Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgaming TV pilot!

Geplaatst op 19-06-2007 20:06
Het is dan eindelijk zover, de Pilot van BudgetgamingTV is een feit! Goed het geluid is niet helemaal geweldig, de camera staat wat te ver weg etc. maar dat zijn allemaal leermomenten voor volgende keer. God schiep de wereld ook niet in ene dag nietwaar? Verder zal de eerste echte aflevering meer gaan bevatten dan alleen de winkel en daar zullen meer inshopbeelden in gebruikt gaan worden.

Doel BudgetgamingTV
Het doel van BudgetgamingTV zal zijn om de wat onbekendere plaatselijke gameshops op te laten vallen en is te kijken wat ze in hun mars hebben. De credits gaan overigens met name naar Gamelayd en Linkinparknl, zei hebben alles geregeld met de winkel en de afspraak gemaakt. Verder heeft Gamelayd alles gemonteerd en heeft Linkinparknl de intromuziek zelf verzorgd.

Ook willen we bij deze Magic-Games hartelijk bedanken voor hun tijd, Magic-Games is de winkel die in de eerste aflevering van BGTV is bezocht.

Ook heeft Magic-Games nog iets speciaals voor jullie als dank voor het kijken.

Je kunt de pilot hier bekijken!

Geplaatst op 19-06-2007 20:06

Laatste reacties

avatar van Talicus
Talicus ( 7391 ) 19-06-2007 20:10
Waarom deze wel en die van TimD niet eigenlijk?
Van wat ik ervan gezien heb was ie zeker net zo goed.
Verder een beetje jammer dat het afgelezen van een briefje op de kassa is, maar ik vind de keuze voor magic-games wel goed. Die gast is best lijp, en het is ook best een boeiend verhaaltje.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 19-06-2007 20:13
Rol: Administrator
Timd heb ik nooit wat van gezien, bovendien heeft hij nooit zijn ding verder afgemaakt. Tim was al een jaar bezig zonder verder resultaat(afgezien van bloopers en een gamesreview van metroid prime) te hebben gezien. Als hij hem af had gemaakt was de zijne zeker gebruikt, maar doordat het allemaal veels te lang duurde hebben Gamelayd en Linkinparknl het heft in eigen handen genomen om er toch nog wat van te kunnen maken.
avatar van RedLouis
RedLouis ( 184 ) 19-06-2007 20:16
God schiep: audiowinkels met microfoons voor extern aan te sluiten op de cam en mensen met goede ideeën en veel talent.. sound checks heten niet voor niks sound checks...
De pilot die ik eerder heb gezien ( ja er was eerder iets) was vele malen "gezelliger".. Dit is een beetje euh.. gespannen.. gegoten...

Idee is leuk hoor, alleen de uitvoering daar mist iets..
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 19-06-2007 20:28
Niet zo heel goed dit zijn vooral minpunten

- ik verstond veel niet (vooral bij de intro niet)
- de vragen worden van een briefje afgelezen die op de kassa ligt (kijk maar goed, op een gegeven moment staan ze er beide naar te staren.)
- Interviewster is slecht ze gaat niet in op wat hij zegt maar leest alleen van dat blaadje en ze luistert niet naar hem als hij verteld staat zij alweer op te zoeken wat de volgende vraag ook alweer was
- Wie is Linkinparknl ala tom die heb ik niet eens gezien en nooit van gehoord
- Mocht wel wat leuker allemaal alleen een interview wat op een gegeven moment wel verveelt geen besprekingen of grappige dingen ofzo

voor de rest von ik het wel leuk hoor
avatar van Linkinparknl
Linkinparknl ( 1245   5) 19-06-2007 20:32
@Winkel, dat ben ik en ik sta even te gamen en grote deels camera is van mij. Je ziet me in andere afleveringen wel vaker verschijnen.

En ik zeg nogmaals het is een pilot aka test. De uitvoering moet aan gewerkt worden dat weten we. Dat met de externe microfoon dat weten we, maar die moeten we dan eerst wel ff kopen Heb je toevallig nog wat geld achter de hand RedLouis?

Vergeet niet nogmaals voor alle was het de eerste keer en is het echt een test om te kijken of het werkt. Verwacht er dus niet al te veel van. Er zijn nu ook nog veel dingen weg gelaten (Denk aan prijsoverzicht, gamereview, specials etc. Door tijddruk en problemen met de software is dit er niet van gekomen.)

