Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Verjaardagsprijsvraag: Nintendo Switch of Game naar keuze!

Geplaatst op 29-12-2016 00:22
Beste Budgetgamers en Budgetgamerinnen! Vandaag is het 29 december! Voor de meesten is het slechts een dag die als opvulling dient tussen Kerst en Oud en Nieuw, maar voor Budgetgamers is het meer, want preciés 12 jaar geleden was Budgetgaming geboren!

Budgetgaming bestaat vandaag 12 jaar
12 jaar zijn we alweer bezig met game en filmdeals verzamelen! 12 jaar, dat betekent dat 2017 het jaar wordt dat we langzaam onze Budgy naar de middelbare school mogen gaan sturen! Wat dat aangaat vliegt de tijd, het voelt nog als de dag van gisteren dat Budgy zijn eerste stapjes zette op het wereldwijde web.

Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat we de afgelopen 12 jaar steeds meer van jullie mogen hebben verwelkomen op de site. Dit jaar hebben we opnieuw nagenoeg alle records verbroken als het aankomt op het aantal van jullie bezoeken! Dit alles ongeacht dat qua games de meeste toppers zoals Call of Duty, Watch Dogs en Titanfall flink achterbleven in vergelijking met eerdere jaren. Toch kwamen jullie vaak gezellig even langs om op het forum rond te neuzen of of even een prijsreactie achter te laten.



Bedankt Budgetgaming community voor jullie bezoeken en voor jullie hulp aan elkaar!
Omdat we jullie zo supertof vinden en we jullie willen bedanken dat jullie zo nu en dan Budgetgaming aan doen, vieren we onze verjaardag met een extra grote prijsvraag! Dit alles overigens ook als dank voor jullie bijdrage aan de Budgetgaming community. De afgelopen jaren zijn er weer veel Budgetgamers geweest die elkaar geholpen hebben door een prijsreactie te plaatsen, op het forum met adviezen iemand te helpen of zelfs de deur uit te gaan om voor mede Budgetgamers om games op te halen die bij hun goedkoop in de buurt goedkoper waren. Daarnaast hebben jullie ons geweldig geholpen bij het in de wacht slepen van opnieuw de tweede prijs in de ‘Beste prijsvergelijkingssite van Nederland’ verkiezing van het jaar. Zonder jullie was dit niet gelukt! Jullie zijn geweldig als community en dat mag ook wel eens gezegd worden!

Maar daden zeggen meer dan woorden en daarom gaan we vandaag met deze prijsvraag het jaar met jullie afsluiten. Als je meedoet maak je maar liefst 2 x kans op een game naar keuze t.w.v. van max 60 euro en we geven ook nog eens een Nintendo Switch weg! Geen idee wanneer de winnaar hem krijgt, maar zodra die uit is komt die naar de winnaar toe.

MEGA 12 jarig bestaansprijsvraag: 2x game naar keuze (t.w.v. € 60) of Nintendo Switch!
Om het jaar knallend af te sluiten, geven we vandaag iets weg waar in 2017 iedereen naar uit gaat kijken. De Nintendo Switch! Voor de allereerste keer in Nederland (althans denk ik) gaan we een Nintendo Switch weg geven aan één van jullie! Dat betekent dat één van jullie gegarandeerd volgend jaar aan de slag zal kunnen gaan met dit nieuwe apparaat van Nintendo! Hoe cool is dat!

Let wel dat het daardoor even gaat duren voordat je je prijs binnenkrijgt, want dit nieuwe speeltje moet natuurlijk eerst nog uitkomen, maar voor de winnaar gaan we een preorder plaatsen zodat die verzekerd is van een exemplaar ergens in 2017. Niet verkeerd naar wij dachten!


Maak kans op een Nintendo Switch!


Maar dat is nog niet alles, om onze verjaardagsprijsvraag helemaal ultiem te maken gooien we er nog twee troostprijzen in. Je maakt namelijk ook nog eens 2x kans op een game naar keuze! Heb je een game gemist dit jaar en staat die nog op je wenslijst? Dan gaan wij voor twee Budgetgamers regelen dat jullie die game alsnog gaan krijgen!


Maak tevens 2 keer kans op een game naar jouw keuze!


Verjaardagsprijsvraag: Wat moet je doen om kans te maken?
Maar wat moet je nu precies doen om hier kans op te maken? Hier gaan we een klein sprintje van maken om het feest compleet te maken. Je moet er wel wat voor doen, maar dan heb je ook wat!

1. Zet de game die je zou willen winnen (als je een game naar keuze zou winnen) op je Budgetgamingwenslijst.* Vermeld tevens hieronder welke game het is die je graag zou willen scoren.
2. Budgy is dit jaar 12 geworden! Plaats hieronder een reactie en noem minimaal 1 item wat je Budgy als verjaardagscadeautje zou geven als je op zijn feestje zou komen. (Denk bijvoorbeeld aan dingen voor zijn eerste middelbare schooljaar zoals een schrift etc.) Kortom: Wat zou je een spaarvarkentje als (budget)cadeautje geven?

*Voor meer informatie rondom de Budgetgaming wenslijst zie ook hier.
Met een realistische prijs doelen we er op, dat je de prijs niet bijvoorbeeld op 1 euro zet. Kleine kans dat een game ooit voor dat bedrag te krijgen zal zijn.

Tot slot
We bedanken jullie nogmaals voor een geweldig jaar! We hopen dat we jullie enigszins hebben kunnen helpen om wat geld weer te besparen op jullie favoriete hobby, al is het misschien niet altijd even goed gelukt met al die deals, vooral zo in het najaar. Tot slot willen we jullie bedanken dat jullie vandaag even ons bezocht hebben en daarmee op het 12 jarig bestaans feestje compleet hebben gemaakt! Heel veel succes met de prijsvraag, voor de drukke Budgetgamer laten we de prijsvraag een dagje langer doorlopen. Jullie hebben nog tot en met vrijdagavond 23:59 om mee te doen! Eens kijken wie als eerste Nederlandse Budgetgamer een Nintendo Switch wint voor we het jaar uitgaan!

Geplaatst op 29-12-2016 00:22
Aantal keer bekeken: 26017

Laatste reacties

avatar van Aproxis
Aproxis ( 84 ) 29-12-2016 00:26
Ik zou budgy een rugtas geven met een extra beschermvakje voor zn handheld.

Edit: de game die ik zou willen is CoD infinite warfare met de modern warfare remastered erbij
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 29-12-2016 00:30
Gefeliciteerd! Een VR bril zodat Budgy de lessen gewoon vanuit huis kan volgen.
avatar van AngeloG
AngeloG ( 2861 ) 29-12-2016 00:33
Google classes, wanneer deze realiteit zijn zodat budgy nooit meer naar school hoeft en alle kennis bij zich draagt!

Graag wil ik de game Ghost Recon: Wildlands! Of natuurlijk de Nintendo Switch dat zou helemaal mooi zijn!
avatar van ATM7
ATM7 ( 3394   1) 29-12-2016 00:34
Gefeliciteerd budgy. Ik doe graag mee. Ik zou graag final fantasy XV deluxe edition of steelcase edition willen daar wacht ik al heel lang op.

Wat ik budgy zou geven?

Natuurlijk al mijn kleingeld aangezien budgy een spaarvarkentje is, zo kunnen we alvast beginnen met het sparen van centjes voor een nieuw jaar met heel veel game-aankopen
avatar van EPMD
EPMD ( 7063   6) 29-12-2016 00:34
Ik zou budgy een welverdiende vakantie cadeau doen.
Als iedere budgetgaming member 1 euro naar mij overmaakt moet dat wel geregeld kunnen worden.
Denk dat Budgy dat wel verdient na al die mooie BUDGETgaming aanbiedingen van de afgelopen jaren.

Ik zou graag de Resident Evil 7 (PS4) willen winnen.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 29-12-2016 00:35
Gefeliciteerd Budgy.

Ik zou Budgy een hippe Dopper geven. Zodat hij deze in de tas kan bewaren die hij krijgt van Aproxis. Je wilt natuurlijk niet dat een of ander goedkoop flesje gaat lekken en in het beschermvakje terecht komt. Daarnaast zou ik hem ook een rekenmachine geven voor z'n wiskunde lessen, die hij tevens ook in z'n handheld vakje kan stoppen.

De game die ik zou willen winnen is De Sims 4: Stedelijk Leven.
avatar van Killer Instinct
Killer Instinct ( 639 ) 29-12-2016 00:36
Wow geweldig. Ik zou budgy een lekker onbeperkt buffet cadeau doen, het is tenslotte een varkentje!

En de game waar ik erg naar uitkijk is resident evil 7, heb al een aantal uur in de demo zitten!
avatar van FreakGIB
FreakGIB ( 321 ) 29-12-2016 00:38
Gefeliciteerd met je Verjaardag Budgy ik ben ook nu net jarig geworden
ik zou als ik op je feestje zou komen je een Tegoedbon geven zodat je zelf iets leuks kan uitkiezen.
Zelf zou ik natuurlijk de Switch willen winnen.
en als Game Star Trek Bridge Crew VR voor de PS4 maar die komt ook pas in 2017 uit.
avatar van PhysX
PhysX ( 1190 ) 29-12-2016 00:39
Ik zou Budgy een skateboard geven, omdat skateboardende varkentjes de shit zijn! Als hij mij dan Dishonored 2 geeft voor mijn verjaardag dan zou dat natuurlijk helemaal mooi zijn.
avatar van Henkskills
Henkskills ( 901   5) 29-12-2016 00:41
Ik zou Budgy een goede laptop geven, niet echt budget , maar zo kan hij na schooltijd lekker ontspannen met het kijken van een serie en bijkomen van zijn dagje school!

De game die ik zou willen winnen is Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2646 ) 29-12-2016 00:41
Zo zo, dat is alweer een tijd dat ie bestaat.

Ik zou het spaarvarken een etui gevuld met pennen en potloden geven voor school ;p
Op mijn wishlist heb ik Battlefield 1 toegevoegd voor de PC, die zou ik wel willen winnen.
avatar van Wklu
Wklu ( 64 ) 29-12-2016 00:43
Kwil FFXV, al jaren fan van de series. Een cadeua voor een 12 jarige is sws een mobiel of console -> tegenwoordig woorden alle kinderen tog verwend? Ik speelde vroeger nog met een steen
avatar van Cardwizard
Cardwizard ( 315 ) 29-12-2016 00:47
Ten eerste gefeliciteerd !!!

Ik zou voor Budgy een cadeaukaart van de Action meenemen ... daar kan hij genoeg budget spulletjes voor uitzoeken :-)

Uiteraard wil ik super graag die Nintendo Switch winnen ....... en heb als spel Battlefield 1 (ja ja shame on me) op mijn wishlist gezet
avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 757 ) 29-12-2016 00:51
Halo Wars 2: Ultimate Edition (liefst digitaal ivm play anywhere). Ik ga begin 2017 mijn pc upgraden hiervoor en dit kost al meer dan ik van plan was eraan uit te geven.

Wat ik budgetgaming zou geven voor de middelbare schooltijd is een 10 voor informatica voor het opzetten van een zeer goedlopende website

Hele leuke actie en succes iedereen! Dat er nog vele mooie jaren mogen volgen voor de budgetgaming community.

avatar van Amusa NL
Amusa NL ( 47 ) 29-12-2016 00:54
Laatst met de Black Friday deals flink getwijfeld tussen Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition). Één game was te betalen maar twee was mij te veel geld. De keuze was gevallen op BF1, dus is Call of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition) nog op mijn wishlist te vinden! (al zou een Switch helemaal geweldig zijn!!)

Budgy zou ik allereerst een huismerk bubbeltjesplastic cadeau geven om zichzelf goed te beschermen. Uit ervaring (ca 7 a 8 jaar geleden) kan ik vertellen dat het er ruig aan toe kan gaan in de brugklas. Het spaarvarkentje moet natuurlijk niet breken! Daarnaast kan er ook nog een stoere pet vanaf. Dan wordt hij zeker niet gepest!
avatar van Tinus2606
Tinus2606 ( 275 ) 29-12-2016 00:56
Gefeliciteerd! Ik zou Budgy een live optreden van Miss Piggy geven! Verder de Blu-Ray box van Lord of the Rings, nu Budgy 12 jaar is mag hij deze klassiekers eindelijk zien (eerst zou ik uiteraard wel even kijken waar deze het goedkoopst verkrijgbaar is via budgetgaming)

Zelf zou ik wel graag het spel Shin Megami Tensei IV Apocalypse voor de Nintendo 3DS willen hebben, nu Pokemon Sun is uitgespeeld word het hoog tijd voor een nieuwe RPG voor onderweg.
avatar van FransHunter
FransHunter ( 304 ) 29-12-2016 00:56
Gefeliciteerd ruige rakkers!

Resident evil 7!
Ik ben zelf niet zo van de kaarten dus zou een verhaaltje bedenken. Als hoofd geschenk zou ik een zak vol (nep) geld meenemen zodat het spaarvarkentje zich helemaal vol kan eten. Mocht dat niet genoeg zijn, dan voeg ik daar uiteraard nog een paar extra zaken aan toe zoals een extensie voor de site die automatisch prijzen van games in de gaten houdt
avatar van Ekfad
Ekfad ( 843   4) 29-12-2016 01:04
Van harte proficiat Budgy en vergeet die (echt) lederen boekentas, want ja dat moet nu eenmaal als je oud bent, niet als je richting je eerste klasdagjes trekt. Net als die inktenkiller, het potje tipexx, de dagagenda en de rode boterhammendoos. Als het wat meevalt dan kan je samen met je vriendjes praten over je eerste nes game en misschien wel een spelletje ruilen of eens, tijdens een van de komende vakanties afspreken om samen een spelletje te spelen. Vergeet dan wel niet je controller mee te nemen, en nee niet aan het kabeltje trekken maar mooi aan de stekker, anders doet die het niet. Hoh, wat word je snel groot.

Ps: pas op met die inktpatronen, die willen nog wel eens lekken.
avatar van Kuroi Majutsushi
Kuroi Majutsushi ( 440 ) 29-12-2016 01:07
Happy Birthday BG!

Ik zou een handje vol speciale zilveren/gouden munten aan Budgy geven. Het blijft immers een spaarvarkentje. En een handje speciale munten moet extra smakelijk zijn, lijkt me! :3 (En tevens een mooie contributie voor zijn 'college fund'! )

Ik zou graag Mass Effect: Andromeda voor PC willen, mocht ik winnen. Deze is echter nog niet op BG te vinden, dus als dat niet telt kies ik Agents of Mayhem voor PC als alternatief.
avatar van Nadina
Nadina ( 256 ) 29-12-2016 01:15
Congrats, lads!

Ik zou voor Budgy een N3DS kopen, zodat hij ook onderweg zijn nodige dosis games krijgt!

Voor mij graag Horizon Zero Dawn, maar een Switch zou ook wel leuk zijn.
avatar van Chelsy
Chelsy ( 150 ) 29-12-2016 01:15
Gefeliciteerd!

Ik zou hem een smartphone geven om lekker tijdens tussenuren beter deals voor ons op te zoeken

Ik zou graag Ghost Recon Wildlans krijgen of natuurlijk de Switch!
avatar van Revlite
Revlite ( 141 ) 29-12-2016 01:16
Altijd leuk om samen met budgetgaming onze verjaardag te vieren Gefeliciteerd nog vele jaren te gaan !
avatar van Kingguo
Kingguo ( 72 ) 29-12-2016 01:17
Leuke actie, zelf ben ik vandaag jarig, Budgy zou ik een leuke pen geven, daar kan je nooit genoeg van hebben. Zelf zou ik graag het spel Nioh willen!
avatar van Sender
Sender ( 315 ) 29-12-2016 01:20
Allereerst proficiat. Geweldige site die iedere dag door mij gecheckt wordt. Chapeau.

Budgy zou door voor mij voorzien worden van extra schrijfgerei. In tegenstelling tot de 'gerenommeerde' reviewsites heb ik hier immers altijd het geval een eerlijke, goede review te lezen.

Titanfall 2 zou ik graag nog willen spelen.
avatar van Rdjnl
Rdjnl ( 80 ) 29-12-2016 01:30
Ik zou Forza Horizon 3 willen winnen. Budgy zou ik een rekenmachine cadeau doen.
avatar van Daniel
Daniel ( 2371   19) 29-12-2016 01:34
Yeuy, vandaag zijn alle leden een beetje jarig .

Kijk zelf enorm uit naar Horizon. Man wat zien die beelden er toch tof uit! Budgy zou van mij een tube secondelijm cadeau krijgen, immers zonde om zo'n leuk varkentje kapot te moeten slaan om de gespaarde centjes eruit te krijgen ;-).
avatar van Nickit
Nickit ( 1473 ) 29-12-2016 01:55
Gefeliciteerd allemaal met deze geweldige mijlpaal. En wat is het toch fijn dat wij hier terecht kunnen voor de beste prijzen en koopjes, maar ook met al ons gezever (wat soms niet eens over games gaat )

Ik zou Budgy een Axe Lynx giftset cadeau doen! Zo varkentje moet natuurlijk fris voor de dag komen op school bij al zijn nieuwe vriendjes.

Zo'n Switch zou natuurlijk erg tof zijn, en anders zou ik Dragon Quest 7 voor de 3DS ook graag nog spelen!
avatar van Jasper1911
Jasper1911 ( 50 ) 29-12-2016 02:04
Ik zou graag the Last Guardian winnen

Budgy krijgt een tube lijm mee. Hij is immers een spaarvarken...
avatar van Rikku
Rikku ( 244   1) 29-12-2016 02:14
12 jaar al? Wow gefeliciteerd.

Budgy krijgt een goede fiets om naar school te kunnen. Op het openbaar vervoer kun je namelijk niet vaak rekenen.

Moest ik een game winnen, dan zou ik graag Gran Turismo Sport (PS4) winnen indien het een pre-order mag zijn, anders Civilization VI (PC).
avatar van DeX97
DeX97 ( 952 ) 29-12-2016 02:21
Ik zou Budgy een computer geven. Het is toch zeker handig om er een te hebben wanneer je op de middelbare school zit. Zo is het handig bij het maken van verslagen, het maken van presentaties, antwoorden voor huiswerkopgaven opzoeken (), etc. En natuurlijk om Budgetgaming in de gaten te houden .

Zelf zou ik graag Horizon Zero Dawn (PS4) winnen. Ik vind het spel er persoonlijk veelbelovend uitzien.
avatar van TH_Division
TH_Division ( 130 ) 29-12-2016 02:43
Gefeliciteerd met het 12 jaar bestaan! Ook vind ik dit een erg leuke prijsvraag!

Ik zou budgy een rugzak met ingebouwde powerbank en een mooie laptopssleeve geven. Hij zal vast wel een laptop van een van de andere budgetgamers voor zijn verjaardag hebben gekregen en hij kan deze sleeve meenemen naar school. Met een perfecte powerbank in zijn rugzak zit hij nooit zonder stroom zodat hij altijd door kan gaan! En natuurlijk blijft er ruimte over voor zijn school boeken! Klinkt als een ideaal cadeau naar mijn mening.

Mocht ik de prijsvraag winnen zou ik graag South Park: The Fractured But whole ontvangen!
avatar van Justout33
Justout33 ( 95 ) 29-12-2016 02:48
Gefeliciteerd met de 12e verjaardag!

Budgy zou van mij een N64 krijgen, omdat ik dit de console is die ik rond mijn 12e bij elkaar spaarde. Die nostalgie mag mooi overgedragen worden.

Ik kijk het meest uit naar Horizon Zero Dawn, maar als preorders uitgesloten zijn hoop ik op Dishonored 2 op de PS4
avatar van ToothedBomb
ToothedBomb ( 1553 ) 29-12-2016 03:44
Nog vele jaren, Budgetgaming!

Mocht ik een spel naar keuze winnen, dan zou ik het liefste gaan voor een Switch-titel. Deze zijn nog niet officieel aangekondigd, en staan dus nog niet in het systeem. Die houden jullie dus tegoed van me.

Voor Budgy's verjaardag heb ik een overlijdensverzekering afgesloten. Misschien een beetje luguber, maar voor spaarvarkentjes (en mensen) staat maar eén ding vast: op een dag sneuvelen ze. Budgy heeft veel kapitaal opgebouwd als ster, en heeft dan toch een verantwoordelijkheid om voor z'n broertjes en zusjes te zorgen. Ik maak me vooral zorgen om het jongste zusje Brooke. Anyways, misschien is ie er nu niet bepaald blij mee, ooit zal ie dankbaar zijn.
avatar van JanFrituurPan
JanFrituurPan ( 10 ) 29-12-2016 04:09
Budgy, gefeliciteerd =D

Ik zou je een goede pc geven om al je huiswerk te kunnen doen...
en je uiteraard als ontspanning daarna even van je steam bibliotheek kunt genieten.

Het zou tof zijn om mij dan een Master Chief collection te geven, dan kan ik ook weer genoeg uurtjes thuis ontspannen.

Fijne verjaardag!
avatar van Kimmetjuh
Kimmetjuh ( 115 ) 29-12-2016 04:31
Game naar keuze zou dragon quest viii zijn voor de 3ds. Hier is geen verdere uitleg bij nodig.

Ik zou een bon voor een spa cadeau doen. Dan kan hij een lekker modderbadje nemen en het jaar uitgerust starten!
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 29-12-2016 04:49
Zo lang al weer!! Gefeliciteerd
Een nes mini zou een mooie cadeau zijn elke 12 jarige zou die goeie oude tijd moeten kunnen beleven

Enjaa welke gameee.. de nieuwe zelda voor die switch natuurlijk want die switch gaat er zowizo komen of de nieuwe southpark deluxe edition voor de one aangezien zelda voor de switch (nog niet:p) toegevoegd kan worden aan mijn wenslijst
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1443 ) 29-12-2016 06:51
Congratulations to you all. Many more years to go. Niet perse iets om te winnen. Maar gewoon iets om de Piggy te laten ontspannen.
avatar van WiseWish NL
WiseWish NL ( 346 ) 29-12-2016 06:53
Van harte!

Ben inmiddels bijna 9 jaar lid!
Heb budgy zien opgroeien

Als verjaardagskado zou ik hem een lieftallige roze spaarvarkensvriendin geven, voor de donkere dagen!! Haar naam is Budgette

Geniet ervan Budgy en Budgette!

Veel geluk saampjes..


(Keuze : Final Fantasy XV of die Switch uiteraard! )
avatar van Stef
Stef ( 3349   3) 29-12-2016 07:01
Gefeliciteerd Budgetgaming!
Een Nintendo Switch of game naar keuze winnen is nooit mis.

De game die ik zou willen winnen is Battlefield One of natuurlijk de Nintendo Switch.

Als Budgy naar de middelbare school zou gaan, zou ik toch wat pleisters kopen voor Budgy.
Waarom? Nou als er een spaarvarkentje rondloopt, dan wil iedereen toch wel (weten) wat er in het spaarvarkentje verstopt zit.

Succes iedereen
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 29-12-2016 07:18
Gefeliciteerd Butgetgaming!
Hele vette prijzen. Ik zou graag Gears of war 4 ultimate edition voor de Xbox One willen winnen, of natuurlijk de Switch.

Ik zou Budgy een ov chip kaart geven, kan hij goedkoper reizen zodat hij geld overhoud voor nieuwe games
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 558 ) 29-12-2016 07:18
Iedereen van het team van harte gefeliciteerd! Mocht ik winnen dan zou ik kiezen voor het pre orderen van de game: Southpark fractured but whole (butthole).

Budgy zou van mij een abonnoment bij de sportschool krijgen. Hij moet natuurlijk wel in shape zijn om op zijn school wat medebiggetjes te scooren..
avatar van Cypher XCII
Cypher XCII ( 1773   10) 29-12-2016 07:45
Van harte Budgy! Dankzij Budgy heb ik heel wat euro's bespaard! Ga zo door!

De game die ik graag zou willen is Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands voor de Xbox One of natuurlijk de Nintendo Switch

Verder zou ik Budgy een heerlijk relax dagje geven. Kost natuurlijk heel veel energie om ons gamers de beste deals te geven. We beginnen met een heerlijk massage, wat wordt vervolgd met een heerlijk modderbadje. Vervolgens als afsluiter zijn favoriete maaltijd.
avatar van EmielDortmans
EmielDortmans ( 20 ) 29-12-2016 07:54
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou graag Battlefield 1 voor de PS4 willen winnen.

Ik zou Budgy een geode game pc geven waarop hij zijn huiswerk kan maken en als ontspanning de nieuwste games kan spelen!
avatar van Bj1981s
Bj1981s ( 149 ) 29-12-2016 07:55
Van harte gefeliciteerd! De tijd vliegt zeker.
Ik zou budgy een Game agenda geven, met alle gamereleases erin, zodat hij kan uitkijken naar de game die hij graag zou willen spelen. En natuurlijk ook zijn huiswerk en toetsen kan noteren. En natuurlijk een grote rugzak, voor alle school boeken en zijn handheld voor in de pauzes...

Ik zou graag Final Fantasy XV Deluxe PS 4 willen.
avatar van Uribium
Uribium ( 2975 ) 29-12-2016 08:01
Van harte, met weer een jaartje erbij BG-team!

Het is natuurlijk belangrijk om goed doorvoed de dag door te komen, maar wat geef je een spaarvarkentje mee als lunch op zijn eerste middelbare schooldag? Om toch nog goed gebruik te kunnen maken van zijn primaire doel, zou ik Budgy voor zijn verjaardag chocolade muntjes geven.

Zelf zou ik persoonlijk om de festiviteiten te vieren, graag de launch edition van Persona 5 willen voor de PS4(Wanneer hij eens uitkomt...)
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 482   1) 29-12-2016 08:08
Gefeliciteerd Budgetgaming! Wat ik Budgy zou geven is een Sega Mega Drive! Het is een prachtige console met ontzettend veel goede games. Ja, je kunt veel van de games inmiddels ook op een andere manier spelen, maar er gaat niks boven het gamen op het originele systeem. Met toppers naast de Sonic games als Kid Chameleon, Rocket Knight Adventures, Phantasy Star IV, de Shinobi games en vele anderen is er genoeg om jaren mee zoet te zijn en wat karakter op te bouwen met wat tegenstand (deze games zijn soms genadeloos moeilijk en alleen met doorzettingsvermogen kun je beter worden en ze uitspelen).

Mocht ik de Switch niet winnen en wel een troostprijs, dan zou ik graag Gravity Rush 2 voor de PS4 willen.
avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 446   8) 29-12-2016 08:10
Bij deze wil ik alle mensen die Budgetgaming hebben gemaakt tot wat het is vandaag feliciteren met de 12de verjaardag!

