Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgaming Games Run Marathon 3: Alles wat je moet weten

Geplaatst op 12-12-2013 21:12
Voor dat morgen de BG Games Run Marathon weer gaat beginnen, bij deze nog even alle spelregels op een rij. Daarnaast een overzicht van alle prijzen en hoe je die morgen kunt gaan winnen! Voor meer informatie over de Bart Smit Games Run zelf, kun je het Games Run nieuwsbericht bekijken.

Plaats morgen een Games Run reactie en win!
Maar hoe kan je nu precies morgen een prijs winnen? Dat is heel simpel. Plaats een Games Run reactie onder het nieuwsbericht met een antwoord op de volgende vraag:

Welk artikel loopt momenteel op de Games Run? Geef kort een toelichting wat je van deze game/aanbieding vindt.

Een Games Run reactie moet er als volgt uit zien
----------
Game die nu loopt: bijv: Bioshock Infinite *prijs*
*Ik vind van deze game en aanbieding het volgende*
------------------
Dit moet je overigens niet doen onder dit nieuwsbericht, vannacht komt daar een apart bericht voor online. De Games Run zelf gaat morgen van start om 9:00 op Bartsmit.com.

Tijdens de Games Run morgen ‘ren’ je door elke keer als er een nieuwe aanbieding op de Games Run komt deze te melden in de vorm van een Games Run reactie. De BG Marathonrennerprijsvraag staat in het teken van wie morgen de meeste aanbiedingen weet te melden en wie dus het langste heeft gerend gedurende de dag. Zijn er net als vorige keer meer Budgetgamers die de gehele Marathon uitlopen, dan gaan we loten. Heb je weinig tijd dan kun je meedoen met de aanmoedigersprijs of korte afstandsloperwedstrijd. Hoe vaker je een bericht plaatst gedurende de dag, hoe meer kans je maakt op de prijzen! Let echter wel op dat je maximaal 1 bericht mag plaatsen per Games Run aanbieding.

Er zijn verder nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden:
→ Er zijn ook enkele accessoires gedurende de gehele dag verkrijgbaar voor een scherpe prijs, deze hoef je niet te melden gedurende de Run. Het gaat dus alleen om de games.

--> Wanneer een Games Run aanbieding is vervangen met de volgende aanbieding, kun je geen Games Run reactie meer plaatsen voor de actie die inmiddels voorbij is. Je kunt alleen een Games Run reactie plaatsen voor de aanbieding die op dat moment gaande is.

--> Komt een game die al eerder op de dag langs kwam voor een tweede keer langs en heb je die al een keer gemeld. Meld hem dan wel nog een keer, maar meld iets anders in je toelichting. Bijvoorbeeld als je het eerst had over de gestelde prijs, vertelde dan in je tweede toelichting bijvoorbeeld kort wat je van de game vindt.


Prijsvraag: Hoe kan je allemaal mee doen?
Er zijn morgen weer drie manieren om te kunnen winnen. Het is aan jou om te kijken welke sportschoenen jij morgen aan gaat trekken. Zijn het de échte marathonschoenen? Dan is het zaak om rond 9:00 met alle andere diehard Budgetgamers aan de start te verschijnen en zo lang mogelijk mee te lopen. Je maakt dan kans op de Call of Duty Prestige Edition ter waarde van 119,- euro! Het is inmiddels een ware sport gebleken om de BG Marathon uit te rennen. Niet alleen conditioneel, maar ook om er voor te zorgen dat het lukt om daadwerkelijk om het half uur te reageren. Auto’s worden langs de snelweg gezet, fitnessroutines die worden verkort. Kortom, met de dagelijkse dingen gedurende je dag, kan het soms een uitdaging zijn om mee te doen.
Daarom hebben we ook dit keer weer een selectie aan prijzen voor Budgetgamers die niet de gehele dag hebben. Zo vergeven we tot 18:00 elke drie uur een 10 euro waardebon bon en maak je de gehele dag kans op een Games Run game naar keuze en de Hardened Edition van Call of Duty Ghosts. Hier onder een overzicht van alle prijzen en opties om mee te doen.

