Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Maak 5x kans op Puzzelgame N.E.R.O. voor PS4

Geplaatst op 28-06-2016 15:22
Afgelopen week was het dan eindelijk zover, na al een eerdere Steamrelease zag N.E.R.O. (Nothing Ever Remains Obscure) het daglicht op de consoles. Voor iedereen die N.E.R.O niet kent, spreekt de game wat al aardig tot de verbeelding door de artistieke boxart.


N.E.R.O. een magisch puzzelavontuur
N.E.R.O. speelt zich af in de fantasiewereld van een kleine jongen. Door zijn ogen ervaar je een prachtige reis in een wereld van ongelofelijke schoonheid, een spel met puzzels en een intuïtief verhaal, waarbij de omgeving is verbonden met de karakters en hun verleden. De wereld van N.E.R.O. is magisch en gevarieerd, waardoor je kunt blijven ontdekken. Het speelt allemaal een beetje als een wandelsimulator, waardoor je op je gemak het mysterie dat deze game rijk is kunt ontrafelen. Het is echt alsof je door een sprookjeswereld heen banjert.Verwacht ook binnenkort de recensie hier op Budgetgaming.




Maak kans op één van de vijf Digitale N.E.R.O. exemplaren!

Om te vieren dat deze game nu eindelijk ook op Xbox One en PS4 verkrijgbaar is (Zie ook N.E.R.O. in de prijslijsten), mogen we vanuit Soedesco maar liefst vijf PS4 codes onder jullie Budgetgamers verloten! Dat betekent dat we dus in principe vijf keer deze game weg gaan geven van N.E.R.O. Niet verkeerd naar wij dachten! Maar wat moet je hier nu precies voor doen? Heel simpel! Geef antwoord op de volgende vraag:

N.E.R.O. gaat over een jongensdroom. De vraag luidt dan ook alsvolgt:
Als jouw jongens (of meisjes)droom (over wat je vroeger wilde worden of doen) omgetoverd zou worden tot een videogame, wat voor game zou dat dan zijn geworden?

Bijvoorbeeld: Je droomde er vroeger van om ooit een topvoetballer te worden, dus dan zou de game die over jouw jongensdroom gaat een voetbalgame zijn. Of als je The Pinky & The Brain vroeger veel keek, wilde je misschien de wereld veroveren, dan zou het een ehrr.. strategygame zijn. Het is een wat diepere vraag dan normaal, weer eens wat anders. Plaats jouw antwoord hieronder in de vorm van een reactie en je maakt direct kans op één van de vijf codes!




Tot slot
De prijsvraag loopt nog tot en met donderdag 30 juni 23:59, daarna maken we de winnaars bekend. We bedanken Soedesco voor het beschikbaar stellen van deze prijs. Heel veel succes iedereen!

Geplaatst op 28-06-2016 15:22
Aantal keer bekeken: 8879

Laatste reacties

avatar van Niels
Niels ( 18313   1) 28-06-2016 15:26
Als jouw jongensdroom (over wat je vroeger wilde worden of doen) omgetoverd zou worden tot een videogame, wat voor game zou dat dan zijn geworden?

Nou Yørn, mijn jongensdroom ís al in videogamevorm gegoten.
Senran Kag... erm, ik bedoel... Batman: Arkham Asylum, want welke jongen wil nu niet boo... er, ik bedoel... Batman zijn?
avatar van Kevitski
Kevitski ( 7 ) 28-06-2016 15:30
Mijn jongensdroom was om professioneel tennisser te worden en Roland Garros te winnen in het enkel spel en de mixed dubbel met Gabriela Sabatini. Helaas niet gelukt

Dus een game waarbij dat wel zou kunnen is niet verkeerd
avatar van Wubyee
Wubyee ( 113 ) 28-06-2016 15:32
Vroeger wilde ik graag uitvinden worden...dat is best wel een brede term.

Het zou vet zijn als je een soort Craft wereld (Minecraft), waarin je zelfontworpen wapens, huizen, meubels en ga zo maar door zou kunnen ontwerpen. Dit online te competen en invaden in een andere wereld van mensen die hun eigen ontwerpen en designs hebben gemaakt van bruikbare dingen...wreed.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39268   67) 28-06-2016 15:37
Ik wilde vroeger tekenaar of animator worden. En moet je nu naar mij kijken. Niet gelukt.

Gelukkig bestaat er Mario Paint.
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 28-06-2016 15:40
Mijn jongensdroom was om een eigen bedrijf te hebben.
Met Roller Coaster Tycoon is dat inmiddels gelukt!
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 28-06-2016 15:41
Als jouw jongensdroom (over wat je vroeger wilde worden of doen) omgetoverd zou worden tot een videogame, wat voor game zou dat dan zijn geworden?