Onze vriend Budgy gun ik van harte een 3D-versie van zichzelf, want ik ben zelf ook erg benieuwd hoe Budgy er in 3D uit zou zien.

Tenslotte heb ik Steins;Gate 0 (PS4) op mijn wenslijst gezet om kans te maken op een van de prijzen.

Succes iedereen!
avatar van ThaBEN
ThaBEN ( 5722   64) 29-12-2016 08:16
Van mij zou Budgy een PSVR systeem krijgen. Hij moet natuurlijk naast al dat harde studeren ook lekker kunnen ontspannen. Als je kijkt wat Budgy de afgelopen 12 jaar al bereikt maak ik me verder geen zorgen over zijn studie. Volgens Sony mag de PSVR vanaf 12 jaar gebruikt worden dus dan zou dit het ideale moment zijn om Budgy dit als cadeau te geven om naast het studeren lekker te chillen.

Tevens zou ik zijn eerste spaarrekening openen. Gezien Budgy zo braaf is geweest om zijn centjes te sparen wordt het tijd dat we zijn spaarvarkentje leegmaken en dit allemaal op een spaarrekening storten zodat hij rente kan ontvangen. Daarbij stort ik hem zelf natuurlijk ook wat extra's.

The Last Guardian (Steelbook Edition)
avatar van Bandicool
Bandicool ( 174 ) 29-12-2016 08:18
Ik zou Budgy een OV kaart geven. Kan Budgy op zijn gemak en lekker warm naar school. Hoeft ie niet te fietsen

Tevens heb ik op mijn wishlist Animal Crossing: New Leaf staan
avatar van Quorumz
Quorumz ( 124 ) 29-12-2016 08:23
Sniper Elite 4 voor de X1
Een een kogelvrij vest voor Budgy (tegen al het game geweld)
avatar van John67
John67 ( 201 ) 29-12-2016 08:28
Van harte! Voor Budgy een broodtrommel van Miss Piggy ;-)
Op mijn wensenlijst: Battlefield 1 (PS4)
avatar van Kentetsu
Kentetsu ( 282 ) 29-12-2016 08:29
Gefeliciteerd met het 12-jarig jubileum!

Ik zou Budgy een auto met privéchauffeur geven. Tijd is kostbaar en Budgy kan onderweg focusen op wat echt belangrijk is: zoveel mogelijk gamen!

Op mijn wishlist staat (onder meer) The Last Guardian.
avatar van Smocho
Smocho ( 3090 ) 29-12-2016 08:30
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming en natuurlijk ons aller Budgy! Dank voor alle goede deals de afgelopen jaren die ik deel uitmaak van deze community. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet op Budgetgaming kom, dus ook de community gefeliciteerd met dit mooie jubileum

Als ik Budgy een cadeau zou moeten geven waar hij op school iets aan heeft, dan schiet mij meteen iets te binnen waar ik zelf heel blij mee was maar helaas pas de beschikking over kreeg in het 2e jaar brugklas: Een kluisje op school om je boeken in te leggen! Naast alle standaard items als een agenda, etui, schooltas (Eastpack FTW!) is dit toch wel een item waar ik het meest blij mee was. Die arme brugklassers hebben tassen van vaak 20+ KG die zij de hele dag mee moeten slepen. Als je de beschikking hebt over een kluisje op school dan kun je daar je boeken in laten liggen en tussen de lessen pakken wat je nodig hebt zodat je niet met 18 jaar een hernia hebt
Als verassing zou ik dus naar Budgy zijn toekomstige school gaan en alvast een kluis voor hem reserveren en betalen, meestal moet hier een aardige borg en een bedrag voor betaald worden dus die zou ik gaan betalen. Vaak zijn er ook niet genoeg kluisjes voor alle leerlingen dus als je dit pas regelt wanneer je op school zit heb je kans dat je mis grijpt.
Om zijn cadeau in te pakken zou ik een mooie foto maken van zijn nieuwe kluisje met alvast een nieuwe agenda en een etui er in zodat Budgy alles heeft om die ZWARE brugklas jaren vol identiteitscrisissen te kunnen doorstaan. Deze foto zou ik in een envelop doen en aan Budgy overhandigen op zijn verjaardagsfeestje.

De game die ik graag zou willen winnen is Resident Evil 7 voor de PS4, deze staat ook in mijn wenslijst.

De switch wilde ik voor gaan sparen vanaf Januari dus ik zou extatisch zijn als ik die zou winnen
avatar van Zanpsyko
Zanpsyko ( 2879   1) 29-12-2016 08:32
Watchdogs 2 deluxe ed voor de ps4, ik zou budgy een spiderman pak geven.

Spider pig, spider pig:



avatar van Koen Dortmans
Koen Dortmans ( 20 ) 29-12-2016 08:34
Gefeliciteerd Budgetgaming,

Ik zou Budgy een Nintendo switch cadeau doen. Dan kan hij thuis de nieuwste Nintendo games doen en natuurlijk onderweg. Zelf heb ik ook graag een Nintendo switch. Ik kan niet wachten op de nieuwe Legend of zelda, Budgy waarschijnlijk ook niet.

Ik zou graag Battlefield 1 voor PS4 willen winnen want Breath of the wild duurt nog wel even.
avatar van Roosje
Roosje ( 7984   28) 29-12-2016 08:35
Omg een Switch <3

Op mijn lijstje staat: Project Zero: Maiden of Black Water Limited Edition

Ik zou voor Budgy kopen een paar pakjes van die kneedgum, docenten hebben er een pesthekel aan en het is ook nog eens leuk voor de leerlingen omdat ze er de meest vreemde vormen mee kunnen maken. Het is zo nu en dan een goede afleider van de les. :3 Gefelicteerd bg!! <3 (En kneedgum is ook nog eens budget)
avatar van Lousert
Lousert ( 74 ) 29-12-2016 08:38
Van harte met het 12 jarig jubileum!!

Ik zou Budgy een blitsende make over geven, want je wilt natuurlijk wel indruk maken op al die Miss Piggies op de middelbare school. :p

Verder zou ik graag de game Last Guardian willen krijgen!
avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 290 ) 29-12-2016 08:43
Uncharted 4 zou ik willen ontvangen.
En voor school heeft Budgy duidelijk een bodyguard nodig. Hij is nou eenmaal zo populair!
avatar van Marlous2604
Marlous2604 ( 2177 ) 29-12-2016 08:44
12 jaar alweer! Budgetgaming is gegroeid tot een website waar vele gamers niet meer zonder kunnen! Naast een super handig overzicht van de goedkoopste games en beste acties is het ook een community geworden waar het altijd gezellig is en je lekker kan kletsen en nieuwe vrienden maakt .

Als bedankje voor deze gezelligheid en het steeds up-to-date houden van de games zou ik budgy voor zijn 12e verjaardag een groot verassings verjaardagsfeest geven inclusief een game avond met lekker eten zodat hij zijn opgebouwde community in het echt kan zien/ervaren en omringt is door vrienden met dezelfde interesses! Een fysiek cadeau kopen kan altijd nog maar een gave herinnering en ervaring creëren is iets speciaals wat niet te koop is <3.

Natuurlijk zou ik graag een Nintendo Switch willen winnen. Sinds de bekendmaking kan ik niet meer wachten en koop ik eindelijk, sinds de Wii, een nieuwe Nintendo console . Omdat ik geen Wiiu heb (soms moet je kosten technisch toch keuzes maken als student..) zou ik als game graag "Poochy & Yoshi's Woolly World" voor de 3ds willen! Deze game ziet er zo schattig uit op de Wiiu en nu kan ik eindelijk deze in februari gaan spelen op de 3DS.
avatar van Aftermath
Aftermath ( 183 ) 29-12-2016 08:46
Gefeliciteerd bg!

Ik ga voor Horizon: Zero Dawn. Dit spel ziet er enorm veelbelovend uit.

Ik heb voor budgy 7 wonders duel in gedachten. Dat is een bordspel/kaartspel die ik via budgetspelen heb gevonden. Dan kan hij na het gamegeweld even relaxen, liefst met mij, met een ander soort spel. Ik weet zeker dat hij dat leuk gaat vinden!

Ps die switch ziet er gaaf uit en budgy; ik ga je verslaan met 7 wonders duel (heb al even geoefend)
avatar van Nickachu
Nickachu ( 1300   8) 29-12-2016 08:50
Budgy verdient natuurlijk een stevige hamer. Al het geld dat je bespaart met het gebruiken van budgetgaming gaat natuurlijk in de spaarpot, maar uiteindelijk hoort geld gewoon te rollen! En het liefste besteed je dat natuurlijk aan games. Met een stevige hamer kan budgy zichzelf openkrijgen en zich nog een leuke game veroorloven. Net als Nickachu: die zou wel resident evil 7 willen hebben!
avatar van Stoffo
Stoffo ( 15 ) 29-12-2016 08:58
Super smash bros. U! Om de games voor de Wii U compleet te maken.

En Budgy? Die mag acteren als een van zijn helden:


avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 29-12-2016 09:02
Ik heb speciaal een liedje geschreven om mee te dingen met deze wedstrijd. Het is compleet origineel en lijkt absoluut niet op iets van Jeroen van der Boom. Wat ik aan Budgy geef is een plaats. In mijn hart. Dat is natuurlijk een metafoor. Het moet dan ook mijn huis zijn.

Ik noem het lied Laat mij die prijs winnen. Ook al kom de titel nergens voor in het liedje, wat toch al zo’n hipster ding is anno 2016, vind ik het wel een goede tekst die ik op een LP terug zou zien. Kinderen vinden LPs toch nog hip, he jongens? Pewdiepie zou een goede LP zijn begreep ik van het internet.

Afijn. Mensen mogen luidkeels meezingen met dit op de achtergrond. Pak jullie aanstekers, let op al het licht ontvlambare Kerstversiering in je huis en dein mee met de persoon naast je. En als je die niet hebt doe je maar alsof.


Edit: Ik zie dat het het niet doet maar laat het lekker staan

Als de prijzenoorlog komt, en als Budgy dan moet schuilen, dan mag hij bij mij.
Als er fanboys zijn, waar hij niet bij wilt horen, dan mag hij bij mij.
Als er een forumregel is, waar Budgy niet aan voldoet, dan mag hij bij mij.
En als hij iets moet zijn, wat hij nooit geweest is, dan mag hij bij mij.

Dan mag hij bij mij schuilen, als het nergens anders kan.
En als hij dan moet huilen, trek ik me er niks van an.
Want hij mag bij mij logeren, het wordt echt dikke pret.
Kom wanneer je wilt (oh jongens), kruip lekker in mijn bed.

Als het onweer komt, en als hij dan bang is, dan mag hij bij mij.
Ik ben er banger voor, dat wil je niet geloven, kruip nou dicht bij mij!
Als er een Wehkamp actie komt, ze blijven altijd duur, en er komen verzendkosten bij.
Als er nieuwe leden komen, en doen alleen aan postcounts, verwelkomen wij ze blij.

Dan mag hij bij mij schuilen, als het nergens anders kan.
En als hij dan moet huilen, trek ik me er niks van an.
Ik moet sympathiek overkomen, dus kom dan maar bij mij.
Pak wat koffie en ga zitten, Ik heb een toetsenbord nog vrij.

Ja hij mag bij mij schuilen, dat heb ik al tien keer gezegd.
Ik moet dit liedje vullen, dan nog maar een derde couplet
Maar het is bijna klahaar, en zo weer dan voorbij.
Nog maar een paar zinnen, en iedereen is blij!

Als de website sluit, en Budgy is geen mascotte meer, dan mag hij bij mij.
Als ik word gebanned, en als ik dan alleen ben, kom jij dan mij?


Game waar ik mee voor ding is Bayonetta 1+2 voor op de WiiU.

Oh ja. En gefeliciteerd. Niet alleen jullie, de crew, waar ik de eindbaas al van mocht ontmoeten. Maar ook aan alle leden, waar ik er ook een paar van mocht ontmoeren. Was ik alweer compleet vergeten in mijn enthousiasme.
avatar van Jack-O10
Jack-O10 ( 883 ) 29-12-2016 09:03
Zozo, 12 jaar alweer. De ervaring leert dat deze 'tweens' zich al gaan gedragen als echte adolescenten. Als Budgetgaming een 'zij' is, zou ik haar daarom een selfie stick en make-up set geven voor haar verjaardag.

Als game zou ik South Park: The Fractured But Whole wel willen, maar de Switch is ook niet verkeerd!
avatar van Meneermeyer
Meneermeyer ( 10 ) 29-12-2016 09:15
Gefeliciteerd!
Ik heb Doom op mijn wishlist gezet.

Budgy krijgt voor mij kaftpapier. Zo kan hij z'n boeken mooi houden en krijgt hij geld terug aan het eind van het jaar dat hij dan aan games uit kan geven.
avatar van Evania
Evania ( 171   1) 29-12-2016 09:18
Gefeliciteerd Budgie!!

Wat ik onze fijne Budgy zou schenken is een longboard, zodat hij zich kan profileren op de middelbare school en een leuke eerste indruk maakt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Budgy leert dat gamen één van de leukste dingen is om te doen, maar het nooit de prioriteit zou moeten hebben. Sport, leren en socialiseren(meisjes) zijn voor een 12 jarige natuurlijk het unicum.

Vandaar het longboard, dat omvat alle 3 die aspecten, iets nieuws om te leren, mee te bewegen en een aanknoopspunt om nieuwe mensen(lees: meisjes) te leren kennen.


De gewenste game is (indien pre orders toegestaan zijn) Kingdom hearts 3, de gameserie die ik nop op de PS2 rond mijn 12e cadeau kreeg van mijn moeder. En als pre orders niet toegestaan zijn zou ik graag Watch dogs 2 willen winnen.

Fijne dag nog allemaal!
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6571 ) 29-12-2016 09:18
Wauw, 12 jaar alweer! En dan te bedenken dat ik budgetgaming pas laat ontdekte ook nog. Ik zou Budgy vooral een nieuw design kado doen. Waarom? omdat het oude design wat wij nu gebruiken wat mij betreft nog veel mooier kan. Natuurlijk is budgetgaming een site die veel kan, maar het kan altijd mooier! Het doet nu her en der wat ouderwets aan!

Maar dat niet alleen, Budgy moet naast een nieuw design vooral heel veel liefde krijgen, en een heel mooi 2017. Want jullie als bezoekers moeten vooral niet vergeten dat Budgetgaming kan doen wat zij doen omdat wij allemaal zo goed gebruik maken van de site en het forum.

Ik heb RIGS op de wishlist staan. Moch ik niet in de prijzen vallen voor de Nintendo Switch een prima titel om 2017 mee in te luiden.
avatar van Mesa
Mesa ( 474   3) 29-12-2016 09:23
Ik zou Final Fantasy XV wel willen winnen. Lijkt me een erg toffe game.

Voor budgy zou ik een mooie dikke wollen trui breien (beter gezegd, ik zou het mijn moeder laten doen want zelf kan ik het niet). Hij mag zelfs kiezen wat hij op de voorkant wil hebben staan (favoriete game personage, superheld of gewoon zijn lievelingseten). Ik zal zorgen dat er een klein sleufje op de rug gemaakt wordt zodat hij kleingeld kan blijven sparen.
Wollen truien zijn natuurlijk super hip dus hij zal er zeker indruk mee maken op zijn eerste schooldag. Het dikke wol is natuurlijk ook een fijn stootkussen dat hem mooi beschermt. Geheid dat Budgy binnen een dag aan de telefoon hangt voor nog meer truien!
avatar van Gaurav
Gaurav ( 26 ) 29-12-2016 09:23
Een educatie is duur, en dat betekent dat Budgy aan zijn eigen spaarcentjes zou moeten zitten. Nee Budgy! Niet die hamer pakken! Budgy NEE! AF! Denk na Budgy! Wat heb je aan geld voor een educatie, als je jezelf daar eerst voor stuk moet slaan! Gekke Budgy.

Daarom geef ik Budgy 4 cadeau's in 1: een spaarvarken, Budgy Jr.! Niet alleen kan Budgy dan zichzelf besparen (ahaha) wanneer hij zijn educatie moet betalen, maar dit opent ook bijzondere mogelijkheden zoals "Spaarception". Met zo'n coole activiteit is Budgy in no time de populairste scholier, wat direct het 2e cadeau is. Het 3e cadeau in dit geheel is.. vaderschap. Budgy gaat geven om Budgy Jr., zoals wij om Budgy geven. *pinkt traantje weg* Waarschijnlijk zal Budgy dan ook na al zijn geld in Budgy Jr. gestopt te hebben, er niet meer bij kunnen, waardoor hij zijn educatie niet meer kan betalen. Domme Budgy! Heb je nooit Teen Mom gekeken, Budgy? Maar hierin schuilen enkele wijze lessen, en daarmee cadeau 4: levenservaring. Dit biedt Budgy enkele inzichten die hij anders pas jaaaaren later gekregen zou hebben, waar zijn educatie hem niet op voorbereid zou hebben.

*KRAK!*

Wat doe je nu Budgy? Heb je Budgy Jr. nu al kapot geslagen? Zo hee.. je hebt best veel geld bespaard de afgelopen 12 jaar, Budgy! Toe, doe mij eens een Starcraft 2 Battlechest 2.0!
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 29-12-2016 09:31
game: call of duty legacy edition
gift: een leuk feestje! dat verdient ie. met alle budgetgamers erbij natuurlijk! op hoop dat iedereen hem volstopt met geldtaartjes en geldsnoep <3
avatar van DefXtreme
DefXtreme ( 47 ) 29-12-2016 09:31
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een 3DS geven met Pokemon Sun, zodat Budgy onderweg naar school in het OV Pokemon kan spelen. Dan kan hij mij, en alle andere, pokemonspelers van budgetgaming toevoegen om samen te traden/battlen en vooral plezier te hebben!

Zelf heb ik Pokemoon Moon op mijn wishlist nog staan
avatar van Evilbobo
Evilbobo ( 46 ) 29-12-2016 09:32
Ik zou Budgy een mooie portemonnee geven zodat hij zichzelf nog lang niet hoeft open te breken als hij een lekker saucijzenbroodje (of andere scholieren lunch) wil halen.

Mijn game is watchdogs 2omdat ik er nog niet aan toe gekomen ben.
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 29-12-2016 09:32
Gefeliciteerd Budgy!

Ik zou er voor zorgen dat je de grootste locker van de school krijgt.
Al die kids die in jou gleuf willen doneren. Je zit zo snel vol dat je meer bezig bent om je iedere keer te legen in je locker, dan de lessen te volgen.

Ik zou graag voor de PS4 Dark Souls II: Scholar Of The First Sin willen scoren.


P.s. over een half jaar natuurlijk een nog groter feest.....12,5 jarig huwelijk met je trouwe volgelingen.
avatar van Silverhellspawn
Silverhellspawn ( 37 ) 29-12-2016 09:35
Congrats guys!

Budgy krijgt natuurlijk kaftpapier van me

Batman Arkham Knight GotY staat hoog op mijn verlanglijstje.
avatar van Swift
Swift ( 12216   15) 29-12-2016 09:37
Nogmaals gefeliciteerd budgy, ik zou budgy een cursus zelfverdediging geven aangezien het (volgens de vele internetfilmpjes) er ruig aan toe gaat op de scholen tegenwoordig
Het liefste zou ik hem nog thuis willen scholen voordat ze hem aan de vlaggenmast ophangen.
En anders al mijn euros die ik dankzij hem heb bespaard om het sterkste jongetjes van de klas om te kopen als bodyguard.

De game die ik zou willen is red Dead redemption 2 of crackdown (kan die laatste niet op mijn wishlist zetten)
Uiteraard is een switch ook zeker niet verkeerd.
avatar van Suigetsu
Suigetsu ( 82 ) 29-12-2016 09:38
Gefeliciteerd!
Bedankt voor 12 jaar aan scherpe prijzen!

Voor mij graag Dragon ball Xenoverse 2 .

En voor Budgy overigens een hamer. Hoe moet je anders van die centen gebruik maken?
avatar van Tielo
Tielo ( 140 ) 29-12-2016 09:47
Gefeliciteerd Budgy!

Ik zou Budgy een regenjas; gleufhoed en een vergrootglas geven zodat hij als een ware detective naar geweldige aanbiedingen kan zoeken.

Voor de kids graag Lego Dimensions starter pack.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2395   1) 29-12-2016 09:47
Wow 12 alweer! Gefeliciteerd budgy!
Ik wordt zelf over een paar dagen op 1 Januari alweer 21

Er is maar een ding dat ik budgy als Engels docent kan geven als hij aan de middelbare school begint: een boek. Je moet immers straks een boek gaan lezen voor Engels en dan kan dat maar beter een hele leuke zijn. Ik geef mijn zusje ook elk jaar een boek voor haar verjaardag en ze vondt ze tot nu toe altijd geweldig.
Het boek wat ik zou kopen voor budgy is:
Escape from mr. Lemoncello's library
Dit boek is prima voor eerste jaars, het lijkt een beetje op een Roald Dahl boek qua niveau. Het gaat over mr. Lemoncello, een beroemde gamemaker (bordspellen, geen videogames helaas) die besloten heeft om de meest moderne bibliotheek ooit te bouwen. Op de openingsnacht worden er een aantal kinderen uitgekozen om een nacht door te brengen in de bibliotheek, maar zodra ze wakker worden komen ze er achter dat ze opgesloten zijn. Ze moeten proberen zo snel mogelijk uit de bibliotheek te ontsnappen door hints te zien en op te lossen. Degene die het eerste ontsnapt wint een baan als mr. Lemoncello's nieuwe reclame ster. Uiteraard krijg je hier absurd veel voor betaald.
Het lijkt mij een heel leuk boek voor budgy, zeker aangezien je ook puzzels moet oplossen in het boek.

Ik heb Kingdom hearts 2.8 op mijn verlanglijstje gezet Dan kan ik mijn Kingdom hearts collectie compleet maken zodra deze 24 januari uitkomt.
avatar van Stidjen
Stidjen ( 182   1) 29-12-2016 09:48
Door alle feestdagendrukte en een niet te misstaan backlog heb ik Final Fantasy XV (PS4) vooralsnog gemist. En dat is als doorgewinterde fan toch eigenlijk onvergeeflijk. Die zou ik graag winnen!
avatar van Marceldelft
Marceldelft ( 15 ) 29-12-2016 09:49
Van harte gefeliciteerd jullie!

Ik geef budgy een mooie beker en broodtrommel set zodat ie zijn centjes niet in de school kantine hoeft uit te geven maar lekker kheb bewaren voor games.

Ik zou heel graag gran turismo sport willen ontvangen als die eens uitkomt en anders the last guardian.
avatar van Anass M
Anass M ( 31 ) 29-12-2016 09:50
Voor my final fantasy xv deluxe edition, titanfall 2, dishonored 2 of xenoverse 2. 1 spel daarvan zou ik graag hebben en wat zou ik geven aan budgy: een grote poster met gefeliciteerd en ook nog wat bijdrage van centjes om in het varkentje te stoppen
avatar van BrownMuffin
BrownMuffin ( 76 ) 29-12-2016 09:51
Ik zou graag de Switch willen winnten, maar Watch Dogs 2 Gold Edition voor de PS4 is ook goed

Een spaarvarken geef je natuurlijk wat geld, Budgy geef ik wat van het geld dat ik heb bespaard door games via BudgetGaming.nl te kopen!
avatar van MatB20
MatB20 ( 1423   1) 29-12-2016 09:54
Gefeliciteerd Budgetgaming! Ik zou Budgy een spaarvarken geven zodat hij eindelijk zelf kan sparen voor al die games in plaats van dat hij er zelf voor gebruikt wordt door al die members van Budgetgaming.

Net een nieuwe PS4. Ik heb daarom Bloodborne Game of the Year Edition op mijn verlanglijstje staan. Lijkt mij een toffe game! Alvast een fijne jaarwisseling allemaal!
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 1274   15) 29-12-2016 09:56
Kleine spaarvarkentjes worden groot! Ik kan mij nog herrinneren dat ik jaren geleden als student hier al vaste prik mijn games vergelijkte, met de beperkte stufi die ik toen elke maand binnen kreeg. Elke euro was er eentje en was dan ook erg blij wanneer Budgy mij een dealtje wist te tippen waardoor ik net die volgende game van mijn wishlist kon kopen. Na jaren de site gebruikt te hebben, heb ik in 2009 besloten om toch ook een account aan te maken. Waar ik in het begin erg actief was en ook veel probeerde bij te dragen, merkte ik dat sinds mijn afstuderen minder tijd heb gehad om nieuwe deals te posten. Hulde dan ook voor iedereen, zowel de mensen achter de website als mede degene die de mooie deals posten wanneer ze die tegen komen. Zo blijft Budgetgaming.nl mijn meest bezochte website van dit moment.

12 jaar alweer. En toch blijven jullie vernieuwen. Zelfs in het laatste jaar zijn er vele waardevolle features aan de website toegevoegd, waarbij de prijshistorie toch wel mijn favoriet is. Zeker weten dat je niet alleen de beste deal van het moment heb, maar ook in de gehele historie sinds dat de game te koop is geeft toch wel een erg lekker gevoel bij de aanschaf van die nieuwe game. Als verjaardagscadeau zou ik Budgy graag een hoop nieuwe bezoekers willen geven, en ga dan ook mijn best doen een aantal van mijn vrienden vaste bezoeker van deze website te maken. Een nintendo switch is natuurlijk een mooi excuus om de website voor de eerste keer te introduceren, maar wanneer ik de functionaliteiten laat zien en ze weten hoeveel geld ze op hun games kunnen besparen, komen ze hier vast vaker terug.

Mannen en dames van budgetgaming.nl, dank voor al 12 jaar hard werk aan deze website. Ik durf te wedden dat veel mensen, net als ik, allemaal hun unieke verhaal hebben waarom jullie website zoveel meerwaarde heeft voor hun. En of je nu student bent of niet, een paar euros besparen op onze games willen we allemaal!

Op het moment staat The Last Guardian bovenaan mijn wishlist. Mocht ik uitgekozen worden om een game te kiezen, zou ik deze graag willen winnen.
avatar van Carmaniac
Carmaniac ( 226 ) 29-12-2016 09:57
Congrats Budgy!
Aangezien Budgy nu begint te puberen zou ik hem graag een vriendinnetje schenken ala miss piggy, zodat hij ook aan zijn trekken komt..

Ik heb spiner Ghost Warrior 3 voor de ps4 toegevoegd aan mijn wishlist..
avatar van MichelV
MichelV ( 549 ) 29-12-2016 10:00
Ik zou budgy een pennendoos met inhoud geven zodat hij lekker kan tekenen tijdens de les.

