Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Prince of Persia: The Sands of Time (NGC)
96 100 1

Review Prince of Persia: The Sands of Time (NGC)

Zit je er goed klaar voor? Want ik ga je nu één van de grootste verhalen uit mijn leven vertellen. Het maakt niet uit wie ik ben, en als je me niet gelooft, oké. Maar onthoudt dit: DIt verhaal is zeker niet uit mijn duim gezogen!
Ik ben een Prins en ik ga al heel wat jaartjes mee… In de loop der jaren ben ik heel wat veranderd: Vroeger was ik klein, leek ik op Adriaan van het beruchte duo, had ik blond haar, een wit pakje aan en was ik in een kerker opgesloten, ik moest mijn liefje van Jafar redden en tjah.… ik pakte mijn zwaard en ramde hem in zijn kop! ARGH!

Zo ging het er een paar jaartjes rustig aan toe, lekker relaxen in de Perzië. Nog 2 avontuurtjes beleefd en een half jaar geleden begon ik mijn grootste avontuur aller tijden…

Ik was met m’n vader en zijn leger in Perzië om iets heel waardevols te jatten, “The Sands of Time”. Vanaf het moment dat mijn zwaard bloed had geproefd, wist ik dat ik mijn vader geen eer kon bewijzen met doden, maar door de dolk der tijden te pakken. Er kwamen allemaal bewakers op me af, maar ik had vroeger op turnen gezeten én ik had een zwaard dus ik liep op ze af en stak hem daar tussen ze ribben die ik 5 keer had gebroken op 3 plaatsen. Toen leerde ik dat ik op de muren kon lopen en andere vette shit kon doen met hulp van dat magische zand!

En daar lag hij dan, net buiten bereik: De dolk der tijd..! Ik kon er net niet bij dus ik moest omlopen: Langs palen met spijkers, afgebrokkelde randjes, palen, Jezus met zijn uitgetoken hand, en daar was het, de dolk der dolken!



De dolk
Ik hoor jullie al denken lieve kijkbuis kindertjes: ‘Waarom gaat die enge man ons vertellen over een dolk?’ Nou dat zal ik is met de puntjes op de I uitleggen: Nou kijk, er is dus een dolk, en niet zomaar een dolk, nee, een dolk die de tijd kan beheren! Jullie denken natuurlijk dat de tijd net als een rivier is, het stroomt een kant op en kan niet terug, maar met deze dolk kun je onder andere:

-De tijd terugdraaien omdat je iets fouts hebt gedaan…
-Slowmotion doen voor de sfeer…
-Je vijand slowmotioneren: Je steekt je dolk in een vijand en hij beweegt in slomotion!
-De tijd vooruit doen, tja deze is mij nog nooit gelukt maar je schijnt al je vijanden in een keer te kunnen killen!



Over de prins
Willen jullie weten hoe ik eruit zie en wat ik allemaal kan, lees dan verder, anders skip je maar door naar het volgende subkopje. Ik was vroeger een klein dik mannetje, maar ik heb getraind en dat kun je zien ook! Oke, nu heb ik lang haar, een wasbordje, een hip ringbaardje en een Engelsachtig accent, geen Turks rabarberachtig iets. Ik heb ook 10 jaar les van Adriaan gekregen en ik heb hem overtroffen. Ik kan over de muren lopen, backflips doen, de radslag en nog veel meer! Meer dan genoeg om al dat gespuis af te rekenen!



Wat meer over het verhaal
Kijk mijn vader wilde 'the Sands of Time' en ik besloot het te halen en ik kreeg het mes als souvenir… Mijn vader gaf the Sands of Time aan een van zijn bondgenoten om te bewijzen dat hun vriendschap eeuwig is! Maar er ging iets mis, Jafar zei dat ik m’n dolk in de zandloper moest steken. Dat deed ik dus en toen kwam er heel wat zand uit en iedereen zonder beschermening werd een zandmonster net… *snik*, net zoals mijn vader. Mijn taak is om een weg door het paleis te vinden en alles terug te draaien.

Ik wil nog even zeggen dat ik dit een ontzettend tof spel vind alleen wel een klein beetje kort. Want ik ben niet echt zo’n die-hard gamer en ik heb dit spel in 7-8 uur uitgespeeld. De graphics zijn gewoon superrr, en het is gewoon leuk om te vechten in matrix/blade-style en puzzels op te lossen, de muziek is ook iets van Rock plus Arabisch, een beetje lol maarja voor de mensjes die van Turkse muziek houden is dat wel weer een pluspunt. De overige sounds zijn wel prachtig: Als je je zwaarden uit je holster pakt hoor je een *sling* geluidje dat galmend door de hallen gaat. Echt prachtig gewoon! Oja, nog 1 minpuntje: ik heb een paar keer gehad dat ik van een randje afviel ofzo door de camera… Maar als je over mierengeneuk spreekt is dat het wel. Stoppen met lezen van dit stuk en scoren die game!

 

Oordeel Prince of Persia: The Sands of Time (NGC)

  • Graphics 90
  • Gameplay 95
  • Originality 80
  • Sound 80
  • Replay 77
  • Eindcijfer 96

Aantal keer bekeken: 2621 

Laagste prijzen voor Prince of Persia: The Sands of Time (NGC)

Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 15-12-2005 21:39
Dat het niet altijd een gemiddelde hoeft te zijn kan ik begrijpen, maar dat het totaal beter is dan het beste cijfer is wel bijzonder