Pijnlijk, ik had geen jongensdroom Maar deze game lijkt me erg tof dus doe ik graag mee met mijn meidendroom. Ik wilde vroeger altijd verpleegkundige worden maar ik vond pakjesbezorger ook altijd erg interessant, geen idee waarom. Dus als ik dit combineer in een game wordt het een soort sim achtige game waar ik rondrijd in mijn stad en op huisbezoek kan gaan bij alle zieke mensen die hulp nodig hebben. Er zijn dan ook nog gevaren zoals orkanen waardoor je na dit soort incidenten samen dient te werken met andere professionals om de stad weer beter te krijgen en goed te zorgen voor de inwoners. Wanneer alle inwoners blij zijn krijg je weer een bepaald budget zodat je de stad kan uitbreiden.

Edit Yorn: Goed punt! Meisjesdromen ook toegevoegd als optie :-)
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1326 ) 28-06-2016 15:42
Mijn droom was altijd om een superheld te worden, dus de game zou gaan over een kleine jonge met een rijke fantasy die zijn droom wil verwezelijken
avatar van Cryothic
Cryothic ( 104 ) 28-06-2016 15:43
Ik had vroeger altijd de wildste fantasieen dat ik een fort moest verdedigen.

Het spel zou een soort First Person tower-defense worden. Je bouwt je fort op. Eerst heel simpel, met een paar blokken. En je weert de eerste aanval af door vooral veel zelf te doen. Naar mate je verder komt in het spel krijg je steeds meer opties. Op afstand bestuurbare wapens, wapens die zelf alles in de gaten houden, valtrikken, noem maar op. Het is ook geen spel met een echt einde. Elke "wave" wordt moeilijker en moeilijker.
Ook multiplayer is natuurlijk niet vergeten. Samen met je vrienden een cluster van forten maken. Met ondergrondse tunnels naar elkaar toe. Opwerkend naar 1 groot mega fort dat elke aanval kan weerstaan. En als je geen zin meer hebt om samen met je vrienden te werken, start je een Destroyer-match. Hierin is om beurten een vriend aan de beurt om een wave aanval af te slaan. Deze wave wordt echter bestuurd door 3 andere vrienden. Na de aanval wordt iemand anders het "slachtoffer".
avatar van Jschut
Jschut ( 67   2) 28-06-2016 15:43
Mijn droom was om een kapitein te zijn op een groot schip.

Zou dus een soort van Naval/battleship game worden.
avatar van Peter OtH
Peter OtH ( 104 ) 28-06-2016 15:43
Ik had vele jongensdromen, één ervan was racecoureur, maar ik bleef maar groeien dus die droom vervloog snel. Gelukkig zijn er nog race games. Maar het spel wat mijn verdere jongensdromen het beste benaderd is (zijn) er eigenlijk al. Grand Theft Auto
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25207   20) 28-06-2016 15:48
Als het om een beroep gaat had ik ooit als idee om piloot of vrachtwagen chauffeur te worden; videogames daarvan bestaan al in de vorm van b.v. Flight Simulator en Euro Truck Simulator.

Maar het meest 'spannend' (niet een job...) vond ik het altijd om verstoppertje te spelen waarbij we soms wel erg ver weg gingen
Er zijn wel allerlei open world games (die ik daardoor ook erg leuk vind), en bij b.v. Watch Dogs had je natuurlijk het hacken wat ook een soort verstoppertje is. Daarnaast kon je ook in b.v. Far Cry 3 een 'verstoppertje' spelen met de bewakers in de kampen; door wat te laten ontploffen aan de ene kant van een kamp en zelf aan de andere kant te zijn kon je de bewakers opwachten in het kamp
Toch zou het leuk zijn als er echt een open world game met een 'verstoppertje' game erin zou zijn
avatar van Danter0
Danter0 ( 387 ) 28-06-2016 15:52
Ik had vroeger altijd de droom om dierenarts te worden.

Een game die hier op aansluit is "Pet Pals Animal Doctor" (Wii).