Zelf zal ik fifa 17 torvoegen voor playstation 4
avatar van Beloved
Beloved ( 2905 ) 29-12-2016 10:00
Als echt spaarvarkentje denk ik dat Budgy het meest gelukkig zal worden van een handje echte truffels. 12 is natuurlijk ook een respectabele leeftijd!

Ik blijf graag in het preorder-thema en zou graag gaan voor Nioh, een van de twee games waar ik ontzettend naar uitkijk!
avatar van BegoNe
BegoNe ( 115 ) 29-12-2016 10:01
Ook al laat ik qua reacties niet vaak iets horen, ik maak toch al een aantal jaar veelvuldig gebruik van alle deals die hier langs komen, dus gefeliciteerd met alweer 12 jaar budgetgaming!

Als puber is persoonlijke hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Ik zou daarom voor Budgy een badmuts kopen, zodat er tijdens het douchen geen water zijn hoofd in kan lopen en al het geld goed droog blijft.

Uiteraard hoop ik net als de rest op de Switch (hopelijk weer een succesvolle console voor Nintendo), maar ook met Super Smash Bros Wii U zou ik erg blij zijn.
avatar van Drinnian
Drinnian ( 389 ) 29-12-2016 10:01
ik zou graag final fantasy xv deluxe of special edition (ps4) willen winnen

en ik zou budgy een 3ds met pokemon sun of moon geven, al gedoe met school is ook maar saai en hij heeft ook wat ontspanning nodig als echte budgetgamer. Uiteraard biedt het hem ook de kans om vrienden te maken op school door pokemon te ruilen met klasgenoten.
avatar van Crazymax
Crazymax ( 4868   6) 29-12-2016 10:01
Hmm, als hij naar de middelbare school gaat lijkt het mij een goed idee om Budgy een nieuwe fiets cadeau te geven. Een roze (of rode!) shiny bike met veel blingbling, electrische aandrijving en vele extra's (gouden bel etc): de Baconmobiel!



Zelf zou ik graag Deus Ex Mankind Divided Collector's Edition voor de PC winnen, maar die is nog steeds bizar hoog geprijsd (100+). Waarom kan hij niet rond de 50 euro liggen zoals de PS4/XBONE versies?
avatar van Darynn
Darynn ( 398 ) 29-12-2016 10:10
Ik zou budgy een nieuwe tas geven voor zijn boeken en nog belangrijker zijn 3ds.

Ik zou graag de game halo wars 2 willen voor de Xbox One.
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 29-12-2016 10:19
Allereerst natuurlijk: GEFELICITEERD! Ik hoop dat daar nog vele jaren bij komen.

Budgy krijgt van mij een Xbox Gold abonnement voor 12 maanden voor zijn Xbox One (die hij uiteraard al heeft). Zo kan hij, naast zijn huiswerk dat hij nu zal krijgen op de middelbare school, elke maand ter ontspanning (heel budget) 4 gratis games spelen. Want vrije tijd heeft Budgy, net zoals ieder ander, ook nodig.

En mocht ik een game naar keuze winnen, dan graag Watch Dogs 2 Gold Edition voor de Xbox One.
avatar van Patrick_nintendo
Patrick_nintendo ( 747 ) 29-12-2016 10:20
Horizon zer dawn.. Of uiteraard de switch

Ik zou een broodtrommel kopen voor budgy..
Hoe kun je nu een hele dag naar school zonder eten.
avatar van UserVerwijderd107
UserVerwijderd107 ( 148 ) 29-12-2016 10:24
Gefeliciteerd Budgetgaming! Ik zou Horizon: Zero Dawn willen winnen .
Voor een Budgy zou ik de Nintendo Switch halen. Een ideaal kado voor iedere gameliefhebber.
Succes iedereen.
avatar van _Casper_
_Casper_ ( 499 ) 29-12-2016 10:24
Ik schaam me een beetje dat ik het zeg, want ik ben een final fantasy fan van t eerste uur. Nadat ik deel 7 gespeeld had (en ook echt alle hoekjes verkent de volle 100%) was ik helemaal verkocht. Alle eerdere en latere delen helemaal kapot gespeeld.
Nu kwam dit jaar ''world of final fantasy' uit die heb ik helaas gemist, dus zou die supergraag winnen voor de ps4!!!


en wat ik budgy cadeau zou geven? Ik heb een paar maanden geleden final fantasy 7 platinum op de kop getikt (ok als FF fan heb ik alle orginele delen, maar kon dezegewoon niet laten liggen)
zou hem die graag cadeau doen! Budgy heeft mij zoveel euro's bespaard. En aangezien budgy nog niet bestond in de final fantasy 7 tijd, zou ik hem die ervaring gunnen!!! een stukje game geschiedenis!!!!
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 29-12-2016 10:27
De game: World of Final fantasy

Wat ik Budgy cadeau zou doen? Ik zou Budgy voor z'n 12de verjaardag een eerste zakgeld geven zodat hij eindelijk zelf eens ook een keertje een game kan kopen, ipv altijd maar voor andere bezig te zijn!
avatar van Doggybag
Doggybag ( 14 ) 29-12-2016 10:30
De game op mijn wenslijst: Battlefield 1 voor de PS4

Wat ik budgy zou geven? De dvd/blu-ray van Babe een buitengewone Big om hem een mentaal rugzakje mee te geven als mede big. Alles is mogelijk Budgy!
avatar van Marcoimt
Marcoimt ( 63 ) 29-12-2016 10:30
Allereerst Gefelciteerd met je 12e verjaardag!

Een mooi cadeau zou natuurlijk gewoon een goodiebag van de xenos zijn met sowieso een spaarvarkent er in speciaal voor de budgetgames. Daarbij een Cadeaubon om budgetgames te kunnen kopen

Heb watchdogs 2 op mjn lijstje gezet
avatar van Clyde
Clyde ( 25 ) 29-12-2016 10:33
Mijn game op de wishlist: Kirby: Planet Robobot Game + Kirby amiibo

Kadootje voor Budgy: een Nintendo Game & Watch.

En gefeliciteerd natuurlijk!
avatar van Sephiroth1989
Sephiroth1989 ( 625 ) 29-12-2016 10:37
wauw toffe actie. Ik zou gaan voor de Persona 5 - Steelbook Launch Edition mocht ik de Switch niet winnen

Allereerst zou ik met de centjes die ik de afgelopen 8 jaar als member bespaard heb een New 3DS XL kopen voor Budgy, je hebt immers zoveel tussenuren op de middelbare school, ideaal om even portable te gamen.

En omdat Budy natuurlijk een echte geek is krijgt hij er van mij ook meteen een harnas bij cadeau want, tsja.. de middelbare school kan hard zijn voor geeks.


avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 29-12-2016 10:38
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een portemonnee geven. Hij heeft immers geld nodig om eten in de kantine te kopen.

De game op mijn watchlist waar het om gaat is Watchdogs 2!
avatar van The Goon
The Goon ( 551   2) 29-12-2016 10:42
Wat een feest! Voor de verjaardag van Budgy zou ik zorgen van een reunie van de Boegies zodat ook Budgy kan dansen op de eeuwige hit 'Wij zwijn'. Daarna mag hij op de koffie komen om samen mee Zelda Breath of the wild te spelen die wat mij betreft bij de Switch hoort.
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 29-12-2016 10:43
w00t!! De prijsvraag der prijsvragen!!

In 2017 loopt mijn concurrentiebeding af waardoor ik eindelijk weer voor mezelf kan beginnen, gaat m'n 2e jongen naar de middelbare school, vieren we mooie mijlpalen, mogen we onze 2 Bengaalse katten ophalen (Nelson en Desmond) én krijg ik eindelijk de auto waar ik al zo lang van droom!!

Maar dat alles betekent JACK SHIT voor me in vergelijking met die Nintendo Switch! Nintendo is fucking back baby!

De game die ik op m'n wishlist heb staan waarvan ik hoop dat hij goedkoper wordt is Mario Paper Color Splash. Deze game heb ik uiteindelijk toch maar niet gehaald omdat ik bang ben voor een tweede sticker star, maar het kriebelt te veel. Als ik hem voor €30 of minder kan krijgen dan is de pijn niet zo groot als de game me niet bevalt en komt er geen deuk in m'n Switch hype.

En vwb Budgy's 12e verjaardag? Ik weet dat het misschien wat jong is, maar Budgy voelt heel volwassen aan voor z'n leeftijd, maar ik zou Budgy dus mee naar de hoeren nemen. En dan niet zo'n goedkope bedoeling, maar een net en goed gesorteerd bordeel waar Budgy van een jongetje naar een man kan gaan in, laten we eerlijk zijn, een paar minuten. Want Budgy heeft de bouw en de loop van een grote jongen, maar z'n gedrag is vaak nog veel kinderachtiger dan goed voor 'm is.

(Yørn, als jij dit interpreteert als een open invitatie voor een leuke avond met Ginne, dan zeg ik niet per definitie nee. Als Nintje dit zo interpreteert dan zeg ik: laat me nou eindelijk eens met rust. Ik neem je niet mee! Nu niet, nooit niet!)
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1326 ) 29-12-2016 10:44
Ik zou budgy de historie of hyrule geven omdat de zelda reeks hem een gammer heeft gemaakt.

De games die ik zou willen zijn pokemon Moon voor de 3ds en Overwatch voor de pc
avatar van RVNED
RVNED ( 31 ) 29-12-2016 10:45
Budgy heeft een gameconsole (X1 of PS4) nodig met Fifa17, zodat hij na schooltijd kan chillen met zijn nieuwe schoolvrienden (online). Dat hebben we hier thuis ook pas geregeld

Game die ikzelf nog mis (eigenlijk mijn zoon) is Watchdogs 2 voor de PS4
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 29-12-2016 10:45
Gefeliciteerd budgetgaming

Mijn wishlist game is dan natuurlijk watch dogs 2 gold edition. Aangezien ik zoveel goede verhalen over deze game hoor zou het heerlijk ziin daar 2017 mee te beginnen.

Voor budgy koop ik natuurlijk een nieuwe Playstation of Xbox zo kan ie met zen nieuwe gemaakte vrienden gamen




avatar van MilanSven
MilanSven ( 1650   3) 29-12-2016 10:47
Als eerste van harte gefeliciteerd natuurlijk! Op naar weer een budgetjaar!
Ik zou Budgy het volgende willen geven. Een Lego spaarvarken. Dit om eerst zelf lekker te bouwen en daarna al je bespaarde geld van de budgetaankopen in te doen, om daarvan dan weer een volgende budgetaankoop te doen..

En op mijn wishlist staat Lego Dimensions starterpack voor de PS4.
avatar van Blimp
Blimp ( 132 ) 29-12-2016 10:50
Voor budgy een bazooka om alle bullies af te schrikken.
En als game World of Final Fantasy day one edition voor psvita.
avatar van Poa1903
Poa1903 ( 478 ) 29-12-2016 10:53
Allereerst, gefeliciteerd!
Als het het spaarvarkentje toereikt zou ik graag Battlefield 1 voor de pc winnen

Wat ik de puber voor zijn verjaardag zou geven is een beugel, een niet te missen item op de middelbare school en het zorgt voor de brede lag op het koppie!
avatar van IronStrider
IronStrider ( 279   8) 29-12-2016 10:55
Cadeau: Een grafisch rekenmachine met preinstalled Tetris.

Mijn cadeau: Xenoverse 2 graag.
avatar van MrFit
MrFit ( 690 ) 29-12-2016 11:00
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming en Budgy met jullie 12 jarig bestaan / 12e verjaardag.

Resident Evil 7: Biohazard lijkt me enorm vet en kijk ik erg naar uit.

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om aan het begin van je pubertijd ergens bij te horen (als het uiterlijk nog belangrijk is). Wanneer de eerste indruk goed is wordt dit allemaal een stuk makkelijker. En omdat niemand wil dat Budgy overal buiten de boot valt zou ik Budgy een flitsend hip nieuw stel schoenen en kleren geven, zodat hij aan het begin van zijn pubertijd direct goed voor de dag komt.

Go budgetgaming / Budgy, dat er nog minimaal 12 jaar bij mag komen.

Hieperdepiep Hoera!
avatar van Doodsmaat
Doodsmaat ( 20 ) 29-12-2016 11:03
1. Animal Crossing New Leaf

2. Een spaarpot aangezien hij zelf al volzit met bespaarde munten door budgetgaming.nl
avatar van Luna
Luna ( 2109 ) 29-12-2016 11:03
Gefeliciteerd Budgy, wat gaat de tijd toch hard!

Aangezien je nu richting de middelbare school gaat, is het wel tijd voor een (budget) mobieltje vind ik. Met natuurlijk Snake erop en wat andere leuke mobiele games. Met een bijpassende Budgy accessoire welke aan je telefoon hangt. Dat is dus wat je van mij zou krijgen als kadootje <3

Uiteraard is de grote Switch prijs van harte welkom! Kan je voor de game ook eentje opgeven die nog niet uit is? Dan ga ik voor de nieuwe Digimon World: Next Order. Anders ga ik voor Last Guardian.
avatar van XyienceNL
XyienceNL ( 83 ) 29-12-2016 11:04
Gefeliciteerd budgetgaming! Als game kies ik Persona 5 voor PS4, maar indien pre orders uitgesloten zijn zou ik voor The Last Guardian gaan.

Als cadeau geef ik budgy een iPad, mensen van Budgy zijn daar tenslotte door op omdat ze dan vaak niet meer met een zware tas naar school hoeven en ook altijd iets bij hebben om minecraft op te spelen.
avatar van Airblader99
Airblader99 ( 405 ) 29-12-2016 11:04
Ik zou een grafische rekenmachine geven. Want dat is het perfecte cadeau om klassiekers te kunnen spelen tijdens elke les waar de rekenmachine op tafel mocht.

Tof dat er al een Switch wordt weggeven, en ik heb The Last Guardian dit jaar gemist dus die staat op m'n wishlist.
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 29-12-2016 11:08
Als game zou ik gaan voor Resident evil 7, die volgende maand uitkomt.
Ik zou liever yorn iets geven dan budgy - die heeft het natuurlijk allemaal mogelijk gemaakt, maar als ik dat antropomorfisch varkentje iets zou moeten schenken dan zou het een beamer zijn.

Want ja, hoe gaat dat varkentje indruk maken op zijn klasgenootjes? Wat dacht je van een beeldscherm van 3,5 meter waar ze samen op kunnen spelen!
avatar van Wouwter
Wouwter ( 1994 ) 29-12-2016 11:10
Ik zou graag Xenoblade Chronicles X van mij wishlist willen hebben.

Als cadeautje voor Budgy zou ik een 2DS met Pokémon Sun kopen, het maakt mij nostalgisch voor de tijd dat ik zelf de eerste Pokémon spellen speelde op mijn Gameboy Color en dat soort herinneringen gun ik iedereen.
avatar van ELuctric
ELuctric ( 220 ) 29-12-2016 11:20
Budgy, van harte!

Een beetje schoolganger kan niet zonder goede smartphone natuurlijk en als budgetgamer moet dat op dit moment wel een iPhone zijn, met Super Mario Run natuurlijk!

Qua games zou ik Paper Mario: Color Splash wel willen winnen om goed afscheid te kunnen nemen van de WiiU.
avatar van RocketMad
RocketMad ( 56 ) 29-12-2016 11:24
Congrats!

Van mijn wishlist: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Gold Edition

Voor Budgy een 3DS met Pokemon!. Zo ben ik ook mijn middelbaar doorgekomen. (Alleen was dit toen een Gameboy Pocket en Pokemon Red)
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 29-12-2016 11:25
Titanfall 2 staat nog hoog op mijn verlanglijstje.

Budgy mag van mij geupgrade worden naar een mooi platinum logo en een dikke virtuele kus is wel op zijn plaats.

avatar van Caeser
Caeser ( 2092 ) 29-12-2016 11:30
Gefeliciteerd Budgy! Ik zou Budgy nieuwe schoenen geven, zodat hij verder kan gaan met het afzoeken van stad en land in zijn zoektocht naar koopjes!

Graag zou ik voor mezelf Watch Dogs 2 voor de PS4 willen!
avatar van Mister Versace
Mister Versace ( 13 ) 29-12-2016 11:33
Van harte gefeliciteerd Budgy! Ik zou hem een welverdiende vakantie naar Suriname cadeau doen, daar kan hij bijkomen en genoeg energie tanken om weer een jaar lang zorgeloos te game.

De Nintendo Switch zou ik sowieso geweldig vinden, maar als ik een game moet kiezen, dan de nieuwe South Park!

Nogmaals van harte!
avatar van Kobrakay
Kobrakay ( 982 ) 29-12-2016 11:33
Graag zou ik Paper Mario: Color Splash voor de Wii U winnen. Voor Budgy zou ik als budget cadeau een schrift kopen en een pen, zodat hij bij kan houden welke games hij koopt en wanneeer. Als ik dat ooit had gedaan had ik nu een beter overzicht gehad van wat ik al heb 😂
avatar van Taken NL
Taken NL ( 260 ) 29-12-2016 11:36
Ik zou Budgy een betaal rekening geven, dat arme kind al die fysieke besparingen mee slepen naar school en dan ook nog een zware rugzak.

Mocht ik winnen dan heb ik Breath of the Wild voor de Wii U in mijn wishlist staan maar ik wil de Switch versie die komt er sowieso in op de dag van release.

Anders een game uit mijn wishlist die al uit is
avatar van BlaBlaBla
BlaBlaBla ( 555 ) 29-12-2016 11:40
Gefeliciteerd Budgetgaming!
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het vele geld wat jullie mij al deze jaren hebben bespaard. Zonder Budgetgaming had ik veel koopjes misgelopen.

Op je verjaardagsfeestje krijg je van mij een nieuw quote-systeem, dat wordt wel eens tijd.

Van mijn wishlist zou ik graag Final Fantasy 15 (PS4) willen hebben.

En een Switch....wie wil dat nou niet??
avatar van Care
Care ( 48302   1) 29-12-2016 11:40
Aangezien budgy twaalf is geworden en de puberteit aanbreekt. Krijgt hij van mij een doosje condooms. En een boek vol met feitjes over seksualiteit.
Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen en het zou toch zwaar triest zijn als budgy chlamydia oploopt. Dan kan hij niet meer de beste prijzen voor ons bijhouden. Budgy is wel een beetje een kleine player dus dat lijkt me het beste cadeau voor hem.

Op de wishlist staat dishonored twee legacy edition.
avatar van Desauzenman
Desauzenman ( 23 ) 29-12-2016 11:44
Gefeliciteerd! Voor budgy zou ik en cadeaubon geven en een usb stick met unreal tournament erop zodat je op school via de lan kan spelen, zo kwam ik wel de dag door op school.

De game die ik graag zou willen winnen is Call of Duty Infinite warfare legacy edition voor de PS4 maar we gaan natuurlijk voor de switch.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3218 ) 29-12-2016 11:45
Wauw wat een vette prijs zeg! Heb nog een aantal games in mijn wishlist staan die ik graag eens zou spelen. Sowieso breath of the wild natuurlijk maar als het gaat om games die al uitgekomen zijn dan heb ik nog wel interesse in paper Mario color splash, een van de weinige goede WiiU games van dit jaar die ik nog mis!

Verder natuurlijk de verjaardag van budgy, met mijn inmiddels bijna 2000 posts voel ik me toch wel als een soort familie, zeg maar de oom van budgy. En bij familie horen natuurlijk de wat grotere cadeaus. Met het middelbaars onderwijs in het vooruitzicht zou ik deze jongen dan ook een mobiele telefoon geven zodat hij de lange ritten onderweg naar school (al rollend door de modder) altijd bereikbaar blijft!
Verder natuurlijk een hele grote 'varkens in de modder' taart om het feestje compleet te maken!

Budgy én budgetgaming alvast een hele fijne verjaardag! Dat jullie nog maar heel oud mogen worden!
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8265   3) 29-12-2016 11:50
Van harte budgy! Als traktatie zou ik gears of war 4 wel willen krijgen voor mijn zwager zodat we kunnen multiplayeren. Jouw kado? Een rekenmachine zodat je nog vele jaren de beste deals kan berekenen, en een taart om je lekker vet te mesten voor de dikste deal natuurlijk!
avatar van Marnixxie
Marnixxie ( 602 ) 29-12-2016 11:52
Gefeliciteerd Budgy! Graag zou ik Battlefield 1 winnen.

Als cadeau zou ik een smarttracker kopen, vind Budgy altijd zijn spullen weer terug!
avatar van MrAnderson
MrAnderson ( 897 ) 29-12-2016 11:55
Zo dat is ff een dikke prijs zeg wow.

Als brugbiggetje heb je natuurlijk de standaard spullen nodig om het eerste jaar te overleven, dus de volgende spullen zou ik hem kado doen;
- Eastpack rugtas
- schriften
- bic pennen
- passer
- geo driehoek
- Texas Instrument rekenmachine (Casio is zooo standaard)

Alsik deze vette prijs niet win dan graag God of War voor de PS4
avatar van Quickssilverr
Quickssilverr ( 24 ) 29-12-2016 11:58
Onwijs gefeliciteerd Budgy en Budgetgaming!

Ik denk dat ik wel iets speciaals weet voor Budgy. Kennen jullie de game Outcast nog? De protagonist Cutter Slade heeft een visor waarmee hij het terrein, vijanden, items en meer kan scannen. Ik zou budgy deze visor willen geven zodat hij al zijn boeken, huiswerk en opdrachten kan inscannen, zijn vijanden (pesters en bullies) kan zien en uit de weg kan gaan en zijn lunch(geld) kan bijhouden wat hij heeft en uit kan geven. En natuurlijk ook de inhoud van zijn etui kan bijhouden

Ikzelf zou graag Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition (XBOX/PC) willen winnen, dan kan ik als een echte Agent New York een stukje veiliger maken
avatar van Cheese
Cheese ( 6 ) 29-12-2016 12:02
Gefeliciteerd Budgy, groot biggetje ben je alweer!
Voor jou 12de verjaardag krijg je van mij alles wat je nodig hebt om het te over leven op de middelbare school. Namelijk een Nintendo DS met het spel 'Pass the Pigs' en 'Crazy Pig'. Om je uren mee te vermaken!

En ik zou wel graag de Nintendo Switch willen ontvangen, dan kunnen we daarop samen verder spelen En anders maar Battlefield 1 voor Xbox One, gaan we samen knallen
avatar van Htbaa
Htbaa ( 12326   5) 29-12-2016 12:04
Hah, ik zat met mijn 11e al op de middelbare school! Maar dat terzijde.

De hormonen gieren vanaf die leeftijd natuurlijk door het lijf en met klaslokalen vol van die pubers... Mijn cadeau zou een rubbertje zijn. Als er iets in het gleufje van Budgy haar spaarpotje gestopt wordt moet dat wel veilig en verantwoord zijn. Daarom heb ik het beste cadeau. Cadeau ja, niet kado...! Wie kado zegt valt sowieso al af.

Care en ik zullen allebei winnen aangezien we rekening houden met haar gezondheid en veiligheid (Budgy is een zij natuurlijk). Care neemt genoegen met een game, ik de Switch. Maar als ik dan toch een game zou moeten winnen, doe dan Final Fantasy XV voor de Xbox One maar. De meeste complete editie natuurlijk.
avatar van Fantasyfreak
Fantasyfreak ( 2237 ) 29-12-2016 12:06
Gefeliciteerd met het 12 jarig bestaan! (Ik doe niet mee maar een felicitatie is op zijn plaats).
avatar van Pmulders91
Pmulders91 ( 11   1) 29-12-2016 12:09
Gefeliciteerd Budgy!

Ik heb Battlefield 1 voor de PS4 op mijn wishlist gezet!
Ik zou Budgy een pakket rituals geven, zodat het varkentje goed gewassen kan worden

Van harte gefeliciteerd mede-budgetgamers!
avatar van Yorinn
Yorinn ( 210   1) 29-12-2016 12:09
Graag zou ik Steep PC Download Edition winnen.

Als verjaardagscadeau zou ik Budgy de Nintendo NES Classic Mini geven, zodat die ook eens de nostalgische games van vroeger kan spelen.
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 29-12-2016 12:10
Twaalfjarige Budgy krijgt van mij een fieldtrip naar Poulton's Park, Peppa Pigs World! Wel met kortingsbonnen natuurlijk. Niemand is te oud voor Peppa en George.

Ik zou graag Super Mario Maker 3DS willen winnen. Keep up the good work budgetgaming!
avatar van Hellz
Hellz ( 113 ) 29-12-2016 12:10
De game die ik op mijn wenslijst zet is: Rise of the Tomb Raider (PC)

Het cadeau dat ik aan budgy zou geven is een gum. Waarom? Fouten zijn zo gemaakt en met zo'n handige gum kan Budgy makkelijk de foutjes uit zijn aantekeningen maken. Daarnaast kan Budgy deze gum goed gebruiken om snel aanpassingen te maken op de prijzen van alle game artikelen wanneer er een nieuwe deal is!
avatar van EAB1982
EAB1982 ( 48 ) 29-12-2016 12:12
Gefeliciteerd! Budgy krijgt van mij clearasil zodat hij een lekker glad varkenshuidje kan houden en indruk kan maken op de zeugjes.
avatar van ChillTick
ChillTick ( 234 ) 29-12-2016 12:14
Leuke actie!

Ik heb Breath of the Wild op mijn lijst gezet want ik weet zo snel geen andere game die ik graag zou willen.

Ik zou budgy The Legend of Zelda: Ocarina of Time geven want die is PEGI 12+ dus is hij voor dit spel nu oud genoeg en deze klassieker moet hij spelen!
avatar van Patrick95d
Patrick95d ( 104   11) 29-12-2016 12:15
Allereerst gefeliciteerd met het 12 jarig bestaan en nog vele jaren toegewenst!

Het spel dat ik eigenlijk nog binnen wil halen is Battlefield 1 voor de PS4.

Budgy zou ik natuurlijk een laptop geven, dat is wel nodig met de digitalisering op school tegenwoordig. Ook kan er op gegamed worden. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.
avatar van Joost013
Joost013 ( 256 ) 29-12-2016 12:19
Mooie actie

Nu budgy groot genoeg is voor de middelbare school heeft hij natuurlijk maar één ding nodig, een fiets natuurlijk. Zo kan hij overal staan en gaan waar hij maar wilt.

Zelf zou ik graag gran turismo sport krijgen, (hopelijk) weer de top van realistisch racen
avatar van AReFeS
AReFeS ( 170 ) 29-12-2016 12:20
Gefeliciteerd.
Ik zou Budgy een O.V. Jaarkaart cadeau doen.
Budgy heeft zulke korte pootjes, die kan je het niet aandoen om op de fiets naar school te moeten.
En de moeite die je zou moeten doen om een geschikte maat fiets te kunnen vinden voor Budgy, is het allemaal niet waard. Een O.V. Jaarkaart is echt het beste cadeau dat je kan bedenken, zowel voor de ontvanger als voor de gever.