En ook nog één ding, we zijn niet een enorm grote club met mensen met een extreem groot budget, dus verwacht totaal niet iets als gamekings, gammo of play-tv of iets in die zin.

Veder nog één ding, alle kritiek wordt naar gekeken en verwerkt grote deels. Nogmaals het is een pilot en we waren niet extreem goed voorbereid doordat we snel alles moesten regelen (met de shop zelf etc, anders konden we ook weer maanden wachten).

Bedankt voor de kritiek en als iemand kritiek geeft, geef dan opbouwende waar we wat aan hebben.
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 19-06-2007 20:33
o ok dat had ik niet gezien
avatar van Styxx
Styxx ( 2231 ) 19-06-2007 20:34
Inderdaad RedLouis, microfoon zou zeer handig zijn in dit geval
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 19-06-2007 20:42
Opbouwende kritiek

Beter voorbereiden
vragen uit hoofd leren
interesse tonen in degene die je interviewt ze zat gewoon op haar blaadje te lezen terwijl hij vertelde dat is niet netjes
avatar van RedLouis
RedLouis ( 184 ) 19-06-2007 20:50
Opbouwende kritiek:
A. Yorn vragen waar dat geld is van die prijs die BG had gewonnen?
B. op zich is iedere mic al beter dan die in de camera ingebouwd zit kijk rond en vraag rond en je vind er 1
C. beter voorbereiden.. Testen ga je niet op 1 dag doen.. meteen op de locatie, nu heb je dus al een mooi adres gebruikt die je beter had kunnen gebruiken.. dan maar maanden wachten en een goed produkt...
D. ik heb geld achter de hand ja, maar die investeer ik liever in een theaterproduktie van Tom C of in mijn studie die ik nu volg dan in jullie amateurtoneelkunsten (no offense)
E. niet beginnen over opbouwende kritiek dan krijg je dit soort reacties
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 19-06-2007 20:54
Ik vond het voor de eerste keer best een goed stuk. Het kon slechter. Ik vind het niet terecht dat mensen meteen het filmpje afkraken. Het zijn geen professionals. Dit is gewoon amateur tv. Tuurlijk kan het altijd beter, maar dat komt later als je meer ervaring opbouwt met dit soort dingen. Als je het zelf beter weet, kom dan zelf met een filmpje. Meeste mensen vinden het over het algemeen niet leuk om voor de camera te staan en een interview te houden. Ik vind het knap dat GameLayD het iig durft!
avatar van Linkinparknl
Linkinparknl ( 1245   5) 19-06-2007 20:59
@RedLouis, ehm juist wel opbouwende kritiek, daar hebben we teminste iets aan ipv reacties van 'stom'.

En over punt D, iedereen moet het leren .

En op punt C kan ik zeggen, dit was de test .

We zijn geen briljante personen voor en achter de camera en dit is alles 1ste keer. Nogmaals vergeet niet dat het een test/pilot is, dus zie dit niet als een final product. Verwacht er niet een 2de Gamekings of weet ik veel van. En ja dit zijn amateur opnamen etc. We hebben geen profi filmcamera met hangmicrofoon. We moeten het leren en dat doen we via deze manier.
avatar van Xhome
Xhome ( 1787 ) 19-06-2007 21:09
Ik vondt hem leuk jongens.
Voor een pilot is het prima. En het is een leuk idee om zo gameshops die minder bekend zijn als de " grote jongens" om het zo maar te zeggen onder de aandacht te brengen. Ook leuk om mijn " concullega's" eens te zien
avatar van Chivi
Chivi ( 30 ) 19-06-2007 21:42
de kwaliteit is zoals hierboven gezegd wel slecht, maar jullie geven zelf al aan dat jullie dat zelf ook weten en er aan werken. t idee vind ik wel heel leuk. misschien een volgende x wat meer (kortere) items. zodat het beetje afwisselend word. veel succes
avatar van Chaoot
Chaoot ( 902 ) 19-06-2007 22:05
Het is gewoon voor op de site?
Verstond er helaas weinig van, maar leuk idee.
Het is natuurlijk maar interessant voor een kleine groep (mensen in de buurt), maar wel leuk om die winkels eens te bezoeken.
Heb maar even gekeken, omdat ik niets verstond. :p
avatar van Deryck
Deryck ( 1599 ) 19-06-2007 22:25
ik vond het tergend om te zien, het was gewoon simpelweg niet intressant. Toch respect hoor, want ik zal jullie nooit nadoen.