Geen aanrader overgens
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 28-06-2016 15:54
Ik wacht nog altijd op een Pokémon console game (niet Colosseum enzo) die speelt zoals de 3DS games maar veel groter en prachtige graphics

Vroeger draaide alles rond Pokémon bij mij
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 181 ) 28-06-2016 15:55
Ik droomde dat ik draken zou verslaan. Aangezien die in de echte wereld niet leven zijn videogames ideaal Skyrim voldeed redelijk! Al hoewel het daarbij niet ging om het redden van een princes
avatar van HC_N.ick
HC_N.ick ( 105 ) 28-06-2016 16:10
Ik had altijd coureur willen worden maar helaas is dit vergelijkbaar met de loterij en moet je het ook nog aardig kunnen. Gelukkig zijn daar heel veel games voor te krijgen waaronder Project Cars en Gran Turismo. Met een goed racestuur en leuke playseat kom ik dan ook een heel eind. nu nog sparen voor een volledig hydrolische simulatie RIG met 3 monitoren.
avatar van Vloetje
Vloetje ( 3678   54) 28-06-2016 16:12
Eén van mijn vroegste jongensdromen was om, jawel, basisschoolleraar te worden. Niet waargemaakt en daar ben ik eerlijk gezegd niet heel rouwig om. Het bedrijfsleven past me toch beter denk ik.

Maar om daar dan een game aan te hangen? Alle Braintrainers op de Nintendo...? Omdat dat toch educatief 'goed-bezig-zijn' is? Of een game zoals Bully (Canis Canem Edit), ook dagelijkse kost lijkt me...
avatar van BowlofBlood
BowlofBlood ( 203 ) 28-06-2016 16:18
Mijn jongensdroom is altijd geweest om NERO te spelen op de Ps4.
avatar van Zanpsyko
Zanpsyko ( 2876   1) 28-06-2016 16:23
Totale chaos Ik denk dat surgeon simulator in de buurt komt
avatar van Mysticmaus
Mysticmaus ( 65 ) 28-06-2016 16:27
Mijn droom vroeger was om later astronaut te worden en naar alle planeten te vliegen van ons zonnestelsel , dus mijn game zou een Space Simulator zijn , en laat mijn droom nu al uitgekomen zijn want ik speel elke dag Elite Dangerous ^_^ , en over een paar dagen sluit ik mijn Oculus Rift aan dus is het plaatje compleet!
avatar van Robertpost
Robertpost ( 4 ) 28-06-2016 16:27
Tauren zijn en fucking Onyxia de mond snoeren WOW dus
avatar van NewDust
NewDust ( 1421   19) 28-06-2016 16:29
Vroeger was ik ontzetend fan van Baantjer (en andere politie-/detectiveseries), ik wilde dan ook niets anders dan rechercheur of detective worden. Uiteindelijk in de IT beland, maar bij games kan ik nog steeds mijn jongensdroom uitleven.

Denk bijvoorbeeld aan games al L.A. Noire, Sherlock Holmes (speciifiek Crimes and Punisments, een echte aanrader) Deadly Premonition en meer van dat soort. Het hoeven trouwens niet persé detectives te zijn, want een game waar je langzaam aan het mysterie ontrafeld zet mijn brein al in een hogere stand. Om alle kleine details op te pakken, te leren hoe de (game)wereld in elkaar steekt, om de gevoelens van de characters te doorgronden. Bijvoorbeeld games als Myst, Life is Strange, Dear Esther en Gone Home.

Een game gebaseerd op mijn jongensdroom zal daarom vanzelfsprekend veel van bovenstaande titels weghebben. Een dromerige filmnoire setting, een detective, die op het eerste oog niet super sympathiek is,maar toch zijn hart op de juiste plek heeft, die als enige echte kracht heeft dat hij mensen aan het praten krijgt (goed- of kwaadschiks), het oplossen van een moord danwel vermissing. Dat klinkt natuurlijk als een dertien in een dozijn game, maar in mijn gedachte zie ik het plaatje al helemaal voor me.

N.E.R.O heeft misschien geen detective in de hoofdrol, maar daarentegen een fantastiche setting. Wat is het verhaal dat in deze wereld zit, wat is deze "jongensdrroom", dat zou ik graag willen ontdekken.
avatar van 020jeroen020
020jeroen020 ( 717 ) 28-06-2016 16:32
Mijn jongensdroom? Jeetje als kleine jongen had ik er zoveel. Ik was (en stiekem nog steeds) heel groot fan van Dragonball Z. Ik wilde ook een Super Saiyan kunnen worden. Iedereen kunnen verslaan op de wereld. Met deze krachten zou ik alle gevechten op de wereld kunnen winnen en veel geld kunnen verdienen. Dat was absoluut een droom.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2395   1) 28-06-2016 16:46
Ik was vroeger grote fan van Harry Potter. Ik heb alle (die tot toen toe uit waren) boeken gelezen, films gezien en Harry Potter games toen gespeeld op mijn ouwe xbox. Ik was zelfs zo opgewonden toen ik eindelijk met mijn ouders naar Harry Potter en de geheime kamer mocht dat ik flauw viel en daardoor de hele familie weer naar huis kon. We zijn later nog wel geweest gelukkig