Als ik win dan graag de Nintendo Switch
Maar anders zou ik graag Horizon: Zero Dawn winnen.
avatar van Big dogg
Big dogg ( 163   5) 29-12-2016 12:22
Gefeliciteerd budgy !

Om je verjaardag te vieren krijg je een van mij een zelfbouw survival pakket voor de brugklas. Deze bestaat uit een rugzak met daarin : een laptop(altijd handig),etui met pennen potloden etc.(schrijven met je vinger is zo lastig), schriften( papier hier), een taser ( voor de overgeilde manne biggetjes een opflikker te geven) rubbertjes ( denk je fuck it vandaag ff geen taser. Wees dan geen teef doe t safe) en op het af te maken heb ik een vrij groot stuk van je tas verhard. Dit voor de switch die je in maart naar ome biggie vervoert omdat ik de beste oom van de wereld ben ( ey jou woorden)

Fijne verjaardag budgy en nog vele jaren
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 29-12-2016 12:28
Gefeliciteerd!!

Als game zou ik gaan voor XCom 2, lijkt me een geweldige strategy game die ik nog niet heb op de PS4.

Als gift geef ik Budgy helemaal volstoppen met geld!
Wel handig natuurlijk als je op budgetgame jacht gaat.
avatar van Xinluuer
Xinluuer ( 56 ) 29-12-2016 12:29
Nu al 12 jaar, tijd gaat echt snel!

Ik zal een VVV waardebon geven zodat Budgy verstandige dingen kan kopen zoals schoolspullen, of om super verstandige dingen kan kopen zoals leuke games die in de aanbieding zijn.

De spel die ik nog graag zou willen is Dragon Quest Builders voor de Playstation 4.
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 29-12-2016 12:34
Congrats Budgy!

Ik zou Budgy voor de grote stap naar de middelbare school een tablet meegeven. Natuurlijk wel een chinese tablet met veel features voor een mooie prijs, want ja budget he. Perfecte middel om snel wat dingen op te zoeken voor zijn school, en zo nu en dan even een game op te spelen.

Zou toch gaan voor Horizon Zero Dawn, ik ben geen die hard PS4 speler maar ga deze toch echt proberen
avatar van Chrono crosser
Chrono crosser ( 1827   1) 29-12-2016 12:40
Zo 12 jaar! Gefeliciteerd allemaal! Kan me niet herinneren wanneer ik lid geworden ben van de site, maar dat is redelijk vanaf het begin denk ik.

Ik ga als prijs voor Final Fantasy XV Deluxe Edition. Ooit heb ik mijn hele FF verzameling weggedaan, maar deze is toch wel weer erg tof denk ik.

Budgetgaming zou ik graag een dikgevulde lunchbox mee willen geven met allemaal lekkers voor tijdens de pauzes op de middelbare school. Met alles erin dat het varkentje lekker zou vinden. En waar hij genoeg energie van krijgt om nog heel erg lang door te kunnen gaan met wat ie nu al doet voor ons allemaal.
avatar van Bavelb
Bavelb ( 267 ) 29-12-2016 12:43
Als prijs zou ik gaan voor Breath of the wild (of Titanfall 2 PS4 als het een game moet zijn die al uit is)

Voor budgy zou ik hem een dagje healthspa kado doen, dan kan hij het nieuwe jaar fris beginnen na al hte harde werken.

avatar van Jeffreypep
Jeffreypep ( 686 ) 29-12-2016 12:44
Gefeliciteerd met het 12 jarig bestaan! Al erg veel leuke deals gescoord door budgetgaming!

Ik zou Budgy een dagje sauna cadeau geven. (via kortingsbonnen natuurlijk). Dan kan Budgy lekker alles eruit zweten na al die jaren hard werken en koopjes zoeken voor al onze leden.

Bij mij staat rise of the tomb raider nog op mijn wishlist, mede door de vr-missies die er aan toegevoegd zijn.
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 29-12-2016 12:49
Kevlar kleding natuurlijk. Spaarvarkens hebben de neiging om snel kapot te gaan, zeker als de andere kinderen weten dat er geld in je zit.

Game:The Last Guardian
avatar van Pacboyslim
Pacboyslim ( 547   3) 29-12-2016 12:52
Gefeliciteerd Budgy, het was leuk om je te zien opgroeien. Van mij krijg je daarom nieuwe kleding voor je verjaardag. Van de Primark natuurlijk, want het mag niet te veel kosten!

Ik heb sinds kort ook een PS4, dus Persona staat nu op mijn wishlist. Als ik 'm zou winnen zou dat helemaal mooi zijn.
avatar van MartPS4
MartPS4 ( 458 ) 29-12-2016 13:01
Gefeliciteerd! Ik zou Budgy een fiets cadeau geven. Altijd handig voor naar de middelbare school. Game : Mafia 3
avatar van EPvW
EPvW ( 385   4) 29-12-2016 13:11
Gefeliciteerd guys!

Mijn game naar keuze zou The Last Guardian zijn.

Ik zou Budgy een budget tablet geven. Dan kunnen daar al zijn boeken op en hoeft hij niet elke dag zo eel boeken mee te slepen naar school
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 29-12-2016 13:13
Toffe actie weer BG!
Ik bezoek de site al velen jaren met plezier

Zou wel heel tof zijn om die Nintendo Switch te winnen!
Voor de game naar keuzen heb ik Horizon: Zero Dawn (PS4) op mijn lijstje gezet. Want south park en ghost recon zijn al ge pre-orderd.

Edit: helemaal vergeten neer te zetten wat ik zou meenemen.

Ik zou voor budge een overheerlijke zak Katja Biggetjes meenemen.
avatar van Decentsauce
Decentsauce ( 380 ) 29-12-2016 13:13
Pfoe, alweer 12 jaar! Kan me niet meer eens herinneren wanneer ik deze site voor het eerst vond.

Ik zou Budgy een kopie van Dead or Alive Extreme geven. (Tweedehands natuurlijk) Dat wil iedereen toch op die leeftijd? Op de middelbare hadden we die toen eens voor een vriend zijn verjaardag gehaald op Nedgame via Budgetgaming.

Heb Dragon Quest: Builders (ps4) op mijn wishlist gezet voor als ik win.
avatar van Taiga
Taiga ( 84 ) 29-12-2016 13:22
Gefelicteerd! Deze site heeft me zeker al geholpen met heel wat geld besparen op games dus daar ben ik erg dankbaar voor.

Alle leuke cadeaus voor Budgy zijn al genoemd waarschijnlijk maar ik hem een stapel cd's met video game muziek geven zodat hij daar naar kan luisteren tijdens het studeren.

Mocht ik winnen dan zou ik graag Bravely Second: End Layer (3DS) willen.
avatar van Fonsy007
Fonsy007 ( 396 ) 29-12-2016 13:30
The Last Guardian

En ik zou hem een douchegel geven, zodat het varkentje gewassen kan worden
avatar van Mikito
Mikito ( 239 ) 29-12-2016 13:36
Gefeliciteerd. Ik kreeg vroeger een fiets voor me verjaardag zodat ik naar school kon fietsen. Ik wens Budgy een elektrische fiets toe.

Ik ga voor Persona 5.
avatar van Heymil
Heymil ( 38 ) 29-12-2016 13:39
Dark souls 3! Die heb ik dit jaar nog gemist.
Budgy krijgt op deze speciale leeftijd natuurlijk zijn eerst console! Misschien een oude x360…
avatar van DaNMaN
DaNMaN ( 241 ) 29-12-2016 13:40
Budgy krijgt voor zijn 12e verjaardag gewoon wat elke jongen (ga ik ff vanuit dat 'ie dat is) van 12 wil hebben: een in een cadeaupapier verpakt briefje met de accountgegevens voor toegang tot Pr0nhub Premium Ultra HD 3D VR. Via de neef van de broer van de vriend van de zoon van een van mijn oud-tantes ooms, want ik zou zelf natuurlijk noooooit zo'n account hebben. Ik heb het te druk met het spelen van Persona 5 als ik die zou mogen winnen
avatar van GmR
GmR ( 17 ) 29-12-2016 13:46
Gefeliciteerd

Ik zou graag South Park: The Fractured But Whole Deluxe Edition willen winnen.

Voor budgy zou ik een Mario Kart RC auto regelen, zodat hij ook offline lekker door kan (budget)gamen
avatar van Jochem77
Jochem77 ( 29 ) 29-12-2016 13:49
1. Ik zou heel graag Horizon Zero Dawn willen winnen. Wat heb ik veel zin in die game!
2. Budgy zou ik voor zijn 12e verjaardag de nieuwste iphone willen geven, zodat hij de blits kan maken op het VO en ook budgetgaming.nl in de gaten houden voor de scherpste aanbiedingen!
avatar van Wessie7
Wessie7 ( 624 ) 29-12-2016 13:57
Gefeliciteerd!

Ik zou graag nog Pikmin 3 (Niet de select versie ) willen hebben om de stilte tot de Switch iets gemakkelijker te maken

En omdat Budgy nou naar de middelbare school gaat zou ik een grote doos met pennen voor hem kopen, want ik heb geleerd dat je daar nooit genoeg van hebt.
avatar van Kirby
Kirby ( 176 ) 29-12-2016 14:09
Gefeliciteerd Budgy!




Ik zou je een oplosser als cadeau geven, zo kan je al je problemen en lastige vragen tijdens toetsen gemakkelijk oplossen !




Verder heb ik The Legend Of Zelda Breath Of The Wild op mijn verlanglijstje staan. Wat zou het geweldig zijn als ik dit kan spelen op de Nintendo Switch
avatar van TRV
TRV ( 2002 ) 29-12-2016 14:16
De middelbare school was voor mij de tijd dat ik van mijn vader mijn eerste console mocht kopen. Ik zou Budgy daarom een PS4 geven. Kunnen we ook nog eens samen gamen!

Op mijn eigen verlanglijstje staat momenteel F1 2016 (PS4) bovenaan.
avatar van Butella
Butella ( 93 ) 29-12-2016 14:18
1. Game die ik graag zou willen is resident evil 7 PSVR, wacht met smart op deze game.
2. budgy krijgt van mij de derde dimensie zodat hij zich beter kan weren op de middelbare school.
avatar van WWorld
WWorld ( 727   3) 29-12-2016 14:18
Gefeliciteerd Budgy! Je krijgt een tweede draadloze controller voor classic NES en een Pikachu rugzak die van buiten blauw is maar van binnen vol Pikachu. Cool van buiten maar een gamer van binnen. Succes op de middelbare....
avatar van RustyNail
RustyNail ( 1115 ) 29-12-2016 14:24
Gefeliciteerd Budgy !

Wat vliegt de tijd voorbij! Toen ik je voor het eerst ontmoete was je nog maar 4 jaar !
En nu ben je al 12 jaar en klaar voor de middelbare school!

Ik zou je daarom als cadeau een kompas willen geven, zodat je nooit afwijkt van de juiste koers !





Als game zou ik heel graag Red Dead Redemption 2 (xbox one) willen.
Jaja ik ben boven de 18, dus ik mag dit spel spelen

als een preorder niet kan, dan heel graag Dead Rising 4 (xbox one)
avatar van TmoomT
TmoomT ( 590 ) 29-12-2016 14:31
Ik zou Budgy een spaarvarkentje geven zodat hij vast kan sparen voor zijn leven na school. Al die games zijn al duur genoeg natuurlijk, dus super handig om wat centjes achter de hand te hebben.

Bovenaan mijn wishlist staat momenteel Horizon Zero Dawn en kan echt niet wachten tot die game eindelijk uitkomt. Het zou geweldig zijn als ik die zou mogen winnen.
avatar van SpiritWolf
SpiritWolf ( 911 ) 29-12-2016 14:35
Gefeliciteerd Budgy! -

1. Ik zou heel graag The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Wii U willen winnen. Hier ben ik zo benieuwd naar! -

2. Ik zou voor Budgy:

- een etui met pennen geven en een schriftje om berekeningen op te schrijven wat de beste prijzen zijn!
- een rekenmachine die hij overal mee naar toe kan nemen, wel zo handig.
- een zakje met chocolade muntjes. Want hey.. eetbare muntjes zijn ook lekker!
- een modder-maskertje. Zodat hij een zacht huidje blijft houden.
- een spaarpotje zodat Budgy niet zelf alles hoeft te dragen!
avatar van Munchkin
Munchkin ( 619   6) 29-12-2016 14:39
congratz Budgetgaming met alweer 12 mooie jaren hier aanwezig. Als ik een cadeau kon geven, dan was het een calculator. Kan je naast het rekenwerk ook wat lol beleven, want als je 618 intikt en vervolgens de calculator op z'n kop zet... dan staat er BIG

Mocht ik winnen, dan had ik graag Horizon Zero Dawn voor de PS4 gehad (staat op de lijst )
avatar van Coenstegeman
Coenstegeman ( 198 ) 29-12-2016 14:39
Instructie is onduidelijk: als het alleen een game uit het afgelopen jaar mag zijn, kies ik voor Dishonored 2. Mag het echter ook een pre-order zijn, dan kies ik voor de Crash Bandicoot Trilogy!

Budgy is 12 en dan komt de puberteit er met rasse schreden aan, dus mijn cadeau is bovenal praktisch: hij krijgt een bulkverpakking Clearasil en schoon beddegoed.

Of een Lego X-Wing. Lego X-Wings zijn vet.
avatar van Yoxeblue
Yoxeblue ( 38 ) 29-12-2016 14:42
gefeliciteerd budgy!
als ik op je verjaardag mag komen krijg je van mij......

een commadore 64 omdat je op deze leeftijd nostalgie gaat waarderen.
avatar van Tranceguy
Tranceguy ( 508 ) 29-12-2016 14:51
Budgy zou van mij een Smartphone krijgen met daarop de app van Budgetgaming zodat hij ook goede gamedeals kan checken.

Als ik 1 van de games naar keuze win dan graag Final Fantasy (PS4).
avatar van Kusanagi
Kusanagi ( 1 ) 29-12-2016 15:09
Hartelijk Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een Donkey Kong hamer geven, zodat iedereen die denkt zijn spaarvarkentje nodig te hebben in ieder geval niet aan Budgy komt. Een spaarvarkentje heb je namelijk niet nodig dankzij Budgetgaming!

Op mijn wishlist staat de Switch, omdat ik die graag zou willen winnen voor m'n broertje. Zelf heb ik deze namelijk al gepreordered en ook al een aanbetaling gedaan.
avatar van Dinegs
Dinegs ( 559 ) 29-12-2016 15:12
Ik zou graag Zelda Breath of the Wild op de Switch willen winnen (al kan ik die nog niet op mijn wishlist zetten). Of anders de Wii U versie, die staat al LANG op mijn wishlist!

Wat ik Budgy zou geven: een flauwe verjaardagskaart die aanspoort om vooral geld te (be)sparen, met daarin 12 euro in munten.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29539   288) 29-12-2016 15:13
Ik zou Budgy een eerste date met een vrouwelijke Budgy cadeau doen zodat er hopelijk een klik ontstaat tussen die 2 en Budgy nooit meer alleen door het leven hoeft te gaan als eenzame prijsvergelijkingsknorrebeest.

Ik zou graag Zelda Breath of the Wild willen Of the Switch ofcourse.
avatar van Rominick
Rominick ( 2522 ) 29-12-2016 15:16
Gefeliciteerd!!

Als game die ik zou willen winnen als ik de switch niet win is halo wars 2 ultimate edition.

Wat zou ik budgy is een kekke google glass, zodat hij altijd en overal de geodkoopste games kan vinden, zonder moeite te hoeven doen!
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 29-12-2016 15:17
Happy birthday Budgy! De vlaggetjes hangen jullie in ieder geval al mooi uit met deze toffe actie Dan zou ik Budgy een flinke, natuurlijk zelfgebakken, taart geven die hij lekker kan opeten. Dat heeft hij wel verdiend met alle euro's die hij mij de afgelopen jaren al heeft bespaard.

Ik heb het eerste seizoen van de nieuwe Hitman (Steelbook Edition) toegevoegd. Hoewel deze game al digitaal uit is gebracht en het nog even wachten is op de fysieke versie, heb ik deze dit jaar helemaal gemist, maar zou ik het spel graag nog willen spelen. Daarnaast ben ik een sucker voor Steelbooks, dus dat is mooi meegenomen.

Hoewel de Nintendo Switch wel helemaal extra mooi meegenomen zou zijn, dus daar doe ik lekker ook voor mee.
avatar van Gslance
Gslance ( 133 ) 29-12-2016 15:28
Gefeliciteerd allen!

Op de verjaardag van Budgy krijgt hij een Pop! Vinyl figuurtje, namelijk het figuurtje van Vault Boy (Fallout). Zo leert Budgy dat men soms echt moet wachten op een goeie deal! Bijgevoegd is een simpele verjaardagskaart met een briefje van 10 euro - het sparen op een goeie deal begint zo goed.

Op mijn verlanglijstje staat World of Final Fantasy. Daarnaast ga ik absoluut voor de Nintendo Switch! Ik hoop daarmee de WiiU in mijn huiskamer toch te vervangen in 2017...
avatar van Wasneeplus
Wasneeplus ( 66 ) 29-12-2016 15:32
Gefeliciteerd!!
Ik gun Budgy zijn eigen easter egg in de nieuwe mario voor de nintendo switch. Een klein rolletje in de game mag toch voor hem weggelegd zijn met zo'n verjaardagsfeestje. Dat zou ik hem graag geven.
Geniet van jullie 12 jarig feestje.
Als game zou ik graag red dead redemption 2 winnen. Als een pre order toegestaan is tenminste.
avatar van Hercule
Hercule ( 6367   4) 29-12-2016 15:39
Gefeliciteerd! Ik zou Budgy de New 3DS XL geven met Animal Crossing New Leaf. Gegarandeerd maanden aan speelplezier. Plus hij kan dankzij de Amiibo functionaliteit en AC kaarten een dorpje vol andere varkentjes maken.

Als game zou ik graag Yakuza 0 willen mocht ik de Switch niet winnen, deze game komt volgende maand en is de game waar ik het meest naar uitkijk.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 29-12-2016 15:41
Als eerste, hartelijk gefeliciteerd Budgy! Super bedankt voor de vele jaren! Budgetgaming is zekerweten een van de websites die ik dagelijks open eenmaal ik mijn browser heb opgestart!

Als ik kans maak om een game te winnen wordt het toch World of Final Fantasy voor de PS4. De game van dit jaar waar ik nog steeds over twijfel om hem te halen. Al lijkt hij me super leuk om te spelen. Ik ben een nieuwe Final Fantasy fan en aangezien dit meer een game voor de fans is laat het me toch twijfelen. Maar toch wil ik hem graag aan mijn collectie toevoegen. Dus bij deze.

Wat ik aan Budgy zou geven als verjaardags cadeau is een jaar abonnement bij Crunchyroll. Geen zorgen, ik ben niet gesponsord. Het lijkt me juist leuk dat Budgetgaming iets meer doet voor de hedendaagse anime fan. Budgetanime, anyone?
avatar van Roowdyyx
Roowdyyx ( 136 ) 29-12-2016 15:41
Van harte gefeliciteerd!

Hoewel het leven van een budgetvarkentje natuurlijk hartstikke spannend is, zou ik Budgy de game Goat Simulator geven. Afgezien dat het een leuke en grappige game is, zal het Budgy een kijkje geven in het leven van een van zijn dierenmaatjes. En we willen toch dat Budgy zo multicultureel mogelijk wordt opgevoed . Het perfecte, leerzame cadeau dus!

Final Fantasy XV staat nog op m'n verlanglijstje!
avatar van Jeffreyk
Jeffreyk ( 12 ) 29-12-2016 15:43
Ik zou Budgy een NES Mini kado geven, zodat ook Budgy de games van weleer kan spelen en ervaren! Naast school is ontspannen natuurlijk ook zeer belangrijk, en dat komt met de NES Mini wel goed!

Op mijn wishlist staat Watch Dogs voor de PS4
avatar van JOH
JOH ( 77 ) 29-12-2016 16:01
Proficiat!

De wishlist is een heel mooie feature. De game die ik in 2016 gemist heb is bijv Zero Time Dilemma (voor PS Vita), die zou ik graag willen winnen.

Voor Budgy wens ik een rol toe in z'n eigen videogame. Bijv: 'Angry Nerds', waarin hij de videogames van de boze tieners heeft gegapt. Die moeten ze dan opsporen in een game wat een soort kruisbestuiving is van een Escape Room en Wario Ware.

avatar van Emvopstal88
Emvopstal88 ( 157 ) 29-12-2016 16:03
Gefeliciteerd!!!

Ik zoe ons favoriete feestvarkentje een portomonneetje geven met wat geld zodat hij of wat lekkers op school kan kopen of zelf kan gaan sparen voor een vette nieuwe game

Als game zou ik heel graag pokemon sun nog wel willen spelen (maar daar is nu even geen budget voor :p)
avatar van Calibraco
Calibraco ( 267 ) 29-12-2016 16:05
Gefeliciteerd,

Voor mij zal dat The Last Guardian zijn. Maar ik heb al een backlog....

En voor budgy zou ik een gameboy geven, lekker retro spelen.
avatar van Poltergeist81
Poltergeist81 ( 389 ) 29-12-2016 16:09
Gefeliciteerd Budgy.

Van mij krijg je een rol kaftpapier. Vanaf nu ga je boeken kaften. Voor mij graag watch dogs 2.

ik zou zelf graag graag wacht dogs 2 ontva
avatar van Alx-9
Alx-9 ( 150   1) 29-12-2016 16:19
Ik zou Budgy een credit card geven als cadeau. Dan kan hij ook makkelijker profiteren van goede deals uit het buitenland!

Wishlist game: Horizon Zero Dawn.
avatar van Md_73
Md_73 ( 359 ) 29-12-2016 16:20
Gefeliciteerd Budgy!

Ik zou Budgy een goede laptop geven, die heeft hij toch nodig op de middelbare school, maar dan wel eentje waar je goed op kunt gamen.

Als ik een spel zou winnen zou ik graag Battlefield 1 winnen.
avatar van 0daro0
0daro0 ( 247 ) 29-12-2016 16:36
Budgey my man! eindelijk mag je naar de brugklas!

Ik zou je een laptop geven zodat je ook tijdens je schooluurtjes verder kan met de deals.

Overigens welk spel verdomme! (zij ik niet hard op) Ik zou gaan voor Zero Dawn voor de PS4
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 29-12-2016 16:38
Ik zou Budgy ijsvrij geven. Dan kan hij even lekker gamen.

Ik zou wel Dishonored 2 willen winnen.
avatar van AJMouse
AJMouse ( 22 ) 29-12-2016 16:51
Ik zou Budgy een Nintendo Switch geven, met alle launchgames. Ik denk dat ik inmiddels wel genoeg bespaard heb met Budget Gaming om zo'n cadeau te kunnen kopen voor m'n buddy Budgy (en tegelijkertijd weer wat geld besparen als ik het pakket voor hem via Budgetgaming samenstel natuurlijk.

Op mijn (nieuw ontdekte featuere) verlanglijstje staat Breath of the Wild voor Wii U, maar dat zou dus eigenlijk de Switch moeten zijn.
Daarnaast kijk ik erg uit naar de nieuwe South Park game, The Fractured But Whole en staat die ook op m'n wish list.
avatar van Dry-Guy
Dry-Guy ( 610 ) 29-12-2016 17:03
Van harte gefeliciteerd, keep up the good work.

Ik zou jullie een flinke bos veren opsturen!

South Park TFB zou ik dan kiezen.
avatar van Robin190
Robin190 ( 23 ) 29-12-2016 17:12
Een lekkere verjaardagstaart voor Budgy. Want taart!

Mijn game is World of Final Fantasy (PS4)
avatar van Amadortje
Amadortje ( 43 ) 29-12-2016 17:21
Budgy zou ik een verlanglijstje geven met goeie game tips. Met al dat geld in zijn buik kan hij dan lekker onwijs goeie games spelen.
avatar van Qontroller
Qontroller ( 593   5) 29-12-2016 17:27
Wow 12 jaar! Dat is een hele mooie prestatie, gefeliciteerd!! Bezoek jullie site al heel wat jaren met veel plezier en interesse, vooral zo door blijven gaan.

Voor Budgy zou ik een fotoboek als cadeau geven met een terugblik op de afgelopen jaren. Volgens mij zijn dat hele mooie jaren waarbij Budgy/ Budgetgaming flink gegroeid zijn.

Erg leuk dat jullie een wedstrijd doen met de Switch, daar doe ik graag aan mee. En als troostprijs staat XCOM 2 voor de Xbox One op mijn verlanglijstje
avatar van SGT xan
SGT xan ( 3352   4) 29-12-2016 17:32
Voor Budgy zou ik een vrije-uitloop-modder-wei kopen met daarin een stel lekkere zeugen. Kan hij er fijn alvast een vriendin uitzoeken en ermee de blits maken in de brugklas.
avatar van Userverwijderd79
Userverwijderd79 ( 2732   1) 29-12-2016 17:46
Ik zou jullie en mooie vriendin geven, eentje die niet weg kan lopen.

Dan mogen jullie mij 999: 9 hours, 9 persons, 9 doors geven.
avatar van Legendofninny
Legendofninny ( 966 ) 29-12-2016 17:47
Heb Final Fantasy 15 aan mijn wenslist toegevoegd YEAH maar volgend jaa komt ook Tales of Berseria uit. hmm Moeilijk die jRPG's nemen altijd zoveel van je tijd.

Heeft Budgy al een spaarvarken voor zijn eigen centje, eventueel een vrouwelijk spaarvarken.
avatar van Vlutje
Vlutje ( 289 ) 29-12-2016 17:51
Ik zou voor Buddy een Eastpack tas halen, dan past hij helemaal tussen de middelbare scholieren (plus dat die dingen echt nooit kapot gaan)

Zelf zou ik graag Assassins Creed: Syndicate (The Rooks Edition) willen winnen (mocht ik de Switch niet winnen, daar ben ik erg benieuwd naar)
avatar van Nitramuse
Nitramuse ( 731 ) 29-12-2016 17:55
Ik zou voor Dragon Quest 8 gaan!

En Budgy? Die geef ik een kevlar vest om de hamer tegen te kunnen gaan..
avatar van DutchDemons
DutchDemons ( 269 ) 29-12-2016 17:59
Ik zou Budgy een cursus MS office geven, kan hij nog scherpere deals berekenen en in een handig overzicht plaatsen!

