Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Deze week in de winkels: Rainbow Six Extraction & Blackwind

Stel deze week een eliteteam samen in Rainbow Six: op de PS5, Xbox Series X, PS4 en Xbox One om heelhuids uit de onvoorspelbare containment zones te komen en het mysterie te ontdekken achter de dodelijke en constant evoluerende buitenaardse dreiging. De Chimera-parasiet en zijn evoluerende Archæns zijn zeer dodelijke en intelligente organismen. Overleef de Sprawl, een golf van zelfbewust parasitair weefsel dat zich verspreidt over de containment zones, waardoor het ecosysteem om je heen verandert en het voordeel uiteindelijk naar de inheemse Archæns verschuift.

Kies uit 18 Rainbow Six-Operators degenen die het beste zijn uitgerust om de incursions te overleven. Elke Operator heeft een specifieke set wapens, gadgets en vaardigheden om te leren en onder de knie te krijgen. Verbeter je de statistieken en krijg je toegang tot nieuwe opties voor je loadout en krachtige combat perks. Als een Operator er niet in slaagt om bij een extractiepunt te komen, dan is deze Operator vermist (MIA) en tijdelijk niet beschikbaar voor volgende missies. De enige manier om een MIA-Operator terug te krijgen is om een reddingsactie te starten in één van de submaps. Elke keer dat je een containment zone instapt, riskeer je alles.

In 12 uniek ontworpen maps, compleet met computergegenereerde uitdagingen, vijanden, plagen en een toenemende moeilijkheidsgraad, zijn de gevaren onvoorspelbaar en constant aan het evolueren. Hoe dieper je gaat van gebied naar gebied, hoe waardevoller de beloningen, maar ook hoe groter de risico’s voor je squad! De game ondersteunt cross-play en cross-save tussen alle platformfamilies.

Voor de PS5 komt de topdown scifi-actiegame Blackwind waarin je een tiener speelt die in een prototype van een gevechtspak een alieninvasie moet zien te overleven. Neem het op tegen vijanden, schakel ze een voor een uit en vecht terug om een planetaire invasie te stoppen.

Wanneer het ruimteschip Pandora wordt neergeschoten, komt James Hawkins vast te zitten in een militair Battle Frame-pantserprototype terwijl hij richting Medusa-42 stort. De Raknos-horden teisteren ondertussen de planeet en laten elke menselijke mijnkolonie in puin achter, dus James heeft niet lang de tijd om uit te zoeken hoe het pantser werkt als hij zijn gevaarlijke omgeving wil overleven en zijn vermiste vader wil vinden. 
Maar James is niet alleen op zijn missie.. er zit een onverwachte bondgenoot verscholen in zijn Battle Frame.

PC gamers kunnen bouwen aan de toekomst van oude Rome in Expeditions: Rome. Neem de rol van de jonge Legatus aan, wiens vader is vermoord door een onbekende politieke tegenstander. Ontvlucht Rome en stort je in een veldtocht om een Griekse opstand de kop in te drukken. Beetje bij beetje krijg je meer militaire ervaring, word je sterker in de strijd en word je de Legatus die door iedereen gerespecteerd en gevreesd wordt.

In Expeditions: Rome oefen je met je acties de wil van Rome uit op het wereldtoneel, van de stralend blauwe kust van Griekenland tot de diepe bossen van Gallië. Beslis hoe mensen jou en Rome zien. Sla je onverbiddelijk hard toe of probeer je juist iets met woorden op te lossen? Omarm je de politieke nalatenschap van de Republiek of probeer je een weg te vinden in de complexe politiek van de Romeinse Senaat? Elke keuze is belangrijk. Jij beslist over het lot van het legioen, je trouwe metgezellen en Rome zelf.

PS5
BlackWind
Rainbow Six: Extraction
Rainbow Six: Extraction - Deluxe Edition
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition

XboxSeriesX
Rainbow Six: Extraction
Rainbow Six: Extraction - Deluxe Edition
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition

PS4
Rainbow Six Extraction - Deluxe Edition
Rainbow Six: Extraction
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition

Switch
Double Kick Heroes
Surviving the Aftermath - Day One Edition

XboxOne
Rainbow Six: Extraction
Rainbow Six: Extraction - Deluxe Edition
Rainbow Six: Extraction - Guardian Edition

PC
Expeditions: Rome

Blu-ray
Candyman (2021)
Respect
The Green Knight
The Last Duel
The Last Duel (4K Ultra HD)

Laatste reacties

avatar van Bart4june
Bart4june ( 1059   2) 16-01-2022 16:52
Rainbow Six: Extraction op Game Pass vanaf release.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 18429   15) 16-01-2022 17:55
Ik heb nog een Rainbow Six liggen waar ik eigenlijk nooit aan toe ben gekomen, dus misschien deze Rainbow Six maar eens via GamePass gaan spelen.
avatar van Miniatuurpaard
Miniatuurpaard ( 13505   4) 16-01-2022 18:04
No deal!
avatar van MisAnTroop
MisAnTroop ( 2856   1) 17-01-2022 10:52
Probeer Rainbow six wel op gamepass..
avatar van EelBGlie
EelBGlie ( 104 ) 17-01-2022 13:04
Rainbow Six op game pass, al houd ik m’n verwachtingen laag.
avatar van Swift
Swift ( 10980   14) 17-01-2022 15:16
Is de nieuwe r6 PVP of PvE?
avatar van BinkieWinkie
BinkieWinkie ( 8 ) 17-01-2022 16:23
Quote:
Is de nieuwe r6 PVP of PvE?
Gepost door: Swift op 17-01-2022 15:16

100 procent PvE
avatar van AngeloG
AngeloG ( 2589 ) 17-01-2022 19:47
R6 via GP
avatar van Mave XI
Mave XI ( 217 ) 20-01-2022 14:40
Quote:
Rainbow Six op game pass, al houd ik m’n verwachtingen laag.
Gepost door: EelBGlie op 17-01-2022 13:04

Goed idee!
Net eerste uurtjes ingestopt en met lage verwachtingen en €0 er voor betalen is het een topgame!

Mis de diepgang, maar het schiet goed weg