Mogelijkheid 1: De Marathonrenner – Eerste Prijs: 1 x Call of Duty Prestige Edition óf Game naar keuze uit de Games Run
De Marathonrenner is voor de echte die-hard Budgetgamers die morgen al vanaf 9:00 klaar zitten. De Marathonrenner heeft voorrang op het kiezen van een prijs. In eerste instantie zal de Call of Duty Prestige Edition verloot gaan worden onder de langste renners. Het kan echter zo dat jij als winnaar Call of Duty al thuis hebt en de Prestige Edition niet hoeft. In dat geval mag jij als winnaar exclusief er voor kiezen om deze prijs in te ruilen voor de bronzen prijs: Een Games Run game naar keuze. De Call of Duty Hardened edition bestaat uit de volgende items:

1e Prijs: Call of Duty: Ghosts Prestige Edition (t.w.v. 119,-)
De Prestige editie bevat:
• 1080P tactical camera
• Items om multiplayer character te customizen
• Soundtrack
• De map Free Fall
• Steelcase hoesje
• Armband
• Season Pass voor toegang tot vier DLC packs
• Call of Duty: Ghosts (de game)



Mogelijkheid 2: De korte afstandsrenner

Heb je alleen s’ochtends, of juist alleen s’middags tijd om even mee te rennen? Doe dan gezellig mee! Speciaal voor jullie hebben we namelijk nog een paar extra prijzen. We gaan namelijk gedurende de dag 3 keer een 10,- waardebon voor Bartsmit.com vergeven. Gedurende de dag zullen we namelijk om de drie uur een kortingsbon vergeven! Let wel op, want we vergeven alleen om 12:00, 15:00 en 18:00 een waardebon, post je alleen na 18:00, dan ding je direct en alleen mee voor de prijzen die vermeld staan bij mogelijkheid 3.


we gaan er gedurende de dag drie vergeven.


Mogelijkheid 3: De aanmoediger 1x Call of Duty Hardened Edition t.w.v. 71,50, 1x Games Run game naar keuze

Ook al heb je slechts tijd om maar één reactie te plaatsen morgen, dan maak je al kans op mooie prijzen! Voor jullie is de aanmoedigers prijsvraag in het leven geroepen. Je ‘moedigt aan’ door gedurende de dag een Games Run reactie te plaatsen. Aan het einde van de Games Run verloten we onder alle geplaatste reacties de Call of Duty Hardened Edition t.w.v. 71,50 voor een console naar keuze!

2e prijs: Call of Duty: Hardened edition
De Hardened editie bevat:
• Call of Duty: Ghosts (de game)
• Season Pass voor toegang tot vier DLC packs
• Items om multiplayer character te customizen
• Soundtrack
• De map Free Fall
• Steelcase
• Armband


3de prijs: Maak kans op een Games Run game naar keuze!
Win je deze prijs, dan mag je van alle games die gedurende de dag zijn langs gekomen, eentje uitzoeken en die krijg je dan gratis toe gestuurd, dat is nog eens Budgetgamen! Deze prijs wordt eenmaal vergeven.

Tot Slot - Trek je digitale sportschoenen maar alvast aan!
Dat was weer een flinke berg aan informatie. We bedanken Bart Smit voor het beschikbaar stellen van alle prijzen. Tot slot willen we je nog mededelen dat de winnaars van de verschillende rondes gedurende de dag bekend worden gemaakt. De dagwinnaars maken we uiterlijk zondagmiddag bekend. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dat al gewoon op de dag zelf. Je kan met de prijsvrag mee doen zolang de Games Run morgen loopt. Vannacht zal er een nieuw bericht geplaatst worden, waar je morgen vanaf 9:00 's ochtends onder kunt reageren met Games Run reacties. Die post zal alleen voor dit soort type reacties zijn. Is er nu nog iets niet duidelijk, meld dit dan even hier onder in de reacties, dan zullen we je vragen beantwoorden. Wij hebben er zin in om het jaar met een mooie Marathon af te sluiten! Kom jij helpen om morgen het record van 2269 GR reacties te verbeteren?