Ik zou graag Prey (Xbox One) willen winnen (staat in mijn wishlist)!
avatar van Megane377
Megane377 ( 6313   33) 29-12-2016 18:09
Van harte!!
Ik zou voor Horizon Zero Dawn (PS4), lijkt mij een bijzonder ervaring!
Ik zou Budgy een totale school starters pack geven, agenda, schriften, vol etui, rekenmachine, passer, liniaal...Kortom the whole shebang!!
Kan zeker niet verkeerd gaan!
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 29-12-2016 18:23
1: zou graag The Last Guadian willen winnen, The CE maybe ? en anders de normale editie.

2: hmm ik zou Budgy een kluis geven als cadeau waar die al zijn zuurverdiende geld kan bewaren . Geen budgetgamer meer die wat bij hem kan weggraaien! >
avatar van Raimundus
Raimundus ( 266 ) 29-12-2016 18:29
Gefeliciteerd

Ik zou hem een smartphone geven om tijdens zijn tussenuren betere deals voor ons op te zoeken.
Ik zou graag Ghost Recon Wildlands winnen
avatar van Banapples
Banapples ( 860   9) 29-12-2016 18:32
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming! Ik zou jullie een rugtas geven waarin alle handhelds passen, van gameboy tot PS Vita.
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 29-12-2016 18:41
12 jaar oud, zeg! Tijd gaat snel. Ik zou een mobiele telefoon als kado doen aangezien budgy oud genoeg is om eentje te hebben Dan kan Budgy ook "on the go" de goede deals vinden.

Ik zou graag de Mafia 3 (ps4) willen winnen.
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 29-12-2016 18:45
Met dit koude weer zou ik hem een muts en een sjaal geven zodat hij een beetje warm blijft.

Ik wil graag F1 2016 voor de PS4.
avatar van Olympusbro
Olympusbro ( 11 ) 29-12-2016 18:45
Ik zou hem een lunchbox te geven, zodat hij bitterballen elke dag kan eten
avatar van Manula
Manula ( 85 ) 29-12-2016 18:48
Van Harte

Een stevige rugzak met goede voering zodat Budgy een beetje tegen een stootje kan.

Final Fantasy XV voor de PS4 zou heel mooi zijn. Een Nintendo Switch een wonder.

Ga zo door budgy, op naar de volgende 12.
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 29-12-2016 19:06
Allereerst GEFELICITEERD Budgetgaming en Budgy!!!! 12 jaar lang leveren jullie puik werk af. Ga vooral zo door!

Voor de jarige Budgy weet ik wel wat ik kado zou doen. Kids van 12 (of spaarvarkens) die voor het eerst naar de middelbare school gaan willen er vooral cool en stoer uit zien. Budgy moet er dus fresh bij lopen en daarom zou ik hem een makeover geven. Here comes Budgy 2.0




Mocht ik de Nintendo Switch niet winnen dan ga ik voor de game der games van het komende jaar en dat is: The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Wederom een toffe prijsvraag met een knaller van een prijs! Goed bezig BG!

avatar van Arnii
Arnii ( 83 ) 29-12-2016 19:24
Ik zou Budgy een dikke, stevige knuffel geven (ik zit immers op een budget) want knuffels zijn altijd een dikke prima.

Misschien dat Budgy dan wel Final Fantasy XV voor PS4 ergens heeft liggen.

avatar van Mekker
Mekker ( 64 ) 29-12-2016 19:26
Gefeliciteerd Budgetgaming, mogen er nog veel jaren bijkomen! Voor Budgy zou ik een useless box meenemen, een wonderlijk apparaat waar hij zijn tijd mee kan verspillen terwijl hij wacht om al die mooie games die of nog niet uit zijn waar die arme 12 jarige geen geld voor heeft. Die pijnlijke jaren dwingen iemand geduldig te worden.

Een switch zou fantastische zijn, anders ga ik voor the last guardian.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 29-12-2016 19:28
Bij deze gefeliciteerd Budgy!
Ik zou hem een elektrische spaarpot geven zodat die precies weet wat erin zit en het vervolgens aan koopjes kan besteden

Als ik 1 van de gelukkige zou zijn dan zou ik als game watch dogs 2 kiezen ( PS4 )

Iedereen succes
avatar van Davidov
Davidov ( 13562   2) 29-12-2016 19:29
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een paar muntjes in zijn rug willen geven, want ja het blijft natuurlijk een 'spaarvarken'

Verder zou ik graag Persona Q willen winnen als die nog ergens te vinden is.
Als die niet meer verkrijgbaar is dan graag Red Dead Redemption 2!
avatar van Lassauw85
Lassauw85 ( 50 ) 29-12-2016 19:32
12 jaar alweer. Ik weet nog goed toen ik 12 jaar werd, en op mijn playstation 1 games zoals Tombraider 2, Gran Turismo en Fifa 98 speelde. Het gevoel en het plezier dat ik toen beleefde aan gaming wens ik als verjaardagscadeau toe aan Budgy. Dat gevoel is toch onmisbaar! De game die ik dit jaar gemist heb en heel graag wil spelen is Battlefield 1 voor de PS4.
avatar van Crono
Crono ( 127 ) 29-12-2016 19:35
Gefeliciteerd Budgy,

Ik zou Budgy een boek, hoe versier ik schoolmeisjes geven!!!
Zo kan die een lekker big scoren en een gezin stichten, want………

Hoe meer Budgy’s hoe meer korting

De Nintendo Switch zo ik graag winnen, of The last guardian
avatar van TiewL
TiewL ( 285 ) 29-12-2016 19:39
Ik zou Budgy een pollepel geven zodat hij goed voorbereid zijn eerste larp te gemoed kan gaan.

De game voor mij zou Paper Mario zijn voor de WiiU
avatar van Dongilles
Dongilles ( 12 ) 29-12-2016 19:54
Zo al 12 jaar! proficiat!

ik zou Budgy het boekje Liefde, wat is dat eigenlijk geven. goed voorbereid de middelbare school beginnen
avatar van Russian Spy
Russian Spy ( 121 ) 29-12-2016 19:58
De game voor mij zou Zelda: breath of the wild.

Hetzij voor de WiiU hetzij voor de Switch natuurlijk
(nu maar voor WiiU op mijn wishlist gezet).

Ik zou Budgy een agenda geven, zodat er een goede planning gemaakt kan worden voor zijn schoolwerk en zijn werk voor budgetgaming
avatar van Xili_Tollo
Xili_Tollo ( 2893   3) 29-12-2016 20:00
Rol: Toevoeg Moderator
Gefeliciteerd Budgy.

Het is bijna tijd om je cito toets te doen. Daarom zou ik je een encyclopedie geven over de geschiedenis van het internet.
avatar van RobinvM
RobinvM ( 241   1) 29-12-2016 20:01
Gefeliciteerd!

Budgy zou een doos pennen krijgen want die raak je op school altijd kwijt!
De game die ik heel graag wil is South Park: The Fractured But Whole (PS4)
avatar van Bloodyvampie
Bloodyvampie ( 1647 ) 29-12-2016 20:06
Budgy zou een spaarvarken krijgen. Een spaarvarken voor een spaarvarken
Hij moet natuurlijk zijn middelbare schooltijd doorkomen met gamen en daarvoor moet hij wel een spaarpotje aanleggen

Qua game zit ik al een hele tijd te azen op de CE van Just Cause 3.... But I'll happily take the Switch instead
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 29-12-2016 20:15
Gefeliciteerd!

Budgy mag nu alleen naar school, dus een fietshelmpje en een boekentas is wel zo veilig. Maar omdat Budgy gaat puberen wil hij natuurlijk niet met plat haar op school komen en een rugzak is veel cooler.
Waar Budgy denk ik het meeste aan heeft zijn voorbehoedsmiddelen of was Budgetspellen geen "ongelukje" maar een gepland kindje?

Ik zou graat Southpark Fractured But Whole winnen voor de Xbox One.

Fijne verjaardag verder!!
avatar van Azkirby
Azkirby ( 361 ) 29-12-2016 20:16
Ik zou Budgy een boek geven: How to survive high school. Want deze tijd die Budgy ingaat is niet de allerleukste tijd tijdens school, wel daarbuiten.

Ik ga voor Paper Mario Color Splash!
avatar van Vgamer
Vgamer ( 91 ) 29-12-2016 20:18
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een spaarhond geven. Heeft ie een maatje en kan ie ook eens zijn last kwijt...

De game die ik zou willen, mocht ik winnen, is persona 5 voor de ps4 als dat kan. Hij staat in ieder geval al wel in de lijst.
avatar van Cas150
Cas150 ( 461 ) 29-12-2016 20:25
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een 1-blik agenda geven. Imo beste agenda vanwege de grootte.

Mocht ik winnen zou ik graag Horizon: Zero Dawn willen ontvangen voor de PS4.
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 29-12-2016 20:31
Van harte budgetgaming!

Ik zou Budgy een blauwe eastpak tas geven, die tassen hebben mij tijdens m'n middelbare schooltijd nooit in de steek gelaten!

Ik zou graag nog Project Zero: Maiden of Blackwater willen om mijn Wii U collectie bijna compleet te maken
avatar van Vincesvv
Vincesvv ( 26 ) 29-12-2016 20:44
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou Budgy wat vuurwerk geven, zodat hij van zijn verjaardag een knalfuif kan maken.

Zelf zou ik het spel Watch Dogs 2 willen voor de PC.
avatar van Metalic
Metalic ( 68 ) 29-12-2016 20:45
Gefeliciteerd!!!

De game waar ik naar uit kijk is The legend of zelda: Breath of the wild.

Aangezien ik wil dat Budgy ouder wordt dan 12 jaar, zou ik hem als verjaardagscadeautje
een grote zak kanarievoer geven. Wat moet je een budgy anders geven?
avatar van Varivy-Xis
Varivy-Xis ( 326 ) 29-12-2016 20:51
Als eerste zeg ik GEFELICITEERD budgetgaming!

De game waar ik het meest naar uit kijk is Mass Effect Andromeda.

Als verjaardagscadeautje zou ik zeggen een envelop met kleingeld voor in het kleine spaarvarkentje.
avatar van Blackdevil235
Blackdevil235 ( 712   3) 29-12-2016 20:54
Quote:
Gefeliciteerd! Een VR bril zodat Budgy de lessen gewoon vanuit huis kan volgen.

met welke vr kan dat dan?
avatar van Myrnaz
Myrnaz ( 181 ) 29-12-2016 21:11
Gefeliciteerd! Ik zou Budgy een leuke dvd halen.



En de game waar ik toch erg benieuwd naar ben is Horizon: Zero Dawn.
avatar van Blackdevil235
Blackdevil235 ( 712   3) 29-12-2016 21:18
ik zou budgy een rosetta stone cdrom/download geven om de talen wat makkelijker
te leren.. je kan ook altijd blijven gamen en hopen dat je buurman alles weet en niet betrapt word vooral bij frans.

heb alle consoles van nintendo dus die switch zou ik dus ook zeker wel willen hebben.

als game dragonball xenoverse 2
avatar van Yang17
Yang17 ( 311 ) 29-12-2016 21:22
Ik zou graag battlefield 1 willen hebben voor de xbox one. Daarnaast zou ik Budgy een goede fiets geven aangezien 12-jarigen in Zeeland ver moeten fietsen naar de middelbare school.
avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 29-12-2016 21:24
Wow, 12 jaar alweer.. tijd gaat echt te snel denk ik af en toe. 12 en een half klinkt ook al eens mooi feestje weer straks

De Switch wordt geweldig, maar dat wordt de game Horizon: Zero Dawn ook volgens mij Dus die is hier altijd welkom.

Ik zou Budgy graag App maker software willen geven, aangezien hij al een groot varken wordt en in principe al aan de slag kan gaan. Hierbij kan Budgy dan een mooie iOS app maken, waarop ik binnen een paar seconde de laagste prijs van nieuwe games kan vinden Good luck Budgy, daar zou je mij blij mee maken.
avatar van Yuna
Yuna ( 344 ) 29-12-2016 21:26
Ik zou Budgy een spaarvarken geven om al geld dat via budgetgaming bespaard wordt in te doen. Daarnaast staat Tales of Berseria voor de PS4 op mijn wishlist.
avatar van DjuntzUntz
DjuntzUntz ( 214 ) 29-12-2016 21:27
Budgy! Van harte gefeliciteerd

Ik zou Budgy een mooi boek geven om te lezen. Gamen / video games spelen is natuurlijk fantastisch en leuk om te doen, maar een boek geeft je ook zoveel plezier! En het is ook nog eens heel goed voor je. Dus eerst lekker gamen en daarna voor het slapen gaan nog even wat lezen.

Ik zou zelf nog wel graag de battlefield 1 game en expansions willen. De game ziet er erg gaaf uit en ik twijfel al een lange tijd om 'm te halen. Al zou ik de nintendo switch natuurlijk ook helemaal niet erg vinden, samen met Zelda: breath of the wild!

Vriendelijke groetjes
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 29-12-2016 21:39
Ik zou graag Final Fantasy XV Deluxe Edition voor Xbox One willen winnen.

Voor Budgy zou ik samen met hem naar de Budget of Action gaan en allemaal spulletjes kopen voor zijn school en daarna met hem een ijsje gaan eten of iets waar hij zin in heeft.
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 29-12-2016 21:46
Gefeliciteerd Budgetgaming en Budgy!
Ik zou Budgy een waar feestmaal geven van eerste klas truffels.
Niet te versmaden voor een rasechte knorrie.

Op mij wish list staat o.a. Watch Dogs 2 (PC).
Deel 1 vond ik erg leuk om te spelen, En de kritieken voor deel 2 zijn erg lovend.
avatar van Dvd-linden
Dvd-linden ( 103 ) 29-12-2016 22:01
De game die ik het liefste zou willen is South Park: The Fractured But Whole, maar aangezien die nog niet uit is weet ik niet of dat kan. Dus mocht dat niet kunnen dan zou ik voor Bloodborne: GOTY Edition gaan, omdat dat kennelijk 1 van de beste games op de PS4 is.

Als cadeautje zou ik Budgy een klein jasje willen geven zodat hij met koude dagen zoals vandaag alsnog lekker warm naar school kan, niet ziek wordt en dus heerlijk kan blijven gamen, voor mooie budgetprijzen uiteraard, buiten zijn schooltijd.
avatar van Bombaron
Bombaron ( 282 ) 29-12-2016 22:03
Gefeliciteerd budgetgaming! Ik zou hem een back2school pakket geven al is het in het midden van het jaar
Ik zou graag de legacy edition van infinite warfare willen winnen omdat ik de game toch nog een kans wil geven
avatar van Clumsybumsy
Clumsybumsy ( 1080 ) 29-12-2016 22:16
Gefeliciteerd met de twaalfde verjaardag Budgy (en budgetgaming)

Ik zou Budgy 45 coupons voor een massage geven. Zijn eerst jaar middelbare school mag hem natuurlijk niet al te veel stress op leveren.

Als game op mijn wishlist heb ik 7th Dragon III: CODE VFD
avatar van Cynch
Cynch ( 267 ) 29-12-2016 22:20
Gefeliciteerd Budgetgaming!

Ik zou graag Titanfall 2 voor de Xbox One winnen (en uiteraard nog liever de Nintendo Switch ).

Wat geef je een jarig varkentje voor de verjaardag? Een grote taart met het budgetgaming logo natuurlijk!
avatar van Snakesonic
Snakesonic ( 998   1) 29-12-2016 22:25
Ik zou graag Dragon Quest: Builders willen voor de PS4.

Ik zou Budgy graag een 2DS (+pokémon yellow of sun) geven, want het is ook belangrijk om te ontspannen tijdens de middelbare schooltijd. Mocht budgy al een 2ds/3ds hebben dan geef ik de beste spaarvarken Pokemon Yellow. Kan het varkentje eindelijk een klassieker beleven voor weinig geld.
avatar van Budgetfreak
Budgetfreak ( 1304 ) 29-12-2016 22:31
Ik wil mijn persoonlijke gaming budget tips notitieboek meegeven zodat hij altijd lekker budget kan gamen! Dit is niet zomaar een boek. Hierin staat jaren lang aan budget ervaring beschreven.

De game die ik graag zou willen winnen is uncharted 4
avatar van Kliemie
Kliemie ( 193   1) 29-12-2016 22:44
Gefeliciteerd budgy!

Voor je verjaardag geef ik je een agenda met alle game release data van 2017. Want naast je belangrijke school werk, is het ook altijd handig wanneer je budgetgaming.nl moet bezoeken voor een goede gaming deal!

Ik zou graag de switch willen of god of war 4 & horizon zero dawn voor ps4
avatar van Regird
Regird ( 459   1) 29-12-2016 22:56
Ik heb 2 games aan mijn wenslijst toegevoegd. Ik zou graag Dragon Quest 8 voor de 3ds willen winnen of Persona 5 voor de PS4.

Wat ik Budgy voor zijn verjaardag zou geven? Ik zou hem een levenselixer willen geven, zodat we met zijn alle nog velen jaren kunnen genieten van al het goede werk dat wordt gedaan op deze site! Op naar nog een extra 12 jaar!
avatar van Ihiji
Ihiji ( 11 ) 29-12-2016 23:08
Gefeliciteerd! Wat een spaarvarken die naar de middelbare school gaat nodig heeft is natuurlijk een rolletje plakband voor als als hij/zij weer eens valt over een uitgestoken been van een pestkop, zodat ie zichzelf gelijk kan healen!

Als het geen switch kan worden zie ik graag steep mijn kant op komen! Sowieso erg toffe actie!
avatar van Hamklaas
Hamklaas ( 212 ) 29-12-2016 23:18
Ik zou heel graag Overwatch voor de PC willen hebben.. Die game ziet er zo dope uit en heb de hele hype er rond om gemist denk ik. Geen idee onder welke steen ik heb gezeten. En ik heb Battlefield 1 al voor de PS4 maar als overwatch uitverkocht is zou ik Battlefield 1 wel graag voor de PC willen hebben.

Ik zou voor Budgy een Drone halen die zijn gewicht kan dragen zodat hij snel naar en van school komt opzoek naar de beste deals voor iedereen bij onze favoriete winkels. Voor ons scheelt dat overigens ook weer werk dan hoeven we alleen bij de laatste prijsreacties te kijken als we terug komen van werk of school, Budgy heeft het allang al gezien in de tussentijd. Ouders en vriendinnetjes ook weer blij omdat we tijd over hebben voor school en die ook echt daadwerkelijk gaan halen en de vriendinnetjes moeten maar genoegen nemen met minder uitstapjes naar de mediamarkt want nu zullen we ook echt daadwerkelijk alleen maar gaan als we budgy ze prijsreacties hebben gezien.

Look at all this room for activities!!
avatar van Hupegel
Hupegel ( 837 ) 29-12-2016 23:25
Ah...wat ik zou willen...Tiranfall 2 voor Xbox One! Ik hou het normaal liever persoonlijk: ik schiet graag echte mensen in the face in plaats van mechs of aliens....en toch houd deze game mij bezig.

En voor Budgy?

Een CBS Coleco Vision natuurlijk! Inclusief Mouse Trap en Cosmic Avenger!

Toen ik zo oud was als Budgy had ik net met veel sparen / karweitjes doen 300 gulden gespaard om een tweede hands CBS Coleco Vision inclusief die games erbij te kopen.
En iedereen weet: wie zijn geschiedenis niet kent weet niet waar hij naar toe gaat. Daarom moet Budgy deze mijlpaal in (console)gaming meemaken!

Ach de Coleco Vision...weet nog dat ik kennissen zo gek kreeg om Turbo te kopen in een uitverkoopt in Zierikzee...een uitbreiding met een racegame en een echt stuur / pedalen!
Those were the days, my friend...
avatar van Bluggster
Bluggster ( 56 ) 29-12-2016 23:26
Graag zal ik Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto willen hebben voor de PS4. Helaas heb ik dat spel niet gewonnen tijdens een andere prijsvraag op deze site. Al een tijdje wil ik die game hebben maar andere games staan hoger. Zoals South Park, Fate/extella the umbrella star, en Sword Art Online. Overigens Fate/extella the umbrella star staat nog niet tussen de games van de ps4 op deze site, hopelijk komt dat spoedig want graag zal ik willen weten waar ie het goedkoopst is.

Wat ik budgy nou eens willen geven? Ja dat is moeilijk. Aan spullen en geld heb je wel wat aan maar dat gaat op den duur ook vervelen. Daarom wens ik Budgy ware vrienden toe. De meeste gamers hebben nauwelijks vrienden en missen sociaal contact, ze willen wel maar durven niet. Als je nou echt ware vrienden krijgt leer je dat gamen niet alles is, er is ook nog een buitenwereld waar je veel meer kan dan op je kamertje zitten gamen! En uiterraard nog een fijne jaarwisseling.
avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 414 ) 29-12-2016 23:29
Van harte Budgy! Van mij krijg je een handig klein PUA boekje vol met pick up artist skills voor het gegarandeerd scoren van chicks. Je moet nu eenmaal wat te doen hebben in een tussenuur.

De game die ik graag wil hebben is Steins;Gate 0 Limited Edition, maar ik neem ook genoegen met de Switch
avatar van Remedy
Remedy ( 1287   2) 29-12-2016 23:40
Budgy, gefeliciteerd! Van mij krijg je 2 kaartjes voor een modderfestijn op Lowlands. Kun je lekker puddelen met je mis Piggy . Die dame heb je hier in de community nog niet voorgesteld. En natuurlijk niet te vergeten ook gefeliciteerd alle hardwerkende en loyale mensen die de website mogelijk maken !
(Voor mij Battlefield 1 Ps4)

avatar van Ridho
Ridho ( 111 ) 29-12-2016 23:44
Gefeliciteerd! Budgy zou ik een goocheldoos cadeau geven, een spaarvarken moet natuurlijk wel geld tevoorschijn kunnen toveren.

Ik zou graag Nioh voor de PS4 winnen


avatar van Pulkovic
Pulkovic ( 1235 ) 29-12-2016 23:54
Gefeliciflapstaart!

Nou ik wil wel zo'n Nintendo switch winnen (en anders dishonored 2 legacy edition)

Anyway, ik zou budgy een ferme handdruk kado geven en uiteraard een lekkere verjaardagstaart, met 12 kaarsjes!
avatar van Donselaar
Donselaar ( 527 ) 30-12-2016 00:15
gefeliciteerd!

Budgy zou van mij een eastpack krijgen. Die tassen zijn onverwoestbaar. De mijne doet het na 15 jaar trouwe dienst nog steeds!

Ik zou natuurlijk een nintendo switch graag willen winnen, maar Nioh voor de PS4 lijkt mij ook tof!
avatar van Thuijting
Thuijting ( 47 ) 30-12-2016 00:24
Gefeliciteerd Budgy! Van mij zou je een vakantie naar Hawaii (Alola?) krijgen, om lekker onder de tropische zon in de vulkanische modder te kunnen rollebollen zoals varkentjes dat zo graag doen.

Wat betreft dat spel: ik zou erg graag The Witcher 3 GOTY voor de Xbox One willen winnen, het is toch namelijk echt wel tijd dat ik dat schijnbaar meesterlijke spel eens speel. De Switch staat natuurlijk echter bovenaan het lijstje, hoor!
avatar van Catyrion
Catyrion ( 186 ) 30-12-2016 00:42
Rol: Reviewer
Gefeliciteerd Budgy!

Nu kan hij eindelijk naar de middelbare school, maar het wordt natuurlijk nu ook lastiger voor Pappabudgy om nog activiteiten samen te doen. Budgy zal nu wel gaan puberen en natuurlijk ook meer vrienden krijgen, waardoor er minder tijd overblijft om met Pappabudgy te besteden. Daarom lijkt het mij een goed idee om Budgy en Pappabudgy kaartjes te geven voor een concert, voetbalwedstrijd of iets dergelijks. Waar ze allebei van houden, zodat ze nog genoeg momenten samen zullen hebben.

Natuurlijk zou het tof zijn om de Nintendo Switch te winnen, maar Final Fantasy XV voor de PS4 zou ook super zijn!
avatar van Timka100
Timka100 ( 187 ) 30-12-2016 00:58
Ik wil graag The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) winnen, maar ik kan alleen de wiiu versie kiezen.

Ik zou hem een beetje zakgeld voor een lekker broodje meegeven, of om zijn buik mee te spekken en er later voor de laagste prijs een game van te kopen.
avatar van Dandanna
Dandanna ( 308   1) 30-12-2016 01:10
Congratz, Budgy!
Op de middelbare school draait alles om status, looks (en skills). Als ik zo naar jouw uiterlijk kijk, is het 'not-done' om alleen met een D-pad en wat buttons de volgende stap te zetten in het leven/onderwijs. Zonder thumbsticks tel je niet mee. Ik zeg dat het tijd is voor een makeover (lees: redesign mascotte/logo) van jouw voorkomen waarbij in ieder geval 1 thumbstick in is verwerkt. Dan zal je als een baas de komende 5 á 6 jaar je gewenste studierichting zonder problemen kunnen gaan bepalen!
Wat er ook gebeurt, blijf je hart volgen want de afgelopen 12 jaar heb je iets neergezet en gebracht tot wat het nu is. Ik ben bijna van het eerste uur en heb genoten van alle (digitale) activiteiten die jullie naast de core business aan jullie bezoekers hebben voorgeschoteld. Keep it up en heel veel succes in 2017!

Eén van de eerste NL'ers zijn met de Nintendo Switch zou supergaaf zijn aangezien ik dan alleen nog Zelda hoef Te pre-orderen. Maaaarrrrrr Horizon Zero Dawn doet mijn hart ook veel sneller kloppen. Weet niet of Horizon Zero Dawn mee mag doen met deze prijsvraag dus daarom noem ik ook Watch Dogs 2 die op mijn tweede plaats staat.
avatar van Ruben1985
Ruben1985 ( 764   7) 30-12-2016 01:12
Allereerst gefeliciteerd Budgetgaming en uiteraard Budgy! Van mij zou Budgy een eigen spaarvarkentje krijgen (gevuld en wel en niet alleen met geld er zit nog een verrassing bij)

Als game zou ik graag The Crew Ultimate Edition willen hebben, The Crew staat al een aardig lange tijd in mijn kijker en iedere keer kwam er een uitbreiding, waardoor de prijs omhoog ging, hopelijk dat ik hem nu kan ik hem winnen.
avatar van Shadowx
Shadowx ( 264 ) 30-12-2016 01:20
Gefeliciteerd budgy, ik zou wat extra knaken in je spaarvarken willen doneren en dan hoop ik dat je jezelf aanbied aan een goed doel en dat goede doel moet zijn dat de Switch weg wordt gegeven aan het Sophia Kinderziekenhuis zodat de kinderen daar van de Switch kunnen genieten.

