Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

E3: Overzicht van alle bekendgemaakte Collector Editions

Tijdens de E3 worden we overspoeld met nieuwe games om naar uit te kijken. Ook zijn er heel wat gelimiteerde Collector Editions bekendgemaakt. Die van Fallout 76 is zelfs al in de Verenigde Staten uitverkocht. Eens kijken hoeveel we er uiteindelijk op de Nederlandse markt krijgen. In ieder geval leek het ons goed om voor jou (en ons) even orde te creëren in de chaos. Voor het gemak hebben we daarom voor jullie een overzicht gemaakt van alle Collector Editions die tijdens de afgelopen dagen beschikbaar zijn gekomen. Op deze manier kan je op je gemak kijken of er iets voor je bij zit. Alle prijslinkjes linken naar de prijsprofielen zodat je direct de beste prijs kunt vinden of hem op je wishlist kunt zetten. Wie weet dat we nog een deel 2 doen als er meer bekend worden gemaakt. Zit er eentje bij die je wel zou willen hebben of weet je de verleiding te weerstaan?

Fallout 76 Power Armor Edition
Eén van de vetste Collector Editions van de E3 is die van Fallout 76. In de Fallout 76 Power Armor Edition zit namelijk een draagbare T-51 Power Armor helm! Alsof dat niet genoeg is, zitten er ook 24 verzamelbare actiefiguurtjes bij en een Glow in the Dark wereldkaart. Verder zit er een tas bij om alles in te stoppen. Het is een mooie editie, al is het voor de fans misschien wel even sparen, hij kost namelijk € 199,99. Op=op, want in de Verenigde Staten schijnt die dus al uitverkocht te zijn.In het kort wat er allemaal bij zit:
Fysieke goodies:
- Draagbare T-51B Power Armor Helm
- Exclusieve Steelbook
- 24 Collectible Fallout Figurines
- Glow-in-the-Dark Wereld terreinkaart
- West Tek Canvas Draagtas

Digitaal:
- Tricentennial Power Armor personalisering voor de T-51, T-45, T-60 en de X-01 Power Amors
- Tricentennial Wapen personalisering voor de 10mm Pistol, Hatchet, Laser Rifle
- Spectacularly Handsome Vault Boy mascotte
- Patroitic Uncle Sam outfit
- Celebratory Vault Boy Saluting Emote
- First-Class Tricentennial Workshop posters
- Tricentennial Commemorative Photo Frame

Fallout 76 Power Armor Edition prijzen
Fallout 76 Power Armor Edition PlayStation 4 editie € 199,99
Fallout 76 Power Armor Edition Xbox One editie € 199,99
Fallout 76 Power Armor Edition PC Editie € 199,99

Rage 2 Collector Edition
Rage 2 ligt past in maart 2019 in de winkels, maar de Collector’s Edition is inmiddels al bekend gemaakt. Deze is ook wel heel, eehrm apart te noemen, wat wil namelijk het feit; er zit een pratend hoofd bij! Volgens de officiele website kan die zelfs zingen. Ideaal voor aan de muur van elke mutant jager? Ik weet niet of ik de vrouw des huizes hier zover ga krijgen. In ieder geval zit er ook nog een poster, steelbook en een sloot aan digitale content bij. Het prijskaartje is € 129,-.


De Rage 2 Collector's Edition inhoud in het kort:
- Ruckus The Crusher Talking Head
- Steelbook verpakking
- Collector's Poster

Digitale Extra's:
- Doom BFG Wapen
- Nicholas Raine Armor en Settler Pistol
- Mutant Monster Truck Skin
- Wasteland Wizard Cheat codes
- Rise of the Ghosts Uitbreiding
- Exclusieve Missie: Cult of the Death God
- Battle Vlag

Rage 2 Collector Edition prijzen
Rage 2 Collector's Edition PS4 editie € 129,-
Rage 2 Collector's Edition Xbox One editie € 129,-
Rage 2 Collector's Edition PC editie € 129,-