Maar je kan je wel voorstellen dat de teleurstelling groot was toen ik op mijn 11e geen brief kreeg om naar Zweinstein te gaan Het leek me zo cool om een heks te worden. Wat mij brengt bij mijn idee voor de game die op dit verhaal gebaseerd is:

Harry Potter RPG
Maak met een zeer uitgebreide character creator je eigen heks of tovenaar. Kies je eigen achtergrond verhaal, je kan bijvoorbeeld van een hele rijke tovenaarsfamilie komen of juist van een arme Dreuzel familie. Ook kan je uiteraard jezelf indelen in een van de huizen. Op basis van al deze keuzes kunnen je medestudenten je anders behandelen.

Ik zou voor dit spel elementen halen uit verschillende games. Ten eerste Mass effect, in de zin dat je 1 karakter maakt en deze naar een volgend spel kan importeren. Zo kunnen er namelijk meerdere games gemaakt worden waarin je je hele schoolcarrière op Zweinstein af kan maken. Qua gameplay zal het een mix zijn tussen Dragon age inquisition en de oude Harry Potter games (Jaren 1-3 tenminste...de rest is crap). In Dragon age kan je al je dialogue zelf kiezen en hebben je keuzes ook echt impact op het verhaal en het einde. Dit zou ik ook graag zien in dit spel. Uit de oude Harry Potter games zou ik graag het element van de dungeons halen. Tijdens de lessen moet je meestal eerst een dungeon trotseren voor je een nieuwe spreuk krijgt, een beetje zoals bij de legend of Zelda. Je moet puzzels oplossen en vijanden verslaan.

De opties qua gameplay zijn eindeloos. Online multiplayer met duel matches en Zwerkbal wedstrijden, bekende plaatsen bezoeken, het tovenaarstoernooi...teveel om hier op te schrijven




Het verhaal is alleen wel een beetje lastig. Ik zou het spel niet plaats laten vinden tijdens de tijd dat Harry en de rest naar school gaan, maar misschien daarna. Dan zou je bijvoorbeeld vrienden kunnen worden met de kids van de oude karakters. Voor de rest zou ik het niet weten. Misschien is een van de leraren stiekem een Voldemort aanbidder die alleen zijn baan heeft genomen zodat hij bij de brug kan zoeken naar de elder wand die Harry al die jaren geleden weg heeft gegooid zodat hij de wereld kan veroveren MUHAHA....ofzoiets Misschien krijg ik wel ideeën zodra het nieuwe toneelstuk over de kids uit is.

Maar serieus, waarom bestaat dit spel nog niet? Ik denk dat dit een enorme hit zou zijn! Bioware, Bethesda of een andere goede RPG developer zou hier goud geld aan verdienen.MAKE IT HAPPEN. Maarrehh...©Kimbolie12



avatar van ThijssieNL
ThijssieNL ( 568   1) 28-06-2016 16:52
Ik was graag Brandweerman geworden , dus zou er een vette game worden uitgebracht waar je verschillende Branden moest blussen , en ook een minigame waar je katten uit de boom moest halen :p , lijkt me leuk dit spel te winnen ! Leuke actie
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 28-06-2016 16:55
Quote:
Harry Potter RPG story van Kimbolie12
Ik ben nu al enthousiast, waar kan ik een pre pre-order plaatsen? Dit zou echt een geweldige game worden!
avatar van Cas150
Cas150 ( 461 ) 28-06-2016 16:57
Jongensdroom..... Nope, never had that. Ook wel gezegd. Als er ooit eens een game over mijn jongensdroom zou komen zou het spel zeer waarschijnlijk "Empty" heten. Het spel houdt een wit scherm in en je krijgt achievements naar mate hoe langer je naar het witte scherm staart.
avatar van Clumsybumsy
Clumsybumsy ( 1080 ) 28-06-2016 16:58
Mijn jongensdroom was heerser over de hele wereld worden. Veel verder dan het onafhankelijk verklaren van de plant in mijn vensterbank is het helaas nooit gekomen
avatar van Wessel02
Wessel02 ( 69 ) 28-06-2016 16:59
Mijn jongensdroom was autocoureur worden haha! Het liefst Formule 1. Dus eigenlijk bestaat deze game al (F1 2015 onder andere)
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9320   14) 28-06-2016 17:04
Heb verschillende jongensdromen gehad maar een Star Trek captain worden was een favoriet. En ja de Virtual Reality game komt eraan maar of dat wat wordt met een lui oog, geen idee.