Mocht ik kans maken op de games dan is m`n wens dat die games ook naar het Sophia Kinderziekenhuis gaan, gezien wij gamers al verwend worden door jullie met het besparen op games vind ik dat deze hele prijsvraag (mocht ik hem winnen) geheel door jullie gedoneerd wordt aan (nogmaals) het Sophia Kinderziekenhuis.
avatar van Harron007
Harron007 ( 64 ) 30-12-2016 01:34
Zo Budgy alweer 12 jaar oud nou van mij krijg je custom made budgy console waar je alle games op kan spellen. Die je met budgetprijs heb gekocht.

red dead redemption 2 voor de xbox one trouwens
avatar van Janpieterheijen
Janpieterheijen ( 263   1) 30-12-2016 02:13
Met deze winter krijgt Budgy een mooie dikke winterjas!
avatar van Demin
Demin ( 80 ) 30-12-2016 02:38
Als kersvers brugvarkentje ruilt Budgy binnenkort de vertrouwde basisschool die een paar straten verderop ligt in voor de ‘verre middelbare school’. Na de zomervakantie zal ons kwetsbare spaarvarkentje dagelijks 25 minuten heen én 25 minuten terug dwars door het gevaarlijke Nederlandse verkeer moeten fietsen. Hij zou van ome Demin dan ook een mooi stoer fietshelmpje krijgen om hem te beschermen tegen die vele wegpiraten zonder oog voor andere weggebruikers. Voor de zekerheid krijgt Budgy er ook nog een tubetje secondelijm bij. Pubers nemen het namelijk niet zo nauw met de regels, en als je er indruk mee kan maken op je nieuwe klasgenootjes is het ‘veul stoerderder’ om zonder handen te fietsen of gewoon lekker onderweg te blijven Facegrammen, Instabooken of Pokémon GO te spelen. Dat is natuurlijk vragen om ongelukken. En wat te denken van pestkoppen? Voor je het weet hebben die het ge munt *padum tush* op Budgy’s rinkelende inhoud en komt hij hardhandig in aanraking met een 'verdwaalde' hamer. ("Nee meneer de directeur, die hamer vloog echt per ongeluk uit onze handjes.") Als Budgy zijn secondelijm bij zich heeft kan er in ieder geval meteen Eerste Hulp Bij Porseleinbreuk (EHBP) worden toegepast en loopt alles met een sisser af. Budgy, je moet maar zo denken: Scherven brengen geluk. Dus Budgy, doe me een plezier en leen me alsjeblieft eventjes een van je gelukscherfjes zodat ik die Nintendo Switch kan winnen. Iets meer dan een jaar geleden greep ik nét naast de PS4 die hier op budgetgaming te winnen was. Jouw geluksscherfje zou precies het duwtje in de rug zijn dat ik nodig heb om deze keer wel een console te winnen… of dan toch op zijn minst die The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Amiibo Bundel. Op deze manier gaan wij allebei een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen en avonturen tegemoet. Ik wens je heel veel plezier in deze nieuwe levensfase en een hele leuke verjaardag. Van harte Budgy, op naar de volgende 12 jaar!
avatar van Rickert
Rickert ( 80   1) 30-12-2016 06:08
Happy b'day Budgy!!!
Van mij zou je een grafische rekenmachine krijgen met Super Mario er op, dan is alles in de klas en in het OV net een beetje draaglijker

De game welke ik graag zou winnen is South Park; The Fractured But Whole.
avatar van Surkow
Surkow ( 163   5) 30-12-2016 06:14
De game die ik graag zou willen winnen is The Last Guardian!

Voor een twaalf jaar oude Budgy zou ik een NES controller keychain cadeau doen. Mogelijk ook nog een Power Unlimited magazine als leesvoer.
avatar van Hitsquad
Hitsquad ( 86 ) 30-12-2016 06:48
Ik zou wel graag Halo wars II willen winnen.

Budgy zou van mij een boek krijgen met tips over inrichting en versteviging van het huis. Het is zonde als zijn latere huis elke keer gaat instorten als er een vogel tegen aan vliegt.
avatar van Marato24
Marato24 ( 1011   1) 30-12-2016 07:07
De game die ik zou willen winnen is Odin Sphere: Leifdrasir voor de PS4

Ik zou budgy een hele grote spaarpot cadeau doen zodat hij maar veel geld mag sparen om dit vervolgens te besteden aan de mooiste games!
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 30-12-2016 08:09
1:watch dogs 2 niet gehad vanwege de vrees met online issues
2:ik zou budgy wel een laptop meegeven,alles is op te zoeken op internet en je moet connected blijven met social media. (als alternatief misschien een smart Phone).
avatar van Riquelme
Riquelme ( 2435 ) 30-12-2016 08:27
Budgie is 12 dus een puber. Niks zal hem kunnen helpen. Hij moet door vallen en opstaan leren wat wel of niet mogelijk is. Een Switch zou goed zijn voor de hele familie mag Budgie meekomen kijken alleen kijken niet spelen. Hij moet nog veel leren.
avatar van Starscreamer
Starscreamer ( 228 ) 30-12-2016 08:34
Gefeliciteerd met jullie 12 jarige jubileum.
1. Ik zou erg graag F1 2016 willen hebben.
2. Ik zou voor Budgy een BBQ kopen.
Mooi speklappen erop bakken past bij zijn leeftijd
Ben je 12 dan kan je mooi zelf het vlees omdraaien
avatar van Stekelzak
Stekelzak ( 12 ) 30-12-2016 08:53



Ik zou een Tomb Raider Anniversary cake geven! Wat wil een 12 jaar varken nu nog meer? Games, suiker, en Lara Croft

Niet verwonderlijk dat de game op mijn wenslijst de Tomb Raider Trilogy is!

Gefeliciteerd Budgy en Budgetgaming!
avatar van Ashazy
Ashazy ( 1398   1) 30-12-2016 09:17
Gefeliciteerd met jullie 12 jarig bestaan!

Budgy is 12 jaar en dus Tiener.. wat wenst een tiener die bijna zo ver is om te puberen?
Budgy is onzijdig qua geslacht zover ik weet dus heb ik 2 opties.
Chocolade mocht Budgy vrouwelijk zijn om de toekomstige pijn te verzachten die eens per maand gaat gebeuren.
Een raceauto voor het mannelijke geslacht. Wat moet een tiener zonder zijn eerste peperdure raceauto?

Horizon Zero Dawn voor de ps4 zou ik graag willen.
De Switch heeft wel voorrang:p
avatar van FacialCream
FacialCream ( 104 ) 30-12-2016 09:41
Ik zou voor Budgy 8 'IOU' (I owe you) notities maken. Deze briefjes kan Budgy bij mij inruilen en zal ik mijn 'schuld' inlossen. De briefjes zullen de volgende activiteiten bevatten.

1) Over zijn buik wrijven
2) Zon baden
3) Nest bouwen
4) Gaan zwemmen
5) In modder badderen
6) Spoortocht naar eten
7) Op avontuur gaan
8 ) Met de bal spelen

De switch zou mijn voorkeur hebben. Maar zou ook al blij zijn met Bravely Default voor de 3DS.

avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   2) 30-12-2016 09:43
Gefeliciteerd alweer met jullie 12 jaar bestaan. Wie had toen gedacht dat dit er na 12 jaar zou zijn?

Wat betreft Budgy: Ik heb eens wat onderzoek gedaan en nu blijkt dat een kleine varken zo'n 20 jaar oud wordt. Dat betekend dus dat Budgy niet zijn tienerjaren ingaat, maar zijn midlife crisis ingaat.
Ik zou hem wel een snelle stoere racewagen willen geven. Een Mazda MX5 bijvoorbeeld. Nee, als echte budgeteer ga ik hem natuurlijk niet voor Budgy kopen, maar ik weet wel iemand die hem vast wel wil afstaan aan onze Budgy.

Wat betreft de game die ik wil. Aangezien ik geen limiet zie staan had ik overwogen om de nieuwe Persona 5 CE te vragen, maar laat ik maar wat bescheidener zijn: "Fire Emblem: Awakening" is mij ook goed
avatar van Alicia
Alicia ( 4 ) 30-12-2016 09:54
Ik heb Final Fantasy XV Special Edition aan mijn wishlist toegevoegd! Niet voor mezelf maar voor mijn vriendin, die zit al een poosje op die game te azen.

Ik heb lang na zitten denken over wat ik budgy cadeau zou doen, nou jongens ik ben eruit. Ik bedacht me ineens wat ik vaak doe voordat de scholen weer beginnen en dat is een beautybehandeling. Wat kun je een varkentje nou beter geven dan een modderbad?!
Goed voor de huid en varkentjes zijn er gek op ( nouja, niet alleen varkens haha )

Gefeliciteerd met jullie 12 jarig bestaan, toppers!!!!
avatar van Lorddraco
Lorddraco ( 113 ) 30-12-2016 10:35
Happy birthday Budgy! Als kado zou ik een grafische rekenmachine geven, handig voor zo een budget kind plus je kan er stiekem tijdens de klas op gamen
Oh en als game zou ik graag South Park: the Fractured but hole willen winnen. Goede portie humor voor het nieuwe jaar
avatar van Dnoxo
Dnoxo ( 848   1) 30-12-2016 10:41
Gefeliciteerd

Ik zou Budgy een trip naar het varkens bahamas eiland big major cay geven om daar te chillen met zijn homies en om nieuwe vrienden te maken. Even bijkomen en weer volle frisse moed ervoor kunnen gaan.

Ik zou graag de switch willen winnen of ffxv deluxe edition ps4
avatar van Coen
Coen ( 1479   14) 30-12-2016 10:41
Ik heb The Last Guardian op mijn lijstje gezet. Eindelijk een reden om m'n PS4 onder het stof vandaan te halen.
Ik zou Budgy een middeltje geven dat hij op zichzelf kan smeren, zodat hij nooit kapot gemaakt kan worden (door bijvoorbeeld een hamer). Want laten we eerlijk zijn: Zonder Budgy zouden we allemaal de hoofdprijs betalen voor onze games, guides, films en Lego!
avatar van Gifgroen
Gifgroen ( 134 ) 30-12-2016 10:49
Ik zou hem Budgetmeet 2.0 geven. Een soort kinderfeest maar dan voor de mensen die deze site bijna als startpagina hebben ingesteld en de makers zelf.

Iets origineels voor een varkentje van 12 kon ik niet bedenken, dus ik heb het meer als een bedrijfskado bedacht.
avatar van DieEneSjoerd
DieEneSjoerd ( 156 ) 30-12-2016 11:10
Epische actie van een heerlijk malse website! Een website waar het forum gelukkig super actief en bovenal gezellig en vriendelijk is! Heerlijk!

Allereerst zou ik dat kekke spaarvarkentje voorzien van een helm en beschermpak zodat hij de middelbare school overleeft als ze hem achterna rennen met een hamer , zodat ze hem niet 'rippen' van zijn zuur verdiende en gespaarde Budgetmoney.

Om in aanmerking te komen voor de troostprijs heb ik South Park: The Fractured But Whole toegevoegd aan mijn Wishlist, maar ook die is natuurlijk een pre-order.

Alvast bedankt en een goed en gezond 2017 allemaal!
avatar van Brainfog
Brainfog ( 114   1) 30-12-2016 11:35
Ik geef Budgy een mooie tablet, zodat ie z'n saaie middelbare schooldagen wel door gaat komen.

En op mijn wishlist staat Fire Emblem Awakening. Ik heb net een 2DS aangeschaft, en dat moet mijn ultieme RPG-on-the-go-machine worden!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 30-12-2016 11:59
Allereerst van harte gefeliciteerd Budgy Maak er een mooie dag van, het is jouw dag, dus geniet er lekker van, laat je lekker verwennen.

Als ik op de verjaardag van Budgy zou komen, dan zou ik een enorme bak zelf gebakken oliebollen meenemen! Het is ten slotte het eind van het jaar, en aan de reacties te zien komen er heel erg veel mensen. Dus, ik zal na het posten van dit bericht maar vast beginnen met bakken. Ik weet zeker dat Budgy mijn oliebollen het aller lekkerst gaat vinden. En dan is het aan Budgy om ze uit te delen, of ze zelf te houden. Ik zou wel graag een indicatie willen hebben hoeveel mensen er totaal komen i.v.m aantal oliebollen.

Wat ik graag zou willen winnen is natuurlijk de Nintendo Switch. Ik ben en blijf een dikke vette Nintendo fan natuurlijk. Ik heb de game Pokémon Sun Fan Edition in mijn wishlist gezet voor €30,00 aangezien ik deze ook nog wel zou willen hebben.
avatar van Taz76
Taz76 ( 99 ) 30-12-2016 12:00
Gefeliciteerd!

Ik will budgy graag een lekere luie schommelstoel geven om bij te komen van het snelle en drukke leven in de maatschappij, of gewoon om lekker achterover lekker met een game te chillen......

Wishlist game: Final Fantasy XV Deluxe Edition
avatar van Yunasia
Yunasia ( 743 ) 30-12-2016 12:00
Gefeliciteerd!
Ik zou denk ik ouderwets schriften, pennen, markers en mappen (met een game thema natuurlijk) geven (ja slecht ) Maar Budgy zit al zo veel voor het scherm! En ik weet nog wel dat je tijdens je schooltijd nooit teveel pennen en schriften kan hebben.

Voor de troostprijs zou ik graag World Of Final Fantasy voor de PS4 willen. Ze zijn zo schattig en het lijkt me echt leuk om te spelen
avatar van M-iichel
M-iichel ( 349 ) 30-12-2016 12:06
1. Graag zou ik Dragon Ball Xenoverse 2 (Xbox One) winnen
2. Voor Budgy zou ik een broodtrommel halen, voor het eten in de pauze, zoveel voordeel opzoeken moet honger makend zijn

Uiteraard ook gefeliciteerd met het 12 jarig bestaan! check hier dagelijks voor deals
avatar van Martijn3107
Martijn3107 ( 109 ) 30-12-2016 12:09
Van harte gefeliciteerd budgedgaming!

Ik zou budgy een Microsoft holo lens cadeau doen. Zo draagt hij al veel kennis op zak en kan hij ook spelletjes spelen in de klas zonder dat hij een computer of ander apparaat nodig heeft. Door dit cadeau wordt hij ook gelijk geliefd bij alle kinderen uit zijn klas.

Als troostprijs zou ik graag Forza Horizon 3 willen heben.
avatar van Patrickdoorn
Patrickdoorn ( 185 ) 30-12-2016 12:25
Van harte met het 12 jarige jubileum budgetgaming.

Ik zou budgy een iPad mini met een toetsenbord meegeven ter vervanging van het normale schrift of schrijfblok.

Zou als game graag The Last Guardian zien.
avatar van Laura
Laura ( 696 ) 30-12-2016 12:42
Gefeliciteerd met jullie 12 jarig bestaan.

Voor Budgy zijn verjaardag zou ik een modder gezichtsmasker kopen. Varkens zijn nou eenmaal dol op modder. En nu hij de leeftijd gaat bereiken dat de puistjes eraan komen kan zo'n gezichtsmasker goed van pas komen.

De game die ik graag zou willen winnen is Dead Rising 4 voor de Xbox one.
avatar van Blacky
Blacky ( 44 ) 30-12-2016 12:44
Gefeliciteerd Budgy met je verjaardag.

Ik zou een enorme lijst meenemen met goedkope games en de winkels waar deze te krijgen zijn. Daar wordt Budgy zeker blij van. En het trekt mensen naar zijn verjaardag, dus dat is een soort win- win situatie.

Ik zou heel graag de Switch willen winnen, maar met een leuke game ben ik ook tevreden. Daarom heb ik gekozen voor Zelda Breath of the wild. Succes iedereen, hele vette actie dit.
avatar van Akashii
Akashii ( 1111   8) 30-12-2016 12:54
Gefeliciteerd Budgy jij krijgt van mij een mooie fiets zodat je met de fiets naar school kan. Dan bespaar je geld die je anders voor de OV zou gebruiken kan je mooi meer games halen.

Ik zou natuurlijk de Nintendo Switch willen winnen maar The Last Guardian voor PS4 is ook goed.
avatar van Pannenkoek
Pannenkoek ( 87 ) 30-12-2016 13:06
Ik zou Budgy een portemonnee voor z'n verjaardag geven, zodat hij al z'n zuurbespaarde centen kan bewaren!

Ik zou graag CoD Infinite Warfare Legacy Edition winnen voor Xbox One
avatar van DarkLink
DarkLink ( 29 ) 30-12-2016 13:13
Gefeliciteerd Budgy!

1. Zou ik graag Final Fantasy XV willen, de game staat hoog op mijn verlanglijstje maar ben er nog niet aan toegekomen.

2. Ik zou Budgy de film BABE geven, prachtige film voor hem om naar te kijken natuurlijk!

Prettig nieuwjaar iedereen!
avatar van Grizzlywilde
Grizzlywilde ( 198 ) 30-12-2016 13:21
Feli!

Ik zou Budgy een soort crawler geven die automatisch de prijzen van een groot aantal game sites uitleest en importeert in Budgetgaming.nl, of dit technisch mogelijk is weet ik niet, maar Sinterklaas en de Kerstman kunnen gecombineerd vast veel bereiken.

Zelf zou ik graag Skyrim remastered voor op de PS4 willen. Ik zou graag nog eens een playthrough doen, maar heb mijn PS3 al de deur uit gedaan en zou het daarnaast niet kunnen verkroppen om niet de potentie van een PS4 te spelen.
avatar van Semih100
Semih100 ( 7 ) 30-12-2016 13:29
Gefeliciteerd Budgy!

Wat Budgy het best kan gebruiken is een goede laptop. Je kan dingen regelen voor school en in je vrij tijd het is essentieel voor bijna alles.
Het zou echt geweldig zijn als ik een exemplaar van Battlefield 1 kon verkrijgen, helaas zit ik in een geldnood dus heb ik nauwelijks geld over voor mezelf.
avatar van Stanen8
Stanen8 ( 4 ) 30-12-2016 13:39
gefeliciteerd!

Budgy zou een mooie super mario agenda kunnen gebruiken!
zelf zou ik graag bf1 voor de xone willen hebben
avatar van Heijaangel
Heijaangel ( 412 ) 30-12-2016 13:47
Gefeliciflapstaart!

Dead Rising 4 voor Xbox one zou ik wel tof vinden om te winnen. Lekker hersenloos zombies meppen

Ik zou Budgy een 3ds met een spel naar keuze geven om zich te vermaken in de saaie pauzes. Je moet toch iets te doen hebben in die tussen uren.
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 30-12-2016 13:48
Gefeliciteerd allen!

Ik zou Budgy wat vrouwelijk gezelschap cadeau doen. Een vrouwelijk spaarvarkentje genaamd Budgina. Ze is single, verzorgd en kan goed met geld omgaan. Naast dat ze Budgy een beetje in bedwang kan houden kunnen ze er in de toekomst samen voor zorgen dat Budgetgaming voor de volgende generatie wordt veiliggesteld, door het hebben van wat kleine Budgy's. Zo kunnen er hopelijk nog vele verjaardagen van Budgetgaming worden gevierd en daar gaat het natuurlijk (ook voor Budgy) om.

Forzo Horizon 3 heb ik gemist en zou ik graag willen hebben.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 30-12-2016 13:50
Ik zou Budgy een stay out of the slaughterhouse for free kaart geven. Zodat hij zijn speklappen en schnitzels lekker zelf kan houden.

Resident Evil 7 zou leuk zijn. Ps4.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 627   22) 30-12-2016 14:08
Gefeliciteerd Budgetgamers! En gefeliciteerd Budgey!

Ik weet niet of de game al uit moet zijn, maar ik kijk erg uit naar Resident Evil 7 voor PS4 en deze staat ook zeker op mijn wishlist.
Anders staat Last Guardian Steelbook ook nog hoog op men wishlist.

En voor jou, lieve Budgey, een budgetcadeau voor als je 12 wordt. Je gaat straks een nieuwe tijd tegemoet, waarin je een groeispurt door gaat maken! Je wordt steeds groter en er komen veel nieuwe ervaringen op je pad.

Dus mijn budgetcadeautje voor jou voor je 12e verjaardag, lieve Budgey, is je eerste, echte, eigen kasboekje - met langwerpig hokjespapier. Om je uitgaves in te noteren en bij te houden.

Zo kun je mooi al jouw budgey koopjes bijhouden en al jouw besparingen t.o.v. de adviesprijzen.

Eind volgend jaar - wanneer je weer jarig bent - sla je je kasboekje open en kan je zien hoeveel je allemaal wel niet bespaard heb dankzij BudgetGaming.nl.

(Zou een mooie nieuwe functie zijn voor de site overigens! )

Gefeliciteerd Budgey! En een fijne verjaardag toegewenst.
Fijne jaarwisseling iedereen!
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25491   20) 30-12-2016 14:12
Ik zou voor Budgy een tablet meenemen; wel een roze natuurlijk! Dan kan Budgy zowel de site in de gaten houden als af en toe een spelletje doen, filmpje kijken of natuurlijk wat voor school opzoeken.

Ik zou graag Horizon: Zero Dawn winnen maar ben ook zeer benieuwd naar de Nintendo Switch.
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 30-12-2016 14:19
CoD Infinite warfare - Legacy edition.

Gefeliciteerd Budgy met het bereiken van de 12-jarige leeftijd. Je hebt nu ook een nieuwe kijkwijzerleeftijd bereikt en mag zowaar films kijken voor 12 jaar en ouder. Een serie waar je nu eindelijk kan gaan beginnen (na de cartoons van Clone Wars en Rebels te hebben gekeken) is Star Wars. Ik neem je mee naar de bioscoop voor Rogue one en daarna kijken we op blu-ray de sequel deel IV a New Hope.
avatar van Koei
Koei ( 109 ) 30-12-2016 14:32
Ik zou budgy chocolade munten en muntdrop geven, die vullen zijn buikje! Plus dat iedereen weet dat je 12-jarige vooral erg blij maakt met snoep, wat voor soort dan ook.

Ik zou graag The Legend of Zelda: Breath of the wild willen winnen. Dat is de enige game waar ik momenteel echt naar uit kijk, maar daar moet ik helaas nog wel even geduld voor hebben.
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 30-12-2016 14:46
Ik zou Budgy mijn oude PS3 cadeau doen samen met een paar klassiekers zoals de Sly Cooper Trilogy (deze mag dan misschien wel wat kinderachtig overkomen voor een 12 jarige, maar deze titels mag hij echt niet missen) en de Ratchet & Clank Trilogy omdat ik mij hier ook jaren mee heb vermaakt, de humor tijdloos is en het naar mijn mening de beste platformer ooit gemaakt is. Ik weet nog dat ik een jaar of 9 was en deze games en een PS2 voor mijn verjaardag kreeg (tot de dag van vandaaag nog steeds het meest memorabele en gelukbrengende cadeau) dus dan lijken deze games op de PS3 en een PS3 zelf ook wel leuk voor een 12-jarige spaarvarken als Budgy ;-).

Mocht ik winnen zou ik graag Ghost Recon: Wildlands voor op de PS4 winnen, kijk al een tijdje uit naar deze game en kan niet wachten tot deze uitkomt.
avatar van Solowing82
Solowing82 ( 66 ) 30-12-2016 14:50
Ik wil graag Resident evil 7 winnen. Ben erg benieuwd naar de game.

Budgy zou ik een krat Westvleteren Trappist geven en een grote bak om al het bier in te gieten zodat budgy er lekker met zn hele bek in kan hangen
avatar van Koen.Willen
Koen.Willen ( 1 ) 30-12-2016 15:04
Ik zou gewoon het spaarvarkentje geven aan Budgy zelf. Dan kan hij kiezen welke game hij ermee koopt en kan hij nooit teleurgesteld zijn
avatar van Darkkoet
Darkkoet ( 199 ) 30-12-2016 15:12
Pokemon Sun.
Ik zou budgy een tweedehands Pokemon spelletje geven. Hopelijk gaan we op Budgy verjaardagsfeestje survivallen, want dan kan hij gelijk een modderbadje nemen.
avatar van MesserAltair
MesserAltair ( 768 ) 30-12-2016 15:21
Ik wil zeer graag rocket league winnen, danwel de collector's edition voor deze game.

Budgy heeft al zo veel voor ons gedaan, niets is goed genoeg om aan hem te geven.
Daarom geef ik hem een gloednieuwe en super de luxe gaming pc, met een hele stapel games!
Daar kan hij voorlopig wel mee vooruit
avatar van JurjenB
JurjenB ( 12 ) 30-12-2016 15:26
Allereerst: Gefeliciteerd feestspaarvarkentje!

De game die ik graag zou willen scoren is FIFA 17 voor de XBox 360. Daarna word het NOG een keer scoren (hopelijk in het doel)!

Budgy zou ik een boek willen geven over retrogaming. Dan kon hij zien hoe oudjes als ik vroeger (in het stenen tijdperk) games speelden.
avatar van Orienator
Orienator ( 7 ) 30-12-2016 15:41
Hoi hoi en gefeliciteerd met je 12jarig bestaan!
Om te genieten van je verjaardag, zeg ik: hup modderbadje in en rollen maar en ik doe mee
Dat zou ik jou geven als cadeautje met twee leuke biggetjes dames aan je zijde en een lekker taartje!
Ik wil graag een game naar keuze!
avatar van SH4D3H
SH4D3H ( 79 ) 30-12-2016 15:42
Ik ga voor Horizon Zero Dawn voor de PS4.

En voor Budgy is het tijd voor een coole robot uit de LEGO Mindstorm collectie. Zijn én ontzettend leuk om mee te spelen (ook met vrienden van school) en ook nog een beetje educatief. Beetje leren programmeren enzo
avatar van Skinniej
Skinniej ( 117 ) 30-12-2016 15:55
Gears of War 4!
Het is 1 van de weinige games die ik samen kan spelen met mijn partner en dat is echt heel leuk samen.

Budgy zou ik voor zijn 12de verjaardag een spaarrekening geven. Zodat ie nog wat meer kan sparen en op zijn 18de al die fijne 'volwassen' games zoals GTA en Gears of War kan kopen!
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 30-12-2016 15:57
12 jaar alweer, wat een mooie leeftijd. Van harte gefeliciteerd!
Ja wat moet je iemand geven die 12 jaar oud wordt.
Ik geef je een fles Siroop en een PlayStation 4 met een game als division of Destiny.
Dan ben je letterlijk en figuurlijk wel even zoet, je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen!

