Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Bekendmaking winnaar Hitman Collectors Edition!

Geplaatst op 08-02-2017 15:57
Update Winnaar: Het is tijd om de winnaar bekend te gaan maken van de Hitman collectors Edition! In ieder geval duidelijk is dat heel wat Budgetgamers een Hitman game hebben ervaren. Ook ik heb best wel wat Hitman games gespeeld, alleen merkte ik al gauw dat ik het geduld er niet voor had om echt alles uitgebreid uit te pluizen (Lees: Ik werd altijd al snel opgemerkt en dan brak de hel los). Gelukkig zijn er een stuk behendigere Budgetgamers die wat meer tijd er aan hebben besteed en diverse missies met succes hebben afgerond! De Budgetgamer die binnenkort de Collectors Edition thuis gestuurd gaat krijgen, is geworden:

MissableLink


Van harte gefeliciteerd MissableLink! Je krijgt binnenkort bericht! Heb je niet gewonnen? Dan niet getreurd! Want binnenkort staat alweer een goodievrijdag klaar om te beginnen én we hebben nog een speciale goodieprijsvraag voor julie in petto rondom Horizon Dawn. Dus er komen nog genoeg kansen aan! Tot slot bedanken we nog eenmaal Square Enix voor deze superprijs en bedanken we jullie voor het meedoen.

----

Vorig jaar heeft Square Enix het startschot gegeven voor een werkelijk fantastisch eerste seizoen van de nieuwe Hitman. We werden door het jaar heen verwend met zes enorm uitgebreide missies die op veel manieren succesvol waren af te ronden. De professional optie gaf daar nog een extra dimensie aan door ‘zekerheidjes’ er uit te halen en je nog eens extra uit te dagen. Alleen al een gaatje vinden in de hechte beveiliging binnen sommige opdrachten kon al minstens een uur kosten. Een goede planning is dan ook vereist. Sinds vorige week ligt ook de bundel van seizoen 1 in de winkels, het grote voordeel van deze editie is dat je niet langer soms maanden hoeft te wachten op de volgende uitdaging! Zie voor meer informatie ook hier voor de Steelbook editions.


Maak kans op de exclusieve Hitman Collectors Edition voor Xbox One
De release van de Hitman 1st Season compilatie gaan we met jullie groots vieren door wel een heel mooie Hitman collectable weg te geven. Want wat wil namelijk het feit, we hebben de Hitman (2016) Digital Collectors Edition voor de Xbox One binnen gekregen en mogen die verloten onder jullie.Dit is niet zo maar een collectors edition, want deze kostte voorheen € 120 euro en is nagenoeg nergens meer nieuw te krijgen! In deze editie zit o.a. een maar 25 centimeter groot Agent 47 Chessmaster beeld, een hardcover artbook van 60 pagina’s dik en de pièce de resistance: Een Hitman das inclusief dasspeld! Verder zit er een Season pass bij voor het gehele eerste seizoen. Maar wat moet je er nu precies voor doen om hier kans op te maken en ons jaloers te maken als je deze straks misschien hebt gewonnen? Heel simpel! Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat was jouw eerste ervaring met de Hitman serie en hoe verliep die?

Speel je Hitman regelmatig, dan mag je ook eventueel antwoorden met je meest memorabele missie en waarom juist die je zo goed is bij gebleven. Plaats je antwoord in een reactie hieronder en je maakt direct kans op deze exclusieve editie!

Tot slot
We willen Square Enix bedanken voor het beschikbaar stellen van deze exclusieve prijs speciaal voor julllie als Budgetgamers. Heel tof dat ze de lancering van deze compilatie op zo’n leuke manier met ons willen vieren. Eens kijken wie er naar huis gaat met deze Collectors Edition van Hitman! Overigens hebben we te horen gekregen dat ze er ook een exemplaar bijdoen van de vorige week uitgekomen versie, zodat je alle updates en bonus content direct erbij hebt. De prijsvraag loopt nog tot en met vrijdag 23:59. Daarna gaan we de winnaar selecteren. Tot slot wensen we jullie heel veel succes met de prijsvraag!

Geplaatst op 08-02-2017 15:57
Aantal keer bekeken: 13475

Laatste reacties

avatar van GJ
GJ ( 6101   7) 08-02-2017 15:59
Rol: Forum Moderator
Nu al één van de tofste games die ik dit jaar heb gespeeld. Vergeet zeker niet even de review te checken!
avatar van Swift
Swift ( 12205   15) 08-02-2017 16:07
Supervette prijsvraag, toch niet uit schuldgevoel voor je incomplete xbox deals list van gisteren?
Ik doe niet mee want ik heb hem al, maar wil toch zegge dat dit echt een vette C.e. is, en hopelijk dat er iemand met een xbox one wint....

Yorn edit: I blame Majornelson for that! :-) Prijsvraag is gewoon omdat jullie allemaal heel liev zijn.
avatar van Melonmarie
Melonmarie ( 14 ) 08-02-2017 16:10
Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst een van de films gezien heb voordat ik ooit een hitman game speelde. Het idee van een getrainde "hitman", met zijn iconische look sprak me meteen aan. Een erg leuke franchise!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3217 ) 08-02-2017 16:12
Die statue is zo ontzettend vet! Ik doe mee!

Mijn eerste ervaring met de hitman serie is, erg genoeg, door het spelen van hitman go op de Apple TV tactisch spelletje waar ik hitman leerde kennen. Daarna wat gameplay beelden gezien op youtube, het échte spel dus nog nooit zelf gespeeld. Wie weet, over een tijdje
avatar van Jschut
Jschut ( 67   2) 08-02-2017 16:17
Mijn eerste ervaring was Hitman Absolution. Wat een lekkere game. Vooral de verschillende manieren waarop je een missie kan uitspelen. Deze Hitman staat ook op mijn verlanglijst. En deze versie is helemaal vet!
avatar van Kloes
Kloes ( 7460 ) 08-02-2017 16:17
Nou... niet, want ik heb het nog nooit gespeeld

Daarom natuurlijk wel een mooie uitdaging om hem wel te krijgen en te spelen! Want zeg nou zelf, ik ben een Hit man
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 08-02-2017 16:18
Mijn eerste ervaring was Hitman Absolution. Ik vond Hitman er namelijk altijd uitzien als een suf spel, daarom heb ik het nooit de kans gegeven. Totdat ik eens dacht ''ach, we gaan eens Hitman Absolution spelen'' en eigenlijk verbaasde ik mij erover hoe vet het eigenlijk was. Het gezegde ''don't judge a book by it's cover'' kwam ook meteen in mij op, dit had ik dus al jaren gedaan blijkbaar. En eigenlijk was dat niet zo heel handig, want Hitman is eigenlijk best wel vet Maar het was eerst veel puzzelen en uitzoeken, snapte er niet zoveel van. Maar naarmate ik verder kwam, begon ik het steeds meer en beter te begrijpen. Ik was hooked dus.
avatar van Bojack
Bojack ( 7 ) 08-02-2017 16:26
Mijn eerste ervaring met de Hitman serie is met het eerste spel hitman Codename 47. Ergens in 2001... Wat mij echt is bijgeleven uit die tijd is een missie op een schip en ergens op de grond lagen er Playboy-achtige tijdschriften. Als jonge gezonde knul, in de puberteit probeerde ik zo veel mogelijk detail uit de pixels te fantaseren en bleef ik daar "even hangen" als je begrijpt wat ik bedoel.. Mooie tijden.....
avatar van Jochemb
Jochemb ( 646 ) 08-02-2017 16:29
De eerste Hitman game die ik heb gespeeld is Hitman Absolution. Ik weet dat de game niet compleet representatief is voor de rest van de franchise maar ik vond de game toch behoorlijk tof. Hoewel het meer speelde als Splinter Cell game dan als de rest van de Hitman games was het natuurlijk een hele coole stealth game. Vooral het pulp verhaaltje was erg vermakelijk met als hoogtepunt de bad guy die er uit zag als de steroid hulk versie van Danny Trejo die je in een wrestling gevecht kon afmaken.
avatar van Mrpapercut
Mrpapercut ( 8676 ) 08-02-2017 16:29
Ik doe niet mee want ik heb hem al, dankzij mijn eerste ervaring:
OutsideXbox die op youtube hun geweldige "3 ways to play Hitman" serie hebben. 1 doet alles NL/SA, 1 doet alles zoveel mogelijk met explosies, en 1 doet het volgens het principe "in quiet, out loud". Heb me zo vermaakt met die videos dat ik zonder ooit Hitman gespeeld te hebben, de steelbook in november al had gepreordert.
avatar van Kingmick96
Kingmick96 ( 106 ) 08-02-2017 16:31
Nog niet gespeeld helaas...maar zou het graag willen proberen.
Is wel echt een spel wat mij past
avatar van TwinRanger
TwinRanger ( 112 ) 08-02-2017 16:33
Heel mooi pakket weer Budgetgaming!