En wereldheerschappij, wie droomt daar nu niet van?
avatar van Pascal39e
Pascal39e ( 33 ) 28-06-2016 17:18
Mijn droom is om een eigen attractiepark te hebben. Daar is natuurlijk al een game van (Roller Coaster Tycoon)
avatar van Vuurtoren
Vuurtoren ( 483 ) 28-06-2016 17:38
Iemand hierboven doet Harry Potter groot uit de doeken. Dat zou ook mijn droom zijn. Leven in de wereld van magie, van Harry Potter. Ik wacht ook op een RPG van Harry Potter voor de ps4. Heb ps3 games gedaan en helaas werkt de move niet lekker bij deel 7 part 2. Daar is ruimte voor enorm veel verbetering. En de wereld van Harry Potter verveelt nooit.
avatar van Dudeson
Dudeson ( 227 ) 28-06-2016 17:41
Ik keek aardig wat jaartjes geleden DBZ, vroeger wilde ik dan ook kunnen vliegen zoals Goku.

Het zou voor mij een superhelden action adventure worden. Maar dan eindelijk eens eentje met een mooie open wereld waar genoeg in te doen is en die niet als gevolg van de superkrachten zo klein voelt.
avatar van EPMD
EPMD ( 7049   6) 28-06-2016 17:47
Mijn jongens droom was serieus om een video game te maken. Lemmings was destijds de eerste game die ik op de PC van mijn broer speelde. En het maakte als klein jochie zoveel indruk op mij dat ik zelf een game wou ontwikkelen

Ik had voor mijn nieuwe game destijds ook een storyboard vol cartoons getekend. Enige wat ik me er nog van kan herinneren is dat Scooby Doo in mijn game voorkwam.

Uiteindelijk ben ik grafisch ontwerper geworden en toch geen game ontwikkelaar (wat me wel nog steeds een erg interessante en leuke job lijkt)
avatar van Leleisaan
Leleisaan ( 2199 ) 28-06-2016 18:00
Ik wilde altijd een GTA die zich afspeelde in mijn woonplaats/land. Een soort gta maar dan geintegrwerd met google maps . Dag in dag uit besprak ik met mn beste maat hoe we dan drive by's zouden doen door onze eigen straat, en met hoeveel detail ze onze slaapkamers konden namaken haha. Good times.
avatar van Azkirby
Azkirby ( 361 ) 28-06-2016 18:09
Mijn jongensdroom was om Rudolph te worden Ik schreef in ieder vriendenboekje dat ik ook echt Rudolph wilde worden, totdat ik van mijn ouders hoorde dat ik nooit Rudolph kan worden.
Dat wordt dus een vliegspelletje met een story mode, gebaseerd rondom Kerst
avatar van Marnixxie
Marnixxie ( 602 ) 28-06-2016 18:21
Mijn jongensdroom was het leiden van een ploeg in de wielrennerij. Met Pro Cycling Manager ben ik daarom dus erg gelukkig als gamer!
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2395   1) 28-06-2016 18:25
Quote:
[..]
Ik ben nu al enthousiast, waar kan ik een pre pre-order plaatsen? Dit zou echt een geweldige game worden!
Voor mij zou het ook een day 1 pre-order zijn Ik snap echt niet dat dit niet eerder is gedaan. EA heeft toch altijd de licentie gehad? Misschien dat ze Bioware aan het werk kunnen zetten...