Geplaatst op 12-12-2013 21:12

Laatste reacties

avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 12-12-2013 21:16
Call of Duty GTA CE Dit klopt niet!

Edit Yorn: al aangepast :-)
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 12-12-2013 21:18
Rol: Toevoeg Moderator
Zin in!!!
Morgen na examen direct reactie plaatsen.
Ik ga het weer de hele dag volhouden.
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 12-12-2013 21:24
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Ik ga morgen weer voor de 3e keer de tussenstand bijhouden. Ik zal morgen wel dit bericht aanpassen met een link naar google docs.

Jij verdient een speciale prijs voor al je inzet.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 12-12-2013 21:28
Quote:
[..]
Jij verdient een speciale prijs voor al je inzet.

Dat krijg ik al in de vorm van jullie dank.
Het is gewoon best wel leuk om bij te houden.
avatar van Twplcsdi3oe
Twplcsdi3oe ( 233 ) 12-12-2013 21:39
Ik heb me hier nooit in verdiept, zijn er nou echt goede aanbiedingen of zijn de games nog steeds aan de prijs?
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 12-12-2013 21:41
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
Ik heb me hier nooit in verdiept, zijn er nou echt goede aanbiedingen of zijn de games nog steeds aan de prijs?

In de eerste Games Run waren er wel echte goede aanbiedingen ja, de tweede viel tegen vond ik.
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 12-12-2013 21:44
Ben morgen weer van de partij om hele marathon te lopen, succes iedereen.
avatar van Thawar
Thawar ( 345 ) 12-12-2013 22:02
Waarom op vrijdag
avatar van Zombilly5446
Zombilly5446 ( 82 ) 12-12-2013 22:31
ik heb er zin in
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25445   20) 12-12-2013 22:50
Nog 10 uur geduld hebben
Ik ga kijken hoe ver ik kom deze keer; vorige keer helaas een paar 'horden' van de marathon gemist. Het lijkt makkelijker dan het is als je nog andere dingen te doen hebt...

Misschien eerst toch maar nog wat slapen
avatar van Megane377
Megane377 ( 6310   33) 12-12-2013 22:52
Spannend allemaal
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 12-12-2013 23:00
geen ps4 games jammer
avatar van Megane377
Megane377 ( 6310   33) 12-12-2013 23:04
Quote:
geen ps4 games jammer
das weer minder, volgend jaar dan weer wel denk ik
avatar van MYTH_90
MYTH_90 ( 1066 ) 12-12-2013 23:38
En weer wanneer ik moet werken, misschien ook maar goed voor de portemonnee haha Ik kan nog tot een uur of 3 meedoen, hopelijk zitten er nog wat koopjes tussen.

Op welke games hopen jullie?
avatar van DarkLight
DarkLight ( 697 ) 12-12-2013 23:39
Ik hoop de rit helemaal uit te lopen .
Maar dan zal ik wel voor 9 uur morgen ochtend boodschappen moet doen .

Wel mazzel dat ik morgen vrij ben
avatar van Helen
Helen ( 41 ) 13-12-2013 00:10
Ben benieuwd...moet de hele dag werken dus de site blijft gewoon open staan :p hoop dat dr n aantal rpgs tussen staan... En hopenlijk ook wat Ni tendo games..
avatar van Davidov
Davidov ( 13558   2) 13-12-2013 00:31
Ging even iets fout.
avatar van Davidov
Davidov ( 13558   2) 13-12-2013 00:32
Quote:
En weer wanneer ik moet werken, misschien ook maar goed voor de portemonnee haha Ik kan nog tot een uur of 3 meedoen, hopelijk zitten er nog wat koopjes tussen.

