Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Voor ieder wat wils!

Geplaatst op 01-08-2010 22:36
Het is alweer meer dan een maand geleden dat het laatste review-overzicht online is gezet. Om ervoor te zorgen dat de reviews de verdiende aandacht krijgen is hier weer een lijst met alle recensies die er sindsdien op de site zijn gezet. Deze keer is het een heuse mix van genres geworden met games uit bijna ieder denkbaar genre, van racen tot strategie en van karaoke tot (diepgaande) RPG's.

Split/Second: Velocity
Blur en Split/Second moesten het tegen elkaar afleggen op de markt voor over-the-top arcaderacers. Brat beet het spits af met zijn review van Split/Second. Krijgt Blur vrij spel of krijgt het stevige concurrentie te verduren?

Alpha Protocol
Jeroen vroeg zich af of Obsidian’s nieuwe franchise een beetje goed van start ging. Of de game na al die jaren zijn verwachtingen waarmaakt lees je in de review.

Transformers: War for Cybertron
Robots die in allerlei voertuigen veranderen; het moet je ding maar zijn. Jeroen houdt er wel van, en kijkt of de nieuwe Transformers game voor het eerst sinds tijden weer een waardige videogame-adaptie van de franchise is.

Blur
Naast Split/Second is ook Blur vertegenwoordigd door een review. Yorn kijkt hoe Bizarre’s eerste stappen in de markt van de arcaderacer uitpakken.

Lego Harry Potter: Years 1-4
Verscheidene franchises moesten er al aan geloven, maar nu is ook Harry Potter aan de beurt. De eerste vier jaren op Zweinstein kun je nu extra blokkerig nog eens overdoen. Of je dat ook wil kun je beslissen nadat je de review hebt gelezen.

Demon’s Souls
Demon’s Souls is na lang wachten dan toch naar Europa gebracht. Yorn slaagde een kreet van vreugde en stopte de game snel in zijn PS3. Of de lach ook op zijn gezicht bleef lees je in de review.

Giana Sisters
Het is helemaal hip om oude franchises op de DS nieuw leven in te blazen. Nu is ook Giana Sisters na een flinke tijd afwezigheid terug. Of het de moeite waard is om deze game te proberen legt Jorieke je haarfijn uit.

U-Sing Girl’s Night
De vraag is hoeveel budgetgamers regelmatig een Girl’s Night organiseren, maar mocht je van plan zijn dit binnenkort te doen, lees dan vooral de review van U-Sing even. Een bedreiging voor de Singstar reeks of wederom goedkope Wii-troep? V-devil heeft het voor ons uitgezocht.

Dragon Ball: Origins 2
Daan geeft ons een snelcursus Dragonball-geschiedenis en reviewt daarna de nieuwste DS-titel uit deze franchise. Of hij daar een beetje enthousiast van werd kun je zelf ontdekken in de review.

Singularity
Singularity is de zoveelste game die je met de tijd laat spelen, maar doet dat wel op een originele wijze. Is het een briljante toevoeging of toch meer een gimmick? Yorn oordeelt.

Armada 2526
Armada 2526 is niet voor iedereen weggelegd, maar als je fan bent van het genre is het zeker interessant deze review eens te bekijken. Jorieke werd aangenaam verrast door de game, zoals te lezen in de review.

And last but certainly not least:

Starcraft II: Wings of Liberty
Jaap doorliep speciaal voor jullie de singleplayer campagne van deze game. Als opvolger van Starcraft heeft deze game zeker iets te bewijzen. Echter, als Blizzard achter deze game staat, dan kan er toch geen vuiltje aan de lucht zijn?

Met dank aan Fant voor het maken van dit overzicht.

Geplaatst op 01-08-2010 22:36

Laatste reacties

avatar van Hijdiegaapt
Hijdiegaapt ( 132 ) 01-08-2010 23:50
starcraft review werkt niet ofwel?

ConAir - Thanks. Nu werkt hij wel!
avatar van Linkinparknl
Linkinparknl ( 1245   5) 02-08-2010 02:46
Vind de zin "Yorn kijkt hoe Bizarre’s eerste stappen in de markt van de arcaderacer uitpakken." een beetje krom. De PGR series waren nou ook niet echt heel erg simulatie te noemen.. Overigens is Blur wel echt briljant en kies ik ver boven Split/Second.
avatar van Sp4re
Sp4re ( 372 ) 02-08-2010 08:45
split second link werkt ook niet

ktugach edit: nu wel