avatar van LadySweet
LadySweet ( 58 ) 28-06-2016 18:26
wilde altijd schatten zoek en in een mansion leven net als lara croft
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 28-06-2016 19:12
Ik wilde vroeger altijd profvoetballer worden. Duhh, wie wilde dat nou niet?! Gelukkig lijkt dit werkelijkheid te worden met de toevoeging van de story mode in fifa 17. Hopelijk wordt dit de komende jaren verder uitgewerkt zodat je met je geheel eigen personage een story mode kan spelen.
avatar van Yanaichu
Yanaichu ( 450 ) 28-06-2016 19:24
Ik was vroeger echt volledig geobsedeerd door Pokémon. Ik herinner me nog dat mijn moeder het hele dorp moest rondrijden om aan alle ouders te vragen of ze nog bepaalde stickers hadden voor mijn stickerboek. Die goeie oude tijd!
Mijn meisjesdroom is dus al een hele reeks aan videogames, waarvan ik ze nog steeds allemaal verzamel!
avatar van TrueNeophyte
TrueNeophyte ( 92 ) 28-06-2016 19:32
Mijn jongensdroom was altijd om een holodek te hebben, zodat je altijd alles kan zijn en overal kan zijn waar je wilt zijn. Als ze dat tot een game zouden maken, ja dan heb je eigenlijk ongeveer alle games in 1 .
avatar van Angel89
Angel89 ( 437   4) 28-06-2016 20:15
Mijn jongensdroom was ondervraging specialist.
Vooral tegenwoordig met motion capture zou het een fantastische game kunnen worden.
Kijken hoe mensen reageren op je vragen, onderdruk zetten, betrappen op een foute antwoord. 24 the game en la noire vond ik daarom tof
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 28-06-2016 20:39
Mijn jongensdroom was vliegen/piloot worden. Als je daar een game van zou maken zou het waarschijnlijk een soort open world action/adventure zijn waarin je kan rondvliegen. Ofzoiets.
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 28-06-2016 20:40
Ik wilde vroeger politieagent worden. Dus het zou een crime fighting game worden
avatar van Scorpio80
Scorpio80 ( 30 ) 28-06-2016 20:43
Als kind had je soms leuke fantasieën... mijn grootste jongensdroom was toch wel om net als Ryu en Ken te trainen in een afgelegen dojo bij een grootmeester in Japan. Net als Streetfigter Assassin's Fist bijvoorbeeld. Om daarheen te reizen naar mysterie en privé getraind te worden in de martial arts. Een avontuurlijke rpg of beat um up zou een mooie game daarvan zijn. Als game zijnde komt Shenmmue aardig in de buurt trouwens. Maar ook sprookjes als The journey collection, limbo of natuurlijk N.E.R.O blijven nu nog steeds magisch en deze geweldige indiegames spreken mij erg aan. Als kind waren die sprookjes iets heel moois, naast natuurlijk de superhelden.
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 857   1) 28-06-2016 20:54
Ik was zo eigenwijs om tegen mijn eigen vader te dat ik banketbakker wilde worden, zo gezegd zo gedaan. Opleiding gevolgd mbo 2e jaar en sneed ik 2 topjes eraf. Dag droom! Toen in de supermarkt terecht gekomen en daar keihard aan het werken.

Ik kan dus wel een mooie deal gebruiken
avatar van Mjtp
Mjtp ( 27 ) 28-06-2016 20:55
Ik wou molenaar worden.
Een soort molen spel...... harvest moon ofzoiets
avatar van _Casper_
_Casper_ ( 499 ) 28-06-2016 21:15
Ik had al heel vroeg een jongensdroom, dat ik de enige man was op een onbewoond eiland vol met knappe vrouwen.... dus ik zou een VR game maken als man alleen op een onbewoond eiland, waar je kan doen wat je wil ... en al je jongens fantasyen uit komen
avatar van Kentetsu
Kentetsu ( 282 ) 28-06-2016 21:51
Mijn droom was om piloot te worden. Het spel dat direct bij me opkomt is Pilotwings, al zijn er natuurlijk legio vliegspellen.
avatar van Xor
Xor ( 34670   1481) 28-06-2016 22:13
Een adventure game dat zich afspeelt in Akihabara. Wat er in Akihabara afspeelt, is dat er soort van speciale vampieren aanwezig zijn die alleen leven door de energie van andere mensen te slurpen. En de enige manier om ze te verslaan, is door ze uit te kleden terwijl je ze vecht. Wanneer ze in hun ondergoed of in hun bh & ondergoed staan, worden ze verbrand door de zon.

Oh wacht..... Dat game bestaat al. Daar gaat mijn jongensdroom (:p).
avatar van Ekfad
Ekfad ( 843   4) 28-06-2016 23:04
Eén grote retrohal!
avatar van Danielle0173
Danielle0173 ( 1323   1) 28-06-2016 23:08
Ik wilde vroeger altijd bij de bereden politie. Dus dat zou een actie rpg worden over een meisje en haar paard die samen de misdaad bestrijden.
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 28-06-2016 23:41
Zoo tycoon haha, wilde altijd de baas worden van een dierenpark toen ik opgroeide, zal het uiteindelijk toch niet gaan worden :p
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 1214 ) 28-06-2016 23:49
Het was/is mijn droom om een Pokémon trainer te zijn. Dus dat zou dan een grote Open World RPG met Pokémons zijn
avatar van Berends
Berends ( 296 ) 29-06-2016 00:32
Mijn droom is Survivalist worden. Pure survival game gericht op interacties en keuzes die je als persoon maakt in een open wereld. Pak jij de juiste keuze!
avatar van Lmq
Lmq ( 40 ) 29-06-2016 01:04
Vroeger wou ik archeoloog worden; om de dinosaurussen natuurlijk.