Mijn eerste ervaring met de Hitman serie was bij Blood Money. Het gruwelijke moment dat je anderen moet slachten was echt te gek. Ik had niet veel ervaring met Hitman maar kon het voor enkele euros destijds kopen op Steam, nooit spijt gehad en sindsdien meerdere delen gespeeld. Hoop dat dit deel ook weer een vette ervaring gaat worden
avatar van Jerommeke
Jerommeke ( 147 ) 08-02-2017 16:35
Mijn eerste ervaring met de hitman serie was jammer genoeg absolution, want ik het idee van hitman echt top en vond het jammer dat ik niet eerder aan de serie ben begonnen.
avatar van ZeroGeass1
ZeroGeass1 ( 522 ) 08-02-2017 16:38
Was één van de eerste hitmans als ik het mij goed herinner. Was één of ander level in een kermis en je moest daar iemand snipen dacht ik, weet nog dat ik het een heel leuke game vond maar sedert dan jammergenoeg de serie laten liggen. Zou ideaal zijn om er weer mee te beginnen !
avatar van Taha
Taha ( 132 ) 08-02-2017 16:39
Had Hitman 2 Silent Assassin voor de PS2 gekocht zo'n 12 jaar terug. Anathema was zo'n dope missie met veel mogelijkheden dat ik 'm vaak ging replayen
avatar van Tijn80
Tijn80 ( 155   3) 08-02-2017 16:43
Mijn eerste kennismaking was Hitman: Codename 47. Wat mij het meeste is bijgebleven is de moeilijkheidsgraad van het spel. Ik weet niet hoevaak ik opnieuw heb moeten starten omdat ik ontdekt werd. Ik heb veel zitten vloeken van frustratie.
avatar van Raimundus
Raimundus ( 266 ) 08-02-2017 16:44
Vette prijsvraag

Min eerste ervaring was met Hitman Blood Money kon niet genoeg krijgen van dit spel.
Ik wil niet weten hoe vaak ik het Opera level heb gespeeld, nog steeds mijn favoriete level.
avatar van Sephiroth1989
Sephiroth1989 ( 625 ) 08-02-2017 16:44
hitman absolution, de vrijheid in de mississ, geweldig!
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 558 ) 08-02-2017 16:44
Blood Money uiteraard. Waarbij ik toen nog dacht hoe minder getuigen hoe beter je score. En hoe ga je dat dan doen, door er voor te zorgen dat er helemaal geen getuigen meer zijn. Dus een paar uur verder, dan heb je een leeg level en een slechte score
avatar van TurboR-GT
TurboR-GT ( 575 ) 08-02-2017 16:47
Mijn eerste kennismaking met de serie was de allereerste, Hitman: Codename 47. Was vaak flink uitproberen wat nou precies de bedoeling was in de missies, maar eenmaal uitgespeeld een flink gevoel van voldoending.

Ben wel erg benieuwd naar deze!
avatar van NieleBiels
NieleBiels ( 373 ) 08-02-2017 16:47
Mijn eerst ervaring was Hitman absolution. Ondanks de negatieve reacties vond ik het een fantastisch spel. Maar goed, ik had ook niet de oudere games gespeeld.
avatar van Sandinski94
Sandinski94 ( 150 ) 08-02-2017 16:53
Mijn eerste echte Hitman ervaring was pas met Hitman Absolution en dat verliep prima. De eerst speelsessie werd ik wel van alle kanten kapotgeschoten omdat ik de stealth skills nog niet echt onder controle had en probeerde ik tevergeefs in een kast te schuilen. Maar toen ik eenmaal redelijk succesvol stealthy door de levels heenging moest ik toch concluderen dat ik het echt een vette game vond. Dé reden dat ik dit vervolg graag zou willen spelen.
avatar van Malistix
Malistix ( 1421   3) 08-02-2017 16:54
De kale man speelde bij mij al op de pc een grote rol, ik had net een nieuwe graphics card om de game te kunnen spelen en was vrij slecht op het begin met de missies halen zonder gezien te worden, toen ik eindelijk iedereen dood en verstopt had, flats mijn pc uit, rook uit de kast, ja die nieuwe graphics card die had een betere voeding nodig, duurde even tot ik verder kon maar uiteindelijk was het het waard.

Ik heb recentelijk een XBox one aangeschaft en nog niet zoveel games er op en terug keren naar deze wereld lijkt me super leuk, success iedereen!
avatar van Wo1ftuning
Wo1ftuning ( 1 ) 08-02-2017 16:55
Mijn eerste ervaring was met Hitman Bloodmoney. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg om zoveel vrijheid te hebben in een spel. Hele tijd in twijfel staan, van hoe ga ik deze persoon vermoorden. Met een mes, schieten of gooi ik hem van het balkon. Heerlijk die vrijheid! Daarna alleen maar verslingerd geweest aan de spellen.
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 08-02-2017 16:59
De eerste hitman die ik speelde was pas op de ps3. Ik had tot dan toe enkel de film gezien. Ik ben enorm fan van stealth games en heb mij dan ook volledig verloren in deze game en heb toen alle benaderingen van de missies uitgeprobeerd. Deze voor de xbox one heb ik nog niet gespeeld, maar daar kan dus snel verandering in komen.
avatar van Chelsy
Chelsy ( 150 ) 08-02-2017 17:02
Hitman 2: Silent Assassin _O_

Heb de eerste missie zo vaak gedaan op elke manier mogelijk wel volgens mij stealth en full rambo stijl. De eerste keer was ik alleen te slecht in stealth waardoor ik toch iedereen moest neerschieten
avatar van Kensei
Kensei ( 40 ) 08-02-2017 17:07
IT'S WORTH A MURDER.. Dit spel heb ik nog nooit gespeeld.. Zou super ervaring zijn om via dezeen prijsvraag kennis te.maken. Want hij heeft wel zeker mijn buckerlist bereikt..
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 08-02-2017 17:07
Hitman 1 of 2, ik weet het niet precies meer want ik was nog erg jong, maar ik weet wel dat ik het verschrikkelijk moeilijk vond!
Het hele concept van sluipen en sneaken was me nog niet zo bekend dus ik ging vrij vaak dood Ondanks dat vond ik het wel een super toffe sfeer die er neergezet was, en ik heb daarna ook elke nieuwe hitman titel die uit kwam wel gespeeld

Van het nieuwste deel heb ik alleen episode 1 gespeeld, en wou ik binnenkort de season 1 editie kopen om hem door te kunnen spelen, ook houd ik telkens nog wel een oogje in het zeil voor de CE, die statue vindt ik echt super dik namelijk

Heb zelf geen XBone, dus als ik de prijsvraag win ga ik de game zelf nog eens verloten onder de BG' ers hier
avatar van Kingwes13
Kingwes13 ( 84 ) 08-02-2017 17:08
Ik ben ooit begonnen met blood money en toen absolution gespeeld. Deze staat nog steeds op mijn lijstje.

Leuke actie en succes!
avatar van VaKeM
VaKeM ( 205 ) 08-02-2017 17:13
Mijn eerste serieuze ervaring was met Hitman Absolution.
Echt een heerlijke game waar ik helemaal in zat. Naarmate je de gameplay meer onder de knie krijgt zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarom kijk ik ook erg uit naar dit nieuwe deel.
avatar van WaaRLaNDeR
WaaRLaNDeR ( 2295 ) 08-02-2017 17:14
Hitman Absolution vond ik erg tof, ook het vinyl beeldje van Agent 47 prijkt hier in de vitrinekast.
Sowieso heb ik wel een voorkeur gekregen voor stealth games al was het maar omdat de meeste shooters me tegenwoordig gewoon te snel gaan. ( Ik wordt oud ja ).

avatar van Bouncemeister
Bouncemeister ( 500 ) 08-02-2017 17:15
Mijn eerste ervaring met Hitman begint na het winnen van deze prijsvraag!
avatar van Jvalks
Jvalks ( 298 ) 08-02-2017 17:16
Wauw, wat een mooie collectie!! Ik ben ooit begonnen met het spelen van de PC versie, ik heb helaas nog geen kans gehad om de laatste delen te spelen, wie weet nu wel :-)

Ik vind deze serie geweldig, vooral de opera missie in Blood Money staat mij nog goed bij! Veel try on error, maar erg leuk!
avatar van Wulfie_NL
Wulfie_NL ( 107 ) 08-02-2017 17:21
Mijn eerste en zonder twijfel mooiste ervaring met de Hitman Reeks is het deel blood money. Waarbij ik bij een vriend de controller in de hand kreeg en door het huis van een pornomagnaat mocht sluipen en iedereen ombrengen die me in de weg zat. met als perfecte bekroningen wegkomen zonder ooit gezien te zijn..

Sindsdien verslaafd aan de serie en met veel plezier de eerdere en latere delen gespeeld.
Hitman is killing in style
avatar van Martyfarty
Martyfarty ( 11 ) 08-02-2017 17:25
Hitman Absolution was voor mij de eerste keer dat ik met Hitman in aanraking kwam. Ik zal de missie in Chinatown nooit vergeten, met al die mensen op dat plein. Vanaf dat moment ben ik los gegaan met alle verschillende manieren om je targets om te leggen.
avatar van UltraSven
UltraSven ( 629   1) 08-02-2017 17:26
Hitman Absolution heb ik gehaald en direct helemaal uitgespeeld, zeer mooie ervaring. Ik zal deze ook nog ergens oppikken mits ik mazzel heb natuurlijk!
avatar van Mette
Mette ( 111 ) 08-02-2017 17:27
Mijn eerste ervaring met Hitman was met de demo van 2de Hitman. Ik was nog vrij jong en vond het veel te moeilijk. Na wat proberen heb ik de demo afgezet.
Jaren later heb ik mijn eerste Hitman game (Absolution) gespeeld en die vond ik goed (ondanks de slechte commentaren). Al vond ik vooral de "echte" Hitman levels goed. De meer shooter style levels vond ik niet zo interessant.
avatar van CyberRoshi
CyberRoshi ( 22 ) 08-02-2017 17:29
Mijn eerste ervaring met hitman is absolution. Ik vond het geweldig dat je kleding als vermomming kan aandoen en vond het geweldig dat je een moord kon laten lijken op een ongeluk. De 2 meest geweldige scenes waren voor mij bij de aziatische vismarkt achtige plaatst en de level waar je de politie moet ontvluchten waarbij de kunst is niemand te vermoorden. Geweldige game ik ben benieuwd hoe deze is.
avatar van Phaeli
Phaeli ( 2030 ) 08-02-2017 17:31
Ik keek vroeger mee met papa. Ja. Hij wilt deze ook. Gamende bejaarden ftw?
avatar van Themadman
Themadman ( 224   6) 08-02-2017 17:37
Heb er geen ervaring mee maar zou dit graag dankzij deze opdoen.
avatar van Jack-O10
Jack-O10 ( 883 ) 08-02-2017 17:42
Ik vernoordde iemand met een schietstoel, echt hilarisch.
avatar van Videlleke
Videlleke ( 368 ) 08-02-2017 17:51
Nog nooit een Hitman game gespeeld , ziet er vet uit dus zal dan echt de eerste worden
avatar van GeNoMe
GeNoMe ( 498   3) 08-02-2017 17:53
Vermomd als een clown op een kinderfeest een hit plegen. Yup, de Hitman games hebben sindsdien mijn aandacht.
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 08-02-2017 17:57
Bij mij begon het al bij Hitman: Codename 47 (Jep de allereerste), the 47 Main Title song die in het menu speelde zette direct een goede sfeer. Eerste level maakte al direct indruk, stiekem een dak opsluipen. Koffertje openen en je sniper in elkaar zetten. Je legt je doel om, haalt je sniper weer uit elkaar en loopt met je koffertje weer rustig weg. Niet het moeilijkste level maar liet wel duidelijk zien waar het om draait in deze game.
avatar van DeGeksteKaas
DeGeksteKaas ( 5507 ) 08-02-2017 18:01
Nog nooit een Hitman gespeelt. Geef mij die shizzle en ik laat het je weten.
avatar van IWitness NL
IWitness NL ( 495 ) 08-02-2017 18:04
Hitman blood money was m'n eerste ervaring met deze game, kan me nog herinneren dat ik er erg aan moest wennen en de game eerste weer weg heb gelegd. Daarna toch weer terug gekomen en kapot gespeeld. Absolution is wel mijn persoonlijke favoriet! Was wel echt meesterlijk sfeertje!