Maar de inhoud en kwaliteit van het filmpje is zeer slecht, mischien laf van mij omdit zo te zeggen, maar ik vind dat iedereen voor zijn mening moet uitkomen.

wel een coole gozer van die winkel, en inderdaad wat jij zegt marijn, ik verstond er ook bijna niks van.


avatar van V-devil
V-devil ( 829 ) 19-06-2007 22:33
Ik heb helaas niet de tijd om het hele filmpje te kunnen bekijken, maar ik vind het in ieder geval al goed dat jullie zoiets hebben weten te maken! Inderdaad was het vrij slecht te verstaan, maar daar is voor een volgende keer vast wel wat aan te doen.

Ik woon zelf tegenover een leuke gamesshop, dus bij deze: als jullie die willen gebruiken, wil ik best helpen om daar een dergelijke film over te maken.
avatar van Nieles
Nieles ( 31 ) 19-06-2007 22:54
Misschien wat game niewus er tussen ofzo? Van de eigen site? Verder geen commentaar, respect.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 19-06-2007 23:00
Rol: Administrator
Als je wel in de buurt woont, vergeet niet gebruik te maken van de korting!
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 19-06-2007 23:37
Geluid was idd niet echt goed, maar we hadden ook geen externe microfoon, en zo waren er wel meer dingen die beter hadden gekund, programma waarin het gemonteerd gaf ook wat problemen, verder had ik nog nooit voor de camera gestaan (tenminste, niet als degene die de vragen moest stellen ) en vergat van de zenuwen de vragen (A)

Maar goed, we nemen alles mee voor de volgende keer, het kan alleen maar beter worden ^_^
avatar van RahXephon
RahXephon ( 1112   1) 20-06-2007 01:20
Godverdomme wat heb ik gelachen.
De intro vond ik wel tof op het slechte gitaargeluid na.
Dan krijgen we Yorn die een erg statisch onduidelijk verhaaltje verteld, en daarna krijgen we gamelayd (als ik me niet vergis) die de gameshop manager gaat interviewen.
De manager staat een heel erg spontaan verhaal te vertellen terwijl gl maar een beetje naar die arme man staat te staren met af en toe een "begrijpende" knik, de manager was wel spontaan alleen was gl volgensmij erg zenuwachtig waardoor het leek alsof de manager tegen een muur stond te lullen en het gesprek niet echt vloeiend verliep of boeien was om naar te kijken.
Al met is er dan wel eindelijk na al die maanden een aflevering van bgtv en ookal was het een beetje statisch practice makes perfect.
Dussss... ga (niet ) zo door
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 20-06-2007 02:01
@RahXephon: ja dat ik zenuwachtig was vertel ik net 1 post boven je

Elke keer als ik er aan dacht dat er een camera stond te draaien vergat ik de vragen en je mag best weten dat ik het doodeng vond om voor de camera te staan, zeker als degene die de vragen moest stellen en dus het gesprek draaiende hoort te houden

En zoals ik al zei: vanaf hier kan het alleen maar beter gaan en we weten dat er veel aan verbeterd moet worden, dus wat dat betreft is alle kritiek welkom.

Verder ben ik trots dat ik me over mijn 'camera-vrees' heen heb gezet, me niet heb laten kennen en het toch maar mooi gedaan heb ^_^ (ook al maak ik een niet al te beste indruk waarschijnlijk en was dit één van de zeldzame momenten dat ik niet wist wat ik moest zeggen )
avatar van Chaoot
Chaoot ( 902 ) 20-06-2007 09:41
Alle begin is moeilijk he.
Gewoon doorgaan en desnoods post je ze niet allemaal als je zelf ook niet tevreden bent, maar alleen de filmpjes die je zelf goed vind.
avatar van Nienna
Nienna ( 318   2) 20-06-2007 10:18
voor een wat onbekende gameshop hebben ze anders wel een duur vaste-klanten systeem! Maar goed, filmpje was best leuk om te zien, praten voor de camera wordt na een aantal keren vanzelf makkelijker, zal wel grappig geweest zijn om jezelf terug te zien (en te horen!).

