Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - GameO

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (3186 reviews)

GameO

BG Score
8.2 10 3186 1
8.2

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Rue Du Grand Champs 14
5380 Fernelmont
België
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
020-3990729 (9.00 - 17.00 uur) 
KVK:
BE 0553.909.392
Betalen met:
Ideal, Creditcards en Bancontact
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 6.00
Hardware (pakketpost):
€ 6

Laatste 25 ervaringen met GameO

Toon alle ervaringen
Ik heb besteld: Rune Factory 3 Special - Limited Edition
Aantal dagen tot bezorging: -3
Mijn ervaring: Pre-order geplaatst voor dit spel, werd reeds 3 dagen voor de officiële releasedatum thuisbezorgd. Helaas in een bubbelenveloppe, terwijl het samen met een ander spel geleverd werd (dus 2 bubbelenveloppen i.p.v. 1 doos, het was wel uit 2 verschillende bestellingen in hun verdediging). Uiteraard zat de doos van het spel daardoor vol deuken. Contact opgenomen en kreeg dezelfde dag een nieuw exemplaar in doos perfect opgevuld toegestuurd, zelfs voor de oude geretourneerd was, wat overigens gratis kon. Heel erg tevreden met de aangeboden oplossing.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Labyrinth of Galleria: The Moon Society & GrimGrimoire OnceMore
Aantal dagen tot bezorging: pre-orders
Mijn ervaring: Goeie prijzen, voor release binnen, netjes aangekomen!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: GTA 5 ps5 preorder
Aantal dagen tot bezorging: niet bezorgd
Mijn ervaring: 1 maart preorder gedaan, tot vorige week niks gehoord. Mail gestuurd dat ik wilde annuleren naar YGZ ipv Gameo naar aanleiding van de shopsurvey hierboven. binnen 3 uur reactie terug en geld is netjes teruggeboekt. Nu lijkt het erop dat alsnog een pakketje mijn kant opgaat vanuit België. We gaan het zien vrijdag.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:40%
Ik heb besteld: Pre-order spel
Aantal dagen tot bezorging: Niet bezorgd
Mijn ervaring:
Destijds bij YGZ een pre-order gedaan die deze maand uitgekomen is. Aan het begin van deze maand veranderde YGZ naar "GameO". Hoewel de site er sketchy uit zag, gaf ik ze het voordeel bij twijfel, aangezien het (volgens hun) hetzelfde bedrijf is. (Vooralsnog altijd goede ervaring gehad bij YGZ)

Nadat er niks was bezorgd op release (ook niks verzonden), heb ik contact opgenomen met hun "24/7" klantenservice over een annulering van mijn order, maar tot op heden niks terug gehoord.

Heb nu toch echt het gevoel dat YGZ gewoon een grote som geld heeft gekregen van Download Distribution, en het er daarna bij hebben neergelegd. Hoop dat ik m'n geld terug kan krijgen, maar zal zeker nooit bij GameO bestellen met deze gang van zaken.

Update: Naar het YGZ emailadres gemaild en snel antwoord gehad en probleem opgelost. Wel vreemd dat er niet wordt gereageerd op het nieuwe emailadres. Heb de score aangepast naar de default, maar communicatie zet ik op 3, aangezien het niet meer dan normaal is om te verwachten dat het emailadres op de nieuwe site ook in gebruik is. Mocht iemand dus contact op willen nemen met GameO, gebruik dan het YGZ emailadres.


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Lost Judgment (ps4)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: helaas kwam het doosje gesneuveld aan, spel was nog intact. Een bericht naar de klantenservice gedaan en binnen 2 dagen een heel ps4 doosje ontvangen met excuses.
Jammer dat het doosje oorspronkelijk stuk was, maar YGZ had een snelle goede oplosing.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Lost Judgment (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Door mijn vorige bestelling een beetje terughoudend met bestellen bij YGZ in de huidige situatie, maar de prijs (14,50) was te goed om te laten liggen. Op zaterdag 26/3 besteld en dinsdag 29/3 ontvangen met handtekening voor ontvangst. Top dus!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Two Point Hospital en 13 Sentinels
Aantal dagen tot bezorging: 18
Mijn ervaring: Door een fout van PostNL is mijn order nooit aangekomen. YGZ heeft dit keurig opgelost door een nieuw exemplaar op te sturen. De communicatie met PostNL was verschrikkelijk, maar YGZ was vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank!