Succes allemaal, maar Als xbox eigenaar zou ik deze wel echt heel eeg graag willen winnen!!
avatar van Qontroller
Qontroller ( 593   5) 08-02-2017 18:12
Ik doe ook mee. Mijn eerste echte Hitman ervaring was met Hitman 2 Silent Assassin op de Xbox. Ik had daarvoor wel eens een keer Hitman Codename 47 gespeeld bij iemand op de pc maar nooit serieus ermee bezig geweest. Hitman 2 met het eerste level Anathema, dat was de Hitman ervaring. Ik denk dat ik het level in de loop der tijd wel honderden keren gespeeld heb, op alle mogelijke manieren en met allerlei verschillende wapens. Die vrijheid om je eigen plan te trekken als hitman heeft me bij de ballen gegrepen en niet meer losgelaten. Alle Hitman games zijn dan ook in huis gekomen na Hitman 2.

Ik heb bijna alle episodes al gedownload van deze game maar doe nog graag mee voor deze speciale editie
avatar van Coachman1978
Coachman1978 ( 591 ) 08-02-2017 18:13
Helaas nog geen ervaring met de serie, maar dat kan snel veranderen
avatar van Rusteloze
Rusteloze ( 39 ) 08-02-2017 18:14
Hitman absolution was mijn eerste en laatste Hitman, maar man man man, wat heb ik genoten van die game! Het spel werd niet overal even goed ontvangen, maar aangezien ik eerdere delen niet gespeeld had was er voor mij geen vergelijkingsmateriaal. Ik heb de episodes van deze Hitman niet gekocht omdat ik het spel niet op die manier wil spelen. Als ik eraan begin, wil ik het ook afmaken. Ik speel de games van Telltale ook altijd pas als het seizoen compleet is. Ik hoop Hitman te winnen maar als het niet zo mag zijn...schaf ik het eerste seizoen zelf natuurlijk aan. Zeker na alle sterke reviews die het spel al heeft gekregen.
avatar van Noes
Noes ( 117 ) 08-02-2017 18:15
Nog nooit gespeeld maar man wat lonk ik naar dit spel. Al veel filmpjes van gekeken op YouTube, onder andere van oxbox.
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 08-02-2017 18:16
Vroeger wel ervaringen gehad. Weetniet precies meer welke het was. Je begon op een hoog gebouw en je moest een of andere chinees doodschieten volgens mij. Ubervet, alleen was ik toen te jong om het stealth te spelen. Nu hitman go, doet me denken aan schaken, erg fijn spelletje. Heb daarnaast de CE al maar het beeldje is zo bruut dat ik er ook wel een op mn nachtkastje wil! De statue is echt baas.
avatar van Diederick96
Diederick96 ( 39 ) 08-02-2017 18:23
Hitman absolution was mijn eerste hitman ervaring maar zeker niet de laaste. Je kon in een missie talloze keren spelen om alle mogelijke manieren te ontdekken om je target om te leggen en dat was prachtig. Kijk uit naar het spelen van de nieuwe game.
avatar van Rdjnl
Rdjnl ( 80 ) 08-02-2017 18:25
Hopen. Deze had ik altijd nog gewild, maar het is er niet van gekomen.

Hitman voor het eerst gespeel op de playstation 2. Af en toe een hoofdstukje. Absolution helemaal uitgespeeld op de ps3. Hierbij vergeleken is de besturing van de oudere games vrij houterig. Het verbindende verhaal was hier ook sterker. Nog steeds genoeg verschillende creatieve opties om je doelwit naar zijn einde te helpen, en zo moeilijk te maken als je zelf wilt, eventueel nog via de contracts modus.
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 181 ) 08-02-2017 18:27
Weer toffe actie! Heb zelf alleen ervaring met de mobiele game. Heb me daar erg goed vermaakt, en zou deze ook wel willen spelen! Heb alleen geen Xbox, dus laat 'm aan me voorbij gaan.
avatar van Niels
Niels ( 18312   1) 08-02-2017 18:27
De eerste game. Ik wist niet waar ik heen moest in de tweede of derde missie en werd random herkend en genadeloos afgemaakt.
avatar van Skinniej
Skinniej ( 117 ) 08-02-2017 18:28
Hitman 2.
De vele opties waren grandioos om te ervaren. Proberen alles zo sneaky mogelijk te doen was geniaal maar eveneens was de optie om te improviseren (zowel met geweld of op slinkse wijze) was erg welkom.

Het maakte me in een klap een grote fan van de serie.
avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 757 ) 08-02-2017 18:28
Hitman absolution, eerste missie wilde ik goed stealth doen. Liep uit op een shootout door een foutje. Daarna toch maar wat voorzichtiger gespeeld
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 08-02-2017 18:32
Mijn eerste ervaring met de Hitman serie staat me nog erg goed bij. Het was de demo van Hitman Blood Money, die ik bijna dagelijks speelde. Ik was nog te jong om het spel zelf te kopen en me ouders gingen dat ook zeker (nog) niet voor me doen.

Je speelde in de demo op een circus. Om hier binnen te komen greep je een bewaker en knalde met zijn hoofd het hek open. Vanaf dat moment was ik gelijk verkocht.
avatar van Coen
Coen ( 1479   14) 08-02-2017 18:36
Mijn eerste ervaring met Hitman was in Hitman Blood Money. Steeds de missies opnieuw proberen om je doelwit op zoveel mogelijk manieren om te leggen. Daarna heb ik Hitman Absolution nog gespeeld, maar deze viel helaas nogal tegen.. Aan de reviews te lezen is Hitman met deze game weer terug!
avatar van Hercule
Hercule ( 6323   4) 08-02-2017 18:37
Mijn eerste ervaring met Hitman waren de Easy Allies die er over praten. Voorheen was ik niet zo geïnteresseerd in de reeks, zeker toen ik hoorde dat hij episodic ging.

Na alle lof die deze game gekregen heeft ben ik daarentegen erg benieuwd geworden.
avatar van TwoCents
TwoCents ( 226 ) 08-02-2017 18:44
Hitman Absolution was mijn eerste ervaring met deze game-serie. Ik weet het... beetje laat eraan begonnen. Maar heb deze game helemaal plat gespeeld. Zeer goed bevallen, zou best de meest recente Hitman wil uittesten op m'n XB1... *hint* *hint*
avatar van Faalman
Faalman ( 89 ) 08-02-2017 18:48
Ik heb nog geen echte ervaring met hitman, het lijkt me echter wel een heel vette game!
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2395   1) 08-02-2017 18:50
Mijn eerste ervaring is dat ik de collectie gratis had gedownload op mijn ps4 met ps plus...Helaas nooit aan toe gekomen :p
avatar van UserVerwijderd
UserVerwijderd ( 8270 ) 08-02-2017 18:54
Geen ervaring met de serie, maar hoor goede geluiden over deze game dus zou het graag willen uitproberen
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 08-02-2017 18:57
Absolution was mijn beste ervaring want de eerdere delen vond ik altijd moeilijk on te spelen. Maar die was vermakelijk en heb erg genoten.
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 08-02-2017 18:59
Heb nog nooit een Hitman game gespeeld. Omdat ik daar vroeger helaas te jong voor was en het niet mocht spelen van mijn ouders. Wel enorm veel goede verhalen over gehoord, en na het lezen van de review hier op budgetgaming zelf ook helemaal enhousiast over deze game! De CE zou helemaal vet zijn om te winnen!
avatar van Darynn
Darynn ( 398 ) 08-02-2017 19:02
Mijn eerste ervaring was met Hitman 2. Ik heb geen geduld en vroeger al helemaal niet. Ik heb ieder level dan ook vaak opnieuw moeten doen.
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 08-02-2017 19:06
Mijn eerste ervaring met de Hitman series was Hitman 2: Silent Assassin voor de PC. Deze eerste ervaring was een niet al te beste, aangezien ik toen nogal moeite had met de controls/Engels. Hoewel dat toen natuurlijk volledig aan mijzelf te verwijten viel.