Denk dat voor het interview een wat lastige houding gekozen was, omdat jullie automatisch gaan leunen op de toonbank en soms naar het briefje of de camera staren. Konden jullie nergens gaan zitten?

Zou voor de volgende keer geen briefje meer gebruiken, leid je alleen maar af. Bedenk van te voren wat je zeker wilt horen en laat het gesprek verder maar gaan. Die eigenaren praten toch maar al te graag over games. En als gamer kun je op het moment zelf vast ook wel goede vragen bedenken. Een keer een korte stilte is helemaal niet erg.

Dingen als wat verkoopt het best is wel grappig maar ook wel bekend. Leuker is dat ze vertellen wat hun shop speciaal maakt. Ook wel leuk dat de eigenaar een kortingsactie aan het filmpje verbind.

Ga zo door mensen, voor een eerste keer zag het er prima uit! Vind het een leuk idee om op die manier gameshops een gezicht te geven!

avatar van Skyghene
Skyghene ( 995   2) 20-06-2007 10:40
Erg cool initiatief, keep up the good work!
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 20-06-2007 10:42
Quote:
Waarom deze wel en die van TimD niet eigenlijk?
Van wat ik ervan gezien heb was ie zeker net zo goed.
Verder een beetje jammer dat het afgelezen van een briefje op de kassa is, maar ik vind de keuze voor magic-games wel goed. Die gast is best lijp, en het is ook best een boeiend verhaaltje.

Was er eerst iets van iemand anders dan? dat zou ik ook wel willen zien.

En inderdaad het iniatief is heel goed maar de uitvoering is slecht het lijkt net of jullie niet profesioneel bezig zijn met awt jullie doen maar gewoon in 1 take eits deon en dat neerzetten dat is wel zonde
avatar van Vlasj
Vlasj ( 1180 ) 20-06-2007 12:21
hmm beetje saai
avatar van Duncmasta
Duncmasta ( 153 ) 20-06-2007 12:40
Oefening baart kunst
avatar van Gameslayer
Gameslayer ( 1222 ) 20-06-2007 14:01
Ik vond het een best goed stukje. Er is nog wat werk aan de winkel, maar voor een eerste keer was het zeker geslaagd.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 20-06-2007 14:02
Wat een lelijk voorfilmpje :|. En je leest het van een blaadje, en het was een erg enthousiast, druk en gezellig gesprek. Jammer dat we de helft niet verstaan en de andere helft ook niet.
avatar van Marjolein
Marjolein ( 285 ) 20-06-2007 16:28
Voor een eerste keer vond ik het helemaal nog niet zo slecht.
Die zenuwen snap ik best (zou ik ook hebben hoor!), dat is gewoon een kwestie van wennen idd...

Wat betreft het geluid...tja het was idd niet zo heel goed te verstaan, maar daar is een geweldige uitvinding voor gedaan:

*roffel*

DE VOLUMEKNOP!! Geweldig wat je daarmee kan doen Je draait eraan en voila (!!) Verstaanbaar ^_^

Mjah laten we eens ophouden met dat gezeur over kwaliteit (het zijn tenslotte geen pro´s, deal with it!!) en het over het doel van BG TV hebben:
Als jullie doel was de kijkers te informeren over een nog vrij onbekende gameshop, dan zijn jullie daar zeker in geslaagd.
Het was zeker informatief, en tof dat een wat kleinere gameshop op deze manier ook een kans krijgt.
Ik vond het interessant om de winkel en de eigenaar te leren kennen en als ik in de buurt ben zal ik zeker eens langsgaan ^_^
avatar van Wars
Wars ( 1174   1) 20-06-2007 16:46
Nice guys,
Best goed voor een eerste aflevering ^_^
avatar van RedLouis
RedLouis ( 184 ) 20-06-2007 16:59
Yeah, sure.. volumeknop... ofwel die versterkt alles inclusief ruis wat er word opgenomen met dat crap microfoontje dat in die cam zit..

Als we product en proces nu eens gaan scheiden...
Dan zien we dat het proces pas aan de gang gaat na het gemaakte product.. het woord pilot valt dan ook hier niet goed op zijn plek.. eerder een proefdemo..

Doe wat aan de techniek en denk ook aan de inhoud en vormgeving.. cool introotje is wel vet, maar stel etalagepoppen die papiertjes staan voor te lezen hou niet lang de aandacht vast van de kijker...