Op welke games hopen jullie?
Een budget Skyrim Legendary Edition en een budget Black Ops II zijn eigenlijk het enige dat ik zou willen zien...
avatar van Psychopill
Psychopill ( 140   1) 13-12-2013 08:46
Zo sport schoentjes aan en gaan!
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 13-12-2013 09:01
Nog even snel een vraagje, waar komen de aanbiedingen te staan op de site van Bart Smit? Gewoon de homepage? Of een apart tabje?

EDIT: Zie het al
avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 13-12-2013 09:38
Edit: forum foutje
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 13-12-2013 09:46
Rol: Toevoeg Moderator

Zo, die pagina blijft bij mij tot 21:00 open staan!
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 10:11
Rol: Administrator
Quote:
Nog even snel een vraagje, waar komen de aanbiedingen te staan op de site van Bart Smit? Gewoon de homepage? Of een apart tabje?
EDIT: Zie het al

Als je de deal snel wilt vinden, staat er boven bij de BG Marathon een link, of je kan gewoon de vierkante banner rechts op de site gebruiken om meteen bij de deal uit te komen.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1808 ) 13-12-2013 10:35
Ik snap echt niet waarom ze vrijdag hebben uitgekozen, zaterdag of zondag is toch veel logischer aangezien dan meer mensen vrij zijn?!

Ik zal iig een paar reacties plaatsen als ik zin heb. 10 euro cadeaubon is nog wel leuk
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 10:40
Rol: Administrator
Fifa 14 komt om 17:00 ttrouwens voor 38,- als ik het zo van de BS Twitter kan afleiden

@Itsjustme: Zaterdag hebben veel jongeren hun bijbaantje/voetbal of andere sporten. Ik denk dat ze daarom weer voor vrijdag hebben gekozen.
avatar van INFIRNUS
INFIRNUS ( 327 ) 13-12-2013 11:03
Dishonored GOTY, kan ik niet bestellen voor de xbox360, zie alleen de PS3 versie staan als ik er op klik
Is de 360 versie uitverkocht ofzo?
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-12-2013 11:21
Als ik het goed heb zijn er 8 mensen afgevallen en 52 nog in de race.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 11:52
Rol: Administrator
Quote:
Dishonored GOTY, kan ik niet bestellen voor de xbox360, zie alleen de PS3 versie staan als ik er op klik
Is de 360 versie uitverkocht ofzo?

Heb het even nagevraagd, die hadden ze helaas niet op tijd binnen gekregen. Zag dat ze later de banner hadden aangepast naar PS3. Jammer, ik wilde ook de X360 versie wel eigenlijk.
avatar van TheMax
TheMax ( 616   4) 13-12-2013 12:03
Vraagje aan de mods, is het geen probleem dat er mensen zijn die echt 2/3/4/5/6 keer hetzelfde posten? Lijkt me niet echt eerlijk omdat zij meer kans maken dan toch?

EDIT: Ok ik had de spreadsheet nog niet gezien, ik heb niks gezegd
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 13-12-2013 12:08
Zal vast wel bijgehouden TheMAX, zal wel gewoon als 1x tellen. Denk dat die mensen via de telefoon posten en daar heb je nog wel eens dat iets niet werkt en je nog een keer drukt dat daardoor ineens je bericht 4x gepost wordt.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 12:09
Rol: Administrator
Quote:
Vraagje aan de mods, is het geen probleem dat er mensen zijn die echt 2/3/4/5/6 keer hetzelfde posten? Lijkt me niet echt eerlijk omdat zij meer kans maken dan toch?