Ps. Ken de game niet maar klinkt heel tof
avatar van Md_73
Md_73 ( 359 ) 29-06-2016 03:37
Ik wilde vroeger astronaut worden, dus een (action)-adventure over de eerste reis naar Mars zou interessant zijn (ik vond The Dig erg leuk destijds). Zou ook een survival-game kunnen zijn, gebaseerd op 'The Martian'.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 29-06-2016 08:13
Ik wilde vroeger altijd piloot worden, ja daar hebben ze Flight Simulator voor gemaakt maar ik doe het lekker in Star Wars: Rogue Squadron
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 29-06-2016 09:00
Tsjah ik wou als 1e piloot worden, ik dacht dan zie ik nog eens wat en verdien ik leuk.
Flight simulator vond ik echter weinig aan, dus dan houden we het maar op mijn 2e droom.

Bad ass super hero zijn u.u
Een beetje a la DC Universe Online maar dan wat uitgebreider denk ik
avatar van Silvi0
Silvi0 ( 37 ) 29-06-2016 09:20
Vroeger als kind wilde ik altijd de wereld rond reizen om schatten te vinden en zo heel erg rijk te worden.

Ik heb net een paar weken geleden Uncharted 4 uitgespeeld en voelde me dus weer eventjes een klein kind en kon ik uiteindelijk toch mijn lang gezochte schatten vinden
avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 290 ) 29-06-2016 09:30
Ik had vroeger geen idee wat ik wilde worden. Dus dat is Katamari!
Want wat is Katamari nou helemaal? Geen idee!
avatar van Carmaniac
Carmaniac ( 226 ) 29-06-2016 13:22
Vroeger... Toen dacht ik nog niet na wat ik later wilde worden. Ik wilde destijds alleen spelletjes spelen/puzzelen en ravotten.. Door NERO krijg ik de mogelijkheid dat nogmaals te doen, echter nu in een virtuele wereld..
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 29-06-2016 13:59
Ik wilde vroeger (toen ik 4 was) graag prins worden.

Met Prince of Persia hebben we al een lange reeks mooie spellen, maar mijn spel is lekker hollands, prins pils (tegenwoordig koning pils). Ideaal voor de PS move of de WII. Je moet het virtuele pilsglas van de bar pakken en zo snel mogelijk opdrinken. Ondertussen moet je na iedere 10 bier de riem van je broek was losser doen. Hoe meer je drinkt, des te slechter de PS Move of WII controller op je bewegingen reageren. Als je te veel bier morst of uit je broek barst ben je af!

avatar van PBJ85
PBJ85 ( 389   1) 29-06-2016 14:50
De tijd van de wijde skate broeken, Globe schoenen, Offspring patches op je jas en schooltas, Blink 182 kei hard meezingen en een skateboard als vervoer middel!

Eind jaren 90 was ik de man met alles wat hierboven staat. Nou ja op 1 ding na, het skateboard.

eerste ervaring met de heilige plank op wieltjes resulteerde in het breken van mn pols, dikke lip en een deuk in mn jongens droom! Heerlijk door de straten skaten en de meest sicke tricks uitvoeren!

Nog steeds kijk ik als 30 jarige naar skate films van Shit man wat blijft dit vet!

Daarom zeg ik dat mijn game die gebaseerd is op mijn jongensdroom toch wel een dikke skate game is!
Gelukkig hebben we (*zingt superman van GoldFinger Tony Hawk Pro Skater!!!

#DoThe900 !
avatar van MYTH_90
MYTH_90 ( 1066 ) 29-06-2016 17:34
Vroegah als klein menneke was ik helemaal weg van griezelboeken en monsters en wilde dan ook het liefst horrorschrijver worden. Als we op de basisschool een verhaal moesten schrijven kwam ik dan ook met de meest vage en lugubere monsters en horrorverhalen. Het verbaast me dat de school nooit contact heeft opgenomen met mijn ouders hoe een jongen van 8-9 jaar zo'n donkere fantasie had :')