Goede voorbereiding scheelt gewoon het halve werk..
avatar van Marjolein
Marjolein ( 285 ) 20-06-2007 19:18
Quote:
Yeah, sure.. volumeknop... ofwel die versterkt alles inclusief ruis wat er word opgenomen met dat crap microfoontje dat in die cam zit..

Tja bij mij werkte het wel
avatar van Taam
Taam ( 670 ) 20-06-2007 19:31
Ik zal ook weer eens een teken van leven laten zien...

Er zijn een paar dingetjes waar ik jullie op wil wijzen,
- Gebruik een externe microfoon, inplugbaar in je camera, zorgt voor veeel beter geluid, zijn tevens niet zo duur.
- Voeg dingen toe, houd het niet bij een interview, maar laat meer beelden zien, ik heb nu een aantal keren weggeklikt, naar een andere pagina en als ik hoorde dat er iets nieuws kwam klikte ik weer terug, het is simpelweg niet spannend genoeg.
- Houd je aan de standaard filmwetten, of te wel, film nooit tegen glas in, want dan zie je de cameraman. Laat de gene die je filmt NOOIT in de camera kijken, en gebruik verschillende camera standpunten, houd je het gelijk spannend.

Grootste commentaar blijft toch dt het een beetje saai is...

Anyway, genoeg ruimte voor creativiteit, ga dus NIET zo door, maar doe hier iets mee

@ Yorn, had je mijn mail gekregen?
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 20-06-2007 19:49
Quote:
Ik woon zelf tegenover een leuke gamesshop, dus bij deze: als jullie die willen gebruiken, wil ik best helpen om daar een dergelijke film over te maken.

VInd ik best een leuk idee. Misschien is het wat voor deel 2. Welke gameshop is dat? Waar kunnen we die vinden?

@ filmpje: Het begin is er en alle begin is moeilijk, maar met een beetje oefening wordt het vanzelf kunst.
avatar van V-devil
V-devil ( 829 ) 20-06-2007 19:53
Dr Games, maar dat had je ook wel kunnen verzinnen :p
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 20-06-2007 20:11
@V-devil: Dr Games hebben we idd al contact mee gehad
avatar van Niann-Tsyr
Niann-Tsyr ( 1776 ) 20-06-2007 23:16
Dr. Games is tof :> Ben d'r keer geweest met DDRNL meet 7. Echt hele leuke winkel en de mensjes die er staan zijn ook tof.
avatar van V-devil
V-devil ( 829 ) 21-06-2007 13:43
Ze zijn daar idd heel tof. Laatst was ik vastgelopen in een spel, kon als ik wilde het spel en de memorycard meenemen, hielpen ze me ff verder. Helaas nog geen tijd voor gehad
avatar van Soepkoe
Soepkoe ( 1704 ) 21-06-2007 20:13
Zo heb de hele aflevering ook gezien! (moest er even voor gaan zitten...)

Hierboven is wel het een en ander ter verbetering genoemd en daar sluit ik mij graag bij aan (kom op jongens tis nog een pilot!) gezien het tijdsbestek, materiaal, ervarenheid ed echt al een top aflevering hoor!!

@Gamelayd:
Echt dapper dat je dit doet, ik zou het je niet zomaar nadoen! (en dat terwijl ik wel voor het werk voor groepen presenteer...) Er is al het een en ander gezegd, maar geloof mij maar, dat jij aangeeft dat je gespannen was maakt het dat we het zien, aan de buitenkant zie je veel minder dan je vaak denkt! (uit ervaring sprekende).

Voor von rutch:
Nu is het wereldkundig wat jij voor moois aan de haak geslagen hebt! Je goed blijven gedragen, zo iets moois mag je niet zomaar laten lopen! ;-P
avatar van Von Rutch
Von Rutch ( 427 ) 21-06-2007 20:27
@ Soepkoe

Laat dat ff heel duidelijk zijn voor iedereen!!
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 21-06-2007 20:32
@Soepkoe: Thnx
haha k denk dat het anders toch wel te zien is dat ik zenuwachtig ben, ikzelf zie het wel iig, maar ja misschien ook omdat ik het weet en ik mezelf natuurlijk goed ken
Maar goed, er moet idd nog veel aan verbeterd en bijgeschaafd worden, maar dat komt helemaal goed voor de volgende aflevering!