Inmiddels heb ik ook alle verschenen Hitman games op GOG gekocht. Ik wil de eerdere PC releases toch eerst opnieuw eens een kans geven binnenkort voor ik begin aan de recentere Hitman games.
avatar van Don Zuen
Don Zuen ( 30 ) 08-02-2017 19:23
Ooit een hitman game gespeeld jaren geleden weet niet welke was niet veel goeds sinds dien geen hitman meer aangeraakt maar deze moet ik wel proberen lijkt me een must have succes!
avatar van DutchDemons
DutchDemons ( 269 ) 08-02-2017 19:27
Eerste ervaring was met deel 1 op de PC. weet nog goed hoe gruwelijk lastig ik het vond, met name een stukje is me bij gebleven:

Ik moest een bom plaatsen in een limo, de bestuurder ging een steegje in, wegens hoge nood. Terwijl hij rustig stond te wateren, sloop ik naar hem toe, ik voelde de spanning in mijn lijf. Zou hij zich omdraaien, ziet iemand me? Hoe kom ik weg als ik word gezien? Al aarzelend pakte ik mijn wurgkoord, kwam nog een stapje dichterbij en *waps* ... gewurgd! Vol trots zijn kleding jatten en aantrekken, rustig de limo instappen en de bom plaatsen. Wow!

Meesterlijke franchise, die gelukkig nog steeds awesome is!
avatar van MissableLink
MissableLink ( 532   2) 08-02-2017 19:42
Hitman 2 HD (PS3) was mijn eerste ervaring. Echt totaal niet spectaculair. De eerste paar missies zat ik heel geduldig alles te proberen, levels te verkennen en patronen te leren. Uiteindelijk heb ik niet één missie gehaald door mijn vaardigheden. Het gebeurde altijd zo dat ik toevallig bij de target kwam en die kon neerblaffen. Frustreert mij nog steeds hoe voorbereiding van een half uur minder effectief was dan vijf minuten rondkloten.
Hitman 2 dwingde jou als speler om de regels van het spel te leren kenen, maar de AI was daarvoor te onvoorspelbaar.

Het was Blood Money die echt mijn hart stal, ken echt nog zoveel missies en momenten uit mijn hoofd. Hoe je bijvoorbeeld een doelwit kan uitschakelen door de jacuzzi van onderen kapot te schieten, of hoe je in een boomhutje iedereen in een heel level kan neerhalen.

Eigenlijk ben ik blij dat ik Hitman 2 en Hitman: Contracts heb moeten uitstaan voordat ik bij Blood Money kwam. Nu ging ik het spel in met verwachtingen op nul en het vertrouwen dat ik deze niet leuk ging vinden (maar hé, het zat in de HD collectie en andere games had ik nog geen zin in). Echt een tof spel, en Hitman (2017) schijnt meer van hetzelfde te zijn.
avatar van ATM7
ATM7 ( 3394   1) 08-02-2017 19:43
Ik heb geen xbox dus ga ook niet mee doen.

Wens wel iedereen succes!
avatar van Bloodyvampie
Bloodyvampie ( 1647 ) 08-02-2017 19:44
Jongens wat een gave prijs weer! Heb deze mooie editie tegelijk met Swift gekocht bij de allerlaatste 2+1 actie bij de Mediamarkt. Mocht deze reactie toevallig getrokken worden mag er direct een volgende winnaar gekozen worden
avatar van INFIRNUS
INFIRNUS ( 327 ) 08-02-2017 20:09
Mijn eerste ervaring met Hitman was de Hitman : Absolution game.
Herinner me nog de laatste missie dat je de badguy op het dak van een wolkenkrabber moest afmaken
Overigens wel de 1000gs voor deze game gehaald
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 08-02-2017 20:10
Hitman Absolution was niet mijn eerste ervaring met Hitman, maar wel de beste. De verschillende manieren die je had om je vijanden te killen was voor mij echt een toffe ervaring. Hierdoor bleef ik de missions opnieuw spelen.
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 08-02-2017 20:16
Mijn eerste was Hitman GO. Ik denk mijn meest gespeelde mobile game ooit. Even daarna was Hitman Absolution gratis met games with gold. Niet helemaal uitgespeeld, maar wel erg mee vermaakt. Kwam een beetje door Dragon Age inquisition die even daarna uitkwam, lag niet persee aan de game. Ben erg benieuwd naar deze collectors edition.
avatar van Reptile
Reptile ( 2451   6) 08-02-2017 20:21
Mijn eerste positieve ervaring was met Hitman Blood Money voor de Xbox 360. Wat een geweldige game was dat. Ik ben een stealth liefhebber en vond het geweldig om zelf uit te zoeken om een missie te halen met de perfecte rating. Soms duurde het uren voordat het me lukte met proberen en denken. Echt een geweldige game en vooral om een target te doden die op een ongeluk moest lijken of vergiftigen. Vervolgens de missie eindigen met je originele costume en wapens mee te nemen zonder op te vallen. Buiten de target ook geen mensen doden, maar een slaap prik mocht wel (2,3 of 4 per missie) en lichamen verstoppen. Was vaak ook een uitdaging om ergens onopvallend te komen.
Helaas was de opvolger (Absolution) meer acktie gericht, maar had wel een zeer vette en brute story.
avatar van C_H_T
C_H_T ( 876   8) 08-02-2017 20:23
Helaas nog geen kans gekregen om Hitman te spelen, maar lijkt me een prima spel. Zeker omdat John Wick 2 eraan komt!
avatar van Maurin31
Maurin31 ( 121 ) 08-02-2017 20:28
Mijn eerste Hitman was "Hitman: Contracts". Vooral de missie als je naar een hotel gaat is mij goed bijgebleven. Een deel van het hotel is afgesloten i.v.m. een moord. Als je hier naar toe gaat kan je de geest zien van de vermoorde persoon. Gezien ik toen nog best jong was, vond ik dit best wel een eng stuk . De beste Hitman is naar mijn mening Blood Money. Vooral het feit dat je je wapens kan upgraden na elke missie vind ik een super vette optie. Als je deze dan ook nog niet gespeeld hebt, is dit zeker een aanrader!
avatar van Svencp
Svencp ( 156   2) 08-02-2017 20:35
Mijn eerste ervaring was met Hitman: Sniper op Android. Wachten op het juiste moment om mijn targets uit te schakelen! Ik was verkocht. Het genot om in stilte iemand uit te schakelen en daarna te verdwijnen zonder dat iemand het heeft gemerkt, gaf best een kik.

Dus hoe tof zou het zijn om die ervaring te krijgen op de Xbox One in een geweldige omgeving zoals Parijs bijvoorbeeld?!
avatar van UserVerwijderd107
UserVerwijderd107 ( 148 ) 08-02-2017 20:36
Hitman op de PC vond ik geweldig vorig jaar. Dat er zoveel levels zijn met zoveel NPC's. Nog nooit de levels zo vaak opnieuw gespeeld als bij Hitman.
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 08-02-2017 20:36
gratis xbox 360 download... en mijn ervaring was slecht 8D ging constant dood!
avatar van -marco-
-marco- ( 1285   3) 08-02-2017 20:40
Invitation to a party in Hitman 2. Toendertijd een awsom omgeving in een groot mansion. Man man wat was dat smullen! Ongezien proberen je hit te realiseren, keer op keer opnieuw.
avatar van Shadow warriors
Shadow warriors ( 9685 ) 08-02-2017 20:43
Hitman 2
avatar van Valuna
Valuna ( 288 ) 08-02-2017 20:43
Ik heb mij nog nooit in Hitman verdiept, ook al ken ik het al zo lang. Misschien eens tijd om dit deel te spelen aangezien het een leuke editie is en het spel best goed zou moeten zijn.
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1326 ) 08-02-2017 20:44
Speelden bij een vriend mogelijk een missie daardoor. Heb uiteindelijk iedereen om gelegd om niet gezien te worden lol
avatar van Angel89
Angel89 ( 437   4) 08-02-2017 20:55
Coole actie

Mijn eerste ervaring was slecht was hitman 1 en ik snapte het niet sluipe enzo ik was gewend om gewoon te knallen ofzo. Maar was toen ook 10.
Heb hem jaren later gespeeld op ps3 en toen snapten ik deze toffe reeks
avatar van Coenstegeman
Coenstegeman ( 198 ) 08-02-2017 20:58
De eerste keer was volgens mij de eerste of tweede game in de serie. Samen met een maat speelden we het als een third person shooter en daarom kreeg de game al gauw het predikaat 'kutspel' toebedeeld. Oh, wat waren we nog jong...
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29519   288) 08-02-2017 21:00
In Hitman 2: Silent Assassin keert Agent 47 terug naar zijn leven als Hitman. Een goede vriend is ontvoerd en jij pakt de missie aan om hem te bevrijden. Groot probleem: hij zit vast op het landgoed van de Italiaanse maffia.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om binnen de muren van het landgoed te komen. Zo kun je een bewaker vermoorden en zijn uniform stelen. Maar ook kun je je als werknemer verkleden en zo naar binnen komen, of wat dacht je van de postbode die langskomt? Let alleen wel op, want je zal gecontroleerd worden op wapens, dus smokkel die los naar binnen!

De maffiabaas leg je vervolgens om zodat je zijn sleutels kunt stelen en je vriend bevrijden. Ontsnappen kan per voet, maar er staat ook een auto klaar om iets sneller te zijn.