EDIT: Ok ik had de spreadsheet nog niet gezien, dan heb ik niks gezegd

Die gaan verwijderd worden, alleen is er een probleempje met mogelijkheid tot verwijderen. Een keertje kan gebeuren, dat de site blijft hangen bijvoorbeeld. Als mensen dit structureel doen bij elk artikel, worden ze gediskwalificeerd en maken ze nergens kans op.
avatar van TheMax
TheMax ( 616   4) 13-12-2013 12:13
Quote:
[..]
Die gaan verwijderd worden, alleen is er een probleempje met mogelijkheid tot verwijderen. Een keertje kan gebeuren, dat de site blijft hangen bijvoorbeeld. Als mensen dit structureel doen bij elk artikel, worden ze gediskwalificeerd en maken ze nergens kans op.
Ok goed om te horen Ik snap het overigens wel hoor, heb zelf ook regelmatig gehad (zeker via telefoon/mobiel internet) dat ik meer dan een keer dezelfde post plaatste
avatar van DarkLight
DarkLight ( 697 ) 13-12-2013 12:41
Ben wel benieuwd naar de tussenstand
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 13-12-2013 13:11
Zo, voor het eerste trimester van de run ben ik compleet! JEUJ! Maar es kijken of ik het volhoud tot 17:00! Daarna filmavond met vrienden dus sávonds zal ik er niet zijn! Maar hee, in ieder geval twee-derde mee kunnen lopen! En hopelijk komen er nog wat aanbiedingen langs die er daadwerkelijk iets toe doen...
avatar van DarkLight
DarkLight ( 697 ) 13-12-2013 15:04
HELP .

Bij die van Harry potter heb ik schijnbaar 1 min te vroeg gepost.
Altans het zal om 2/3 sec gaan, terwijl die op de site van bart smit al stond.

Is dit erg? want nu staat er bij mij 14:59 in plaats van 15:00
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 16:06
Rol: Administrator
Quote:
HELP .

Bij die van Harry potter heb ik schijnbaar 1 min te vroeg gepost.
Altans het zal om 2/3 sec gaan, terwijl die op de site van bart smit al stond.

Is dit erg? want nu staat er bij mij 14:59 in plaats van 15:00

Het belangrijkste is dat de game al op Bartsmit.com staat inclusief de prijs, als dat het geval was is het geen probleem :-)
avatar van DarkLight
DarkLight ( 697 ) 13-12-2013 16:22
Dat was op dat moment het geval .
Thnx voor de uitleg
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-12-2013 16:29
Bart Smit heeft een paar keer een aanbieding iets te vroeg online gezet waardoor er twee aanbiedingen tegelijk online waren. Dus wat hierboven staat klopt dat het iets eerder op Bart Smit stond dan 15:00.

Ik heb de spreadsheet geupdate, maar ik weet niet of ik Brandon nog mee moet tellen of niet.
Z'n Minecraft post is omgezet naar een Grid 2 post. Ik kan bevestigen dat hij bij Minecraft een reactie heeft geplaatst, omdat die al in de vorige update was meegeteld, maar aangezien hij geen post heeft in het tijdvak van Grid 2 kan ik niet bevestigen dat hij niet een oude post heeft omgezet omdat hij eigenlijk te laat was. Hier ga ik niet van uit, maar het is natuurlijk voor mij onmogelijk om te zien wanneer de post is aangepast.

edit: Zijn ze in slaap gevallen bij Bart Smit ofzo?
avatar van Dragongames
Dragongames ( 28   1) 13-12-2013 16:35
Bij mij staat bart smit nog steeds op diablo 3.

is al veranderd
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 16:35
Rol: Administrator
Quote:
Bart Smit heeft een paar keer een aanbieding iets te vroeg online gezet waardoor er twee aanbiedingen tegelijk online waren. Dus wat hierboven staat klopt dat het iets eerder op Bart Smit stond dan 15:00.

Ik heb de spreadsheet geupdate, maar ik weet niet of ik Brandon nog mee moet tellen of niet.
Z'n Minecraft post is omgezet naar een Grid 2 post. Ik kan bevestigen dat hij bij Minecraft een reactie heeft geplaatst, omdat die al in de vorige update was meegeteld, maar aangezien hij geen post heeft in het tijdvak van Grid 2 kan ik niet bevestigen dat hij niet een oude post heeft omgezet omdat hij eigenlijk te laat was. Hier ga ik niet van uit, maar het is natuurlijk voor mij onmogelijk om te zien wanneer de post is aangepast.

edit: Zijn ze in slaap gevallen bij Bart Smit ofzo?

