Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Deze week in de winkels 31: De afwezigheid van de mainconsoles.

Geplaatst op 31-07-2011 18:33
Goedenavond Budgetgamers! Deze week hebben we helaas niks nieuws in de winkels voor de PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 en Nintendo 3DS. Wat blijft er over? Niet veel maar wel wat opmerkelijks.

Zo hebben we deze week een zevental gamerheadsets van Bigben! Twee speciaal voor de PlayStation 3, drie voor de Xbox 360 en twee multiplatform. De -10 reeks zijn qua uiterlijk verschillend maar de -20 reeks zijn helaas allemaal hetzelfde. Ook heeft de -20 reeks een opvallend uiterlijk en zijn het geen 5.1 of 7.1 speakers. Wel is de prijs redelijk gunstig dus als je nog een leuke headset zocht is dit wellicht iets voor je.

Verder hebben we deze week Virtua Tennis 4 voor de PC eindelijk in de schappen. Het heeft eventjes geduurd maar vanaf heden kun je ook op de PC een tennis pro worden.
Verder hebben we voor de kleintjes een Sesamstraat titel in de schappen. Sesamstraat: Klaar Voor De Start, Grover! is de naam en hij komt op Nintendo DS en Wii.

Liever een filmpje pakken? Helaas is het dit keer een erg kleine lijst. Ver van wat we gewend zijn. We hebben dit keer een comedy met Adam Sandler en Jennifer Aniston. Wat op de eerste instantie lijkt op een romantische film/situatie verandert al snel in hilarische momenten. Liever van de animatiefilms?
We hebben deze week Hop eindelijk in de winkels! Nouja, niet echt in veel winkels maar hij is in ieder geval beschikbaar. Hop is een film over de paashaas en zijn zoon, E.B.
E.B. wilt Hollywood verlaten om een succesvolle drummer te worden. Op zijn weg daarnaartoe beleeft hij verschillende avonturen.

Hieronder de volledige lijst. Wil je de goedkoopste prijs? Klik op de titel en je bent er gelijk.

PC
Virtua Tennis 4

Nintendo DS
Sesamstraat: Klaar Voor De Start, Grover!

Nintendo Wii
Sesamstraat: Klaar Voor De Start, Grover!

Hardware
Bigben PHS10 Gaming Headset (PlayStation 3)
Bigben PHS20 Gaming Headset (PlayStation 3)
Bigben XHS01 Gaming Headset (Xbox 360)
Bigben XHS10 Gaming Headset (Xbox 360)
Bigben XHS20 Gaming Headset (Xbox 360)
Bigben XPHS10 Multi Gaming Headset
Bigben XPHS20 Multi Gaming Headset

Blu-ray
Just Go With It
Hop

Geplaatst op 31-07-2011 18:33

Laatste reacties

avatar van Clamticore
Clamticore ( 4457 ) 02-08-2011 11:36
Grover stylus!