Voor je 18e verjaardag krijg je een fles Jack Daniels en een fles cola van 2 liter!
Dan krijg je een PlayStation 5 met het allernieuwste wat er dan is, maar een golden oldie als tombraider kan altijd! Veel plezier en geniet van dit mooie leven. (Al ben je maar een site waar heel veel mensen van genieten en elke dag terug komen).
avatar van Pierrre
Pierrre ( 120 ) 30-12-2016 16:01
Graag zou ik Xenoblade Chronicles X winnen, maar natuurlijk nog liever de Nintendo Switch

Budgy ontvangt van mij voor zijn verjaardag 2 paar hippe sneakers voor zijn 4 poten. Zo komt hij zijn eerste middelbare schooljaar in stijl door
avatar van JackZer0
JackZer0 ( 118 ) 30-12-2016 16:02
God of War (2017)

Proficiat Budgie, ik geef je een flitsende fiets zodat je altijd op tijd op school bent
avatar van Aeliana
Aeliana ( 97 ) 30-12-2016 16:03
Gefeliciteerd Budgy!
Ik zou voor Budgy een hele leuke cadeau pakketje samenstellen met allemaal leuke spulletjes (bijv. Retro speelgoed, nostalgische spulletjes en snoep ) om Budgy te laten herinneren hoe leuk hij het heeft gehad met zijn 12 jarige bestaan. Zo heeft Budgy niet 1 cadeau, maar meerdere cadeautjes! Anderen zullen jaloers op je zijn, maar dat mag ook wel!

Ik zou graag Persona 5 willen winnen. De trailers en gameplay video's zijn tof! Ik kijk er heel erg naar uit.
avatar van Dbaws
Dbaws ( 302 ) 30-12-2016 16:13
ik wil graag: star wars battlefront ultimate edition winnen voor de ps4

als ik op Budgy zn feestje zou komen zou ik 'm een rugzak geven met laptopvak zodat ie ons ook op school op de hoogte kan houden van de beste deals.
avatar van Chriis
Chriis ( 68 ) 30-12-2016 16:14
Jippie, Budgy.
Beste Budgy, de game die ik zou willen is Bioshock Collection PS4 (niet eens zo duur!)
En ik raad jou de Zumba Fitness 2 + Belt voor de Wii aan.
Aangezien je in je varkenspootjes toch geen controller vast kan houden lijkt zo'n buikband me best geschikt. Wieweet verlies je met al dat fitness-game-plezier ook nog eens wat kilootjes.
Je kan de belt misschien ook gebruiken voor andere games (Let's Tap, Wario Ware Smooth Moves, Spin the Bottle, of Art of Balance). Er schijnt ook een Peppa Pig the Game te zijn voor de Wii, maar dat is misschien te confronterend.

daag.
avatar van Fornax
Fornax ( 273 ) 30-12-2016 16:32
Allereerst gefelicteerd BudgetGaming en crew! Complimenten voor de manier waarop de site veelal vriendelijk wordt gehouden.

Mocht ik een spel winnen dan kies ik voor Bayonetta 1+2 voor de WiiU. Deel een vond ik helemaal geweldig en het feit dat deel twee een WiiU exclusive is was de reden om er uberhaupt een in huis te willen.

Veel meer budget dan mijn cadeau voor budgy kan het niet worden, ADVIES, zoals je dat over het algemeen van die betweterige opa, oma, oom of tante krijgt:

Budgy is naast een logo namelijk de personificatie van deze community, altijd lachend, aanwezig en in voor een gebbetje. Mijn advies is dan ook dat nu Budgy de middelbare school heeft bereikt, dat hij/zij zich niet door trends laat leiden, maar standvastig vast blijft houden aan de naive creativiteit die ieder kind bezit. Ongeacht wat docenten en leerlingen zeggen vast houden aan je eigen idealen, die er bij de meerderheid door de jaren heen uit wordt geramd.

Ditzelfde geldt ook voor deze community, ik maak pas grofweg 1/3 daarvan mee maar members zullen altijd blijven komen en gaan, zowel goede als slechte, irritante als stille, gelukkig zijn er altijd de totale gekken die voor leven zorgen in de brouwerij en ik hoop dan ook dat de hele community ervoor kan zorgen dat ook nieuwe generaties op alle vlakken (maar vooral op het gebied van games natuurlijk), hun onverloren creativiteit kunnen ontplooien. -Dan kunnen we eindelijk is ophouden met het uitbrengen van remaster na remaster!!!-
avatar van GodArcEater
GodArcEater ( 102 ) 30-12-2016 16:33
Ik zou graag Final Fantasy XV voor de PS4 willen, lijkt mij een geweldige game!

Ik zou Budgy een vrouwelijk spaarvarkentje geven om hem gezelschap te houden als hij begint aan zijn middelbare schooltijd!
avatar van Lfshiu
Lfshiu ( 205 ) 30-12-2016 16:36
Gefeliciteerd Budgy!!! Voor je verjaardag zou ik de trilogy van de originele Star Wars (4, 5 en 6) geven aangezien dat hoort bij een goede opvoeding

Ik kies de game Paper Mario: Color Splash, omdat het een gezellige game is voor jong en oud. Uiteraard zou ik liever voor de Nintendo Switch gaan.
avatar van Timmerito
Timmerito ( 2338   3) 30-12-2016 16:37
Gefeliciteerd! Ik zou heel graag Star Fox: Zero willen, vond de demo erg gaaf!

Wat ik Budgy zou geven? Een pennen+schriften set, komen altijd van pas op het middelbare!
avatar van G-opolis
G-opolis ( 20 ) 30-12-2016 17:08
Gefeliciteerd!
Ik zou Budgy wisselgeld geven, daar zijn spaarvarkens nou eenmaal voor!

als ik een game mag kiezen: NIER Automata.
avatar van Nrg50
Nrg50 ( 1055 ) 30-12-2016 17:08
Van harte gefeliciteerd! Ik ben de 27ste opnieuw moeder geworden van een dochtertje, dus zelf ook in feeststemming Ik geef Budgy graag een zelf gebakken taart kado, om samen met zijn vriendjes lekker op te eten.
Graag zou ik Final Fantasy XIV willen winnen voor dePS4
avatar van Bumfighter
Bumfighter ( 93 ) 30-12-2016 17:10
Gefeliciteerd Budgy! En wat een geweldige actie weer!!

Ik heb een tijdje terug Watch Dogs 2 gespeeld en deze was toch wel boven mijn verwachtingen tov deel 1. Deze zou ik nog graag aan mijn collectie willen toevoegen!

Ik zou Budgy een nieuwe controller geven zodat we lekker samen kunnen gamen als ik bij hem kom spelen!
avatar van JoeZuCK
JoeZuCK ( 399 ) 30-12-2016 17:14
Cadeautjes:

Elgato Game Capture HD60
Xbox One Elite Controller
Google Chromecast Audio

12 jaar alweer.. Ik weet nog goed dat ik back in the days dacht dat Budgetgaming opgericht was door oa Boris vd Ven van PU. Mijn vermoeden werd nooit bevestigd, maar hij had het er wel verdacht veel over.. . Op naar de volgende 12 jaar Budgetgaming!

Ik zou graag Rise of the Tombraider 20 year celebration willen ontvangen mocht ik de gelukkige winnaar zijn.
avatar van MasterTP
MasterTP ( 94 ) 30-12-2016 17:28
Allereerst, proficiat Budgy! Al 12 jaar mijn beste vriend, als het gaat om grootste passie, namelijk Gaming (met een budget)!

Voor alle besparingen die ik heb gedaan, heb ik een flinke bank kunnen vullen. Voor zijn verjaardag zou hij daarom, als symboliek, de meest moddervette bank geven aan Budgy om lekker uren, wat zeg ik, dagenlang op kan zitten en liggen om non-stop te kunnen gamen!!

Mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan ontvang ik graag de Nintendo Switch en anders
avatar van Josplays
Josplays ( 3808   2) 30-12-2016 17:30
Een versie van Minecraft zodat Budgy met z'n vriendjes Minecraft kan spelen. En ja op HBO speelden we ook Minecraft, dus dat komt wel goed
avatar van Bertus
Bertus ( 178 ) 30-12-2016 17:54
Ik zou de gleuf op zijn rug gebruiken om die gierige big helemaal vol te stoppen met kruit. Vervolgens steek ik op zijn verjaardag zijn staartje in de fik, zodat wij gezamelijk staan te dansen in een regen van geld. Want samen delen is wat deze community groot heeft gemaakt.

Voor mij dan maar Bayonetta 1+2 voor de Wiiu
avatar van Mahooow
Mahooow ( 355 ) 30-12-2016 17:56
Gefeliciteerd Budgy. Van mij zou je een N3ds XL krijgen. Kan je in je tussenuren/pauzes lekker gamen met je vrienden.

Als spel zou ik graag Dragon Ball Xenoverse 2 willen hebben, maar ik zeg natuurlijk geen nee tegen een Nintendo Switch .
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 646   4) 30-12-2016 18:11
Uiteraard ook namens mij van harte gefeliciteerd Budgetgaming en ook Budgy zelf, al jaren mag ik genieten van jullie website en alle voordelen die ik daardoor heb behaald. Dat is eigenlijk al een cadeau op zich.

Voor Budgy zou ik een jaarvoorraad dextro energy en energiedrankjes halen (suikervrij uiteraard), zodat hij nog lang veel energie blijft houden om ons van veel toffe deals te voorzien.

Mocht ik dan toch de gelukkige zijn, ik hoop stiekem wel op de switch, maar op mijn lijstje heb ik ook nog Battlefield 1 en World of Final Fantasy staan (Ps4).

Op naar de 24 jaar!!
avatar van Dutch_Flo
Dutch_Flo ( 126 ) 30-12-2016 18:13
Gefeliciteerd!!
Ik zou budgy een 3DS geven om tijdens de les kunnen (stiekem) te kunnen gamen.
Ik zou zelf For Honor Deluxe Edition willen winnen.
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 30-12-2016 18:17
Ik zou graag Horizon Zero Dawn winnen

En nog een extra exemplaar om budgy kado te doen !
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2827   1) 30-12-2016 18:26
Concratzu Budgy! Ik zou een hele mooie deluxe modderbadje spa deluxe dag voor je inplannen!

Ik zou graag Nioh willen winnen. Maar natuurlijk zou ik zeker geen nee tegen de Nintendo Switch zeggen!
avatar van TheFlyingShark
TheFlyingShark ( 4 ) 30-12-2016 18:34
Gefeliciteerd Budgy! Ik zou jou mijn tweede controller geven! Speel je niet altijd alleen!

Graag zou ik de Nintendo Switch spelen, maar ik heb Horizon Zero Dawn toegevoegd aan m'n wishlist.
avatar van Oshiri
Oshiri ( 88 ) 30-12-2016 18:36
Ik zou Budgy alle Star Wars films geven op Bluray. Budgy is nml nu eindelijk oud genoeg om die films te zien ;P.

Graag zou ik Final Fantasy XV Deluxe Edition willen toevoegen aan mijn collectie.
avatar van Glawen
Glawen ( 156 ) 30-12-2016 18:37
Ik zou graag Steep voor PS4 willen winnen.

En voor buddy creme tegen puistjes cadeau.
avatar van Maurin31
Maurin31 ( 121 ) 30-12-2016 18:44
Gefeliciteerd!!!!!!
Hopelijk komen er nog vele jaren bij

Ik zou Budgy Farming Simulator 17 geven Kunnen we samen zijn soortgenoten verzorgen

Zelf zou ik graag Civ VI willen hebben.
avatar van NitroNL
NitroNL ( 47 ) 30-12-2016 18:47
Ik zou budgy een smartwatch geven. Zo kan hij zn emailnotificaties overall in de gaten houden.

Zero Horizon Dawn lijkt me heel bruut spel.. En de Switch console is ook te cool om te winnen.
avatar van Ghostly
Ghostly ( 522 ) 30-12-2016 18:49
Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

En wat groeit budgy toch hard! Ik zou hem twee paar stelten geven, zodat hij niet zo klein is als hij eenmaal naar school toegaat.

Graag zou ik horizon zero dawn winnen mocht ik de gelukkige zijn
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 30-12-2016 19:00
Wat is het toch mooi dat Budgy al zo oud is! Wat ik Budgy zou geven is een mooie spaarpot! Daarin kan het geld gestopt worden wat door deze site bespaard is. Heel fijn allemaal. Als ik een game zou winnen, dan wil ik graag de hitman Season 1 op disc. Mocht ik niet winnen, dan gun ik het Bilspleet, L1F3Stream, Samael_blackwing, Britterd, Care, DragonflySoldier, OneDay, Destroymichelle, Timmerito, Verian5995, Aerodynomite, T.Pennings, Ajwd, Curly1991, Linguist, Mr.Booze, Dagmar, XX-Deadproof-Xx, Laura, Lars330, MarvelousMax, Tumbler en Britterd het meest.
avatar van UserVerwijderd6
UserVerwijderd6 ( 760 ) 30-12-2016 19:03
Mocht ik winnen, zou ik graag Overwatch willen.

Budgy zou van mij een dikke trui krijgen om zich te beschermen tegen hamers. Het zou zonde zijn als het spaarvarkentje stuk geslagen wordt voor zijn volgende verjaardag.
avatar van L1F3Stream
L1F3Stream ( 5613 ) 30-12-2016 19:03
Gefeliciteerd Budgy!

Ik zou Budgy een op maat gemaakt spel cadeau doen, over een brugbig en het overleven van de eerste jaren van de middelbare school!

Mocht ik winnen, zou ik graag gaan voor Resident Evil VII: Biohazard (PS4). Mocht ik niet winnen, dan gun ik het Bilspleet, Sabin5995, Samael_blackwing, Britterd, Care, DragonflySoldier, OneDay, Destroymichelle, Timmerito, Verian5995, AeroDynomite, T.Pennings, Ajwd, Curly1991, Linguist, Mr.booze, Dagmar, XX-Deadproof-Xx, Laura, Lars330, MarvelousMax, Tumbler en Britterd het meest.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2417   1) 30-12-2016 19:04
Van harte gefeliciteerd met het 12-jarig bestaan!

Voor Budgy's verjaardag krijgt ie een mooie schooltas, helemaal gevuld met schoolgerei zodat ie elke dag bepakt en bezakt naar school vertrekt.

Mocht ik bij de prijswinnaars horen, dan graag Horizon Zero Dawn voor mij.
avatar van Britterd
Britterd ( 60 ) 30-12-2016 19:04
Budgy heeft natuurlijk catheadphones nodig, zodat hij overal met iedereen muziek kan luisteren en super cool is.

Mocht mijn cadeautje winnen, dan zou ik graag overwatch willen krijgen.
avatar van Cephiria
Cephiria ( 220 ) 30-12-2016 19:07
Nou ja, Budgy is een varken dus ik denk dat ik hem maar gewoon een grote bak hooi zou geven.

Ik zou zelf graag Grand Kingdom voor de PS4 willen.
avatar van Dreamare
Dreamare ( 86 ) 30-12-2016 19:12
Als twaalf jarige was ik nog groot fan van Lego dus ik zou Budgy een kleine Lego set geven. Lijkt me dat Budgy daar ook wel van houd na het starten van BudgetSpelen.

Ik zou graag de StarCraft II Battlechest 2.0 willen winnen. Ben namelijk ontzettende RTS fan en schaam me een beetje dat ik Starcraft 2 niet heb.
avatar van PhewPhewPowPow
PhewPhewPowPow ( 44 ) 30-12-2016 19:18
Voor Budgy's verjaardag zou ik een fietsreparatiesetje geven. Het in weer en (tegen)wind naar school en terug fietsen gaat beginnen. Ok, misschien ook nog een prepaid mobieltje om te bellen om op te laten halen als het echt dondert en bliksemt.

Ik heb net een splinternieuwe Wii U gekocht, dus de game die ik zou willen is Super Smash Bros Wii U.
avatar van Kelly89
Kelly89 ( 1442 ) 30-12-2016 19:18
Gefeliciteerd!!
Ik zal budgy een iPad kado doen, dan kan hij de hele dag mobilegames spelen en budgetgaming in de gaten houden!

Ik zou graag Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (xbox one) willen winnen, als preorders niet mee doen dan graag Dragon Quest VII - Fragments of the Forgotten Past voor de 3ds willen winnen, ik was helaas te laat om hem te bestellen voor een mooie prijs bij BS.
avatar van Soepkoe
Soepkoe ( 1704 ) 30-12-2016 19:29
Gefeliciteerd, 12 jaar alweer!!!
Ik zal budgy een iphone kado doen, dan kan hij onderweg naar school pokemon GO spelen! Als hij een tussenuur heeft kan hij op het moment dat hij een game wil scoren bij de lokale gamezaak met de budgetgaming app checken of hij er verstandig aan doet de game te kopen bij de lokale aanbieder of dat ie toch even wat verder moet lopen of online moet zoeken. Uiteraard kan hij op zijn telefoon ook zijn schoolrooster en zijn cijfers checken en contacten met zijn gamevrienden onderhouden maar wees eerlijk dat is allemaal net even minder belangrijk dan t eerste!

Ik zou graag F1 2016 voor de xbox one willen winnen, kan ik een poging doen voor Max wereldkampioen F1 te worden
avatar van Daanoontje
Daanoontje ( 174 ) 30-12-2016 19:42
Ik zou Budgy eens flink verwennen met een truffel en hopen dat hij de smaak te pakken krijgt en er meer gaat zoeken in het bos om op die manier wat extra geld te verdienen om mijn dure gaming hobby te bekostigen.

Op mijn wishlist heb ik overigens Final Fantasy XV gezet!
avatar van WauZ
WauZ ( 798 ) 30-12-2016 19:43
Lekker hoor, het 12jarig bestaan van budgetgaming. Gefeliciteerd aan ons allemaal

Dat we nog vele jaren mogen besparen en de community elkaar vooral blijft helpen!

Wat zou ik een spaarvarkentje willen geven voor zijn 12e verjaardag? Ik heb al een hoop (school)dingen en (spel)computers voorbij zien komen maar ik denk dat ik voor iets 'ouderwets' ga.


Zo zat ik te denken aan wat boardgames... levensweg en monopoly bijvoorbeeld. Zelf had ik vroeger een mini voetbaltafel en mini pooltafel en die werden altijd tevoorschijn gehaald als er klasgenootjes langskwamen, dat is ook zeker iets wat in de smaak kan vallen naast al het virtuele geweld dacht ik zo.
En stiekem tussen alle boardgames zal ik een raspberry pi3 stoppen met xbox one controller en retropie geinstalleerd. Zo kan Budgy de klassiekers van vroeger ook eens flink aan de tand voelen.

Last but not least een bmx en een skateboard. Dit was (is?) een must op die leeftijd.

Zo zal ik het geld wat ik via budgetgaming bespaard heb aan budgy uitbesteden. Er blijft dan nog 13 euro over en daar mag hij dan snoep van scheppen bij de kruidvat.
avatar van Phantom20099
Phantom20099 ( 120 ) 30-12-2016 19:44
Als game zou ik graag Goldeneye voor PS3 willen winnen.
Voor Budgy zou ik Miss Piggy voor zijn verjaardagsfeestje regelen die in Marilyn Monroe outfit 'Happy Birthday' voor hem zingt.
avatar van Alexmores
Alexmores ( 11 ) 30-12-2016 19:50
Gefeliciteerd Budgy! Nu je toch aan het uitdelen bent: Final Fantasy XV voor de ps4 zou welkom zijn.

Ik zou voor jou een paar Vans Nintendo sneakers op je verjaardag meenemen.
avatar van Aquilas
Aquilas ( 201 ) 30-12-2016 19:50
Gefeliciteerd met het 12-jarig bestaan! Ik ben niet de meest zichtbare gebruiker, maar ben al lang lid en gebruik de site nog altijd regelmatig, blijft simpelweg de beste!

Graag doe ik mee aan de prijsvraag. Als eerste: aan Budgy zou ik zo'n ouderwetse spaarpot geven van de vroegere Postbank! Je weet wel, zo eentje waar je guldens in kon doen die dan automatisch voor je werden geteld. De perfecte gadget voor iedere budgetliefhebber! Uiteraard zou ik hem wel een nieuwe versie geven die geschikt is voor de euro ;-)

Als game zou ik graag Dishonored 2 willen winnen voor de Xbox One.
avatar van JaslanNL
JaslanNL ( 568 ) 30-12-2016 19:52
Ding! Congratulations Budgetgaming.

Budgy zou van mij een stalletje krijgen met flink wat stro en modder om in rond te wroeten. Daar zou Budgy een mooi gezinnetje kunnen stichten want uiteraard is Budgina ook aanwezig (zie je Budgar, Budgion, Budgetty en Budgetina al rondrennen door de wei?). En omdat het oud & nieuw is en Budgy een alleseter is, krijgt hij een groot buffet waar hij zich lekker tegoed aan kan doen en zo zich een beetje kan spekken voor de rest van de winter, we willen natuurlijk wel dat Budgy volgend jaar weer net zo gezond is!

De game die ik graag zou willen is Ghost Recon: Wildlands voor de Xbox One. Mochten jullie alleen een game weggeven die al uit is dan zou het Final Fantasy XV worden.
avatar van LiveFeed
LiveFeed ( 200   8) 30-12-2016 19:55
Gefeliciteerd Yorn and crew! Mijn broer was 1 van jullie eerste members (Martini) en vertelde mij laatst dat hij via een game magazine (gunk dacht ik) op jullie site kwam. Mijn broer is al lange tijd geen gamer meer, maar wel super dat jullie alweer 12
jaar bestaan. De tijd gaat dat dan echt snel.

Mijn voorkeur qua game gaat uit naar Ghost Recon Wildlands, mocht ik de switch niet winnen.

Wat ik Budgy zou willen geven is een 3 sterren beter leven keurmerk. Aangezien het toch een spaarVARKEN is en ik van mening ben, dat dieren ook een goed leven verdienen.
avatar van Xor
Xor ( 34772   1488) 30-12-2016 20:13
Gefeliciteerd met het 12-jarig bestaan. Nog even en Budgy kan al beginnen met z'n eerste rijles.

Ik zou voor Budgy een game geven als cadeau. Misschien Final Fantasy XV, Dark Souls 3 of Watch_Dogs 2. Het is maar net welke games Budgy leuk vindt. Want ik neem aan dat Budgy ook van games houdt. En nee, ik zal geen goedkope game geven zoals FIFA 15 Legacy Edition voor de 3DS. Als het echt iets voor z'n middelbare school moet zijn, dan zou ik hem gewoon een Eastpak rugtas geven met een etui en schoolagenda erbij. Zo is Budgy alvast voorbereid voor z'n eerste schooldag .

Mocht ik toevallig de troostprijs winnen, dan zou ik graag Tekken 7 voor de PS4 willen hebben. Want 2017 is de jaar van Tekken!!!
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1811   2) 30-12-2016 20:24
Gefeliciteerd BG! Alweer heel wat jaren hier en door jullie behoorlijk wat geld uitgespaard en/of misschien ook wel veel te veel gekocht

Mijn game naar keuze is: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Mijn cadeau aan Budgy is een mooi lied. Mocht de tekst jullie bekend voorkomen dan berust dit op louter toeval Ik waarschuw vast...het (ge)'hakt' er flink in

Budgy
Het was kerstavond 2000 en 16
Ik weet 't nog zo goed, Budgy's varkenshok was leeg
En moeder zei dat ik niet in de schuur mocht komen
Als ik lief ging spelen, dat ik dan wat lekkers kreeg
Zij wist ook niet waar Budgy uit kon hangen
Ze zou 't pappa vragen, maar omdat die bezig was
In dat fietsenschuurtje moest ik maar een uurtje goed naar Budgy zoeken
Hij liep vast wel ergens in de modder

Refrein:
Maar ik had 't hok toch goed dichtgedaan
Zoals ik dat elke avond deed
Ik was de vorige avond zelfs nog teruggegaan
Ik weet ook niet waarom ik dat deed
Ik had heel lang voor 't hok gestaan alsof ik wist wat ik nu weet

Het was kerstavond 2000 en 16
Wij naar Budgy zoeken, vader die zocht gewoon mee
Bij de bomen en 't water, maar niet in dat fietsenschuurtje
Want daar kon 'ie toch niet zitten? En ik schudde nee
We zochten samen, samen tot de koffie
De familie aan de koffie, maar ik hoefde niet
Ik dacht aan Budgy dat 't 's nachts zo koud kon vriezen
M'n hoofdje stil gebogen, dikke tranen van verdriet

Refrein:
Want ik had 't hok toch goed dichtgedaan
Zoals ik dat elke avond deed
Ik was de vorige avond zelfs nog teruggegaan
Ik weet ook niet waarom ik dat deed
Ik had heel lang voor 't hok gestaan alsof ik wist wat ik nu weet

Het was kerstavond 2000 en 16
Er werd luidruchtig gegeten, maar dat deed me niet zoveel
Ik dacht aan Budgy, m'n eigen kleine Budgy
Waar zou die lopen? Geen hap ging door m'n keel
Toen na de soep het hoofdgerecht zou komen
Sprak m'n vader uiterst grappig: Kijk eens, daar is Budgy dan!
Ik zie de zilveren schaal nog en daar lag 'ie in drie stukken
Voor 't eerst zag ik m'n vader als 'n vreselijke man

En ik ben gillend en stampend naar bed gegaan
Heb eerst een uur liggen huilen op de sprei
Nog 1 keer scheldend bovenaan aan de trap gestaan
En geschreeuwd: Budgy was van mij!
Ik heb heel lang voor 't raam gestaan
Maar 't hok stond er maar verlaten bij

Het was tweede kerstdag 2000 en 16
Moeder weet dat nog zo goed, vaders bed was leeg
En ik zei dat zij niet in de schuur mocht komen
En als ze lief ging spelen, dat ze dan wat lekkers kreeg
avatar van Lowieze
Lowieze ( 32 ) 30-12-2016 20:27
Mijn cadeau aan Budgy is 12 euro voor in zijn spaarpot en een dikke zoen!

Game: Poochy & Yoshi's Woolly World 3DS.
avatar van Rocksheep
Rocksheep ( 41 ) 30-12-2016 20:44
Het beste cadeau voor een 12 jarige varken is natuurlijk een super coole zelda etui, waar hij al zijn schrijfwaren in kan stoppen!

De game die ik graag zou willen winnen is: The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition
avatar van Ruud-123
Ruud-123 ( 97 ) 30-12-2016 20:44
Allereerst gefeliciteerd met deze prestatie en bedankt voor jullie hulp de afgelopen jaren! Ik zou lekker mijn eigen spaarpot legen en deze aan Budgy geven om zijn buikje goed te vullen!

De game: Pokémon super mystery dungeon
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 30-12-2016 20:52
Budgetgaming is op zo'n leuke datum altijd jarig. Vlak voordat wij het nieuwe jaar instappen. Precies goed om alvast wat van die oudjaars hapjes tevoorschijn te halen met flink wat drank.