Een game gebaseerd op mijn jongensdroom zou dan ook een mix zijn van het horrorgehalte van de oude Resident Evils, de setting van The Evil Within, en het psychologische randje van Alan Wake
avatar van Schnitzel
Schnitzel ( 87 ) 29-06-2016 18:54
Vroeger wilde ik altijd oppasser worden in de dierentuin
Van jongs af aan heb ik dan ook altijd de grootste lol gehad met het bouwen van dierenparken in zoo tycoon. Het eerste deel heb ik met alle uitbreidingen erbij helemaal kapot gespeeld. Toen het tweede deel uitkwam kon ik dan ook niet wachten om aan de slag te gaan. Er was een flinke hoeveelheid extra mogelijkheden, maar de kinderachtige graphics zorgden ervoor dat ik er toch niet helemaal in kon komen. Gelukkig waren er flink wat mods, maar de ultieme dierentuin game is helaas nog steeds niet gemaakt.
Mijn droomgame zou dan ook een derde deel zijn met ultrarealistische graphics, heel veel dieren, veel opties op het gebied van micromanagement en vooral een gigantische hoeveelheid opties om je dierentuin volledig te customizen. Aangezien het een redelijke nichegame is ben ik bang dat hij er nooit zal komen, maar je kan altijd blijven hopen!
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 29-06-2016 19:55
Mijn droom was altijd in een ridder achting setting. Voeg daar ook wat fantasie aan toe en skyrim is een mooie weergave.
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 29-06-2016 19:58
Op de een of andere manier wou ik altijd achter de kassa bij de HEMA werken, maar ik denk dat zo'n simulator game niet zo goed zou verkopen...
avatar van Kingmick96
Kingmick96 ( 106 ) 29-06-2016 20:07
Ik wou (en wil nog steeds) touringcarchauffeur worden.
Dus dan zou het een soort bus simulator zijn en die bestaan natuurlijk al voor de PC. Maar er kan uiteraard nog zat aan verbeterd worden.
avatar van Rebbels
Rebbels ( 163 ) 29-06-2016 20:44
Apache: The Last Man Flying
avatar van UserVerwijderd107
UserVerwijderd107 ( 148 ) 29-06-2016 21:57
Mijn droom was om zelf in Lord of the Rings te spelen. Daarbij heeft heeft het Shadow of Mordor mijn droom waargemaakt. Kan niet wachten op deel 2.
avatar van Myrnaz
Myrnaz ( 181 ) 29-06-2016 21:57
Ik wou vroeger een pokemon trainer worden. Ik heb mijn pokedex compleet. En ben op het moment een kitten aan het trainen. Dus bijna hetzelfde alleen vecht deze niet gelukkig.
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 30-06-2016 08:59
Zoals Het laatste Uncharted game met de piraten-setting. Wel met een twist dat de volledige schat van ons/mij wordt.
avatar van Ashazy
Ashazy ( 1389   1) 30-06-2016 09:03
Overlord de game beschrijft exact wat ik als jongens droom had. Kwade heerser die door uitbuiting van zijn minions de wereld probeert te veroveren. Dat waren nog is tijden in mijn eigen wereldje. Helaas niks van gekomen en ging over naar mijn 2e droom die ik ook niet heb waargemaakt
avatar van KaanKollektables
KaanKollektables ( 25 ) 30-06-2016 10:31
Mijn game zou dan DJ Hero moet zijn, wou vroeger altijd al plaatjes opzetten.
IRL ben ik wel dj geworden, het spel is daarintegen k.u.t.
avatar van DarkLink
DarkLink ( 29 ) 30-06-2016 12:47
Ik wilde lieveheersbeestje worden! Zou wel een beetje een aparte game zijn.
avatar van Ripley
Ripley ( 887 ) 30-06-2016 13:44
Vroeger wilde ik altijd chirurg worden mede dankzij Dr Bibber
En eigenlijk is er al een game die een beetje deze droom waarmaakt : Surgeon Stimulator Ben er trouwens heel slecht in dus het is maar goed dat ik een andere richting in de medische wereld gekozen heb
avatar van BTB8
BTB8 ( 196 ) 30-06-2016 15:34
Ik wilde altijd multimiljardair worden. Nouja het "worden", mocht wel overgeslagen worden het gaat natuurlijk om het "zijn". Dus het zou een of andere "miljardair simulator" moeten worden. Daarin zal je eerst maar eens moeten beginnen met een enorm landhuis bouwen. Natuurlijk droom ja als kind van allemaal spectaculaire onzin die je in en rondom je huis zou bouwen. Naar elke verdieping moeten dus sowieso glijbanen gemaakt worden. In de achtertuin moet een achtbaan komen te staan, en vanaf je slaapkamer moet je zo het zwembad in kunnen duiken. Vervolgens zal je de dag moeten vullen met butlers afblaffen, veel te dure troep eten, hier en daar de wereld helpen verbeteren en relaxen met bezigheden als "Lamborghini bowling" en "Building Sized Jenga"
avatar van Zansai
Zansai ( 1 ) 30-06-2016 20:41
Als jouw jongensdroom (over wat je vroeger wilde worden of doen) omgetoverd zou worden tot een videogame, wat voor game zou dat dan zijn geworden?

Die droom is er nog en de games zijn er ook! Het hebben van je eigen airline. Airline Tycoon!