Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Hail to These Kings, Baby!

Geplaatst op 13-07-2011 19:55
Het is alweer enige tijd geleden dat je van ons een actueel overzicht hebt gekregen van de recensies. Zeker nu het weer wat minder is, heb je wellicht extra tijd om één van onderstaande spellen uitgebreid te spelen. Met onder meer de keuze uit The Witcher 2, Family Farm, Dungeon Siege III, Infamous 2, F.E.A.R. 3, Red Faction: Armageddon en natuurlijk Duke Nukem Forever is er voor elk wat wils lijkt ons zo!
Dungeon Siege III
Dungeon Siege 3 is een kerkerkruiper zoals we kennen uit de tijd van Diablo. De goede combat zorgt voor een vermakelijk avontuur wat door enkele tekortkomingen toch niet helemaal goed uit de verf komt. Hoe dat precies zit lees je in de recensie.

F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3 doet zijn titel geen eer aan en is niet eng. Het is echter wel een prima co-op game met wat innovatieve multiplayer-modi!

No More Heroes: Heroes Paradise
Is No More Heroes: Heroes’ Paradise echt de hemel voor mensen die graag de held uit willen hangen of is het spel een mislukte port van de Wii-versie? Je leest het in de review.

Battle vs Chess
Fantasy veldslagen op een schaakbord. Nieuwsgierig? Lees de review van Battle vs Chess!

Red Faction: Armageddon
Een nieuwe deel van Red Faction. Een nieuwe hoofdpersoon in de vorm van Darius Mason. Weet de kleinzoon van Alex Mason (held van Red Faction: Guerrilla) net zo’n held te worden als zijn opa? Of is dit groentje echt zo groen als gras? Lees het in de review.

Duke Nukem Forever
Het heeft meer dan 10 jaar geduurd, maar eindelijk is Duke Nukem terug! Kan de game de hoge verwachtingen na al die jaren nog waarmaken? Lees hier het oordeel…

Family Farm
Family farm, een nieuwe uitdagende game voor iedereen die van het boerenleven wil proeven!

Thor: God of Thunder
Een nieuwe zomer, een nieuwe superheld in de bioscoop. Natuurlijk kan een held als Thor niet zonder een gelijknamige game, dus SEGA voorziet in die behoefte. Is Thor een goddelijke game of de bastaard van Odin? Lees het in de review!

Infamous 2
Ga je lekker de beest uithangen in New Marais, of ben je een brave Hendrik en ga je bevallige vrouwen redden uit de handen van fout geklede militanten? Weet je wat, doe het allebei, want InFamous 2 is weer eens zo’n spel dat je wel drie keer kan uitspelen. Jeroen deed het eenmaal, want hij wilde zoveel mogelijk van de door een ramp geteisterde stad zien. Lees het in de review.

The Witcher 2: Assassins of Kings
CD Projekt komt met zijn langverwachte opvolger van The Witcher. Deze sequel kan zich meten met de groten der RPG’s!

Heb je bovenstaande games al in huis, staan ze op je verlanglijst of heb je ze alweer lang en breed uitgespeeld? Of heb je misschien een andere titel in huis om de zomer mee door te komen? Laat het weten in de comments.

Geplaatst op 13-07-2011 19:55

Laatste reacties

avatar van Valentiney
Valentiney ( 447 ) 13-07-2011 21:41
Het [Lees verder] linkje werkt niet
avatar van J-Kwon
J-Kwon ( 419 ) 13-07-2011 22:51
Ik ben alleen maar bezig met Brink en Blur met 6 vrienden (beide oneindige co-op plezier) en oude nog niet gespeelde spellen uit de kast te halen.

Verder vermaak ik me steengoed met wat er op XBLA te vinden is, zoals een van de beste games die er op dat platform te krijgen is: Might and Magic: Clash of Heroes.

Ben wel nog van plan om Shadows of the Damned en F.E.A.R. 3 in huis te halen. En the Witcher 2 wanneer die op de 360 komt . Rest interesseert me op het moment nog vrij weinig.
avatar van Epitome
Epitome ( 821   1) 14-07-2011 00:05


Bij mij doet ie het wel: Lees verder
avatar van Skull_kid
Skull_kid ( 39072   3) 14-07-2011 00:14
Rol: Forum Moderator
Nu werkt ie wel Een bug in het systeem blijkbaar.
avatar van Tomax99
Tomax99 ( 103 ) 14-07-2011 09:30
@#J-Kwon: ik was Might and Magic: Clash of Heroes helemaal vergeten, deze wil ik altijd nog eens kopen! Thanks 4 the reminder, al wacht ik even op een aanbieding.
avatar van KapiteinVisstick
KapiteinVisstick ( 29 ) 19-07-2011 14:31
Quote:


Bij mij doet ie het wel: Lees verder

Was het niet deze Lees Verder