Kingdom Hearts III Bring Arts Collector Edition
Dit jaar kwam Kingdom Hearts III tijdens meerdere conferenties voor, Square Enix is er dan ook helemaal klaar voor om ons te laten kennismaken met deze nieuwste aanwinst in de Kingdom Hearts serie. Zo klaar zelfs dat er exclusief via de Square Enix Store een Collector Edition beschikbaar is gekomen. Het prijskaartje van € 229,95 is flink, wel krijg je er drie Bring Arts figurines bij van de hoofdkarakters. Donald Duck is ongeveer 10 centimeter, Goofy en Sora zijn rond de 15 centimeter groot en allen in de stijl van de Toy Story wereld. Tevens hebbens ze allemaal een wapen om het geheel te te completeren. Tot slot zitten er nog wat kleine items bij zoals een verzamelbare pin, een artbookje en een steelbook van de game.


In het kort de inhoud:
- Kingdom Hearts III Deluxe Edition
- Kingdom Hearts III Steelbook
- Donal Duck Figurine ( ongeveer 10 cm)
- Sora Figurine (ongeveer 10 15 cm)
- Goofy Figurine (ongeveer 10 15 cm)
- Kingdom Hearts III Artbook
- Verzamelbare pin

Kingdom Hearts III Collector Edition Edition prijzen
Kingdom Hearts III Bring Arts Collector Edition PS4 editie: € 229,99
Kingdom Hearts III Bring Arts Collector Edition Xbox One Editie: € 229,99

Dragon Quest XI Edition of Lost Time
Ongeveer tegelijkertijd met de Kingdom Hearts Collector Edition is ook de Dragon Quest XI Edition of Lost Time beschikbaar gekomen, het gaat hier om een Speciale Editie voor Dragon Quest XI. Geen Slime Plush deze keer, maar wel een stoffen kaart, een groot artbook en een CD compilatie van de soundtrack. Het voelt wel stiekem een beetje of er een figurine of iets mist, maar dat kan aan mij liggen uiteraard. Deze editie is alleen in de Square Enix Store te krijgen en heeft een prijs van € 129,99 en is beschikbaar vanaf 9 september.


Dragon Quest XI Edition of Lost Time editie bevat:
- Dragon Quest XI game
- Stoffen kaart van Erdrea
- 2 Soundtrack Cd’s
- 128 pagina tellend artbook
- Steelbook

Dragon Quest XI Edition of Lost Time editie Prijzen:
Ps4: € 129,99

Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Collector Edition
Komende herfst ligt eindelijk het volgende deel uit de Valkyria Chronicles serie in de winkels. Inmiddels is ook de Collector Edition bekend gemaakt en deze bevat een heuse tank! Het gaat om een tankreplica in de sneeuw. Leuk is dat deze Collector’s Edition er ook gaat komen voor de Nintendo Switch. Het prijskaartje valt daarnaast ook mee, voor € 99,- heb je de Collector Edition in je bezit.


Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Premium Edition bevat in het kort:
- Valkyria Chronicles 4 Game
- Valkyria Chronicles 4 Collector’s Box
- De "Hafen" Tank Exclusief Vinylen beeldje op de besneeuwde strijdvelden
- 100-Pagina Artbook gemodelleerd naar Squad E Commander Claude Wallace's dagboek.
Digitaal:
- 2 Add-on Side Missions, "A United Front with Squad 7" & "Advance Ops", met Squad 7 van de originele Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Premium Edition prijzen
Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Premium Edition Nintendo Switch: € 99,-
Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Premium Edition PS4: € 99,-
Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Premium Edition Xbox One: € 99,-

Assassins Creed Odyssey Medusa Collector Edition
We ronden de Collector Editions af met de Medusa Collector Edition van Assassin’s Creed Odyssey. Deze bevat o.a. een 33 centimeter hoog beeldje van The Fallen Gorgon. Verder zit er onder andere een 64 pagina tellend artbook bij, een wereldkaart en een soundtrack CD. Tof natuurlijk voor elke Assassin’s Creed fan en er het prijskaartje lijkt mee te vallen, deze bedraagt € 119,99. Assassin’s Creed Odyssey ligt vanaf 5 oktober in de winkels.


De Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition inhoud:
- Assassin's Creed Odyssey game
- Figurine The Fallen Gorgon (hoogte: 33 cm) (door Ubicollectibles)
- Artbook (64 pagina's) met daarin artwork gemaakt door artiesten in de Ubisoft Quebec studio
- Wereldkaart - Ontdek de wereld van Assassin's Creed Odyssey met deze handgetekende artistieke representatie
- Geselecteerde game soundtrack - Een selectie van de beste muziek uit Assassin's Creed Odyssey
Digitaal:
- Een extra missie (digitaal) - De Blinde Koning, maak kennis met een mysterieuze reiziger die belangrijker blijkt te zijn dan hij lijkt wanneer zijn verleden wordt onthuld.
- Het Kronos-pakket (5 epische stukken wapenuitrusting, 1 episch wapen, 1 episch rijdier) (digitaal)
- 1 tijdelijke XP-boost (digitaal)
- 1 tijdelijke Drachme-boost (digitaal)

Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition Prijzen
Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition PS4 Editie: € 119,99
Assassin's Creed Odyssey Medusa Edition Xbox One Editie:€ 119,99

Assassins Creed Legendary Figurine van Alexios
Ben je een échte fan? Dan is er ook een Legendarische figurine te koop van Alexios voor € 749,- in de Ubisoft Store. Het is een bak met geld dat je moet hebben liggen, maar dan heb je wel dit bijzondere 68 centimeter hoge beeld van het hoofdkarakter Alexios in bezit. Daarnaast krijg je 20% korting met 100 Uplay Points.

Nog meer Collector Editions
Dit zijn tot nu toe de Collector Editions die bekend zijn, heb je er nog meer gezien, laat het dan vooral weten. Verder waren er vlak voor de E3 Collector Editions bekend gemaakt. Zo is er de Hitman 2 Collector’s gun Chest voor € 149,99 en was er daar de Red Dead Redemption 2 Collector’s Box voor € 99,-. Die laatste bevat helaas niet de game, dit schijnt te zijn omdat je dan kunt kiezen tussen de fysieke of de digitale versie van het spel. Stel dat bij de Collector's Box een game had gezeten, dan had je de digitale versie niet kunnen halen. Daar valt misschien wat voor te zeggen. Verder willen we, die gene die hem nog niet kennen, je ook de Octopath Traveler: Collector's Compendium Edition voor de Switch niet onthouden. In ieder geval zijn er naast heel veel nieuwe games, heel wat Collector Editions waar we naar uit kunnen kijken. Welke is jouw favoriet?

Laatste reacties

avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (686 reacties) op 12-06-2018 15:58
( PM )
Assassin's Creed Odyssey heeft naast de Medusa edition ook nog de Spartan en Pantheon edition als je naar statues kijkt, anders is er naast de Standard Edition ook nog een Deluxe Edition, Gold Edition en Ultimate Edition. Ten slotte heb je nog de Alexios Legendary Figurine voor slechts €749,99 (Zonder de ubi 20% korting in rekening te nemen.

Edit: Overigens waardeer ik zo'n overzicht als in deze nieuwspost wel heel erg, maakt het makkelijker keuzes te maken. Als Skull and Bones tzt met een mooie CE komt dan wordt dat ook zeer lastig die niet te willen aanschaffen.

Edit Yorn: Heb de figurine ook even vermeld. Wat een bedrag idd. :-) De season pass edities hebben we er voor het gemak verder in dit overzicht even uitgelaten.
avatar van DarkLight
Door DarkLight (392 reacties) op 12-06-2018 16:08
( PM )
KH3 laat ik dus mooi lopen.
Hoopte op een leuke CE maar 229 euro is echt veel te veel.
Dan maar de normale editie.

Mooi overzicht trouwens
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (28531 reacties) op 12-06-2018 16:13
( PM )
Nou begrijp ik de klacht van al E3 aankondigingen; Een fabriek in China verbleekt van het zien van die Collector Editions.
avatar van Sjebbige
Door Sjebbige (150 reacties) op 12-06-2018 16:46
( PM )
Tof dat budgetgaming tijd vrijmaakt voor dit mooie overzicht
avatar van Xelioth
Door Xelioth (188 reacties) op 12-06-2018 17:21
( PM )
Quote:
KH3 laat ik dus mooi lopen.
Hoopte op een leuke CE maar 229 euro is echt veel te veel.
Dan maar de normale editie.