Op een feestje kan bij mij gaming echt niet missen! Sinds iedereen bij elkaar is, is het beste om wat klassiek te couch gamen met de leukste party spellen zoals Smash Bros (Nintendo heeft blijkbaar de beste voor de echte couch liefhebbers) of gewoon gezellig met de 3ds wat spelen zoals Monster Hunter. ¡ast gamen, kan er ook nog altijd tabletop spellen gespeeld worden. Ligt er maar net aan waar wij zin in hebben. Zo, lekker rondhangen tot laat in de ochtend! En om het feestje af te maken, krijgt Budgy een flinke omhelzing voor al zijn moeite zodat ik mijn games voor een lekker prijsje kan krijgen!

Gefeliciteerd! Op naar het 13-jarig bestaan en moge Budgy nog lange niet vallen!

Game: Gravity Rush 2 voor de PS4
avatar van BoneMill
BoneMill ( 140 ) 30-12-2016 20:52
Van harte gefeliciteerd Budgy! En mogen er zeker nog vele jaren bij komen (vooral met al die super games die uit gaan komen!)

Als cadeautje zou ik voor Budgy mijn oude Pennymaat van de Postbank van vroeger mee nemen. Zodat hij verantwoord om kan leren gaan met het verdelen van al zijn spaargeld (een spaarvarken raakt nu eenmaal ook uiteindelijk vol).

Als game zou ik graag The Last Guardian Steelbook Edition willen!

Success iedereen! En op naar het nieuwe jaar!!!
avatar van KOBloodflames
KOBloodflames ( 168 ) 30-12-2016 20:52
Gefeliciteerd!!! Ik zou budgy zijn eigen gameboy advance geven om mee naar school te nemen zoals de meeste van ons hier vroeger ook hebben gedaan!

Als ik een game zou kunnen winnen zou het als pre-orders mogen Persona 5: Steelbook launc edition voor de PS4 zijn of anders zou ik graag Final Fantasy X & X-2 HD voor de PS vita willen!
avatar van GargoylesQuest
GargoylesQuest ( 113 ) 30-12-2016 20:56
Gefeliciteerd met 12 jaar Budgetgaming! Ik heb sinds 2014 al heel wat euro's bespaard dankzij jullie.

Ik zou Budgy graag een N64 met daarbij Mario Party 1 + 2 geven. Zo kwamen ik en mijn vrienden ieder tussenuur door op de middelbareschool

De game die ik graag zou winnen: Paper Mario Color Splash.

avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 30-12-2016 21:02
Dead Rising 4 toegevoegd aan wishlist!

En ik zou Budgy mijn cartridge van pokemon geel geven... op mijn 12e was ik daar helemaal hooked aan!
avatar van Michel_044
Michel_044 ( 805   1) 30-12-2016 21:09
Ik zou graag de nieuwe zelda willen voor de switch en budgy zou een spaarvarkentje als cadeau van mij krijgen.

Gefeliciteerd budgy!!!
avatar van Mariielle_
Mariielle_ ( 1 ) 30-12-2016 21:10
Ik zou Buddy skylanders imaginators cadeau doen. Zodat hij zijn creativiteit kwijt kan in het maken van nieuwe skylander poppetjes
avatar van Crazyboychris
Crazyboychris ( 203 ) 30-12-2016 21:10
The Last Guardian & Final Fantasy 15. De Switch is uiteraard ook gaaf😀

Ik zou budgy een staatslot cadeau doen. Dan kan zijn wereld zijn playing field worden, als hij dat wenst😁
avatar van FlyingDutchMan
FlyingDutchMan ( 36 ) 30-12-2016 21:14
Van harte!
Voor Budgy zou ik een I tunes card kopen, zodat hij zelf zijn eigen favoriete games kan kopen om op school te spelen! Met name in de tussenuren zou dit van pas komen.

Ik zou graag Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition voor de PS4 willen. Momenteel heb ik namelijk nog geen co-op shooter. Ook leuk om met huisgenoten te spelen.
avatar van Darkskedar
Darkskedar ( 409   1) 30-12-2016 21:17
Gefeliciteerd!
Ik zou Budgy bedanken en een dikke knuffel geven voor al het game plezier dat hij mij heeft bezorgd! En ik zou hem uitnodigen voor een geweldig gezellige game avond!

Ik heb Resident Evil 7: Biohazard op mijn lijstje staan.

avatar van Tohu71
Tohu71 ( 352 ) 30-12-2016 21:30
Wow 12 jaar alweer Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy 20 euro geven zodat hij een goeie start heeft met het opsparen voor awesome games die hij zou willen later! Plus hij leert hierdoor goed te investeren als een ware budgetgamer! Hij is nog jong maar in de toekomst zou dit hem erg handig uitkomen.

Ik heb in mijn lijstje Pokémon Sun Fan edition staan!

Succes Iedereen!
avatar van Deadlymuffins
Deadlymuffins ( 350   2) 30-12-2016 21:42
wow, 12 jaar! Gefeliciteerd!

1. Ik zou graag Horizon Zero Dawn (ps4) willen. Dit wordt dé game van 2017!
2. Ik zou budgy een game naar keuze geven ,maar wel zeggen dat deze weer wordt teruggebracht als hij zijn huiswerk niet maakt
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 30-12-2016 21:54
Gefeliciteerd!
Ik zou graag Crash Bandicoot remake op de PS4 willen winnen, of de nintendo switch natuurlijk .

En Budgy zou van mij een camera krijgen zodat hij zijn dagelijkse belevenissen op youtube kan zetten met vlogs.
avatar van Abraksan
Abraksan ( 184 ) 30-12-2016 22:05
Gefeliciteerd

Ik zou als cadeau een bordspel geven. Gamen hoeft niet alleen digitaal, met vrienden aan tafel een game spelen is, op zijn tijd, zeker zo leuk.

Op mijn whislist staat Horizon Zero Dawn.
avatar van Mathorne
Mathorne ( 245   1) 30-12-2016 22:18
Allereerst felicitaties aan het Budgetgaming team!!!

Als cadeau zou ik een eigen game voor Budgy ontwikkelen met Budgy in de hoofdrol!!! Een echte budget gaming game, die Budgy dan gratis naar iedereen mag sturen, hoe budget is dat?!?! Dan mag Budgy ook nog eens zelf weten in welk genre het is, zodat het aansluit bij zijn voorkeuren. Als ik 12 jaar was, dan zou een eigen game met mezelf in de hoofdrol toch wel het vetste zijn van wat ik zou willen hebben!

Mocht ik winnen, dan zou ik toch wel graag Dark Souls 3 willen voor de PS4.
avatar van Savage!
Savage! ( 124 ) 30-12-2016 22:35
First of all, congrats!
Second, continue the good work!
Third, Als het mag, graag Zelda voor de Switch, Pretty Please with sugar on Top

Last but not least, ik zou Budgy een mini (das in tegenwoordig) teaser geven, zo kan hij toch de pestkoppen ff op afstand houden hopen dat hij het nooit hoeft te gebruiken natuurlijk.
avatar van Curly1991
Curly1991 ( 2222 ) 30-12-2016 22:51
Alweer 12 jaartjes, gefeliciflapstaart Budgy

Ik zou voor Budgy een surprise party organiseren zodat hij eindelijk alle gezichten achter de usernames kan ontmoeten. Als klap op de vuurpijl krijgt hij een survival kit voor de middelbare school met daarin snoep, een kaartspel (voor al die tussenuren en je kan er lekker veel spelletjes mee spelen), een setje valse handtekeningen voor als hij te laat komt en een smoesbriefje nodig heeft en een splinternieuwe outfit zodat hij meteen in de smaak valt bij zijn nieuwe klas

Ik doen mee voor Uncharted: The Nathan Drake Collection

Edit voor de ps4
avatar van Cheatah
Cheatah ( 105 ) 30-12-2016 23:06
1. Ik zou graag The Witcher GOTY Edition voor de Xbox One winnen.
2. Veel stuivers; altijd handig als je de budgetbakken induikt en 'leuk' om andere bruggertjes mee te pesten (lekker kinderachtig, maarja; hoort nou eenmaal bij die leeftijd!)
avatar van Lorei
Lorei ( 131 ) 30-12-2016 23:12
Van harte gefeliciteerd!!

Dit is een mooie leeftijd. Wat ik zal geven is een mooie, stoere en handige fiets. Dit mag uiteraard niet bij ons favoriete (spaar)varkentje ontbreken. Zo kan ie fijn naar school, maar vooral snel en gemakkelijk (voor zichzelf of voor ons) de winkels met goede deals bereiken. Natuurlijk geef ik daarbij ook een aantal velletjes game gerelateerde stickers, zodat ie naar eigen smaak zijn fietsje kan bestickeren.

Mocht ik winnen, dan zou ik graag Final Fantasy XV special edition (steelbook) voor de PS4 willen.
avatar van Ib0w
Ib0w ( 119   10) 30-12-2016 23:18
Gefeliciteerd!
Zelf kijk ik met smart uit naar RE7.. kan niet wachten
Verder zou ik Budgy een tweetal vrijkaarten geven voor een pretpark, om daar met z'n allen van de achtbaan te kunnen gaan! Handen omhoog voor de komende 12 jaar!
avatar van Spaulding1976
Spaulding1976 ( 32 ) 30-12-2016 23:21
Allereerst van harte gefeliciteerd Budgy!
12 alweer, een hele leeftijd.
Ik weet nog goed hoe het kleine budgetvarkentje is gegroeid de afgelopen jaren. Van een kleine site naar alweer 2X de nummer 2 beste prijsvergelijker!
Dat mag natuurlijk gevierd worden, maar wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft?
Iets waar alle varkentjes gek op zijn natuurlijk, truffels!
Maar niet zomaar truffels natuurlijk, maar BACON TRUFFELS!!! . "Everything's better with bacon" dus truffels ook.
Ok, misschien een beetje kannibalistisch maar who cares right?
Geniet ervan Budgy!!

En mocht ik de game naar keuze winnen, dan wil ik graag mijn vrouw verrassen met Final Fantasy XV special edition voor de PS4. Ze heeft tot nu toe alle delen maar deze heeft ze nog niet gekocht, zou dus een hele mooie verrassing zijn!
avatar van Ice-T
Ice-T ( 1684 ) 30-12-2016 23:23
Alweer 12 jaar, waarvan ik er 8 heb meegemaakt, vroegah toen ik via de power unlimited bij budgetgaming uit ben gekomen. Toch een mooie prestatie als je kijkt hoe ver de site en community het hebben geschopt, zoals drake het poetisch verwoordt 'started from the bottom now we are here'.

Ik zou budgy een mooi pennensetje geven, 2017 is weer een mooi jaar om de site een nieuwe lik verf en een ander uiterlijk te geven. Budgy is niet voor niets van de basisschool af en een stapje hoger gegaan. En zoals met elk rebelerend biggetje van die leeftijd wil hij het altijd anders dan vroeger, hij is namelijk geen klein biggetje meer maar een flinke big die nu meer wil. Met een mooi pennesetje in alle kleuren is hij helemaal klaar om een metamorfose te ondergaan.

Ik zou graag Horizon voor de ps4 krijgen, als ik de nintendo niet zou winnen
avatar van Qurid
Qurid ( 187 ) 30-12-2016 23:23
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy als eerste wat centjes geven, hij is niet voor niks een spaarvarkentje Daarnaast wat pennen, potloden, schriften en natuurlijk een Nintendo Switch zodat hij lekker stiekem tijdens de les (en in de pauze) kan gamen!

Ik zou graag The Last Guardian voor de PS4 willen winnen
avatar van Schnitzel
Schnitzel ( 87 ) 30-12-2016 23:23
Wat is mooier dan investeren in de toekomst? Dit twaalfjarige spaarvarkentje krijgt dan ook een abonnement op de playbig van me. Als hij wat ouder is kan hij genieten van sexy speklapjes en kittige karbonaadjes. Interviews met Edwin de knor van Zuydezwijn, recepten met sauzen van knor, tests waar je de beste modderbaden kan nemen en culturele stukken over big ben.

Voor mijzelf kies ik de game horizon zero Dawn. Wat is nu gaver dan een topgame van Nederlandse bodem?
avatar van Kingmick96
Kingmick96 ( 106 ) 30-12-2016 23:25
Gefeliciteerd Budgy!

Bedankt voor al het geld wat ik heb bespaard door een kijkje te nemen op de site.

Ik zou het varkentje een lekker groentediner geven want dat vind een varken heerlijk.

Als Ik de gelukkige zal zijn zou ik graag Battlefield 1 winnen.

avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 30-12-2016 23:27
Dag te laat, maar gefeliciteerd!

Ik zou zorgen dat Budgy een gastrol krijgt in Toy Story 4 voor een scene met zijn idool Hamm, waarbij ze stiekem ook wat sluikreclame maken voor deze site.

Als ik een game zou winnen zou ik kiezen voor Horizon Zero Dawn.
avatar van Conker64ever
Conker64ever ( 23 ) 30-12-2016 23:37
Gefeliciteerd

Ik zou graag Ghost Recon: Wildlands voor de Xbox one willen winnen.
Budgy krijgt van mij een spaarvarken.
avatar van Gon
Gon ( 117 ) 30-12-2016 23:50
Ik zou budgy een vrouwelijke spaarvarken geven. Zo heeft hij wat gezelschap en kan hij met het groeiende aanbod van prijs meldingen voor meerdere games tegelijk gaan sparen!

Mocht ik in aanmerking komen voor een game, dan zou ik heel graag Horizon: Zero Dawn willen ontvangen!
avatar van ChrisFieman
ChrisFieman ( 361 ) 30-12-2016 23:55
Gefeliciteerd Budgy!

Ik zou hem een exemplaar Pokémon Sun geven zodat hij die met mij kan spelen als ik Pokémon Moon win
avatar van Venaven
Venaven ( 14 ) 30-12-2016 23:55
Alsnog gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een jaarabonnement op een gamesblad cadeau doen aangezien ik rond die leeftijd er toen ook veel plezier aan heb beleefd.

Als game zou ik graag Titanfall 2 voor de ps4 willen.
avatar van Roxnana
Roxnana ( 3 ) 30-12-2016 23:57
Hoi! Gefeliciteerd Budgy! Ben heel blij dat je nog veel langer mag voortbestaan en hoop dat ik mijn kinderen en kleinkinderen kan gaan doorverwijzen naar jou en je supervoorziening!
Budgy, ik zou jou graag de gelegenheid willen kunnen geven om je eigen spel te ontwerpen, dus kies ik voor een cadeau die een beetje langetermijn is Dat is een vervolgopleiding in de gameindustrie, waar jij je eigen creativiteit in kwijt kan en die op budgetgaming kan aanbieden!

Dus Budgy, een keiharde spaarvarken die niet stuk te krijgen is, van harte en dank voor al je jaren tot nu toe, en bij voorbaat de komende <3

Mocht ie mijn cadeau in de top 3 zien, je weet waar mn wishlist staat, je bent immers de bewaarder van deze fantastische site!

Nogmaals bedankt en supertoffe actie!
avatar van Knagieknagger
Knagieknagger ( 184 ) 30-12-2016 23:58
Ten eerste: van harte gefeliciteerd natuurlijk, een zeer mooie prestatie 12 jaar.

Ik zou Budgy een game school agenda geven met allerlei leuke feitjes over games er in.

Als game zou ik Titanfall 2 voor PC willen winnen.
avatar van Soulonsoul
Soulonsoul ( 415   35) 30-12-2016 23:58
de 2 games waar ik heel erg naar uitkijk is Red Dead Redemption 2 en The Last of Us 2!

kado: een playboy van je coole oom, moet kunnen als je 12 wordt!
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 31-12-2016 01:57
hmm kijkend naar m'n "jeugd" en naar de techniek van nu. Een iPad Pro 12 inch of Surface Pro. Kan je prima de hele dag je schoolwerk op doen (en natuurlijk andere dingen )

Voor mij maar 1 game echt op m'n lijst en dat is Civ VI Deluxe Edition!

Congrats to Budgy!

Edit:
O ja For Honor ook nog! Maar even toegevoegd.
avatar van TwinRanger
TwinRanger ( 112 ) 31-12-2016 02:31
Gefeliciteerd Budgy! Ik zou je een abbonoment geven op een game magazine. Erg tof en zeker op die leeftijd zul je er erg plezier van hebben. De game die op mijn wishlist staat is de nieuwe Kingdom Hearts 2.8! Sorry voor late tijd, komt door werkomstandigheden. Succes iedereen!
avatar van Pipo01
Pipo01 ( 75 ) 31-12-2016 09:32
Van harte gefeliciteerd! Mijn cadeau zou een modderbad zijn, want elke varken vindt dat geweldig

En mijn gewenste game: strarcraft battlechest 2.0 (nooit gespeeld terwijl ik starcraft 1 helemaal suf heb gespeeld!)
avatar van The Gamer
The Gamer ( 37 ) 31-12-2016 09:46
Gefeliciteerd met het succes van de website. Mijn cadeau aan Budgy zou een fiets zijn, zodat hij naar de middelbare kan fietsen.

Als game zou ik graag de Bayonetta bundel voor de Wii U willen, als dat wordt gezien als valsspelen, dan graag alleen Bayonetta 2.
avatar van Patrickpatrick
Patrickpatrick ( 323   1) 31-12-2016 10:19
Gefeliciteerd Budgy!
Ik zou een internetabonnement geven aan Budgy, zodat hij overal op de site kan kijken/deze aanpassen!
Als ik win zou ik graag Pokemon Sun willen ontvangen, zodat ik deze eindelijk ook kan spelen!
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 31-12-2016 10:31
Gefeliciteerd!

Ik zou Budgy een lekkere zelfgemaakte appelbeignet en oliebol geven, dan kan hij lekker volgevreten nog meer budgetdeals vinden in 2017

Ik doe graag mee voor de game F1 2016, sinds dit jaar ben ik fan en ik zou zelf graag ook wat rondjes over het circuit willen scheuren
avatar van Thien
Thien ( 81 ) 31-12-2016 11:00
Dishonored 2 of Wildlands

Ik zou Budgy een flinke hamer geven om de spaarpot te breken
avatar van JJNL77
JJNL77 ( 45 ) 31-12-2016 11:45
De hololens !!

En Dead Rising 4 ^ moet ook iedereen spelen
avatar van Montrosethe
Montrosethe ( 273 ) 31-12-2016 11:52
Happy new year alvast.

Tales of Zestiria (PS3) !!!! Die heb ik gewoon nog steeds niet.

Budgy zou ik 20 kipnuggets van de mcdonalds geven haha
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 905 ) 31-12-2016 12:06
Ik zou budgy een dikke snuit geven, voor alle goede deals die hij op budgetgaming heeft verzorgd!

Zelf zou ik graag de king of fighters steelbook voor ps4 ontvangen!
avatar van Userverwijderd81
Userverwijderd81 ( 0 ) 31-12-2016 12:31
Van harte gefeliciteerd Budgetgaming!

1. Ik zou graag Horizon Zero Dawn willen winnen of Southpark Fractured But whole voor de PS4, maar de Nintendo Switch is ook goed hoor ;-)

2. Wat zou ik Budgetgaming geven? Een smartphone. Op deze manier kan Budgy up to date blijven met alle nieuwtjes op gamegebied en in zijn pauzes alle roddels, nieuwtjes en prijstips bijwerken op de site. Tevens kan hij/zij dan via social media de volgers voorzien van belangrijke informatie omtrent alles gaming en behoudt hij zo op deze manier ook zijn sociale contacten op school.

Een Budgetgaming groepsapp bijv, waarbij de laatste prijsreacties worden gepost naar alle vrienden lijkt mij ideaal!.

Ga zo door Budgetgaming! Op naar de volgende jubileum!
avatar van MeneerLogica
MeneerLogica ( 31 ) 31-12-2016 13:18
Ik zou heel graag Watch Dogs 2 willen!

Verder zou ik voor budgy een gleufverwarmer halen in deze koude tijd. Lijkt me erg tochten anders!
avatar van Johandy
Johandy ( 3849   6) 31-12-2016 13:33
Loopt de prijsvraag nog door? Die was gisteren, vrijdag, toch afgelopen?

avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 31-12-2016 13:55
Quote:
Loopt de prijsvraag nog door? Die was gisteren, vrijdag, toch afgelopen?

De prijsvraag is afgelopen, maar zoals gewoonlijk bij alle prijsvragen op deze site zijn er mensen die een beetje moeite hebben met lezen.
avatar van Jakkie
Jakkie ( 143 ) 31-12-2016 14:22
Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd toch snel!
Ik zal een Nintendo Classic Mini kado doen, dan kan je kennismaken met de games waar het allemaal begon voor mij!

Verder staat Rise of the Tomb Raider op mijn verlanglijstje
avatar van Damian
Damian ( 95 ) 31-12-2016 15:20
Gefeliciteerd, budgetgaming crew! Sinds ik de site tegen ben gekomen, ben ik in ieder geval een trouwe bezoeker. De verlanglijstfunctionaliteit heb ik onlangs pas echt ontdekt, maar zeker de moeite waard om in te zetten! (Overigens wel jammer dat korte acties hierin niet worden meegenomen wanneer die als commentaar/prijsreactie zijn toegevoegd bij een game... weet niet of dat uberhaupt mogelijk is?)

Een van de games op mijn wishlist is The Last Guardian. Wil ik zeker nog een keer op de kop slaan, en wat hulp van budgy is daarbij natuurlijk nooit weg. Een cadeautje voor budgy het feestvarken? Een teller die bijhoudt hoeveel hij mensen wel niet heeft geholpen om te besparen! Al die overgebleven spaarcentjes zijn toch maar eens fijn, of niet!
avatar van Kingsoldier
Kingsoldier ( 1208   1) 31-12-2016 16:11
Gefeliciteerd Budgy nog vele gezonde jaren toegewenst!

Ik zou civilization VI wel voor €30 willen scoren

Als cadeau voor budgy zou ik chocolademunten geven (tis tenslotte een spaarvarken ).
En als spel FIFA 17 (moet ook beetje rekening houden dat Budgy maar 12 jaar is ).
avatar van Ghettosteyl
Ghettosteyl ( 703   1) 31-12-2016 16:21
Gefeliciteerd!

Ik zou Final Fantasy 15 voor de PS4 wel willen hebben

Ik zou Budgy als kado een 'toffe' Eastpack tas geven die iedereen had toen ik naar de middelbare school ging.
avatar van FreDjecoll
FreDjecoll ( 993 ) 31-12-2016 16:23
Gefeliciteerd Budgy!!

Ik zou op budgetgaming.nl zoeken naar de winkel die de Nintendo Switch voor de laagste prijs verkoopt, om het je vervolgens cadeau te geven. Daarmee kun je op de middelbare school het coolste biggetje worden van de klas!
avatar van Tomhondje
Tomhondje ( 25 ) 31-12-2016 18:34
Gefeliciteerd Budgy en iedereen bij Budgetgaming.nl

Ik zou budgy een Power Unlimited agenda geven waarin hij al zijn huiswerk inleverdata, presentaties en dates in kan zetten.

De game die ik zou willen ontvangen als ik win is de Legacy Edition van Infinite Warfare. Puur omdat ik modern warfare nog nooit gespeeld heb en dit graag zou willen doen, maar helaas de remastered versie niet los verkrijgbaar is en de purchase helaas pindakaas gelocked zit achter een aankoop van het nieuwe spel.
avatar van MasterSS
MasterSS ( 3112   4) 31-12-2016 20:10
Ik zou Budgy een IPhone 7 met internetbundel geven, zodat hij budgetgaming in de gaten kan houden voor alle nieuwtjes en reacties. En heeft ie ook nog eens een snelle telefoon!

Gravity Rush 2 staat op mijn wenslijstje
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 31-12-2016 22:03
Een mooie digital camera, mooi voor z'n foto's op social media met z'n nieuwe vrienden, het maken van foto's van aanbiedingen in fysieke winkels. Maar dit kan ook met een telefoon zou je denken, maar de camera is voor ze hobby, na de middelbare school kan hij door als professioneel fotograaf

Als spel ga ik graag voor Agents of Mayhem
avatar van ChaosKiller
ChaosKiller ( 104 ) 31-12-2016 22:05
Mafia III Collectors Edition

Een spaarvarken geef je natuurlijk muntgeld, het buikje moet natuurlijk vol.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 01-01-2017 01:51
Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 12 jarig bestaan van budgetgaming. Vind het een enorm handige site met een fantastische community die ik met plezier elke dag even bekijk voor de laatste deals en nieuwtjes.

Ik zou budgy een school survival guide geven, zodat hij weet hoe hij het beste door zijn schooltijd heen kan komen

De game waar ik voor zou gaan is Battlefield 1 voor de Xbox one.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 01-01-2017 03:21
Ik zou gewoon een lekkere kaastaart bakken voor budgy. Lekker budget, maar toch ideaal.

Ik zou uncharted a thief's end kiezen voor de ps4
avatar van MushMeiZeR
MushMeiZeR ( 197 ) 01-01-2017 03:30
Ik zou Budgie een vrijkaartje geven voor Kerst 2017,zodat ie niet geslacht hoeft te worden voor ons vermaak.

Dead Rising 4 is the game die ik als eerste in 2017 zou willen krijgen
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 01-01-2017 04:44
24 te late reacties om mee te doen! Een nieuw record!
avatar van Robbieman213
Robbieman213 ( 32   2) 01-01-2017 12:18
Gefeliciteerd Budgie!

Voor jouw 12e verjaardag geef ik een spaarvarken cadeau. Nu heb je alvast een nieuwe vriend voor het nieuwe schooljaar. En waar het om draait nu heb je gelijk een vriend waarmee je kan gamen, thuis of online.

En aangezien jullie beide een spaarvarken zijn kunnen jullie extra geld sparen om de Nintendo Switch te kunnen kopen later dit jaar.

De nieuwe console van Nintendo kunnen jullie ook meenemen als jullie bij elkaar op bezoek gaan, of naar school voor in de pauze's.


...Mocht ik in de prijzen vallen...

Horizon Zero Dawn (ps4)
avatar van Userverwijderd79
Userverwijderd79 ( 2732   1) 01-01-2017 12:19
Nou jongens opzouten nou, de prijsvraag is al twee dagen afgelopen
avatar van Kroon
Kroon ( 878 ) 01-01-2017 14:15
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuut compleet gemist, deze prijsvraag. Ach ja, alsnog gefeliciteerd!
avatar van Joranflamman
Joranflamman ( 135   1) 02-01-2017 14:07
kak
avatar van Phaross
Phaross ( 2728   44) 05-01-2017 09:36
De ouders en natuurlijk zou ik de nieuwe curved Acer Predator X22 laptop met curved scherm en twee GTX 1080 GPUS voor hem kopen, zodat hij niet voor schut hoeft te staan met zo'n zooiding van de mediamarkt. 😂
avatar van Niels
Niels ( 18338   1) 05-01-2017 09:39
Ja Phaross, ik denk dat je met die inzending wel gaat winnen.