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb besteld: een spel voor de Switch
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring: Donderdag ruim voor 14:00 besteld (Black Friday) en ontving het pas op maandag. Belofte is dezelfde dag verzenden; ik weet niet of dat is gelukt.
Maar vanwege de Black Friday actie heb ik begrip voor de drukte bij de winkel en de post dus ik er had er geen moeite mee! (Andere keren dat ik iets heb besteld was het er wel de volgende dag)


Algemeen:60%Verzending:60%Communicatie:60%
Ik heb besteld: cable guy Buzz Lightyear
Aantal dagen tot bezorging: n.v.t.
Mijn ervaring: nadat het te lang duurde (volgens de voorwaarden zelf) via contactfirmulier geïnformeerd waarom het nog niet verzonden was. Bleek er een fout te zijn, deze had geeneens aangeboden mogen worden op de website. Het is niet mijn eerste mislukte aanvaring met deze webshop, wél de laatste.
Ik kreeg wel netjes een mail met uitleg en excuus, maar ik ben tóch weer teleurgesteld mijn item elders moeten bestellen. ik ben echt helemaal klaar met deze webshop.
Wel heb ik snel en netjes mijn geld terug en was de aftersale service dus prima, maar ja het is wel weer een gedoe voor niets. ik bestel liever bij webshops die wél hun zaken in orde hebben.


Algemeen:30%Verzending:10%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Demon's Souls (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Demon's Souls besteld op Cyber Monday. Binnen 2-3 dagen in huis bleek een loze belofte, want het duurde 8 dagen. Nu is het tijdens deze periode altijd drukker bij PostNL, dus dat kan gebeuren en daar kan YGZ niks aan doen. Wel vreemd dat de game uit Belgie moest komen. Allez, het zal wel. De game was geresealed, maar wel nieuw als ik de perfecte staat van zowel de case als de disc bekijk. Uiteindelijk tevreden met de game, verzending had iets duidelijker kunnen zijn wat betreft herkomst ivm levertijd.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Aegis Rim
Aantal dagen tot bezorging: 9 (Vertraging bij Postnl door feestdagen)
Mijn ervaring: prima afgeleverd en vertraging kan gebeuren. Voor de zekerheid navraag gedaan bij YGZ en prima contact gehad.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Demon's Souls (PS5)
Aantal dagen tot bezorging: 8
Mijn ervaring: Laat en niet nieuw.
Flinke vertraging tijdens Black Friday, waarschijnlijk deels doordat het stiekem een internationale zending is.
Na 8 dagen wachten komt het eindelijk aan, blijkt het gebruikt te zijn!
Een ordinaire reseal van een versleten doosje met vetvlekken aan beide kanten.
Aangezien retourzendingen naar België moeten (staat niet op de site), ga ik mezelf niet aan de nasleep onderwerpen, maar hier ga ik in ieder geval nooit meer bestellen.
edit: werd netjes te woord gestaan. Games van Sony NL komen kennelijk zonder seal binnen. Jammer dat er daardoor lijmresten en slijtplekken op een nieuwe game komen.


Algemeen:40%Verzending:40%Communicatie:60%
Ik heb besteld: 13 Sentinels: AEGIS RIM
Aantal dagen tot bezorging: 3 (dinsdag besteld en vrijdag ontvangen)
Mijn ervaring: Goed, snel en geen problemen met bezorging.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Ori the Collection (Switch)
Aantal dagen tot bezorging: 3 (zaterdags besteld, dinsdag in huis)
Mijn ervaring: Heel positief, was een mooie prijs voor deze game die elders veel duurder is. Alleen de bezorging had ik eigenlijk wat sneller verwacht als je op de site hebt staan voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden. Zo met het weekend ertussen kan dat natuurlijk.


Algemeen:100%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Fairy Tail ps4
Aantal dagen tot bezorging: nooit bezorgd
Mijn ervaring: 3 weken geleden besteld maar tot heden niks geleverd.
1 keer via het contact formulier en 1 keer via de mail om een update gevraagd en geen enkel antwoord gehad.
Waardeloos.

Update: Uiteindelijk toch antwoord gekregen. Bleek dat mailtjes van het normale ygz adres op 1 of andere manier niet bij mij aan kwamen maar via een ander account toch gelukt. Bestelling bleek uitverkocht en of ik wilde wachten op een refill. Heb dat gedaan en de game een maand na bestelling binnen gekregen. Uiteindelijk toch wel tevreden.


Algemeen:70%Verzending:70%Communicatie:70%
Ik heb besteld: mxgp 20 ps5
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Stond voor 17.99 in winkelmand en ineens 33.50 bij afrekenen (en ook betaald omdat ik het te laat zag). Mail gestuurd dat ik hem alleen voor 17.99 wil en anders annuleren.

Mail terug dat verschil wordt teruggestort. Binnen een dag op mijn rekening en spel netjes binnengekregen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Nexomon Extinction
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Weer perfect!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited
Aantal dagen tot bezorging: 20 dagen
Mijn ervaring:
Ondanks dat ik bijna 3 weken moest wachten, is mijn ervaring over YGZ.nl nog wel positief. Moest helaas wel zelf achternagaan via de mail, maar uiteindelijk is het nog goed geregeld. Het was eerst nog onduidelijk of ze nog exemplaren binnen zouden krijgen. Maar een paar dagen later na het contact via de mail, kreeg ik opeens een verzendmail met een T&T code van PostNL. De dag erna was de game ook goed binnengekomen.