Mooi overzicht trouwens


Voor KH3 is er overigens ook nog een deluxe editie, dat is voor 80 en krijg je alles behalve de beeldjes van de CE. Ook komen er verschillende pre order bonusses bij verschillende winkels waar je andere skins krijg voor je keyblades (Is dit de aankondiging van microtransacties?).
avatar van Earase
Door Earase (291 reacties) op 12-06-2018 17:24
( PM )
Quote:
[..]
Voor KH3 is er overigens ook nog een deluxe editie, dat is voor 80 en krijg je alles behalve de beeldjes van de CE.


Dat wilde ik ook net posten. Op dit moment kan ik em in Nederland helaas nog nergens vinden om te pre-orderen. De Square Enix-store heeft deze wel al, maar dan kost die 90 euro en heb je de game waarschijnlijk een paar dagen na release pas in huis.
avatar van Vuurtoren
Door Vuurtoren (221 reacties) op 12-06-2018 19:13
( PM )
Prachtig maar de game industrie gaat wel erg hard. Haast niet bij te houden.
avatar van Groenteboer
Door Groenteboer (6585 reacties) op 12-06-2018 19:19
( PM )
Die KH3 PS4 Pro vind ik er wel mooi uitzien, mooi matte uitvoering met wat subtiele art er over.
avatar van Doobieters
Door Doobieters (21015 reacties) op 12-06-2018 19:53
( PM )
Dragon Quest naar Xbox One? Die is toch PS4 exclusive.. Ja en Switch

Edit Yorn: Fixeld :-)
avatar van Ivo001
Door Ivo001 (5287 reacties) op 13-06-2018 00:14
( PM )
Deze edities zijn niet echt fanservice meer. Dik 2x de kostprijs zou ik zo denken.
avatar van Springbok
Door Springbok (590 reacties) op 13-06-2018 09:24
( PM )
Quote:
Dragon Quest naar Xbox One? Die is toch PS4 exclusive.. Ja en Switch

Edit Yorn: Fixeld :-)


Dus niet PS4 exclusive.
avatar van YOLOYOLO
Door YOLOYOLO (1689 reacties) op 13-06-2018 10:20
( PM )
Quote:
Deze edities zijn niet echt fanservice meer. Dik 2x de kostprijs zou ik zo denken.


precies. zo hoeft het niet.
avatar van Crazyottoman
Door Crazyottoman (123 reacties) op 13-06-2018 11:29
( PM )
Een rib uit mijn lijf damm
avatar van Grizzlywilde
Door Grizzlywilde (114 reacties) op 13-06-2018 11:44
( PM )
Nog steeds goed dat deze site overal de goedkoopste prijs vermeld, maar hoe je het ook wend of keert over "budget" gaming kun je het bij deze collectors editions eigenlijk niet meer hebben.
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (966 reacties) op 13-06-2018 13:33
( PM )
Nog steeds vind ik de Octopath Traveler: Collector's Compendium Edition de leukste en meest originele uit het rijtje.
avatar van Sparxy
Door Sparxy (2168 reacties) op 13-06-2018 19:52
( PM )
Quote:
Die KH3 PS4 Pro vind ik er wel mooi uitzien, mooi matte uitvoering met wat subtiele art er over.


Die vind ik ook wel vet, ga ik zeker in de gaten houden!
avatar van Zé Pequeno
Door Zé Pequeno (602 reacties) op 13-06-2018 20:19
( PM )
In china maken ze dit voor 3€ ze lachen zich dood daar.

avatar van LockdownZ
Door LockdownZ (423 reacties) op 21-06-2018 17:02
( PM )
Oah yeah die Medusa Edition gaat egt wel van mij zijn. Hoewel ik liever Fallout had gehad, vind ik 200 euro wat veel van het goeie. Maar ben al jaren Assassin's Creed fan dus mega hyped 😎😎