Anathema is de eerste echte missie uit Hitman 2 en daarom kent deze voor velen een goede plaats in hun herinneringen.
avatar van Bombaron
Bombaron ( 282 ) 08-02-2017 21:07
Hitman bloodmoney en verder dan de 5e missie kwam ik niet haha was erg slecht
avatar van Dpsubzero
Dpsubzero ( 66 ) 08-02-2017 21:17
Mijn eerste hitman was hitman absolution. De eerste keer dat ik zo'n spel speelde waarin je talloze manieren had om je targets kapot te maken. Vaak deed ik de missies opnieuw om de verschillende kills te proberen.
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5341   20) 08-02-2017 21:25
Eerste versie was denk ik een demo van Hitman 2 wat ik op zich wel leuk vond, maar misschien ook een beetje clunky, en heb de complete game nooit gespeeld.

Echte eerste Hitman ervaring was denk ik Absolution op PS3, toen ik in Hong Kong woonde. Vond het wel een leuke game, maar nooit uitgespeeld, en toen ik terug in NL was ook eigenlijk niet meer aangeraakt. Ik weet wel dat er veel kritiek op was van de fans, maar zoals ik al aangaf, ik vond het wel aardig. Niet zo goed als Splinter Cell Blacklist, wat ik waarschijnlijk de beste stealthgame van last-gen vond (samen met Mark of the Ninja).

Nieuwe game staat ook zeker op het verlanglijstje, maar waarschijnlijk pas zodra ie in de budgetbak ligt voor 20 euro ofzo?
avatar van FransHunter
FransHunter ( 304 ) 08-02-2017 21:32
De prachtige missie in en rondom de villa, wat deed ik daar lang over, maar wel gehaald!
avatar van Greenfieldje
Greenfieldje ( 1 ) 08-02-2017 22:13
Mijn allereerste ervaring met Hitman, was de demo van Hitman : Codename 47 op de pc.

In de demo vond er in een restaurant, in China Town een ontmoeting plaats tussen een leider van de Chinese Triade en een hoge politie officier.
Als ik het mij goed herinner, was het de opdracht om beide personen om te leggen.

Je kon via een regenpijp naar een wc-raampje klimmen op een hogere gelegen verdieping. Via dat wc-raampje kon je dan naar binnen toe. In de wc kon je dan je Silverballers droppen. Vervolgens via dezelfde weg weer naar beneden en als een gek naar de rand van de map rennen want, daar spawnde de leider van de Chinese Triade.

De leider van de Chinese Triade legde je om met je wurgkoord, zijn lichaam dumpte je in het riool en zijn kleding trok je aan.
Met je nieuwe outfit ging je naar de ingang van het restaurant. Bij de ingang werd je gefouilleerd maar, dat maakte niet uit want, je had je Silverballers immers al sneaky op de wc achtergelaten.

Met een smoesje ging je dan naar de wc terug om je Silverballers op te halen. Eenmaal terug in het restaurant pompte je de politie officier vol lood en rende je zo snel mogelijk naar de exit van de map.
Je kon er ook voor kiezen om met iedereen de confrontatie aan te gaan maar dan kreeg je een minder goede eindscore.

Sinds die demo heb ik alle delen uitgespeeld, de eerste delen op pc en laatste delen op Xbox en Xbox 360.
avatar van Musta
Musta ( 296 ) 08-02-2017 22:26
Pff dit is heel lang geleden, was een pack die ik bij de dixons had gekocht destijds voor een tientje met hitman codename 47, wat irriteerde ik me destijds aan de games, Waren te moeilijk voor me en gooide een cd ervan kapot :/ Later alsnog weer gekocht, gewoon omdat het hitman is :p
avatar van Catyrion
Catyrion ( 185 ) 08-02-2017 22:30
Rol: Reviewer
Mijn eerste ervaring met Hitman moet nog komen, als ik deze CE win! En een Xbox One koop.
avatar van CasperCrash
CasperCrash ( 24 ) 08-02-2017 22:39
Demo van de eerste Hitman. Ontzetting moeilijk, maar misschien kwam dat doordat ik nog te jong was ;P
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25207   20) 08-02-2017 22:52
Volgens mij was de eerste Hitman die ik speelde op de XBox 360 Hitman 2 de HD versie. Maar erg frustrerend was dat ik zo vaak faalde doordat je ontdekt werd, hoewel ik het sneaky sluipen juist geweldig vond; dat deed me denken aan verstoppertje spelen in mijn jonge jaren

Deze CE editie voor de XBox One heb ik eerder al een paar keer over gedacht om te kopen, die ziet er zo mooi uit. Dus ik hoop dat ik deze keer win, dan kan de statue een ere-plaats krijgen terwijl je de game speelt
avatar van D3nVil1337
D3nVil1337 ( 45 ) 08-02-2017 22:52
Helaas alleen ervaring met de film, maar sta eigenlijk wel te springen om de game uit te testen. Heb hoge verwachtingen!
avatar van Cab0211
Cab0211 ( 423 ) 08-02-2017 22:53
Eerste ervaring was hitman absolution en wat kon ik me in het begin mateloos irriteren aan die game. Ik vond het zo onwijs lastig om een missie goed te doorlopen. Zonder onnodige slachtoffers en dan ook nog eens ongezien. Echter wel enorm veel plezier gehad aan de game uiteindelijk.
avatar van Why So Serious?
Why So Serious? ( 3317 ) 08-02-2017 22:56
Mijn eerste ervaring was natuurlijk de eerste deel en dan die missie in Hong Kong (iets met Kowloon). Je hebt dan zo'n buddha temple waar de target zich schuil houd.
avatar van DenXD
DenXD ( 587 ) 08-02-2017 23:03
PC. Hitman 2. Altijd leuk om die mensen weg te slepen naar onzichtbare plekjes. Helemaal kapot gespeeld vroeger.... wat een tijd.
avatar van Ricardo_verhees
Ricardo_verhees ( 101 ) 08-02-2017 23:22
Mijn eerste ervaring met Hitman was met Hitman Absolution. Was toen verkrijgbaar voor 20 euro. Ik vond hem zo gaaf doordat ik op allerlei manieren mijn targets kon afmaken.
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1437   3) 08-02-2017 23:26
Ik zag de verschillende mogelijkheden van kills op youtube.
En wist dat ik Hitman moest hebben.
avatar van ChristianHere
ChristianHere ( 1607 ) 08-02-2017 23:32
Mijn eerste ervaring met de Hitman serie zou moeten zijn met de film. Maar dat is ook tevens mijn enige ervaring op dit moment. De games zijn mij altijd buiten schot gebleven, tot ik deze zag en ik toch wel enigzins geïnteresseerd in ben geworden.
avatar van Hbc Helios
Hbc Helios ( 154 ) 08-02-2017 23:40
Nog nooit gespeeld, nu had ik hier een mooi verhaal kunnen verzinnen om kans te maken maar ik ben gewoon eerlijk.
avatar van Zweegel
Zweegel ( 17 ) 09-02-2017 00:04
Mijn eerste ervaring met de Hitman games was op de Xbox, Hitman Contracts! Wat een geniaal spel was het met een zeer hoge replay value. De meest memorabele missie was Meat King's Party: een fout feest in een slagerij, gruwelijk! De nieuwste Hitman heb ik helaas nog nooit gespeeld maar hopelijk komt daar hiermee verandering in!
avatar van Giovanni2903
Giovanni2903 ( 9345   3) 09-02-2017 00:10
Mijn eerste ervaring is met de hitman film, daarna de game Hitman Absolution en tot slot de hitman film van 2015. Hopelijk hierna dus de Hitman 2016 game

Agent 47 is gewoon heel cool
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 09-02-2017 00:24
Zelf nog nooit een hitman game gespeeld.
Wel een stukje gezien in een speedrun op de agdq stream
avatar van GinneSchrik
GinneSchrik ( 4212 ) 09-02-2017 00:28
Ik heb eigenlijk nog nooit een Hitman game gespeeld moet ik eerlijk bekennen, dit terwijl het alles heeft waar ik gek op ben. Het op 30 verschillende manieren tackelen van een objective is geweldig, dat zijn dingen die ik vaak uit mezelf probeer als de game het toe laat, toch is het er nooit van gekomen om Hitman te proberen. Na de footage die ik heb gezien op Outside Xbox heb ik wel besloten deze game te gaan spelen wanneer ik een mooie deal tegenkom.

Ik hoop dat ik evengoed mee mag doen aan de prijsvraag, anders schrijf ik wel even een stukje over mijn denkbeeldige prachtige 200 uur in Hitman Absolution als het moet...
avatar van Shadowx
Shadowx ( 264 ) 09-02-2017 00:37
De ervaring die ik vooral merkte met de 1e episode (heb nog niet alle delen) was het grote verschil met het deel hiervoor, waar je in het deel hiervoor nog best veel fouten kon maken had ik dat nu niet, dit houd dus in dat je niet zomaar ff als een dwaas kan rondrennen maar dat je goed moet plotten was je moet doen of hoe je de missie wilt uitspelen.
avatar van Meged91
Meged91 ( 17 ) 09-02-2017 01:11
Wat de meest geniale missie was was de hitman 2 demo missie met de lotus en dragons die een meeting hadden met ene generaal vent. elke keer als je de soldaten/agenten schoot gingen ze als de dolle schreeuwen hes pakkie hes pakkie als 12 jarige kon je daarmee erg vermaken.
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 09-02-2017 02:48
Een serie die eigenlijk nooit in de gaten hield, tot vorig jaar de digitale release uitkwam en een van m'n favoriete youtube kanalen elke target en missie online gooide. Had toen enorm zin in deze game en wachten op de actie.

Vond eindelijk een winkel die een etalage model met beschadigde doos van de CE verkocht, bleek toen deze aankwam de code er niet in te zitten, Gellukig snapte ze dat dit niet kon en kreeg m'n geld terug, maar geen beeldje of stropdas meer (die das stond trouwens ontzettend goed op m'n blouse).

Ben toen een playtrough gaan doen van Hitman Absolution (die ik ooit gratis geclaimd had met XBL) en was gelijk hooked, zo leuk om alle mogelijkheden uit te proberen.