@Von Rutch: kwijlkwijl
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 21-06-2007 20:44
O nee niet hier ook nog es :-(
avatar van Soepkoe
Soepkoe ( 1704 ) 21-06-2007 21:11
@Gamelayd:
Uiteraard ben je nerveus, ik denk ook niet dat ik mijn eerste presentaties op school bijvoorbeeld graag terug zie. Maar jij ervaart het zelf meestal meer als een ander. Als je er heel erg bewust van bent ga je er op letten en betrap je jezelf er ook altijd wel een keer op ofzo... (schrijf wat krom maar denk dat kern helder is toch??). Een volgende keer wordt het al wat vertrouwder, en over een jaar....

dan hebben we elke dag BG TV (ook op tv te bewonderen), met als host de overal bekende GameLayD
avatar van Winkel
Winkel ( 67 ) 21-06-2007 21:38
Dan is er nog een hoop werk aan de winkel

Edit Yorn 3,4 keer hetzelfde aangeven in een post, is wat te veel van het goede, dit is voor support etc. niet om je postcount op te hogen waar je het in een eerder topic over had. eenmaal post verwijdert.
EDIT Dit blijkt een ghostaccount van Timd te zijn, niet netjes.
avatar van Hedgehog
Hedgehog ( 838 ) 21-06-2007 23:31
Leuk!!! Ga zo door
avatar van Cruelloon
Cruelloon ( 291 ) 22-06-2007 19:54
Ik heb hem hellemaal gekeken vond het heel erg leuk om te zien , maar idd niet meer van een briefje lezen iets stontaner veder super
avatar van Ruben
Ruben ( 364 ) 24-06-2007 12:54
Mijn commentaar;
- Slecht geluid
-Verschillende beeldformaten gebruikt.
-Amateuristisch opgezet
-Leer de vragen uit je hoofd GamelayD .
-Meer afwisseling en niet alleen vragen.
avatar van Unknown Ninja
Unknown Ninja ( 867 ) 24-06-2007 21:10
Vind het echt tof van jullie dat jullie dit willen gaan doen. Is erg jammer dat mensen alleen metteen zo enorm kritisch zijn. Het is in godsnaam geen gamekings waar een hoog budget aan uitgegeven word. Ik vond het best goed klinken allemaal. Even de equalizer aan en klaar. Heb alles duidelijk kunnen verstaan.

Wel jammer dat het van een briefje was maar wie wil GamelayD het nadoen? Vind het enorm dapper. Gaat allemaal steeds beter naarmate de tijd. Kan het weten.

Trouwens een erg leuke man. Erg leuk hoe hij op dingen ingaat. Erg leuke winkel met een erg geavanceerd klantensysteem. Zit in de buurt dus zal eens kijken.

Maar vind het allemaal erg leuk. Veel succes met alle verdere afleveringen. En laat je niet afbekken door sommige losers die lekker thuis achter hun pc zitten te niksen. Die hebben niks anders te doen dan zeuren. Doe gewoon lekker je ding, dan komt het altijd goed over.

Leuk introtje ook Linkinpark.
avatar van Von Rutch
Von Rutch ( 427 ) 25-06-2007 21:37
Quote:
Trouwens een erg leuke man.

En GameLayD dan? dat is een leuke vrouw!!

Quote:
Leuk introtje ook Linkinpark.

niet alle eer gaat naar Linkinparknl hé!
avatar van Unknown Ninja
Unknown Ninja ( 867 ) 25-06-2007 22:12
Damn krijgen jullie een keer een leuke reactie is het nog niet goed .
avatar van GameLayD
GameLayD ( 698 ) 25-06-2007 23:53
@Unknown Ninja: Jawel hoor, ik ben er blij mee
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 07-07-2007 19:34
Quote:
Dan is er nog een hoop werk aan de winkel

Edit Yorn 3,4 keer hetzelfde aangeven in een post, is wat te veel van het goede, dit is voor support etc. niet om je postcount op te hogen waar je het in een eerder topic over had. eenmaal post verwijdert.
EDIT Dit blijkt een ghostaccount van Timd te zijn, niet netjes.

Da's niet waar.

Op de genoemde punten hierboven wel een gaaf interview, relaxte gozer die baas.