aan de launcher / storefront kant, maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Het lijkt er wel op dat MS al z’n games op Steam wil hebben, dus misschien krijgen ze dat na de overname wel nog voor elkaar met Battle.net-integratie. Die cut van 30% is wel de standaard, maar wordt kleiner zodra uitgevers meer verkopen. Denk dat MS dus wel een stuk minder inlevert.

Ik heb zelf net act 3 afgerond en ik vind D4 echt een heerlijke game. Die timed events en encounters zullen een nachtmerrie zijn voor elke completionist, maar ik vind ze wel tof als dingen die ik puur toevallig tegenkom of gewoon mis. Dat zorgt ervoor dat zo’n wereld gaat leven, vind ik.

Het is wel jammer dat het sociale aspect in ieder geval tijdens de story nogal achterblijft. Mensen spelen solo of met vrienden, maar buiten de events om zijn de andere spelers net npc’s. Niemand gebruikt de chat of vormt een party met randoms, in elk geval op consoles. In die zin voegt online maar weinig toe.
avatar van Didi2020
Didi2020 ( 245   1) 18-06-2023 11:36
Quote:
[..]


Tja mij maakt het natuurlijk weinig uit als je deze game skipt, maar je vergist je volgens mij wel in het belang van die cosmetics. Buiten de aankoopprijs hoef je echt geen geld uit te geven aan deze game. Zelf vind ik battle passes en cosmetics wel acceptabel in games die nog jaren van nieuwe content worden voorzien.

Het alternatief is dat we weer voor extra quests en map packs gaan betalen, zoals vroeger. Doe mij die dan maar gratis terwijl een stel gekkies 20 euro uitgeeft aan een kitscherig gouden pantser voor hun paard.
Gepost door: Quetzalcoatl op 18-06-2023 08:29

Ze zullen waarschijnlijk een pak geld verdienen met die cosmetics maar had dit liever als progressie gezien. Anderzijds, genoeg andere goede games om in te investeren.
Nu, als het deftige DLC is wil ik daar nog wel iets aan spenderen zoals in FH5, maar dat is miss omdat race games meer mijn ding zijn.
avatar van Marato24
Marato24 ( 1012   1) 18-06-2023 22:46
Echt een mooie game die je meteen de wereld van diablo in zuigt en die je maar moeilijk kan loslaten. Top game
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 5063   37) 18-06-2023 23:37
Quote:
[..]


Ze zullen waarschijnlijk een pak geld verdienen met die cosmetics maar had dit liever als progressie gezien. Anderzijds, genoeg andere goede games om in te investeren.
Nu, als het deftige DLC is wil ik daar nog wel iets aan spenderen zoals in FH5, maar dat is miss omdat race games meer mijn ding zijn.
Gepost door: Didi2020 op 18-06-2023 11:36

Er zit nog steeds progressie in in de vorm van cosmetics. Als je gear die je niet gebruikt scrapt bij de blacksmith krijg je ook cosmetics. Daarvan zitten er honderden in de base game. Er zijn alleen ook extra cosmetics te koop, zoals in bijna elke andere game.

Je zegt nu in feite:

“Ik vind dit maar niks met die cosmetics, ik wil leuke pakjes voor m’n clan.”

“Nee maar ik bedoelde eigenlijk leuke mounts.”

“Nee maar eigenlijk hou ik meer van racegames.”

Tsja..Volgens mij praat je gewoon na wat je in YT video’s gehoord hebt over die cosmetics. Dat is clickbait. Fophef. Het lijkt erop dat je überhaupt nooit van plan was om deze game te kopen. Dat maakt natuurlijk niet uit, maar waarom klagen over iets waar je toch niks mee te maken hebt.

Kijk gewoon naar deze review en zo’n beetje elke andere. D4 is een heel goede game, ook als je geen extra cosmetics koopt. Dat jij ‘m skipt is helemaal prima, maar doe dan niet alsof de hele game verpest wordt door microtransacties. Dat is gewoon niet zo.
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 909 ) 19-06-2023 10:33
Quote:
Game lijkt me wel leuk, maar op PC is hij alleen verkrijgbaar via Battle.net en 70 euro vind ik wel aan de erg hoge kant om uit te geven voor een digitale game. Ik wacht wel een paar jaartjes zodat ik hem op Steam of Epic kan krijgen en voor een goede deal.
Gepost door: Nonexistinghero op 17-06-2023 22:21

Zei Opa snor op zondagavond