Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Epic Mickey vs Dragon Ball Z

Geplaatst op 29-11-2012 20:31
In dit overzicht is er alle aandacht voor een trio games van Namco Bandai. In dit drukke najaar blijven ze gewoon lekker hun eigen ding doen en komen met een nieuwe titel in de langlopende reeks van Dragon Ball Z en maar liefst twee Epic Mickey games.

Waar de originele Epic Mickey alleen maar op de Wii werd uitgebracht, heeft Mickey inmiddels een bredere doelgroep opgezocht en daardoor hebben wij een 3DS en Xbox 360 spel van de epische Mickey kunnen testen. 3DS recensies zie je niet zo heel vaak op Budgetgaming, dus vergeet zeker niet om die te lezen.

Epic Mickey: The Power of Illusion
Mickey is wederom de held in alweer het zesde deel van de Illusion serie. Of is dit het derde deel van de Epic serie? Hoe dan ook; Mickey is een held! Deze keer trotseert hij de vele platform-gevaren die een kwade heks heeft opgeworpen. Gelukkig kun jij hem helpen met je stylus en de Nintendo 3DS. Episch avontuur of grijze muis? Lees het in de review.

Epic Mickey: the Power of Two ]
Epic Mickey leverde behalve een berg potentie ook de nodige irritatie op. Kan deel 2 de slechte punten aanpakken en het spel écht epic maken?

Dragon Ball Z HD Collection
Ook Goku en zijn vrienden hebben nu een HD collectie te pakken. Kunnen zij zich revancheren voor de miskleun met Kinect? Playstation 2 klassiekers Budokai 1 & 3 zijn samen op een Blu Ray geperst voor deze nieuwe poging. Kamehame-halen of niet? Lees het in de review.

Dat was het weer voor deze keer! Veel leesplezier en vergeet vooral niet even je reactie achter te laten onder de recensie!

Geplaatst op 29-11-2012 20:31

Laatste reacties


Er is nog niet gereageerd.