Neem hem maar mee als die met alles verder op tijd was, kan een keer gebeuren.
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-12-2013 16:37
Ok, zal ik doen. Verder was hij inderdaad overal op tijd.

Jeffreypep was 1 minuut te laat met een reactie om 16:01. Ik weet ook niet of ik die nog mee moet tellen. De aanbieding was toen ondertussen wel al van de site af.
avatar van Davidov
Davidov ( 13558   2) 13-12-2013 17:02
Zo, met mijn ene reactie ben ik klaar met 'rennen' deze keer
En wtf, nu wel een goedkope Kunai
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 13-12-2013 17:42
Rol: Administrator
Quote:
Ok, zal ik doen. Verder was hij inderdaad overal op tijd.

Jeffreypep was 1 minuut te laat met een reactie om 16:01. Ik weet ook niet of ik die nog mee moet tellen. De aanbieding was toen ondertussen wel al van de site af.

Als er al meldingen van de nieuwe game stonden door andere Budgetgamers, dan is het te laat, anders kan je hem mee tellen :-)
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 13-12-2013 17:48
Zo net onderweg naar huis een aantal keer gestopt om te posten via telefoon maar dat ging niet echt lekker, 1 dubbelpost volgens mij, sorry daarvoor mods. Moest mijn dochter ophalen bij me ouders en de hond bij me schoonouders haha en tussendoor nog tanken, tot nu toe alle aanbiedingen kunnen posten als het goed is.

Nu aan het koken met de laptop ernaast en me dochter moet ook wat aandacht hebben, een leven van een gamer gaat niet altijd over rozen haha
avatar van DarkLight
DarkLight ( 697 ) 13-12-2013 17:57
Haha ik heb net snel boodschappen gedaan.
Was bijna een supermarkt run .

En straks ook nog koken, dat wordt ook voor mij de laptop er bij houden
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-12-2013 18:01
Quote:
[..]


Als er al meldingen van de nieuwe game stonden door andere Budgetgamers, dan is het te laat, anders kan je hem mee tellen :-)

Dan ligt hij er bij mijn tussenstand helaas uit. Er waren al meerdere nieuwe reacties, waaronder die van mij en ik weet heel zeker dat de oude aanbieding op dat moment al van de site verdwenen was.

Edit: En weer iemand 1 minuut te laat helaas.
Nog 33 over.
avatar van PepsiNL
PepsiNL ( 471 ) 13-12-2013 19:02
minder als de vorige keer als ik het goed heb?
avatar van Ben
Ben ( 7648 ) 13-12-2013 19:06
Rol: Toevoeg Moderator
Quote:
minder als de vorige keer als ik het goed heb?

Vorige keer 50 of zo over inderdaad.

avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 13-12-2013 19:11
Vorige keer waren er 48 die het vol hadden gehouden.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 13-12-2013 19:32
Het zou toch 19.30u eindigen?

Op de pagina van de marathon staat:

Quote:
LET OP 3: Wanneer aan het eind van de Games Run (rond 19:30) de 5 beste aanbiedingen worden herhaald, dan is het tijd om binnen te gaan komen
avatar van Dragongames
Dragongames ( 28   1) 13-12-2013 19:35
Quote:
Het zou toch 19.30u eindigen?

Op de pagina van de marathon staat:

[..]

Dat vroeg ik me dus ook af.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 13-12-2013 19:40
19:30 is de laatste game die komt. Straks komen de 5 finale aanbiedingen en dan moet je je eind antwoord geven.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25445   20) 13-12-2013 19:52
Yep; en deze keer heb ik eindelijk een keer (puf puf) de hele marathon uit kunnen lopen (als ik over 10 minuten m'n laatste post doe ).
Lastiger dan je denkt als je gedurende dag nog andere dingen te doen hebt dan alleen naar websites staren
avatar van Brandon
Brandon ( 2633 ) 13-12-2013 20:09
Brak. Hele dag scherm staren en random dingen doen
avatar van Davidov
Davidov ( 13558   2) 13-12-2013 20:20
Wat een kutfinale, bijna allemaal prijzen boven de dertig euro