Uiteindelijk in de sail toch maar seizoen 1 gekocht, maar toch jammer dat ik nog steeds de CE items heb moeten missen. Hoop daarom te winnen, en mocht ik winnen zoek ik iemand uit die de code gratis kan overnemen.

Happy Gaming!
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1811   2) 09-02-2017 06:41
Mijn eerste ervaring met Hitman berust op puur toeval. Gezien mijn leeftijd werd ik steeds dunner boven op mijn hoofd, totdat ik ( wellicht geïnspireerd door Gamekings ) er de tondeuse eens flink overheen haalde....hetgeen natuurlijk leidde tot opmerkingen. Toen een voormalige collega zei ' nu nog een streepjescode whahaha' wist ik in 1e instantie niet waar hij op doelde...We hebben het hier over 2000-2001 en ik had nooit van de game gehoord ( volgens mij 1 delen eerst verschenen op PC daarna consoles en aangezien een consolegamer ben...)hij wist me echter warm te maken voor de Hitman serie en dat was eigenlijk mijn 1e aanraking met agent 47
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 286   2) 09-02-2017 07:20
Is waarschijnlijk geweest Hitman 2: Silent Assassin op de PS2. Ik ben niet goed in sneaken dus was best een uitdaging.
avatar van The Gipetto
The Gipetto ( 512 ) 09-02-2017 07:54
ik was iets te jong om het doel destijds te begrijpen en ging alleen maar gunblazing rondrennen. Is achteraf geen aanrader geweest want volgens mij heb ik het einde vroeger nooit gehaald
avatar van MrR0bn
MrR0bn ( 383 ) 09-02-2017 08:05
De eerste Hitman game ooit eens gespeeld. Ik was toen nog jong en snapte niet helemaal hoe of wat dus ging als een ware rambo door die game heen
Uiteindelijk heb ik hem wel gewoon uitgespeeld, toffe games zijn het!!
avatar van EXIA112
EXIA112 ( 779 ) 09-02-2017 08:10
hitman 1 was mijn aller eerste hitman ervaring op de pc, jeetje wat vond ik het moeilijk toen destijds want je kon niet gunzblazing naar binnen gaan, maar gellukig had ik een godmode cheat
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 09-02-2017 08:15
eerste ervaring was de blood money game.
helaas dacht ik dat het een soort action game was in de trend van gears of war. dit bleek niet zo te zijn.
na wat doorspelen begrijp je de mechanics en de "subtiele hints" beter en ga je spelen in de style van de game en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plek en is het een hele leuke gameervaring.
avatar van ReddragonNED
ReddragonNED ( 303 ) 09-02-2017 08:20
Hitman 2: Silent Assassin op de xbox. Na de intro muziek was ik gelijk verkocht Was helemaal mijn spel omdat ik erg van het sluipen was altijd in spellen. Vele missies opnieuw gespeeld omdat ik het perfect wou doen.
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2827   1) 09-02-2017 08:36
Mijn eerste ervaring was met Hitman 2: Silent Assassin. Op mijn brakke familie PC toen in de tijd met zo een grote beeldbuis eraan. De PC kon de game amper aan. Had veel stotter momenten. Maar ik kan me nog wel goed herinneren dat ik een paar guards bij een villa met een silenced wapen neerschoot, en de target in de villa zelf met een touw om zijn nek wurgde.
avatar van Ddd111
Ddd111 ( 99 ) 09-02-2017 08:44
Blood money was de eerste game die ik speelde. Daar heb ik toen erg veel tijd in gestoken (trial and error). Vaak zag je de mogelijkheden wel, maar moest je die nog op het juiste moment gebruiken.

Absolution heb ik wel, maar die vind ik toch een stuk minder....
avatar van Selvmortsydd
Selvmortsydd ( 3795 ) 09-02-2017 09:13
In Hitman 1of twee waar je in Rusland via de metro iemand moest omleggen. Mijn doelwit liep op het plein op een gegeven moment, en liep tegen een bankje aan en wandelde.gewoon door. De animatie van het lopen gimg dus gewoon door, en hij bleef haken achter dat bankje. Erg kolderiek om te zien, misssie opnieuw starten bood de oplossing..
avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 290 ) 09-02-2017 09:18
Ik heb alleen de film gezien, viel wat tegen...
avatar van Sender
Sender ( 315 ) 09-02-2017 09:36
De eerste Hitman. Door de goede review in de pu. Stiekem wist ik ook wel dat ik daar destijds niet het geduld voor kon opbrengen. Maar ik heb het toch geprobeerd. Poosje geleden heb ik Absolution gedaan en itt veel anderen vond ik dat een aardige game waarin je aardig inventief moet zijn. Weliswaar geen topper maar ik heb me er toch aardig mee vermaakt.
avatar van SGT xan
SGT xan ( 3351   4) 09-02-2017 09:42
Van wat ik me kan herinneren is Hitman: Codename 47 mijn eerste Hitman ervaring. Ik was een jaar of 9 oud en bleef bij mijn neefjes, die iets ouder waren dan mij, slapen en die voor die tijd een redelijke PC hadden staan. We speelden om de beurt tot dat we dood gingen of het level gehaald hadden, maar dat laatste wilde niet echt lukken. Het level was een soort van militaire kamp in de jungle en ik ging daar niet bepaald in Hitman stijl naar binnen Gelukkig stond het spel op een laag moeilijkheidsniveau, want anders werkte het niet om guns blazing iedereen af te maken. Nadat zo goed als alle soldaten dood waren, ging ik bij iedereen de kleren wisselen en proberen zoveel mogelijk doden op één hoop te gooien. Misschien een beetje vreemd, maar ik vond en vind het als ik er nu aan terug denk nog steeds grappig.
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 744   2) 09-02-2017 09:47
Wat was jouw eerste ervaring met de Hitman serie en hoe verliep die?

De eerste Hitman game die ik speelde was Hitman Absolution, toen deze gratis te downloaden was met Gold. Ik had nooit enige interesse in de Hitman games, maar ik wilde het toch eens uitproberen. En man, ik was gelijk verkocht. Het was gewoon heerlijk aan de slag te gaan en manieren om iemand om te leggen te onderzoeken. Als iemand die stealth games fantastisch vindt, was het echt een perfecte game, waar veel uren in zijn gestopt. Door andere games ben ik nog niet aan de nieuwste Hitman toegekomen, maar wat zou het mooi zijn als ik er nu dan toch wel mee aan de slag kon.
avatar van SenorMachoNachos
SenorMachoNachos ( 340 ) 09-02-2017 09:53
Mijn eerste kennismaking was: Hitman: Codename 47. Dat level in het hotel vond ik echt super, dat was zo enorm en er waren zoveel mogelijkheden om je targets om te leggen.
avatar van Like-a-Bunny
Like-a-Bunny ( 363 ) 09-02-2017 11:04
Hitman: Codename 47

In de keuken,
Met een vergiftigde appel,
Door de kok.
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1887   1) 09-02-2017 11:34
Mijn eerste ervaring met Hitman was Hitman Absolution. Ben met elke missie zeker uren bezig geweest om de perfecte hit uit te voeren.
avatar van Mahooow
Mahooow ( 355 ) 09-02-2017 11:41
Hitman 2: Silent Assassin op de PS2. Good times good times. Een tof spel!
avatar van Ingram
Ingram ( 15 ) 09-02-2017 11:49
Old skool Hitman Codename 47

Een echte classic voor mij! Vooral de eerste missie van de game (Kowloon Triads) welke begint met de ultime Hitman assassination; vanaf een rooftop een ouderwets killcontractje uitvoeren. In die tijd echt een vernieuwende game. Waarbij je wapens kon kiezen, kopen en finetunen voor elke missie. Wat heb ik toen toch vrolijk rondgerend met mijn pianokoortje

Enige frustrerende was het niet tussentijds kunnen saven, vooral op de Hard difficulty mode
avatar van Ewokkie
Ewokkie ( 681 ) 09-02-2017 12:55
Hitman - Blood Money was de eerste die ik speelde. In het algemeen hoe je de guys af kon maken met het ijzerdraad staat me nog bij ^^
avatar van JaslanNL
JaslanNL ( 568 ) 09-02-2017 13:47
Silent Assassin of Contracts was mijn eerste ervaring met Hitman, in ieder geval lang geleden.

Als in zoveel games dacht ik, we gaan het eerst proberen op de rambo manier... dat werkte dus niet. Binnen de kortste keren liep er een leger aan kale mannen haters achter me aan. Zodoende ben ik niet alleen in Hitman, maar in de meeste spellen toch maar overgestapt op het eerst stealthy proberen. Blijkt toch vaak effectiever! Levenslessen...
avatar van Dragonboy95
Dragonboy95 ( 17 ) 09-02-2017 14:12
Mijn eerste was hitman absolution. Ik dacht super sneaky te zijn en doodde iedereen zonder gezien te worden. Tot ik aan het einde van de missie mijn resultaten zach en ik gigantisch in de min stond qua punten, omdat ik iedereen had gedood. Was wel een toffe game en ik hoop dat ik dit deel ook binnenkort kan spelen.
avatar van Websurfer
Websurfer ( 792 ) 09-02-2017 14:35
Heb Hitman Absolution voor het eerst gespeeld toen hij bij ps plus zat. Vond het toen een superleuk spel. De trilogy erna ook gekocht echter had ik hier meer moeite mee vanwege de controls.
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 09-02-2017 14:59
Ik heb nog geen kennismaking gehad omdat ik me nooit echt verdiept heb in het spel. Telt dat ook?