Kortom: Het heeft ~3 weken geduurd. Maar uiteindelijk is de bestelling binnengekomen en ben ik er ook tevreden mee .


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Lost Judgment
Aantal dagen tot bezorging: op release binnen.
Mijn ervaring: Netjes op release dag binnen, geen beschadigingen, ontvangen in een bubbel envelope, een goede prijs. Ga er zeker vaker bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Prinny 1+2 Exploded and Reloaded Just Desert Edition
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Zeer goed.
Twijfelde in eerste instantie om bij YGZ te bestellen. Vanwege het met meerdere eigenaren zijn veranderd de afgelopen 10 jaar en mijn laatste bestelling stamde inmiddels uit januari 2019 met Hitman 2.
Na het lezen van wisselvallige reviews (met name over de communicatie) en goede reviews hier en daar. Toch durven te bestellen met een creditcard.
Wilde Prinny al een tijdje. Alleen kwam het niet altijd goed uit vanwege teveel aankopen, reparaties en rekeningen. Plus was het ook uitverkocht bij sommige sites afgelopen maanden of de prijs behoorlijk opgevoerd. Uiteindelijk zag ik dat het weer voor €48.99 te koop stond bij YGZ. Dus meteen besteld na een klein research.
De box van de game werd in een grote bubbel envelope opgestuurd zonder enige schade of wat dan ook.
Ik heb verder niets met de communicatie en klantenservice te maken gehad. Kreeg alleen een mail van de bevestiging van de bestelling en het verzenden.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Trails of Cold Steel IV Switch
Aantal dagen tot bezorging: 6
Mijn ervaring: Duurder wat langer dan verwacht, maar stond ook niet bij het bestelde item geen voor 17:00 morgen in huis en daarnaast was het afgelopen weekend ook hemelvaart en bestelde Woensdag avond. Langere wachttijd was verwacht.

Met mails netjes bevestiging gekregen van betaling en op Maandag YGZ mails van verzending met Track en Trace via PostNL en een aparte Leveringsbon van CLD. Kwam de volgende dag via de pakketbezorger in de brievenbus en was netjes verpakt in een Bubbel envelop.

Enige kanttekening zou van mij kant zijn duidelijkheid of de game aanwezig is ja of nee. Soms is de game wel beschikbaar volgens de site, maar staat er nog een oude tekst van dat je de game op releasedag krijgt. ( Zo te zien is dit nu voor Trails of cold steel 4 wel duidelijk gemaakt met voor 17:00 besteld morgen in huis )


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: 3 orders, 1 switch game per order
Aantal dagen tot bezorging: 3 dagen
Mijn ervaring: Gemengde gevoelens. Wat op de voorpagina staat hoef je niet meer op te rekenen. Geen 1 van mijn order was verzonden dezelfde dag voor 17 uur terwijl ik ze ruim daarvoor had besteld. Orders kwamen 3 dagen later binnen. Ook verzendbevestiging met tracking gekregen dat was wel prima. Maar ik heb wel 2 email gestuurd met de vraag of ze al verzonden waren omdat ik er vanuit ging dat het dezelfde dag voor 17 uur verzonden zou worden. Dus de 2e dag had ik deze emails verstuurd bij 2 verschillende orders en bij beide keren kreeg ik geen antwoord. Voor communicatie krijgen ze dus van mij onvoldoende. Voor de rest waren de games wel netjes aangekomen enzo, maar ik kan me voorstellen dat als er iets niet goed is gegaan het een ramp zou worden om contact met ze te leggen. Ook omdat ik meerdere reviews heb gelezen van andere mensen die nooit antwoord krijgen. Dus al met al zou ik hier niet meer zo snel bestellen vanwege de slechte klantenservice.


Algemeen:50%Verzending:80%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Cyberpunk 2077 (Day One Edition) - PS4
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring:
Ik heb Cyberpunk 2077 terug gestuurd. Ongeopend omdat hij te laat bezorgd werd en toen al bleek dat het niks is op de PS4. Retour adres is in België! Nooit meer reactie gehad van de klantenservice wat de status van mijn terugbetaling is,.


Algemeen:30%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Re:ZERO - The Prophecy of the Throne - Standard Edition - Switch
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Top. Sinds enige tijd wordt alles in België sneller geleverd (via gamebusters?). Verzendkosten zijn ook weggevallen tov vroeger.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: F1 2020 - F1 Seventy Edition - XBOXONE
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%