Maar na alle positieve ervaringen hier gelezen te hebben ben ik zeer nieuwsgierig geworden. Dus wat beter dan hem te winnen...
avatar van Orion
Orion ( 16 ) 09-02-2017 15:02
Zelfs bij de trouwerij van mijn zus moest ik aan Hitman denken. Op viool en piano werden vol overgave Ave Maria gespeeld. Terwijl iedereen in de kerk naar het bruidspaar keek dwaalden mijn gedachten af naar de begrafenis aan het einde van de game. Ik had Blood Money al jaren niet gespeeld maar ik werd er gelijk aan herinnerd door het prachtige nummer. Er verscheen een tevreden glimlach op mijn gezicht. Wat had ik genoten van deze game en wat is het toch genieten om als gamer zulke fijne games te mogen spelen en die herinneringen voor altijd te koesteren.
avatar van Kinyo2z
Kinyo2z ( 1184   4) 09-02-2017 15:05
Mijn eerste ervaring komt van Hitman Absolution. Ooit gekocht in een steam sale omdat deze zo goedkoop was. Had eigenlijk geen idee wat voor spel het wat maar toen ik begon te spelen was ik er ook zo doorheen. Daarna nog een paar keer gespeeld (onder andere op de 360) om verschillende stijlen te proberen. Heb toen de eerste episode van de nieuwe Hitman deze wel gekocht maar ben de game daarna eigenlijk vergeten doordat mijn backlog alleen maar groter werd.
avatar van Smannesman
Smannesman ( 173 ) 09-02-2017 15:35
Mijn eerste ervaring was met de demo van de originele Hitman.
Ik heb geprobeerd die Yakuza baas op allemaal verschillende manieren te doden.
Het was erg moeilijk, maar ook erg leuk.
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 1214 ) 09-02-2017 15:50
Mijn eerste ervaring met Hitman was met de eerste game Hitman: Codename 47. Ik was toen nog erg jong en speelde het daarom vooral met mijn neven. Sindsdien heb ik elk Hitman spel nog gespeeld behalve de laatste, omdat mijn backlog toch al zo groot was heb ik besloten om eerst met wat andere games bezig te gaan. Deze Collector's Edition zou niet mis zijn
avatar van Deusthedon
Deusthedon ( 137   7) 09-02-2017 16:40
Mijn eerste ervaring was met Hitman: Absolution. Hetgeen wat me het meest bijgebleven is was de missie met de worstelaar Sanchez. In eerste instantie schoot ik hem vanuit het raam dood, er werd alarm geslagen en in de chaos kon ik ontsnappen. Toen hoorde ik dat er nog meer mogelijkheden waren heb ik alels geprobeerd. Ik heb met hem geworsteld, de kroonluchter op zijn hoofd laten vallen en het laten lijken alsof Patriot van hem won. Door de hoeveelheid mogelijkheden ben ik, nadat ik het spel al had uitgespeeld, gelijk weer opnieuw begonnen met het spelen van de leukste missies.
avatar van Castoloog
Castoloog ( 28 ) 09-02-2017 16:43
Vette prijsvraag!
Lang geleden speelde ik op mijn pc voor het eerst hitman wat een vette game, zeker voor die tijd. Werd meteen gepakt door de gameplay. Strategie en actie, trail and error! Heb daarna alle delen. Gespeeld. Met heel veel plezier ! Wil graag deze game winnen voor de xbox

Het nieuwe deel heb ik nog niet wil hem heel graag winnen!
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 09-02-2017 17:26
Mijn eerste Hitman ervaring was met Absolution. Enorm genoten van die game zeg. Was de motivatie om alle Hitman games in huis te halen. Kheb de oude zowel op pc als xbox nu .
Helaas ontbreekt alleen deze nieuwe te winnen Hitman. Heb nog geen mogelijkheid gehad er geld voor opzij te zetten. Dit wordt duimen dus!!
avatar van Solowing82
Solowing82 ( 66 ) 09-02-2017 22:18
Hitman 2 op de eerste xbox. Een vriend van mij had die game, en ik had hem mee naar mij genomen, en meteen vond ik het spel geweldig en moest hem hebben, en heb hem geruild voor 1 of twee van mijn games, maar kan me niet meer herinneren welke, want daar dacht ik niet meer aan als ik hitman speelde.
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   2) 09-02-2017 22:40
Quote:
Mijn eerste ervaring met Hitman moet nog komen, als ik deze CE win! En een Xbox One koop.

Dit dus
avatar van Yojimbro
Yojimbro ( 16491 ) 09-02-2017 23:20
Heb in een ver verleden Hitman gespeeld op de PS2, kon er geen bout van. Maar die kale kop met barcode en rode stropdas vergeet je niet snel, maar heb echt al jaren niet meer in die serie verdiept, terwijl ik wel alle delen digitaal heb op de PS3, toen ik vannacht voor de gein in mijn PS3 dl-lijst keek. Toevallig Bruh!
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 10-02-2017 00:10
In 2006 een PS2 gekocht voor de hele familie.
Ieder mocht bij aanschaf een game uitzoeken.
Ik begon met Gran Turismo.
Later ook Medal of Honor: European Assault en 2e hands Hitman 2: Silent Assassin gekocht.
Moest erg wennen aan de gameplay. Zeker na een potje MOH. Rennen en schieten bracht mij niet ver. Stealth was een nieuwe gameplay voor mij. Maar juist omdat dit zo verschillend wat tov van voluit/gas bij MOH en GT was dit een enorme uitdaging die ik met vallen en opstaan heb geleerd. De missie Tracking Hayamoto heb wellicht wel 50 keer gespeeld totdat die tot een goed einde kwam. Maar wat een voldoening!
avatar van Maikeru1992
Maikeru1992 ( 431 ) 10-02-2017 01:48
Zelf ben ik ont-hitman-maagd met Blood Money op de 360. Wat een fantastische game was dat! Mijn Engels was ruk en had mijn god geen idee wat een huurmoordenaar nou met flosdraad moest..
avatar van ArkhamKnight
ArkhamKnight ( 107 ) 10-02-2017 06:23
hitman absolution destijds op de 360. wat ik ervaren heb en het meest is bijgebleven is dat je je vijanden op verschillende manieren kan uitschakel, stealt, headshots etc. ook de verschillende vermommingen vond ik wel leuk, maakt het gemakkelijker om je naar het einddoel te brengen.
avatar van Killer Instinct
Killer Instinct ( 639 ) 10-02-2017 07:27
Blood money. Ik moest destijds naar me stiefvader maar was zo verzot aan de game dat ik de console heb meegenomen en de game daar verder heb gespeeld. Alles op professional gehaald. Was toen nog een behoorlijke achievementhunter.

Weet nog wel dat stukje dat er buiten een busje stond en je de outfit van diegene in dat busje kon jatten en de taart kon vergiftigen. Was zo vet allemaal was meteen verkocht. De game die erna kwam vond ik wat minder dus hoop dat deze zoals blood money word
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1436 ) 10-02-2017 07:41
Absolution op de xbox 360, was alleen niet altijd even goed in stealth. Ondanks dat ik vaak opnieuw moest beginnen toch veel plezier mee gehad.
avatar van Vlutje
Vlutje ( 289 ) 10-02-2017 08:49
Mijn eerste ervaring met Hitman (absolution) was tijdens een werkcollege op de uni Een studiegenootje van me was het aan het spelen, en vroeg of ik ook eens wilde spelen. Gewelding spel om te spelen, het werkcollege was zo voorbij
Vervolgens alle films gekeken, aanraders.
avatar van RVNED
RVNED ( 31 ) 10-02-2017 08:51
Absolution Xbox360, was er niet echt zo goed in
avatar van Harron007
Harron007 ( 64 ) 10-02-2017 10:14
Mn eerste hitman deel die ik speelde was codenaam 47. Had hem op de releasedag gekocht en wat denk je mn pc crashed. Ik balen natuurlijk maar na 6 maanden wachten (moest weer een nieuwe pc kopen). Kon ik hem eindelijk spelen en nadat ik mn eerste opdracht (triads missie) had voltooid. Was ik een Hitman.
avatar van Solbaid
Solbaid ( 74 ) 10-02-2017 11:09
De eerste hitman die ik speelde was deel 1, codename 47. Samen met mijn broertje probeerden we verschillende manieren te ontdekken om de targets uit te schakelen. Ook meteen mijn beste Hitman momenten!
avatar van Brainfog
Brainfog ( 114   1) 10-02-2017 12:11
Mijn eerste en enige ervaring met Hitman is de demo van Blood Money op de Xbox360. Hoewel ik het wel grappig vond, heb ik me nooit verder in de serie verdiept.
avatar van RocketMad
RocketMad ( 56 ) 10-02-2017 12:14
Ik heb de serie altijd wel in de gaten gehouden maar er waren altijd net andere games uit die je dan kocht omdat vrienden deze ook kochten. Buiten demo's om nooit aan toegekomen jammer genoeg.
avatar van Prdx
Prdx ( 8 ) 10-02-2017 12:25
Hoop mijn eerste ervaring met deze game te krijgen op m'n onlangs aangeschafte XBOX One S...
avatar van Ghostly
Ghostly ( 522 ) 10-02-2017 12:28
Absolution op de PC. Velen zeggen dat het een mindere is vergeleken met de eerdere versies maar dit is pas de eerste game die ik speelde met 47 dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.
avatar van Sabin5995
Sabin5995 ( 3263 ) 10-02-2017 14:18
Mijn eerste ervaring met Hitman was bij de Hitman HD collectie, die ik eerst wilde spelen voordat ik aan Absolution ging beginnen. Het eerste spel wat ik daarvan speelde was: Hitman: Silent Assassin. Wat mij daarvan vooral bijstaat is dat je een feestje moest infiltreren om de man des huizes te vermoorden. Ik weet nog dat ik heel sneaky aan het doen was en uiteindelijk in een butler pak vlakbij het doelwit stond. Daar werd ik op het laatste moment betrapt en moest ik al schietend weer naar buiten. Uiteraard nadat ik het doelwit met al met kogels geraakt had. Later twijfelde ik of het level niet weer wilde spelen en dan helemaal succesvol, maar daar uiteindelijk niet voor gekozen
avatar van L1F3Stream
L1F3Stream ( 5592 ) 10-02-2017 14:36
Vlak voor kerst, het jaar 2000. Een vriend stond rond 09:00 aan de deur, blij zwaaiende met zijn net nieuw gekochte big box versie van Hitman: Codename 47.

"Hup, haal GTA 2 er nu uit! Wij gaan dit spelen! "

Ik wist helemaal niets nog van het spel, ietwat minder gamenieuws via internet aan het begin van dit millennium natuurlijk.

De disc ging er in. Minuten verstreken, wachtende tot de installatie was afgerond. Installatie succesvol, we begonnen!

*11 uur later*

Uitgespeeld! Wat een ervaring was dat zeg! Om de beurt een stuk spelen, wat waren dat een tijden!

Sindsdien elke Hitman gespeeld
avatar van Ritesh187
Ritesh187 ( 3 ) 10-02-2017 14:58
Mijn eerste ervaring met Hitman was met de Hitman HD collectie die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik was toen ook heel erg bezig met Splinter Cell, maar desondanks heb ik het helemaal grijs gespeeld. Hoop dat ik een goeie kans maak
avatar van PinoPaan
PinoPaan ( 46 ) 10-02-2017 15:14
Ik kan me mijn eerste ervaring met de Hitman serie niet meer herinneren..

Het is nu gewoon een begrip wat ik ken, maar niet meer precies weet waardoor ik het ken
avatar van Mattie
Mattie ( 3 ) 10-02-2017 15:24
Mijn eerste ervaring met Hitman was deel 1, Codename 47, en ik was meteen verkocht. Sluipen, verkleden, doelwitten direct of juist indirect uitschakelen, in 1 woord geweldig. Graag speelde ik met de dual silenced Hardballer, maar het vetst vond ik van grote afstand precies op het juiste moment een doelwit neerhalen met een sniper rifle. (De promo voor Absolution: Hitman Sniper Challenge vond ik daarom ook het vetst van allemaal)
avatar van Evap
Evap ( 71 ) 10-02-2017 16:03
Ik heb nog geen ervaringen met Hitman, maar ben erg nieuwsgierig geworden door de goede reviews van deze nieuwe game. :-)
avatar van Janpieterheijen
Janpieterheijen ( 263   1) 10-02-2017 17:01
Eerste ervaring was de eerste Hitman op PC. Dacht eventjes aan om ook een Hitman te worden en mij kaal te scheren
avatar van Sgamer
Sgamer ( 125   1) 10-02-2017 18:10
Mijn eerste ervaring met de franchise was Hitman: Absolution. Dat vond ik echt een cool spel. De meest recente versie van de serie heb ik nog niet gespeeld.
avatar van Pannenkoek
Pannenkoek ( 87 ) 10-02-2017 21:00
Hitman Blood Money was mijn eerste ervaringen met de Hitman-serie. Wat mij vooral bij is gebleven van die game is dat ik elke missie urenlang achter elkaar speelde, totdat je alle manieren en mogelijkheden van die missie kende. Pas daarna ging ik over tot definitieve actie. Op die manier werd de speeltijd natuurlijk enorm gerekt! (Blood Money blijft ook het beste deel; dus aan alle mensen hier met met Absolution zijn begonnen; give it a try!)
avatar van Dragonborn
Dragonborn ( 139 ) 10-02-2017 21:05
Ik ben ook geïntroduceerd dmv de films. Een erg stoer idee. De games zijn ook tof maar toch verschillend door de stealth waar de films vol actie zitten.
avatar van Surkow
Surkow ( 163   5) 10-02-2017 21:26
Mijn Hitman ervaring is gelimiteerd tot de mobile game Hitman: Sniper. Één van de weinige mobile games met hoge productie values. Hierbij heb ik me vermaakt met het digitaal omleggen van verschillende belangrijke mensen en dit smaakt naar meer!
avatar van Kaluche
Kaluche ( 794 ) 10-02-2017 23:58
Hitman Blood Money...
Mijn eerste stealth game oeff.
Was fenomenaal!
avatar van Fpsbig
Fpsbig ( 676 ) 11-02-2017 17:45
Mijn 1e ervaring was nogal grappig. ik speelde nog op de nintendo 64 en weinig op de pc. een maatje van wat ik ontmoet had in de 1e van de middelbare school had wel een pc en dingen als half life 1 en hitman. ik kom bij hem om te spelen (zo noemde je dat nog toen je 12 was) en hij vraagt of ik een slipje wil zien in een game. vervolgens start ie hitman op volgens mij de 1e een of ander restaurant level hij sniped iemand loopt al schietend de keuken door en daar zijn wat vrouwelijke npc s hij knalt er een neer met een kort rokje en voila ze heeft zowaar een slipje aan je kan onder dr rokje kijken. ja zeer zeker een aparte ervaring, jaren later toen ik zelf een pc had met heel veel plezier blood money zelf gekocht en meerdere keren gespeeld, geweldig spel.
avatar van DiegoM779
DiegoM779 ( 5 ) 12-02-2017 23:36
Hitman Absolution - Ge-wel-dig!!!!!
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 13-02-2017 09:46
Hitman Absolution - Spannend!!!
avatar van Iwaarden
Iwaarden ( 195   2) 14-02-2017 10:14
Mijn eerste ervaring was Codename 47 bij een vriend, zijn grote broer speelde dat toen. Mochten wij, 13 jaar, meekijken. Later zelf helemaal grijs gespeeld en elk deel daarna. Via hun met wel veel meer vette spellen kennis gemaakt: Half Life, Soldier of Fortune, Vietcong, Day of the Tentacle om er even een paar te noemen.

Deze nieuwste installment nog niet gespeeld, wil erg graag gewoon een hardcopy hebben dus heb gewacht tot deze verzameling uitkwam.
avatar van Luke
Luke ( 1414 ) 14-02-2017 22:42
Dat was hitman 2 Silent assassin op de xbox.

Kort gezegd een cheat maakt de ledematen van vijanden elastisch en samen met een Nailgun en de mogelijkheid om lijken te verplaatsen heb ik nog nooit zoveel lol gehad in de sneeuw. P.s.het was een sneeuw level met dennenbomen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 15-02-2017 07:54
Rol: Administrator
Bekendmaking winnaart!
avatar van Dynaw
Dynaw ( 8078   6) 15-02-2017 08:00
Gefeliciteerd MissableLink!
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39268   67) 15-02-2017 08:00
Gefeliciflapstaart MissableLink.

En de verliezers!
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5341   20) 15-02-2017 10:02
New Elusive Target; Missable Link.
Reward: Hitman Collector's Edition.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 29519   288) 15-02-2017 10:04
Quote:
New Elusive Target; Missable Link.
Reward: Hitman Collector's Edition.
Deze opmerking is alleen al de CE waard.
avatar van Swift
Swift ( 12205   15) 15-02-2017 10:06
Congratz kerel, en veel plezier!
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3217 ) 15-02-2017 11:43
Mooie prijs, gefeliciteerd Linkie!
avatar van ShadyAce
ShadyAce ( 1235 ) 15-02-2017 12:59
Congratz MissableLink, super toffe prijs heb je zo te pakken
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 15-02-2017 21:38
Meh....al 8 jaar lid hier en nog nooit iets gewonnen.

Nu zal men zeggen: slechte verliezer. En ja...dat klopt. Dat krijg je vanzelf een keertje. Na 100+ deelnames met welgeteld 0 keer geluk mag dat ook best een keer geuit worden.
avatar van Bloodyvampie
Bloodyvampie ( 1647 ) 15-02-2017 22:24
Quote:
Meh....al 8 jaar lid hier en nog nooit iets gewonnen.

Nu zal men zeggen: slechte verliezer. En ja...dat klopt. Dat krijg je vanzelf een keertje. Na 100+ deelnames met welgeteld 0 keer geluk mag dat ook best een keer geuit worden.

Schrijf je ook brieven aan de staatsloterij waarom je die jackpot nog niet gepakt hebt of sleep je ze gewoon gelijk voor het gerecht? Zure pruim
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 1214 ) 16-02-2017 08:02
Quote:
[..]


Schrijf je ook brieven aan de staatsloterij waarom je die jackpot nog niet gepakt hebt of sleep je ze gewoon gelijk voor het gerecht? Zure pruim


Gefeliciteerd aan de winnaar trouwens!
avatar van MissableLink
MissableLink ( 532   2) 16-02-2017 17:16
Dank je wel! Win normaal nooit wat (op een puzzel in groep acht na), dus dat ik dan nu de jackpot heb is echt mazzel!
Nogmaals bedankt, super blij mee
avatar van Like-a-Bunny
Like-a-Bunny ( 363 ) 16-02-2017 18:01
Quote:
Meh....al 8 jaar lid hier en nog nooit iets gewonnen.

Nu zal men zeggen: slechte verliezer. En ja...dat klopt. Dat krijg je vanzelf een keertje. Na 100+ deelnames met welgeteld 0 keer geluk mag dat ook best een keer geuit worden.

Je opteert dus voor een voorkeursbehandeling of trek je de volledige kansberekening in twijfel?
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 5341   20) 17-02-2017 14:57
Quote:
[..]


Je opteert dus voor een voorkeursbehandeling of trek je de volledige kansberekening in twijfel?

We weten allemaal dat Dan stiekum al een paar keer als winnaar uit de bus is gekomen, maar dat de crew toen dacht: " Dan? Nee, dat is die lul....", en dat ze toen de trekking gewoon even overnieuw hebben gedaan tot ze wel een sympathieke user als winnaar hadden...